Skip to content


       Szűrés lista

Napi Populista Kampányígéret - 3. rész

Szorosan kapcsolódik sorozatunk első részéhez. (Emlékeztetőül: "Támogatjuk az ombudsmanok javaslatát, készüljön statisztikai adatgyűjtés a bűnelkövetők származásáról.")

Hihetetlen, hogy ma -így nyolc év után- mivel álltak elő. Majdnem lefordultam a székről a hírcímet olvasva, és kétszer megdörzsöltem a szememet is a biztonság kedvéért. Azt írja az újság, hogy Az MSZP felszámolná a szociális "gyerek-bizniszt"

Felébredtek a Csipkerózsika-álomból és az anyjukat is odaadnák féláron a szavazatokért, így aztán úgy döntöttek a szocik, hogy az eddigi ígérethalmaz közepére bepaszírozzák még a családtámogatási rendszer átalakítását is.

Azt szeretnék hirdetik, az "új, méltányosabb" családtámogatási rendszerben érvényesüljön a szülő felelőssége és az egyén anyagi teherbíró képessége. Az MTI információi szerint az átalakítás célja, hogy az új rendszer azokat támogassa a több gyermek vállalásában, akik a közösség, az állam által biztosított segítségen túl maguk is tudnak tenni egy gyermek felneveléséért, megfelelő iskoláztatásáért.

Az MSZP azt vállalja ígéri, hogy ha kormányra kerül, akkor négy, vagy annál több gyermek esetén a családi pótlék jövedelemalapú családi támogatás formájában, azaz adókedvezményként lesz igénybe vehető.

Persze nem kell túlzottan örülni, mert

1, ezek sose változnak, mindig csak ígérnek, hazudnak össze-vissza

2, dolgozó szülők egy-kettő, max. három gyereket vállalnak

3, az új szavazók megszerzése mellett a régi nagy bázist is szeretnék megtartani, ezért azt találták ki, hogy ha valami véletlen csoda folytán kormányra kerülnek, ezt az új szabályt visszafele nem, csak előre alkalmazzák, csak azokra a családokra vonatkozna, akik ezt követően vállalnak négy vagy több gyereket. Vagyis a mostani megélhetési "szülőkkel" nem történik majd semmi.

Ettől függetlenül csodaszép ívet futott be az MSZP. Lenáciztak mindent és mindenkit, aki ezt állította, majd maguk is kimondták, hogy "azért szeretnék megváltoztatni a jelenlegi rendszert, mert az szerintük nem igazságos: olyanokat is hozzásegít a közösség támogatásához, akik ezzel a lehetőséggel nem pusztán élnek, hanem visszaélnek; a mai rendszer "gyermekvállalás-biznisszé", a megélhetés szinte kizárólagos forrásává válhat."

Ildi, Feri, Attila, többiek! Azt hiszitek, ez még segít? Vagy ez csak a kezdet, és ennél durvábbak is lesznek még? Mi jön még áprilisig? Mivel fogtok még előállni? Izgatottan várjuk!

Egy tanácsot viszont fogadjatok el. Ezt az igenbéna Horváth Csabit ne nagyon engedjétek megszólalni, ha jót akartok. Ez most is csak annyit tudott kinyögni, hogy bár ő nem volt  a teremben, az asztalán lévő papírlapok szavaztak helyette a Fővárosi Közgyűlésben. Hát ki ez, Ildikó? A tombolán nyertétek?

Szedjétek össze magatokat, toljátok meg a PR-szekeret!

Címkék: választás mszp npki

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr211831778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

System failure. :) 2010.03.11. 20:17:21

@Lone Wolf: Akkor lesz más. Csak akarat és elszántság kérdése.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.11. 20:39:44

"azért szeretnék megváltoztatni a jelenlegi rendszert, mert az szerintük nem igazságos: olyanokat is hozzásegít a közösség támogatásához, akik ezzel a lehetőséggel nem pusztán élnek, hanem visszaélnek; a mai rendszer "gyermekvállalás-biznisszé", a megélhetés szinte kizárólagos forrásává válhat."

Istenem, én egy-két éve még azt hittem ,hogy el kell telni 10-15 évnek még ezt bármelyik párt úgymond a parlamentig meri vinni,most meg a szocik is ezzel kampányolnak,muhahaha.

arlequin 2010.03.11. 20:46:34

@derelyegrádi szellem: nem ismered te a hölgyeket. bármelyik horgonyoz le nálad, az bizonyosan mazochista ;-))) ismerve magadat/magamat ;-DDD

snq 2010.03.11. 20:59:06

megnáczult a Párt :(

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.11. 21:18:42

Pár hete írtam,hogy lassan az lesz ,hogy támogatják Orbán Viktor miniszterelnöki jelölését.Még a végén tényleg bejön.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.11. 21:22:47

@reKorrekt: Miért bántasz bennünket ilyen recskes videókkal? Bántottunk mi téged:-DDDDDD ?
Azt a V betüt jelző, bordó kabátos nő, na az tetszett. Intelligens az istenadta. Igaz, a kutyám nem szívesen tanítaná, reménytelelennek tartaná:(
Nem lehetne az ilyen prototípusokat elkülöníteni a saját kis szoci világába, a saját kis szociajai termeljék ki neki a nyugdíjt? Akkor élhetne ott a kibucban,mint marci hevesen.
Miért pont nekem kellene kitermelni a a nyugdíját? Termelje ki Fletó és az egész szoci bagázs és egyék azt reggel, délben, este, amit ők megtermelnek eme ős-szoci archetípusának, a fene a bélését...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.11. 21:49:13

Ezt az "igeretet" is szo szerint olloztak a Jobbik programjabol. SZO SZERINT. Sot... meg azokat a szofordulatokat is hasznaljak a beszedukben, amiket Vona szokott a lakossagi forumain. Eddig csak a Fidesz majmolta a Jobbikot, ugy tunik, most mar az MSZP is. Hiaba, a legnagyobb elismeres, ha elkezdenek utanozni. Ezt a vastagbort, ezt mar tenyleg alig lehet hinni. Es meg kerek egy honap hatra van!!!

arlequin 2010.03.11. 22:38:49

@Meleardil Eressea Iluvadan: hej komám így szép az ílet! ha zajlik. még a végén önlebuktató iwiw-szájtokat hoznak léte, hogy a házmesteri miként csalja a feleségét. a buta bárdolatlan proliknál tuti + 2% szavazat ;-)))
utána jön, hogy úgy veri az asszonyt, ahogy az orbán, majd lesz egy kiszivárogtatott 'tavaszi' beszéd, 'őszödi' helyett. ezt követi a ketrecharcos bejátszás, ahol az atis félelemmentesen néz szembe egy szovjet katonával árpádsávos alsónaciban hagyományos csimbókba fonott hajjal, mellkasán turul és párductetoválással.
de a csúcs az lesz amikor... (ezt majd később, még nem érett meg rá a helyzet, és semmi nem jut eszembe ;-)))

kuki123 2010.03.11. 22:42:33

Néz má ez a jobbik programja..mi van csak nem túl jó lett

KEDVES LENDVAI ILDIKÓ MOST MI VAN AZ MSZP RASSZISTA ESZMÉKKEL KEZD KACÉRKODNI?

A papírszavazóson beszartam...persze semmilyen következménye nem lesz a dolognak..

kuki123 2010.03.11. 22:48:52

@laspalmas:
index.hu/belfold/2010/03/11/bajnai_ingatlancserere_nem_emlekszik/

bajnainak emlékezetkiesése van

XD

ez olyan kis ügy volt hogy már nem is emlékszik rá...vajon miket csináltak a 8 év alatt ha 1,5 éves kiemelt beruházásra nem emlékszik...

Pistu 2010.03.11. 22:59:36

Ejj de vicces! Na a maszoptól már a kormosaik is elfordultak, most meg megpróbálnák befenyíteni őket? Jövő héten már a multinacionális tőke lesz a célpont. :)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.11. 23:32:10

@Pistu: Az kesz.... Ha nekiesnek a multiknak is, akkor mar csak par lepes a burkolt zsidozas. Meg a vegen a sajt torvenyuk miatt mennek majd bortonbe, mint Al Capone adocsalasert. Mar alig van olyan retege a tarsadalomnak, aki ne a verukre szomlyazna, most meg azoknak esnek neki. Nem ertik, hogy aki egyszer elfordult toluk, akinek az orrabol mar kiszellozott az akol szaga, az nemigen vagyodik vissza a buzbe. Hiaba jonnek ezekkel a lopott (tenyleg csak ehhez ertenek!) igeretekkel, senki nem partol at hozzajuk, de akinek ezzel beszolnak, az siman otthagyja oket.

Azt mondhatnam, hogy lassan csak az marad meg MSZP szavazonak, aki egyaltalan semmilyen hirt nem hallgat es nem olvas, vagy nagyon durva penzek kotik a PSZM-hez (Politikai Szereplok Maffiaja)

arlequin 2010.03.11. 23:51:52

@Meleardil Eressea Iluvadan: én csak szeretnék oda tartozni. megkerestek ugyan, de visszautasítottam. pedig tudhatnák, hogy 3 a magyar igazság és 1 a ráadás. negyedjére nem mondtam volna nemet... ;-)))
ezt is elfaragtam.

Pistu 2010.03.11. 23:56:32

@Meleardil Eressea Iluvadan: Szerintem most már a maszop bárkinek önként és dalolva neki esne, ha azzal szavazatokat szerezhetne. Náluk már a legfőbb célkitűzés az, hogy minél több mentelmi jogot tudjanak megtartani, úgy mint a madöfakkerek.
Ha csak abból indulunk ki amit eddig láttunk tőlük - még előfordulhat a kampányban, mondjuk az utolsó héten - hogy azzal fognak kampányolni, hogy a fidesz tehet holokauszt-törvényről, mert a szavazáskor tartózkodott. És még akkor is lesz olyan vak, süket, agyhalott aki gyúrcsányt és maffiózó társait fogja éltetni. Gondolom azok az emberek azok, akiknek nem szóltak még, hogy ha a regnáló hatalomra rosszat mondanak, nem jön el értük a fekete autó.

Kartal (rezervált) 2010.03.12. 00:07:44

@laspalmas: Laspalmas, Te csak ne nagyon biztasd ezt a senkiházi rabló hazaáruló bandát. Még komolyan veszik amit mondtál... (pl.: Szedjétek össze magatokat, toljátok meg a PR-szekeret!)
Ez a plakát valami óriási xD Igazi szdsz utánérzés, bár jobb lenne, ha a Jobbik nem mutogatná ezt a nőstény orkot, még reklámot csinálnak neki.

Lone Wolf 2010.03.12. 01:51:43

@System failure.

Na, az elszántságot azt tudom tisztelni! Csak az a gond hogy titeket nem. Hála, a soraitokba vegyülő focihuligán szkinhed állatfajnak. Srry ez van! Nem áll tőlem távol az erő alkalmazása, és messze vagyok a gyávától. Máskülönben nem dolgoztam volna éveken át éjjeliőrként, telephelyeken is, de a hőzöngő idiótákat, és az átgondolatlan kapkodást nem szeretem.

Visszatérve, az 1 százalék dolgára. Ez most sokaknak nem fog tetszeni ; Ami azt illeti, én eltörölném, vagy lekurtítanám 0,5-0,25 százalékra. Hasznos dolog, és rengeteget számít, ezt nem tagadom! De az a fene nagy helyzet, hogy LUXUS! Márpedig akinek kilóg a s*gge a gatyából, az ne ilyenre költsön. És nekünk biz'a kilóg! Nem is kicsit. NAGYON.

f.m.j. 2010.03.12. 07:20:07

index.hu/kulfold/2010/03/11/magyarorszag_a_romak_elleni_eroszakrol_hires/

megvan a napi igazságtalanság is... pont ők dumálnak, rendőri túlkapás (csak ott, ahol nem kéne, persze...), meg etnikákok elleni agresszió...

f.m.j. 2010.03.12. 07:23:09

"A kormány általánosságban tiszteletben tartotta a szólás és a sajtó alkotmányosan biztosított szabadságát. Az országban független média, hatékony bírósági rendszer, valamint funkcionáló demokratikus politikai rendszer biztosítja a szólás- és sajtószabadság érvényesülését. Ugyanakkor vádak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az állami tulajdonú közszolgálati műsorszolgáltatás politikai befolyás alatt áll a nem megfelelő sajtószabályozás miatt.

Az aktív és független média korlátozás nélkül sokféle nézetnek adhatott hangot; az államilag tulajdonolt, hagyományosan pártfüggetlen rádió- és tv-állomások azonban - amelyek a médiapiac 18, illetve 14 százalékát fedik le - néhány esetben nagyobb mértékben vették figyelembe a fő ellenzéki párt szempontjait."

Ugyanakkor ezt a dolgot meg ífgy látják... hát nem érdekes?

f.m.j. 2010.03.12. 07:25:37

"A dokumentumban a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségére (Mazsihisz) hivatkozva az szerepel: az antiszemitizmus 2008-hoz képest nem fokozódott"

Hát innen merítenek az objektíven tájékozódó nemzetközi elemzők...

na, befejeztem... :)

arlequin 2010.03.12. 08:09:02

@f.m.j.: nyugodtan cserélhetnének nevet "magyarországi mammonimádók véd- és dacszövetségére". senki se venné észre a különbséget, esetleg schweitzer józsi bácsi szegény...

f.m.j. 2010.03.12. 08:14:41

@arlequin: oké, nagyon sajnálom, hogy megöltek 6 cigányt, köztük egy 4-5 éves kisgyereket, azért az húzós volt... de egy hónapon belül a 3. 80 év feletti kisöreget vernek szét brutálisan fejszével, ZSÍRKEVERŐ KANÁLLAL!!! baszki, hogy még a cipője is véres, aztán megy gépezni, mintha az anyjától kérte volna, az ész megáll, de a jelentés csakis kizárólag a romák elleni támadásokról jelent.... miféle jelentés ez? Igen, olyan mazsihiszes... és itt el is követtem életem első "zsidózását" - be is fejeztem, mert én is olyan mocskos leszek, mint ők. Szeretik ezek azt, ahol ének? Mert a hazájuknak nem nevezném...

redriot77 2010.03.12. 08:16:43

@667 - A Sátán szomszédja:
OFF
Te szerintem szembe laksz a Sátánnal, a szomszédai a 664-ben és a 668-ban laknak. :))))
ON

Denimm 2010.03.12. 08:19:22

@redriot77: szembeszomszéd is szomszéd :-)

f.m.j. 2010.03.12. 08:19:38

van egy kép a mostani hvg-ben, ahol Hagyó vigyorog a börtönben, valami látogatáskor, avatáskor.
Szerintem tényleg azért fejlesztették lakályosra a börtönöket, mert tudják mi vár rájuk, biztos az is meg van szervezve, hogy testőrök vigyáznak majd a segglyukukra...

redriot77 2010.03.12. 08:21:40

@f.m.j.: nekem ez a kedvencem:
"Folytatódott a romákkal szembeni diszkrimináció az oktatás, a lakhatás, a foglalkoztatás, valamint a szociális szolgáltatásokhoz való hozzáférés terén."

Hogy a mocskos kurva édesanyjukat ezeknek a hazug férgeknek: diszkrimináció A LAKHATÁS TERÉN. Ingyen, az adófizetők pénzéből finanszírozva kapnak olyan házakat, amikért a fehér embernek húsz-harminc éves hitelcsapda nélkül esélye sincs hozzájutni! És akkor diszkriminációról böfögnek! Ezeknek tényleg olyan arcbőr-szerkezetük van, amit még egy 20mm-es gépágyú is csak horzsolni tud.

redriot77 2010.03.12. 08:22:30

@Denimm: lényeg hogy rendes emberek laknak arrafelé, jó a lakóközösség. :)))

eszkep 2010.03.12. 08:25:40

OFF:
Bár a Magyar Hírlappal ma már nem érdemes érdemben foglalkozni, ezt a képet érdemes megnézni:
www.magyarhirlap.hu/belfold/komediaba_fulladt_a_fovarosi_kozgyules.html
Havas Zsófia láthatóan otthonosan érzi magát a Fővárosi Közgyűlés üléstermében...

arlequin 2010.03.12. 08:27:40

@redriot77: OFF horzsolni tud? szerintem még az ionágyú is nehezen boldogulna azzal. előtte tán bekopogtatna a cél-homlokon, s megkérdezné: "van valaki otthon?" - "senki" - "hoppá elnézést" - mondaná az ionágyú és idegösszeroppanással rokkantnyugdíjba vonulna. beülne az otthoni karosszékébe, takaróval körbetekerné hűtőlemezkéit és élete végéig könnyes szemmekkel nézné a mónika-sót...ON

@f.m.j.: én is együttérzek velük, de nyilván nem erről van szó. ;-(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.12. 08:27:50

""azért szeretnék megváltoztatni a jelenlegi rendszert, mert az szerintük nem igazságos: "
Bazmeg volt rá 8 évetek!

"csak azokra a családokra vonatkozna, akik ezt követően vállalnak négy vagy több gyereket. Vagyis a mostani megélhetési "szülőkkel" nem történik majd semmi."
Viszont akkor meg bénák, szavazókat veszítenek, mert a zigók többségének ez nem kedvez... Bár mindegy, azokat ez úgysem érdekli, majd lesz aki megmondja, hogy kaptok 20 ezret ha a maszopra szavaztok...

redriot77 2010.03.12. 08:32:02

@Roxvox: ez egy ilyen ország. Szerintem a magyar légierőnek is több tábornoka van mint bevethető vadászgépe.

eszkep 2010.03.12. 08:32:23

OFF
Erről egy künnyű kis poszt, pénteken "bemelegítő" gyanánt?
www.blikk.hu/blikk_aktualis/180-milliardba-kerulhet-klados-tevedese-2013180/

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 08:38:20

cikkáj!

az efftásak elkezdték telepíteni az "aknákat" a következő kormánynak. Ezek a hangaztos kijelentések szerintem NEM a mostani kampánynak szólnak, hanem a 2014-es "előkészületei". És miért van egy olyan érzésem, hogy tudom ki lesz a következő miniszterelnök-jelöltjük :(((

/hacsak nem jogerős fegyházbüntetését tölti majd éppen.../

esef 2010.03.12. 08:40:44

Nem olvastam utána, hátha ti igen, és valaki megírja nekem. Kommuista elvtársaink nagy reformja mit csinálna az emelt összegű családi pótlékkal. Mert azt nem véletlenül kapják azok, akiknek a gyerekük fogyatékos vagy tartósan beteg. Azokat a gyerekeket vagy nem veszik be bölcsibe/oviba, vagy csak spécibe, de ott meg a helyek száma kevesebb mint ahány gyerek szeretne bekerülni. Adnának "emelt összegű utalványt" seggtörlésre?
Nekem mindkét fiam tartósan beteg, "rendes" oviba próbálunk járni több-kevesebb (inkább ez utóbbi) sikerrel. Egy fogyatékos/tartósan beteg gyerek mellett kurvára nem könnyű ám anyukának visszamenni dolgozni. Nehezebb, mint azt az elvtársak többsége, vagy innen a kommentelők egy része gondolná...

esef 2010.03.12. 08:44:09

@eszkep:
Akkor most a papír súlya nyomta le a szavazógombot, vagy a kollegina keze? Csabika ennyire hülye? (az, már bizonyította BKV-ügyben is)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 08:46:50

hírözön:))

www.mno.hu/portal/700413

www.mno.hu/portal/700416

/bazz, ezek tényleg benáczultak :)))/

www.mno.hu/portal/700372

/érdeklődve várnám a néhai szadesz prominenseinek kirohanásait a reggeli mokkában.../

index.hu/gazdasag/magyar/2010/03/12/mav_mav_informatika/

... és a végére hagytam a "nemzet bohócát" :))

www.fn.hu/valasztas2010/20100311/gyurcsany_orban_tart_tolem/

Marcellusca 2010.03.12. 08:54:42

Asztaqrva megvilágosodásos jómindenit!

Évek óta ezt szajkózzák a szemétnáczifasisztarasszisták.
Hirtelen beléjük nyilalt a felismerés?

Tudom, tudom, igérgetni nagyon tudnak.
Ezzel már tele a padlás.

Krikri 2010.03.12. 09:10:47

9.09:
index.hu/belfold/2010/03/12/ferrarit_es_porschet_is_lefoglaltak_az_eclipse-nel/
Lamborghinit keresik lol biztos nehéz a sok között megtalálni :-D

Marcellusca 2010.03.12. 09:10:58

Valaki nézte az m1-en a reggeli műsort?
Csak félfüllel hallottam a lapszemlében, valami jobbikos fikázós cikkről. Miről, melyik újságban van erről szó?

Más: Állítólag téma volt, hogy ha a holokauszttagadát bűntetik, akkor az "éljenzését" is?
Mondjuk ez jó kérdés.
Tagadni nem lehet, de egyetérteni vele igen? :)

Lone Wolf 2010.03.12. 09:22:16

www.mno.hu/portal/700413

-"Az ügylet miatt a sajtóban felvetődött az is, hogy Hagyó Miklós hosszabb időre külföldre utazhat"

Szerintem Ilyen szép PC módon még el nem mondták hogy Hagyó szökni akarhat. XD

Hosszúlépés 2010.03.12. 09:23:58

index.hu/belfold/2010/03/12/bolcsodei_reritesei_dijat_javasol_egy_meh-tanulmany/

Hülyék ezek, csak nem forognak.

1, kevés az "ingyen"(adóból fenntartott) bölcsi
2,szedjenek be a szülőktől havi 28500at, ebből növeljék a férőhelyekete, de
3,családi gyermekfelügyeletre is be lehetne váltani

Gratulálok.

eszkep 2010.03.12. 09:24:22

Továbi OFF poszt-ajánlónak:
"Átgondolt" socialista bölcsödei koncepció
index.hu/belfold/2010/03/12/bolcsodei_reritesei_dijat_javasol_egy_meh-tanulmany/

Kartal (rezervált) 2010.03.12. 09:26:30

@Marcellusca: persze, beszélni tudnak, de beszéddel nem lehet rizst főzni...

@f.m.j.: nagyon helyes. Féljenek csak, a rohadt anyjukat, ha más nem tartja vissza ezeket az etikai-erkölcsi fogyatékosokat a rablástól csak a félelem, akkor féljenek.

@eszkep: és senki sincs, aki kirúgja a széket alóla?

@redriot77: én azért tennék egy próbát vele, hátha nem csak horzsolna... :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 09:28:36

@Hosszúlépés: @eszkep: szeretném kiegészíteni ezt a MEH tanulmányt (amolyan "szocisan"):

Ha már UTALVÁNY ugye, akkor lehetne cafeteria-szerűen adni, és legyen rajta - mondjunk - 95%-os adóteher. Na? Jó ötlet? :)))

spájdernecc 2010.03.12. 09:32:14

@Seduxen:
hülye vagy?
ne adj ötleteket ezeknek :))

Hosszúlépés 2010.03.12. 09:33:14

@Seduxen: támogatom, természetesen:))))

Marcellusca 2010.03.12. 09:43:55

@Seduxen: Vazze, Te még mindig másnapos vagy? :)))))
Vagy csak ennyire elittad már az eszed? :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 09:51:38

@Marcellusca: nem bazze, politikai pályára készülök :)))

Ha megnézed az előző 2 kommentet, nem rossz az ötletem, többen támogatják :))))

Vagy nem tudod elhinni, hogy ez lenne belőle? És megmagyaráznák, hogy ők a cociálisan kurvaérzékeny nemzetmentésre predesztinált "becsületes emberek értékalapú közössége"...

esef 2010.03.12. 09:53:10

@Marcellusca:
Ha én egy hónap múlva azt mondom, hogy a sztálini terror 30 millió áldozatához képest a hivatalos álláspont szerinti 6 millió zsidó semmi nem volt, akkor mehetek börtönbe mert jelentéktelennek tüntetem fel az áldozatok számát? Szép kis jogállam, mondhatom...

esef 2010.03.12. 09:55:08

Amúgy én meg vállalom, hogy ha kormányra kerülök, minden magyar állampolgárnak alanyi jogon ingyen fog járni minden, sőt, még 1.000.000.000. Ft-ot kap mindenki kárpótlásul az elmúlt 20 évért. Annyira lesz valóság, mint az MSZMP kormányra kerülése. (Kivéve a lehetséges nagykoalíció esetét persze...)

derelyegrádi szellem 2010.03.12. 09:56:58

@eszkep:

Azé a Kaldosé, aki 8.8 millió HAVI fizetést kap, ezt azzal indokolták, hogy egy világhíres válságmenedzserről van szó, aki a legjobb az egész kerek e világon....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 10:00:34

@derelyegrádi szellem: hozott Isten!

Na akkor a tegnapira visszatérve, "lökjed" a sódert :))

spájdernecc 2010.03.12. 10:23:20

@derelyegrádi szellem:
nem egészen :)
Klados nem menedzser, hanem mérnök
nem is rossz, tényleg ott van a nemzetközileg is elismert metróguruk között
viszont a demszkigrádi viszonyokra csak helyben lehet felkészülni
ha egyáltalán

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.12. 10:23:59

Bölcsődei cuccon rajta vagyok, türelem ;)

Hosszúlépés 2010.03.12. 10:40:17

@Marcellusca: hirtelen azt hittem, tőlem kérded :D
Freud....

Hosszúlépés 2010.03.12. 10:48:00

@Seduxen: Nem, de néha már tűnt úgy :)))

reKorrekt 2010.03.12. 11:11:12

@laspalmas: "...és felszólítom a weboldal szerkesztőit a plakát azonnali eltávolítására."
Milyen jogon?

Marcellusca 2010.03.12. 11:11:28

@Seduxen: Nu, akkó sürgősssen mennyé sebészhez, oszt' vetessed kifelé a gerincedet, vaze! :)))

@esef: Így van. De, ha helyesled a holokausztot és azt mondod, hogy még több zsidót is kinyírhattak volna, azt már nem bűntetik.
Lewgalábbis ez jött le a beharangozóból.

@Hosszúlépés: Tőled?
Úgyis tudom, hogy másnapos vagy. :DDDD

Hosszúlépés 2010.03.12. 11:12:30

@Marcellusca: bárcsak :D
Megtalált vmi tavaszi nátha és csak a kamillatejjja...

Marcellusca 2010.03.12. 11:13:23

@reKorrekt: Mijafaxom ez a LOPSTOP tábla? :)))))))))))))

Marcellusca 2010.03.12. 11:14:42

@Hosszúlépés: Ja.
Ujjnyi tea, ujjnyi rum. :DDDD

Hosszúlépés 2010.03.12. 11:17:56

@Marcellusca: és ezek után délután egy hosszabb szundi:D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 11:22:04

@Marcellusca: "Ujjnyi tea, ujjnyi rum" - wehehehe, én ezt vodka, és narancs relációjában ismertem, csak a narancs hozzávalónál vízszintesen tartod az ujjadat, a vodkánál függőlegesen ! :)))

húúú, de rég volt, amikor azt nyakaltam :(( brrrr... meg vbk-t. na arra nem is vagyok büszke :(

Marcellusca 2010.03.12. 11:27:09

@Hosszúlépés: Még jó, hogy otthon vagy. Így nem az utcán fetrengsz részegen. :)))

@Seduxen: Ja, ja. Ösmerős történés. :)

Hosszúlépés 2010.03.12. 11:31:15

@Marcellusca: áh, láttam a Mi éveinket és azóta nem iszom, nem megy. Nem bírok semmit, ami az MSZP miatt van:D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 11:33:58

@Hosszúlépés: "Nem bírok semmit, ami az MSZP miatt van:D"

A nap kommentje !! :))))

Még szerencse, hogy nem ejtettek egy szót sem a sok szex-ről, azbasznabe :)))

Kartal (rezervált) 2010.03.12. 11:39:20

Napi nonszensz a Hírszerzőről: Magyarország számára az igazi változást mindig az MSZP és a magyar baloldal jelentette.

*sírva röhögök*

Marcellusca 2010.03.12. 11:39:47

@Hosszúlépés: LOL!!!!
Nem is köll innyi! Csak megnézed a vidijót, oszt' úgy fejbeb@sz, hogy csak nézel. :)))

@Seduxen: Na, azt télleg beb@szna! :D

Kartal (rezervált) 2010.03.12. 11:42:01

@laspalmas: jáááj, le kell mentsem gyorsan xD

@Hosszúlépés: rosszul teszed. Pálinkát bele, nem kicsit :)

@esef: hoppá! Itt is van három év börtön! :D

Hosszúlépés 2010.03.12. 11:54:17

@Marcellusca: persze. Beballagok a V'bőr Caféba és:
-Főúr, egy Zuschlagot kérnék!

Marcellusca 2010.03.12. 11:58:04

@Hosszúlépés: Hát, nokiás dobozt ne is kérj! :D

Marcellusca 2010.03.12. 12:07:38

@Hosszúlépés: Őőőőő, most így fejből nem tudom, hogy mennyi miatt van lecsukva Cusi, de nokiás doboz csak a béjkávénál található. :)

Hosszúlépés 2010.03.12. 12:09:54

@Marcellusca: fura. Nekem mindig csak bérletet adtak, Azt se dobozzal, csak egyet :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 12:13:20

@Marcellusca: ha 15 millával számolunk/ládika, akkor cusi olyan 6 nokiásdoboznyi dokumentumért kell, hogy feleljen :))

Hosszúlépés 2010.03.12. 12:14:44

@Seduxen: szegény. Ennyiért egy becsületes embert meghurcolni? :'(

Marcellusca 2010.03.12. 12:28:11

@Hosszúlépés: Na, mosmommeg mik vannak! :D
Ez is csak a Zorbán meg a Fityisz vezérelte ügyéssség mijatt van. :D

Hosszúlépés 2010.03.12. 12:32:42

@Marcellusca: naná. Te ezt nem tudtad??? Így sose lesz bögréd.

Marcellusca 2010.03.12. 12:36:56

@Hosszúlépés: Honnan tudod, hogy nekem már mim van? :)
És, ha én éppen már a wellness hétvégére hajtok? :D

Úúúúú, bakker, elfelejtettem nyomni azt a qrva gombot. :D

Hosszúlépés 2010.03.12. 12:40:44

@Marcellusca: wellness hétvége persze...Ha meg nem tudod nyomni a gombot, rá kell rakni egy iratcsomót :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.12. 13:10:16

@Hosszúlépés: látod mik vannak? Mondjuk szerintem igazságos lenne úgy, hogy "dobozonként" 1 év letöltendő.

Ha 5 "doboznyi" a sara, akkor 5 év.

Aki mondjuk 10 milliárdot sikított... Annak szopóág :))))

Hosszúlépés 2010.03.12. 13:15:40

@Seduxen: tekintve az anyagi helyzetem...ha ad egy tele dobozt, vállalok egy egész évet. Aki meg 10 milliárdot húzott be...nos, ha ennyi pénzből nem tudta magát bebiztosítani, akkor nem tanult a nagyoktól:D

picur3ka 2010.03.12. 13:21:20

Progromot is fognak hirdetni, nem all ez tavol toluk, sohasem allt, mondjuk, s az elso zsidotorvenyt mar meg is hoztak.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.12. 13:29:27

@reKorrekt:

Mint a magyar demokrácia egyik letéteményese.
Meg mer nácik.
Meg csak. :))

isti77 2010.03.12. 14:55:16

Elvtársaim, és mi a szájbab.szott k.rva anyátokat csináltatok 8 évig? Azonkívül, hogy lejtőre tettétek az országot.
... ja, le is engedtétek az aljáig. Akkor megvan, mire ment el az idő.

Még 30 nap (1 HÓNAPON BELÜL VAGYUNK!!!!), és kiderül, ki kivel lép szöv... közös cellába.

Roxvox 2010.03.12. 16:34:23

@Hosszúlépés: A hasonló méretű papírdobozok 300 Ft-ba kerülnek, legalábbis a patikában. :))))

Roxvox 2010.03.12. 16:38:20

Én a Nokia helyében beperelném ezt az egész bagázst hitelrontásért.

Auris 2010.03.13. 13:01:28

Na olvasva ezt a hírt, azt gondolom eljött a kánaán számunkra. Én már nem bosszankodom. Méla mosollyal nézem, ahogy azt a sok szart amit 8 év alatt összegereblyéltek, azt most szépen szétkenik az arcukon. Nagyon sok ráfér. És nagyon jól áll nekik. Egyre jobb a műsor!!!

Lone Wolf 2010.03.13. 13:05:21

@laspalmas:

Akkor már értem, hogy miért vágták meg a családtámogatást, és akarták lecsökkenteni a gyerekorvosoknak jutó pénzt, a 2 évvel ezelőtti szavazás után.

Hosszúlépés 2010.03.13. 13:30:09

@Roxvox: vagy dobozolhatok itthon, mint Tóték:D

Hosszúlépés 2010.03.13. 13:35:46

@laspalmas: ez fantasztikus. Az a bekezdés a kedvencem, amiben azt írja, hogy nekik is eszükbe jutott ám ez korábban, csak a többi csúnya MSZP-s azt mondta rájuk, hogy kirekesztőek. Aztán jött a Jobbik, és hát az aztán tényleg csúnyán kirekesztő, de most mégis itt a spanyolviasz, a bátor MSZP mégis ki mer állni ezzel a javaslattal.

süti beállítások módosítása