Skip to content


       Szűrés lista

Friss! Gyurcsány válasza a korcsolyázást firtatóknak - Kávé helyett XVII.

Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. 

Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen helyzetben, amikor mélyül a szociális válság, az emberek saját lakásaikban megfagynak, a MeH azzal foglalkozik, hogy olcsón korcsolyázhassanak a Gyurcsány kormány tagjai". És kijelentette, hogy a Fidesz írásban meg fogja kérdezni, kik voltak azok a miniszterek, államtitkárok, akik részt vettek a kedvezményes kiruccanáson. Ágh Péter szerint érthető, hogy miért köt a MeH külső cégekkel szerződéseket olyan feladatokra, amelyeket a kancellária, illetve a különböző minisztériumok is el tudnak végezni. Véleményét eképpen foglalta össze: "Ez riasztó kormányzati magatartás, lenézik az embereket"

Hogy mit reagált erre a miniszterelnök? Külön blogbejegyzést írt a korcsolyázás okozta örömről. Íme:

"Tisztelt Képviselő Úr!

Kérésére ezúton az alábbi igazoló jelentést kívánom Önnek benyújtani:

Beismerem, hogy szombaton rámerészkedtem a Balaton jegére. Igen, jól érti, vettem a bátorságot és korcsolyát húztam a lábamra. Igaza van a Képviselő Úrnak, magatartásom sérti a jó erkölcsöt és még azt sem tartom kizártnak, hogy ellentétben áll eskümmel. Dörgedelmére önvizsgálatot tartottam.

Belátom, a korcsolyázás egyrészről a letűnt időket idéző, dekadens megnyilvánulás, amely méltatlan bátor szívű népünk jövőépítő munkájához, ezért elfogadhatatlan, hogy az ország bármely vezetője így múlassa az időt. 

Másodsorban, a korcsolya éle megengedhetetlen nyomást gyakorol a jégre, a jég ennek nem tudván ellenállni, vízzé olvad, úgy is mondhatnánk, hogy a korcsolya megtöri a jég gerincét, amely az egyenes tartásra, a büszkeségre oly áhítozó világban, megengedhetetlen. Kérem szépen, most már értem, hogy a korcsolyázás a természet kínzása, pusztítása és környezeti szempontból súlyos veszélyeket rejt magában, és talán, még a fenntartható fejlődés egyébként gyönyörű perspektívájára is árnyékot vet. 

Harmadsorban, tisztelt Képviselő Úr, belátom, hogy a korcsolyázás után elfogyasztott forró tea oktalan energiapocsékolás. Ha nem korcsolyáztam volna, nem kellett volna forró teát innom. S ha nem iszom forró teát, akkor nem kellett volna a tea elkészítéséhez feleslegesen energiát felhasználni. Amikor gázválság van, amikor hegyek vajúdnak, hogy megoldják ezt a problémát, akkor forró teát készíteni nem egyszerűen pazarlás, az legfeljebb csak bocsánatos emberi botlás, hanem az kérem szépen visszaélés a nemzet bizalmával. Erre föl, nem hogy takarékoskodtam volna, hanem – belátom, de most már szégyellem magam – szinte dőzsöltem, mikor forró teát ittam, és pironkodva mondom el Önnek, tisztelt Képviselő Úr, élveztem, ahogy két marokra fogtam a műanyag poharat és a hidegtől zsibbadó kezeimbe lassan újból vér áramlott. Ez a fajta élvhajhász magatartásmód, amit tanúsítottam, csak azt mutatja, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy mit is jelent ma Magyarországon az energiaválság.

Tisztelt Képviselő Úr, határozott, őszinte, kemény hangú és mindenképpen indokolt kérdésére ezúton is válaszolva, szeretnék teljes és kimerítő vallomást tenni. Bűnömet azzal tetéztem, hogy nem egyszerűen csak korcsolyáztam, hanem életemben először fakutyáztam is. Vonzott, hogy megismerjem, milyen érzés fakutyázni, amelyet korábban csak fényképeken láttam, és némi olvasmányélmény is feldereng bennem. Bevallom, én korábban nem próbáltam. Szégyellve mondom, hogy nagy mókának tűnt a fakutyázás, és szemlesütve vallom be, hogy talán még élveztem is, bár most már ezt az örömöt utólag szégyellem.

Tudhatnám egyébként is, hogy a hazug fakutyát előbb utolérik, mint a sánta tehenet. Bár belátom, ez most, nem tudom, hogy hogyan jött ide, de semmiképpen nem szeretném Önt félrevezetni. Mentségemre mondom, hogy a korcsolyázás nem volt hosszabb talán 8-9 percnél, mert bevallom, nem tudok korcsolyázni. Megpróbáltam, hátha egyszer majd a gyerekeimmel el tudok menni, ők jól tudnak, én meg csak csetlettem és botlottam. Így aztán hamar levettem a lábamról az egyébként itt is, ott is csak kellemetlen fájdalmat okozó korcsolyacipőt, s fakutyázni se fakutyáztam többet, talán 15 percnél. 

Képviselő Úr, belátom, ez a 23 perc életemnek az egyik legnagyobb tévedése, és ez önmagában is mutathatja, hogy mire vagyok méltó és mire nem. Esdeklem bocsánatáért, bár azon sem csodálkoznék, ha Ön sziklaszilárd elkötelezettségét fenntartva azt mondaná: nincs bocsánat."

Nos? Szerintetek igaza van Ágh Péternek? Gyurcsány lenézi az embereket?

Címkék: politika gyurcsány pofátlan kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr34872744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 13:53:30

Szerintem a tea mellett volt nem kevés rum is, mással nem tudom magyarázni...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.12. 13:55:01

Az a anyja picsáját, a pofátlan szemétláda!

6800-ért, te szánalmas pózőr, 6800-ért, arról kussolsz baszod ...

Laspalmas, aranyom, de felidegeltél ezzel a poszttal ...

Mertcsak 2009.01.12. 13:55:19

Aztakurva.
A pofátlanságnak nincs határa.

binike 2009.01.12. 13:57:22

poénnak ritka sz@r ... bár nem meglepő hogy ilyenekkel terelik a figyelmet

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 13:57:48

Beelőztél laspalmas!:)

Ha valaki mazo hajlamú, olvassa el a kommenteket is...

Én beírtam, hogy egy Don kanyar megemlékezés találóbb lett volna, de már kapom az ívet...

www.kapcsolat.hu/blog/72576?reply_id=389576#addpost

franco provolone 2009.01.12. 13:59:31

Szerintem photoshop a válasz is, és a hozzászolások is.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 13:59:48

asszem gyorsban megnézem mit ír erről a történetről a "szakirodalom", kell egy pártatlan blog véleménye is, mert ez az idegenszívű blog visszataszító :))

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.12. 14:00:39

@zero: Hát az az! A mocskos gyíktestü a lényeget kerüli el de kurvára.
Senkinél sem a korcsolyázás ténye! Hanem a kiválaszottak köre és az ár vágta ki a biztosítékot!

broafka 2009.01.12. 14:01:38

De komolyan, hogy lehet ilyet írni?
Nem hogy tényleg szemlesütve annyit mondana a mocsok, hogy baszki talán tényleg nem volt korrekt ötlet ez a kis kirándulás a jelenlegi helyzetben, sajnáljuk, elbasztuk.
De nem. Egy ilyen ironikus szart kell neki írni.
Ki nem fossa le magasról, hogy jól érzi-e magát, engem nem érdekel.
Végezze a munkáját, vezesse ki az országot a minket elárasztó szartengerből, és ha még valamilyen isteni csoda folytán ez sikerülne is neki (semmi esély természetesen), akkor is örüljön, ha nem éri utol a népharag.
Aztán korizgasson, ha már minden rendben van.
A kurva életbe már tényleg.
Fúúú de felbaszott.

Zep 2009.01.12. 14:03:47

Nem tudom miért ilyen hosszan válaszot a fletó? Az egyészet 2 szóval is elmondhatta volna.

Közöd?
Akkor kuss!

Mert tulajdonképpen ez a lényeg.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.12. 14:06:52

@broafka:

Gázválság, fagyválság, gazdasági válság és ő "poénosan" kioktat, hogy ő biza' fakutyázott ...

Hát az eszem-faszom megáll ezen az emberen ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.12. 14:07:27

@Zep:

Közöd?
Akkor kuss!
Oszt' csókolom!

Gurney Halleck 2009.01.12. 14:08:19

@Zep: És milyen igaza lett volna...:)

Szőröstalpú Jeti 2009.01.12. 14:10:45

Szánalmas a vergődés mindkét részről :(

broafka 2009.01.12. 14:12:20

@zero: Még ezzel nem is lenne semmi baj, hogy elmegy. Menjen, mindenki azt csinál, amit akar a szabadidejében. Leszarom.
De vajon ezt már az IMF hitelkeret terhére finanszírozta a kedves kis kompánia, vagy még az utolsó megmaradt adóforintjainkat fektették be erre a kis wellness hétvégére.
De megint rohadt terelés az egész. Mert ahelyett, hogy a fontos dolgokkal foglalkoznának(éppen aktuális válságok), ahelyett megint csak erről fog szólni a hét.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 14:17:03

Elnézést kérek mindenkitől, akinek felment a vérnyomása. :)

Ez a bejegyzése tökéletesen jellemzi Ferit: a fontosat, a lényeget elmismásolja jópofizással, a lényegről kussol, de beállítja magát a nép egyszerű gyermekének, aki fakutyázik, villamosozik a többiekkel.

binike 2009.01.12. 14:17:29

irtam kommentet a kapcsolaton hogy az ár és hogy ki veheti igénybe ennyiért b@assza ki a biztosítékot .. persze kicsit finomabban. kiváncsi vagyok beteszen-e

füligjimmy77 2009.01.12. 14:18:48

Amúgy ami engem kiakaszt, az nem Gyurcsány. Neki vége, kampec. Hanem az ilyen Ágh Péter szerű puhatestűek. Alig várom, hogy az ő, és a hozzá hasonlóak óvó kezébe helyezzük két év múlva az országot. Rendbe lesz itt minden gyerekek. Zero megpendítette, hogy miért ne lehet kinyitni a közösségi házakat. Azért annyira nem érdekli a mélyen tisztelt képviselő urakat, ráadásul az önkormányzat kasszájából kevesebbet tudnának költségtéríteni. Pedig ezzel is be lehetne kerülni a híradóba. A kormány egyet tehetne: az összes csórót összegyűjti, aztán bezsúfolja mondjuk a Papp László Arénába. Helyi szinte kicsit egyszerűbb a helyzet, vagy adnak egy kosár tüzelőt, vagy tea-levesosztás. De akkor nem lehetne mutogatni. Addig jó, míg fagynak megfelé az öregek, van kit hibáztatni. Nem, nem magukat, a kormányt. Hatezernyolszázért egy hétvége pofátlanság. Ezen verni a nyálát valakinek, miközben a saját seggét nem tudja kitörölni (mert valljuk eg, ez a pompás fogalmazvány nem Ágh Péter ötlete volt,ennyire ő nem okos) , még nagyobb. Úgy tenni, mintha ellenzékben, a legtöbb polgármesteri, képviselői posztot birtokolva nem tudnál többet tenni az orrtúrásnál, egyenesen kiakasztó. Két év múlva rendbe lesz itt minden. Ha Gyurcsány elmegy, még a tél is nyár lesz, elvtársak.

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 14:19:13

A humor soha nem vot erőssége a Ferinek, így aztán az az irónikusnak szánt levél nagyon izzadtságszagú lett.

Egyet nem értek, miért nem kér meg valakit pl Fajkasházit, úgyis tömi közpénzel az újságját? Cserébe megírhatta volna. Bár most, hogy végiggondolom amit a Teddy írt volna az sem lenne egy fokkal sem jobb, mert az az ember 15 éve nem mondott/írt semmit, amin legalább mosolyogni lehetne. Talán a Megyesi Guszti, aki néha vicceset is tud írni, mielőtt padlót fogna valamelyik újpesti kricsmiben.

Az irománynak egy előnye van, hogy azt az olvasó artikulálja, így nem kell végignézni azt kényszeres tekergőzést (+ tenyérgomba kaparászás), amit a Feri szokott előadni szóbeli megnyilvánulásaikor.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 14:19:25

@VonPerez:

Jobb, ha hallgatsz! ;)
A tied volt a 8-ik hsz a kapcsolaton, magyarán ott csüngtél epekedve, mikor ír már valamit Feri...

broafka 2009.01.12. 14:19:45

Na beleolvastam a kommentekbe is. Azok az igazán kemények. Az elvakult droid hadsereg ajnározza szeretett vezetőjét. Kíváncsi leszek a kedves kis öreglányok, akik jelenleg fedezik fel a double fisting videók mellett az internet adta lehetőségeket, és kommentelgetnek ezen a Gyurcsány blogon, mit szólnak majd akkor, amikor esetleg ez az impotens kormány végre felébred a rózsaszín álmából és megpróbálja rendbe hozni a fenntarthatatlan nyugdíjrendszert, mielőtt kardjába dől az egész.
De hát erre úgyse szánják rá magukat, mert hát mindjárt választások, illúzió csak tudom.
Elegem van.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 14:20:00

@binike: ott van!:) Majd mindjárt zúdúl a kéneső rád! zalaianna lesz az egyik véresszájú leginkább!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 14:21:48

@binike:

Valaki már megpendítette ezt, és azt válaszolták neki, hogy máshol is van ilyen kedvezményes üdülési lehetőség........

Zep 2009.01.12. 14:22:50

Öszöd lassan kezd olyan lenni mint anno Aliga vagy Balatonföldvár. Sokat jártam oda építőtáborosként (kertészkendi), és imádtuk, mivel ott mindig volt Radeberger. És persze olcsóbban, mint a sarki ábécében a Balatoni világos.
Hiába na, működnek még a régi szoci beidegződések.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 14:23:08

@laspalmas: Ugyan már, most kevés a meló és kíhívás úgy heccelni a droidokat, hogy átengedjék a hozzászólást a moderáláson...:)))

phaidros 2009.01.12. 14:24:53

@VonPerez, Binike, linket pls!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 14:28:02

@laspalmas: "aki fakutyázik, villamosozik a többiekkel"

főleg ha a villamos egyfajta ülő alkalmatosság képében öltene testet...

(brrr, elhatárolódás...)

v.putin 2009.01.12. 14:28:57

Sajnálatosan csak arra nem válaszolt miniszterelnökünk,hogy jön ki a teljes ellátás
6800 ft-ra?Majd én válaszolok helyette: kedves állampolgárok,ti fizetitek a hiányzó 12.000 ft-t,mivel ennyibe kerülne egy nap wellnes-hétvége
keretében.

ack 2009.01.12. 14:32:14

Döbbenet, hogy mindkét oldal teljes beleéléssel full-time kretén.

a.) 6800 volt a 4 csillag meg zavarásmentes jég.
b.) De tökmindegy mennyi volt, hiszen számlát nyilván kért
c.) Ha kért volna, államérdekből lottózhatna is és villoghatna, ha nyer
d.) Ráadásul úgyis túlriportolja és a jobb érzésű csak 15%-kal vesz fel rá többet, a rosszabb a korcsolya árát is beszámítja
e.) A másik brancs meg sajtótájékoztatót gründol azért, hogy ez az új kisfiú "riasztó"-zhasson. Gondolom etetik a sajtót meg fűtik a termet sokért, hogy aztán felháborodhassanak.

Nincs ezek között egyetlen épeszű sem.

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 14:33:20

@Seduxen:
"főleg ha a villamos egyfajta ülő alkalmatosság képében öltene testet"

:-)

@v.putin:

Azt se felejtsük el, hogy neki van ott saját ingatlanja is, használja azt, ha már így-úgy (ingyen) hozzájutott.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.12. 14:34:31

No kommentolvasásra fel, és nem itt :D

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2009.01.12. 14:35:38

Mit hisztiztek? A kormányüdülöben még egy kormánytag sem fizetett piaci árakat, 89 elött és után sem. Ez párttól független.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 14:35:40

Én ide utalnám az összeset, napi 6800-ért.

Szerbiai és koszovói elmegyógyintézetek. A képek csak kevésbé szociális érzékenyeknek ajánlottak...((

www.georgegeorgiou.net/gallery.php?ProjectID=159&groupid=1

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.01.12. 14:40:58

Gyurcsikát nem szeretem. Lehet, meg bírnám fojtani egy pohár vízben.

Ettől függetlenül, ha az ellenzék azzal van elfoglalva, hogy most be van e fűtve az öszödi üdlő vagy nincs......

Noshát elmehetnek ők is ám a sunyi p_icsába....

Felelős ellenzék mi? Gyurcsány csak nekik, és senki másnak nem köszönheti, hogy még hatalmon van...

Már rég megbuktathatta volna az ellenzék, de nem tette, gondolván jó nekünk a zavaros közélet, jó a mutyi, jó a lopás, jó a lenyúlás, minden így jó ahogy van, csak azzal a különbséggel, hogy 2010-től majd mi halászunk a zavarosban.

kriszukka 2009.01.12. 14:41:09

Nem hiszem el, hogy ezen a pitiáner ügyön ennyien rugóznak. Itt amúgy szoktatok mást is írni, mint hogy 'AZ ÉN ADÓMBÓL KÖLTIK EL'?

Lehetett volna 60.000 Ft is ez a móka, azt is a költségtérítésből nyúlták volna le. Akkor meg nem mindegy?

Ágh Péter (amúgy ez ki a faszom??), meg egy idióta demagóg ökör.

Plutonic 2009.01.12. 14:41:57

Kávé kihagy....
Lassan kétlakivá kellene válni, mert azon a blogon annyi ökörség íródik le, hogy érdemes reagálni.
Gratula VonPerez!
@Seduxen: Vizes szivaccsal vagy anélkül...? :)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 14:42:47

Jó kész én feladtam! Megmagyarázza b@zmeg, az üdülési csekket meg az állam adja... ennyi volt mára nekem...

#389643 | orsolya44 | 2009-01-12 14:28 | Válasz

Válasz hello2006 felhasználó #389574 számú bejegyzésére:

Kedves Hello2006!
Én is csak találgatni tudok, hogy mi lehetett az előzmény. Valamelyik nap véletlenül hallgattam a hírtv-n a híreket. Ott mondták, hogy befagyott a Balaton, ezért nem spórolván a gázzal befűtötték a kormányüdülőt, és a minisztériumok dolgozói nem átallottak napi 6800 Ftért ott pihenni, és korcsolyázni. Bezzeg a szomszédos négy csillagos szállodában napi 15000Ft-ot kell fizetni.
Hát ez volt a nagy hír, amit itt a blogon is szó szerint megismételt valaki.
Meg is akartam írni, hogy azért kell most pihenni, mert a szünet alatt dolgozni kellett, hogy válaszoljanak az 1300 nagyon fontos kérdésre.
Persze nem csak az volt a baj, hogy pihennek, hanem, hogy olcsóbban pihennek mint a rendes magyarok, akik 15ezret fizetnek egy éjszakáért.
Akkor eszembe jutott, hogy a rendes magyarok igen nagy százaléka meg üdülési csekket ad, tehát az ő pihenésükhöz is hozzájárul az állam. Akkor most mi a különbség. Nem számít, csak kötekedni lehessen.Lehet is. Bejön.

krtek 2009.01.12. 14:43:07

Mindkettő szánalmas féreg. Az egyik azért, mertt még a szabadidős progjamjainak finanszírozását is az adófizetőktől lopja. (van annyi lenyúlt mák, hogy ne idehaza idegesítse a parasztot) A másik meg azért, mert eljátsza hogy ő nem ezt tenné. Kiváncsi lennék Petike mennyit zabál/vedel/utazik/számláz repi költségen és hogy vajon arra a lóvéra is olyan érzékeny-ée szociálisan?

Soha nem értettem mi a fasznak kell kivételezni azzal aki úgy is összelop, összemutyizik mindent. Ha szigorúan néznénk, ezeknek az élősködőknek adott kedvezmények is máshol mind adókötelesek. Ez csak ismét egy szimpla adócsalás.

Más:
Aki felvette a "húzzunk bele" (húzza bele a ...)polót, arról nem ártana csak okulásként egy listát készíteni. Tőlük eleve illene megvédeni az országot. Ha politikus akkor azért, ha barom hívő akkor meg azért...

broafka 2009.01.12. 14:44:34

@kriszukka: A te adódból is ne aggódj.

De ez az, amit mondok én is. Most megint mindenhonnan ez folyik majd egy hétig.
A problémák meg a szőnyeg alatt.
Pártot kéne alapítani, mert én komolyan mondom, nem szavaznék azért a fideszre sem nyugodt szívvel.
A többiről meg ne is beszéljünk.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.12. 14:46:32

@Zep: Az a Viktor stílusa volt asszem a bánya vagy a szőlő ügyben, a híres két szavas válasszal.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 14:49:00

@Psychonaut: egyebassza: szivaccsal :)))

VonPerez: Te kis perverz, látom, osztod a népeket a feri-blogon :))) Azt hiszed van értelme?

Rejtett a Szám 2009.01.12. 14:49:07

A rohadt simlis lári-fári kurva anyját!

6800-ért egy rohadt panziót nem kapok, hogy valahova felvigyem a csajomat.
Ezek a tetvek, meg egymás paksi mogyoróit morzsolgatják.

reKorrekt 2009.01.12. 14:51:47

Ha ezt tudom, egész előző éjjel hajszárítózom a jeget!

Véraláfutás 2009.01.12. 14:53:27

@derelyegrádi szellem:
"Egyet nem értek, miért nem kér meg valakit pl Fajkasházit, úgyis tömi közpénzel az újságját? Cserébe megírhatta volna."
Biztos vagy benne, hogy ezt Fleto írta? Biztos ilyesmivel szarja el az idejét?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 14:56:53

VonPerez: elég szar a cenzúra "odaát": egy mondatban a német vs. Holokauszt, és NEM moderáltak ki :)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.12. 14:58:57

@Véraláfutás:
Szerintem tuti ő írta. Annyira szar és szánalmas az egész, egyébként meg az eléggé nagy illuzíó lenne azt hinni hogy egy olyan ember képes megírni egy ilyen szöveget, aki nem tud két értelmes mondatot kinyökögni. szánalmas szar az egész, de egyébként ovisfejű Ágh is, menjen már a picsába.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 15:00:07

VonPerez: "Magyar nemzeti üdülési alapítvány" bazdmeg :))))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.12. 15:01:22

Egyébként meg el tudjátok képzelni hogy fletó bármiért is fizetett ott? Hiszen az övé az egész kóceráj, elsőként lopták ki szilvasi tesóval az állami tulajdonból:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 15:01:30

Beengedték a kommentemet kapcsolatra, yesss! Érdemes volt felkelni :o)

Plutonic 2009.01.12. 15:01:39

@Seduxen: Egy igazi úr! XDDDDD
@Korrekt Standartenführer: Éjszakai jégperforálást én is vállaltam volna. :)

És mindentől függetlenül remek a stílus, ahogyan egyszerűen figyelembe sem veszi azta nyomorult összeget, amin kiakadtak az emberek....
Vannak emberek, akiknek a pofájára minden felfér.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2009.01.12. 15:02:17

az a gerinces jég igazán lehetett volna gerinces és beszakadhatott volna ez alatt a buzi alatt...

molaris 2009.01.12. 15:02:18

Mocskos szemét provokáció!!!!
A Fidesz vitte jégre őket!!!:)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.12. 15:03:37

Hihi el tudom képzelni a jelenetet, hogy megérkezik fletó kis családdal, meg a többi pártfunkci, majd hazautazás előtt megkérdezi fletó az üzemeltető, hogy mennyi az annyi??:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 15:03:53

@Véraláfutás:

Igen, szerintem tök életszerű, hogy munka előtt, után, közben, amint egy kis ideje van Ferinek, egyből megnyitja a blogot, és megnézi, mit írt neki Noname Marika Kiskunalsópöcökről.

epres négercsók 2009.01.12. 15:04:19

A korcsolya, a fakutya és a villamos elhatárolódik Gyurcsány Ferenctől.
Gyurcsány Ferenc pedig sz@rjon sünt! Na asszem én is mentem elhatárolódni magamtól... :D

molaris 2009.01.12. 15:04:32

@Dexter Morgan78:
Azért van ilyen kicsi, mintegy jelképes összeg, mert Fletó megvendégelte őket az évvégi hajtásért. Csak ezt szerényen elhallgatja.

kopaszfarkas 2009.01.12. 15:07:33

fletó-val tényleg nem érdemes foglalkozni, de ez a kis fideszes pöcs nálam is kiverte a biztosítékot.
Jövőre tényleg jó lenne kormányt váltani, de kicsit borsózik a hátam a gondolattól, hogy ezek lesznek az uraink.

molaris 2009.01.12. 15:08:12

Mondjuk ha vadászni mennének, akkor legalább meglenne az esély arra, hogy kilövik egymást. De így! Áh, már ez sem a régi.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.12. 15:11:17

@laspalmas: Helló háló! A Noname emlegetése ebben a kontextusban nem szép dolog! :-)

epres négercsók 2009.01.12. 15:11:56

@Dexter Morgan78: Igazad van, én kérek elnézést! Most már pláne elhatárolódom... :))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 15:13:28

@Noname Cowboy:

Bocsi. :)
Amúgy ezt a köszönést a kapcsolaton tanultad?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 15:14:23

@Seduxen: Te se idegesíts fel...:))))
Agyvérzést kapok ezektől...feladom. Asszem megkérem a rendszergazdánkat, hogy bannolja ki a kapcsolat.hu-t mert tartós egészségügyi károsodást okoz...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.12. 15:15:21

@laspalmas:
A kapcsolaton???? Én oda be nem teszem a lábam.
El is határolódnék magamtól ha odajárnék! :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 15:15:33

@VonPerez: Te idegesíted fel magad, ha oda kommentelsz :)))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.12. 15:17:50

VonPerez te ezeket a birkákat próbálod kioktatni? Muhahaha
Alig várom, hogy valamelyik megcáfolja az üdülési csekkes hozzászólásod, vagy elkezdjen személyeskedni, illetve átküldjön Viktorod fórumára, te mocskos agitátor :)

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 15:18:59

@Tzimisce:

Ez meglep, úgy tudom 3-4 órán keresztül válaszolt a félnótás, felkészületlen Eörsi Mátyás kérdéseire, meg az MSZP-és közokirathasításért joegerősen elítélt bizottsági elnökéire is.

Talán Hornnal kevered.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 15:21:24

Kár volt megmutatni Nektek ezt a fantasztikus oldalt, már egy csomóan átpártoltak :(
Binike
Combi
Főnök
Seduxen
VonPerez

De nem baj, vezetjük a nyilvántartást..:))

Plutonic 2009.01.12. 15:22:43

Azért vicces, hogy ez is a kapcsolaton van fent.... :)
Eltévesztette az oldalt?
www.kapcsolat.hu/blog/display/72513

es2300 2009.01.12. 15:24:01

gyerekek ez most komoly?
jelentkezzen akinek a ceges uduloben tobbe van egy felpanzios ellatas mint 6800

jelentkezzen az aki szerint a fidesz koromszakadtaig a gazvalsag megoldasan kuzd, es epp csak felpillantotak a nagy munka kozben egy szusszanas erejeig es lattak ahogy fletoek koriznak, ami felett erzett jogos felhaborodsukban ragadtak sajtokozlemenyt

elkepeszto, hogy a napi szardobalas kedveert mennyire piszlicsare ugyekkel tudtok foglalkozni, es vessetek ram kovet, pont erre hivja fel a figyelmet a gyursany is a blogban, hogy mennyire abszurd es hajanal fogva elorangatott tamadas, osszehozni a gazvalsagot az allami korizassal

sracok pihenjetek tobbet, jarjatok furdobe, szexeljetek sokat es nezzetek kevesebb tvt! puszi mindnek

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 15:24:17

@laspalmas: Bizony ám, jobb lesz, ha összekapjátok magatokat, mert kőkemény kapitalizmus van a blogok piacán is... elég egy kis megingás és átmegyünk a konkurenciához xD

jonnglenn 2009.01.12. 15:25:17

vagy kéthéttel hamarabb kellet volna mennijük és vihették volna magukkal a cigányokat is.

a zipribúváralpinisták siettek volna menteni őket. én a Lehoczky-Spájder Miskolci különítményt indítottam volna a kisegítésükre, mire odaértek volna már hálóval, meg jégcsákánnyalés csákjával is kiszedhették volna a termést.

- mékhogy stabil oldalfekvés B+-

rolika 2009.01.12. 15:25:37

grat, megin' sikerült jól felb.szni az idegeimet

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 15:26:06

Miért nem tudok kommentelni? :$

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.12. 15:26:23

@laspalmas: Én már régóta olvasom ott a hozzászólásokat, roppant szórakoztató olvasni a bégetést :)

jonnglenn 2009.01.12. 15:26:33

KIBANOLT az embéhá ? vagy mi van ?

reKorrekt 2009.01.12. 15:27:04

@laspalmas: én is átkommentelnék is, de ezzel a névvel... :(

leonov 2009.01.12. 15:27:56

Ezzel a nikkel se megy !

leonov 2009.01.12. 15:28:51

itt is blokkmotorprobléma áll fenn !

izraeli blokkmotor lehet

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 15:29:23

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Ja, kb a harmadik hsz volt, hogy a zorbánék is ezt csinálták.
Ami biztos igaz is, de most a Feriéknek kéne megmutatniuk, hogy ők különbek, jobbak, elvégre most ők vannak kormányon.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.12. 15:29:31

@derelyegrádi szellem:
Nem keverem Horn-al még miniszterelnökként volt ez a rövid válasza, sajnos nem találtam meg még, ha megtalálom belinkelem.

es2300 2009.01.12. 15:30:21

(csak a radar miatt, mert itt nem frissít)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.12. 15:31:04

@derelyegrádi szellem:
Nem keverem Horn-al. Még miniszterelnökként mondta. Sajnos nem találtam meg a linket hozzá, de ha meglesz belinkelem.

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.12. 15:33:19

Mindkét oldal szánalmas, és szomorú, hogy ma itt tartunk, de!:

Szerintem a Feri válasza vicces volt!

Na, most ÜSSETEK!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.12. 15:36:25

@Lecso5: A válasza valóban nem volt rossz, az a baj, hogy a jópofizás közben pont a lényeget kerülte el, hogy mi az apjuk faszáért tud néhány kiváltságos fillérekért eltölteni egy napot/hétvégét egy 4 csillagosnak megfelelő üdülőben.

leonov 2009.01.12. 15:38:28

az biztos hogy a feri az hazudott !

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 15:49:44

@laspalmas: én "álnéven" szóltam hozzá - teljesen normális hangnemben -, de a cenzúra áldozatává váltam... hatalmas veszteség :)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.12. 15:52:07

Van egy barátom, akinek nincs ki a 4 kereke (vadász, azt' már elitta az eszét szegény...).
Ő már csak úgy hívja őket, hogy "Feri király" és "Viktor királyjelölt".
Már el is kezdte költeni a "Viktor király jó király" c. eposzt, mert -szerinte- jobb az ha bebiztosítja magát az ember. Ki tudja mi jön itt még?.....

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.12. 15:53:48

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ezzel azt akartam mondani, hogy a királyoknak -mint azt tudjuk- mindent lehet....

more 2009.01.12. 15:59:11

az a baj, ha egy politikus humorizalasra szanja magat, azon inkabb sirni lehet, mert egynek sincs valami nagy humorerzeke. valahogy viki indianos humorlabdacsain se tudtam rohogni, a kuncze hatalmas bunkosagain aztan plane nem, ferit meg inkabb hagyjuk....
a viccein nala duplan sirni lehet:((((

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.01.12. 16:01:52

De Zero, hogy tételezheted föl, hogy ő talán lenézi az embereket?

Csak nem képzeled, hogy annyi energiát veszetegne rájuk?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 16:03:08

Baszki, most veszem észre, hogy egyes kapcsolaton blogolók, akik MSZP alapítótagnak vallják magukukat és ezt ki is emelik a hozzászólásaikban, simán elvtársoznak...

Názáreti Brájen 2009.01.12. 16:08:48

Klári-Ferik!

Ugye nem gondoljátok, hogy azért mert nem piaci árat fizet valaki a "céges" (ez esetben állami tulajdon) üdülőben akkor már mindjárt egy mocsok?! A céges étkezdében mennyi a menű Lúzerek?

És az senkinek (fideszesek) nem zavarja a szemét, hogy a plázákban 26 fok van, de hogy Öszöd be lett fűtve, hát az igazán skandalum.

Talán, Ferenc testvér érdemei között (ha mást nem is) azért meg lehet említeni a tározó építéseket, amely segített tompítani a jelen helyzetet.

Oszt'jónagyot!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 16:11:29

Szia more!

Behűtötted már a sörömet?

Dr Minimum 2009.01.12. 16:11:39

Lecso5, te sem vagy normális, hogy még ennek a patkánynak szemétkedésénél is képes vagy az orbánt szidni.
az ilyen magadfajtáknak mindenre csak 1 válasza van, hogy: lehet, de a zorbááááán is!

az a szerencsétlen legalább nem röhög még pofán is nyíltan minden alkalommal, amikor lebukik valami pofátlansággal. orbán bűnei elenyésznek a fletó bűnei mellett.

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 16:16:31

@Názáreti Brájen:

Talán azért bazmeg mert a Plázákat NEM közpénzből fűtik be, szemben a kormányüdülővel. Tudod: KÖZpénz, MAGÁNpénz

Ettől függetlenül a Ferinek egyetlen poilikájával, az energiapolitikájával értek egyet. Kék Áramlatostul.

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 16:20:11

@Dr Minimum:

Tudod minden jelelegi problémának az az oka, hogy ez rohadt zorbán annak idején király akart lenni, ezárt csak 3 hetente üléseztette a Parlamentet.

Minden emiatt van, ezt drágabolgárúr betelefonálóitól tudom.:-)

Horizont 2009.01.12. 16:28:31

Ejnye laspalmas egy heti kávémat megkaptam!
Szerintem Gyurcsány amit írt azt nem viccesen írta, nem is ironikusan hanem komoly meggyőződésből.
Ő így is hiszi, amit leírt!
Ez a mondata 100%-osan IGAZ!
"Igaza van a Képviselő Úrnak, magatartásom sérti a jó erkölcsöt és még azt sem tartom kizártnak, hogy ellentétben áll eskümmel."
A következő mondata se kutya:
"Szégyellve mondom, hogy nagy mókának tűnt a fakutyázás, és szemlesütve vallom be, hogy talán még élveztem is, bár most már ezt az örömöt utólag szégyellem."
Igen szégyellheti magát, többek között azért mert eszébe juthatott volna a nagy élvezkedése közben, hogy az általa vezetett országban a saját lakásukban fagynak meg emberek!!!
A 6800 ft. is kiveri a biztosítékot de ez a legutolsó a sorban!

A Kapcsolaton 11 ezer regisztráció van.
De lehet, hogy az emberei kommentelnek:))

more 2009.01.12. 16:33:14

szevasz fonok!! mikor gyossz??

binike 2009.01.12. 16:37:54

kicsit fellélegeztem a munkából és megnéztem mit reagáltak a szocidroidok a kapcsolaton. válaszolnék de nem hagynak. így vitázni nem tudok. hmm de nem bánom ... inkább törlöm magam onnan mert megvádonak hogy agyhalott lettem.

broafka 2009.01.12. 16:41:17

Basszus nagyon komolyak ezek a hsz a kapcsolaton. "Megmérgezett a jobb oldal" meg ilyenek.
Ezek az emberek hol élhetnek? Barlangokban? Ahonnan csak néha napján kidugják az orrukat, hogy sarlóval és kalapáccsal levadásszanak valami kis testű emlőst, amit később a tűzön megpirítva elfogyasztanak?
Hát nem látják, hogy mi történik itt??
Hogy a parkolási büntetések rendszerén kívül semmi sem működik ebben a rohadt országban.
Én komolyan mondom, hogy ha megint megnyeri az MSZP a választásokat 2010-ben, akkor elhúzom innen a belem.
Lesz itt egyszer normális élet? (a kérdés költői)

ckai/poke and destroy · http://www.nyariviola.blogspot.com 2009.01.12. 16:51:35

Az hogyan van h senki sem frusztralt a kormanyban a jelenlegi helyzet miatt? Oszinten? Ha megy csodbe a munkahelyed akkor azzal vagy elfoglalva h eletedben eloszor fakutyazhass, vagy majd' befosol h nem lesz mibol kenyeret venni masnap? Ez lenne a normalis hozzaallas keremszepen. A problema az h 0 a lelkiismeretesseg ebben az orszagban.

zolcsy05 2009.01.12. 16:54:11

Hát én is most néztem be először arra a szemét oldalra.Annyi bunkó embert én még láttam egy helyen ezek le is szopnák szeretett miniszterelnöküket ha lehetne.Pofátlanság netovábbja amit fletó firkál a blogjába.Undorító!!!

gidabiga 2009.01.12. 16:57:53

Azt hittem, ez a levél csak egy vicc.
De rá kellett jönnöm, hogy komoly.
Úgy tűnik, a cinizmusnak, pofátlanságnak nincs határa.
Ilyen magasról szarni azoknak a fejére, akik fizetéséből él az egész bagázs, szégyen.
Engem nem zavar, ha korcsolyázik.
Én is korcsolyázom.
De nem arról írt, ami böki sokaknak a csőrét.

more 2009.01.12. 17:06:06

jovan fonok, akkor irjal majd e-mailt vagy a wiwen.

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.01.12. 17:13:54

Én már az újságokban el sem olvasom az ilyen gyerekesen sértődött megnyílvánulásokat. Nem normálisok. Úgy ahogy van az egész bagázst ki kellene hajtani a parlamentből. Játsszanak magukkal, ne a mi idegeinkkel!

mrteacher 2009.01.12. 17:14:21

Intézze már el valaki ezt a nem írhatom,hogy állat mert az sértés az állatoknak.
Ezt a sz@r alakot, a többiekel együtt.
A kis "mázas cserépedény"!

Otegi 2009.01.12. 17:24:45

Kurva jó a poltikusainknak, hogy ilyen problémáik vannak! Olyanaok, mint a balhézó gyerekek a homokozóban! Hülye f@szok!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 17:35:11

laspalmas: Mégsem fogok átpártolni a kapcsolatra. Végre kiélhettem, hogy milyen lehet agyatlanul a Ferit éltetni (amúgy megvan a maga bizarr bája ennek is), de úgy látszik, hogy amikor már Grósz Károly nagyszerű munkásságával kezdtem összehasonlítani ferencünk ténykedését, az kicsapta a biztosítékot és engem is utólért a moderáció vasökle...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 17:35:43

Most ha nekem bejön ez az amúgy minden humort nélkülöző Ferenclevél, akkor ki leszek kiáltva komenistának, zsidónak, cigánynak, Bezuhovnak?
..esetleg feriblogos törzskommentelőnek? :D

Két nevetséges dolgot látok itten:

- ahogy a sok netrambó agyvérzést kap ezen bejegyzésen
- az ellenzék már annyira mély szinten van, hogy ilyen pitiáner szarságokba tud csak kapaszkodni

NETRAMBÓK tudok egy jó vérnyomáscsökkentőt, azaz kettőt is. Fel kell állni a gép elől óránként legalább egyszer, és Lokren tablettát kell szedni.

Betartás!

more 2009.01.12. 17:39:25

Mindenkitol elnezest, de nem birtam megallni, h a kapcsolat.hu-rol ne ragadjak ki egy gyongyszemet:

.....hogy az m1-en valami katolikus műsorban ORBÁN A SZÓSZÉKRÓL POLITIZÁLT!

MA, MAGYARORSZÁGON, A KATOLIKUS EGYHÁZ ÉS A KÖZSZOLGÁLATI MAGYAR TELEVÍZIÓ MINDNYÁJUNK ADÓFORINTJAIBÓL EZT MEGENGEDHETI MAGÁNAK!
Hol élünk? (...)Igazad van, én is beleborzadok a gondolatra, milyen világ jöhet még itt.
Azzal együtt nem értek egyet vele, hogy a baloldal vegye át ezeket a módszereiket. Akkor miben lennének különbek a választási kampány folyamán? "

jah, ezt igazabol a masik postra kellett volna berakni, na mind1

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 17:40:05

@Jancsibohóc:

Nem, neked elnézzük, régi munkásmozgalmi múltad miatt.

Szálljon Élesi!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 17:40:06

@Jancsibohóc: én a magam részéről egy jó kupica magyar HP-t, esetleg egy üveg Heinekent tudnék ajánlani (ez utóbbival adtunk a kommenizmusnak is :)))) ).

Megjegyzem én nem is panaszkodok, szépen lehozzák a kommentjeimet, bár akiknek címzem a kérdéseimet, azoknak nem akaródzik válaszolni rá... na sebaj :)

dr.justice 2009.01.12. 17:40:27

Nyelvlecke kezdőknek. / Egyébként tökéletesen a témába illik /


"Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too"

agyafúrt balek 2009.01.12. 17:41:31

@Jancsibohóc: bizony, szégyentelen komcsi vagy, itt hörögni illik, hogy micsoda aljas egy disznó ez Fletó! ja bocsánat itt biztos az a trendi, hogy BÖSZME

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 17:44:35

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 17:40:05
@Jancsibohóc:

Nem, neked elnézzük, régi munkásmozgalmi múltad miatt.

MUHÁHÁHÁHÁ

Köszönöm elvtárs, önnek is betartás, és várom a képviselői naptárában legközelebb esedékes análparty-n!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 17:45:38

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2009.01.12. 17:40:06
@Jancsibohóc: én a magam részéről egy jó kupica magyar HP-t, esetleg egy üveg Heinekent tudnék ajánlani (ez utóbbival adtunk a kommenizmusnak is :)))) ).

Mivel ezekkel adtál a komenizmusnak, én maradok a Lokren-nél. :D

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 17:48:00

@Jancsibohóc:

Neked mi bajod van?

te képviselőkkel jársz análpartyra? Csak nehogy a következő a Gálékkal legyen, mert az nem jelent jót. :-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 17:50:37

Az a baj, hogy nem érted a viccet. Azaz nem baj, sőt, imádok életunt emberekkel kommunikálni, ez a standard! Ja, és különben is FERENC AZ ANYÁDAT? FERENC MONNYÁ' LE! Így lehetünk barátok?

misikeh a link-ed engem is érdekel, főképpen azon része, hogy az ojrómért jövőhéten kapok-é 300 forintot. Bizony.

Joooe 2009.01.12. 17:56:07

Hülyeség...
Utálom én is a Gyurcsány féle csürhét, dehogymár ezen kelljen felháborodni hogy elvitték az alkalmazottakat korizni. Ennél azért ingergazdagabb az eddigi ténykedésük. Nevetséges már a téma felvetése is.
Ilyen "elmegyünk együtt valahova (részben) a cég költségére" majdnem mindenhol van, nem valami aljas állami korrupcióról van szó, minek ezen felháborodni? Egyszerűen úgy kell venni hogy ez fajta "juttatás" benne van az alkalmazottak bérében. Rohadtul nem számít.
Kivételesen egyetértek a Gyurcsány-féle válasszal.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 18:00:19

@Jancsibohóc: Jancsi, te is tudod, hogy mi itt ugyanúgy ki vagyunk akadva a jobboldal balfaszságain is, de ilyetén szintű agymosástól engedtessék meg egy kis agyvízhőfok emelkedés...

Az ójró meg simán visszakúszik majd, mert nemsokára a költségvetés hiányszámait kell nyilvánosságra hozni és ugye, ha erős a Forintocska, akkor kisebb a hiány is...türelem és kitartás!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:06:30

Perez megpróbálom kicsit komolyan venni magam, és elmondom tulajdonképpen mi a problémám.

Az első gond az, hogy már egy ideje ezen a blogon nem látni semmi mást, csak azt hogy:
-köcsögferenc
-komenistapécs
-cigány
-köcsögferenc
-komenistapécs

végtelenített ciklusban, plusz ehhez hozzácsapódik egy rakat link, hogy micsoda válság van.

Ez a blog amikor csatlakoztam a kedvencemmé vált, érdekes témákkal, érdekes kommentelőkkel.
Ebből mára lett az, amiket fentebb felsoroltam, és kicsit unalmas. Majdnemhogy Blikkes.
Hasonlóan unalmas, mint az, ahogyan az ellenzék nem tud mit csinálni jó dolgában, VALÓDI MUNKÁT nem végez, hanem ilyen pitiáner szarokkal hozakodik elő.
Nagyjából ez az amivel nem értek egyet.

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 18:07:00

@Jancsibohóc:

te megvesztél?

Én a választ (munkásmozgalmi múltad) viccnek szántam a te iróniádra, amit szerintem te értelmeztél félre (rólad lévén szó annyira biztos voltam a dologomban hogy :-) sem tettem), és pont ezen csodálkoztam, mert ez nem így szokott lenni.

Hogy az análparty hogy jön ide az most sem világos, de hát ez nyilván az életuntak betegsége.
:-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:09:42

szellem valahogy így reagáltam rá:

MUHÁHÁHÁHÁ

Gondolom ez azt jelenti a te olvasatodban, hogy mellre szívtam és nem találtam viccesnek :)

Szupi ez a nap nyihaha

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 18:14:17

@Jancsibohóc:

nem bazmeg, hanem emiatt gondoltam:

"Köszönöm elvtárs, önnek is betartás, és várom a képviselői naptárában legközelebb esedékes análparty-n!"

De szerintem hagyjuk ezt.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:18:55

Oké főnök, hagyjuk!

Inkább vidámkodjunk. Ma a belvárosi dugóban állva sikerült megörökítenem egy pöppe állapotban lévő osztrák rendszámú Lada Nivát. Megmuti? :)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.12. 18:20:17

@Dr Minimum: Szerintem te félreértettél.
Az én véleményem az, hogy az egyik 19, a másik meg egy híján 20. Ergo: mindkettőt ugyanannyira utálom.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 18:21:17

@Jancsibohóc: Vastagbőr. Nekem is a kedvenc blogom, de, ha egyszerűen politikusaink és a norvégok így belehúztak, akkor mi a teendő? Azért kell ezeket a dolgokat felszínen tartani, mert sajnos a sok faxság között elveszik a lényeg!

A komenistázás meg a cigózás meg igazából azért szabadult el, mert megőrülnek már az emberek, hogy tehetetlenek és hülyének nézik őket. Ez a blog segít egy kicsit leereszteni a gőzt. Talán...

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 18:21:34

Muti!

Legalább megtudom milyen a "pöppe" állapot. :-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:22:42

Akkor megmuti, ha valaki elárulja, hogy ájfonról, hogyan tudok direktben képet megosztani, de ha nem kénytelen leszek szinkronizálni :)

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 18:25:13

@VonPerez:

Mondjuk abban igaza van a jancsinak, hogy kéne egy-egy "semleges" abszurditást is találni néha, abban meg neked, hogy ilyen erős mezőnyben ez nem könnyű. De meg kéne próbálni...

derelyegrádi szellem 2009.01.12. 18:28:38

@Jancsibohóc:

Hát az biztos nem én leszek, aki megmondja, és nem azárt mert irigy köcsög vagyok.

molaris 2009.01.12. 18:40:22

@es2300:
Valamit nem értettél meg. A félpanzió 3400. Volt szerencsém járni ilyenben, hát nem egészen vállalati üdülős a nívó. Ráadásul az Őszödi az egyik legjobb, anno a Minisztertanácsé volt. Meg Almádi, bár az pártüdülő volt. Amilyen árak ott voltak!!- gondolom ez az ami nem változott. Így már kijön a 6800. A kinti árakat kell 4-5- tel osztani. Akkoriban így volt. Ráadásul csak úszni kellett tudni, meg egy jó csajozós duma kellett.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 18:43:32

Tessék, tessék, na kiket rekesztenek ki ezek a náczi osztrákok?:)))

www.f56.hu/albums/userpics/11779/nohun11.jpg

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 18:44:33

hüpp-hüpp-hüpp, barbatrükk!

Tisztelt FélkupicaFFőnök!


Értesítünk, hogy az általad létrehozott #389805 azonosítójú, Gyurcsány Ferenc blog komment tartalom moderálásra (Törlés) került a moderálási alapelvek (www.kapcsolat.hu/page/moderate) következő pontja(i) alapján:

- 4.4 Általánosan elfogadott normákba ütközik.

A moderátor az alábbi szöveges megjegyzést csatolta:
sértő

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 18:45:47

@VonPerez: Jancsibohóc meg ezeknek fizeti az adót és még a Gyurcsány Feri replikától is vidámkodik, gyalázat!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:47:01

Perez weheh

A burgenlandi "ne lopj" táblákat is kérjük ám!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 18:53:21

@Jancsibohóc:
Ehh oké, akkor elemezzük Kate Winslet észjátszását a Golden Globe díj átvételekor...

1:57-től kezdődik...

www.youtube.com/watch?v=efz6FtmvhJ8

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 18:55:30

ha a kapcsolat pont hura beírom ezeket, moderálnak?

Jancsibohóc a nevem
Cintányér a tenyerem.
Orrom krumpli,szemem szén,
Szeretném ha szeretnél!

Velem nevetsz, ha szeretsz,
Ha nem szeretsz,elmehetsz!
Szívem, mint a cégtábla,
ruhámra van mintázva.

Kezdődik a nevetés,
Tíz forint a fizetés.
Ha nincs pénzed, ne nevess.
Azt nézd innen elmehess!

Feri bácsi AGGYÁ PÉZT,
Feri bácsi MONNYÁ LE!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 19:01:01

Meg kéne próbálni, te beadod így, én meg átírom Viki bácsira...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 19:01:34

xD

A bannolás moderálásnak számít?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 19:03:55

@Jancsibohóc: Lokren? Aztat nem ismerem... Jó nekem a kommenista Heineken (ha az nincs, akkor Gösser, Amstel, Kaiser, Dreher). De töményben sem csak a HP. Tulképpen én az "A" betűs szeszeket komálom :)))

Látom nagyon "csalódtál" a blogban :)))

Én próbálom úgy felfogni, hogy "kínomban röhögök" mindegyiken... ezért agyvérzést kapni nem éri meg. Legalább valamennyire szeretném felnevelni a kis krapekot :))

Calogero 2009.01.12. 19:06:25

Köszönjük a szép választ Fefe.. Kár, hogy kurvára nem ez volt a kérdés.. :-)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.12. 19:09:25

@VonPerez:
Egyetértek veled, mert én is itt eresztem le a gőzt. Csak vannak dolgok amik engem nem háborítanak fel annyira, mint titeket, ilyen pl. ez a mostani 6800-as cikk, és GyF válasza, ami szerintem kicsit szánalmas, de a kérdés írójának teljesen megfelelő színvonalú.

OFF: www.rtlhirek.hu/video/39798
Ez nem pofátlanság egy kicsit? Mind az RTL mind a kormány részéről? Nehogy már sajnáljuk szegény RTLt, akiknek nincs pénzük az ilyesmikre.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 19:10:21

@Seduxen: agyvérzést kapni "ezeken"? Bohóc János azért keményebb NETbohóc ám annál, hogy mindenféle NETnépség hőbörgésén fennakadjon ám! :)

A regisztrációhoz szükséges megerősítő e-mailt várom. Ferenc manipulálja a regisztrációmat! Tudom! Mert egy mocskos komenista! Meg monnyon le!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 19:32:01

NETBohóc :))) Igen, kicsit soká jön a megerősítő e-mail, biztos ilyen lassú az NBH-NNYI páros :)))

Vannak ám nagy spílerek, akikkel élmény "vitatkozni", avagy érveket ütköztetni...

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.01.12. 19:37:32

Szegény embert még az Ágh is húzza!

amúgy ez a csávó nem valakinek a köcsögje? képről az jön le.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 19:59:31

Na két jó hír:

-megvan a ladás kép, parasztba lekaptam a telóról

kepfeltoltes.hu/090112/IMG_0023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-megvan a feriblogos regisztráció, tehát kalandra fel!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 20:13:20

Perez bóhoc a nevem
Cintányér a tenyerem.
Orrom krumpli,szemem szén,
Szeretném ha szeretnél!

Velem nevetsz, ha szeretsz,
Ha nem szeretsz,elmehetsz!
Szívem, mint a cégtábla,
ruhámra van mintázva.

Kezdődik a nevetés,
Tíz forint a fizetés.
Ha nincs pénzed, ne nevess.
Azt nézd innen elmehess!

Viktor bácsi AGGYÁ PÉZT,
Viktor bácsi MONNYÁ LE! :vidam:

Tessék, lássuk a medvét, én így toltam el...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 20:14:32

"A hozzászólások hétköznap 7 és 20 óra között legalább félóránként, 20 és 24 óra között legalább óránként, 24 és 7 óra között a hozzászólások száma szerint szükséges gyakorisággal jelennek meg. A hozzászólások hétvégén 9 és 20 óra között legalább óránként, éjszaka a hozzászólások száma szerint szükséges gyakorisággal jelennek meg."

Alig bírom kivárni júúúj.

Véraláfutás 2009.01.12. 20:31:25

@Tzimisce:
Az új médiatörvény így első blikkre (amit az RTL firtatott), kapásból új pénzzsebelő és politikai tőke kreáló férőhelyek lesznek, ejtőernyősöknek.

caralho voador 2009.01.12. 20:32:39

Ettől a faszszopó gyurcsányitól különösen szerencsés az a hazug fakutyás kitétel. Ha tudatos, akkor kb. az a szint, mint a amikor a megyó elővette a baginacsa sóban a papírt a zsebéből, csak még pofátlanabb. Ha meg nem tudta, mit beszél, hát... Ajánlom mindenkinek figyelmébe a brüsszeli és nyugat-európai politikai hivatalok folyósóinak nyelvét: "Magyarország? Ja,ahol a Hazudós Miniszterelnök van!" baszott jó egy ilyen országban élni.... Lesül a bőr a pofámról.
A másik, amit mindenki eszébe véshetne, mielőtt elkezd itt köcsögágpéterezni meg miegyéb (én se tudom, ki a fasz az, a szíjjártónak biztos elzsibbadt az állkapcsa), az ellenzék itt csak mellékszereplő, bármennyire is az énekes kódus faszába a szemét teljesítményükkel. Az igazi probléma itt az elv. Amikor tényleg megfagynak az emberek, a duna jegén lassan meg lehetne koronázni a zorbánt, nincs gáz, satöbbi, akkor nem teszek ilyet, ha felelős politikus vagyok, vagy annak akarok látszani, még korrekt összegért sem, még ha tisztességesen el tudok számolni, akkor sem. Rossz az üzenete. Hergeli az embereket. Elkeseríti őket. Rongálja a közhangulatot. Az empátia teljes hiányáról tanúskodik. Amit egyébként tökéletesen tükröz ennek a cinikus gecinek a humorosnak szánt, szánalmasan sikerült válaszlevele. És ez az, amit a tisztelt milliárdos elvtárs urak soha az életben nem fognak tudni elsajátítani. Ezért (is) kéne mihamarabb megszabadulni tőlük.

dr.justice 2009.01.12. 20:38:09

Miért nem arról beszélünk amiben jók vagyunk ?

Hat magyar nyert díjat a Las Vegas-i pornógálán.

dr.justice 2009.01.12. 20:41:31

Vissza a témához :

Szolidaritásból megfagyhatna az összes politikus.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.12. 21:12:12

ez a Feri még a kibaszott korcsolyázást is úgy adja elő, mint egy interpellációt

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.12. 21:15:35

@caralho voador:
És ki volt az, aki kint ezt hangoztatta?
Miért nem tudunk kifelé legalább egy kicsit egységesnek mutatkozni? Így csak körberöhögnek minket.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 21:20:18

Egyelőre semmi Jancsi, viszont Ferencünket szegény Hofi szinvonalára emelik!:(( Na, ehhez kell a vastagbőr...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 21:21:12

Én is frissítem folyamatosan, van egy tippem:
NEM fog megjelenni a hozzászólásunk :D:D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 21:23:11

VonPerez, Jancsibohóc: Kicsit nehezen viselem, ha sértőnek nevezik a hozzászólásaimat, pláne, ha cenzúráznak is, ezért beszállok mellétek a kapcsolatra, szigorúan passzív-agresszív módra kapcsolva.

Szerintem két napon belül legalább 5 agyvérzést el tudunk érni a kommancsok között, persze nagyon figyelve a pc megfogalmazásra és a moderációs elvek betartására. (ha nem lennének ilyen szigorú megkötéseink, ez a szám konvergálna a gáz árához, de apróságokon ne ragadjunk le, kalandra fel!)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 21:26:11

FFF szerintem próbálj megfogalmazni egy "moderálási alapelvekbe NEM ütköző" szöveget. Valami elméset.
A komcsi helyett lekvárfőző, a Gyurcsány Ferenc helyett a maszületett bárány, etc...szavakat használva :D

Az EREDETI 2009.01.12. 21:33:28

Általában nem szeretek más emberek fizikai bántalmazásán elmélkedni. Általában... Mondjuk, hogy ez normális ember lenne? Nemhiszem, A sárgaház valószínűleg azért zárt be, mert félt a nyomorék, hogy egy beszéde után bezárják.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 21:41:58

Már írtam vagy három kommentet, most arra várok, hogy ebből mi fog kikerülni.

Amúgy délután valami olyat írtam, hogy tisztelgek Gyurcsány Ferenc előtt, mert Göncz Árpád után ő volt az egyetlen olyan politikus, aki odafigyelt Grósz Karcsi szavaira, aki előre megmondta, hogy a rendszerváltás után itt zikkhájlozó, bazsarózsa-taposó fasiszták fognak menetelni. Azt is hozzátettem, hogy szívesen lennék már 45 éves, mert akkor már talán nem rettegnék a barna esőtől, de kimoderálták arra hivatkozva, hogy a fent leírtak sértő dolgokat tartalmaznak, mondjuk ezt nem értem...

Mindegy, azért még emelhetek egy mini-oltárat szeretett vezetőmnek, a kapcsolat.hu -s fasisztatanonc moderátorai pedig bekaphatják.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 21:50:30

Wáhááháhááá, Jancsi, VonPerez bebuktátok!

Az én, mindkét kommentem kikerült néhány perce, de a Tiéteket elnyelte a politikai korrektség homályos eszméje :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 21:51:47

Bár, az utolsó kommentem nekem is elnyelődött egy közeli fekete lyukban, kár érte

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 21:52:40

Jancsi
Perez
Szellem

Mégis miről szeretnétek olvasni? Hogy elindult a Lang Györgyi-show? Hogy Tünci 50 millióra biztosította a szemeit? Hogy emellett még szemöldök-koordinátort is foglalkoztat? Vagy a rozzant Medveczky hisztijeiről?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 21:58:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Mi lett volna ha azt is beleírod, hogy szívesen lennél 45 éves, mert ahhoz már közel van az áldott nyugdíj időszaka, amikor reggeltől estig ráérnél "kapcsolódni" szeretett Feriddel, fél szemmel pedig egyfolytában tudnád lesni a kertek alatt lopakodó fasizmust. :))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 22:09:11

@laspalmas: Hé! Én nem reklamáltam!:)))

Amúgy Jancsi! témaidegen vagyok, gondolom Te is!:))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 22:13:57

@VonPerez:

Ránéztem a kapcsolatra, nagyon rácse...khm pórul jártak az ottaniak Veletek. :)
Minden elismerésem Neked meg Főnöknek, hogy van türelmetek, kedvetek ott írkodni.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:14:52

laspalmas nyugalom! Meg lett fogalmazva miről szeretnénk olvasni, kicsit "másról" is.

Engem például érdekelt volna a ferencvárosi cédulabotrány is, főleg akkor amikor aktuális volt.
Érdekelt volna ha írtok ti is a gazdasági recesszióról, vagy bármiről, de már a Ferenc így Ferenc úgy unalmas. Pláne ilyen pitiáner dolgokért...

Én például a celebekre NEM izgulok, keversz valakivel höhö

Perez én még nem kaptam semmit :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:16:57

"Hogy elindult a Lang Györgyi-show? Hogy Tünci 50 millióra biztosította a szemeit? Hogy emellett még szemöldök-koordinátort is foglalkoztat? Vagy a rozzant Medveczky hisztijeiről?"

Milyen tájékozott vagy amúgy testvér, gondolom sokat pörgeted a Blikket, én nem tehetem, mert itt nem lehet kapni, pedig kiváló partnerem tud lenni otthon a szarásban.

Perez, szerinted van még esélyem kommentelni? :D Kijavítanám magam, és szelídebb lennék.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 22:23:55

@Jancsibohóc:

Teljesen nyugodt vagyok, csak érdeklődtem, mire lenne igény? :)
Eric és Zero nevében nem nyilatkozhatok, de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy lerágott csontot nem szeretek cincálni. A cédulabotrány, a gázvita, válság pedig az volt, száz és száz helyen megírták, szétszedték, elemezték.
Tehát olyan hírnek tudnál örülni, amiben nincsenek komcsik +/- Feri, cigányok, celebek, és mégis vastagbőrös? Hááááát, ezt a kívánságodat azért nézd át mégegyszer észszerűségi alapon. :))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 22:25:58

@Jancsibohóc:

Nem, ezeket a szalagcímeket a Hírstarton látom, mikor átfutom a napi termést.

Ui: Te cigány vagy? Esetleg néger?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:27:25

Nem teljesen erről beszéltem, de mondjuk a Feri helyett jöhetne egy nagy halom töketlen ellenzék is, jaaaaaa hogy az ellenkezne az elveiddel, én kérek elnézést. Amúgy ha már lerágott csont, a dzsipsziket megírják a kurucinfóék, meg még egy rakat oldal, sőt ott részletesen kielemzik, nem kevés vulgáris kommentárral fűszerezve. :D. Bizony ám! A celebek, még mindig nem érdekelnek. :D

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.12. 22:29:15

csak arra lennek kivancsi, hogy ezt a faßt ki tolta a fakutyan, vagy ö tolt valakit?

el tudom kepzelni, hogy milyen szolgalat keszen röghögtek az elvtarsak, kat hogy a neten nincs ütemes taps

fleto meg bekaphatja

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:29:23

Ui.: nem, nem vagyok egyik sem, magyarnak születtem, de most mit bizonygassam :)
A kérdésed nem mellékesen igen értelmes :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 22:30:59

@laspalmas: Mindegy, csak legyen benne néhány csöcs, a cigányozást úgyis megoldjuk bármely, tetszőlegesen semleges postban :o)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.12. 22:36:21

@Jancsibohóc:

Te azért tartasz engem elvakult fideszesnek, mert nem velük vannak tele a hírek, sőt az országot se ők kormányozzák, ergo nemigen adnak témát? Kanyarlogika.
Nem a kurucokra gondoltam, hanem a többi közéleti blogra: Reakció, Sasika, stb.

Ui.: a testvérezés miatt kérdeztem. :)

Na jóéjt.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:39:21

FFF az is jó :) De tudok kapásból egy jó vastagbőrös témát:

Fizetek évente 37.200 Ft autópályadíjat.

Ezért cserébe kapok hatalmas úthibákat (M6, pusztaszabolcsi lehajtónál lévő vasúti felüljáró -itt akkora a szintkülönbség a híd és az út között már, hogy ennek féltengelytörés lesz a vége)
(M1 autópálya Tatabánya környéki kátyúk, Győrnél aszfaltfelgyűrődések a hidakon stb)

Kapok ezért a pénzért sorozatos félpályás lezárásokat sebességkorlátozásokkal,

Kapok ezért egy valag paraszt kamionost, autóst,

A pihenőhelyeknél használhatatlan mellékhelyiségeket (ezekről van fotó is),
Egy valag dakotát, akik kirabolnak egy szempillantás alatt, és még sorolhatnám.

Na ez például egy igazi vastagbőrös téma. De a három feltételből csak egy teljesül. A dakotás.

D:D:D

Hüpnosz 2009.01.12. 22:41:31

Nem tudom, hogy csak én vagyok-é túl paranoid, de már tavaly gyanús lett, hogy ha arról volt szó, hogy a közszolgákon spórolunk, és ez (is) feltétele az IMF-hitelnek, akkor nem lesz abből baj, ha a kormány kompenzál? És lőn:

index.hu/gazdasag/magyar/dorg090112/

Ugyan Gaskó teljes joggal vitte el a vastagbőr-díjat , de szerintem utólag nyugodtan kaphatna egy különdíjat szeretett kormányunk is :). B@assza meg, kapunk hitelt, örülnének, hogy végre lehet reformálni, de neeeeeem...pofánköpik az IMF-et. Azért ez nem akármi, nem gondoljátok? Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből az elnöki vizitből. (Bocs az offért, ígérem, nagyon rosszul fogom érezni magam :) .)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 22:42:17

@laspalmas: Én azért mindent összevetve egy kis szemétnek tartom magam, aki néha kifejezetten élvezi az adott közösségben fellelhető, alapértéknek elfogadott ideológiák fikázását. :o)

Sőt, néha (gyakran) már a kommentjeim megfogalmazása közben (elképzelve a jövőbeli reagálásokat) hangos röhögés uralkodik el rajtam...

Még bangojocó hülyeségeit is magamra vállalnám, ha nem nekem címezte volna a provokatív genyózásainak zömét :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:42:22

Ezt olvastad főnök?

"#390147 | sunday | 2009-01-12 21:26 | Válasz
Gratulálok, miniszterelnök úr, hogy felvállalt egy ilyen választ! Ez az fideszes fiú nem is érdemel másmilyent. A korcsolyázást pedig nem szabad feladni, az első 23 perc a legnehezebb, utána már sokkal jobb lesz. Hajrá, Magyarország, hajrá kormány. "

MUHÁÁÁ

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 22:50:20

@Jancsibohóc: Izé, nem vagyok nagy spíler, de szerintem, ha elküldenéd a vastagbőr mail címére a fenti témát, néhány kulcsszóval kiegészítve (keresési javaslatok), akkor esélyes, hogy születne ilyen post. De az is lehet, hogy kettő

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.12. 22:50:49

Jancsibohóc: pedig Főnökkel próbáljuk terelgetni a "nyájat", de akkora ott a sötétség, hogy egy atomvillanást is elnyelne a fekete lyuk :))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 22:53:05

@Jancsibohóc: Az egyik kedvencem! Írtam is, hogy a korcsolyázáshoz való jogot alkotmányba kellene foglalni, de lehet, hogy ez sem megy át a Nagy Kersz-teszten :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 22:56:36

FFF a múltkoriban történt városunkban (kicsivel a baleset után értünk oda), hogy egy opel meg a városi orvosi ügyelet autója összeütközött egy forgalmas kereszteződésben. Mind a két autó csúnyán nézett ki. Mint kiderült az opelben 3 dzsipszi ült, akik segítségnyújtás nélkül távoztak a helyszínről, a rendszámtáblát is leszerelve a kocsiról. Az is kiderült, hogy az ügyeletesautó vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az is kiderült, hogy a sofőr később meg is halt. Ezzel kapcsolatban -amikor pontosultak a dolgok, írtam egy levelet ide, hogy jelenjen meg. Akkor ez a hír még csak a DH online-on volt fent. Vastagbőrös? Szerintem az. Kikerült? Én nem látom. Te látod?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.12. 23:00:44

Nah, akkor ennyi mára elvtársak. Holnap egy "csóringer" "vérnáci" szlovén lesz a vendégünk így ki kell hagynom a Fletó blogot, de a vastagbőrt elolvasom majd! Ne termeljétek túl!:)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 23:11:20

@Seduxen: Végre megfejtettem, hogy Te vagy Tamás30 :o)

@Jancsibohóc: Ez csak azért fordulhatott elő, mert Zero és Eric, no meg Laspalmas is neo-liberális értékeket vall, annak örülj inkább, hogy nem lettél kibannolva. Jobb magyarázatot sajna nem tudok adni. Viszont: próba-cseresznye. ;-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.12. 23:14:55

FFF nincs próba-gereblye :) Rájöttem, hogy izgalmas témákért lázadni sokkal jobb, és főleg egyszerűbb mint adni. :D Meg különben is, ezek után csakazértsem! Na regelek bögyös hetvenes néven a kapcsolatra, úgy látom a Jancsibohóc nem játszik már :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 23:29:53

@Jancsibohóc: Ahaha! :o) Akkor tegyél még egy utolsó próbálkozást, csakis az én kedvemért, az alábbi témával:

"Szőke hajú, fidesz-közeli gój motorosok rongáltak melegnek tupírozott hanuka gyertyákat a bazilika előtti téren! A helyszínre érkező Rebisz egységei elengedték a tomcat néven elhíresült bloggert, miközben Mohácsi Viktóriát intim motozásban részesítették"

Ha ez a cikked kikerül ide, akkor rögtön elkezdek gondolkodni azon, hogy mitől olyan k.rva gyanúsak a vastagbőr bloggerei... :o)

Jahh, nekem a kapcsolatról e-mail jött, abban volt a moderáció indoklása, viszont kb. egy órája én is írtam oda egy kisebb eposzt, de eddig még semmi hír róla.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.12. 23:30:52

@Hüpnosz: Ez egy baromi jó észrevétel, kérünk postot! :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 00:02:47

Tisztelt Jancsibohóc!


Értesítünk, hogy az általad létrehozott #390024 azonosítójú, Gyurcsány Ferenc blog komment tartalom moderálásra (Törlés) került a moderálási alapelvek (www.kapcsolat.hu/page/moderate) következő pontja(i) alapján:

- 4.4 Általánosan elfogadott normákba ütközik.

A moderátor az alábbi szöveges megjegyzést csatolta:
témaidegen

Amennyiben a döntéssel nem értesz egyet, a fellebbezés módozatait itt találod:
www.kapcsolat.hu/page/moderate

Kapcsolat.hu

balapety 2009.01.13. 00:16:27

Anélkül hogy bárkit is védeni akarnék,elmondanám hogy 1994-2006-ig ott dolgoztam a kormányüdülőben.Többek között a fidesz idejében is.Sajnos azt elfelejtik megemlíteni hogy ők bizony ingyen vették igénybe az üdülő összes szolgáltatását.Minden forgatóköny alján amit megkaptunk ez szerepelt: "a számlát a miniszterelnöki hivatal egyenlíti ki". (vagyis az adófizetők) És bizony már akkor is fagytak meg emberek az utcán.Legalább a mostaniak kifizetnek valamennyit a költségekből

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.13. 01:26:11

@balapety: Teljesen jogos: A Fidesznek bizony a k.rva anyját!

És most vissza is térhetünk az aktuális posztra :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 01:27:25

FFF te a rabjává váltál Ferencnek, egyszerűen képtelen vagy onnan elszakadni. Én már csak olvasom az elmés hozzászólásokat, majd délután újult erővel vetem bele magam :D

Perverzsrac 2009.01.13. 01:28:15

los palmas:) Jancsibohóccal véletlenül se értenék egyet semmi másban, csakis annyiban, hogy néha kéne más poszt is. Lásd ott volt K.(urva) Györgyikés írás. Hát hol vannak azóta a ribik? Az feldobná a bohócot is:)

Perverzsrac 2009.01.13. 01:30:25

Valamint ki kell fejtenem csodálatomat, hogy egyesek bírják olvasni még a kapcsolat oldalt. Én feladtam elég hamar. Olyan ez, mint a Győzike. Azt se nézem...mert ha sokat nézed a Te IQ-d is oda fog süllyedni. Lehúúúúúúz a mocsár:) Szóval csak óvatosan az ótvaros kapcsolattal:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 01:32:31



#390269 | csicsar | 2009-01-12 23:14
Kedves Miniszterelnököm.
Megnevetettél, isten bizony jólesett. Végre megfelelő választ kaptak a fidesz-fiuk.
Én is bevallom bünömet, néha szoktam nézni médiájukat, nos ott is csak a kormány kritizálása megy bármit csináltok, ha az ellenkezőjét akkor is. Tudod a van sapkája , nincs sapkája tipikus esete.
Ha még sak kritizálás menne, de kiforgtnak minden tettet, kijelentést.
Legutóbb Klára volt kikiáltva, mint a ygermekvállalás ellensége, mivel szólt a bölcsödék fontosságáról, hogy az anyák tudjanak dolgozni menni. Nos ez a Rémhirben ugy csapódott le, hogy a kormány gátolja a gyermekgondozást, és bizonyára megszünteti,mert azért szorgalmazzák a bölcsödét.
Kivánom ,hogy igy tovább tegyétek dolgotokat, és ne törödjünk a szirén hangokkal

Nagyon jó wáháhá

Perverzsrac 2009.01.13. 01:35:29

és végezetül, hogy a témához is hozzászóljak: balapety: ki a faxt érdekel mit csináltak 7 éve. Még mindig ezen megy a rugózás. Itt pont arról ment a duma folyton, hogy lopstop, meg apámfaxa. SŐT! A nagy reformer! Hát b.assza meg az ipari áram ezt a faxt aki miniszterelnöknek hívatja magát. Év végén mi dolga volt? Elment síelni! Most munkanap lett volna, helyzet van és mit csinál? A fő elvtársakkal mulat egyet. Ez AZ IGAZI TITKOS DIPLOMÁCIAI OFFENZÍVA az oroszoknál??? Jah, gondolom tanul korcsolyázni, hogy szentpéterváron elkápráztassa putyint. Vagy ahogy ezeknek megy: előbb utóbb nem telik audira, hát kipróbálta mi lesz ha fakutyán kell húznia hős vezérét.
Igenis banyeg ott kéne ülnie Záhonynál és várnia a gázt! Vagy amilyen nagy haverok az oroszokkal, akkor meg neki kéne Moszkvába sietnie az elvtársakhoz, hogy békítsen. Ehelyett mit csinál? Munkanap fakutyázik, csökentett áron.

balapety 2009.01.13. 01:42:58

Perverzsrac.Ne érts félre,engem nem az zavar ha valaki lefaszozza a jelenleg hatalmon levőket.Engem az zavar ha valaki úgy faszozza le őket,hogy közben azt bizonygatja:a másik oldal hófehér és hibátlan.

Perverzsrac 2009.01.13. 01:44:13

Szóval: lesz itt reform egy nagy lóf@szt, kamu duma az megy ezerrel és megint elbaszunk pár évet. Csakhogy az IMF nem Laca faszázik. Nem véletlenül gyengül a forint. Rozsdás szöget az oldalamba ha az MNB nem emel kamatot rövidesen. Mert ott is a haverok ülnek ugye... Sok balfasz.
Amúgy meg fentebb olvastam azt is, hogy igen mindkettő nagy fasz. Hát ja. Alapíts pártot. Szép gondolat. Csak ahhoz ha pénz nem is, médiajelenlét kell. Itthon pedig csak jobb meg bal van oszt csókolom. Ezek nem hozzák le, hogy alakult egy ilyen vagy olyan párt és ennek ez vagy az a nézete. A ker tévék sem (teszem hozzá a TV2 nem ker. tévé! Őket kb az állami hirdetések tartják életben egy ideje. Tessenek összehasonlítani a szóhasználatot az RTL és a tv2 híradója között. Rögvest kiderül. Hogy utaljak egy előző posztra, a népszavazós macába is ők fojtották bele a szót. Igen kérem, az MTVn kívül van egy burkolt kormányadónk) Na mármost: ha nézeteidet max egy blogon tudod elmondani, mert más nem közvetíti, az Magyarországon egyenló egy baszott nagy nullával. Ahol az internet drága, alig használja valaki, az is főleg pornóra, meg a haverokkal dumcsizni (gy.k. nem választókorú), akkor esélyed sincs indulni. Lásd tomcatet. Neki is csak hamisítással ment az indulás. Ellenszélben hugyozni tipikus esete (amúgy is nagy fasz, de ezt most hagyjuk. Egyszóval: ehhez kéne egy pénzember aki segít. De mivel itthon mindenki mindenki lekötelezettje, ezért erről max álmodhatunk, ezek meg mennek váltógazdálkodában, mi meg szívunk...

Perverzsrac 2009.01.13. 01:45:01

balapety: nem hibátlan, csak kevéssé hibás. Sajnos. De ott is csak a hataalom a lényeg maga...

Perverzsrac 2009.01.13. 01:51:09

Amúgy meg ha ennek az országnak valaha és valaki is jót akarna, akkor összehozna egy harmadekkora parlamentet (hiszen az ország is 1/3 a réginek, amihez a 386 képviselő tartozott) amibe csak és kizárólag EGYÉNI választókerületekből lehetne bekerülni. (Lásd román reform, angol parlament...) Igen kéremszépen. A népet nevelni kell, hogy ne listára szavazzon hanem arra aki ŐT képviseli. A lakhelyét, érdekét. Erre fel mi a faszt csinálnak itthon? Ha emlékeim nem csalnak szoci k nagy ötlete, hogy csak lista legyen!!!! Gratula. Hiszen marinéni úgyis csak a pártot nézi (ami igaz is, és amiről ők tehetnek). Csakhogy mi ebben a népnek a jó? Semmi! És nekik? Na azt sorolhatnám: simán ki lehet valakit zárni, lemondatni, helyére új tutibiztos ember kerül, csak azt a gombot nyomják amit a főnök...
Emellett be kéne vezetni a képviselő visszahívhatóságát + átrajzolni a körzeteket EGYENLŐ NAGYSÁGÚAKRA, mint ahogy azt alkotmányosan is kéne. Ehelyett mi van? Lófasz! Választások előtt megy a nagy médiahack hogy most aztán egyeztetünk. Ja látom. Ezerrel, azóta is.
Ha megtehetném én biza kiállnék. Programmal is, őszintén is. Ha lenne kurvasok pénzem mert nyerek a lottón. Csakazért, hogy egyszer sírni lássam ezt a lopós bagázst egytől egyig. De ebből nem lesz semmi, mint ahogy ebből a "kurvaországból" se... Ezekkel tuti nem.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 01:53:00

Perverzsrác sok dologban akár egyet is érthetünk. Valóban Ferencünk akár többet is tehetne, és ha már blogol megemlíthetné a pillanatnyilag problémás dolgokat is. (forint gyengülése, gázproblémák, usw..) De, szerintem ezen a fakutyázáson még mindig azt mondom, ennyire nem kéne fennakadni.

...az ellenzék azért nem olyan kevéssé hibás. Ezen is elvitatkozhatnánk sokáig, de azt ugye tudjuk hogy egy esetben volt tökéletes egyetértés a két oldal között. A képviselő bérek megszavazásánál.
Az ellenzék nem tette, és nem is teszi a dolgát. És ez baj.
Én per pillanat nem tudnék olyan embert mondani, aki ki tudná rángatni a szarból az országot. Te tudsz?

Perverzsrac 2009.01.13. 01:53:33

Na tessék laspalmas: írjál erről. Vagy ha tökös vagy (bár azt mondják puncis nem lehet tökös:) akkor meg rá is kérdezel ezekre odafenn. :) Sőt ha még tökösebb lennél, írnál cikket az index főlapjára, hogy ezek már megint basznak a népre meg a létszámcsökkentésre... :) Ha ezt megteszed, leborulok és addig nyallak míg el nem kopik:D:D

Perverzsrac 2009.01.13. 01:55:20

Jancsibohóc: tudnék. Sajnos az a helyzet hogy pontosan tudnék 10-20 olyan embert találni akikkel ezt a sok szart el lehetne lapátolni MINDENHONNAN!
Fájna ez sokmindenkinek de végre valódi reform lenne. De nem én vagyok a miniszterelnök (sajna)...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.13. 01:57:32

@Jancsibohóc: Hajjajjj, remélem Zero mester kiment onnan, mert az a kapcsolatos cucc baromi addiktív :o)

Perverzsrac 2009.01.13. 01:58:29

Az utóbbi időben például egyre szimpatikusabb amit Járai Zsig mond Érted?! :) :D Bokros Laja sem hülye, csakhogy neki abszolúte nincs politikai érzéke. Zsigának több van. És néha tett olyat míg a haveroknak melózott, amin látszódott hogy nem teljesen a saját ötlete. Most viszont, mióta eléggé elfüggetlenedett szerintem pontosan mondta meg a válság kitörésekor (Szerintem elsőként) hogy mit kéne tenni. Persze azt is mindenki tudja hogy senki nem lépi meg. Pedig előbb-utóbb muszáj lesz vagy elsüllyedünk a mocsárban.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 01:59:24

FFF azért látom sikerült beilleszkedned :DD
Én meg csak elmegyek már aludni, elég volt ez a sok Ferenc meg Viktor. MONNYANAK LE!

Jó éjt bloglakók öhöhööhö

Perverzsrac 2009.01.13. 01:59:55

én mondtam fehér főnök, én mondtam...mint a Győzike...beszippant az örvény és neked annyi. Pár hét és már te is azon kapod magad, hogy mindenkit aki nem veled együtt gondolkodik fidesz fiúnak nevezel:)

molaris 2009.01.13. 07:50:28

@balapety:
Aligán 86- ban jártam utoljára. Még mindig a régi árképzés van divatban?

Lithium78 2009.01.13. 08:09:14

OFF

megint kommentezőt keresnek a rendőrök
www.delmagyar.hu/mako_hirek/kommentezot_keres_a_rendorseg_-_az_ok_gyalazkodas/2083828/

Bár a cikk alapján, lehet, h itt jogosabb, mint Festner (vagy mi a neve) alaknál, de ki tudja.

ON

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:12:51

@Jancsibohóc:

Ez hír? Ugyan, ez már hozzátartozik az életünkhöz, mint a levegő. :)
Amúgy Zero már többször kivesézte a témát.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:17:42

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"Sőt, néha (gyakran) már a kommentjeim megfogalmazása közben (elképzelve a jövőbeli reagálásokat) hangos röhögés uralkodik el rajtam..."

Te egy igazi kis szemét vagy! De hasonlót én is gyakran érzek, szóval nem vagy egyedül...:))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:18:43

@Seduxen:

Látom, nem megy még a csöppnek az éjszaka átalvása. :))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:20:59

@Jancsibohóc:

Most önellentmondásba keveredtél: ebben a hírben cigók a főszereplők. Ha megjelent volna, nyomtad volna, hogy "már megint a cigányok"?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:22:51

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Tudod, ki neoliberális? Igen, ő, na meg persze Eörsi Mátyás. ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 08:24:12

@Félkupica_Fehér_Főnök: basszus lebuktam :))

laspalmas: áá, nem vészes, ha szerencsésen állnak a csillagok, akkor már csak 1X kel fel éjszaka (olyan 3 óra körül).

'reggelt náczikok, egy kis "gondolatébresztő" "odaátról":

"Mi történt? kevés az időm, de.....
csak az egészségügyben meghagyott változtatások....eredménye a rentábilis eü. kassza, a gazdaság drasztikus fehérítése, (tudom, van még tenni való), az oktatás átalakítása, ami még folyik, nem egy éves program.....
No, ezen kicsit lehet rágódni, nem fog fájni....
csitri "

A kedvencem a "gazdaság drasztikus kifehérítése"... muhahahaha :))) Ez melyik országban élhet?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:24:24

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ha erről van linkelhető forrásod, netán fotód is, kűggyed sürgősssen! :)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:26:37

@Perverzsrac:

Jancsink azt mondta, nem érdeklik a celebek. Györgyikét pedig nemigen lehet másnak nevezni sértés nélkül....
Amúgy lehetetlen mindenkinek a kedvében járni, ahány ember, annyiféle érdeklődési kör.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.01.13. 08:32:01

"a rentábilis eü. kassza"

muhaha. nem éppen leányregény, de ajánlott olvasmány az államkincstár éves jelentése. ebből világosan látszik, hogy 2006 év végén a költségvetés egy mozdulattal átvállalt _1400_milliárd_ forint adósságot az eü kasszától.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:33:44

@Jancsibohóc:

Szerintem senki nem a fakutyázáson akadt fenn, hanem a gúnyos, lenéző hangvételén, plusz az eredeti felvetés (miért ennyiért, miért most?) elkerülésén.
Mondok egy példát:
Miután gondoskodtam kiscsaládomról, elvégeztem a házimunkát, leülök netezni. A zuram jó anyának és társnak tart, mivel megcsinálom a rám jutó feladatokat, miközben ő pénzt keres, így nem foglalkozik azzal, hogy mit csinálok a szabadidőmben. Ja, és persze a netelőfizetést nem a gyerek pelenkapénzéből spórolom meg.

Na, ezt most tedd át Feri korcsolyázására.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 08:37:58

@Perverzsrac:

Zero múltkor remek cikket írt a Fidesz bénaságairól. A "Magyarország, Game Over"-ben pedig remekül összefoglalta a jelenlegi helyzetet. Ő sokkal jobb politikai témákban, mint én.
A pervez fogalmazást pedig kéretik kerülni......

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.13. 09:57:37

Jujjjj, ez fájt:
"Ebben az országban hat éve mindent a fidesz akadályoz. "

tehetséges banda, szó se róla :)))

Float 2009.01.13. 10:19:08

Egyébként ebben a történetben az a legszebb, h fletó a saját válaszával igazolja azt, amit nekiszegeztek. Irgalmatlanul lenéző, pöffeszkedő, arrogáns, kioktató, cinikus, ahogy az kell egy miszterelnöktől.

Lehet h ez a Peti fijjú meg pszichológus szakon végzett, hogy így kihozta belőle a problémás viselkedést.

derelyegrádi szellem 2009.01.13. 10:42:36

@laspalmas:

végére még ennyit, hogy biztos mindeki emlékszik arra, hogy a zorbán elment egy kolbásztöltő rendezvényre/versenyre már nem emlékszem. (Nem a kormányüdülőbe,hanem csak úgy). Még évek múlva is ezen rugózott az akkori végtelen hasznos, konstruktív, csak az ország érdekeiért küzdő ellenzék.

Még egy példa, a zorbán az árvízkor homokzsákot töltött (nem úgy mint az MSZP-esk, akik amikor kikapcsolták a kamerákat már tették is le a szerszámot, mint ahogy a hírtv felvételén látszik), akkor az volt a duma, hogy nem zsákot kéne tölteni mert az csak pr, hanem az árvizet megakadályozni!!!.

Ennyit arról, minek basztatják a Ferit a fakutyázással. Ezt a módszert a Feri és pártja találta fel és alkamazta először (már 1990-1994 ig is, de akkor még főled szdsz-es szemszögből). Most meg értetlenkednek, meg sírnak.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 12:57:32

Jujúúúj mennyi Jancsibohóc így Jancsibohóc úgy. laspalmas lelkébe gázolhattam... :(

Na de sorban:

"Most önellentmondásba keveredtél: ebben a hírben cigók a főszereplők. Ha megjelent volna, nyomtad volna, hogy "már megint a cigányok"?"

Nem tudom miért kerültem volna, hiszen oda is írtam, hogy teljesült is az egyik feltétel. Aztán senki nem mondta, hogy a cigók szarságait nem kell megírni, de már unalmas a felesleges cigányozás, minden szemszögből....

" laspalmas 2009.01.13. 08:12:51
@Jancsibohóc:

Ez hír? Ugyan, ez már hozzátartozik az életünkhöz, mint a levegő. :)"

Az enyémhez egy kicsit jobban, mondhatni minden nap használom. De majd kontrázz rá, és amúgy autópályaállapotilag nem emlékszem hűdenagy "kivesézésre"

" laspalmas 2009.01.13. 08:33:44
@Jancsibohóc:

Szerintem senki nem a fakutyázáson akadt fenn, hanem a gúnyos, lenéző hangvételén, plusz az eredeti felvetés (miért ennyiért, miért most?) elkerülésén. "

Szerintem még ez a FASZKALAP is azt csinál a szabadidejében amit akar. Tessék számon kérni a mulasztásaiért, tessék a seggében lenni, hogy ugyan tegye már a dolgát. De ne abból legyen már hír, hogy Ferenc elment korizni, és ne ez legyen már az ellenzék legnagyobb mellverése.

Még valami ami nyomja a pici lelkedet?

Ja ez lemaradt:

"Jancsink azt mondta, nem érdeklik a celebek. Györgyikét pedig nemigen lehet másnak nevezni sértés nélkül...."

Nem is akartam celebnek nevezni, de még ő is jobban érdekelne, mint mondjuk az ellenzék balfaszkodása. Érted testvér? (mert mint tudjuk, szerinted csak a néger, és a cigány lehet testvér, a magyar nem)

Na várom magasröptű reakcióidat :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 16:00:37

Nem vagyok egy érzékeny alkat, csupán reagáltam a mondataidra. Legalább nem érhet az a vád, hogy elmentem mellettük szó nélkül.
Viszont a parttalan, gunyoros hangvételű vitát nem szeretem, neked meg máshogy nem megy, úgy látom. Kár.
A testvérezést tényleg utálom, olyan nem is tudom, lekezelő bizalmaskodás.

Ui.: Tényleg nem érted, hogy nem azzal van a baj, hogy elment korizni?
Az ellenzékről jót vagy semmit. Egy szar helyzetben lévő országban a mindenkori ellenzék eleve vesztes helyzetben van:
ha valamit szóvá tesznek-->miért fúrják a kormányt?
ha kussolnak-->szemét banda, lapítanak, így is megvan a pénzük
Nyuszika esete a sapkával. Ehhez hozzáadódik a Fidesz balfaszsága, és ezt kapjuk, ami van.
Hidd el, egy virágzó országban az se érdekelné a népet, ha a miniszterek minden hétvégén elugranának csapatépítésre.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 16:12:30

laspalmas 2009.01.13. 16:00:37
Nem vagyok egy érzékeny alkat, csupán reagáltam a mondataidra. Legalább nem érhet az a vád, hogy elmentem mellettük szó nélkül.

Ezért riszteppá!

"Viszont a parttalan, gunyoros hangvételű vitát nem szeretem, neked meg máshogy nem megy, úgy látom. Kár."

Ez a védjegyem!

"A testvérezést tényleg utálom, olyan nem is tudom, lekezelő bizalmaskodás."

Akkor maradok továbbra is tisztelettel, Bohóc János

Én elhiszem, hogy ez így van, de szerintem ez sem érdekel senkit.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 16:52:12

@Jancsibohóc:

Örülök, hogy mindent jól megbeszéltünk. :)
Kár, hogy nem olvastad tovább a kommentemet...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 16:59:09

Tovább olvastam ,de lerágott csont. Szerinted a nyuszi és a sapka esete az ellenzék, szerintem meg töketlen puhapöcsök. Túltárgyalva :P

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.13. 17:04:31

Akkor mi tulajdonképpen egyetértünk és mégis vitatkozunk? Vagy hogyisvanez?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.13. 17:40:51

wehéháéháéháh

Épp várom a kapcsolat.hu-s moderátor indokait, ha ez megvan belemélyedhetünk a további vitákba :D

Szorgos Lajhár 2009.01.13. 18:44:09

: Az csak Jókai idejében szakadt be Krisztyán Tódor alatt, aki gyf-hez képest jellembajnok volt! (Tudom, hogy csak Jókai fantáziájának szülötte, mármint Kr. Tódor).

kriszukka 2009.01.14. 12:16:21

Ágh 'az emberek saját lakásaikban megfagynak' Péter decemberi fizetése:
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=a011&p_ckl=38

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.15. 01:06:31

@laspalmas:

Írnának inkább a partizáninfóra, ott van minden.:P Én régóta olvasom a kapcsolat.hu-t - már amikor alacsony a vérnyomásom -, és szerintem már a regisztrációm is eltűnne valahol, a megerősítő levél helyett meg kapnék egy mailt az NBH-tól.:)

süti beállítások módosítása