Skip to content


       Szűrés lista

Lévai Katalin aggódik és nem érti

Lévai Katalin Brüsszelből hazatérő MSZP-s Európa Parlamenti képviselő. Előtte 1998-tól 2002-ig az Egyenlő Esélyek Alapítvány elnöke, 2002-2003-ig a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának vezetője, 2003. május 19. - 2004. június 13. között a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségért felelős tárca nélküli minisztere.

Jelenleg repül és költözik haza, aggódik és nem érti ...

Nos, Katalin írt egy írást a Propellerre. Olvasva amiket írt, nem tudtam rájönni, hogy ennyire sötét, vagy Brüsszel tényleg olyan kurva messze van Borsod megyétől ...


"Szégyen, hogy egy nyíltan cigányellenes párt ekkora sikert érjen el, mégis ez történt. A Jobbik megalakulásától fogva cigánybűnözésről beszélt, szította és felerősítette a cigányokkal szembeni ellenérzéseket, és félelmet, elhitette, hogy ők hozzák az egyetlen megoldást a sok másik tehetetlen párttal szemben. És az emberek hittek nekik. Legjobb választási eredményeiket ott érték el, ahol magas a roma lakosság aránya, és ahol az egymás szomszédságában élő emberek közötti feszültséget sikerült minden alkalommal etnikai színezetű konfliktusnak feltüntetni. Most látszik igazán, mennyire hiányzott az intézményi, jogi, anyagi és erkölcsi támogatás a szegénységben élő, iskolázatlan, munkanélküli tömegek számára, mekkora szükség lett volna a cigányság integrációjának elősegítésére az elmúlt évtizedek folyamán. Minden politikai erőnek el kell gondolkodnia ezen."



Kati, nem is kellett "szítani" az ellenérzéseket meg a félelmet, termelődött az magától elég rendesen. A romák fosnak a Magyar Gárdától, amely amúgy még bűncselekményt nem követett el, a magyarok meg félnek a romáktól.  Ezerszer leírtuk már, Brüsszelből, a Rózsadombról meg a Parlamentből az Avas-lakótelep vagy Hétes nem az a Magyarország, amit ismersz, amit ismertek. De nem is kell addig elmenni, utazgass egy keveset a BKV-val egyes budapesti kerületekben,  és meglesz a saját élmény is.

Nem a Jobbik tünteti fel a konfliktusokat "etnikai jellegűnek", hanem éppenséggel Ti és társaid, akik ha akár letüsszentenek egy romát, máris jajveszékeltek a tomboló rasszizmus miatt. Gondolok itt például a kicsapodó ajtó kilincsére, ami fejen talált egy kisgyereket.

És mellesleg Kati, mégis kinek a feladata megteremteni az "intézményi, jogi, anyagi és erkölcsi" támogatást? Kinek feladata lett volna a roma integráció? Kik kormányoznak HÉT éve? Igen Kati, NEKED és a párttársaidnak lett volna a feladatuk. Nem is értem, hogy van bőr a pofádon kezeidet tördelve sopánkodni 7 év, 7 hosszú év kormányzás után? Szerencsére a Reakciósok összeszedték, hogy mit is tettetek pontosan a romák integrációjáért. Javaslom, tanulmányozd figyelmesen ...


"A választási eredményekből az is kiderült, hogy a Jobbik vidéken szerzett nagy támogatottságot, ráadásul ott is, amelyet MSZP-s fellegvárnak hihettünk. Nem csupán a Fidesztől szereztek szavazatokat, hanem meg tudták szólítani az MSZP-ből kiábrándult baloldali szavazókat is szép számmal. Ózdon 23%-os eredményt ért el az MSZP, és 33%-ot a Jobbik. A kisember fél és tehetetlen, a bőrén érzi a válságot, de az okait nem érti. Talán nem is akarja megérteni, egyszerűbb, ha megmutatják neki, ki az ellenség, akivel nem neki kell megharcolnia, lesz, aki elvégzi helyette ezt a munkát. A gárda mindig készen áll. A haza nevében, a magyarok nevében."



Szar arra rájönni, hogy a saját szavazóitok nem igazán azok a lángolólelkű, elkötelezett modern baloldaliak. Hanem ha "3,60-as kenyér" meg "13. havi nyugdíj" akkor ide szavazunk, ha meg leszarnak minket, és ráadásul még mindezt el is veszik, akkor meg oda. A szemetek!
Nos, a választók nagy része már csak ilyen. Nem olvasnak napilapot, nem nézik az Újságíróklubot az ATV-n, nem veszik meg a HVG-t. Megnézik a Tényeket néha, az Irigy Hónaljmirigyen zombulnak egy kicsit és mennek dolgozni. Márha van munkahelyük. Útközben a buszon, a munkahelyen, a gyerek sulijában pedig olyan dolgokat tapasztalnak a saját bőrükön, ami a Tényekben bizony nincs benne. Aztán megkapja Tőletek a "Válságkalauz" című közhelygyűjteményt egy értelmetlen nyelven, és még jobban nem értik, mi folyik odafent Budapesten. Aztán dühösek lesznek, és elmennek szavazni. Végre valami érzelmet mutatnak ... és hidd el, lesznek még dühösebbek is. Hiszen még egy normális, minimum 1 milliós tüntetés sem volt, miközben Rómában vagy Párizsban annak  századrészéért, amit Ti műveltek, már kivonulnak az utcára ennyien ... 

"A Jobbik sikerrel célozta meg a fiatalokat is, akik történelmi ismeret és tapasztalat híján könnyen felülnek a demagógia és a populizmus hangzatos képeinek és jelszavainak. Ilyenkor derül ki igazán, mekkora szükség lenne a múlt ismeretére, tisztességes történelemoktatásra az iskolákban."

 


Itt ment fel bennem a plafonig a pumpa ... oszt Kati, mégis ki felel az iskolai oktatásért? Segítek: úgy hívják, hogy az ok-ta-tá-si miniszter. Aki 2002-2006 között a koalíciós társad, Magyar Bálint volt, majd utána 2006-tól párttársad és volt főnököd, Hiller István. Bizony, ezek a gaz szadeszosok meg a szocik elszabotálták a korrekt történelemoktatást, meg úgy a teljes oktatást! Hányszor jelezted az aggályaidat a pártvezetésnek? Egyszer sem? Miért nem jelzed akár MOST az MSZP-s párttársaidnak, hogy ne támogassák Magyar Bálint őrült ötletét az oktatás szétverésére?


"Előfordult már Magyarországon, hogy egy szélsőjobbos párt bekerült a parlamentbe, és nem dőlt össze a világ. Túléltük azt a néhány évet, és régóta hírt sem hallunk felőlük. De annak a pártnak nem volt félkatonai alakulata, nem volt gárdája, nem tudta ilyen eredményesen integrálni a szavazói bázisát, és lényegesen kisebb nyilvánossággal működött. Most – az európai választás következtében – kitágult a nyilvános tér, az egész Unió tudomást szerezhet arról, mit jelent a magyar radikalizmus. Ne gondoljuk, hogy ennek tapsolni fognak. Európa nagy részében a jobboldal mereven elzárkózik a szélsőségektől, nem kacsintgat feléjük. És ez lényeges különbség. A magyar jobboldalnak, de a többi politikai erőnek is lesz min elgondolkodnia az elkövetkező időszakban, ha valóban európai országot akarnak."



A MIÉP-nek kisebb volt a nyilvánossága, mint a Jobbiknak? Ki is adott ekkora médiafelületet most a Jobbiknak? Kik kampányoltak folyamatosan a Jobbik ellen, illetve a Jobbiknak? Kik "magyargárdáznak" hónapok vagy évek óta? Kik beszélnek minden sajtótájékoztatónk a Jobbikról vagy a Gárdáról? Először a saját portánkon kellene körülnézni ...

Lévai Kati hazaköltözik, remélem egyre többször megörvendeztet minket hasonló írásokkal ...  

Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr861175576

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ficere Ödön hírei 2009.06.12. 13:17:41

Cigány jövőAz utóbbi időben előtérbe került a cigány probléma Magyarországon. Egyre több az önjelölt szakértő, a megoldásai javaslataik azonban sablonosak és felszínesek. Nem nyújtanak megoldást a mélyen gyökerező problémákra, ezért alkalmatlanok is. …

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.11. 15:45:55

@Cato:
ÓÓ biztos van ki lepókhálózza, rendet rak, kidobja a szemetet stb...:)

maxwell murder 2009.06.11. 15:46:40

@Mj: vele még nem volt dolgom ,de ha oda kerülök, megmondom a frankót neki!

mind2 (törölt) 2009.06.11. 15:48:05


@Cato: @DexterMorgan78/Séfbácsi:

Annyi itt a hímnemű, olvassa el valaki közületek, és közben nyomja be ide az olvasónaplót :)))
Két politikai poszt között elleszünk egy fehér nő hálószobatitkaival....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 15:49:29

@picur3ka (Beindultunk: 10%:

Ráadásul birka van a címerében és királyság az államformája.:) Meg amúgysem egy frekventált és barátságos hely.:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.11. 15:51:34

@Mj: "királyság az államformája"

:)))))

ja, de legalább a "nagyfőnök" jó pár ezer km-re lenne, mi???

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 15:51:35

@maxwell murder:

Csak ügyesen és tisztelettudóan, mert a természete az viharos. Főleg, ha valaki felbosszantja.:)

Cato 2009.06.11. 15:53:45

@mind2:
És mi van ha közbe kiég az agyam?!
Nem, köszönöm nem vállalom!!!!!
Majd megkérdem a nejem - Ő politológiát végzett, szóval fel van vértezve semmitmondás és veszélyes szófordulatok ellen - talán hajlandó kockáztatni az életét értetek. ;)

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.11. 15:54:14

Furcsa ez az uborkaszezon. Nem hét vége felé kerülnek elő a nagy botrányok?
Ehelyett arról vitáztok, hogy ki ápolgatna?-ki nem? egy mszp-s nagymamát, és hogy szíriusz legyen-e, vagy mars.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 15:55:34

@Seduxen:

Nem tudok róla, hogy II. Erzsébet sűrűn látogatna oda.:) Inkább a jó sok guánót termelő császárpingvinek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 15:57:09

@Lenny [Cabdriver]:

Most vitatkozzunk arról, hogy milyen egy lepra politikai vezetésünk van? Unalmas, dühítő és elszomorító lenne...:-/

mind2 (törölt) 2009.06.11. 15:57:41

@Lenny [Cabdriver]: holnap oszlik fel az Szdsz, meg ilyenekre gondolsz ?
Érdekes, mostanában se lehallgatási ügy, se más nyalánkság..... annyira magukkal vannak elfoglalva, hogy alszik a magyarok nyilai is, meg kisbalázs is :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.11. 15:59:03

@Mj:
gí igaz beszéljünk inkább a hüvelygombáról:) (óó jaj hányszor el lett ez már sütve, de annyira szar:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:02:18

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Beszélhetünk arról is, hogy mi legyen vasárnap.;-)

Cato 2009.06.11. 16:12:45

@Mj: Vasárnap? Kárpát-medencei borásztalálkozó! :)
Részemről.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.11. 16:16:31

@Mj: A szíriuszos-marsos származásos elméletekről nem tudok, legalábbis hamar elfelejtettem, ha hallottam is róla valaha.
Ellenben kövezz meg, mint mélymagyar szentkoronatanos elvont, aluliskolázott némbert, de Papp Gábor- Szántai Lajos előadásai néhány dologban elgondolkoztatnak.
Akár a barlangrajzokról is. Nem tulajdonítom feltétlenül a magyaroknak, de még az őskori rajzokban is lehet valamiféle rendszer.
Ugyanazok az egyforma "hibák", tévesztések, mint 3lábú nő, kecske hátából kinövő bivaly Dél-Amerikától Franciaországig.
Összetettebbnek tűnnek, mintha egyszerű jólegyenavadászat firkálmányok lennének.
Mindegy, ezt csak az tudná megmagyarázni, aki akkor élt.

tudi 2009.06.11. 16:24:49

Kösz kati még 5-10 % a jobbiknak remélem mikor 2010-ben megelőznek titeket, akkor mekkora sipákolást rendeztek. 2010-ben már én is pezsgőt bontok, ha a szadi kiesik, de a sárga földik leiszom magam, ha a maszop is kiesik.

wladyslawsky (törölt) 2009.06.11. 16:25:32

@Mj: pár éve vásárhelyi mária végzett egy felmérést, amely szerint magyar a történészhallgatók antiszemiták és rasszisták :))
vajon az egyetemen lesznek azzá, vagy oda eleve már inkább a náczikok mennek ? :P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:27:40

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Én sörözésre gondoltam.:P De lehetünk tőlem 14-en is.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:32:12

@Cato:

Szóval te is hanyagolod a Hősök terét?:P

maxwell murder 2009.06.11. 16:34:39

@Mj: hallottam róla. szegény amúgy biztos elég frusztrált lehet...

Roxvox 2009.06.11. 16:36:15

Kedves Lévai Katalin.
Eddig ki tiltotta meg Önöknek a cigányság integrálását. Most mikor "szarban" a haza (erősödik a Jobbik)rögtön integrálni kell a cigókat. Eddig mi a faszt csináltak. A tétlenségük maga generálta a szélsőjobb felerősödését, most meg maguk rinyálnak. Impotens társaság.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:37:52

@Lenny [Cabdriver]:

Na éppen ez a probléma, hogy olyanokat képzelünk bele, amik a mi korunk gondolati termékei, ráadásul semmiféle írott forrásban nem tudatták velünk, hogy mit gondoltak. (Erre csak a régészek tudnak következtetni temetkezési szokásokból, barlangrajzokból, megmaradt eszközökből, stb.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:41:07

@wladyslawsky:

Ezek után már csak az a kérdés, hogy ha a magyar lakosság 97%-a ellenérzéssel viseltetik bizonyos cigányokkal szemben - persze az okot nem kérdezik meg -, akkor rasszista-e. Illetőleg ha nem szeretné, hogy izraeli tulajdonba kerüljön mondjuk a nemzeti vagyon valamely része, akkor antiszemita-e.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 16:41:51

@maxwell murder:

Szerintem ilyen személyiség. Ráadásul a férje is meghalt egy balesetben.

Mr. Acid 2009.06.11. 16:49:18

Kedves Lévai Katalin!

Ezen mondatai ("...fiatalokat is, akik történelmi ismeret és tapasztalat híján könnyen felülnek a demagógia és a populizmus hangzatos képeinek és jelszavainak. Ilyenkor derül ki igazán, mekkora szükség lenne a múlt ismeretére, tisztességes történelemoktatásra az iskolákban.") kiverték nálam a biztosítékot. Ha gondolja, szívesen bebizonyítom, hogy téved, mivel én legalább annyira tisztában vagyok a magyar történelemmel, mint ön. Sőt, sokkal jobban ismerem. Ezt látatlanban ki tudom jelenteni. Ha vállalkozik a kettőnk nyilvános megmérettetésére, azt Szegeden bármikor vállalom. Várom ez ügyben az emailját a bsavanyu@gmail.com -ra.

maxwell murder 2009.06.11. 16:49:22

@Mj: igen, pont ezért. viszont van nagyon nagyon sok pénze!

Cato 2009.06.11. 16:50:05

@Mj: Hova? Fricz Tom gardenpartijára? Most inkább kihagyom. :)
De ha a százezres tömeg megindul a parlament felé, esküszöm abbahagyom a borozgatást, és lámpavasat/henteskampót ragadok és csatlakozom!

Cato 2009.06.11. 16:58:29

@Mr. Acid:
Szerintem ő "tisztességes történelemoktatás" alatt a kommenizmus alatti intézményesített népbutítást érti.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 17:14:00

@maxwell murder:

Tehát elmondhatjuk, hogy nem a pénzért tanít, hanem elhivatottságból.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 17:15:12

@Cato:

Persze-persze, fotelforradalmár, aki a napszúrástól is fél.:) Egyébként én sem megyek a helyszínre, valószínűleg a közelből figyelem az "eseményeket" néhány sör társaságában.:)

dr.justice 2009.06.11. 17:16:35

Ha emlékezetem nem csal Lévai Katalin volt az aki esélyegyenlőségi miniszerként a cigányokkal utazott Rómába, vagy a Vatikánba oly módon, hogy a cigány vezetők busszal, ő pedig repülővel ment és leadott valami rossz mesét, hogy miért nem tudott velük együtt a busszal menni. Valamiért nem akart velük órákig buszozni.

System failure. :) 2009.06.11. 17:26:27

Én egy megtévedt, történelmi ismereteket nélkülöző fiatal vagyok. HAJRÁ JOBBIK!

derelyegrádi szellem 2009.06.11. 17:30:21

@dr.justice:

Ja ja, ő volt az. :-)

Ők így szeretik "integrálni" a cigányokat. Szigorúan másokhoz :-)

jozicsenko 2009.06.11. 17:33:12

ööööööö

a rozsadombi szociologus szabvány esete ez a nő?

mert ha nem, akkor valami furfangos időutazásban vett részt és őt a MagyarBálint Szakiskolában oktatták ...

System failure. :) 2009.06.11. 17:33:48

Szélsőségesek MINDIG voltak. Csak a törvények nem teszik lehetővé a szabad véleménynyilvánítást ebben a diktatúrában. Most hogy van aki felvállalja, most minden eszközzel próbálják még jobban elnyomni.
A cigányokkal mindig is csak baj volt. A seggüket kinyaljuk, erre még jobban nyivákolnak. Képzettség nélkül munka nélkül sír a segélyért. Mindenkinek ki van a töke velük. Jön most a zsidesz, hogy 3 csapás?
Eddig meg ugye minden rendben volt. Hitetlen, pökhendi, szájtépő párt. Már úgyis lejáratták az országot, legyen akkor alapja... Akkor fognak igazán sírni a retkek, és rájönni hogy EDDIG úri dolguk volt.

Kartal (rezervált) 2009.06.11. 17:44:49

Nem csak Brüsszel van tényleg olyan kurva messze Borsod megyétől, de Pest is. Az egyik reggel rohantam a villamosra, két tetvesnek nem nem álltam meg, hogy cigit és pénz tarháljanak tőlem (egyébként sem lett volna mit adjak nekik), a hátam mögött hallottam az anyázást, egy kicsit utánam is kanyarodtak, de lehet, hogy felmérték az esélyeket és inkább futni hagytak (két méteres fickó fekete szerelésben, ők meg csak ketten...)(igen, vidéki vagyok, de néha felmegyek Pestre régi barátságok ápolgatása céljából).

Szal kedves Lévai Katalin, lécci egy hétig utazgass élhető fővárosunkban villamoson metrón buszon a nap minden szakában, aztán beszélgessünk! Nézz körül az aluljárókban is rendesen! Addig meg kuss!

Higany 2009.06.11. 17:45:51

Ha hazaköltözik, akkor meg se álljon Lyukóvölgyig a ribanc!

Kartal (rezervált) 2009.06.11. 18:10:54

Legalább őszintén megmondta, hogy nem tettek semmit. DE AKKOR HOL VAN A PÉNZ, AMIT ERRE KÖLTÖTTEK?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igazán remélem, hogy egyszer eljön az elszámoltatás ideje...

Roxvox 2009.06.11. 18:12:47

Katika megsértődött, mert elhajtották a húsosfazék mellől, pont most mikor kezd jól fizetni az EU a képviselőknek. Nehéz bizony ezt feldolgozni.

mind2 (törölt) 2009.06.11. 18:16:14

@Kartal (reloaded): befektették olyan cigány tulajdonú ( induló ) vállalkozásokba munkahely teremtés címén, mint a fémipar, szörpgyártás, erdőtelepítés, integráló iskolák alapítása..... mást el sem tudok képzelni :)
Meg vettek belőle 25000 gipszoroszlánt :))))

mind2 (törölt) 2009.06.11. 18:27:43

Hogy nevessetek :) A Napiszarról másoltam :)

Tisztelt Uram/Hölgyem,
Álláskeresési célzattal fordulok önhöz, mellékelten csatolom
önéletrajzomat.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velem!

Név: Lakatos Gáspár
Kor : 27 év
Levelezési cím: Sárkeresztúr, Postán maradó

Tanulmányok:
1981-1988 Sárkeresztúri Általános Iskola
az iskolát elégséges eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem,
tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem
1988-1990 Szegedi Csillag Intézmény
emelt szintű, kefekötő szakmunkási bizonyítványt adó intézményt
befejeztem,
jó magaviselettel végeztem

Munkahelyek:
1990-1991 egyéni vállalkozás
halasztott fizetésű gépjárműbeszerzés és költségérzékeny áruházi
beszerzés, adósságrendezés
1991-1993 Szegedi Csillag Intézmény
junior kommunális manager

1993 egyéni vállalkozás
magas szintű szervezett gépjárműbeszerzés és meggyőzéses tárgyalásos
adósságbehajtás,
költségérzékeny áruházi beszerzés, orvoslátogatói munkakör,
fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek
értékesítése

1993-1999 Szegedi Csillag Intézmény
higiéniai segédszervező

1999 egyéni vállalkozás
borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlevőségek managelése

1999-2000 Szegedi Csillag Intézmény
vezető higiéniai előadó

2000 egyéni vállalkozás
üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok
ellenőrzése, nyugdíj újraelosztás, hosszú lejáratú kintlevőségek
managelése

2000-2002 Szegedi Csillag Intézmény
regionális higiéniai főszervező
Munkaszerződésem közös megállapodással e hónapban lejár

Munkatapasztalatok:
* értékesítés - gépkocsiértékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti
ismeretek
* tárgyalási készség - adósságrendezés, meggyőzés, kiváló csapatjátékos
vagyok de önállóan is képes vagyok munkavégzésre
* rugalmasság - jól tűröm a hosszabb idejű bezártságot
* költségérzékeny tárgyalási technikámnak köszönhetően a beszerzéseket a
legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem

Nyelvtudás:
cigány - anyanyelvi szint
magyar - társalgási szint

Egyéb:
jártas vagyok a bírósági ügyekben
szeretem a kalandot, és a meggyőzéses tárgyalásos tevékenységeket, hajtási
engedéllyel rendelkezem

Üdvözlettel,
Lakatos Gáspár

belzebubó 2009.06.11. 18:44:16

@Mj: és ehhez mit szól Mária sógornéje, Ungár Klára?

Ez a Turul-poszthoz is illene.Nem Klára volt a legfőbb ellensége a szobornak?

majomkutya 2009.06.11. 18:52:58

a kölke meg nyilván vmi alapítványi iskoába jár fehér gyerekek közé...
mért nem iratja be egy 8. kerületi iskolába?

majomkutya 2009.06.11. 18:57:05

Azt írja:"A kisember fél és tehetetlen, a bőrén érzi a válságot, de az okait nem érti."
Persze, hogy érzi, mikor a cigányok a faluban terrorizálják és naponta meglopják. Ez is egyfajta válság.
Erre jön egy párt, aki azt mondja, hogy megteremti a közbiztonságot. Sok ember ennek reményében rászavaz.
Erre jön lendvai ildikó és azt mondja, hogy ez az emberek valós problémájára leegyszerűsítő gyilkos választ.
Majd orbán viktor, aki azt mondja, hogy a jobbik szavazói, lecsúszott, elkeseredett emberek.
no comment

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.11. 19:01:27

@belzebubó:

Nem tudom, én se sógorjelölthöz mennék férjhez.:)
De, mint vérbeli liberális, elleneznie kellett, régebben még a Tarka Magyaron is láttam.

Corry 2009.06.11. 19:06:25

A Lévai Katalinnak odáig kéne eljutnia a dolgok megismerésében, hogy eddig sem lett jobb, ha távolról nézve irkál életszerűtlen hülyeségeket.
Ráadásul ezekkel az írásaival senkinek sem használ, se cigánynak nem lesz jobb, se a többieknek, kivéve talán saját magát, de ebben sem vagyok annyira bizonyos.

mind2 (törölt) 2009.06.11. 19:11:07

@Corry: " ha nincs kenyerük egyenek kalácsot " a realitásérzék teljes hiánya, két kiskosztüm és egy koktélruha felpróbálása közben :)

picur3ka 2009.06.11. 19:12:47

@wladyslawsky:

A torteneszek, meg a jogaszok, meg a magyar szakosak, az osszes tobbi, jol kepzett szakember sokkal konnyebben talal allast kulfoldon. Mindenki a sajat hazajanak kavar, akinek esze van, az egesz vilagon igy van ez, csak itten ugye ez tiltva vagyon.

arpadsavossabeszdekli 2009.06.11. 19:50:16

Szerintem, akkor lesz a legolvasottabb e tájék, ha ez a politikusnak csak messziről látszó emberszabású mindezekre válaszolni fog. Ezúton is bíztatom a szerzőket erre!

És gratula...

Horizont 2009.06.11. 19:51:25

Lévait tegnap olvastam a Propelleren. Már olvasás közben arra gondoltam mekkora "vastagbőrös" téma. És lám ma már olvasom is :)
Lévai Katalin sok más politikus társával együtt (minden oldalon) a földtől elrugaszkodott látásmódjával nagy kárt okoz.Nem is értem hol élnek ezek? Nem látnak az orruknál tovább? Nem olvasnak, nem néznek tv-t, nem néznek internetet? Kötelezővé tenném minden politikusnak, hogy mindennap a "másik oldal" híreit is tanulmányozza. Talán tájékozottabbak lennének. A bele érzőképességük meg már úgyis hiányozni fog egész életükben.

Lodogi Pascal (törölt) 2009.06.11. 20:08:44

Több mint 800 ezer forinttal rövidítette meg a nagykaniszai cigány kisebbségi önkormányzatot egy munkatársa, aki hamis vállalkozói szerződésekkel húzott le pénzt a szervezetről. Ahol egyébként egy másik asszony ellen is eljárás folyik, őt magánokirat-hamisítással vádolják.
index.hu/belfold/2009/06/11/megloptak_a_cigany_onkormanyzatot/

Lodogi Pascal (törölt) 2009.06.11. 20:23:19

@majomkutya:
Nézd!
Én a fideszen nem nagyon csodálkozom.
Sokfélét rebesgetnek arról hogy ez a Fidesz - MSZP cirkusz csak egy nagy színjáték. A háttérben szépen elvannak egymással.
Elég ha arra gondoltok hogy a budapesti parkolási panamában már nincs ellentét a Fidesz meg az MSZP között. Tudjátok a pénz az pénz mindegy honnét jön.
Persze most be vannak tojva hogy lehet jönnének valakik akik elkergetik a húsosfazéktól.

Spielberg 2009.06.11. 20:54:14

milyen lenne szerintem az igazi baloldal?

-elsősorban a középosztály érdekeit védi. nem adóztatja agyon, nem szivatja őket. fontos a magántulajdon védelme, a közbiztonság.
- az igazi baloldal rendőrsége nem gyáva, hazug, nem visz be, csak mert kiabálsz, de elkap, ha nem fizetsz a tankolásért, ha tyúkot, krumplit, cseresznyét lopsz.
- az igazi baloldal jogrendszere nem diszkriminál. sem pozitívan, sem negatívan nem emel ki senkit, csak a bűnözőt, a csalót, a renyhét, a hazugot. azok viszont méltányos, példás büntetést kapnak.
- az igazi baloldal képviselői nem öncélúak. a nemzethez tartoznak, minden eseményével, bújával bajával osztoznak.nem lopnak, nem harácsolnak, csak annyit vesznek el, ami jár.
amíg Boldvaik, Szilik, Lamperthek, Suchmanok vannak benne, nincs igazi baloldal.
ha lesz, nem szavazok a Fidesz sógorkoma egyazászlóra! ha nem lesz, nem szavazok.

picur3ka 2009.06.11. 21:13:50

@Spielberg:

Dream on. Persze ezt lejatszhatnank sok masik, ugy-nevezett, fejlett orszagban is.

Roxvox 2009.06.11. 21:54:56

Az Mszp mostanság nagyon rá van izgúlva a Jobbikra, ami teljesen érthető, hiszen konkurencia lett. Pedig szegény Jobbikot inkább sajnálni kéne, mert mire a sokat emlegetett húsosfazék közelébe keverednek, abban már csak a mócsing lesz. A Jobbik pedig csak addig radikális, míg a hatalom közelébe nem ér, aztán ott majd szépen belágyúlnak majd, mert akkor már lesz mit veszteni.

kulalak 2009.06.12. 00:23:46

Komolyan aggodom, hogy politikusainknak nincsenek titkarai, irodai de eszuk sem. Husz ev alatt nem lehetett volna eltanulni valamit a nyugattol? Mondjuk a sotetseg delben mar megy Levai elvtarsno. De olvasni, szoveget erteni, ONNALLOAN GONDOLKODNI, gyakorlassal is meg lehet tanulni, nyugaton sincs tobb okos ember.

"Rómában vagy Párizsban annak századrészéért, amit Ti műveltek, már kivonulnak az utcára ennyien"
Ezt nem erti, ne faradj. Az a baj, hogy hazajon. Pedig mehetne a ... vagy dolgozni ket kezzel.

lumpvampir 2009.06.12. 01:50:48

grat zero, korrekt írás.
komolyan nem értem, hogy van pofájuk ezeket az alapvetően helyes erkölcsi normákat - -amiket max. bebifláztak - maszkként használni a mocskos céljaikhoz.
amúgy az oktatás valóban az 1ik legjobb hosszútávú manipulatív eszköz, a gengszterváltás ideje óta eszközölt ráhatás most a leginkább érzékelhetően megmutatkozik.elég körbenézni, hogy egy átlagos mostani középsulis végzős milyen szinten van fejben. ettől lejjebb nincs.

Zetek 2009.06.12. 05:22:22

Szánalmas duma. Nyugaton nyoma sincs az olyan gyakran emlegetett elhatárolódásnak - legalább is ha az ember bizalmasan beszélget velük- mert pontosan tudják, ez az ami naggyá tette az ő radiálisaikat is. Az, hogy nem vettek tudomást az általuk felvetett problémákról, pl. bevándorlás.

Lodogi Pascal (törölt) 2009.06.12. 07:37:41

Pusztadobosi cigány-helyzetkép olvasónktól
Pusztadobos, Ifjúság út 15. sz.

Cigányok költöztek egy békés faluba, egy addig nyugodt utcába. Egercsehi önkormányzatának tulajdonát képezi az ingatlan, de a letelepedési engedélyt csak két fő kapta meg. Ennek ellenére a házban közel 20-an élnek, nincsenek erre a lakcímre bejelentkezve, mégis két éve folyamatosan itt tartózkodnak, és mindig van közöttük ismeretlen arc. Ezzel önmagában nem lenne probléma, ha a család nem a legaljasabb volna. A két bejelentett személy Radics Béla és felesége. Talán ha csak ők ketten tartózkodnának itt, nem lenne baj, mivel köztudott, hogy a cigányoknak csak akkor nagy a szájuk, ha többen vannak. Fent nevezett személy 15 évet ült börtönben emberölés miatt. Ezzel összefüggésben az első kijelentése az volt, amikor egy helyi lakossal szóvitába került, hogy: „ültem én már emberölés miatt, ha kell, megint megyek a börtönbe”. Azt hiszem, ez már önmagában véve elegendő ahhoz, hogy a környék lakói fenyegetve érezzék magukat.

Aztán ott van Bódi József és családja, illetve a Radics házaspár további hozzátartozói, akik a magántulajdont nem tisztelve több házhoz is betörtek, volt, akitől nagyobb értéket is loptak. A kertben lévő zöldséget és gyümölcsöt, valamint az utcán lévő gyümölcsfákat rendszeresen ők szüretelik le, ők takarítják be, mivel kijelentették, hogy: „a magyarok azért vetnek, hogy nekik legyen mit enni”. Odaállnak az utcán lévő fák alá, és már a melltartójába tömi a szilvát, mert máshová nem fér, és amikor a gazda kimegy, még neki áll feljebb, és azt mondja, hogy ami az utcán van, az az övék. Pofátlanul a képébe vigyorog, és miután elmegy, kiabál visszafelé, hogy: „a rák egye ki a májadat”, „a rák egye meg a gyomrodat”, „a faszomat verjem a szádba”, „a rák ’kőccsön’ a méhedbe”, „a gecit verjem a szádba”… Igazából nekem már nem is jut eszembe több ilyen közszeméremsértő kijelentés, de ők még tudnák fokozni.

Természetesen ez még mind semmi, ugyanis életveszélyesen fenyegetőznek. Van, akinek elvágják a nyakát, ha kiteszi a lábát az utcára, van, akit megszúrkálnak (megjegyzem, ezt főleg Radics Béla és még néhány nagyon bátor rokona, illetve Bódi Józsefné mondja), van, hogy azt mondják, hogy: „le kell fejezni mindenkit, a nőket meg kell baszni, a férfiakat is meg kell ölni”. Volt, hogy szamurájkarddal mentek egy házaspárra, és azok gyermekeire, mivel a hölgy meg merte jegyezni a problémás cigány család gyerekének, hogy azt a virágot nem neki ültették az udvarra, semmi keresnivalója nincs ott, legyen szíves „eltakarodni”. Mi volt erre a válasz? Természetesen nem az, hogy: ’ejnye kisfiam vagy kislányom, azt nem szabad’! Hanem az, hogy elkezdenek mocskosul szitkozódni, és elővették a kardot. Mégis mit képzelnek ezek?

Rendszeresen trágár szavakkal illetik az utcán lévő embereket. Példának okáért egy kis két éves cigány gyerek még beszélni ugye nem tud, de arra már van esze, hogy egy idős néninek azt mondja, hogy: „kapd be a csacsom”. Volt rá példa, hogy megy a járdán, majd bekiabál a kertben dolgozó hölgynek, hogy: „nagy seggű”. Ez még mind nem elég, de hogy veszi a bátorságot egy 3-4 éves gyerek, hogy egy 80 éves néninek azt üzenje, hogy: „mondja meg annak a geci vénasszonynak, hogy arra legyen esze, hogy a kutyáját megkösse, mert majdnem megharapott”. Hozzátenném, hogy a hölgynek egy kiskutyája van, körülbelül akkora, mint egy kifejlett macska, és ha ez még mind nem lenne elég, soha sincs az első udvaron, hanem hátra van zárva, ketrecbe, hogy ne tapossa le az első udvaron lévő virágot. Egyébként pedig, ha már itt tartunk, mi keresnivalója van neki mások kapujában, illetve udvarán? Ne menjen oda, és akkor nem is lenne, ami megijeszti azt a ’szegény árva párát’!

Az ember a lábát nem teheti ki az utcára anélkül, hogy ne kötnének bele. Ezek nem tudom, hogy mit hisznek magukról, hogy ennyi mindent megengednek maguknak, de ideje lenne őket megfékezni.

Sajnos mióta ez a család és rokonaik itt tartózkodnak, azóta igencsak megszaporodott a faluban a betörés, a bűnözés. Nem akarok vádaskodni, nem azt mondtam, hogy 100 %, hogy mindet ők követték el, de elgondolkodtató, hogy ha eddig ilyen nem volt, csak mióta itt élnek, akkor kik lehetnek.

Sajnos ott tartunk, hogy sem egy idős, sem egy fiatal nem mer kimenni sötétedés után az utcára, mert ezek képesek baltával utána menni, és belevágni a kerítésbe. Még isteni szerencse, hogy nem a másik hátába! De hogy jönnek ők ahhoz, hogy más tulajdonában kárt tegyenek?

2009. június 9-én este 10 óra után azonban tettlegességig fajult a dolog. Egy éppen hazafelé tartó fiatal férfit vertek meg. A történtek mente a következő volt: a sértett éppen az Ifjúság utcából tartott hazafelé, mikor egy számára csak arcról ismerős cigány fiú megfogta a karját, majd lehúzta az út szélére. Ezzel egy időben az utca elejéről elkezdett szaladni a sértett irányába körülbelül 5 másik cigány fiú, mögöttük pedig egy autó száguldott (természetesen őket kísérte). A vétlen embernek esélye sem volt védekezni, ugyanis baseball ütővel, és bottal támadtak rá, emellett ököllel az arcát is ütötték. Ugyanekkor a Radics és Bódi család tagjai is kiszaladtak az utcára, elzárva az esetleges segítség útját is. Mert ugye mint azt mindenki tudja, körülbelül 10 ember ellen 1 ember nem tudja felvenni a „harcot”, hiszen őt is megtámadják. De visszatérve a történtekre. Ha az egyik lakó az utcából nem jön ki a hangoskodásra (tudni illik éppen az ő háza előtt verték meg a fiatalembert), talán tovább ütik, egészen addig, míg komolyabb baj nem történik. S mivel kijött, és ezáltal ő tanú lett arra, hogy testileg bántalmazták, inkább gyorsan elszaladtak. Így a rendőrség kiérkezése előtt a tettesek elmentek. A sértettet a mentők szállították kórházba, ahol megvizsgálták. Szerencsére nem tört el az álla, de a lábán keletkezett sérülések olyanok voltak, hogy össze kellett varrni. EGY SZÓVAL: ITT MÁR VÉR IS FOLYT!

Természetesen az Ifjúság út 15. szám alatti lakosok azt mondták a rendőrségnek, hogy ők nem láttak semmit. (Jellemző…) Annak az autónak a vezetője, aki kísérte a támadókat, szintén tagadta, hogy ő lett volna. Csakhogy erre több tanú is volt. Az éjszaka folyamán senki sem tudott a történtek miatt nyugodtan aludni.

Másnap, a helyi lakosok közül néhányan felkeresték a község jegyzőjét, hogy intézkedjen az ügyben. Természetesen ennyi idő alatt még nem lehet tudni a fejleményeket.

De mindez nem volt elég a támadóknak. Június 10-én a faluban található Pipacs Presszó előtt kiszállt egy kocsiból két cigány férfi, akik nyilvánosan megütöttek egy embert. A sértett nem ütött vissza, hiszen tudja, hogy ha ő is ilyen módszert alkalmaz, a törvény inkább őt bünteti meg, és nem azt, akit valóban kellene. Egyébként az autó rendszámát a bántalmazott férfi kísérője fel tudta írni. Ehhez társult az is, hogy a támadó fenyegetőzött, hogy megöl mindenkit, és hogy ő majd hoz ide ózdi cigányokat, akik segítenek nekik ebben. Ezt a sértett férfi kísérőjének is mondta. Természetesen ez esetben is történt feljelentés.

Folyamatos rettegésben tartanak egy családot. Azzal fenyegetőznek, hogy éjszaka az ajtót rájuk verik, betörik az ablakokat, megölnek mindenkit.

Ebben a faluban már senki sem tud nyugodtan kilépni az utcára – rajtuk kívül. Ugyanis ők, azt mondják, hogy szólnak a „testvéreknek” és majd ők itt rendet tesznek. Aki nyugodtan sétál az utcán, abba is belekötnek. Azt mondják a rendőröknek, illetve a jegyző úrnak, hogy ők nem hibásak, ők nyugodtan, békésen éldegélnek, itt az utca a hibás, mert nem tudnak hozzájuk alkalmazkodni. (?) Amikor hivatalos személy kérdezi őket a történtekről, folyamatosan hazudnak, van rá példa, hogy aztán magukat is meghazudtolják. Például: azt mondták, hogy ők csak nyaralnak itt. (Mint azt már írtam, 2 éve folyamatosan itt tartózkodnak.) Erre a következő pillanatban bevágja a látáscsökkent férfi, hogy már két éve itt lakunk. (Saját magát meghazudtolva.)

Mit mondanak a magyar zászlóra? Azt, hogy ez a fasiszták, a rasszisták, a fajgyűlölők jelképe. Próbálták őket felvilágosítani (de ez valamennyi cigány emberre vonatkozik), hogy ez Magyarország nemzeti színű lobogója, semmilyen tiltott hatalmi jelképet nem tartalmaz, ez nem a Magyar Gárda zászlaja, hanem a magyar állampolgároké. Egyszerűen képtelenek voltak ezt felfogni, így a köz nyugalmának érdekében az egyik lakóházról le kellett venni a zászlót. És ez sértő is, mert ma már nem vallhatja magát magyarnak az ember nyilvánosan.

Nem nevezhetik őket cigányoknak, mert fel vannak háborodva, hogy „lecigányozták” őket. Mikor azt mondta valaki, hogy roma származású, akkor is fel voltak háborodva. Kérdezem én: nem Cigány Kisebbségi Önkormányzat van Magyarországon? De igen! Akkor meg?

Folyamatosan azzal érvelnek, hogy őket azért támadják (szóban), mert cigányok. Hát akkor miért nem volt ez idáig probléma a Pusztadoboson évek óta élő cigány családokkal? Miért éppen csak ezzel a családdal és hozzátartozóikkal van gond?

Sajnos ennek a családnak rokonai élnek Rákóczitanyán is. Ott is gond volt velük. Miután a vajai polgármester úr felvette a kapcsolatot Egercsehi önkormányzatával, és szóvá tette, hogy a hátuk mögött intézkedtek ennek a családnak a beköltöztetéséről, az ottani polgármester azt mondta, hogy a család szeretett volna ide költözni, mert hogy itt jobbak a munkalehetőségek. Nos, mindenki tudja, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében igen magas a munkanélküliség aránya, és a munkalehetőségek eléggé korlátozottak. Más részről pedig, nem hiszem, hogy ha valaki Nyíregyházán (40-45 km) nem tudja megmondani, hogy hol van Vaja-Rákóczitanya, illetve Pusztadobos, akkor Egercsehiről meg tudják.

A probléma az, hogy a felső vezetés az integrációt hangoztatja folyamatosan. Csak ha egyszer nem képes arra a cigány, hogy integrálódjon, akkor miért kell „erőszakoskodni”? Mindenki tudja, hogy nem lehet egy kalap alá venni egy-egy népességi csoportot. Hiszen különbség van cigány és cigány között is, illetve magyar és magyar között is. Nem is bántom azokat a családokat, akik tisztességesen dolgoznak, akikkel együtt nőttünk fel, akik ennek a nyugodt kis községnek soha nem ártottak. De itt van ez a család, akik szégyent hoznak rájuk is. (És ezt egy pusztadobosi cigány mondta a jegyző úrnak!) Nincs velük probléma? Nos, akkor miért szól ellenük millió meg egy érv? Miért van felháborodva az egész falu? Miért van felháborodva Vaja polgármestere is?

Abszurd az a helyzet, ami jelenleg eluralkodott ebben a faluban, ebben az országban. Sajnos ott tartunk, hogy ha bemegy valakinek a házába egy cigány, és meg próbálja megölni (ne adj’ Isten sikerül is neki), akkor még a sértett lesz a hibás, és őt hurcolják meg. Arra hivatkozva, hogy a sértett minden bizonnyal fajgyűlölő. A felső vezetést nem érdekli a „pórnép”, nekik az a fontos, hogy… Nem folytatom, mert oldalakat lehetne róla írni. És aki nyíltan ki meri mondani, amit gondol, és ezáltal megpróbálja a magyar nép szemét felnyitni, azt megvádolják rasszizmussal. Holott, csak az igazságról van szó!

Egyébként ez az a család, akiknek az udvarára állítólag tavaly novemberben Molotov-koktélt dobtak. Csak a későbbi vizsgálatok megállapították, hogy az eset nem történhetett úgy, ahogyan mondták, majd a tanúskodó hölgy ellen hamis tanúzás miatt eljárást indítottak.

A falu lakói most már semmit sem szeretnének jobban, csak nyugalmat és békét!

Brekkancs01 2009.06.12. 08:52:01

Ez a nő egy két lábon járó katasztrófa! Jellemző MSZP-s buta picsa, aki remélhetőleg majd eltűnik a WC csészében! Ilyen ember képviselt minket EU parlamentben? Úristen!
Még hogy a Vagináról írt könyvet!Nem semmi! Javasolnám neki, hogy menjen el Ózdra, vagy Taktaharkányba, és töltsön ott 2 napot a cigányok között. Na, akkor majd megtudja, hogy mi a kutyafitty! Szerintem, neki is olyan dologra lenne szüksége, mint amikor a cigány ember kirakta a konyhaasztalra a farkát, és a hat purgyénak meg retkes feleségének azt mondta, hogy "Itt van-e! Habzsoljátok a farkam, mert a segélyt az bedobtam a gépbe!" Bár, ez a Kati lehet, hogy habzsolná a jó túróst!

Spielberg 2009.06.12. 12:20:13

@pógárjenő: zitácskának nem ő az asszisztense... és nem volt 15000, csak mostantól

pógárjenő 2009.06.12. 13:33:09

@Ficere Ödön hírei: az a "hejjzetcség" hogy én is nyújtanék megoldást, véglegeset asszem!

derelyegrádi szellem 2009.06.12. 13:57:06

@Lodogi Pascal:

pedig amíg ezek az ember alatti lények ott lesznek, addig az ottlakók a békét és a nyugalmat elfelejthetik.Ezzekkel szemben - jelen körülmények között - tehetetlenek.

De azt azért megkérdezném, hogy mióta ilyen írástudatalan, segélyes, büntett előéletű cigányok mondják már meg, hol milyen zászló lehet, ikluzive a Magyar Köztársaság zászlaja kit lehet-e, vagy sem?

Ilyet még életemben nem hallottam, még itt eszdéeszlandon sem.

derelyegrádi szellem 2009.06.12. 14:43:04

Ezek is dán népdalénekesek lehettek:

"Egy olaszliszkai verekedéshez riasztották a rendőröket. Kutyákat uszítottak rájuk, lökdösték őket, majd egyikőjüktől elvették a pisztolyt."

derelyegrádi szellem 2009.06.12. 15:17:27

@pógárjenő:

Itt meg az egész család gárdistás-e:

"Megvert egy gyereket majd feltört egy autót egy mezőtúri család három tagja Szolnokon. A rendőrök pár órával később megtalálták, de el is engedték őket. Erre föl megvertek egy motorost és megloptak egy vasutast is. Másodjára már elfogták őket a rendőrök."

pógárjenő 2009.06.12. 15:24:42

@derelyegrádi szellem: megélhetési rablás gordonisztánban!

derelyegrádi szellem 2009.06.12. 15:37:39

@pógárjenő:

De ezen beszartok: A mai MN, a téma iparszerű vasúti kábellopás, elfogták az elkövetőeket. A rendőr:

"Töreki Sándor beszámolója szerint az elkövetők a megélhetési bűnözőnek titulált társadalmi csoport tagjai"

Muhhahhha!

Azért a PC kihozza az emberekből a kreatívot.

pógárjenő 2009.06.12. 16:08:13

@derelyegrádi szellem: Bezzeg ha én "megélhetésiznék" rögvest rohadt nácik lennék, kápják be a rendőrök a kissebségimet, öregasszonyokat meg gyerekeket tudnak oszlatni, nekünk már csak az ideggáz marad!

picur3ka 2009.06.12. 16:13:06

@derelyegrádi szellem:

Hat ezen be. Gyilkos.

Ide vezet a PC. Rofl.

esef 2009.06.12. 17:40:48

@derelyegrádi szellem:
"Töreki Sándor beszámolója szerint az elkövetők a megélhetési bűnözőnek titulált társadalmi csoport tagjai"
Ez mit jelent magyarul? CIGÁNYOK?

Liberté__73 2009.06.12. 17:54:01

@esef:

"Ez mit jelent magyarul? CIGÁNYOK?"

is.
többségében igen.

derelyegrádi szellem 2009.06.12. 18:00:09

@esef:

Azt jelenti, hogy a szóban forgó cselekményt elkövetők KIVÉTEL NÉLKÜL cigányok. Csak ez így nem merte mondani.

Üdv a való világban! :-)

Zetek 2009.06.12. 19:19:29

@Liberté__73: Egy ez év eleji elemzés szerint más még nem számított megélhetésinek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.13. 00:56:15

@Lodogi Pascal:

Azért az már hihetetlen, hogy egyes idióta alulművelt barmok miatt a magyar zászlót is le kell venni. Szerintem ezek még a saját cigány zászlajukat sem ismernék föl.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.06.13. 00:58:27

@derelyegrádi szellem:

Nálam már a zászlós dolog is éppen eléggé kicsapta a biztosítékot...

corres78 2009.06.13. 10:50:17

Kurva anyád Lévai!

corres78 2009.06.13. 10:51:17

Szopós kurva lévai

Liberté__73 2009.06.13. 12:02:59

2 szép ontopic hozzászólást látunk felettem:)

hogy én is ontopic legyek: ej, Lévai, Lévai ...

wladyslawsky (törölt) 2009.06.13. 12:14:15

@corres78: kurva anyád szopós kurva lévai! (kombó!) :P
amúgy egyetértek! :))

Roxvox 2009.06.13. 15:01:20

@Liberté__73:
Szerinted a megélhetési bűnözést, mint kategóriát kiknek találták ki és kik használják aktívan?

Liberté__73 2009.06.13. 15:04:03

@Roxvox:
"Kérdés, mindez mennyire releváns a poszt szempontjából"

Roxvox 2009.06.13. 15:08:17

@Liberté__73:
Köszi az egyértelmű és kielégítő választ.

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.06.13. 19:44:00

Jaj, bassker, ez unalmában megint majd írja a szexulális életét a párna/dunyha/lepedőkönyveiben..Ennek is kell egy Gárda...menjen Krisztihez, kétren a pasiktól ő is iőpontot, hátha kikopik...:VDD

havi 2009.06.15. 11:41:21

Kedves Lévai Katalin!

MI MEG EZÉRT AGGÓDUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Bajnai-kormány végjátékának utolsó óráit arra használja fel, hogy az ország még megmaradt természeti kincseit, a vizet, az erdőket valamilyen módon kivonja az állam fennhatósága alól, és magántulajdonosok kezére játssza át - írja hétfői számában a Magyar Nemzet egy, a birtokába kerül dokumentumra hivatkozva, amely 2010 januárjáig tartalmazza a tervezett privatizációt előkészítő lépéseket. Mindent a haverok kezére !!!!!!!!!!!!!!!Katalin! ezt nem lehet meg endgedni!!!!!!!!!!!!!!4
www.fn.hu/belfold/20090615/privatizalnak_termeszeti_kincseinket/

nyílméregbéka 2009.06.15. 19:24:58

Ti még egyáltalán odafigyeltek arra, amit Lévai vartyog??
Cigányügyben??
Az a tyúk, aki repülővel ment, mialatt a cigány védencei busszal? Miközben esélyegyenlőségről pampog?? Könyörgöm, már itt tökéletesen hiteltelen lett az egész ország szemében ez a nő!

Minden siránkozó liberálisnak csak azt tudom mondani, amit előttem sokan: MENJENEK KÖZÉJÜK, ÉLJENEK EGY HÓNAPIG igazi kemény cigány helyen! Amit majd ezután mondanak, azt (talán) érdemes lesz meghallgatni.
De SOHA EGYIK SEM ereszkedik ilyen tájékra, ó nem, hová is gondolunk.... Liszt Ferenc téri kávézókból osztják az észt. 150 %-ig hiteltelenek. Egyszerűen nem érdemes foglalkozni velük. Tulajdonképpen a Jobbiknak gyűjtenek szavazatokat jövő tavaszra.

picur3ka 2009.06.16. 08:31:01

Na tessek, mindenki allandoan provokal, szerintem ez bele is van irva a a part kisebbsegi politikajaba, ebbol all:

www.mno.hu/portal/643654?searchtext=Rakamaz%20cigany

Istvan Janos Lovasz 2015.08.24. 17:18:08

Ez egy bafom, Paraszt Kurva...!
Igaz, mára már az sem igaz, mert Csak egy Picsanyaló leszbi-ringyó.

süti beállítások módosítása