Skip to content


       Szűrés lista

280 ezres nyugdíjat kap a 38 éves szemkilövető ex-rendőr

2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ...

-Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó László őrnagy rebiszes rohamosztaga. Zajácz csuklója szilánkosra tört, könyöke kificamodott az őrizetbevétel közben, vallomása szerint Vágó László arcon is ütötte, beosztottai pedig a földön vonszolták, és azzal fenyegették, hogy meg fog dögleni. A tanárt még szabálysértéssel sem vádolták, mégis negyven órán keresztül tartották jogtalanul őrizetben, majd seblázas állapotban kitették az utcára. Vágó László őrnagyot és embereit ebben az ügyben sem vonták felelősségre. A Fővárosi Bíróság 1,6 millió forint kártérítést ítélt meg neki.

- Fábián Gábort 2006. október 23-án este a Dob utcánál kapták el, a hátát, a veséjét és a fejét ütötték, arcára, vállára, derekára és mindkét lábára ráálltak, gumibottal ütötték, és bakanccsal rugdosták, eközben a lába is eltört. Miután megbilincselték és a földre fektették, egy magas, parancsnokként viselkedő rendőr a férfi már bilincsben lévő bal kezének középső ujját eltörte. A megvádolt rendőr, G. Csaba Vágó Lászlóra vallot: "Te voltál az, aki odajöttél és hátrafeszítéssel eltörted az ujját, te is tudod, én is tudom."

- Síp utca Rákóczi út sarkán verték meg Révész Márius képviselőt. Az ügyészség csak a képviselőverést tétlenül szemlélő rendőröket azonosított, akik sem az ügyészségi nyomozás során, sem a bíróságon nem tudták felidézni az incidenst. Tanúként hallgatták meg a helyszínen szintén jelen volt Vágó Lászlót is, aki szintén nem emlékezett az esetre.


- Csorba Attilát 15 méterről lőtték fejbe a Rákóczi út Nyár utca sarkán. Kómába esett, egy napig lélegeztető gépen tartották. A bal szemére teljesen megvakult, az arccsontja is összetört, az agya is megsérült. A későbbiekben a sérült szemgolyót ki kellett operálni, és koponyaműtéteket is végrehajtottak rajta. Vágó László vezette osztag lőtt, de az ügyben lefolytatott nyomozás szerint itt sem lehetett megállapítani, hogy melyik lövész intézte el Csorbát, több puskás rendőr dolgozott a helyszínen.

- A Blaha sörözőbe menekült kb. 40 embert egyesével terelték ki az utcára. Az embereket egy magas, parancsnokként viselkedő rendőr (Vágó László 190 centi) lökte ki az ajtón az utcán felállt kettős rendőrsorfal közé. A szűk folyosón végigfuttatott sértetteket tonfával ütötték és bakanccsal rúgták a közhatalmat gyakorló símaszkosok, eközben Cs. Andrást közvetlen közelről, legfeljebb két méterről hátba lőtték gumilövedékkel, a 12 gumisörétet később három műtéttel távolították el a testéből. Cs. Andrásnál fehér bot volt, mivel látássérült. Nem számított. A bíróság bizonyítottság hiányában felmentette mesterlövész V. Csabát, a felettesét pedig meg sem vádolták.


View V. őrnagy rebiszes alegységének útja 2006. október 23-án este in a larger map

Vágó László őrnagy 38 évesen "csendben leszerelt" és nyugállományba vonult, de a Készenléti Rendőrség szerint "szolgálati viszonyuk megszűnése nem áll összefüggésben a 2006. október 23-i eseményekkel."

Nem kirúgták, nyugdíjba vonult.

Sőt, Vágó Lászlót a leszerelés előtt elő is léptették, és alezredesként ment nyugdíjba.

Így most, Vágó László 241 ezer forint nyugdíjat kap, amihez 37,5 ezer forint szolgálati kiegészítés is jár. Vágó László havonta 278 500 forint nyugdíjat kap (ha ez munkabér lenne, akkor ez most bruttó 510 ezer forint),  emellette egy biztonsági cégnél dolgozott.

Vágó László is megkapta Orbán Viktor nyugdíjasoknak szóló levelét, biztos ő is nagyon aggódik a nyugdíjhelyzet miatt.

Végül 3,5 évvel az események után idén áprilisban sikerült meggyanúsítani és kihallgatni Vágó Lászlót, hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett súlyos testi sértés gyanújával.

Az eljárás még zajlik, a nyugdíjat persze minden hónapban megkapja.

Címkék: rendőrség abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr402519379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vége van a jogállamnak? 2010.12.18. 18:38:54

Szerző:  Ténytár Mostanában elég sokat hallhatunk, olvashatunk arról, hogy a friss törvényi változások nyomán már a jogálla

Trackback: Dzsentri tempó 2010.12.17. 10:04:28

meseAtyafiak, még emésztgetjük a döntés jövőbe mutató ízeit, amikor a takarékosság jegyében döntéseket hozó kormány elkezdte felélni mindazt a vagyont ami a virtuális költségvetés tartalékát képezi.APEH, Terrorelhárítás, Rendőrség, Katasztrófavédelem, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

z666 2010.12.17. 12:05:15

"...Ráadásul az ilyen Vágó féléknek ott teljhatalma lenne, és ilyenek irányítanának mindent..."

Nem, az ilyen antiszociális alakok munkatáborba kerülnének.

"...hogy demokrata és kommunista neked ugyanazt jelenti. Ez a két véglet, minden más ezek között helyezkedik el."

Te is egy egy dimenziós skálában gondolkodsz, a politológiában bevett bal-jobb mentén. Pedig annak a skálának a teljes tartománya a nem normális, természetellenes kategóriába tartozik.
A jelenlegi liberális demokráciák legtöbb pártja abban az 1 dimenzióban mozog, nagyon kevés a kivétel...

wolframkarbid 2010.12.17. 12:46:24

Ez ez ez ez egyszerűen siralmas........ 280k nettó, diplomás mérnökként sosem fogok ennyit keresni, lehet inkább én is belefogok az utcai lövöldözés bizniszbe....

hoplita 2010.12.17. 14:00:32

@Valandil:
Szerintem nem te vagy az egyetlen, aki ezen gondolkodik.
Könnyen érheti baleset ezt a derék kékcigányt....:)
Én a helyében növesztenék szemet a tarkómra is...

soniq 2010.12.17. 15:55:59

Respect zero, hogy nem sajnálod az időt és energiát hogy írj erről. Ilyenkor eszembe jut, miért nem fogok soha ballibekre szavazni.

pakesz (törölt) 2010.12.17. 16:02:22

@Sörömpőőr: "Senki sem tudhatja, mi lett volna ha... a tatárt sem nyomták le egyesült erővel, a törököt sem,"

nehany tortenelmi tenyt ajanlanek figyelmedbe:
1., nesztorianus tatar, hogy mit is gondol a muszlimok elleni harcrol
2., 1683 Becs alatt volt-e magyar hadero

Marcellusca 2010.12.17. 16:34:08

Poszt.
Nem lesz ma????
xD

Marcellusca 2010.12.17. 17:10:29

@guma: Te csak mennyé vissza, brassóit csinyáni! :DDDD

ionsrác 2010.12.17. 17:11:56

na EZT a jogbiztonságot, EZT a bírósági függetlenséget, EZT a jogállamot féltik most olyan sokan.
és amikor leírom, hogy ezek a fogalmak itt eddig sem léteztek, akkor megkapom, hogy tapsikolok a fidesznek.

pedig tényleg nem ront a fidesz a helyzeten poltpéterestül, stumpfistvánostul együtt sem, inkább csak többen látják most már, hogy nincs jogállam. nem alakult ki. hülyék, bunkók vagyunk hozzá.

2010.12.17. 17:16:48

@ionsrác: A fidesszel az a baj, hogy nem is javít a helyzeten. Folytatódik a lassan 30. szülinapját ünneplő, sehova sem vezető nadrágszíjpolitika, a politikusok lopnak, a zemberek meg szegényednek. "Lesznek tüntetések. Na és? Majd megunják és hazamennek."

goldengiccs 2010.12.17. 19:04:43

Te baszki ez a SZEMKILÖVETŐ szöveget igazán el lehetne felejteni. Már mondják és kaparom az arcom. Morvai Kriszti meg a többi jobbikos, kurucinfo minden 9. cikke... már a vastagbőr is... unalmasak vagytok. 2006 október nem attól a kibaszott szemkilövéstől volt 2006 október!

uniplet 2010.12.17. 19:28:43

Szer. szem. szer. Be kellene vezetni, hogy ha egy ilyen osztag, csoport mókusőrs stb. bármelyik tagja elkövet valamit, és nem vallják be ki volt, kollektíve az egész bagázs bűnös. Rögtön közlékenyek volnának. A Vágónak pedig szemet szemért... Két méterről hátba lőni... Eltörni a csuklóját... Agysérülést okozni neki... Megvakítani az egyik szemére... Kitörni az ujját... Tomfával végigverni... És ellátatlanul némi bezárás után útjára engedni. No persze anyád se kap nyugdíjat, takarodj vissza vakon gyp.-sen melózni kisfiam. Olyan szép szál legény vagy, eredj el kosárgyűjtőnek a Tacskóba. Vannak fenntartásaim, de ilyenkor irigylem az iszlám törvényeket.

fokabacsi 2010.12.17. 19:30:16

Akinek nem inge nem veszi magára! Az a bátor korcs aki hátba lőtte a vak embert az viszont fogja be! Nehogy másnak kelljen!

hoplita 2010.12.17. 20:02:24

@goldengiccs:
Kaparjad, bazmeg.
Ha a te szemed lőtték vóna ki, egyből más lenne a leányzó fekvése, mi?
És ha esetleg nem hallottad vóna, az empátia nem sörmárka....faszkalap.:(

goldengiccs 2010.12.17. 20:09:46

@hoplita:
ezzel csak elkoptatjátok a dolgot! nem védem a rendőröket, csak már mindenki szemkilövető és kezd inkább röhelyes lenni.

fokabacsi 2010.12.17. 20:16:44

Dioptria beállító jobb lesz? Rózsaosztogatónak hívjuk ? Esetleg szemkovácsoknak?

2010.12.17. 21:59:15

@uniplet: A magyarok csoportja elkövette a cigánykirekesztést. A magyarok csoportja azonnal vallja be, hogy ki volt, aki kirekesztett, különben az egész csoportot megbüntetik. Jó lesz így?

uniplet 2010.12.17. 22:15:36

@Sörömpőőr: nehéz saját gondolatot megfogalmazni mi?
Szar ügy.
Ha szerinted ez ua. akkor csak sajnállak.

Béla Bácsi 2010.12.18. 03:08:39

Szerintem ez egy kitűnő lehetőség a cigány-magyar megbékélésre! A cigányok úgyis utálják a rendőröket, mi gádzsók meg ezt a pár szemkilövető-megnyomorító gecit. Szóval: miért ne ajánlhatnák föl kedves cigányaink az új magyar-cigány összebékülés zálogaként ennek a pár lelketlen pribéknek a halálra késelését? Mindenkinek jó lenne: nekik alkalom gádzsót (plusz zsernyákot!) ölni, mi magyarok megszabadulunk pár nagyon kártékony szennytől, a férgeket meg megszabadítják a nyomoruktól... Ki veszíthet? Tuti nyerő az ügy: végre egyszer büszkék lehetnénk a cigányainkra, sőt ők is joggal mondhatnák, hogy nem csak ártatlan sportolókat tudnak leszúrni, hanem kártékony gyilkosokat is tudnak semlegesíteni! Ez már majdhogy nem közmunka! Szemételtakarítás.

Béla Bácsi 2010.12.18. 03:18:14

@Sörömpőőr: Én nem értem miről beszélsz! De meg vagyok győződve, hogy te sem! Illetve, valószínű, hogy meg vagy győződve, hogy a bipsi médiában halott szemét az valóságot takar és az a te gondolatod.... Sajnállak öcsém.

2010.12.18. 09:32:36

@Béla Bácsi: maradjunk annyiban, hogy te nem érted, miről beszélek. Ez nem az én hibám, nem is a médiáé. Egyszerűen nem születünk egyforma képességekkel. Ettől még lehetsz remek tehenész vagy kőműves vagy akár magyarverő zsernyák is, ahhoz nem kell ész. :-p

OmegaMale 2010.12.18. 09:42:09

Ha Vágó barátunk még 22 évig él (60 éves koráig), akkor 278500 * 12 *22 = 73,5 M Ft megy erre a derék emberre el (most tekintsünk el attól, hogy azt boncolgatjuk, mennyit ér meg egy jogállamnak és egy normális országnak, hogy az ilyenek inkább üljenek otthon a seggükön a pofátlan nyugdíjukkal 38 évesen, de ne töröljék a koszos bakancsukat az országba... szóval tekintsük a nyugdíjukat nettó veszteségnek)... Egyszer valakivel egy fórumon kapcsolatban beszéltem és szóba hoztam az államadóssággal a Zuschlag-okkal kapcsolatban, hogy Magyarországon simán akad 100 ezer Zuschlag. Ő ha jól emlékszem kb. ennyivel húzta le az adófizetőket. Teljesen lényegtelen, hogy ezt a veszteséget valaki hány év alatt termeli ki, mert a végén hiányozni fog). Vágó nyugdíjazása logikus lépés volt, így nem tudják elővenni, hacsak nem sikerül rábizonyítani törvényes keretek között azt a pár tönkretett életet.
Polt Péter legfőbb ügyész remélhetőleg nagy kedvvel fogja belevetni magát a munkába és újra előveszik ezeket az ügyeket. Mindenki unja már persze a témát, de most, hogy a számokat látjuk, ezek az emberek nemcsak erkölcsi és morális, de gazdasági értelemben is nagyon sokba vannak és lesznek nekünk. Én nem akarok ezekkel egy országban élni. Viszont itt fogok maradni. Nem vagyok elvakult elszámoltatáspárti, de a jövőnket veszélyeztető elemeknek felelnie kell!

fokabacsi 2010.12.18. 09:53:29

@Sörömpőőr:"" A magyarok csoportja elkövette a cigánykirekesztést. A magyarok csoportja azonnal vallja be, hogy ki volt, aki kirekesztett, különben az egész csoportot megbüntetik. Jó lesz így?""
Hol rekesztették ki a normális cigányokat és honnan? Tudod te, hogy mit beszélsz? Netalán az enyingi hordával példálózol? Vagy az olaszliszkaiakkal? Esetleg a szinte napi gyakorisággal vasúti-telefon-internet kábelt lopókkal ? A lányfuttatókat is ide veszed? Uzsorásokkal mi a helyzet??
Netalán még rendőr is vagy? (annak is az aljából?) ??

Horizont 2010.12.18. 09:57:56

@OmegaMale:
Igazad van! Egy nagy kalapban össze kéne hordani, az elherdált (MI) pénzünket, meg is oldódna (majdnem) minden gondunk!Sajnálom, hogy minden eljárás olyan hosszú, jó lenne gyorsan lezavarni, és azonnal börtönbe aki oda való. Mondjuk én azt is veszteségnek érzem, hogy a mi pénzünkből zabáltatjuk őket és nem dolgoznak bent. De már az is elégtétel lenne ha bent lennének.Ez is csak a jéghegy csúcsa, mennyien lehetnek akiről nem tudunk nem hallunk, nem látunk, és élnek mint Marci Hevesen:(

Marcellusca 2010.12.18. 11:09:22

Ismét egy magasröptű vita.
Immár két napja.
MUHAHA!!!

2010.12.18. 11:46:24

@OmegaMale: 73,5M? Hú, vazze, én azért 57 évig DOLGOZOK!

@fokabacsi: jelentkezz egy tetszőlegesen kiválasztott álláshirdetésre telefonon, és kérdezd meg, nem baj-e, hogy cigány vagy? Jelentkezz egy tetszőlegesen kiválasztott albérlet hirdetésre, és kérdezd meg, nem baj-e, hogy cigány vagy? A kirekesztés létezik és általános. Hogy mi ennek az oka, azon lehet vitatkozni, de letagadni nem lehet.

@Horizont: ezek jó szakemberek, hasznukat lehetne venni mondjuk a POLITIKUSBŰNÖZŐK ellen bevetve. Mindenkit egyesével kirángatni a parlamentből, és gumibottal agyonverni meg martenszbakancsal összerugdosni, én biz nem sajnálnám tőle a havi 280e-jét! :-)

Horizont 2010.12.18. 11:49:15

@Sörömpőőr: Kibukott a szadista éned is???:)

fokabacsi 2010.12.18. 13:55:18

@Sörömpőőr: Te eddig hány cigányt fogadtál be, a lakásodba szomszédodba?? Ja , hogy csak a szád jár?!

2010.12.18. 14:40:18

@fokabacsi: Ja, értem, mivel nem lakik cigány a szomszédomban, ezért kirekesztés nem létezik. Hát persze, itt csak a vak nem látja a logikai kapcsolatot. Én meghajlok kőkemény érveid előtt! Én kérek elnézést! ;-p

Béla Bácsi 2010.12.18. 14:43:37

@Sörömpőőr: Az összes szakma, amit felsoroltál többet ér, mint az ilyen szerencsétlen, köcsög, bölcsészkedő agymenés a kirekesztésről. A nyomorult, kis buzi lelkivilágodnak árulnám el, hogy a világon mindenki kirekeszti a tolvaj, bűnöző embereket. Akik aztán egy-két hozzád hasonló zsidó szemét uszítására azzal védekeznek, hogy "nem a tolvajlásom, ordibálásom, agresszióm miatt nem akarnak a környezetemben lenni, hanem mert rászisták a magyarok"! Régóta dühítgetnek ezzel a baromsággal, ugye kis nemzet, kis rasszizmus. Még a hatvanas években fedezték föl a kifejezést Amerikában new yorki zsidó gyerekek, hogy elégedetlenséget szítsanak a déli niggerek közt, és így, méltó elődeik munkássága után (Kohn Béla, Rose Luxemburg), a fölbolydított csőcselék által fölvert porban nyugodtan lopjanak és csaljanak (zsidó sikertörténet). Namármost. Hála istennek, nagy nehezen (a zsidók segítő munkája ellenére) az USA-ban nagy nehezen sikerült a "racism" bélyeget elválasztani a "law enforcement"-től. A magyar gojok mindig is olyan naivak voltak, így nem volt nehéz a szerencsétleneket beetetni ezzel a faszsággal, hogy a cigány az egy másik "race". Van egy rossz hírem, kedves emberszerető, kiművelt, mindenki fölött álló intellektusú cimborám: a zsidó igéret földje szerint (USA) a "caucasian" az egy "race", tehát a pesti zsidók bálványai egybemosták az erópai, "fehér" fajt az indaival, így csak a kínai lehet különböző, azaz "Asian". Így, a szakterminológia szerint átbaszták a magyar gojokat pesti-tel avivi-jew yorki értelmiségi, felsőbbrendű barátaink: a cigány az fajilag egy kategória a magyarral! Ha tehát valaki nem szereti a kolerát, a vérhast (e-coli) vagy allergiás a szamurájkardos utcai támadásra, az csak egyszerűen "csak" normális, nem kirekesztő. Szeretett cigányaid nem utálhatók faji jellegeik miatt, csupán csak atiszociális viselkedésük miatt. Beon! Adna az úristen egy olyan lehetőséget, hogy egyszer minden ilyen kis más faszával csalánt verő kis zsidónyomoronchoz beköltöztetnének egy cigány családot, hogy praktizálhassa a prédikációját!

Béla Bácsi 2010.12.18. 14:51:18

@Marcellusca: Az a baj, hogy nem veszitek komolyan a fentebbi javaslatomat, pedig korszakalkotó: Szúrják le a cigányok a magyarokat verő rendőröket, így társadalmilag hasznos munkát végeznének és sokat enyhítenének a két társadalmi réteg közötti (tessék felfigyelni a tényre, hogy nem faji rétegről beszélek, csupán két rétegről: termelő és parazita!) feszültségen. Hát nem egyszerű?

fokabacsi 2010.12.18. 14:54:52

@Sörömpőőr: "Ja, értem, mivel nem lakik cigány a szomszédomban, ezért kirekesztés nem létezik. Hát persze, itt csak a vak nem látja a logikai kapcsolatot. Én meghajlok kőkemény érveid előtt! Én kérek elnézést! ;-p " ezt írtad válaszként erre :""Te eddig hány cigányt fogadtál be, a lakásodba szomszédodba?? Ja , hogy csak a szád jár?!""
Hányni tudnék a "kirekesztés" ellen a rózsadombról harcoló szöveg értésből megbukott, jogvédő idiótáktól !!

2010.12.18. 15:15:28

@Béla Bácsi: te egy barom vagy. Nem minden cigány bűnöző. És nem is minden zsidó szövöget világméretű összeesküvéseket szabadidejében. De a sekélyes szellemed által vizionált sztereotípiák az ő életükben is felesleges konfliktusforrásokat jelentenek. És akit kirekesztenek, annak nem marad más út, mint putrit építeni, és amiért megdolgozni sem engedik a sápadtarcú tőkepénzesek, azt ellopni maguknak.

@fokabacsi: "jelentkezz egy tetszőlegesen kiválasztott álláshirdetésre telefonon, és kérdezd meg, nem baj-e, hogy cigány vagy? Jelentkezz egy tetszőlegesen kiválasztott albérlet hirdetésre, és kérdezd meg, nem baj-e, hogy cigány vagy?" ezt írtad válaszként erre: "Te eddig hány cigányt fogadtál be, a lakásodba szomszédodba?? Ja , hogy csak a szád jár?!" Neked milyen is a szövegértésed, nácikám? Csak vigyázz, érted ne menjen az AVH... nem egészésges dolog ám egy olyan országban cigányozni, ahol a miniszterelnök is az... :-p

fokabacsi 2010.12.18. 15:46:36

@Sörömpőőr: Hányni tudnék a "kirekesztés" ellen a rózsadombról harcoló szöveg értésből megbukott, jogvédő idiótáktól !!

Horizont 2010.12.18. 17:17:01

@Sörömpőőr: Hagyd már ezt a baromságot, hogy a miniszterelnök micsoda!!! Fóbiád? Az a bajod, hogyha néha normálisat is szólsz, elveszik a baromságaid között, a kutya sem veszi észre!
Szerintem meg nálunk nem kirekesztés folyik, hanem általánosítás. Mindenben. És ez öreg hiba!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.12.18. 17:21:39

Ezt a vágó gyereket, illetve miket beszélek szóval nyugdíjas bácsit, el kellene csípni, egy diszkrét helyen egy álló hónapon keresztül zabáltatni és vedeltetni, közben az általa termelt szart és vizeletet nagy vashordóban összegyűjteni.

Majd az egy hónap elteltével bokájánál fogva fellógatni, és szép lassan beleereszteni ebbe a melléktermékekkel teli vashordóba. Aztán ha már nagyon fuldoklik, kihúzni. Majd újra beleereszteni. Újra kihúzni. Minderről video-t készíteni. Netre felrakni.

Majd a döglött vágó gyereket, illetve miket beszélek szóval nyugdíjas bácsit, patkányokkal megetetni. A belőle keletkező vödörnyi patkányszart gergényi címére elkűldeni.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.12.18. 17:41:31

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: A kínaiak rögtön hordóba zárták, hogy csak a feje lógott ki.
És etették rendesen. A saját szarában és vizeletében rohadt el. Az keményebb..

2010.12.18. 18:07:55

@Horizont: Az egész kirekesztés pont az általánosításítástól, a begyűrűző fajelméletektől szörnyű. Azzal, ha egy cigánytól valaki erkölcsi bizonyítványt kér, még nem volna semmi gond. A gond ott kezdődik, ha nem kér, eleve szóba sem áll vele. Itt nálunk olyan alázatosan kérdezik a cigányok még a pontos időt is a buszmegállóban, hogy már attól lelkiismeretfurdalásom van a béla bácsik meg a fókabácsik helyett. :-(

@fokabacsi: én meg a hozzád hasonló náciktól okádok! Bezzeg a régi szép időkben nem sokáig lett volna ilyen nagy a pofád, mert egy-két ilyen kiszólás után egyből a recski kőfejtőben találtad volna magad a többi nyilas söpredék közt!

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: nem mondom, van fantáziád, de azért ez elég eszközigényes terv. Hordó kell, flashenzug, patkányok, börtönőrök, egy csomó kaja is... szerintem egyszerűbb lenne eladni csicskának valami kancigányhoz. ;-)

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Európában is szokásban volt, de hordó helyett marhabőrbe varrták a delikvenst.

Horizont 2010.12.18. 18:24:11

@Sörömpőőr:
Milyen zavaros gondolkodású vagy te, és milyen baromságokat hordasz itt össze, már ne is haragudj!
hagyjuk már ezt a begyűrűző fajelméletet. Van ilyen is valóban, de amiről te irkálsz az nem az. Nem tudom te hol élsz? Milyen cigányokkal tartasz kapcsolatot? Vagyis inkább azt nem hiszem, hogy láttál már cigányt élőben. Ne is haragudj, de én alázatos cigányt még nem láttam, és nem is hallottam ilyenről. Azért, mert aki rendes cigány az nem alázatos, mert nem is kell annak lennie! Na de a szemét, ordibáló, alja cigány meg soha a büdös életben nem volt még alázatos! Pedig lehetne. Úgyhogy jól gondold már meg miket írsz, ha lehetne!!!

uniplet 2010.12.18. 18:34:36

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: Gratula :)
Ez egy igen részletesen kidolgozott terv. :)
Hozok patkányt :)

2010.12.18. 18:41:47

@Horizont: kijelenteni, hogy minden cigány bűnöző és minden zsidó gonosz uzsorás, az a legteljesebb mértékben fajelmélet. Az un. "rendes cigányokra" jellemző az alázatosság, sokan így gondolják kimutatni jószándékukat egy társadalomban, amelyik másodrendű állampolgárnak tekinti őket. Az ordibálás akkor jön, hogy ha még ezzel sem tudnak érvényesülni. Ha emberként bánsz velük, tök normálisak, és tele vannak jogos panasszal. :-( De persze egy rasszista 3.14csa idáig sose jut el. ;-)

uniplet 2010.12.18. 18:43:50

Nem minden cigány bűnöző, de majdnem minden bűnöző cigány.
Persze az értelmi színvonalnak megfelelő bűnelkövetési formákban.
Jééé, egy krokodil !
Megyek, megsimogatom!
Nem minden krokodil harapós.
Láttam a tv-ben is.
Az egészséges ösztönös előrelátás, meg le van szarva.

Horizont 2010.12.18. 18:45:30

@Sörömpőőr:
Ha netán az utolsó mondatodat rám értetted, bunkókám, nem fogok rád egy mondatod se pazarolni, mert még arra se méltatlak! Aki obca az is marad, a véleményem meg változatlan rólad.

fokabacsi 2010.12.18. 18:54:04

"én meg a hozzád hasonló náciktól okádok! Bezzeg a régi szép időkben nem sokáig lett volna ilyen nagy a pofád, mert egy-két ilyen kiszólás után egyből a recski kőfejtőben találtad volna magad a többi nyilas söpredék közt!"
Te félkegyelmű vörös barom. Bemutatkoztál !
Te eddig hány cigányt fogadtál be, a lakásodba szomszédodba?? Hányat foglalkoztatsz? Ja , hogy csak a hülye kominista agitprop. szöveget nyomod ?!"" Úgyhogy innentől beszélgess magaddal.

fokabacsi 2010.12.18. 18:57:24

@uniplet: A vállalkozó étteremtulajdonos nő állta a cigánygyerekek élelmezését előre fizetés nélkül ! Lett neki 7,6 millió ki nem fizetett követelése a-la Kolompár Orbán!

uniplet 2010.12.18. 19:13:04

@fokabacsi: Igen, most meg nem tudja kifizetni az alkalmazottait sem, és csődre készül.
Eszembe nem jutott volna előre teljesíteni...
Senkit se tévesszen meg hogy egy nagy szervezetről volt szó.
Annyi a különbség, hogy többet loptak.
De van nekik nem vagyunk mink tolvajok pólójuk.
Hát rögtön el is hittem nekik.
Ha egyszer valaki megégeti a tepsivel a kezét, nem lököm odébb, hogy majd én kiveszem.
De tudod mit?
Sajnálom ugyan, de egyel több aki tudja mi a valóság.

eccerüvagyok 2010.12.18. 19:13:21

Fogadjunk, hogy ennek a kis gecinek (vágó lászló) sem lesz annyi vér a pucájában, hogy közreadjon egy olyan nyílt levél-félét, amiben magyarázatot ad, választ a miértekre. És ugyanúgy nem fogja ezt megtenni egyik tetves főnöke, volt kollégája sem.
S jut eszembe: volt itt a múltkor valami hülye, aki a rendőröknek ALAPBÓL kijáró tiszteletről, megbecsülésről süketelt. Remélem olvasta ezt a posztot is.

2010.12.18. 19:24:47

@fokabacsi: ha egyszer tőkepénzes vállalkozó leszek, előbb veszek föl egy cigányt, mint egy hozzád hasonló agyatlan nácit. Tudod miért? Mert a cigány örül neki és megbecsüli ha bizalmat kap, a te fajtád meg olyan mint a veszett kutya, bárkinek a kezibe beleharap, aki közel megy hozzá, logikus gondolkozás helyett csak mindenféle zavaros ideológiák kavarognak kiszámíthatatlanul a fejedben, amelyeket tapasztalatok helyett az aktuális közszájon forgó demagógiák formálnak. Egy emberi hulladék vagy, söpredék kis zsebfasiszta.

@uniplet: Marhaság. Bizonyos típusú bűneseteknél cigány elkövető nincs is. Példul a korrupciós ügyekben 100%-os a fehérség.

@Horizont: magadra vetted? Biztos nem ok nélkül... hát igen, legjobban mindig az igazság fáj. :-p

uniplet 2010.12.18. 19:33:41

@Sörömpőőr: Te vagy nagyon hülye vagy, vagy csak análfabéka.
Idézném:
"Nem minden cigány bűnöző, de majdnem minden bűnöző cigány.
Persze az értelmi színvonalnak megfelelő bűnelkövetési formákban."
Hogy ebből mi nem volt világos, azt tartsd meg inkább magadnak.
Naná hogy fehérgalléros nincs köztük.
Két okból is, az egyik, hogy szükséges hozzá némi értelmi szint.
Szépen nézne ki, ha kamatospízt hirdetnének a bankok :)))
A másik pedig, hogy utálnak fürdeni... :)
De ha az összes bűnelkövetési formát vesszük alapul, egyszerre, akkor is az ő "javukra" dől a mérleg.
Ha tetszik, ha nem.
A társadalomban elfoglalt részarányuk viszont ennek pont a fordítottja.
Még!!!

uniplet 2010.12.18. 19:36:16

De a kolompár féle banda még akár gallérosnak is nevezhető.
Amint egy kis pénz közelébe kerültek, az hirtelen náluk kötött ki.
Micsoda véletlen.
Hiába, a kivétel erősíti a szabályt.

fokabacsi 2010.12.18. 19:38:58

@uniplet: Tudta kikkel kezdett. Most majd többet nem fog. Biztos majd a bőrük színe miatt!! :-))

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.12.18. 19:39:56

@uniplet: szóra sem érdemes

Esetleg a kikötözött vágó gyerek, szóval nyuggerbácsi feje fölé akasztani egy szép nagy üveg koncentrált salétromsavat, majd cseppenként adagolni közvetlenül az arcára. De csak egészen lassan, hogy úgy 8-10 óra alatt váljon füstté a feje.

Minderről time-lapse video-t készíteni, netre.

uniplet 2010.12.18. 19:41:03

@fokabacsi: Hátaztutiiii......
Még véletlenül sem azért, mert atbaszták....

fokabacsi 2010.12.18. 19:41:51

@uniplet: Van normális cigány ismerősőm, dolgoztam cigány mellett. Ő is hegesztett lakatolt mint akárki . Semmi bajom vele. Sörömpőt meg kiszűrtem,mert félkegyelmű. Elmeszesedett.

uniplet 2010.12.18. 19:45:52

@fokabacsi: Mindenhova kell egy ilyen marha.
Jó feszültséglevezetőnek. :)
Valószínűleg extra nárcisztikus alkat, egy kis paranoiával, és üldözési mániával.
Én csak jókat röhögök rajtuk.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.12.18. 20:08:19

@uniplet: ezeket egyébként Magyarországon tevékenykedő moszad-ügynökökön is alkalmazni kellene.

mellesleg.

Béla Bácsi 2010.12.18. 20:32:01

Na akkor módosítom a korszakalkotó javaslatomat: a jó cigányok (Marian Cozma gyilkosai) miután végeztek a jó rendőrökkel, nemi kapcsolatot létesíthetnek ezzl a kis göndör okossággal (Sörömpőőr vagy mi a lófasz). Asszem rászolgált és a fajtája igazán élvezi az ilyesmit!

2010.12.18. 22:27:05

@fokabacsi: Nagyon helyes, dugd a fejed a homokba, nehogy valaki megzavarja a kis sematikus világnézetedet holmi tényekkel. :-p

@Béla Bácsi: Na és? Ez a topic meg egy szadista rendőrről szól, aki fehérbőrű, akkor elmondhatjuk, hogy minden fehér szadista? A fajelméletek épp olyan légből kapott hülyeségek, mint a kereszténység, egyszerűen megdöbbentő, hogy a mai felvilágosult korunkban még valaki ilyesmiben hisz....

Béla Bácsi 2010.12.19. 00:50:02

@Sörömpőőr: Nem akarnék itt hosszas, meghitt diskurzusba keveredni, azt hiszem a sok vitapartner közül már keversz valakivel. Először is: ebben látod egyetértünk, a fajelméletek légből kapott hülyeségek (de az ilyen kirekesztéses baromkodások is akkor!) Látod, én sose keveredtem erre a csúszós, süketsógor talajra a rendőrrel se: nem vontam le egyszer se konzekvenciákat se a rendőrökre, se a "fehérekre" vonatkozóan. Mindössze pajkosan megjegyeztem, hogy a cigány-magyar feszültségen nagyot enyhítene cigányaink részéről az a kis gesztus (elvágnák a torkát ennek a Végh-lénynek, meg a többi ujjtörőnek, szemkinyomónak, nekik ez úgyse megerőltető, naponta gyakorolják öreg néniken és kisdiákokon, miért ne használhatnák kultúrájukból fakadó tehetségüket ezúttal a közjó javára?
Apropó, hogy tetszett a munkából kiszorított, putriba kényszerült, büdösmagyarok által kirekesztett élő sztereotípia? Szar ügy, amikor az élet visszabassza a pofádba az amúgy szépnek tűnő elméleted!

csak_csendben 2010.12.19. 01:50:15

@Sörömpőőr: @Horizont:

Ma le kellett mennem vidékre, haza, kis falu Kelet-Magyarországon, román határtól 30km-re.
Szomszéddal beszélgettem, és panaszolta, hogy a betörők egyre szemtelenebbek. Múltok mikor elkapták a csapatot egy komplett utánfutónyi áru volt náluk. Azt tudná tanácsolni a fajvédőknek, hogy ugyan költözzenek már le vagy fogadjanak már be jó pár ilyen "védett állatot" és csak utánna szövegeljenek. És az is felháborítja, hogy egyes fajvédők úgy vannak vele, hogy ez pl megélhetési lopás, és ugyan felvilágosítaná a tisztelt liberális balfaszokat, hogy lehet nekik nem tétel 10.000 Ft, de nekik igen is az, és amikor minden hónapban csak 10.000 Ft tünik el már az igen fel tudja bőszíteni őket.

Most télen meg még szemtelenebbek lesznek a betörők, mert bemennek mindenüve élelemért. Ja, ez is megélhetési lopás mi? Ugyan kedves Sörömpőőr menjél már le és magyarázd el azoknak az embereknek, akik nyáron dolgoznak, hogy télen is tudjanak fűteni és enni, hogy szegény cigánynak is kell valamit enni télen, pedig még a kertjét sem kapálja, és ugyan tűrjék el a lopásokat, hisz nem lehet hagyni a lusta, büdös cigányokat szétfagyni a télen.

De biztos belőle is a rasszizmus beszélt.

Na ha ott a kutya szétszedne egy megélhetésit, elásnák csendben. Nagyon nem érzi egy-két "liberális", hogy vidéken már pattanásig feszült a helyzet, és mikor végkép rádöbbennek ott az emberek, hogy a rendőrség és úgy az egész magyar államra nem számíthatnak, na akkor lesznek ám tömegsírok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.12.19. 08:06:19

@csak_csendben: Ezt itt már nem kevesen kifejtették, és nem kicsit van igazuk.

Kell a szavazóbázik, párttól függetlenül, azért nem nyúlnak hozzájuk... :S

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.12.19. 08:10:59

@Sörömpőőr: "Marhaság. Bizonyos típusú bűneseteknél cigány elkövető nincs is. Példul a korrupciós ügyekben 100%-os a fehérség."
Más típusúakban meg 100% a barnaság. Egyik sem jobb, mint a másik, és mind a kettő ellen erélyesen fel kellene lépni.
Egyébként korrupciós ügyekben én azt a Kulcsár nevűt megnézném jobban a helyedben :)

fokabacsi 2010.12.19. 08:39:18

@csak_csendben: A Facebook-on találtuk a következő felhívást (kicsit javítottunk rajta):

Szombaton este Zsámbékon a végállomáson megverték és kirabolták az egyik legjobb barátom öccsét. Vascsővel és boxerrel verték össze, a srác azóta is kórházban van! Megkérném minden zsámbéki ismerősömet, tegye ki ezt az üzenőfalára: KERESEM A KÉT KEMÉNY LEGÉNYT (roma származásúak, fiatalok)... ÉS BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT SZÍVESEN FOGADOK!!!

Menjenek templomba. Imádkozzanak, hogy a rendőrök előbb találják meg őket! Pár száz forintot vettek el tőle... Az milyen komoly... Nem is a pénz, hanem a vascső meg a boxer! Elvenném a vascsövet és átszúrnám a lábán és hagynám pihenni!

2010.12.19. 10:55:18

@csak_csendben: Neked is csak addig nagy a szád, ameddig van munkahelyed meg egy kis tartalék pénzed a bankban. Majd ha már évek óta munkanélküli leszel, és nem lesz egy huncut buznyákod sem, sem semmi értéktárgyad, amit pénzzé tehetnél, akkor majd mit fogsz csinálni, hogy éhen ne vesszél? Csak nem ugyanazt, mint a cigányok?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.12.19. 12:10:49

@Sörömpőőr: Nem tudom,de nálunk nem ALAP hogy ha nincs elvesszük a másét.
Akkor is,ha nincs is rá szükségünk.

Nurrddin 2010.12.19. 12:53:39

@Sörömpőőr: te vagy teljesen vak, vagy hülye vagy...
esetleg mindkettő,

ilyen szánalmas ostoba dumával már az elempések se jönnek elő
frissítsd a mantrát, mert ez már lekettyent egy évtizede

csak_csendben 2010.12.19. 13:01:25

@Sörömpőőr:

Azt hiszed mindig mindenem megvolt? Lófaszt! Centiztem, meg éheztem, de soha a büdös életben nem jutott eszembe, hogy lopjak, mert tudod engem így neveltek, és mikor az ember saját magának dolgozik, akkor tudja, hogy a másik is dolgozott azzal és nekem is szarul esene, ha tőlem elponák azt, amiért én dolgoztam.

A cigányok egy másodpercig nem dolgoztak még, és nem is értékelik a munkát, ezért is könnyű számukra a lopás. Úgy hogy ne gyere nekem ezzel a dumával, hogy mi lenne, mert nincs paritásban a kettő.

csak_csendben 2010.12.19. 13:04:06

@Sörömpőőr:

De tudod mit? Ha már ilyen könnyen felmeted őket a lopás alól, akkor kívánom, hogy minden hónapban 1x pakolják ki a spájzodat. De még talán akkor sem fognád fel.

Horizont 2010.12.19. 13:56:33

@csak_csendben:
Ezt miért nekem címezted??? Mellesleg nem szeretnék még ilyen szinten sem kontaktusba kerülni Sörömpőőrrel, hogy közösen szólítasz meg minket!Nem is értem!!

Béla Bácsi 2010.12.19. 14:08:59

@fokabacsi: Gyerekek! Nem szeretnék itt sokáig púposkodni, úgy érzem, mindenki ignorál...de nem arról indult a vitaindító cikk (korrektül!) hogy adva van egy olasz operába illően elvetemült magyar rendőrtiszt, aki túlságosan is komolyan vette kenyéradó gazdái kiszolgálását ( egy kis örömet maganak is kihasított a melóból) és most ahelyett, hogy a sírban nyugodna, vagy éppen életfogytiglani börtönbüntetését töltené emelkedett libidójú kisebbségiek között, 38 évesen, gyakorlatilag semmi hozzájárulással a nagy közöshöz, 238 Forint havi megélhetéssel "megjutalmazódott"? Igaz, kivonták a forgalomból, nem tudja már kiélni hajlamait az "utca emberén", de kérem szépen, akkor is! Szóval, kedves elvtársak, nem erre kéne megoldást kieszelnünk? (Amit tán még Victor pribékjei is monitoroznak és a Jobbik elől hirtelen elhappolnák?) Én a magam kis javaslatát megtettem (nem igazán nagy visszhanggal) amelyben a kisebbség segítségét venném igénybe, mindannyiunk és az egész anyaszentegyház javára!

2010.12.19. 15:05:15

@Béla Bácsi: nem fog történni semmi. Ő is, meg a többi is, holta napjáig éli majd a luxuséletet a nyugdíjból. Lesz neki lízingsuzuki, ikea bútor, wellness szálló, mert ő megszolgálta. Te meg meggebedhetsz a gyapotföldön. :-p

@csak_csendben: Nem mentek fel senkit. De a létfenntartás mindenkinek mindennél fontosabb. "Becsületből" senki sem fog önként megfagyni meg éhenhalni, akkor sem, ha cigány az illető. Ezt nem lehet elvárni senkitől.

bandika gazdája 2010.12.19. 20:59:59

@fokabacsi: Félreértetted sörömpőőrt!

Béla Bácsi 2010.12.20. 00:28:06

@Sörömpőőr: Hernádi Judit klasszikus, örökbecsűjét idézve: "Sohase mondd, hogy vége, csak azt, hogy ennyi megérte...." Valamelyik szarevőt már kipiszkálta a jó kis nyugis biztonsági őri állásából a Mamutnál a Kuruc. Miért ne lehetne ebből is valami petíciófélét előkavarni? Mégse hagyhatjuk, hogy szemétládák köztünk 38 évesen veregessék a makkjukat és röhögjönek a markukba...(Egyébként, ha a cigánysüketelést elhagyod, egész normálisnak tűnsz...Kezdesz nekem gyanús lenni.... :) )

2010.12.20. 00:45:48

@Béla Bácsi: És ha kipiszkálod, akkor mi van? Attól még jut majd hagyma a zsíroskenyerére abból a 280e nyugdíjból... ezek nem azért őrködnek, mert rászorulnak, hanem azért, mert unatkoznak. Hiába van tele a zsebük, ha se a feleségük, se az összes korukbeli cimborájuk hétfőtől péntekig nem ér rá velük lógni, mert dolgozni kell menniük.

Béla Bácsi 2010.12.20. 13:49:05

@Sörömpőőr: Hát..... Vegye el tőle a Zorbán! Mármint a nyugdíjat. Menjen vissza embert nyomorítani vagy ölni...hátha egyszer emberére akad!
De most komolyan... ha így jobban belegondolunk: olyan nagy hülyeséget mondtam ezzel a Kolompár-magyar ko-produkcióval? Ha nincs felelős magyar kormány, lenni kell valaminek: Magyarok Nyilainak, Betyárseregnek, Magyar Gárdának, valaminek! Ezek a buzi libsik azt nem értik meg, hogy nem rettegni kell a náczikoktól, hanem becsületes rendet kell tartani, akkor mindenki inkább megy vasárnap délután a meccsre, mint bakancsot csattogtatni, mert mi a fenének? Szegény cigányainkat se a "kultúrájuk" vagy a "mozdonyszőkeségük" miatt "rekesztik ki", hanem mert mindenki utálja, ha "megélhetésileg" atrotricálják, vagy esetleg -ippeg- megfosztják személyes vagyontárgyaitól. Vagy, ha valakinek "jár" a munka nélküli élet (alanyi jogon!) vagy esetleg, hogy egy "egész falu" nevelje fel azt a pár tucat purgyét a két biológiai szülő helyett. Vagy -amit kedves barátaink gondolnak-, hogy az önmegtartóztatásunk és törvénytiszteletünk az a gyengeség jele volna. Mi lesz, ha egyszer egy-két bakancsos válaszol a "kihívásra"? Még jobban rettegünk? Vagy be lehet hívni az (utána) ideiglenesen Magyarországon állomásozó, baráti izraeli hadsereget, hogy "megőrizze a rendet"? Megóvja az antifaszistákat a "rettegéstől"? Nem egyszerűbb lenne ennek a sunyi bagázsnak (fülkeforradalmárok) egyszerűen picsán rugdosni egy-két vérkomcsi, haszonleső bírát és előszedni ezt a szaralakot és megvonni tőle a nyugdíjat és elitélni a bűncselekményekért, amit elkövetett? A tanúk még élnek, még nem évült el annyira az ügy, mint szegény háborgatott Biszku (de szép román név, édes jó istenem!) elvtársé!

2010.12.20. 13:59:42

@Béla Bácsi: Szerintem a fülkeforradalmáros bagázst kéne picsán rugdosnia végre egy-két igazi kommunistának. Ez a rohadt kapitalizmus ÉLHETETLEN!

Béla Bácsi 2010.12.20. 14:43:26

@Sörömpőőr: Besszarábia! Visszasírod Furcsányt? Meg ami még megmaradt az eladott országból? Vagy a Karácsonyt gyalázó, rackafejű "füvespartyk" hiányoznak? Ne kimélj, mondd el! Le a cuculistákkal!

Béla Bácsi 2010.12.20. 15:29:10

@fokabacsi: Nem tom.... Néha épeszű kijelentései vannak (nem szereti a párthű rendőrt), néha hurutos agymenései (szegín munkábul kirekesztett cigányokok)... Ájem konfjúzd!

2010.12.20. 16:16:50

@Béla Bácsi: És gyurcsány neked kommunista, te fasz??? Minimum egy Thümler Gyula kell ide! De inkább egy Rákosi!

2010.12.20. 16:17:41

@Béla Bácsi: Az alkoholszinttől függ. ;-)

Béla Bácsi 2010.12.20. 17:02:14

@Sörömpőőr: Az már volt! És ez lett belőle! Akkor most merre? (Rákosiék tujadonképp csak kiszolgálták Sztálin elvtárs területfoglaló mániáját egy kis zsidóországért cserébe. Nehezen bírta a nyilas fajta magyar, mint ahogy a szegín cigányts e átallja, hejába, cudar egy bunkó nép vagyunk!) De, ha összefogott, népi demokráciára vágysz, Dolfiék megvalósították, gyönyörűen működött is, de Rosáék nem szerették igazán, mert Wartburgnak, Rothchildnak, Rockefellernek nem akadt benne hely, így szegények határtalan szorongásuk közepette a világ haladó erőit kellett, hogy felcihelljék, hogy nehogy ne legyen má "free market" és "demokrácia" (lásd bővebben Irak és Afganisztán rögös útját ez ügyben!) Miért ne lehetne Zorbán az új Nemzetvezető? He?

eFigyelő 2010.12.20. 17:44:36

Jól meg büntették a sz@rházit :(((

Felfüggesztett börtönt kapott az ujjtörő rendőr

2010. december 20.

Elítélte a bíróság a vadászpuskás osztag vezetőjét, aki eltörte egy tüntető ujját 2006. október 23-án. Vágó László egy év, nyolc hónap börtönbüntetést kapott három évre felfüggesztve

2010.12.20. 18:04:22

@Béla Bácsi: Én nem így látom. Én úgy látom, hogy az ország pontosan akkor ment tönkre, amikor elhajlottunk a sztálini útról. Az osztályellenség egyből magához ragadta az irányítást, szétlopta az országot, és most itt tartunk. Egy egészséges sztálinizmusban orbán is, gyurcsány is, dávid ibolya is, kuncze papa is rég recsken fejtenék az építőkövet. A nyilasokat meg a franc se kívánja vissza, csak dögvész és pusztulás maradt utánuk. Magyar katonák vére árán fedezték a nácik visszavonulását, szétlövették az egész országot, hát normális??? Amúgy maga a hitlerizmust demokráciának éppen nem mondanám, de tény, hogy a harmincas években egészen működőképes volt még a dolog, csak aztán '40-'41 körül már nagyon elborult a bajuszos agya. :-(

MosoMasa 2010.12.20. 21:22:21

@uniplet: "Agysérülést okozni neki" ... hát... van ami azért objektív akadályba ütközik..

Béla Bácsi 2010.12.20. 22:27:57

@Sörömpőőr: My bad. Nem demokráciát, nemzeti cuculizmust akartam írni. Meg azért ne tessék már elfelejteni, hogy a recski időszakban sem vetették meg Péter Gábor elvtársék az osztályidegenek összeharácsolt dollár és arany kötegeit. Nagyon sok finom, ápolt kurvát lehetett azon az elvtársaknak kitartani! (Hiába, fárasztó az osztályharc!) Ezen vonalas hősök unokái (vagy annak férjei) a mai "elit" (bár ez kicsit hülye meghatározás, mert némelyikje nagyon brúgó ám, az elittől messze van, mint masinás zsidó a Jóistentől!) Szóval, mi a baj, lelkem? Mindnyájan továbbra is a lenini úton haladunk és pártunk és államunk vezetői egy kicsit egyenlőbbek az egyenlőnél, mert ugye "nyomtató lónak nem lehet bekötni a száját" meg "nagy fának nagy az árnyéka" (az izraelita nép felhalmozott bölcsességét tükröző közmondások). Ahogy így jobban rádnézek, jobbikos vagy te, csak nem jöttél még elő a klozetból! :))

2010.12.21. 09:34:40

@Béla Bácsi: Nagyon tévedsz, ami itt van, az Anglia a XIX század hajnalán Marx átiratában. Olvasd el a Tőkét, majd meglátod, hogy abszolúte ráillik! Annak meg, hogy Péter Gábor milyen kurvát tartott, a világon semmi köze az egészhez.

Béla Bácsi 2010.12.22. 00:49:23

@Sörömpőőr: Már hogyne lenne! Sok pénz minőségi kurvát vásárol! (Csak nem az eredeti tőkefelhamozás részre teccel gondolni? Nem lenne rá szükség, ha Rákosiék nem rúgták volna szét, ami már egyszer megvolt. Még úgyis volt mit "államosítani" hogy a felszabadító szovjetek háborús bűneink fejében hozzásegítették magukat egy-két ingóságunkhoz a többi "jó" és "atifaszista" néppel együtt (oláhok, rácok, csellákok). Most a vagyon újra gazdát akar találni, a kérdés csak az, hogy ki legyen az új gazda? Szarmagyarok (Fidesz) vagy zsidók (MSZP-Szadesz)? Tudom, hülye vagyok, meg naív vagyok, de ha már gazda kell a jószágnak, legyen már egyszer a gazdája az, aki megkereste: a szarmagyar nép! Ezer köszönet a zsidóknak az "önzetlen segítségért" hogy segítenének igazságosan szétosztani mindent a cigányoknak és a proliknak, de maradjonak inkább a "zsíros parasztok", mint a piperkőc zsidók! Hát....kábé ennyi! A minőségi kurvákat meg ne tessék lebecsülni!

2010.12.22. 10:24:53

@Béla Bácsi: Az, hogy az ország gazdagságának 90%-a az ország lakosságának 10%-a kezében legyen, akkor is igazságtalan, ha felcsúti cigányokról beszélünk, nem csak ha budapesti zsidókról. Egyszerűen nem teljesül a leben und leben lassen elve. A náci Németország is azért volt erős, mert a weimari köztársasághoz képest egy magasabb életnívót, vagyis igazságosabb elosztó rendszert biztosított. Egyszer egy riporter meg is kérdezte egy német munkástól, hogy nem hiányzik-e neki a személyes szabadsága, amit az előző rendszer biztosított. Az illető visszakérdezett: milyen szabadság? Az, hogy szabad volt éhendögleni? Hát mi most vissza léptünk. Egy jól működő, központosított hatalom után egy anarchikus abszurdisztán lettünk, hárommillió koldus országa. Az állami tulajdonú termelő egységekkel meg a világon semmi baj nincs, még a legfejlettebb kapitalista országokban is vannak ilyenek (közművek, vasút tipikusan, de példul a Renault gyár is állami vállalatként működött 1996-ig). Kurva nagy előnye, hogy az állami gyár profitja az államkasszába folyik be, és nem titkos svájci bankszámlákon, offshore cégekben vész nyoma mindörökre.

Béla Bácsi 2010.12.22. 13:56:37

@Hajszás Láncos: A 90-10% arány még nem is olyan rossz: Ámerikában 95-5%. (Mi igazságosabbak vagyunk). Nekem sincs semmi bajom az állami tulajdonnal, pontosan a stratégiai iparágakban: közlekedés, energiaszolgáltatás, egészségügy, meg hasonlók. Ahogy én látom itt a nagy helyzetet, hogy a "kapitalizálódás" első fordulójában a volt cuculista vállalatok, intézmények vezetői "vették át magántulajdonba" az amúgy is általuk vezetett és menedzselt cégeket. természetesen azok a rétegek, akik esti kocsmázással és hétvégi horgászbulikkal foglalták le agysejtjeik többségét felnőtt életük 90%-ban, erről lemaradtak. Pesti zsidóinkban többféle folyamat is lezajlott: a legelső, iniciális reakció a beszarás volt. Magukat ismerve (lásd a "felszabadulás" utáni vagy akár az 56 utáni "igazságosztásukat": nemigen szűkmarkúskodnak a kötéllel!) attól tartottak, hogy a magyarok, bocsánat faszista szarmagyarok most előszedik őket és megkapják, amit Szálasi kapott tőlük. Nem így történt. A magyar sose volt bosszúálló, sunyi, gyilkos fajta. Rettegő zsidaink lassan-lassan megnyugodtak és körülnézve azt látták, hogy a rettegés pár éve alatt a szarmagyarok egy szűk része itt pofátlanul vagyonra, termelőeszközökre tett szert és a végén még majd maga ura lesz és nem csókólgatja többé a segílyt osztó (zsidó) kezet. Szerencsére, azért itt maradtak a cigányok, akiken lehet még "segíteni", a lumpenproletárnál alábbvaló tanárokról. mindenféle irodában ücsörgő tengi-lengi irigységzsákokról nem is beszélve! Adva volt még a szintén irigységre nevelt, amúgy is elhülyült nyuggercsapat, akik életüket egyébként is ebben az egyenlősdiben élték le, ezeket kihasználva bipsieink "visszavették" az országot négy évre. (A második négy évet már elcsalták George W. Bush módjára, egyszerűen túl sokat fércoltak a buliba, kellett még négy év, hogy leszakítsák, amit befektettek.) Most, hogy mindenki lassan fölébredt, a Fidesz szigorú arccal, a múltban élve megvívja azt a csatát, amit 8 éve elveszített. Kár, mert ők nyertek! A kaliforniai hullámlovaglás lényege, hogy nem elmélkedni kell róla, hanem a per pillanat megjött nagy hullámot minél tovább meglovagolni. (Most is lenne tennivaló: gatyába rázni a közbiztonságot szigorúbb büntetésekkel a garázdaság, ill. személyes vagyon ellen elkövetett vétségek ellen. Megvédeni a törvény és a társadalom tiszteletét a rendőrök tiszteletének a visszaállításával (pl. a rendőr személye elleni támadást azonnal éles fegyverrel torolhassa meg: milyen jogon kockáztatja a munkáltató, a BM a dolgozója testi épségét, ill. életét azzal, hogy életveszélyes támadások esetén a gyors reakcióját korlátozza egy későbbi, teljesen más körülmények közt lefolytatott vizsgálat víziójával? Ki vállalna egy olyan munkahelyet, ahol a dolgozó "meg van világítva" egyenruhával, bárki támadhatja, de ő nem védheti meg magát, mert úgy kell tennie, mintha nem is lenne rajta egyenruha, csak úgy virágot szedni lenne ott?) Ezek után tényleg össze kéne szedni ezt az "élelmes" bandát és kíméletlenül bevasalni rajtuk az elcsalt pénzeket, ill. ha legalizálódnának az eljárás folyamán, a be nem fizetett adókat kell behajtani utánuk. Ne a trafikosokat próbálja az APEH szar, sunyi egyetemistákkal beugrasztani, hogy ne adjonak számlát egy doboz gyufáról, hogy utána a törvény teljes szigorával lecsaphassanak a szemét maszekjára (hol van ilyenkor a cigányokat védő tízezer forintos értékhatár?) vagy az egri bortermelő családokat zaklatni, hogy beragasztották-e a baráti, rokoni segítséget is megadóztató, nevetséges iskolai takarékbélyeget a kis könyvbe? Vagy esetleg a "szinesfém kereskedelemből" Audizó, BMW-ző palotás cigányokat megvizsgálta-e már az APEH, hogy a palotájuk megépítéséhez, fenntartásához szükséges jövedelem után fizette-e az adóját? Itt is lenne ám egy pár milla! De az adminisztráció is korrupt, egy kis csúszópénzért nem vizsgálják ki az efféléket, sőt! mindenki megnyugtatására Zorbánék a "privatizációs" közelmúlt egyik legnagyobb gazemberét teszik meg belügyminiszternek, hogy ne féljen az ellenzék, íme itt a gesztus: nem piszkáljuk a szart, nyugodt lehet mindenki!
Összefoglalva agymenésemet: nem a privatizáció tényével vagy esetleg a kapitalizmussal van baj, hanem pont a marxisták által a népből kiirtott beleugatás lehetőségével ill. akarásanak hiányával kialakított II. Mohamed török császár korabeli korrupció és mutyizás világos nappal történő űzésével!
Ebben sajnos segít a teljesen felelőtlen, javarészt izraeli érdekeket tologató liberális sajtó is. Nincs egy egységes fórum, ahol elválasztanák a szart a búzától, mindenki csak tovább kavarja...

vasgyuszi 2010.12.22. 22:58:41

A Vágó László haljon meg.

2010.12.23. 11:57:38

@Béla Bácsi: Nem értek egyet. Ha a kapitalizmussal magával nem lenne baj, akkor a kommunizmust soha föl sem találták volna, de legalábbis Lenint meg egy kettőre szurokba és tollba forgatták volna az orosz proletárok, és úgy kergették volna vissza labancföldre. A problémák gyökere nem személyi jellegű. Sajnos a rendszer is rossz.

süti beállítások módosítása