Skip to content


       Szűrés lista

Madonna vs. lovak vs. magyarfoci

Kis magyar abszurd: senki nem tudja hol lesz a Madonna-koncert, röpke 3 héttel a koncert előtt!

Ismét égetjük magunkat a világ előtt, gratulálok!

Január végén először azt jelentették be, hogy Madonna anyagilag rendkívül sikeres Sticky & Sweet turnéja 2009-ben újra Európába jön, februárban pedig a helyszínt is bejelentették: a Kincsem Parkban lesz a koncert.


"A 84 hektáros Kincsem Park szinte Budapest közepén fekszik, olyan egyedülálló lehetőségekkel, mint több tízezer fős befogadóképesség, kültér és beltér használata egyaránt, egyedi programlehetőséges, házisas vendéglátás.
Külön meg kell köszönnünk a Kincsem Park új vezetőségének, hogy egy logisztikailag tökéletes, az esemény színvonalához méltó, a közönség számára könnyen megközelíthető helyszínt sikerül kialakítanunk, mely befogadóképességében meghaladja a Népstadion méreteit." - hirdeti még most is a Kincsem Park honlapja.


A Kincsem Park bejárata a X. kerület, Albertirsai útról nyílik, melyet a Pillangó utcai metrómegállótól kb. 10 perces sétával lehet megközelíteni (a BNV főbejárata irányába).

A koncerthelyszíneket szépen fel is tették a madonna.com-ra, még most itt ott figyel:

Mivel Madonna mégsem egy C.C Catch, így biztosan lehetünk benne, hogy jönnek a koncertre külföldiek is, főleg, mivel a legolcsóbb jegy is 15 ezer forint. Vagyis szépen mindenki megvette a jegyet, kikereste a térképen hol is van a Kincsem Park, foglalt szállást, megnézte hogy lehet majd odajutni a szállásról, vagyis pontosan azokat csinálták, mintha mi mennénk külföldre koncertre. És mi sem örülnénk, ha a koncert előtt 3 héttel kiderülne, hogy senki sem tudja hol lesz a koncert.

 

Július 29-én a koncert szervezői bejelentették, hogy nem a Kincsem Parkban lesz a koncert, hanem a Puskás Ferenc stadionban. Indoklásként az hangzott el, hogy stadion kedvezőbb körülményeket biztosít, és a szupersztár közönsége nem töltötte volna meg a Lovit. A Kincsem Park vezetője, Vajtó Lajos viszont azt állította, hogy a szervezők attól tartottak, hogy a Kincsem Park nyitottsága miatt az erős szél kárt tehet a színpadban:

"A két ember életét követelő Marseille-i tragédiát követően át kellett gondolni a színpadépítés biztonságát. A három évvel ezelőtti, augusztus 20-i vihar esetleges ismétlődését pedig nem tudnánk kivédeni, a Stadion eleve szélvédett, tehát érthetőek az indokok.

Illetve nagyon igény mutatkozott az ülőhelyek iránt, amiből viszont a Kincsem Parkban nem sok van ...
A Kincsem Parkból való távozás oka viszont egyesek szerint az, hogy Madonna zavarná a lovakat, meg nagyon széttúrnák a versenypályát.

Természetesen januárban a szervezők még nem tudták, hogy
1, a Kincsem Park nyitott és fújhat a szél
2, a Kincsem Parkban komolyzenét kedvelő lovak vannak, akik köpnek a pop nagyasszonyára
3, ülni jobban szeretnek az emberek, mint állni

Tehát a szervezők bejelentették, hogy a Puskás Stadionban lesz a koncert. Illetve  ez még nem biztos. Zavaros!

A szervezők azt állítják, hogy írásos visszaigazolást kaptak arról, hogy a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor Madonna koncertjére. A helyzetet azonban tovább bonyolítja, hogy Török Ottó, a Puskás Ferenc Stadiont üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatója szerint a kérdés még nem dőlt el. A főigazgató azt mondta, aláírt szerződés még nincs, és amíg nem egyeztetett Kisteleki Istvánnal, az MLSZ elnökével, addig nem születik végleges döntés ebben a kérdésben.

Kisteleki azonnal levelet írt Török Ottónak, hogy "a magyar sport és azon belül a magyar labdarúgás érdekeit szem előtt tartva hozza meg felelősségteljes döntését az üzleti érdekek helyett". Ugyanis szeptember 5-én világbajnoki selejtezőt játszik a válogatott, és 14 nap alatt (!) nem lehet kicserélni a gyepszőnyeget. Vagyis Madonna veszélyezteti a kijutásunkat a 2010-es világbajnokságra.


"Nem támogatjuk, hogy Madonna a Puskás Ferenc Stadionban koncertezzen, mert 30 nap sem elég egy ilyen rendezvény után, hogy rendbe hozzák a gyepszőnyeget, nekünk pedig kilenc napunk lenne rá. Erről tájékoztattam mai levelemben Török Ottót." - Kisteleki

És nem a levegőbe beszélt Kisteleki, ugyanis Robbie Williams 2006. július 19-én lépett fel a létesítményben, s a szeptember 2-i, norvégok elleni Eb-selejtezőt nem lehetett ott rendezni. 2007-ben a Rolling Stones adott koncertet július 20-án, emiatt aztán az augusztus 22-i, a világbajnok olaszok elleni barátságos meccsen a vendégek szörnyűnek minősítették a pálya talaját.

Igen, kis hazánkban nem voltak képesek 1,5 hónap alatt kicserélni egy gyepszőnyeget.

Márkus Éva, a Live Nation Hungary nevű cég marketingigazgatója viszont erősen körberajzolta Kistelekit:


"A Richter Rasen nevű osztrák céget bízta meg a Real Madrid, a Juventus és a Chelsea is, úgy gondolom, ezek a nevek garanciát jelentenek arra, hogy a Puskás Ferenc Stadionban is megfelelő minőségű talaj várja majd a csapatokat a koncert után.

Moszkvában a Bajnokok Ligája döntője előtt három nap alatt kicserélték a játékteret, és senki sem panaszkodott a talaj állapotára. A Puskás Ferenc Stadionban 24 éve nem cserélték ki a teljes gyepszőnyeget, mindig csak toldozgatták-foldozgatták. Egyelőre nem tudjuk, pontosan mennyibe kerül a gyepszőnyeg cseréje, a munka elvégzése után kapjuk meg a számlát, de ezt a kiadást beterveztük a koncert költségvetésébe. Nekünk is az az érdekünk, hogy legyen Budapesten egy olyan létesítmény, ahol nagyszabású sportrendezvényeket és koncerteket is lehet rendezni.

Kevesen tudják, hogy a tribün megerősítési munkálataihoz és a bővítéshez mi is hozzájárultunk anyagilag, hiszen az MLSZ mellett nekünk is az az érdekünk, hogy minél többen bemehessenek a Puskás Ferenc Stadionba. Sajnos a stadion jelenlegi adottságai miatt nem lehet megoldani azt, ami külföldön a multifunkcionális arénáknál már működik, hogy egy-egy koncert után akár már másnap futballmérkőzést lehessen rendezni ugyanott. Abban bízunk, hogy amikor felújítják a stadiont, akkor erre is odafigyelnek."

Nehogy felújítsák nekem ezt az 50 éves teknőt, hanem robbantsák fel, és húzzanak már fel egy normális, modern NEMZETI stadiont! Egy kicsit kellemetlen, hogy egész Európa legótvarabb nemzeti stadionjával rendelkezünk. Hogy bármelyik háború utáni balkáni országban különbb stadion van. Vagy megvárjuk, amíg a Puskás Stadion is szétesik, mint a Margit híd?
 
Madonna amúgy sikeresen letudta a koncertját a San Siróban (Milan,Inter), a barcelonai Olimpia Stadionban (Espanyol), a madridi Vincente Calderon stadionban (Atl. Madrid).

San Siró:






















A gyepre nem érkezett panasz a koncert után. Igaz, ezekben az országban VAN normális stadion, így ott fel sem merült, hogy egy lóversenypályán legyen a koncert.

Sőt, a U2 is letudta a koncertet például a San Siróban gond nélkül:













































És hogy miért nem volt probléma a U2 és a Madonna koncert után a gyeppel?

Látható a képen ... igen, mert LEFEDTÉK a gyepet!
Hát nem egyszerű és zseniális?

És igen, csak a budapesti koncerthelyszínnel van gond. 

Címkék: budapest zene botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr41274984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irrelevant 2009.07.29. 09:51:18

Mi a francnak egy Madonna-koncertre "házias vendéglátás"? Ezek nem tudják ki az a Madonna? Nem tudják, milyen egy popkoncert? Az eszem megáll...

Jurganov 2009.07.29. 09:54:25

a magyar focinak meg tökmind1, hogy milyen a pálya...

mondjuk ez ismét egy egész szép baklövés(égés) lesz.

Magyarország....inkább iszok még egy sört.

37_'etrebiL 2009.07.29. 09:55:07

Ez felháborító!
Fel vagyok dúlva!
Micsoda alávaló senkiházy dolog!
Kutyaúristeni!
Monnyonle!
Duna-kötél-maschinengewehr!

:D
LOL OMFG

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:00:06

@37_'etrebiL: Azért nem semmi, mennyire flusztrált egy ember lehetsz te...:/

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:02:22

Egyébként én Stones koncerten voltam, ott le volt fedve a gyepszőnyeg. Jah, egyébként ki a szart érdekel a magyar válogatott mikor Stones van!!!!!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:04:00

@37_'etrebiL: Hmm. Miért nem nyitsz egy blogot, ahol szépen szájbarágósan elmondod mindenkinek, hogy igazából nem kell semmin felidegesíteni magunkat, ha papíron rendben vannak a dolgok, akkor itt minden redben van.... hmm?:D

Makumba4 2009.07.29. 10:04:09

Madonna volt már pasikkal, lányokkal, meleg pasikkal...talán attól féltek, rágerjed a lovakra is...

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:05:24

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Biztos elvitte a bank a mocit, meg a 6 szobás lakást. Vagy esetleg a délibáb.

Ugye, liberte öcsém?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.29. 10:09:16

Nem érdekes, hogy mindenhol máshol mindent rövid idő alatt meg lehet oldani csak nálunk nem férki a gergelynaptáron?
El kellene gondolkodni az eftársaknak, hogy nem kellene annyit lopni. Ha hagynaka a közösben is attól még omlik össze a világ!

Tilcsák Bea (törölt) 2009.07.29. 10:10:31

egyszer láttam egy műsort (a discovery-n?) egy stadionról, ahol eltolható volt a gyep.
(az a szép ződ gyep)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.07.29. 10:11:29

Van aki ezek után komolyan gondolja, hogy 50 éven belül mi rendezhetnénk egy olimpiát, Foci EB/VB-t vagy egy "egyszerű" BL vagy UEFA döntőt ?

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:12:09

@Noname Cowboy:

A világ nem, de a Párt igen. Azt viszont nem szeretnék, mert ők meg abból élnek, ezt te is megértheted....

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.29. 10:13:19

@Tilcsák Bea: Nekem is rémlett valami ilyesmi de nem akart előhazni. Talán Amerókában. Meg egy éjszaka alatt kicserélik. De mondjuk ahhoz kell egy spec technológia is. De 1 hét alatt simán ki kellene tudni itt is.

Aradebil 2009.07.29. 10:14:02

Aki könnyűzenei koncerten ülni akar az nem ember

Jurganov 2009.07.29. 10:14:04

@csabapayne: ha most elkezdünk készülni rá, még meg is lehet.

Hetfield 2009.07.29. 10:15:47

@csabapayne: Demszky Gábornak hívják, aki tudomásom szerint Kínában tartózkodik, készül a 2020-as Budapesti olimpia megszervezésére :))))

belzebubó 2009.07.29. 10:18:06

Ljubljanában is a lóversenypályán lesz. Ott nincs szél? Vagy ott nyugisabbak a lovak? Ott 62.000-en lesznek.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.07.29. 10:24:34

@Jurganov: Készülni úgy lehet rá, hogy legelőször is "elkergetjük a szemetet". (Felőlem akár fel is lehetne őket lógatni.)
És még azt mondják Kínában kommunizmus van?! Több nemzeti érdek szorult az ottani kommunista kormányba mint a hazai "demokratikusba".

IdősAsszony 2009.07.29. 10:24:52

Már az is szégyen, hogy ezt az imperialista mételyt beengedik az országba.

maldin 2009.07.29. 10:27:35

aztán lesz itt majd még olimpija,ezzel a csudállatos szervezéssel,meg hozzáállással

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.29. 10:29:13

@maldin: Már most el kellene kezdeni, hogy 2220-ra elkészüljenek!

Maximio 2009.07.29. 10:30:41

A Vicente Calderonban az Atletico lakik. A Realé a Santiago Bernabeu.

Geza 2009.07.29. 10:31:06

Korszakalkotó ötletem van: tartsák _egyszerre_ a meccset meg a koncertet! Madonna kap egy szép fekete ruhát meg egy fáintos kis sípot a szájába (mondhatnék 'fütyülőt' is, de még félreértenétek), körülötte meg elténfereghetne a csapatunk nyugodtan. A másik csapatnak kéne szabadon hagyni vagy 10 métert a kapunk előtt, ott békén ellennének és ugyanúgy rugdalnák a gólokat nekünk, őket nem zavarná ebben a koncert. A mi csapatunkat nem zavarná a dolog, mert úgyis megkapják a pénzüket, Madonnát és a közönséget nem zavarná, mert 11 ácsorgó statisztával több már igazán nem számít, és végre elmondhatnánk, hogy egy magyar csapat meccsén tele volt a stadion, és még esetleg az 'eredményünk' is jobb lenne a hagyományosnál, mert az ellenfél csatárait csak jobban leköti egy Madonna-koncert, mint a mi hátvédsorunk.

Na? Mit szóltok?

maldin 2009.07.29. 10:32:00

ameddig az az elsődleges szempont,hogy mennyit lehet meríteni,addig ebben az országban semmi nem fog változni.atomot neki

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.07.29. 10:33:22

Khmmm... én is arra gondoltam, hogy azt a nyomorult füvet le is lehet fedni valahogy, úgy, hogy ne csessze szét a füvet...

Arra viszont nem gondol senki, hogy:

1. Senki sem tudja pontosan, hogy tulajdonképpen mennyi jegyet hirdettek meg az egyes - akkor még a lovira kijelölt - szektorokba, és ebből mennyit értékesítettek. (Pláne milyen módon...) Viszont akkor azt mondták, hogy azért teszik oda, mert ott biztos elfér mindenki, amire a puskásöcsiben nincs garancia. (Most viszont csak azt kérdezem, hogy Jacko - mert Madonnához sztárságban max csak ő (volt) fogható - miért fért el ott, amikor itt volt?)

2. Mi van akkor, ha már több jegyet adtak el, mint amennyit normálisan át lehet konvertálni a Puskás területére, hogy aki annyit pankrációzott a jegyirodák előtt az első sorokért, az ott is ebből a távolságból élvezhesse a műsort? És aki eddig ülőhelyet keresett, de nem kapott, annak beszámítják ezt az igényét ott? Ja, de hová ültetik? Amikor a brazilok játszottak, akkor is csak részben merték megnyitni a felső lelátót. A fenti képeken bizony ott is fürtökben lógnak az emberek...

"I smell scandal..."


P.S.: a múltkori FATOSZ után a NUSI is igen jó helyet foglal el a hülye rövidítésű szervezetek közt...

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:34:08

@IdősAsszony:

Így van! Az a sok farmernadrágos hippi a kólamámorban csápol az imperialisták mákonyára. Szörnyű...:-)

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:37:48

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Hát a handjobról lebeszélnélek. Kivéve, ha egy komoly, fékek visszavarrására szakosodott orvoscsapat várakozik az előszobában...:-)

IdősAsszony 2009.07.29. 10:37:56

@derelyegrádi szellem: Így van, szerintem meg kéne hagyni a szexualitást a haldokló nyugat ópiumának!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:42:28

@derelyegrádi szellem: Nyeheheh!:D Mielőtt valaki beírná, hogy fotosopp, nézze meg itt koncert közben...

www.youtube.com/watch?v=7fAFo2CG2-Y&feature=related

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.29. 10:53:19

@belzebubó:

Az nem Magyarország. Ennyi a különbség

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:59:16

@zero: Hagyd csak. tudjuk, hogy nem vagy erős a fociban!:DDD

Asidotus 2009.07.29. 11:07:37

Meg amikor az Iron Maident bedugták az E-klubba vagy tíz éve, az sem pite történet volt.

gyugyó 2009.07.29. 11:38:40

Szerintem a Puskás Ferenc Stadion elsősorban a sportért van és csak másodsorban koncert helyszín. A letakarás gyepcsere stb nálunk nem működik mint az látható az előzményekből. Megoldás a kis ribi keressen másik helyszínt.

Dr Minimum 2009.07.29. 12:19:44

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.29. 10:02:22
Egyébként én Stones koncerten voltam, ott le volt fedve a gyepszőnyeg. Jah, egyébként ki a szart érdekel a magyar válogatott mikor Stones van!!!!!

Elmehetsz a p.ba az ilyen kijelentéseiddel. Míg ez a vén trotty adott esetben pár tízezer embert fog érdekelni, és annak is nagy része külföldi lesz gondolom, addig a Magyar válogatott eredményessége minden jó érzésű magyar embert érdekelni fog. még azt is, aki adott esetben nem futballrajongó. Mindenki tudta már hónapokkal ezelőtt, hogy szeptemberben sorsdöntő meccsek lesznek a Puskásban. És előtte egy felkészülési meccs a románokkal, amire már több ezer szurkolótársammal együtt rég megvettük a jegyet.

Jelen esetben a szervezőket kellene lebaszni, hogy nem kerestek időben megfelelő helyszínt, és nehogy már a foci húzza a rövidebbet, nem mi kavarjuk a szart, már elnézést!

Semmi baj nem lenne, ha ott lenne a koncert, majd a koncert szervezői (és nem az mlsz, vagy bárki más!) vállalná a gyepcsere költségeit -ami gondolom nem 2 fillér-, csak itt az embernek megfordul a fejében, hogy Magyarországon vagyunk, és simán elképzelhető, hogy a koncert után ezek az amatőrök csak széttárják a kezüket, hogy bocs, nincs lóvé a gyepcserére. Vagy egy olyan cégnek adják a munkát bagóért, akik életükben nem láttak még zöld füvet.

Hát ez itt a nagy probléma. És nem az, hogy a bunkó magyar elkergetné a magasságos madonnát, egy sörmeccs miatt

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.29. 12:39:28

@DArchAngel:

Köszi!
Majd megpróbáljuk Ericet rászabadítani. :)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.29. 12:42:21

@Jurganov:

Legalább lesz plusz kifogásuk a szélen/napsütésen/páratartalmon/zajon stb-n kívül a csúfos leégés miatt..

binike 2009.07.29. 13:01:06

"A Magyar Labdarúgó-szövetség úgy tudja, Marseille-ben, ahol egy építőmunkás halála miatt végül elmaradt a koncert, a színpadépítés olyan kárt okozott a gyepszőnyegben, hogy az Olympique Marseille egy hónapig nem játszhat hazai pályán."

most olvastam

wladyslawsky (törölt) 2009.07.29. 13:09:19

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": vagy tíz éve most van először komoly esélyünk továbbjutni baszki!

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 13:20:22

@laspalmas:

a "fejben nem voltunk ott" fordulatot kihagytad. :-)

ChainsawKiller 2009.07.29. 13:26:16

@Tilcsák Bea:
@Noname Cowboy:
ilyen kihúható játékteres stadion pl. a Veltins-Arena (Shalke04) is.
"A Lelátók alatt egy kápolna is található, amelyben rendszeresen esküvőket és egyéb rendezvényeket tartanak."

hu.wikipedia.org/wiki/Veltins-Arena

A. Dalton 2009.07.29. 14:05:37

"lefedték a gyepet".:D:D Pár éve a Stones koncerten az volt a gond a Puskásban, hogy lefedték a gyepet és az kirohadt egy nap alatt, szal az sem a legjobb megoldás. Bármit csinálnak a fűvel ha több tízezer ember rajta van több órát az megsínyli mindenféleképpen. Fel kéne szedni és kivinni a parkba:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.29. 14:11:07

@kobrad:

San Siróban sem rohadt ki, pedig 2x volt lefedve 2 héten belül ... biztos az olasz pázsit zöldebb :))

binike 2009.07.29. 14:20:46

"A gyepmunkát végző osztrák Richter ún. gördülő gyep lerakását vállalja ilyen esetekben. Például a moszkvai BEK-döntő előtt három nappal végeztek gyepcserét a focipályán.

A cég vezetője Hermann Richter az MR1-Kossuth Rádiónak elmondta, fontos, hogy megfelelő legyen az alap, gondoskodni kell a vízelvezetésről és kell egy talajréteg is, amire a gyepszőnyeget a gépeik segítségével rá tudják teríteni. Ezek után akár egy-két nap múlva újra lehet a pályán futballozni. Hozzátette: „Kisebb lyukakat nem igazán lehet befoltozni, de nagyobb foltokat le tudunk teríteni, ha nem ment tönkre az egész pálya.”

Richter meggyőződése, hogy gond lehet, mert valószínűleg 24 évvel ezelőtt még nem a mai technikával építették a stadionokat (a Puskás Stadion 24 éves), nem a mai módszerekkel alakították ki a játékteret, és a gyepet sem a mai játékviszonyokhoz telepítették. „Ha a stadion egész játékterét ki kell cserélni, talajréteggel és alappal együtt, annak most meg sem becsülhető, milyen lesz az ára. Ahhoz látnunk kell, hogy milyen állapotban van a talaj” – mondja Richter. „Ha az egészet cserélni kell, vagy csak 1-2-3 ezer négyzetméternyit, annak az árát meg tudnám mondani, de ha tényleg ilyen idős a gyep, úgy nem jó, ha csak foltokat terítenek le, ugyanis nem fog szépen illeszkedni az új a régihez. Ilyen esetekben azt javaslom, hogy a talajt is cseréljék, ne csak foltokat terítsenek. Így egy négyzetméter 40 euróba is kerülhet” – fűzi hozzá.

Átszámolva tehát 54 millió forintba kerülne a teljesen új gyep.

„Szinte azonnal lehet az általunk lefektetett gyepen játszani, de hogy az új gyep meddig él - tíz évig vagy tíz hónapig -, arra nincs garancia. Attól is függ, hogy hogyan ápolják” – egészíti ki Richter, aki még nem járt a Puskás Stadionban, és nem dolgozott magyarokkal."


Még egy kis adalék

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.29. 14:22:38

@binike:

"aki még nem járt a Puskás Stadionban, és nem dolgozott magyarokkal."

mázlis xD

binike 2009.07.29. 14:36:07

@zero: lehet hogy hallott már valamit az itteni dolgokról

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.29. 15:09:03

A Puskás Stadion 24 éves? Ezt mikor mondotta az úri ember? 1987-ben?

2009.07.29. 15:51:08

1. A stadionkoncertek gázak, mert 500 méterről nézni a hangyafasznyi Madonnát nem ér meg 15 rugót, egyet sem.
2. Még nagyobb gáz ülve nézni egy koncertet, nem is értem.
3. Ultragáz, hogy a szerencsétlen hülye, aki az adott zónába megvette a sokezres jegyét, most nem tudja, hova fog szólni az új helyen, tiszta átverés.
4. Megint jóféle hírverés Magyarországnak, hogy még egy kurva koncertet se tudunk megszervezni.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.29. 15:54:38

@wladyslawsky: Ezt is ki lehet belőle olvasni, de ott akkor is először a stadion építéséről van szó. 24 évig bírná a gyep? Az még Jack Bauernek is sok...

Yogi 2009.07.29. 16:03:50

"Vagy megvárjuk, amíg a Puskás Stadion is szétesik, mint a Margit híd?"

Naná, lesz majd egy ideglenes ponton stadionunk is, illetve Mo.-csak két cég van aki stadiont tud csinálni a Strabag és az SZDSZ. ő.. nem, a Vegyépszer és a FIDESZ. ő... nem, szóval csak két cég van és kész.

neeskens 2009.07.29. 16:05:51

hát nem tudom. Kicsit igazságtalannak tartom, hogy szinte minden fórumon egy bazi nagyot rúgnak a magyar fociba, merthogy a Madonna mekkora világsztár ésatöbbi.

Lehet én hülye vagyok, de rosszul vagyok Madonnától, zenéjétől, viszont a focit nagyon szeretem És nem értem szupertrendi "Maddi-fanok" milyen alapon szidják a magyar focit.

neeskens 2009.07.29. 16:06:40

Amúgy a Puskás vállalhatatlanul gáz, meccsre, koncertre is.

Yogi 2009.07.29. 16:08:09

@neeskens: szerintem itt nem sokan "Maddi-fanok", hanem csak a magyar foci szar pont

sapuh 2009.07.29. 16:08:50

@shitgun: mielőtt hülyemagyarozni kezdtél, megnézted, kik szervezik a koncertet? Nos, a Live Nation elnevezésű MULTIcég:

www.livenationinternational.com/Home/Index.asp

"Headquartered in Los Angeles, California"

Nem gondolom, hogy magyarok döntöttek a koncert helyszínéről. De azért csak hülyemagyarozz...

neeskens 2009.07.29. 16:17:04

@Yogi: Szar,de szerintem még így is jobb, mint Madonna zenéje. Egyéni vélemény.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.29. 16:33:08

@Yogi: Lehet, hogy én vagyok nagyon naív, de mostanában -néha- kifejezetten a küzdést és az akarást vélem felfedezni a válogatott tagjaiban. Nem vagyok oda a magyar fociért, de most (először) drukkolni fogok a selejtezőkön, aztán majd meglátjuk.

sapuh 2009.07.29. 16:34:19

@zero: sajnos azt a rengeteg pénzt, amit a magyar foci az évtizedekig tartó fénykorában termelt, a szocializmus alatt egyszerűen elszedték, és alig adtak helyette valamit. A hazai foci sajnos egy ideje (részben ennek köszönhetően) nem tartozik a világ élvonalába, és most már reménye sincs, hogy a saját maga által kitermelt bevételből megújítsa a sportághoz szükséges infrastruktúrát.

Mivel a Puskás Ferenc Stadion állapota össze sem hasonlítható a Giuseppe Meazzáéval, ezért félrevihet a San Siró-s hasonlatod. Remélem, az osztrákok rendbe tudják majd hozni a gyepszőnyeget, de ettől függetlenül az a véleményem: a focipálya elsősorban focira való. Minél kevésbé bírja az igénybevételt, annál inkább.

Otegi 2009.07.29. 17:45:59

Örülhetne a Kisteleki, hogy végre telt ház lesz a stadionban!

NadeApaaa!!! · http://www.price-killers.com 2009.07.29. 18:54:19

hát ez is marha izgi téma tényleg...))))) morgós béna egy banda. irány a balaton, srácok!!!! hányszor mondjam még!?!?!??!!!!))))))

sebien 2009.07.29. 19:47:28

tényleg jó lenne egy új stadion... gondolta ezt demszky és felhívta a barátját a strabagnál:(

LaurentNkunda 2009.07.29. 20:50:49

Azt egyébként tudja valaki, hogy ezt a vén riherongyot mi a fasznak kellett iderángatni?

gcsabi 2009.07.29. 21:09:30

@sapuh:
Nem lehet, hogy nem a hozzáértés alapján választották ki a magyar managemantet? Tudom ilyen nem szokott multikkal előfordulni, de hátha ...
Talán egyszerüen nem tudnak egy ekkora nagyságrendű rendezvényt leszervezni.
Ja amugy náci a ki félreérti....

37_'etrebiL 2009.07.29. 22:32:36

@gcsabi:

"Nem lehet, hogy nem a hozzáértés alapján választották ki a magyar managemantet?"

Nem lehet, hogy megtanulnál kicsit ángolul?

"a ki félreérti" - meg hozzá picit magyarul is?


ja! és madafaka aki félreérti!!

37_'etrebiL 2009.07.29. 22:54:01

Nem olvasnám végig, de az volt már, hogy zsidó is?

Géza?, Kyncza?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.29. 22:58:48

2. valószínűleg nem a típus, inkább a hangerő zavarja a lovakat, egyébként tudományos megfigyelések szerint az állatok jobban szeretik a komolyzenét, bármilyen más zenetípussal szemben.
megnyugtatja őket, no persze nem a mostani liberálbolsevik bartók rádió komolyzenéje, hanem az igazi-féle.
itt Magyarországon meg különben sincs akkora nájlon, h le tudják fedni az egész gyepet. mi egyszerűen nem állunk olyan jól a nájlonzacskó gyártással mint a fejlettebb nem 3. országbéli államok.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.29. 23:01:00

tessék, önmagam paródiája ez a liberté! pont mögöttem jön s megmutatja milyen is, kilóg a lóláb!
az ilyen alakokat ki kéne tirtani!

37_'etrebiL 2009.07.29. 23:12:08

@tesz-vesz:

Nem venném a szívemre, hogy téged parodizáljalak, az már durva lenne ... :D

Zero egyszer már kitiRtott, most szerintem inkább lökjetek a padlóla, dulván!

Dave1 2009.07.30. 02:24:25

Ez a vén riherongy, a legnagyobb élő zenei ikon, mosthogy Jacko eltávozott. Illene legalább tisztelettel beszélni róla. És igen, ez sajnos jellemző Magyarországra. Amúgy meg foci sucks. :P

LaurentNkunda 2009.07.30. 03:01:39

Milyen ikon,te szerencsétlen gerontofil fasz? Az igénytelen fos nagykövete volt világéletében, az egyetlen előnye 20-25 éve a kerek segge volt, de mostanra már az is elmúlt. Aki meg kimegy megnézni, akárhol is lesz, golyót érdemel a hülye fejébe.

gcsabi 2009.07.30. 07:36:52

@37_'etrebiL:
A gépelési hibákon kívül valami érdemi....?

öööö...izé 2009.07.30. 07:36:59

nem vagyok túl okos, biztos azért nem értem:

"Egyelőre nem tudjuk, pontosan mennyibe kerül a gyepszőnyeg cseréje, a munka elvégzése után kapjuk meg a számlát, de ezt a kiadást beterveztük a koncert költségvetésébe."

Magyarul faszom tudja, mennyi, de számolok vele, tehát a matek nyelvén +x a kiadási oldalon.

Ennek aztán van értelme....

binike 2009.07.30. 08:24:33

Az NSO online oldalán tényként közlik hogy a madonna koncert nem a puskás stadionban lesz. Elolvastam a cikket de abból egyértelműen nem következik mindez. Bammeg ez az NSO évek óta egy szar ... de sajnos nincs más ...

öööö...izé 2009.07.30. 11:25:08

update:

hvg.hu/kultura/20090730_madonna_koncert_puskas_stadion.aspx

van még lejjebb!...hajrá, csak így tovább, éljen a méltán elsőrangú, mindenhol jegyzett magyar foci!

(mellesleg kíváncsi vagyok, hogy az összes meccs nézőszáma/bevétele eléri-e egy db Madonna-koncertét...

binike 2009.07.30. 11:47:04

@öööö...izé: ha csak a meccsre 30000 mennek ki és átlag 4000 huf a jegy az 120.000.000. de biztos van ennél drágább és olcsóbb jegy is. ez még csak a jegy. és most valszeg többen is lesznek és mivel nagy az érdeklődés drágább is lesz a jegy szóval ez csak nagyobb lehet.
Megoldásként kéne egy normális stadion (50ezres) (nem egy lepukkant betonhalmaz) ami minden rendezvények otthont tudna adni.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.07.31. 10:28:16

Ez már túl feltűnő kacsa...

...de nem csodálkoznék, ha mégis valóra válna.

Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet a budaörsi reptérre kivinni a cirkuszt? Van vonat, van BKV-busz, van hely, ellenben lovak és focisták nincsenek... (meg lakók se nagyon) vagy ott meg azon szütyögnének, hogy letapossák a repülők elől a füvet?! :-PPPP

gcsabi 2009.08.02. 21:42:36

Nem akarok semmit a témához fűzni, de nehogymá 88 hozzászólással zárjunk, mert lesszám nácizás!

süti beállítások módosítása