Skip to content


       Szűrés lista

Matolcsy György tanácsai karácsony előtt életmódról, táplálkozásról

Karácsony előtti utolsó poszt.

Matolcsy Gyurinak két leminősítés közben szerencsére még van arra ideje, hogy a Heti Válasz oldalán megossza csodálatos gondolatatait a világgal:
Miért más a jólét és a jóllét?
Mi jóllétünk öt legfontosabb forrása?
Hogyan élhetünk jobb és boldogabb életet?


"Az emberek 66 százaléka a jóllét öt forrása közül legalább egyben jól áll, de csak 7 százalékuk teljesít jól mind az ötben. Sajnos azonban ha az öt közül egyikben rosszul állunk, az lerontja a többi hatását, és csökken a jólléti szintünk.

Jóllétünket legerősebben a munka befolyásolja: erősebben, mint a pénz vagy egészség. Ha szeretjük a munkát, amit naponta végzünk, akkor jó esélyeink vannak arra, hogy jól érezzük magunkat a világban. Ha valaki egy éven túl munka nélkül van, erősebben csökken jólléte, mint egy válás vagy családon belüli elhalálozás esetén: öt év alatt sem tér vissza a korábbi jólléti szintje, szemben a családi tragédiákkal, amikor három év alatt helyreáll a jóllét érzése. A rossz munkahelyek, ezen belül a komisz és nemtörődöm főnökök ölni képesek, betegítenek és fordítva: egy jó főnök - olyan munkahelyen, ahol erős oldalunkat használva naponta vannak sikereink - felér egy jó orvossal.

A jóllét második forrása a család, a barátok, az emberi kapcsolatok. Egy barát szokásai - dohányzik, túlsúlyos vagy sportol, egészséges ételeket eszik - 15 százalékkal növelik vagy csökkentik boldogságérzésünket, de a barátunk barátja is, akit nem ismerünk, 6 százalékkal. Láthatatlan szálakkal össze vagyunk kötve másokkal, az emberi kapcsolatok fontosabbak, mint a gének. Napi hat óra társas kapcsolatra van szükségünk: ez lehet közös munka vagy sport, e-mail, telefon, munkahelyi kávézás, bármi.

Csak harmadik helyen áll pénzügyi jóllétünk. A gazdagabb országokban magasabb a jóllét mutatója, de a jövedelem és vagyon nagyságánál sokkal fontosabb a pénzügyi biztonság. Elhibázott az eladósodással megcélzott vagyonfelhalmozás, mert az adósság lelki nyomása elveszi a jóllét érzését. Jóllétünk emeléséhez jobb élményekre költeni, mint tárgyakra, jobb megtakarítani, mint költeni, és jobb másoknak adni, mint magunkra költeni.

A fizikai állapot is fontos. Napi húsz perc fizikai gyakorlás, napi hét-nyolc óra alvás, nem kevesebb, de nem is több, sok egészséges étel - minél sötétebb piros, zöld, lila zöldség és gyümölcs, kevés cukor, telített zsír, só - megőrzi egészségünket.

Végül az ötödik: ha visszaadunk valamit a közösségeknek, amelyekben élünk, - lakóhely, nemzet, gyülekezet, civil háló - saját jóllétünket is emeljük.

Ha mi jobban érezzük magunkat a világban, mindenkinek jobb lesz."


Ha Matolcsy Gyuri a barátom barátjának a barátjának a barátja, akkor hány százalékkal csökkentette a boldogságomat Matolcsy Gyuri???


Ehhez már tényleg nincs mit hozzátenni ... ez egy középkori agyműtét a közép-európai fordítókorongon.

Aki még nem látta:
Kilenc másodpercben sikerült egy lelkes amatőrnek összefoglalnia Matolcsy Gyuri elmúlt másfél évének teljes munkásságát:

 

Címkék: abszurd matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr113489779

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Profi túlélőcsomag 2011.12.23. 18:09:04

   Kiszámíthatatlanság ellen Kalmopyrin helyett, Rambó-kés túlélő megoldások az üzletben.

Trackback: Orbán "Kúrd A Seggem" Viktor: Brüsszel nem Moszkva 2011.12.23. 16:03:36

 Orbán Viktor elutasító választ küldött az Európai Bizottság elnökének, aki a szopottgombóc jegybankról és a fõfasz pénzügyi stabilitásról szóló törvény visszavonására kérte őt. Orbán szerint Magyarország erős ország, amely külső segítség nélkü...

Trackback: Gesztenyével töltött pulyka recept 2011.12.23. 16:03:13

Recept elkészítési módja: A megtisztított pulykát kívül-belül besózzuk, hasüregét bedörzsöljük majoránnával. Hagyjuk egy órát á

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 15:44:29

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Trackback: Pár évente forradalom - vajon mitől életképtelen a magyar polgár 2011.12.23. 14:28:29

Most zajlik az élet. 2011. karácsonyára megint benépesült a Kossuth tér, forradalmi a hangulat. A bukottnak, hűtlennek és dilettánsnak mondott kormány távozását, a demokratikus normák visszaállítását követelik a tiltakozók. Ezek az igények teljesen jog...

Trackback: Minősíthetetlen 2011.12.23. 11:30:28

A legújabb leminősítés tényére, és a várható következményeire most nem szeretnék túl sok karaktert pazarolni, elsősorban azért mert számos kitűnő bejegyzés született, és fog születni ezzel kapcsolatban, valamint azért sem mert az új jegybanktörvény bej...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OÁFK 2011.12.23. 11:14:53

Szopjon lovat, szarjon sünt!

... Meg az összes rendőr is, aki most az (általam amúgy nagyon rühellt, de most respektált) LMP-sek ellen tevékenykedik. Remélem, a nyugdíjuk feltételrendszerét is azok állapítják meg, akiket most kiszolgálnak! Ők is szépen beállnak a vasutasok mellé a sorba.

Bee-zony 2011.12.23. 11:18:25

Off
Blokád alatt a Parlament
index.hu/belfold/2011/12/23/blokad_alatt_a_parlament/
"Az ország elindult a diktatúrává válás útján - mondta a tüntetőknek a volt miniszterelnök a Parlament déli kapujánál. A résztvevők attól tartottak, hogy ő is odaláncolja magát, de megkönnyebbülésükre nem tett ilyet."

A zsidók a placcon, a magyar nép megbukott, és most én röhögök, azon, hogy elég volt hozzá 5 év, hogy forduljon a kocka a 2006-os szereposztáshoz képest.
On

OÁFK 2011.12.23. 11:18:27

"Megvolt az első erőszakos reakció a kormánypártiak oldaláról: Varga László KDNP-s képviselő, református lelkész, egykori püspökhelyettes az aktatáskájával fejbe vágta az összeláncolva ülő Vágó Gábor LMP-s képviselőt, miközben átlépett rajta. A dolog annál pikánsabb, mert a képviselők jól ismerik egymást, hiszen mindketten kecskemétiek."

Mijafaszomazazkádéempé?

Viktus 2011.12.23. 11:21:13

LMP jobban megszervezhette volna ... még kellene pár tízezer ember.

GGG77 2011.12.23. 11:23:34

Érdemes elolvasni a hsz-eket a firkálmány alatt...

GGG77 2011.12.23. 11:24:16

@Viktus: "még kellene pár tízezer ember."

Meglesz az, ha nem is ma, nemsokára.

GGG77 2011.12.23. 11:25:27

Matolcsy, te meg benyalhatsz tövig, a tanácsaidat pedig legközelebb a seggedbe dugd, bazdmeg.

(úgy beszélek vele, ahogy megérdemli)

Bee-zony 2011.12.23. 11:28:50

Ha ezen a szinten, a bölcselkedés szintjén maradt volna, akkor bölcs maradt volna. Van olyan, hogy elméletben kiváló, csak a gyakorlatban bukik meg, de ott nagyon.
Örökzöld, ha Matolcsiról van szó:
„Ha Ön gyorsan és jutányosan világhírű óhajt lenni, olvassa el főművemet:
"HOGYAN ÉLHETÜNK GAZDAGON, SIKERESEN ÉS EGÉSZSÉGESEN."
Szíves megrendelését a Bostoni Beteg Hajléktalanok Szeretetkórházába várom, sőt elvárom, mert öt hónapja beteg, családos embertársán segíteni kötelesség!
Kiváló tisztelettel,
E. HUBERTON
a "Hogyan éljünk gazdagon, sikeresen és egészségesen" c. mű szerzője
U.i. másik főművem: "Karrier, erő és egészség lélegzésgyakorlatok és svédtorna útján" ugyanezen kórház címén megrendelhető.”

Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép
mek.niif.hu/01000/01038/01038.htm

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.23. 11:29:06

Én eddig igyekeztem finom és visszafogott lenni, de...
MATOLCSY! DÖGÖLJ MÁR MEG!
...ez nagyon kikívánkozott.

Meg ez is:
MELYIK ORSZÁGBAN ÉLSZ TE SÜLTPARASZT???

Sportoljunk, meg aludjunk nyolc órákat! Amikor napi 12 órákat dolgozok úgy, hogy a gyereket hajnali 1-kor tudom letenni mert betegeskedik és nyűgös, aztán 3.30-kor kelek fel és megyek dolgozni. Örülök, hogy még egy napig nem esek össze a munkahelyemen, te barom! A pénzünk meg így is csak arra elég, hogy hónapról hónapra kifizessük a számlákat és enni tudjunk. És én még jó helyzetben vagyok, van munkám....

HOL ÉLSZ TE ÖKÖR???

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 11:29:35

s a jobbikos faszok hol vannak ilyenkor? a diktatúrák nagy "ellenségei".
vagy ilyenkor már túl hideg van a zsidózáshoz?

Bee-zony 2011.12.23. 11:32:33

Matolcsi = Matolcsy az ypszilonos, mea culpa.

Viktus 2011.12.23. 11:39:36

@.Pierre Bezuhov.:

Régen megvették őket kilóra ...

OÁFK 2011.12.23. 11:40:14

@.Pierre Bezuhov.: Az a baj, hogy pont a hiteltelen (bölcsészhallgató, eddig soha adót nem fizetett) zsidók tüntetése ez, emiatt nehéz velük azonosulnia a Jobbiknak.

Én mondjuk éppen mocskosfaschisztanáczi (vagy csak cigányügybentapasztalt) vagyok, de nem a zsidókkal van bajom, így most minden megbecsülésem az LMP-é.

Viktus 2011.12.23. 11:41:31

@.Pierre Bezuhov.:

'A munkába tartó képviselők egyszerűen oldják meg a helyzetet: leparkolnak a bejáratoknál, és átlépik a láncokat. A fideszes honatyák „ne áruld el a demokráciát” és „rosszabb Hitlernél” kiáltásokat kapnak útravalóul, miközben Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik) az északi kapunál „na végre, ébred a nép” megjegyzéssel kamerázza okostelefonjával a megbilincselt LMP-seket.'

Viktus 2011.12.23. 11:46:39

most viszik el Gyurcsányt!

Viktus 2011.12.23. 11:48:04

A paraszt Gaudi okoskodik ...

OÁFK 2011.12.23. 11:48:47

@Viktus: A f*sznak megy oda az a barom!

Bee-zony 2011.12.23. 11:49:31

@.Pierre Bezuhov.: A magyarázat: a jobbikos faszok csak a balos diktatúrának ellenségei, és fordítva.
Két szélsőségről van szó, az inga két szélső állásaként, és mind a kettő hatalomra tör. Így aztán hol balról jön a pofon, hol jobbról.
A középen levőknek pedig egyik szélsőség sem szimpatikus, értelemszerűen, se a cári rendszer, se a lenini, se az ehhez hasonló társai, hanem inkább a svéd, svájci, szingapúri… tehát a normális és jól működő. Csakhogy ezekhez ilyen (többségi) mentalitás is kell.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 11:49:59

Hírtv live: beszélgetés valami hülye fradistával a fociról. alul a futó hírek között sem említik a dolgokat.
teljesen megdöbbent!!! :)

OÁFK 2011.12.23. 11:52:36

@Bee-zony: Jártál már Szingapúrban? Na ott tényleg diktatúra van. Az tuti, hogy jóléti állam és nagyon fejlett, de én rosszul éreztem magamat. Nem éppen a mosoly országa, hanem a vasfegyelemé.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.23. 11:53:49

@Viktus: Táncoooooooolj Feriiiiii, búcsúúúúúúúbuli :D

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.12.23. 11:54:25

Gyuri-Gyuri! Inkább a magyar gazdasággal foglalkoznál...
Persze ahhoz meg legalább alapfokú közgazdaságtani alapismeretek kellenének...

Nem baj, nekem már Te nem ugatsz többé...
Lassanként lemondok a magyar állampolgárságról is.

Viktus 2011.12.23. 11:55:43

@OÁFK:

Gyurcsány most martír lett ... felesleges volt.

Gaudi már megy a gyorskocsiba az lmp-s képviselők ügyében.

Még mindig hol a jobbik?

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.23. 11:57:23

@Bee-zony: Azért Szingapúr nem fenékig tejfel, olyan kínos fegyelem és szigor van, hogy én még kellemetlenül éreztem magam, pedig vendégként egy szavam sem lehetett. Ellenben az anyagi biztonság az legalább megvan. Cserébe a szigorért és a fegyelemért.

OÁFK 2011.12.23. 11:58:00

Gyurcsányt is elvitték? Akkor délutánra a nyuggerek is tüntetni fognak... :)

Nem ide kapcsolódó információ: Tegnap 22 éve lőtték le Nicolae Ceaușescu -t.

Viktus 2011.12.23. 11:58:07

na mindjárt viszik Schiffert is

Viktus 2011.12.23. 11:59:27

@Valahol Máshol:

Ja beállt Gyurcsány is meg Molnár is.

Most egy elempést ütnek a rendőrök.

OÁFK 2011.12.23. 12:00:53

@Viktus: Biztosan hálásak Vityának a nyugdíjukért! :) Pöcsköszörű traffimajmok...

ketroot 2011.12.23. 12:02:59

@Viktus:

Azért az milyen már, hogy ezeket viszik el, a jó nép meg fórumokon anyázik :D

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.23. 12:03:21

@OÁFK: "Nem ide kapcsolódó információ: Tegnap 22 éve lőtték le Nicolae Ceaușescu -t" - egyebassza, 1 napot tévedhetünk, de én akkor is szeretem az évfordulókat :DDD

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.23. 12:03:22

Ez az egész remekül fog mutatni a sajtóban. Itthon vagy elbagatelizálja a narancsmédia vagy felnagyítja és az agyhalottak meg verhetik rá a.....

Ellenben a külföldi lecsapódásában kétségem sincs, a pártállamot építő diktátor bilincsben viteti el az ellenzéki képviselőket. Országimázs v2011

Ebből is látszik mennyire ostobák, ha Ferit a választások után elviszik akkor mindenki ünnepel, ellenben most csak mártírt csinálnak belőle..

@OÁFK: Csaut december 25.-én lőtték le, 22.-én a hatalmát vesztette el.

2011.12.23. 12:04:02

"komisz és nemtörődöm főnökök ölni képesek, betegítenek" - engem egy alapvetően jóindulatú, de pedantériás, munkamániás okostóni készített ki. Mit nem adtam volna, ha elcserélhetem egy nemtörődöm példányra! :)

"de a jövedelem és vagyon nagyságánál sokkal fontosabb a pénzügyi biztonság." - kuszaszeműkém! Neked köszönhetően már se vagyon, se biztonság!

DopeBob 2011.12.23. 12:04:09

egyébként ilyenkor mi van a mentelmi joggal?

ketroot 2011.12.23. 12:05:16

@Viktus:

Egyébként nem csíptem annyira az LMP-t, de most kurva nagyot nőttek a szememben.

Viktus 2011.12.23. 12:05:43

@ketroot:

Nem tud róla mit tegyen ... mire felérne vidékről már sitten vannak.

ketroot 2011.12.23. 12:06:39

@Viktus:

Ez is igaz. Kíváncsi vagyok mi lesz később.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.23. 12:06:47

@Vendash: Az LMP-sek tuti lemondtak róla, úgyhogy ők állnak a bíróság elé.

Hozzáteszem hol a faszban van a narancsgerinc jobbik? Rájuk szavaztam, bánom is ezerrel, bűnözők közt cinkos aki néma, rohadjanak meg. Fidesztoló senkiházik.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 12:08:13

@Viktus: lol, bazzmeg :D
nézed a sodi féle streamet?
Gaudi ott örvendezik néhány pöccsel, hogy ha már úgy sem tiltakozott a műpárt (lmp) korábban mikor őket bántották akkor most nem baj hogy lecsukják őket. háttérből úgyse magyarok, vigyétek őket. aztán Gaudi hangosan elkezdett izrealezni, hogy húzzanak haza oda...meg odalépett sodihoz, hogy nem kell mindent lefilmezni :D

na, ez a Jobbikod :)

2011.12.23. 12:10:14

@Seduxen: "Gyurcsány Ferenc elérte, hogy őt is előállítsák a rendőrök, mivel lemondott a mentelmi jogáról. Már viszik is"

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:11:38

Figyi palmi! Lesz vastagbőr szavazás?
Ha lesz esetleg Enricot meg Vidékit is betehetnétek.:))

2011.12.23. 12:12:53

@Seduxen: több nap. 24-én kapták el és 25-én géppuskázták le.

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:15:04

@Seduxen: Ööö kire gondolsz,kit kéne most lelőni?

Ez egy nicknév 2011.12.23. 12:19:29

@Őrült kutya (KaraKum): Nem kellett volna bekapni a legyet amíg nincs biztos egzisztenciád. Így jártál.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.23. 12:22:07

@kifordított nagyanyó: rossz a kérdésfeltevés: kit NEM? :DDD

@Őrült Ló Nagyfőnök: sebaj, akkor a történelmi hűség kedvéért várjunk még pár napot :))

Viktus 2011.12.23. 12:23:04

@kifordított nagyanyó:

Ezeknél még ez a Pierre is szimpatikusabb ... pedig, de nagyon rühelltem hosszú évekig.

2011.12.23. 12:23:42

@Seduxen: Amit ma megtehetsz, ne halaszdd holnapra! ;-)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 12:23:56

még a magyarnemzet online is beszámolt erről, a kurucon viszont semmi :)

OÁFK 2011.12.23. 12:24:25

@Ez egy nicknév: Ha "nem kapja be a legyet", hogyan feleljen meg a Vezér által óhajtott 2 szoba, 3 gyerek, 4 kerék, 5 lettelenség, 6 ökör koncepciónak?

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:28:45

@.Pierre Bezuhov.: @Viktus: Sajnos az ellenzéki pártok köpnek egymásra.Egyik sem állna ki a másikért.

Kampfer 2011.12.23. 12:28:46

Ez kész...

Az én jóllétem már egyenes függvénye annak, ahogy ez a gerinctelen mocskos csúszómászó orbáncnyaló gennyes véglény féreg érzi magát... Így most sajnos nem túl jól... Még lélegzik ez a tetvarek! :-(
Ezt érdemled te matolcsiféreg tetves gyennyzacskó:

Akkor lenne jóllétem, ha látnálak, ahogy vérben rángatózol a vason te féreg! A qrva anyádat! Dögölj meg fájdalmak közt hosszan kínlódva te tetves szartarisznya!

"A rossz munkahelyek, ezen belül a komisz és nemtörődöm főnökök ölni képesek, betegítenek és fordítva: egy jó főnök - olyan munkahelyen, ahol erős oldalunkat használva naponta vannak sikereink - felér egy jó orvossal." - JAH! MT MÓDOSÍTÁS... Ugye...

"Napi hat óra társas kapcsolatra van szükségünk: ez lehet közös munka vagy sport, e-mail, telefon, munkahelyi kávézás, bármi." - JAH! DOLGOZTÁL MÁR ÉLETEDBEN A VERSENYSZFÉRÁBAN TE ALKALMATLAN SENKIHÁZI GECI?

"a család, a barátok, az emberi kapcsolatok. Egy barát szokásai - dohányzik, túlsúlyos vagy sportol, egészséges ételeket eszik - 15 százalékkal növelik vagy csökkentik boldogságérzésünket, de a barátunk barátja is, akit nem ismerünk, 6 százalékkal." - A TANULMÁNY, KUTATÁS MEGJELÖLÉSE??? NETÁN A HASAD KEMÉNY FALA UGATTA EZT, MIKOR ODACSAPTÁL TE FIDESZES FASZPARASZT?

"A fizikai állapot is fontos. Napi húsz perc fizikai gyakorlás, napi hét-nyolc óra alvás, nem kevesebb, de nem is több, sok egészséges étel - minél sötétebb piros, zöld, lila zöldség és gyümölcs, kevés cukor, telített zsír, só - megőrzi egészségünket." - JAH... PRÓBÁLTÁL MÁR HAJNALBAN BEÉRNI A MELÓHELYRE TÖMEGKÖZIVEL TE SZARARCÚ??? PRÓBÁLTÁL MÁR 80 EZERBŐL ÍGY ÉTKEZNI TE GERINCTELEN VÉGLÉNY???

"Végül az ötödik: ha visszaadunk valamit a közösségeknek, amelyekben élünk, - lakóhely, nemzet, gyülekezet, civil háló - saját jóllétünket is emeljük." - JAH... MIT ADJUNK VISSZA??? STRESSZT? ADÓSSÁGOT? TÚLHAJSZOLTSÁGOT??? ELVESZTEGETETT ÉVEKET? MIT TE IDIÓTA??? ESETLEG TE VISSZAADHATNÁD... MONDJUK A MANDÁTUMODAT TE DILETTÁNS GÖRÉNY!!! ITTÁL BAZDMEG?

Ezt érdemled matolcsigeci! Te szar! Szopj lovat!!! A jóllétem az lenne, ha te döglenél, de kínlódva! Halál - vagyon el - család deportál - elkapar... Kurva anyád matolcsi! Rohadj meg fidesz! Agyhalottak...

Ez a magánvéleményem... Egyébként pedig az ünnep és ezek a férgek egy napon...? Pfff...
Boldogabb ünnepeket minden tisztességes és értelmes, jószándékú polgártársnak!
Üdv:
Kampfer

sherrie 2011.12.23. 12:31:44

Ha nem vidéken vagytok épp - mert látom dolgozni azt épp nem dolgoztok - akkor irány a Kossuth tér. Különben innentől kezdve minden lázadás csak üres frázis. Most meg lehet mutatni, milyen amikor tényleg elég vmiből. Én léptem is.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.23. 12:34:33

Hogy hozzam a művelt, diplomás, középosztálybeli európéért: bazdmeg Gyuri...

sherrie 2011.12.23. 12:35:33

és csak hogy ne legyek off: Matolcsy az őskommunista. ez már világos. ott mondták meg, hogy éljek, mi a jó, napi torna, stb. ha ezeket 2 év múlva újra szavazza Mo., akkor megérdemli a sorsát.

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:35:58

@Kampfer: Olyan vagy,mint az egykori fideszbirka munkatársam.Most nagyon dühös,ráadásul szívatom is rendesen.
Pár napja ott ült mellettem a gépe előtt,én meg küldtem neki egy e-mailt hogy:
Orbán viktor azt üzente
Elfogyott a regimentje.

Örült neki.:))

Ironfist 2011.12.23. 12:37:35

Na, ez már tagadhatatlanul kőkemény Rákosiféle komcsiduma. Attól leszünk boldogok, ha másokat is azzá teszünk azzal, hogy a közösbe adunk? WTF?

Viktus 2011.12.23. 12:39:52

Elempé még amatőr. Én a cigányasszonyt ültettem volna a fő helyre az milyen jól mutatna a nemzetközi porondon, hogy a magyar rendőrök a cigány képviselőasszonyt pakolják össze a parlament előtt ...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.23. 12:40:30

@kifordított nagyanyó: Dicsérni kell azt a kormányintézkedést amin kiakadt, attól teljesen meg tudnak tébolyodni. Én mindegyikkel ezt csinálom, beválik, vérvörös fejjel kezdi szidni a Szentjobbot, a Szentbalt, magát a Szent Embert is :))))

Kampfer 2011.12.23. 12:40:34

@kifordított nagyanyó: Akik jóval régebb óta ismernek (pl. Seduxen pogártárs), tudják, hogy sosem támogattam ezeket! Ez persze a rendszer lényege szempontjából talán mindegy is már. Az első regnálásuk alatt is épp elég tisztán definiálták már, hogy mit gondolnak a nép egyszerű fiáról és a munka fogalmáról. Akkor is szívtam. És most is... Nem vártam én ezektől semmit! Nem magyarázkodásnak szántam, de úgy gondoltam megérdemled az igazságot! :-)
Neked is boldogabb ünnepet!
Kampfer

Viktus 2011.12.23. 12:40:49

@sherrie:

Leállás van mindenfele, azért mondtam szervezhettek volna értelmesebben is.

OÁFK 2011.12.23. 12:42:35

"Már mindenkit elvittek, de az LMP-s képviselőnő még mindig ott álldogál, a derekánál odaláncolva, egy olyan ponton, ahol nincs is rendes bejárat. Ráadásul, mint tudósítónknak elmondta, a lakat kulcsát elvesztette. Meddig marad? - kérdeztük. Amíg kell - válaszolta Osztolykán. Mivel azon a pontos senkinek sincs útban, lehet, hogy egészen hosszúra nyúlik a magányos tiltakozás."

Ha véletlenül megkedvelem ezt a csajt egyszer, akkor nem az eszéért fogom tenni, az ziher...

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:44:07

@Kampfer: De most képzeld el a munkatársamat aki: "Ott beszélt a Viktor és olyan szép volt,ahogy a háttérben a szél lengette a zászlókat."
Ő még legalább csalódott is.:))
Jó nagyot.Rájött,hogy a viktor szép beszédéből nem lehet megélni.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.23. 12:44:53

@OÁFK: 2 szoba, 3 gyerek, 4 kerék, 5 lettelenség, 6 ökör koncepciónak

:))) Ez nagyon jó, még nem hallottam

OÁFK 2011.12.23. 12:46:34

@Valahol Máshol: Én sem... Ez a f*szfej fikanick váltotta ki belőlem...

Viktus 2011.12.23. 12:47:20

Már több tízezren menekítették ki a pénzüket az országból; az osztrákoknál a magyar ügyfeleknek köszönhetően csúcsra járnak a bankok - derül ki az azenpenzem.hu legújabb blogbejegyzéséből.

hvg.hu/gazdasag/20111223_Ausztria_bank_bizalom
-

Miért? mi lenne a bajuk azzal, ha Gyuri megvédené a bankbetéteket?

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:47:32

@csizsikpizsik:
Komolyan,már akkor inkább megnézem ahogy a Barca,a Pool, A New England vagy a Pittsburgh nyer.Mint ezeket a faszokat.És ez nagy szó.:))

Bee-zony 2011.12.23. 12:47:41

Nézve SoDI élőjét, sokáig hang nélkül (úm. agymosó, manipuláló szöveg nélkül), az jött át, hogy igazság pillanata, amikor belefulladnak a saját szarukba azok, akik nagy kínai vashordóvá változtatták az országot. Valamint hogy a szép karácsonyi cirkuszhoz pont ennyi a megfelelő, tehát ha csak a megfelelő személyek vannak ott, a pankrátorok és a közvetítők. Én pl. így is – úgy is csak néző lettem volna. Közéjük beállni bármelyik oldalra? Azt nem, mert számomra vállalhatatlanok, tekintve hogy már bőven leszerepeltek a dolgaikkal, és gondolom, hogy vannak ezzel így mások is, és ezen apropóból nem lesz meg ehhez a tömegtámogatás, amit úgyis csak a saját hatalmi pozíciójuk erősítésére, és a pénztárcájuk vastagítására használnának fel. A pankrátorok megvoltak, de hol vannak a hiteles emberek? Ha van még itt ilyen egyáltalán...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.23. 12:49:35

@Viktus: Nos, én csak a magam nevében mondhatom, nem Gyurinak és nem a többi havernak dolgoztunk és nem, nem okozna nekünk nagy örömet ha mások élnének fel javainkat (ez erősen NER ellenes, tudom)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.23. 12:51:55

@kifordított nagyanyó: Egen, inkább 1517 darab Murinyó interjú és 17-0ás Real győzelem mint egyszer ezekből 1 perc...

kifordított nagyanyó 2011.12.23. 12:55:49

@csizsikpizsik: Azért mennyi áldozatot vállalnánk csak hogy ne lássuk ezeket.Mit ki tudnánk bírni.Ez sokmindent elmond.:))
Na viszlát ,megyek vásárolni meg dzsídípít tolni,hogy gyurikának legyen miből jóllennie.
Délután/este rátok nézek!

Algopirin 2011.12.23. 13:05:16

Az Indexet lekapcsolták, vagy csaktúlterhelt és azért nem gyün be?

Bee-zony 2011.12.23. 13:05:41

@Valahol Máshol: @OÁFK: Svédországban, Svájcban jártam, Szingapúrban még nem, India volt a legtávolabbi pont eddig. Jogos, hogy ki kell próbálnom a szingapúri életet, ha már hivatkozok rá.

Ez egy nicknév 2011.12.23. 13:09:07

@kifordított nagyanyó: @derelye vágó: Na mivan prolik, savanyú a szőlő? Attól, hogy lúzerek vagytok más még lehet gazdag tisztességesen. Persze ti meg ilyen irigy gecik vagytok.

ketroot 2011.12.23. 13:10:33

@Ez egy nicknév:

Azt nem tudom, hogy ők irigyek-e, de hogy te egy cinikus faszfej vagy, az biztos.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.12.23. 13:14:14

a belso elharitas blokkolja az indexet?

Sz.M. 2011.12.23. 13:14:51

Szóval ha van munkám, de szar fizetéssel akkor máris jobban érezhetem magam? Nem tudom mit szívhatnak Gyuriék, de kérek belőle. Egyre inkább az az érzésem, hogy teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, vagy szándékosan nézik hülyének az embereket.

Ez egy nicknév-vel és a hasonszőrűekkel kapcsolatban pedig:
img.techpowerup.org/090421/Do-not-feed-the-troll.png

Koky_ 2011.12.23. 13:15:31

@csizsikpizsik: Tartalmas életed lehet....

Sz.M. 2011.12.23. 13:18:31

Egyébként az adatlapok is érdekesek, figyeltétek? :) Pl zero 0 bejegyzést és 0 hozzászólást írt, ahogy mindenki más is :)

Krikri 2011.12.23. 13:20:52

Zero, lesz 2011 v'bőre szavazás?

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.23. 13:26:12

@Bee-zony: Én speciel nem is okításként mondtam, csak sima tapasztalat, no offense, főleg nem így az ünnepek táján.

KenSentMe 2011.12.23. 13:35:35

Komolyan, a jelenlegi kormány működéséről lassan Poe-nak a "Kátrány doktor és toll professzor" című novellája kezd eszembe jutni.

blah 2011.12.23. 13:36:27

ez most komoly vagy hírcsárdáztok?

2011.12.23. 13:41:06

@Ez egy nicknév: Hát persze, ez az ország pontosan az a hely, ahol tisztességesen meg lehet gazdagodni. :-D

gyilkos fűegér 2011.12.23. 13:42:30

Baszki, nálam sincs index.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2011.12.23. 13:44:05

@OÁFK:
"Mijafaszomazazkádéempé?"

Ex-kommunisták álkeresztény gyülekezete. Az ájtatos narancsbuziknak címezve.

Tucsko1 2011.12.23. 13:44:34

@OÁFK: Ne általánosíts! Amúgy meg honnan tudod, hogy nem Tekesek? Ja, mert nincsen csuklya a fején? Tudod az más cég. A Készenléti meg megint más cég... A "rendőr" meg a harmadik "cég".

Ott sem minden fekete és fehér...

Tudod mindenütt van olyan, aki mindenre kapható.

Úgyhogy ne általánosíts, mert ilyen alapon minden vállalkozó adócsaló, minden orvos rohadt pénzsóvár geci, és minden fiatal nő kurva...

ketroot 2011.12.23. 13:49:22

@gyilkos fűegér:

Na, akkor "jó". Már kezdtem aggódni, hogy a routerem szarakodik.

gyilkos fűegér 2011.12.23. 13:53:09

@ketroot:

Állítólag tegnap az Anonymus hackercsoport finn frakciója befenyítette Orbánékat. a HírTV se működik.

OÁFK 2011.12.23. 13:54:45

@Tucsko1: Akkor közülük hol vannak a jóérzésűek?

OÁFK 2011.12.23. 13:57:17

@Bee-zony: Én ott összeszorított seggel közlekedtem, miután megláttam a vámosok melletti első tájékoztató táblát a reptéren.

komplikato 2011.12.23. 14:06:56

Ha már annyit emlegettem a Titánia, Titánia! filmből a fűleves propagandát (vajh miről jutott eszembe?), íme:
www.youtube.com/watch?v=WWCvZczB6hA&feature=related

ketroot 2011.12.23. 14:14:49

@gyilkos fűegér:

A mandiner sem megy, az index sem. Viszont pl. az MNO igen. Szerintem most csak túlterheltség van.

2011.12.23. 14:24:19

@Kompli: A végén még a füvüket is elajándékozták Gumipartnak. :) Elejétől: www.youtube.com/watch?v=UWSIMT12YMA

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.23. 14:28:10

@Ez egy nicknév: anyádnak le kellett volna nyelni inkább, akkor most egy seggfejjel kevesebb lenne közöttünk. Bár lehet, hogy meg is tette, és te a vécén jöttél a világra, csak azt vették észre, hogy mozog a szar... na akkor kellett volna lehúzni a vécét nagyon gyorsan. Vagy legalább leönteni sósavval, szarházi.

@Vastagbőr: bocs, moderáljátok nyugodtan.

Ez egy nicknév 2011.12.23. 14:38:41

@Őrült kutya (KaraKum): Húúúú de kemény. Takarodj vissza dolgozni!

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2011.12.23. 14:48:11

@.Pierre Bezuhov.:
"s a jobbikos faszok hol vannak ilyenkor?"

Tartózkodnak. Akár a parlamentben szavazáskor.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.12.23. 14:48:15

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez tényleg van. Úgy látszik, a Kispál száma bejött:
"Úgyse hiszi senki el magától, hogy amit lát, az tényleg van..."
Vagy egy Monthy Python jelenet is életszerűbb lenne.
www.youtube.com/watch?v=Ny655aXo1PM
"minél sötétebb piros, zöld, lila zöldség és gyümölcs, kevés cukor, telített zsír, só"
Simplicity! Egyszerűség! Meg agysebészet.
Egy agyrém! Kérek valakit! Ébresszen fel!!!!!

OÁFK 2011.12.23. 14:53:36

@OranzsDzsúz: Mint Jobbik-szavazó sajnálom... De azt is, hogy Fercsi elqrta a műsort...

Cinkes 2011.12.23. 14:54:05

Ha a Gyurika megmaradt volna az ilyen elmés tanácsok osztogatásánál mindenki jobban járt volna. Mondjuk ő nem mert ezért is hülyének nézné bárki... Eszem megáll, hogy egy ilyen kancsal buzi (a beszéde alapján erre mérget veszek, hogy fartúró) akar életvezetési tanácsokat adni.

Nyuggervadász 2011.12.23. 15:03:44

@Palmer Eldritch:
Hááát, nem tudom, hogy ki készítette a felvételt, de nagyon kezdő lehet. Két hapsi beáll a kamera elé (az egyik háttal, a másik félprofilba), beszélgetnek (semmit nem hallani), aztán valaki felordít: Áron, az egészet feltetted? Ezután egy kórus (LMP?) kiabál (DE LÁTNI NEM LEHET ŐKET!)...stb.

danesdzsu2 2011.12.23. 15:07:23

Nagyon helyes lenne, ha végre kitiltanák a netről az indexet. Ne hagyjuk, hogy tovább rombolják a Parlament!

bgp 2011.12.23. 15:38:32

@Viktus: "Most egy elempést ütnek a rendőrök."

Haha, nem kellett sokat várni. Rendőrállam. Sündőrség. stb. stb.
Kéne egy interjú Révész Máriuszzal.

komplikato 2011.12.23. 15:49:58

@Őrült Ló Nagyfőnök: Azért 2:30 körül kínomban felröhögtem, amikor Titánia bölcs vezérét idézték az ország száguldó gyorsvonatáról. Olyan ismerős volt vagy mi? Köszönöm.

Viktus 2011.12.23. 15:52:52

@OranzsDzsúz:

Jobbikosok már megkapták a pénzüket nekik mindegy mi van az országban.

@bgp:

Elég hülyék voltak. Gyurcsány diktátor hagyta Orbánt bontogatni hülye lett volna bevitetni, hogy a világot bejárja a cucc lásd.
Gyurcsány elvitelétől hangos a világ
A BBC breaking news rovatában számolt be róla, de minden kontinensen Magyarország a téma.

allegretto23 2011.12.23. 16:00:31

Idáig bírtam olvasni a kommenteket: OÁFK 2011.12.23. 12:00:53
@Viktus: Biztosan hálásak Vityának a nyugdíjukért! :) Pöcsköszörű traffimajmok...

Idefigyelj, öcsém... te is lehetsz vagy 18 éves, de hogy fegyveres testületnek a közelében nem jártál még, az biztos. Kérdezz már meg valakit, aki volt katona - apád? -, hogy mi jár parancsmegtagadásért. Na, az járna a rendőröknek is, ha nem azt csinálnák, amit mondtak nekik. A komcsi maffiózó Pintér a főnökük- mit vársz tőlük? Nincs forradalom- párszáz ember van az utcán, Miért várod el pont a rendőrtől, hogy ellenszegüljenek, amikor a sok birka, ahelyett, hogy blokád alá venné a parlamentet többszázezres tömegben- mert ennyinek legalább a tyúkszemére taposott már ez a brancs- shoppingol a plazában és elnézi, ahogy kis - persze, érdekkörén kívül álló- csoportok tüntet(get)nek. Majd, ha rá is sor kerül a fűnyírásnál, akkor fog óbégatni- most még "traffihuszár"-ozol te is, de amikor a te bőrödet nyúzzák, majd jó lenne még, ha érted is kimenne valaki tüntetni.

OÁFK 2011.12.23. 16:14:00

@allegretto23: Szerintem nem vagyok az Öcséd! Én az vagyok, aki kiment a rendőrök megmozdulására tüntetni, holott nem mindenben értettem velük egyet. Most hol vannak ők? Nekik is ott lenne a helyük!
Azt Nürnbergben is sokan mondták, hogy parancsra cselekedtek és 2006 után is.

Horizont 2011.12.23. 16:15:47

Nem is értem a Fideszt! Erre a cirkuszra nekik aztán semmi szükségük nem volt. 2/3 mellett? Mártírt csinálnak Gyurcsányból (már a rádióban dumál is), a világ ettől visszahangzik, amnéziában szenvednek és elfelejtik mit is csináltak ők ellenzékiként. Mi a franctól fél Orbán és csapata ennyire? Fél egy Klubrádiótól és annak 500 ezres hallgatóságától, fél az ellenzéktől, attól az ellenzéktől aki az elmúlt másfél év alatt olyan harmatosan gyenge volt, hogy az csak na. Minden szinten, szinte mindenben csak ront a renoméján.
Ami nagy kérdés hol van a Jobbik??? Ezt nekik ki kellett volna használni. Mint a cigánykérdéssel.
Ha most Bp-i lennék most kimennék, bár még soha nem voltam semmin. De tényleg a gép előtt pofázhatunk, sokat nem ér. Rendőröket meg nem bántjuk, igaza van @allegretto23: -nak.
Fel kell tölteni a kamránkat tartós élelmiszerrel. Rossz világ jön.....

polly graph 2011.12.23. 16:18:55

A kisfilm felvilágosított arról, miért mondták, hogy senkit sem hagynak az út szélén.

Mindenki fel a vonatra, aztán irány együtt a szakadék!!!!

OÁFK 2011.12.23. 16:34:36

Hát...
Ez a Kaufer Virág se nem s+, se nem egy nagy szónok. Papírról olvasni politikai gyűlésen übergáz...

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 16:37:21

barikad.hu/gyurcs%C3%A1ny_bilincsben_h%C3%B3h%C3%A9rb%C3%B3l_%C3%A1ldozati_b%C3%A1r%C3%A1ny-20111223

"Éppen szenteste előtt egy nappal jutott eszébe az LMP-nek, hogy egy homályos formuláért való, minden konkrétumot mellőző küzdelmükben odaláncolják magukat a parlamenthez"

homályos formula, minden konkrétumot mellőző küzdelem - ez ugyebár a jobbik álláspontja, azé a jobbiké, amely fele a megvezetett hülye tömegek sodródnak át a fidesztől.
gyönyörű lesz majd ahogy 2014-től a narancsos komcsik a mélymagyar komcsikkal koalícióban folytatják tovább a nemzetigiccses kultúrkampfot na és persze a gazdasági szabadságharcot a hanyatló nyugat ellen. összeáll a bolygókapitánya: matolcsy + bogár !! ütős lesz!

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2011.12.23. 16:38:28

off: Miből tud egy kerületben két Fideszes képviselő is küldeni Karácsonyi üdvözlőlapot? Ráadásul laminált - alig bírtam széttépni.

OÁFK 2011.12.23. 16:43:09

@.Pierre Bezuhov.: Egyre inkább félek ettől...

ketroot 2011.12.23. 16:53:55

@.Pierre Bezuhov.:

Szerintem a jobbik csak kussoljon. Mint ellenzéki párt, egyenlő egy faékkel (mármint, hogy milyen egyszerű...) . Nagy a pofájuk, csak nem tudom mire.

komplikato 2011.12.23. 17:05:56

@ketroot: Első pár hónapban még zsizsegtek picit, azóta biztos volt konc vagy koki osztás :(

2011.12.23. 17:10:35

@Kompli: Nincs új a Nap alatt. De rá fog cseszni a viktátor. Nem lehet _mindenkivel_ szembe menni. A nép támogatásával vívhatná a szabadságharcát, az eu támogatásával elnyomhatná a népet, de ez az őrült kertitörpe itten beszívva tántorog a kötélen - védőháló nélkül. Ebből kurva nagy pofára esés lesz.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.12.23. 17:12:10

@Krikri:

Most nem lesz, mert idén elmaradt a nyugis évvége ...:-(
Meg amúgy is elég nyilvánvaló a végeredmény ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.12.23. 17:14:05

@Himpellér:

Gondolom a széttépéssel csak a papírt tesztelted ...

Viktus 2011.12.23. 17:16:16

index.hu/belfold/2011/12/23/orban_diktaturajat_akarjak_megbuktatni/

Na az LMP hamarosan feltörhet így. Az MSZP meg a Jobbik sehol se lesz, ha csak gombokat nyomogatnak.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 17:18:05

@ketroot: nézd, a jobbiknak egyáltalán nincs ellenére az autokrácia és ez az idióta által folytatott gazdasági "szabdságharc". az egyetlen problémájuk vele, hogy nem ők csinálják. egyébként ideológiai csatlósok lettek, még ha néha nagy pofával mást sugallnak is.

az LMP viszont a mai akciójával felárazta magát. az eddig lágy fosból végre mutattak egy kis tökösséget és karakán kiállást. nem hittem volna, még egy 4K-ban is több potenciát láttam min ezekben. de hallgatom most a streamen schiffert - aki szó se róla a szónoknak szar, de - végre konkrétan fogalmaz. most csak azért is szurkolok nekik, hogy a legerősebb/egyetlen hiteles ellenzéki hang legyenek, lerázva magukról a cocikat és feltót, és túlharsogva a jobbikos kutyák ugatását.
jó lenne ha végre arcot kapna az ellenzékiség, és ne ilyen arctalan, súlytalan jobbikos-szoci-ződ massza lenne.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 17:19:11

@zero: Mi van Zero?Titeket is befenyítettek?:))
Pedig olyan jó lenne még egyszer mindegyikre anyázni és szavazni.Sajnálom,hogy nincs szavazás,mert nagyon mókás volt eddig és nagyon vártam.:((

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.23. 17:19:39

@Viktus: ehh, ugyanazt írtuk le lényegében. kezdek félni :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 17:20:56

@.Pierre Bezuhov.: Te nagyon utálod ezt a jobbikot.
Én nem pedig ugyanonnan indultam ahol most te vagy.

Viktus 2011.12.23. 17:26:51

@ketroot:

A pofájuk max. a kifizetőhelyen nagy ... a jobbik egy humbuk a közvélemény kutatásosdi ezért is kamu, mert felénk tavaly második erő volt ma már sehol sincs még talán már az alapszervezet is csak névlegesen. A fizetésük felvételén túl mást nem tesznek elnézik, ahogy a nép nincstelenedik a cigányosdi meg már kevés.

Bee-zony 2011.12.23. 17:28:41

@Valahol Máshol: No offense, nem is annak vettem. A kis ünnepem már nekem is megvan, az, hogy Gy. Ferenc és társai fegyencek lettek egy kicsit, és így már van mire pezsgőt bontani. Jó az irány, csak így tovább.

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2011.12.23. 17:29:11

@zero: Természetesen! Most az üveg vitrinben van Szíjjártó Petike és Rogán Antika képe mellett. Először az aranyozott szélű Szent Viktor kép mellé raktam, de nem akartam az ízléses összképet megbontani.

Viktus 2011.12.23. 17:30:23

Véget ért a tüntetés
dec. 23. 17:21
A tüntetésen résztvevő többezer ember elénekelte a himnuszt, majd véget ért a demonstráció.
-

Mondjuk ez így elég tré ...

Viktus 2011.12.23. 17:31:42

@Thomas Rattler:

Mitől pár retronyilas hülyétől? ezek szaladgáltak még pár éve Bácsfi Diuskával ...

ketroot 2011.12.23. 17:32:19

Egyébként sokat elmond az országról is, hogy mindenki ezen a szerencsétlen Gyurcsányon kattog, hogy bekísérték, nem pedig azon, hogy milyen törvényeket szavazott meg ma a kormányzat... (ami ellen ment is a "tüntetés")

Viktus 2011.12.23. 17:35:35

@allegretto23:

Minek okoskodsz, ha hülyeséget beszélsz. A rendőrség parancsnoki felszólításra sem követhet el törvénytelenséget joga van megtagadni a parancsot.
Ez a parancsot teljesítettem kevés volt már Nürnbergben is, de a 20063os események mostani felülvizsgálásánál sem sokat számított éppen a Fidesznél. :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 17:39:05

@.Pierre Bezuhov.: @ketroot: Nem kéne megvárni,míg bizonyíthatnak?Jó tudom ti nem akarjátok ezt megvárni.:))

Viktus 2011.12.23. 17:39:26

Mit tippeltek az rtlklub esti híradójába befér ez a mai esemény mondjuk Fluor Tomi vagy barátok közt mari karácsonyi bevásárlós kalandjai elé?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 17:47:47

@Viktus: Miért,az Internacionálét kellett volna?:))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.12.23. 17:50:18

@Viktus: Teljesen esélytelen. Nem történt itt semmi!

ursus artos 2011.12.23. 17:51:19

@Kampfer: "Egyébként pedig az ünnep és ezek a férgek egy napon...? "
Az egy lapon, te tanulmányt követelő, te! Egy lapon! Nem egy napon, egy lapon!!!

Viktus 2011.12.23. 17:53:52

@Tigeri:

Nem , hogy nagy semmi van ... ezért nem mennek ki a tömegek. Minek utazna fel v.ki vidékről száz kilométereket, hogy v.ki elmondja a mantrát aztán himnusz, és hazamenetel. Változni meg nem változik semmi.

ketroot 2011.12.23. 18:03:50

@Tigeri:

Engem nem zavart volna a tény, ha kiállnak ők is, vagy hangot adnak annak, hogy amit Orbánék csinálnak, az nagyon nem jó.

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2011.12.23. 18:04:59

off UPDATE: "A mai napon Böröcz István vezérigazgató kinevezte Kakuk L. Tamást a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hír- és hírháttér műsorai főszerkesztőjének. "

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 18:05:07

@Ez egy nicknév: Csak a levegőt irigylem tőled te geci.
Amúgy minden rendben.

karloszky 2011.12.23. 18:05:46

Tökéletesen igaza van Matolcsy György Miniszter Úrnak!

Ti is jobban tennétek, ha nem azzal pocsékolnátok el a drága időtöket, hogy különböző pesszimista hangvételű, cinikus, mindenben csak a rosszat látó és a kákán is csomót kereső kommentekkel hergelnétek egymást, hiszen annyi szép és hasznos tevékenységgel, úgymint munkával, tanulással, művelődéssel, sportolással, kulturált és igényes hobbikkal tölthetnétek óráitokat! De neeem, ti csak ültök a gép előtt naphosszat, elhíztok, depressziósak lesztek, minden bajotokat Orbán Miniszterelnök Úrra kenitek, ahelyett, hogy hozzájárulnátok az ország és a nemzet boldogulásához! Szégyelljétek magatokat, miattatok áll így az ország!

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2011.12.23. 18:07:15

index: "Több mint ezer ember átvonult a Kossuth térre, felállt a rendőrsorfal, egy embert elvittek."

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 18:08:04

@ketroot: Ahogy Zero írta egyszer,viktoréknak minden megvan 2/3 , három egymásra köpő ellenzéki párt.
Ha meg a jobbik csinál valamit,akkor a többiek nem állnak ki a csúnya nácziak mellett.....:((

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 18:11:00

Egyébként matolcsyról Okoska törp jut az eszembe mikor ajánlotta az okoska aranyköpései c. könyvét ha jól emlékszem.
Mondjuk ő mindig repült az okoskodásai után.
@karloszky: Ez jó volt.:))

Viktus 2011.12.23. 18:13:45

@ketroot:

Már régen eladták magukat kicsit bohóckodnak a látszat kedvéért , és annyi. A nép szarabb helyzetben van, mint v.ha , de ők már ezt nem érzik havi milka fixel az ember könnyen viccel.

Mr. Waszabi 2011.12.23. 18:17:38

Hát elnézve a kusza szemét, a hozzá nem értését + a hazudósságát + a pofátlanságát, nekem inkább ne adjon életviteli tanácsokat. Szeretnék még élni, egyenes derékkal, tiszta tekintettel. Párhuzamossal. A Kossuth téren való agyonverés hülyeségem miatt vagy az országból való elkergetésem számomra nem perspektíva.:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 18:18:33

@karloszky: Valamelyik posztnál én is írtam hasonlót.
Odaírtam alá,hogy anyázni nem ér.:))

Mr. Waszabi 2011.12.23. 18:21:37

Szerverhiba 501: nem képes fogadni a kommentet.
Azért is leírom még egyszer.
Szóval, elnézve a kusza szemét, plusz a hozzá nem értését plusz a pofátlan hazudósságát, nos, nekem inkább ne adjon életviteli tanácsokat. A Kossuth téren való agyon verés vagy az országból való száműzetés nem perspektíva számomra. Inkább otthon osztogassa tanácsait, Matolcsynénak. Ha még nem adta be a válókeresetet:) Szegény asszony, nem irigylem...

zsoltix 2011.12.23. 18:52:42

Napi 7-8 óra alvás az a munkahelyre értendő?

2011.12.23. 18:56:02

@zsoltix: Dehogy! 6 óra munkahelyi kávézás után nem maradna rá idő!

Mr. Waszabi 2011.12.23. 19:04:06

@karloszky: jó egészséget kívánok kedves édesanyádnak is:)
Te mi a fityut keresl itt, ha nem érdekel? Ne okoskodjál, mert mint látod, Matoltael elvtársnak is megártott:)

jani888 2011.12.23. 19:51:28

Emlékezetem szerint utoljára Kim Ir Szen az Örökkévaló Vezető és Mindentudó Zseni rendelkezett , ilyen rendkívüli, univerzális,mindenre kiterjedő képességekkel.Hamarosan róla is megtudjuk,hogy három év alatt ő is írt ezerötszáz könyvet.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.12.23. 19:58:05

@jani888: Meg a Lászlónéról is kiderülhet még!

Viktus 2011.12.23. 20:06:36

Átvállalja a MÁV-hitelt az állam
Két korábbi hitel vállalnak át; több van, összesen 50 milliárd forint körüli értékben.

A csütörtökön megjelent Magyar Közlönybe előjelek és előzetes információk nélkül bekerült egy kormányhatározat (1451/2011. (XII. 22.) Korm. határozat), ami a MÁV Zrt. több mint 300 milliárdos adósságának részbeni átvállalásáról szól. A kormányhatározat az idei költségvetés terhére két hitelintézetnél felvett korábbi kölcsönökből eredő tartozást egyenlíti ki - december 30-i határidővel.
-

Na ma történt v.mi "jó" is. :D:D:D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.12.23. 20:38:51

@Viktus: Épp most olvastam ezt a viccet:
Éjszaka baktat hazafelé egy úr. Egyszer csak érzi, hogy egy pisztolyt nyomtak a bordái közé.
A rabló sziszegve mondja:
- Ide a pénzét!
- De kérem!- mondja erre az úr - Nem tehet velem ilyet! Én parlamenti képviselő vagyok!
- Igen? Akkor ide a pénzemet!

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.12.23. 21:15:46

@OÁFK: a (volt) bölcsészhallgató, adót soha nem fizető zsidó az inkább a Vona, megmondta a Pista bácsi, aki drámaíró. most pedig dráma van.

Antoninus Pius 2011.12.23. 21:22:34

Tudtátok, hogy O.V. csodagyerek!? Már három éves korában is annyi esze volt, mint most..(:
És azt tudtátok, hogy Matolcsyt utcasarkon hozták össze a szülei? Egyikük balra, másikuk jobbra figyelt. Egy arra járó igazán megzavarhatta volna őket..(:

Bee-zony 2011.12.23. 22:15:19

@OÁFK: A szingapúriak, akikkel kapcsolatba kerültem a neten, eléggé lazák voltak. De nyilván tudják, és megszokták már, hogy hol a határ, amit nem lépnek át.

Egyébként jobb előre felkészülni, hogy mire számíthat az ember:

Szingapúri törvények és vám

A helyi törvények mindenkire vonatkoznak. A komoly szabályszegés börtönbüntetéshez vagy halálbüntetéshez vezethet. A büntetést a helyi börtön(ök)ben kell letölteni.

Az engedélyezetlen demonstrációk illegálisak, még akkor is, ha csak egy személy a résztvevő. A szingapúri törvény szerint öt vagy több ember összegyűlése engedélyköteles, és a rendőrség előzetes figyelmeztetés nélkül letartóztathat bármely személyt, ha a közrend megzavarásával gyanúsítható. Az elítéltek börtönbüntetésre számíthatnak. Tanácsos elkerülni a tiltakozó helyeket és nagy gyűléseket, és ajánlott követni a helyi hatóságok tanácsait.

A kábítószeres bűncselekmények büntetése nagyon szigorú, és ebbe a halálbüntetés is beletartozhat.

Az alkohol hatása alatti vezetés komoly bűncselekmény, a büntetése 10 év börtönig terjedhet.

A legális kor alkoholos italok fogyasztására és dohányzásra 18 év, amit szigorúan betartanak.

Szingapúrban számos cselekménynek komoly büntetése van, amelyek más országokban nem illegálisak, vagy csekély súlyú szabálysértésnek számítanak, pl. nem az útkereszteződésnél történő átkelés, szemetelés, köpködés, nyilvános helyen dohányzás, rágógumi importja vagy ezzel való kereskedés.

A tömegközlekedési rendszerben tilos enni, inni, és a rágógumi bármely formában.

A forgalmi szabályokat szigorúan érvényesítik.

A rongálás, vandalizmus kötelezően testi büntetést von maga után.

A bolti tolvajlás komoly bűncselekménynek számít.

Kisebb bűncselekmények, pl. „erkölcs elleni merényletek” (férfiak nem megfelelő viselkedése a nőkkel szemben) testi büntetéssel jár (megvesszőzés).

A homoszexuális tevékenység, beleértve a csókolódzást, illegális, az elítéltek börtönbüntetésre és pénzbírságra számíthatnak.

Az élettársi kapcsolatok nincsenek elismerve.

A kettős állampolgárság nincs legálisan elismerve.

A szingapúri vámhatóság szigorúan szabályozza a bevitelt és a kivitelt, úgymint fegyverek, drogok, bizonyos vallási anyagok, pornográf anyagok, videók, CD-k és DVD-k, szoftverek. Bármely ilyen dolog engedély nélküli szállítása azonnali letartóztatásal járhat.

Minden poggyász röntgennel átvilágításra kerül, és az így ellenőrzött csomagok kézi átkutatásra is kerülhetnek.

Arra kell számítani, hogy szigorúak a szabályok, és komolyan veszik a betartásukat.

Viktus 2011.12.23. 22:22:25

"Most mégis, tegyem le az autót a belvárosban és fizessek a parkolásért este hatig?"

Szalay Péter (Fidesz) képviselő kérdése a tüntetőkhöz
-

MAGYARORSZÁG 2011
subba.blog.hu/2011/12/23/a_nap_kerdese_101

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.23. 22:53:55

@Viktus: @Ironfist: Egykulcsos szja val már jobban telik neki.A köcsög.
Na jóéjt!

Tucsko1 2011.12.23. 22:56:57

@OÁFK: Fosnak! Olvasd el az új HSZT-t ( Hivatásosokra vonatkozó szolgálati tővényt!!) különös tekintettel az etikai részekre.

Őszintén! Te! Jelzáloghitellel, gyerekkel stb... bevállalnád, hogy nyíltan "szembemész"? ne legyél már fidesznyik, vagy jobbiknyik, vagy szovjetnyik szemellenzős hülye! Olvastam hozzászólásaid tömkelegét, szerintem te ennél többet, és komolyabbat ki tudsz magadból hozni!!!

Viktus 2011.12.24. 00:46:13

@Ásó[Mosó]maci:

Orbán Viktor felháborodott a súlyos veszteségekkel küzdő MÁV-nál kiosztandó jutalmakon, és bekérette a listát, amelyből kiderül, hogy a vasúttársaságnál kik és mekkora összegben vesznek fel jutalmat, értesült az Iho.hu államtitkári szintű forrásból.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/23/orban_kiakadt_a_mav-os_jutalmakon/
-

Ejnye-bejnye :P

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.12.24. 10:24:05

@Viktus: Cirkuszt a népnek!
subba.blog.hu/2011/12/23/a_nap_kerdese_101
Erre meg egyszerűen nem találom a szavakat!
Annyit üzennék a kedves Szalay Péternek, hogy a metrónak van megállója a Kossuth téren. Lehet BKV-val is utazni Budapesten, az autót pedig lerakni valamelyik P+R parkolóban. Ha már annyira ajánlják a kedves Budapesti vezetők ezt a fajta közlekedési módot.
Ja, és szarjon sünt!

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.12.24. 10:45:54

@Viktus: "Orbán Viktor felháborodott a súlyos veszteségekkel küzdő MÁV-nál kiosztandó jutalmakon"
Akkor mi televert retkes ribanc kurva anyáért egyezett meg a gaskó nevű patkánnyal hogy kiosztják a lóvét a melósok között ???????

ucsacsu 2011.12.24. 10:54:29

E Z AZ ELTOLCSI EGY ÁLLAT, A CSALÁDOK EGYIK LEGBENSŐSÉGESEBB ÜNNEPÉBE IS KÉPES BELE RONDÍTANI!!!!!!!

ketroot 2011.12.24. 11:13:36

@orbánmentesítő:

Itt most a nagykutyák prémiumáról van szó. Egyébként "édes", hogy felháborodik, 2/3addal a seggében. Ha annyira felháborítja, változtassák meg. Persze, mint mindig csak a pofája jár.

Q-in-Law 2011.12.24. 11:54:20

A Fideszről és híveiről sokszor ez a jelenet jut eszembe: www.youtube.com/watch?v=vTAqyXeNSko

ursus artos 2011.12.24. 12:57:57

@ucsacsu: hogyan rondított bele a te családod ünnepébe? Nem tudom elképzelni. Odaszart az asztalra, vagy mi TÖRTÉNT???

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.12.24. 13:15:34

Gyurikának felajánlhatnák a csôdör legnemesebb alkatrészét, hogy illessze be magának, játékosan és élvezeti okokból. Ha nem, legfeljebb morcosan küzdjön meg vele. Sötét és aljas egy pitiáner politikuscsürhénk van, ezeknél tényleg különbbek a cocik is...

2011.12.24. 15:38:53

@ketroot: 1:00-nál: "lemondok a mandátumomról... bocsánat... a mentelmi jogomról!" XD

Ironfist 2011.12.24. 15:55:10

@the_lonewolf:
Vidéki ma nem fog írni, mert a saját pártkatonáikat hagyják pihenni karácsonytájt a fidesznél (=hazugok bandájánál).

Homeoffice 2011.12.24. 17:24:46

Minden Törzskommentelőnek és egyéb nettrollnak Boldog és Nyugadalmas Karácsonyt kivánok!
Jah... ÉS SOK LOCSOLÓT!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.24. 20:08:28

@Gunther: Csubikám, én csak ennyi írnék: WROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, WROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDD

Ez wukiul annyit tesz: Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden wukinak, és nem wukinak :DD

2011.12.24. 21:47:21

Mele Kalikimaka!

ketroot 2011.12.24. 21:51:44

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

süti beállítások módosítása