Skip to content


       Szűrés lista

Gyurcsány alkotmánymódosítást akar - túl nagy a szólásszabadság

Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr.

A legjobb részeket szeretném kiemelni belőle, teljes terjedelemben a link alatt olvasható.

 

Olvassuk hát a nemzet Ferencét:

Válasz a közvéleménykutatásokra:

"Ezek csak azt jelzik, hogy nagyon sok erőfeszítést kell tenni. Ha a közvélemény-kutatási adatokból indulnék ki, akkor olyat ígérnék az embereknek, amit szeretnek hallani."

Például 13.havi nyugdíjat, Feri?

"Ha az emberek rövid távú érdeke és az ország hosszabb távú érdeke között kellett választanom, az utóbbi mellett tettem le a voksomat az elmúlt években."

Ekkora egy ordas hazugságot, nem találok szavakat.

"2010-ben azt is látni fogják az emberek, mennyi minden épült, szépült az országban. Autópályák, egyetemi campusok, járóbetegellátó-központok, városközpontok, gátak, hidak épültek és épülnek országszerte. Ez is a nemzet teljesítménye, amelyre minden magyar büszke lehet."

Tisztára, mint a sörreklám...Büszkék vagyunk Feri, (különösen a völgyhidakra), csak sokalljuk az árat. Te nem? Bár neked mindegy, mert nem te fizeted.

A Reformszövetség javaslatairól:

"A Reformszövetség és a kormány javaslatai alapirányokat és a struktúrát tekintve egyeznek. Ha a cél közös, mondjuk, a Balaton, az MSZP, az SZDSZ és az MDF azonos útvonalat, az M7-est választotta. A Reformszövetség és a két kis párt ezt az utat 170-nel tenné meg. Mi, mondjuk 130-cal. Ez lassabb, de biztonságosabb. A Fidesz viszont a Balatont az M3-ason keresi, és erről akarja meggyőzni az utasokat is. Sajnos elég sokan hisznek nekik, pedig becsapják az országot. Amit én képviselek, az nem a "mindent vagy semmit", hanem a "lehető legtöbbet". Megjegyzem, amit mi képviselünk, bírja az Európai Unió, az IMF és a londoni elemzők bizalmát."

Látszik a forintárfolyamon, Feri, látszik...

Az adórendszerről és a kiadáscsökkentésről:

"A Reformszövetség azt mondja, hogy idén 350 milliárdot kellene kivenni az államháztartásból, mi most 270-nél tartunk. Ezen kívül már csak olyanokat mondanak, hogy vegyük el teljesen a 13. havi nyugdíjat. Ez 150-160 milliárd forint. Azt mondják, hogy a családi pótlékot és a lakástámogatást helyezzük rászorultsági alapra. Nyilvánvalóan nem állíthatjuk, hogy nem teszik a lakosságra a terheket. Sőt. Ezeket az idén nem is lehet meglépni.

Amit a kormány javasolt, példátlanul mély szerkezeti átalakítás az élet több területén. Lényegében az elmúlt 20 évben most először mondja azt egy kormány, hogy ahelyett, hogy segélyt adnék, százezer embernek munkát szervezek. Átszabjuk a nyugdíjrendszer három nagy elemét, ingatlanadót tervezünk. Ez az elmúlt időszak legszélesebb körű reformja. Persze lehet ennél radikálisabbat is lépni, de annak is ára van."

Az államcsőd lehetőségéről:

"Néha érdemes találkozni olyan emberekkel, akiknek a bőrére megy a játék. Én szoktam."

Ja, a rajongókkal dedikáláson, mi? Egy kis kézsimogatás, aztán ezzel letudva a plebs.

"Nemet kell mondani a semmittevésre, és nemet kell mondani a sokkterápiára."

Fogd fel Feri, hogy itt már nem segít az arany középút, az "úgy csinálunk, mintha tennénk valamit"-taktika. Ehhez már késő. Ez ment évekig, most már lépni kell. Határozott, nagy léptekkel. Akkor is, ha fájni fog.

Az eddigi, semmittevőnek nevezett politikájáról:

"Nem volt semmittevés az elmúlt években. Egyetlen percre sem. Ha valamikor volt, az 1998 után kezdődött. Sokak szerint éppen az a baj, hogy 2006 óta túl sok mindent csináltunk. Három területen történtek határozott lépések."

- "Átalakítottuk a központi közigazgatást… A közszféra GDP-ből való részesedése csökkent 19,6 százalékról 17 százalékra. A közszférában dolgozók száma 100 ezerrel csökkent. A központi közigazgatásban a háttérintézmények, alapítványok száma kevesebb, mint a felére csökkent."

- "Mindaz, amit az egészségügyben elindított a kormány, az egy tisztességes, és hosszú távú reform volt. Amit mi megcsináltunk - pokoli politikai háború közepette - azt senki más nem tette meg."

- "Módosult az érettségi és a felvételi rendszer, az egyetemek finanszírozási, tulajdonosi struktúrája. Ezt Magyar Bálint kezdte el és Hiller István folytatta."

Nos, igen, ezek valóban hatalmas reformok. Különösen az egészségügyi sikerült fantasztikusan.

Arról, hogy esetleg le kéne mondania:

"Hogy például olyan párt kerülhessen hatalomra, amelyik az önök által hiányolt reformokat akadályozta, ami pedig megszületett az ország javára, azt hazaárulásnak nevezte? Válságkezelő programjának pedig se híre, se hamva?"

Tehát, az ország érdekében maradsz, Feri? Nehogy a gonosz Orbán kerüljön hatalomra? Mily nemes döntés, igazi önfeláldozás...

A közbiztonságról és a cigányságról:

"Mindig a legszegényebb társadalmi csoportban sűrűsödik a társadalmi konfliktusok nagy része, és nem egyszer sűrűsödik bizonyos típusú normasértésekkel is."

"Nem azt mondtam, hogy a bűn kizárólag a szegényeket érinti meg. Azt mondtam, hogy a legszegényebbek körében más a bűnnek a lenyomata, más a jellegzetessége. Magyarországon a közbiztonsággal kapcsolatos kritika jelentős része nem a veszprémi típusú, egyedi bűncselekményből származik, hanem hogy az ilyen bűncselekmények két-három évre megrázzák az országot. Emlékezzünk arra, hogy a móri mészárlás idején, vagy amikor a Fradi volt válogatott focistáját, Simon Tibort agyonverték, milyen lehetett a közbiztonság érzete. Megjegyzem, amikor ezek megtörténtek, Orbán Viktor kormányzott"

Ezt fontos volt kiemelni Feri, igazad van. Ez a tény nagyban befolyásolja  a mostani állapotokat.

"A mostani problémát az okozza, hogy a nagyon sok, kis értékre elkövetett lopás a távoli falvakban, ahol a szegény lop szegénytől, a társadalmi bizonytalanságot mutatja."

Így van. Senki se boldog, ha folyton meglopják, ha nem sétálhat nyugodtan az utcán, és már a rendőröktől se várhat igazi segítséget, mert nekik sincs tekintélyük.

"A rendőrséget anyagilag és szervezettségében is megerősítjük, de iszonyatosan veszélyes, ha valaki ezt társadalmi csoport, vagy származás kérdésére fordítja le. És ezek miatt kell a reformokban is óvatosan lépnünk."

Többek között alkotmányt akarnak módosítani. Be akarják tiltani a cigányozást. Főleg a cigánybűnözés szó bántja a szemüket.

"Alkotmányt kell módosítani, és a kormány ezt kezdeményezi, mert Európában azt mondják, hogy Magyarország az, amely a szólásszabadság védelmében olyan szabályokat érvényesít, amely ma nem teszi lehetővé, hogy olyan toleráns nemzeti közösség alakuljon ki, amelyik el tudja fogadni a különbözőségeket."

Feri, nem lehettek ilyen hülyék! Senki sem a bőrük színe miatt utálja a bűnöző életmódot folytató, társadalmi beilleszkedésre képtelen cigányokat. Érdekes, 'kínaibűnözés" szó nincs. Biztos véletlen...

Ez csak valami mocskos politikai játszma. Figyelemelterelő trükk, épp úgy, mint az Antiorbán-kampány. Amíg a cigánykérdéssel foglalkozik az ország, nyugodtan játszhattok a színfalak mögött. Amíg a nyuggernénik a blogodon ajánlott könyvből tanulmányozzák a cigány kultúrát, addig se a vidéken párezerer forintért meggyilkoltakról szóló híreket olvassák. Zseniális, Feri. Remélem hánysz, mikor tükörbe nézel.

"Az Európa Tanács állapítja meg Magyarországról, hogy túlzottan szabadjára engedte a véleménynyilvánítás szabadságát. A minap Eörsi Mátyás azt nyilatkozta a rádióban, hogy ez ügyben az SZDSZ álláspontja módosulhat. Ezt jó jelnek tekintem."

Fordítok. Az SZDSZ segítségével befogják a pofánkat, átnyomják a parlamenten az új törvényt. Innen már csak egy lépés a gondolatrendőrség, és a kommentelők lekapcsolása.

 

 

Címkék: gyurcsány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr88974954

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.04. 09:12:09

Az emberélet mint kampánytémaA tatárszentgyörgyi gyújtogatás és kettős gyilkosság kapcsán le kell szögezni pár alapvető dolgot. Semmilyen mentség, kifogás nem fogadható el az emberélet elvételére (leszámítva a jogos védelmet, de ez jelen helyzetben nem me…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind2 (törölt) 2009.03.03. 14:55:18

@szmoker: mire gondolsz, hogy valaki fojtsa belé a szót ? :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.03.03. 14:55:27

@rolika: Mi bajod a tirpákokkal? :o)

@Geza: Megdöbbentő, hogy a wifi forradalom óta mennyire biztonságban érzem magam a neten. A kedvenc kocsmáimat meg csak nem fogják bezáratni rendszerellenes, bomlasztó tevékenységre hivatkozva xD

@purga: Ezután a rendszer ellenségeinek (nekünk) elkobozzák minden ingatlanukat, hogy megoldják a GDP termelő bodzaszedő -nincstelenek problémáit.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 14:58:54

@eszkep: Szerinted miért írtam?:) Ezek ott azt sem tudják mi fán terem az ilyesmi. Előfordul a horthyfasiszta is, ez OV és köre, mert ugye a patásördög, Horthyt majmolja.

Jim Raynor 2009.03.03. 15:00:38

@mind2:

BANCOL 50 WP, az tetvek ellen is jó!!! :D

purga · http://horrormirror.blog.hu 2009.03.03. 15:03:52

@Félkupica_Fehér_Főnök: ja hisz nekünk utána úgysem lesz rá szükségünk XD

íme egy remek kép erről a brüsszeli találkozóról, minden benne van:
kuruc.info/r/22/36354/

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.03. 15:05:15

"Alkotmányt kell módosítani, és a kormány ezt kezdeményezi, mert Európában azt mondják, hogy Magyarország az, amely a szólásszabadság védelmében olyan szabályokat érvényesít, amely ma nem teszi lehetővé, hogy olyan toleráns nemzeti közösség alakuljon ki, amelyik el tudja fogadni a különbözőségeket."

Érdemes mellé ezt elolvasni. barikad.hu/node/25137
Valószínűleg ők valós adatokkal dolgoztak, és nem a mazsihisz volt a forrás. Ami itt folyik, az teljesen tudatos bemószerolás. Ráadásul olyan dologért árulnak be amit el sem követtünk.
Remélem az elkövetők köre tudja, mi jár a patkányoknak.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 15:08:17

Köcsög-e vagyok, ha azt mondom a temetőkapun kifele, ha mindenkit igazoltatnának, akkor pár embernek nem biztos, hogy az ingyenes buszokkal kellene "haza" menni?

monstress 2009.03.03. 15:08:58

@gidabiga:
Bizony, hogy elfelejtettem, hogy milyen nagy is a világ! Amerika simán be tudna nyelni egy ekkora bodzatermelõ brigádot!

@Tom Bobb:
:-D :-D Elképzelem a zasszonyt, amint zavarba jön :-D Egyszerûen nem "illik" nyíltan beszélni ilyesmirõl. Én sem szoktam, és emlékszem, szegény megboldogult édesapám és nagybátyám hány kellemetlen pillanatot szerzett az ilyen hangos véleménynyílvánítással. Úgy látszik, mi nõk szemérmesebbek vagyunk...

Zep 2009.03.03. 15:09:47

Magyarországon nem a törvények rosszak, hanem a joggyakorlat. Beszari, kilóra megvehető rendőrség + ügyészség + bírák. Ugyanaz a szarkupac

gidabiga 2009.03.03. 15:12:41

@monstress:

ráadásul a gyapotültetvények mellett biztos lenne hely a bodzaültetvényeknek is.
megismertethetnék Amerikát is a bodza jótékony hatásaival :D

mind2 (törölt) 2009.03.03. 15:14:27

@Jim Raynor: de én a biogazdálkodás híve vagyok, akkor most mit csináljak ? Égetni szoktam, máglyát rakok a kertben a beteg - gombás/tetves ágvégekből :(, meg ilyenek ..... de mit is beszélek , 2/3 oszt azt se lehet kimondani, hogy égetek, tüzelek, tetűket írtok, elások, megsemmisítek, stb. :::))))

picur3ka 2009.03.03. 15:14:57

@mind2:

Mi kell meg? A politikai ellenzek tomeges lemeszarlasa, amelyre egy konnyen befolyasolhato reteget fel lehetne hasznalni...

Szoveg, s ideologia kulonben ugyanaz: a szegeny tomegek kizsakmanyolo elnyomoi, etc.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.03.03. 15:16:29

@monstress: Ja, vagy így! Majd megkérdem kedvesemet, hogy miért rángatja állandóan azt a pulcsiujjat, bár tudom róla, hogy 40 kilójával egyetlen ütéssel leterít bárkit, mert olvasott egy könyvet, amit kapott valakitől, akinek a testvére egy padban ült azzal, aki szerzett egy Bruce Lee-filmet és végig is nézte.

mind2 (törölt) 2009.03.03. 15:16:37

@gidabiga: áááááááááá, ott van olyan hogy rendőrség, nem nagyon virágozna ott a bodzaüzlet....nem ám :D

Jim Raynor 2009.03.03. 15:25:59

akkor burkoltan csak annyit mondunk majd, hogy "máglyarakás", oszt ha kijön a kommandó, ártatlan arccal előadjuk, hogy mi nem kártevőket akartunk égetni, hanem a közeli cukrászda kínálatán töprengtünk......:D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.03. 15:28:29

"Utáljuk ezt a forintárfolyamot, és azt is, hogy ingatag. Hagyományos eszközökkel lehetetlen kisimítani ezt az árfolyamhullámzást - mondta Gyurcsány, és hozzátette: - Magyarország gazdasági alapjai erősebb forintot igazolnának."
www.stop.hu/articles/article.php?id=460978

gidabiga 2009.03.03. 15:29:45

@laspalmas:

és mik lehetnem a nem hagyományos eszközök?
bele sem merek gondolni

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.03.03. 15:31:22

@purga: Ezen hangosan felröhögtem ,annyira jellemző ferinkre xD

monstress 2009.03.03. 15:41:43

@gidabiga:
YEEEEEE! :-D új mozgalom: bodzát Amerikának :-D Nem foszthatják meg magukat eme növény jótékony adományaitól, amit a bodzatermelõ brigádok hozzáértõ megmunkálása tesz elérhetõvé :-D

@mind2:
Ne legyél már ilyen negativ, még azt hisszük, hogy a libsi beszél a hasadból :-D A mi bodzatermelõink még a jég hátán is megélnek a segíjbõ, oszt aszt mind1, hogy míjjen rendõrség szíjja a vérüket :-D

@Tom Bobb:
Fõ az önbizalom :-D :-D

monstress 2009.03.03. 15:46:33

@laspalmas:
Na várd ki a végét, egyelõre csak az a pre-választási kampány része, hogy erõsebb a gazdaságunk, mint a briteké stb. De pár hónap, s ismét pannon hiúz lesz belõlünk :-D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 15:47:32

Ez király!:)))

killtheradical.blog.hu/2009/03/03/beszoltal_2

Ez a kedvencem:

[a lengyel küldött odahajol Gyurcsányhoz, közben belső zsebébe nyúl] - Feri, mennyi kéne?

gidabiga 2009.03.03. 15:48:40

@monstress:

és csak az jöhet haza, aki hazaúszik és hoz a hátán egy vízhatlan hátizsákban 50 kg bodzát. :D

Nzoltan 2009.03.03. 15:49:01

Undorító, hogy az MSZP a móri, a veszprémi és a tatárszentgyörgyi áldozatok hátán akar bennmaradni a parlamentben.

A többi csak szimpla gerinctelen hazudozás.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.03. 16:00:50

@VonPerez: passz:) csak a tény, az egész megalázó. mert annyira sikeresek vagyunk itt mindenhol....
de gondolom valami olyasmit jelenthet hogy szolidarítás?? mire fel?

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.03.03. 16:07:52

@monstress: Fő, fő... de inkább egy kondérban legyen velük együtt, úgy főjön! :-)

Spielberg 2009.03.03. 16:10:08

Félelmetes. Előbb utóbb MI fogunk ülni.Beszarok.

rolika 2009.03.03. 16:12:35

@Félkupica_Fehér_Főnök: igazad van, elnézést a tirpákoktól :-)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 16:16:17

ezt kapjátok ki! a kaccsolat belső blogon azon háborognak, hogy Orbán kokkettál tőkéssel, nézzük a kommentet!

#436890 | szeizmograf | 2009-03-03 14:56 | Válasz
Erdélyben is már úgy utálják a Nagy szétválasztót, hogy ne is ragozzam tovább. Ott is megcsinálta a balhét magyar és magyar között! Ezt csinálja egész Európában is, hogy Magyarország ellen beszél. Mindezt csak azért, hogy ő hatalomra kerüljön.
Különben ők nem akartak az unióba kerülni.
Minden pénzt és Uniós támogatást, amiből most épül szépül országunk, gyarapodnak a magyar állampolgárok azt a szocialistáknak (+ SZdsz) köszönhetjük.
Ha nincs öszödi beszéd nincs a sok-sok (nagyon sok!!!) milliárd Ft az unitótól.
Meg is fogjuk hálálni a szocialistáknak.
Orbánnak meg nem felejtjük, hogy ide akarta hozni a határon túli magyarokat (Trianoni megtévesztéssel) és akkor még kevesebb pénze lett volna a magyar költségvetésnek a magyarországi magyarokra, szegényekre, rászorulókra!!
Azt képzeljétek el, hogy most akkkor még több embert lkellett volna eltartania az országnak!!!! Tőkéssel együtt!!!
Ja és köszönhetjük a népszavazást a 300 Ft-ról és tandíjról a fidesznek!!!(Rózsadombi milliomosoknak!!!)
A kettős beszédnek , a politikai kalandornak ne dőljetek már be kedves magyar állampolgárok.!Miénk az ország, ne akarja egy kalandor kiárusítani és szétbomlasztani a lelkünket is!!! Ne akarja a határon túli magyarokat is egymás és mi ellenünk tovább uszítani!!!


Értitek baszki! HA NINCS ÖSZÖDI BESZÉD NINCS ASOK_SOK MILLIÁERD AZ EU-TÓL!!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.03. 16:16:22

Feri természetesen rózsaszín ingben adta az interjút. :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.03. 16:19:16

@VonPerez: "amiből most épül szépül országunk, gyarapodnak a magyar állampolgárok"

Muhahaha

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.03. 16:20:08

"Orbánnak meg nem felejtjük, hogy ide akarta hozni a határon túli magyarokat "

No comment, IQ-ja kb.12 lehet.

monstress 2009.03.03. 16:20:12

@gidabiga:
Miután igazolta a bodza eredetét, és kitöltött 12 év karanténidõt :-D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.03. 16:26:03

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Ez így van, gondolj csak az X5-ökre.
Jah, a dolgozók? Na, azok tényleg nem gyarapodnak, de az nem számít. Csak pontosan jöjjön a nyugdíj.

Sunlounger 2009.03.03. 16:28:27

@gidabiga: www.hirszerzo.hu/cikk.tatarszentgyorgy_eltemettek_az_aldozatokat.99830.html

"A 27 éves apa és ötéves kisfia búcsúztatásán mintegy ötezren, köztük parlamenti politikusok vettek részt."

Ejha ... Tv2-n estére lesz ez 10ezer is. Fél8-as "királyi" Híradóban meg már 20ezer. Rémesek ezek mind.

monstress 2009.03.03. 16:28:49

@gidabiga:
Ez a mondat gondolkodóba ejtett a cikkbõl:
"Ha nem jár (iskolába), magával szúr ki, mert képtelen lesz a felzárkózásra"
Én naiv meg aszittem, mivelünk szúr ki, mert mi kell majd hetediziglen kitartsuk az összes pereputtyával együtt...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 16:30:58

@Sunlounger: Nem hiszem. Mindenki tudja, hogy ezek ilyen gyorsan szaporodnak.

Sunlounger 2009.03.03. 16:35:15

Gyurcsány megreformálná az EBRD-t
Gyurcsány Ferenc szerint középtávon érdemes lenne módosítani a Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) alapszabályát, hogy a jelenleginél kétszer, háromszor több hitelt tudjon kihelyezni.

Kapufa. Ez az ember innentől, beszámíthatatlan. Kimegy Londonba, miután feltörlik vele a padlót KÉT napja és folytatja. Most már európai intézményt is reformálna a lóvért. Valamiért nagyon kell ez a pénz ...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.03. 16:36:25

@monstress: Persze hogy velünk szúr ki, bár a szúr le a pénzedért a helyes kifejezés inkább.

Maximio 2009.03.03. 16:50:19

Ó, gondoltam én, hogy Feri szentírásnak tekinti az ET egyik bizottságának állásfoglalását, és azonnal fellép a túlzott szólásszabadság ellen, ami neki is régi vesszőparipája. A sok köcsög mindenről dumálhat, és még csak nem is a patásördögöt, hanem ezt a drága embert szidják. Micsoda példamutató és normakövető miniszterelnökünk van, édes istenem, mikor lövi már le valaki.

gidabiga 2009.03.03. 17:00:14

@Sunlounger:

szerintem a tv2-n lesznek többen. :D

monstress 2009.03.03. 17:16:40

Valaki tudja, mi lett a vége qúrcsányné esetének a balatoni kempinggel? Úgy elhallgattak róla egy idõ után...

mind2 (törölt) 2009.03.03. 17:29:03

SEGÍTSETEK már, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság : Mit jelent az, hogy TI HRABE ! Szlovák- magyar szótárban nem találom .....((((

Feljebb küldte, meg is néztem, de... a SME az szlovák napilap, ez valami szleng lehet ???

kill004 2009.03.03. 17:31:34

Két adalék az európai bizottságokhoz:

"Az EU környezetvédelmi miniszterei tegnap (március 2.) ismét elutasították az Európai Bizottság azon javaslatát, hogy Ausztria és Magyarország számára kötelezővé tegyék - a területükön - a génmódosított (GM) kukorica termesztésének engedélyezését."


“Mély aggodalommal töltenek el azok a jelentések, amelyek a roma közösségeket Magyarországon és más országokban ért közelmúltbeli támadásokról számolnak be”
E mondattal kezdődik az EU foglalkoztatásért, szociális ügyekért és esélyegyenlőségért felelős biztosának tegnapi (február 26.) nyilatkozata. A politikus hangsúlyozta, hogy az Európai Bizottság a romák ellen irányuló erőszak valamennyi megnyilvánulását határozottan elítéli, és felszólítja valamennyi tagállam hatóságait, hogy területükön belül szavatolják valamennyi egyén személyes biztonságát. "

Hát a jó kurva anyját az összes szarevő, ingyenélő, nagypofájú uniós seggfejnek.

gidabiga 2009.03.03. 17:36:53

@kill004:

te szeretnél itt génmódosított kukoricát?

Tündér_Lala 2009.03.03. 17:38:34

Ha a Feri megreformálja Európát is, az lesz a igazi.

kill004 2009.03.03. 17:40:34

@gidabiga: Dehogy! Azért írtam, hogy az uniós bizottság KÖTELEZŐVÉ akarta tenni a termesztést. Még jó, hogy a miniszterek leszavazták. Szóval egy ilyen "bizottság" basztatott minket cigány ügyben is.

gidabiga 2009.03.03. 17:46:40

@kill004:

így már oké.
azt hittem, az a baj, hogy leszavazták.
de miért nem Franciaországban akarták kötelezővé tenni?
tudom, hülye kérdés.

Bello74 2009.03.03. 17:49:21

Olvassátok el Iványi Gábor, metodista lelkész (bruhahahahaha) szentgyörgyi beszédét. Pf, az eszem megáll azonnal, ki a fasz ez a majom? Eddig is baszta a csőrömet, de ezek után ElQró mellé felsorakozott a második számú szarházivá.

picur3ka 2009.03.03. 17:52:45

@kill004:

Szerinted mennyi a valoszinusege, hogy Mohacsi irta a riportot?

@Tündér_Lala:

Erdekes, hogy a UK-ban is sokan aggodnak a tulnovo allami hatalom miatt: terrorista torveny, e-mail es internet police, etc.

A temetes latogatottsagarol: hany ember fer el a falusi temetoben? Ugy latom, nem volt tele.

Kulonben ezt hagyomannya kene tenni, a kormanynak kotelezo minden cigany temetesen resztvenni, s azt a TV egyenes adasban sugarozza, fomusor idoben megismetelje, etc....

kill004 2009.03.03. 17:55:16

@gidabiga: Ugyenezen ügyben Franciaországról és Görögországról tavasszal szavaznak, úgyhogy a Francia környezetvédelmi miniszter örült a hírnek, mert akkor valószínűleg náluk is leszavazzák. A GMO kukoricát egyébként az amerikai Monsanto gyártja, és a javaslatot negyedszer(!) szavazzák le.

Sunlounger 2009.03.03. 17:55:48

@Bello74: Mit vársz tőle? SZDSZ alapító tag :)

kill004 2009.03.03. 17:59:03

@picur3ka: Semennyi. Esetleg súgott. Hidd el van annyi (ha nem több) hülye liberális ott is mint nálunk. Sőt!

János2 2009.03.03. 18:02:56

1.Amikor cigánybűnözésről van szó,az nem vélemény,hanem maga a valós helyzet. 2.Ha a valóságról hallva gyűlöletet érez valaki,amiatt ne azt okolják,aki tájékoztatja őket a valóságról,hanem azt,aki a bűnöket elköveti és azt,aki hozzjárul a bűnelkövetéshez. 3.Ha büntetéssel akarja ez a hulladék kormány megtorolni a cigányok ellen érzett ellenszenvet,akkor a magyarok legalább 98%-át le kellene csukatnia. 4.Már nem vevők a normális emberek tovább az ilyen zsidócsicska,cigánysajnáltató szemétre.

Sunlounger 2009.03.03. 18:05:43

@Bello74: No még egyszer mert megtaláltam a szöveget a nol-on. Ez pap amelyik egy búcsúztatáson beleszövi a Magyar Gárdát a szövegbe? Baszdmeg lelkész úr hát ez aztán kurva fontos volt tényleg Gárdázni. "Nem nekik kell beilleszkedniük, nekünk kell befogadnunk őket" Ez meg a No comment kategória.

kill004 2009.03.03. 18:11:35

@Sunlounger: Ja, ő mondta a Turul-ra is, hogy "dülledtszemű mesebeli tojó szárnyas".

Bello74 2009.03.03. 18:17:42

Ez a "lelkész", rabbi vagy mi a fasz szerintem túlment még szadeszos aggyal is elfogadható józan ész határán, egyszerűen münchausen pozitív ez is. VAlami ügyvéd perelje már be antimagyarizmus miatt!

Rorgosh 2009.03.03. 18:23:45

Nos, néha megdöbbentő, hogy mekkora kampámyolásba kezdett GY. F.

Egyébbként, ha a kedves eu-s és hazai politikus urak és elvtársak még nem jöttek volna rá, akkor a szólásszabadság korlátozása 3 dologhoz vezet majd a médiában:

Egyrészt a blogok egy része majd mondjuk Botswanai szerveren fog menni, ahol nem tiltják majd a rasszistának ítélt beszédet (pláne, hogy a helyiek nem tudnak magyarul), sőt majd az olyat sem, ami tényleg erőszakra uszít.

Másodszor el fog terjedni a virágnyelv, és majd az orkok emlegetésekor majd döntsék el, hogy Tolkieni regényekről beszélünk, vagy netán egyes honfitársainkról.

Harmadszor radikalizálódni fog a jónép, mert csak zavarja az emberek csőrét, ha még el sem mondhatja, hogy mi a baja...

Ellenben mivel a létező problémát: a cigányság valamiért nem tud beintegrálódni, majd jó szokásunkhoz híven besöpörjük majd a szőnyeg alá. Ami ettől persze nem fog megoldódni, mert addig nem is lehet sokmindent tenni, amíg beszélni sem lehet róla, hogy valami nem emel...

Rwindx 2009.03.03. 18:32:30

Nézzétek meg ezt, a második kép pontosan mutatja a népszerűségét a többi kormányfő között, a bohóc meg vigyorog egyedül középen miközben mindenki szarik rá, elfordulnak tőle.

picur3ka 2009.03.03. 19:02:18

@kill004:

Tudom, s elfogadom racionalis velemenyed, csak gondoltam, ha mar valami ilyen bizottsagban van, miert ne?

Egyebkent tudja-e valaki, hogy ez meg mindig eletben van-e, vagy toroltek mar:

A szólásszabadság az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) szerint elidegeníthetetlen jog. „
Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata : „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.

kyncza 2009.03.03. 19:06:47

Te tetü barom idióta balfasz gyurcsány, te!
Ne a cigányokról olvass könyvet bazdmeg, hanem Szent Istvánról!!
Ne a cigánybűnözés szó használatát tiltsd be, hanem a cigánybűnözést magát! aztán akkor értelmét veszti a használata...

Idióta barom.

tótumfaktum 2009.03.03. 19:19:39

@mind2: Ja, szleng.

Szolidaritás?
Mi van, hülye vagy?

Kábé.

Tündér_Lala 2009.03.03. 19:45:01

OFF
Vajon mit tesz egy ilyen génmódosított növény amelyik idényenkét soksoros mennyiségü rovarölő anygot termel a talaj faunával ?
Mit szólna ehhez Balog professzor, ha élne?
Milyen független - nem a fajta tulajdonos által pénzelt - tudományos kör vizsgálta meg ennek a valós hatásait ?
Ha egyszer tönkre tesszük vele - a megmaradt egyetlen nemzeti tulajdont - a földet, mit lehet majd vele kezdeni ?
ON

Az EREDETI 2009.03.03. 19:48:21

"Nem volt semmittevés az elmúlt években. Egyetlen percre sem. Ha valamikor volt, az 1998 után kezdődött."

Ha van olyan ember aki nem hallotta öszödöt az se biztos, hogy elhiszi. Van ott bőr

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.03.03. 21:18:33

@arcticmonkey: ha már két embernek is ez jut róla az eszébe, akkor nem lehet véletlen, ld.: blogom. Most kivételesen hamarabb írtam róla, mint a Vastagbőr. Belassultatok, srácok! :D

Egyébként pedig Gyurcsány Ferenc szamárszex kakiszex szamárkaki-szex buzigruppen szado-mazo pornó kilencágú faszkorbács.
Csak a Google kedvéért...

elfelejtette 2009.03.03. 21:37:34

Feri mobilizálni akarja a baloldali szavazókat, akiket most arról lehet felismerni, hogy egyformán utálják a mindkét oldalt. :D Közeleg az EP választás, és egy nagyon nagy zakó palotaforradalmat indíthat meg az MSZP-ben.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.03. 22:02:11

@otvospeter: Ne akadékoskodj, mocskos rémhírkeltő nátzi! A negatív példa is példa!

irrelevant 2009.03.03. 22:10:20

@VonPerez: Én csak azon puffogok, hogy ez az orbánista Obama mennyire nem tudja értékelni a Miniszterelnök Úr reformcsomagját. Nem lát a szemétől? Vagy Martonyi belebeszélte hogy itt tényleg válság van? Nem értem.

Perverzsrac 2009.03.03. 23:20:42

@laspalmas: kár volt ez a cikked...már 2. napja felbaszom magam rajta. Ez egy fasz. Megint az okozatot akarja megszűntetni és nem az okot. Ajánlom a south park vonatkozó részét: NIGGER GUY:)
www.southparkstudios.com/guide/1101/
hát igen...mint randy marsh aki rájött, hogy be kell tiltatni a szót. Komolyan mondom, amerikában ez poén volt feri!!!! Te meg komolyan veszed? Hülye fasz.

JamesBond 2009.03.04. 00:25:03

@eszkep:
"2009.03.03. 14:14:45
@VonPerez: " nácifasiszta" az milyen??? Mert, hogy van náci, meg van fasiszta, na de "nácifasiszta".
(Többször tapaztalhattuk már, hogy a buta szoci szavazók nincsenek tisztában a nácizmus, és a fasizmus fogalmával, és keverik őket! Bravo, úgy fasisztáznak, hogy a jelentésével sincsenek tisztában."
----
Nem vagy elég képzett ideológiailag. A "nácifasiszta", az német-olasz kettős állampolgár.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.04. 07:23:32

@Perverzsrac:

Kitartás, nyugtató, meg ami kell, ma jön egy újabb adag....

spájdernecc 2009.03.04. 07:32:17

@gidabiga:
@monstress:
"A bodza termesztését és nemesítését az USA-ban, Ohio államban kezdték el az 1890-es években a Sambucus canadensis faj introdukciójával. Európában, Dániában csak jóval később, 1960-tól kezdtek el a termesztésével foglalkozni, Magyarországon pedig 1977-tõl indult el a telepített ültetvényrendszerű termesztés, melynek területe immár elérte az 1000 ha-os nagyságrendet. Az ültetvényszerű telepítések elsősorban a gyümölcsexport lehetőségek kihasználása érdekében valósultak meg (30-40 000 tonna/év), de ezen kívül számottevő a bodzavirág és termés hazai felhasználása is."

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.04. 07:58:14

azon morfondírozom itt, hogy vajon a svéd rendőrség kiad-e majd ezeknek ha jönnek értem? :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.04. 08:06:49

@Rékuc:

Feri ügyesen tárgyal külföldön, szóval szerintem nincs félnivalód. :)))

gidabiga 2009.03.04. 10:08:06

@spájdernecc:

te képes voltál ennek utánanézni, vagy érdekelt vagy bodzaügyben, hogy így vágod? :DDDDDDDDDDD

spájdernecc 2009.03.04. 10:21:16

@gidabiga:
ismersz, küldetésem az ismeretterjesztés :))

irrelevant 2009.03.04. 10:34:41

Obama tegnap esti kijelentései után ma történelmi mélypontra zuhant az árfolyam, 312 is volt :(

index.hu/gazdasag/blog/2009/03/04/uj_tortenelmi_melypont_312_forint_az_euro/

picur3ka 2009.03.04. 10:34:46

@Konzervatórium:

'Semmilyen mentség, kifogás nem fogadható el az emberélet elvételére'

Dehogy nem, soroljam?

gidabiga 2009.03.04. 10:48:46

mondjátok már meg, legyetek szívesek, hogy ezek a Trackback-ek mire jók és mi értelmük van?
köszi.

irrelevant 2009.03.04. 10:50:26

@gidabiga: Nekem inkább azt mondjátok meg, hogy hogy lehet ilyen trackbackeket csinálni :)

gidabiga 2009.03.04. 10:58:34

@otvospeter:


szerinted ha tudnám, megkérdeztem volna? :)
én az értelmét sem tudom.
idelöknek 3 sort, ami sokszor nem is releváns.

Tündér_Lala 2009.03.04. 12:16:05

@gidabiga: Kattinzs rá és egy blogbejegyzeshez jutsz, ahol kifejti a véleményét.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.03.05. 00:52:27

Baszki már értem, miért nem Ferkó személyesen vezeti az EP-listát. Mert ő már a nyolcvanas évek óta úgy él, hogy a hatalom szót ismételgetve tükör előtt veri a farkát, majd nyílegyenesen szembehányja magát. A legrosszabb dolog, ami történhet, hogy Klára asszony rányitja az ajtót, miközben lenyalogatja a finomabb falatokat. Mint például ebben az interjúban.

Roxvox 2009.03.05. 10:08:29

A Gyurcsány-féle demokrácia alaptétele: Szabad országban, szabad emberek, azt mondanak amit szabad :):(:):(

yda 2009.03.05. 12:02:30

Voperez/Éljen a "pajkos"Minister elnök úr!/
Te mi a mocskos anyádat képzelsz,at hiszed hogy rögtön odafutottunk volna a magyar paradicsomba
mind ahányan vagyunk,hogy meg együk a te 312ft.-
euródat.Máskülömben nincs semmilyen jogod,hogy meg tiltsd nekem aki Erdélyben születtem magyarnak és magyar állampolgárnak,hogy vissza kapjam a magyar állampolgárságomat amit azok vettek el tőllem akkinél a pajkos miniszterelnököd
segélyért kunyerál.
Én oda tudok álni az üknagyapám sirjához te nem tudod,hogy hol és hova dúgták el a rác nagyapádat.
Nehogy azt hidd,hogy nállatok van a földi paradicsom.Más országokban is ugyan olyan arányba élnek rosszúl,jól vagy nagyon jól magyarok
mint nállatok.Egyetlen baj csak ,hogy nem a mieink
intézik a dogainkat,de köszönöm szépen az olyan intézkedéseket amilyen nállatok van!
Üdvözlöm a "Bűbánó Szent Gyurcsányt"

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.05. 18:10:47

@yda:

VonPerez barátunk Gyurcsány blogjáról másolt be egy kommentet, megmutatva nekünk, milyen elvakult és 0 realitásérzékkel rendelkező szavazótábora van Ferinek.

Szóval Nyugi, VonPerez nem ellenség. :)

yda 2009.03.06. 07:51:11

@VonPerez /az ellenzék "dákó kardja"/: Bocsánat a hirtelen felindulásból és figyelmetlen olvasás nyomán irt hsz.-ért ! @laspalmas: Köszi afigyelmeztetés!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.03.06. 11:45:38

"A Fidesz viszont a Balatont az M3-ason keresi"

Nézzük meg, hogy a www.utvonalterv.hu/ milyen útvonalat javasol:

Indulás
Budapest V., Kossuth Lajos tér 1 Térkép
Pesti alsó rakpart (582 m) Térkép
582 m Pesti alsórakpart (807 m) Térkép
1.4 km 1' Újpesti alsórakpart (730 m) Térkép
2.1 km 2' jobbra Dráva utca (662 m) Térkép
2.8 km 3' balra Váci út (906 m) Térkép
3.7 km 4' élesen jobbra Róbert Károly körút (1.6 km) Térkép
5.3 km 6' Hungária körút (947 m) Térkép
6.3 km 7' balra M3 (99.5 km) Térkép
14 km 14' Fót Térkép
28.3 km 22' Gödöllő Térkép
39.8 km 27' Bag Térkép
105.8 km 1ó01p Kál Térkép
106.3 km 1ó01p Dózsa út (508 m) Térkép
106.3 km 1ó01p Rózsa út (419 m) Térkép
106.7 km 1ó02p Gárdonyi út (229 m) Térkép
107 km 1ó02p enyhén balra Vasút út (360 m) Térkép
107.3 km 1ó03p Kápolnai út (854 m) Térkép
108.2 km 1ó04p Szent István tér (1.4 km) Térkép
109.6 km 1ó05p Kápolna Térkép
109.8 km 1ó05p Kápolnai út (182 m) Térkép
109.8 km 1ó05p Szabadság tér (268 m) Térkép
110 km 1ó05p jobbra 3 sz. út (7.8 km) Térkép
117.3 km 1ó11p Kerecsend Térkép
117.8 km 1ó11p balra 25 sz. út (32.2 km) Térkép
128.4 km 1ó20p Eger Térkép
141.2 km 1ó34p Szarvaskő Térkép
150 km 1ó42p Térkép
154.8 km 1ó48p Rákóczi út (4.8 km) Térkép
154.8 km 1ó48p Zrínyi út (2.3 km) Térkép
157.1 km 1ó50p Kossuth út (311 m) Térkép
157.4 km 1ó51p
Érkezés
Balaton Kossuth út 1 Térkép

(A lenin(i) úton nem volt találat.) Eszerint Budapestről 99,5 km autópályán, míg a hülyék és külföldiek által is ismert Balatonig ezzel szemben 100,3 km. (Lásd uo.!)

Mecsoda különbség!

"Na, ki a hülye?" (Rejtő J.)

Miért érzem úgy, hogy a Miniszterelnök Úr személyiségei között feloldhatatlannak tűnó kommunikációs zavar állott be? Gyógyítására az akcós, testzárlatos elektromos láncfűrésszel végrehajtott lobotómián kívül milyen lehetőségek lehetnek?

süti beállítások módosítása