Skip to content


       Szűrés lista

Pénz Vs Méltóság

Nem is olyan rég már írtunk a Nagy fogyásról. Nos az első rész után, ellent is mondok magamnak mert, nekem szemény szerint tetszettek az aranyos dagik. Lelkesek voltak, küzdöttek , hajtottak, szenvedtek, izzadtak blablabla. Ami tényleg, jó volt, hogy a műsor tele volt érzelemmel,  gondoljunk pl arra a megalázó jelenetre,  amikor az egyik hölgy alatt egy -ország világ előtt.- szinte kiakad a mérleg, miközben könnyeivel küszködve próbál minnél többet takarni amorf testéről.



A legujjabb hírek:
Még alig kezdődött el a műsor, A nagy fogyás című show két szereplője máris egymásba szeretett. Bogi és Milán nem törődve a kamerákkal, nem bírtak magukkal, és összefeküdtek.
- Hasonló korosztály vagyunk, hasonló felfogással, így hamar közel kerültünk egymáshoz. Nehéz megjósolni, mi lesz ebből - mondta Bogi.
Vajon leadja az adó az légyottot, mint az RTL anno, Katka szopatását?

A blikk pedig már ezt irja: Megalázzák, csak bábunak használják a szereplőket a nézettség növelése és a két edző, Béres Alexandra és Schobert Norbert versenyének érdekében a TV2 A nagy fogyás című műsorában - vélik olvasóink és közéleti szereplők. Az, hogy az egészséges életmódról és a fogyásról szól ez a műsor, szinte feledésbe merült.

és egy idézet egy olvasótól:
"Szerintem szüntessék meg ezt a műsort. 2 olyan emberről szól, akik azon versenyeznek, hogy ki ad el több fogyókúrás cuccot, és lesz ezáltal gazdagabb, és nem azokról, akik fogyni akarnak, és akiket bábuként használnak.”

Címkék: norbi nagyfogyás

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr65196585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása