Skip to content


       Szűrés lista

Rekord: négy óra alatt a blogregisztrációtól az MTI-hírig

Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég!
A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.
  Blogger legyen a gáton, aki ezt utánacsinálja, sajnos nekünk több ezer poszt és 4,5 év után sem jött össze, nem jutottunk el soha az MTI-hírig.
Nagyon tud ez a napraforgo966!

A "blogger" persze nem az időjárásról írt, hanem egy egészen sunyi lejártóposztot készített Ángyán Józsefről. Ángyán, a lemondott államtitkárt az oligarchák miatt távozott, és azóta sem tart lakatot a száján, többek között a hétvégén az FN-nagyinterjúban mesélt érdekes dolgokat.

"Budapest, 2012. május 2., szerda 14:10 (MTI) - A napraforgoblog szerint Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára azért távozott a tárcától, mert "két haverját" felmentette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter." - írta az MTI, majd pontról-pontra idézte a blog "állításait".

A Kettős Mérce blog rákeresett de semmilyen napraforgó blogot nem talált, így az MTI 16:31-kor kiadta újra a "hírt", de már linkelve a blog címét.

A lejáratókampány nem egy bonyolult dolog, persze okosan kell csinálni, nem így ...de úgy látszik, ezek csak erre képesek.

Valamelyik nagyokos agytröszt kitalálta, megcsinálta a blogot, a linket meg átküldte az MTI-nek és valószínűleg egy telefon is ment, hogy legyen lehozva MTI-hírként. Még az is lehet, hogy jól megdicsérték egymást, hogy mennyire kurva jól csinálták ....

Az MTVA azonban évi 70 milliárd adóforintból gazdálkodik, én pedig nem szeretnék semmilyen lejártókampányt finanszírozni....

belénessy.jpgBelénessy Csaba MTI-vezér egyelőre csak annyit nyilatkozott az ügyről, hogy "a napraforgo blog létezik és mi úgy ítéltük meg, hogy az MTI által idézett írásnak hírértéke van. Ezt támasztja alá a Vidékfejlesztési Minisztérium nyilatkozata is. Reméljük, hamarosan közölhetjük Ángyán József volt államtitkár véleményét is."

"Hírértéke van" ... ez alapján az MTI-nek sűrűn kellene szemléznie a blogok tartalmát, de mégsem születnek blogbejegyzésekből MTI-hírek.
Természetesen semmilyen más fideszes képviselőt vagy miniszert, államtitkárt mocskolódó blogbejegyzésnek nem lenne soha "hírértéke" az MTVA-nál, érdekes módon az Ángyánt támadó bejegyzés pár órán belül az lett ....

Az LMP tiltakozó levele mellett szerencsére Ángyán sem hagyta magát, és nyílt levelet írt Belénessynek:


"Az MTI 2012. május 2-án 14 óra 20 perckor közreadott egy engem lejáratni szándékozó koncepciós irományból kreált hírt, amelyet visszautasítok. Az abban foglaltak minden alapot nélkülöznek, egytől egyig szemenszedett hazugságokat tartalmaznak. Visszautasítom továbbá azt az eljárásmódot, ahogyan az MTI, az ország közpénzekből fenntartott hírügynöksége egy hivatalosan nem létező blogon ma megjelentetett első és egyetlen bejegyzésből "példás" gyorsasággal, néhány óra leforgása alatt országos hírt kreált anélkül, hogy a bejegyzés tartalmát bármilyen módon ellenőrizte volna.

Követelem, hogy a jó hírnévhez való jogom durva megsértését helyesbítő közlemény azonnali kiadásával korrigálják, s erre külön hívják fel azon sajtóorgánumok figyelmét, amelyek az Önök hírét átvették! A helyesbítő közleménnyel egyidejűleg az MTI jelen levelemet is hozza nyilvánosságra!

Követelem továbbá, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen "1 napos blog" első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél, különös tekintettel arra is, hogy ki vagy mely intézmény volt a "figyelemfelhívó hírforrás"! Elvárom, hogy a vizsgálat eredményeiről engem informáljanak és a közvéleményt tájékoztassák."


Egyre csak szaporodnak az anomáliák az MTVA háza táján, hétfőn kiderült, hogy Ipkovich György MSZP-s képviselő magyar hangja Schiffer András (LMP), az MTVA szerint Schiffer félreértette a dolgokat, ez nem cenzúra volt, hanem "hallgatóbarát szerkesztői eljárás".

És végül egy friss hír:
"Politikailag elfogultnak és bizonyítékok nélkülinek tartja a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Freedom House jelentését, amely szerint Magyarországon csak részben szabad a sajtó."

Címkék: fidesz ángyán mtva

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr374485417

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégsem lesz telefonadó! 2012.05.03. 20:08:47

- Szervusz kisonokám! Leteszem, de azonnal hívj vissza.- Csókolom nagyi! Valami baj van, hogy ennyire sürgős?- Ne húzd az időt, sokba kerül nekem a hívás. Hívj vissza azonnal! (katt)- Itt vagyok nagyi! Nagyikám, elfelejtetted, hogy azért vettem neked e...

Trackback: Mit is mondott Gyurcsány Ferenc '89-ben? 2012.05.03. 10:59:26

Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak új...

Trackback: Mit is mondott Gyurcsány Ferenc '89-ben? 2012.05.03. 10:59:11

Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak új...

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.05.03. 10:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vittore. 2012.05.03. 09:32:06

Detto, mi is aterezzuk a helyzetet, zero.

DArchAngel 2012.05.03. 09:45:13

Szánalmas. Még ezt sem tudják jól megcsinálni. Pedig ennyi pénzből futná rá, de annyi eszük van, mint egy marék agyhalott molylepkének. Elkeserítő.
Ha 2014-ben csak ez az egy párt indulna, akkor se szavaznék rá. Soha a büdös életbe. Az MDF-SZDSZ-MSZP már eljátszotta a lehetőséget, hogy értelmes ember rájuk szavazzon. A FIDESZ most játssza el. Szavazzunk fasszal ? :)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.05.03. 09:47:08

Fergeteges ez a hírgyár.

A négy órába az is belefért, hogy a hírgyár kérésére a Földművelési Minisztérium ellenőrizze az Ángyán haveri körét és rokoni fokát,

ripsz...ropsz.
...

ámbátor 2012.05.03. 09:48:14

Ezenkívül azt is megtudhattuk az MTI-től, hogy: "Megharapta a táska a zsebtolvajt"

Már amikor - a független hírügynökség kinyírása érdekében - ingyenes lett az MTI hírszolgálata, tudni lehetett, hogy ezentúl a pártpropaganda és a bulvár-kisszínes valamint az ordító szakmai hibák egyvelege lesz az MTI új profilja. Így is lett.

Transylvanianmixedgrill 2012.05.03. 09:52:17

"Haveri kutya" után itt a "haveri blog".

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.05.03. 09:53:36

Ezek szépen alulmúlták a szockókat is. Vitya nem hazudott(!), amikor kijelentette, hogy 2010 történelmi lehetőséget hoz. Gyurcsányékkal együtt kellett volna elzavarni ezeket is.

Kicsit gyomorforgató az egész orbánizmus de a mienk. Ez a Belénessy amúgy tud tükörbe nézni, meg amúgy az ilyennek a családja, barátai mit szólnak? Vagy azok is ugyanilyenek? Ez a kérdés amúgy áll a Lázár-, Kövér- , stbstb politikustipusra is. Ez valami beltenyészet lehet. Az elitünk. Csupa hazug tolvaj, nulla gerinccel ám szép hosszú szaros nyelvvel megáldott genetikai hulladék.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.05.03. 09:56:48

Ez ami ebben az orszagban megy bazmeg... beszaras, akkora parodia. Mintha Dr. Genya akarna vilaguralomra torni felhulye, klonozott katonakkal... immar tokeletesen latszik hogy milyen az, amikor a sotetseg parosul a szervilizmussal, es a kontraszelekcio miatt ez a jelenseg valoszinuleg fokozodni fog. Sok moka es kacagas lesz meg itt, mert ez meg nem a legalja! A fideszesek tudnak meg ennel is hulyebbek es inkompetensebbek lenni, en bizom benne, szeretnek rohogni meg sokat.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.05.03. 09:58:26

@DArchAngel: Álmodik a nyomor, de mi van, ha Ángyán fogja magát, és pártot alapít?

stoppard · http://forint.blog.hu 2012.05.03. 10:01:39

a poszt vissza volt dátumozva. Az mti hír megjelenésének pillanatában ilyen blog nem volt, a blog.hu akkori adatai szerint a szerzője viszont már létezett: 0 kommenttel és 0 bejegyzéssel...

Virág elvtárs, ez az ítélet.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 10:06:19

nem is tudom miért, de erről a harmatgyenge próbálkozásról ez jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28

Tűűűűűz balfaszok!

Q-in-Law 2012.05.03. 10:09:39

Nem tudom, elég fura próbálkozás. Őszintén szólva annyira nem is vall rájuk, ha ki akarnák csinálni Ángyánt mindenestől, akkor ráküldték volna a Magyar Nemzet-HírTV kombót.

stoppard · http://forint.blog.hu 2012.05.03. 10:09:46

elszállt a kommentem (ha mégis duplázok, bocs):

az mti hír megjelenésének pillanatában nem létezett a forrásként megjelölt blog. A poszt nyilván visszadátumozott (pontosabban előre megírt, de elfelejtethették kiélesíteni). A szerző viszont már regisztrált, csak éppen abban a pillanatban 0 poszttal és 0 kommenttel állt...

Vagyis Belénessy Csaba független hírügynökség-vezető a pofájába hazudott a Zembereknek.

Virág elvtárs, ez már az ítélet.

Q-in-Law 2012.05.03. 10:10:17

Nem tudom, elég fura próbálkozás. Őszintén szólva annyira nem is vall rájuk, ha ki akarnák csinálni Ángyánt mindenestől, akkor ráküldték volna a Magyar Nemzet-HírTV kombót.

mim 2012.05.03. 10:22:27

Szerintem simán a blogterrorizmust akarják mint fogalmat elterjeszteni.
A minisztériumok meg majd kiadnak egy 'jószándékú tévedés' vagy 'félreinformált munkatárs' nyilatkozatot - 18-ik oldal két reklám között.

Lelki szemeimmel már látom a felháborodott fideszes képviselőket, akik megvédik egykori társukat a rágalmazó blogterrorizmustól. De előtte kis időt kell hagyni, hogy rotyogjon a fazék és az indulatok.

Ami betett az egész műveletnek az a blogolás kultúrájának - igen van kultúrája, de legalábbis szokásrendszere - hiányos ismerete.

DArchAngel 2012.05.03. 10:25:55

@Dr. TaTa86: Kicsinálják így is, hát ha még pártot is alapítana...

zsoltix 2012.05.03. 10:31:20

Kíváncsiságból én is rákerestem az mti által idézett mondatokra tegnap, de csak az mti által idézett mondatokat adta ki a gugli, az "eredeti" bejegyzés sehol.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.05.03. 10:31:38

@Q-in-Law: Mert lehet, hogy felülről még nem jött meg a kilövési engedély, csupán az érdekelt oligarchák mozgattak meg néhány szálat. MTI-re tellett Hír TV-re, Magyar Nemzetre úgy látszik nem.

@DArchAngel: Hát, nekem már úgyis hiányzik a könnygáz. Legalább izgi 2 évünk lesz a választásokig.

josip 2012.05.03. 10:32:56

@DArchAngel: Magyarországon jelenleg nincs olyan politikai szervezet, amire ép ésszel rá merném bízni akár távirányítós kocsi kormányzását, nemhogy egy országét...
Mi lenne, ha a következő ciklusra bérelnénk egy kormány olyan helyről, ahol jobban értenek hozzá?
Mondjuk Svájctól vagy Japántól, biztos tudnának néhány értelmes hihető politikai személyt kölcsönözni, ha már nekünk nincs is...

---
Az ötlet nem saját.
Forrás: Nem emlékszem. Talán évekkel ezelőtt olvastam egy blogban, vagy még régebben, de most nem találom/nem jut eszembe...

mh1973 2012.05.03. 10:34:13

Sajnálom Ángyánt, mert ezért a nemes tettéért el fogják űzni az egész országból és ellehetetlenítik az egész családját, rokonságát! Minden tiszteletem az övé, hogy kiállt az ügye mellett, hisz tényleg gusztustalan, hogy olyan emberek földjét bérbe adták a talpuk alól, akik arra vettek fel uniós támogatást és most fizethetik vissza az összes zsetont és undorító, hogy a fejér megyei földek 77%-a haverok kezébe került 50, azaz 50 évre! :(

lightby 2012.05.03. 10:35:05

én a 2012-es goldenblog-díjat a napraforgó blognak adnám ezek után... :)

Secnir 2012.05.03. 10:37:04

@Dr. TaTa86:
"de mi van, ha Ángyán fogja magát, és pártot alapít? "

hát akkor ugye FÜGGETLEN lesz, mert kilép a fideszből. Mivel a föld ügye szent a számára, tehát ebbe az irányba mozdul el. Félti a KISembereket, meg a GAZDÁKat, azt hiszem adott a név. pláne ha SZÖVETSÉGbe tömöríti őket.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 10:38:08

@Secnir: ez 10 pontos komment volt :)))))

Istenem, és akkor megint hallgathatnánk a kupolás-kupiban az örökzöldet:

"HornGyulaaaaaa monnyoooooonleeeeeee!" :DDD

szmoker (Homo Trollicus) 2012.05.03. 10:45:29

Nah, amikor Ángyán elkezdett lázadozni, már lehetett tudni hogy ezért még megkapja a körmösét.
És lám.

Legyen hálás, le is lövethették volna.

@mh1973: a Kalasnyikov még arra is jó. Lesz még ezekből vagdalthús előbb-utóbb.

Link Elek 2012.05.03. 10:48:47

A kommunista diktaturanak volt modszere, hogy olvasoi levelben uzentek a parttarsaiknak.
Most a fideszes diktatura is elkezdte

kulonosebben nem meglepo, mint ahogy az sem, hogy az MTI-nek semmi koze a kozszolgalathoz, hanem a diktatura propagandaja tartozik hozza

sárkányfő 2012.05.03. 10:52:35

@zsoltix: @stoppard:
Én is rákerestem tegnap a blogra, és a google nem találta. Na most ez mennyire hihető? Egy cikket egy perc alatt betáraz. Most megnéztem ezt a másfél órája kirakott vastagbőr-posztot, már ezt is megtalálja a google.

Kéne csinálni valakinek a egy próba-blogot, és 10 percenként rákeresni, hogy mennyi idő után tárazza b a google és dobja ki ha rákeresnek.

Ja, amúgy meg Budai Gyula akciója ez az egész.

hengerfejtömítés 2012.05.03. 10:53:23

Ipkovich-al kapcsolatban kivételesen igaza volt az MTVA-nak, teljesen hallgathatatlanná tette a volt kommunista ügyész az Ütközőt. Érdemes meghallgatni a hangtárból: http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-05-01

Morcos Kartal (törölt) 2012.05.03. 10:54:43

Off, de csak kicsit (a "mi megy ebben az országban" apropóján jutott eszembe):
"A legutóbbi megbeszélésről az egyik, neve elhallgatását kérő résztvevő azt mondta a hvg.hu-nak, hogy bár Balog Ádám helyettes államtitkár láthatóan érti a [mobil] cégek felvetéseit (vagyis, hogy bő egy hónap alatt, ha tehnikailag nem is volna lehetelten egy ekkora, a piaci helyzeteket is alaposan befolyásolni képes szerkezeti díjátszabás véghezvitele, az igen komoly költségek árán volna csak kivitelezhető, amire a cégeknek most a legkevésbé van szükségük), de az NGM-es tisztviselő arról beszélt, hogy a mobilszolgáltatóknak ezt az állami bevételt biztosítaniuk kell."
hvg.hu/gazdasag/20120502_Matelcsy_mobilszolgaltatok_otletelnek

KELL, értitek? Mint a maffia, aggyatok pénzt, mert ha nem, ELVESZEM!
Szerencsétlen Ángyánnal is ez történt, valaki jól akart feküdni a keresztapánál, és csinált egy ilyen kis magánszámot, csak épp balfaszul sült el. Hiába, ezek a fidesznyikek nem értik a 21. század szellemét. Látszik, hogy a Kádár-korszakban szocializálódtak.

Nyuggervadász 2012.05.03. 11:05:59

Gyerekek, hol a Vidéki, hogy földbe döngölje, lealázza Ángyánt, ezt a "fidesz szent, szűzi testén felkapaszkodott, élősdi mételyt, aki nem átallja rossz hírét kelteni ennek a tévedhetetlen, csak a nép, mi több, a nemzet érdekeiért, éjjel-nappal, fáradtságot nem kímélve, oroszlánként küzdő PÁRTOT" ?? :-))))

régészbúvár · http://buvarregesz.blog.hu 2012.05.03. 11:12:02

A konkrét politikai tartalomtól elvonatkoztatva, pusztán elvi síkon így tudsz MTI hír lenni:
Írsz egy anyagot, majd elküldöd az MTI-nek (pl. egy szerkesztőnek). Ízlés szerint nyithatsz neki blogot is, ahová feltöltöd, és esetleg ők belinkelik. Ebben semmi összeesküvés sincs. Nekem már sikerült, politikamentes témában, politikamentes tartalomal.
Apropó: hogy lehet az Index címoldalára kerülni? Régóta blogolok, de sosem sikerült.

A tartalommal kapcsolatban persze naívság lene azt gondolni, hogy random válsztotta ki az MTI az anyagot a sok jelentkező közül... Mindenesetre sok értelme nincs diktatórikus médiablogolásról írogatni, mert egy diktatúrában erre semmi szükség sem lenne.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.05.03. 11:15:34

"Profi lejártókampányt szeretne?
Ne habozzon, hívja még ma a "Rákosi legjobb tanítványa kft-t" !
Twitter, tumblr, blogok, fórumok,Facebook - nálunk minden csatornán dübörög a lejáratás!

Ne bízza kezdőkre, amatőrökre!
Cégünk magas szintű MTI - MTVA - MNO kapcsolatokkal rendelkezik.
Amit Ön kigondolom, holnap már a web2-őn dübörög!
Ne habozzon, hívja még ma a "Rákosi legjobb tanítványa kft-t" !"

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 11:17:28

@zero: Jaaj Zéróó!Süt a posztodból az irigység.Fáj mi,hogy a profik mennyi mindent elérnek?
Tessék jobban dolgozni és egy nap talán neked is összejön!:))

biobender 2012.05.03. 11:20:21

Orouljunk, hogy legalabb Orban Viktor ismer a kulonbseget a fax es az e-mail kozott. Talan erdemes lenne a berenceinek egy kis fejtagitot tartania? Vagy felkerhetne Borata-ot Kazahsztanbol, ha mar arra jar.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.05.03. 11:21:51

@kifordított nagyanyó:

Igyekszik az ember, de sajnos fejet kell hajtanunk a nálunk sokkal profibb blogtársunk előtt ....

debreceni.blog 2012.05.03. 11:23:20

"A követhetetlen fideszes morális követelményeknek ezek szerint innentől kezdve teljesen tiszták az alapjai (most már), ha valakiről kiderül, hogy csalt, hazudott, satöbbi, akkor azonnal vennie kell a kalapját."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2189_plagiumok_tavasza

PR-küszöb 2012.05.03. 11:24:54

Azon elgondolkodott valaki, hogy ez az egész - mely olyan nagyon szeret az Egész képében tetszelegni - szóval, hogy ez az egész hova vezethet - vezet - kell vezessen?
A folyamat igenis extrapolálható, függetlenül attól, hogy a kognitív disszonancia kit és milyen módon ment fel időlegesen a személyes, emberi felelősség alól.

Mert nem azok írják a történelmet, akik csinálják...

Gonosz Repülőmókus 2012.05.03. 11:25:37

Ha ilyen ütemben halad tovább az evolúció, akkor a lumbricus terrestris (alias: földigiliszta) is előbb fog gerincet növeszteni, mint a politicus hungaricus (és csicskásaik persze). Ráadásul míg az előbbi nélkülözhetetlen, hasznos, addig az utóbbi az egyik legkártékonyabb lény az egész világegyetemben. Egyedül akkor hajt némi hasznot, mikor életciklusa végén táplálékul szolgál az előbbinek. Azonban ezzel is csak minimálisan tudja csökkenteni azt a mérhetetlen kárt, amelyet élete során okozott.
Irtandó!

JohnHenry 2012.05.03. 11:26:01

vajon melyik minisztériumi irodában készült az a blogposzt?

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 11:28:05

@zero: nocsak: új avatar? látom Te is tisztelegsz az új álamfő előtt!

ez (K)Áder Janinak melyik arca is? a dühös? a büszke? a boldog? :DDDDD

szebbjovo.hu/images/2012/05/ader.jpg

Atrox 2012.05.03. 11:29:27

@régészbúvár: olyan dologról kell írni, ami azért sokakat érdekelhet. A vastagbőr legtöbb cikke aktuálpolitika, ami azért bárkit érdekelhet, kinek IQ-ja 75 fölött van. A búvárrégészet viszont alighanem egy szűk réteget érint csak meg...

Secnir 2012.05.03. 11:31:59

@sárkányfő:
"Kéne csinálni valakinek a egy próba-blogot, és 10 percenként rákeresni, hogy mennyi idő után tárazza b a google és dobja ki ha rákeresnek."

kb. két éve csináltunk már ilyet, kolléga bosszantására. új nick, új blog 1 bejegyzés, miszerint brit tudósok szerint is szar a mcafee.
3 perc múlva már gugli rátalált. napközben 11 órakor.

blah 2012.05.03. 11:32:20

ezen tényleg csak mosolyogni lehet... igaz, hogy kínunkban de ez akkor is egy nagy vicc

Gera 2012.05.03. 11:32:50

@régészbúvár: Nem gondolom, hogy itt diktatúra lenne, de ettől függetlenül tévedsz, ha azt hiszed, hogy az ilyen módszerekre egy diktatúrának nincs szüksége. A diktatúrákban általában kínosan ügyelnek a látszatra. Csak úgy eltüntetni inkább csak súlytalanabb figurákat szoktak, az ismertebb emberekről előbb "bebizonyítják", hogy bűnösök. Legjobb, ha az illető maga vallja be, de a napraforgó bloghoz hasonló "komoly, géppel írt névtelen feljelentés" sem megvetendő.

Squid 2012.05.03. 11:34:24

Tuti valamelyik mélyhülye Fidesz érintett buzgott túl, és gondolta ki ezt a bombabiztos tervet :D

Üvölt róla, hogy teljesen tájékozatlanul gondolta, hogy nem bukik be kb 2 másodperc alatt a dolog!

Viszont!

Ez azt jelenti, hogy a Fidesz kivan a blogoszférára és konkrétan foglalkozik vele, és most bontogatja a szárnyát a webkettőn! VÉGRE!

Vidéki, Stefike meg a többi begőzölt, tuti hamarosan blogot fog írni is HabonyÁrpinak és a cégének semmi köze nem lesz hozzá...... ;P

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.05.03. 11:34:32

Ahogy Hofi mondta, " a meztelen csiga hozzájuk képest egy gerincoszlop..." Igaz ez a teljes magyar politikai "elitre", lényegtelen, hogy jobb, vagy bal oldalról beszélünk.

Styxx 2012.05.03. 11:36:05

Ránk, a Serbia Insajd blogra többször is hivatkozott az MTI a Hernádi MOL-INA-ügyben.
Pl íme egy Metropol cikk
www.metropol.hu/cikk/745573

Úgy érzem esetünkben nem volt alaptalan a hivatkozás, bár akkor blogunk már három éves volt és őszintén szólva "dicsőségünk" csupán abból ered, hogy mi fedeztük először a horvát sajtóban a vonatkozó híreket. (Félve jegyzem meg, talán mindez nem egy hobbiblog dolga lenne).

régészbúvár · http://buvarregesz.blog.hu 2012.05.03. 11:37:36

@Atrox: Aha, köszi. Ez tehát a feladata az írástudóknak? Kiszolgálni? Kit? És ki mondja meg, mi az érdekes? Mi a hír, mi a hiteles? Akkor tehát az MTI és az álítólagos médiadiktátorok is igazolva vannak, hiszen ők úgy érzik, ők azok, akik megmondják a fentieket. Akkor viszont alaptalan a posztban elhangzó kritika, hiszen az csak puszta irigység lene (tekintettel arra, hogy őt nem tartják fontosnak azok, akik oda válogattak).. Akkor, hogy is van ez?
Ezt a posztot csak az Indexen megjelent címe és felütése alapján nyitottam ki. Amikor azt elolvastam, felnyögtem: ez micsoda hülyeség! Mert MTI hír bármiből lehet, feltéve ha hír, és megkapja az MTI, aztán jön a válogatás. A fenti poszt pl. nem hír, hiszen új adatot nem közöl. Attól még persze ízlés szerint kedvelhető, vagy elutasítható blog, hiszen valakinek a véleményét mondja el. Jól is van ez így.
Az Index amúgy olvasottabb, mint az MTI, tehát nagyon nem kelene bánkódni miatta.

Csigataposó 2012.05.03. 11:38:21

@kifordított nagyanyó: Baszod, "Fáj mi,hogy a profik " ezt elsore Fáj hogy mi a profik-nak olvastam es egy pillanatra fennakadt bennem az uto. :)

nixe 2012.05.03. 11:39:00

Reggel hallgattam Kovács államtitkár elvtársat , bocsánat urat a Kossuthon a Freedom House jelentéssel kapcsolatban.
Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy igaza van, és nincs arra bizonyíték , hogy a magyar sajtó részben szabad. Lehet,hogy lassan már részben sem?

Secnir 2012.05.03. 11:39:33

@elprotector33:
"Napraforgo966=vidéki. "
ez nem igaz. nézd meg a posztot és nézd meg vidéki írásait. a posztban nincsenek üres sorok, nincsenek madách idézetek. ez biztos nem ő.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.05.03. 11:42:01

Mikor lesznek élesítve a kaszák, kérdem tisztelettel...?

tomwar 2012.05.03. 11:48:13

@josip: Akkor mar inkabb nemet mernokot! Nem tudom, ki irta, nem emlekszem, de erre a cikkre hivatkozott, az biztos: www.origo.hu/auto/20120427-minoseg-mindenekfelett.html

Rank ferne.

Atrox 2012.05.03. 11:49:40

@régészbúvár: te valamit nagyon félreértettél. sem kritikát nem közöltem a blogodhoz, és nem is méltattam írásaidat. nem gondolom azt, hogy az a hasznos és értékes, amit mindenki könynedén meg tud emészteni. feltettél egy kérdést és én válaszoltam rá. nem én döntöm el, hogy mi jelenjen meg az index címlapján, legjobb tudásom alapján válaszoltam neked. a vastagbőr olvasottsága és kommentjeinek átlagos száma elég magas, és feltehetően az index szerkesztőinek döntését ez nagyban befolyásolhatja. én nem gondolom azt, hogy ez feltétlenül helyes, de attól még így van. az én néhány írásom sem került soha címlapra, de akiknek szántam, azokhoz eljutott :)

Mária 2012.05.03. 11:50:26

"A Kettős Mérce blog rákeresett de semmilyen napraforgó blogot nem talált, így az MTI 16:31-kor kiadta újra a "hírt", de már linkelve a blog címét."

*

Most már csak az a kérdés, hogy az MTI hogyan szerzett tudomást a Kettős Mérce blog elé tornyosuló akadályokról? Azt a blogot is szemlézi?

Meg az is kérdés, hamár, hogy a Kettős Mérce blog MIÉRT NEM akarta semmiképpen linkelni a napraforgoblog.blog.hu/2012/05/02/kinek_a_zsoldosa_angyan_jozsef posztot?

preddy 2012.05.03. 11:50:53

Ügyes a megújult MTI! Ha nincs hír akkor csinál...

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 11:51:28

@Csigataposó: Szóval egy pillanatra elvtelen,gerinctelen árulónak néztél!:))
Hát kösszépen!:))
Itt egyszerűen arról van szó,hogy kiszagolták a zseniket.:))
Egyébként Enrico és vidéki szerintem igencsak várható ma,amint végeztek a pártközpontban.
De ha arrafelé ilyen jól és gyorsan csinálnak blogokat,akkor talán arra is képesek,hogy e-mailben küldjék el nekik az utasításokat.
Na viszlát!

Squid 2012.05.03. 11:51:29

@tomwar: "Akkor mar inkabb nemet mernokot! Nem tudom, ki irta, nem emlekszem, de erre a cikkre hivatkozott, az biztos: www.origo.hu/auto/20120427-minoseg-mindenekfelett.html

Rank ferne."

Túrót!

A legjobb megoldás amit már nem tudom ki írt és hol, az lenne ha simán hadat üzennénk Svájcnak! Sok vesződségük nem lenne a magyar honvédséggel, aztán egy kényelmes kapituláció után lehetnénk Svájci "Gyarmat".

A Frankhitelesek örülnének :D

preddy 2012.05.03. 11:52:46

@Secnir:
Az szinte kizárt! Nálunk csak 2-3 nap után veszi észre a változást...

Csigataposó 2012.05.03. 11:53:10

En mar varom, hogy melyik fideszes fog kest koszorulni, mert megmondtak hogy aki kozuluk lop annak levagjak a kezet. Mert vegre megtalaltak ki volt az aki lopott. Igaz Napoleon elvtars?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.05.03. 11:57:02

Csak így tovább fideszkomcsik! Még a végén a fideszdroidoknak is leesik a tantusz lassanként, hogy ezt az önelégült, de abszolút dilettáns bandát el kell zavarni minél előbb. Na jó, mindezt természetesen úgy kellene kivitelezni, hogy vigyék magukkal a Gyurcsányékat, meg a többi söpredéket is!
Phej...
Én még éltem felnőttfejjel a Kádár rendszerben. Hát azok a komcsik sokkal profibbak voltak hazudozásban, aztán mégis a normálisabb emberek akkor is átláttak a szitán. Úgy látszik seggnyalásból diplomázott a blog írója is, meg az MTI komplett vezérkara is. Van egy rossz híre számukra: A seggnyalásból lévő diplomát a világ normálisabbik felén nem ismerik el!!!

2012.05.03. 11:59:38

@Jani haverja: Diploma? Ezeknek minimum PhD fokozata van az említett tudományágban.

CyberPunK 2012.05.03. 12:00:15

@Jani haverja: "Van egy rossz híre számukra: A seggnyalásból lévő diplomát a világ normálisabbik felén nem ismerik el!!! "

Viszont ezen a felén biztosítja a megélhetést ellentétben sok messze értékesebb diplomával (pl orvosi).

hinnyemánahétszázát 2012.05.03. 12:02:17

Őszintén mondom, hogy nem értem miért kell ezen így kiakadni. Ez politika, és ezek pedig politikusok meg médiások (tisztelet a kivételnek!). Néhány megjegyzés azt sugallja mintha ez eddig nem így ment volna ezelőtt is, ciklustól és kormányoktól függetlenül.
Az igaz ugyan hogy ez egy ritka átlátszó eset, de nem értem miért jelentene ez most valamiféle újdonságot, csak azért mert máskor (egyeseknek) esetleg kevésbé szembeötlő a megvezetés szándékának a mértéke.

Mária 2012.05.03. 12:02:44

@sárkányfő:

"Most megnéztem ezt a másfél órája kirakott vastagbőr-posztot, már ezt is megtalálja a google."

Beindexelt, gyakran frissülő, nagy látogatószámmal és sok bejövő linkkel bíró, népszerű BLOGHU blog új posztját 10-15 perc alatt találja meg a Google és teszi a találati lista 1-5. oldala valamelyikére, kulcsszótól függően.

*

"Kéne csinálni valakinek a egy próba-blogot, és 10 percenként rákeresni, hogy mennyi idő után tárazza be a google és dobja ki ha rákeresnek."

BLOGHU blogot, amit a Google tulajdonképpen NEM LÁT VADONATÚJNAK, mert a blog.hu domain egyik aldomainje alatt érhető el, első poszttal 3-5 óra múlva talál meg. Saját domain alatt, vagy kevésbé nyüzsgős szolgáltatónál indított új oldalt 2-3 nap múlva.

Stabilo 2012.05.03. 12:06:00

Szörnyű egy országban élünk...
Ha lassan lehet egy blogot bejegyezni az a baj, ha gyorsan az a baj,
Ha azt írhatunk amit akarunk az a baj, ha nem az a baj,
Ha sajtó szabadság van az a baj, ha nem az a baj,

régészbúvár · http://buvarregesz.blog.hu 2012.05.03. 12:06:43

@Atrox: Körbefélreértünk :) Azt azért továbbra sem tartom helyesnek, ha a kimondottan kifordított, provokatív cím és felütés adja az olvasottságot. Ráadásul, ha valaki címlapra kerül, az elve beholyásolja az olvasottságot, tehát a statisztika így eltolódik/eltolható.
Ettől függetlenül nem tervezek "nyitást" a stílusomban, tartalmamban. Szerintem éppen az a feladatunk, hogy normálisak maradjunk, és segítsük - a magunk kis területein - normálissá tenni a világot :)
A fenti tartalmat (nem a bejegyzésed) továbbra is félrevezetőnek, elfogultnak érzem. A kommentek is kezdenek durvulni, és még a másik tábor meg sem érkezett! Ilyen dicsőségre nem vágyom...
Amit ez viszont előre vetít az szomorú: ti. a forradalmár hangulat, a "nekünk van csak igazunk" filozófia a jelenlegi ellenzékre, annak komentelőire (mert oda-vissza vannak aktivisták, semmi kételyem), "kapcsolódó" bloggereire is éppúgy igaz, mint a jelenlegi hatalomra.

bgp 2012.05.03. 12:08:36

Erre csak ezt lehetne mondani a közismert mémmel:
"In Soviet Hungary Fidesz writes blogs."

Atengerimalac 2012.05.03. 12:08:52

Elnézést. Lehet, hogy kicsit hosszú leszek. 1997-ben írtak egy tanulmányt Oxfordban, amelyben a totalitárius rendszereket vették górcső alá. A megvalósult rendszerek vizsgálata alapján 3 fő jellemzőt találtak, ami mindben megtalálható volt. 1. Forradalom, vagy forradalmi helyzet megteremtése, ami során minden előző jogot, szokást fel lehet rúgni, az új rend elveivel lehet helyettesíteni. 2. Kell egy forradalmi párt, ami az ideológiája alapján átalakít, elfoglal, kiüresít, megfélemlít, magához édesget civil és független állami szervezeteket, amik segítségével megteremti az ideológiájának megfelelő új embert. 3. A párt vezetésével és szigorú ellenőrzésével kiépíti saját bürokráciáját és eléri az utolsó állampolgárt is. Az vagy betagozódik az új rendszerbe, vagy ellehetlenítik, elüldözik, fizikailag megsemmisítik. Nos ezek mentén végiggondolva az elmúlt 2 évet, ezt a tanulmányt a vezír is elolvasta. A forgatókönyve vészesen követi a megvalósult autoriter rendszerek jellemzőit. Ugye a fülkeforradalom, a múlt 2010-ig történő eltörlése. Új alaptörvény kreálása, a régi törvények felülírása, akár visszamenőlegesen is. Alkotmánybíróság, költségvetési tanács … megszállása. A kiválasztott és megvett szakszervezeti ügyködés, az egyházak önkényes státusainak osztogatása, a média felügyelete … És a lényeg: Mivel már a régiónkban nem lehet fizikailag terrorizálni, hát média terrorral próbálkoznak. Ugye a rendvédelem terítékre kerülésekor még csak egyedi esetnek gondoltuk, de mára gyakorlat lett, hogy a média speciális eseteket általánosként tálalva hergeli a népet a kipécézett rétegek ellen! Ángyán úr pedig a legveszedelmesebb a hatalomnak! Áruló, vakondok … Ellene minél hamarabb el kell követni a karaktergyilkosságot, mert befolyása minden perccel erősödik. Ráadásul az erkölcsi okokból megingó elvtársakat meg kell rendszabályozni a példáján keresztül. Szalma Botond is rendszabályozásra került, a plagi miatti álláspontja miatt! De Szalmának találtak valami négyszemközti megoldást, némi nyilvános fenyegetés után. Ángyánt viszont nem bírták elhallgattatni! Nos maradt a lejáratás. Bármilyen eszközzel és bármilyen módon!

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2012.05.03. 12:12:11

"Blogger legyen a gáton, aki ezt utánacsinálja, sajnos nekünk több ezer poszt és 4,5 év után sem jött össze, nem jutottunk el soha az MTI-hírig. "

Hehhe! Ládd e kedves ZERO... nomen est omen:-)

Esetleg regizz egy újabb nikken, mondjuk Széfkakas... még a BIBISZI is át fog majd venni:-)

Komolyabban: két szó: ez hányás.

bgp 2012.05.03. 12:12:49

@Stabilo: elmagyarázom mi a baj: MTI-ben (közpénzen fenntartott országos hírcsatorna, közérdekű és igaznak tudott hírekkel) megjelenik egy blog, amit egy aznap bejegyzett ember aznap kezdett el írni. 1-2 órával a megjelenés után már az MTI-n van. Ehhez, az MTI hírnek hamarabb meg kellett lennie, mint a blognak.

ioi (törölt) 2012.05.03. 12:13:26

amikor kijött ez az mti-hír, kerestem én is google-ön, semmi, de blog.hu-n is kikerestem, du. 3-kor találtam ilyen blogot - üres volt, és találtam napraforgo966-ot is, adatlapja szerint egyetlen bejegyzése és hozzászólása sem volt addig, du. 3-ig. sajnos, nem hittem volna, hogy mégis ő a szerző, nem csináltam print screeent...:( de a blog.hu úgyis meg tudná mondani, hogy frankón visszadátumozott bejegyzés ez. vagy ha benn is volt élesítetlenül, hát az mti sehogy se találhatta meg, ugyebár

Lencsés anyuka 2012.05.03. 12:15:17

Most lesz nálunk időközi választás.
Szerintetek ki fog nyerni?
Ezek után ne mondja senki, hogy mi nem ezt érdemeljük.
Mert bizony de, ezt.
Mindenki tudja milyenek, mégis mellé ikszelnek.

blah 2012.05.03. 12:15:40

@Stabilo: ha hülye vagy és nem érted az meg a legnagyobb baj

nósumifan 2012.05.03. 12:16:01

@Rorschach:
...csak közben arcunkra fagy a mosoly...
:-(

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2012.05.03. 12:17:59

Amúgymeg: ha kellőképpen befekszel, akkor még a kománykommunikációs alapból finanszírozva, talán még az aktuális kormány-pozitív Washintó Post-ba is írhatsz:-) De csak szigorúan pozitívat:-)

blah 2012.05.03. 12:18:05

@hinnyemánahétszázát: ez az eddig is így ment dolog szerinted kit vígasztal? Ha a feleségedről kiderül, hogy félrekúr 20 éve akkor is biztos csak legyintenél, hogy hát eddig is így vót...

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 12:18:50

@Squid: nezd a jo oldalat! par tiz ezer uj munkahely… a profibbaknak mar le se kell majd irni bizonyos szavakat, mert kezdobetu utan automatikusan kidobja a megfelelo szot a program. gy-, az-, el-, li-,

Velence19 2012.05.03. 12:19:13

@Q-in-Law: az túl átlátszó lett volna. Itt nem Gyurcsány, Dávid Ibolya, Szilvásy, stb. kinyírásáról van szó, hanem súlyos milliárdokról. Úgy gondolták, az MTI még nincs lejáratva (elégé), ezért neki még hisznek. Amellett az MTI-re folyamatosan figyel a média, híreiknek nagy részét onnan kapják.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.03. 12:19:28

Nem teljesen világos nekem, hogy minek van TEK ha nem küldik rá az ilyen blogterroristákra. :D

sárkányfő 2012.05.03. 12:20:09

@Mária:
Ezzel szemben@Secnir: azt írja hogy 3 perc kell a Google-nak, hogy betárazzon egy vadi új blogot.

De mindegy is, mert ha tegnap délután sem a kettős Mérce, sem én nem találtuk meg a blogot a google-n keresztül, akkor az MTI hogy találta meg?
Kér ezen rágódni, messziről bűzlik ez az egész sztori. Én amúgy biztos vagyok benne, hogy Budai Gyula műve a napraforgós blog, meg az egész MTI-akció.

Más.
Ne mindig csak a rosszat nézzük, legyünk nyitottak jó hírekre is! :)
Ma, 2012 május harmadikán, két év kormányzás után egy fideszes szakértő szerint szerint a kormány máris, pikk-pakk eljutott odaáig, hogy: " végre tudja, mi a valódi probléma". Igaz, a kormány válasza még szerinte sem stimmel, de ne legyünk telhetetlenek, örüljünk hogy végre a probléma-felismerést abszolválta :)

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/03/hamecz_vegleg_elvesztettuk_a_villamhaborut/

blah 2012.05.03. 12:21:07

@régészbúvár: tudod az újságírásnak lenne némi itthon rég elfeledett feltéttele, pl hitelesség, pártatlanság...

medvemellszobra 2012.05.03. 12:22:48

Ez már tényleg a sztálini Pravda stílusa. Komoly névtelen levél alapján bebizonyosodott, hogy Ángyán elvtárs az ellenség hálójába került. Így sikerült lecsapni a belső kártevők egy újabb csoportjára, az Ángyán-bandára.
Továbbra is: az orbáni Magyarországnak új címer kell. Búzakalász nélküli szovjet címer piros sarlóval, zöld kalapáccsal, a földgolyó helyén egy naranccsal.
A nemzeti mottó: "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk!" :D

Ez akkora balfaszság, hogy más nem jut róla eszembe. Biztosan valami slapaj akart benyalni Don Vittore-nak. :D:D:D
Amúgy meg: :( facepalm

hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Coat_of_arms_of_the_Soviet_Union.svg&filetimestamp=20111104173042

nósumifan 2012.05.03. 12:24:15

@Atengerimalac:
Ennek az Ángyánnak rendben van a doktorija???
Diplomamunkát, szakdolit írt egyáltalán???

Megannyi megválaszolatlan kérdés...
Gyanús ez nekem!

Komolyra fordítva a szót: ennél a tragikomédiánál csak egy dolog szomorúbb számomra. Az, hogy még most is mennyire széles a fanatikus birkák tábora. Ahogy az itt is látszik.

Ez az igazi probléma...

No meg az, hogy az ilyen módszereket fideszfanék nem csak elfogadhatónak tartják, hanem még tetszik is nekik. Ez ám a magyar virtus!!!
Hát ezt ismerte fel orbán, még időben.

:-(

Lencsés lstván 2012.05.03. 12:25:38

Hazug anonimok ! Fáj az igaz ? Hogy az igaz jobboldali szót a google gyorsabban megtalálja mint a baloldali hazugságot ? Ez az igaz , mert nekem tényem van ! Sértésekre nem reagálok , tanuljatok meg írni !

Stabilo 2012.05.03. 12:26:26

@blah:
ez legalább jó volt! :)

átlátó 2012.05.03. 12:26:52

Ártatlan viszkászmacska tekintettel kérdezem, - kicsit eltérve a témától...ennek a MTVA-nak van valamilyen köze a Magyar Televízióhoz?

Stabilo 2012.05.03. 12:29:18

@bgp:
Mikor nem így működött az MTV? Azért ne essünk már annyira hasra, mintha ez ritkaság lenne kis hazánkban. De szerencsére van egy másik blogunk aki "leleplezi" ezt a szörnyűséget...
Komoly dolgok ezek ám...

vénkujon 2012.05.03. 12:31:03

@Lencsés lstván: nabazmeg. hány centis tényed van neked?:)

Stabilo 2012.05.03. 12:31:22

javítás: MTV helyett MTI, bár oly mindegy...

dr Smittpálelnökúr 2012.05.03. 12:32:09

Két kimenetele lehetett ennek a baromságnak:

1. Az mti hírre hivatkozva minden fideszes / kormányzati megmondóember büntetlenül rágalmazhatta volna ezt a szerencsétlent. Ha nem buknak le.

2. De lebuktak, ezért ezzel megvan az ürügy a blogszféra megrendszabályozására.
Mert mindenféle mocskolódó blogok besároznak alaptalanul bárkit, még a tudományos alapossággal működő mti-t is átverték.

Egyre inkább hánynom kell attól az önkéntes szervilizmustól, amit a fidesz elvakult hívői minden területen produkálnak.

Lencsés lstván 2012.05.03. 12:32:21

@vénkujon: Sértésed lepereg anonim ! Nekem tényem van és igazban mérik , nem centiméterben !

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 12:32:33

@Stabilo: altalaban akkor haborodnak fel a kellemes, langymeleg vizben, labukat aztato emberek, ha a partrol hugyoznak a medencejukbe. jogosan.

Monçada bíboros 2012.05.03. 12:32:36

He-he. Majd erre hivatkozva újra el lehet húzni a blog-ok állami regisztrációjának ötletét.:)) Mondjuk S. Gabikát ki is nevezhetnék Nemzeti Blogvédelmi Biztosnak...:))

sanyix 2012.05.03. 12:34:30

Ebben már tiszta USA vagyunk. Ott sem az állami pénzzel a mutyizókat, stiklizőket, kezdik üldözni, hanem azokat akik kitálalták a dolgaikat :)

2012.05.03. 12:34:32

@Lencsés lstván: Pityu és a "mondatkezdés nagybetű" hol marad? ;-)

Gera 2012.05.03. 12:35:36

@átlátó: mtva=médiaszolgáltatás-támogató és vagyonkezelő alap=mtv+duna+mr+mti=mesebeli mennyiségű szabadon elkúrható közpénz

vénkujon 2012.05.03. 12:35:53

jóvanna. nekem is tényem van.:D

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.05.03. 12:36:26

@Lencsés lstván:
Mi pedig inkább a hozzád hasonló sertésekre nem reagálnánk... :D

Le_Penseur 2012.05.03. 12:37:22

(Hegyeset sercint, már alig csodálkozik....)
Ángyánt akarják lejáratni, a bloggereket akarják lejáratni, magukat akarják lejáratni? Bakker még a cél sem világos! :D

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 12:38:43

@Lencsés lstván: nekem meg szures gombom. szerencsere.

Lencsés lstván 2012.05.03. 12:39:39

@GoVegan: Mondatkezdés nagy betű , anonim ! Tanulj meg írni ! Addig nem reagálok !

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.05.03. 12:41:20

@Lencsés lstván:
Nem is sértést, hanem sertést írtam - nem megy a hejjesírás? Amióta Palink már nincs... :((

Lencsés lstván 2012.05.03. 12:41:38

@GoVegan: Fogd meg gombod ! Szerencsét hoz !

Stabilo 2012.05.03. 12:43:02

@GoVegan:
Ez úgy általában igaz is lenne, csak én valahogy azt nem tudom elhinni, hogy a "fentiek" ennyire egyszerűen és átláthatóan csinálnák ezt.
Én inkább azt gondolom, hogy ez jól ki volt találva. Ha valamelyik blogtestvér nem ugrik rá a témára akkor nekik az is jó, ha ráugrik akkor valószínűleg az is...
Így aki most azt hiszi, hogy leleplezte a nagy magyar titkot (Vastagbőr), az csak azt nem veszi észre, hogy csupán csak annyi történt, hogy ő volt az első aki belesétált a kakiba és viszi magával amerre csak jár...pont úgy ahogy az meglett álmodva a fejekben...

Lencsés lstván 2012.05.03. 12:43:57

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ha nem teszel elég ékezetet , az azt jelenti neked nem meg anonim ! Sértésed lepereg addig és tényed sincs !

sisifux 2012.05.03. 12:44:31

@Rorschach:
"A fideszesek tudnak meg ennel is hulyebbek es inkompetensebbek lenni, en bizom benne, szeretnek rohogni meg sokat."

Sajnos csak kínjában tud röhögni az ember.

tomwar 2012.05.03. 12:46:35

@Squid: Igen, ez regi elmeletem. Bar lehet, hogy en is meritettem valahonnan...ki tudja ezt a mai rohano blog-vilagban?:-)) meg 2 perc, s az EMTÉÍ lehozza, hogy megindult az akcio...
A szolnoki melysegi felderitok a Genfi-tora deszantolnak, haduzenet nelkul...de szep is lenne!:-)
Bar lassan mar a "sogorokra mert csapas, es rugalmas elszakadas a roman hatarig, majd kapitulacio" elmeletnek is hive leszek...

2012.05.03. 12:47:24

@GoVegan: Képes vagy Pityut szűrni? Üde színfoltja ő a netnek, nélküle érdesebb a kép a monitoron, kell ő a szellemnek mint a falat kenyér. Neki ténye is van, meg nem is anonim !

Erre te meg kiszűröd.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.05.03. 12:47:38

@Stabilo:
Ja, szerintem is a Gyurcsány vót! :D

Squid 2012.05.03. 12:48:12

@tomwar: "Igen, ez regi elmeletem. Bar lehet, hogy en is meritettem valahonnan...ki tudja ezt a mai rohano blog-vilagban?:-)) meg 2 perc, s az EMTÉÍ lehozza, hogy megindult az akcio...
A szolnoki melysegi felderitok a Genfi-tora deszantolnak, haduzenet nelkul...de szep is lenne!:-)
Bar lassan mar a "sogorokra mert csapas, es rugalmas elszakadas a roman hatarig, majd kapitulacio" elmeletnek is hive leszek... "

No igen a sógorok is jó választás! Sőt lassan már bármely környező ország az lenne!

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 12:48:19

@Stabilo: sajnos mar nem tudom elhinni az ekkora furmanyossagot. kaptunk mar par peldat. sot, meg az elejen igyekeztek magyarazni, hogy ha igy, akkor eredetileg ugy, mert a vegen ugyis. kiderult, hogy se 'igy', se 'ugy' de meg 'ugyis' sincsen, csupan durr bele van, a tobbi meg…

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 12:50:43

@_zulu_: igy jart. de ha gondolod, ide irom, hogy Lencsés lstván indian neve: anonim. csak hogy a te oldaladat szinesitse, ha meglatja a nevet. :)

tomwar 2012.05.03. 12:54:56

@Squid: Azert maradjunk a nyugati iranynal...ha lehet...a kelet felol a szel ugy is arra fuj...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.03. 12:59:44

Már a látszatra sem kell adni, a szerencsétlenek elhiszik. Ahogy a szomszéd Kata néni mondta: dehát fiam, benne vót' a tévében!

És kész. Ezzel a végső érvvel nehéz vitába szállni.

@Lencsés lstván: Nincs véletlenül eladó két kiló tényed? Vennék.

komplikato 2012.05.03. 13:04:10

@sárkányfő: "Egy cikket egy perc alatt betáraz. "
Hülyeség, a Google-ben való megjelenés több dologtól függ:
1. Regisztrált oldalról van szó és ha igen fizet érte? (van fizetős regisztráció is!) Ebben az esetben hamar felkerül.
2. Ha nem tartozik fenti két csoportba, akkor attól függ mennyi idő alatt kerül betárazásra, hogy hányszor lett megnyitva! Na most egy friss blog több száz megnyitó és hozzászólás után még mindig semmi. Rossz esetbe a Goggle 72 óra alatt fogja megtalálni az anyagot. De láttam már olyat elhagyott oldalon, hogy hetek után került be.

fvipera 2012.05.03. 13:07:21

ezt a blog históriát nem pontosan értem. az alapkérdés továbbra is az: mit keres oszkó a wizzair-ben?

komplikato 2012.05.03. 13:07:37

Copy paste:
egyébként íme a tények:
"Az állítólagos blogbejegyzésben meglehetősen sok téves állításra bukkanhat a figyelmes olvasó. Haraszthy László a WWF Magyarországtól, azaz a "szakmából" került a környezetvédelmi tárcához, és semmilyen formában nem kapcsolódott az SZDSZ-hez. Viszlói Levente a Pro Vértes Természetvédelmi Közalapítvány vezetője. Haraszthy élettársa, Rodics katalin a Greenpeace GMO-programvezetője, vagyis aligha igaz, hogy "Haraszthyt feleségestül Viszlói fizeti". Az sem helytálló, hogy Szabó Rebeka LMP-s képviselő Ángyán tanítványa lenne, illetve, hogy közös könyvet adna ki a volt államtitkárral – ez ügyben az ökopárt már helyreigazítást kért az MTI-től, és vizsgálatot kezdeményezett azzal kapcsolatban, hogy ki felelős a közmédiában elkövetett újabb súlyos normasértésért."

Másik Copy paste téma (ha azt a szar Napraforgó blogot ennyien el fogják olvasni, akkor ez se maradjon ki):
2012. április 20. - Péntek
Precedens értékű földpályázat a Bükki Nemzeti Parknál

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága haszonbérleti pályázatot írt ki arra a 4200 hektárnyi területre, amelyet korábban a részben olasz tulajdonosi hátterű Mariano Kft. jogosulatlanul bérelt.

Az ügy előzménye, hogy júniusban a Legfelsőbb Bíróság jogerős ítéletében semmisnek nyilvánította a Bükki Nemzeti Park és a Mariano Kft. között 1995-ben létrejött földbérleti szerződést. Az ügy precedens értékű, mert a nemzeti parkok 1990 és 1995 között számtalan, az állam számára előnytelen szerződést kötöttek több tízezer hektárra.

A Mariano Kft. a piaci ár töredékéért bérelte a – döntően termőföld- területeket, amelyek után összesen több mint 800 millió forint támogatáshoz jutott. A társaság a terület egy részéért 100 forintot fizetett hektáronként, a nagyobbik részét térítés nélkül használta. A megállapodás 1995-ös aláírásakor csak 10 évre adhatták volna bérbe a földeket, ennek ellenére a szerződésben 20 éves időtartamot állapítottak meg. Emellett a cég a természetvédelmi feladatait sem látta el, a szakértői vélemények és a hatósági jegyzőkönyvek elhanyagolt állapotú földekről, természetvédelmi területekről, ősgyepekről és állattartó telepekről számoltak be.

A precedens értékű ítéletet követően a terület vagyonkezelője, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság példás gyorsasággal elkészítette a haszonbérleti pályázati kiírást. Egyeztettek a térség önkormányzataival, szakmai szervezeteivel és gazdálkodóival.

A 4200 hektárnyi területre a pályázatokat október 3-ig lehet benyújtani a nemzeti parkhoz. Az elbírálást követően az eredményt október 25-én hirdetik ki, ezt követően folyamatosan kötik meg a szerződéseket.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a terület meghirdetésekor a kormány birtokpolitikai koncepciójának megfelelően előnyben részesíti a kis- és közepes vállalkozásokat, az induló gazdákat, az állattartókat.

A szerződések alapján a pályázóknak maradéktalanul be kell tartaniuk a természetvédelmi előírásokat.

2011. 09. 19

Magosz |
Impresszum |
Kapcsolat

Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy ezt a pályázatot vonták vissza azért, mert nem a FIDESZ csókosai nyertek. A pályázati kiírást jóváhagyó 2011. szept. 16.-i VM felsővezetői értekezleten Budai Gyula és Sebestyén Róbert még együtt lelkesedett Ángyánnal, ma pedig...

komplikato 2012.05.03. 13:10:18

@komplikato: Egyesek pedzegetik, hogy konkrétan Napraforgó jó arc maga Budai Gyula elvtárs. Én nem ismerem Budai urat, de ennyire csak nem hülye, hogy nem adta ki bérmunkába ... Manapság amikor 80-120.000-ért megírják helyetted a szakdogádat. :D

fvipera 2012.05.03. 13:11:16

viccnek kicsit erős, diktatúrának egyelőre gyenge.

kíváncsi vagyok, ezen a blogos tréfán mennyit agyalt a KIM illetve a Századvég. nagy stratégák.

GoVegan (törölt) 2012.05.03. 13:12:21

@komplikato: nem o, mert o 63-ban szuletett, nem 66-ban. habar egy kis turpissag… mikor szuletett a felesege?

azapistagyerek (törölt) 2012.05.03. 13:13:47

@Squid: Tőlem idéztél. Nem bánom, törzsadat. :)

Atengerimalac 2012.05.03. 13:14:41

@nósumifan: Szarva között a tőgyit! A fanatizmusban van a vezír titka. És persze abban, hogy sokan fanatizálhatók. Nem véletlen, hogy „azelmúlt8év, a gyurcsány, az eladósították” a hívószavai. Sajnos sokan nem bírnak kiszakadni a bűvkörből. Hinni akarnak! Általában elmondható, hogy a tömegeket hangzatos és egyébként kellemes szavakkal bódítják a népvezérek. A kérdés, hogy a tömegek mikor kapnak a fejükhöz a tettek és a szavak között létrejött ellentétek miatt! Nos ennek elodázására van szükség a folyamatos ellenségképek kreálásának! A permanens forradalomnak, avagy szabadságharcnak ez a lényege! Arra van szükség, hogy a rosszért mindig lehessen máshová mutogatni. Hogy egy triviális példával éljek: A belügyérek szerint a horror közúti bírságokat az Eu miatt kellett bevezetni. Avagy az egymillió új munkahely időarányos lemaradása miatt az Unió és a világválság a ludas! (Pedig 2008-óta fetrengünk a válságban! Tehát már a meghirdetésekor sem volt titok! Válság van! Sőt! Az egymilla új munkahely volt a válságból kilábalásra a megoldás!!!!) És visszatérve Ángyán úrhoz. Kíméletlenül le kell vele számolni! Mert pont az egyik alapelvet, a különbek vagyunk, mi nem lopunk, csalunk, hazudozunk nagypofával hirdetett elvét cáfolja! Ráadásul támadhatatlanul! Ezért, mivel a tényeket nem lehet, hát magát a tényközlőt kell kilőni! Nagyon egyszerű a képlet. Hazug alávaló embernek kell beállítani. Így az állításai is automatikusan hazugságok, alávalóságok lesznek! Ami nekem nem tiszta, hogy a gyurcsány nevű politikai hullát, minek rugdossák? Illetve van egy teóriám. A gyurcsány léte és politikában maradása a vezírnek fontos. Mintegy ellenpontként meghatározva magát gyurcsány a csiriz a „centrális” ökörsége fenntartására. Azzal, hogy folyamatosan támadja folyamatosan gondoskodik arról, hogy fennmaradjon. Ha nem foglalkozna vele, lassan elhalna. Viszont akkor eltűnne az a démon, amelyikkel szemben ő eljátszhatja a megmentőt. És itt jön Ángyán úr a képbe. Belerondított ebbe a tömegeknek eladható projectbe! Megbocsájthatatlan!

Karipapa01 2012.05.03. 13:18:43

@zero:
Ej-ej zero! Most mi a faszt nyekeregsz? Hogy egy blog megjelenése előtt már tájékoztatott róla Magyarország egyetlen és legnagyobb hírszolgálati irodája? Csak nem ez a bajod? Csak nem az, hogy ez az intézmény (természetesen az adóforintjaink támogatása miatt) jövőbe látó??? Különben ez a minimum elvárás! Ha má fizetek... Különben a faszér nem a jövő heti lottószámokat írta meg! Ha má fizetek... Na mindegy, lehetett volna jobb is, kezdetnek elmegy! Te meg egy írígy kutya vagy, mert nem a te blogodról írtak! Légy inkább naprakész, mint ahogy a kukoricacsutka!

vajdasagi 2012.05.03. 13:21:10

@régészbúvár: "Az Index amúgy olvasottabb, mint az MTI, tehát nagyon nem kelene bánkódni miatta." Nem azért bánkódunk itt sokan, mert az MTI megír valamit. Ráadásul az Ángyán gazdasági elképzelései eléggé kérdésesek is a számomra (pont azok az oligarchák tudnak majd esetleg versenyképesen termelni, akiket ő kritizálni merészelt).

De: ez egy közpénzből megvalósított politikai hajtóvadászat. Ezt nem szabad szó nélkül tűrni, mert a Rákosi- és Kádár-korszakra emlékeztet a módszer. Nem véletlen, hogy egyre többen mondják azt, hogy a Fidesz-vezetés a Kádár-korszakban szocializálódott. Ott tanulta el a módszereket. És ez MEGBOCSÁTHATATLAN.

2012.05.03. 13:22:06

Az MTI is egy seggnyaló,maffiás rémhirterjesztő kóceráj lett.
Hazudni azt tudnak ezek is, mint a "sárga kormány" .
Védik a haverokat, a seggnyalókat, a rokonokat és hű talpasokat egyaránt.

Ebben van igaza Árgyánnak, és tisztelem hogy kimondta a lényeget!
Mert a földalapú támogatás ,ez egy jó megélhetési módszer.
Ha egy kapavágást sem teszel, a hektáronkénti támogatás az mindig jön--mint a tejesember.
A "sárgák" igy nevelik ki és hozzák létre a fideszes földbirtokos réteget.
( Rohadjanak meg mind!)

Szarháziak ezek is, rosszabbak mint a szocik, pedig azok sem voltak piskóták!

exseven2 2012.05.03. 13:24:28

Indexes blogra tették, azaz az index megnézheti, honnan regisztrálták a blogot. Remélem már dolgoznak az ügyön.

fvipera 2012.05.03. 13:25:27

@Atengerimalac: kis kiegészítés. az én kedvencem a földrajzi név bizottság, hirtelen felindulásból történő irmagjának a kiírtása volt a kimondhatatlan nevű reptér kapcsán. a tagokat még a munkahelyükről is elbocsátották, ha közvetve vagy közvetlenül az államnak dolgoztak. mondjuk én még a gyerekeiket is deportáltam volna a miheztartás végett, de azért el kell ismernem, a kis törpe kövér focista remek tanítványa kunbéla elftársnak. abban is hasonlítanak szerintem, hogy hasonló közlekedési eszközzel kell majd menekülnie. és persze simicskának és nyergesnek is. a vesztes pedig budai gyula lesz, akit fizikai inzultus ér majd. brrrrrr

Valodi 2012.05.03. 13:25:38

MAGOSZ honlap 2012. április 20. - Péntek

Precedens értékű földpályázat a Bükki Nemzeti Parknál

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága haszonbérleti pályázatot írt ki arra a 4200 hektárnyi területre, amelyet korábban a részben olasz tulajdonosi hátterű Mariano Kft. jogosulatlanul bérelt.
Az ügy előzménye, hogy júniusban a Legfelsőbb Bíróság jogerős ítéletében semmisnek nyilvánította a Bükki Nemzeti Park és a Mariano Kft. között 1995-ben létrejött földbérleti szerződést. Az ügy precedens értékű, mert a nemzeti parkok 1990 és 1995 között számtalan, az állam számára előnytelen szerződést kötöttek több tízezer hektárra.
A Mariano Kft. a piaci ár töredékéért bérelte a – döntően termőföld- területeket, amelyek után összesen több mint 800 millió forint támogatáshoz jutott. A társaság a terület egy részéért 100 forintot fizetett hektáronként, a nagyobbik részét térítés nélkül használta. A megállapodás 1995-ös aláírásakor csak 10 évre adhatták volna bérbe a földeket, ennek ellenére a szerződésben 20 éves időtartamot állapítottak meg. Emellett a cég a természetvédelmi feladatait sem látta el, a szakértői vélemények és a hatósági jegyzőkönyvek elhanyagolt állapotú földekről, természetvédelmi területekről, ősgyepekről és állattartó telepekről számoltak be.
A precedens értékű ítéletet követően a terület vagyonkezelője, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság példás gyorsasággal elkészítette a haszonbérleti pályázati kiírást. Egyeztettek a térség önkormányzataival, szakmai szervezeteivel és gazdálkodóival.
A 4200 hektárnyi területre a pályázatokat október 3-ig lehet benyújtani a nemzeti parkhoz. Az elbírálást követően az eredményt október 25-én hirdetik ki, ezt követően folyamatosan kötik meg a szerződéseket.
A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a terület meghirdetésekor a kormány birtokpolitikai koncepciójának megfelelően előnyben részesíti a kis- és közepes vállalkozásokat, az induló gazdákat, az állattartókat.
A szerződések alapján a pályázóknak maradéktalanul be kell tartaniuk a természetvédelmi előírásokat.
2011. 09. 19

Magosz |
Impresszum |
Kapcsolat

Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy ezt a pályázatot vonták vissza azért, mert nem a FIDESZ csókosai álltak nyerésre a teljesen objektív pontozásos rendszerben, ráadásul az egy érdekcsoport, család által elnyerhető összes földterületet 200 ha-ban maximálták. A visszavont pályázati kiírást jóváhagyó 2011. szept. 16.-i VM felsővezetői értekezleten Budai Gyula és Sebestyén Róbert még együtt lelkesedett Ángyánnal, ma pedig...

Szelid sunmalac 2012.05.03. 13:27:18

@josip: Jelentem, en voltam. Evek ota mondom, hogy kulfoldrol hozzunk szakerto kormanyt. Mar akkor tele volt a hocipom es lattam, hogy egyik kutya, masik szalonna.

2012.05.03. 13:30:01

@Sárvári Attila: Köszönjük, de már fentebb megvolt.

pástétom 2012.05.03. 13:31:11

Orbán megadta a kilövési engedélyt az "árulóra". Bosszúja nem váratott sokáig. Ez az államtitkár nem csak hogy lelép, de még pofázni is van mersze... megtorolandó.

2012.05.03. 13:32:25

@pástétom: Azért ez a blogos húzás eléggé viszafelé sült el szerintem.

fvipera 2012.05.03. 13:32:36

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: lotar matteuszt kár volt hazaengedni. ezt sokan mondtuk már akkor is.

Valodi 2012.05.03. 13:32:58

@komplikato: bocs, most vettem észre, hogy már idézted...

fvipera 2012.05.03. 13:33:48

@_zulu_: szerinted. és szerintem is. de a 2/3 kajolja. és a fiúk csak a saját közönségüknek játszanak. ilyen ez.

lobaszopiatej 2012.05.03. 13:40:05

Jól láttam hogy a jobbik mélyen lapul? Illetve hogy jobber írta a blogot?
Ekkora szar pártot öregem, az MTI-t meg sóval kellene beszántani, parazita szarháziak.

komplikato 2012.05.03. 13:41:14

@_zulu_: Lassú volt Batman. :D
Persze, hogy megvolt, tőle idéztem. Aztán, hogy ő kitől ...

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 13:42:38

@vénkujon: "jóvanna. nekem is tényem van.:D" - az nekem is volt reggel a wc-n... a szagára rá lehetett volna könyökölni, szerintem a görény sírva könyörgött volna a receptért :DD biztos ennek a pityu-gyereknek is ilyen "ténye" van :DDDD

komplikato 2012.05.03. 13:43:34

@pástétom: Mondom én, hogy Scientológiai hagyományokat fojtatnak a "PÁRT"-ban, Ángyán most lett Supressive Person és így levadászható.

komplikato 2012.05.03. 13:46:16

@lobaszopiatej: "Jól láttam hogy a jobbik mélyen lapul?" - Mert eddig mindig kiálltak, ha valami Fidesz szennyes előkerült? Lol. Ellentüntetni tudnak Fidesz mellett, meg nyalni a nagy szabadságharcosok és gerincesek. Én viszont sajnálom a híveiket, kit azért mert csalódnia kellett bennük, kit azért mert még nem vette észre mit csinálnak a srácok. Nem tagadom nem állt közel hozzám soha a szélső jobb, de kívánom jöjjön egy nem hangemberekből és megélhetési politikusokból álló másik jobbos párt és mossa el még emlékeit is a Jobbiknak.

Szelid sunmalac 2012.05.03. 13:46:33

@komplikato: A szcik csak szeretnenek ilyenek lenni, de hiaba kepesztenek! A part mar reg elszipkazta a legjobb agyhalott, gerinctelen mocsadekokat. Az elitklub bezarult, nekik mar csak a por nep hulyei maradtak. A tobbi meg hitgyulis...

Bakter 2012.05.03. 13:46:48

Eddig aszittem, hogy a gúglí a nyugati liberálbolsi népnyomorítók gyarmatosító adatturkász oligarchája. Ehhez képest most kiderült, hogy személyesen a népnemzeti mtjinek előbb megtalálja a még meg sem született jobboldali igazblogot, mint a több éve működő, liberálbolsi hazugfaktorikat. Kifordult a világ, mint a klozetajtó a sarokvason.

genyamagyar 2012.05.03. 13:47:24

De szép is lesz, amikor a következő ballib kormány mindent visszacsinál, beleértve az elcsalt és kibulizott földszerződéseket is. Nos, akkor kell majd csak igazán börtönöket építeni! Belénesi - mert ez volt a neve - Budai elvtárs, mind-mind ott fog megrohadni.

Enrico72 2012.05.03. 13:49:28

Azért nagyon érdekes ez a ,,független" blog. Míg Schmitt Pálról volt, hogy egy nap 3 hír is megjelent, addig Gyurcsány Ferenc sokkal durvább ügyéről semmi. Zéró. Nuku.
De hogy a poszthoz is hozzászóljak. A legfrissebb blogbejegyzéseket meg lehet nézni a blog.hu-n. Nem kell kikerülnie a főoldalra, hogy egyes híreket megtaláljon valaki. Nem biztos, hogy az MTI találta, lehet hogy valaki olyan vette észre aki elküldte az MTI-nek, hogy ez érdekes lehet. Esetleg belinkelte másnak, aki szintén megmutatta valakinek és így lépésről lépésre juthatott el oda.
Egyébként senki nem tiltja meg, hogy megcáfolják ezeket a vádakat. Szívesen olvasnék bármi érdemi cáfolatot. Ez ugyanúgy vonatkozik Gyurcsányra is. De ahol nincs cáfolat, arról mit feltételezzen az ember?

Karipapa01 2012.05.03. 13:49:50

@Seduxen (már NEM dr.): Ne basztassátok már a Lencsés Pistit ! Jó gyerek az, csak egy kicsit lökött ! Legyetek türelmesek, idővel jót fogtok szórakozni rajta, mivel részint nem anonim, részint esetenként szórakoztató.

Mária 2012.05.03. 13:49:55

@fvipera:

"kíváncsi vagyok, ezen a blogos tréfán mennyit agyalt a KIM illetve a Századvég. nagy stratégák."

*

Nem az a kérdés, hogy mennyit agyalt.

Az a kérdés, hogy MENNYI PÉNZÉRT agyalt.

nósumifan 2012.05.03. 13:52:02

@Atengerimalac: sajna erről van szó...

Bolond lenne(?) orbán kidobni a pofozógépet.

Azt minden hülye tudja, hogy GyF nem nyerhet.
Akkora ereje meg nincsen, hogy "betoljon" egy szakértő miniszterelnököt a rendszerbe.
Ráadásul lehet ugyan ő a leghangosabb, legharcosabb és a „leglényeglátóbb” ellenzéki, széleskörű politikai hitele rég elveszett. Így arra sincs esély, hogy amolyan "népfrontos" módon az ellenzék vezére legyen. Ezt egyetlen ellenzéki erő nem fogadja el, mert még a hitelesség látszatát is elveszti az, aki bármilyen módon beáll mögé.
Ugyanakkor a környéken sem látszik (még) senki, aki hasonlóan karizmatikus személyiségként összefoghatná a nem birka zembereket.

És még egy "apróság" (nem gyurcsányi... :-):

Káder János személyében (még a név is telitalálat!!!) megérkezett a "jó és megértő bácsi", aki majd megérteti a zemberekkel: én értetek vagyok, csináljuk együtt, mert különben a "kemény bácsi" veszi kézbe megint a dolgokat.
A retorika szintjén hiteles lesz itthon is, külföldön is.
Rombolnia már nem kell, elvégezte a ráeső részt.
Most már beszélhetünk majd higgadtan is, halkan is, kedélyesen, megértően. Megbeszélhetjük majd azt is, "mi kell a jó gulyásleveshez..." Megmagyarázhatjuk atyáskodva, hogy nem a zsíroskenyér kicsi, hanem a pofánk nagy.

A demokrácia lebombázva, a Nemzeti Lopás Rendszere kiépítve.
Kár, hogy épp az egyik rendszergazda játsza majd a "jófiút": a választójogi és a bírósági törvény megalkotója, a "sólyomszemű" köztársasági elnök-választási menedzser...
Aki az egyik, ha nem a legmeghatározóbb szakembere volt a köztársaság leépítésének.

Közben kitesszük fletó fényképét a közterekre: akinek baja van, megköpködheti, még bele is rúghat egy jót… Addig se azt üti, akit kéne. Hülyék lennének eltüntetni, leültetni, kiiktatni.

Álmomban nem gondoltam volna '89-ben, hogy visszatér a kommunizmus...

2012.05.03. 13:52:51

@genyamagyar: "De szép is lesz, amikor a következő ballib kormány mindent visszacsinál, beleértve az elcsalt és kibulizott földszerződéseket is."

Persze hogy vissza, mert kell a saját sleppjének. Kéretik nem elfeledni a ballib oldal nagyformátumú lenyúlási akcióit sem.
Ebbe megy tönkre két évtizede az ország, hogy az összes gátlástalan mocskos tetű pártállástzól függetlenül zsákmányak tekinti, és ha hatalomra jut csak azzal foglalkozik, hogyan hízlalja fel a az adónkból magát és a holdudvarát.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 13:55:38

@Karipapa01: személy szerint most is jól szórakozok ezen a Pistán :)

... persze ha egyszer kiderül az a TÉNY is, hogy szegénykém down-kóros, akkor ígérem megkövetem !

Karipapa01 2012.05.03. 13:56:52

@_zulu_: "Persze hogy vissza, mert kell a saját sleppjének. Kéretik nem elfeledni a ballib oldal nagyformátumú lenyúlási akcióit sem...."

Hát persze, hogy vissza! Mégis mire számítottál: majd úgy hagyják! Hogyne! Te meg hülye vagy (meg én is), amikor elhiszed azt a kampánydumát, hogy ezután nem így lesz. . Röhögnöm kell...

fvipera 2012.05.03. 13:58:26

@Mária: az mondjuk pont nem kérdés. ismert a keretszerződés maximális összege. pont annyiért.

hinnyemánahétszázát 2012.05.03. 13:58:36

@blah: Nagyon jó a példa, mert ha "20 éve félrekúr" és "a feleséged", akkor felmerül a kérdés; hogy most akkor ki is a hülye a történetben?

2012.05.03. 13:59:44

@Enrico72: "Míg Schmitt Pálról volt, hogy egy nap 3 hír is megjelent, addig Gyurcsány Ferenc sokkal durvább ügyéről semmi. Zéró. Nuku. "

Ez konkrétan nem igaz. Keress rá a blog.hu-n, nem is egyet találsz.

"Egyébként senki nem tiltja meg, hogy megcáfolják ezeket a vádakat."

Mint ahogy azt sem, hogy Ángyán zöldbárókkal kapcsolatos véleményeit megcáfolja a fidesz. Ő mondta előbb, úgyhogy várjuk a fiúk cáfolatát.

fvipera 2012.05.03. 13:59:51

@komplikato: vona beszédeit is habony írja. ne legyenek kétségeid

jazzcool 2012.05.03. 14:00:03

nincs itt semmi csoda, az egész blogbeírás azért készült, hogy az MTI-n keresztül a nagy nyilvánosság elé kerüljön. a kormányzat részéről ugyanis nem akadt olyan forrás, aki névvel vállalta volna az Ángyánról közölteket, ezért született ez az újszerű megoldás.amúgy az MTI-ből is rendhagyó mdón került ki a hír, ugyanis a cikk alatt csak egy szignó volt, ami egyébként tilos, de most a hírügynökség kívételt tett. de aki egy kicsit jobban ismeri az MTI működését, az tudja, hogy a kormány, illetve a Fidesz kézi irányítása alatt működik:-/

komplikato 2012.05.03. 14:00:18

@Enrico72: Végül is nem hazudtál sokat, csak főcím lapra kikerült Gyurcsány szakdogás Blogból volt 3 nap alatt kb. 30, a többi kevésbé releváns már nem is lehetett megszámolni.

Napraforgó elvtárs blogjához pedig valaki szépen leírta, hogy miért HAMIS az ott leírt kapcsolati rendszer, ami okán kapásból kérdéses az egész.

MTI-nek mióta az a dolga, hogy noname blogbejegyzésekben lévő rágalmakat eladjon a sajtónak pénzért tényként???

Miért is a rágalmazottnak kell bizonyítani? Remélem kúrva nagy sajtó per lesz belőle és elkenik a picsába az MTI száját ...

2012.05.03. 14:01:25

@Karipapa01: Nem, én már nem hiszem el. És ha röhögök, már az is csak kínomban van, s közben ökölbe szorul a kezem.

komplikato 2012.05.03. 14:03:57

@fvipera: Tisztában vagyok vele, hogy a felemlegetett nagy pártvezérek csak bábok egy nagyon hosszú előadásban és ők a drót másik végén vannak, mint híveik gondolják. Habonynak meg nagyon gyűlik a rossz karmája, ahogy a sajtóban való felbukkanásait figyelem ...

Karipapa01 2012.05.03. 14:05:14

@nósumifan: "Azt minden hülye tudja, hogy GyF nem nyerhet.
Akkora ereje meg nincsen, hogy "betoljon" egy szakértő miniszterelnököt a rendszerbe."

De van... És ezt mindenki tudja, Orbán Viktor is! Főként azok után amit a 2/3-os győzelmét követően művelt. Úgyhogy neki ez a Gyurcsány még mindig "bumbus" és valószinüleg az is marad! GyF nyerhet, ugyan kicsi a valószinüsége, hogy ő lenne a miniszterelnök (bár nem zárható ki), de simán képes lenyomni a mi Viktorunkat ! Ezt ő is tudja és annál lelkesebb.

Enrico72 2012.05.03. 14:07:02

@_zulu_: Lehet, hogy nem volt egyértelmű. Konkrétan a vastagbőr blogra gondoltam, hogy Scmitt Pállal volt, hogy naponta többször foglalkoztak, míg Gyurcsányról elfelejtenek megemlékezni

Squid 2012.05.03. 14:09:10

@Enrico72: " Lehet, hogy nem volt egyértelmű. Konkrétan a vastagbőr blogra gondoltam, hogy Scmitt Pállal volt, hogy naponta többször foglalkoztak, míg Gyurcsányról elfelejtenek megemlékezni "

26.-a az ez előtti blogbejegyzés..

Kerek 1 hétig nem írtak semmit, így érthető?

2012.05.03. 14:09:15

@Enrico72: Ez van. Mindenki a másikét szapulja.

S.O.A. 2012.05.03. 14:09:28

@Enrico72: szevasz, agyhalott barátunk #2!

1. Ott a cáfolatod a poszt szürke részében, ha elhúznád Lencsés Pisti barátod néhány centis "tényét" a szemed elől, látnád...
2. Lefossom a Gyurcsányozásodat, most, 23656. alkalommal is. Engem nem érdekel az az ember 10 éve, csak a narancsdroidok számára létezik, mint ügyeletes, ridogatásra alkalmas pót-zsákosember. Ha eltűntetitek a politikából, ezen a blogon ünnepelni fognak, csak ez jó néhány egybites droid barátodnál operációs rendszer leállást fog okozni, úgyhogy aznap ne is gyertek ide, mert nem fogod érteni, nem fog passzolni a Vastagbőrről alkotott (kapott) képedbe.
3. Sorold fel azokat az eseteket, amikor egy vadonat új blog első bejegyzése vezető hír lett. Abban az országban, ahol párttévék (Echo) külön ismeretterjesztő beszélgetéseket folytatnak a névtelen mocskolódó senkiháziak hazaáruló tevékenységéről (=blogolás, kevésbé narancsosan)... hogy az agyhalott barátunk#3 Lencsés Pisti napi szellemi betevője meglegyen a témában...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.05.03. 14:09:52

@Lencsés lstván: Jajj, csak téged érne már utol a sorsod...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.03. 14:11:42

Eh, már, legyünk boldogok, hogy egyáltalán blogot csinált valaki ennek, simán kiadhattak volna egy hírt, és hivatkozni arra, hogy már törölték az egész blogot, mert a gaz Ángyán befenyegette őket pörrel :D

komplikato 2012.05.03. 14:13:10

@Enrico72: Megnéztem, észrevételed ebben a formájában jogosnak tűnik valóban.

Enrico72 2012.05.03. 14:13:26

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: Tudtommal a mandiner blogra egyszer már hivatkozott az MTI.
Egyébként egy blogra azért nem szabad hivatkozni, mert blog? Ez tiltva vagyon?

Karipapa01 2012.05.03. 14:14:06

@_zulu_: "Nem, én már nem hiszem el. És ha röhögök, már az is csak kínomban van, s közben ökölbe szorul a kezem."

Na ez az, amit nem szabad ! Egy ökölbe szorított kéz átmenetileg hozhat megoldást, de hosszabb távon...? Példaképpen a közelmúlt: Rákosi rendszer, Kádár rendszer, de Hitler, vagy Sztálin, sőt akár Horthy sem hozott erre kellő megoldást.

kvadrillio 2012.05.03. 14:15:52

a fintor csak az, hogy ettől még oligarchák és maffia-családok vannak és dúlnak akár a földjeinken akár egyebeken.........

Virág et. 2012.05.03. 14:16:24

@Enrico72: 1. Hülye vagy.
2. SP köztársaság elnöke volt, Gyurcsány egy 2%-os párté
4. SP esetében a lemondás és a plágium megszellőztetése között eltelt néhány hónap, itt csak pár hét
5. Nem hiszek Gyurcsánynak, de SP-nél ott volt a szakdolgozat, össze lehetett vetni. Itt nincs semmi, csak cím, meg "munkapéldány", meg értékelés.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.03. 14:16:45

@Enrico72: Mert a Ferike már kit zavar, így a kétharmaddal szemben? Jobb elfelejteni.

fvipera 2012.05.03. 14:17:31

@Enrico72: nincs tiltva. neked pedig jogodban áll hülyének lenni.

Karipapa01 2012.05.03. 14:20:17

@ColT: "Mert a Ferike már kit zavar, így a kétharmaddal szemben? Jobb elfelejteni."

Ja! Egyenlőre! Egyáltalán nézel te a jövőbe?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.05.03. 14:20:42

@Enrico72: Azt, hogy valaki rágalmaz. Tudod, mintha fideszesről írnának valamit elfogult barátom.

komplikato 2012.05.03. 14:24:04

@Enrico72: "Tudtommal a mandiner blogra egyszer már hivatkozott az MTI."
Figyelj a balhé tárgya a következő, jelen kormány egy helyre nem tudta rátenni mancsát, a blogokra, ezért úton és útfélen savazzák a blogokat és fórumokat. Élükön Kövér Laci bácsival. Utóbbi nem rég kezdete el azt a szemforgató kamu dumáját a tollforgató terroristákról.
Ezek után MTI hivatkozik egy nulla perces, olvasatlan, ismeretlen blogra.

A Mandiner hány éves blog? Mekkora olvasó tábora van? Hányan látogatják? Mennyivel értelmesebb posztjai vannak? Stb. Azért nem is arról híresek, hogy légből kapott, nem bizonyítható, máshol nem szerepelt infókat büfögnének be ...

Ironfist 2012.05.03. 14:27:07

Örülök, hogy még mindig ennyien erőlködnek Enrico, és egyéb fizetett hazaáruló trollok meggyőzésén, de tényleg nem fogjátok fel, hogy őket ezért fizetik, hogy tereljenek, hazudjanak?

Atengerimalac 2012.05.03. 14:29:18

@nósumifan: Őszintén szólva egyik szemem sír, a másik nevet a mai helyzeten. Röhögök ezen a lightos 50-es éveken, amikor minden, ami volt az csak és kizárólag rossz lehet. Amikor a múltat felszámolják, átírják. Pont azok, akik abban a múltban gyökereznek. Amikor olyan „nagyságok” emelkednek fel, mint budai elvtárs, hogy a giroszászról ne is beszéljek, avagy személyes kedvencemről, a zsiga marcell nevű álláshalmozó pribékről, aki a helyi plébánia fél évig tartó segítésében végzett, egyetlen nem fidess politikai párt-munkát! És szárnyal ám! Röhögök, hogy a lojalitás és a jó, hűséges pártkatonásdi felülír minden szakmai követelményt! Önelégült vigyorral szemlélem az alaptörvény asztalkáját, szolgástul, díszpéldányostul, képestül. És sírok közben, hogy a hülyeség ekkora tort ül már megint! Zokogok, hogy azt a történelmi lehetőséget, amikor önként, kényszer nélkül szakmai alapokon (a nagy tengerészünk után szabadon) ezt a gyorsnaszádot a ballasztoktól megszabadítva gyorsabb tempóra lehetett volna ösztönözni, elmulasztottuk. Mert bizony átfestettük, meg vitorlát is kapott, de a korszerű meghajtását hagytuk, hogy víz alá kerüljön. Sőt! Még ütöttünk pár léket is rajta! Arról meg lehet vitázni, hogy az ángyáni kisgazdás termelés életképes-e? De az vitathatatlan, hogy az ilyen módon földet szerzetteket lehetett volna „szövetkezésre” buzdítani. Viszont azok, akik most nagybirtokokat szereznek félek nem a termelésben gondolkodnak. Agrárközgazdásszal beszélve, a földalapú uniós támogatásból, hektáronként 56 ezres néz ki. A művelési kitétel viszont lehetővé teszi, hogy akár kaszálással is kielégítsék azt! Sőt a közgazda szerint nem lepődne meg, ha hirtelen ezekre a megszerzett földekre elővásárlási jogot szereznének a bérlők pár hónap múlva, mondjuk a büntetésvégrehajtási intézetbe „utaltak” egészségügyi ellátásait taglaló törvénybe elrejtve.. Nagyon közeli a földvásárlási moratórium lejárta ugyanis! És akkortól valószínűleg beindul a külföldiek kedve a magyar földekre.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.03. 14:29:57

@Karipapa01: Hát b+ ha azt még egyszer megválasztják, és lelépek innen...

Csigorin 2012.05.03. 14:31:02

azert sajnalom Angyant hogy velhetoen rovidesen szomoru autobalesetrol olvashatunk...

komplikato 2012.05.03. 14:32:13

@Ironfist: Tereljenek? Mivel? Hogy nem GY.F.-ről szóló posztokhoz bemásolják háromezerszer a róla szóló linkeket? Hogy másról kezdenek el beszélni? Akit ez el tud terelni, az 2012-ben eláshatja magát, mert megvezethetőbb mint egy 3-4 éves kisgyerek ...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.03. 14:32:23

@Enrico72: Ja, kicsit korábban meg folyton a maszoppal foglalkoztak, amikor az van hatalmon.
Ez egy ilyen dolog, hogy az aktuális kormány az érdekes, nem a kettővel ezelőtti...

Karipapa01 2012.05.03. 14:35:16

@komplikato: Tök mindegy, milyen blog! Ezt a közutálatnak örvendő Demszky is tudja: a szamizdat nem végződik a Kádár rendszer bukásával. Az internetes véleménynyilvánítás akkor is megmarad, ha a kormányzat minden ország-világ előtt igazolható demokratikus lépést megtesz azért, hogy ne így legyen. Ez pedig ütőerő, nem is akármekkora, bizonyítékok vannak rá nem csak Pali bácsi viszonylatában, hanem világszerte. El lehet tűntetni ERŐBŐL bármilyen blogot, lesz másik, lesz másik, lesz másik.... és ez folytatódik a végtelenségig. Amíg itt nekünk pofázási lehetőségünk van (ezt hívják szabadságnak, ami miatt még rendszert is változtattunk) addig ezt bele kell kalkulálnia a mindenkori kormánynak

komplikato 2012.05.03. 14:35:22

@Csigorin: Az nem fordulhat elő, itt demokrácia van. Bár felsejlett egy ronda autóbaleset egy fazonról, aki valamilyen család érdekeltségébe tartozó bányákról gyűjtött adatokat, vajon melyikről is? Meg páran hirtelen halált haltak amikor is egy főrendőr ellen akartak ezt azt felhozni, ki is ő, mit csinál most? Nincs itt semmi félni való ...

Ironfist 2012.05.03. 14:36:14

@komplikato:
Tényleg nem érted? Nem csak az a terelés, hogy bedob egy témát, és mindenki egyetért vele, hanem az is, hogy idejön, beböfög három-négy random faszságot, és mindenki letámadja, hogy baromságot mondott, hogy mit keres itt ilyen gyökér, hogy tud még élni ilyen kevés IQval, és cáfolják a baromságait. Ééés mindeközben az eredeti téma pedig ment a levesbe.

Dervenkál Egon 2012.05.03. 14:39:01

@Enrico72: hivatkozni szabad, de ha már!

Elmélet: a blog az blog. A bloggert nem kötik szakmai, erkölcsi, jogi szabályok (csak nagyon kevés). Az, hogy egy blogger az általa leírtak forrásaként tényeket használ nagyon jót tesz a blog minőségének. De a blog akkor sem sajtótermék. A sajtótermékeket ugyanis szakemberek készítik. A nevük újságíró. Az újságíró tisztában van a jogi és szakmai szabályokkal. Ilyen az hogy véleményt nem fűzünk a hírekhez, sőt véleményt szigorúan tilos hírként beállítani. A blog viszont akkor is tisztán vélemény (és ez nem baj), ha tárgyszerű.
Gyakorlat: A magyar sajtótermékekre sajnos nem mindig igaz, hogy a szakmai szabályokat betartó szakemberek készítik őket. Ez nagyon nagy baj. Blogot ugyan lehet idézni, de tisztán egy blog írására (akár egy napos, akár 5 éves) nem lehet hírtartalmat alapozni. Aki tanulta is az újságírást az tudja, hogy ellenőrizetlen információt így nem közlünk. Ennyi erővel ugyanis azt is meg kellene írni, hogy névtelen levélküldőnk szerint XY politikus veri a gyerekét. Nem mennék bele itt most a részletekbe (mert vagy unalmas, vagy nem értik meg úgy sem), de az nem lehet hír önmagában, hogy Gipsz Jakab lila majom szerint Ló Béla zöld majom lop. Mert ez egy vélemény (még ha fontos ember is a lila majom). Ha mondjuk nyilvános vitában üzengetnek egymásnak, az már valami. De ha mondjuk Gipsz Jakab feljelentése nyomán az ORFK nyomozást indít Ló Béla ellen lopás alapos gyanúja miatt, az egy megtörtént dolog, tehát önállóan is megállja a helyét hírként. Estébé.
Ugyanez pepitában: Ángyán József lemondása hír. A véleménye az oligarchákról viszont vélemény marad addig, amíg az újságíró nem veszi a fáradságot, hogy kiderítse: a volt államtitkár véleményét legalább részben alátámasztja-e a földpályázatok lebonyolítása. Ha a tények igazolják a véleményt, akkor a vélemény már másodlagossá is vált. Ez pedig dettó igaz az ellenérdekelt fél (napraforgó) által közölt véleményre is.

Az MTI súlyos szakmai baklövést követett el, és ami még rosszabb, hogy átverte az ügyfeleit. Azok ugyanis azért fizetnek a hírügynökségi anyagokért, mert a hírügynökségi anyagok elvileg csak ellenőrzött információkat tartalmazhatnak. Ilyen értelemben a hírügynökségi információszolgáltatásról szóló szerződést szegte meg minden fizetős ügyfelével szemben a távirati iroda.

Karipapa01 2012.05.03. 14:44:31

@Ironfist: "Tényleg nem érted? Nem csak az a terelés, hogy bedob egy témát, és mindenki egyetért vele, hanem az is, hogy idejön, beböfög három-négy random faszságot, és mindenki letámadja, hogy baromságot mondott, hogy mit keres itt ilyen gyökér, hogy tud még élni ilyen kevés IQval, és cáfolják a baromságait. Ééés mindeközben az eredeti téma pedig ment a levesbe. "

Na, ezért kűzdök én is, nem csak ezen a blogon, hanem mindenhol! Én úgy hívom, hogy "szétoffolók" gazember banda, de úgy csinálnak, mintha ők szarták volna a spanyolviasszt! Minden kommenter véleménye el van fogadva, mindenkié nyilvános, kell-e ennél több. Ha így gondolkodsz te is, kérlek kritizáld meg, akár kegyetlen módon is az ilyen alakokat!

nósumifan 2012.05.03. 14:45:03

@Karipapa01:
Tartok tőle, kicsit túl optimista vagy.
De majd kiderül!

Ha valóban egy szakértő kormányunk lenne végre, az "elmúlt nyócév" és a 2/3 után önvédelemből is nagyon erős demokratikus kontrollal, elkezdhetnénk kimászni a sz... illetve gödörből.

:-)

blah 2012.05.03. 14:46:14

@hinnyemánahétszázát: a válasz asszem az, hogy aki adót fizet és szavazni jár...

Enrico72 2012.05.03. 14:51:00

@komplikato: Mennyivel érdekesek a posztok? Szerintem a napraforgó blogon ami megjelent az elég érdekes volt. :)

Valodi 2012.05.03. 14:52:47

@Atengerimalac: "Arról meg lehet vitázni, hogy az ángyáni kisgazdás termelés életképes-e?"
Csak az az életképes. Az Agrárunió c. lap 2011. dec.-i számában egy enyingi „agráriparos” nyilatkozik: "...a hatóanyag és a víz terem. A földnek...kevesebb szerepe van...egy tejfölös bögrényi nagyságú uborkapalántáról egy mázsa uborkát szednek le...a föld azért van, hogy a létrát rá tudják tenni, hogy le tudják szedni. A többi dolog abból a nyolc-tíz hordóból a komputeren keresztül a megfelelő adagolással működik".
Nem politikai, hanem „pénzpárti” elkötelezettség szerint lehet sorolni az intenzív nagygazdaságok tulajdonosait! Ők a „versenyképesek”, kifacsart értelmezésben az "életképesek" - mint ahogy a profit szempontjából igen eredményes ipari ágazat a fegyvergyártás. „Életképes fegyvergyártás” – „és a föld azért van, hogy a létrát rá tudjuk tenni” –abszurd megközelítései az emberi létnek! Az élelmiszer létfeltétel – pénz, olaj, sőt béke híján is meg kell termelni. Erre kizárólag a valódi falvak sokasága alkalmas, az „élet” szó eredeti értelmében életképes parasztcsaládokkal. Bocs, ha túl gyakran ismétlem magam... de nem lehet elégszer mondani!

Ironfist 2012.05.03. 14:52:48

@Karipapa01:
"Ha így gondolkodsz te is, kérlek kritizáld meg, akár kegyetlen módon is az ilyen alakokat!"

De hát pontosan ez a céljuk!

makacs szennyeződés 2012.05.03. 14:55:04

@régészbúvár: bizonyára véletlenül kerülte el a figyelmed, hogy a szóban forgó témáról az ELSŐ MTI HÍR ELŐBB JELENT MEG, mint maga a blog, amire hivatkozott.

miután megjelent blog, azután jelent meg a második MTI-hír hivatkozással is. hm?

nem szeretném, ha a tények összezavarnának, de azért hadd kérdezzem meg, hogy anno, amikor a te bejegyzésedre MTI hivatkozás született, kerültél hasonló téridő-hurokba, vagy a hagyományos idő-irányt jártad be? (tehát előbb született egy bejegyzésed, időben utána az MTI hír.)

hinnyemánahétszázát 2012.05.03. 14:56:13

@blah: nem, az csak akkor lenne ha minden nő olyan lenne, így csak szimplán az aki 20 évig egy olyannak (MTI) a férje marad.

2012.05.03. 14:56:43

@Ironfist: Na többek közöt ezért hasznos a Szűrés gomb. A doridokat ki lehet baszni vele. Csak mindenkinek következetesen kéne alkalmazni (én sem vagyok az persze).

Jack Torrance 2012.05.03. 15:04:19

@Lencsés lstván: valamit félreértettél. Pont, hogy lassabban találta meg.

Karipapa01 2012.05.03. 15:09:11

@Dervenkál Egon: "...Az MTI súlyos szakmai baklövést követett el, és ami még rosszabb, hogy ..."

MTI: Magyar Távirati Iroda. Ezt a szervezetet nem azért tartják fenn az adófizetők (nemtől, kortól politikai hovatartozástól függetlenül), hogy mindenféle reklám- és politikai baromságokkal etessék a magyar embereket, (ezt megteszik az "ingyenes" kereskedelmi médiák) hanem azért, hogy reklám- és politikafüggetlen híranyagot szolgáltassanak azoknak az embereknek, akiknek nincsen lehetőségük arra, hogy percről percre kövessék a világ változását.. Ezzel kapcsolatban itt felmerült egy kis probléma, ugyanis engem félretájékoztattak: olyan hírt közöltek, ami a közlés pillanatában nem is létezett. Ráadásul, a "bocs, elbasztam" helyett csináltak utólag egy igazi hírt ! Nem szeretném minősíteni a munkájukat, de a minimum az lenne, hogy legalább 3 napon keresztül félóránként az összes médiában fizetett hirdetésként közölné a lakossággal az MTI )éppen azért, hogy mindenki tudomására jusson), hogy az általuk hír kacsa volt! Sőt, azt sem bánnám, ha a Tisztelt Igazgató Úr legalább a királyi tv-híradóban elmagyarázná, hogy történhetett ez a csúfondáros esemény!!! Ha egyáltalán van rá magyarázat.

makacs szennyeződés 2012.05.03. 15:11:42

jaj de jó, itt a Lencsés Pista is. :D

ma kijelentette egy másik rohama során, hogy márpedig árpád-sávos zászló fidesz gyűlésen soha nem volt.
erre valaki belinkelt neki csuklóból pár fotót, hogy de.
erre a Lencsés: a linkek nem tények.
:D
(és ezt többször megismételte felháborodva.)
:D
melyik kórteremből írogat ez a szegény, nem tudjátok?

2012.05.03. 15:11:57

@Karipapa01: "Ha egyáltalán van rá magyarázat."

Hogyne volna. Az Ángyán által megpiszkált ügyek szereplői közül biztosan többen is ismerik.

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 15:14:10

@Lencsés lstván: Jaj, mar megint itt az elmebeteg Lencses. Nem hiszem el hogy ez meg szabadlabon van...

Egyet nem ertek; az MTI-nel jelennek meg fizetos hirek is, azaz ha en krealok egy blogot, fizetek az MTI-nek (esetleg meg is irom roviden a hir(nek tuno hirdetes) szoveget), akkor ok megjelentetik, linkkel egyutt. En mar csinaltam is ilyet. Egyszoval barkinek lehet MTI hire. Miert gondolja mindenki azt, hogy felulrol jott az utasitas? Lehet, hogy az MTI-t is csobe huztak egy fizetett hirrel, nem? (Nem vedeni akarom oket, sot, az osszes allami penzbol gazdalkodo hasonlo ceget/szervezetet megszuntetnem villam gyorsan, hogy ne eljek fel a penzunket, csak elgondolkoztam hatha csak igy dobtak be a hirt es nem nyomsagyakorlassal.)

nósumifan 2012.05.03. 15:15:36

@Atengerimalac:
Bizony, van rendszer a káoszban! Nem is kevés!
Ezért (is) veszélyes ez a 2/3-os epizód kis hazánk történetében...

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 15:17:13

@makacs szennyeződés: "erre a Lencsés: a linkek nem tények." - nem hát, TÉNYe itt csak NEKI van, nem tudtad ?

"melyik kórteremből írogat ez a szegény, nem tudjátok?" - amennyi esze van, még mindig bent ül az OPNI-ban, nem tűnt fel neki, hogy milyen kihalt a kórterem, és a folyosók, és az ápolók sem jönnek egy ideje (ez utóbbi "eredményét" itt a blogon nap, mint nap látjuk is :DDD)

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 15:20:01

@makacs szennyeződés: En arra tippelek, hogy ez a Lencses egy kitalalt figura, valami jokedvu troll rohog rajtunk, hogy mennyire felb.szodunk rajta. Ennyire hulye ember nincsen. Illetve van, de azok szellemi fogyatekosok es nem irogatnak kommenteket. :)

Karipapa01 2012.05.03. 15:20:48

@_zulu_: "Hogyne volna. Az Ángyán által megpiszkált ügyek szereplői közül biztosan többen is ismerik. "

Ne haragudj, itt nem az Ángyánról van szó, bár az is megérne egy misét (kereszténydemokraták hajrá !!!). Itt arról lenne szó, hogy az általunk fizetett hírkezelő- és továbbító iroda hülyének nézett minket! Ha maffiózó lennék, nem szeretnék a helyükben lenni. Mivel nem az vagyok, tisztelettel megkérném az Igazgató Urat, ugyan magyarázza már el nekem, hogyan történhetett meg ez a világraszóló csúfság! Lehet jönni !!!

2012.05.03. 15:25:56

@Karipapa01: Ne legyenek illúzióid, az említett körök akciója szerintem az egész. Ez nem szakmai tévedés, hanem a szakmaiságot felrúgó szándékos dezinformáció az MTI részéről. Hogy milyen mélyen beépült ez a gazdasági maffia mindenhová, azt tökéletesen mutatja az, hogy az MTI-t is be tudták vonni ebbe az akcióba. Csak arra nem gondoltak ződbáróék, hogy a neten csupa olyan ember lóg, aki tisztában van a dolgok működésével, és azonnal ki fogja szúrni, hogy itten gebasz van.

Ironfist 2012.05.03. 15:28:03

@_zulu_:
Igen, én ki is szűröm az ilyen gyökereket - Enrico, Vidéki, satöbbi - de ettől függetlenül csomószor azt látom, hogy érdemi vita helyett mindenki ezeken a suttyó senkiken rage-el.

Karipapa01 2012.05.03. 15:29:54

@MacChicken: '"En arra tippelek, hogy ez a Lencses egy kitalalt figura, valami jokedvu ..."

Kurva nagyot tévedsz! Nem kitalált figura, tényleg létezik, nagyon szép menyasszonya van és pofára ő sem egy utolsó csávó! De hát ki lát az agyába? Egyébként újságíró, sportriporter (vagy még növendék) és nem annyira hülye, mint ahogy itt előadja magát! Ne zabáljátok a baromságait, röhög rajtatok, mint ahogy rajtam is röhögött anno! Küldjétek el a picsába a hülye szokásos anonim dumájával, ne foglalkozzatok vele, előbb-utóbb megnyugszik. Különben barátom vagy Pisti és hosszú ideig hiányzott a baromságod. Remélem nem betegség miatt. Tisztelettel és szeretettel emlékszem rád, mint a többi kommentelő (tudod kik) is! Már vártunk rád, szia.

komplikato 2012.05.03. 15:30:36

@MacChicken: Ha így van az elkövető hülyébb mint a sok éves átlag, mert a leendő becsületsértési és/vagy rágalmazási perben az lesz az első bizonyíték, hogy KI fizette az MTI-t ezért ... vagy ott is úgy megy, mint USA-ban ahol a céges embernek simán ad a prosti áfás számlát szakmai tanácsadásról?

2012.05.03. 15:39:43

@Karipapa01: Nem mondod hogy normális... Amennyiben igazad van akkor sem normális, gyermeteg dolog amit művel.

makacs szennyeződés 2012.05.03. 15:44:07

@MacChicken: ez komolyan megfordult az én fejemben is, kicsit beleolvastam Lencsés összesbe, faszbúkon is néztem, de nem tudnám rámondani egyik Lencsésre sem, hogy az a Lencsés.

mindenesetre nem egyenletes a teljesítménye, néha kilóg valamiféle fiatalosabb stílusú lóláb a vén hülye maszkja alól, néha meg feltűnően rosszabb a helyesírása, mint máskor.
a sportkommunikációt többször említi, ez érdekes, mivel se nem sportszerű soha, se nem tud normálisan kommunikálni.

mindent egybevéve én elhittem neki, hogy értelmileg tényleg egy növény szintjén áll.

2012.05.03. 15:46:40

@makacs szennyeződés: Ezzel a tényem van dumával simán mehetne haknizni mindeféle fesztiválra.

makacs szennyeződés 2012.05.03. 15:51:28

á meg is van mégis:

http://www.facebook.com/#!/istvan.lencses.9?sk=photos

2012.05.03. 15:56:09

@makacs szennyeződés: A fene tudja. Ahogy a fejét elnézem, van azért valami paranormális a gyerekben.

_T_ 2012.05.03. 16:02:04

@makacs szennyeződés: A képek szövegei alapján talált, space az írásjelek előtt és után:) Rosszabbra számítottam, ő is csak egy viktor-jugend, de legalább meggyőződéses nem fizetett...

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 16:03:15

@Karipapa01: Akkor valamilyen szinten megis igaz amit mondtam. Nem kitalalt figura ugyan, de ezt a sok baromsagot amit muvel csak idegesitesnek szanja.
Egyebkent bele lehet nezni a fejebe, hogy mi tortenik ott. Kell hozza egy kisbalta.
Ha komoly amit muvel, akkor szanalmas, ha vicc, akkor jo, csak unalmas. Barmelyik is legyen a ketto kozul, nem normalis.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.05.03. 16:03:42

De mit keres Oszkó Péter a wizzairben???

ketroot 2012.05.03. 16:04:25

@makacs szennyeződés:

Máskor is linkelték már. De honnan lehet tudni, hogy ő az?

SZDSZPistike 2012.05.03. 16:04:44

OMG

Ki az a gyengeelméjű, aki úgy kereste a szövegrészletet, hogy
-MTI "A volt csákvári állami

Csodálkozik, hogy nem adja a Google ki MTI-vel... Itt a bénázásuk:
m.blog.hu/ma/magyarinfo/image/napra4.JPG

És ezt a butaságot még ki is posztolja, a Vastagbőr meg átveszi...
Khm.

Így terjed egy buta hír. Lájkoljátok, (b)osszátok!
:D

ketroot 2012.05.03. 16:07:39

@_T_:

Az tényleg megvan nála is.... ne már, hogy L. I. komolyan nyomatja ezt és nem troll? Ne már!

Egy világ omlik így össze bennem...

Ez a manus tényleg ennyire primitív?! xD

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 16:08:57

@komplikato: Nem tudom mi kerekedik ebbol, az egesz ugyet alig ismerem (most lehet, hogy jobban utanaolvasok), de az en esetemben a kovetkezo volt a helyzet: arlistat letoltottem a netrol, megirtam a hirnek hato hirdetest benne elhelyezve a linkeket (meg volt szabva, hogy hany karakter lehet), elkuldtem a megrendelessel egyutt. Szerintem ott elolvastak, de azt, hogy a link letezik-e vagy sem, nem vizsgalja a kutya sem. Lehoztak, toluk atvette sok mas hirportal es kesobb kuldtek a szamlat. Ennyi.

ketroot 2012.05.03. 16:12:34

@SZDSZPistike:

"Csakhogy a blog nem található. Rákerestünk mind a blogra, mind a bejegyzés címére, mind szövegrészletekre, nincs találat."

-blogra
-bejegyzés címére
-és szövegrészletekre keresetek.

Hol a gond?

majdazténtudom 2012.05.03. 16:14:45

@SZDSZPistike: Ha meg nem lennél vak és/vagy tudnád, hogy kell keresni, észrevennéd a "-" jelet az "MTI" előtt...
(azt jelenti, hogy olyat keressen, amiben NEM szerepel, hogy "MTI" )

Atengerimalac 2012.05.03. 16:21:57

@nósumifan: Szerintem a 2/3-ad veszélye eltúlzott. Szó se róla. Kellemetlen. Mint a tüske a köröm alatt. Fatálissá csak akkor válik, ha az immunrendszere elpuhult a társadalomnak és hagyja ismételni ezeket. (Itt a fatálist azon értem, hogy a társadalmi egyenlőtlenségek tovább fokozódnak és latinamerikanizálódunk. Ha nálunk is létrejönnek olyan területek, ahová nem lehet bemenni, mert nyomtalanul eltűnik, aki ezt teszi. De ettől még azért nem kell félni. Csakhogy ebben az irányban haladunk! És ez rossz!) A gondot abban látom, hogy a 2/3-ad szétveri a jobboldali értékeket. A gond abban van, hogy a jobboldal árnyékában a keresztény értékek nevetségessé válnak, kiüresednek. Nagyon tartok attól, hogy a jobboldal pont úgy veszíti el tartalmát, ahogyan a szocik leamortizálták a baloldali értékeket. És ez nagy baj! Ha ez bekövetkezik, bekövetkezett, akkor jön el a kalandor politikusok kora! 2014-re ezért nézek várakozással és félelemmel. Feltámad addigra a baloldal? Létrejön egy hiteles politikai formáció, ami a kiábrándultakat meg tudja szólítani? Lesz-e a bosszút hirdetőkön kívül alternatíva a mostaniak leváltására? Mert az tagadhatatlan, hogy milliókat sérteget a fidess, milliók életét nehezítette meg aránytalanul. A választások előtti egy évet csúnyának és aljasnak várom. Olyan csapdákba futott bele a fidess, amikre nemigen lesz megoldása. A 200 fős parlamentből 100%-os győzelmük esetében is 54-en kiesnek! Értem én a próbálkozásukat a 98%-os adó eltörlésére. Ezzel fizették volna ki a mostani távozókat, és a majdani „visszavonulókat”. Ez lett volna a hallgatásuk ára. Még a járási rendszerbe beejtőernyőzőkkel tud valamit javítani. De a baj ott van, hogy azok pontosan tudják, hogy politikai hovatartozásuk miatt az elsők között kerülnek a lapátra, egy váltáskor! Félek, hogy „sok” Ángyánhoz hasonló „áruló” kezd csicseregni a módszerekről, ha nem kap megfelelő baksist. Félek, hogy ennek az lesz a következménye, hogy a jobboldal saját magának olyan gyomrost visz be, amibe belepusztul. Pedig a túlhatalom baj. Látjuk ám most is! Erős ellenzék nélkül a hatalmi politika ámokfutásba kezd! Kíváncsi vagyok, hogy van-e államférfi hazánkban. Nagy volna az igény rá! De nagyon nem bízok ebben. Nekünk csak politikusokra „fussa”, abból is a selejtjére. Sajnos Deák Ferenc óta államférfi ide nem született! És ugye köztudott, hogy a politikus ott kezdődik, ahová államférfi sohasem süllyed!

Karipapa01 2012.05.03. 16:30:32

@MacChicken: "Ha komoly amit muvel, akkor szanalmas, ha vicc, akkor jo, csak unalmas. Barmelyik is legyen a ketto kozul, nem normalis. "

Én csak azért szóltam, hogy ne járjátok végig ugyanazt, amit ezzel kapcsolatban egypár kommenter társammal végigjártam. Utólag kiderült, hogy baromság az egész, különben azt teszel, amit jónak látsz. Szerintem ezt azért csinálja NAGYON TUDATOSAN, mert megpróbálja szétoffolni a blogot. Még az sem számít, hogy hülyének nézik, pedig ha elolvasod a komoly írásait, megtudod, hogy ez a baromkodás csak álca. Önfeláldozó fiú ez, akárhogy is nézzük.. Végső soron nekem mindegy, mert azért szerzett néhány derűs percet.

_T_ 2012.05.03. 16:33:18

@ketroot: Feljebb írták, hogy a trollkodásra húzgálja a cerkáját szabad idejében:)
De legalább volt annyira hülye, hogy publikus FB profile-t csináljon magának, az adatlapon ilyen oszlopos baromságokkal:
-People Who Inspire István: Jómagam :D
-Favorite Quotations: " .... Tudod itt nincsen válásg csak a sírodat ássák .... " ( KOVÁCS ÁKOS : GUMICUKOR )
A "válság" szó így van fent, nem én írtam el:)

So, nem ennyire hülye, mint amilyenek itt próbálja magát beállítani, csak egy nagyképű kis pöcs.

2012.05.03. 16:37:06

Amióta Richard Field és libbant bagázsa a cigánybűnözőket menekítette ki Gyöngyöspatáról a terrorizált magyar lakosság helyett, azóta ez a mostani sztori valahogy nem annyira "elképesztő" mint ahogy szeretnék ezt páran előadni.

Na meg a Cozma-ítélet is fényévekkel pofátlanabb, de persze nem a zsindexes blogfirkászoknál.

Karipapa01 2012.05.03. 16:39:46

@_zulu_: "Csak arra nem gondoltak ződbáróék, hogy a neten csupa olyan ember lóg, aki tisztában van a dolgok működésével, és azonnal ki fogja szúrni, hogy itten gebasz van. "

Pedig úgy van! A netezők többsége nem csak kommenteket ír a különböző blogbejegyzésekhez, hanem azért úgy általában tájékozódik a netes híradásokból. Amiket -ugye- ma még nem nagyon lehet cenzurálni, bár a kormány mindent elkövet annak érdekében, hogy lehessen. Erre céloztam Demszkyvel kapcsolatban, a technika ma már lehetővé teszi, hogy a "Beszélő"-t naprakészen bárki olvassa és kommentálja. Szegény Kádár! Talán jobb is, hogy nem élte ezt bmeg, bár én személy szerint soha nem kívántam a halálát.

SZDSZPistike 2012.05.03. 16:44:11

@ketroot:+majdaztentudom
Előbb nézd meg a képet! Utána próbáld ki a keresést, ha ehhez nem is értetek, utána folytassuk
MTI nélkül van találat, méghozzá a hvg-s a legrégebbi. :P

Engem nem az érdekel, hogy mi volt előbb, megrendelésre készült-e vagy sem, hanem hogy lúzer a bizonyítás...

makacs szennyeződés 2012.05.03. 16:44:18

@ketroot: az írásmód egyértelműen stimmel, no meg a büfé-ruhatár szak is (sportkommunikátor).

ketroot 2012.05.03. 16:48:23

@SZDSZPistike:

Azért ennyire nem vagyok debil. Néztem a képet.

De ott írta a magyarinfo, hogy kerestek blog-ra, a poszt címére és szövegre is. A képen pedig csak az van, hogy kerestek szövegre is.

Tehát nem csak az általad linkelt módon keresték.

Pontos 2012.05.03. 16:55:10

@Enrico72: Már megbocsáss: A csapból is a Gyurcsány és a szakdolgozata folyik.

Pontos 2012.05.03. 16:55:46

Tetű egy társaság.

majdazténtudom 2012.05.03. 17:04:47

@SZDSZPistike: Értsd már meg, hogy ő pont azokat akarta kiszűrni, amik csak átvették az mti hírt. ...mert ő a blogot kereste.
Ezen most mit nem lehet érteni?

kicsilány82 2012.05.03. 17:09:14

@hinnyemánahétszázát: Itt nem arról van szó (szerintem), hogy ez eddig nem így ment, vagy hogy ezen bárki meglepődött, hanem arról, hogy EZUTÁN ne így legyen!
Ezért nagyon jó, hogy ezek most napnál is világosabban kiderülnek, mert legalább mindazok, akiknek a bili nem szorult rá a fejükre, végre meglátják (már ha eddig nem tették). Első lépés a változás felé (remélem). :)

Marcellusca 2012.05.03. 17:18:13

@Ironfist: Ne offójjámán, bazzeg! :DDDD

IGAZI MAGYAR 2012.05.03. 17:57:14

KIT ÉRDEKEL? IGAZ A CIKK? AZ. AKKOR MEG???

sz4sz4 2012.05.03. 18:03:52

Azt, hogy pina, írta már valaki?

molaris 2012.05.03. 18:09:31

Ha megszegi az omerta törvényét valaki, jön a vendetta.
Már csak így működik ez a brancs is.

bagir 2012.05.03. 18:16:39

Mire eme csodálkozás, Belénessy munkásőrelvtárs a pást szellemében járt el, igaz, most más színű ruhában. "Varietas delectat" a változatosság gyönyörködtet szerinte. Szerintem köpönyegforgatás+ seggnyalás, ami hánytat.

Kandeláber 2012.05.03. 18:26:59

És még mondja valaki, hogy Magyarország nem a korlátlan lehetőségek országa.

röhögő 2012.05.03. 18:31:28

A románok tán jobbak nálunk? - fél áron adja hiteleit a román OTP
www.origo.hu/gazdasag/20120427-miert-kapnak-olcsobb-hitelt-a-romanok-az-otptol.html

Na! Narancsvarangyok! Lehet magyarázni miért jó nekünk a gazdasági szabadságharc!

röhögő 2012.05.03. 18:32:25

@Pontos: Ezt mond meg Kalmárnak is, mert nagyon hiányolta.

GaZe 2012.05.03. 18:42:01

(hova lett a like gomb alulrol?)

röhögő 2012.05.03. 18:55:27

@GaZe: A netAVH eltüntette. :-))

Gabe Walker 2012.05.03. 18:58:25

Hihetetlen, hogy ezek még ehhez is balfaszok...

komplikato 2012.05.03. 19:41:14

@Atengerimalac: " Fatálissá csak akkor válik, ha az immunrendszere elpuhult a társadalomnak és hagyja ismételni ezeket."
Baszki vagy 200 éve nincs a nemzetnek immunrendszere, ha lenne akkor nem lett volna elmúlt 200 év, de inkább 400 szopóág.

@SZDSZPistike: Nem tudom feltűnt e neked, hogy a hír és információ érték nem abban van, hogy nem találták a blogot, hanem arról, hogy még be sem fejezte ember a blog írását és a nulla bejegyzéses ismeretlen noname blogja "hírérték" lett egy MTI-nél. Ha nem érted, akkor hagyjuk, ha érted, akkor meg mit akarsz megmagyarázni? Azt meg én magam írtam le, hogy a Google nem fog csak úgy megtalálni egy oldalt vagy regisztrálni kell vagy X darab lehívásnak kell lennie, hogy lássa a rendszere. ha én most csinálok egy oldalt, de nem regisztrálom és nem is mondom el senkinek, akkor még 5 év múlva sem fogja megtalálni ...

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 19:47:54

Te Enrico!Sehol nincs szó a fecóról?Na most kb ez a helyzet.Hírek:
1 Gyurcsány szakdolgozat
2 Gyurcsány csalt...
3 GYurcsány plagizált.
4 Nősül a Pápa
5 Obama lemondott
6 Putyinék ingyen adják a gázt
Na ez a helyzet mostanában.

tamtkr 2012.05.03. 19:51:35

"Blogger legyen a gáton, aki..." magyarul így írjuk: "Blogger legyen a talpán, aki..."

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 19:54:12

És még Enrico üzeni:
Bezzeg a gyurcsányotokról nem írtok,pedig az is csalt.Fogadni mernék,hogy majd a libásról is kiderül valami hasonló.Persze nektek,akik őket akarjátok ez nem számít.
Végre erről az ángyánról is kiderül valami.
Te Zero!Amúgy te hogy szerezted a diplomádat?

Több baromság most nem jut eszembe,de amúgy alig vannak ma fideszdroidok.
Még vidéki sem ért ide...
Lassan elfogynak a magyarázatok fiúk.
Lassan kell mégegy békemenet...:))

munkanelkuli 2012.05.03. 20:13:15

A régi időkben erre csak annyit mondtak, hogy kilóg a lóláb.

régészbúvár · http://buvarregesz.blog.hu 2012.05.03. 20:14:46

@makacs szennyeződés: pl. előbb megírta az anyagot, elküldte. A blogot közben regsztrálta, feltöltötte mert mondta neki a haverja, hogy "miért nem blogolsz?". De sztem nem ez a lényege
Kérdezd meg közvetlenül. Azon a blogon is lehet kommentelni? Vagy levelet írni a szerkesztőnek? Már, ha olyan érdekes.

vajdasagi 2012.05.03. 20:23:45

@kifordított nagyanyó: "Több baromság most nem jut eszembe"... Kár, mert az eddigiek kiválóak voltak. Ha megengeded, én segítek: mondjuk a következőt adnám hozzá:
"Egyébként meg mit keres az Oszkó a Wizzairben".

Az valóban szörnyű, hogy a Fidesz-hívőket ezek nem zavarják. De ugyanakkor mulattató is, nem?

Virág et. 2012.05.03. 20:56:37

@laspalmas: Akkor már minden világos! Több órája elérhető volt, mert a blogbejegyzés alatt olvasható dátumbejegyzés azt írta. Ez ugye köztudomásúlag egyenértékű egy az elektronikus aláírások során használt időbélyegzővel és az teljességgel elképzelhetetlen, hogy valaki esetleg azt írt ki, amit akart. Az ott kérem a valóság és semmi más.

Az meg, hogy a google sem talált semmit, az a google hibája. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem minden cég működhet olyan óraműpontossággal, mint az MTI.

Virág et. 2012.05.03. 20:59:29

Azt amúgy tényleg nem fogják fel, hogy egy három és fél órával az MTI hír megjelenése előtt alapított (és azóta minden elemében cáfolt) szardobáló blog bejegyzésének átvétele már ÖNMAGÁBAN botrány, nem is kell ehhez az, hogy azt szépen visszadátumozza valamelyik csinovnyik senki Budai vagy Belénessy vagy a HírTV háza tájáról.

Ilyen szintű elkurvulása az MTI-nek eddig még nem volt. Ez új mélység.

asmodean 2012.05.03. 21:18:49

A gyurcsány a hibás és amúgyis elmútnyócév, ne hagyd magad Enrico, én szurkolok neked :))))

Ilyen az amikor a protekciós balfasz sógor-koma-jóbarát kollégák elbasszák az egész agit prop osztály napját, csapját szét köztük izibe :D

átlátó 2012.05.03. 21:36:19

@Gera: És akkor ide neveztek ki intendánst is? Még mindig ártatlan viszkászmacska szemmel kérdezem. :)

Kandeláber 2012.05.03. 22:07:18

Mi lenne, ha valaki utánanézne a blog állításainak?
Nem lehet, hogy ez az Ángyán tata tényleg megsértődött, és most beleharapott a fenékbe, amely eddig enni adott neki?
Csak azért merült fel bennem ez, mert politikusnak, még lemondott politikusnak sem hiszek el semmit már régen.

Horizont 2012.05.03. 22:12:02

2012. április 20. "Aláírásgyűjtés indult az MTI függetlenségéért....... a médiahatóság elnökétől kérik, hogy az MTVA állítsa vissza az MTI szakmai és szervezeti függetlenségét."
Szegények! Szar lehet ilyen helyen dolgozni ahol így működnek a dolgok! Mit mondjak? Amit most műveltek ezzel az 1 napos blog idézettel ettől még a Három T is jobb volt a szocializmusban:)
Fiatalabbak kedvéért: Tiltott, Tűrt, Támogatott. Így működött a hatalom. És most hogyan működik? Ocsmányul. Az MTI lesüllyedt a bulvár mocskába:)

Horizont 2012.05.03. 22:16:33

@Kandeláber:
Talán úgy kéne megközelítened a kérdést, hogy utánanézett-e a blog állításainak az MTI mielőtt leadta a közmédiának????!!!!! Ja és Ángyán "tata" mellesleg egyetemi tanár, akit Orbán hívott a kormányába! Ó pardon ez nem jelent semmit.....

Kandeláber 2012.05.03. 22:35:22

@Horizont: Az MTI-től én már régen nem várok el semmit.
Ugyanígy vagyok a médiumok többségével is pro és kontra, mert azért egy Amerikai Magyar Népsava=kurucinfo, csak ellenkező előjellel.
Az, hogy valaki egyetemi tanár, valóban nem jelent semmit., ő is emberből van.

Horizont 2012.05.03. 22:50:19

@Kandeláber: Ha már nem vársz semmit az nagyon nagy baj.......
Azért az egyetemi tanárokat mégse "tatázzuk" már, nem a Jóska bácsi a falu kocsmájából a büdös pálinka mellől!Bár mind kettő ember...ebben igazad van:)

folyamatábra 2012.05.03. 23:09:17

@Ironfist: Volt egy szép régi mondás: ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a szintjükre és megvernek a rutinjukkal.
Egyébként Vastagbőrtől le a kalappal, hogy nem hagyta elterelni magát pl. szakdolgozatosdival, ilyesmivel.
Jó lenne látni a többi megye földosztási listáját is. És ezt a témát nem kéne elengedni, persze.

Kandeláber 2012.05.03. 23:17:12

@Horizont: Mondjuk mind a kettőnek ugyanannyit ér a szavazata, mert ugye a modern demokráciákban nincs műveltségi cenzus.
Általában ezért szoktak nyerni a populista ígéretekkel előrukkoló pártok.

Virág et. 2012.05.04. 07:02:14

@Kandeláber: Van olyan mélység, ahová már nem érdemes lemerülni. Egy névtelen féloldalas szeméttel nem kell vitába szállni, mert nekik pontosan az a céljuk, hogy védekezésre kényszerítsék azt, aki eddig támadott. Az eredmény tökmindegy, az igazság senkit nem érdekel a jobboldalon, a választók nagy része ostoba barom, aki a saját cipőfűzőjét sem tudja segítség nélkül bekötni, nekik úgyis csak az marad meg, hogy az Ángyán is sáros. Ahogy a felmentő ítélet ellenére az ostoba barmok (ország nagy része) változatlanul bűnösnek tartja Dávidot meg Herényit. A büntetés maga az eljárás, a lejáratás. Senki sem ártatlan,a kiről a nagyvezér vagy valamelyik bólogató majma azt mondja, hogy nem az. Kádár szelleme visszatért.

Mindezek ellenére a Viszlói/Haraszthy - LMP vonalat már tételesen cáfolták. Az LMP ez ügyben helyreigazítást követel.

Néhay 2012.05.04. 12:41:19

Ki tudja miért, enegem ez a blog (mármint a naprapörgő), az 50 - es évek un. "monkáslevelezőinek", a Szabad Nép című orgánumban történt megjelenéseire emlékeztet.

Csak a hírközlés fejlődött valamicskét - akkor még nem volt internet...

Minden egyéb változatlan!

Ironfist 2012.05.04. 13:38:47

Nem értem, miért kellett ezt a napraforgóblog nevű fostartályt ennyire felpörgetni amúgy. Tényleg nem veszik észre a kommentelők, hogy azzal, hogy trollokat etetnek, pont, hogy a trollok malmára hajtják a vizet?

Deres · http://textura.blog.hu 2012.05.04. 13:42:49

Hadd égjen! napraforgó blog LOL

DeToXXX 2012.05.04. 15:21:27

nevet kellene változtatnia az MTI-nek. MagyarKormányIroda :P

Secnir 2012.05.04. 15:23:17

@laspalmas:
ne aggódj, nemcsak az MTI tud öngólt lőni. Ha kell fejjel-fasszal de beszuszakoljuk..:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/04/epulo_ut_atadasaval_kampanyol_az_nfu/

folyamatábra 2012.05.04. 16:03:01

EMBEREK! ELTŰNT a napraforgo.blog. Eltűnt róla minden. szöveg, kommentek, minden. Vagy csak én nem találom? De tegnap még sikerült...

folyamatábra 2012.05.04. 16:08:51

francba. mégis megvan. mellényúltam.bocs.

Horizont 2012.05.04. 16:10:57

@folyamatábra:
Ott van az, 326 kommenttel:((
Várom a következő posztot!:)

Horizont 2012.05.04. 16:11:42

@folyamatábra: :DDDDD Jobb lett volna ha nem találod:)

jágör68 2012.05.04. 18:54:40

Csak a halott magyar posztkommunista rablókapitalista kleptokrata politikus a jó magyar(országi) politikus....
Gerinctelen férgek egytől egyig.
De sajnos ugyanezek megtalálhatók a politikán kívül is csak kisebb arányban.

2012.05.04. 23:41:16

Kettős Mérce blog bazmeg...
Legközelebb az izraeli álláspontot is hirdessétek már ki.

Ádámka Auditore 2012.05.05. 15:49:44

@Virág et.:

Ez szerintem politikai hovatartozástól független jelenség. A szenzációhajhászat, a hiszékenység, a pletyi, a rosszindulat és a bizalmatlanság nem párthoz vagy ideológiához kötött. Míg a "csodás" liberálkapitalizmusban, ahol minden de minden ész nélkül profit alapon működik, ott a sajtó a szenzációt és a rendkívülit jobban el tudja adni, így akaratlanul is erre kondicionálja a publikumot. Ha egész életében csak ilyeneket lát vagy olvas, erre áll be az agya, nem tudsz vele mit kezdeni. Magyarországon meg még a közélet is rátesz erre egy lapáttal,hiszen ott sem azt látja, hogy becsületesek és tisztességesek a legfőbb állami vezetők. Még sokszor az iskolázottság, speckó szakismeret vagy az alapvető műveltség hiányát sem merem okolni, mert diplomás vagy diploma nélküli, de egyébként reálisan és logikusan gondolkodni tudó vagy a diploma hiánya ellenére kifejezetten művelt és értelmes embereken ezt ugyanúgy megfigyeltem, mint szakmunkásokon vagy technikusokon vagy idióta ösztönlényeken. Amire talán még lehet következtetni az a rendkívüli hírdömping. Lehet, hogy 2-3 perce van arra az adott hírre, megfogalmazódik benne egy benyomás és soha a büdös életben nem fog többet foglalkozni vele.

A sajtó-helyreigazítási ügyekben ezt gyönyörűen meg lehet figyelni. Hiába teszik ki a közleményt vagy hiába nyeri meg elfajuló esetben a helyreigazítási pert, hiába vannak ott a különös eljárási szabályok annak érdekében, hogy minél gyorsabban zavarjon le a bíróság egy ilyen eljárást a befogadó közönség kollektív tudatában mégsem annak tartalma marad meg. A szenzáció valahogy ragadósabb és arra kapók, a valóság meg már jóval unalmasabb nekik.

Büntetőpereknél meg még rosszabb. Sokszor hiába születik felmentő ítélet, stigmatizálva lesz a terhelt sajnos egész életére. Én konkrétan találkoztam már olyan hülyével, aki szerint ha valakivel szemben büntetőeljárás van folyamatban, azt már minden kétséget kizáróan elítéltnek /bűnösnek/ tekinti. Komolyan. (értsd a vádlott mint be. fogalom abszolút kínai neki). Mivel indokolta? " Hááá biztos azé kerül oda, mer' elkövette, tisztességes ember nem kerülhet ilyen helyzetbe. "

Ádámka Auditore 2012.05.05. 15:58:15

Ez így is marad szerintem, míg nem az lesz a sajtó legfőbb célja, hogy a valóságnak megfelelően és objektíven tájékoztasson, hanem az, hogy profitáljon meg a saját népszerűségét vagy az aktuális, kivételezett celebmajom népszerűségét növelje. Kínálati oldalról pedig egyszerűen tényleg nem tájékozódni mennek sokan híroldalakra, nem amiatt nézik a hírműsorokat vagy olvasnak újságot, hanem maximum unaloműzés vagy szórakozás céljából. Ehhez igazodik a színvonal is.

medvemellszobra 2012.05.05. 22:28:39

Pár napra kimaradtam. Pár dolog eszembe jutott.
Szép ez az Ángyános sztori. Meg a dicsőséges virágblog is. Meg a Feltós is.
Bár igaz, hogy ez a kormánynak csupa-csupa win-win helyzet.
Ha Fletó plagizált, és bukik, akkor oké. Ha nem, legalább erről beszélnek, és nem Ángyánról. Amíg Fletóról és Ángyánról beszélnek, nem firtatják a zemberek, a kínai elvtársak mennyiért is adták az annyit. Meg, hogy mi lesz a gázvezetékes műsorral. Ez a szalámi-taktika művészi tökélyre fejlesztése.
Na igen.

medvemellszobra 2012.05.06. 09:26:31

@Himpellér: Hazudtak reggel, délben este, na és akkor mi van? :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.05.06. 21:37:43

Van olyan blog, amelynek a pletykálkodását nem MTI hírrel, hanem 50ezres bírsággal honorálják
egyenlito.blog.hu/2012/05/04/a_bloggereket_lelovik_ugye

ketroot 2012.05.07. 10:05:29

@Schindler Pistája:

Látom neked is átjött a dolgok lényege! :D

Q-in-Law 2012.05.07. 13:14:52

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/07/a_kormanyportal_a_becsi_repteret_reklamozza/

Hogy mik vannak, a nagy magyarkodás közepén a labancokat reklámozzuk...mondjuk összességében egy nagyon komoly mutyi van kilátásban a Budapest Airport kapcsán...

Viktus 2012.05.07. 15:55:19

Hatalmas simicskázás Karácsonytól
máj. 7. 15:43 Király András
Az elempés arra kíváncsi, hogy vannak-e oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében. Emlékeztette Orbánt, hogy 2010-ben még az oligarchák bukásáról beszélt, amire ő maga rá is kérdezett, hogy erről Simicska Lajost is tájékoztatták-e. Orbán azt mondta, tájékoztatták. Most mégis úgy tűnik, hogy az oligarchák kezében van az ország, hiszen Németh Lászlóné is Simicska Lajos közeli embere, főtanácsadója meg Nyerges Zsolt testvére. Beszélt még Simicska hárommilliárd forintos osztalékáról, amit a Közgéptől vett fel. Vagy arról, hogy a minisztériumok 93 százalékban Simicska és Nyerges reklámcégénél hirdetnek. És még a földeket is ők kapják.

vs.

Orbán:Oligarchák nincsenek
máj. 7. 15:45 Király András
"Arra szeretném kérni, hogy ha tudomása van bármilyen jogsértésről, önnek kötelessége, hogy a jogi eljárásokat megindítsa" - válaszolta Orbán Karácsony Gergelynek. "Oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében nincsenek és nem is lesznek" - mondta Orbán, majd úgy definiálta az oligarchát, hogy olyan gazdasági ember, aki politikai tisztséget is be akar tölteni. Például pártelnök, vagy miniszterelnök. Azaz Simicska és Nyerges nem felel meg az orbáni oligarchadefiníciónak, ők Orbán szerint nagytőkések, és nagytőkésből Orbán többet akar.

index.hu/belfold/2012/05/07/matolcsy_bankot_kap/

nemjogasz 2012.05.07. 19:02:26

@Viktus: " Azaz Simicska és Nyerges nem felel meg az orbáni oligarchadefiníciónak, ők Orbán szerint nagytőkések, és nagytőkésből Orbán többet akar."

" Orbán szerint ma nagytőkések vannak, nagytőkésekre pedig szükség van. "Ha ön a magyar tőke ellen beszél, labancpolitikát folytat, amit én elutasítok" - válaszolta az azonnali kérdések során Karácsony Gergely elempés képviselőnek"

Hát igen. a választások előtt mintha rohadt szemét népellenség lett volna a a szmokingban szivarozó hájas nagytőkés, az osztályellenség akarom mondani a nemzettesten élősködő, zembereket kizsákmányoló büdös kapitalista, akik tönkreteszik a nagyonmagyar kis-és középvállalkozói szektort, és akiket meg kell szüntetni, mert hogynéz már ki hogy a spekuláns nagytőkés rabszolgaként kihasználja a zembereket.
De szerencsére most már változott a helyzet. Sőt, aki szerint egy fidesz felsővezetésben lévő milliárdosnak juttatott milliárdos állami szerződések esetleg halovány gyanút vethetnek fel, az rögtön labanc, azaz nemzetenkivüli hazaáruló.
Mindenesetre most, hogy Az Ember, Aki Sosem Hazudott, kijelentette, hogy a szent Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsenek oligarchák, én teljesen megnyugodtam, nem szívják már a nép vérét a kapitalisták, most már nemzeti, sőt Nemzeti felsőosztályunk van helyettük!

Más: jó látni, hogy a "pofátlan" és erkölcstelen végkielégítések ellen kereszteshadjáratot folytató kormány a szégyenteljesen megbukott mamelukjának egyáltalán nem pofátlan, élete végéig szóló végkielégítést ad rezidenciával, teljes fizetéssel, kocsival-sofőrrel, titkársággal, miközben az említett egyén kénytelen 3 budai villájában, belvárosi lakásában, Luppa-szigeteki (az hol van?) nyaralójában nyomorogni, ezzel is példát mutatva a 47 ezer forintos közmunkabérből dőzsölő, a nemzettest vérét szívó munkakerülőknek, hogy csak az igazán rászorultak jogosultak állami pénzre.

www.origo.hu/itthon/20120507-allami-villaba-koltozne-schmitt-pal.html

medvemellszobra 2012.05.07. 22:31:13

@Viktus: Na banyek, megelőztél Viktus! :)
Valahol azért igaz, hogy hazai vállalkozók kellenek, hazai könnyű- és szolgáltatás ipar. Csak kicsit gennyes, hogy ha nem a mi haverunk a tőkés, akkor hazaáruló szemét labanc, ha meg az én volt szobatársam, akkor hős kuruc. Na igen. Ilyenek miatt hívják őt populistának. Hm.

magyarinfo.blog.hu/2012/05/07/vannak_e_oligarchak_a_nemzeti_egyuttmukodes_rendszereben_a_ciklus_legkemenyebb_parlamenti_vitaja

medvemellszobra 2012.05.07. 22:33:50

@nemjogasz: Bocs, jól elmondtam azt, amit te már egy poszttal feljebb.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.05.08. 10:14:00

Na ez a kőkemény Vastagbőr.

A másik oldal az oligarcha, a mi állami pénzen kitömött haverunk meg mélymagyar nagytőkés. Azzal meg, hogy belőlük csak még több kell, gyakorlatilag nyíltan kimondta, hogy még többet fognak lopni. Mi ez a zaj? Csak nem ennek hatására tüntetők a Kossuth téren? Ja nem, a csőcselék a fityesz bérlistáján vannak, megnyugodtam.

tintamin 2012.05.08. 20:14:37

Na, eltelt 5 nap, és az Index c. hírportálnak, amelyik szerintük percre kész mindenből, sajnos nem sikerült erről beszámolnia. Lehet, hogy nem volt "hírértéke".

És igen, tévedtem: az Index mérsékelten vonalas PÁRTÚJSÁG.

tintamin 2012.05.10. 14:50:07

Hol késik az Index-cikk a témáról?....

Le_Penseur 2012.05.11. 12:50:47

Hova tűnt napraforgó? Csak nem esett valami baja?
"napraforgo966 1 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban." 2012.05.11. 12:50

süti beállítások módosítása