Skip to content


       Szűrés lista

Rejsztág 2011.08.05.

Navracsics és a harminc spórolós:


Rejsztág
2011.08.05. 17:25:05

Ha egy kormány a saját tagjai lakásproblémáit nem képes megoldani, hogy tudná másokét? Ezen élcelődne az ellenzék egyfolytában. Ki kellett fogni a szelet a vitorlájukból, még ha ez nem is tetszik egyes tőrőlmetszett MSZP-s, SZDSZ-es blogoknak, amik egyébként, megjegyzem, az elmúlt nyolc évben indultak (ezzel nem akarok célozni semmire, csak megjegyeztem).


" Rejsztág 2011.08.05. 18:00:27

Az is jó döntés volt, hogy ipodot kaptak az államtitkárok. Az MSZP-s, SZDSZ-es kakaóbiztos számítógépeken még csak ilyen ökörhugyozáshoz hasonlító táblázatokat lehetett csinálni, mint ami a posztban is van. Véget kell vetni az elmúlt nyolc év gyakorlatának."

Címkék: besztofkomment

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr453129436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.08.06. 11:50:21

Basszus, amikor a Fidesz.hu címlapján ajánlották a Vastagbőrt alig 1-2 éve, akkor az mi volt?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.08.06. 13:22:34

imádom amikor hülyék észt osztanak :)

az ipod nem munkára való.
az apple saját ajánlása szerint sem. táblázatot pedig abszolút nem lehet vele készíteni

másrészt nem ipod hanem ipad amit kaptak :)
amit bekapcsolni 1%-a tudta a képviselőknek, a keynote-ot használni, prezentáció készítő vagy táblázatszerkesztő szoftvert pedig egyik sem.
aktív, hatékony munkára az ipad is alkalmatlan (főleg hülyék kezében), valójában adattárolásra, megjelenítésre dokumentum olvasásra alkalmas igazából, és levelezésre.
no meg szórakozásra.

Horizont 2011.08.06. 13:52:08

@Conv: Ez az eset amikor összeér a hülye kommentelő a hülye képviselőkkel:DDDDD
Mondjuk én sem tudom mi a franc az ipod, ipad, hű a keynote meg egy káromkodással ér fel nekem!:D De nem is vagyok képviselő aki ilyent kap és hülye kommentelőként se pofázok bele ebbe a témába:DDDD

guma 2011.08.06. 15:13:49

nem tisztelt kommentelő!
számoltam 10-ig nehogy csúnya szavakat használjak hülyeségedre!

a kormány legelső feladata az országot rendbe tenni, ha gyerekek nem éheznek és az oktatást és egészségügyet, szociális alapnormákat normális szinten biztosítja állampolgárainak az általuk fizetett adóból - akkor és csakis akkor szórhatja külön juttatásokra holdudvarának! ha svájci és a svéd sem kapja meg ezeket, szerinted mi miből fogjuk tudni fizetni?

szerinted most itt tart az ország, hogy más feladatunk nincs is a közös kasszából mint finanszírozni egyházat, kormánytagokat, focit, "válogatott művészeket", színházakat, koncerteket a sok-sok "kis" millióból összetevődő milliárdokkal.
legalább ne dumálj, ha nem hallasz és nem látsz semmit!

süti beállítások módosítása