Skip to content


       Szűrés lista

Zárjuk le ezt a pert gyorsan: adjuk oda a MÁV-ot a zsidóknak!

Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához.

Ezzel hamar meg is lett a február hónap vastagbőr nyertese, innen, a meleg konvektor mellől fogadják gratulációmat eme szép eredményhez! 65 év kellett, és máris merészen benyújtották a keresetet:

 



"A dokumentum szerint bár szükségképpen érzéketlenség pénzről tárgyalni a holokauszt áldozatai ellen elkövetett kimondhatatlan gonoszság kapcsán, jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni."

No igen, ők aztán szörnyen érzéketlenek, a pénznek még a látványát sem bírják ... xD

Tudjátok mit, kedves zsidók? Nem fizetünk egy dollárt sem, de itt a MÁV, a tietek az egész, az utolsó bakterházig bezárólag.

Sok sikert hozzá!

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr661748309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Padányi Viktor: néhány szó a zsidó katasztrófáról 2010.02.12. 07:28:56

dr Padányi ViktorA háború mindkét félen igénybevett minden kétségbeesett és aljas eszközt a pusztítás és a győzelem érdekében, de az összesek között talán legaljasabb és legveszélyesebb az ellenfél becsületét megsemmisíteni akaró hazudozás és rágalmazá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ravaluf 2010.02.12. 11:53:46

@Kampfer: Esküszöm, most hallok először erről a félix péterről, azóta utánagugliztam, vágom már a sztorit, a faszi vagy elmebeteg, vagy provokátor de gyanítom, egyszerűen arról van szó, hogy kár volt bezárni az OPNI-t.

"A "munkásőr" alatt a feldmájert értetted?"

Nem, az a Zoltai. A Feldmájer egy khmmm.... szóval ő egy ügyvéd.

Sem slomo, sem feldmájer, sem horngábor, sem a zoltai...!

Ez három teljesen külön entitás, foltokban sem moshatóak össze. Slomó a vallásos, hászid zsidóság reprezentánsa, ez önmagában még nem lenne baj, sőt, a gond ott van, hogy ő tényleges külföldi, nevezetesen amerikai befolyás alatt cselekszik. Kár érte, mert amúgy nagyon jó gyerek, és amit csinál, ha nem ebben a köntösben, nem Chábád címkével ellátva csinálná, az nagyon kellő és hasznos lenne. Így egy picit visszás, de összeségében inkább pozitív a hitélet szempontjából. A Chanukai bulikról lettek híresek, ez Amerikában mindennapos, és nem értik, hogy itt miért nem tetszik egyeseknek, amúgy, nem irritálni akarnak vele, hanem egyszerűen teljesítik amit kell, nevezetesen, a chanuka lényege, hogy úgy ünnepled, hogy közhírré teszed az isteni csodát, miszerint az egy napra elegendő olaj 8 napig égett. Semmi extra.

Zoltai és Felmájer az egy csapat, ha a legfinomabban fogalmazok, akkor is azt kell mondanom, hogy várom az időt, amikor az idő vasfoga szétrágja a MAZSIHISZ-t, és valami újjat lehet teremteni az itt élő zsidóság érdekében a romjain. Kezdeményezések vannak, pénz nincs, az összes magyar kormány nekik tolja az irgalmatlan pénzt 1990 óta. Ennek vannak okai, és itt most tegyünk egy pontot. Ha valakinek a visszaosztás lehetősége merült most fel a buksijában, az valszeg jó helyen kapisgál.

Horn Gábor konkrétan egy senki. Az apja zsidó volt, talán még, ő már nem az, csak bukott, opportunista szadeszes tolvaj, akit ha beállítanék egy zsinagógába kábbálát sábbátkor, azt sem tudná mit csináljon, és nem értené, miért forog ez a sok bolond.

" És szerintem ez a "kócos" idióta sem tett jót a viszonynak pár hete a parlamentben!"

Hagyjuk Wieselt. Ha igaz, amit egy svédországi magyar zsidó mondogat, akkor van vele nagyobb baj is, minthogy ő is egy kisiparos, és nagyon prímán megél belőle.

arlequin 2010.02.12. 11:54:23

@f.m.j.:

van isten. mindenben igazunk volt fiúk. téma lerázva. ;-)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 11:56:16

@f.m.j.: Megnyugodtak a kedélyek
Hazamennek a legények.
Mindenesetre most már örülök, hogy nincs olyan a kommentelők között, aki felb@szná az agyam. (Pl. Sturmi)

ravaluf 2010.02.12. 11:56:44

@f.m.j.:

A cél egy igen vastag bankszámla a Kajmán, vagy a brit Virgin-szigeteken. Esetleg Seychelles-en. Ennyi!

ravaluf 2010.02.12. 11:59:45

@f.m.j.:

"mi a fasz közöm van nekem és a családomnak a '44-ben történő deportálásokhoz?"

Az égadta egy világon semmi. Ez nekem ugyan nyilvánvaló, de a pert elindító, 60-70%-os sikerdíjra dolgozó ügyvédeknek kevésébé. Vagy nekik is, csak leszarják, pecunia non olet.

arlequin 2010.02.12. 11:59:49

@arlequin: és a hölgyek természetesen. - meghajlás -

Roxvox 2010.02.12. 12:01:29

@belzebubó: A Fisher Fund az nem inkább Fisher Freund.:)))

ravaluf 2010.02.12. 12:04:08

@Kampfer:

Örülök, hogy egyetértünk. Aki még kételkedne, annak ajánlhatok kiváló könyveket, aki azoknak sem hisz, annak a hadtörténeti levéltárat.

"De az is igaz, hogy a M. Kir. Honvédségnek nem nagyon voltak Global Hawk és Reaper gépei Hellfire rakétákkal! ;)"

Volt lángszóró, meg petróleumos kanna. Egy ukrán faviskónak több mint elegendő, a gázai öt vagy tízemeleteshez kell a Hellfire, a lézervezérelt bomba, vagy a Merkava. Szomorú, de eltelt 66 év, ebben a tekintetben is fejlődtünk.

f.m.j. 2010.02.12. 12:05:05

@ravaluf: hát, ez olyan földhözragadt, és ilyen kisstílű, alantasan egyszerű lenne az egész? Tényleg semmi országtönkretétel, hazaárulás? :):):) Akkor most nyugodjak meg? Ha meglesz a vastag bankszámlájuk békén hagynak végre? Mert én leszarom a vastag bankszámlájukat, és békén hagyom őket, el se tudom mennyire nem izgat a pénzük (senkié) Nem is haragszom, csak szánni tudom őket, hogy az életet csakis ezen keresztül élik, értelmezik, (de kik is? Nem mindegy? Akik.) Ennyi.

Tündér_Lala 2010.02.12. 12:07:32

@ravaluf: Tetszik amiket írsz és köszönöm. Azokat a kérdéseket kivéve amiket nem ismerek (hiélet) szinte mindenben egyet értek. Ha ilyen szellemiség tudná meghatározni a magyar zsidó közbeszédet, eltűnne az ellentét. Nagy szükség volna rá.

f.m.j. 2010.02.12. 12:08:36

csak azt az egyet sajnálom, hogy ahhoz a pénzhez becstelenül jutnak... de ez van, ez tuti így van, mióta ember van a földön. Mondom: ember... :)

arlequin 2010.02.12. 12:10:00

@ravaluf: "Szomorú, de eltelt 66 év, ebben a tekintetben is fejlődtünk."
kicsit pontatlan a megállapítás. helyesen:
Szomorú, de eltelt 66 év, és csak ebben a tekintetben fejlődtünk...

Kampfer 2010.02.12. 12:13:39

@ravaluf: Köszönöm! Ezeket így elfogadom! Jó részéről konkrét tudomásom nem lehetett, csak a "látható" részével kapcsolatban lehetett véleményem! Remélem a Slomoék is a normális és érthető céljaikat szeretnék elérni és nem valami egészen mást...! Ámen!
Üdv!
Kampfer
munkvera pedig...

Marcellusca 2010.02.12. 12:24:20

@f.m.j.: De, hát, a pénznek nincseni szaga. :)
És egyeseket nem zavar, hogy milyen módon jutnak hozzá.

@ravaluf: Azé' örülök, hogy itt vagy!
Több ilyen, VITApartnerre lenne szükség!
Mert a sárdobálásból - mindkét oldaliból - már elegem van!
De nagyon!
Mert mindenki besározódik, az is, akinek semmi köze a dolgokhoz.

Roxvox 2010.02.12. 12:30:24

Holokauszt zsíl, holokauszt zsitty, holokauszt búgyet zsitty.

f.m.j. 2010.02.12. 12:34:53

www.magyarhirlap.hu/belfold/vonatrablas.html

ő se érti :)
csak játszanak a gyerekek a zsíros bankszámláért, semmi komoly :)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 12:42:39

@Marcellusca:
Egyetértek. Normális vitapartnerekre lenne szükségünk. Sajnos szétszakadt mindsen oldalról a magyar társadalom. Nyuggerek vs vállalkozók. nyugerek vs közalkalmazottak. közalkalmazottak vs vállalkozók. cigók vs mindenki. és lehet folytatni a sort. Nincs értelmes beszéd (iletve nagyon ritkán) csak fröcsögés.

ravaluf 2010.02.12. 12:42:43

@Tündér_Lala:

Köszönöm, talán igazad is van, de nem azért írtam, amiket, mert kreditet gyűjtök, hanem hogy lássátok, hogy nem csak válogatott tolvajokból és egoista gecikből áll a zsidóság, sőt. Ki tudja, hány sráccal találkoztam már közületek, első blikkre, pláne télen, lehet, egy félórás beszélgetés után sem vágnátok, hogy én is "AZ" vagyok, esetleg nyáron, ha kikandikál a láncom, és ezzel el is jutottunk az egyetlen látható különbséghez... nektek kereszt, nekem Dávid pajzsa, slussz. Illetve van még egy, de az csak akkor tűnhetne fel, ha a Rudasban futnánk össze. :-D

Rettenetes összevisszaság van a fejekben, én kb. 100 éve olvasom nagy élvezettel a vastagbőrt, de csak most gondoltam hogy kommentelnem kell, mert érzem, hogy nagy a baj, és még egy pár ilyen esemény, és még nagyobb lesz, és nem csak a publikum fejében.

Vegyétek észre, hogy a legtöbb zsidó, mondjuk úgy 99%:

- nem kap havi szinten milliárdokat ilyen-olyan alapon kizsarolt pénzekből
- nem része semmiféle konteós baromságnak, egyszerűen próbál megélni (én speciel havi 200-ból, ami nem rossz, de sokkal többet kerestem egy Mekiben anno a Reich területén, ösztöndíjas egyetemistaként)
- nem gyilkol fölös szabadidejében palesztin gyereket, hanem elmegy szombat este mulatni, és emberesen berúg, épp úgy, mint ti. (Mondjuk én absztinens vagyok, tehát ellenpélda)
- nem lövi magát heroinnal, és ha a gyerek kezében látná meg, kiütné onnan
- nem rázza a seggét tangában az Andrássyn, és nem verdesné magát a földhöz az örömtől, ha Ádám fia Istvánt mutatná be, mint élete párját

Én a magam részéről hozzáfűzném, hogy nekem igenis fáj Trianon, a Magyarországot megnyomorító egy bizonyos típusú bűnözési forma már az én életemet is megkeserítette párszor, tehát magam is úgy vélem, hogy ide Tent City kell, illetve egynéhány minősített esetben lámpavas, továbbá a kesznyéteni Barna bácsi áldozat, nem bűnöző, és ezzel speciel tudom, hogy nagyon nem vagyok egyedül, sőt. Találkoztam már olyan holokausztot a MUSZ-ban túlélő bácsival, aki ennél sokkal durvábban fogalmazott, miután szétütötték a fejét egy viperával egy szép szombati délután a Dob utcai kapualjban, és elvették mind a 300 forintját.

Csak hogy lássátok,hogy nincs is akkora különbség.

ravaluf 2010.02.12. 12:47:42

És akkor most, hogy mindent ilyen szépen kitárgyaltunk, tessék olvasni:

index.hu/belfold/2010/02/12/humbug_a_mav-ellen_inditott_holokauszt-per/

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 12:51:00

@Ásómaci:
"Karsai László csak annyit tett hozzá, hogy az ügy – a felperesek szándékától függetlenül – az antiszemitizmus szítására is tökéletesen alkalmas."

Nzoltan 2010.02.12. 12:55:14

@Ásómaci: Megint mosdató az index cikk, ugyanis a perelés nem humbug, létezik. Csak éppen irreális.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 12:58:58

@Nzoltan: A cikk nem, csak a címe tűnhet mosdatónak. A cikkben többen is mondják, hogy irreális, de senki nem szól arról, hogy maga a per humbug lenne.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 13:01:39

@Ásómaci: nekem ez jobban teszett:
"Ha megkerestek volna ezzel, széles ívben vágom ki őket, mert ekkora ostobaságot nagyon rég nem hallottam"

@ravaluf: olvasgatom itt a kommentjeidet, és egy kérdés dübörög a fejemben (mint a pannonpumPa): Ti (igen, általnosítok) normálisan gondolkodó zsidók, miét nem fogtok össze, álltok ki a nyilvánosság elé, és köszönitek meg a "holokauszt-ipar" haszonélvezőinek az eddigi "áldásos" tevékenységüket, és külditek el őket a halál redvás faszára?

UI: ha egy-két betű hiányzik valahonnan, akkor a billentyűzetem szarjon farfekvéses, mutáns, fagyasztott kardszárnyú delfint...

Tündér_Lala 2010.02.12. 13:01:52

@ravaluf: Tudom, hogy nincs igazi különbség közöttünk. Éppen ezért volna fontos (tudom, tudom nekem is egy év olvasás kellett, hogy kommenteljek is) hogy hallassátok a hangotokat legalább az ilyen forumokon. Azért, hogy ellensúlyozzátok, szóljatok a sértő izléstelenségek ellen. Mert meggyőződésem, hogy valójában semmi bajunk egymással és művi úton gyártják az ellentéteket valakik a saját céljaik érdekéban. Ez ellen pedig jó volna tenni.

Marcellusca 2010.02.12. 13:01:59

Most tényleg nincs ma még poszt, vagy csak nálam nem jelenik meg? :)

Marcellusca 2010.02.12. 13:03:55

@Seduxen:
"UI: ha egy-két betű hiányzik valahonnan, akkor a billentyűzetem szarjon farfekvéses, mutáns, fagyasztott kardszárnyú delfint..." - Nu, csak nem elkezdődött a hétvége? :D

ravaluf 2010.02.12. 13:04:38

Közben elolvastam a keresetlevelet. Jómagam is Karsaival tartok, én magam is történész lennék, és ki merem jelenteni, hogy ez az egész egy scam. Esetleg a Chicago-i Monico, Pavich, és Spevack Ügyvédi Iroda kissé elbaszott reklámja.

Szerintem szarni rá, kár, hogy így feldúlta az állóvizet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.12. 13:05:57

@Marcellusca: sajnos nem. egyrészről ma még autózok, ilyenkor nem élek szesszel, másrészt van meló is, szóval a pia most nem játszik.

szimplán szar a billentyűzetem. kurva genius, valami egész bolygót átszövő konspirációra gyanakszok... :))))

Rwindx 2010.02.12. 13:06:49

@ravaluf:
Szerintem kommentelj többet a Vastagbőrön :) Komolyan mondom.
Lehet néha fárasztó lesz és sokszor kell ismétlésekbe bocsátkoznod, de szerintem hasznos.

Marcellusca 2010.02.12. 13:08:28

@Seduxen: Csak az lehet. :)
Mi más? :D

ravaluf 2010.02.12. 13:08:51

@Tündér_Lala:

Nahát, szó szerint ezt próbáltam kifejteni. Lehet, most már itt maradok kommentelni, mert nagyon belejöttem, igaz, az is véletlen, hogy most éppen van is rá időm.

Miért nem vagyunk hangosabbak? Alapvetően szvsz azért, mert náluk van a pénz, ők a hivatalos reprezentánsok, őket kérdezik meg. Abba a körbe nem lehet bekerülni, csak ha parírozol, azt meg inkább nem, köszi. Másfelől, meg annyira felkúrja magát az ember némelyik hozzászóláson, hogy nagyon kemény munka olyan kommentet írni, amivel nem csak egy újabb ásónyomot tesz az ember az árokba, annak meg semmi értelme ugye. Asszem én ma túlléptem ezeken, és ez talán jó.

Tündér_Lala 2010.02.12. 13:17:37

@ravaluf: Itt a helyed. Ha pedig valamiben nem értünk egyet azt megmondjuk. Te is , mi is.

Marcellusca 2010.02.12. 13:28:35

@Tündér_Lala: Ja.
Max nem rakja ki az ablakba. :DDDD

@ravaluf: Üdv, közöttünk! :)
Nem akarom tovább ragozni, már megírtam.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 14:01:27

Kicsit OFF

Érdekes ez a Kocsis. Dolgozik, mint az állat, teszi a feljelentésekek:

www.mno.hu/portal/694515

De mi van az MVM-mel???? Vagy a hallgatásért dolgozik ilyen serényen?

ON

Kampfer 2010.02.12. 14:05:05

@ravaluf: Jó lesz végre Téged is itt olvasni! Azt nem tudom ugyan, hogy én mennyit fogok írogatni, de olvasni sem utolsó! Egyébként is nagy alapigazság: bölcsebb többet olvasni, kevesebbet pofázni!
Üdv! És kellemes Valentin napot! :D
Kampfer
munkvera dö...

arlequin 2010.02.12. 14:08:16

@Ásómaci:
igen kérem. annyira vastag a bőr az ábrázatjukon, hogy az már 'posztátlanság'. nem illeti meg őket az ártatlanság védelme...

ez a kocsis pedig csak egy fulla-bo-jtár. takarítósegéd. az mvm-ben pedig mehet tovább minden.

Roxvox 2010.02.12. 14:11:30

Kurvajó már Amerika is támogatja a Vastagbőrt (témával). Éés nemzetközivéééé lesz, holnaapra aaa világ.........lá lá lá. :)))

Rikki Harcos 2010.02.12. 14:14:25

sturm und durung mondott ugyan hülyeségeket, de soha nem lenézően, higgadtan válasz nélkül hagyta a sértegetéseket, értelmes párbeszédet folytatott

Ravaluf, neked is tisztelet

arlequin 2010.02.12. 14:21:51

@Rikki Harcos: najóvanmá', nem köll mindjárt tövig szopni egymást. már elnézést.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 14:25:10

@arlequin: Az egyetlen párt, mely a normális Magyarországért küzd. Az a normális Magyarország, ha Ibi nénit megmenti a mentelmi jog az elszámoltatástól. Ha ez nem így van, az már nem normális Magyarország, hanem szemétrohadtnáczifaschiszta ország

arlequin 2010.02.12. 14:30:57

@Ásómaci: én nem tudom, nem is értem mi van velem, de amióta először megláttam harmatos virágszálunkat, rögtön a hamisság parfümje csapta meg egyébként nem kicsi orromat...
előítéletes vagyok és elhatárolódom magamból, miután feloszlatom a saját házi mdf-es terrorsejtemet. vivát kemokratikus denrdum, oligplén visszacsatolást a hipersavazatoknak! éljen a küszöb!

Marcellusca 2010.02.12. 14:58:51

@arlequin:
"a hamisság parfümje csapta meg egyébként nem kicsi orromat..." - Oóóóóó, kibújt a szög a zsákból. Akkor ezért nem véletlen, hogy ilyen aktív vagy ennél a posztnál. :DDDD

z666 2010.02.12. 15:06:34

@ravaluf: Egy haszid zsidó hogyan lehet jó gyerek? A vallásában le van írva, hogy amelyikünket nem tud rabszolgasorba hajtanai/kirabolni, azt meg kell ölnie. És a haszidok szó szerint a vallásuk szerint élnek...

tozka 2010.02.12. 15:40:54

Kicsit morbid!.Azért a MÁV remélem ,/csak az érvényes jeggyel utazók érdekében /először kéri a pótdíjat a megmaradottaktól 65év kamatával/mert gondolom jegyük nem volt/ :).

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.12. 15:50:50

@tozka: Nam a MÁV volt az a cég, amelyik a zsidókat deportálta, hanem a Reichbahn. És a német állam fizetett a szolgáltatásért.

tozka 2010.02.12. 15:55:49

@Ásómaci: Vágom!
De ez is van annyira "vicces" és valósan bizonyítható ,mint a keresetük!

ravaluf 2010.02.12. 15:56:36

@z666: ne szopj be a kurucról minden faszságot. Garantálom neked, hogy a Slómó senkit nem akar rabszolgaságba hajtani, pláne nem megölni. Ellenben, amit szeretne, hogy minden zsidó egyen kósert, tartsa a szombatot, és legalább alapszinten ismerje a vallását (ami NEM engedélyezi, pláne nem írja elő hogy kislányokat keféljünk, Izraelben a pedofiloknak igen rossz dolga van, mert a börtönőrök hajlamosak őket kanos arabok mellé tenni, annyira rühellik a fajtájukat). Ez nem egy tragédia, valójában, ha nem csinálnák ezt az amerikáner tegyük ki magunkat az ablakba, nem is tudnátok a srácról. Dolgozik vagy 20 rabbi idehaza, van köztük még ortodox is Slómón kvül, mégsem tudtok róluk semmit.

A zsidó vallás, tekintettel a tényre, hogy ie. 1200 magasságában keletkezett, és Kr. u. 1000 magasságában érte el végső formáját, alapvetően ókori, illetve középkori viszonyokat tükröz. Ami a törvénybe egyszer bekerült, az benne is marad, max. negligálja az ember, de TÖRÖLNI belőle tilos. Ezt úgy hívják, hogy hagyomány, mely szónak a zsidóság számára komoly jelentése van. Olyan ez, mint Werbőczy Tripartituma, ami kissé túlhaladottá vált, mégis a jogrendünk része maradt 1945-ig.

arlequin 2010.02.12. 16:24:37

@ravaluf: közös magyar hagyomány szerint a föld a koronáé, mint annak idején is Istené volt a föld,nem lehet adni-venni. és az érvényes jogrend ez. most is.
egyébként én se hinném, hogy slomó ilyen baromságokat szeretne. a kuruc pedig direkt injekcióz... ez tény. sajnos.

Lake 2010.02.12. 21:26:41

Rohadt fasiszta sínbohócok! Mind!!! ...Bendegúzt baszogatni, zsidókat fuvarozni???

molaris 2010.02.13. 04:27:27

@Seduxen:

Tudod hányan megtették, hogy kiálltak és elmondták? Sokan! Aztán kikiáltották antiszemitának őket. Röhej!

molaris 2010.02.13. 04:30:42

@ravaluf:

Ez a Tripartitum nagyon jó párhuzam. Az 1945- ös esemény pedig sajnálatos.

Cutbertus 2010.02.13. 08:38:18

@ravaluf:
ha mindenki ilyen módon gondolkodna és adna hangot véleményének, akkor hidd el.. nem lennének "itt is írogató echte nácik" .
belőlem pl. az olyanok váltják ki a "echte náci-t" akinek Te most megfeleltél írásaira.
köszönöm, hogy vannak ilyen emberek is! és csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek vesznek oda először mikor a másfélék által kreált, szított gyalázatok kitörnek.

arlequin 2010.02.13. 10:04:08

@Cutbertus: hát igen. ha anyám villamos lett volna, én lennék az áramszedő...
egyetértek, de tudni kell mindan 'ha'-val kezdődő mondat teljes és tökéletes hiábavalóságát..

szép napot minden-kinek!

nap süt száz ágra
fényén angyalok várnak
virágok kelyhére

Perillustris 2010.02.13. 12:08:12

@minimalista: Megcsinálták már, ha nem is pont ugyanígy.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.13. 14:04:46

@ravaluf: szerintem nem is veled van gondja annak aki a zsidókat szidja, hanem a cionista, holobizniszes réteggel. Az általánosítás cigányozós, és zsidózós formája ma már szerintem olyannyira nem mérvadó a köznyelvi kommunikációban, hogy észre sem kell venni. Ma a cigányozás vagy zsidózás olyan mint a bazdmeg. szinte kötőszó.

csak ugye sokkal tovább tart azt kimondani/leírni, hogy aljas, cionista, kárpótlási élősködő izraelita vallású tolvaj csaló, mint azt, hogy büdös zsidó :)

ahogyan amikor büdös cigányozik valaki akkor nem a szomszéd kerékpárszerelőre gondol akivel délutánonként együtt isznak a sarki kocsmában meló után egy sört, hanem az iwiw/myvip reklámarcokra, a a bűnözőkre közülük.
miként a cigányok közül ezek vannak előtérben, róluk szólnak a hírek, aképp a zsidóknak is van egy visszatetsző rétege (korántsem olyan arányban számszerűen mint a cigányok közt) ezért automatikusan jön az általánosítás, mely az esetek szerintem 99%-ában csupán verbális szinten működik.

most egy rasszista-antiszemita duma jön a liberálisok és antifák szerint, de ez a tény az alapja az általánosításoknak.

Amiként a cigányok védekezése is fals amikor azzal jönnek, hogy de nincs is több cigány bűnöző mint magyar, ugyanúgy a nincs is több zsidó bankár/politikus/vezető/ mint magyar is fals védekezés.
értelemszerűen, ha a lakosság 10%át vesszük mint a cigány lakosság számát, és azt mondjuk ugyanannyi magyar és ugyanannyi roma bűnöző van, akkor is 5x -ös az arány a cigányok közt. Ha azt vesszük amit más fajvédők mondanak, miszerint nem a nemzetiség, hanem az életkörülmények a vagyoni helyzet az ami bűnözővé teszi az embert, akkor is van háromszor annyi ugyanolyan szegény magyar, mint amennyi cigány szegény. mégsem negyede a cigányok száma a bűnözők közt a magyarénak, nincs háromszor annyi magyar bűnöző, mint cigány.
Ugyanez a pálya a zsidókkal. ha azt vesszük, hogy alig 1-2 % a lakossághoz viszonyított számuk, mégis saját bevallásuk szerint is a bankárok 60%-a zsidó az ügyvédek 40%-a zsidó, a kereskedők 45%-a zsidó jelenleg is, és az ország multi cégeinek 85%-ának izraeli érdekeltsége, illetve zsidó felső vezetése van.
Ez az aránytalanság (nem kérdőjelezem meg, hogy megdolgoztak érte, ügyesen helyezkedtek, tanultak érte, csupán a tények és az okozatok összefüggéseit mutatom meg) bőven indokolja az általánosítást, mindkét esetben.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.02.13. 15:31:06

Szerintem pereljük be az orosz államvasutat amiért magyarok százezreit szállították malenkij robotra, többek között apai nagyapámat, aki négy évet dolgozott egy szénbányában a Donyeck-medencében. Soha semmilyen kárpótlást nem kapott.
A kártérítés pedig ne pénz legyen, hanem kötelezzék az orosz államot hogy minden magyar mezőgazdasági terméket, terményt, ami felesleg képződik az országban, a világpiaci ár százszorosáért vásárolja meg az azt megtermelő mezőgazdáktól.
Valószínűleg egy talpalattnyi föld sem maradna műveletlenül.

Komolyabbra fordítva a szót, nincs azon semmi csodálkozni való hogy a zsidók épp a Kárpát-medencét választották ki újizrael helyéül. Véletlenül itt vannak Európa legjobb termőföldjei, legváltozatosabb legkedvezőbb klímája, csekély befektetéssel ez a föld képes az aranynál értékesebb jó minőségű élelmet teremni. Véletlenül a globális klímaváltozás Magyarországot pozitívan érinti. Véletlenül itt a földkéreg csak fele olyan vastag mint bárhol Európában, a bolygó örökké talpunk alatt lévő hőenergiáját jóval olcsóbban lehet hasznosítani. Véletlenül kis hazánk alatt mindenhol gyógy és termálvizek fakadnak, és nem mellesleg kristálytiszta iható ásványvizek. Véletlenül az Alföld negyven évre elegendő földgázkincset rejt magában; ennyi idő alatt a világ gázkészlete is kimerül, vagyis a mi készletünk történelmi jelentőségű.

Miért vagyunk mégis olyan mérhetetlenül ostobák hogy ezeket a potenciálokat parlagon hagyjuk heverni vagy bagóért idegeneknek adjuk? Szolgák leszünk nemsokára.

Nem kell csodálkozni a zsidókon, még egyszer mondom. Nagyon komoly hatástanulmányok alapján akarják a magyarságot országából kiszorítani. Ahogy Jókai fogalmazott: az ördög nem dolgozik száz percenten alul. Palesztína izraelnek csúfolt része egyre kényelmetlenebb a számukra, részben a permanens antiszemétizmus, részben az elsivatagosodás, fenyegető vízhiány miatt. A kiválasztott nép új hazára vágyik.

Ez a per és hisztéria csak egy mellékzöngéje a magyarság erkölcsi kulturális gazdasági lezüllesztésének. Provokáció. A legaljasabb formában.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.02.13. 15:42:47

---------

Kijelentem hogy fenti soraimat szándékos rosszindulatból írtam, semmilyen értelemben nem felelnek meg a valóságnak és önként kényszer nélkül visszavonom mindet. Kijelentem hogy nem a moszad tagjai szorítanak pisztolyt a halántékomhoz. Én szeretem a kiválasztott izraelitákat!!!

grupi 2010.02.13. 17:52:54

Ekkora pofátlanságot !

Én meg beperelném a zsidó államot, mert a zsidók jegy nélkül utaztak.
Álljon már helyt akkor Ő is a zsidókért, vagy fizessenek a leszármazottak.
Különben is a magyar vasút csak a határig vitte őket és úgy tudta, táborozni mennek.

Stannoa 2010.02.13. 19:55:43

Egyébként tudja valaki mi az a Balfour-nyilatkozat? Csak mert nem nagyon ismert objektum, pedig a történelem egyik legfontosabb dokumentumának tartom. Valószínüleg ennek is köszönhetjük Trianont. Szóval ajánlom a Sturm und durung-féle kurvaokostojásoknak hogy kicsit nézzenek utána a dolgoknak mielőtt itt hisztiznek. OKÉ?

ravaluf 2010.02.14. 09:46:25

@Stannoa:

Te mit szívsz, öreg?

Fejtsd már ki B+, hogy a soha be nem tartott, és eleve is átverésnek szánt Balfour-nyilatkozatot mi módon kötötted össze Trianonnal, mert ettől nagyobb baromságot még nem olvastam az elmúlt 10 évben.

ravaluf 2010.02.14. 10:13:02

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:

Ez csodálatos volt :) Minden benne volt, ami kell, az összes klisé.... ritkán olvas az ember ilyen frappánsan összeállított szakmunkát, Elődke meg a többi senkiházi büszke lehet rád, szépen betanultál minden faszságot, amit a kurucon valaha is összehazudtak a témában.

Elárulnék egy titkot: Az izraeliek 60% azt sem tudja, mi az a Magyarország, legalább ugyanennyinek eszében sincsen onnét elköltözni, aki mégis elcuccolna, annak az USA, Kanada, esetleg Ausztrália jár az eszében, és ha jeridázik (az alija ellentétje) akkor is az első komoly feszkó esetén azonnal hazamenne harcolni. Konkrétan nem ismerek olyan külföldön élő izraelit, aki nem tartja fenn a tartalékos státuszát, ha valami kenyértörésre kerülne is a sor, nem fogják olcsón adni..... bár kár is erről beszélni, úgysem lesz semmi, az irániak sem akarhatnak egy nagy krátert Teherán helyére....

Akik izraeliek itt vannak, azok javarészt egyetemisták, elég sok van belőlük, kb. 5-6000 fő, mindegyikük fizetős diákként, az orvosi egyetemek és az állatorvosi, valamint néhány mérnöki kar elég szépen profitálnak belőlük. Vannak üzletemberek is, kb. 200-300 fő, és igen, sok közülük ingatlannal foglalkozik, de kb. 10X ennyi osztrák üzletember él permanensen Magyarországon.

A nagyapádat sajnálom, az enyémet Orelben dolgoztatták 48 augusztusáig a ruszkik.

ravaluf 2010.02.14. 10:33:05

@Conv:

A kajovákat hagyjuk ki ebből, az egy egészen más típusú statisztika, más történet, viszonylag jól alátámasztva.

Ha lesz még ilyen "rángassuk meg a vén csendőrtiszt tökeit", vagy "pereljük be az Atyaúristent is még 5 dollárért" típusú történet, akkor nyugodtan mondjátok azt, hogy phej, mocskos gecik. Ez tökéletesen elengedő lesz, a szóban forgó személyekre vonatkoztatva, és jó eséllyel helytálló is.

"alig 1-2 % a lakossághoz viszonyított számuk, mégis saját bevallásuk szerint is a bankárok 60%-a zsidó az ügyvédek 40%-a zsidó, a kereskedők 45%-a zsidó jelenleg is"

41 előtt - egy egészen más történelmi helyzetben - igaz is volt, ma már messzemenően nem az. Próbáld meg elhinni.... A bankjaink túlnyomó része német, orosz, osztrák, olasz, vatikáni stb. tulajdon, előfordul persze, hogy a topmenedzser éppen zsidó, de ennek semmiféle jelentősége nincs, ugyanolyan alkalmazott, mint a takarító, csak kicsit nagyobb lóvéért, ami egy kapitalista társadalomban természetes, ha mégoly irritáló is.

A politikusok? Akiket ti annak hisztek, a harmada sem, és akiknél mégis helytálló, azoknak legtöbbször semmiféle tényleges kötődésük nincsen a zsidósághoz. Hitetlenek, hagyományokat nem tartanak, és csak akkor lépnek be templomba, ha demonstrálni kell, vagy szavazatokat gyűjteni.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.02.14. 12:58:48

@ravaluf: Leszögeznék néhány dolgot.

1: nem olvasok kurucot
2: ha esetleg mégsem értenéd meg elsőre: nem olvasok kurucot, kurucot nem olvasok, nem kurucot olvasok. :) (Szeretem az anyanyelvünk gazdagságát, játékosságát mondtam már?)
3: fentebb írt néhány dolgot amit te a kurucon összehazudott faszságnak próbálsz titulálni azok inkább gazdaság-természetföldrajzi tények, amiket ún. iskolában is tanítanak.
4: hogy az izraeliek 2n+x %-a mit gondol Magyarországról: pont leszarom.
5: hogy milyen kitalált jogalapon ölnek meg más embereket: felháborít és undorít.
6: ingatlannal foglalkozó zsidók tevékenységét nem kell bemutatni, van némi rálátásom...

Nagyapám nem tart igény sajnálatodra, igaztalanul megélt sérelmeit sosem akarta aprópénzre váltani. 82 évesen halt meg, teljes szellemi frissességben. Életét végigdolgozta, törvényel dolga sosem volt, mást akár egy gyufaszállal meg nem károsított.

Ajánlom figyelmedbe Faludy György önéletírását, amiben pengeéles pillanatképeket rajzol a háború utáni évekről: hogyan jutottunk el az újjáépítés optimizmusától néhány év alatt a teljes pusztulásig rákosi és társai vezetésével. Ja, amennyiben rákosiékat kritizálom és ez alapján antiszemita volnék azt kikérem magamnak.

Stannoa 2010.02.14. 14:53:53

@ravaluf:
Nézz utána pajtás :)

MidlifeCrisis 2010.02.14. 14:56:55

Most már, hogy kezd elülni a füst, azért néhány dolgot még eszközölni kellene:

1, Azt a két görényt, amelyik részt vett a perben és - elméletben - magyar állapolgár, azonnali hatállyal, teljes vagyonelkobzás mellett ki kellene toloncolni az országból.
2, Azokkal a görényekkel szemben, akik IL és USA állampolgárok, és résztvevői a pernek, örök érvényű kitiltás Magyarország területéről, beleértve bármilyen pénügyi tranzakciót is (akár egy vekni kenyér vásárlását).
3, Azonnali vízumkényszer bevezetése izraeli állampolgárokkal szemben, a letelepedési és tartózkodási engedélyek, munkvállalói vízumok, és tanulóvízumok kiadása követelményeinek súlyos mértékű szigorítása.
4, Az izraeli-magyar kettős állampolgárság intézményének visszamenőleges hatályú, azonnali megszüntetése.

Csak, hogy nyugtunk legyen...

Tündér_Lala 2010.02.14. 15:04:54

@ravaluf: Az "összeesküvés elméletek " (ki tudná megmondani, hogy igaz vagy sem és hogy a hatalmasok mit terveznek) úgy működnek, hogy vannak történések, amelyek bele illenek a képbe és vannak amelyek nem. Az emberek próbálják megmagyarázni a történéseket, eseményeket és emiatt valódi információ híján kombinálnak. Amit túl sok (egyébként logikusan alig magyarázható) esemény támaszt alá egy magyarázatként, az a gyanu él. Az hogy Magyarország jó élettér az nem vitás és már mások is szemet vetettek rá. A félelmeknek rosszat tesz, ahogyan a palesztínokkal bánnak (igen tudom a helyzet, nehezen kezelhető, de vannak határok, amiket emberségből és az ilyen félelmek miatt nem lehet tolerálni, pláne támogatni mint ahogyan a mazsihisz külön tüntetésben tette). Másrészt az együtt élésnek nem tesz jót, ha a hangadók, a befogadó nemzetet folyamatosan vádolják, kollektíve bűnös népnek bélyegzik, kultúráját, hagyományait, történelmét, nem tiszetlik, nevetségessé próbálják tenni, hibáit felnagyítják, erényeit minimalizálni igyeszenek. Az üldözöttségre hivatkozva pedig előjogokat, privilégizált helyzetet követelnek másokkal szemben. A provokációkra érkezett sértődött és dühös válaszokat pedig állításaik igazolásaként mutatják be. Elismerem, hogy lehetőség az, hogy ez egy szűk réteg megélhetését és harácsolását szolgálja, amiből a zsidó közösség legfeljebb forgácsokat lát. Ennek kártétele azonban óriási és nagyon árt az egész társadalomnak. A jelenség ellen pedig csak az tud fellépni, akit nem tudnak csípőből leantiszemitázni, vagyis a zsidó közösség.
A megbékélés alapja egymás erényeinek és hagyományainak tisztelete lehet, mindkét részről a provokációk elleni fellépés, országunk érdekeinek közös képviselete.
Valahogy így gondolom.

Tündér_Lala 2010.02.14. 15:10:54

@MidlifeCrisis: Túlzott reakció lenne. A pimasz, pofátlan embereket származástól függetlenül el kell küldeni az anyjába. Ez elégséges válasz.

f.m.j. 2010.02.14. 21:59:36

@Tündér_Lala: nagyon egyet kell veled érteni (sokadszor:))

Csíkos Úr 2010.02.15. 08:04:31

Majdnem tökéletes végszavak. Annyira, annyira megható!
Egy szürke média-hack, és micsoda briliáns vita!
Repes a szívem!
Komolyan.

Pár kérdésem azért maradt:
Mit keresett ez a hír, az Indexen Belföld rovatban?
nol.us: „...csaknem száz magyar holokauszttúlélő.” Konkrét díjazott nem szebb lenne?

Amúgy nagyjából egyetértek én is mindenkivel. Kivéve a belgákat.
Ja igen, a lényeg:
Jennifer, are You Married?

arlequin 2010.02.15. 09:10:26

@Csíkos Úr: namondmármegmiabajod velünk belgákkal? nehogy már elkezdj flamand-vallonozni...

de ezt nem értem: "Jennifer, are You Married?"
világosítsd már meg elsetétült elmémet értelmed fényével, légyszíves!
előre is kösz

Disznó Úr 2010.02.15. 15:38:42

A felperesek listájában van egy Edie Elefant Ever. Nekem tetszik. Nagyon szabad fordításban:
Legelefántabb Ödön. Biztos hogy ezek valós nevek?

Csíkos Úr 2010.02.17. 09:28:16

@arlequin: Ha belga vagy, akkor eleve reménytelen minden, de talán azt felfogod te is a genetikailag determinált ideggócoddal: nem szeretnélek nevelni vagy befolyásolni, de főleg okítani nem! Hiúság lenne. Érződik, hogy több tantestület is belebukott a próbálkozásba, és hát tulajdonképp annyira szórakoztató vagy így!

Másrészt: Egészen biztos voltam benne, hogy lesz, aki beleakad abba a pár sorba, amit leírtam. Véletlenül sem gondolkodik el, vagy jár utána a dolognak. Agyatlanul homlokcsonttal, barom módjára: kiszámíthatóan. Ehhez még olyan nagyon okosnak sem kellett lennem, hisz ez egy sértődős post egy sértődős oldalon, és a blogot még azelőtt elkezdtem olvasgatni, hogy ellopták a cigányok a vezetéket a veréb alól. Mielőtt valakit megint megsértenék ezzel, jelzem, hogy szívesen járok ide, és fogok is! Nem emiatt, ez inkább csak olyan hiba, amiben osztozunk, és nem vagyok büszke a nagy eszemre, hogy minderre rájöttem magamtól.
Csak kérdeztem, és akkor amúgy éppen eszem ágában sem volt bántani senkit. Kérdeztem, mert tapasztalatom szerint kérdésen tényleg csak az álszent emberek és a hülyék szoktak megsértődni. Előbbieknek szabad, ha fizetik az adót, utóbbiaknak ajánlhatnék könyveket, de nem fogok.
Az összes többi viszont érdekből játssza meg a sértődöttet, úgyhogy innen nem nekik szól a véleményem. Sose lesz annyi felesleges pénzem, hogy őket meggyőzzem. A bocsánatkérések sem nekik szóltak, azokat se vegyék magukra!

Komolyan! Tényleg egy rakás értelmes szempont és normális hangnem! Elnézést a múltbéli személyes előítéleteimért, de olyanoktól is, akiktől nem ezt vártam volna az eddigiek alapján. Felszínre kerültek olyan álláspontok, amiket figyelembe illene venni mindenkinek, aki kicsit is civilizáltnak tartja magát és nem érdekből, hanem belső meggyőződésből érvel. Nem kell egyetérteni, azt a birka is tud, de el lehet gondolkodni. Anélkül, hogy a többi realistáról megfelejtkeznék – ha már így beszélgetünk – @Ravaluf, @f.m.j. és @Tündér_Lala fonalán futó társalgás, itt a végén igencsak kár, hogy néhány ezer ember között marad! Erre is lenne annyi igény, mint másra, de belátható, hogy sajnos ez lassabban térül meg és piszkosul nem fizet olyan jól.
Azért is kár, hogy mindez a szép vita egy olyan post kommentjében folyt le, amelyiknek a forrása egy amerikai blog bulvár-mellékletében megjelent másik post. Ott se semmi a komment-szekció, csak rövidebb egy kicsit. Vagy nem a post, hanem egy egyszerű kereset? A farkast kiáltó fiú meséje megvan?
Ugye-ugye, bezzeg itthon! Azt feltételezni sem mertem, hogy egy jogász végzettségű ember nem kap röhögőgörcsöt az egésztől, ha nem épp az ő zsebében kotorásznak így. Az mentőkörülmény, vagy mi a rák. Ha velünk történik, akkor ugye más. Merthogy azt hittük, hogy azt mondták, hogy elsodorta, mi? Képmutatás: nem menő egyetértek. Akkor ne is csináljuk, jó?
Az újságíró, az más fajta, azt fizetik: MTI, Index (oké, itt volt a megoldás az egyik kommentben), TV2, miegymás… Bezzeg a Vonalas Népszabadság az megmondja, hogy hány éves a kapitány! Az első bekezdésben ott áll, hogy hullámkavarás az egész. Mint Piszkos Fred a málnaszörpöt, esküszöm! Úgysem figyel senki, de ha mégis, akkor pedig nem fogja úgysem elhinni. Ha másból nem, azért abból, hogy 80<T(h)<95= „csaknem száz”, azért gyanússá vállhatott volna egy gyors újraolvasás erejéig, nem? Egyébként, akinek még nincs tele a témával a töke, annak jó böngészést, én nem linkelek szemetet.
Nem ismerem a fazont és eddig a neve sem tűnt fel, de aki ennyi időzónán keresztül ilyen ügyesen tematizálta a magyar közbeszéd egy részét az elmúlt pár napban, az előtt le a kalappal! Megmondta, hogy földrengés lesz, erre Battonyától Nemesmedvesig érződött a remegés. Szerény javaslatom, hogy ha valakinek muszáj ebből a hírből odaadnotok a Vastagbőr Díjat, akkor neki, Szőcs Washington Lászlónak toljátok. Nem annak pár pofátlan zsidó, külföldi állampolgárnak, aki a másét akarja. Még ha az a dolog éppen a miénk (halk kacaj), akkor sem. Szerintem mindenképp megérdemelné, hogy elismerje valaki a tetteit, ha másért nem, hát azért feltétlenül, mert a nevét adta hozzá. Ajánlanám az MTI helyi tudósítóját is, de aki nem írja alá, az nem várhatja az elismerést. Csapaszinten úgyis begyűjti a cége előbb utóbb, tuti. A sarjaknak részemről semmit. Még ezt a díjat sem. Alku nélkül. Nincs üzlet és kész.
Lelki szemeim előtt az átadás, ahol a díjazott köszönetet mond a magyar újságíró szakmának, a máshogy-másoknak, a zsigeri-rasszistáknak, a világban szétszóródva élő megélhetési-kisebbségieknek, hiszen nélkülük nem érhette volna el mindezt… Persze nélkülünk, a hülyeségekre vevő olvasók nélkül sem, de mirólunk simán meg fog felejtkezni, ahogy mi is el szoktunk…
Feltéve, de nem megengedve, hogy tényleg annyira abszurd világban élnénk, ahol ebből per lehetne, akkor természetesen mindezt a díjat 5-95%-ban megosztva a Magyarországon élő egy, vagy több felperessel, -34% a felperesek magyar állampolgárságú megbízottjai számára. Kamatokkal, 10.-i árfolyamon, 15%-os komisszióval számolva. Megelőzve az esetleges további pereket. – El tudom ám én is osztani a másét, de ettől pofátlan nem leszek, maximum hülye.

Ennyi. Írt a pasas egy moslékkavaró cikket a semmiről, egy következőben pedig jól elsimította. Ügyes. Mit fizethet ez most? Sika, kasza, ablakmosó a fürdőszobatükörre? Vagy már az sem kell? Jöttek a hullámok és innen páran máris-egyből-azonnal-hirtelen vihart kiáltottak. Van, aki egyenesen Kínáig szaladt. Azon röhögtem. Nem bántásiból, de kár lenne, mert a szocialista ember ott sem volt életképes. Pár blogot kihagytam, de tuti volt vadászrepülő összehasonlítás is az ügy kapcsán. Mindegy, nem ez a lényeg. Fizetni fogunk a Deloitte-nak, és egy azóta bebukott giga-csaló cégnek. Amíg lesznek emberek, akik ilyen szintű ügyeket elkúrnak, mint a Postabank volt, addig ostobaság meglepődni azon, hogy mások is bepróbálkoznak. Elsőnek a zsidók, utána szépen sorban a többi, ha megjelennek a hírek máshol is az abszurd címke mellett. Kilenc év kutatómunka, ezen még most is mosolygok. Ha ennek kb. egyharmada eladható doktorinak, akkor kibírnám a klímát.

Visszatérve erre a postra. Eddig nekem az jött le, hogy nagyjából hasonló a véleményünk a vastag bőr fogalmáról. Nem ugyanaz, de összeilleszthető. Emellett elfogadom, hogy itt a tiétek a mérvadó. (Nem a tiéd, hanem a sárgaháttereseké.) Minden tiszteletem mellett, azért ezek után lehúzni a Heti Választ, mert bedőlt egy hasonló átvágásnak, nálam már mereget ebből a fogalomból, ha ki nem is meríti úgy kolompárosan. Csak annyira, hogy szóljak, annyira nem, hogy elhatárolódjak. Úgyhogy… hátha elolvad a hó, és felálltok a monitor elől. Az irány jónak tűnik, így arccal a vasút felé.
Nocsak, másnap egyre akadt is finom hazai mondanivaló, nem?

Még egyszer, a magukat önnön butaságukról győzködők kedvéért: nemhogy megbántani nem szeretnék senkit, sőt! Vegyétek észre, hogy a megbántottságotokat, az indulataitokat fordítják MÁR MEGINT ellenetek! Közöm annyi, hogy ez most már nekem is fájt, tessék kevésbé lökdösődni! Egyetértek azzal, hogy bár érdemes figyelni az ilyen ügyeket, de hisztizni és játékvonatokkal dobálózni rögtön, azért komoly túlzás. Véleményem szerint.
Külön elnézést azoktól, akik elsőre is értették, amit írtam. Na és persze a kacsacsőrű emlősöktől még kettővel különebbet.

arlequin 2010.02.17. 09:53:18

@Csíkos Úr: kedves csíkos úr. látom: megszaladt tollának hegyét a papíron (brr)
pedig az a belga-vicc nagyon jó...
"Érződik, hogy több tantestület is belebukott a próbálkozásba, és hát tulajdonképp annyira szórakoztató vagy így! "
igazán elismerő. köszönöm. majd elmondom a főbolondnak, hogy céhünk további referenciákkal gyarapodott.
írásának lényegével tulajdonképpen -alásszolgája- egyetértek, ám-bátor bátor-kódom megjegyzi: kissé hosszadalmasan fejti ki különvéleményét. ráadásul hulla-hó-feleslegesen, hisz ahogy írja, hol van már a tavalyi hó?
köszönöm, hogy ennyi értékes időt pazarolt rám méltatlanra. igazán. ez méltányolandó.
de elfelejtett valamit:
"de ezt nem értem: "Jennifer, are You Married?"
világosítsd már meg elsetétült elmémet értelmed fényével, légyszíves!
előre is kösz"
na ezt. kicsit utánanéztem, de ezen túl késői órán neveletlen elmém képtelen az élet ezen mozaikdarabkájának helyretételéhez...

kuki123 2010.02.17. 17:06:56

fejlemények az ügyben

barikad.hu/node/47262

A holokauszt túlélőinek a MÁV ellen benyújtott kárpótlási keresetében több Izraelben élő felperes is szerepel, néhányukat felkereste a hvg.hu. Közülük egyesek valójában nem is Holokauszt-túlélők, és nem is tudnak arról, hogy felperesek lennének az ügyben.

ravaluf 2010.02.17. 18:34:01

hvg.hu/vilag/20100217_MAV_holokauszt_kereset_per

Kötelező!

Mondtam nektek, hogy egy kibaszott scam az egész, mocskos amerikai ügyvédek trükköznek mások gyászával. Ja, csekkoltam őket is, a büdös zsidó ügyvédek kijelentés sem áll meg, mert az irodát jegyző mókusok között egy olasz, egy szerb, és egy belőhetetlen, de nem zsidós nevű faszi van.

www.monicopavich.com/

Feldmájertől egy relatíve értelmes nyilatkozat:

www.hirmutato.hu/hirek/mav-per_chicagoban-1589157

Egyetlen dolgot ért el ez a három geci ügyvéd, dobtak + 3-5%-t a Jobbiknak. Lehet, meg kéne kaparni nem Vona fizette-e őket :-D

Kartal (rezervált) 2010.02.17. 22:58:54

@ravaluf: na igen. Ennek fényében azért kicsit máshogy fest a dolog.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.17. 23:28:15

@ravaluf: nem jól láttad

ROBERT JAMES PAVICH
JOHN J. PAVICH
testvérek, tehát nem egy szerb és egy olasz. Lengyelek közt elég elterjedt zsidó név :)
www.psaint.com/Team.htm
ha rákeresel a neten, még a barmicvójukról is találsz képeket bazzeg :) feltéve, ha tudod hogyan kell leírni amit keresni akarsz:)

Anthony D’Amato anthonydamato.law.northwestern.edu/ ez meg délamerikai

Rikki Harcos 2010.02.18. 00:26:38

@ravaluf: és ezt ki nem látta át? a lottón bezzeg egy nyomorult kettesem sem volt

ravaluf 2010.02.18. 08:36:53

@Conv:

Utoljára írok neked. Ha megnézed, az irodát egy Monico (full olasz) a két Pavich, és egy Stenvack jegyzi. A két Pavich szerb, és nem azért, mert nem zsidó név, pláne nem lengyel, gondolom egy kurva szót nem beszélsz semmilyen szláv nyelven, ellentétben velem, plusz a "fajtársaimat" (így kell mondani, ugye?) sem ismered, csak a kurucról, tehát inkább ne okoskodj, hanem olvass tovább:

www.monicopavich.com/civil_law_our_attorneys_r_pavich.html

Az utolsó sor szerint az Amerikai Szerb Ügyvédi Kamara tagja, korábbi elnöke. Egy picit feljebb található bejegyzés szerint 2001 és 2003 között a Jugoszlávia elleni er során a Hága-i Nemzetközi Bíróság főtanácsosa volt, ha ráguglizol, pont a nyelvismerete és kulturális beágyazottsága miatt.

(Ja, tudom, akkor biztosan szerb zsidó. Bocsika.....)

ravaluf 2010.02.18. 08:37:42

@Rikki Harcos: Oké, átláttad, de azért volt itt pár fickó, aki nem sajnos.

ravaluf 2010.02.18. 08:47:37

Karsai most adott riportot a TV-ben, és minden mondatának az volt a lényege, hogy kapják be a faszt ezek a szemét görények, és hogy per minden aspektusból megalapozatlan. Karsai a Holokauszt Múzeum No. 1. történész szakértője, a téma egyik legkiválóbb ismerője, maga is holokauszt túlélő szülők leszármazottja. A riport zárómondata részéről: "Ez egy nagyon alaptalan, aljas, és minden szempontból rossz következményekkel járó per."

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.18. 17:25:25

@ravaluf:

Ettől még a Pavich elterjedt lengyel zsidónév, és hogy szerbiában élt az csupán szerb állampolgárságot jelent.
Ahogyan az itt élő lengyel nemzetiségűek is magyar állampolgárok, és hidd el jó a magyar nyelvismeretük. Ettől még lengyelek bazzeg :)

האם אתה בטוח שאתה לא יודע כלום על היהודים?

Дорогой друг. Я 41 лет моя семья является самым крупным ребенком 19-летнего возраста.

Je parle quelques langues - Ik lees in het Nederlands

arlequin 2010.02.18. 17:50:02

@Conv: na látom te is csak egy öngyűlölő zsidó vagy. hahaha ;-))) ráadásul büszke a nyelvismeretére. hahaha. gyarapodik a csapat! "semmik vagyunk, mindenek leszünk!"
- olvasási közlemény, az író valóban bolond és ezennel elhatárolódik magától -
az első sort sikeresen kibetűztem, oroszul soha nem tanultam meg, a francia (?) nem tetszik, a hollandot ki nem állhatom, pláne nem ott élni...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.18. 18:39:40

@arlequin:

nyáron jó hollandia, én nem bírom a nagy meleget .
én magukat a franciákat utálom kegyetlenül, és nem vagyok hajlandó együtt enni franciákkal :)
az orosz nekem még kötelező volt :)

f.m.j. 2010.02.18. 18:41:03

@Conv: most spec a franciákat én is jobban utálom minden népnél :)

arlequin 2010.02.18. 19:13:10

@Conv: nekem is kötelező volt. ment szépen, de utána simán elfelejtettem, mert... vhogy kidobta az agyam, pedig nem csúnya nyelv. most egy kicsit bánom, ugyanúgy mint a hegedűt ;-)
elmúlt. sebaj.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.02.24. 11:57:05

A Bilderberg csürhe beledöglik a JÓISTEN NÉPÉBE!!!

Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt ez mindenkinek kötelező: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; - az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
...de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!

... piti cionrabszolgák a MÁV-on keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű "skarlát betűjét", amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a "SZABAD VÁLASZTÁSOKAT"!
A századik zsarolás...Választáskor...
Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó "parlamentális" napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz - a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
A "nemzetközi nagytőke" vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
...meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
...meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.

Érdekesség, hogy ha "érzéseiben bántunk" majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk...
ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze - mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!

Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; - KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége...

ISTEN KORONÁJÁRA!!!
...az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
...a MAGUNKFAJTÁNÁL!
...a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
MINDÖRÖKRE!!!

Hannibal22 2010.02.24. 12:13:49

@palostrend: Mi közöd neked Jézushoz?Távolabb vagy tőle mint hinnéd...

Agyalap 2010.02.25. 11:11:37

@palostrend: @hannibal22-73:
Mi van, már az elmegyógyintézetekben is van blogolási lehetőség?
Nem csoda, hogy közel van Jézushoz - a szomszéd ágyon fekszik...

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.12. 09:48:16

hannibal22-73 és Agyalap!

Sass Jóskával szűnt meg a zsidó humor úgyhogy nézzétek el, hogy csak teherként élem meg
bejegyzéseiteket.
Jézus Krisztus becsületes magyar neve: KÖROSZTÁSÚ JELZÉS.
Turáni vérvonal, tehát alapból antisemita!!!
Ezt a gyengébbek kedvéért szoktam lepötyögni, hogy nehogy a szokásos héber hamistörténelem téziseivel próbálják megkefélni a PÁLOS REND ATYJÁT!!!
Segítek még mert áttetszik, hogy Boldog Özsébtől eredeztetitek.
Jelentem, hogy ÖZSÉB "csak" újra álmodta és újra élesztette, amit JELZÉS URUNK elkezdett.
...és még nincs VÉGE!!!

fokabacsi 2010.11.22. 14:38:27

@Conv: A franciákat én is utálom Trianon miatt .

süti beállítások módosítása