Skip to content


       Szűrés lista

Fuzik nyugodtan ünnepelhet

Mint arról hírt adtunk, egy hete pénteken letartóztatták a BKV (és a BA) jogi igazgatóját, Fuzik Zsolt, az informatikai pedig meglépett a rendőri kérdések elől.

Nem is akárhogy: állítólag azt mondta, hogy azért nem ment be, mikor a rendőrök felhívták telefonon, mert nem utasították, hanem csak megkérték erre. Szóval nem érezte kötelességének megjelenni, ezért inkább elutazott síelni Ausztriába. Ott pedig sajnos megbetegedett, szerinte a korábban kapott H1N1-oltás miatt, így fogalma sincs, mikor tud hazajönni.

Tragikomikus...

A folytatás is:

1, Kedden, december 8-án ült össze a a Fővárosi Közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottsága, amin szegény Steiner Pali, a fővárosi MSZP frakcióvezetője teljesen kiakadt.


"A frakcióvezető szerint a bizottság keddi ülésére meghívott BKV-s felsővezetők: a megbízott jogi (Tomasitz), a humánpolitikai (az utód) és kommunikációs (Székelyné) vezető rendkívül felkészületlenül jelentek meg a képviselők előtt. Nem tudtak választ adni több kérdésre, ezért a bizottság írásban kért választ tőlük. Steiner Pál példátlannak nevezte azt a választ, amikor egyikük azt mondta, hogy a "szerződések aláírói a teljesítésért nem felelősek"."

 

2, A rendőrség kiadta Fuzik ellen a körözést, kapaszkodjatok..... az ORSZÁGOST. Miután ő maga mondta, hogy Ausztriába ment (persze ez biztos kamu, valószínűleg már Thaiföldön van). Beindult ugyanis a magyar bürokrácia lassan őrölő rendszere, a nemzetközi nem megy csak úgy hipp-hopp:


"A Fővárosi Főügyészség szóvivője az MNO-nak elmondta, hogy tudnak arról, hogy a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon (RRI) elkészült, vagy készülőben van egy ilyen előterjesztés. A levélben, küldönc útján érkező iratot a mai munkanap végére vagy legkésőbb péntek reggelre várják a főügyészségen – tájékoztatott Skoda Gabriella.

A szóvivő ismertetése szerint az európai elfogatóparancs elkészítéséhez nem elég az egyik bulvárlapban közölt fotó Fuzik Zsoltról, ehhez bizonyos technikai feltételek, adatok is szükségesek, ezek összegyűjtéséhez pedig idő kell."

 

3, Büszkén jelentem, hogy "az egyik bulvárlapban megjelent fotó" (Blikk), illetve a TV2-es, RTL-es híradóban bemutatott kép az én szombati munkám.

RTL-videó 0:28

 

TV2-videó 0:55

 

 

Száz százalék, hogy innen lopták a képet, ugyanis a Mozgásban magazin februári száma, amiben az interjú megjelent, már szombat délután is akadozott (csak a szerencsének és a DH-nak köszönhetően tudtam elmenteni), estére csak az interjút, azóta pedig az egész lapszámot eltüntették.

Másrészt pedig mivel kicsit ügyetlen vagyok ilyen téren, meg az időm is kevés, akaratlanul is megjelöltem a printscreeneimet :-)

- a címben ott felejtettem a kurzort

- az elsőnek hagytam egy kis keretet, a másodiknak nem

 

Címkék: média bkv rendőrség abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr481589883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yogi 2009.12.11. 10:26:56

@laspalmas: Büszkék vagyunk Rád! Még szerencse, hogy Te tudod, hogy hogyan kell nyomozni! Az is szerencse, hogy tisztában vagy a körözések kiadásának rendjével, módjával!

kuki123 2009.12.11. 10:28:06

Én megmondtam szombaton(mikor megjelent az első cikk) hogy le fog lépni...
Mivel állástalan vagyok így kaphatok nyomozói munkát a rendőrségnél?
diplomám van...jó ..oké nem rendőrtiszti...annál egy kicsit több értéket képvisel :) (elvileg)

mer ennyi hülye rendőr között simán el lennék én is

lesz Oszkós Benedek Fülöpös lemondásos nyugdíjazásos írás is ....??? vastagbőrt érdemel :D

kuki123 2009.12.11. 10:31:54

Azt sem értem hogy mai világban mikor 8 óra alatt a világ másik felére eljutok nekik napokba telik mire kiadják a körözést.

belzebubó 2009.12.11. 10:39:52

"európai elfogatóparancs elkészítéséhez nem elég az egyik bulvárlapban közölt fotó Fuzik Zsoltról, ehhez bizonyos technikai feltételek, adatok is szükségesek, ezek összegyűjtéséhez pedig idő kell."

Ha az utóbbi kb. fél évtizedben bármilyen személyit, jogositványt vagy útlevelet,egyebet csináltatott, a fényképe ott van a BM adatbázisában. A veszprémi gyilkosságnál elég gyorsan ment a nemzetközi körözés kiadása.

@Yogi: világositsd meg gyenge elménket, kérlek!

Kartal (rezervált) 2009.12.11. 10:41:42

Ezért mondtam tegnap reKorrektnek, hogy jó lesz vigyázni mit mond. Szerény hülye véleményem szerint a blogot figyelik, méghozzá nagyon magas helyről.
@Yogi: nem erről szól a dolog. Arról szól, hogy manapság 24 órán belül szerezni lehet új személyazonosságot, és Új-Zélandra vagy Thaiföldre utazni. Itt meg napokba telik, mire kiadnak egy nemzetközi körözést. Szánalmas.

GatyaPityu 2009.12.11. 10:44:41

Ezt a szemétládát látásból ismertem.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.12.11. 10:50:06

el lehet rendelni azonnalosan is. a schengeni információs rendszernek (SIS) is ez az egyik prioritása. emlékezzünk csak a cozma-gyilkosságra: pár órán belül lekapcsolták az ausztriában menekülő gyanúsítottat.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.12.11. 10:51:09

azért fuzikot ezért a karácsonyért nem irigylem. én szeretek nyugodtan aludni. hozzá lehet, hogy nem a jézuska jön majd szenteste.

Kartal (rezervált) 2009.12.11. 10:53:30

@triumphator: hát pont ez az ami gyanússá teszi a dolgot...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.12.11. 10:53:50

Mekkora piti levenni a netről egy pdf-t, amiben SEMMI terhelő sincs .... szánalmas

S.O.A. 2009.12.11. 10:53:51

Menjenek ezek a bús picsába mind!
- Legyen szíves befáradni a rendőrségre!
- Ööö.. síelek... izé ... H1N1
- Ja, az más, akkor viszont hallásra...

@Yogi: ne osszad már itt az észt! szerinted ez normális? Ha nem megy be a rendőrségre, ismeretlen helyen tartózkodik, akkor azonnal teremtsék elő az országos és a nemzetközi körözés feltételeit, majd adják ki minnél előbb... Ausztriában síel, mert csak kérték, nem követelték ? MI EZ, B*MEG????

2009.12.11. 10:54:12

Most akkor ez komoly, hogy ha valakiért elindulnak a rendőrök a bilinccsel, csak annyit kell tennie, hogy átkocsikázik a shengeni határon Ausztriába, vagy Szlovákiába, és ott nyugodtan és legalálisan felülhet a repülőre, még mielőtt a nemzetközi elfogató parancsot akár fogalmazni kezdenék a yardon? Hát ez hiper! Akkor mostantól gyakorlatilag bármit meg lehet tenni büntetlenül, ami eléggé jövedelmező ahhoz, hogy utána a harmadik világban eléldegéljen belőle a delikvens!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.12.11. 10:55:24

@volánrulz:

ja, kimegy autóval Pozsonyba, Bécsbe (1,5-2 óra), repülőtér -> Thaiföld ... mire a rendőrségen iktatják a körözési KÉRELMET, már a koktélt iszogatja Farkas Peti mellett a nyugágybab....

anarcho78 2009.12.11. 10:55:32

üldözik Őket kicsit és kijelentik, hogy nem tudták megfogni. ez lesz figyeljétek meg. (kicsit segíthetek a nyomozó uraknak? kapják el valamelyik családtagját, fenyegessék meg ujjlevágással, térdlövéssel, akkor visszajön. lehet, hogy túl sok 24-et néztem?:))

Grafithuszar 2009.12.11. 10:56:07

@Kartal (aki beleszól): "Szerény hülye véleményem szerint a blogot figyelik,"
Ez szerintem már régóta nyilvánvaló:
-Az NBH azért figyeli hogy ha valami fontos dologról rántanák le a leplet, akkor hirtelen rájöjjenek hogy a Vastagbőr = Magyarok Nyilai
-A TV-k rádiók, újságok, azért mert sokszor beelőzi őket a Vastagbőr
-A rendőrség azért, mert sokszor elvégzi helyettük a nyomozó munkát.

anarcho78 2009.12.11. 10:58:31

@zero: tavaly amikor ellopták az autónkat a flórián tér mellől, nem küldtek ki járőrt, hanem nekem kellett bemennem az országos körözés kiadásáért a tímár utcai rendőrségre. telefon, felöltözés, taxi, rohanás kb. 35 perc. Szlovákia jó tempóban 50 perc. nem is lett meg az autó...

ErEr 2009.12.11. 10:58:36

A BKV mellett jó lenne rámenni a minisztériumokra, a MÁV-ra sőt a rendőrségre is, hány ilyen jöhetne még a felszínre.
Ezek alapján már félek az új generációtól, mit tanulnak, mit látnak, mennyire lesznek pénzéhesek és gátlástalanok?

S.O.A. 2009.12.11. 10:59:46

@zero: mindkettőnek rohassza le a f*szát az első thaiföldi AIDS-es fiúlány-prosti...

kuki123 2009.12.11. 11:09:28

@zero: én is erre gondoltam...szóval lehet még is Ausztriába ment..csak aztán meglátta bécsi repteret... :D

Yogi 2009.12.11. 11:10:07

@Rettegő {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}: Nem persze, hogy nem normális, hogy napokba és akár hetekbe kerül a körözés kiadása. Egyetlenegy dolgot kell itt leszögezni:a rendőrség jog alkalmazó és nem törvényhozó testület! Nem a rendőrség hibája az, hogy egyik percről a másikra nem tudja kiadni a körözést, hanem a jogszabályi háttérnek és annak magyarázata miatt. Egyébiránt mindenkinek javaslom az 1998. évi XIX. tv. (Be.) elolvasását !

z666 2009.12.11. 11:18:37

@triumphator: Az ilyenek általában nem karácsonyt ünnepelnek ilyentájban...

GatyaPityu 2009.12.11. 11:19:04

Zero, Eric, Laspalmas: szerintem vízjelezni kellene nektek is a vastagbőrre feltett képeket.

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.12.11. 11:21:44

Farkas Petivel együtt húzza már a maláj kurvákat.

S.O.A. 2009.12.11. 11:23:57

@Yogi: én nem állítom, hogy a rendőrség az egyedüli oka mindennek, tudom, hogy mi a különbség jogalkotó és jogalkalmazó között...
De ugyan menjenek már a bús picsába ezek:

"Az elfogatóparancsot azért adtuk ki, mert az igazgató, aki ellen vesztegetés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, ismeretlen helyen tartózkodik, s a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre" - nyilatkozta Horváth Katalin Fanni szóvivő."

Hát ha valakit be akarok vinni vesztegetés megalapozott gyanúja miatt, akkor azt előtte felhívom telefonon, hogy tudjon róla???????

"Fuzik Zsoltot már telefonon sem érik el a hatóságok. Két gyermeke és felesége várja haza. Őt a rendőrök már meghallgatták, sőt még a férfival is tudtak beszélni telefonon hétfőn, aki azt ígérte, keddig feladja magát. Mivel ez nem történt meg, körözést adtak ki ellene. Fuzik megszállottja az adrenalinszintet növelő sportágaknak, amelyek igen költségesek. Legutolsó információk szerint most is egy ausztriai síparadicsomban bujkál - írja a lap. "

Adrenalinnövelő sportágak... de először nem körözzük, hanem felhívjuk, nehogy megijedjen, hogy itthon balhé van...

2009.12.11. 11:27:17

@triumphator: Szerintem nem kel sajnálni, magának kereste a bajt. Sínen volt: lediplomázott, több mint havi egymilliós bombabiztos állást kapott, mijafaszér kellett neki még lopnia is? A helyett, hogy sunyin kussolt volna, és élte volna a pénzzel bélelt aranyifjak gyöngy életét?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.11. 11:35:26

@Yogi:

"A sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt a Veszprémben elkövetett gyilkosság és súlyos testi sértések két gyanúsítottját, másnap Ausztriában, az A2-es autópályán tartóztatták fel az osztrák rendőrök."

Most akkor hogy is van ez?

kuki123 2009.12.11. 11:35:31

@Rettegő {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}: akkor ezek szerint a lopás és a bujkálás is valamiféle adrenalin növelő sport :D
majd ezzel fog a bíróságon védekezni :D

"Hát ha valakit be akarok vinni vesztegetés megalapozott gyanúja miatt, akkor azt előtte felhívom telefonon, hogy tudjon róla???????"
magyarországon tuti még azt is megmondják hogy 1 óra múlva lesznek ott
XD sírva röhögök

Agyalap 2009.12.11. 11:37:50

Ez a Steiner már megint nyomja a műbalhét, vagy csak ennyire nem odavaló (nem valódi kérdés volt)?
"példátlannak nevezte azt a választ, amikor egyikük azt mondta, hogy a "szerződések aláírói a teljesítésért nem felelősek" - ez így is van. A teljesítésért nem felelősek, de az ellenőrzésért és kifizetésért már annál inkább. Mivel Pali barátunk is ott van a város vezetésében, nyugodtan magára veheti a balhét - ő is tuti benne van a sz@rban.

Yogi 2009.12.11. 11:46:13

@laspalmas: Elmondom, hogy hogyan is megy ha gondolod: az országos körözést, a rendőrség adja ki miután(!) az ügyészség ezt jóváhagyja. A nemzetközi körözésre a rendőrség előterjesztést tesz, majd az ügyészség indítványozza azt és a bíróság adja ki. Szerinted ez mennyi időbe kerül?? Egy nap? Kettő? A körözés kiadásának bármelyik szakában (ügyészi, bírói) visszadobható a megalapozottság hiányában. Ilyenkor ismét nyomozati cselekményeket kell elvégezni, úgy mint lakcím ellenőrzés, rokonok kihallgatása stb. Ahhoz, hogy egyáltalán a körözést kiadását indítványozzák ezer+ezer dolgot kell lepapírozni, alátámasztani. A veszprémi gyilkosságot és a BKV-s korrupciót kérlek ne is emlegesd egy szinten, az egyik szezon a másik fazon, ne keverd össze őket! Attól még hogy mind két cselekményt szankcionálja a Btk. nem egy és ugyanaz!

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.12.11. 11:52:30

@Rettegő {Demokraták, ÉBRESZTŐ!}:

igen, ez a telefonálgatás nagyon gáz az ügyben. ilyen nem nagyon van a büntetőeljárásról szóló törvényben szerintem.

sz_ 2009.12.11. 11:55:05

Szerintem ez a csóka nem akkora játékos, nincs annyi pénz a bőre alatt, hogy Thaiföldre meneküljön és ott rejtőzködjön hónapokig, évekig.

Valószínűleg kell neki egy kis felkészülési idő, aztán pár napon belül bemegy a rendőrségre.

2009.12.11. 11:55:50

Szerintem már anyuci is csomagol a 2 gyerekkel.

Én nem aggódnék komolyan az ő kellemes karácsonyáért.

2009.12.11. 11:57:51

Először Julius Fuzikra gondoltam, és nem nagyon értettem, hogy jön ide a Vastagbőrre, de jobban megnéztem és nincs az a kis kalap a z betűn.

Yogi 2009.12.11. 11:58:58

@jozicsenko: Nem. Szerinted a csirke lopás és a gyilkosság egy szinten van? Hiszen "a bűn az bűn"

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.12.11. 11:59:42

@Frengi: Én ráálnék anyucira s figyelném, hogy hol követ el hibát!
Vagy éppen hol találkozik apucival :-)

Beosztott 2009.12.11. 12:01:59

...időre van szükségük a fénykép és az adatok megszerzéséhez?
Óriási. A BKV az SAP nevü integrált vállalatirányítási rendszert alkalmazza. Ebből adódóan egyetlen gombnyomásra kiőmlik bárkiről az adathalmaz. Még a házastárs és a gyerekek adatait is gyűjtik a rendszerben.
A belépő kártyájára kasírozott igazolványkép pedig a biztonsági rendszerben megtalálható.
Mihez is kell az idő?????????

belzebubó 2009.12.11. 12:03:25

@Yogi: De az a szöveg,miszerint nincs róla használható fénykép, azért csak elég nevetséges neked is nemde?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.11. 12:07:07

@Yogi:

Tehát aki nem gyilkol, az menekülhet, mert a bürokrácia neki dolgozik?
Ez nagyon szomorú.
Jó példa erre a"Farkas Péter kisétált a bíróságról"-ügy is.

belzebubó 2009.12.11. 12:07:37

@Beosztott: Ráadásul kevés olyan cég van ahol ennyi rendőr dolgozna. Igaz-e? Bár igaz ami igaz, ő pont az informatikai igazgató volt, biztosan "csak" a bérletvásárlási kimutatásokhoz férhetett hozzá. LOL. Vajon kivel takarittatja most a hátrahagyott mocskát a rendszerben?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.11. 12:10:44

@belzebubó:

Üdv újra itt! Hiányoztál :)

Vajon az informatikai igazgató rendszerhez való hozzáférését mikor tiltották le?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.11. 12:21:46

Vajon meddig kapja Fuzik a fizuját még?

Beosztott 2009.12.11. 12:21:55

@belzebubó: ...Fuzik maga is rendőrtiszti főiskolát végzett. A képzés idején bizonyára a tananyag része volt a rendszer kiszolgálásának módszertana. A sok rendőr nagy félelmeket generál a cégnél. No és nagy zsonglőrködést a személyes adatokkal (?) véleményem szerint.

@laspalmas: Köszönöm a meleg fogadtatást. Itt voltam eddig is (fél szemmel), de nem értek minden témához, ezért nem szóltam bele. A hozzáférési jogot nem biztos, hogy törölték. Gondold csak el, hogy a hiper-szuper vezetők bárhonnan elérhetik a rendszert, nem kell ahhoz a munkahelyükön lenni. Szerintem péntek éjjel gőzerővel folyt a takarítás. Azt nem értem, hogy a hamis lakcím megadása miatt miért nem indult ellene eljárás (mint Joav Blum ellen)???????????

Beosztott 2009.12.11. 12:27:25

@Ásómaci: Erről jut eszembe: azt mondják, betegállományban van. Oszt ki vette őt táppénzes állományba? Egy osztrák orvos? És miért a kommunikációs igazgatónak jelentett beteget? Nem ő a munkáltatói jogkörgyakorlója. Kissé, mintha elveszítették volna a fonalat.

Yogi 2009.12.11. 12:29:02

@belzebubó: Igen, ez valóban röhejes :)
@laspalmas: Juj én is szeretném ilyen feketén-fehér látni a világot ahogy Te is látod. Nyilván igazad van: "Tehát aki nem gyilkol, az menekülhet," = mert a bürokrácia neki dolgozik.

"Jó példa erre a"Farkas Péter kisétált a bíróságról"-ügy is." Már megint szezonnal kevered a fazont!! Farkas Péter szabadlábon védekezhetett és a bíróság nem helyezte őrizetbe a tárgyalás idejére= így szabadon távozhatott! Igen, ez is röhejes

Yogi 2009.12.11. 12:31:14

@Beosztott: www.jogiforum.hu/hirek/22188 Sukorói beruházás - Megkezdődött Joav Blum közokirat-hamisítási pere. Ha már egymást hergeljük, előtte nézzünk szét az interneten.

Beosztott 2009.12.11. 12:33:33

@Yogi: Bocsi, hogy belebeszélek, de Farkasnak abban az időpontban, amikor kisétált, érvényes meghívója volt a bíróságtól. És a tárgyalást még nem rekesztették be. Tehát Farkas nem mehetett volna el a saját tárgyalása közben.

Beosztott 2009.12.11. 12:40:27

@Yogi: Igen is.
"A Fejér Megyei Főügyészség márciusban rendelte el a nyomozást a közokirat-hamisítás bűntettének gyanúja miatt, mert a feltárt adatok szerint a sukorói ingatlanra csereszerződést kötő Joav Blum a bejelentkezéskor életvitelszerűen nem lakott az általa bejelentett sukorói lakcímen, "így fiktív adat került a közhiteles lakcímnyilvántartásba"."

...és? Mi ebből a tanulság?

belzebubó 2009.12.11. 12:50:50

@laspalmas: Hello Palmas! Látom, azóta sincs hét BKV nélkül.
"Ott pedig sajnos megbetegedett, szerinte a korábban kapott H1N1-oltás miatt, így fogalma sincs, mikor tud hazajönni." Gondolom Ausztriában nem volt orvos haveri kutya aki felvette volna egy osztrák kórházba betegnek és ott talán egy ötösért nem irnak ki betegállományba, kamu lábtörésről sem adnak papirt arrafelé, meg azzal úgyis másnap hazaküldenének Mo-ra,igy az sem nyert. Igy, maradt ez az indok. Elképzelem,ahogy éjjel,járt az agya,hogy most mi a francot találjak ki magamnak betegségnek bammeg! Nem volt túl kreativ.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.12.11. 13:00:25

egyrészt: szólni nekik, hogy mindig jelöljék a Vastagbőrt, különben ejnye-bejnye lesz
másrészt: most mit szívóztok? el lehet menni ebből a kurva országból, nem? kivételesen nem mi megyünk, hanem az elvtársak, s hamarosan ők sem fosztogatnak majd, és persze van még az a jereván meg moszkvics dolog is...

Redcap 2009.12.11. 13:13:18

Ez a Fuzik kitalálhatott volna valami jobbat, mivel a H1N1 oltás nem legyengített vírus, így nem betegszik meg tőle senki.

Beosztott 2009.12.11. 13:30:01

Már csak azt nem értem, hogy a BKV szakszervezetei hol vannak mostanság? Mert hát dühösen kellene verniük az asztalt, amiért az általuk képviselt dolgozók nem kaptak se jutalmas, se prémiumost, se semmit. Jó, jó, tudom: veszteséges cég ne fizessen ilyeneket. De a korrupt, tolvaj vezetők által kiemelt összegeket csak vissza kellene harcolniuk. Legalább nekik. A MALÉV-nál bezzek már sztrájkra készülnek. A BKV-sok miért nem tagadják meg a munkát ilyen erkölcsi mélyponton?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.11. 13:32:30

@Redcap: Ha jól tudom, az, de mindez mellékes

Krikri 2009.12.11. 13:58:11

Kocsis nevét miért nem hallani mostanában? Bár biztos a vezérnek nincs köze az alkalmazottaihoz, annak munkájához, sőt, a BKV-hoz sem nagyon :-) (hivatkozhatna a 19 másik állására pl :-D)

reKorrekt 2009.12.11. 14:10:18

@Grafithuszar: Ez nyilvánvaló, hisz a romagyilkossággal vádoltakról is voltak netes információik, hogy miket írogattak egyes fórumokon. Azt sem tartom kizártnak hogy ezek alapján kerültek középpontba...

2009.12.11. 14:55:37

@Noname Cowboy: na hol? hát Thaiföldön. Anyucit nem lehet visszatartani, már nincs diktatúra.

Roxvox 2009.12.11. 15:13:04

Farkas kisétált a bíróságról, a Fuzik meg be sem, így sokkal egyszerűbb :)

marós 2009.12.11. 16:44:10

Fuzik tudja, hogy mi vagyunk a következmények nélküli ország, bármit mondhat, bármit tehet, semmi baja nem származhat, mert az ügyvédei /erre "fussa" a recirkulációs pénzbő/ kimossák, akármilyen sz....ba is kerül.

Horizont 2009.12.11. 16:49:22

@laspalmas: Most már rendszeresen úgy lopnak tőletek mint cigány a veteményesből:))) Felháborító, hogy nem adják meg a hiteles forrást!
Ha így működik a rendszer, hogy az egyik kisétálhat, a másik be sem sétál, akkor a rendszerrel nagy baj van. Amikor mutatták a BKV-s letartóztatottakat, röhögőgörcsöt kaptam a fejükre terített törülközőktől. A kis szégyenlősek!
Állítólag ezt a jogi igazgatócskát Kocsis vette fel pályáztatás nélkül.Ha jól hallottam.
Steinert látva, hallva kiakad az ember, hogy ennyire hülyének néz bennünket! Hát hol a jó büdös francba volt eddig?
Nem igaz, hogy nem tudnak már végre odavágni a BKV asztalára. Már a BkV-val kelünk, fekszünk, a bérleteteket, jegyeket emelik, és az egész országot pofán röhögik.

Horizont 2009.12.11. 17:53:42

@belzebubó: Na örülünk neked, rég jártál felénk. A helyzet változatlan láthatod:)Bocs, nem változatlan miket írok! A helyzet szarabb.((

Marcellusca 2009.12.11. 20:10:24

@Yogi: Csak úgymellékesen, nem vagyok szakember.
De: nem azt mondták, hogy április óta nyomoznak?
Akkor miért nem lehetett készenlétben tartani egy biankó letartóztatási/körözési papírt, hogy amint aktuálissá válik, akkor gyorsan dátumozni és aláírattatni ügyésszel/bíróval?

Csak úgy felvetődött bennem a kérdés.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.12.11. 20:33:19

Jaaj máán gyerekek,megin ez a demagógia! Vót rajta fekete ruha? Nem! Gárdistás volt? Nem!Csupán néhány millióról van szó.Akkor meg mér' kéne sietni azzal a letartóztatással???

amodent 2009.12.11. 20:51:03

Az európai (nemzetközi) elfogatóparancsot kurva gyorsan ki lehet adni - ha van rá akarat. Egyszer dec 24-én csináltunk meg egyet, pedig aki ismeri az állami szférát, az tudja, hogy az a nap nem igazán a pörgésről szól...

hoplita 2009.12.11. 21:15:47

@amodent:
Tudtommal mindig van ügyeletes ügyész és bíró.........ebből anno a Cosma ügyben is volt némi affér, mert az ávó akkor is a bíróságra mutogatott a késlekedési perpatvarban, aztán kiderült a hívásinfókból, hogy baszták hívni az ügyeletes bírót....de rá hivatkozni már nem felejtettek el.
Azóta erről nem sokat hallottam.....

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.11. 23:35:19

@Marcellusca: Tebenned mindig echte faschiszta kérdések vetődnek fel!
Mos miért ne ünnepelhetne az a szerencsétlen Fuzik? Neki nem jár karácsony, meg kisjézuska, meg ajándék a fa alá?

Alig is lopott valamicskét, hát már mindjárt elfogattattnád!
Na, ez tipikus náczikos mentalitás:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Syr Wullam 2009.12.12. 00:24:38

@laspalmas: A békávés pdf megint elérhető (szombat, 12:24). Hehe, olvassák a V'bőrt a cégnél is!

:-)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.12. 08:31:22

@Syr Wullam:

Ők már régóta olvasnak minket, gyakran írunk róluk :)

Amúgy nekem most sem elérhető, ugyanúgy a 6,6 mega fehérség jön be, mint eddig. Nálam van a hiba, vagy éjjel játszott vele valaki?

Beosztott 2009.12.12. 08:46:34

@laspalmas:
Kissé lassan jön be. Várjál kérlek 2-3 percet és elédtárul bizonyára!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.12. 08:49:46

@Syr Wullam:
@laspalmas:
A PDF végig elérhető volt, csak valaki "belepiszkált" hogy olvashatatlanná tegye. laspalmastól megkaptam azt az eredetit, amiből ő tájékozódott és összehasonlítottam azzal ami most elérhető.
Szinte 100%-ban egyezik, csak az elejébe és a végébe (HEXA?) editorral beleírtak valami ákombákomokat. Informatikus munka szerintem, de persze lehet az is hogy a szerver merevlemezén sérült meg,

Beosztott 2009.12.12. 09:24:27

@Talon Karrde:
Pontosan így van. Igazad vagyon.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.12. 10:18:49

@Talon Karrde:
@Beosztott:

Srácok én itt kiszállok, egyrészt elképzelésem sincs, miről beszéltek, másrészt nekem most is fehér, tehát nálam(?) van a hiba.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.12. 10:48:08

@laspalmas: semmi hiba nincs nálad, csak másképp értelmezed a dolgokat. :)

Beosztott 2009.12.12. 11:55:46

@Talon Karrde:
Nem lőnéd be ide az oldalt? Most én sem találom. Pedig tegnap este még előjött.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.12. 12:50:21

@Beosztott: bkv.demonhost.hu/downloads/mozgasban/2009.02.sz.pdf
Most is megy.
Fixit Reader ezt-azt kiolvas belőle, Adobe Reader semmit, aszondja, hogy hibás és kész.

Syr Wullam 2009.12.12. 14:01:56

@Talon Karrde: Bassz, és tényleg!!! Macen Preview-val is fehér oldalakat ad.

A mostani fájl dátuma "Saturday, October 24, 2009 8:30 AM", a fájlt kinyitva viszont a "Creation Date"-nél és a "Modification Date"-nél semmi sincsen, pontosabban egy vonal látható (-). "PDF Producer: Corel PDF Engine Version 3.0.0.739" -- kérdés: ez a verzió mikor jött ki? Miért nyúlt bele valaki októberben, ha ez a 2009. 2. szám?

Ez is érdekes lehet: "Author: kissb1".

Azt írod, hogy "Informatikus munka szerintem, de persze lehet az is hogy a szerver merevlemezén sérült meg" -- az elejével egyetértek, a vége valószínűtlennek tűnik.

Ezt a témát érdemes lenne nyomni, szerintem!

Össze tudod hasonlítani a laspalmastól kapott fájl tulajdonságait a mostanival?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.12. 14:54:20

@Talon Karrde:

Így kell, látod? Nem mosolyogni, megmondani :)
Most letöltöttem ezt a programot, és én is látok részleteket.

Most már csak az érdekel, hogy ezek a dolgok @Syr Wullam: hol vannak

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.12. 15:05:09

@Syr Wullam: Hát érdekes dolgok ezek...
Tulajdonságaiban (Properties) a 4 verzió (1. original ami MEGY laspalmastól, 2. ROSSZ amit én szedtem le mikor olvastam a posztot, 3. ROSSZ amit tegnap vettem le, 4. ROSSZ amit ma reggel vettem le) tökéletesen egyezik, tehát nem PDF feldolgozó programmal lett belepiszkálva.
Ami NAGYON érdekes az, hogy a 2. 3. és 4. verzió egymástól is különbözik ugyanazokban a blokkokban ahol az eredetihez képest is mások.
100% hogy file-szinten lett marhaság beleírva a .pdf-ekbe hogy olvashatatlanná tegyék őket, azt nem értem miért kellett ezt még kétszer megismételni :)
Ez tiszta konteó de hobbiszinten még foglalkozok kicsit a témával.
Foxit Reader kiolvassa a Created és Modified mezőket is mind a 4 fileból, egyeznek:
Created: 45211-146-146 44094:144:61524
Modified: 0001-00-144 60544:153:61379
Ezek nem tudom milyen időformátumok vagy TIMESTAMP-ek, de majd még dokumentálódok.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.12. 15:07:41

@laspalmas: File menü és Properties (CTRL+D). Előjön az ablakocska Foxit Reader-ben.

belzebubó 2009.12.13. 11:21:21

@Horizont: Szia Horizont! Igen, hirek vannak a BKV felől...
Nem, Sziebert Kocsis előtt került oda jóval, ő előtte még jogi igazgatóság sem létezett, Sziebert óta van. Odatették valamiért :)

Horizont 2009.12.13. 14:34:00

@belzebubó:
Itt már olyan poshadt a helyzet, hogy lassan már gyalog is elindulnék abba a messzeségbe ahol vagy.........:))))
Minél messzebb innen!

Marcellusca 2009.12.14. 07:57:58

@Doña ¡Cara(mba)!: Á, nem, nem. :)
Csak egyszerű, józan, paraszti ésszel gondolkodom. :)))
És felmerülnek bennem kérdések.
Azért is, mert én is úgy tudom, mint @hoplita: , hogy mindig van ügyeletes ügyész, bíró.
Csak fel kellett volna keresni és dátumoztatni, aláírattatni azt a papírt.

De tudom, hogyha valaki nem úgy gondolkodik, mint ők, akkor az csakis szemétnáczifasiszta lehet. :DDDD

süti beállítások módosítása