Skip to content


       Szűrés lista

Mi kell a népnek?

Mindíg élvezettel olvasom a velvet celebjeinek rangsorát a mi szavazataink alapján. No nem azért mert olyan érdekes kis téma, csak egyszerűen érdekes, hogy hogy kerülhet a HCI lista élére pl egy Győzike.


A HCI lista jelentése: Hungarian Celebrity Index. A HCI pontszám mutatja meg, hogy aktuálisan ki mekkora celeb Magyarországon. Logaritmizálástól sem mentes képletében figyelembe veszik az interneten található említések számát, a Velveten és az Indexen megjelent cikkek számát, azok megjelenésének idejét, olvasottságát és az olvasók szavazatait.

A mai top 10-en találunk, milliomos cigányt, bukott, mellplasztikázott, börtönviselt énekesnőt, bukott színészt, buta fekát, tapló műsorvezetőt, szépségkirálynőt és nem utolsó sorban 3 pornószínésznőt is.

Top 10:

1.     Gáspár Győző:208
2.     Havas Henrik:163
3.     Zalatnay Sarolta:147
4.     Bodri Krisztina:142
5.     Kelemen Anna:140
6.     Mészáros Dóri:138
7.     Fekete Pákó:133
8.     Árpa Attila:132
9.     Hujber Feri:129
10.    Boroka Balls:126

Ki az aki ebből a tizesből, bárkit pozitiv példaként állítaná a gyerekei elé? Kb senki!
Akkor miért pont róluk olvashatunk nap mint nap az ujságogban, miért őket látjuk a tvben? Miben mások ők mint a többi "sztár"?
Tényleg annyira megfáradt, kizsigerelt már a társadalmunk? Az embereknek már nem kell más csak, hogy meló után bezombuljanak a tv elé egy-két sörrel és bámulják az igénytelen, könnyen emészthető műsorokat, a balhét meg a csöcsöket?

Totál Velvet lista itt!

Címkék: média tv tv2 közélet blikk modell lol felmérés cigány abszurd kurva playmate hülyepicsa picsa

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr88193244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fool.fighter · http://foolfighter.blog.hu 2007.10.11. 12:30:15

A fasult, elfaradt, kizsigerelt tarsadalmunknak nincs mas szorakozas, csak az olcso vigasz, amirol a Bikini szama szol. Egyik pohar a masik utan, egyik cigi a masik utan, lanyok jonnek egymas utan. Nepbutitas SZDSZ-modra, orommel valo meneteles a vagohidra (ez Ossian) es a tarsai, mind-mind a magyar tarsadalom rakfenei.

koxaka 2007.10.21. 08:33:59

\"figyelembe veszik az interneten található említések számát, a Velveten és az Indexen megjelent cikkek számát, azok megjelenésének idejét, olvasottságát és az olvasók szavazatait\"

Pont erről van szó. Az kap jó helyezést, akiről a legtöbbet írnak, a \"legaktuálisabb\" (Cini - börtön, Havas - kirúgás stb). Írhatnának arról is (szoktak is néha), hogy mondjuk Szandi megszülte 21.-ik gyerekét, ő is boldog, apu is boldog, mindenki boldog, és ez mind szép is jó, csak SENKIT NEM ÉRDEKEL. A mai magyar bulvármechanizmus úgy néz ki, hogy elővesznek valami szerencsétlent (Győző, Pákó), bemutatják az embereknek, később megutáltatják velük, aztán figyelik minden lépésüket, ha valakire csúnyán néznek, vagy káromkodnak, az már cikktéma, az emberek meg szívesen olvassák, hogy a celeb, akit szívből gyűlölnek, megint csinált valami rosszat, újból beigazolódott, hogy \"na igen, ez pont olyan, amilyennek gondoltam\". Ezeket az embereket mindenki utálja, SENKI nem akarja pozitív példaként a gyereke elé állítani, ők is tudják, hogy utálják őket sőt, többségük ebből is él.

koxaka 2007.10.21. 08:38:00

Hmm, a többi részét valamiért nem engedi elküldeni.. Na mindegy.

fakutya 2009.07.25. 04:24:37

Elnézést, hogy magánügyeimmel zaklatom az urakat, de mondja már meg valaki, mennyivel különb Morvai Balóné Krisztina stilusa, mondandójának tartalma, mint Győzikéé?
Esküszöm, Győzikének néha vannak emberi megnyilvánulásai.
Morvaitól ilyet még nem láttam. Talán nem akar kibillenni a szerepéből, azért annyira mesterkélt.
Rettenet az a tyúk.

süti beállítások módosítása