Skip to content


       Szűrés lista

A Bukás

“Tisztelt Szerkesztőség!

A Cosmopolitan magazin szerkesztőségének hivatalos állásfoglalását adjuk ki.

Ebben a Cosmopolitan szerkesztősége elhatárolódik az RTL Klub által készített, Szabó Patríciát a Szex és New York egyik szereplőjeként ábrázoló videótól, mert a filmbeli megnyilatkozása méltatlan ahhoz a színvonalhoz és szellemiséghez, amelyet a magazin képvisel.

Cosmopolitan szerkesztőség”

A Cosmo ezzel a pár soros hivatalos közleménnyel elintézte volt főszerkesztőjét, Szabó Patríciát és az RTL klub által körülötte gerjesztett hype-ot, melynek következtében Pati tuti visszamenekült New Yorkba. Nu Pati, New Yorkban vagy? Nem? Artikulálj jobban kérlek! Jaaa, hogy Michigan! Az is szép! Ám nem zavar, hogy Patizlak, mint az Oxi-reklámban a gonoszt?

Az a helyzet, hogy eddig nem volt túl sok bajom Szabó Patríciával (a másik sp-vel több), de valószínűleg ez csak azért lehetett, mert csak annyit tudtam róla, hogy azon női magazin főszerkesztője volt, mely olvasása után a legelső barátnőm azt várta el, hogy 187-szeres orgazmust nyaljak neki, úgy, ahogy 4 oldalon keresztül fejtegetik, vagy hogy borotváljam a mellkasom. Tizenhat évesen a semmit! Nude a sok faszság ellenére azért el kell ismerni, hogy a Cosmo akkor az egyedüli, nyugati, női magazin volt, és mint ilyen meglehetősen divatteremtő volt idehaza. 

Pati ennek a trendi magazinnak volt a főszerkesztője, és egy ilyen pozíció egy férfiból azért tiszteletet és távolságtartást váltott ki. Azt gondoltuk, hogy ez a nő divatos, humoros, kemény, kreatív, de mindenekelőtt intelligens. Nos, mint kiderült egy lófaszt az, csak szeretné.

Igazából már akkor gyanús volt valami, amikor benyomatták a Celeb vagyok ments ki innen (szintén RTL volt) című realitybe szöcskét zabálni. Végül azt nem tette,  viszont felolvasott egy Horváth Évának címzett levelet hangosan élőben, -hogy is mondjam- győzis szinten. Vadon Jani meg is jegyezte neki: „Ismeretlen szöveg olvasása általános iskolában? Hiányoztál?” 

Ezen kívül más emlék nem maradt a  dzsungeles kalandjáról, mivel a közönség az első héten hazazavarta, olyan kurva unalmas volt. Ennek volt köszönhető az is, hogy Pati azóta sem tudta igazán megvetni a lábát a showbusinessben, csupán mindenféle másodvonalbeli tv-k és műsorok hívták szerepelni. Olyanok, mint a tabu tv vagy cool live pl. Hmmm, Ti tényleg azt hittétek, hogy ez a némber most csinált először hülyét magából? Nézzétek azt a tekintetet meg ezt a flegmázást és öntömjénezést.

 

Mivel valamiből élni kell a Cosmo után is, és megélhetési celeb pedig nem lehet akárkiből, Patrícia kitalálta, hogy máshogy próbálja megkeresni a sminkre és cipőre valót. Saját újságírói iskolát nyitna. Elmondta, hogy az után érlelődött meg benne ez a gondolat, hogy nagyon sokan megkeresték tanácsért. Mondjuk megnézném kik! „Nagyon sokan keresnek meg, vagy írnak levelet, hogy tanácsokat kérjenek tőlem. Én készséggel állok a rendelkezésükre, mindig elmondom a véleményemet egy-egy írásukról, kijavítom őket, és megosztom velük az észrevételeimet." Alapvetően nem lenne baj, ha egy főszerkesztő, írni tanít, csak az a baj, hogy Pati pont azt nem tud. Nagyon nem. A storyonline-on saját blogja volt ugyan, de a botrány kirobbanása után törölték. Persze tárolt változatot lehet olvasgatni. Nem érdemes. Ilyen szar:

"Napok óta nem találkozunk – a tavasz és én. Igaz, az ablakból is úgy tűnik, ezen aktualitás éppen elmarad. A konyha ablakából látom, hogy virágzik a cseresznyefa, bár nem Bálint gazda az ascendensem, hogy pontosan megállapítsam a fácska eredetét. Viszont szép, az egészen biztos.

Oké, hogy az tudjuk, 2012 nem úgy lesz, ahogy a napilapok rémisztgetnek gyakran: vége mindennek! – de azért valami van, az egészen biztos. Mert az hogy van, hogy egyszer csak a volt kormányszóvivő öngyilkos lesz, minden fura és tisztázatlan körülötte, és ez annyira megdöbbent mindenkit, hogy felkúsznak az újságok eladásai és a róla szóló cikkeket többen olvassák a neten, mint bármi mást. És a csoda futballistánk, Varga Zoltán rosszul lesz, nem ér oda idejében a mentő és meghal. A lengyel miniszterelnök gépe pedig védelmi miniszterestül, feleségestül lezuhan. Pont akkor, amikor a hetven éve történt mészárlásról mentek volna megemlékezni. (Volt egy főnököm. Legendás. Fenyő Jánosnak hívták. Na, ő például soha nem engedte, hogy a felesége és a lánya egy repülőn utazzon vele. De ezt igazából nem is tudom, miért mondom most el, mert azt, hogy neki mindig hálával fogok tartozni, már többször leírtam.)
De hogy valaki belebabrált a világ lelkébe, az egészen biztos. Műsorvezetők jönnek és mennek, hullanak csillagok és születnek, különböző emberek üzengetnek egymásnak igen kedvesen a lapokban és dekoratív médiaszemélyiségeket nem engednek be partykra. Ez a felszín, amit látunk vagy látni akarunk. Ha pedig valaki elmegy, mindenki felsóhajt: miért nem figyeltek rá jobban? Viszont szerintem az alapkérdés az, mi figyelünk-e igazán azokra, akik körülöttünk vannak, akikre kéne. Mert ha valamit, talán ezt megtaníthatja nekünk a sok tragédia most a világból. Mert nemcsak a Kisherceg volt felelős a Rókáért. Kérdés, hajlandóak vagyunk-e idén tavasszal beülni az iskolapadba? És akkor talán pozitívabbá is tehetnénk a világot. Talán újra kéne olvasni a Kisherceget? Ránk férne!"

Tudván, hogy valaki így ír, így olvas, így mozog, így viselkedik a kamera előtt, az emberben joggal vetődhet fel a kérdés: Kedves Patrícia, Önben kinek a faszát tisztelhetjük, hogy eddig jutott?
Persze ez már csak költői, mivel a hölgy az utolsó szereplésével  elég hosszú időre leírta magát a nagy nyilvánosság előtt, és most hallgat. Azért az RTL sajtósai még igyekeznek eltüntetni minden nyomot a netről, ami arról az ominózus videóról fellelhető. Már leszedték a saját portáljukról és a Youtube-ról is. Szemetek! De azért elég esélyes, hogy Patrícia pár héten belül lenyilatkozza Hajdú Petinek, hogy az a videó csak vicc volt, és az országban senkinek nincs humorérzéke, meg különben is mindenki hülye, ő meg "nagyon fejlett humorérzékkel" megáldott.

Azért természetes a videó immár az örökkévalóságnak ott figyel a neten: link.

Címkék: bulvár bizarr abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr781940247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geza 2010.04.23. 13:53:44

Konzumpoligám.
Van rá rövidebb szó is, de az nem mutatna olyan jól egy magazin címeként.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.04.23. 13:58:50

Amikor eloszor vettem a kezembe egy ilyen nobutito szaklapot, elso indulatom az volt, hogy uvegszilankos eros pistaba martogatott, olmozott vasruddal kene tatarbifsztekke verni azt, aki ezeket kesziti. Parkapcsolatra teljesen alkalmatlan, roppant ontudatos, karrierista kurvat igyekszik nevelni az egyebkent normalis nokbol is. Az egeszseges romantika gyilkosa az osszes ilyen hulyeseghalmaz. Ezekbol tartalmabol kiindulva valosagos szegyen es megalaztatas haziasszonynak lenni, es gondoskodni egy csaladrol. Mindazt teszi tonkre, ami a leheto legtermeszetesebb kellene hogy legyen. S mindezt miert? Nem am meggyozodesbol, bar az sem lenne semmi! Hanem penzert...csakis penzert. Gondolom nem kell ecsetelnem, mennyire verzik erte a szivem. Valoszinuleg akkor is szaraz maradna a szemem, ha arrol hallanek, hogy a gladiatorjatekok kereteben vadallatok ele vetettek. Ha meg is mozditana bennem valamifele egyutterzest, hat inkabb az oroszlanoknak vinnek bilagitet.

belzebubó 2010.04.23. 14:09:04

Részlet a blogjából:

"Aztán reggel nem kisvakondként keltem, sőt, leginkább a Juditra hasonlítottam (Stahl) valami fura oknál fogva, de főzni nem kezdtem, mert épp együtt reggeliztem munkailag egy barátnőmmel és oda kellett érnem… azóta meg tart a szokásos ámokfutásom, ami úgy általában egy napomat jellemzi. És hát az a szupcsi, hogy most valahogy furán állnak a csillagok,"

A Judit,munkailag,szupcsi!!!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.04.23. 14:20:43

Jáááj, de jó! Vééégreee! :DDD

Ettől a nőtől kivagyok. Kiszel Tünde klónja.

Hihetetlen, hogy egy Cosmo-szintű magazin főszerkesztői székétől sikerült eljutnia a 12 éves lányokat idéző "most legyen az hogy én vagyok a Britniszpírsz" szerepjátékig! Tök trendi vagy Pati! És cuki és nyújorkosan független, meg oaan alanyoooos!!!4!
Csak sajnos írni nem tud, és a videó alapján a színészi játékát is lepipálja egy harmadnapos vizihulla.

arlequin 2010.04.23. 14:21:28

@Meleardil Eressea Iluvadan: "Ha meg is mozditana bennem valamifele egyutterzest, hat inkabb az oroszlanoknak vinnek bilagitet"
egészen eddig a mondatig majdhogynem megharagudtam rád... te címeres. ne bántsd már ezt a szegény lányt. képzeld milyen lehet neki egyedül. kimosták az agyát.

f74 2010.04.23. 14:21:36

@belzebubó: Még egy ilyen idézet és öngyi leszek.

Zuzu Petals 2010.04.23. 14:27:34

@Meleardil Eressea Iluvadan: Ne ragadtasd el magad! Semmi kárt nem csinál. Értelmes nő nem veszi meg a Cosmot, mert tudja,h hiába rendezi át a szobáját a lap szerinti Feng Sui alapján, hiába költ el a Westendben fél milkát, hiába beszélget napi 30 órát faszságokról a barátnőivel és hiába maszturbál análisan fejenállva, akkor sem kezdődik a szerencse hete köv. hétfőn. Te miről beszélsz amúgy? Komolyan azt hiszed,h erre pénzt ad ember 50-es IQ felett? Jó néhány ostobenkó meveszi, de a többi ember 1x beleolvas, gyorsan megtanulja hogyan sz*pja le a barátját 124 féle képpen, aztán leteszi. Az újság egy fos, pont mint szegény Patti, szóval csak ne határolódjanak el...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.04.23. 14:31:00

@arlequin: Nem is bantottam. En a magazinokra kopkodtem sarat, es azt ecseteltem, milyen melyen (2 meter) szimpatizalok az ezeket keszitokkel. A holgyemennyel kapcsolatban annyit jegyeznek meg, hogy egy felfujhato baba tartalmasabb (az nem ures, abban levego van!). Valoszinuleg csak azutan talalnam attraktivnak, ha mar evek ota nem volt alkalmam, raadasul mindket kezemet amputaltak.

arlequin 2010.04.23. 14:40:27

@Meleardil Eressea Iluvadan: de az a bilagitos kép akkor is csákányként villant be szűk agyacskámba ;-)

Marcellusca 2010.04.23. 14:41:15

@Noname Cowboy: Én inőnként bele-bele lapozok ilyen magazinokba.
Csak, hogy tudjam, mitől idióta hülyék a csajok. :DDDD

Marcellusca 2010.04.23. 14:46:02

@Lake: Én úgy mondanám, hogy ez már nem is fej.
Fújjjjj.
xD

belzebubó 2010.04.23. 14:46:38

@Marcellusca: Na veled meg mi történt? Őt még Te sem?
41 éves szegénykém, se férj,se gyerek, legalább rád szamithatna :)

2010.04.23. 14:48:43

@f74: nem akarom rontani a suicid-statisztikát, de még ezt is le bírta írni:
"Bár én igyekszem a rosszat kizárni az agyamból és inkább a jó dolgokra koncentrálni. Még szerencse, hogy feltalálták a mosolyt. Hiszek abban, ha mosolyogsz, visszamosolyog rád a világ!"
Hö. HöHö.... Röhögéstől elgurul.

LakatosWinnetou 2010.04.23. 14:55:59

Ez szar. Nem is szar, fos. Vérciki. Gáz. Égő.

Dr. Kix 2010.04.23. 14:57:49

Az áll.
A toka.
A fogsor.
A szemöldök.
A smink.

Elsírom magam!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 14:59:51

hááát .........
eddig nem volt hozzá bátorságom h megnézzem.
most megnéztem.

ez borzalmas, sőőőt még annál is rosszabb
tömegpusztító fegyver.

PublicEnemy 2010.04.23. 15:18:56

@laspalmas: Már tanultam a hibámból. :))

Marcellusca 2010.04.23. 15:32:20

@belzebubó: Mongyuk a teste nem ollan rossz. :)
És feltalálták már a kispárna-huzatot. :D
Vödör nem jó, mert visszhangzik, zacskó csörög/zörög, úgyhogy marad a párnaciha. :DDDD

2010.04.23. 15:32:42

Hü, azannya! Ez csunyább mint a zsidótemplomban az utálatos kép!

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.04.23. 15:33:21

Bazeg. Elolvatam a bevezetőt, mondom eric? Visszalapozok, hát tényleg ő! :)

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 15:52:21

@Marcellusca: Ja, Marcellus, hát ennyire kiéheztél? Ó, te szegény! Miért vagy büntiben? Biztos megérdemled;-D
Ha az én férjem egy ilyen nővel csalna, és az a nő ezért fizetne neki, na akkor megnyugodnék, én vagyok a világ legcsábosabb nője...El is dobnám az igazmondó tükrömet:(

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 16:01:15

@jános515: Most mondd, én vagyok náczi-faschiszta, vagy most már az új világrendben szép nő csak megfelelő polkorrektségi és egyéb rituális bárczák kiállításával lehet valaki? (például régen valszeg a Paris Hilton nőkért raktak egyes elmaradt vidékeken szemmel verés elleni szalagot az újszülöttek csuklójára).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 16:03:09

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

Bevallom, én szánalmat éreztem iránta, mikor néztem a videót. Lehet örülni a divatos ruháknak meg koktéloknak, de se egy társat, se egy gyereket nem helyettesítenek.
Sajnálom a magányos Patríciát.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 16:07:19

@Donna (Cara)mba:

"Ha az én férjem egy ilyen nővel csalna"

az valami irtózatosan megalázó lenne xD

derelyegrádi szellem 2010.04.23. 16:15:35

@Marcellusca:

én ennek sem az újságjába, sem másába nem lapozgatnék bele.

@laspalmas:

nekem olyan érzésem volt, mint amikor gyerekkoromban néztem a három kívánságot, és indult Tibi bácsinál a tapsrakéta. És az egész neked kellemetlen a tv előtt...

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 16:16:01

@laspalmas: Nem rám nézve;-D Ez az a kaland, amitől még csak nem is forgolódnék álmatlanul az ágyban:) Röpke ki sajnálkozásra futná érzelmeimből, mármint a férjem felé.
De, sajnos szemüveggel vagy anélkül is piszok jó szeme van, úgyhogy egy ilyen feltevés még pénzért sem helytálló:)
Csak nagyon mutatós leányok és menyecskék után forgolódik, utána meg panaszkodik, hogy fáj a háta;-DDDDDD

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 16:17:50

@laspalmas: Megértelek, Palmi! De annyi tényleg valóban sajnálnivaló ember vergődik ezen a világon, hogy a Pati félékre részemről már semmi érzelemre nem futja...

arlequin 2010.04.23. 16:19:51

@Donna (Cara)mba: "már semmi érzelemre nem futja..."
palmival kell egyetértsek. én is együttérzek ezzel a szerencsétlen nővel, mondjuk gyurcsány-fletó-ferenccel is.

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 16:29:08

@arlequin: Meglehet, bennem van a hiba. Annyi fáradt, szomorú arcot látok nagyvárosaink utcáin, hogy tőlem csak ennyire futja. Nem tudtam, most már tudom: van az együttérzésemnek is egy limitje. Azon túl már nem telik többre.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 16:29:08

@derelyegrádi szellem:

Bennem volt egy olyan érdeklődés is, hogy ezt most ő komolyan-e vajon, mert átélés se az arcán, se a hangjában nem volt....
De így a blogjába beleolvasva elhiszem, hogy ő tényleg ilyen, mint amit láttunk.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 16:33:02

@Donna (Cara)mba:

Nem azt mondom, hogy most emiatt nem fogok tudni aludni, csak hogy ez ugrott be róla. Aztán lapoztam én is.

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 16:37:12

@laspalmas: Lapozzunk, ahogy mondod, sajnos van bőven kép a Földi Szenvedések Nagykönyvében:-(

Horizont 2010.04.23. 16:40:39

A téma és Patrícia szánalmas,na de eric??? Fantasztikus! Teljesen ráhangolódtam a hétvégére annyit röhögtem. Nem tehetek róla, de eric bulvár posztjai nagy sikert aratnak nálam. Jól áll neki:)))
@laspalmas: igazad van én is sajnálom (és minden hozzá hasonlót) valami nagyon nem gömbölyű az életükben. Na de az írásai? Ettől meg elájultam.Ez a nő nem tudja helyesen sorba rakni a szavakat és nem tudja a ragozást, sőt semmit nem tud ami írással kapcsolatos. Mondjuk mást se tud. Tényleg hogyan lehetett főszerkesztő?? Az Cosmo meg ne nagyon határolódjon el tőle. Egy tőről fakadtak! Szegény fiúk nagyon sajnálom őket, mindig eszembe jut ha nagy ritkán kezembe kerül egy ilyen. Ezek a lapok elviszik a lányokat teljes tévútra, ahogy erről 1-2 kommentben is olvashatunk :DDDD
Fiúk jobban jártak, nekik ott a Playboy, ott legalább amit mutatnak az ami:))))

Forradalmi Falhozállítási Bizottság 2010.04.23. 16:54:26

A kisfilm teljesen meggyőző volt, ha filmet forgatok, én alkalmazni fogom:

divisionoflabour.com/archives/alien_from_the_movie.png

"Alien Strikes Back 28"

Intizar 2010.04.23. 16:58:08

Urak!
Ember Cosmopolitant és ehhez hasonlókat nem olvas. Tessék homo sapiens nőstényekkel járni, ha jót akarnak maguknak. Higgyék el, abban a fajban is akadnak csinos példányok.

Intizar 2010.04.23. 17:01:13

'csánat, helesbittek.
Homo sapiens sapiensre gondoltam. Csak nehogy ebbe kössön bele valami nagyokos.
Tudomány, ATOM!

tudi 2010.04.23. 17:01:33

@belzebubó: Ezt nem kellett volna idézni ezen a szép napos délután. ezel ölni lehetne. A videóval úgyszintén.

vagyok59 2010.04.23. 17:27:00

Sunáznám. feltéve, hogy nem szólal meg közben, na jó, csúnya szavakat mondhat:))

arlequin 2010.04.23. 17:30:00

@Donna (Cara)mba: ilyenkor mindig valami vidám képre kell gondolni, mint recsk, buchenwald, katyn, hiroshima, trianon, ne adj' isten krisztus a kereszten.
rögtön megugrik az ember együttérzés-állandója.
gyakorlat teszi a mestert, mondta a mester is nekem.
"tanulni, tanulni, tanulni"

Danis 2010.04.23. 17:37:35

A lengyeleknél nem a miniszterlelnök, hanem az elnök gépe zuhant le.

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.04.23. 18:16:02

Azt hiszem, SZPnek az a legfőbb bánata, hogy a szájsebészet még nem dolgozott ki olyan eljárást, amivel az alsó, valamint a felső fogsort is 30 fokkal kifelé lehetne dönteni az egész szájbelső szétlégkalapácsozása nélkül.
Sajnálom amúgy, mert amellett, hogy iszonyú a hangja, 2 centi íny van a foga felett és hülye, mint egy kozmólány, szerintem nem rossz nő. Talán megfogja valami pénzes pasas golyóit, és boldogan élnek, amíg létezik offshore.

Marcellusca 2010.04.23. 18:25:57

@Donna (Cara)mba: Héló, héló!
Ha nem vetted vóna észre, én egy szóval sem említettem. :)
Bubóka kérdezett rá a dologra. Én csak válaszoltam. Hogy esetleg. Nagyduzzogva. Ha más nincs. És nagyon sok idő eltelt. :)
De akkor is csak kispárna-huzat alkalmazásával. :)))

Ez a nőnek nevezett f@szcibáló, hülye tyúk, meg egy nagy rakás szánalom.
Csodálkozik?
Ezzel a fejjel? (Fentebb kifejtettem: @Marcellusca: . Ezt bezzeg figyelmen kívül hagytad. :DDD)
Meg ennyi ésszel?
Ilyen stílustalan stílussal? (Húúú, hogy ez most mi, de remélem érthető. :D)
Nem csoda, hogy még mindig egyedül van. (Nem írom le, hogy szingli, mert az mást jelent.)
És az a zagyvaság, amiket leír. Hát, kérem ....

Látatlanban mondom, hogy Te és Horizont sokkal jobb NŐk vagytok, mint ez a ...ez a......ez a.....nemtommicsida.!!!
/És ez most nem pitizés!!!!!!:DDDD/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 18:32:52

@Marcellusca:

A szingli szerintem önkéntes vénlányságot jelent :)

Horizont 2010.04.23. 18:37:07

@Marcellusca:
Köszönöm a kedvességed, de látatlanba soha ne fogadj:))
Csak magamról szólok, Donna ugye fiatalabb nálam:))
A külső nem minden, nekünk Donnával belső értékeink (is) vannak! És tudunk írni! :DDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 18:41:36

@Marcellusca:

Ez a nőnek nevezett f@szcibáló, hülye tyúk, meg egy nagy rakás szánalom.
Csodálkozik?
Ezzel a fejjel?
Meg ennyi ésszel?
Ilyen stílustalan stílussal?

:DDD

mondom nem véletlen h az etalon budapesti ribanc beugrott nekem,
tündike (kiszel) mellett

erőteljes ribancsági + szőkeségi faktor ....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 18:42:53

egyébként azt hiszem Patrícia fej nélkül jóval intelligensebb lény lenne...

:DD

belzebubó 2010.04.23. 19:07:58

@laspalmas: Állitólag jelenleg a Nők Lapja Esküvő kiadvány főszerkesztője! Ő bár nem egy Liz Taylor vagy Gabor Zsazsa, de csak tudja, hogyan kell azt csinálni... De ez sem biztos persze,mert azt is leirja,hogy 1969-ben született, aztán meg azt, hogy 1975-ben, de a napot, hónapot nem hazudta az mindkettőnél ugyanaz.
@Donna (Cara)mba: Maecellusca mentségére elmondanám, hogy ő ha nőkről van szó kifejti a véleményét, ez most elmaradt és már aggódtam, ezért nem nyugodtam mig rá nem kérdeztem minden rendben-e nála. De úgy látszik erről a nőről még neki sem az jutott eszébe.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 19:09:46

@laspalmas: @zero:

bocs emberek, nem vágtam az erkölcsi kódexeteket ....

piha + ejj !

Redcap 2010.04.23. 19:11:34

Most komolyan: a Cosmoban, Joyban, stb vannak cikkek?? Én valahányszor belelapoztam a budin egy-egy példányba, mindig csak sminkreklámokat találtam, vagy képeket mindenféle celebekről rövidke lábjegyzetekkel.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.23. 19:17:26

@szorokin:

Zerot ne szidd, én voltam. Ez van :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 19:27:37

@laspalmas:

semmi szídás, csak nem volt nyílvánvaló/tiszta a dolog.

:)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.23. 19:36:34

ez a
"budapesti ribanc" (így lehet rákeresni a gugléban)
ritka gusztustalan lény egyébként, és
nem a szex/pornó miatt akartam megmutatni a népnek,
hanem az "embert", ill vmilyen speciális létformát, vmi alien-ember hibridet ;))
akartam megmutatni, aki beszél, kommentálja, amit csinál ...
és itt jön a képbe Kiszel T + Patrícia, ugye ....
tehát
a körítés (beszéd, viselkedés/metakomm.) miatt nagyon nem szimpla xxx cucc.

Marcellusca 2010.04.23. 19:40:55

@Horizont: Erre utaltam. Finoman. :))))

@belzebubó: Azé', remélem nem okoztam csalódást! :)))
Nem úgy van ám, hogy: luk luk, csak darázs ne fészkeljen benne! :DDDD

Dorelle 2010.04.23. 19:43:00

Te jóóó ég. Eddig is utáltam ezt a nőt, és nem is most fogom megszeretni. Szegényszegény Pati.:( Egyszerűen agyfaszt kapok a vigyorától. TOSS!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 19:56:41

ez a gif ez nagyon jó

(szerintem a flegma szó kikerült oylan szintre, h senki se tudja már az eredeti jelentését.

és pimasz, nagyképű, fölényes emberre mondják, h flegma.
pedig ez a szó , nem azt jeletni, hanem:

közömbösséggel határos nyugalom, hidegvér
közönyös, egykedvű, nehezen ingerelhető ember

csak szólok)

arlequin 2010.04.23. 20:09:27

@tesz-vesz: én is flegmatikus vagyok. főleg, hogy nem nézed meg e levelesládádat ember.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:23:13

@Aullah: miért? havasnak is lehet.

egyéb komcsi is csinálhat, no persze nem a nép pénzéből kéne

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 20:23:42

@belzebubó: Na, még szerencse:-D Már kezdtem volna kimenekülni a háreméből:-D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:23:53

@arlequin: már megnéztem, de már megint kell ?:)

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 20:25:36

@arlequin: Nem vagyok jó tanítvány:(
Nem is hívtak meg tanítványnak sehova se. Önképzőkörös vagyok;-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:27:15

@laspalmas: ki az apja?
nem feltétlenül csak a prostitúciónak köszönheti az állást

lehet h rokoni szálak

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 20:31:13

@Marcellusca: Jó, jó, lenyugodtam....
Márt azt hittem, bekötötted a szemedet:-D

arlequin 2010.04.23. 20:47:47

@Donna (Cara)mba: az önképzőkör csak magadon segít. a többieken nem.

@tesz-vesz: igen.

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 21:08:31

@arlequin: Nincs világmegváltó (hamis) tudatom.

arlequin 2010.04.23. 21:32:48

@Donna (Cara)mba: lehet félreértesz? semmi ilyet nem gondoltam rólad. nem is erre mondtam.

arlequin 2010.04.23. 21:40:50

@Donna (Cara)mba:
a 'gyakorlat' az valami olyan,
amit jó kedvünkben szívesen csinálunk,
rosszkedvünkben pedig a hátunkba kívánjuk.
pedig csak csinálni kell és ez nem tetszés-taszítás,
hanem munka kérdése.
és tudod mi a legviccesebb? működik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.23. 21:50:05

Szeretném, ha jelentkeznének azok a férfiak, akik maradandó lelki károsodást szenvedtek, mikor barátnőjük 8 darab fánkot csócsált le az álló szerszámukról, mert a Cosmóban azt olvasta, hogy ez milyen tuti.

KwK36 2010.04.23. 22:16:33

@Forradalmi Falhozállítási Bizottság:
Szerintem az arctamado sirva menekulne vagy mar a tojas sem merne kinyilni:D

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2010.04.23. 22:50:38

Megnéztem a videót.
Én kérek elnézést,

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2010.04.23. 22:51:56

Ja, azért a fogorvosa linkjét kitehetné valaki, hogy tudjuk, kit kell elkerülni.

f.m.j. 2010.04.23. 23:14:34

Mindjárt megsértődök. Én hívtam fel eric figyelmét erre a Patrísára, nélkülem azt se tudnátok ki fia borja. Na ugye, hogy szegényebbek lennétek egy élménnyel? :) aztán le ne döfjetek...

2010.04.23. 23:17:42

"-Ez itt Magyarország Neon. Ráadásul akárhányszor erre járok az összes csaj mindig béna női magazinokat olvas. Hogy miért van ez? Mert az emberek hihetetlenül hülyék fiam. Telljesen idióták, szinte már annyira mint egy közlekedési rendőr. Mi viszont tudjuk hogy mi vagyunk a normálisak, és mivel nagyobbak és erősebbek vagyunk és van susogó bőrkabátunk, ezért teszünk minderre, és csak egyszerűen röhögünk rajtuk. Lassan majd hozzászoksz ehhez. Én is celebműsorban szereplljek hogy rám figyelj?
-Izé....
-Lehet róla szó. -Állj!-
-H-h-hol, hol az a jó csaj?
-Előtted. Ő az a celeb, aki a női magazinok címlapjáról mosolygott rád, csak az előbb ki volt sminkelve hogy ne ismerdd föl.
-Hogy csinálta?
-Fogalmam sincs, gondolom sokat gyakorolta otthon, de nem is ez a lényeg. A lényeg fiam, hogy ő egy veszedelmes nő. Közveszélyes ribi. Mindenkit akivel eddig találkozott azt könyörtelenül lehúzta. Figyelj rám Neon, én utálom ezt az szukát, jobban mint hinnéd. Annyira hogy arra nincsen szó. Sem több szóból álló kifejezés.
-De miért?
-Mert még eggyet sem találtam ki. Bár egyszer eszembe jutott egy egész jó. Elmondanám mert fasza, egyenesen király. Csak szerintem félsz hogy hogy hangzik.
-Miért?
-Honnan tudjam hogy miért félsz. Különben egyre kevésbé tudom pontosan miről is beszélünk fiam, de sebaj. Ez a nő már a múltam része. Ő egy gonosz, ravasz és nagyon intelligens nő. Szerencsére te Neon nem hasonlítassz rá, egyáltalán.
-És ha hátbavágnám? Egy szeneslapáttal?
-Hmmm, jó ötlet. Szerintem rögtön próbáldd ki. Ne várj."

A Mátrix: A Vektorból aktualizálta: Bermuda 2010. április 23.

Donna (Cara)mba 2010.04.23. 23:23:43

@arlequin: Olyan dimenziókba próbálsz nekem megmutatni, melyeket nem látok és ahova nem vagyok való.
A hátralévő időmet bizonyára gyakorlásra szánta az Örökkévaló, mi másra? Minden egyéb földi szerepemet betöltöttem.
Abban a magasságban, ahol te szánni tudod Fletót, én oda nem jutok el és nem is akarok eljutni. Előbb szánom népemet, hogy erre a golgotai útra lépett.

Emberből vagyok. E főlé nem tudok emelkedni. Tehát: szeretek, szánok, együttérzek, gyűlölök, közönyös vagyok, néha örülök, néha meg akarom osztani valakivel az örömöm, néha adni akarok, néha kapni, néha nagyon szomorú vagyok, és jó lenne egyetlen lélek közelsége, néha dermesztő a magányom, néha szeretek egyedül lenni. De minek soroljam?
Aki velem egy szinten van, az mindezt ismeri. Aki meg fölöttem áll, azt még jobban.

f.m.j. 2010.04.23. 23:24:14

@Bermuda: ez jó, de direkt van tele helyesírási hibával? :)

2010.04.23. 23:27:50

@f.m.j.: Azért van tele helyesírási hibákkal mert fél 12 van. Megyek is aludni, a hibákért elnézést, legközelebb majd figyelek rájuk.

f.m.j. 2010.04.23. 23:32:47

@Bermuda: :)

jó, csak azért kérdeztem, mert az is lehetett a szándékod, hogy ezzel a külső megformázással (direkt elejtett hibák) a kigúnyolt tárgyat (Sz. P.) is még nyomatékosabbá teszed... vagy valami ilyesmi (már nálam is késő van:))

Marcellusca 2010.04.24. 09:13:47

@f.m.j.: Köööszööönjüüük széééépeeen! :DDDD

2010.04.25. 13:07:30

Kevesebb ruha , több fogszabályzó lenne az ideális.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 13:58:09

@Frengi:

egy vödör v papírzacskó h ne látszódjon szép orcája, így elbűvölő gesztikulációja se...
+ valamivel betömni a száját ... mindenki gondoljon arra v másmire, amire akar/mer. :P

és ÍGY egy egész elfogadható intelligensen megnyílvánuló (beszélő, gesztikuláló) embert kapunk.

Marcellusca 2010.04.25. 17:55:24

@szorokin: Ajánlom figyelmedbe korábbi kommentem: @Marcellusca: ! :D

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 18:04:51

@Marcellusca:

:DD
jaa kispárnahuzat, de így még mindig túl sok kellemetlen zörej/zaj jöhet ki belőle

Marcellusca 2010.04.25. 18:09:20

@szorokin: Hát, ha Te ennyire finnyás vagy, akkor vágd fejbe, oszt' azt csinálsz vele, amit csak akarsz! :DDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 18:09:35

@Marcellusca:

pl még mindig kellemesebb egy fúrópajzsot hallgatni, vagy egy hajókürtöt, stb

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 18:12:03

@Marcellusca:

biza, nem rossz ötlet
a fejbevágás is javítana egyébként a kognitív képességein, az intelligenciáján...

Marcellusca 2010.04.25. 18:12:03

@szorokin: Na, ez igaz!!! :)
A hideg kiráz ennek a nőnek(?) a hangjától.
Ettől még Morvai nacsasasszony is jobb. :)
Pedig azsenem piskóta! :)))

Mondom, nem marad más: fejbe kell b@szni! :DDDD

Marcellusca 2010.04.25. 18:14:05

@szorokin: Ennek a női egyednek intelligenciája?
Adj neki hashajtót, ami kijön, annak több van. :)))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 18:18:58

@Marcellusca:

nekem az abszolút hangkedvencségem:
Lendvai "sípológumilabda" Ildikó

ő nagyon magasra tette a lécet
:DDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.25. 18:24:30

@Marcellusca:

"Mondom, nem marad más: fejbe kell b@szni! :DDDD "

igen. támogatom. maximálisan.
segítsük az önkifejezésben és az önmegvalósításban.... :P:P

Morvai... a nemzet anyja és qrvája
hááát igen, ...
csak a száját látom az egész Morvaiból ...
akkora szája van h két honffyphallosz is elfér benne....

a honffyknak ínségik/szükségik van.
a haza így veszélyben forgand.

első a haza, szolgálat a hazáért.
a nemzet asszonya/anyja/qrvája pedig ezt tudja, mindenkinél jobban.

neurotikk! (törölt) 2010.04.25. 22:25:00

@belzebubó:
Ne szivass ember!!!
Egy eskuvoi kiadvany foszerkesztoje egy ilyen kenyszeres (kenyszerult es kenyszeres egyszerre) szingli mint ez?!!
Nem olyan ez mintha a vidamparkot emo-sok igazgatnak?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.04.26. 14:11:49

@laspalmas: ÖNKÉNTESET??? Ebben ne legyél biztos!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.26. 14:27:59

@RAMBO:

Hát.....ismerek párat....ruhák, bulik, kalandok, utazás.....iszonyú önzők, nem akarnak lemondani semmiről, pláne kellemetlenséget vállalni. Márpedig család nincs kompromisszum nélkül.

AK--- 2010.04.28. 12:19:23

szótár kell a ribanchoz: "Tehát hogy ez egy ilyen" = "A"

belzebubó 2010.04.28. 13:54:19

@neurotikk!: "A Nők Lapja Esküvő magazin főszerkesztője, Szabó Patrícia úgy véli,"
www.nlcafe.hu/nlegeszseg/20090505/eskuvo_okomodra/
:D:D

süti beállítások módosítása