Skip to content


       Szűrés lista

A fingós nagybácsi és a szamár kúrta nő esete

Kisebb felháborodást keltett a gyengébbik nem körében a tegnapi Blikk címlapja, amelyben Fábry Sándor ízléstelen megjegyzésekkel illette az MSZP frakcióvezetőjét, Lendvai Ildikót. A vicc a tegnap esti Fábry-show felvételén, több száz néző előtt hagyta el a showman száját. A kormánykoalíciót támadó bevezetőjében ez hangzott el: „Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg, elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk, mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.”  Ha valaki érti a poént kérem írja meg!

A viccet az RTL Klub és a producer, Kovács Kristóf közös megegyezéssel kivágta a műsorból, igyekezve elkerülni a vele járó kellemetlenségeket, ennek ellenére a néhány száz vendég fültanúja volt az elhangzottaknak a felvételen. A Blikk szerint a nők egyöntetűen állítják: visszataszító és modortalan volt Fábry megnyilvánulása. Az újság meg is kérdezett pár hölgyet, hogy mondják el véleményüket a dologról. A csöppet irányítottnak tűnő, álszenteskedő válaszokat lentebb olvashatjátok. Pofám leszakad, mikor a playboy model Dundika vagy az a Soma ítéli el most Fábryt, aki minden második Megasztárossal meg akarta dugatni magát (a színpadon kb). Czinege Gabinak meg a mellére szúrok egy feminista plecsnit, de asszem rögtön mellé egy "diszkriminatív kurva kitűzőt" is.

Személyes véleményem, hogy kurvára túlihegett az egész. Fábry a kormánynak akart odaszúrni és pont Lendvai volt az eszköze(nem a női nem)-kitől rögtön elnézést is kért. Nem kell meglepődni, hogy pont ő. Lendvai ronda, tenyérbemászó képű, arrogáns, MSZP-s, így szinte minden adásban céltáblája Fábrynak. A stílus sem újdonság, Sanyika már évek óta túl van a csúcson és felvette a ripacskodós, baszós, fingós, alpári nagybácsi szerepét. Ahogy csökken a nézettség, és ahogy fogynak az ötletek, úgy lesz egyre durvább és durvább a műsor, hogy legalább a bulvárlapok címlapja okozta adrenalin injekcióval, életben tartsák. Ki tudja mi lesz a következő? Kóka óvoda mellett csajozik, Horváth Ágnes vért iszik, vagy maga Fábry vesz részt egy orgián? Mégis, kit érdekel? Az egész azért megy, hogy beszéljünk róla, hogy Sanyi kicsit középpontba kerüljön megint. Ez a beszólás nem bántott volna meg senkit, ha nem került volna nagy nyilvánosságra. De az nem lett volna jó, mert nem lett volna ekkora (mű)botrány. Az RTL ki is vágta, és el is határolódott, ahogy egy magát valamire adó kereskedelmi adónak kell, de az ország legnagyobb példányszámú napilapja a Blikk lehozta címlapon. Nem para, ez meg az ő profiljuk.
Egyébbként ki a nagyobb geci? Aki gondol valamit sértőt magában, vagy aki belemondja helyette a másik pofájába, ráadásul széttárt kézzel, hogy "nem én voltam"?

A vélemények a folytatásban



Fehér Beáta (27) – Szerintem aki ilyet mond, az úgy próbál önbizalmat szerezni, hogy a sárba tipor másokat. Ízléstelennek minősítem a cselekedetét. Ha velem ilyet tenne, én biztosan nem reagálnék rá semmit. Úgy tűnik, a mai világban már tényleg nincsenek határok – mondta a Blikknek felháborodva Beáta

Czinege Gabriella (38) – A férfiak addig mennek el a modortalan viccek terén, ameddig a nők engedik – vélekedik Gabriella. – Fábrynak és a férfiaknak általában nem adnék ekkora teret, a parlamentben és az üzleti szférában is inkább nőket foglalkoztatnék. Lehet, akkor többre menne ez az ország

Rafael Ildikó (24) – Felháborító, hova fajul ez a világ. Sajnos a férfiak többsége nem érzi a kemény vicceik súlyát. Én értem a tréfákat, de egy ilyen nekem is rosszulesne. A szőke nős vicceket például kifejezetten imádom, de itt most egészen másról van szó. Ez már nem tréfa.

Dundika (24) – Nagyon csodálkozom, hogy ilyesmit mondott, mert velem meglepően kedves volt(Vajon miért? - a szerkesztő). De ettől függetlenül elítélem, hiszen nincs joga így degradálni a női nemet, ez már messze túl megy a jó ízlés határain. Nem szabadna ennyire vérig sértenie a nőket, csak azért, mert valakinek más a politikai meggyőződése

Soma Mamagésa, vagyis Spitzer Gyöngyi (41) énekesnő(?) a showman félresikerült viccével kapcsolatban először annyit mondott: Fábry saját magát minősítette. – Fábry egy kivételesen művelt férfi, akinek tisztában kell lennie azzal, hogy közszereplőként sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a mondatai. Neki példát kellene mutatnia. Egy úriember semmilyen esetben sem hoz kellemetlen helyzetbe egy hölgyet

Dr. Sütő Enikő (45) exmodell nagyon meglepődött, amikor meghallotta Fábry viccét. – Biztos vagyok benne, hogy Sándor már megbánta azt a mondatot – mondta a Blikknek a  ügyvédnő. – Egy közszereplő fokozott felelősséggel tartozik a mondandójáért. Az emberi méltóság szent, még akkor is, ha humorról van szó. És ez nemcsak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is



Címkék: politika közélet mszp sztár primitív picsa pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr100310908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyád 2008.01.25. 12:41:51

vazz ez a maszopozás meg komcsizás annyira de annyira szánalmas és szar! nézzétek már meg a szeretett álom-párototkat mennyi ex-"komcsi" ül a soraiban. il duce mégis hogyafaszba jutott ki abban a "szar" átkosban oxfordba tanulni? jahh hogy papa elvileg párttitkár vót - lehet ez csak legenda, de valamit tuti le kellett tenni az asztalra ezé az elvtársaknak, hogy a kis cigánygyerek erre lehetőséget kapjon!

fárby meg egy szar alak! mégis mikor kapaszkodott fel? hát perszehogy abban a nyomorult átkosban! hányok az ilyen fábryktól, csurkáktól, stumpfoktól...és sztem még jó hosszan sorolhatnám! úgy ahogy van az egész politikai "elitet" ki kéne hipózni a faszba!

fábry egy f@sz 2008.01.25. 12:44:11

na itt egy díszpéldány JOBBER:
vörösöketamarsra - az ilyenre gondoltam

The_ExilE 2008.01.25. 12:46:22

fábry egy f@sz; vörösöketamarsra; ...

Pont erre jó ez az esemény, hogy ilyen piti dolgok miatt egymásnak essenek az emberek. Semmi másra. Kell ez?

mivijan 2008.01.25. 12:46:40

Direkt fábrit irtamvam valahogy csak meg kell alázni ezt a 140 cm -es pondrós patkányt pondrós patkány =kukacok által rágott állat

ladislaus 2008.01.25. 12:48:45

van egy Soros alapitvany aki kiemeli es anno is kiemelte az arra tanulmanyi eredmenyek altal erdemes diakokat es vitte oxfordba, meg hasonlo helyekre. Ennyi.
Es inkabb oxfordi mint moszkvai diploma...

amugy a "bal"faszoknak csak kivanno tudom hogy havonta kelljen korhazdijat fizetni... Ha mar kitalalta a "liar" ...

Turulpina 2008.01.25. 12:49:04

Szerintem meg Orbánné Lévai Anikót, Mádl Dalmát és főként a baszatlan okádék Wittner Mariskát kéne egy szamárcsordával rommá kúratni. :)))

Hihihi.

Nymus 2008.01.25. 12:49:35

Ebben az orszagban 100 ev mulva is komcsizni fognak a szamarak. Meg ha narancsok potyognak, akkor is. De ha ezt kell mondaniuk, akkor ezt kell. Csak legyen egy kozos ellenseg :)

En Orban fejet meg a szamar seggebe dugnam, es korbevezetnem a Deak teri godor szelen...

zuckerfrei 2008.01.25. 12:50:22

fingtam a villamoson! oszt?

The_ExilE 2008.01.25. 12:54:27

zuckerfrei 2008.01.25. 12:50:22

Jónapot! xD

Retexis 2008.01.25. 12:58:17

Aztapudingmindenüket. A fasznak kell kivágni. Mitől fél az RTL. Bár így is jó reklám.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 13:01:01

"valaki 2008.01.25. 11:30:59
nem baj kedves blogger, majd ha a te jó édes anyukádról fognak ilyenek mondani, akkor is beszélj csak úgy a dologról h túl van lihegve, és ne legyél felháborodva... bár lehet neked tenne jót ha megbaxna egy szamár a villamoson... "

az megvan még, hogy "költői kép", te sötét birka? xD

fájerfuksz 2008.01.25. 13:08:56

ugye a blogcím magára a blogíróra vonatkozik(?)! :)

Speciel 2008.01.25. 13:09:02

Nem kéne' annyit vedelni "kedves" Söndör. A sok piátol egyszer bedurran a fejed. Rossz nézni, mikor vértolulásos arcoddal und. ökölbeszorult talpaddal "humorizálsz".
A tény, hogy műveltségedről megoszlanak a vélemények; tény. Van, aki egoista parasztként, van aki filoszként lát. Most előbbiről tettél tanúbizonyságot.

caralho voador 2008.01.25. 13:12:23

Kedves minden bozzám hasonló "jobber véglény"!
Totál felesleges az ilyen ' fábry egy f@sz'-hoz hasonló nyomoroncokra egy szót is vesztegetni. Nomen est omen, különben is. Az ilyeneket vagy fizetik, vagy valamilyen elmebetegségben szenvednek, és kéjes örömöt okoz nekik, hogy a maguk primitív módján heccelik az embereket. Mindent elmond a fajtájáról az, hogy őszöd, és az az előtt, az után kiderült dolgok tucatjai után, az évtizedekre széjjelb@szott 'kurvaország'-ot megnézve, van pofája itt ugrálni, nyomatni a neolibsi, maszopos-szadeszes dumáját (direkt nem használom a "balos' szót). Teszi mindezt ahelyett, hogy behúzná a farkát, kussolna, és kurvára reménykedne abban, hogy nem borul ki végleg a bili sokaknál. Akkor ugyanis a hozzá hasonló f@szfejeket, akik a nyilvánvalóval szemben is védik a védhetetlen, egyszerűen elevenen széttépik. Nem, nem a radikális vérjobberek... Azok az egyszerű emberek, akiknek kilátástalanságba süllyed nem csak a saját, hanem a gyerekeik élete is.
Amúgy meg, minden kontextus kérdése, amit meg nem ismerek, így csak részvétemet fejezem ki szegény szamarak irányába.

Oregon (TM) 2008.01.25. 13:12:43

eric!
Van egy olyan költői képem rólad, hogy a farkammal beledurrantok a pofádba. Költői kép, érted?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 13:12:48

"fájerfuksz 2008.01.25. 13:08:56
ugye a blogcím magára a blogíróra vonatkozik(?)! :) "

is:) vastagbőr nélkül nem lehet blogolni.az embernek meg kell győznie magát, hogy legalább féltucat embert érdekel amit ír. utánna talpon kell maradni miután kutya nem kiváncsi a soraira, végül leg kell peregtetni mikor sokadszorra küldenek el a kurva anyámba xD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 13:15:13

Oregon...attól, hogy költői kép, Te még tuti langyos vagy kicsit.

caralho voador 2008.01.25. 13:15:21

És! Mondtam mindezt annak a fényében, hogy olyan, homoszexuális férfi vagyok, aki nem megy el tüntetni, hogy betegségtudatom van ettől, és szégyenlem magam a MAGYAR nép előtt.

neo66 2008.01.25. 13:15:26

az a véleményem, hogy akik Fábryt fikázzák, nincsenek tisztában azzal hogy az ország legtehetségesebb humoristáját piszkálják-persze így arctalanul-ugye, mivijan és társai- de vajon a nagy nyilvánosság előtt mernék e vállalni a véleményüket, ahogy Fábry tette?
aligha.
mocskolódni egy netes fórumon, nem nagy hőstett!

East69 2008.01.25. 13:15:47

Egy ideje már nem nézem, pedig nagy kedvencem volt. Amióta nagy fidesz buzi. Ha valaki panaszkodni akar nála személyesen itt a mobil száma: 06 20 9426914 (Legalábbis ezen elértem valamikor.)

fábry egy f@sz 2008.01.25. 13:16:24

caralho voador!

gurul a gyóygszer..kit tudja hol áll meg! :D

Oregon (TM) 2008.01.25. 13:17:01

Talán megismerkedhetnénk?

neo66 2008.01.25. 13:19:13

Én nem arctalanul beszélek mint ti!

fájerfuksz 2008.01.25. 13:19:52

"mocskolódni egy netes fórumon, nem nagy hőstett!"

Mocskolódni, úgy hogy a célszemély nincs jelen nem nagy hőstett! Csak a right side-on!

GooMI 2008.01.25. 13:21:10

Szerintem nem kell lenezni a szamarat.
Annak is van gusztusa. A Ribi terjeszti ezt a viccet is, hatha kompromital. Almodozni tudnak, meg hazudni.

Oregon (TM) 2008.01.25. 13:22:14

Szeméyes tapasztalatból tudom, hogy a Fábry, ha iszik buzi lesz. Ilyen ember, amúgy gyógyszerezi magát. Nem beszámítható.

Oregon (TM) 2008.01.25. 13:28:39

eric,

jobb volna ha nem árasztanád el az ide kommentelő embereket a gusztustalan ajánlataiddal - hovatovább ez a fórum talán mailcímvadászat számodra, de mi mindannyian árpádsávos zokniban alszunk és ELFOGADJUK a gusztustalan ajánlataidat.

aTony 2008.01.25. 13:29:57

Most a vicc a fontosabb vagy a személy akiról szólt (vagy a kormány akit baszogatni akart). Persze, hogy bulvártéma lesz, mert 1 ember vs 1 ember, a többi meg bekaphatja .....

a másik oldal 2008.01.25. 13:43:48

ennyi álhir után tekintettel az érintettségemre nekem is megkell szólalnom : azon a bizonyos napon a fájós jobb első lábam miatt felkapaszkodtam egy combinora. már ez első percben feltunt hogy többen bámulnak. egy idősebb nő lépett oda hozzám kis idő múlva..ildikóként mutatkozott be. többször megsímogatta a hátamat,faromat és megpróbált rám ülni. halkan tagolva sugta a fülembe hogy neem..leeesz..áábráák-áár e..meee..lés. amit én el is hittem. késöbb kiderült hiba volt. a többit már tudjátok....az ügyben bár naiv voltam de én vagyok az áldozat.....ildikót a tettében verbálisan biztatta f.sándor..aki ugyancsak azon a vonalon utazott.

Comanche 2008.01.25. 13:44:07

Az a baj, hogy fábry azt képzeli magáról, hogy azért mert 2 hetente elsüt pár szar poént nagy nyilvánosság előtt, ő már egy potentát vagy valami féle megmondóember. Közben egy vén fasz, aki sértődöttségből rühelli az MSZP-t és mélytorkozza annak a faszfej Orbánnak a farkát...

Amúgy az otrombaságon nem csodálkozom, fábry mindíg is egy igazi nagybetűs PÖCSFEJ volt...és az is marad.

Comanche 2008.01.25. 13:46:19

caralho: náluk már csak egy szánalmasabb van...Te magad.

labi 2008.01.25. 13:48:26

RáDios:

Tényleg jó az új Petőfi. Meghallgathatjuk rajta naponta háromszor, mindennap ugyanazokat a számokat. Már aki pont ezt szereti.
Remek, hog négy-öt CD-n elférő válogatással már lehet rádiózni. Tök jó... :)

Fábri is szar már, heti hetes is szar, nem is nézem, ellenben azt a szamaras dolgot megérdemelnék páran. :)

krtek 2008.01.25. 13:48:39

Én spec leszarom mit mond a Fábri és hogyan, ez a "közszereplőként igy-megy úgy " álszent dumáktól viszont hányingerem van. Néla lehet egyet röhögni rajta, de rendszeresen a fene sem kíváncsi rá.

Mival alapjában véve szar alkotmányunk és mégszarabb törvényeink vannak, megspékelve egy olyan igazságszolgáltatással, amit pár ügyvéd ill. érdekkör (párt, család, cég, slepp, stb.) jópénzért úgy mozgat ahogy akar. Tetézve ezt a politikusok igazi felelősséget nélkülöző jóttetteiről, csak az marad a parasznak hogy rondákat mondjon pl. a Lendvai mamáról. Egy rohadék, haszonleső, hazug, gerincrelen, patkány (akarom mondani default magyar politikus) ne süketeljen emberi értékekről.

Bár pl. spec a Lendvai mamát nézve mekhet, mert gyakorlatice az egész élete egy nagy süketelés.

Az álszent módon ezen (különösen médiaribancként/kergagyi sztárocskaként) szőrnyűlködők meg tehetnek egyet.

Elég máe ebből az egyik ökörsztár azt mondta hogy... Erre a másik sztárszar azt monta hogy....

Ki a f@szt érdekel?

ladislaus 2008.01.25. 13:48:57

"" fájerfuksz 2008.01.25. 13:19:52
"mocskolódni egy netes fórumon, nem nagy hőstett!"

Mocskolódni, úgy hogy a célszemély nincs jelen nem nagy hőstett! Csak a right side-on! ""

www.youtube.com/watch?v=rMNzcH0ABwc
www.youtube.com/watch?v=dBhgqSlqUSM
www.youtube.com/watch?v=1dxJigFjMbY

Neszebazdmeg...

Nem vagyok fideszes 2008.01.25. 13:55:11

Én azt javaslom, hogy Fábry dugja a Lendvait, a szamár meg a Fábryt. Combino nem is kell oda.

fájerfuksz 2008.01.25. 13:55:47

"
www.youtube.com/watch?v=rMNzcH0ABwc
www.youtube.com/watch?v=dBhgqSlqUSM
www.youtube.com/watch?v=1dxJigFjMbY
"
na ne már! :D ne röhögtess a Fábry hisztivel (ua. mint morvai csak ffiban)

krtek 2008.01.25. 13:57:28

fájerfux

Mocskolódni egy fórumon, az nem nagy hőstett.

Politikusként vigyorogva-hazudva pofánköpni egy egész hülye országot az már valami. Ugye?

ladislaus 2008.01.25. 13:59:12

Gyerekkorom óta ilyen apáról álmodoztam, mint a Fábry. Ne bántsátok, tanuljatok tőle, nagy ember ő! Okosat mond mindig!

fájerfuksz 2008.01.25. 14:03:28

krtek!

Nálatok mindennek Fletó az omegája! :D Szánalmas
Amúgy meg kérlek mutass egy olyan hozzászólást amiben "Viva Ferencet" mondtam. Számomra Fletó hiteltelen, de nem őszöd miatt....ti meg szánalmasok vagytok, a szövegértés meg nem az erősségetek! :)

A sz@r ugatja sz@rt..

Turulpina 2008.01.25. 14:05:15

Van egy olyan költői képem, ahol a T. blogíró a saját zsidó apja faszát szopja, miközben a család Buksi kutyája épp hátulról pakolja a T. blogírót, a T. blogíró cigány anyukája meg épp a T. blogíró pofájára szarik.

Jók ezek a költői képek.

krtek 2008.01.25. 14:13:25

Mi az hogy "nálatok" hülyegyerek?
Az igazi lúzer ma kishazánkban az aki beveszi póré-birka hülyérevett adófizetőként hogy bármelyik oldal tagja. Hát nem. Té lököd a véleményt ő meg a Te károdra (is) halmozza a vagyont.

Leszarom hogy mit kavarsz a Gyurcsánnyal v. bármelyik gengszterrel. A politikus egy emberfajta, az oldalak csak a tahónak vannak kitalálva.

Fogod erősen?

krtek 2008.01.25. 14:15:33

Te turulmuff, mitől lenne ez költői? Nem láttál még aberrált zsidót? Kicsit ingerszegény a környezeted...

puding 2008.01.25. 14:18:23

Szerintem jó poén volt.

aTahó 2008.01.25. 14:19:35

Jó megmontad a kis köcsögöknek, bazzzmeg.
A Fábry meg egy rendes ember.

Tahót mégse mondhatók :)

fájerfuksz 2008.01.25. 14:22:22

"Mi az hogy "nálatok" hülyegyerek?"

sry...aT/3. miatt. Csak a halmazelmélet alapján a hasonló ismérvű egydeket egy halmazba sorolom..és még címkét is adok nekik...mondjam? :D

jah..szortíom keményen :D

Fábry a hányadék 2008.01.25. 14:22:56

Fábry csak annyira tehetséges, amennyire a háttér csapata. A poénjainak nagy részét már rég nem ő találja ki, hanem gyártják neki. De ezeknek a poénoknak a túlnyomó része is kimerül az obszcén kifejezésekben, egy-egy viccesnek talált orosz vagy német szóban, vagy (persze nem narancsos) politikusok gusztustalan fikázásában. De legalább nevetni lehetne rajta! Nem véletlen, hogy egyre kevesebben nézik.

kyanzes (törölt) 2008.01.25. 14:23:04

Nem minden országban akkora cinkség gusztustalanságokat mondani:

en.wikipedia.org/wiki/Hustler_Magazine_v._Falwell

Kinky Kelly 2008.01.25. 14:24:07

eza baj ezzel a kurva országgal, hogy a sok hülye nem látja a fától az erdőt. kell egy ripacs akire lehet mutogatni - tökmindegy, hogy gyurcsánynak vagy orbánnak hívják! azt kéne lássa a sok idióta, hogy mindegyik oldal szar! a közép meg a legszarabb - legalábbis amit ma kis hazánkban középnek neveznek! én spec ha véletlenül beesek egy szavazóhelységbe akkor nem valaki mellett hanem inkább ellen szavazok és ezzel kurvára nem vagyok egyedül! ez itt a legnagyobb probléma. a gengszterváltás óta drága rendsz@rváltó politikusaink elérték, hogy a többség megutálja ezt az egész szart - amit ma politikának nevezünk. persze azé 4 évente elmennek szavazni az utálkozók is a már fentebb leírtak miatt. és van a maradék hülye aki minden kinyilatkoztatást azonnal elhisz és attól kezdve azt úgykezeli mint a szentírást!

is 2008.01.25. 14:28:06

nagyon egyszerű lecsekkolni: tegyük fel, hogy Fábry Sanyi Franciaországban, Németországabn, Angliában süti el ezt a viccet az ottani egyik parlamenti párt frakcióvezetőjéről. Szerintetek meddig marad az adás, a humorista a Tv-nél?
És Mo-n miért más a mérce? Mi nem akarunk Európa lenni? Mi pusztai, bunkó, műveletlen parasztok akarunk maradni, ilyen viccekkel? Próbáljuk magyarázni,a nyugatnak, hogy mi nem vagyunk szőröstalpú románok. Hát az ilyenek után nincs, aki ezt elhiszi.

krtek 2008.01.25. 14:31:41

Csak egy tanács, ha tényleg összefutnál bármelyikkel...

Egy politikussal, vagy annak seggevégével szemben megszexuálhatod a halmazelméletedet. Akkorát fogsz szopni hogy elsírod magad.

Egyébként, nem hiszemhogy vagy te akkora májer, hogy 5 mondat alapján bárkit is bárhova sorolhatnál...

Ez csak a betanított birkareflex...
Aki ellentmond az biztos balos, v. jobbos, v komcsi, v. fasiszta, v. a tököm tudja mi.
Így lehet választást nyerni egy ostoba országban egy nagyhatalmú, gazdasági bűnözőkbő álló szűk rétegnek.
A mottó: Mi kaszálunk, a többi kiskancsó meg majd jól egymásnak esik...

Gratulálok...

Átlagember 2008.01.25. 14:32:38

Végig olvastam a kommenteket.Teljesen levagyok döbbenve.Némelyik hozzászólást olvasva Fábry egy első bálos leányzó.Azért abban különb, hogy ő névvel vállalja a véleményét.Név nélkül könnyebb ocsmánynak lenni,és ilyen stílusban leugatni a más véleményen levőt?És anyázni??? Csakhogy azért izléstelen amit Fábry csinál mert tudja hogy kb.2 millióan (állítólag) nézik,és tudnia kéne hol a határ humorban,politikai véleményben.Felesleges a kereskedelmi csatornákat még annál is lejjebb nyomni mint ahol van.Közszereplő pedig otthon fejtse ki a politikai hovatartozását.

Prophet 2008.01.25. 14:34:00

Tobzódik az értelmiség. Beállhatok a sorba? Fábry így adja el magát. Látom, most mindenki kikéri magának, hogy Combinón szamárral dugatná Lendvait. Eléggé elméleti síkon gondolkodott, amikor ezt kitalálta, nem lehet? Olyan, mint a legtöbb látszatígéret, ami felkelti a figyelmet a kormány részéről, erről beszélnek, nem másról: szóval sosem valósul meg. De azért lehet neki lehet esni. Most akkor szedjük elő a legfőbb bölcseknek, a kivételes igazmondóknak, és értelmiséginek elkönyvelt Farkasházy, Bajor, Verebes beszólásait is? Kollektíve az egész 7i helyest? Hovatovább kalandozzunk más kerTV-re, ahol nap mint nap csöcsökkel adják el a műsort, mondjuk egy daganatos kisfiú társaságában? Akkor most melyik a gusztustalanabb? Most hol vannak azok a megélhetési megmondóemberek, akik azt hangoztatják, hogy irigyek vagytok a tehetségére, meg leosztanak minket, mint teszik azt Sváby vagy a "Tanár úr" esetében. Ha arról van szó, hogy valaki kifogásolható, én személy szerint nem foglalkozok azzal, hogy mondjuk az altáji humorból (is) megélő Fábry Sanyi az illető, vagy az egymásnak Kossuth díjat osztogató lakájok.

taxis 2008.01.25. 14:37:23

csodálom az összes maszop-szadesz imádó-fityisz gyülölő pontyot ezen a fórumon is,olyan okosnak gondolja magát mindegyik.persze aki nem szereti őket és bagázsukat az rögtön gyenge agykapacitású,retardált,hülye,gyengeelméjű,rosszindulatú.
egy kérdés azért felmerül unos-untalan bennem:
ha ennyire okos,realista,fair play imádó,már már szociálisan(szocialistán)érzékeny ez a homo sovieticus faj akkor ,hogy a rákba történhetett meg velünk ez a rengeteg jó az elmúlt 60 évben?
hacsak nem a fasisztoid,náci,nacionalista,antidemokrata de néha szocialista,kommunista orbán miatt egyszemélyben.

Kinky Kelly 2008.01.25. 14:38:58

miért? mi történt az elmúlt 60 évben? és ha megkérdezhetem te ebből mennyit is éltél meg? vagy azok akiket épp nagy bőszen szídsz!

Turulpina 2008.01.25. 14:40:15

taxis, te egy ostoba tukkó egybites szarparaszt zombi vagy. Megérdemled, hogy a viktor faszát furulyázzad.

Persze ne vedd ezt magadra, ez csak egy költői kép.

krtek 2008.01.25. 14:41:44

Prophet,

Ez a lényeg. A kertévén szereplő politikai véleményt szajkózó "értelmiségiek" (soxor csak egy sima pojáca), ugyan olyan hiteltelenek mint maguk a politikusok.

A gond az, hogy a fél agyhalott ország ez alapján szavaz.

Ui.:
Aki pl. a mesterkélten szánalmas Bajoron igazán nevetni tud, azt tudom sajnálni.

fájerfuksz 2008.01.25. 14:41:46

akkor foglaljuk össze:
Sanya csúnyát mondott, de nem az a lényeg...mert Fletó, őszöd, hazug, 7i7, verebes stb..stb!

Értem én :)

Kinky Kelly 2008.01.25. 14:47:29

fájerfuksz LOL :D
a sok rohatt komcsi miatt van ez is! ;)

krtek 2008.01.25. 14:49:02

Foglaljuk össze...
Van egy embertípus akinek bármilyen téma feldobása után, két másodperc alatt a politikai szopóscsontok valamelyike villan be, kergagyi média által módosított gramm agyába.

taxis 2008.01.25. 14:50:53

kinkiy kelly

úgy 66-ot és azt írtam,hogy csodálom.a homo sovieticus már nem tud magyarul(sem),így a csodálom szót szitoknak véli ha nem a fajtájával kapcsolatos.

turulpina
bár a neved sokatmondó,nem minősítenélek,pláné nem mérnélek bitekben.
orbánt sztem van ki furulyázza.

egyébként tökéletesen látszik mindkettőtöknél ,hogy szüleitek remek munkát végeztek.
csak és kizárólag a ti fajotok létezik és kell,hogy létezzen.
gratulálok.

Átlagember 2008.01.25. 14:50:54

Kicsit nagy falat lenne ha a 60 évet elkezdenénk elemezgetni.Pláne ha valakinek nincs is saját tapasztalata arról a rendszerrőllFábrytól indultunk.Mérhetelen gyűlöletet és ocsmány választ azok kapnak akikről az jön le hogy baloldali beállítottságúak.Ha valakinek nem "jobboldali" a véleménye az csak balodali lehet???Kezd elharapózni ez az "oldalas" betegség. A mai magyar valóság:vagy jobb vagy bal!

cooper 2008.01.25. 14:57:56

Hollandiában ezért férfiak és nők egyaránt leköpnék. itt meg magyarázzátok a magyarázhatatlant. Képzeld Lendvai(kit mellesleg ki nem állhatok) helyébe anyádat, feleségedet, csajodat, lányodat. teccik? mondjuk, azt a nőt is megnézném egyszer, aki a fábryval ágybabújik.

Kinky Kelly 2008.01.25. 15:00:04

taxis nézd engem csak az idegesít rettentően, hogy manapság divat lett vadmagyarnak lenni és olyasmivel dobálózni amiről az adott emberkének fogalma sincs! lásd 56 és az utána történtek. totál felbasz idegileg amikor a 16-18 éves kis neonáci hülyegyerek 56-ozni, komcsizni, zsidózni és a fél várost szétbaszni kezd! miközben fogalma sincs arról, hogy mit beszél max az alapján amit a hozzá hasonló vagy inkább az őt befolyásoló idősebb fajtársai mondanak neki. de ő qrvára meg van győződve az igazáról - persze ezeknek sztem tökmindegy a lényeg, hogy legyen kit vagy mit szétütni, köpködni, "komcsikkal" teli koncentrációs táborokról álmodozni...

és ami még jobban zavar, hogy az orbánféle faszfejek meg - amikor azt üvöltik a népnemzeti naggyűléseiken, hogy el kell kergetni a kormányt - adják alájuk a lovat. aztán persze széttárt karral mondják és a hívők is szorgosan ezt zsolozsmázzák, hogy kéremszépen nekünk ehhez semmi közünk. végül pedig ahelyett, hogy kicsit talán próbálnák visszafogni a káoszt dobnak a tűzre még vagy két lapáttal!

Prophet 2008.01.25. 15:00:19

@Átlagember

És szerinted miért kezdi mindenki rögtön ezzel? Mitől jutottunk oda, hogy ezt nézik az emberek, hogy egymást okolják? Nem a jelenleg fenálló helyzet? Amit mesterségesen gerjesztenek, és tartanak fenn? Kinek áll érdekében, hogy megosztott legyen az ország. És ne az igazi problémákkal foglalkozzon, hanem hogy Lendvait ki vagy mi kúrná a Combi-lón Fábry szerint? És akkor jönnek az olyan beszólások, hogy "jóvan, akkor furulyázzad a vezéred" stb. És hiába mondja az ember, hogy az érmének két oldala van, arról nem szabad beszélni. Más szemében a szálkát is. De azt, hogy mi van a sajátodban, az nem szabad felhánytorgatni. És én vagyok a paraszt ezért?

krtek 2008.01.25. 15:03:37

cooper,

más oldalról közelítve, képzeld el ha anyád azt művelné mint a Lendvai... de hagyjuk könyörgök.

Fábry meg kap nőt simán. Pénzért, hírnévért, bármikor. (sztem pl az a dundiribanc is bevállalná, csak legyen belőle gumihír a parasztnak) De mondjuk aki hosszú távon elviselné ezt a háklis, impotens, hisztis vén faszt?

krtek 2008.01.25. 15:07:39

Prophet,

Egyetértek.

Engem jobban érdekelne Lendvai nyilvános átvilágítása: "mi a francot is cselekszik Ő az én érdekemben" címmel, mint az hogy kivel és hol kefél... :-)

A politikusférgek szeretik magánügyként kezelni a mocskos közügyeiket és közügyként a szaros magán életüket.

cooper 2008.01.25. 15:11:07

krtek, te egy balkáni paraszt szamarától vagy? pénzért nem nőt kapsz, hanem kurvát! Költői kép, aszondja. Oda ne rohanjak, a kis Apollinaire.

Ismeretlen Katona 2008.01.25. 15:13:33

Próbálok okosat mondani, lehet nem sikerül, lehet kövezni.
"Jobber", amire Fábry egy ... kollega utal: Kurucinfós, burkoltan rasszista skinheadek, akik azért néha mondanak okosat, de mivel erősen uszító stílusban teszik ezt, nem sok ember veszi komolyan. Ezért lesznek szélsőjobb.
FIDESZ: Fiatal Demokraták Szövetsége, a rendszerváltás után létrejött párt, olyan emberek, akik az előző kommunista diktatúra után megpróbáltak demokraták lenni. Sok volt MSZMP-s tag átment ide, máig itt vannak. Hogy miben hisznek ma, azt csak ők tudják.
MSZP: kikerült a névből a "munkás" jelző, így simán szocialista párt lettek, a Munkáspárt és a Kádárizmus szeretete megmaradt Thürmeréknek. Akik alkotják, azok egykori hithű kommunisták, akik a rendszerváltás után valahogy meg kellett éljenek, ezért burkoltan bár, de folytatják, amiből anno jól elvoltak.
SZDSZ: azon emberek gyűjtőhelye, akik mindenkit és mindent elfogadnak, megengednek, mert az jó.
Hangsúlyzom, ez az ÉN véleményem, természetesen van/lesz, aki ezzel nem ért egyet. Ettől szép dolog a demokrácia. Én nem utálok senkit.

taxis 2008.01.25. 15:13:54

kinkykelly

minden 16-18 éves meg van győződve arró,hogy mindent tud+amit csinál az igaz,jó és nem utolsósorban,hogy megf ogja változtatni a világot.ez eddig természetes. a baj a szüleitől kezdődik akik nem tanították meg alázatra és főképp arra,hogy fogja be időnként,tanuljon(nem föltétlenül az iskolára gondolok)mert akkor egy idő után maga is rájön,hogy ki ,mikor mond igazat vagy nem.nem lesz szüksége seggfejekre a tévéből akik szintén meg vannak győződve,persze tisztes fizetésért,hogy nekik van igazuk.
ha valakinek van türelme egy kicsit is hallgatni,figyelni,csendben nagyon sok érdekességre fog felfigyelni.pl.nincs szükség a jó élethez a sok ilyen-olyan "okosra".

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 15:14:04

www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/szervezetek/mutatAloldal&fnId=526

Önéletrajz:

Lendvai Ildikó először gimnazistaként szembesült azzal, hogy ha meg akar védeni valamit, ami számára érték, akkor bizony aktívan be kell kapcsolódnia a közösség mindennapjaiba. Persze ma már kicsiny és nevetséges dolognak tűnnek azok az ügyek, amikért tinédzserként harcolt — ne legyen kötelező diáksapkát hordani, ne legyen kötelező a hátul gombolós köpeny, amikor az elöl gombolós jóval egyszerűbben kezelhető, meg ilyesmik. Így kezdődött, s mire észbe kapott, már a KISZ-ben tevékenykedett. Szükség volt erre, hiszen ha nem vállal szerepet, nem is tud beleszólni az iskolai közösség életébe.

A kezdeti lépések meghatározták a későbbieket is. Kettős kötődése volt. Az egyik fele rendes értelmiségi volt, míg a másik a KISZ-ben, majd a pártban a kultúrpolitikával foglalkozott. Úgy érzi: nincs szégyellni valója. Megtanulta, hogy hány különböző nézőpont ismerete, milyen sok személyes kapcsolat kell a politikában egyetlen hiteles mondathoz.

1974-től a KISZ Központi Bizottsága kulturális osztályán dolgozott, majd a Magyar Tudományos Akadémia aspiránsa lett. Kutatási témája a népi írók társadalom-filozófia felfogása volt, s e témában azóta is több tanulmánya jelent meg. 1984-től 1989-ig az MSZMP KB tudományos, közoktatási és kulturális osztályán dolgozott. Az Egészségügyi Főiskola, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem filozófia és etika oktatója, majd 1989-től 1995-ig a Gondolat Könyvkiadó igazgatója volt.

Csak hogy tiszta legyen a kép !

fájerfuksz 2008.01.25. 15:19:12

krtek! te aki egyedüliként, csipamentesen látod a való világot erre mit mondanál?

Ugyanis a "Mocskolódni egy fórumon, az nem nagy hőstett." című eposzra ez volt a reakciód:

"Politikusként vigyorogva-hazudva pofánköpni egy egész hülye országot az már valami. Ugye?"

na most akkor hol is van ez csak a "politikai birkának való" szöveged öccsém!
KRTEK cselez, lő... ÖNGÓL!!!

krtek 2008.01.25. 15:19:27

A média világával párhuzamosan, igaz szerelemről, gondolkozni több mint botorság...

Na szaladj haza anyádhoz, kis naiv nyeretlen kétéves...

Átlagember 2008.01.25. 15:26:39

Prophet!Én biztos hogy nem parasztoztalak le.Azt se mondtam hogy itt olyan jó a helyzet.A szocilizmus nyakába varrni mindent?Eltelt 18 év a rendszerváltás óta.Volt már jobboldali és baloldali kormány is.Nagy különbséget nem fedezhetünk fel köztük.Tisztelt politikusaink ahogy felkapaszkodnak és meggazdagodnak kihal belőlük a BELEÉRZŐKÉPESSÉG, és nem is próbálják beleképzelni magukat az átlagember helyzetébe.Az ország és a nép kettéosztása sehová nem vezet.(Némelyik embernek diktatúra kéne.)Hagyjuk magunkat felhasználni mind a két oldal által.Sajna!

krtek 2008.01.25. 15:26:41

Jól van fuxika...
Folytasd csak...

Lendvai mamával kapcsolatban az a véleményem, bármiről, bármennyit, bármikor képes beszélni. Legyen az a legyek nemi élete vagy a GDP tök mind1.

Csak kérdem én: minek?
Hogy az oldalazó csökkenteket is kielégítsem a másik kedvencem a nagy munkatapasztalatokkal bíró, Dajcs-FürElise Tomika. Az is pont ilyen.

Persze igény az van rá.

Kinky Kelly 2008.01.25. 15:29:03

ha már neveknél tarunk idebiggyeszteném a kedvencemet - Szijjártó 4 president!

cooper 2008.01.25. 15:35:26

"Lendvai Ildikótól elnézést kérünk, mint nőtől, ez csak egy költői kép." Szóval, ennek köze nincs költői képhez. Ez sima baromság. S az a vicc, hogy ezzel próbálja eladni. s ez onnan jut eszébe, hogy mitől buknának meg? na szóval, álljon meg a menet. A költői kép ilyen pl: a fábry olyan hülye, mint a segg szüretkor

renyhe 2008.01.25. 16:23:37

Két apróságot nem értek.
1. Egyetlen erős, ízléstelen, netán ocsmány minősítést nem írtam le, a hozzászólásomat mégis törölték.
2. Ugyancsak törölték azt a bejegyzést, amelyben a felvételen jelen lévő személy leírja, pontosan milyen szövegkörnyezetben hangzott el a citált mondat.

Hmmmmm

A blogmoderátor talán még emlékszik az Európa Kiadóra (nem itt dolgozott a hírbehozott személy): "Agyamban kopasz cenzor ül
Minden szavamra ezer fül...
Lehet, hogy hamarosan ismét ide jutunk?
Ezek után az a sanda gyanúm támadt, hogy itt csak a Blikk színvonalát meg nem haladó megjegyzéseket lehet tenni.
Ejnye-ejnye

Egyébként szívesen várom a törlések ésszerű magyarázatát, akár itt, akár a blogtulajdonos által látott e-mail címemre

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 16:30:36

renyhe 2008.01.25. 16:23:37

Mi nem töröltünk kommentet .... pedig a színvonal nem valami egetrengető ....:-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 16:32:37

renyhe
ott a kommented :

"renyhe 2008.01.25. 12:08:26
Látom, beindult a politikai hitvita, mint mindig, ha Fábry elmondja véleményét."

Kattints rá fölül erre :

Szeretném látni az összes kommentet! (176)

renyhe 2008.01.25. 16:39:01

Mea maxima culpa!

Igazatok van, csak az ún, "kommentek" száma igencsak megnőtt.
Még egyszer elnézést a moderátoroktól.

De azért - önmagam számára is - érdekes és elgondolkodtató, vajon miért kiáltottam azonnal cenzort.... Hiába, a korszellem ideszellentett.

Prophet 2008.01.25. 16:45:44

Szerintem meg nem beszálhetünk rendszerváltásról, se 18 évről. Az ország államformája változott, módszerek talán mások lettek, de személycsere aligha történt: végrehajtói, törvényhozói és rendfenntartó hatalomban se, az oktatásban se, és az állami tisztségeket se söpörték tisztára. Már a Kádár éra végén észrevették a szemfülesek, hogy már nem a "komcsinak" áll a világ, ezért előkészítették a váltást, a hatalmat, a pénz és a kapcsolati tőkét átmentették (lásd MSZP és SZDSZ). Ezek után nem lehet normális demokráciáról beszélni, max próbálkozásokról. Túlságosan kísért a múlt, hogy egy kormány rendesen végezhesse a munkáját (98-tól pl). Hát még ha olyan, mint a mostani, aki követi a régi elveket.

(amúgy a parasztozást általánosságban mondtam, az előzőekre reagállva)

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 16:52:38

azért az hihetetlen, hogy a primkó fábri post megint az örök párharccá fajult komcsik vs orbán vezír...:)

renyhe 2008.01.25. 17:07:56

Moks!
Mi ebben a hihetetlen?
Fábry azt mondta - legalábbis a felvételen jelen lévő szerint - hogy az ország süllyed, de a süllyedés a sajtó domináns része haladásként tálalja (kommunikálja).
Ezek után várható volt, hogy két szekértábor alakul ki. Persze a "kommentezők" igyekeznek a függetlenség pózában tetszelegni, de ez nem megy. Mindossze az intelligenciahányadostól függ, hogy mikor derül ki pártállásuk.
Jelzem, a tiédből is könnyedén kiolvasható, bár ez nyilvánvalóan nem állt szándékodban:))

fájerfuksz 2008.01.25. 17:08:01

"azért az hihetetlen, hogy a primkó fábri post megint az örök párharccá fajult komcsik vs orbán vezír...:)"

hát a Sanya magaslabdát adott...azt meg mindenképpen le kellett csapni... a blokkoló játékos képébe :D

Tudom, tudom...mással kellene elfoglani magam.. :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 17:23:20

"azért az hihetetlen, hogy a primkó fábri post megint az örök párharccá fajult komcsik vs orbán vezír...:)"

Persze , mi másra lehetett számítani ...??
Sajnálatos, hogy - ahogy minden másban is - senki sem független vagy pártatlan ... van jobboldali humorista - baloldali humorista, jobboldali újság - baloldali újság, tévé, rádió stb ..

ez van !

amúgy a humor "jobban" fekszik ellenzéki szerepből, ezt meg is viselte a Heti Hetes, akik 6 éve nem találják a friss humort (Orbán,Torgyán,Csurka,Orbán,Torgyán,Csurka,Orbán,Torgyán,Csurka végtelenítve).

De amúgy nem, értem: Ha nem tetszik Fábry , nem kell nézni ! Van bőven szabadság, ott a távírányító.
Leht nézni Heti Hetest , Sas-kabaré van választék.
Vagy csak Fábry-monológ után kezdje el nézni, amikor jönnek be a vendégek ...:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 17:25:53

"primkó fábri post"

most a fábry a primkó, vagy a poszt ? xDDD

Modesto 2008.01.25. 17:36:46

Most nem értem, hogy mi a gond Fábryval? A Sanyi egy bohóc, egy ócska bazári majom, semmivel sem több "egyszerű" cirkuszi kollégáinál, maximum annyival, hogy jóval többet keres a hülyeségeivel.

Namármost, ha egy bohóc kiáll a színpadra és elkezd politizálni, akkor ki veszi komolyan? Én nem, az biztos. A legszánalmasabb az benne, hogy ő viszont véresen komolyan veszi magát. A fő probléma ez, és nem az, hogy egy szépen lassan elhülyülő vénember tapló paraszt beszólásokat tesz a kormány egyik tagjára....úgy, hogy az nincs ott. Bár a Fábry mindíg arra tesz megjegyzést, aki éppen nincs ott. Én azért megnéznék egy face-to-face találkozót Fábry és Lendvai közt. Gondolom a Sanyikának nem lenne akkora pofája szemtől szemben.

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.25. 17:38:49

"renyhe:Jelzem, a tiédből is könnyedén kiolvasható, bár ez nyilvánvalóan nem állt szándékodban:))"

ebből a hozzászólásomból vagy úgy egyébként kiolvasható?Az egyébkéntre azt mondom persze,nem célom véka alá rejteni a véleményem,ettől még nem leszek pártharcos,bár már sokan összemossák a kettőt.
ebből a kommentből viszont ha eltudod dönteni akkor ügyike vagy:D

renyhe 2008.01.25. 17:58:10

A minősítő jelzőnek nem örülök (látod, a legapróbb jelek is árulkodók tudnak lenni, bár sejtem, szándékolt volt), azt viszont tisztelem, hogy van véleményed, amellyel valóban nem leszel pártkatona, és nem is áll szándékomban összemosni ezeket.
Ezt kifejezetten rokonszenvesnek találom, szemben más blogtulajdonos-moderátorokkal, akik megpróbálják elhitetni magukról (miért is kell ezt?), hogy ők független tépelődő, örökké értékeket kereső személyiségek, miközben viszonylag nyilvánvaló, hogy a családon belüli politikai ellentétek folytán a rokonság nagy ívben kerüli őt, és saját családjában sem beszélnek politikáról, mert a feleség bőg a férj agresszív véleménynyilvánításai miatt.
Hú, ezt a bekezdést nyugodtan törölhetitek, mert abszolút eltértem a tárgytól!!!
Kérdésedre visszatérve: ebből a hozzászólásodból olvastam ki könnyedén, "úgy egyébként" - és ezért elnézésed kérem - nem követem nyomon ténykedésedet.

ladislaus 2008.01.25. 18:00:15

ladislaus 2008.01.25. 13:59:12
Gyerekkorom óta ilyen apáról álmodoztam, mint a Fábry. Ne bántsátok, tanuljatok tőle, nagy ember ő! Okosat mond mindig!

off: ketto lenne belolem itt? pedig ilyet en nem irtam. Mekkora lol :D

grupi 2008.01.25. 18:32:22

Nem kéne mindjár azzal érvelni, hogy akinek nem tetszik, a maszop, -ja le a pátvezír metszet tagját.
Meg Lendvainak sem kéne orálisan kielégíteni a maszop imádókat.
Mindenkinek joga van szeretni a baloldaliakat, joguk van velük közösülni. Egy közösséget alkotni, ahogy a jobbosoknak szintúgy.
Az ilyen tipusú, ehhez hasonló ellenszenves bejegyzésekre nem nagyon lenne szükség. Kár folytatni.
Attól, hogy valamivel nem értünk egyet, hogy jobb, vagy liberális, netán más orientálságuak vagyunk,még nem kéne trágárkodni és egymást szapulni. Érvtelenűl sértödösdit és belerugdosósdit játszani.
Könnyű azt leírni, hogy ki, kit b@sszon szájba, vagy agyon. Könnyű, de felesleges, értelmetlen.
Mindenki balfék aki gyülöletkeltő, de semmi értelme ragozni.
Érveljenek a felek Lendvai igazságával, jótéteményeivel, meg Fábry értékeivel.
Akkor és azon lehet vitázni.
Fölösleges a gyalázkodás, mert azáltal a gyalázkodó válik gyalázatossá. Ezt kerülni kéne.
Tehát csak normálisan, emberien, tiszteségesen, jobb érzéssel kommenteljünk, ha lehetséges.

Végezetül megjegyezném, Lendvai nem kormánytag, mint ahogy valaki írja.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.25. 19:12:41

grupi 2008.01.25. 18:32:22

Nagyon igaz , nem hiszem el, hogy CSAK mert a blog/net anonim, alpári szövegeket kell beírogatni .
Ezért nem lehet soha egy "normális" vitát lefolytatni ...:(

renyhe

Ez egy jobbos-balos blog az írok megoszlása szerint, és mint ilyen abszolút kuriózum :)
Ha lesz rá igény, felhajtunk egy liberálisat bloggert is, de az 1%-uk miatt egy embertpróbáló feladat lenne ...

De hát : nincs is szebb olvasnivaló, amikor a blog-társak ugranak egymásnak :))

De a sör mellett már eszünkbe sem jut ez a sok faszság xDDDD

Dr. Stein (törölt) 2008.01.27. 06:26:51

Emberek, lopják a nickemet! Igazi Stein.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.01.27. 12:36:28

Fábry miatt virtuálisan kickboxolni ősi román szokás.

E.T. 2008.01.31. 03:07:17

Én felszállnék arra a villamosra.

E.T. 2008.01.31. 03:19:36

De lehetne inkább ló?

pisti 2008.01.31. 04:14:15

Nem tudom, mi olyan nagy dolog ezen. Liberálisan kell felfogni. Vagy egyeseknek csak eddig terjed a liberalizmusuk?

VTZ 2008.01.31. 08:03:08

Emberek!

Most mindannyian azt fújjátok, amit a média akar. Ők azt mondják, hogy ez gusztustalan, ti mentek utána, mint a szamár( milyen költői a hasonlat :) ). Ha dícsérte volna ezt a beszólást, akkor ti is azt mondjátok, hogy klassz fej a Fábry. Önálló véleményetek van? Saját!!! Minden más média személyiség (mily undorító ez a szó) aki a szekértolók pártjához tartozik, mondhat bármit. ( Orbán cigány is, Hitler is, zsidó is ) Azt lehet. Akkor ki háborodott fel közületek? Nézzétek már meg a megkérdezett hölgy névsort! IQ 75 vagy ...., de ezt inkább nem írom.

nyekk 2008.12.25. 15:56:49

Ahogy fogy Fábrisnyikából a humor, úgy lesz egyre nagyobb büdös tahó. (Momentán már a zéró humor-100 % tahóság közelében vagyunk)

süti beállítások módosítása