Skip to content


       Szűrés lista

Fejér megye kipipálva

"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta lemondását Ángyán József a FVM államtitkári tisztségéről 2 hónappal ezelőtt.

"Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" - mondta Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén 1 hónappal ezelőtt. 

A magyar földre kért moratórium lassan lejár, az ára töredéke a nyugati áraknak, nem véletlenül bukkan fel egyre több földtulajdon a kedves képviselők vagyonnyilatkozatában. Nyilván így védik meg a magyar földet ...

Az Origo megszerezte, hogy kik kapták meg a Fejér megyében meghirdetett 5000 hektárnyi földet. 

1. 1830 hektárt nyertek a Csákvári Mezőgazdasági Zrt. korábbi és jelenlegi vezetői és családtagjaik:"716 hektárt a gazdaság korábbi vezetője, Antalffy György családtagjai - nevelt fia, lánya, édesanyja - nyertek el, 658 hektár jutott a társaságot jelenleg is vezető Zimmermann István családtagjainak, 192 hektár Tarjányi Antalnak, a vállalat cégjegyzésre jogosult alkalmazottjának (akinek a felesége is a zrt. felügyelőbizottsági tagja), 264 hektár pedig a gazdaság fővadászának."
A kiírási feltétel, hogy "pályázó 1200 hektárnál nagyobb területet sem a Magyar Államtól, sem mástól nem bérel és nem tulajdonol" így teljesült is ... apróbb baki, hogy az nyertesek 20 km-nél messzebb laknak az elnyert földektől, márpedig szintén kiírási feltétel volt, hogy a lakóhely maximum 20 km-re lehet a földterülettől.

2. Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 kft, (Mészáros Felcsút polgármestere és a futballakadémia vezetője) 984 hektár nyert, felesége 94 hektárt, testvére pedig 145 hektár. 984+94+145 = 1223 ...
 
3.  A felcsúti Fidesz-elnök férje, Flier János és családtagjai 320 hektár nyertek.

4. Kiss Árpád, a kápolnásnyéki önkormányzat pénzügyi bizottságának külsős tagja 285 hektárt nyert. A nádarató-tetőfedő vállalkozó egy vállalkozóval művelteti a földet, bár a kiírás szerint tilos a földek továbbadása. Kiss úr amúgy Farkas Imrének, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) földügyekért felelős államtitkárának a szomszédja Kápolnásnyéken.

5. Nagy Péter 115 hektárt nyert. Nagy úr a pályázatokat kiíró földalap vagyongazdálkodásért felelős elnökhelyettesének, Nagy Jánosnak az unokaöccse. 

Ez az öt csoport 3773 hektárt vitt az 5000-ből... de semmi probléma, 21 pályázónak azért jutott összesen 630 hektár. Örüljenek, hogy egyáltalán nyertek ....

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr574474333

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Stróman 2012.04.27. 18:46:18

Ha igazán jó befektetési tippeket szeretnél, kövesd figyelemmel a politikusok (és lehetőség szerint a családtagjaik) vagyonnyilatkozatait.Tovább szárnyal a termőföld - Növekvő kereslet és árakPortfolio.huA dolog apró szépséghibája csak annyi, hogy a lé...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.27. 11:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonchild 2012.04.27. 11:15:15

Napi álnaiv kérdésem:
Miután az orbán rezsim mindennap pofánköpi magát, hol vannak adoboló nénik kossuth téri "táborozók" "nemzeti motorosok" Tv székház ostromlók?
(OK bérencfogadás is pénzbe van)

sz4sz4 2012.04.27. 11:18:17

@moonchild: valami készül, látod, a bértrollok sincsenek itt.:)

2012.04.27. 11:36:45

@ketroot: "Sztojka Iván hozzátartozói tapsoltak az ítélet hirdetése közben."

Ez kb. elmond mindent.

Ilyen ország tényleg nincs, de legalább a fajvédő libsik most örömtáncot járhatnak: a cigányok hivatalos felhatalmazást kaptak arra, hogy komolyabb következmények nélkül, hordában gyilkoljanak.

ketroot 2012.04.27. 11:39:08

@imperial:

Azért a lincselők ítéletén anno súlyosbítottak. Itt jobban gyanakodnék arra, hogy megkente/fenyegette (bár erre kicsi az esély) a bírót az enyingi "család".

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.27. 11:53:56

@ketroot:

Hát bazdmeg olvasva az indoklást kinyílt a gázkamra a zsebemben.

A vesén szúrt Pesics estében például kimásolok egy részt:
"A közepes erejű szúrásról az indokolás szerint nem lehet kijelenteni, hogy Pesics életének kioltására irányult volna, így az csak életveszélyt okozó testi sértésnek minősül."

Tehát a fasszopó cigány orvosi diplomával is rendelkezett, hisz direkt úgy szúrt vesére, hogy az nehogy életveszélyes legyen.

További vérlázító indoklás:
"A vádlottak az elsőfokú ítélettel szemben sem Cozmát, sem Pesicset NEM AKARATEGYSÉGBEN, csak egymáshoz közel, egymásról tudva támadták meg, a megyei bíróság ezért megalapozatlanul terjesztette ki a történtek megítélését több ember elleni emberölés kísérletére."

Tehát a társa segítségére siető Pesicset véletlen az esettől függetlenül szúrták meg.

Ja és természetesen ha egy cigány csoport fehérekre támad az valamilyen okból nem lehet rasszizmus, persze fordítva ez nem így van.

"Az elsőfokú ítélet a vádlottakat "roma csoportnak", a sértetteket "sportolónak" és "sporttársnak" nevező kitételeit a védők kifogásolták.A jogerős ítélet szóbeli ismertetésekor a bíró helyt adott a kritikának: az elkövetők, sértettek származására való utalás szerinte csak akkor lehet indokolt, ha annak az ügy szempontjából jelentősége van"

Tehát jelentősége csak fordítva van, cigányoknál ez fel sem merülhet.

Na bazmeg, ennyit az agyhalottak libsizéséről. Kúrmányváltás volt... ezek miben is mások, csak nem ők is a barnákat védik?

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.27. 11:56:07

Természetesen elnézést a káromkodástól de ez az egész már gyomorforgató. Nem elrettentő ítéletek születnek, hanem enyhítések.

ketroot 2012.04.27. 11:56:37

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.):

Azt mondja meg nekem valaki, ha én megkéselek valakit, az miért nem gyilkossági kísérlet?

Egyre jobban tele a tököm ezzel az országgal.

2012.04.27. 11:59:33

@ketroot:

Lehet.
De az is biztos, hogy fordított esetben (cigány áldozat, fehér elkövetők) az összes megélhetési jogvédő hulladék őrjöngve rikácsolna a tomboló rasszizmus miatt.

Hát ekkora rasszizmus van itt, hogy a szemét cigányok gyilkosok ilyen olcsón megússzák.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.27. 11:59:36

@ketroot: Sajnos itt már nem a késelésen van a hangsúly, hanem, hogy ki az elkövető és ki az áldozat. Ennyi, ez el is dönti az ítéletet.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.04.27. 12:07:04

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.): @ketroot: remélem a bíró "úr" büszke a teljesítményére...

Kár, hogy nem az ország másik szegletében tárgyalták, mondjuk Dr. Balla Lajos bíró. Ő osztogatta a szegény olaszliszkai rettegőknek is elég bőkezűen az éveket.

Hihetetlen ez az ország basszátok meg, hihetetlen...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.04.27. 12:12:04

@Seduxen (már NEM dr.): OFF

Az ott a két öreghaver együtt, Viki és Feri? Ha jól látom...

szürkegém 2012.04.27. 12:18:31

Erről már hetek óta lehetett hallani Még a mértékekről is. nem meglepő a cikk, a módszer. CSAK gyomorforgató!!!!! ÁSÓRA KAPÁRA FALVAK EMBEREI!!!!

szürkegém 2012.04.27. 12:36:40

Miért nem szánthat és vethet egy ügyvéd? Torgyán óta tudjuk, hogy vannak akik hiába a Rózsadombon élnek, tudnak ám kaszálni is.

Vidéki 2012.04.27. 12:55:32

Vastagbőrnek kitartó erőfeszítései ellenére sem sikerült bizonyítani, hogy oligarchák nyerték volna a pályázatot.

1200 hektár alatti gazdálkodók nem nevezhetők oligarchának, ha az oligarcha eredeti és nem meghamisított jelentésére gondolunk.

Azt sem sikerült bizonyítani, hogy pályázaton nyertesek „fidesznyik kanok” lennének.

„ A felcsúti Fidesz-elnök férje, Flier János és családtagjai 320 hektár nyertek.”

Felhívnám Vastagbőr figyelmét arra, hogy a tekintélyes TV munkatárs, Baló György felesége Morvai Krisztina a Jobbik EU parlamenti képviselője.

Vastagbőr gondolatmenetét elfogadva azt kellene gondolnunk, hogy Baló György is jobbikos kell, hogy legyen!

Vastagbőr úgy hivatkozik a lemondott államtitkárra, mintha az olyan okos ember lenne, akinek minden szavát gondolkodás nélkül be kellene nyelni:

"Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" - mondta Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén 1 hónappal ezelőtt. „

Ángyán gazdaságfilozófiáját jellemzi, hogy lelkes szavakkal ecsetelte a magyar mezőgazdaság kilábalásának szerinte egyedül üdvözítő útját, a törpe- és kisbirtokok, az öko-mezőgazdaság támogatásának rendkívüli fontosságát.

Mao-Ce-Tung elvtársnak is voltak régebben hasonló ötletei a „népi kohókkal” kapcsolatban.

Ezzel remélte rövid idő alatt utolérni az USA hatalmas acéltermelését.

A használhatatlan acélt termelő, rettentően rossz hatásfokkal működő, primitív "népi kohók" gazdasági katasztrófába vezették akkoriban a hatalmas Kínai Népköztársaságot.

Viktus 2012.04.27. 12:56:31

@Vidéki:

Igen ez hiányzott :D:D:D:D

Szabin voltál? :D

tudi 2012.04.27. 13:05:21

Nagybátyám ettől tartott, mikor beszélgettünk a földről. Mikor lemondott Ángyán ő kapásból párat felsorolt ezek a cégek közül.
@ketroot: Szakadna az enyingi cigánybandára az ég egy tonna napalmmal együtt.

kifordított nagyanyó 2012.04.27. 13:08:41

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.): Ha meg Cozmáék megvédik magukat és lesérül pár tetves cigány,akkor még örülhetnek ha megússzák ennyivel.
A bíró úrnak meg köszönjük!

szürkegém 2012.04.27. 13:16:56

@Vidéki: Kizártnak tartom, hogy te vidéki lennél, vagy pedig ha az vagy, akkor valamilyen "vörösbáró" leszármazott, vagy te is nyertél néhány száz hektárt. Én miért nem nyerek? Csak ötven kellene....abból megél egy család, s munkát ad még kettőnek. Én is tudnék 1200 ha-on mintagazdaságot....Hadd bizonyítsam be!!!!

Vidéki 2012.04.27. 14:00:13

@szürkegém:

Gráf József az előző kormányzat kiváló Fölművelésügyi Minisztere is gazdálkodó volt, jelentős földterülettel rendelkezett.

A római történelemből is ismert volt, hogy Cincinnatust is az eke szarva mellől szólította el a szenátus, hogy segitsen a veszélyben lévő Rómán.

Ő otthagyta az eke szarvát a hívó szóra azonnal, teljesítette a rábízott súlyos feladatot, majd visszatért az eke szarvához.

A történetíró pozitívan gondol Cincinnatusra.

Benned is lehetne annyi pozitív életérzés, mint a történetíróban, aki Cincinnatus történetét számunkra lejegyezte.

szürkegém 2012.04.27. 14:10:57

@Vidéki: Ismerem a történetet jól. Nem az a probléma ha egy miniszter, vagy más közhivatalnok gazdálkodik, hanem az, hogy hogyan is jut a földhöz, az erőforrásokhoz! Valaki egyenlőbb az egyenlőbbnél?---ez helyes?

asmodean 2012.04.27. 14:18:06

@Vidéki:

Ceasar mondta volt Titus Marhanus centurionak a gall hadjárat idején: Hülye vagy bazzeg?

Vidéki 2012.04.27. 14:19:37

@szürkegém:

"Valaki egyenlőbb az egyenlőbbnél?-"

Mindenesetre, nem emlékszem, hogy Gráf József eléggé nagy földbírtokát akkoriban a közvélemény deformáló értelmiség firtatta volna, vagy az után kutakodott volna, hogy hogyan jött létre?

szürkegém 2012.04.27. 14:25:09

@Vidéki: Nem védem Gráfot, ne hidd. Menjen el a f...-ba ő is.
A pecsenyéjét sütögette Ő is . Elvenném tőle is bizisten amit visszaéléssel szerzett. És aztán azon kapálhatna a kenyeréért élete végéig.

asmodean 2012.04.27. 14:27:37

@Vidéki:
Ja-ja már akartam is mondani, hogy a Gráf miatt, kellett a fidesz hűbéreseknek leosztani a földet.
Rohadt elmúlt nyóc év.

Vidéki 2012.04.27. 15:51:00

@asmodean:

Elvesztetted a fonalat.

Szürkegém feltette a jogos kérdést:

„"Valaki egyenlőbb az egyenlőbbnél?-"

Ehhez fűztem hozzá: „Mindenesetre, nem emlékszem, hogy Gráf József eléggé nagy földbírtokát akkoriban a közvélemény deformáló értelmiség firtatta volna, vagy az után kutakodott volna, hogy hogyan jött létre?

Talán a legöregebbek emlékeznek rá, hogy hogyan jött létre Gráf József eléggé nagy földbírtoka, feltehetően a rendszerváltás és a spontán privatizálás zűrzavarában, a közvélemény deformáló értelmiség által festett kép szerint: hőskorában.

Te nyilván nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni.

Te csak a szépre emlékezel.

Járj utána, hogy az Origó, vagy Vastagbőr ingerküszöbe akkor mekkora volt és hova csökkent mostanra?

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2012.04.27. 16:15:17

@Dinos Aurus:
Ezen nem lepődtem meg.
Aki emlékszik a fiúk 1998 - 2002 közötti ámokfutására ott kb ugyanezt csinálták.
Szépen nyugodtan a trambulinról pisáltak a medencébe, amikor meg valaki szóvá tette hogy azé nem kéne, egyből lekomcsizták.

asmodean 2012.04.27. 16:28:51

@Vidéki:

A fonalat te veszítetted el ott, amikor szerinted a gráf birtokai indokolják a a fidesz hasonló rendszerű hűbér rendszer kiépítését. Vagy az, hogy az origo nem járt utána akkor.
Figyelj pöcs, ez nem indok!

Csak szólok a vezér azt mondta forradalom volt, most már minden másképp lesz.

Persze ez is csak lózung volt, ami annyit jelentett, hogy mostantól majd ők lopnak. És erre te meg bólogatsz, hogy hát igen jól van ez így, az egyetlen probléma, hogy van olyan aki ezt szóvá teszt. Birka.

Ezen nem változtat, a bull shit generátorod a magyar és világirodalomból összeválogatott idézeteivel sem.

medvemellszobra 2012.04.27. 18:22:59

@Viktus: Hurrááááááá! :):):)

( @ketroot: Éljen! Ez már csak a színes cukorka a habos torta tetején)

Győztünk elvtársak, győztünk! Mindig is Eurázsiával álltunk harcban.

medvemellszobra 2012.04.27. 18:35:13

@Vidéki:

"Az oligarchia ókori görög szerzők szerint kevesek zsarnoki uralmát jelenti. Az oligarcha (vagy tartományúr) ógörög eredetű szó, amelynek jelentése egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemes, hatalmaskodó főúr, kiskirály. Rendszerint királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától."

Igazad van Vidéki, be kell, hogy lássam. Mert:
1. A király jóváhagyása nélkül nem, hogy nincs privilégium, de még a pofáját sem nyithatja ki egy újságírónak sem, lásd: mobiladós interjúk.
2. A király jóváhagyása nélkül még csak rá sem nézhet a szavazógombra.
3. Habár barátok, testvérek, családtagok dobálják össze a jóval több, mint 1200 ha földeket, kis darabonként valóban alatta vannak.
4. > 1200 ha + mszp-s földesúr = oligarcha
5. > 1200 ha + Fideszes, vagy Fideszközeli és baráti földesúr = a nemzeti termőföld megmentői.

Értem.

UI: "1200 hektár alatti gazdálkodók nem nevezhetők oligarchának, ha az oligarcha eredeti és nem meghamisított jelentésére gondolunk."
Akkor ezt az oligarcha szót mikor is forgatták ki? Nem jó a memóriám, de én olyan úgy emlékszem, valamikor 2002 és 2006 között.

medvemellszobra 2012.04.27. 18:47:06

@Vidéki:

Ne haragudj, lefelejtettem még két érvet:
6. Ha az mszp-s oligarcha lopkodott magának földeket, akkor a Fideszes oligarcha is lopkodhat magának földeket, hiszen ez a precedens feljogosítja komplett falvak és környékének felvásárlására (mint pl. Baranyában).
7a. (Morvai Krisztinás részhez): ha a férj megveszi a házat, a feleség meg bele a bútorokat, akkor logikailag szükségszerűen következik, hogy a bútoroknak semmi köze nincs a lakáshoz, és nem fognak bekerülni az ingatlan területére ezek a berendezések.
7b. Morvai Krisztina és Baló György 2011-ben elváltak. Biztosan nem igazolódik az a régi érveléstechnikai tétel, miszerint, ha egy érvelés hamis tényeken alapul, akkor legyen bár formailag érvényes, tartalmilag semmiképpen sem lehet az.

na szevasz!

Vidéki 2012.04.27. 18:51:37

@abschattung:

Ha így gondolkozol a földbirtok nagyság vonatkozásában, akkor az USA-ban él a világon a legtöbb "oligarcha".

Mégis ők küldtek már több, mint 40 éve űrhajósokat a Holdra és nem mások.

medvemellszobra 2012.04.27. 19:19:01

@Vidéki: Most hogy függ össze a kettő?

Vagyis, ha demokrata az amerikai oligarcha, az káosz, romlás, nemzethalál.
Ha republikánus, akkor viszont néhány év alatt az USA szuperhatalommá válik.

Akkor még, egyszer, sokak után, utoljára.

A propaganda az volt, hogy az egyszerű farmereké lesz a föld, és nem a nemzetvesztő demokratáké. Elvették a demokratáktól, de csak azért, hogy odaadják a nemzeti republikánusoknak. Még ha csakis ezzel a módszerrel lehet az ország szuperhatalom, akkor is az egyszerű farmerek pofájába hazudtak, hogy választásokat nyerjenek.
Közben a farmer és családja éhen döglik. Vagy legalábbis vegetál.

Külön érdekesség, hogy a farmernek esélye sincs földhöz jutni, mert a szabályok a kőgazdag, befolyásos republikánus politikai barátokkal bíró, vagy egyenesen republikánus színekben politizáló hatalmasságokra van szabva. Vagy, ha máshogy nem meg, addig csűrik-csavarják a dolgot, amíg az eddigi bérlő farmer visszaadja, mert ha nem tudja, hogy idejében vethet-e a földbe (1. ha jogtalanul vet bele az is baj, 2. ha vet bele, de más költözik rá, akkor az a más aratja le a terményt, amit a farmer vetett el a múlt őszön, és az is baj), akkor minek bérelje a bevétetlen földet?

medvemellszobra 2012.04.27. 19:22:45

@abschattung: Vidéki, mielőtt megkérdőjelezed az amerikai történelemmel kapcsolatos, vagy külpolitikai ismereteimet: ez metaforikus írás volt.

Republikánus = Fidesz
Demokrata = MSZP

UI: tudom, a valóságban nem így van. A valóságban:
MSZP = MSZMP folytonos utód
FIDESZ = MSZMP & KISZ maffia

medvemellszobra 2012.04.27. 19:28:09

@Vidéki: Én vagyok a hülye, hogy leállok veled vitatkozni! :)
Össze kéne kötni téged és Orbánt, aztán kilőni titeket a Jupiterre! De szép is lenne, Pax Hungária.

UI: na jó, te hiányoznál, te vagy a kedvenc trollom! :)

Viktus 2012.04.27. 19:47:06

@abschattung:

Videki nem tehet róla szegény hülye ebből él ... a kormányzat meg ilyen álomvilágban él Matolcsy Gyuri megmondta Európa itt vergődik a válságban csak mi pörgünk itten :D

medvemellszobra 2012.04.27. 20:57:59

@Viktus: Ja, pörgünk, a nagy fordítókorongon, ő meg a Vezér csunyáján.

Közben írt privátban Enrico is (a TEK-ről megszerezte minden ide kommentelő e-mail címét), azért jön ritkábban, mert náluk is kezdődnek a leépítések, nemsokára elkészül a központban ennek a NER változata: www.vancso.hu/bullshit/
Már csak meg kell várni, amíg a Közgép elküldi a .docx fájlokat, hogy kiírhassák a közbeszerzési tendert. A próbaverzió már használható kb két éve.
"A kormány tipizálni szeretné a fejlődést, hogy minden magyar család nemzeti értékeket felmutatva, a hatalmi centrummal megerősítve indíthasson biztonságos és tartós fejlődési folyamatokat, hogy Európát megelőzve ismét a saját lábára álljon."
Azt mondta, ez a siker újabb jele, meg is mondta a többi kollégának, hogy lám, eddig azért ment a bégetés, hogy szorítsák vissza az állami szektort, most meg ajvékolnak az elbocsátások ellen. Most otthon van szabin, várja a végkielégítését, csak otthonról kommentelget.

medvemellszobra 2012.04.27. 21:50:51

Új Vajna mesefilm a mozikban!
Iskolások ingyen nézhetik meg!

The NER-Team

starring

Vidéki - The incredible Argument Man
Enrico - Captain Fidelitas
Lencsés - The arrogant Grammar Man

PLOT:
Lencsés István a NER-központból hazafelé sétál, amikor a földön kívüli Kuszaszem Mord elraboltatja, és magával viszi birodalmába, az Intergalaktikus Fordítókorongra. Ott szuperképességgel látja el, hogy a jóslat beteljesedjen. Nemsokára visszaküldi a Földre, ahol felveszi a harcot a gonosz Zero ellen a csodálatos Megnevező Erő segítségével. Amikor elkiáltja magát, hogy "Nem bújhatsz el az avatarod mögé, helytelen írásod rólam lepereg", akkor Grammar Man alakját ölti fel, s Zero csahos kutyái (a Kifordított Nagyanyó, Viktus, Ketroot, Csizsikpizsik, Seduxen, Marcellusa, Szasza, Horizont, Ironfist stb.) őrült menekülésbe kezdenek.
De a liberálisok támadásai a Fordítókorong békés lakosai ellen egyre aggasztóbb méretet ölt, felriasztván őket csodálatos álmaikból. Vész fenyeget, hogy az Alternatív Valóság békés tájait a Valóságos Világ pusztító hullámai öntik el.
Lencsés zarándokútra indul Őszöd fekete mocsarain keresztül Felcsút zegzugos tájaira, ahol a labdáttermő csodafa tövében, kis kunyhójában várja őt Enrico. Miután Lencsés elmondja, milyen veszély fenyegeti az Alternaív Valóságot, s azon belül a Fordítókorong országait, elhatározzák, hogy közösen veszik fel a küzdelmet.
Elindulnak Kusza Szemhez, a nagy varázslóhoz, aki látomásaiban és vízióiban meglátja, hogy habár Európa már elpusztult, a jövő még nincs veszve, s a Fordítókorong szabad országait csak az mentheti meg, ha vidéki birtokán felkeresik Cincinatust, akinél a kétharmadik szobának kétharmadik szekrényének kétharmadik fiókjában ott az Aranynarancs, a Rubinsarló és a Gyémántkalapács.
Nabucco gázmezőin keresztül vágtatnak, ám a gonosz EB-sárkány lakik ott. Amikor a Nemzet Erdejének közepén tanakodnak, hogy mitévők legyenek, meglátják, amint egy öreg manó viaskodik a domb oldalában, mert a feje beszorult a wc-csészébe. Kiszabadítják, mire a manó azt mondja: "Eszkep vagyok, a Szeméremdomb lakója, Lázár úr szolgája. Jó tett helyébe jót várjatok, nektek adom ezt a lézerblokkolót, ha jön az EB-Sárkány, vegyétek elő, s kiáltsátok: Kuruzsi-handó bakmacska!" El is indulnak, jön is az EB-Sárkány lángot fújva. Kiáltják a varázsigét, s a lézerblokkoló ízzé-porrá égeti a sárkányt. Eljutnak az oligarchák Szerzett földjein keresztül a vidéki Cincinatushoz, s elmondják, mi járatban vannak. Elmondják a vészt, s kalandjaikat is.
Cincinatus érvelni kezd, s miután a két barát megnyugodva készséggel mindent elhisz neki, előveszik az Aranynarancsot, a Rubinsarlót és a Gyémánt Kalapácsot. Ekkor hatalmas fényesség vakítja el őket, Cincinatusból a fürge eszű Argument Man lesz, ki pusztán a gondolata erejével képes bármilyen érvelést kiforgatni, s a kitalálója ellen fordítani. Lencsés Grammar Man külsejét ölti fel, s így átlát minden avataron. Enrico Captain Fidelitassá válik, aki arroganciájával, erejével bárkit képes kétharmad méretűre zsugorítani. A Fényességből előtör Victor Orchan, és így kiált: "Egyesített hatalmatokból én vagyok a Nemzeti Együttműködés Rendszere!" Majd Zero blogját összetöri, a darabjaiból Terrorelhárító Központot hajtogat, s oda zárja be a gonosz Zero-t és csahos sleppjét.

THE END - illa berek, nádak erek!

:D:D:D:D:D:D Bocs, sok volt a sör. :)

Vidéki 2012.04.27. 22:23:56

@abschattung:

abschattung

Neved németül valami olyan fogalmat fejez ki, hogy leárnyékolás.

Egy műfordító talán „felhomályosításnak” fordítaná, ez fejezné ki jól mondanivalód lényegét, motivációját..

Írod: „ Én vagyok a hülye, hogy leállok veled vitatkozni! „

Te attól függetlenül az vagy, ami vagy, vita nélkül is.

medvemellszobra 2012.04.27. 22:48:51

@Vidéki:

Tudod, ez ilyen Hacsek és Sajó. Érted.
Viszont nagyon örülök, hogy a leárnyékolás-t megnézted valamilyen szótárban, dicséretes. Bár irodalmi fordításból fekete pont!

medvemellszobra 2012.04.27. 22:49:59

@Vidéki: Viszont javaslom, hogy a topik térjen vissza az eredeti témára, vagyis miért kell ahhoz vastag bőr az arcon, hogy az oligarcházás után ismét az oligarchák országa legyünk.

medvemellszobra 2012.04.27. 22:50:37

@abschattung: Vagyis most ne, elutazom, hála a jó égnek. :D

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2012.04.28. 08:07:22

www.scribd.com/doc/91506332/Esettanulmanyok-az-allami-foldberleti-palyazati-rendszer-ertekelesehez

Ángyán József részletes elemzése fenti linken található.

Kedvcsinálónak egy rövid idézet:

"Az ódaítélt 97 bérleti egységből csupán 25! (26,8! %) került az adott településen, helybenlakókhoz, közülük is azonban jó néhányan nem gazdálkodnak"

szmoker (Homo Trollicus) 2012.04.28. 11:08:56

+ Antalffy György
+++ Zimmermann István
+ Tarjányi Antal
++ Mészáros Lőrinc
+++ Flier János
+ Kiss Árpád
++ Farkas Imre
+ Nagy Péter

Mi a faszom ez, összegyűlt a zsinagóga?!

kifordított nagyanyó 2012.04.28. 11:10:25

@abschattung: Én?Dehát én,most miért?:))
Amúgy jó volt.:))

kifordított nagyanyó 2012.04.28. 11:29:05

@ketroot: Valahogy mára ez eltűnt az indexről.

medvemellszobra 2012.04.28. 13:21:07

@kifordított nagyanyó: Ha nem értesz egyet feltétel nélkül mindig mindenben a NER-rel, akkor szükségszerűen a liberálisok szekértolója vagy, amnéziás, nemzetvesztő hazaáruló, a magyar érdekek gáncsosa, az emútnyócév mocskos pártolója, sőt, talán még haszonélvezője is. Nem is vagy magyar, csak egy idegenszívű. Punktum. Ha magyarázkodsz, futóhomok. :D
Tudhatnád, hogy akármi van, mi mindig is Kelet-Ázsia ellensége voltunk, ha meg épp úgy adódik, mindig is Kelet-Ázsia barátja voltunk.

UI: remélem tudod, hogy ez vicc, és Vas Megye (Irónia) volt. :D

medvemellszobra 2012.04.28. 13:29:52

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:
Helló, Vidéki is írt privátban, ma délutános lesz. Bemásolom ide a válaszát.

Írod "magyarázd meg ezt is"
Ángyánt behálózta az ellenség. Le kell számolnunk a belső kártevőkkel, Vastagbőr is éberebb lehetne. Ez nem magyarázat, ez a tény, jó lenne, ha Vastagbőr is felébredne.

írod: "szevasz"
Ezt a fajta köszönést a rómaiak találták ki, a salve, azaz a szolgálatodra egyik változata. A rómaiaknak is volt annyi esze, hogy ne engedjék a németeket (akkor még germánokat) és a franciákat (akkor még gallok) beleszólni a római érdekekbe, országuk ügyeibe, és szolgálták Róma virágzását.

írod: "barom!"
Nem nehéz látni, hogy pontosan te vagy az. Az igazi baromról példát vehetnél, régen a barmok nem beszéltek feleslegesen, csak dolgoztak, hogy a háztáji gazdaság jobb legyen.

írod: "te agyhalott "
Nem nehéz látni, hogy te vagy az, a stílusod alapján. Vastagbőr agyhalála az emútnyócév bűneinek amnéziás tagadásában rejlik.

Ne rám haragudj meg, csak idéztem szó szerint az e-mailje törzsanyagát.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.04.28. 19:35:13

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: Vidéki írt nekem erről. Bár nem nagyon értem, bemásolom:
"Ángyán József egy latin Cincinnati! Itt nincs Oligarcha, csak 6000 nektár fölött.
Gárdonyi is írta a blogjában, hogy míg tart a Tavasz, a fű nő!

A Vastagbőr meg nincs abban a helyzetben, hogy kritizáljon!"

S.O.A. 2012.04.28. 20:13:12

@abschattung: @Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül):
köszönöm a postaszolgálatot, most már szép a hétvégém :)

Albu 2012.04.29. 00:08:39

Nincs ebben semmi meglepetés, legfeljebb a konkrét számadatokban.

lecsó kolbász (törölt) 2012.04.29. 10:20:33

@abschattung: Két jó dolgot olvastam most ébredés után.
1 Felszabadította egyesületünk a süllőt a hosszú hétvégére.
2 A fenti kis meséd:)))) Biztos hogy a sör volt sok ?! :)

medvemellszobra 2012.04.29. 12:11:27

@lecsó kolbász: Hát, fáradtság és sör volt az agymenés oka. De ha jót derültél rajta, már megérte. :D

medvemellszobra 2012.04.29. 12:15:12

OFF: Ma olvastam, hogy úgy látszik, Fletó is törzsanyagból dolgozott. Az eredeti téma (Ángyán bácsi) mellé rakva ismét bebizonyosodott számomra, hogy a sajtó és az internet lehet nagyon hasznos is. Talán szépen lassan mégis kezdenek hullani a férgek!

Kandeláber 2012.04.29. 15:19:35

@ketroot: @abschattung: Az ítéletet kihirdető bíró azt mondta, valahogy így: "A vádlottak nem egységes szándékkal cselekedtek".
Egészen véletlenül találkoztak Veszprémben, véletlenül szurkálták/rúgták fejbe a kézilabdázókat.
Egy halott, két életveszélyes sebesült.
Hát ilyen ország tényleg nincs, ahol ilyen kib.szott ember bíró lehet.

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2012.04.29. 18:33:39

Ez még csak Fejér megye! Hol van még a többi tizennyolc? Kíváncsi vagyok, hogy a Nyerges testvérek megkapják-e egész Szolnok megyét!

kifordított nagyanyó 2012.04.29. 19:27:26

@Kandeláber: a kés is csak véletlenül volt náluk,nem igaz?
Tényleg gyökér a bíró.Ezért szeretem azokat az országokat ahol rendes büntetések vannak azoknak,akik megérdemlik.Pár éve megöltek egy amerikaifocistát.Lehet,mert híres volt at áldozat,de mind a négy elkövető életfogytos ha jól emlékszem.
@Imre Laci: Úgy tűnik van még mit ellopni.:((

Horizont 2012.04.29. 19:39:43

@kifordított nagyanyó:
"vasárnap Kolorédi Adrienn, a Cozma-per elsőrendű vádlott ügyvédje a következő föliratot találta autójának szélvédőjén: „Meg fogsz dögleni mocskos cigányvédő!”
„A levél tartalmából egyértelmű, hogy a Cozma-ügyből kifolyólag, Raffael Sándor elsőrendű vádlott vezető védőjeként kaptam a fenyegetést” – hangsúlyozta Kolorédi. Hozzátette: „a pénteki jogerős ítélet után elszabadultak az indulatok, meggyőződésem, hogy ez az üzenet is ennek tudható be”.
Annak tudható be b+ ! Hogyan lehet védeni ilyen gyilkosokat! Tudom van az a pénz...
De mit lehet felhozni a védelmükre?

Viktus 2012.04.29. 22:18:50

Gyurcsányról nem lesz semmi? ez az újabb produkció ami kiderült róla igazán vastagbőr bajnoki ...

medvemellszobra 2012.04.29. 23:57:11

@Viktus: Szánalmas a Fletó is, ha bebizonyosodik, hogy ő is törzsanyagból dolgozott, talán végre valahára ő is megy a kukába. Nagy a tét, főleg, hogy még ő tartott erkölcsi prédikációt a palibácsi ügye kapcsán. Szerintem is megérne egy misét ez a gennyesség is.

Ilyen diploma/doktori/nyelvvizsga lopás miatt a parlamentünk kb. 80%-át le lehetne selejtezni.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.04.30. 09:36:12

@abschattung: Gyurcsány nem megy a levesbe, akkor sem, ha bebizonyosodna róla, hogy tömeggyilkos, vagy esetleg még rosszabb. Mivel ő vezérnek képzeli magát, mint Viktor. Nem állítja senki félre, mint Viktort. Egyébként már itt is megy a szerecsenmosdatás. Az Fb-n néhányan már mondják, hogy az nem is olyan, meg a szakdolgozatnál lehet ilyet tenni. Mintha a Fideszeseket hallgattam két hónappal ezelőtt.
Egyébként a Kettős mérce blognak itt van egy jó szösszenete erről a gondolkodásról. Idesmittizem, (vagy idefletózom?):
magyarinfo.blog.hu/2012/04/28/az_igazsag_kisajatitasa

Virág et. 2012.04.30. 09:45:35

@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül): Hülyék mindkét oldalon vannak. A facebookos rajongóktól kár észt várni, azok Vidéki kategóriás emberek, akik hisznek és nem gondolkoznak. Most épp Gyurcsányban, korábban az aljas merény áldozatában. Vicces, de az a Bencsik-műsor, ahol az a négy futóbolond mosdatta Schmittet, az egy az egyben levetíthető lehetne Ferencre is. Még az "elnök úr" kifejezést sem kell bántani, mert Gyurcsány is elnök, pártelnök.

medvemellszobra 2012.04.30. 10:26:11

@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül): @Virág et.: Maci, a sajtó és a közvélemény nyomása fontos lehet.
Schmitt papát sem az agymosott hívek küldték el a retekbe, hanem a közvélemény nyomása.
Még nincs bebizonyítva a dolog, mint palibácsinál, de ez a magyarázkodás nem kicsit büdös. Persze, ugyanaz a címe, bírálata, mi? A szakdolgozatok elvesznek mi? Az egyetemen sincs meg, a lakásban sem és a kedves mamánál se, mi? Ja, ez így szokott lenni, az ember elhányja a szakdolgozatát, diplomáját, érettségiét a költözéskor... Ha bebizonyosodik kotródnia kell. Főleg a Schmitt-üggyel kapcsolatos erkölcsi prédikációi után.
Egyébként lehet, érdemes lenne a sajtónak kicsit körülszaglászni másoknál is. Pl. lehet, hogy dajcstomi is 1999 óta diplomás jogász, de 1998 óta volt sportminiszter, és sokkal régebb óta egy tahó, akiből nehéz kinézni egyetemi végzettséget.

Wikipédia:
"1998-ban Orbán Viktor akkori miniszterelnök őt jelölte az újonnan megalakítandó ifjúsági és sportminiszteri posztra, amelyet csak 1999-ben tudott betölteni, mert a posztot csak államvizsgázása után foglalhatta el (Deutsch 1992-ben csak abszolutóriumot szerzett és Orbán csak az államvizsga után engedte meg, hogy miniszter lehessen). Posztját a 2002-es kormányváltásig viselte. Emellett 1999 és 2001 között a MOB egyik alelnöke volt."

Képviselői adatlap, iskolai végzettség:
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=d333&p_ckl=38

Biztos nála sem függ össze, hogy évekig csak politizál, és amikor a miniszterség múlik rajta, akkor hipp-hopp lediplomázik.

Szóval érdekes dolgok derülhetnének ki, remélem a palibácsi indította szarlavina elsőként Fletót sodorja el...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.04.30. 11:39:10

@Virág et.: @abschattung: Engem csak az zavar, hogy akik véres szájjal fröcsögtek Plagi Bácsi miatt (mondjuk, jogosan,) azok most a Fletót védik. Rövidtávú memória is kiégett, nemcsak a hosszútávú?
Egyébként Tompikánál én is éreztem azt, hogy hipp-hopp meglett a diploma, amikor kellett. Természetesen az őt vizsgáztatók is megszólalhatnának. Vagy nem mernek, mivel vaj van a fejükön.
Azt gonodolom, hogy lehet, hogy azért nem értették meg Plagi bácsi ügyét a T. házban, mert mindegyiknek így készült a diplomája/doktorija, (Tisztelet a kivételnek,) és természetesnek vélik. A furcsa nekik az, hogy a Plebs ez ellen felemeli a hangját, miközben kussolni, dolgozni és adót fizetni kellene, nem pedig itt becsületben megöregedett olimpiai bajnok doktoriját firtatni.
(Mellesleg Farkas Péter is olimpiai bajok volt.)

kifordított nagyanyó 2012.04.30. 12:14:58

@Horizont: Úgy legyen,ámen!
@Viktus: Kit érdekel?(ásít)
@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül): Ő már leszerepelt.Ugyanúgy,mint plagibá,és nem csak a diplomája miatt.

kifordított nagyanyó 2012.04.30. 12:23:41

Emberek!Valami moderátor van a neten a bőrön?
Semmi olyat nem mondtam amit nem lehet de nem engedi elküldeni a kommentet!!
Mér van ez?

Virág et. 2012.04.30. 12:28:32

@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül): De ki védi Fletót? Én csak a népszaván olvastam mosdató cikket, a nol, az atv.hu, az index, az indexes blogok (vincent, varanus) elég egyértelmű véleményen van. És az nem a mosdatás.

Amúgy meg, ahogy már írtam is, miattam bármi lehet Ferenccel, ma már nem meghatározó figura, nem vezére ő semminek.

kifordított nagyanyó 2012.04.30. 12:33:15

Bazd meg! Mi a faszért nem lehet leírni egy régi film címét ide???
Na szóval ez az egész olyan,mint a dollár... papa,hogy mindenki benne van.

kifordított nagyanyó 2012.04.30. 12:33:49

Végre hagyta leírni!
Na viszlát.

medvemellszobra 2012.04.30. 13:18:20

@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül): @Virág et.: Virág, ő igenis számít még, nem azért, mert bárki szeretné, hitelesnek tartaná, vagy komolyan venné, hanem mert:
1. ő erőlteti izzadságszagúan, hogy fogadja már el a nép őt, mint a demokratikus értékek erkölcsös, meghatározó védelmezőjét.
2. Miközben azt sem veszi észre, hogy már a puszta közéleti-politikai léte is alibi a jelenlegi kormány minden baklövésének, kommunista-feudális építkezésének, lopásának.

www.szuveren.hu/tarsadalom/gyurcsany-bizonyitvanya

Jó publi, bár Fletó van akkora barom, hogy ő ne mondjon le a mandátumáról, közéleti és politikai szereplésről, akkor is, ha kiderül, hogy csalt a szakdolgozatával. A demokráciának eddig is csak úgy segített, mint a sportszeletes csávó.
Még kiderül, nagyon max. péntekig van ideje megtalálni a dolgozatát, és bizonyítani, hogy ő írta, védte, lábjegyzetelte. :) Nem lepne meg egy kicsit sem, ha csalt. Egy brancs.

medvemellszobra 2012.04.30. 13:27:10

@kifordított nagyanyó: ha Firefoxot használsz, tiltsd le az automatikusan beépülő NER-plugint! :D

medvemellszobra 2012.04.30. 16:10:35

@abschattung: Egy brancs... MSZMP - KISZ :D:D:D

"Ha egyszer lesz egy rendszerváltás, ez a blog lesz a vádirat."

www.pecsistop.hu/velemeny/eloszor-schmitt-majd-gyurcsany-tamadnak-a-posztkommunistak/1032813/

Nyuggervadász 2012.04.30. 22:09:14

@Vidéki:
Több napot külföldön töltöttem, de hazaérkezésem után azonnal a te kommentjeidet kerestem (és mindig ezt teszem, ha röhögni akarok!). Ilyen kapitális barmot, mint te, ritkán látni.
Egy jó tanácsot azonban fogadj el: ha már "hozzászólsz" egy témához, próbálj észérvekkel operálni,
(tudom, a te szellemi qualitásod ismeretében ez nagy kérés!), de ne hozz fel "példákat", mert szerencsétlen módon, mindig olyanokkal próbálod nyomatékosítani mondandódat, amelyek még köszönő viszonyban sincsenek az adott témával. Így, még röhejesebbé teszed magad!
Hidd el, "főnökeidnek" untig elég, ha naponta ötször fényesre nyalod a seggüket, nem kellennek
plusz erőlködések... A "hűségbónuszokat" így is megkapod tőlük. Hiába égeted magad tovább,
újabb hűségpont nem jár! Apropó, hűségbónusz! Miben kapod? Bözsi kártyát ne fogadj el, mert azok a szemét CBA-s fiúk aljas módon, magas "felárral" dolgoznak!

Megdobbent 2012.05.01. 02:42:23

Ha tehat a fidesz ellopja (de szo szerint) a helyi gazdaktol komplett Fejer megyet, akkor vilagos, hogy Gyurcsany (senki altal nem latott/elemzett) szakdolgozata a vilagos ellencsapas.
Na akkor bar pusztaba es istentelen ostobaknak orditom, de hipotetikusan tegyuk fel, hogy Gyurcsany egy az egyben masolta, sot agyonvert valakit a szakdolgozataert. Ezt veve alapul kernek valaszt smitpaca es Gyurcsany tekinteteben az alabbiakra:

- Gyurcsany a nevet hamis dr-el kiegeszitve hany olyan torvenyt irt ala, ami hatarozottan karositotta a magyar allampolgarokat es nevetsegesse tette Magyarorszagot a civilizalt nemzetek szemeben?
- Gyurcsany a masolt/hamis/rabolt szakdolgozataval miert tudta 180-on tartani a CHF-et?
- Gyurcsany, az ordogtolvalo a benzint lelopta 297-re, bezzeg most jobb

Meg egyaltalan, kell nekem ilyeneket kerdeznem? :/ Pfij.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.05.01. 10:39:48

@Megdobbent: Nem ellencsapás. Mindkettő vastagbőr. Bár Fejér megye területének kijátszása a haverok felé magasan nagyobb, mint Gyurcsány esete a szakdolival, de az sem elhanyagolható. Itt nem a vagy-vagy, hanem az is-is szerepel.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.05.01. 11:22:09

@abschattung: Egyszer írta Zero,hogy lehet hogy a fidesz beépített embere.
@Megdobbent: Az a baj,hogy amit felsoroltál,még arról is a fecó tehet,mert részben miatta lett kétharmada a másik rohadék bandának.:))

loop80 2012.05.01. 13:07:26

@ketroot:

OFF

A Cozma-ügy ítéletéhez kapcsolódóan:

Ha valaki szórakozni megy, miért visz magával kést? Én olyankor csak pénztárcát, lakáskulcsot és telefont tartok magamnál (esetleg BKV-bérletet, ha viszonylag messze megyek).

A fentihez hasonló esetekben NÁLAM súlyosbító tényező volna (mondjuk + 5 év), ha valaki késsel megy szórakozóhelyre. Az meg pláne, ha használja is!!!

Sztojka 2 év múlva szabadulni fog. Szerintetek megváltoznak addigra a szórakozási szokásai?

Durva ilyesmit leírni, de Magyarországon már nem cigányprogram kellene, hanem cigánypogrom... A multikulti Nyugaton sem működőképes, ne is áltassuk magunkat.

Igazuk volt a rómaiaknak: "Hasonló a hasonlónak örül".

dr. Aullah 2012.05.01. 16:46:39

Durva hétvége volt, remélem lesz jó sok poszt holnap. Zéró? Palmi?
Pl itt a kedvencem, hogy gyurcsány plagi... ja bocs, nem szabad leírnom, mert kiperel a nemlétező vagyonomból.
index.hu/video/2012/05/01/gyurcsany_majus_1/
Akik a videón szerepelnek... azokat mind.... durr durr, ha értitek mire gondolok.

Vidéki 2012.05.02. 10:05:07

@dr. Aullah:

Írod: "a bocs, nem szabad leírnom, mert kiperel a nemlétező vagyonomból"

Ehhez viszont Gyurcsány több milliárdos vagyona, amit a rendszerváltás hajnalán kapcsolati tőkéje felhasználásával, az "eredeti tőkefelhalmozás" technikájával szerzett meg, neki minden lehetőséget a kezébe ad.

József Atilla írta régen:

"A "jogállamban" a pénz a fegyver..."

„A hadviselés itt ma más,

A hős a kardot ki se rántja,

Bankó a bombarobbanás,

És mint fillér száll szét a szilánkja.”

tulajdonnélkülitulajdonos 2012.05.02. 10:57:34

Nem értem mit kell ezen felháborodni. Tipikus orgazdatársadalmi jelenség. Tegnap neked, ma neki. Mint a hiénák, egytől egyik büdősek, de melyik csapat van többen. Most ezek. Tegnap a sógoruk. Itt az a felháboritó, hogy az Esterházyaknak semmi nem jutott a tulajdonukból.

ketroot 2012.05.02. 16:43:34

Gyerekek, ez az igazi komcsitempó:

napraforgoblog.blog.hu/

Hát nem kreáltak egy blogot is hozzá? Undorító.

Zuzu Petals 2012.05.02. 17:33:34

@ketroot: Iszonyat, bazmeg! Nem jutok szóhoz. Az MTI átvesz egy blogbejegyzést egy olyan szerzőtől, aki ma regisztrált, ma csinálta a blogját meg az első és egyetlen bejegyzését.
Hányinger!
Legalább előkészítették volna 1-2 hétig. Számomra ez az eltelt 2 év leggusztustalanabb húzása eddig.

Horizont 2012.05.02. 20:04:28

Fejér megyét most már aztán úgy kipipáltuk, több napon keresztül:)))
Mire megemésztettük már itt is van a válasz ( @ketroot: ) ami még borzasztóbb.
Mennyire néznek hülyének minket???? Jelzőt se lehet erre találni......

medvemellszobra 2012.05.02. 20:46:51

@ketroot: @Zuzu Petals: @Horizont: Most meg mi a baj? Le van papírozva, ez a lényeg mindenhol, nem? :D A blog és a poszt előbb volt a neten, mint a cikk, és minden médium meríthet blogokból. :D:D:D:D:D
Tudjátok, annyi baromság, arcátlanság, szemétség, genny-mocsok jut minden hétre, hogy nem éri el az ingerküszöbömet egy ilyen. Tényleg. Ez szomorú, de tényleg nem...

UI: Kezdem azt hinni, hogy az "elitünk" részéről ez valamilyen tudatos stratégia része.

medvemellszobra 2012.05.02. 20:58:17

@ketroot: komcsitempó.
A mesémben is megírtam, hogy a legjobb lenne a Pártnak logo-t váltani. Vagy az országnak címert. Merjünk nagyot álmodni!
Sarló és kalapács fölött egy arany narancs. Mindez a régi, pajzsos háttérrel. A nemzeti mottó alatta: "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk."

Hm. A valóság felülmúlhatatlan. Narancs gömbön sarló és kalapács. Valami ilyesmi, csak búzakalász nélkül:

www.diosdifidesz.hu/hirek/2011/12/08/husz-eve-omlott-ossze-a-szovjetunio/

És a diósdi szervezet honlapján találtam, zseniális, a valóság tényleg lepipálhatatlan! :D:D:D

tintamin 2012.05.02. 23:35:02

Nem értem, mi a probléma.
"Ne mi nyerjük a legnagyobbat." Ők nyerték? Nem. Nahátakkor?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.05.03. 06:48:28

@abschattung: Az Orbán első kormányzása is ilyen volt.

Mikor 7 évvel később kérdezték a fiatalok, hogy mi volt a gondom a jólkormányzással, nem tudtam fölsorolni a napi akárhány botrányt, amit a négy év alatt egymásra lapátoltak.

Bezzeg a Horn érát egy mondattal le lehetett húzni a klotyón - Bokros csomag volt és Tocsik.

Asszem már most bajba lennénk, ha Viktor két évét kéne ilyen szépen leírni.
Minden napra új mese.

süti beállítások módosítása