Skip to content


       Szűrés lista

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:

 

Címkék: videó jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr1001875724

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik, botrányok, média 2010.03.31. 18:16:01

Egyre több bilit borogatnak ki a Jobbikkal kapcsolatban amikről gondolom mindenki hallott már. Ott van például az egyik képen „virslivel faszozó” párttag, a volt szóvivőjük Király András, akiről olyan fotók jelentek meg amiken állítólag füv...

Trackback: Vona MSZP-sekkel üzletelt 2010.03.30. 11:00:02

2006-ban még Vona Gábor is szép szavakkal hízelgett az MSZP egyik képviselőjének, aki egyben a csepeli vagyonkezelőt is vezette. Vona termékmenedzserként dolgozott még akkor.

Trackback: Itt a Jobbik új himnusza! 2010.03.30. 06:23:02

A Kárpátia: Magyar Gárda Indulójának zenéjére elkészült a Jobbik új himnusza. Az utóbbi hetek összes Jobbik-híre benne van a videóban: Király András, Kassab Adonis, Szávay István, Müller Niki. De nem maradnak el a Jobbik régi sztárjai sem: Gábor, ...

Trackback: Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+) 2010.03.29. 20:13:08

Itt a legújabb jófej jobbikos: a füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kasszab Adonisz és a péniszpumpás Szávay István után. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik. &n...

Trackback: A Jobbik az igazi „elempé” 2010.03.29. 15:56:14

A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe ker...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arlequin 2010.03.29. 20:08:47

@Auris: az egyik kedvenceim. ők nyomták a legjobban az emberbőrrel fedett várfalaikkal (!). igazi gennyedékek. pogány istenkirályok! (tisztára beindultam, a vér dübörög... ;-)))

==T== 2010.03.29. 20:11:16

@nfgy: ez nem új hír, korábban is ismert volt.

Auris 2010.03.29. 20:18:13

@arlequin: Na igen, ők amellett, hogy frissen nyúzott bőrrel tapétáztak, az ilyen kis faszpumpásokat is helyre tették volna. Az is szokásuk volt, hogy a legyőzötteket kiherélték, vagy csak szimplán kitépték a nemi szervüket.

Mi erkölcs lenne itt a neten....:)

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 20:28:44

@arlequin:
Off
Szép jó estét, kedvenc Bolondom!
Már megint megkevered vallásilag merengő (ma)Donna-fejemet! Formailag keresztyén vallásos létemre én a panteizmus felé hajlok.
Mondok is magamban: hűha, én keresztyén pogány vagyok:(
Én ott érzem a mindenség princípiumát a bogárban, a kutyámban, a macskáimban, a tűzben, a teliholdban, a kellemes tavaszesti levegőben, a dübörgő tengerben, a sima tükrű, borszínű tengerben is, a már élvezetes kórusban brekegő békákban is, a kerti aranyesőmben, a salátában, amit az asztalra tálalalok. Ráadásul állatáldozó is vagyok, mert húst is eszek. És élvezettel, vallásos áhitattal eszek egy jó töltött bárányt tavaszi madársalátával, öntözöm meg egy kupa finom száraz fehérrel...Ó, és a friss kenyér illata, hát az is maga az istenség, akit mohón magamhoz veszek:-(
Húúúúúúú, pogány vagyok. Az ilyen hívőt minden tisztességes embernek ki kell rekesztenie, nem?
Reménytelenül pogány hívő vagyok:-)
On

arlequin 2010.03.29. 20:37:50

@Auris: faszkorbács lenne itt nem faszpumpa. ;-)))

@Donna (Cara)mba: elmúlik ez is ne aggódj. itt most egy-két kömény szó következik, elnézést: egy fontos dolog a panteizmussal kapcsolatban. a p. csak az immanenciát (bennerejlőséget) veszi komolyan, ebből lesz a bálványimádás. immanenciáról viszont nem beszélhetünk transzcendencia (meghaladás) nélkül. és ez a kettő egy (lásd jézus 1xe ember és 1xe isten). ezt próbálta itt a kartárs pogány feszegetni, csak a newage-s katyvasznak megfelelően nem ismeri a hagyományt. másképpen mondva mozgás és nyugalom, teremtés és teremtő, hang és csend egy. a statikus a lényeg a dinamikus a lényeg természete, egységük maga a szeretet. mint a tükör és tükörképei ("kuss legyen bolond, ne pofázz annyit, mert...!" 'oppá király uram elnézést...' "mondtam:KUSS" 'igenis')
szép estét mindenkinek

Horizont 2010.03.29. 20:50:44

@Auris: "Értékek, gyerekek, értékek! " Erről beszélnék én is. Csak nem kéne válogatni, hogy ez értékmentén legyen erre meg oda se figyeljünk. Tudjuk, hogy nincs egy párt se hiba nélkül, de oda kell figyelniük és minimálisra csökkenteni az ilyen dolgokat. Az nem mentség, hogy a másik oldalon durvábbakat csinálnak.
@==T==: Na MK sem sokáig miután kiderült, hogy egy millióért szakértett Medgyessy kormányának:)

kuki123 2010.03.29. 21:05:22

@Aullah: egészen vastagbőr....bár a rinocéroszt még nem éri el

XD

flippant 2010.03.29. 21:07:31

Az eredeti (gyurcsányos) jobban tetszett. Ez már olyan járassukleajobbikotaválasztáselőttkéthéttel- szagúnak tűnik...

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 21:08:00

@arlequin:
Uccsó offom e témában
A benne rejlőség az én felfogásomban önnönmaga része is meg egésze is. Egyszerre.
Vagyis fekete és fehér egyszerre, csak hol a feketét látjuk, mi halandó elméjűek, hol a fehéret, a kettőt egyként felfogni nem bírjuk. Sztem. De attól még van. Vagy lehet.
On

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 21:16:20

@Auris: Örülök, hogy ilyen pontosan megfogalmaztad, én csak elgondolni bírtam, leírni már rest lettem volna. Plusz nem is tudok világosan fogalmazni:(

Igenis, az ember tekintsem felfele is néha, ne csak a nyomorult sarat dagassza! Lehet, hogy amit egy párt megközelítőleg mint értéket megfogalmaz, azt utána sutba veti, ha győz. De ettól az én érté-választásom ugyanaz marad. Legfeljebb 4 év múlve megválok attól a formációtól, ami hamisnak bizonyul.
A gusztustalanság elveszi mindig a kedvem, de attól az általam értékeknek vallot elvek nem mocskolódnak be, mert esetleg mocskos emberek veszik a szájukra.
Elvégre egy nyelven, bizonyos szókészlet azonos egy apáca, egy kurva, egy "látnok" és egy lator esetében is. Mondjuk: kenyér. Ez nagyjából mindekinek kenyér, tolvajnak, Barrabásnak, Jézusnak, Júdásnak.
Vannak emberek, akiket tisztelek, és tudom, mindig lesznek, akik bemocskolják azokat a szavakat, amelyeket én is használok. De attól számomra a szó, az eszme, a fogalom lényege megmarad.

Auris 2010.03.29. 21:18:59

@Donna (Cara)mba: Még hogy nem tudsz világosan fogalmazni...:)

Kartal (rezervált) 2010.03.29. 21:20:05

OFF
@Donna (Cara)mba: már megint mintha magamat olvasnám vissza... xD komolyan ez már félelmetes.

@arlequin: most lebuktál. Te vagy Hamvas Béla reinkarnációja :)))
ON

Ezt a videót (is) végigröhögtem. Nem kicsit, nagyon. De ettől még a kedvencem a Gyurcsányos.

Roxvox 2010.03.29. 21:21:21

Így jár a Jobbik ha állandóan kibicel. Kívülről nem illik beleugatni a "nagyok" dolgaiba. :)

Lone Wolf 2010.03.29. 21:23:54

@Donna (Cara)mba:
"Vagyis fekete és fehér egyszerre, csak hol a feketét látjuk, mi halandó elméjűek, hol a fehéret, a kettőt egyként felfogni nem bírjuk."

Tévedés! Pusztán csak mérlegelni kell. Mint egy bírónak, és körbejárni az érmét, hogy mindkét oldaláról legyen fogalmad. ;-) Aztán, összehozni a kettőt.

Hogy értsed, miről is beszélek ; Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Tökmindegy! ez a két dolog tulajdonképpen egy és ugyanaz csak pillanatnyilag másképp néz ki. Szóval, a tyúkkal már ott a tojás, a tojással pedig a tyúk!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.29. 21:24:23

Neccharisnya???? Megszólítva érzem magam. :D

Priceless! Gumiturul RULEZ!!! :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.29. 21:31:25

Csak kíváncsiságból megnyitottam az összes hsz-t és rákerestem a "zsidó" szóra, és csak 5?!? Gyerekek mi van veletek?

Bezzeg, ha drazsé lett volna itt egy faszpumpával, mellette meg Mohácsi a pornóval. Ja, hogy Mohácsi cigány, csekkolom ezt is!

-cigányra 4 találat...

Értem én, hogy ez annyira nem vicces, mint a feri, esetleg a viki sábeszben, de akkor is, emiatt még nem kellene feladni az elveket :o)

(mit kapok most bazz? pedig csak kötekedős kedvem van és azér' :o))

Médium · http://www.gyonas.blog.hu 2010.03.29. 21:33:04

Sajnálom azokat, akik komolyan csalódtak az elmúlt napok botrányai miatt. Biztos sok jóra való, de nehéz sorsú ember érez így.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.29. 21:49:04

A videó, azért nagyon kemény! A feriset nem üti semmi, hisz az volt az eredeti, de a demszkájossal azért erős versenyben van.

Ettől még nem hiszem azt, hogy ha valaki meggyőződéssel hisz a jobbikban, akkor annak az ilyen személyek elleni támadások, -amik valljuk be magunk közt, elég nemtelen módszerektől vezérelve kerültek napvilágra- sokat vetnének a latba. Aki nem indulatból, hanem értelemből voksol majd, annak ez nem oszt, s nem szoroz, a kérdés az, hogy mennyi van ebből a jobbik táborban.

Vannak előítéleteim ezzel kapcsolatban is, ezért nem is tippelek, két hét múlva úgyis kiderül.

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 21:54:13

@Lone Wolf: Éppen ezt akartam vala mondani, amit te mondasz példaként, de nem sikerült:-((((((((

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 22:00:01

@Auris: Ezt most nem bóknak szántam, a te agyad valahogy racionálisabb kerékre jár:) Nekem nehéz pontosan, percízen összefoglalnom valamit. És az indulataim, érzéseim is mindig rendesen bekavarnak. Most akkor mit tegyek, ha a te megfogalmazásodban találom jónak a saját gondolataimat is:-) ? Maradok továbbra is annál a szokásomnál, hogy elmondom neked:-), hogy hál'istennek nem nekem kellett kínlódnom a precíz kifejezéssel! Kellemesebben tapsikolok az érzéseimben:-(
A gondolkodás megerőltet:) Szeretem a kényelmet:( Ez tényleg így igaz!

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 22:08:02

@Kartal (beleszól): Nem gondolod, hogy seprűnyélen lovagló boszorkány vagyok? Ráadásul ma teliholdat akartam fotózni! Olyan gyönyörű volt! Képzeld, a férjem égette a lemetszett gallyakat, alul a tűzmáglya, fent meg a hold.... Babonás hatás, nem? Imádom a holdat!!!!!!!!!!, főleg a teliholdat... És kilesem a gondolataidat:-) Ja, és van koromfekete macskám is. Méghozzá kettő: egyik kuporodik a baloldalamra, másik meg a jobboldalamra (tényleg abból is van kettő, mindösszesen momentán 5 darab macskám van).
Jut eszembe, vasárnap reggel, amikor felkeltem és bekapcsoltam a gépet, akartam írni neked egy mélt, de aztán férjemuram úgy döntött, hogy ismég dógzunk, ezúttal kint a kertben, mert hétágra süt a nap.
Aztán estére elfáradtam, meg elmúlt a pillanat ihlete is:(
Majd máskor írok!

Azt azért mégiscsak tisztáznunk kell, te épültél be az én agyamba, vagy én a tiedbe? Nekem egyáltalán nem mindegy:-D

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 22:10:55

@Félkupica_Fehér_Főnök: Ma ilyen a nézetünk. De ne aggódj, holnapra váltunk fehérneműt is és nézetet is;-DDDDDDDDDDDDDDD

Lone Wolf 2010.03.29. 22:13:02

@Donna (Cara)mba:
"És az indulataim, érzéseim is mindig rendesen bekavarnak."

Nekem is. :) Személyiségben, és gondolkodásban eléggé tűz és víz harca típus vagyok. Szóval, egy nagy kavarodás bennem minden. Valamint eléggé indulatos a természetem. Szivattak is emiatt éppen eleget, amikor 4 éve elkezdtem fórumozni a neten!.

Egy jó tanács ezzel kapcsolatban. Ne kapkodj! Itt ráérsz! Ez a fórum szépsége. Adj magadnak időt, hogy végiggondold, és leülepedjen benned az egész. Akár csak normális választ akarsz adni, Akár egy szellemes visszavágást akarsz összehozni. Ha meg dühből akarsz válaszolni, akkor inkább ne is válaszolj! hagy a francba az egészet, aztán pár perc, vagy óra múlva mire lehiggadtál, még mindig válaszolhatsz.

Ami azt illeti, ha ezekre a dolgokra nem figyelnék oda, akkor 2x ennyi postom volna, és sokkal több, gyakran szándékolatlanul bántó élű, volna a maradékban is. Még így is összejön 1-2, de ez úgymond, elkerülhetetlen. ;) Szóval, ahogy mondtam ; >CSIGAVÉR!< Gyakran előfordul, hogy miután beírtam egy postot, és még egyszer ránézek, hogy végiggondoljam, inkább kitörlöm a francba, és inkább semmit sem mondok, vagy nagyon alaposan átgondolom, finomítok rajta. Ez sem nehezebb, mint ráncba szedni a helyesírást.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:16:05

@Lone Wolf:
Mondjuk ahhoz, hogy egy szellemes visszavágást összehozzon, nem elég egy kis átgondolás.:)

Lone Wolf 2010.03.29. 22:19:30

@El Topo (Sgt. Elias): De ez idő segít. :) Ismered a mondást? A szellemes visszavágások általában 5 perccel azután jutnak eszedbe, hogy otrombán visszavágtál. Egyszerűen, csak meg kell magadnak adni, azt a +5 percet. És ezt egy fórumon megteheted.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:24:31

@Lone Wolf:

Az idő akkor segít, ha nem hiába telik.

Lone Wolf 2010.03.29. 22:31:58

@El Topo (Sgt. Elias):
Most már csak kötekedsz. :)

De tudod mit tudok erre mondani? Meg kell adni magadnak az ESÉLYT! Nyerni is csak akkor nyerhetsz, ha játszol. És ha egyszer játszol, akkor butaság bármi másra is játszani, mint nyerésre.
Márpedig, a vita szellemi kihívás, a gondolkodáshoz pedig IDŐ kell. Még az intuitív éppencsakeszembejutott megoldásokhoz is jól jön. Persze ehhez tudnod kell magad az ihlet állapotába helyezni is. De ez sajnos olyan művészet, aminek a tanítására a szavak elégtelenek.

Tul, képpen csak annyit lehet róla elmondani, hogy ki kell ürülni hozzá. A fejedben tarva a problémát, de nem szabad gondolkodni rajta! Hagyni kell hogy beugorjon a megoldás.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:39:25

@Lone Wolf:

Nem kötekszem, csak mondom.
Ezek a taoista ízű dolgok nem rosszak különben, valóban segítenek, de ahhoz azért ott kell lenni fejben.

Lone Wolf 2010.03.29. 22:41:28

@El Topo (Sgt. Elias):

20 évnyi agykontrollos gyakorlat, és 139-es IQ mellett azért csak megy. ;-)

Egyébként meg ja. A tao tö kínget érdemes elolvasni, és elgondolkodni rajta.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:43:21

@Lone Wolf:

Ja, félreértettél. Nem is arra gondoltam, hogy neked nincs meg a kapacitásod hozzá.:D Hanem akinek itt a tanácsaidat adtad.:D

Lone Wolf 2010.03.29. 22:45:09

@El Topo (Sgt. Elias):

Lehet hogy alábecsülöd, mert hebehurgya. Engem is rendesen idiótáztak, a fórumon ahova először bemerészkedtem, aztán mikorra lehiggadtam, és megtanultam összeszedni a gondolataimat, időt adva magamnak, lett nagy meglepetés!

Bergeroth 2010.03.29. 22:46:39

"Usztics Mátyás nagy tetszést, hatalmas tapsot kiváltó beszéde után Balczó Zoltán jobbikos európai parlamenti képviselő vázolta fel az ország állapotát és pártja programjának főbb pontjait. Azt mondta: elképzeléseik között szerepel a multinacionális cégek közteherviselésének növelése, a korrupció felszámolása, a trianoni békediktátum felülvizsgálata, az oktatásban a keresztény értékek erősítése, a hit és erkölcstan előtérbe helyezése, illetve egyebek mellett a hazafias nevelés is."

Egy ilyen döntés után a multik simán lelépnek az országból, tehát az országnak befellegzett, gratulálok fasiszták, ti aztán tudjátok hogy kell tönkretenni egy országot. A véretekben van!
A korrupciós résszel egyetértek, a trianoni békediktátumok felülvizsgálata viszont egy hatalmas LOL. Vajon mit várnak ezek a fasiszta jobbikosok, hogy majd bocsánatért esedezve fognak hajlongani előttünk a környező országok, és visszaadják a régi Magyarország határait? :D A gyűlöletkeltésen és annak fokozásán kívül semmi más értelme nincs egy ilyen kijelentésnek. Ebből is látszik, hogy a jobbik folyamatosan az uszításra játszik, hogy az országot háborúba hajszolják, ha kell ha nem. Mindezt pár elmebeteg kedvéért. Megint csak egy hatalmas LOL.
De menjünk tovább. Az oktatásnak mindene hiányzik csak pont a keresztény értékrendek erősítése nem. Aki ezt kitalálta az egy elmebeteg és az 1900-as években ragadt vaskalapos idióta, semmi több. Tűzzel-vassal kell elüldözni az ilyen embereket a hatalom közeléből. A hit és erkölcstan előtérbe helyezésének pedig a templomokban a helye és kurvára nem az iskolákban. Ha lenne gyerekem, és valaki kötelezően erre kényszerítené, az aznap szart utoljára, azt garantálom. Mert a hazafias nevelés vajon mit takar a jobbiknál? Megsúgom. Aki nem magyarnak születik azt zsigerből utálni és gyűlölni kell!
Nem értek egyet azzal ami most van, kurvára nem, de amit ez az elmebeteg újfasiszta és náci értékrendeket valló jobbik akar elérni, az nem több egy bukásra ítélt csőcselék nevetségesen ostoba és szánalmas óvodai rúgkapálózásánál.
Ha ezek így megvalósulnának, akkor remélem a jobbik felkészült arra, hogy tömegesen fognak elvándorolni ebből az országból, főleg a fiatalok. Mert biztos vagyok benne, hogy ők a gyűlölet helyett egy demokráciában szeretnének élni, egy náci diktatúra helyett.

Újfasiszta jobbik nélküli szebb jövőt!

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 22:46:45

@Lone Wolf: Igen, ezt nekem nagyon sokat kellene gyakorolnom, a hidegvért, hideg fejt. A baj vele csak annyi, hogy másoknál megcsodálom, de saját magamnál nem ambicionálom:((((

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:49:27

@Lone Wolf:

Szerintem nem tudom eléggé alábecsülni.:) Bár van rosszabb is itt.

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 22:52:26

@Lone Wolf: Amúgy kösz, mert kedves és elnéző vagy irányomban, nem várod tőlem a tökéletességet:-) Ezért nagyon hálás tudok lenni, mert sztem kellenek a "tűz-víz" típusok is, különben nagyon száraz lenne csak az ész, mindig csak az ész.
És hebehurgya vagyok, jól mondod:(

Lone Wolf 2010.03.29. 22:56:16

@El Topo (Sgt. Elias): Túl gyorsan ítélsz! Anélkül hogy valóban ismernéd, mer erre a fórumon folytatott pár beszélgetés édeskevés!

@Donna (Cara)mba:
NP. Mondjuk úgy hogy a PÜ ben válzolt problémám miatt, megtanultam magamra türelmet ERŐSZAKOLNI. És emberséget. Mert az, a magamfajtának, rohadtul nem megy. Egyszerűen fogalmunk nincsen róla, hogy hogyan mérjük fel a másik ember érzelmi reakcióit. nincs hozzá ösztönünk, úgyhogy emberismeretből, is rengeteget kellett tanulnom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 22:58:29

@Lone Wolf:

Ne viccelj Wolf!:) Ha valaki egymás után háromszor úgy viselkedik, mint az oktalan jószág, az tudod mi? És három alkalom az nem sok. De elég.

Lone Wolf 2010.03.29. 23:02:02

@El Topo (Sgt. Elias): Te ezt így látod. Én pedig megpróbálom elfogadni az emberek olyannak amilyenek hibáikkal hülyeségükkel együtt. (Még ha pár emberke nekem is túllépi a tűréshatáromat.) És távol tartom magamat az olyanoktól, akik erre képtelenek. Még ha a barátaim is akarnak lenni, mert az ilyesminek nincsen jó vége.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 23:04:43

@Lone Wolf:
A te időd, a te véred, amit beléjük feccölsz. Én nem gondolom, hogy mindenkit el kéne fogadnom.

Lone Wolf 2010.03.29. 23:06:39

@El Topo (Sgt. Elias): Sokakat én is csak elviselek. ;) De nem fogom játszani a hülyevagyharagszomrádjátékot, mert az egyrészt, óvodásoknak való, másrészt meg túl rövid rá az élet, hogy erre pazaroljam!

Lone Wolf 2010.03.29. 23:12:57

@Donna (Cara)mba:

Válaszoltam. És most jóéccakát mindenkinek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.29. 23:14:46

@Lone Wolf:

Ja, megint félreértettél. Én sem haragszom senkire.:)

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 23:17:09

@El Topo (Sgt. Elias): Miért is kellene elfogadnod engem? Nem hinném, hogy kötelező volna a muszáj-szimpátia a Vbőrön;-)
Amúgy ez nem is célja sem a blognak, sem a posztoknak.
Alábecsülni is jogodban áll, amilyen mélységekbe csak bírsz.
Úgy vélem, szuverén egyéniség vagy.
No meg én is:)

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 23:27:20

@El Topo (Sgt. Elias): No lám, idáig is eljutottunk:)
Egy időben nem bírtalak elviselni a Vbőrön és mindenáron el akartalak üldözni. De kemény fából faragtak, ezt becsülöm benned. Újra meg újra visszajöttél. Talán ezután elférünk egy oldalon...?
Ha egyszer észreveszem, hogy többen nagyon nem kedvelnek itt, én bizony odébbállok. Mert én meg ilyen vagyok:(

Donna (Cara)mba 2010.03.29. 23:37:52

@El Topo (Sgt. Elias): Remélem egy jóéjszakátot azért elfogadsz tőlem. Egy bárgyú némbertől, akinek nem erőssége szerinted a gondolkodás. Ki tudja? Még igazad is lehet...

arlequin 2010.03.30. 01:15:55

@Kartal (beleszól): máris feljelentesz? na mennyé' má'. a virslis faszpumpán jót röhögtem. de a még nem ismert kerékbilincsen is.

@Donna (Cara)mba: @El Topo (Sgt. Elias):
hát maguk mit csinálnak?! egyetértenek?!?
pfuj.
hogyhogy még csak most?! ez szégyenteljes kérem.
jön a kakas, s majd nézhettek hevesen...
egyébként:
jó éjszakát!

Peter T. Sinclare 2010.03.30. 07:57:22

@arlequin: Mi a baj a vikingekkel? Nagy részük állattartó, földművelő, ötvös vagy kereskedő, békés ember volt, egy kis részük meg hódítással, vagy szimpla fosztogatással egészítette ki a jövedelmét. Ahogy a középkorban minden nép, amelyiknek akadt szabad hadikapacitása amit éppen nem háborúra fordított.

A kelták dettó. Az emberáldozat a judaizmusban is benne volt, nincs ezzel semmi gond. A legtöbb vallás túllépett rajta, ahogy ma már a rabszolgaság sem polkorrekt, holott egykor a "fejlett nyugat" minden állama ezzel foglalkozott.

Az ingyánok meg éppen nem voltak toleránsak, de egyáltalán, ez a fogalom annyira modern és ostoba, hogy borsódzik tőle a hátam. A tolerancia tűrőképességet jelent. Társadalmak közötti viszonyban azt, hogy egyik sem képes a másikra rákényszeríteni a hatalmát, ezért elkezdenek megpróbálni egymás mellett élni.
De csak azért, mert erővel nem jártak sikerrel.

A tolerancia mindig kényszer és sosem belátás eredménye. Még egyéni szinten sem. Elviseled, mert el kell viselned.

Peter T. Sinclare 2010.03.30. 08:00:55

@Bergeroth: Miért, egy multinak hol fáj, hogy a termékkínálatát szabadon bővítheti hazafias termékekkel? Mert ennyi következik gazdaságilag a leírtakból, semmi más. Azok a multik, amelyeknek olcsó, szakképzetlen munkaerő kell, már lelépett. Akik maradtak, azok akkor is maradnak, ha néha adózniuk is kell.

Peter T. Sinclare 2010.03.30. 08:09:16

@arlequin: A metafizika szépségei. A keresztény istenképpel az az egy baj, hogy egyszerre akarja a korai judaizmus (több mezopotámiai és sémita istenből egybegyúrt) antropomorf, kaporszakállú, büntető, féltékeny, gonoszságot teremtő, haragvó viharistenét, az érett judaizmus népek között válogató egyistenét, és a jézusi reformjudaizmus megbocsátó, szerető, hit alapján, de mindössze az emberek között válogató atyját egybegyúrni. Nem fog menni, mert ha jobban megvizsgáljuk, mindig kilóg valami.

Ha más nem, a szövegkritika gigantikus lólába.

Peter T. Sinclare 2010.03.30. 08:12:37

@Quain: Büdös francokat! A bipoláris istenkép egy metafizikailag sokadik lépés. Nem véletlen, hogy az ősi vallásokban mindenütt egyetlen Anyaistennő van, aki önmaga révén szüli meg a mindenséget. Az, hogy történetesen akadtak férfi istenek is, nem számít, mert ontológiailag alacsonyabb fokon álltak. Azaz EGY a Forrás, nem kettő.

Peter T. Sinclare 2010.03.30. 08:16:48

@spájdernecc:
"- És mondd, Uram, mit csináljak ennyi szőlővel?
- Bort. Aztán fröccsöt. Nagy fröccsöt. Víz van elég hozzá.
- De Uram, ez nem szóda.
- Affrancba."

És az Úr megteremté a szikvizest.

Marcellusca 2010.03.30. 08:54:52

@Auris:
@Donna (Cara)mba:
Ti most olyan szépen megfogalmaztátok mindazt, amit gondolok, érzek ezzel az egész jobbikos-lejáratós-hülyeséggel kapcsolatban.
Köszi!

Drága, Donna!
Te pedig ne szerénykeggyé, hogy nem tudol fogalmazni!
Mert nem igaz.
Igenis jókat írsz. Szerintem.

Csak időnként nehéz kibogozni a lényeget a sok bőlé közül. :DDDD

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.30. 09:09:12

@Donna (Cara)mba: @arlequin: @Lone Wolf: Érdekes volt a tegnap esti beszélgetésetek! Nagyjából egyetértek! Csak egy dolog jutott eszembe ezekről a gondolatokról!
Azt hiszem, ez egy régi kínai tanmese: Három vaknak megmutatnak egy elefántot, és megkérdik tőlük, hogy mi az. Aki az ormányát fogja, azt mondja, ez egy cső, aki a lábánál áll, az mondja, ez egy oszlop. Aki pedig a hátán fekszik, azt mondja, hogy ez egy hatalmas szikla. Pedig csak egy elefánt, amit nem látnak!
A metafizikai gondolatoknál is így lehet. A teljességet képtelenek vagyunk látni, ezért csak részleteket ismerünk fel, amit a tudásunkhoz megfelelően próbálunk alkalmazni. Az, hogy melyik nép milyen mértékben élte meg ezt, az a nép és az egyén vérmérsékletétől is függött. A keresztények, miután elfoglalták Jeruzsálemet, iszonyatos népirtást és rablást rendeztek. Jézus nevében. Jó, ebben benne voltak az egyszerű katonákat feltüzelő vezetők és papok. Vagy az albigensek, és a bogumilok elleni hajtóvadászatot. És lehetne még sorolni. Bár a kereszténység alapjába véve a szeretetre épül, ugyanúgy ki lehet forgatni a Biblia szavait, és kivételeket tenni, mint minden vallás szent könyvével kapcsolatban.
A keresztény vallás gondolkodásához meg egy részlet jutott eszembe a Belga együttes Ló rider c. számából (eszméletlen jó szám :-D)
"- És mik a terveitek a jövőre nézve?
- Mindenki utál minket a környéken, úgyhogy felvesszük ezt a szeretetvallást, aki nem akarja, azt meg felnégyeljük."

f.m.j. 2010.03.30. 09:09:27

@Auris:

miközben igazad van, és talán még megnyugtató is lehetne amit írsz, én lenyelném az új erőtől azt a békát, hogy hélótag..i, virslipumpa (először még szántam is szegényt, hogy csak akkorka adatott neki :)) Morvaikiabálás, mentelmijog, nemmentelmijog, pornósnőci, ej smafu! A gáz az egy millás szakértés az MSZP-nek, szóval Morvai sokkal inkább tűnik egy csalódott liberálisnak, és karrieristának, mint igaz hangnak a közéleti hangszerek között...

Marcellusca 2010.03.30. 09:33:17

@f.m.j.: Szerinted hány morvaikirisztina van a jobbikosok és szimpatizánsok között?

Lone Wolf 2010.03.30. 09:53:44

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

1 ez pedig pontosan 1-el több az elviselhetőnél...

Marcellusca 2010.03.30. 09:55:29

@f.m.j.: Van ott több is. :)
Ki egyik, ki másik pártból ábrándult ki.

Hogy elegendő-e?
Majd április végén kiderül. :D

f.m.j. 2010.03.30. 10:16:33

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

szóval szerinted nem lesz semmi következménye a kis szakértésének?
egyik megoldás sem tetszik :)

f.m.j. 2010.03.30. 10:21:00

@Ásómaci:

tudod egyetlen dolog zavar a belga-féle szeparatista artistákban (amúgy ügyesek, mer ide is, oda is áthallás van) az, hogy ez az "el akarjuk felejteni -vagy tagadni?- honnan jöttünk, ez nem működik (persze tudom, hogy senki sem lehet biztos a gyökerekben, de a túlárnyalás most elvisz a lényegtől:))
az mszp is szeretné elfelejteni, hogy honnan jött, miből jött, nem lehet a múltat megtagadni, élnek még azok, akik emlékeznek :)

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.30. 10:21:20

Végre körvonalazódik az új erő összefogása! Gyönyörű, megható!

www.youtube.com/watch?v=zKoecdmYj5o&feature=player_embedded

f.m.j. 2010.03.30. 10:28:26

@Thulsa Doom:

és ezt nem a jobbikosok csinálták? :)
amúgy ezeket tényleg mondták, és én is elborzadtam...

rendben, de akkor az alapproblémám nem változott: ha ezekre a mondatokra figyelek, jobbik szavazó vagyok, ha Morvaira figyelek fideszes leszek :)

nem engedhetem meg magamnak azt, hogy szavazzak, szembe kéne magam köpni
és senki ne jöjjön azzal, hogy akkor kit erősítek, igen, azokat, akik nem mentek el :)

Marcellusca 2010.03.30. 10:29:41

@f.m.j.: Háááát, mivel ez egy következmények nélküli ország ... :)

marselluswallace 2010.03.30. 10:40:10

Zseniális paródia, igaz, h kifejezetten trágár, de így üt nagyot!

Marcellusca 2010.03.30. 10:41:21

@f.m.j.: Remélem nem sokáig!
Bár nincsenek illúzióim. :)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2010.03.30. 10:42:23

Az elején nehezen indult, de aztán meglett így is a napi röhögés... :-))))

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 10:42:49

@Ásómaci: Most nincs időm hosszasabban reagálni. De a te asszociációd azok a tieid. Én nem ezt mondtam (de legalábbis nem ezt gondoltam, nem ezt akartam mondani, ha netán ez jött ki belőle).
Pogánynak vallottam magam, aki formailag keresztyén, mert ezt a vallási formát örököltem az őseimtől és ezért tisztelem, el nem hagyom. Ez is egyféle következetesség, sztem. Ezt kaptam örökbe.
De minthogy van saját eszem, egyéniségem, nézetem és lelkem, ezért jogom van a saját, privát, nem intézményesített hithez is, ami a panteizmussal áll legközelebbi rokonságban.
Én ennyit akartam mondani, elnézést, ha már megint nem fogalmaztam jól érthetően, világosan.
Én vallásos is vagyok és hívő is, mert van hitem: egy formai: a kereszténység (reformata), és egy tartalmi: a panteizmus-szerűség. A hit nem gondolat. Ha már tudok valamit, akkor nem kell hinnem. A hit belülről jövő, értelemmel alátámaszthatatlan életviszonyulás a mindenséghez, a világhoz.
Isten léte per se se nem bizonyítható, se el nem vethető. Ezért transzcendens. Ezért hit és nem tudás. És soha nem lesz tudás.

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 10:45:41

Javítok (egy betoldással, ami lemaradt): Én vallásos is vagyok és hívő is, mert van vallásom és hitem is : egy formai: a kereszténység (reformata), és egy tartalmi: a panteizmus-szerűség.

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 10:48:36

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Neked nincs az a kritika, amit meg ne bocsátanék:-DDDDD
Bőlé, bólé, hát ilyen vogymuk;-D
Kösz, és máris kapcsolom ki a gépet, rohanok.
Majd délután vagy este visszabattyogok.

Üdv. Neked és mindőtöknek addig is és nagyon, nagyon szép napot:
Donna

Kun András 2010.03.30. 10:50:27

Szia Zero!
Megjött az átutalás Viktortól?

Lone Wolf 2010.03.30. 10:53:28

@Kun András: Küldjük a piros bögrét!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.30. 11:08:01

@Donna (Cara)mba: A gondolataim és az asszociációim az enyémek. Igaz. Csak leírtam, ami eszembe jutott. Mellesleg az akartam érzékeltetni, hogy egységesen vallani bármit is, szerintem lehetetlen, mivel mindannyian egyéniségek vagyunk. (Én nem :-D) Így mindannyian másképp látjuk akár a vallást, és mindannyian másban hiszünk, mégha szavakkal ugyanazt is mondjuk. Természetesen, mindenkinek a szívügye a hite, bár mindig megpróbálták egységesíteni a vallást is, tehát keretekbe szorítani az emberi gondolkodást, amihez a hit szorosan kapcsolódik. (Teljesen mindegy, hogy Jézusban hisz valaki, vagy az empiriokriticizmusban :-D) Csak ezt akartam egy asszociációval (az elefánt esete a három vakkal) érzékeltetni, nem pedig meghatározni, vagy esetleg megváltoztatni mások világnézetét.
Szép napot.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.30. 11:09:37

@f.m.j.: Sajnos sok embernél rendkívül igaz ez az utolsó mondat. És ez is állandó vitára ad okot, ami általában nem marad meg a tudományos racionalitás talaján.

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 11:30:08

@Donna (Cara)mba: Elköszöntem szépen, amint illik, a zsebkendőmet is lobogtattam, aztán tessék, nem kell mennem seháse', maradok a fenekemen:) Intézem az új termékünk bevezetésével kapcsolatos teendőket, ugrálván egyik számítógéptől a másikig. Legalább fogyaszt:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 11:39:05

@Kun András:

Sajnos még nem, de már nagyon várjuk !!!

Donna (Cara)mba 2010.03.30. 11:47:14

@Ásómaci: Oké, tisztáztuk a félreétéseket:)

Új Nick 2010.03.30. 13:30:11

@Auris:

Amit te írsz, az a csúsztatás. A cigányságát nem választja meg senki. Ezért nem is lehet általánosítani egy cigány viselkedéséről. A Jobbik tagságát viszont mindenki szabadon dönit el. A képviselőjelöltésget pláne. Hogy a párt kit indít, azt meg megint. Tehát igenis, az egyes személyek botlásai mesélnek az egész szervezetről. Nem lenne ezekkel a képekkel semmi baj, ha egy olyan szervezet tagjairól jelentek volna meg, akik a melegeg jogaiért és a marihuána legalizálásáért vagy más "carpe diem" ügyért küzdenek. De történetesen, ezek egy olyan szervezet tagjairól, ráadásul nem egyszerű közkatonákról, hanem az elitjáről (szóvivő, képviselőjelölt, közt. elnök jelölt, aki a jogszabályokat akarja kijátszani stb.) jelentek meg.

Úgyhogy nevetséges ez a falmelléki duma, összemosás a rasszizmussal meg ilyenek. Ez az önkéntességen, értékazonosság alapján létrejött szervezet a saját elitjének ezeket az embereket az elitjánek tekinti. Ennyi. Ez arról szól, hogy minden, amit hirdetnek (erkölcsös, keresztény, család, homofób, törvénytisztelő stb), csak ürügy mások megalázására vagy megkülönböztetésére, de saját magukra nézve ugyanezeket az elveket már közel sem tekintik annyira körömszakadtáig védendőnek. Vagy maguk is tudják, hogy nem betarthatók. Ennyi, és ezen nincs mit magyarázni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 16:10:17

Kint van a KF-en:
kepviselofunky.blog.hu/2010/03/30/nem_akarok_tobbe_szoftvert_arulni

Az meg az Index-címlapon.

Miért nem innen tették ki tegnap?
Fél vasárnap ráment a feliratozásra .... de azért megérte.

És köszönöm Helikopternek a szöveget!
everywherewithhelicopter.tumblr.com/post/472658403/borsod-megyeben-a-legutobbi-felmeresek-szerint

Gyagyás Tóni (törölt) 2010.03.30. 16:29:53

@zero: Kommentelés meg lezárva. Egyébként tegnap még a szanalmas.hu-ra is kirakták.
Nagyon be lehetnek szarva az indexnél.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.30. 16:46:06

@Gyagyás Tóni:

Nem,a KF-n mindig csak 30 kommentet engedélyeznek, mert akarják, hogy ott cseteljenek a népek, ahogy mondjuk a Subbán. Szerintem jogos.

Prof. Dr. Simon Templar 2010.03.30. 17:11:15

"Azért buktunk bizottsági helyeket, mert valami retardált virslivel játszott f@szpumpásat?"

LOL

De tényleg. Mi a f@szért kell ennek a 20-as, 30-as generációnak az egész életét (főleg az ilyeneket) publikálnia a neten?

Kartal (rezervált) 2010.03.30. 17:48:31

@Ásómaci: A Belga az nem normális!!! xDDDDDD
Amúgy kurva jók :)))

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 17:56:07

@zero:

Egy kicsit lecsippentettem belőle, nem baj?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.30. 17:58:20

@derelyegrádi szellem:

10%-nál ne többet, különben interjút adok az MNO-nak.

derelyegrádi szellem 2010.03.30. 18:20:52

@zero:

Ami a "lecsippentés" után megmaradt az nem is nagyon alkalmas már többfelé osztásra, meg aztán prímszám is! :-))

@laspalmas:

a számuk 06-1.....:-)

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.04.04. 18:08:36

Yo vidi yo!

Vonának szerintem szétdurran a feje
ezek a seggfejek úgy kibasznak vele.
Ezek taknyos kezdők, naiv, hülye faszok
Füvező kölkek, hisztis picsa csajok.

fokabacsi 2010.04.04. 19:18:04

Asszátok +. Még ez a videó!! :-)))

arlequin 2010.04.04. 21:11:59

@Yo Sar Ian:

édes kicsi komám viríthatnál jobban
eme szösszenet mint kisfing a bugyorban
telis-teli minden, mocskolódó szóval
miközben a vitya repül táltoslóval
kár hogy nincsen zabla, se kantár, se kengyel
úgy tűnik hiába, habzott az a lengyel
patásördög jövel, pintér tűn ki hátán
a martonyival együtt, a varga meg a lábán
fekete paraszttal töltik fel a táblát
miközben a magyar nem védi a hátát
bután hiszi, majdan, minden rendre téve
s siránkozva látja, hogy lobban a kéve
kedves kicsi urak, erők, s fejedelmek
lesz majd itt nemulass, fejek összeverve
pokol kiutalva, gyógyszer elfogyott
a belépés ingyenes, a kijárat megrogyott
hiába a menekvés, késő a bűnbánat
lelkük büdös mocska lezárta a házat...

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.04.05. 07:34:52

@arlequin:

Figyejjé cimbora, hülye én se vagyok,
magyar Silviora egy lófaszt szavazok.
Karcintom az ikszet Vonára, kapásbul
befogott orral, fintorogva, bosszúbul, kibaszásbul.

arlequin 2010.04.05. 20:10:58

@Yo Sar Ian:
kibaszásbul? ne f@ragj ki velem. éljen a minden!

süti beállítások módosítása