Skip to content


       Szűrés lista

A miskolciak már kurvára sem költenek

A borsod online kiment a Szinva patak partjára és megszólaltatott egy ott posztoló prostit. Én még sosem voltam kurvázni (zero meg főleg), így ittam a hölgyemény minden szavát, a kommentelőkét tapasztalatait meg még jobban. Tanulságos lesz, gumit fel és katt...

 

  Gumi nélkül csinálják, és semmire nem mondanak nemet. – kezdte a húszas évei végén járó, többgyermekes hölgy a boonnak. Ő csak két éve ácsorog a placcon, de vannak, akik mögött húsz-harminc év tapasztalata van, és még mindig az az egy szál ruha minden vagyonuk, amiben a sarkon állnak. "Bedobálják a nyerőgépbe vagy elisszák, amit a gyors menetekkel összehoztak, pedig aki ügyes, közel havi egymilliót is megkereshet." – mondja. Ehhez éppúgy kell az ész, mint bármelyik más szakmához.

Közben márkás autó fékez mellettünk, deres halántékú hatvanas úr vár a menetére. "Nem megyek, húzzál innen!" – veti oda félvállról a nő. "Tanulja meg a vén fószer, hogy itt én diktálom a szabályokat. Francia háromezer, komplett szex öt. De én ritkán szállok ki tízezer alatt az autóból. Nincs taperolás, csók, ha húzzák az időt, fizessenek érte. A hó végén pang az üzlet, nincs pénzük az embereknek. Itt is egyre nehezebb minden. Ha már kurvára se költenek, ott nagy baj van." – vonja le a végső következtetést.

A csábos fekete lány(csábos pfff) havonta jár az orvoshoz egészségügyi igazolásért, miszerint nem "kapott be" nemi betegséget. Szerinte kevesen tartják be a szabályokat, bemerészkednek a védett övezetekbe, aztán csodálkoznak, ha a fogdában kötnek ki és munka helyett bíróságra járnak, sorra fizetik, vagy pedig leülik a büntetéseket.

A "prostilét" ördögi köréből nehéz kiszállni. Akibe szorult némi ambíció és "rendes élet" utáni vágy, az is nehezen mond le az öt-tíz perces menetekből befolyó csinos kápéról. A "fekete démon" dolgozott már három műszakban, huszonnégy órázott a pult mögött és két szakmát tanult ki. "Nem vagyok hülye, hogy minimálbérért gürizzek, és milliós kölcsönöket nyögjek egész életemben, mikor itt könnyen jött pénzzel alapozhatom meg a jövőmet." – mondja. Arra a kérdésre, hogy mi a helyzet a stricikkel, vállat vonva számtalan aranyláncát és gyűrűjét mutatja. "Így néznék ki, ha lenne futtatóm? Bár köztük is akad elvétve egy-két rendes alak, a többség lenyúlja a lányokat, és ha az visszaszól, jön a csitt-csatt."

Bár még nem töltötte be a harmincat, az örömlány már két serdülő édesanyja. „Ők csak annyit látnak ebből, hogy anya sok pénzt hoz haza.” – mosolyog. És a jövő? Tervek? "Nem csinálom már ezt soká. Csak amíg lesz egy házam. De azt sem itt a Szinva-parton hozom össze. Vasárnap indulok Svájcba. Az álszentek csak fujjoljanak, ők parkolnak le elsőként a placcom mellett. Nem vagyok rosszabb semmivel azoknál, akik a diszkók vécéjében, félrészegen adják oda magukat. Csak éppen én pénzt is kapok érte." Eddig a cikk!

Az a helyzet, hogy simán el tudom képzelni ezt a kisályás kurvát, rágózva, oszlopnak támaszkodva. Elképzelem ahogy előadja magát a Boon remegő kezű riporterének aztán kér  ezért is 10 gombócot. Persze megteheti abban az egy kis utcában a "soron" ő a kiskirály, mert be van védve. Lökheti a dumát, hogy neki nincs stricije, a Rákóczi -tér óta tudjuk aki placcol annak fizetnie kell. Hogy a gyerekei honnan vannak azt hagyjuk szerintem, azt meg főleg, hogy valaki gumi nélkül dugna meg egy útszéli riherongyot. nu mind1. Itt egy kurvapecér kommentje szintén a boonról egy az egyben:

"Kis vetítés van azért ebben a történetben. Én sokat jártam arra felé,de ilyen "nagy arccal" még nem találkoztam. Nincs tapi,nincs csók,bla,bla,bla....Alku tárgya!!! Csókot sosem kértem ezektől akik itt állnak,mert nem igazán higiénikusak. Lehet náluk tisztítókendő,spray,de fogat nem mosnak pl. Mosnak,de másképp.....Mondhat Ő itt bármit,hogy 10E.Ft.-alatt Ő nem száll ki kocsiból,most vasárnap megy Svájc-ba,megint bla,bla,bla.... Hallottam Én már itt elég sok története,de engem sem ejtettek a fejemre!!! Szóval Ő diktálja az árakat? Lehet,de mivel üzletbe megyünk,megint csak alku tárgya. Ha nem enged odébb állok,és ezzel Ő is tisztában van,hiszen kell Neki a pénz. Pláne ha "bejösz neki" első látásra,normálisan szólsz hozzá,ápoltnak tünsz akkor szinte tuti,hogy enged. A naívakat,tapasztalatlanokat lehúzzák. Figyelni kell,képben kell lenni. Pl.: 10E.Ft.-ért szobára megyek egy otthonról,neten kiválasztott lányhoz,egy-órára!!! És Ő lefürdik,Te is megteheted ezt,ágyban vagytok,nem autóban "szerencsétlenkedtek",és a végén is tisztálkodhatsz. Ja és ebben az összegben két aktus van,nem egy,amiről a Fonodán a lányok beszélnek. Fiatalos kinézetem megtéveszti őket ,mert azt hiszik,hogy teljesen hülye vagyok,de még jó,hogy nem. Megfizettem már a "tanulópénzt"......Szóval jobban jársz pl.: a videkilany.hu-val!!! Nem kell tartanod neked sem a rendőrségtől,kevésbé tartasz egy rablástól,mert sötétben egy félreeső helyen az autóban.....szóval.....jobb szobában,tapasztalatból mondom....."

 Tudtad? Magyarországon a becslések szerint kb 20 ezer prostituált van.

Címkék: közélet kurva

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr52585097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.25. 12:30:59

Kurvás témához sajnos? nem tudok hozzászólni, bár áll egy itt melóhelytől nem messze, majd megkérdezem :D

Bezuhov. 2008.07.25. 13:06:17

en...dehogy! :DD

btw meg hol vannak a többiek?
Gondolom mindenki a videkilanyok.hu-t nezi...

IdomitottFoka 2008.07.28. 10:03:54

Ez disznóság, az egyikre se jött be semmi.

Isocrates 2008.08.26. 20:06:27

"Itt én diktálom a szabályokat!"

Hát ez kurva jó, talán inkább a kuncsaft. Ha valami ápolatlan redvás alak próbálja meg felszedni, vagy valami idegbeteg állat akkor rendben, elküldheti a faszba, de amikor egy mercis tag mellé ül be akocsiba, nehogy azt higyjétek már, hogy majd ilyen hangnemet üt meg.

A prosti azért hivatásos, mert pénz kap érte.
Amúgy meg minden nő kurva, szóval felesleg költeni erre, szerintem. Aztán persze mindenki ízlésére és tehetségére van bízva, hogy mire adja a voksát, vagy mire kényszerül.

süti beállítások módosítása