Skip to content


       Szűrés lista

Nagyi csöcsét mindenkinek

Ismét Blikk, ismét a legalja. A politikusoktól megszokott óriási csúsztatással, a színvonalas napilapa az erotika rovatában szerepelteti az amatőrökről ( nem a pornóipar edzette, 0 photoshoppos) készült, nem éppen gusztusos képeit. Nem csak az a szörnyű, hogy valaki a 2perc hírnév vagy csupán túltengő exhibicionizmusától vezérelve képeket küld be magáról?! ( legtöbb képen kikockázott a hölgyemények feje, így elképzelhető, hogy felszarvazott exük gonosz kis játéka mindez), de hogy valakinek ez még tetszen is?! Ne legyünk naívak,biztos van ilyen.
Mióta 11után a travel chanel pornóra vált, már minden unatkozó háziasszony tudja, hogy kell pózolni, félig kinyitott szájjal erotikusan, csak azt felejtik el, hogy nem feltétlenül ettől sexi valaki, főleg,ha olyan dolgokkal van kombinálva,mint a kipálott segg, narancsbőr telepek, hófehér bőr, kilógó bordák.
Ez még talán a jobbik része a képeknek, sokan olyan fantáziával rendelkeznek, hogy még a sokatlátott szemek is pislognak, hogy na ez most mi a fasz?
 
Jó  szemezgetést:  Link: 18+

Címkék: blikk

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr30188874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása