Skip to content


       Szűrés lista

Lesz vizsgálat, de nem olyan

A MÁV-videóban oly sokat emlegetett Völner Pál, a fejlesztési minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, hogy nincs szükség parlamenti vizsgálatra az internetre feltett szakszervezeti videó miatt, mert "ha mindenre, aminek annyi valóságalapja van, mint a szakszervezetek által nyilvánosságra hozott videónak, bizottságot hoznának létre, akkor azok felemésztenék a parlamenti munkát." A videofelvétellel kapcsolatban azt mondta: a szakszervezetnek meg kellett volna keresnie a tárcát az "igazolatlan állítások" ügyében, nem kellett volna a felvételt feltennie az internetre.

Szemét szakszervezet! Hogy képzeli?!

Mivel legjobb védekezés a támadás, délután kiadta a minisztérium A Közleményt.

Lesz vizsgálat.

Na persze nem a videó tartalma, hanem a nyilvánosságra kerülése miatt, és nem a parlamentben, hanem a MÁV-nál meg Dóka ex-munkahelyén, a KTI-nél. De lesz.


"A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium visszautasítja a rágalmakat

2012. június 11. 15:28

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium határozottan cáfolja azokat a valótlan állításokat, amelyek szerint a tárca a korábban megnyitott vasúti mellékvonalak bezárását tervezi. A tárca visszautasítja azokat a kijelentéseket és nyilatkozatokat, amelyek a minisztérium vezetőinek szavahihetőségét megkérdőjelezik.

Kizárólag magánvéleményt fogalmazott meg az a szakértő, aki a Vasúti Dolgozók Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Start Zrt. közötti egyeztetésen vett részt, 2012. június 8-án.

Az említett egyeztetésen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem volt jelen. Az ott elhangzottak stílusa és tartalma mind politikailag, mind szakmailag, mind erkölcsileg elfogadhatatlan, ezért attól teljes mértékben elhatárolódik a tárca.

A Közlekedéstudományi Intézet szakértőjének munkaviszonya megszüntetésre került. Az intézet munkatársa megfigyelőként vett részt az egyeztetésen és kizárólag a menetrend-szerkesztéssel kapcsolatos kérdésekben volt illetékes tájékoztatni a jelenlevőket, mandátuma csakis erre vonatkozott. Kijelentései nem felelnek meg a tárca szakmai és politikai álláspontjának.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyúttal határozottan visszautasítja az érintett szakszervezet eljárásmódját, amely során egy belső, szakmai háttérbeszélgetésről készített, megvágott videofelvételt a jelenlévők előzetes tájékoztatása és jóváhagyása nélkül nyilvánosságra hozott.

Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár ezért a MÁV Start Zrt. és a Közlekedéstudományi Nkft. vezetőihez fordul annak érdekében, hogy vizsgálják ki az egyeztetés pontos körülményeit.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium továbbá határozottan visszautasítja azokat a valótlan állításokat, amelyek az egyes vasútfejlesztési projektekkel kapcsolatban a felvételen és a sajtóban elhangzottak és pusztán pártpolitikai érdekeket szolgálnak. A tárca továbbra is határozottan azt kéri, hogy amennyiben bárki visszaélésről vagy jogszerűtlenségről szerez tudomást, tegye meg a szükséges bejelentéseket az illetékes hatóságoknál.

A tárca a következő napokban megteszi az ügyben indokolt jogi lépéseket.

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály)"

 

Őszintén, ki számított másra?

 

Címkék: fidesz máv abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr974581876

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.12. 08:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.06.12. 09:01:46

"A tárca a következő napokban megteszi az ügyben indokolt jogi lépéseket."

Valamint indokolt lenne szájbabaßni a jó kurva anyjukat is, jogilag.

2012.06.12. 09:11:23

Talán az lenne járható út, hogy utánajár egy szakértő az elhangzott belső infóknak.
Például: ha X vonalat újítják fel Y vonal helyett, akkor mutassanak rá nyilvánosan, hogy erről ki döntött, és indokolják meg szakmailag...

Zuzu Petals 2012.06.12. 09:11:49

@immortalis: Gyakorlatilag meg őket seggbe... (természetesen elhatárolódom magamtól, ki fogom vizsgálni, hogyan írhattam le ilyen mondatot, és megteszem a szükséges lépéseket)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.06.12. 09:20:20

"Őszintén, ki számított másra?"

Szerintem senki. Az olvasótábor normálisabbik fele azért, mert az ilyen pofátlanságok az utóbbi években igencsak megszokottá váltak Magyarországon, és már semmin sem lepődik meg, Vidéki, Enrico, meg a többi narancsdroid meg azért nem, mert szerintük ez így jó és igazságos.

kavinton 2012.06.12. 09:42:55

A publicisták várják meg az IMF tárgyalásokat és ha kell vegyék elő a videjót...
Akkor magyarázkodjanak ne most...

Le_Penseur 2012.06.12. 09:48:07

"A tárca továbbra is határozottan azt kéri, hogy amennyiben bárki visszaélésről vagy jogszerűtlenségről szerez tudomást, tegye meg a szükséges bejelentéseket az illetékes hatóságoknál."

Újabban ez a kommunikációs mantra! Minden rendben van, nincs korrupció, nincsenek haveri cégeknek lapátolt milliárdok, ha valakinek valami nem tetszik, tessék megtenni a feljelentést a rendőrségen! Ehhez képest ha valamelyik minisztériumi ember bárhol kritikával illeti a Pártot, a Kormányt akkor másnapra nincs munkahelye.

ámbátor 2012.06.12. 09:49:22

1. A teher, a melyet Habakuk próféta látott.
2. Meddig kiáltok még oh Uram, és nem hallgatsz meg! Kiáltozom hozzád az erőszak miatt, és nem szabadítasz meg!
3. Miért láttatsz velem hamisságot, és szemléltetsz nyomorgatást? Pusztítás és erőszak van előttem, per keletkezik és versengés támad!
4. Azért inog a törvény, és nem érvényesül az igaz ítélet; mert gonosz hálózza be az igazat, azért származik hamis ítélet!
5. Nézzetek szét a népek között, vizsgálódjatok és csodálkozással csodálkozzatok, mert oly dolgot cselekszem a ti napjaitokban, mit el sem hinnétek, ha beszélnék!
6. Mert ímé, feltámasztom a Káldeusokat, a kegyetlen és vakmerő nemzetet, a mely eljárja a földet széltében, hogy hajlékokat foglaljon el, a melyek nem az övéi.
7. Rettenetes és iszonyatos ez, maga szerzi törvényét és hatalmát.
8. És lovai serényebbek a párduczoknál, és gyorsabbak az estveli farkasoknál, és előtörtetnek az ő lovasai; és az ő lovasai messziről jőnek, repülnek, mint a zsákmányra siető keselyű.
9. Mindnyája ragadományért jön, arczuk előre néz, és annyi foglyot gyűjt, mint a föveny.
10. Kaczag ez a királyokon, és a fejedelmek néki nevetség, minden erősséget csak nevet, töltést emel és megostromolja azt.
11. Majd tovaszáll viharként és elvonul és bűnbe esik; ő kinek istene az ő hatalma.

tryclops 2012.06.12. 09:53:07

Azért egy basszák meg kikívánkozik belőlem most.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2012.06.12. 09:57:09

A legszomorúbb egyébként az, hogy ha véletlenül lesz is IMF megegyezés (amiben én nem hiszek), akkor SEM lesz ezután semmi csinálva a MÁV-val, nehogy elővegyék ezt a videót újból.
Szépen bebetonozódik ugyanigy minden az elkövetkezendő 2 évre...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.06.12. 10:02:22

Belefaradtam mar abba, hogy mindig mindent megmagyaraznak. Mint Suvi, a diszno az Allatfarmbol. A feketerol is bebizonyitjak hogy feher. Megprobaljak. Ilyen szinten hulyek vagyunk nekik. Lehet, hogy ok csak a Lencses Istvanig, meg a baranyai parasztlanyig latnak el, de egyszer ugyis elolep valaki egy tavcsoves puskaval, es hatulrol, nekifutasbol fogja fejbeloni ezt a sokemberalaku szarrakast, ami a jelenlegi elitunkbol, es donteshozoinkbol tapadt ossze...

öregember a kocsmából 2012.06.12. 10:44:45

Én csak azt remélem hogy erről az IMF is tudomást szerzet és azt mondják nekik hogy mivel ránk akarjátok fogni a ti saratokat ezért nem vagyunk hajlandók veletek tárgyalni és ezt nyilvánosságra is hozzák.Na majd akkor lehet magyarázkodni hogy mért nem tárgyalnak.Ez a védekezés meg hogy ez nem a minisztérium hivatalos álláspontja hanem csak magánvélemény nagyon átlátszó mert ha nincs alapja akkor mégis honnan szopta ezt a nyilatkozó főleg úgy hogy a videóba is az van hogy ezt Völner emlegette korában zárt körbe.

semmindenjó 2012.06.12. 10:45:26

mibe fogadjunk, hogy kb október magasságában mégis lesz ilyen bejelentés? mocskos állatok..

Vidéki 2012.06.12. 10:46:01

Való igaz:

"ha mindenre, aminek annyi valóságalapja van, mint a szakszervezetek által nyilvánosságra hozott videónak, bizottságot hoznának létre, akkor azok felemésztenék a parlamenti munkát."

Viszont a szarkeverő propagandistáknak az az érdeke, hogy ha valaki elfingja magát, abból is parlamenti vizsgálat legyen és mondvacsinált ügyekkel szétzilálják a parlament munkáját, ilyen kreált ügyekre pazarolva a nem végtelen mennyiségben rendelkezésre álló időt.

Kirúgták a minisztériumi szakértőt, aki nem őszintén beszélt, hanem lejárató célzattal saját fészkébe piszkított.

Jól tették!

Ilyen agyalágyultból hogyan lehetett " minisztériumi szakértő"?

"A felvétel nem jóindulattal született meg,

az azon hallható munkatárs - a fejlesztési tárca háttérintézményeként működő Közlekedéstudományi Intézet munkatársa

- pedig nem a területért felelős államtitkárok felhatalmazásával beszélt,

és pláne nem az ő véleményüket tolmácsolta - tette hozzá (Rogán Antal), megjegyezve, hogy

"az emberi butaság lehetősége a minisztériumokban is megvan".(VG)

S.O.A. 2012.06.12. 10:52:58

@Vidéki: "Kirúgták a minisztériumi szakértőt, aki nem őszintén beszélt, hanem lejárató célzattal saját fészkébe piszkított."

Te agyhalott barom, tegnap szabin voltál, vagy egész napos kommunikációs tréninget tartott Lencsés hadnagy a Pártházban?

Azt mivel magyarázod, hogy a hithű fideszes, az emútnyócévben a sztrájkolásaiért tisztességgel kifizetett vérnarancsos szakszervezetisek egyáltalán nem lepődtek meg az elhangzottakon? Arról mi a véleményed, hogy szerintük semmi se változott az emútnyócévhez képest? Őket is ki kell rúgni, mert rossz pasasok?

Vidéki 2012.06.12. 11:04:20

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:

Rettegésed beteges.

Fordulj kezelőorvosodhoz, vagy gyógyszerészedhez.

Ilyen hozzád hasonló nagybeteg agybetegek Radnóti korában is sűrűn előfordultak.

Így jellemezte őket:

„S míg balhitekben hitt,

S tajtékzott téveteg,

Befonták életét,

Vad kényszerképzetek.”

Secnir 2012.06.12. 11:05:08

"A tárca a következő napokban megteszi az ügyben indokolt jogi lépéseket."

milyen jogi lépés lehet indokolt?
elmondom: semmilyen. megindoklom: bármilyen indokkal próbálják beperelni, bizonyítási kényszerük vn, hogy miért állított valótlant. nos, akkor ennyi volt.
még üvöltöznek egy ideig, jó hangosan, hogy tudatosuljon a pórnépben, hogy büntetlen nem maradhat senki - aztán nem perelnek szépen csendben. ez az indokolt eset.

öregember a kocsmából 2012.06.12. 11:06:57

pedig nem a területért felelős államtitkárok felhatalmazásával beszélt,

És mivel magyarázod ezt a mondatod:(És ezt egyébként zárt körbe el mondta Völner úr.) Azért nehogy azt mond hogy erre semmi bizonyíték nincs mert akkor vajon honnan jött volna ez.Vagy gondolta Dóka Gábor hogy nyugodtan lehet ilyent hazudni úgyse fog kiderülni főleg hogy ott a kamera az asztalon.Esetleg olyan hülye hogy bele se gondolt mi fog azért járni ha ez kiderül de legyen ez a magyarázat akkor meg egyáltalán hogy kerülhetett ilyen pozícióba ha még ennyire se tud gondolkodni?Ez tipikus esete annak a közmondásnak hogy:Mond ki az igazságot, betörik a fejed!

S.O.A. 2012.06.12. 11:10:33

@Vidéki: Nem én rettegek, kisbarátom! Nem én járok ide foggal-körömmel megcáfolni minden posztot, nem én vízionálok hazaárulást minden kormánykritikában. Itt ti rettegtek, az a néhány troll barátod és te, mi már csak röhögünk (kínunkban).

Vidéki 2012.06.12. 11:14:56

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:

Írod még: „Arról mi a véleményed, hogy szerintük semmi se változott az emútnyócévhez képest?

Őket is ki kell rúgni, mert rossz pasasok?”

Én ennél jobbat tudok:

Át kellene nekik adni a kormányzást.

Akkor elegánsan bemutathatnák, hogyan kell jobban csinálni.

Akkor nagyokos teóriáikat (valójában meredek dumájukat) alávethetnék a valóság kontrolljának.

S.O.A. 2012.06.12. 11:19:19

@öregember a kocsmából: nincs arra se semmi bizonyíték, hogy a jelenlegi munkahelyem, állami monopol közműcég miért nem a saját leányvállalatától vesz igénybe egy szolgáltatást, hanem a fidesz közeli havervégtől, kétszeres áron. Persze, bizonyítéknak vehetünk egy megrendelést, csak éppen szabályos szerződés van mögötte, rendesen van számlázva, semmi jogszerűtlen nincs. A leányvállalatunk műhelyében eközben a munkások egymást nézegetik munka híján hónapok óta, kapják a fizetésüket és várják a kirúgásukat. A havercég meg híik, és annyit kér, amennyit nem szégyell, mert vezérigazgató-helyettesi szóbeli utasítás van rá, hogy csak ők kapnak megrendelést, senki más. Leírni nem merte a nagypofájú vezér helyettes, aki azzal jött ide két éve, hogy ő majd rendet rak, mert most a rendrakás időszaka jön.

Ezért nem fogok soha egy platformra kerülni a vidéki, lencsés, enrico, meg egyéb, már jelző sincs rá - milyen ostoba trollokkal, ugyanis nekem nem kell leleplező videó, Zero vagy Laspalmas poszt, hogy lássam: az ÉG VILÁGON SEMMI külnöbség nincs a mocskos mszp-s és az ugyanolyan mocskos fidesz kormányok között. Kicserélődtek részben a finanszírozandó oligarhák, és ezt nevezik fülkeforradalomnak.

Aki meg azzal jön, hogy "ha törvénytelenséget észlel, akkor tegyen feljelentést" azt meg fémkeretbe fogalalt Nemzeti Hitvallással fogom agyoncsapni, mint fölöslegesen élő egysejtűt. Minden törvényes, mindens szakszerű. Van szerződés, van közbeszerzés, annyiszor ismételve, amíg nem a haver nyer, minden szabályos. A szabályokat is ők hozzák, hogy a bánatba ne volna az!

Ja, pénztalicskák most se pihennek, csak szólok. Más emberek tolják más irányba.

S.O.A. 2012.06.12. 11:21:11

u.i.: a fenti téma egy konkért beszállítói szolgáltatás, éves értéke 500-600 millió Ft. Minden kollégámnak van egy-egy ilyen témája, más tartalommal. Ez egy állami cég volt csak.

jani888 2012.06.12. 11:25:06

Mint az egyszeri férj (feleség): --Most akkor nekem hiszel,vagy a szemednek?

Secnir 2012.06.12. 11:26:59

@Vidéki:
"mondvacsinált ügyekkel szétzilálják a parlament munkáját, "
munka? a parlamentben? hol élsz ember?

"A felvétel nem jóindulattal született meg,"
-nem, valóban. minden szakszervezeti ülést és egyeztetést dokumentálnak.

"az azon hallható munkatárs - a fejlesztési tárca háttérintézményeként működő Közlekedéstudományi Intézet munkatársa - pedig nem a területért felelős államtitkárok felhatalmazásával beszélt, és pláne nem az ő véleményüket tolmácsolta - tette hozzá (Rogán Antal),"
-akkor kinek a felhatalmazásával ült le beszélni a kormány nevében? elkérte fónagy aláírássablonját a portástól, alávakarta, majd elküldte fónagy emailcíméről, ohyg gyűljenek már össze a kedves szakszi vezetők dumcsizni?
nanemááá

Vidéki 2012.06.12. 11:29:04

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:

"Messziről jött ember azt mond, amit akar"!

Mondja a népi közmondás.

Valószínűleg nem teljesen alaptalanul gondolta egykor a "Nép", amikor kitalálta a közmondást.

S.O.A. 2012.06.12. 11:31:46

@Vidéki: igazad van! A népnek is a közmondással! a világért sem szeretném a tündérmesédet valósággal összemocskolni, nem is neked szólt az előző kis történet. Neked ott van az alternatív fidesz valóság, a napi orbán, meg NER, nem kell ezzel foglalkoznod. Jó pártkatona vagy, a Haza nem felejt el ;)

Vidéki 2012.06.12. 11:38:26

@Secnir:

Nem a "kormány nevében" beszélt, hanem saját jószántából próbált aláfűteni saját kormányának, amelyet szívből utál.

Úgy gondolta, hogy a magyar szuper-jog(ász)államban nem léteznek függelmi viszonyok, és már megközelítettük az anarchia állapotát, amikor mindenki azt csinál, amit akar, ezért kockázatmentesen alááshatja saját minisztériumának tekintélyét.

Egyik Mikszáth regényben olvasható a régi magyar jog(ász)államot jellemezve:

"Perelni akar?

Csak tessék!

Van én nekem olyan fiskálisom, hogy harminc évig is elhúzza az ügyet."

Le_Penseur 2012.06.12. 11:50:54

@Vidéki:
Solymosi Frigyes akadémikus, Orbán Viktor tanácsadója feltesz néhány kérdést, amire végképp nem mondható, hogy "Nem a "kormány nevében" beszélt, hanem saját jószántából próbált aláfűteni saját kormányának, amelyet szívből utál." Őt nehezen nevezhetjük libsibolsi zsidóbérenc idegenlelkű hazátlannak. A kérdéseire milyen választ adnál?

nol.hu/velemeny/20120611-kerdesek_orban_viktor_miniszterelnokhoz

Nem másolom be az egész levelet, túlcsordulna a blogmotor :)

Agyalap 2012.06.12. 11:53:06

@Vidéki: Csak az vígasztal, hogy nem maradhat kormányon a fidesz örökké. Akkor meg a saját remekmívű törvényei alapján lehet őket bevágni a kóterbe évekre. Akkor mit fogsz írni? Bár sejtem: a véreskezű vörös diktatúra tombol újra stb...
Azokkal az emberekkel szeretek beszélni, akik látják a történések mindkét oldalát. Te nem ilyen vagy...

Czelder Orbán 2012.06.12. 11:55:46

Vastagbőrre vágytok? Na ezt olvassátok el:
hvg.hu/itthon/20120608_lanczi_interju_seres

Előre szólok, erős lesz.

Link Elek 2012.06.12. 12:13:13

>Őszintén, ki számított másra?

igen, engem meglep, hogy meg mindig szabadlabon van.
nem az allamtitkar/palyavasut vezetoseg, hanem Dóka, aki mert beszelni arrol, hogy mit csinalnak a fideszes oligarchak.

Vidéki 2012.06.12. 12:32:53

@Agyalap:

Írod: "Azokkal az emberekkel szeretek beszélni, akik látják a történések mindkét oldalát. Te nem ilyen vagy."

Akkor beszélgess magaddal.

Secnir 2012.06.12. 12:43:14

@Czelder Orbán:
én végigolvastam. Ez a Matolcsy ikertestvére? szellemileg ott van...

Agyalap 2012.06.12. 12:52:22

@Vidéki: Bármennyire meglep - vannak ilyen emberek, gondolom te nem ismersz ilyet. Igy nem is csodálkozom ostoba hozzászólásodon.

ucsacsu 2012.06.12. 12:57:11

Arról mélyen kussol a nagy-tekintetű,tetű államtitkár.h végig a vonal mellett 24. órás szolgálatban üldögélnek,keresztrejtvényt fejtenek,és egyéb más a társadalom számára értékteremtő munkát végeznek,mert délben elkocog egy pár vonat,vagy huzat,amin a kalauzon kívül talán még két nyugdíjas üldögél,aki éppen nem siet,mert ha siet gyalog megy. Már a fővonalakon is kísértet vonatok közlekednek,utas nélkül,mintha csak azért működtetnék a vasutat,mert más országokban is van,és ne keljen a vasutasokat átképezni.

kifordított nagyanyó 2012.06.12. 13:02:59

Másik posztra mé nem tudok kommentelni?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.06.12. 13:42:03

@kifordított nagyanyó: @DArchAngel: Biztos kitiltott titeket a NER szelleme! :-)
Különben is! Inkább termeljétek a GDP-t, mint hogy itt kommentelgettek! :-D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.06.12. 13:49:21

@DArchAngel: @kifordított nagyanyó: Vannak itt fontosabb dolgok is! Megint rászáltak szegíny romákokra, és a rohadt Rasszista Kanadaiak nem fogadják majd be őket!
index.hu/kulfold/2012/06/12/vege_a_magyar_romak_kanadai_menekulthullamanak/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.06.12. 15:08:01

ez is tegnap volt :)

"A kormány nevében Fónagy János államtitkár válaszolt, aki a szakszervezeti videót "politikai kukkolásnak" nevezte, és szerinte az LMP szerinte árnyékra ugrott. Fónagy a videón szereplő férfit, aki azt ecsetelte, hogy majd az IMF-re fogják a vonalbezárásokat, csak "pasanak" nevezte, aki amúgy sem a fejlesztési minisztériumnál dolgozik.

Az államtitkár szerint a "jóember szamárságokat" beszélt a "kalózfelvételen", amit nem úriemberek felvettek. Fónagy szerint a Fidesz nem akarja bezárni a vasútvonalakat, nem rombolja, hanem építi. De az MSZP rombolta szerinte."

hvg.hu/itthon/20120611_fonagy_vasut_video

Agyalap 2012.06.12. 15:36:17

@laspalmas: Ez a pár mondatod a fidesz kormányzás esszenciája.
Az úriemberek munkájába ne lesegessen bele a kalóznép.

ketroot 2012.06.12. 19:07:49

@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!:

A fityisznek? Én látok rá esélyt, hogy kormányt fognak még alakítani.

Horizont 2012.06.12. 19:44:26

@laspalmas: Még mindig itt tartanak? Így már nem is csodálkozom semmin!
Vagyis azért van min. Például nem tudom megérteni eccerű kis felfogásommal, hogy van ugye a vasút ami embereket és terhet szállít (ha szállít). És a következők "szolgálják" ki!!!
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedéstudományi Intézet, MÁV.
Fontosabb MÁV leányvállalatok:
MÁV-START Zrt. MÁV-TRAKCIÓ Zrt. MÁV Ingatlankezelő Kft. MÁV Vagyonkezelő Zrt.
MÁV INFORMATIKA Zrt. MÁV VAGON Kft. Záhony-Port Zrt. Vasútvállalat. MÁV Nosztalgia Kft.
MÁV-GÉPÉSZET Zrt.
A sok bába közt elvész a gyerek! És még kitudja mennyi külsős megbízásos munka is van, amiért fizetnek. Mit csinálnak ennyi intézményben? Napi 8 órában? Ezt megkérdezhetném a szakszervezeti vezetőkről is! Mit csinálhatnak napi 8 órában?

kifordított nagyanyó 2012.06.12. 19:47:46

Te gyerekek!Nem volt valami kormányváltás két éve?

intifada 2012.06.12. 20:25:19

A „jog” szó mesterségesen képzett és semmi által sem bizonyított fogalom. Ez a szó nem jelent többet, mint ezt: „Adjátok meg nekem azt, amit kívánok avégből, hogy bizonyítékom legyen arról, hogy erősebb vagyok nálatok”.

I j.z.k./ 8.

Ironfist 2012.06.12. 21:47:04

Igazából ez már nem meglepő. Valószínűleg, ha jön majd a hazaáruló csürhe - Enrico, Vidéki, ésatöbbi... - akkor megvédi a fidesz bűneit, ha egyáltalán nem sunnyognak majd el ilyen védhetetlen dolgoktól... És semmi nem fog történni, az emberek fásultam legyintenek ezt hallva, és kész.

dr. Aullah 2012.06.12. 21:48:16

@laspalmas: Bazze... erre nincs mit mondani.

süti beállítások módosítása