Skip to content


       Szűrés lista

Szarból VVárat

Pár nap alatt 11 ezer magamutogató ember jelentkezett a Való Világ 4-be. Ekkor állampolgári aktivitás más esetben is jól jönne, de egy ValóVilág sokkal fontosabb mint egy szavazás, népszavazás vagy egy demonstráció. De hagyjuk is ezt most.

A castingoló csapatba most valahogy nem vágyakozik az ember, hányós zacskót ajánlok, és acélgyomrot.


Gigi, az elcseszett motkány, a "pornósztár" például már saját Facebook oldalt is készített: VV Gigi. (A több ezer poszt több ezer szereplője közül idáig csak páran írtak, hogy vegyük le a posztot vagy a fényképet. Az egyik ez a motkány volt.)

A másik jelentkező még ennél is keményebb: VV Zoli az a K. Zoltán, aki 2 szertőjét is megfertőzte HIV-vírussal. Szándékosan.

A férfit már kétszer is felmentette a bíróság.

A megismételt első fokú eljárásban is felmentette a súlyos egészségromlást eredményező testi sértés vádja alól a bíróság K. Zoltánt. Nem találta a bíróság bizonyítottnak a vádat, miszerint szándékosan fertőzte meg HIV vírussal volt feleségét és egy korábbi barátnőjét. Az ügyészség „maradandó egészségromlást eredményező testi sértésért” emelt vádat a HIV-pozitív férfi ellen. Annak idején olyan hírek is lábra kaptak, hogy K. bosszúból fertőzte meg a két nőt (sőt, mások megfertőzésére is készült), akiket „kurváknak” tartott, és akik szerinte megérdemlik, hogy osztozzanak az ő sorsában, hogy HIV-fertőzötten éljék le hátralévő életüket. Ez volt az első hazai HIV-botrány.

A bíróság nem találta bizonyítottnak a vádat. Sem azt – így a verdikt –, hogy K. Zoltán partnerei nem tudtak arról, hogy a férfi HIV-fertőzött, sem azt, hogy nem használtak gumi óvszert az együttlétek során. Még kevésbé azt, hogy K. Zoltán volt az a férfi (más nem is lehetett volna), aki megfertőzte az őt feljelentő két nőt.

Az ítélet indoklásában a bíróság rámutatott, hogy a jelen perben azt kellett volna bizonyítani, hogy a két hölgy senki mástól nem kaphatta meg a fertőzést, csakis K. Zoltántól. Azaz, hogy HIV-pozitívságuk megállapításáig nem volt más HIV-fertőzött emberrel semmiféle kapcsolatuk, csakis K. Zoltánnal.

Németországban viszont ugyanezért simán elítélték a popsztárt.

Figyeljétek meg, nagy sztár lesz Zoliból:

"Többször kirúgták munkahelyéről is a betegsége miatt. Így a napokban elszánta magát: jelentkezett a ValóVilágba. Ha beszavaznák, felfedné kilétét, és hónapokra beköltözne a villába:

A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban. Szeretném, hogy végre mindenki lássa: ez a vírus nem terjed cseppfertőzéssel, nem lehet csak úgy elkapni. Rengeteg tévhit terjed erről a betegségről, hiába minden felvilágosító kampány, az emberek mégis félnek tőlünk. Éppen ezért több ezer HIV-fertőzött él rejtőzködve az országban. Tudom, megváltozik az életem, ha felvállalom a betegségem, de úgy érzem, hogy meg kell tennem

Lichy József, K. Zoltán ügyvédje:
- Helyeslem ügyfelem döntését. Ez egy próbatétel lesz arra nézve, hogy mennyire toleránsak Magyarországon az emberek. Az is előfordulhat, hogy, ha bekerül, ügyfelemet a ValóVilág villájából viszik el másodfokú tárgyalásra.

Dobsi Adrienn, RTL:
- Jelenleg nem zárult le a jelentkezés, mindenki megkeresését szívesen fogadjuk. A válogatások hamarosan kezdődnek, ahol nem kizáró tényező, ha valaki HIV-vírussal fertőzött. A villában pedig 24 órás megfigyelés zajlik.

A képlet egyszerű:

Dugás már volt a Való Világban? Volt.

HIV-pozitív dugás volt már? Még nem volt.

Pornós volt már a Való Világban? Csak egy rúdtáncos!

Még kell egy mozgássérült, egy értelmi fogyatékos, egy kisebbségi, pár bűnöző, kurva (lehet halmozottan hátrányos is, vagyis ezek kombinációja), egy geek (jó nagy lúzer), esetleg egy pszichiátriai eset is, az izgalmak végett. 

Kolosi Péter már biztos dörzsöli a tenyerét, mert ebben a mocsok világban valóban nagyszerű pillanat lesz, mikor Stohl "drogos" András este 8-kor odakapcsol a villában, ahol a HIV-fertőzött először kapja el a mozgássérültet. Persze gumiban. Meg amúgy is, 24 órás megfigyelés zajlik.

Nagyszerű lesz, komolyan mondom nagyszerű ... vissza fogjuk sírni az aranyos, szolid Mónika-showt.

Címkék: média bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr592258415

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újra Való Világ 2010.08.30. 17:13:02

A jobboldali kisebbségi tulaj értékrendje és a VV kultúrája közt mély szakadék tátong. Beleszólnak-e a szerkesztésbe? Mit fog tenni a médiahatóság új fideszes vezetője, aki korábban szigorúbb büntetéseket követelt? Az RTL Klub bejelentette, hogy őssz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2010.08.30. 13:05:00

"Kolosi Péter már biztos dörzsöli a tenyerét, mer!!!!!! ebben a mocsok világban valóban nagyszerű pillanat .."
Javítsuk ki, puszi.

freehckr 2010.08.30. 13:07:41

„Kolosi Péter már biztos dörzsöli a tenyerét”

Szalai Annamária is. :)

Rikki Harcos 2010.08.30. 13:12:51

most már biztos, hogy ki fogom venni a settopboxból az RTL-t

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.30. 13:21:50

Háhá! Megint lesz indok nem nézni a retekklubot. De ez a HIVes csóka nagyon durva. Nem csak elsötétítés lesz, hanem bilincsben viszik el Kolosit, ha az arcot beválogatják és valakit megfertőz?

ravaluf 2010.08.30. 13:22:59

Vót mán pornós, a Pandora fedőnevű, a Woodman bácsi elég korrekt volt, amikor mindenki számára elérhetővé tette a teljes munkásságát, inkluzíve a castingot, amikor körberítta a ribanc a trashmédiát, hogy ő nem is, meg nem úgy, és nem is azt csinálta, sőt voltaképpen még szűz, tekintve hogy a VV alatt sem volt senkinek sem gyomra megdolgozni.

Meg még ki tudja melyik volt jómunkásaember, meg kéne nézni a napszaron, ott van válogatás ezekre...

nyugatioldal 2010.08.30. 13:23:08

Nemtom mit nyavalyogtok nácikok, vajon kijaf*sz nézne 2010-ben egy Szomszédok stílusú átlagemberfilmet? Max ha Szopszédok lenne a címe és minded részben kiderülne valakiről (3 szopás után), hogy nem is férfi, hanem nő 33 centis fekete dákóval és az anjya az apja, aki szűznemzéssel hozta a való világra...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.30. 13:26:50

@nyugatioldal:

Vagy 100 országban volt már ilyen reailty, de egyikben sem dugtak-szopattak nyílt színen.

2010.08.30. 13:30:55

De miért kell ehhez külön válogatást csinálni? Meg van nekik házon belül is a kellő létszám, mehetne a Villába Erős Antónia és Szellő István hogy legyen aki este a pakisztáni halálesetek híre után mosolyogva felolvassa hogy kutyálmajom született az alsófelsőkirályászpusztai állatkertben, aztán István Dániel és Détár Enikő hogy lehessen pletykázni és legyen bonyodalom is. Beköltözik még Lilu meg Lagzi Lajcsi hogy legyen show is. Mehet rájuk Erdélyi Mónika, Csonka Pici, Palik Zászló, Marsi Anikó, Stohl Buci és Győzike. Az már 12 ember, nem tudom mennyi a létszám de ebben már van potenciális homokos, kissebbségi, ordibálós, kibeszélős, mulatós meg minden ami kell.

kyncza 2010.08.30. 13:37:48

Igaza volt Vonának, ledózerolni az egészet a birodalmi tévével együtt a faszba, és behinteni sóval a helyét!

Dzsentrisvihák 2010.08.30. 13:38:53

Döghalált és patakvért az RTL-nél! Teljesen komolyan.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.30. 13:43:47

"A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban."

Ha van bőr, akkor még valami EU-s vagy minisztériumi pályázatot is megcsípnek erre. A tájékoztatás nagyon fontos!

A Jóban-rosszban is kapott vagy 100 milliót az NFÜ-től, mert az EU-s pályázatok is voltak a sorozatban, ha jól emlékszem.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.30. 13:44:38

Hm, ez a "nyalatnék" feliratú póló nekem újdonság. Szopnék és szopatnék verziót már láttam, de ilyet még nem szartam.

nagyon "eredeti ötlet" VVGigi, fogadja elismerésemet!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.30. 13:46:11

@zero: "A Jóban-rosszban is kapott vagy 100 milliót az NFÜ-től, mert az EU-s pályázatok is voltak a sorozatban, ha jól emlékszem." - ebből kiindulva akkor a nyalóvilág a Prostik Érdekvédelmi Szervezetétől is kaphatna egy talicska pénzt, mert elég sok "szakmabeli" bukkant fel ott az eddigi részekben (is)...

nyugatioldal 2010.08.30. 13:49:03

@zero: No igen, egy dolog, hogy mi történik, a másik, hogy mi megy le...

comment.blog.hu/2010/08/18/megint_valo_a_vilag

Homeoffice 2010.08.30. 13:50:36

Most őszintén mit vártok?
A népesség kreténebbik része rájött arra, hogy a média már nem a "valós" értékekre izgul, hanem a dugásra.
Nézzétek meg az összes ker. adót.
Fél nyolckór csöcsök meg seggek direktben. (Kis Lujzik playmate fotósorozatáról készitünk riportot... stbstb)
VV5 mi lesz?
Sorozatgyilkosok, bankrablók mehetnek csak be oda? Ingyenlőszer dicső halál?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.30. 13:57:18

ja, ha már ezek a "remekművek":

tv2.hu/naplo/video/mega-eselyesek-torkukban-a-csoda-igerete

1.09-től kezdődik az "érdekes" rész. Hahó, gyermekvédelem? Ezért pl miért nem kefélik meg a kedves szülőt és a telaviv2-t?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.08.30. 14:13:01

@zero:

Nekem most az Amazing Race a kedvencem, olyat ezek a Kolosi-félék fogcsikorgatva sem tudnának összehozni valószínűleg. Emberek, igazi, normális emberek vannak benne, nem ilyen izék.

dr. Aullah 2010.08.30. 14:18:12

Hmm, a előbb volt itt egy komment. NA mindegy, szóval nekem is a TAR a kedvencem. Múltkor ledaráltam az első 4 évadot amit nem láttam, aztán meg a többit. Hihetetlenül jó.

Ami a VV-t illeti. Első évadot néztem, mert akkor még újdonság volt. Azóta soha semmi ilyet. Az lesz a szégyen, ha az a bűnöző köcsög bekerült. Hihetetlen, hogy máshol még a sztárokat is elítélik emiatt, itt meg... aztán még van képe ilyet nyilatkozni, hát a xurva anyját.

Énbagoly 2010.08.30. 14:19:44

Na, még egy műsor, amit nem fogok nézni. Mint ahogy az elődjeit sem láttam.

De ha ez a pasi, aki direkt megfertőzött másokat a HIV-vel, ez is bekerül, akkor szerintem még saját magát is sikerül majd alulmúlnia a csatornának. De lehet, hogy a kissé fideszközeli csatornatulajdonos majd odaszól, hogy azért ezt már mégse, mert a család szentsége, ésatöbbi.
Kíváncsi lennék, hogy Szalai szerint az ilyen műsorok hol helyezkednek el a táplálékláncban.

reKorrekt 2010.08.30. 14:27:26

Én pedig a machete veszélyeire szeretném felhívni a világ figyelmét úgy, hogy belevágom a hivköcsög fejébe. Azt ér?

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.08.30. 14:28:09

@Énbagoly: A fideszközeli tulajdon majd 2013 környékén kezd meglátszani a csatornán, amikor a hetihetes viccei hirtelen a szocikon (vagy azokon, akik a helyükre lépnek) kezdenek csattanni. De komoly erkölcsiségre nem érdemes számítani kerTV-ben, a nézettséget fent kell tartani.

Homeoffice 2010.08.30. 14:29:41

@reKorrekt:

Simán:) Én támogatlak:)

DArchAngel 2010.08.30. 14:32:08

Semmi gond, nem kell nézni. Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogyan számolják ki, hogy hányan és milyen korosztály nézi az adott műsort? A hirdetők ugye azt a bizonyos bűvös 19-49 éves korcsoportot csípik a legjobban. De én úgy érzem, hogy a pénzes, jól szituált embereket ezek a szarok egyre kevésbé érdeklik. Én is inkább nézek Discovery-t. A Való Világ harmadik szériája szerintük siker volt, én konkrétan egy embert se ismerek, aki komolyan nézte volna. Röhej. Nem baj, a boltok polcain található árukba beépül majd ennek a műsornak is az ára, aztán meg csodálkoznak majd, hogy nem fogy a cucc, inkább a "gazdaságos".

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.08.30. 14:37:36

Nekem az egyetlen megmaradt élményem, hogy az első széria alatt egyik nap ki volt írva valami egész jó film a retekre, no mondom, még úgysem láttam, megvan az esti program (akkor ugye a torrentezés még sehol, más idők voltak). Erre történt valami esemény a villában így a film storno és két órán keresztül ezeket az ingyenélő kreténeket mutogatták. Ennyit láttam az egész sz@rból, de ezt a posztot elolvasva a szinvonal most sem fog emelkedni. Remélem a társadalom legalját szépen összeszedik, a nézőszámra mindenesetre kíváncsi leszek, életben ntartják-e a műsort a nézők. A Maunika meg a fogatlan cigók igazi Kultúrház szint volt ahhoz képest ami vár a nézőkre.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.08.30. 14:40:34

Ja, elfelejtettem szólni, hogy kellene egy bukott politikus is a villába, csak a hecc kedvéért így az ökválasztások előtt.

ddrum77 2010.08.30. 14:41:34

"A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban. Szeretném, hogy végre mindenki lássa: ez a vírus nem terjed cseppfertőzéssel, nem lehet csak úgy elkapni. Rengeteg tévhit terjed erről a betegségről, hiába minden felvilágosító kampány, az emberek mégis félnek tőlünk. Éppen ezért több ezer HIV-fertőzött él rejtőzködve az országban. Tudom, megváltozik az életem, ha felvállalom a betegségem, de úgy érzem, hogy meg kell tennem."

K. Zoltánnal konkrétan együtt toltam a matchboxot gyerekkoromban az udvaron, már akkor problémák voltak vele...

Énbagoly 2010.08.30. 14:42:08

@Gerusz: Először csak egyenként el kezdik lecserélni a heti hetes tagjait. Ha egyáltalán újraindul még az ősszel.

Énbagoly 2010.08.30. 14:44:01

@Talon Karrde: inkább mind a két oldalról valaki. Akkor még az is lehet, hogy érdekes lenne. :)
Vagy egy ex-szdsz-est, meg egy jobbikost összeereszteni. :)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.08.30. 14:50:09

@Énbagoly:
Korrekt. Kár hogy ezekért az ötletekért nekünk nem jár semmi zsozsetta. Még a végén tényleg megjátsszák a meccset :)
Mellesleg nem kizárt hogy Zsizsik (Gigi) SZDSZ-szavazó (esetleg "háttérben" aktív tag) volt :)

Paradigma 2010.08.30. 14:57:51

@zero: rosszul emlékszel bizony, az a duplája is volt!!!
index.hu/belfold/nfujoban4051/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.30. 15:03:47

@Paradigma:

200 millió?!
Ki a faszom szerez "tudást" a Jóban-rosszbanból?!

Kicsit Karcos 2010.08.30. 15:23:54

HIV/AIDS megelőzése a civil szervezetekkel pályázat

A pályázat célja: a magas HIV fertőzési kockázatnak kitett közösségek tagjai között a kockázat ismertetése és annak csökkentése, továbbá az ehhez szükséges magatartásformák kialakítása, rendszeres anonim szűrés lehetőségének biztosítása.

Az ifjúság egészséges szexuális magatartásának információval segített megalapozása., olyan programok biztosításával, melyek bővítik a témával kapcsolatban (a szexuális úton terjedő betegségek megelőzése) a fiatalok ismeretszintjét kor és igényszintnek megfelelően.

A pályázó civil szervezet képes legyen az alábbiakban felsorolt feladatok közül legalább három tevékenység vállalására:

elősegíti a lakosság számára a rendszeres tájékoztatást a HIV-fertőzés megelőzéséről, az AIDS betegségről alkotott véleményről,

növelik az iskoláskorú tanulók HIV/AIDS megelőzéssel kapcsolatos ismeretszintjét,

támogatják a biztonságos szexuális magatartás kialakítását,

ismereti szinten megalapozzák a párválasztást és elősegítik a családi életre nevelést,

csökkentik a fertőzöttekkel szembeni diszkriminációt,

A pályázat vissza nem térítendő támogatás elnyerésére irányul.

palyazatok.org/hivaids-megelozese-a-civil-szervezetekkel-palyazat/

mbazs 2010.08.30. 15:34:40

Nem értem, mit sírtok, a demokráciába ez a fos szenny is beletartozik.
Vagy jobb lenne megint diktatúrában élni, ahol megmondják, hogy mit nézzél??
Akkor tiltsad be a pornót meg az internetet is, mert az is tele van szeméttel.

Nekem pl. van egy szekrényem, tele könyvekkel. Ha szar a tévéműsor, hozzá fordulok. Meg egyébként is. Lehet ezt így is. Csak igény kell hozzá. Nem puffogás.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.08.30. 15:36:15

Nem a köztévét kell ledózerolni, hanem azt a 11000 baromállatot, aki megint munka nélkül vágyik pénzre...hányingerem van a mai világtól...

itt bazzeg mindenki celeb akar lenni...

Paradigma 2010.08.30. 15:50:32

@zero: Nyilván nem a tudásszerzésen volt a hangsúly, hanem a 200 milla visszaosztásán.

isti77 2010.08.30. 16:00:23

Nem venné meg valamelyik csatorna a Forma-1 közvetítési jogát az RTLK-tól? Csak azért, mert akkor ki is törölném a programok közül a TV-men, most csak emiatt foglalja a helyet a 48-ason RAI UNO és a MEZZO között.

DArchAngel 2010.08.30. 16:08:48

@mbazs: Igaz, de azért elviselném, ha néha színvonalas műsor is lenne a tévében. Lehet, hogy az drágább, de szerintem inkább egyszerűen hülyék hozzá a médiamunkások. Nem sok kell ezekhez a csöcs-dugás-tukóság-tragédia-parasztvakítás vonalon mozgó műsorokhoz.
A motkány az "prájszlessz", ha bekerül, plusz egy indok, amiért nem kell nézni.

2010.08.30. 16:30:02

@DArchAngel: " elviselném, ha néha színvonalas műsor is lenne a tévében"
Elég gyakran adnak Bud Spencer filmeket. Bár a Kincs ami nincs legutóbbi, 78. ismétlésekor Terence Hill elég gyengén játszott, ami kihatott Bud Spencer játékára is, de az biztos hogy a 8.-9. illetve 10. ismétléseket nem lehet felülmúlni.
Amúgy port.hu szerint szokott menni hajnaltájt egy Műsorszünet című adás is, biztos jó lehet. De elvonatkoztatva a kereskedelmi adóktól, nekem csak"ilyen 37 csatornás kábelem van és sajnos abból is kikötötték a Filmmúzeumot és beraktak helyette valami Life Networköt, remek. Így maradt az Eurosport, a National Geographic, a Spektrum, a Viasat3, a TV6, e mellett még van 5-6 átmeneti csatorna amin ritkán de mennek nézhető műsorok, szóval szerintem a mai televítiózás korszakában nem mondhatjuk azt hogy nincs mit nézni a TV-ben, de éppen ha van félóra műsorszünet akkor el lehet menni futni, lehet olvasni, kertet művelni, stb., ráadásul nem nyomnak pisztolyt senkinek a fejéhez hogy nézze a TV-t. Az újság, a képregény, a hagyományos játékok nagy része kikopott az internetnek köszönhetően, de a TV az nem ilyen lesz, elég sok pénzt ölnek bele a mögötte állók hogy ne halljon ki (s ne cserélődjenek le a népbutító reality show-k meg bulvárműsorok értelmesebb dolgokra).

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.30. 16:37:53

" egy kisebbségi, pár bűnöző, kurva "
Egyszerre is megy az. Amúgy is, szemléltessük a célcsoport arányait, jó sok norvégot be oda.
Csak ne engedjék őket ki.

Ezek szerint az RTL klub normális film aránya, most akkor a béka segge alá megy megint... Eddig legalább néha tudtak főműsoridőben valami jót adni, most meg csak valóságshow lesz megint hónapokig.

Ez kell a népnek bazeg.

(Olyat nem lehetne, hogy képviselőket követnének? Mondjuk minden percét felvenni? Hátha közben sikkasztana egy jót? Vagy ilyesmit?)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.30. 16:41:50

@DArchAngel: Nem a médiamunkások hülyék hozzá, hanem a közönség.

B+ nem szarom Barátok köztöt akarok, hanem My Name is Earl-t pl :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.30. 16:51:26

@nyugatioldal: Gondolom te meg a Blikknél színvonalasab kultúrújságot élből nem olvasol :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.30. 16:55:42

@Énbagoly: Meg azért Hoffmann Rózsát sem ártana megkérdezni :D Esetleg pár KDNP-st.
LMP gondolom pozitívan fogadná a dolgot. Ők olyan toleránsak.

charlie 2010.08.30. 16:58:21

hmm, hogyhogy nem tudják, hogy biztos ő fertőzte meg? ha jól tudom a hív-nél ki lehet deríteni, hogy mennyire állnak közel egymáshoz a vírusok (mármint egyes emberekbe), így lehet tudni, hogy kitől kapta el. mintha USA-ban lettek volna ilyen perek és ott használtak volna ilyen módszereket.

DArchAngel 2010.08.30. 16:59:56

@Bermuda: Nem is nézem, de igényem lenne a normális műsorokra.
@ColT: De mennyire fizetőképes az a közönség, ami erre kíváncsi? Valamint: biztos, hogy nem nézne mást, ha lehetne?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.30. 17:01:27

@DArchAngel: Fizetőképes az, kap segílyt. Hogy nézne-e mást? Nem értené.

nyugatioldal 2010.08.30. 17:18:01

@ColT: HVG-t szoktam, csak azt próbáltam jelezni milyen színvonalra számítok.
NE legyen igazam.

Marcellusca 2010.08.30. 17:24:37

Héló, héló, hééélóóóó!
Ne felejcsük ki a konkurrenciánál ma indullló (homo)Kozsós műsorot senem!

Valami Édes négyes, vagy mijasz@r. :)))))))

Marcellusca 2010.08.30. 17:26:36

Imhol la: 19:05
Édesnégyes (magyar szór. műsor)

A TV2 randi-műsora

Forrás: port.hu

tudi 2010.08.30. 18:11:25

Szép felhozatal, szerintem nagyobb nézettsége lenne a shownak, ha ezeket a véglényeket a házban pl.: mérges csörgőkígyók várnák, esetleg 1-2 kannibál törzs, igaz akkor csak éjfél után lehetne nézni. A másik ötletem legyen olyan valóság show, ahol a kisebbség is helyet kapna, lehetne ennek a shownak a neve pl.: A putrisor. Az Oláh és a Kolompár család mindennapjait mutatná be vihetnének minden tárgyukat szamurájkardot kiló aranyakat. Érdekes lenne látni mikor a két család egymásnak esik, miután a 13 éves Oláh Andzseló megdugta a 12 éves Kolompár Endzselát.

Énbagoly 2010.08.30. 18:11:34

@Talon Karrde: most már tudom, ha lesz benne politika, az a mi hozzászólásaink miatt lesz. :) De figyeld te, mert én nem vagyok ilyen önfeláldozó. :)

@ColT: senki ne kérdezzen meg senkit. Jó lenne, ha eszükbe sem jutna beleszólni semmilyen kereskedelmi tévé műsorába.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2010.08.30. 18:18:08

1. Ez a majomház-show is kapott EU-s pénzeket... konkrétan a harmadik rész, amely pont a csatlakozásunk alatt zajlott. No, ott az volt az ismeretterjesztés, hogy 3x2 senkiházit elreptettek két napra valamelyik európai fővárosba, aztán ott csináltattak velük némi óvodás akadályversenyt.

2. Ha hozzávesszük a bigbránert, akkor már így is szép keresztmetszetet kapunk a társadalomból. De azt se feledjétek, hogy a korábbi szereplők közt is van, aki börtönben vagy a diliházban végezte... és hogy szerencsére a többségük legalább olyan gyorsasággal tűntek a süllyesztőben, mint ahogy bekerültek.

3. Az emberek esze nem olyan rövid, hogy ne emlékezzenek erre a 6,5 évvel ezelőtti szutyokra, és ne kívánják a halálfa szárára. Akkor persze hogy nem merték folytatni, mert a bigbránerrel együtt már elég tömény volt a felhozatal ahhoz, hogy mindenkinek csömöre legyen. Most ugyan a retekék azzal jönnek, hogy "felnőtt egy olyan generáció, akiknek erre igénye lehet". Ebben sajnos igazuk is lehet, és akkor kurva nagy gáz van! De ha azt nézzük, hogy a bár2 milyen gyönyörűt bukott, akkor még nincs veszve semmi...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.30. 18:46:28

@molnibalage: Pölö azok a borzalmas zsékategóriás akciófilmek. Feldobják a kedvem. Meg nyár elején az elsötétítések. Begyújtok egy füstölőt, behúzom a függönyt és élvezem... a dobozból áradó csendet.
Jó, nem. XXI. század meg a Criminal Minds esetlegesen kihagyott epizódjai rávesznek, hogy odakapcsoljak. Néha.

arlequin 2010.08.30. 19:15:29

@Seduxen: ez a macsete jónak tűnik. jó véresnek...

molaris 2010.08.30. 20:16:20

BOCSÁNATTTTTTT!!!!!!!!
Nem olvasok el semmit, még a cikket sem.

Elég a cím! Ennyi barom van nálunk első körben.
A tipikus lószar&veréb effektus!!

Tessetek mondani: az értelem, az ....., na ....az, hol van??????

kuki123 2010.08.30. 20:18:21

@zero:

na majd jön az új ORTT-s ő nagysága ozst rendet vág orbáni módra...

LOL

turoczi 2010.08.30. 20:57:36

Sok jó ötlet, de egy kecskét, meg egy csődört is be kellene szavazni + a retektv illetékeseit, aztán rákötni a netre minden kamerát.
Persze meg lehetne buktatni ezt a VV-t úgy is, hogy a kutya nem küld sms-t, hadd süljenek a saját zsírjukban. Az a gond, nem tudják tiltani: segélyből ne lehessen szavazgatni. Így megy a közpénz magánzsebekbe.
(Erkölcstelen bagázs az egész RTL)

Rwindx 2010.08.30. 20:58:30

Pont annyit fogom nézni mint a többit összesen.
Azon meg hogy vannak ilyen emberek nem értem miért akadtok ki, létezett szdsz is ebben az országban, akkor pont ilyen, erre vágyó emberek miért ne léteznének?

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.08.30. 21:29:25

Egyszer fél füllel hallottam, hogy apa azt mondta anyának, hogy mivel a fiacskája (=én) jelenleg munkanélküli, ezért jelentkezzem a VV-be. Rögtön reagáltam is rá, hogy "Na persze..."
Ha titkokban regisztráltak is (közbevetés: most őszintén, szerintetek nem béna a reklámja? Mert szerintem az, főleg a csávó, aki mondja, mintha az RTL-nél senki se lett volna, aki magára vállalta volna ezt a szerepet; vagy B lehetőség: hirtelenjébe kellett valamit csinálni, és egy háttérmunkás - operatőr, hangmérnök- dumál) föl is mennék ilyen kasztingnek csúfolt válogatásra, valószínűleg csak azért tenném, hogy megnézzem a többi jelentkezőt + az interjú alatt bebizonyítsam, hogy én vagyok a világ legunalmasabb embere. Mert a bulvármédiának ők a legnagyobb ellenségei: a közöny és az unalom.

"Nagyszerű lesz, komolyan mondom nagyszerű ... vissza fogjuk sírni az aranyos, szolid Mónika-showt."
Ne haragudj, zero, ezzel a kijelentéseddel sikeresen lenulláztad magad :)
De most komolyan: túléltünk már pár évad VV-t, meg egyéb ilyen valóságsókat is - s most ne az emlékezet megszépíti a dolgokat dologra utalj, kérlek!

Don Blasius 2010.08.30. 21:38:24

Remek. Eddig azt hittem, hogy a műanyag tejszínhabos capuccino-tól émelyeg a gyomrom. Most már nem. :))

@no-night:
Most ugyan a retekék azzal jönnek, hogy "felnőtt egy olyan generáció, akiknek erre igénye lehet". Ebben sajnos igazuk is lehet, és akkor kurva nagy gáz van!

Egyetértek. Nap mint nap tapasztalom.:( Válság van meg munkanélküliség, de dolgozni akarásnak a szikrája se. És a posztok végigolvasása után éppen mit ad be véletlenszerűen a Winamp: Bikini - Csak dolgozni ne kelljen. :P Idevág.

www.youtube.com/watch?v=JNo0Mq1Zrys

Horizont 2010.08.30. 21:46:04

"Lichy József, K. Zoltán ügyvédje:
- Helyeslem ügyfelem döntését. Ez egy próbatétel lesz arra nézve, hogy mennyire toleránsak Magyarországon az emberek."
Hihetetlen egyre hülyébbek az ügyvédek is! (tisztelet a kivételnek) Beraknám az ügyvédjével együtt aztán megkérdezném helyesli-e a döntését? Barmok.

A legelsőbe belenéztem mert újdonság volt. Az hagyján hogy nézik de még tízezer szám küldik az SMS-eket.
Mindig felháborodok, hogy a TV-sek csak ennyit néznek ki belőlünk. Igen van egy távkapcsoló, de van egy olyan réteg akinek olyan mintha nem is lenne, mert választani se tud, vagyis ezeket a szarokat választja. És távkapcsoló ide vagy oda igenis követelném az igényes műsorokat. Vagy minél nagyobb pénzeket kapnak annál gagyibb műsorokat gyártanak? Biztos tuti, hogy ennyi az igény? Ha igen az még szomorúbb!
@laspalmas:
Én is nagyon szeretem azt a műsort, érdekes, szórakoztató és látok valamit a világból is:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.30. 21:46:05

@bulvármédiás =>:
Pfejj, na ez az igazi szívatás: ismerősök beregisztrálnak egy ilyen mocsok műsorba.

Don Blasius 2010.08.30. 22:15:32

@Horizont:
Az egyik ilyen szériánál, amikor párhuzamosan futott a BB és a VV, akkor volt egy fámília, amelyiknek az egyik tagja bent volt. És a "drágák" összekeverték, mert amíg az egyik műsornál ki kellett szavazni, a másiknál meg bent kellett tartani. És a saját (több száz) smseikkel szavazták ki a kedves rokont a házból. :D Volt is nagy sírás-rívás putrifalván, még a tapló, ööö izé napló is foglalkozott vele. :D

2010.08.30. 22:22:35

Normális műsorokra a többségnek lenne igénye, csakhogy a többség nem kóros tévénéző, mint azok akiknek a VValóságshowk szólnak. Én is sokszor gondolkoztam már azon hogyha egy kereskedelmi csatorna igazgatója lennék milyen műsorok mennének a tévében. A reggeli "beszélgetős" műsorok helyett valszleg beraknék pár dokufilmet és leginkább szép, idilli Csendes-óceáni szigetekről mutatnék képeket a tévémben, majd a délelőttönként retroműsorokat vetítenék, például az 1998.-as időjárásjelentéseket hogy poénból félrevezessek mindenkit, vagy régi kabarékat meg Táncdalfesztiválokat a nyuggereknek, és az Arancsapat meccseit is leadnám. Déltől mennének a sorozatok meg a tájékoztató jellegű műsorok, aztán délután-felé ahogy kezdődik a főműsoridő valszleg Mónika Só és József Barát helyett normálisabb vetélkedőket, meg néhány saját készítésű műsort nyomatnék le a celebek mennyiségének minimalizálásval (ma már valamiért nincsennek normális műsorvezetők sem). Aztán estefele jöhet a Tévémaci meg utána egy reklámszünetek nélküli film, késő este meg az unalmas pénzes embereknek vetítenék befektetési tippekről szóló előadásokat, esetleg csináld-magad műsorokat a fiataloknak, éjfél után meg egy kis pornó után adásszünet. Mindenki happy és a népbutítást is elkerültük. Kérem ha van olyan akinek tetszenek ezek az ötletek és lapul pár milliárd forint a bankban, kérjen fel engem egy televíziós társaság vezetésére, szívesen vállalom.

2010.08.30. 22:24:58

@Feketelaszlo: (Ez a komment mérsékelten komolyanvevendő).

Horizont 2010.08.30. 22:35:41

@Don Blasius: :DDDD Jó lehetett, meg is érdemelték. De jó, hogy erre ennyi pénzük van egyeseknek!

@Feketelaszlo: mérsékelten vettem:)))) A műveltségi vetélkedőknek igenis sikere volt, de levették mégis, pedig tanulhatott belőle az ember. De minek is a buta ember jobb ember:(((
Én ha kinézek egy filmet, és megszeretném nézni, csak kizárólag olyan csatornán ahol nincs közben reklám! És ahol a végén lemegy végig a feliratozás is és bemondják a szinkronszínészek neveit is. A ker. tévéken úgy elvágják a végét, szerintem sokszor a filmből is levághatnak állítom.
Kíváncsi leszek Szalay Annamária mit fog "alkotni " , sok reményt nem fűzök hozzá, hiszen eddig is ott volt.

Don Blasius 2010.08.30. 22:39:24

@Horizont:
Azt szerintem simán a segílyből nyomták el, naná majd adózott munkajövedelemből? :P Tehát nekünk volt rá pénzünk. :S

Horizont 2010.08.30. 22:45:44

@Don Blasius: Kurva jó, én aztán ki nem adnék ilyen baromságra egy fillért se, aztán közben mégis fizetek:) Mert dolgozom (plusz még).

dr. Aullah 2010.08.30. 23:00:30

@Don Blasius: Erre emlékszem. Hála se az arcára, se a nevére nem emlékszem, de egy nagy darab roma fickó volt azt hiszem. Mindenesetre nem volt fehér.

turcsány karcsi elvtárs 2010.08.30. 23:28:49

le se merem írni, miért motkényképű a motkányképű :) (igen, azért)
"Kolosi Péter már biztos dörzsöli a tenyerét" így:
www.jrbooksonline.com/jew-bwa-ha-ha.gif

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.31. 06:11:17

@arlequin: Ja az jó sztori. Pár éve valakik csináltak a faszi köré (aki ugye mindig mexikói mellék-rosszfiúszerepeket játszik) egy kamu trailert, és a közönség elkezdte követelnbi, hogy ezt a fasza ötletet meg kell valósítani! És vmelyik filmstúdió meg is oldotta. Igazi kis könnyed mészárszék lesz elvileg, :)

@neccharisnyás útonálló: A csend bármikor elérhető, csak ki kell kapcsolni a dobozt.

fokabacsi 2010.08.31. 08:20:22

Biztos ismeritek az IQ haranggörbét ! na annak a középtől a bal oldali vége felé találhatók azok akik annyi ésszel sem nagyon rendelkeznek , hogy esőben beálljanak az eresz alá ! Ezeknek készülnek az ilyen "műsor"-ok ! Értelmes ember oda sem néz !

Valandil 2010.08.31. 09:36:24

Majd akkor nézek valóságshowt (meg egyáltalán TV-t), ha Running Man reality lesz. Élesben. Éleslőszerrel.
Elsőként beajánlanám a retekklub és a tel-aviv2 vezetőségét: lássuk, hogy tudnak menekülni!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.08.31. 11:01:04

Szerintem téved a post szerzője.

1. Volt már vastagon dugás (leszbi gruppen is) a Big Brither brazil változatában. Tehát máshol is a minden legalja műsor ez.
2. A Pandora nevű nőnek volt pornófilje is, tehát volt pornós a villában.

ljosecska 2010.08.31. 16:35:32

Ezek a világvége-hangulatot árasztó szomorú kommentek, meg az állandó kesergés amiatt, hogy "erre van igény" eléggé érthetetlen, az emberek mindig is ilyenek voltak, most is hülyék és a jövőben is azok lesznek.
(Aki meg csak néha néz tévét, és akkor is Discoveryt, hát, azok a műsorok sem sokkal jobbak, kíváncsi vagyok, mikor kezdenek el kínossá válni az olyan hozzászólások, hogy "én csak Spektrumot nézek.")

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.31. 22:21:19

@ColT: Tudom. De a dobozból áradó csend teljesen más. Ritka. Különleges. Amúgyis, éltél te már lakótelepen? Tudod, mikor van ott csend?Mielőtt a szaki elkezd káromkodni, mert a fúró feje vasat ért és eltört. Értsd: fúrás és káromkodás között. LOL

Jason Bourne 2010.09.01. 09:13:36

eddig se néztem ezt a szart ezután se fogom. akinek meg ez a szórakozás, azt csak sajnálni tudom.

trojka 2010.09.01. 10:24:57

Semmi gond...az Irigy Honaljmirigy még megvan...majd ök értékelik...

süti beállítások módosítása