Skip to content


       Szűrés lista

Rekord: négy óra alatt a blogregisztrációtól az MTI-hírig

Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég!
A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.
  Blogger legyen a gáton, aki ezt utánacsinálja, sajnos nekünk több ezer poszt és 4,5 év után sem jött össze, nem jutottunk el soha az MTI-hírig.
Nagyon tud ez a napraforgo966!

A "blogger" persze nem az időjárásról írt, hanem egy egészen sunyi lejártóposztot készített Ángyán Józsefről. Ángyán, a lemondott államtitkárt az oligarchák miatt távozott, és azóta sem tart lakatot a száján, többek között a hétvégén az FN-nagyinterjúban mesélt érdekes dolgokat.

"Budapest, 2012. május 2., szerda 14:10 (MTI) - A napraforgoblog szerint Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára azért távozott a tárcától, mert "két haverját" felmentette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter." - írta az MTI, majd pontról-pontra idézte a blog "állításait".

A Kettős Mérce blog rákeresett de semmilyen napraforgó blogot nem talált, így az MTI 16:31-kor kiadta újra a "hírt", de már linkelve a blog címét.

A lejáratókampány nem egy bonyolult dolog, persze okosan kell csinálni, nem így ...de úgy látszik, ezek csak erre képesek.

Valamelyik nagyokos agytröszt kitalálta, megcsinálta a blogot, a linket meg átküldte az MTI-nek és valószínűleg egy telefon is ment, hogy legyen lehozva MTI-hírként. Még az is lehet, hogy jól megdicsérték egymást, hogy mennyire kurva jól csinálták ....

Az MTVA azonban évi 70 milliárd adóforintból gazdálkodik, én pedig nem szeretnék semmilyen lejártókampányt finanszírozni....

belénessy.jpgBelénessy Csaba MTI-vezér egyelőre csak annyit nyilatkozott az ügyről, hogy "a napraforgo blog létezik és mi úgy ítéltük meg, hogy az MTI által idézett írásnak hírértéke van. Ezt támasztja alá a Vidékfejlesztési Minisztérium nyilatkozata is. Reméljük, hamarosan közölhetjük Ángyán József volt államtitkár véleményét is."

"Hírértéke van" ... ez alapján az MTI-nek sűrűn kellene szemléznie a blogok tartalmát, de mégsem születnek blogbejegyzésekből MTI-hírek.
Természetesen semmilyen más fideszes képviselőt vagy miniszert, államtitkárt mocskolódó blogbejegyzésnek nem lenne soha "hírértéke" az MTVA-nál, érdekes módon az Ángyánt támadó bejegyzés pár órán belül az lett ....

Az LMP tiltakozó levele mellett szerencsére Ángyán sem hagyta magát, és nyílt levelet írt Belénessynek:


"Az MTI 2012. május 2-án 14 óra 20 perckor közreadott egy engem lejáratni szándékozó koncepciós irományból kreált hírt, amelyet visszautasítok. Az abban foglaltak minden alapot nélkülöznek, egytől egyig szemenszedett hazugságokat tartalmaznak. Visszautasítom továbbá azt az eljárásmódot, ahogyan az MTI, az ország közpénzekből fenntartott hírügynöksége egy hivatalosan nem létező blogon ma megjelentetett első és egyetlen bejegyzésből "példás" gyorsasággal, néhány óra leforgása alatt országos hírt kreált anélkül, hogy a bejegyzés tartalmát bármilyen módon ellenőrizte volna.

Követelem, hogy a jó hírnévhez való jogom durva megsértését helyesbítő közlemény azonnali kiadásával korrigálják, s erre külön hívják fel azon sajtóorgánumok figyelmét, amelyek az Önök hírét átvették! A helyesbítő közleménnyel egyidejűleg az MTI jelen levelemet is hozza nyilvánosságra!

Követelem továbbá, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen "1 napos blog" első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél, különös tekintettel arra is, hogy ki vagy mely intézmény volt a "figyelemfelhívó hírforrás"! Elvárom, hogy a vizsgálat eredményeiről engem informáljanak és a közvéleményt tájékoztassák."


Egyre csak szaporodnak az anomáliák az MTVA háza táján, hétfőn kiderült, hogy Ipkovich György MSZP-s képviselő magyar hangja Schiffer András (LMP), az MTVA szerint Schiffer félreértette a dolgokat, ez nem cenzúra volt, hanem "hallgatóbarát szerkesztői eljárás".

És végül egy friss hír:
"Politikailag elfogultnak és bizonyítékok nélkülinek tartja a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Freedom House jelentését, amely szerint Magyarországon csak részben szabad a sajtó."

Címkék: fidesz ángyán mtva

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr554485417

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégsem lesz telefonadó! 2012.05.03. 20:08:47

- Szervusz kisonokám! Leteszem, de azonnal hívj vissza.- Csókolom nagyi! Valami baj van, hogy ennyire sürgős?- Ne húzd az időt, sokba kerül nekem a hívás. Hívj vissza azonnal! (katt)- Itt vagyok nagyi! Nagyikám, elfelejtetted, hogy azért vettem neked e...

Trackback: Mit is mondott Gyurcsány Ferenc '89-ben? 2012.05.03. 10:59:26

Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak új...

Trackback: Mit is mondott Gyurcsány Ferenc '89-ben? 2012.05.03. 10:59:11

Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak új...

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.05.03. 10:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.05.03. 15:17:13

@makacs szennyeződés: "erre a Lencsés: a linkek nem tények." - nem hát, TÉNYe itt csak NEKI van, nem tudtad ?

"melyik kórteremből írogat ez a szegény, nem tudjátok?" - amennyi esze van, még mindig bent ül az OPNI-ban, nem tűnt fel neki, hogy milyen kihalt a kórterem, és a folyosók, és az ápolók sem jönnek egy ideje (ez utóbbi "eredményét" itt a blogon nap, mint nap látjuk is :DDD)

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 15:20:01

@makacs szennyeződés: En arra tippelek, hogy ez a Lencses egy kitalalt figura, valami jokedvu troll rohog rajtunk, hogy mennyire felb.szodunk rajta. Ennyire hulye ember nincsen. Illetve van, de azok szellemi fogyatekosok es nem irogatnak kommenteket. :)

Karipapa01 2012.05.03. 15:20:48

@_zulu_: "Hogyne volna. Az Ángyán által megpiszkált ügyek szereplői közül biztosan többen is ismerik. "

Ne haragudj, itt nem az Ángyánról van szó, bár az is megérne egy misét (kereszténydemokraták hajrá !!!). Itt arról lenne szó, hogy az általunk fizetett hírkezelő- és továbbító iroda hülyének nézett minket! Ha maffiózó lennék, nem szeretnék a helyükben lenni. Mivel nem az vagyok, tisztelettel megkérném az Igazgató Urat, ugyan magyarázza már el nekem, hogyan történhetett meg ez a világraszóló csúfság! Lehet jönni !!!

2012.05.03. 15:25:56

@Karipapa01: Ne legyenek illúzióid, az említett körök akciója szerintem az egész. Ez nem szakmai tévedés, hanem a szakmaiságot felrúgó szándékos dezinformáció az MTI részéről. Hogy milyen mélyen beépült ez a gazdasági maffia mindenhová, azt tökéletesen mutatja az, hogy az MTI-t is be tudták vonni ebbe az akcióba. Csak arra nem gondoltak ződbáróék, hogy a neten csupa olyan ember lóg, aki tisztában van a dolgok működésével, és azonnal ki fogja szúrni, hogy itten gebasz van.

Ironfist 2012.05.03. 15:28:03

@_zulu_:
Igen, én ki is szűröm az ilyen gyökereket - Enrico, Vidéki, satöbbi - de ettől függetlenül csomószor azt látom, hogy érdemi vita helyett mindenki ezeken a suttyó senkiken rage-el.

Karipapa01 2012.05.03. 15:29:54

@MacChicken: '"En arra tippelek, hogy ez a Lencses egy kitalalt figura, valami jokedvu ..."

Kurva nagyot tévedsz! Nem kitalált figura, tényleg létezik, nagyon szép menyasszonya van és pofára ő sem egy utolsó csávó! De hát ki lát az agyába? Egyébként újságíró, sportriporter (vagy még növendék) és nem annyira hülye, mint ahogy itt előadja magát! Ne zabáljátok a baromságait, röhög rajtatok, mint ahogy rajtam is röhögött anno! Küldjétek el a picsába a hülye szokásos anonim dumájával, ne foglalkozzatok vele, előbb-utóbb megnyugszik. Különben barátom vagy Pisti és hosszú ideig hiányzott a baromságod. Remélem nem betegség miatt. Tisztelettel és szeretettel emlékszem rád, mint a többi kommentelő (tudod kik) is! Már vártunk rád, szia.

komplikato 2012.05.03. 15:30:36

@MacChicken: Ha így van az elkövető hülyébb mint a sok éves átlag, mert a leendő becsületsértési és/vagy rágalmazási perben az lesz az első bizonyíték, hogy KI fizette az MTI-t ezért ... vagy ott is úgy megy, mint USA-ban ahol a céges embernek simán ad a prosti áfás számlát szakmai tanácsadásról?

2012.05.03. 15:39:43

@Karipapa01: Nem mondod hogy normális... Amennyiben igazad van akkor sem normális, gyermeteg dolog amit művel.

makacs szennyeződés 2012.05.03. 15:44:07

@MacChicken: ez komolyan megfordult az én fejemben is, kicsit beleolvastam Lencsés összesbe, faszbúkon is néztem, de nem tudnám rámondani egyik Lencsésre sem, hogy az a Lencsés.

mindenesetre nem egyenletes a teljesítménye, néha kilóg valamiféle fiatalosabb stílusú lóláb a vén hülye maszkja alól, néha meg feltűnően rosszabb a helyesírása, mint máskor.
a sportkommunikációt többször említi, ez érdekes, mivel se nem sportszerű soha, se nem tud normálisan kommunikálni.

mindent egybevéve én elhittem neki, hogy értelmileg tényleg egy növény szintjén áll.

2012.05.03. 15:46:40

@makacs szennyeződés: Ezzel a tényem van dumával simán mehetne haknizni mindeféle fesztiválra.

makacs szennyeződés 2012.05.03. 15:51:28

á meg is van mégis:

http://www.facebook.com/#!/istvan.lencses.9?sk=photos

2012.05.03. 15:56:09

@makacs szennyeződés: A fene tudja. Ahogy a fejét elnézem, van azért valami paranormális a gyerekben.

_T_ 2012.05.03. 16:02:04

@makacs szennyeződés: A képek szövegei alapján talált, space az írásjelek előtt és után:) Rosszabbra számítottam, ő is csak egy viktor-jugend, de legalább meggyőződéses nem fizetett...

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 16:03:15

@Karipapa01: Akkor valamilyen szinten megis igaz amit mondtam. Nem kitalalt figura ugyan, de ezt a sok baromsagot amit muvel csak idegesitesnek szanja.
Egyebkent bele lehet nezni a fejebe, hogy mi tortenik ott. Kell hozza egy kisbalta.
Ha komoly amit muvel, akkor szanalmas, ha vicc, akkor jo, csak unalmas. Barmelyik is legyen a ketto kozul, nem normalis.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.05.03. 16:03:42

De mit keres Oszkó Péter a wizzairben???

ketroot 2012.05.03. 16:04:25

@makacs szennyeződés:

Máskor is linkelték már. De honnan lehet tudni, hogy ő az?

SZDSZPistike 2012.05.03. 16:04:44

OMG

Ki az a gyengeelméjű, aki úgy kereste a szövegrészletet, hogy
-MTI "A volt csákvári állami

Csodálkozik, hogy nem adja a Google ki MTI-vel... Itt a bénázásuk:
m.blog.hu/ma/magyarinfo/image/napra4.JPG

És ezt a butaságot még ki is posztolja, a Vastagbőr meg átveszi...
Khm.

Így terjed egy buta hír. Lájkoljátok, (b)osszátok!
:D

ketroot 2012.05.03. 16:07:39

@_T_:

Az tényleg megvan nála is.... ne már, hogy L. I. komolyan nyomatja ezt és nem troll? Ne már!

Egy világ omlik így össze bennem...

Ez a manus tényleg ennyire primitív?! xD

MacChicken (törölt) 2012.05.03. 16:08:57

@komplikato: Nem tudom mi kerekedik ebbol, az egesz ugyet alig ismerem (most lehet, hogy jobban utanaolvasok), de az en esetemben a kovetkezo volt a helyzet: arlistat letoltottem a netrol, megirtam a hirnek hato hirdetest benne elhelyezve a linkeket (meg volt szabva, hogy hany karakter lehet), elkuldtem a megrendelessel egyutt. Szerintem ott elolvastak, de azt, hogy a link letezik-e vagy sem, nem vizsgalja a kutya sem. Lehoztak, toluk atvette sok mas hirportal es kesobb kuldtek a szamlat. Ennyi.

ketroot 2012.05.03. 16:12:34

@SZDSZPistike:

"Csakhogy a blog nem található. Rákerestünk mind a blogra, mind a bejegyzés címére, mind szövegrészletekre, nincs találat."

-blogra
-bejegyzés címére
-és szövegrészletekre keresetek.

Hol a gond?

majdazténtudom 2012.05.03. 16:14:45

@SZDSZPistike: Ha meg nem lennél vak és/vagy tudnád, hogy kell keresni, észrevennéd a "-" jelet az "MTI" előtt...
(azt jelenti, hogy olyat keressen, amiben NEM szerepel, hogy "MTI" )

Atengerimalac 2012.05.03. 16:21:57

@nósumifan: Szerintem a 2/3-ad veszélye eltúlzott. Szó se róla. Kellemetlen. Mint a tüske a köröm alatt. Fatálissá csak akkor válik, ha az immunrendszere elpuhult a társadalomnak és hagyja ismételni ezeket. (Itt a fatálist azon értem, hogy a társadalmi egyenlőtlenségek tovább fokozódnak és latinamerikanizálódunk. Ha nálunk is létrejönnek olyan területek, ahová nem lehet bemenni, mert nyomtalanul eltűnik, aki ezt teszi. De ettől még azért nem kell félni. Csakhogy ebben az irányban haladunk! És ez rossz!) A gondot abban látom, hogy a 2/3-ad szétveri a jobboldali értékeket. A gond abban van, hogy a jobboldal árnyékában a keresztény értékek nevetségessé válnak, kiüresednek. Nagyon tartok attól, hogy a jobboldal pont úgy veszíti el tartalmát, ahogyan a szocik leamortizálták a baloldali értékeket. És ez nagy baj! Ha ez bekövetkezik, bekövetkezett, akkor jön el a kalandor politikusok kora! 2014-re ezért nézek várakozással és félelemmel. Feltámad addigra a baloldal? Létrejön egy hiteles politikai formáció, ami a kiábrándultakat meg tudja szólítani? Lesz-e a bosszút hirdetőkön kívül alternatíva a mostaniak leváltására? Mert az tagadhatatlan, hogy milliókat sérteget a fidess, milliók életét nehezítette meg aránytalanul. A választások előtti egy évet csúnyának és aljasnak várom. Olyan csapdákba futott bele a fidess, amikre nemigen lesz megoldása. A 200 fős parlamentből 100%-os győzelmük esetében is 54-en kiesnek! Értem én a próbálkozásukat a 98%-os adó eltörlésére. Ezzel fizették volna ki a mostani távozókat, és a majdani „visszavonulókat”. Ez lett volna a hallgatásuk ára. Még a járási rendszerbe beejtőernyőzőkkel tud valamit javítani. De a baj ott van, hogy azok pontosan tudják, hogy politikai hovatartozásuk miatt az elsők között kerülnek a lapátra, egy váltáskor! Félek, hogy „sok” Ángyánhoz hasonló „áruló” kezd csicseregni a módszerekről, ha nem kap megfelelő baksist. Félek, hogy ennek az lesz a következménye, hogy a jobboldal saját magának olyan gyomrost visz be, amibe belepusztul. Pedig a túlhatalom baj. Látjuk ám most is! Erős ellenzék nélkül a hatalmi politika ámokfutásba kezd! Kíváncsi vagyok, hogy van-e államférfi hazánkban. Nagy volna az igény rá! De nagyon nem bízok ebben. Nekünk csak politikusokra „fussa”, abból is a selejtjére. Sajnos Deák Ferenc óta államférfi ide nem született! És ugye köztudott, hogy a politikus ott kezdődik, ahová államférfi sohasem süllyed!

Karipapa01 2012.05.03. 16:30:32

@MacChicken: "Ha komoly amit muvel, akkor szanalmas, ha vicc, akkor jo, csak unalmas. Barmelyik is legyen a ketto kozul, nem normalis. "

Én csak azért szóltam, hogy ne járjátok végig ugyanazt, amit ezzel kapcsolatban egypár kommenter társammal végigjártam. Utólag kiderült, hogy baromság az egész, különben azt teszel, amit jónak látsz. Szerintem ezt azért csinálja NAGYON TUDATOSAN, mert megpróbálja szétoffolni a blogot. Még az sem számít, hogy hülyének nézik, pedig ha elolvasod a komoly írásait, megtudod, hogy ez a baromkodás csak álca. Önfeláldozó fiú ez, akárhogy is nézzük.. Végső soron nekem mindegy, mert azért szerzett néhány derűs percet.

_T_ 2012.05.03. 16:33:18

@ketroot: Feljebb írták, hogy a trollkodásra húzgálja a cerkáját szabad idejében:)
De legalább volt annyira hülye, hogy publikus FB profile-t csináljon magának, az adatlapon ilyen oszlopos baromságokkal:
-People Who Inspire István: Jómagam :D
-Favorite Quotations: " .... Tudod itt nincsen válásg csak a sírodat ássák .... " ( KOVÁCS ÁKOS : GUMICUKOR )
A "válság" szó így van fent, nem én írtam el:)

So, nem ennyire hülye, mint amilyenek itt próbálja magát beállítani, csak egy nagyképű kis pöcs.

2012.05.03. 16:37:06

Amióta Richard Field és libbant bagázsa a cigánybűnözőket menekítette ki Gyöngyöspatáról a terrorizált magyar lakosság helyett, azóta ez a mostani sztori valahogy nem annyira "elképesztő" mint ahogy szeretnék ezt páran előadni.

Na meg a Cozma-ítélet is fényévekkel pofátlanabb, de persze nem a zsindexes blogfirkászoknál.

Karipapa01 2012.05.03. 16:39:46

@_zulu_: "Csak arra nem gondoltak ződbáróék, hogy a neten csupa olyan ember lóg, aki tisztában van a dolgok működésével, és azonnal ki fogja szúrni, hogy itten gebasz van. "

Pedig úgy van! A netezők többsége nem csak kommenteket ír a különböző blogbejegyzésekhez, hanem azért úgy általában tájékozódik a netes híradásokból. Amiket -ugye- ma még nem nagyon lehet cenzurálni, bár a kormány mindent elkövet annak érdekében, hogy lehessen. Erre céloztam Demszkyvel kapcsolatban, a technika ma már lehetővé teszi, hogy a "Beszélő"-t naprakészen bárki olvassa és kommentálja. Szegény Kádár! Talán jobb is, hogy nem élte ezt bmeg, bár én személy szerint soha nem kívántam a halálát.

SZDSZPistike 2012.05.03. 16:44:11

@ketroot:+majdaztentudom
Előbb nézd meg a képet! Utána próbáld ki a keresést, ha ehhez nem is értetek, utána folytassuk
MTI nélkül van találat, méghozzá a hvg-s a legrégebbi. :P

Engem nem az érdekel, hogy mi volt előbb, megrendelésre készült-e vagy sem, hanem hogy lúzer a bizonyítás...

makacs szennyeződés 2012.05.03. 16:44:18

@ketroot: az írásmód egyértelműen stimmel, no meg a büfé-ruhatár szak is (sportkommunikátor).

ketroot 2012.05.03. 16:48:23

@SZDSZPistike:

Azért ennyire nem vagyok debil. Néztem a képet.

De ott írta a magyarinfo, hogy kerestek blog-ra, a poszt címére és szövegre is. A képen pedig csak az van, hogy kerestek szövegre is.

Tehát nem csak az általad linkelt módon keresték.

Pontos 2012.05.03. 16:55:10

@Enrico72: Már megbocsáss: A csapból is a Gyurcsány és a szakdolgozata folyik.

Pontos 2012.05.03. 16:55:46

Tetű egy társaság.

majdazténtudom 2012.05.03. 17:04:47

@SZDSZPistike: Értsd már meg, hogy ő pont azokat akarta kiszűrni, amik csak átvették az mti hírt. ...mert ő a blogot kereste.
Ezen most mit nem lehet érteni?

kicsilány82 2012.05.03. 17:09:14

@hinnyemánahétszázát: Itt nem arról van szó (szerintem), hogy ez eddig nem így ment, vagy hogy ezen bárki meglepődött, hanem arról, hogy EZUTÁN ne így legyen!
Ezért nagyon jó, hogy ezek most napnál is világosabban kiderülnek, mert legalább mindazok, akiknek a bili nem szorult rá a fejükre, végre meglátják (már ha eddig nem tették). Első lépés a változás felé (remélem). :)

Marcellusca 2012.05.03. 17:18:13

@Ironfist: Ne offójjámán, bazzeg! :DDDD

IGAZI MAGYAR 2012.05.03. 17:57:14

KIT ÉRDEKEL? IGAZ A CIKK? AZ. AKKOR MEG???

sz4sz4 2012.05.03. 18:03:52

Azt, hogy pina, írta már valaki?

molaris 2012.05.03. 18:09:31

Ha megszegi az omerta törvényét valaki, jön a vendetta.
Már csak így működik ez a brancs is.

bagir 2012.05.03. 18:16:39

Mire eme csodálkozás, Belénessy munkásőrelvtárs a pást szellemében járt el, igaz, most más színű ruhában. "Varietas delectat" a változatosság gyönyörködtet szerinte. Szerintem köpönyegforgatás+ seggnyalás, ami hánytat.

Kandeláber 2012.05.03. 18:26:59

És még mondja valaki, hogy Magyarország nem a korlátlan lehetőségek országa.

röhögő 2012.05.03. 18:31:28

A románok tán jobbak nálunk? - fél áron adja hiteleit a román OTP
www.origo.hu/gazdasag/20120427-miert-kapnak-olcsobb-hitelt-a-romanok-az-otptol.html

Na! Narancsvarangyok! Lehet magyarázni miért jó nekünk a gazdasági szabadságharc!

röhögő 2012.05.03. 18:32:25

@Pontos: Ezt mond meg Kalmárnak is, mert nagyon hiányolta.

GaZe 2012.05.03. 18:42:01

(hova lett a like gomb alulrol?)

röhögő 2012.05.03. 18:55:27

@GaZe: A netAVH eltüntette. :-))

Gabe Walker 2012.05.03. 18:58:25

Hihetetlen, hogy ezek még ehhez is balfaszok...

komplikato 2012.05.03. 19:41:14

@Atengerimalac: " Fatálissá csak akkor válik, ha az immunrendszere elpuhult a társadalomnak és hagyja ismételni ezeket."
Baszki vagy 200 éve nincs a nemzetnek immunrendszere, ha lenne akkor nem lett volna elmúlt 200 év, de inkább 400 szopóág.

@SZDSZPistike: Nem tudom feltűnt e neked, hogy a hír és információ érték nem abban van, hogy nem találták a blogot, hanem arról, hogy még be sem fejezte ember a blog írását és a nulla bejegyzéses ismeretlen noname blogja "hírérték" lett egy MTI-nél. Ha nem érted, akkor hagyjuk, ha érted, akkor meg mit akarsz megmagyarázni? Azt meg én magam írtam le, hogy a Google nem fog csak úgy megtalálni egy oldalt vagy regisztrálni kell vagy X darab lehívásnak kell lennie, hogy lássa a rendszere. ha én most csinálok egy oldalt, de nem regisztrálom és nem is mondom el senkinek, akkor még 5 év múlva sem fogja megtalálni ...

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 19:47:54

Te Enrico!Sehol nincs szó a fecóról?Na most kb ez a helyzet.Hírek:
1 Gyurcsány szakdolgozat
2 Gyurcsány csalt...
3 GYurcsány plagizált.
4 Nősül a Pápa
5 Obama lemondott
6 Putyinék ingyen adják a gázt
Na ez a helyzet mostanában.

tamtkr 2012.05.03. 19:51:35

"Blogger legyen a gáton, aki..." magyarul így írjuk: "Blogger legyen a talpán, aki..."

kifordított nagyanyó 2012.05.03. 19:54:12

És még Enrico üzeni:
Bezzeg a gyurcsányotokról nem írtok,pedig az is csalt.Fogadni mernék,hogy majd a libásról is kiderül valami hasonló.Persze nektek,akik őket akarjátok ez nem számít.
Végre erről az ángyánról is kiderül valami.
Te Zero!Amúgy te hogy szerezted a diplomádat?

Több baromság most nem jut eszembe,de amúgy alig vannak ma fideszdroidok.
Még vidéki sem ért ide...
Lassan elfogynak a magyarázatok fiúk.
Lassan kell mégegy békemenet...:))

munkanelkuli 2012.05.03. 20:13:15

A régi időkben erre csak annyit mondtak, hogy kilóg a lóláb.

régészbúvár · http://buvarregesz.blog.hu 2012.05.03. 20:14:46

@makacs szennyeződés: pl. előbb megírta az anyagot, elküldte. A blogot közben regsztrálta, feltöltötte mert mondta neki a haverja, hogy "miért nem blogolsz?". De sztem nem ez a lényege
Kérdezd meg közvetlenül. Azon a blogon is lehet kommentelni? Vagy levelet írni a szerkesztőnek? Már, ha olyan érdekes.

vajdasagi 2012.05.03. 20:23:45

@kifordított nagyanyó: "Több baromság most nem jut eszembe"... Kár, mert az eddigiek kiválóak voltak. Ha megengeded, én segítek: mondjuk a következőt adnám hozzá:
"Egyébként meg mit keres az Oszkó a Wizzairben".

Az valóban szörnyű, hogy a Fidesz-hívőket ezek nem zavarják. De ugyanakkor mulattató is, nem?

Virág et. 2012.05.03. 20:56:37

@laspalmas: Akkor már minden világos! Több órája elérhető volt, mert a blogbejegyzés alatt olvasható dátumbejegyzés azt írta. Ez ugye köztudomásúlag egyenértékű egy az elektronikus aláírások során használt időbélyegzővel és az teljességgel elképzelhetetlen, hogy valaki esetleg azt írt ki, amit akart. Az ott kérem a valóság és semmi más.

Az meg, hogy a google sem talált semmit, az a google hibája. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem minden cég működhet olyan óraműpontossággal, mint az MTI.

Virág et. 2012.05.03. 20:59:29

Azt amúgy tényleg nem fogják fel, hogy egy három és fél órával az MTI hír megjelenése előtt alapított (és azóta minden elemében cáfolt) szardobáló blog bejegyzésének átvétele már ÖNMAGÁBAN botrány, nem is kell ehhez az, hogy azt szépen visszadátumozza valamelyik csinovnyik senki Budai vagy Belénessy vagy a HírTV háza tájáról.

Ilyen szintű elkurvulása az MTI-nek eddig még nem volt. Ez új mélység.

asmodean 2012.05.03. 21:18:49

A gyurcsány a hibás és amúgyis elmútnyócév, ne hagyd magad Enrico, én szurkolok neked :))))

Ilyen az amikor a protekciós balfasz sógor-koma-jóbarát kollégák elbasszák az egész agit prop osztály napját, csapját szét köztük izibe :D

átlátó 2012.05.03. 21:36:19

@Gera: És akkor ide neveztek ki intendánst is? Még mindig ártatlan viszkászmacska szemmel kérdezem. :)

Kandeláber 2012.05.03. 22:07:18

Mi lenne, ha valaki utánanézne a blog állításainak?
Nem lehet, hogy ez az Ángyán tata tényleg megsértődött, és most beleharapott a fenékbe, amely eddig enni adott neki?
Csak azért merült fel bennem ez, mert politikusnak, még lemondott politikusnak sem hiszek el semmit már régen.

Horizont 2012.05.03. 22:12:02

2012. április 20. "Aláírásgyűjtés indult az MTI függetlenségéért....... a médiahatóság elnökétől kérik, hogy az MTVA állítsa vissza az MTI szakmai és szervezeti függetlenségét."
Szegények! Szar lehet ilyen helyen dolgozni ahol így működnek a dolgok! Mit mondjak? Amit most műveltek ezzel az 1 napos blog idézettel ettől még a Három T is jobb volt a szocializmusban:)
Fiatalabbak kedvéért: Tiltott, Tűrt, Támogatott. Így működött a hatalom. És most hogyan működik? Ocsmányul. Az MTI lesüllyedt a bulvár mocskába:)

Horizont 2012.05.03. 22:16:33

@Kandeláber:
Talán úgy kéne megközelítened a kérdést, hogy utánanézett-e a blog állításainak az MTI mielőtt leadta a közmédiának????!!!!! Ja és Ángyán "tata" mellesleg egyetemi tanár, akit Orbán hívott a kormányába! Ó pardon ez nem jelent semmit.....

Kandeláber 2012.05.03. 22:35:22

@Horizont: Az MTI-től én már régen nem várok el semmit.
Ugyanígy vagyok a médiumok többségével is pro és kontra, mert azért egy Amerikai Magyar Népsava=kurucinfo, csak ellenkező előjellel.
Az, hogy valaki egyetemi tanár, valóban nem jelent semmit., ő is emberből van.

Horizont 2012.05.03. 22:50:19

@Kandeláber: Ha már nem vársz semmit az nagyon nagy baj.......
Azért az egyetemi tanárokat mégse "tatázzuk" már, nem a Jóska bácsi a falu kocsmájából a büdös pálinka mellől!Bár mind kettő ember...ebben igazad van:)

folyamatábra 2012.05.03. 23:09:17

@Ironfist: Volt egy szép régi mondás: ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a szintjükre és megvernek a rutinjukkal.
Egyébként Vastagbőrtől le a kalappal, hogy nem hagyta elterelni magát pl. szakdolgozatosdival, ilyesmivel.
Jó lenne látni a többi megye földosztási listáját is. És ezt a témát nem kéne elengedni, persze.

Kandeláber 2012.05.03. 23:17:12

@Horizont: Mondjuk mind a kettőnek ugyanannyit ér a szavazata, mert ugye a modern demokráciákban nincs műveltségi cenzus.
Általában ezért szoktak nyerni a populista ígéretekkel előrukkoló pártok.

Virág et. 2012.05.04. 07:02:14

@Kandeláber: Van olyan mélység, ahová már nem érdemes lemerülni. Egy névtelen féloldalas szeméttel nem kell vitába szállni, mert nekik pontosan az a céljuk, hogy védekezésre kényszerítsék azt, aki eddig támadott. Az eredmény tökmindegy, az igazság senkit nem érdekel a jobboldalon, a választók nagy része ostoba barom, aki a saját cipőfűzőjét sem tudja segítség nélkül bekötni, nekik úgyis csak az marad meg, hogy az Ángyán is sáros. Ahogy a felmentő ítélet ellenére az ostoba barmok (ország nagy része) változatlanul bűnösnek tartja Dávidot meg Herényit. A büntetés maga az eljárás, a lejáratás. Senki sem ártatlan,a kiről a nagyvezér vagy valamelyik bólogató majma azt mondja, hogy nem az. Kádár szelleme visszatért.

Mindezek ellenére a Viszlói/Haraszthy - LMP vonalat már tételesen cáfolták. Az LMP ez ügyben helyreigazítást követel.

Néhay 2012.05.04. 12:41:19

Ki tudja miért, enegem ez a blog (mármint a naprapörgő), az 50 - es évek un. "monkáslevelezőinek", a Szabad Nép című orgánumban történt megjelenéseire emlékeztet.

Csak a hírközlés fejlődött valamicskét - akkor még nem volt internet...

Minden egyéb változatlan!

Ironfist 2012.05.04. 13:38:47

Nem értem, miért kellett ezt a napraforgóblog nevű fostartályt ennyire felpörgetni amúgy. Tényleg nem veszik észre a kommentelők, hogy azzal, hogy trollokat etetnek, pont, hogy a trollok malmára hajtják a vizet?

Deres · http://textura.blog.hu 2012.05.04. 13:42:49

Hadd égjen! napraforgó blog LOL

DeToXXX 2012.05.04. 15:21:27

nevet kellene változtatnia az MTI-nek. MagyarKormányIroda :P

Secnir 2012.05.04. 15:23:17

@laspalmas:
ne aggódj, nemcsak az MTI tud öngólt lőni. Ha kell fejjel-fasszal de beszuszakoljuk..:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/04/epulo_ut_atadasaval_kampanyol_az_nfu/

folyamatábra 2012.05.04. 16:03:01

EMBEREK! ELTŰNT a napraforgo.blog. Eltűnt róla minden. szöveg, kommentek, minden. Vagy csak én nem találom? De tegnap még sikerült...

folyamatábra 2012.05.04. 16:08:51

francba. mégis megvan. mellényúltam.bocs.

Horizont 2012.05.04. 16:10:57

@folyamatábra:
Ott van az, 326 kommenttel:((
Várom a következő posztot!:)

Horizont 2012.05.04. 16:11:42

@folyamatábra: :DDDDD Jobb lett volna ha nem találod:)

jágör68 2012.05.04. 18:54:40

Csak a halott magyar posztkommunista rablókapitalista kleptokrata politikus a jó magyar(országi) politikus....
Gerinctelen férgek egytől egyig.
De sajnos ugyanezek megtalálhatók a politikán kívül is csak kisebb arányban.

2012.05.04. 23:41:16

Kettős Mérce blog bazmeg...
Legközelebb az izraeli álláspontot is hirdessétek már ki.

Ádámka Auditore 2012.05.05. 15:49:44

@Virág et.:

Ez szerintem politikai hovatartozástól független jelenség. A szenzációhajhászat, a hiszékenység, a pletyi, a rosszindulat és a bizalmatlanság nem párthoz vagy ideológiához kötött. Míg a "csodás" liberálkapitalizmusban, ahol minden de minden ész nélkül profit alapon működik, ott a sajtó a szenzációt és a rendkívülit jobban el tudja adni, így akaratlanul is erre kondicionálja a publikumot. Ha egész életében csak ilyeneket lát vagy olvas, erre áll be az agya, nem tudsz vele mit kezdeni. Magyarországon meg még a közélet is rátesz erre egy lapáttal,hiszen ott sem azt látja, hogy becsületesek és tisztességesek a legfőbb állami vezetők. Még sokszor az iskolázottság, speckó szakismeret vagy az alapvető műveltség hiányát sem merem okolni, mert diplomás vagy diploma nélküli, de egyébként reálisan és logikusan gondolkodni tudó vagy a diploma hiánya ellenére kifejezetten művelt és értelmes embereken ezt ugyanúgy megfigyeltem, mint szakmunkásokon vagy technikusokon vagy idióta ösztönlényeken. Amire talán még lehet következtetni az a rendkívüli hírdömping. Lehet, hogy 2-3 perce van arra az adott hírre, megfogalmazódik benne egy benyomás és soha a büdös életben nem fog többet foglalkozni vele.

A sajtó-helyreigazítási ügyekben ezt gyönyörűen meg lehet figyelni. Hiába teszik ki a közleményt vagy hiába nyeri meg elfajuló esetben a helyreigazítási pert, hiába vannak ott a különös eljárási szabályok annak érdekében, hogy minél gyorsabban zavarjon le a bíróság egy ilyen eljárást a befogadó közönség kollektív tudatában mégsem annak tartalma marad meg. A szenzáció valahogy ragadósabb és arra kapók, a valóság meg már jóval unalmasabb nekik.

Büntetőpereknél meg még rosszabb. Sokszor hiába születik felmentő ítélet, stigmatizálva lesz a terhelt sajnos egész életére. Én konkrétan találkoztam már olyan hülyével, aki szerint ha valakivel szemben büntetőeljárás van folyamatban, azt már minden kétséget kizáróan elítéltnek /bűnösnek/ tekinti. Komolyan. (értsd a vádlott mint be. fogalom abszolút kínai neki). Mivel indokolta? " Hááá biztos azé kerül oda, mer' elkövette, tisztességes ember nem kerülhet ilyen helyzetbe. "

Ádámka Auditore 2012.05.05. 15:58:15

Ez így is marad szerintem, míg nem az lesz a sajtó legfőbb célja, hogy a valóságnak megfelelően és objektíven tájékoztasson, hanem az, hogy profitáljon meg a saját népszerűségét vagy az aktuális, kivételezett celebmajom népszerűségét növelje. Kínálati oldalról pedig egyszerűen tényleg nem tájékozódni mennek sokan híroldalakra, nem amiatt nézik a hírműsorokat vagy olvasnak újságot, hanem maximum unaloműzés vagy szórakozás céljából. Ehhez igazodik a színvonal is.

medvemellszobra 2012.05.05. 22:28:39

Pár napra kimaradtam. Pár dolog eszembe jutott.
Szép ez az Ángyános sztori. Meg a dicsőséges virágblog is. Meg a Feltós is.
Bár igaz, hogy ez a kormánynak csupa-csupa win-win helyzet.
Ha Fletó plagizált, és bukik, akkor oké. Ha nem, legalább erről beszélnek, és nem Ángyánról. Amíg Fletóról és Ángyánról beszélnek, nem firtatják a zemberek, a kínai elvtársak mennyiért is adták az annyit. Meg, hogy mi lesz a gázvezetékes műsorral. Ez a szalámi-taktika művészi tökélyre fejlesztése.
Na igen.

medvemellszobra 2012.05.06. 09:26:31

@Himpellér: Hazudtak reggel, délben este, na és akkor mi van? :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.05.06. 21:37:43

Van olyan blog, amelynek a pletykálkodását nem MTI hírrel, hanem 50ezres bírsággal honorálják
egyenlito.blog.hu/2012/05/04/a_bloggereket_lelovik_ugye

ketroot 2012.05.07. 10:05:29

@Schindler Pistája:

Látom neked is átjött a dolgok lényege! :D

Q-in-Law 2012.05.07. 13:14:52

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/07/a_kormanyportal_a_becsi_repteret_reklamozza/

Hogy mik vannak, a nagy magyarkodás közepén a labancokat reklámozzuk...mondjuk összességében egy nagyon komoly mutyi van kilátásban a Budapest Airport kapcsán...

Viktus 2012.05.07. 15:55:19

Hatalmas simicskázás Karácsonytól
máj. 7. 15:43 Király András
Az elempés arra kíváncsi, hogy vannak-e oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében. Emlékeztette Orbánt, hogy 2010-ben még az oligarchák bukásáról beszélt, amire ő maga rá is kérdezett, hogy erről Simicska Lajost is tájékoztatták-e. Orbán azt mondta, tájékoztatták. Most mégis úgy tűnik, hogy az oligarchák kezében van az ország, hiszen Németh Lászlóné is Simicska Lajos közeli embere, főtanácsadója meg Nyerges Zsolt testvére. Beszélt még Simicska hárommilliárd forintos osztalékáról, amit a Közgéptől vett fel. Vagy arról, hogy a minisztériumok 93 százalékban Simicska és Nyerges reklámcégénél hirdetnek. És még a földeket is ők kapják.

vs.

Orbán:Oligarchák nincsenek
máj. 7. 15:45 Király András
"Arra szeretném kérni, hogy ha tudomása van bármilyen jogsértésről, önnek kötelessége, hogy a jogi eljárásokat megindítsa" - válaszolta Orbán Karácsony Gergelynek. "Oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében nincsenek és nem is lesznek" - mondta Orbán, majd úgy definiálta az oligarchát, hogy olyan gazdasági ember, aki politikai tisztséget is be akar tölteni. Például pártelnök, vagy miniszterelnök. Azaz Simicska és Nyerges nem felel meg az orbáni oligarchadefiníciónak, ők Orbán szerint nagytőkések, és nagytőkésből Orbán többet akar.

index.hu/belfold/2012/05/07/matolcsy_bankot_kap/

nemjogasz 2012.05.07. 19:02:26

@Viktus: " Azaz Simicska és Nyerges nem felel meg az orbáni oligarchadefiníciónak, ők Orbán szerint nagytőkések, és nagytőkésből Orbán többet akar."

" Orbán szerint ma nagytőkések vannak, nagytőkésekre pedig szükség van. "Ha ön a magyar tőke ellen beszél, labancpolitikát folytat, amit én elutasítok" - válaszolta az azonnali kérdések során Karácsony Gergely elempés képviselőnek"

Hát igen. a választások előtt mintha rohadt szemét népellenség lett volna a a szmokingban szivarozó hájas nagytőkés, az osztályellenség akarom mondani a nemzettesten élősködő, zembereket kizsákmányoló büdös kapitalista, akik tönkreteszik a nagyonmagyar kis-és középvállalkozói szektort, és akiket meg kell szüntetni, mert hogynéz már ki hogy a spekuláns nagytőkés rabszolgaként kihasználja a zembereket.
De szerencsére most már változott a helyzet. Sőt, aki szerint egy fidesz felsővezetésben lévő milliárdosnak juttatott milliárdos állami szerződések esetleg halovány gyanút vethetnek fel, az rögtön labanc, azaz nemzetenkivüli hazaáruló.
Mindenesetre most, hogy Az Ember, Aki Sosem Hazudott, kijelentette, hogy a szent Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsenek oligarchák, én teljesen megnyugodtam, nem szívják már a nép vérét a kapitalisták, most már nemzeti, sőt Nemzeti felsőosztályunk van helyettük!

Más: jó látni, hogy a "pofátlan" és erkölcstelen végkielégítések ellen kereszteshadjáratot folytató kormány a szégyenteljesen megbukott mamelukjának egyáltalán nem pofátlan, élete végéig szóló végkielégítést ad rezidenciával, teljes fizetéssel, kocsival-sofőrrel, titkársággal, miközben az említett egyén kénytelen 3 budai villájában, belvárosi lakásában, Luppa-szigeteki (az hol van?) nyaralójában nyomorogni, ezzel is példát mutatva a 47 ezer forintos közmunkabérből dőzsölő, a nemzettest vérét szívó munkakerülőknek, hogy csak az igazán rászorultak jogosultak állami pénzre.

www.origo.hu/itthon/20120507-allami-villaba-koltozne-schmitt-pal.html

medvemellszobra 2012.05.07. 22:31:13

@Viktus: Na banyek, megelőztél Viktus! :)
Valahol azért igaz, hogy hazai vállalkozók kellenek, hazai könnyű- és szolgáltatás ipar. Csak kicsit gennyes, hogy ha nem a mi haverunk a tőkés, akkor hazaáruló szemét labanc, ha meg az én volt szobatársam, akkor hős kuruc. Na igen. Ilyenek miatt hívják őt populistának. Hm.

magyarinfo.blog.hu/2012/05/07/vannak_e_oligarchak_a_nemzeti_egyuttmukodes_rendszereben_a_ciklus_legkemenyebb_parlamenti_vitaja

medvemellszobra 2012.05.07. 22:33:50

@nemjogasz: Bocs, jól elmondtam azt, amit te már egy poszttal feljebb.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.05.08. 10:14:00

Na ez a kőkemény Vastagbőr.

A másik oldal az oligarcha, a mi állami pénzen kitömött haverunk meg mélymagyar nagytőkés. Azzal meg, hogy belőlük csak még több kell, gyakorlatilag nyíltan kimondta, hogy még többet fognak lopni. Mi ez a zaj? Csak nem ennek hatására tüntetők a Kossuth téren? Ja nem, a csőcselék a fityesz bérlistáján vannak, megnyugodtam.

tintamin 2012.05.08. 20:14:37

Na, eltelt 5 nap, és az Index c. hírportálnak, amelyik szerintük percre kész mindenből, sajnos nem sikerült erről beszámolnia. Lehet, hogy nem volt "hírértéke".

És igen, tévedtem: az Index mérsékelten vonalas PÁRTÚJSÁG.

tintamin 2012.05.10. 14:50:07

Hol késik az Index-cikk a témáról?....

Le_Penseur 2012.05.11. 12:50:47

Hova tűnt napraforgó? Csak nem esett valami baja?
"napraforgo966 1 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban." 2012.05.11. 12:50

süti beállítások módosítása