Skip to content


       Szűrés lista

Uzsorásokat fogtak a hevesi zsaruk

Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették.

A sértettek tettek bejelentést a Hevesi Rendőrkapitányságon, mert nem tudták törleszteni a pénzt. A helyi rendőrök uzsora bűncselekmény miatt kezdték meg a nyomozást, majd amikor kiderültek az életveszélyes fenyegetések, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kezdett foglalkozni az üggyel zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A személyi adatok és a feltételezett tartózkodási hely megállapítása után a hevesi zsaruk, az Agria Bevetési Alosztállyal együttműködve, kedden fogtak el három férfit - tudatta szerdán a megyei kapitányság.

Az elfogott férfiak közül kettőt őrizetbe vettek, a harmadik csak "rossz időben volt, rossz helyen". Őt tanúként, előbbieket gyanúsítottként hallgatták ki. Az elfogáskor, az egyik sértett által előzetesen átadott összeget hiánytalanul megtalálták a feltételezett tetteseknél, így az uzsora bűncselekmény bizonyítható.

Persze a két büntetett előéletű hájpacni megtagadta a vallomástételt, és panasszal élt. Ám ha minden jól megy, előzetesbe helyezik őket, és csak most kezdődik a fejfájásuk: az APEH is nekiáll kutakodni a kocsi és egyebek láttán.

Csőre töltött kommandósok, így kell ezt: 

Címkék: videó rendőrség megyei hír

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr811979066

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alföldi róbert: Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból 2010.05.06. 20:31:48

  a kommunista fiú megint magára talált, A MAGYAR NEMZETI Színházban  Számtalan kritika érte már a Nemzeti Színház új vezetését a darabokban felvonultatott trágár, obszcén és pornográf „művészi ábrázolás” egyre gyakoribb ...

Sodan 2011.02.06. 21:38:11

Szebb jövőt,csak együtt érünk el a cigányokkal.,mert ők épp oly magyarok mint én,vagy te.

fokabacsi 2011.02.07. 07:55:02

@Sodan: Igen, miattuk írták ki Ausztriában, hogy "Magyarok ne lopjatok" !! Így együtt ! Miattuk vannak 83% ban telítve a börtönök. , mint a minapi gyilkos gyerek, akinek az apja szintén 18 évet börtönben pihent !!! Soha senkinek semmi baja nincs , nem volt a normális cigányokkal. De a retkes , .munkakerülő segg hülye , harmadikos 17 évesen , tolvaj uzsorás cigányok elkezdhetnek dolgozni mert baj lesz hamarosan . A 28 éves buta cigány , akinek még munkahelye életében nem volt honnan kap majd nyugdíjat? És ki fogja megkeresni a gyerekeinek a tankönyvre, meg a ruhára , élelemre valót??!! A magyarok vérének szívása nem fog menni örökké!!! Nem adok neki öt évet, és nem lesz olyan, hogy családi pótlék ,és -ingyen menza , ingyen tankönyv , ingyen víz-villany fűtés , mert "védendő fogyasztó"- mert adóból lesz leírható ! ?
Közben meg naponta gyilkolásszák az öregeket !!??

fokabacsi 2011.02.07. 07:59:57

@Kartal (rezervált): Pofátlanok lusták hazugok a végtelenségig ! A szemedbe hazudik a látható tények ellenére. Ha végképp nem veszi be senki akkor jön a szokásos duma "azé meee cigány vagyok??"

Sodan 2011.02.07. 09:05:36

A Nagy többségi bűnözés elszaporodott hazánkban.
Postát.bankot,pénzintézeteket kirabol és orvul legyilkol.
Idős emberekhez betörnek,agyon verik,de nem ám cigányok,hanem a nagy többségi bűnözők.
Jó tudom,hogy a cigányokra fogunk mindent,mert ez politikai benyalás a jobbiknak.
Iskolákban deákokat lőnek,nézd a Móri mészárlást,Honák nórit is nagy többségi ölte meg,de cigányokra fogtunk azt is,de sajnos kiderült,hogy mégse cigányok voltak,hanem bodza szedő fehér honfitársaink.

Sodan 2011.02.07. 15:06:57

CIGÁNYOK NÉLKÜL NEM ORSZÁG AZ ORSZÁG !!!

fokabacsi 2011.02.07. 15:50:42

@James Onedin (aka Zöld Ember): Most olvastam : A klubrádió egy hónapra felfüggesztette a munkaviszonyát !!! Akkor mit cigánykodott, hogy nincs pénze kajára???

fokabacsi 2011.02.07. 18:12:23

Addig settenkedett, hogy hozzáragadt a szalámirúd. És mivel settenkedés közben elgííípezte a Klubrádiótól kapott fizetését , haza meg ugye üresen nem akart settenkedni ezért addig settenkedett a szalámis polcnál míg a zsebébe settenkedett az a fránya szalámi B+! És rászabott a settenkedésre !

Sodan 2011.02.09. 11:44:15

fokabacasi:...

Az ember hiába dolgozik keményen 10 órát naponta,ha megkapja a fizetést,kifizeti a számlákat,élelemre alig marad,jó ha kitart szűken egy hétig.
Kivéreztetik a népet.
Akkor mit szóljunk aki önhibáján kívül munkanélküli és 26 000 ft ból kénytelen élni.
Ezek hogy fizetik a közüzemű számlákat?
Több százezer magyar a kilakoltatásoktól tart,mert nem fizetin a lakástörlesztést.

Elsőnek érezték ezt a válsághelyzetet a romák és mi nagy többség rájuk kiabáltunk,hogy ingyenélők,ingyen lakás,ingyen kaja s tb...
Most a nagy többséget érte el ez a probléma.

fokabacsi 2011.02.09. 12:45:39

@Sodan: Igen elsőnek érezték a válsághelyzetet, mert véget ért az az idő, amikor kényszermunkahelyeket tartottak fenn csak azért, hogy legyen hová bejárni alacsony iskolázottsággal semmi munkakedvvel időt tölteni. Ki akadályozta meg a cigányokat abban , hogy a munka mellett tanuljanak, mint tettem én, vagy a cigány munkatársam a Ferkó ?? Ki nem engedte, hogy szerezzenek akár négy szakmát is?? Mielőtt a szegénységre hivatkoznál, én magam is föld"padlós" szabad kéményes házba születtem, petróleumlámpával és lavórral volt csak ellátva. Mégis lett szakmám, érettségim, lakásom . És nem a segíjjen panaszkodtam, hogy kevés, mert olyan nem is volt , hanem dolgoztam és utána sokszor éjjel tanultam. Eszembe nem jutott , hogy a pénzem a kocsmába , a játékgépbe dobáljam , vagy eligyam. Mint ez a divat cigányéknál . Pedig ugye még büszkék is rá .
"válsághelyzetet a romák és mi nagy többség rájuk kiabáltunk,hogy ingyenélők,ingyen lakás,ingyen kaja s tb"
Ki akadályozta meg őket , hogy a kertjüket megművelve megtermeljék a zöldséget krumplit babot, gyümölcsöt???? Neveljenek az udvarban tyukot libát kacsát ? Unaloműzés képpen ??? Ha már úgyis munka nélkül vannak??? Egyszerűbb a markot tartani!!? Meg sírni mint a sebes valagú csibe , mert "kátrányos helyzetű" szegííííny !!!?? Jó lenne ha a dologtalan síránkozó réteg magába szállna , és felemelné az elhízott valagát és nekilátnak dolgozni . Az örökös kullancskodásnak egyszer és mindenkorra vége. Lesz ez még rosszabb is . Nincs ingyenellátás ! Lehetne folytatni a végtelenségig ! Csak már hányok, mikor megint segítséget kérnek , (értsd : aggyá pííízt !)

fokabacsi 2011.02.09. 12:58:12

@Sodan: "Szebb jövőt,csak együtt érünk el a cigányokkal.,mert ők épp oly magyarok mint én,vagy te. "
Ne sértegess !! NE SÉRTEGESS !! Elő nem fordúlhat, hogy rabolni menjek öregasszonyhoz , aztán még utána megerőszakoljam . Vagy az udvaron önkormányzat által épített WC-t feltüzeljem ! Leszereljem a gázcsapot, hogy eladjam mert színesfíííím, felrobbantva az épületet ?! De hiszen ezt neked is tudni kell !! Még a veszprémi bárba sem megyek 25-öd magammal gyilkolászni !!! Nem rugdalom agyon az autó vezetőjét vélt sérelem alapján !!! Szóval engem ne vegyél egy szintre kőkorszaki kretén , viselkedni gondolkodni képtelen majomhordával !!!

Sodan 2011.02.09. 13:35:52

fokabacsi:....Bakács Tibor is ezt mondta amit ön,de utol érte a balsors.
Egy bank igazgatóval beszélgettem és meséltem néki,ha hirtelen munka nélkül maradna és felélné minden tartalékát úgy,hogy még a villanyszámlát se tudná fizetni.Nem alkalmaznák csak azért mert banki dolgozó.
Elgondolkodott,és azt felelte,hogy sokkal rosszabb lenne ő mint a cigányok.
Azért hál az Istennek a cigányok 80 % a keményen dolgozik,de ez nem téma.
Tudod mennyi cigány él Magyarországon? bele értve a vegyes házasságot.
Közel három millió.
Meglepődnél,ha tudnád mennyi orvos,mérnök kutató roma van akiben cigány vér is csörgedez.
Én az embert látom mindenkiben.A bűnözőket elítélem sokkal jobban mint ön,csak én a bűnözőket,ha fehér a pofája,ha fekete,ha sárga.
És nem uszítom a magyarságot össze senkivel,mert féltem őket igaz hazaszeretetből.
Szebb jövőt együtt!

Sodan 2011.02.09. 13:42:26

Az egésznek az az érdekessége,hogy egyetlen egy alkoholista cigányt nem ismerek és játék gépezni se láttam még cigányt soha,ám nem cigányt annál többet.
És hiába van három diplomája mégse kap munkát ez nemcsak a cigányokra érvényes.

Tisztességes munka kell bárkinek is,és tisztességes fizetés,hogy tisztességesen megtudjon élni.
szebb jövőt

trojka 2011.02.09. 13:44:04

Tisztelt Sodan Ur! szerintem nem egy bankigazgatovak kellett volna beszélni, hanem egy tisztességben, kemény munkában meggörnyedt és megöszult esztergályossal, vagy földmuvessel. a bankigazgato csupán azért mondta ezt, mert ö sosem fog iyen helyzetbe kerulni! a magyarságot pedig nem kell összeuszitani senkivel, mivel erröl tesznek az Ön által annyira védett cigányok! (tudom, ne pofázzak bele, nekem nem osztottak...)

fokabacsi 2011.02.09. 14:04:23

@Sodan: Agyunkra mentek : SZ.SZ Bereg megyei rendőrség útmutatója :

(Ne féltsék a pénzüket . Ne álljanak ellen. Na hozzám jönne be ilyen alak ! Embert faragnék belőle.)
""Inkább adják oda...Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy amennyiben rossz szándékú emberek mennek be hozzájuk és értékeket követelnek, ne álljanak ellen, inkább adják oda a pénzt, mint hogy komoly sérüléseket szenvedjenek.Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség""

fokabacsi 2011.02.09. 14:09:51

@Sodan: ""a cigányok 80 % a keményen dolgozik,de ez nem téma.""---- te ez akkora hazugság, hogy ezt te magad sem hiszed. 88 %a nem hogy dolgozik, de iskolája sincs meg ! Egy a falubeli féldebil lány által elvégzett iskolát nem tudnak elvégezni !?
Nem írtál semmit erre : "Ki akadályozta meg őket , hogy a kertjüket megművelve megtermeljék a zöldséget krumplit babot, gyümölcsöt???? Neveljenek az udvarban tyukot libát kacsát ? Unaloműzés képpen ??? Ha már úgyis munka nélkül vannak??? Egyszerűbb a markot tartani!!? Meg sírni mint a sebes valagú csibe , mert "kátrányos helyzetű" szegííííny !!!?? Jó lenne ha a dologtalan siránkozó réteg magába szállna , és felemelné az elhízott valagát és nekilátnak dolgozni . Az örökös kullancskodásnak egyszer és mindenkorra vége. Lesz ez még rosszabb is . Nincs ingyen ellátás ! Lehetne folytatni a végtelenségig ! Csak már hányok, mikor megint segítséget kérnek , (értsd : aggyá pííízt !)"

Sodan 2011.02.09. 21:31:56

fokabacsi:....

Bármilyen nehéz gyermek kora volt kegyelmes uramnak,ennyire rosszindulatú,gyűlölködő emberke nem lehet.Cigányokról ennyi hazug képet festeni méltatlan.
Mi érdeke fűződik,hogy meghamisítsa a cigányok történelmét?
Itt Magyarországon,ha éhség lázadás lesz azt a nagy többség fogja kezdeményezni épp ű
úgy mint ahogyan a TV székházat szétverték,meglincselték.
Az ember gyomra felfordul az ilyen megnyilvánulásoktól.
Egy tanult iskolázott ember soha nem nyilatkozna hazája népéről.
Bakács Tibor dolgozott,mégis lopott! mert kevés a fizetés,ha kifizeti a rezsit élelemre nem marad ezért rabolnak nap mint nap postát,bankot pénzintézeteket ölnek halomra idős embereket nem cigányok,csak erről írni tabu.
A Szegény embereket kormány szinten véreztetik ki és nem csak a szegény cigányokra gondolok,hanem a nagy többségre is.
De3 ha önnek nincs semmi kultúrája,csak cigányozni tud,hát sajnálom önt.
Nem haragszom én önre,gyűlölködjön tovább ha jól esik.
Azért szebb jövőt önnek és a kedves családjának.

Sodan 2011.02.09. 21:47:17

A Cigány bűnözés 2010-ben 85% ig visszaszorult."rendőrsági felmérésből"
Most már csak a nagy többségnek kell betartani a Magyar Köztársaság törvényeit.

Pintér Sándor úr!

szkeptikus vagyok 2011.02.09. 22:08:51

@Sodan: Önnek mi a feladata? Utólag kicsit javítani a hozzászólások hangvételén? Mert az itt hozzászólók nagy többsége rendelkezik némi tapasztalattal, és nem az RTL hiradójából ismeri a világot, ezért teljességgel felesleges a liberális baromságokat ide zúdítani, itt már senki nem fogja a feketét fehérnek látni, csak azért mert cigányról van szó.
Nyilván nem minden cigány bűnöző, de ezt senki sem mondta. Viszont az arányok siralmasak a cigányokra nézve. Tessék a körükben végezni a felvilágosító munkát ilyen vehemenciával, és amikor veteményeskertté alakul a putrisor, vagy amikor a cigány szomszédtól fog az egekbe szökni az ingatlan ára, akkor lassan mi is át fogjuk értékelni a tapasztaltakat.
Betörésmentes jó éjszakát!

Kartal (rezervált) 2011.02.09. 23:40:25

@trojka: @szkeptikus vagyok: @Sodan: @fokabacsi: olvassátok el ezt: 888.blogter.hu/458765/ciganybunozes

Egyébként Sodannal nem kell nagyon foglalkozni, neki az a dolga, hogy bármi áron védje a cigányokat, nem számít ha bűnözők, gyilkosok, végtére is nem az ő szüleit, nagyszüleit verik agyon fajtársai, hanem a miénket.

Sodan 2011.02.10. 11:04:10

kartal:...

Önök csak a cigány bűnözőket jegyzik a több ezer nagy többségi bűnözések felett átnéztek.

fokabacsi 2011.02.10. 11:21:46

@Sodan: MEGINT MEGKÉRDEZEM : MILYEN ISKOLÁT VÉGEZTÉL? MI Í SZAKMÁD?

"Szebb jövőt,csak együtt érünk el a cigányokkal.,mert ők épp oly magyarok mint én,vagy te. "
Ne sértegess !! NE SÉRTEGESS !! Elő nem fordúlhat, hogy rabolni menjek öregasszonyhoz , aztán még utána megerőszakoljam . Vagy az udvaron önkormányzat által épített WC-t feltüzeljem ! Leszereljem a gázcsapot, hogy eladjam mert színesfíííím, felrobbantva az épületet ?! De hiszen ezt neked is tudni kell !! Még a veszprémi bárba sem megyek 25-öd magammal gyilkolászni !!! Nem rugdalom agyon az autó vezetőjét vélt sérelem alapján !!! Szóval engem ne vegyél egy szintre kőkorszaki kretén , viselkedni gondolkodni képtelen majomhordával !!!

chemicalshop(hajrá nem romák!hajrá nemromaország!) 2011.02.10. 15:57:13

@Sodan: Ez valószínűleg azért volt mert a cigányok munkaidőben gépeznek, a magyarok meg munkaidő után.

trojka 2011.02.10. 23:27:05

@fokabacsi: figyelj. szerintem ez eddig hibernálva volt, most melegitették fel a szegedi dizsnopörzsölövel. ez idönként felébred, azt semtudja, miröl van szo és elkezdi provokálni a magyarokat. vedd ugy, mintha egy némafilm lenne, inkább másra tartalékold az energiádat. ugy gondolom, jobban jársz.

fokabacsi 2011.02.11. 05:29:31

@trojka: Látom. Nem egészen százas az ürge, vagy valami cigány vezér.. Mert ennyire alapból nem lehet melllé beszélni. !

lehr 2011.02.11. 08:44:36

@Sodan: Miszter ,ha ír, akkor írjon helyesen,ha beszél ,beszéljen érthetően.
Amiről te próbálsz írni,beszélni az nincs-a holdban van.Ezt sajnos mindenki tudja, érzi,lassan a saját bőrén.
Valaki erre nagyon jó példaként Dél-Afrikát hozta, ez Magyarország jövője-nem , nem már jelene.
Származásilag ,életvitelben, értéktudatban ... nincs átjárás a két népcsoport között.
Az ember megpróbál egyensúlyt kialakítani a környezetével, nem mérgezi, nem pusztítja, mert külömben ő is elpusztul.

Igen , reális esélye van:Magyarországot , a magyarságot túlszaporodja, maga alá gyűri,feléli a jelenlegi kisebbség,majd egyszerűen tovább áll, mint történetében annyiszor.

Kartal (rezervált) 2011.02.11. 09:11:11

@Sodan: Így van. De mondtam már: akinek ez nem tetszik, indíthat blogot, ahol a nem cigány bűnelkövetőket gyűjti egybe. Hajrá!

@fokabacsi: egyetértek :) De mindig tegyük hozzá, ha cigányról van szó, hogy nem minden egyes cigány ilyen. Pont a héten beszéltem egy nagyon csúf kinézetű cigány férfival, aki Svédországban dolgozik, most itthon van pár hétre, elment egy helyi céghez dolgozni addig, mert nem szeret otthon ülni. Ilyen is van. Sajnos a nagy többségre nem ez jellemző.

Sodan 2011.02.11. 14:34:32

Budapesten hét neo náci gyűlést tiltott be a rendőrség!
Ugyan szembe mernek-e szállni a rendőrökkel,vagy betojtak,mint a kotlós tyúkanyók.

Sodan 2011.02.12. 15:36:35

Locum sepultúrae in ecclésia Varadinénsi a se constrúcta ipse sibi delégerat .
Quo cum sacrum corpus deveheré tur .

fokabacsi 2011.02.12. 19:52:33

"Locum sepultúrae in ecclésia Varadinénsi a se constrúcta ipse sibi delégerat .
Quo cum sacrum corpus deveheré tur ."

"Egy elhunyt személy temetkezési helye a templom Varadinénsi maga választotta volna neki, mert magának épült .
És amikor ő volt a szent teste ."

Tudod-e mit másoltál be, és tudod -e mit csinálsz - beszélsz -írsz? Orvos pszichiáter látott már?

fokabacsi 2011.02.12. 20:02:05

@Sodan: Non quia HARIOLOR quod facta dicantur I

Sodan 2011.02.13. 19:12:27

Cigányban nincs is uzsorás

Sodan 2011.02.14. 09:42:33

fokabacai:...Diliflenid elfogyott?
Adok,ha kéred.
Nékem még van közgyógyra.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.02.14. 09:50:30

@Sodan:
Inkább hess vissza az általános iskola második osztályába, ne az adófizetők pénzén élősködj közgyógyosként, munkaképes létedre.

Sodan 2011.02.14. 18:51:55

A Cigány bűnözés a primitív putris cigányok között található meg.
Ebben igazat adok.

Ha már itt élnek több száz éve,legalább az alapvető társadalmi együttélés szabályait tartanák be,ha már a cigányoknál tartunk.Az udvart tartsák rendbe a kertet műveljék.
Alkalmazkodjanak,járjanak tisztán iskolába a gyerekek.Becsüljék mások tulajdonát.

Egy Általános iskola igazgató barátommal beszélgettem és már ő is ki van készülve a cigányoktól,pedig ő nem rasszista.
De ez nem jellemző az össz cigányságra.
Sajnos szembe kell néznünk ezzel is.De ne rasszista szemmel.
De ez inkább Borsod megye és Szabolcs megyére vonatkozik.
De az ország több részén is tapasztalható.
Talán a munka elvesztése,a szocializmus rossz politikájának is köszönhetünk.
Megoldásokat kell találni.
A segélyrendszer nem volt jó ötlet,inkább munkahelyteremtés lett volna célszerűbb.
A Telepeket kár volt felszámolni,maradtak volna ott és lakhatás javítást adtak volna ezeknek a c embereknek.

De mindannyian élni akarunk ezen a planétán.A Munka lehetőségét kell igénybe venni.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.02.15. 15:02:10

Az is hülye, aki uzsorásokhoz fordul kölcsönért...

fokabacsi 2011.02.15. 17:01:37

@bulvármédiás =>: Mondta valaki, hogy nem?? Mennyi esze lehet egy olyan "embernek" aki 30 000 Ft-ra kifizet HÁROM ÉS FÉL MILLIÓT??
A hatéves unokámat sem lehet átverni , viccelni akartam vele, : add oda a kétszázast , adok négy húszast , és nem egyezett bele :" kevés az papa !"
Ilyen beltenyésztett debil 16 évesen harmadikos félcédulást persze , hogy át lehet verni ! !15 éve kirúgták az iskolából , azóta még hülyébb lett, és ez az egyed szavaz !!!!! Mert kapott két konzervet !! Te meg nem mész el szavazni, mert minek az, "úgysem az lesz amit én akarok"

Sodan 2011.02.15. 19:03:09

fokabacsi:...
Szemfényvesztések mennek,jobbról,balról.
A hatalmi vágy,politikai sikerekért mindenre képesek,ahol a politika győz ott pénz milliárdok vannak és tejhatalmú urakká válnak.
A Provident épp oly uzsorás!
Mégis felveszik a kölcsönt száz százalékos kamatra ,ha utána számolsz ennyi jön ki.
Tiszta debilek,mert épp a kölcsön miatt mennek tönkre.
Nagy az Isten állatkertje jól mondják.
Sok a pénzéhes ember ,kihasználja mások nyomorúságát,így gazdagodnak az uzsorások is.
De ha jól tudom ennek már lassan vége.
A bank rablókra kéne hangsúlyt fejezni,mert postát pénzintézeteket,szinte naponta rabolnak a bűnözők.A Nagy többségnek is épp úgy be kellene tartani a Magyar Köztársaság törvényeit,mint a cigányoknak,Draskovics úr!!!!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.02.15. 19:35:47

@Sodan:
Időseket, védteleneket ölnek naponta bűnözők. (szerinted jellemzően a kisebbségiek vagy a többségiek az elkövetők?)
Posta- vagy bankrablás távolról sincs naponta.
Bolti lopás van, több is. (szerinted jellemzően a kisebbségiek vagy a többségiek az elkövetők?)

A providentesek nem vernek agyon ha nem tudod fizetni a kölcsönt időre, az uzsorás viszont igen.

A többség be is tartja a törvényeket, a kisebbség kevéssé.
Draskovics már időtlen idők óta nincs képben, hogy jött most ide?
Jellemző ez a naprakész jól informáltság és a belőle eredő következtetés. Neked tényleg felett szándékod, amellett, hogy írni, fogalmazni nem tudsz, bebizonyítsd mennyire nem vagy képben azzal amiről beszélni próbálsz?

fokabacsi 2011.02.15. 20:20:00

@Sodan: Hol van az ápolód, és hogy kerülsz te gép közelbe?

fokabacsi 2011.02.15. 20:30:31

A tájékoztatás szerint a 40 éves ""magyart"" még január 27-én tartóztatták le Kanadában, s a határrendészek február 8-án toloncolták vissza Magyarországra.
Hunhír.info :
Mint jelentettük, a hír úgy igaz: hazatoloncolták a "magyarországi cigány rabszolgatartót", bizonyos Balog Pétert, akit többek között prostitúcióra kényszerítéssel, emberkereskedelemmel vádolnak. Magyarozik a hírgyár!
Hülye cigányt magyaroznak !!

Sodan 2011.02.16. 07:21:34

fokabacsi:....

Akinek más a véleménye,bizonyos dolgokról,mint az önöké az mind hülye?
Nékem volt gyerekszobám,nem úgy mint önnek uram!
Neveltetésből vizsgát adok ha igényli.
Tisztelje mások véleményét,még ha az ellentéte az önéhez.
Ön biztos zsidó,mer azok szítanak,ellenséges képet a magyarság ellen.

fokabacsi 2011.02.16. 08:01:58

@Sodan: Neked nem ellenvéleményed van, hanem a feketére azt mondod :fehér ! Ilyet pedig normális ember nem tesz ! Naponta ölnek rabolnak a cigányok és te állítod, hogy azok nem is cigányok ! Vagy nincs ki a négy kereked, vagy az a feladatod hogy hazudd le a napot az égről !!?

fokabacsi 2011.02.16. 08:07:14

Hogy értsük a sztorit ! Van egy munkanélküli - kb 130 kilós - bajszos- 12 évesen a kukoricásban megesett- és addig 4 osztályt elvégző alapszereplő !

Kap egy körjegyző (véletlenül sem a miénk) egy levelet, amelyben UTASÍTJA!!!! a négy osztályt 12 éves koráig elvégezni képes cigány asszony, azonnal szereltesse le a helyi polgármester által felszereltetett kameraságokat, mert az neki a személyiségi jogait sérti. Amennyiben a helyi polgármester erre nem hajlandó akkor , azonnal bírósághoz fordul mert a lopáshoz mindenkinek joga van...

Történetünk ott kezdődött , amikor a korábban helyi alpolgármester mondja, hogy ezek lopnak... Polgi hitetlen... majd az utcán szembe jön velük az alpolgi pólója, már a "verábszámláló" cigánygyereken...

Majd Polgi még mindig alkalmazza a semmirekellőket... aztán a karácsonyi ünnepség után egy komplett hűtőre való étel- ital tűnik el. Majd szól egy rokonnak(mert az különb az egész családnál) és elmeséli mi történt. Egy hónap múlva szemlesütve jön szegény elnézést kérni, mert tényleg az ő piájával koccintottak a mama szülinapján.....

Erre hülyegyerek polgi még mindig alkalmazza a semmirekellőket..... Négy osztályos barnamedvénk meg nekiáll feljelentéseket gyártani. El is nevezik helyben Bárándynénak, mert azért 4 elemivel ennyit körmölni , komoly "szellemi" erőfeszítést igényel ....

Majd eljött a kameraszerelés ideje. Éjjel - nappal szépen kivehető képek a cigányok által elkövetett lopásokról és szépen buknak meg sorban...

Tudni kell, hogy a jegyző jogi doktor és ide jut a világ a jogokkal rendelkező semmirekellő munkanélküli cigó felszóllítja..... no nem, ezt nem engedjük. Legyünk rasszisták, de ezt már biztosan nem tűrjük. És te ezt a fajtát véded !

Sodan 2011.02.16. 12:00:56

fokabacsi:...
Jaj! hol éll ön! putri negyedben?
Vagy annak a közelében?
Vagy rémálmai vannak!
Ön retteg valamitől?
Van rá orvosság!

fokabacsi 2011.02.16. 12:23:18

@Sodan: A te stílusodban: Igen ! És ? mi a kérdés??!

Sodan 2011.02.16. 16:05:23

Munka nélkül:hogyan éljék túl!

Kilátástalanság,létbizonytalanság,és depresszióban vannak a munkából kiesett cigányok!!
Ez így nem mehet tovább!!!
Ha nem lesz rövid időn belül munkahelyük a cigányoknak,a parlament előtt lesz hatalmas tüntetés!
Mi az,hogy nem adunk munkát,mert barna a bőre színe!!!
Azt a céget aki nem alkalmaz cigányt,börtönbe zárni!
Törvénnyé tenni,hogy cigány,csak nagy többségivel köttethet házasságot!
ki ellenszegül börtönbe zárni.
Legyen már rend ebben az országban.

Béla Bácsi 2011.02.16. 19:15:51

@Sodan: Osztom a véleményedet! Minden cigánynak munkahelyet! (Ha viszont törvénybe iktatjuk, cserébe azt is hozzá kell tenni, hogy ha a cigány nem fogadja el a munkahelyet, vagy nem jár be rendszeresen oda, vagy nem végzi el a reá kirótt normát, őt is csukják börtönbe. Első kihágás egy év, utána progresszívan növelni az időt minden ismétlődésnél.) A házasság is jó ötlet (főleg, mert így megszakadna a debil vérvonal, előbb csak félhülye gyerekek születnének, a második generációban már csak negyedhülyék, és így tovább: a harmadik generációban már elviselhető utódok jönnének létre.) A törvény kiegészítéseként fölemelném a családon belüli erőszak kiszabható büntetésének a mértékét az ilyen újmódi törvénnyel kényszerített házasságokban: első előfordulás négy év letöltendő börtön, a másodiknál nyolc év letöltendő, harmadiknál életfogytiglan, szintén letöltendő. Igazad van, legyen már rend ebben az országban: töröljék el a lopások rendőrségi vizsgálatának az értékhatárát, még egy doboz gyufáért is nyomozzon a rendőrség. Ha a rendőrség nem indít azonnal kivizsgálást és nyomozást lopási bejelentésekben, a helyi rendőrkapitányság fizessen minimum kétszázezer forint kártérítést a bejelentőnek a jutalmazási alapjából. A lopási bűncselekmények első előfordulásánál mérlegelhető a lopás értéke, a második előfordulásnál már kötelező a minimum egy év letöltendő börtönbüntetés.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.02.16. 19:17:33

@Sodan:
szívesen felveszek dolgozni cigányt, ha ért ahhoz ami a munkaköre lenne.
akár téged is alkalmaználak.
sajnos alapfeltétel az írás és beszéd képessége, így kiestél a lehetőségből.

persze ha nem ért hozzá, akkor biztosan azért nem veszem fel, mert cigány mi?
nem azért mert ostoba? :)

a szerelem és a szimpátia a családtervezés, házasság során pedig felejtődjön el mi? :)
Te nagyon hülye vagy.
mondhatni hülye cigány :)

Sodan 2011.02.21. 12:16:12

Conv:...
A Gyűlölet vakká tesz.
Sajnálatra méltó paraszt vagy,aki a tehén tőgyétől nem lát tovább.
Ha bűzlesz a trágya szagtól az nem is annyira baj,
hanem az a baj,hogy körülötted szennyezed a levegőt.

Béla Bácsi 2011.02.21. 12:28:28

@Sodan: A pofám leszakad ettől a gyermeteg attitúdtól! Óvodás szintű: "Az mind te vagy, de én mi vagyok?" (Bár, valószínű, nem tudod, miről beszélek, mert nem jártál még óvodába se!) Semmi közöm hozzá, nem ismerem személyesen Conv.-ot, de NEM bűzlik a trágyaszagtól! Nem gyűlölködik, azt csakis te csinálod! Ez a "paraszt" sztereotípia tipikus, unalmas és nevetséges. Egy nyomorult, ész nélküli embernek fested itt magad le (és az is vagy). Legalább idáig eljutottunk, hogy némely cigányok elértek arra a szintre, hogy a legfelsőbb körökbe is bemásznak és befinganak. Sok dögöt meg kell halózzál még, nyaltam a torkod, suker csávó, mielőtt te a Conv.-ot leparasztozzad! Előbb ül meg az ő cigányozása rajtad, mert te tényleg izzig-vérig az vagy!

Sodan 2011.02.21. 16:41:42

Béla Bácsi:...
Ön zsidó?
csak sárral dobálózni tud,
Mit várunk tőle?
Ezért van az országunk ilyen helyzetben.

trojka 2011.02.21. 18:16:17

@Sodan: Ahán! zsidozunk, zsidozunk?...(kis rásszistá)...

Sodan 2011.02.22. 09:09:50

Én meg cigány, ezért magam is gyűlölöm!!!

Sodan 2011.02.22. 09:23:28

én meg őshonos nemes magyar unikum cigány.

fokabacsi 2011.02.22. 10:33:08

@Sodan : -)))))))))))))))))))))))))))))) !
Tudjuk. Látszik a hozzászólásaid "értelmi szintjéből" !

Sodan 2011.02.23. 13:03:23

fokabacsi:...Ön se panaszkodhat.

Sodan 2011.02.24. 19:33:47

Képtelen minősítések és vádaskodások országa lettünk és kérlelhetetlen gyűlölködés.

fokabacsi 2011.02.25. 11:04:06

Drávapiski polgármestere, büntethetőségének, perelhetőségének teljes tudatában (gyengébbek kedvéért: nem fog olyat leírni, amiről nem tud 100%-os biztonsággal) kitűnő, olvasásra, követésre feltétlen érdemes blogján írta a következőket az alább teljességgel olvasható cikkben:

„A [cigányok által elrabolt] kis srác nyomait az keleti határig megtaláltuk, de ott elveszett. Egy szervkereskedő banda vette meg. Néha rémálmaimban megjelenik a kisfiú és segítségért könyörög. Pont egyidős volt az én fiammal... Belegondoltam, hogy mi lett volna ha az enyémmel történik meg ez.... Máig nagyon bánt a történet, mert nem találtuk meg a kis srácot.”
Elöljáróban: számtalan cikkben számoltunk már be a cigányok emberrablásairól. Ezek áldozatai eddig túlnyomórészt „csak” örömlányok vagy csicskák (rabszolgák) lettek, amiből azért, ha az embernek szerencséje van (nem rokkan meg), még fel lehet épülni, meg lehet menekülni. De abból nem, ha a szervkereskedők egyszerűen megölik, hogy felhasználhassák, eladhassák a belső szerveit. Az, hogy a cigányok (valószínűleg a koszovói, hasonlóképp bűnöző, túlnyomórészt(?) cigány szervkereskedő maffiával összejátszva) immár szervkereskedőknek (busás nyereséggel) átadják az általuk elrabolt fiatalokat, már egy teljesen új „minőség”.

fokabacsi 2011.02.25. 11:07:32

Te mit adnál egy uzsorásnak büntetésül? Mondjuk ha bíró lennél, szerinted mennyi lenne az annyi? Ezek családok sokaságát nyomorították meg és gyereklányokat hurcoltak el prostituáltnak a hajuknál fogva. Férjek ölték meg kétségbeesésükben magukat és gyerekek vizeltek az ágyukba félelmükben. Szerinted mit érdemelnek ezek?

Elmesélem a legdurvább sztorinkat:

Egy költöztető cég vezetője kért segítséget tőlünk korábban. Őket hívták költöztetni egy családot, de a kérése a megrendelőnek az volt, hogy 10-12 rakodómunkást vigyen. A megbízók hatan várták őket, kigyúrt cigányok voltak. Bementek pakolni és egy kerekesszékes asszonyt és a kb 40 kilós férjét találták a lakásban akik nagyon sírtak és remegett minden csontjuk. Elmondák a cégvezetőnek, hogy most erőszakolták meg a cigányok őket , EGYMÁS ELŐTT!!! De nem ez a legnagyobb baj, hanem a gyerekek...... Mert őket már napokkal korábban elvették tőlük és eladták őket. Most a szülők utolsó vagyonkáját a kis lakásukat akarják elvenni tőlük, de verés hatására aláírták a papírt, hogy tartoznak a cigányoknak egy vagyonnal. Erre a derék költöztetők "le akarták beszélni" a cigányokat a lakás elvételéről, amiből nem kis verekedés lett. Majd napokon keresztül a költöztetők őrizték a családot....és eljöttek hozzánk. Derék cigányainkat rövid úton jobb belátásra térítettük, olyan jámbor lányok lettek belőlük és a rossz nyelvek szerint ma a sándorházi műintézmény legjobb szeretői. A gyerekek nyomába eredtünk, a kislányt 1 nap alatt megtaláltuk. Akkor 15 éves volt , de már egy 19 éves prosti papírjaival dolgozott egy közeli főúton. A futtatója némi rábeszélésre visszaadta a kislányt , csak nagyobb baja ne essék.. A kis srác nyomait az keleti határig megtaláltuk, de ott elveszett. Egy szervkereskedő banda vette meg. Néha rémálmaimban megjelenik a kisfiú és segítségért könyörög. Pont egyidős volt az én fiammal... Belegondoltam, hogy mi lett volna ha az enyémmel történik meg ez.... Máig nagyon bánt a történet, mert nem találtuk meg a kissrácot. De amit a mi kereteink megengednek, azt megtettük, de talán nem eleget....

Ezek azok az ügyek amelyekből erőt merítünk, mert hisszük, hogy alázatos szolgálatunk segít ennek az országnak. Talán ha elolvassátok ezt a kis szösszenetet , akkor megértitek a miértet is. Ezek azok az ügyek , amelyek mellett nem lehet elmenni és vérebekként megyünk minden ilyen ügy elkövetői után. Remélem egyszer belátják a rendőrök is, hogy sokkal jobb lenne nekik is partnerként kezelni minket és nem ellenségként.

Te mit adnál egy ilyen ügy elkövetőinek?

fokabacsi 2011.02.25. 11:35:43

Fiktív levél a cigányhoz:

Tisztelt cigány barátom!

Először is annyit, hogy reménykedem benne, felfogod majd ezen írás lényegét. De mivel még arra sem látok túl sok esélyt, hogy el tudd majd olvasni szavaim, így előre látólag végy magad mellé valakit, kinek agyi kapacitása legalább megközelíti egy sivatagi kaktuszét.
No, ha ez megvan, folytassuk!
Árulj el nekem valamit: mit tettem, hogy gyűlölsz? Mit tettem, hogy megvetsz? Tanultam, hogy állásom legyen, hogy az ott megkeresett pénzemből levont adómmal etesselek, itassalak. Dolgozom, hogy TE ne dögöljél éhen. Rajtam múlik az életed, de megölnél. 200 forintért is belém vágnád a pengéd. De tudom, ez nem a pénzről szól.
Kiszámoltam (tudod, én még tudok, veled ellentétben): a hat purdéd után, ilyen-olyan egyéb segélyekkel több, mint 250.000 forint jön össze. Mi, nejemmel ketten alig keresünk többet egy hónapban.

Mire vagy ennyire eltelve magaddal? Raj vagy, shukár vagy, maffia vagy, és a faszom tudja, mi még. Miből gondolod, hogy magasabban állsz bárkinél, és ami még fontosabb: miből gondolod, hogy bármit büntetlenül megtehetsz?

Miért nem tanulsz? Ennyire jó tudatlan marhának lenni? Ennyire nincs igényed arra, hogy kicsivel többet tudj meg bármiből?
Tudom, tanulni a "parasztok" szoktak, nektek pedig nem kell, hisz majd a hülye magyarból jól elélsz anélkül, hogy egy szöget arrébb raktál volna.

Mert csak ezt hallom tőled: "Én megtehetem". Igen, meg. Megteheted, hogy karddal jössz nekem. Én pedig megtehetem, hogy védjem magam, családom, szeretteim, értékeim, akármilyen eszközzel.

Miért bűnözöl? Nem tudsz megélni? Nem, a faszt nem. Megtudsz. A bűn neked szórakozás. Valóban létszükséglet, de nem úgy, mint azt a nagy fejesek mondották odafent a kényelmes bársonyszékekben. Lopsz, mert élvezed. Fenyegetsz, késelsz, ölsz, mert ettől érzed azt, hogy élsz. De ez NEM ÉLET!
Tudom, kurva sok felesleges energiád van. Tudod, meg kellene emelned a segged, és elmenni dolgozni. Óh, hogy az számodra ismeretlen fogalom? Sajnálom, komolyan. Tudom, könnyebb naponta kétszer megdugni az asszonyt (aki egyben a saját húgod), és így eltartatnod magad az államon, az adófizető birkákon (nem sértés, én is az vagyok), akiket megvetsz, gyűlölsz és az utolsó vagyonát is ellopnád.

Mondd meg őszintén: nevezhetlek téged embernek? Mondhatom azt rád, barátom, hogy megérdemled az ember jelzőt? Lopsz, ölsz, dugsz és a saját piszkodban fetrengsz, más tudományod nincs.

Megteheted? Tudod, mit tehetsz meg? Meghúzódhatsz a putrid legsötétebb sarkában, és verheted a segged a földhöz örömödben, hogy ez a béketűrő, végletekig toleráns nép, ez a magyar nép még nem gyújtotta rád az egész szeméttelepet, amit te otthonnak mersz nevezni. Talán te is tudod valahol legbelül: ezt érdemelnéd. Nem pénzt, nem megértést, nem elfogadást.

Sikítva rohansz Mohácsidhoz és a többi szarrágó tetves magyargyalázó mocsadékokhoz, hogy téged bántottak a csúnya gonosz nácifasisztarasszisták: de rasszista egyedül te vagy ebben az országban, senki más.
Ölöd a magyart, csak azért mert magyar (lásd Olaszliszka, Sajóbábony, és még a fene tudja hol nem).

Mondd, jó érzés idős néniket és bácsikat bántani, megverni, sőt megerőszakolni? Jó érzés, mikor látod a rettegést a már sokat megélt szemükben? Tudod mit? Dögölj te meg, mocsadék állat!

Jó érzés fiatal kislányokat megverni, megerőszakolni és megölni? Jó érzés, ha tudod, hogy se ellenállni, se menekülni nem tudnak szegények? Tudod mit? Dögölj te meg!

Jó érzés tízes-húszas csoportokban magányosan sétáló, békés emberekre támadni? Jó érzés megverni, megalázni, elvenni mindenét annak, akinek egyébként is a pénzéből élsz még? Tudod mit? Dögölj te meg!

Mondd, jó érzés ezeket mind elkövetni? Ettől érzed magad nagynak? Valóban?
Elárulom, nem vagy nagy: egy utolsó gyáva féreg vagy, semmi más.

Tudom, szégyenled, hogy cigány vagy...nem véletlen, hogy kiadod magad olasznak, spanyolnak, a fasz tudja, még minek. De ettől még ugyanolyan aljadék féreg vagy, körülbelül egy öngyújtó értelmi szintjén (elnézést az öngyújtóktól, azok legalább hasznosak, veled ellentétben).

Selejt vagy, semmi más. Ahány országban jársz, ahány társadalom próbál is befogadni, mindnek csak kárt okozol. Bazd meg, majdnem mindenki úgy gondolja, hogy inkább a sáskák jöjjenek, mint ti.

Menj te a picsába, lehetőleg jó messze minden más EMBERI néptől!

Üdvözlettel:

Egy diplomás, dolgozó cigány, akire kurva nagy szégyent hoztok."

Sodan 2011.02.27. 17:17:30

fokabácsi:...

Először is én dolgozom három műszakban keményen és tisztelnek.a segélyt meg te felveheted.
Honnan veszed hogy aki cigány.zsidó az már eleve bűnöző.
Nem kéne bankot,postát rabolnod a TV székházat szétverned autókat felgyújtani se szabad.
Példát vehetnél tőlem viselkedésből.
Belőled nem ember szól,hanem a gyűlölet.
Viszont én önt nem gyűlölöm,hiába járkál éjfél után sörétes puskával ártatlan gyerekeket,munkába igyekvő cigányokra lövöldözni,mert jó buli.
Én látom önben az embert a családos apát és próbálom önt megérteni.
A rágalmak,rágalmakat szülhet de én mégse teszem,csak általánosítottam mint ön.
De az már sérti önt,míg ön lábbal tiporja mások lelki világát.
Minden tisztességes ember szeretne dolgozni,még ha cigány is de a cigány nehezebben talál munkát,hála a média és az ön fajta uszításainak,mert megteszi hatását.
A cigányok épp úgy szeretnének dolgozni,mint bárki más,
De sok cigány dolgozik keményen.mert néki háromszor annyit kell teljesíteni és minőségben kifogásolhatatlan munkát produkálni és évekig kell bizonyítani,hogy elismerjék.
Önnek jó,mert a part jobb oldalára született.
Nem kell lenézni ha valaki szegényebb s főleg nem kéne kitaszítani!
Mennyit tűrhet még ez a megalázott és kiszolgáltatott nép!
Magas iskolával több szakmával is nehéz munkahelyet találni,de lehet.
Egyre több cigány dolgozik és eljön az idő,hogy minden romának tisztességes munkája lesz
és tisztességes fizetése.

ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.28. 08:18:51

@Sodan: Engedtessék meg nekem kivülállónak egy kis szösszenetet rittyenteni eme " hozzászóláshoz". Vannak benne gondolatok, bár érdekesek. Egy olyan népcsoport egyik tagjának mentegetődzése, támadása a másik ellen, melynek országunk lakosságának százalékos arányát, illetve a bűnözésben résztvállaló százalékos arányát összehasonlítva kedves hozzászólónknak nem is lett volna szabad hozzászólnia. Hozzászólásából kiderül, idézem: " Viszont én nem gyülölködöm"!, bár előtte két sorral mást tesz, és még saját magát - aki persze nem gyülölködik, mert, - ma még egy magyarnak sem verte ki a fogát - teszi elénk példának. Nagyon szépen köszönöm népem nevében, de inkább nem lenne cigány a pédaképem. Sodan szerint fokabacsi lábbal tiporja mások lelkivilágát, és sörétes puskával " munkába" - röhej, LOPNI!!!! - igyekvő cigányokra lövöldözik. Szerintem az, hogy fokabacsi lábbal tiporja a cigányok lelkivilágát, sokkal kevésbé büntetendő, mint amikor Sodan testvérei 70, 80, 90 éves magyar nyugdíjasokat tipornak lábbal!!!! Idézet: " A cigányok épp úgy szeretnének dolgozni, mint bárki más " Elnézést, ez nem a Vigszinház, vicceket ott szoktak mesélni. Vagyis 1. Ez egy vicc, és mese a javából. Sodan lassan irodalmi fellegekbe emeli irományának mondanivalóját. " Egyre több cigány dolgozik" ??!! Hol? A betörő szakmában? Vagy európa más országaiban, mert itt magyarhonban én pont fordítva látom. Megszüntek a teknős, drótós, és egyébb cigányok, akikről valóban el lehetett mondani, hogy dolgoznak. Elnézést, hogy nem teljesen időrendben, henem csapongva, de még egy: Kedves Sodan. Légy szíves, csak egy magas iskolával és több szakmával rendelkező, munkát keresőcigány ember önéletrajzát tedd már fel légyszíves. Igérem teljes erőmből segítem az elhelyezkedését. Termszetesen nem hamis, és vett papirokkal / lásd: cigányok jogosítványa / rendelkezőre gondolok. Együttműködésedet előre is köszönöm.

trojka 2011.02.28. 08:28:57

Gyerekek!
Ti még mindig ezzel az agyalágyulttal vitatkoztok? Tudjátok-e, hogy cigányék miért építenek kerek házakat?...hogy ne lehessen a sarokba sz...ni!

lehr 2011.02.28. 10:23:04

Sziasztok

Olvassa az ember a szép gondolatokat, oszt csodálkozik.
Véleményem szerint a magyar társadalom egy jelentős része időcsúszásban van.Úgy próbálják felfogni a sanyarú valóságot , hogy kb. harminc évvel ezelőtti viszonyokra asszociálnak.
Remélem tévedek,a mai magyar problémákat, ez a társadalom nem tudja megoldani, kivérzett:erkölcsi , anyagi - fizikai értelemben egyaránt.Az értelmiségünk menekül,ha nem menekül el az országból, akkor kivonul a mindennapi életből,ez vonatkozik a politikai elitünkre is ,halvány fogalmuk sincs a mindennapi problémákról- mi fáj az embereknek,mihez kellene velük kezdeni. Ami Borsodban , Hevesben felütötte a fejét ,sokkal veszélyesebb, mint ami a köztudatba bekerül belőle.Mint egy Stephen King regényben-mielőtt eluralná a teljes valóságot, itt is-ott is felvillan a gonosz. Miközben azon agyalog mindenki hogy Tolerancia, Integráció,Demokrácia-meg az összes egyéb-addig, emberek , itt a középkor.Meg lehet fogni,szagolni,simogatni-ez a valóság,nem a társadalmi felzárkózás, meg a bűnmegelőzési mutató,ez itt tombol,a nyóckertől,Vásárosnaményig-Abaújszántótól,Szigetvárig.Nyomor, pusztulás és pusztítás, bűnözés és kegyetlenség.Butaság, emberi sötétség olyan bugyrai,amit nem ad vissza a televízió. Az élet törvényeinek a teljes elutasítása, semmibe vétele kap szavazati jogot,beleszólást a mindennapokba hivatalosan is.
Ne legyen igazam, ott ül Orbán a szekéren,mindenkit nyugtat, csak kapaszkodni kell-mondja pedig ő már a bakról látja a szakadékot.A haverjai is tudják, mi fog jönni,dobálják kifelé az értékeket sebesen,aztán ők is kiugranak.Mi hülyék, meg kapaszkodunk, mert nekünk azt mondták.
Hogy ez az egész hogy jön az uzsorához? Hát ezek a gyerekek is tolják a szekeret, a szakadékba.

lehr 2011.02.28. 10:28:09

Kedves szódás,vagy szoda-vagy szodan...nem megy ...
A te dolgod a heccelősdi, ez O.K. de csináld már ügyesebben ,nagyon kilóg.

lehr 2011.02.28. 10:36:59

Kedves Fóka-Bácsi,te meg, bár igazad van , ne hagyd már magad minden hülyeséggel felhúzni, hát nem látod , a gyerek ezzel keresi a kenyerét. Gondolj Sellye Jánosra ,puruttya betegségeket okoz a stressz.
Lerobbansz itt nekem, oszt mire megyünk majd veled a lövészárokban,ha jön az idő.Ha jön.

fokabacsi 2011.02.28. 12:45:02

@lehr: Nyugodj meg, én is nyugodt vagyok. Ennél különb dolgok sem tudnak felidegesíteni. Teljesen nyugodtan alszom , ugyanis e nem loptam és politikus sem vagyok. Ez a szegény cigány meg nem tehet róla , hogy ő ilyen. :-))
Gyakorolom a célba lövést. Egyelőre céltáblára ! Távcsöves légpistával ! :-))

Béla Bácsi 2011.02.28. 16:54:10

@lehr: @fokabacsi: Nagyon tetszett mindkettőtök írása (nem véletlen vagyok nácirasszistafaszistamittudoménmi!)
Namármost, nekem "volt szerencsém" gyerekkoromban eléggé közelről szemlélni a cigányokat. Az a baj, hogy ti gádzsók nem úgy gondolkodtok, mint a cigányok. A cigánnyal nem szabad "úgy bánni", mint egy magyarral (egy emberrel), a cigány nem ember. Legalábbis egyáltalán nem az az ember, amiből bármelyik európai ország összeáll. Ha belelátnátok a fejükbe, rémítő ürességet, sivárságot találnátok. Ja, és a lelkük az is ugyanolyan sötét, üres (nem ismernek szerelmet, szeretetet, a mi hasonló cselekedeteinkhez próbáljuk azonosítani az ő ösztöneiket.) Erről a cigányok nem tehetnek, ezt a génösszeállítást örökölték, ezt adják tovább. Viszont a tény, hogy ilyen ádáz körülmények közt idáig fennmaradtak (télen hideg sátorban, putriban meghúzódni, dögöt enni, verekedni, lopni, menekülni) az egy figyelemre méltó adaptív képességre vall. Pillanatokon belül "feltérképezik" a környezetüket, tudják, kitől mit, hol lehet lopni, ki az, akit könnyű kirabolni, ki az, akit kis ellenállással megölhetnek (idős asszonyok), hol lehet kurvulni, stb..
Az a bedrogozott pesti barom cucológus vagy vidéki libuska, aki ragyogó szemmel csodálja a nagy "tudós" "elért tudományos eredményeit" teljesen észen kívül van, ha azt hiszi, hogy szervezéssel, politikával, rendeletekkel "biztosítani lehet" a cigányok "foglalkoztatottságát". Ebben a valóságot teljesen nélkülöző, hagymázos képben nincs benne a cigány. A cigány soha nem akar dolgozni, tíz generáció nem fogja kipótolni a foghíjakat a DNS láncolatukban, ahol a munka szeretete génrész lenne, ami ugye 300 esztendő. Nekünk nincs ennyi időnk.
A megoldás (és ezt őszintén mondom! és ajánlom Orbán Viktor figyelmébe!) a francia, finn, szlovák, stb... a végtelenül szigorú rendőri "rászállás" a cigányokra. Egy olyan büntetőtörvénykönyv, ahol súlyosbító körülmény, ha valaki cigány, nem enyhítő. El kell érni, hogy ne "használják" a cigányságukat (mint nobilitást, stigmát), hanem utálják meg és igyekezzenek megszabadulni tőle és levetkezni azt!
Ja, és utoljára hadd osszam meg még egy tapasztalatom:
Kedves középkorú, kissé elhízott, megértő és jóra nevelő bíró nénik: a cigányok szarnak az unottan, nyugati pályaudvari hangosbemondó stílusában elhadart szépre-jóra ösztökélő szózatotokra és röhögnek a jószándékotok zálogaként nekik adományozott felfüggesztett itéletekre! A cigány csak annyit lát: megtettem, amit akartam és a (paraszt, gádzsó) bíró NEM TUDOTT MIT TENNI VELEM! el KELLETT engedjen!
Még egyszer: a cigányokkal nem tudtok különbékét kötni! Könyörület nélkül, kivétel nélkül, szívósan, folyamatosan, maximum büntetésekkel le kell őket verjük. Amíg nem késő! (Mert utána már csak a kiirtásuk marad, mint Hamelinben a patkányokat.)
Nagyon közel van ez. Ha a Fidesz időben, ŐSZINTÉN nem oldja ezt meg, jönni fog a Jobbik és a polgárok fegyverviselési engedélye és akkor hova megy majd Járóka Lívia?

Sodan 2011.02.28. 17:46:42

Béla Bácsi:...
A fajtáját jó kielemezte,de a cigányok közel sem ilyenek. 50 évig keményen dolgoztak gyárakban,építőiparban Tsz -ben,A kohászatban,közútnál stb... a leg keményebb munkákat végezték ,A metrót romák építették.Pusztuljon el aki ezeket letagadja!
Ha az épületek beszélni tudnának elmondanék,hogy engem is cigány épített.
A cigányság érzékeny és becsületes fajta.
Csak az a baj,hogy sok a bevándorolt az országban akik úgy akarják bizonyítani (nemlétező )magyarságukat,hogy cigány,zsidó ellen rasszistaként ordibálnak.
A bűncselekmények(mert ti erre utaztok) kizárólag a szegénység okozója épp úgy mint a nagy többségnél,és épp oly arányban előfordul ,csak a nagy többségi bűnözőket jól titkoljátok.
Ezer bűn esetből jó ha tízet követ el cigány,de az a tíz eset,még ha rőzse gyűjtés is habzó szájjal üvöltik a rasszista hazánk szégyenei,miközben több mint húszan fagytak halálra a mai rendszer bűne miatt.
De hamarosan a gyűlölet beszédet is büntetni fogják,akár börtönt is kaphatnak érte.

fokabacsi 2011.02.28. 19:03:23

@Sodan:"" Rendezett portához és legalább harminc nap, egy éven belüli igazolt munkavégzéshez köti ezentúl a segélyek és a bérpótló juttatások kifizetését a mezőkövesdi önkormányzat - tájékoztatott közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város polgármesteri hivatala.

A mezőkövesdi önkormányzat módosította szociális rendeletét annak érdekében, hogy a kérelmezők jobban törődjenek lakókörnyezetükkel. A közlemény szerint a módosított helyi rendelet kimondja: megvonhatják a bérpótló juttatást azoktól, akik nem törődnek környezetükkel, nem teszik rendbe portájukat, az ingatlanjuk előtti területet. Változás várható Mezőkövesden az átmeneti segélyeknél is, az önkormányzat élelmiszer utalvány bevezetésével szeretné elérni, hogy a pénzt valóban hasznos célra költsék az igénylők.""

fokabacsi 2011.02.28. 19:07:26

Azóta sem változtak sokat !
- Arany János -

A BAJUSZ
Volt egy falu - nem tudom, hol,
Abba’ lakott - mondjam-é, ki?
Se bajusza,
Se szakálla,
Egy szőrszála
Sem volt néki;
Annálfogva helységében
Nem is hítták egyéb néven:
Kopasz-szájú Szűcs György bátya;
E volt az ő titulája.
No mert (közbe legyen mondva)
Azt az egyet meg kell adni,
Hogy a Szűcs György falujában
Könnyű volt eligazodni:
Mivel ottan minden ember
Névhez jutott olcsó szerrel
Azon felűl, mit az apja
Adott neki, meg a papja.
Nem tudom, ha más vidéken
Megvan-é e szép szokás,
Nem tudom; de nagy kár lenne,
Ha divatból úgy kimenne,
Mint például - hogy többet ne
Mondjak... a káromkodás!

Egyébiránt Szűcs György gazda
Semmit is el nem mulaszta,
Hogy bajuszát megnövelje,
Meglévén... a puszta helye. -
Kente, fente ő azt írral,
Kígyóhájjal, medvezsírral,
Ebkaporral, kutyatéjjel;
Meg is nőtt az minden éjjel
- Tudniillik: álmában;
S ha fölébredt, mennyi kéjjel
Tapogatta... hiában!

Ami pedig Szűcs György gazdát
Máskülönben illeti:
Nem bolond ember volt ám ő:
Ládájába’ pénz, egy bögre,
Azonkívül juha, ökre
És - szamara volt neki.
Sőt az is szent, hogy már régen
Ott ülne a bírószéken,
Hasa, hája, kéknadrága...
Minden kész e méltóságra:
De mit ér, ha nincs bajusz!
Ily anyám-asszonyos képpel
Sosem választá a nép el;
Szavazott rá tíz, vagy húsz.

Oh ti, kiket a természet
Bajusz-áldással tetézett,
Ti nem is gondolhatjátok,
A csupasz száj mily nagy átok!
Ti, midőn a szúrós serte
Sima állotok kiverte,
Minden szentet sorra szedtek
S a beretvától sziszegtek!
Ti, ha egyszer, hébe-korba’
Beleér levesbe, borba
Szegény ártatlan bajusz; vagy
Télen át rá jégcsap, zúz fagy:
Már az olyan nagy sor nektek!
Már ollót mit emlegettek,
Nem tudván, e szőr mily drága,
Becsesebb a drága gyöngynél:
E hiányzott csak Szűcs Györgynél,
S lám! hiányzott boldogsága.
Mily irígyen nézte másnak,
A legutolsó kapásnak,
Hogy mohos a szája-széle:
Bezzeg, cserélt volna véle!
De mi haszna! mindhiába!
Nincs orvosság patikába,
Széles mezőn, drága kertben,
Vagy más helyen,
Ami neki szőrt neveljen!
S már a bajszot úgy gyülölte,
Hogy legott a méreg ölte,
Látva, hogy nő más embernek,
Vagy korommal fest a gyermek;
Sőt csupán ezér’ a macskát
Sem tűrhette udvarában, -
S bajuszt kapván áldott nője,
Elkergette, vén korában.

Történt, hogy oláhcigányok,
(Tudvalevő nagy zsiványok)
Kóborlának a vidéken,
S megszálltak a faluvégen.
Nosza mindjár’ sátort ütnek,
Tüzet rakva, főznek, sütnek
Abból, amit valahonnan
Más faluból idehoztak,
Minthogy onnan
Éhen-szomjan
Búcsu nélkül eltávoztak.
Meghíják a rokonságot,
A helybeli cigányságot
És ezeket tőrül hegyre
Kivallatják mindenképen:
Mi van? hogy’ van a helységben?
S a hallottat szedik begyre.
Épen mint a jó vezér,
Ha az ellenséghez ér,
Minden bokrot és fatörzsöt,
Minden zegzugat kikémel;
Lassan mozdul seregével,
Küld vigyázót, előörsöt,
Puhatolja, merre gyengébb,
Hol erősebb az ellenség;
Nem siet, de csupa szemfül,
S mikor aztán ütközetre
Megy a dolog: gyors a tettre,
Veri a vasat, míg meg nem hűl.
Nemkülönben a bölcs vajda
Haditervet kohol mindjárt:
Nincsen egy ház, nincs egy pajta,
Hogy ne tudná csinja-binját:
Hol lakik dús özvegy asszony,
Kit jó móddal megkoppasszon?
Melyik háznál van eladó
Sári, Panni, Zsuzsi, Kató,
Ki legény után bolondul?
Mert az a jövendölést
Megfizeti ám bolondul!
Kinek esett holmi kára
S van szüksége prófétára,
Hogy nyomába ne jöhessen,
Sőt, ami több, ráfizessen?
Ki szeretne gazdagodni,
Könnyü módon pénzhez jutni:
Ásni onnan, hova nem tett,
Vagy, ha tett is,
A letett kincs
Időközben elszelentett?
Mindez a vén vajda gondja,
Ki nem adná egy vak lóért,
Hogy a magyar kész bolondja.

Nem kerülte ki figyelmét
Szűcs György uram nyavalyája,
Gondolván, hogy ő kigyelmét
Egy kissé megberetválja.
Nem kell ahhoz néki szappan,
Anekül is mester abban:
Szőrmentibe, vagy visszára
Beretválni nincsen párja.
Kivált most, hogy az idő
S alkalom oly kedvező;
Ripeg-ropog
A sarló-fog,
Munkától ég a mező;
Nincsen otthon,
Csak az asszony,
Hogy megfőzzön,
Vagy dagasszon;
Vagy ha néhol egy beteg
Szalmaágyon fentereg;
Vagy a seprű, házőrzőnek
Felállítva küszöbre;
De ha Isten meg nem őrzi,
Ott lehet az örökre.

Egyedül van Szűcs György gazda,
Egy lélek sincs udvarában:
Hát im! a furfangos vajda
Beköszön a pitvarában.
„Ejnye gazduram, a kőbe!
Mi dolog az, hogy kigyelmed
Bajuszát levágja tőbe?
Magyar ember-é kigyelmed?”
Milyen szemmel nézett rája
Szűcs György gazda, képzelhetni:
A vasvillát sem lehetne
Mérgesebben odavetni;
De a cigány győzte szóval,
Hízelgővel, úsztatóval:
Míg György el nem panaszolta,
Hogy’ áll a dolog mivolta.

„Szent Pilátus! minő szégyen!
Hát miér’ nem mondta régen?
Sohasem volt? nem is termett?
Hát miért nem mondta kelmed?
Nagy bajusza volna régen:
Hisz ez az én mesterségem!”

Megörűle György a szónak,
Hogy bajusza lesz maholnap,
S mintha nőne a szép sörte,
Már a helyét is pödörte.
Sonka, sódar,
Füstös oldal,
Liszt, szalonna,
Főzelék,
Van elég;
Ráadásul jó ozsonna,
S valamit a vajda kére,
Megalkudva, megigérve.
Nosza, tüzet rak legottan,
Lobog a láng, bőg a katlan,
Száll a szikra, fojt a füst,
Fő a fürdő, forr az üst,
Benne mindenféle gyimgyom,
Holmi gizgaz, holmi ringy-rongy
Ami úton, útfelen
Elhányódik, vagy terem.
E bűbájos fürdőlében
Nő meg a György bajsza szépen;
S ha hibáznék egy kicsi:
A babona ráviszi.

Kész immár a bornyomó kád:
Szűcs György jó remény fejébe,
Nyakig ül a szennyes lébe,
Istennek ajánlva dolgát.
A cigány sereg azonban
Beszivárog alattomban;
Jön elébb egy, aztán kettő,
Mintha csak úgy történetből:
Szerencsére a vajdának
Épen jó, hogy bebotlának!
Egy tüzet rak, más vizet mer,
Másik fát hoz... kell az ember;
Úgy szaladnak! úgy segítnek!
Dolgot ád a vajda mindnek.

Hogy pedig a hasznos pára
Szűcs uram fejét megjárja:
Elővesznek egy nagy ponyvát
És a fürdőkádra vonják;
S a kád mellett körbe-körbe
Tánc kezdődik, fürge, pörge;
Kalapácstól dong a donga,
„Tiktak, tiktak” foly a munka,
S egy büvös dal
Ümmög halkal:
„Bajusza lesz Szűcs Györgynek,
Igen biz a, szegénynek.”.
S míg a ponyvát sietősen
Jó erősen
Apró szeggel odaszegzi,
A cigányhad ujra kezdi:
„Bajusza van Szűcs Györgynek,
Ne irígyeld szegénynek!”

Ezalatt a pénzes bögre
Búcsujárni ment örökre,
Követé a füstös oldal,
A szalonna, meg a sódar,
Az ágynémü, fehérnémü,
A vasféle, meg a rézmű.
Szóval, ami könnyen mozdult,
Lába kelvén, mind elpusztult,
Mert a gazda - „tiktak, tiktak” -
Nem hallá, hogy zárat nyitnak.

Meddig űle György a kádban
Lepedővel leszögezve,
Nincs megirva krónikámban.
Csak annyi van följegyezve,
Hogy mihelyt abból kilépe,
Tükröt vévén a kezébe,
Hogy bajuszát felsodorja:
Nem tehette, mert nincsen mit!
Mert bajusza nem nőtt semmit,
De igen a füle s orra!

(1854.)

Béla Bácsi 2011.02.28. 19:31:47

@Sodan: No öcsém, kezdjük sorban!
"50 évig keményen dolgoztak "
Markos-Nádas duót idézve (Czinege-paródia) : "Ez ebben a formában nem igaz!" A cigányok a kommunizmus alatt ELJÁRTAK a munkahelyekre, mert börtönnel büntették a KMK-t (Közveszélyes Munka Kerülést). Kisebb-nagyobb haszonnal töltötték el ott a kötelező nyolc órát, bár -meg kell hagyni- voltak iparágak, üzemek (pl. a szentesi BARNEVÁL), ahol tisztességes munkát végeztek. Ez viszont nem vetítendő vissza az ősszes cigányra, nem kell a púder!

"A metrót romák építették.Pusztuljon el aki ezeket letagadja!"
Elegáns megerősítéssel kombinált kijelentés! (Van, aki még tagadhatja a cigány "kultúrát"?) Megintcsak az első pontban kifejtett Markos-Nádas idézet illik ide. A metrót magas iskolával kiképzett vájárok, technikusok, mérnökök építették (minimális) segédmunka igénybevételével (ha nem értenéd: a cigányok kézi munkát végeztek, minden iskolai képzés hiányában). Nehogy már metroépítő hősökké emelkedjetek itt szájjal!

"Csak az a baj,hogy sok a bevándorolt az országban akik úgy akarják bizonyítani (nemlétező )magyarságukat,hogy cigány,zsidó ellen rasszistaként ordibálnak."
Na ez aranyos! Erről a "csak az a baj"-ról a video jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=GhAa2bWvjB0
Nem rászistaként ordibál itt senki, hanem a dühtől, hogy egy gazember rózsadombi elit ránk kényszerít benneteket és velünk tarttat el! Ők is tudják, hogy rakás szar vagytok, de a politikai pozíciójuk (érstd. ingyenélés, nagy hasítás) féltése miatt lehazudják az eget is, így belefér még a "cigány is ember" hazugság is. (lásd Viktor hülye beszédét!)

"Ezer bűn esetből jó ha tízet követ el cigány"
Na ez a legtündéribb idáig! Ha tudnál számolni és tanultál volna statisztikát, akkor ki tudnád számolni, hogy statisztikai adatok szerint ezer bűnesetből kb. 900 cigány elkövetőnek kell kijönni, ha hihetünk a statisztikáknak. (90%)

"De hamarosan a gyűlölet beszédet is büntetni fogják,akár börtönt is kaphatnak érte."
Ennek a veszélye sajnos nagyon is reális, bár hál istennek nem fog sokáig tartani, mert az a Jobbik elsöprő megválasztását jelentené és akkor lesz jaj nektek! Akkor eltörlik majd a "gyűlületbeszéd törvényt", a "holokauszttagadó törvényt" megalapítják a portyázó csendőrséget, minden személy elleni támadásnál kötelezően használják a rendőrök az oldalfegyverüket és a "parasztoknak" szabad lesz otthon "házvédelemre" lőfegyvert tartani. Ezt akarod, Zsiga? Minél jobban ugattok és nem kussoltok, annál nagyobb lesz a pofon a pofátokra!

ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.28. 20:01:36

@Sodan: Mond, Te gyárilag ilyen hülye vagy, vagy tanultál hozzá? De egyre inkább az jön le a kommentjeidből, hogy egy "agent provokacateur" vagy. Vagy esetleg hülye cigány, mert:
1. Épeszű cigány nincs,
2. Ha volna, az anyja a sját hasában kalapáccsal addig verné amig hülye lenne.
3. És mivel a bátyja fia, aDNS ei csak hülyére tekeredtek.
Az általad összezagyvált f*szságokat még a hülye cigány sem veszi komolyan!

Sodan 2011.03.01. 09:03:37

Semmi ésszel fogható gondolatotok nincsen,csak a vak gyűlölet , oké a ti bajotok.

Lássuk.

A Bűnözés elsődleges forrása a társadalmi igazságtalanság!
Ezt nem törvényekkel,/főleg nem önkényes törvénytelenséggel/,hanem gazdaság fejlesztésével és a munkájuk tisztességes elismerésével,európai szintű fizetésekkel lehet visszaszorítani!

Magyarország szégyene,hogy kinevelte a vérszívó hazánkat romboló rabló rasszistáit.
Ellő példaként vannak olyanok akik nem a megoldások érdekelnek,hanem a társadalmi rend szétverése.,ami súlyos bűnöző hajlamra vall.
Talán az iskolázatlanság,vagy a putriban élő mély szegény parasztság lelki problémákkal küszködő emberek,süllyednek embertelen helyzetbe.
Az elmaradottság szinte az inkvizícióba vezet vissza.
Rá kéne döbbenni,hogy ez a huszonegyedik század eleje,és nem az ötvenes évek.

Kommenteket csak rasszista gondolatok nélkül várom.

lehr 2011.03.01. 09:44:43

Én ennyi bölcsesség után, már csak azt kérdezem a szódástól,hogy miután minden fát kivágtatok,mindent lemérgeztetek,minden fémet elloptatok, minden gyengébbet kiraboltatokk, minden öreget megöltetek és minden rászista-fásisztát bezárattatok a rászistá-fásisztá rendőrséggel-mi lesz aztán,hova mentek? 2011-ben, miért kell egy betűt is vesztegetni ilyen hülyeségekre,amiket te meg Mohácsi, meg Járóka, meg a többiek előadtok. Mindenki tudja hogy nem a bőrszín, a származás itt a kérdés, hanem- mit csináljon a magyarság azzal a társadalmi csoporttal,amely tesz az élet alapvető törvényeire. A te néped Magyarország jelentős részét visszavetette a középkorba. A képeket kell nézni, nem a kommentárok a fontosak. Akárki, akármit mond ebben az országban-mocskos testtel, arannyal borítva,lelkében vérszomjjal-parádézik és szép lassan mindent maga alá gyűr a Balkán. A parlament-majmok Eu-konformitásról beszélnek, miközben dúl a Hepatitis ,nincs WC,eláraszt mindent a szemét,betölti a települést az égetett műanyag bűze, miközben vonulnak a hordák, visznek mindent ami mozdítható .
A magyar számára most ötven évig nem az lesz a kérdés , hogyan boldoguljon, hanem- Hogyan tartson el titeket.(Már ha életben hagyjátok)

Kartal (rezervált) 2011.03.01. 11:40:36

@Sodan: "kinevelte a vérszívó hazánkat romboló rabló rasszistáit." - komolyan mondom, vizsgáltasd meg magad orvossal. Ezt úgy hívják, hogy monománia, kezelendő mentális probléma, bár hogy mennyire kezelhető, azt nem tudom.

Akiket te romboló rabló vérszívóknak nevezel, na pont ők a gyárak népe, akik vérükkel és verejtékükkel keresik meg a napi betevőt, sokszor jóformán nyomorban élnek, de fizetik a lakáshitelt, a számláikat, nevelik a gyerekeiket, és kurvára szúrja a szemüket, hogy van itt egy kisebbség, melynek java része nem dolgozik, mégis fekete mercivel jár; arannyal a nyakában parádézik, mégis jogosult minden létező segélyre. Az sem javít a helyzeten, hogy a forgalmas helyeken bandákba verődő, mindenkit terrorizáló, kötekedő, ordítozó, mosdatlan és büdös fiatalok kizárólag ebből a kisebbségből kerülnek ki. Az is csak ront az egészen, hogy a kocsmákban a játékgépeket nagyon nagy többségében szintén ez a kisebbség tömi, miközben sír, hogy milyen mélyszegénységben tengődik.

Szóval a gyárakban melózók ezt igazságtalannak érzik, ettől nagyon dühösek lesznek, és amikor hangot adnak ennek, akkor jössz te, és ezt mondod nekünk, hogy vérszívók vagyunk meg rasszisták. Azt a segélyt, amit a fajtársaid havonta megkapnak, az én fizetésemből vonják le adó formájában. MI TARTUNK EL BENNETEKET, és van pofád vérszívónak nevezni? Mit képzelsz te magadról, mi? Rebegj köszönetet talán, hogy nem verjük agyon helyben a bűnözőket, mint az olaszok vagy a finnek, mert akkor nem sok cigány maradna életben ebben az országban!

A másik: rasszistának mersz minket nevezni, aztán azt mondod, hogy "Kommenteket csak rasszista gondolatok nélkül várom."? Hagyd abba a dolgozó emberek "rasszistázását", akkor lesz miről beszélnünk, addig nem.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.01. 13:10:06

@Sodan:
"A Bűnözés elsődleges forrása a társadalmi igazságtalanság!"

tévedés.

a társadalmi igazságosság az, hogy mindenki annyit kap a közösből amennyit érdemei, a hozzájárulása, a betett értékei, munkája, adója alapján megilleti.
a társadalmi igazságtalanság az, ha egyesek a közösből, bár bele nem tesznek semmit, többet vesznek ki, mint azok akik beletesznek.

a társadalmi igazságtalanság nem az alapja a bűnözésnek, hanem maga a bűnözés.

Béla Bácsi 2011.03.01. 13:35:41

@lehr: @Kartal (rezervált): @Conv: Azt gondolom tudjátok, hogy a levegőbe, ill. magunknak beszélünk itt. Ez a hülye cigánygyerek ugyanazt csinálja, mint az összes többi: szórakozik, élvezi, hogy hergeli a párásztokat.
Már magában az megérne egy misét, hogy hogyan jutott kompjuterhez (egy diák valahol siratja biztosan!) a szomszédja meg valószínű szitkozódhat időnként, hogy miért lassul le néha a Wi-Fi-je. Nyugodtan borítékolhatjuk, hogy nem a munkahelyéről ír, mert 1. ez nem jellemző, 2. ilyen hülyén sehova se vennék fel irodai munkára (hacsak nem ő mohácsi Viki személyi tikára!).
Nem is lehet idős, mert öregebb romák nem foglalkoznak ilyen "gyerek dolgokkal", komolyabb "üzletember" se lehet (kurvapecér, színesfém kereskedő, "védelmi szolgálat" vezetője, bodzatermelő), mert azoknak nincs ideje gádzsókkal vakerni, virítani kell a lóvét.
Marad egy 20 és 30 év közötti roma csávó (azért a magasabb korhatár, mert nagyobb mennyiségű közhelyre tett szert, ezt idő abszorbálni!), aki tesztelgeti rajtunk a (cigány) közkézen forgó frázisokat, magyarul bolondgyerek módjára pálcát dugdosgat a ketrecünkbe.
Nyugodtan megállapíthatjuk, hogy nem tanult semmit se az eddigi érveinkből, mégcsak nem is akar, ő egyszerűen (hülyegyerek módjára) játszik.
Nagy baj van Szódáskám! Ezt borítékolhatod, hogy ha szó szerint öt percen belül nem javultok meg, fogjátok be a pofátokat, dugultok le a süket dumátokról, a "vezetőitek" nem kezdenek el elitélni benneteket a devianciáitokért, akkor a Jobbik kerül uralomra, akkor pedig nagyon, de nagyon gyorsan befejeződik a cigány paradicsom! (Kötelező olvasmányként Arany János: A nagyidai cigányok c. művét ajánlom)

Sodan 2011.03.01. 14:36:48

Azért meg kell adni tudtok hazudni éjjel nappal sz@rtkavarni.
Fogjátok már fel nácikók,hogy nem sok lehetőségetek lesz Magyarországot szétverni.mert mi megvédünk a magyarjainkat ahogy tettünk ezer évig.
Harácsoló tolvaj banda.
Kár a drága időmet rátok pocsékolni,mert gyógyíthatatlanok vagytok a sátán kölykei.
Ahogy a tanárunk Antibá szokta mondani ejnye,bejnye.

Magyarországon a segélyből élők száma az összes segélyhez viszonyítva 12%
Ergó 88% -a a segélyezettnek nem cigány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt sokan szeretik elfeledni.
Tehát 88% nem cigány!
Erre varjatok gombot Turul madárkáim.
A bűnözők 80 % szintén nem cigány.
Talán a nagy többségi bűnözőknek is be kéne tartani a köztársaság törvényeit.
Oszt mondhattok újabb esti mesét a nemlétező cigány bűnözésről!!!

Béla Bácsi 2011.03.01. 15:00:28

@Sodan: Nagy baj van Szódáskám! Ezt borítékolhatod, hogy ha szó szerint öt percen belül nem javultok meg, fogjátok be a pofátokat, dugultok le a süket dumátokról, a "vezetőitek" nem kezdenek el elitélni benneteket a devianciáitokért, akkor a Jobbik kerül uralomra, akkor pedig nagyon, de nagyon gyorsan befejeződik a cigány paradicsom! (Kötelező olvasmányként Arany János: A nagyidai cigányok c. művét ajánlom)

fokabacsi 2011.03.01. 17:50:51

@Béla Bácsi: Gondolod tudja mi az a borítékolás? Egyáltalán minek ezzel foglalkozni? Nem komplett szegény.

Béla Bácsi 2011.03.01. 18:03:33

@fokabacsi: Nem hiszem, de addig ismétlem neki az utolsó mondatot, míg azt is be nem tanulja a nácizás mellé! :))

Sodan 2011.03.01. 18:36:16

Mindig hazudtok Tiszadobon nem is fogtak el uzsorásokat.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.03.01. 18:56:01

@Sodan: sőt még uzsorás sincs Tiszadobon :) semmiféle uzsorás ügy és uzsoraáldozatok nincsenek.

www.kisebbsegiombudsman.hu/word/04-07-2009_15_14_53/tiszadob_jelentes_anonim.html

fokabacsi 2011.03.01. 19:39:52

@Sodan: Nincs uzsorás ügy, nincsen mert , rohadt cigány bűnözőket fogtak el, akik a saját fajtájukat is tönkreteszik. te meg félcéduláddal véded őket ?
Fekete ! :-)))

Sodan 2011.03.02. 07:27:28

fókabácsi:....

Én nem a bűnözőket védem,hanem a cigányság nagy becsületes részét.
A bűnözést elítélem,ha nagy többségi,ha cigány.
De ti kollektív ítélitek el a cigányságot,holott ez nem helytálló.
Aki nem ért veletek egyet az mind hülye?
Én nem tudom,hogy ön hol éll,de az én környezetemben nincsen cigány bűnöző,csak becsületes dolgozó cigány emberek akik már beilleszkedtek.
Védem a cigányság azon rétegét akik a nehézségek,mély szegénység ellenére becsületes polgárai ennek az országnak.

fokabacsi 2011.03.02. 09:56:42

Nem kell semmit mondani, elég egy Kék fény riportot megnézni, amit börtönben csinálnak, és azt hinni, hogy Indiába készült , annyi a fekete hajú szoláriumos bőrű delikvens ! 2006-os adat : a börtönlakók 83%-a cigány etnikumhoz tartozik. Munkahelyen viszont ha egy kettő van az már csúcs ! Volt nekem cigány kollégám, de vele nem szégyelltem elmenni étterembe , mert tudott viselkedni, kulturáltan enni. De ez a kivétel ! Se szakmájuk, se kulturáltságuk , pedig lett volna elég idejük kivakarózni. De úgy nem lehet, hogy dolgozni büdös, tanulni minek , körbeszarjuk a házat, ajtót , udvari WC-t feltüzeljük,vizet villanyt lopjuk,szemétszállításért nem fizetünk, aztán megyünk segíjjkéért.

fokabacsi 2011.03.02. 10:03:18

@Sodan: Jártam Szlovákiában, és odakeveredtem Nagyidára . Kétszintes panelből készült sorházak, emelet tetejéig koszosan, mocsokban. Ennyi az igényük. A disznó nem csinál ilyen dolgot, mert az ól egyik sarkába szarik és villával egy pillanat alatt ki lehet venni.
Ugyan olyan lakásokban vagy két kilométerre fehér emberek, (normálisak laknak) tiszta virágos fás környezetben élnek !!!
Ég és föld a különbség. És ezen nincs mit magyarázni.

Sodan 2011.03.02. 10:48:45

fokabacsi:...

Itt Magyarországon is vannak putris paraszt emberek akit a kosz,piszok,mocsok lep el,
és nem kevés.
De nem erről kéne beszélnünk.
Most a rokkantaktól veszik el a megélhetési forrást,mert a kormányunk azt is el veszi.
Aki rehabilitáción van szintén el veszi tőle azt a kis pénzt is.
A közgyógyellátást is elveszi a gyógyszer támogatást ami létfontosságú.
És nem a cigányokra gondolok.
És mi jön még ezután?
több,mint kétmillió gyerek éhezik,és mély szegénységben él.
Hidd el egy cigány ember ledolgozott 35 évet és munkanélkülivé vált,depressziós lett,majd öngyilkos lett tegnap.. A kilátástalanság érint mindannyiunkat.
Elszomorít,hogy még a halvány reményét se látom a kilábalásnak.

vomit 2011.03.02. 10:58:18

@Sodan: ezer emberbol talan ha egy latja, hogy uzsora penzrendszerben elunk, es kb. ez minden gondunk forrasa rrr100.wikispaces.com/CosiFanTutte

Béla Bácsi 2011.03.02. 15:03:58

@fokabacsi:
Szódás cigány tirádája:
"Itt Magyarországon is vannak putris paraszt emberek akit a kosz,piszok,mocsok lep el,
és nem kevés.
De nem erről kéne beszélnünk.
Most a rokkantaktól veszik el a megélhetési forrást,mert a kormányunk azt is el veszi.
Aki rehabilitáción van szintén el veszi tőle azt a kis pénzt is.
A közgyógyellátást is elveszi a gyógyszer támogatást ami létfontosságú.
És nem a cigányokra gondolok.
És mi jön még ezután?
több,mint kétmillió gyerek éhezik,és mély szegénységben él.
Hidd el egy cigány ember ledolgozott 35 évet és munkanélkülivé vált,depressziós lett,majd öngyilkos lett tegnap.. A kilátástalanság érint mindannyiunkat.
Elszomorít,hogy még a halvány reményét se látom a kilábalásnak. "

KétMILLIÓ gyerek éhezik! Istenem! Mint mondtam korábban, (nagy szerencsémre!) cigányok közelében telt el a gyerkkorom, hááát deja vu! Tipikus cigány duma: egy szó se igaz belőle, nevetséges túlzások (kétmillió éhező gyerek, gondolom, cigányok szerinte), ők építették az egész metrót (valószínű ingyen, mert seretik a buta párást madzsarokát) nekik köszönheSSük a kultúrát, ők már EZER éve hegedültek angol lordoknak Indiában(!)
Ez az összes hablaty, amit a pesti zsidókurvák nyekergéséből szedtek nagyon gyorsan össze a mélyszegénységről, ez is avas már egy kicsit, ha a mélyszegénység következménye lenne a lopás, Magyarországon mindenki egymást rabolta-gyilkolta volna két vesztes világháború és két magtársöprés után. (Ne feledjük, az Encyclopaedia Americana adatai szerint Magyarország anyagi veszteségei a második világháborúban meghaladta a nálánál négyszer nagyobb Németországét!)
Mégis, ebből a hihetetlen "mélyszegénységből" kiDOLGOZTUK magunkat, senki ország nem adott segílykét (nekünk nem járt Marshall-terv, mint a németeknek!), sőt majdnem 1978-ig belőlünk virágzott a környező söpredék: háborús jóvátételt fizettünk(!) a tótoknak, oláhoknak ás a gyilkos rácoknak. (Egy kis mellékvágány, de az áramlekapcslások, meg a távfűtés lekapcsolása "Romániában" pont a jóvátétel fizetésének lejárta után következett be. Úgy látszik a Nagy Roma Nation is rákapott a madzsar segílykére! Aztán ugyanez történt a rácoknál, de ott Drúzse Tito amerikai simlis kapcsolatai még egy darabig futtatták a rendszert, de mihelyst kifingott a vén tömeggyilkos, még az ajándék Lincolnt is visszavették Jovánkától az újra mélyszegénységbe jutó rácok. A többit ismerjük: előbb Szlovénia unta el a kifosztását az egyenlőségesdi elve alapján, aztán Horvátország.)

Jájjj, de most dzsal a legszebb vaker, ezt suneld ki, Fókabátyám:
"Fogjátok már fel nácikók,hogy nem sok lehetőségetek lesz Magyarországot szétverni.mert mi megvédünk a magyarjainkat ahogy tettünk ezer évig."
Há dik, ezser éve itt vannak a csigányok! Jájjj, há lehet űk erestették be ide Árpád apánkot a párást vajdát! Mondták nekije: "Dzsaljatok csak tesvírek! Van itt salonna, kolbás minden a tótoknál, kimívelt rácoknál, ősi dákójú romünyoknál, halózshatunk itten minnyájan-e! Maj össejáccunk, oszt jó levesszük a párástokat!"

Sodan 2011.03.02. 15:35:45

Ha tudni akarjátok a nagy titkot,hát elmondom,pedig nem akartam.
Nézd meg a hét vezért alaposabban.
Hát nem úgy néz ki mint az ős cigányok? na erről beszélek,hogy a honfoglaló törzsek között biza vagy három cigány volt,tuti.
És az lenne a kérésünk,hogy a magyar zászló közepén egy cigány kerék legyen ezek után,minimum.

Sodan 2011.03.02. 15:58:14

A Vereckei-hágón magyar honfoglalási emlékművet gyújtott fel az Ukrán nacionalista Szoboda szövetség.
Amit a szélsőjobb hazánkban hozott létre.

Sodan 2011.03.02. 16:08:54

Ne fájjon nektek,S ne haragudj rám soha,
ki durva szóval megsebez,
Tudom jól,hogy fáj a sértés(nékem is)
Valld be a fontos mégse ez,
Hidd el nékem senki nem rassz,
Hidd el jók az emberek,
Valakiért mindenki harcol,
Valakit mindenki szeret.

Béla Bácsi 2011.03.02. 16:14:03

@Sodan: Jájj mán, tista Vilijam Seggpír! Igazi sípessíg! Fálvédőre illene!

süti beállítások módosítása