Skip to content


       Szűrés lista

Bűnszervezet a Város élén

Egy picit lecsendesedett a BKV-sztori az utolsó 1-2 hétben, a választások zöreje és a kampányhajrá elnyomott minden mást.

Most már lassan minden visszatér a régi kerékvágásba (a szocik próbálnak ugyan  még keménykedni meg trükközni vasárnapig, ami már alapból egy szép mókafaktor), például a héten a Főkefe szépen feljött a BKV mellé. Mert természetes ez a cég is a Parizerzabáló irányítása alá tartozott.

A legfrissebb hírek szerint bűnszervezetben való részvétellel egészítette ki Antal Attila,  Zelenák Tibor és Mesterházy Ernő gyanúsítását a rendőrség.
 
Ez azért nagy szívás, uraim.

Bűnszervezet a Főpolgármester Úr körül!
A Polip csápjai között a drága Főpolgármester Úr!
Ez az igazai konspiráció!

A hatályos büntetőeljárási szabályok szerint a bűnszervezetben történő elkövetés általános minősítő körülmény, fennállása esetén az adott bűncselekmény büntetési tételének felső határa kétszeresére emelkedik.

A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályán folyó nyomozás adatai szerint a bűnszervezet tagjai tudtak egymás bűnös tevékenységéről és a feladatokat felosztották egymás között. Már 25 embert gyanúsítanak különböző bűncselekményekkel, de ez szám még tovább bővülhet.

A minden lében kanál Magyar György természetesen készségesen nyilatkozott:
"Hűtlen kezelés esetében, amelyet különösen nagy értékre, tehát 500 millió forint feletti összegre követnek el, a büntetési tétel öttől tíz év szabadságvesztésig terjed. Ha viszont sikerül bizonyítani a bűnszervezet meglétét, akkor ez a felső határ húsz évre emelkedhet, amelyet ráadásul fegyházban kell letölteni, és az elkövetők nem bocsáthatóak feltételesen sem szabadlábra."

Lehet, hogy a Jobbik telibe találta a SZÁMOT, és meglesz az a 20 év?

Mi lesz most, elvtársak? Már a Zuschlag-ítéletnél, a 8,5 évben is belesápadtak, csak úgy záporoztak a publicisztikák, hogy mennyire roppant súlyos ez az ítélet azért a csekély 70 millióért. 

Mi lesz most, elvtársak? A milliárd több, mint 70 millió, és úgy néz ki, hogy Önök megint bűnszervezetben lopták az adófizetők pénzét.

Ha ez a "20 év fegyházban", mint Demoklész-kardja lebegne a fejem felett, én  tuti még azt is bevallanám, ha csak gondoltam a Nokiás-dobozra!
 
Mesterházy sem ostoba ember, valószínűleg ő is végiggondolta, hogy milyen lehetőségei vannak.

A zipp.hu írta meg még az első forduló előtt a hírt, amely érdekes módon nem kapott figyelmet, hogy bizony az ártatatlan Ernő elkezdett szépen emlékezni.

" ... politikaközeli üzletemberekre tett terhelő vallomást fővárosi beruházások kapcsán, amikben milliárdos nagyságrendű közpénzek vándoroltak magánzsebekbe. Úgy tudjuk, az ügyben már kihallgatások is történtek. A választások előtt azonban már nem kerülnek nyilvánosság elé az ügyek, melyek erősen befolyásolhatták volna a választás eredményét. Várhatóan már csak a választások után lesznek részletes információk az ügyben, ha a nyomozóhatóság bizonyítottnak látja az állításokat.

Szépen dől tovább a dominó ... májusban jön Hagyó, történelmi pillanat lesz, mikor megszűnik a mentelmi joga, és elvezetik rabszíjon, lehet, hogy elmegyek megnézni a Nagy Eseményt.

Valamelyik vallomás során kerülhetett képbe Bielek Péter, Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF Zrt.) vezérigazgatója, aki szintén tanúvallomást tett. A vallomása nagymértékben hasonlít Balogh és Regőczi interjúiban elhangzottakra. Biztos összebeszéltek, hogy besározzák ezeket a becsületes embereket...

1, Egy belvárosi kávézó asztalánál dőlt el sokszor, hogy mely cégek nyerjék a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. közbeszerzési eljárásait.
"A megválasztásomat követően Hagyó Miklós és Mesterházy Ernő urak külön-külön jelezték, igényt tartanak arra, hogy a főváros jobban belelásson a közműcégek belső életébe, és ellenőrizze a működését. Ezt olyan módon kívánták megvalósítani, hogy Hagyó úr egy bizonyos ügyvédi irodát, míg Mesterházy úr egy másik ügyvédi irodát jelölt meg, hogy ezen ügyvédek a jelentősebb ügyekben, beruházásokkal kapcsolatban dolgozzanak.
(Hagyó Miklós a Horváth, Dóczi & Lehmann irodát favorizálta, Mesterházy Ernő pedig a Polgár és Bebőköt. Mindkettő dolgozott a BKV-nak is.)

2, "Hagyó Miklós tőlem egyértelműen és határozottan kérte a CEMI Kft.-vel történő szerződéskötést, és éreztette, hogy a kérését nem utasíthatom vissza, mert bármikor elveszíthetem az állásomat. A közbeszerzési eljárást ezúttal is irányítottan írták ki, a közreműködő ügyvédet a Hagyó Miklós által javasolt ügyvédi iroda, a Horváth, Dóczi és Lehmann egyik vezetője jelölte ki. A feltételeket úgy határozták meg, hogy csak a Cemi felelhessen meg nekik. A Cemi Kft.-t az FKF Zrt. összesen csaknem 400 millió forint értékű megbízáshoz juttatta."

3, "A közbeszerzés működése nálunk úgy néz ki, hogy van a vállalatnál egy közbeszerzési bizottság, aminek én nem vagyok tagja, de ha én azt mondtam, hogy ez az ügyvéd vezesse a közbeszerzést, akkor a beosztottaim értették, hogy mi a feladatuk és az ügyvéd kérésének megfelelően végezték a dolgukat."

4, "2009 tavaszán, nyár elején Mesterházy úrral és Hagyó úrral és Polgár Csabával a Gerlóczy étteremben találkoztunk. Hagyó Miklós mondta nekem, hogy felháborítónak tartja, hogy az FKF ezt a közbeszerzést a Siemensnek kívánja odajátszani. (...) Mesterházy azt mondta, hogy a Siemensnek nagyon rossz a viszonya a fővárossal. Hagyó azt mondta, hogy a Getronics és a Mikroelektronika cégek is jelentkeztek a közbeszerzési eljárásra, és ők meg tudnák valósítani a feladatot. Mesterházy egyetértett Hagyóval, hogy ez a két cég nyerjen."
(2009-ben Demszky Gábor bizalmasa és Hagyó Miklós adott piros jelzést a forgalomirányító központ korszerűsítésénél. Az FKF mérnökei a programot fejlesztő és így szerzői jogokkal rendelkező Siemenst bízták volna meg a részben uniós forrásból finanszírozott beruházással. A költségeket 1,2 milliárd forintra becsülték.  Hagyó utasítására a fenti  két cég nyert, de a Siemens a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely a tender újbóli kiírására kötelezte a közterület-fenntartó vállalatot. A második közbeszerzési eljárás végül elmaradt, mert időközben a közlekedési tárca – a válságra hivatkozva – visszavonta az uniós forrást.)

5, "A pusztazámori hulladéklerakóban keletkező gáz összegyűjtésére és hasznosítására kiírt pályázaton is előre borítékolták a nyertes nevét. A Társ-Invest Zrt. először 350-380 millió forintért vállalta a munkát, majd a közbeszerzés második szakaszában nettó 455 millióra emelte árajánlatát. "A műszaki tartalom és az ár között igen jelentős, körülbelül 70 millió forintos különbség van, amely összegről feltételezhető, hogy ezt a Társ-Invest visszajuttatta a városházára."

6, Bielek Péter tanúvallomásában közölte: kinevezése után rendszeresen találkoznia kellett Hagyó Miklóssal, aki vezérigazgató-helyettesként saját emberét ültette be az FKF vezetésébe. A szocialisták és a szabad demokraták felosztották egymás között a közműcégek vezérigazgatói és elnöki posztjait, hogy koalíciós ellenőrzés alatt tarthassák a társaságokat.

(Persze Bielek sem egy szent ember, mert őt meg Hagyó ültette be a vezérigazgatói székbe, mégpedig botrányos körülmények között.)

Ez már annyira maffia, hogy készen vagyok ...

A BRFK is látja, hogy nő, vastagszik a pite a sütőben, ezért úgy döntöttek, hogy elrendelik a nyomozást a FKF-ügyben, és külön szálon indulnak el, vagyis elválasztva a BKV-nyomozástól.

Nem hiszem el, hogy a Hagyó ennyire ostoba ... Demszkynek volt annyi esze, hogy a jobbkezére bízza az ilyen ügyeket, de a hülye Hagyó meg csak tömte a parizert, és az étteremben mondta meg a frankót a megfélemlített vezérigazgatóknak. Egy főpolgármester-helyettes nem intéz ilyen piszkos ügyeket személyesen, te idióta jászsági paraszt!

Demszky amúgy teljesen meg van döbbenve és el van keseredve, mert erről megint nem tudott semmit, és nem szóltak neki ezekről az ügyekről ...

Dráma, izgalmak és elkeseredettség a Városházán!

Gábor, egy tisztességes demokrata azért elgondolkozik ilyenkor, mikor egy újabb, a fennhatósága alá tartozó cégről derül ki, hogy nagyüzemben  lopták el az adófizetők pénzét, hogy talán nem vagyunk alkalmasak erre a pozícióra. Mert milyen főpolgármester az ilyen?

Ha nem tudott semmiről, az kurva nagy baj, ha pedig tudott, akkor börtön. Válassz kimeneteli opciót, Gábor ...

Demszky lehet azt sem vette volna észre, ha Hagyó és Mesterházy az asztalán vágott volna partiba egy halom Nokiás-dobozt ... szerencsétlen vén fasz Demszky, hát hány gyomros kell még, hogy lemondj?! Milyen durva, hogy 20 éve (!) ül ugyanabban a székben, ez olyan, mintha például még mindig Antall József lenne a miniszterelnök...)

Ne feledjük: Demszky Gábornak NINCS mentelmi joga, így amennyiben Mesterházynak esetleg eszébe jut, hogy nem önállóan, nem eltitkolva,  nem a saját feje után menve lopkodta össze a milliárdokat, akkor Demszkyt bizony szintén bilincsben fogják elvinni. (Ezen is szeretnék ott lenni. Jaj, milyen ígéretes kora nyári programok várnak ránk. Blogtali featuring Demszky rabszíjon?)

Izgulsz, Gábor? Én a helyedben kurvára izgulnék ...

Pedig olyan szépen megtervezted az utolsó napjaidat ... a 4-es metró átadva, szennyvíztisztító átadva, a felújított hidak átadva, a költségvetésben milliárdos tartalékok, új buszokon, villamosokon utaznak időpecsétes jegyekkel és zónás bérletekkel a derék pesti emberek, az agglomerációból mindennap beingázók a Belvárosban szállnak le az elővárosi vonatról ... ehelyett csak két dolog marad neked: lassan összehozod a 2-es és 4-es metró összefúrásából a 6-os metrót, meg egy csodaszép, névre szóló, puha, bőr rabszíj.

Apropó: remélem a nyomozók megkérdezték, hogy hol vannak a milliárdok? Mert erről mintha nem jönnének az infók! Kezdjük csak el bátran feltérképezni a pénz útját ...

Vajon meddig dől a dominósor? Már nem sok bábú maradt ... Hagyó, Demszky, egy-két pártpénztárnok.

(forrás: mno.hu, origo.hu, mr1-kossuth.hu)

Címkék: budapest politika közélet demszky botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr251923162

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.22. 11:04:39

@reKorrekt: "Lesz még itt LMP-s főpolgármester, elhiszed?"

De lesz ám! :DDD
Közvetlenül Tarlós után...

Öregmotoros 2010.04.22. 11:16:48

@zero: Zero szerintem tévedsz, sajnos Demszkynek van mentelmi joga :

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=d746&p_ckl=38

De ha jól tudom, akkor a második forduló után (azaz hétfőn) lejár :)

ketroot 2010.04.22. 11:18:14

@Kicsit Karcos:

Nyugalom. Itt van nálunk a pincében.

minimalista 2010.04.22. 11:23:03

Teljesen a témába vág:
index.hu/belfold/2010/valasztas/meg_13_ugyet_ajanlunk_a_fidesz_figyelmebe/

...ennyit arról,mit várhatunk a fidesztől és hogy ők mennyivel lesznek "jobbak", mint szocialista elődeik. Szerencsétlen, megvezetett birkák. A szavazók 80%!!!-a ezt a két tetűfészket támogatta. 75% tudatlan és 5% további lopásokban érdekelt tolvaj lelkű szavazó. Hajrá Abszurdisztán!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.22. 11:24:28

@arlequin: Teljesen egyértelmű, amelyiken kilencet csavarodik a fény.

Spiritmonger 2010.04.22. 11:32:35

ezek a nyomorultak már azért is megérdemlik a sittet, mert hülyék

ugyanis, ha mindenki mindent tagad, a kint lévők meg tüntetik el a bizonyítékokat, akkor 3 hónap előzetes után kijönnek először házi őrizetbe, majd lakhelyelhagyásira, majd teljes szabadlábra, az ügy meg elsorvad. ha beszél, akkor nem kap 20 év letöltőt, csak ötöt, amiből leül három és felet
3 hónap előzetes vagy 3 és fél év letöltő, az nagyon nem mindegy...aki hülye, az megérdemli
másfelől, ha akkor vagány volt, most is legyen az, ha nem, akkor menjen a fegyház

arlequin 2010.04.22. 11:33:23

@minimalista: ebbe a 13 pontban is benne van páty. részletesen. örülök, hogy végre nem söprik a szőnyeg alá ezeket a kényes kérdéseket.

@El Topo (Sgt. Elias): te elolvastad egyáltalán a cion bölcseit? láttál te már egyáltalán olyat?! tudod mennyit dolgoztunk rajta?! és van így pofád leminősíteni?!?. elmész te a picsába.

arlequin 2010.04.22. 11:36:09

@minimalista: "erősen párhuzamba állítható"
bizony ám. minden pofázás ellénre tényleg. mondom én, hogy jól dolgoztunk.

@El Topo (Sgt. Elias): "mit csinálnak a levágott fitymákkal"
ezt mindenki tudja. vendégváró töpörtyűt a rabbi hivatalának belépőjébe.

minimalista 2010.04.22. 11:36:39

@arlequin:
Vajon miért pont 13-at ragadott ki a fidesz az 1000-ből és miért pont azokat?
...

Spiritmonger 2010.04.22. 11:38:07

@Seduxen: tavaly Demszky üdülőfalujában nyaralgattam egy hetet, nagyon faszsa kis hely, szépen felújítva

Kusari a helység neve, kb 5-6 ház az egész, Rijeka és Pula között valahol félúton, a GPS nem jelzi mindig

kimondottan jó hely, ráadásul az egész az övé

minimalista 2010.04.22. 11:38:08

@arlequin:
"vendégváró töpörtyűt a rabbi hivatalának belépőjébe."
LoL! :-)

Tessék Topo, íme a válasz!

Taktikai Atompingvin 2010.04.22. 11:42:47

@minimalista: Leginkább azért mert a franc se tudja már mindet összeszedni.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.22. 11:42:58

@z666: A "gádzsó" szó eredeti jelentése 'földműves, paraszt'.

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 11:49:25

@El Topo (Sgt. Elias):

te inkább senkit ne avass be semmibe, a Nagy Zsidó Misztériumokba meg végképp ne. Az okokat lásd fentebb.

Az egyébként érdekes (bár nem egyedi) jelenség nálad, hogy egy-két csattanós pofáraesésed után is kioktatsz itt mindenkit mindenről, mintha mi sem történt volna.

Engem nem zavar, nyugodtan csináld. De szerintem zeroék megint ki fognak innen téged baszni, amire jó okuk is van, gondolom részletezni ezeket egyértelműség okán nem szükséges.

minimalista 2010.04.22. 11:50:51

@Taktikai Atompingvin:
Ez a legkényelmesebb válasz az adhatók közül, ha a.,-tól k.,-ig sorba rakjuk, i.,-nek jó lenne, csak hogy nem ez a megoldás! :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.22. 11:52:25

@Öregmotoros:

"2006. november 15-én lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.22. 11:54:01

@Conv:
@El Topo (Sgt. Elias):

Fejezzük be a zsidó lét boncolgatását mert oifftopik és kiszórom az összes ilyen kommentet a picsába

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.22. 11:55:27

@Spiritmonger: "Rijeka és Pula között valahol félúton, a GPS nem jelzi mindig"

sebaj, a Tomahawk-on lévő gps kijelzi :))))

f.m.j. 2010.04.22. 11:55:31

@zero: oi fftopic? kis elszólás :)

Marcellusca 2010.04.22. 12:00:00

@zero: Ez az! :)
Banánt nekik! :)
Főleg Topláknak! :D

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 12:02:34

@f.m.j.:

Miért szűrném ki. Ha van kedvem foglalkozom vele, ha nincs akkor nem.

arlequin 2010.04.22. 12:03:22

@Taktikai Atompingvin: megyünk. viszem a gyerekeket is, mert a múltkorit lecsúszták a dobogókői megszentségtelenítése miatt.

@derelyegrádi szellem: "Az egyébként érdekes (bár nem egyedi) jelenség nálad, hogy egy-két csattanós pofáraesésed után is kioktatsz itt mindenkit mindenről, mintha mi sem történt volna."
ez tiszteletre méltó kitartásról tanúskodik. nemde?

@Conv: elnézést conv, de a többesszáma ejtés szerint 'gójim', nincs benne 's'. és héber(-arám)., nem jiddis. még a tórában is így van írva.

@El Topo (Sgt. Elias): leleplezted az összeesküvést. halál leád te gelinctelen féleg!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.22. 12:04:20

jah, hogy zero törölte? :)

bocs zero, azt hittem a blogmotor szarakodik megint.
ám nem tudom miért gond az, ha valaki elmagyarázza egy -egy szó jelentését, ha már összevissza használja itt mindenki. de nekem mindegy.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.22. 12:07:07

@arlequin:

Nabazmeg, kiteszem itt a lelkem, erre Zero kitörli.:)
Pedig már felkészültem, hogy lalöknek a padlóla. Dulván.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.22. 12:08:10

@arlequin:

nem vitázok veled a dolgon, nem érek rá. Másrészt meg leszarom, ki mit tud szarul :)

arlequin 2010.04.22. 12:08:24

na majdnem írtam egy verset demszkyről, de elvették az ihletem. a... az ilyen rettenetes kilátások:

"Jaj, milyen ígéretes kora nyári programok várnak ránk. Blogtali featuring Demszky rabszíjon?"
az kemény lenne.

hoplita 2010.04.22. 12:10:38

@El Topo (Sgt. Elias):

Én úgy emlékszem - és most nincs kedvem utánakeresni - hogy a gajdzsin konkrétan európait jelent...szó szerint nagyorrút.
És hasonló gúnynevet használnak a kínaiak is...

arlequin 2010.04.22. 12:13:44

@El Topo (Sgt. Elias): lákúltál áluló. foglalkozzál gábolkával te elhajló.
@Conv: hááát. így inkább én sem. mennem is kell.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:21:09

@Seduxen: Bocs.Tudom nem ide tartozik.De szerinted kit fog megverni az Inter a döntőben?:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:25:29

Amúgy meg demszkájjal is úgy vagyok mint a többivel.Börtön és vagyonelkobzás.legjobb lenne ha mindegyik 30 évről indulna és a visszaadott pénz függvényében lehetne csökkenteni a büntetésüket.Közügyektől eltiltás,és az ismerőseik sem kaphatnának állami megrendelést.(mondjuk akkor meg maradnának a másik brancs ismerősei)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.22. 12:26:43

@Tigeri:

Hát ma nagyon rosszak vagytok ....

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:29:30

@zero: Na!Azért írtam a témához is.:))De mikor lesz blogtali?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:30:45

@zero: Arról meg nem tehetek,hogy a két zsidógyerek (szellem és toplák) összeveszett.:))

f.m.j. 2010.04.22. 12:32:30

@derelyegrádi szellem: persze. ez csak olyan szójáték a "szarjad-szűrjed"-del
mki azt csinál amit akar, mentsisten, hogy tanácsként olvasd amit írok (én se szűrök:)) hova is lenne a világ, ha én bármiben is labdába rúgnék egy jogidoktor mellett...

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 12:34:15

@Tigeri:

1./ Nem vesztem össze senkivel.
2./ Mitől vagyok én zsidógyerek? (topot nem tudom, és nem is érdekel)

Nem kéne kicsit néha disztingválnod?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:35:39

@derelyegrádi szellem: Má' csak hogy ilyen nagy szakértők vagytok mindketten.:))

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 12:36:09

@f.m.j.:

annak olvastam, de miért ne adhatnál nekem Te tanácsot?

nmi 2010.04.22. 12:37:08

[OFF]
Most hozta a postás:
img696.imageshack.us/i/szanyi1.jpg/
img153.imageshack.us/i/szanyi2.jpg/

A logot hiába keresitek, vagy akár egy árva utalást a pártra...

[ON]

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.22. 12:37:44

A Piloslap blog a fidesz egyik plakát-álmánykodását leleplezte. Dulván!

piroslapok.blog.hu/2010/04/22/fogd_ra_a_szocikra

A kommenteket érdemes elolvasni. :DDD

f.m.j. 2010.04.22. 12:39:05

@derelyegrádi szellem: :)
jóvan, akkor ez a viccem se ment át, ma nincs humorom, vagy soha nem is volt ( ezt már nem kell megírni senkinek, mert én már leírtam, és én magamról írhatok ilyet :))

amúgy a témához: ha Demszkyt leültetik, és megkapja amit érdemel, akkor hajlandó vagyok elhinni, hogy érdemes itt élni

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 12:41:09

@Tigeri:

nem vagyok szakértő. Alapismereteim vannak erről. Toponak még az sincs, legalábbis nem alaposak, csak valami felületes ismerethalmaza. Ami több mint a semmi, csak kevesebb annál, mint amivel másokat ki lehet javítgatni.

f.m.j. 2010.04.22. 12:42:13

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): mi ez a hülye selypegés? (értem én, hogy Brian élete, meg minden, de akkol is:))

Marcellusca 2010.04.22. 12:44:23

@Tigeri: Csak jól akarják ösmernyi a zellenséget. :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:46:08

@derelyegrádi szellem: Akkor mégegyszer.:Látom benned emberére akadt.Mintha még nálam is jobban utálnád.:))A kommentjei 20%-ában azért hasznosat is mond.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.22. 12:47:13

@zero: azért válaszolhatok neki, még banánosztás előtt? :))))

@Tigeri: Kit verne meg bazze? Az AS Roma-t, vele meccsel az Olasz Kupa döntőjében. Más döntőre nem lesz gondja a digóknak. Mi majd kitömjük a Bayern-t a BL-döntőben, ha erre gondoltál :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:47:45

@Marcellusca: Közben meg nézik a neten a bombakészítés fortélyait.:))

Marcellusca 2010.04.22. 12:47:55

@Tigeri: Jajjj, ha meglenne az a 20%! :)))

Marcellusca 2010.04.22. 12:49:38

@Tigeri: Nem marad más lehetőségük, mert vegyészmérnökök mán nem lehetnek. :)
Gyön a zátvilágítássos hallgatói kor. :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:50:47

@Seduxen: Figyelj! Ez már le van osztva:Inter:BL cím,Roma Olasz Kupa.:))

S.O.A. 2010.04.22. 12:51:43

Sajnos hiába hullanak a csontvázak, még mindig van egy olyan érzésem, hogy a legnagyobb maffiózókat nem fogják lecsücsültetni, mert megérzésem szerint a kétharmadosok nyakig-pöcsig benne vannak a simliben, és nincs az a független nyomozóhatóság, aki ilyen körülmények között tényleg mindent felgöngyölíthetne...

Ne legyen igazam!

marós 2010.04.22. 12:53:41

Mintha Sziciliában, a maffia központban élnénk. A szoc-lib hatalom mindent megmérgezett, tönkretette a fővárost, lerombolta az országot. A történelmi esély adott, végleg elküldeni az egész bagázst a hatalom közeléből, a mentelmi jog adta védelem aloll. Enek érdekében MINDNYÁJAN MENJÜNK EL VÁLASZTANI A MÁSODIK FORDULÓBAN IS. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:54:45

Na,azért Zero kedvéért tegyünk úgy,mintha a téma is érdekelne minket.:)) Nekem a lgfőbb szempont az ellopott pénzek visszaszerzése lenne.Aztán az ítéletek és hogy soha többet ne engedjük közpénz közelébe ezeket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.22. 12:56:39

@Tigeri: Ahhoz előbb be kéne jutni a döntőbe! De a portugál spori nélkül kevés lesz az Inter ehhez. Tudod a 4-0-ás zakóval csak Milánóba jutnak haza. A Madridi út a Barcának van fenntartva. Külön pikantériája lesz az ősi ellenség otthonában ünnepelni a BL-címvédést :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:57:06

@Rettegő {készenlétes Kubatov-szavazó}: Ettől én is tartok.:(( Lecsuknak néhány kishalat,a nagyok meg megússzák.(talán nem)
@marós: Szavazzunk a megfelelő emberre?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 12:59:19

@Seduxen: A tavalyi bíró nélkül meg a Barcának nem megy...:))

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.22. 13:01:29

@f.m.j.: a "piloslap" szó hozta ki belőlem, bocsi. :DDD

Amúgy tök vicces volt összevetni a két blog főposztját: politikai maffia VS plakátolás

S.O.A. 2010.04.22. 13:03:35

@marós: És mi akik nem az ominózius 48 választókörzetben lakunk? Mi hova menjünk? :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.04.22. 13:03:57

@Tigeri: LOL, egy tétnélküli csoportmeccsen.

A tavalyi spori 1 hibát vétett a DinamoCselszkij kárára. Ez a portugál mandró, meg KONKRÉTAN tönkreverette a Barcát. 1 szabálytalan Inter gól, és egy Barcának meg nem adott 100%-os 11-es.

Szóval fürdőzzenek még a digók egy kicsit a sikerükben, a Nou Camp-ban jön a feketeleves. Mészárlás lesz...

Kicsit Karcos 2010.04.22. 13:13:03

@Rettegő {készenlétes Kubatov-szavazó}: Zuschlag azért kapott 8,5 évet, mert "nem sikerült" megtalálni az agytrösztöt, ezért kinevezték őt, az alsó-középvezetőt annak. Az ő ítélete nekem nem azt sugallja, hogy ha ennyit kapott a kishal, akkor mennyit fog a nagy, hanem hogy nála feljebb már nem kell senkinek aggódnia.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.04.22. 13:13:51

@Seduxen: A MU Liverpool meccsen az 11-es volt de ez....A tavalyi meccsen 1 vagy két 11-est nem adtak meg.Nem lesz mészárszék sima 2-2 A Barca megint otthon esik ki.De majd jövőre,mint a Liverpool az Európa Ligában...:))

arlequin 2010.04.22. 13:24:31

@zero: igyekszünk mester, igyekszünk! dehát mindig belénkbúvik a kisangyal és kénytelenek vagyunk jók is lenni.

@Kicsit Karcos: @Rettegő {készenlétes Kubatov-szavazó}: 1-2 nagyhalnak hullania kell, mert. ha a fidesz nem vet koncot a népnek, akkor.

@Tigeri: "Akkor mégegyszer.:Látom benned emberére akadt.Mintha még nálam is jobban utálnád.:))A kommentjei 20%-ában azért hasznosat is mond."
félreismeritek topot. ő valójában a nép nagy barátja és csupán az összetartás végett dolgozik. ha van utálat, van közös (h)arcvonal. hibáit pedig nem mentegeti. nem úgy mint a demszkáj aki nem is tudja, hogy van-e hibája.

molaris 2010.04.22. 13:38:02

Lenne egy kérdésem: Demszky mit tud?????????
Mert eddig mindig azt mondta ezt, nem ezt nem ezt sem! Napszúrást kapott a nyaralójában, és csak azzal törődött?
Különben a leggyengébb láncszemet kell megtalálni, aki végre el kezd dalolni!
Utána már megy minden, mint a karikacsapás.XD

Kartal (rezervált) 2010.04.22. 13:49:49

"2009 tavaszán, nyár elején Mesterházy úrral és Hagyó úrral" - bazzeg, ezeket a disznókat még urazzák is? Ész megáll!

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 13:52:47

@Tigeri:

nem utálom. Csak néha ha olyan időpontban kap el, akkor idegesít, ha valaki úgy tanítgat ki másokat, hogy a témáról csak felszínes ismeretei vannak. Ez ennyi.

veled semmi bajom, még a régi botlásaidat is elfelejtettem már :-)

@molaris:

megvan az már.

Kartal (rezervált) 2010.04.22. 13:53:50

@Rwindx: De szép is lenne! Rabszíjra fűzve, hogy ne tudjanak szétfutni, amikor lőni kezdenek rájuk! xDDD

Mitmondjakmagának 2010.04.22. 14:43:22

Hagyó itt van még az országban,vagyis ezen a holokauszt emlék sétán ott volt.
A Hír tv egyik riportere ki is bökte...www.hirtv.net/filmek/elet_menete_18_04_10.wmv
Érdekességképpen linkelnék még egy tavaly készült interjút,melynek címe találó...
mszp.hu/belfold/bovebben/hagyo-tetteink-beszelnek-2010-ben

hoplita 2010.04.22. 14:52:02

@molaris:
Emlékezz a Keresztapára....bár asszem, ez csak a könyvben van.
"Akit 20 évvel fenyegetnek, az könnyen megfeledkezik az omertáról."
:))

Kicsit Karcos 2010.04.22. 15:27:17

@arlequin: alig várom, hogy Pokorni lecsapja a saját kezét.

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 15:35:19

@Véraláfutás2:

De remélni azért szabad?

Különösen úgy, hogy ennél rosszabb nem igen lehet....

arlequin 2010.04.22. 16:05:12

@derelyegrádi szellem: ej-ej szellem. te még hiszel a mesékben? nem lehet rosszabb? csak várd ki a végét, addig csak rosszabb lesz. minden jó, ha a vége jó, de addig.. ;-D

derelyegrádi szellem 2010.04.22. 16:07:41

@arlequin:

meglátjuk. remélni, viszont remélem.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 16:18:02

emberek miért kell bántani szegény Demszkyt "paradicsomellenes esernyőpajzs" Gábort
hisz ő csak főpolgármester volt pár évtizedig ...
cöcöcö ...

mikor anno Medgyessy Petikénk, ami megyónk
csak a bankigazgató volt az Inter-Európa Bank-nál,
amikor épp szépséges lopikálások történtek
ééééééééééés
na mi lett utána
háááát a mi jóságos miniszterelnökünk lett.

HIP HIP HURRAY, VIRÁGOZZÉK HAZÁNK !

emlékszem kb olyasmit nyilatkozott h "én csak a bankigazgató voltam, miért kellene nekem mindenféle csipcsup ügyekről tudnom"
--sajnos nem találtam forrást....-- :// :S

s még a szoci megyópárti népszabi is kénytelen (kelletlen) volt megírni ...

Brókerbotrány - személyek és cégek hálója Kulcsár Attila körül
(megyó neve ne legyen már negatív népszabis cikk címe..)

www.nol.hu/archivum/archiv-118412

-----------------------------------------------------
de konkrétan az Inter-Európa Bank-ról és megyóóóról:

A gyanú árnyékában: Medgyessy Péter:
forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=z_get_topic&f=2&t=002712&m=000012

Milliárdos pénzmosásgyanú négy banknál
alcím: - Medgyessy miniszterelnök-jelöltként is ragaszkodott az Inter-Európa Bank elnökségéhez -

www.mno.hu/portal/printable?contentID=166758&sourceType=MNO

+ fidesz egyszerű és átlátható összefoglalója:
Medgyessy 2002. április 29-ig vezette az Inter-Európa Bankot
[ ha a másik oldalról van szó a politikai pártok korrektek és kegyetlenek :)) ]
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=14061

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.22. 16:20:15

a fideszes cikkből idézek:
"Szijjártó Péter felsorolta az Inter-Európa Bankkal kapcsolatos tényeket. 2000. július 8-tól Abdo Mah Moud és El Abed Hasan nevű személyek több részletben, 6200 millió, azaz 6,2 milliárd Forint bűncselekményből származó készpénzt vesznek fel az Inter-Európa Bank pénztárából. "

csak 6,2 milliárd ft
lófasz, semmiség.

arlequin 2010.04.22. 16:20:19

@derelyegrádi szellem: én igenis keménykedést várok el a jövendő min. eln. úrtól. nem a jobbikkal és a gárdával szemben, hanem. ezt nem kell taglalni. és akkor építhet a népre is. kőkemény sajtóhengerrel, ha kell börtön, sápítozzanak, bőröndözzenek csak.

tudi 2010.04.22. 16:38:28

Ez már egyre jobban emlékeztett a Kaszinó című filmre.

arlequin 2010.04.22. 16:44:47

@tudi: hol látsz te itt jó nőket? a fogtündér ildi, esetleg vadóc ági?

tudi 2010.04.22. 16:55:21

@arlequin: Na azok sajnos nincsenek, de amúgy majdnem minden stimmel.

Mitmondjakmagának 2010.04.22. 16:58:49

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság felvetette, hogy Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes gyanúsítható a BKV-ügyben, az ügyészség azonban - több mint egy hónappal ezelőtt - visszaküldte kiegészítésre ezt az előterjesztést, mert nem látta kellőképpen alátámasztottnak a rendőrségi véleményt - derül ki Ihász Sándor fővárosi főügyésznek a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjújából.
"A nyomozást végző Budapesti Rendőr-főkapitányság részéről érkezett hozzánk egy előterjesztés, mely szerint Hagyó Miklós gyanúsítható lenne, az ügyészség álláspontja viszont az volt, hogy ezt sem a tényállás, sem a bizonyítékok tekintetében nem támasztották kellőképpen alá" - fogalmazott a főügyész.
Ihász Sándor szerint a rendőrség előterjesztését március 19-én küldték vissza kiegészítésre, új viszont még nem érkezett hozzájuk. "

arlequin 2010.04.22. 17:03:33

@tudi: hát ha már a schiffer is arról beszél, hogy 'mit dob a gép', akkor kezd gyanússá válni a helyzet.

arlequin 2010.04.22. 19:51:54

@Tigeri: te is. ;-D illetve te se. de ez ne zavarjon. a nagykönyvben minden fel van jegyezve.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.04.22. 23:36:24

@Agyalap: Nevesítsd kérlek, hogy felkerüljön ez a barom a megfelelő listára...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.04.22. 23:40:06

@nmi: Mai napig elképedek azon, hogy ez az XY + IGEN és körbe x kit mire sarkall. Mert engem szavazásra bizots nem, de röhögésre annál iknább...

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.04.23. 00:13:26

"A választások előtt azonban már nem kerülnek nyilvánosság elé az ügyek, melyek erősen befolyásolhatták volna a választás eredményét."
Ez különösen tetszett.

reKorrekt 2010.04.23. 07:11:18

@BTM: Na igen. Bennem csak egy kérdés körvonalazódott meg ezzel kapcsolatban: ÉÉÉÉÉS?!?!

atila68 (törölt) 2010.04.23. 07:25:01

@derelyegrádi szellem: Nohát nohát, kicsit értetlenkedtem minek ez a Szűrés dolog. Már értem.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.04.23. 11:02:18

Szervezni kellene nekik egy szabaulási partyt, amikor kijönnek a sitkóról, már ha egyáltalán bekerülnek oda. Valahogy nem vagyok ennyire optimista, van egy csomó tapasztalat, ki hogyan úszta meg az ügyeket.

Agyalap 2010.04.29. 15:58:29

@molnibalage: Szaniszló Sándor nyilatkozata az MTV1-en valamikor a botrány kitörésekor...

Kicsit Karcos 2010.04.29. 16:08:36

Nekem erről a "bűnszervezetben elkövetett" minősítéssel kiegészítésről mindig az jut eszembe, hogy húsz évet a húsz évért.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.02. 15:08:18

@Véraláfutás2: Hogy Tarlós jobb lesz, azt egy percig sem hiszem. De hogy _lesz_, arra elég nagy összeget mernék tenni. Főleg a tegnapi "ingyenbékávé és örökélet-ingyensör" duma után.

süti beállítások módosítása