Skip to content


       Szűrés lista

Balog Zoltánt örömmel tölti el

Balog Zoltán EMMI-miniszter az általa Szaniszló Ferencnek saját bevallása szerint tévedésből adományozott majd visszakért Táncsics-díj kapcsán március 18-án kapott parlamenti kérdésre adott válaszában ezt is mondta a jegyzőkönyv szerint:


"amennyiben néhány újságíró visszaadja ezt a díjat, azzal tulajdonképpen egy rossz döntésnek, amit én hoztam, jó következményei lesznek, mert mégiscsak tisztul a Táncsics-díjnak a névsora. (Derültség a kormánypártok soraiban.)"

Lendvai Ildikó (ó, de rég írtunk róla, néha már szinte hiányzik....) március 22-én írásban megkérdezte Balogot, hogy pontosan mire gondolt ezzel a félmondattal. A válasz nemrég megérkezett:

balog.jpg

Csodálatos válasz! Az eddig halkszavú kis ügyetlenként lapító Balog kimutatta a foga fehérjét. Mert az ő nevében válaszoló apparátusa arroganciájáért és bénázásaiért is ő felel.

Na de mi is az a Sánta Kutya-díj, ami egy minisztériumi levélben említést érdemel? Kik adják és kik kapták eddig? Nos, 1996 óta minden péntek 13-án osztják a szervezők, és az eddigi díjazottak között szerepel Demszky, az LMP, Gyurcsány, Medgyessy Péter, Simor András, az SZDSZ, de még az első Orbán-kormány "kulturális kormányzata" is a Nemzeti Színház megszüntetése miatt. Az eddig kiosztott díjak indoklásukkal együtt itt elolvashatók.

A Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság elnöke és szóvivője Czakó Gábor, róla egy rövid ismertető a Wikipediából: "(Decs, 1942. szeptember 14. – ) Kossuth-díjas író, publicista, képzőművész, a magyar katolikus újságíróképzés megszervezője. Dolgozott Antall József miniszterelnök tanácsadó testületében. A Magyar Művészeti Akadémia Irodalmi Tagozatának tagja.(...) Házas, felesége Simon Éva, hat gyermeküket nevelték fel."

Czakó a Duna Televízió 2012. szeptember 23-án sugárzott Klubszoba című műsorában hozta nyilvánosságra a családon belüli erőszakkal kapcsolatos álláspontját. Nevetve mesélt nagyapjának féltestvéréről, a zsörtölődős Örzsi néniről, aki a férjétől kapott "rettenetes pofontól" aranyasszony lett, de 2 hét múlva újra „koldult a pofonért”. Czakó ezzel kapcsolatban hivatkozott Konrad Lorenzre is, majd "töredelmesen" bevallotta azt is, hogy időnként ő is elverte a fiúgyerekeit. Tudatosan, nevelési célzattal.

A műsor teljes adása megtekinthető itt, de a Poldiblog kivágta belőle a kérdéses részeket. Külön figyelemreméltó, hogy a műsorvezető és a többi vendég mosolyogva, nevetve hallgatta Czakót.

Tehát ez az ember, és az általa osztott díj viszonyítási alap Balog Zoltánnak. Ez borzasztó.
Vagy most is tévedett a tekintetes miniszter úr, és mégse úgy gondolja?

Címkék: abszurd balog emmi táncsics-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr235214373

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Masa Mosodája 2013.04.10. 14:29:03

Felfedeztük a rejtélyes helyet, ahol tisztára mossák a gyalázatot, mit rákentek a századok. Ahol elsimícskák a botrányokat, megmentik a menthetetlennek tűnő seggeket és ahol a vak se látja, mi folyik itt. Az Elvarázsolt Kastély alagsorában találha...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:13:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mh1973 2013.04.10. 09:10:12

Ez nem válasz a kérdésre, meg egyébként is csak a szokásos fityiszes mellébeszélés, nyugodtan lemondhat és elmehet havi 30e-ért papnak vmi 100 fős román faluba...

Dr.Zomboss 2013.04.10. 09:14:16

Én ezennel a "Nemzet Fasszopója" díjat adományozom Czakó Ferencnek, a közéletben véghezvitt áldásos tevékenységéért.

Dr. Zomboss sk.

Dr.Zomboss 2013.04.10. 09:15:26

@Dr.Zomboss: Erre a díjra lehet hivatkozni minden fórumon.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.10. 09:18:23

A cenzúrás díj magában nem is lenne rossz amúgy, most hogy ki osztja? Lehet, hogy kisebbbet tévedett, mint a Balog apparátusa...
Bolgárúr meg nyugodtan visszaadhat bármit, őt is nagyon szeretjük.
De a Balog kijelentésében az a legnagyobb gáz, hogy tulajdonképp akkor eddig is, mi alapján díjaztak? Ki díjazott? mert nem ő, az tuti... Melyik gyakornok találta ki, ki kapjon díjat (gondolom más úgysem tudja, kik és mit tettek le az asztalra a jelöltek közül...) Ha ennyi a díj színvonala, hogy bárki visszaadhatja...
...faszság az egész, kirakat, ez jön le. Mondjuk ne legyenek illúzióink, valószínű az előző kormányok díjai is ennyit érnek.
Ennyit arról, mennyire is fontos a politikai elitnek a magyar kultúra.
Bár, mondjuk ha valóban fontos lenne, akkor az máson is észrevehető lenne.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.10. 09:19:24

@Dr.Zomboss: Mondjuk igaz, ő is bőven megérdemli.
"Best seggfej ever"
"Faszfej Lvl 99"

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.04.10. 09:37:38

"Önmagát arra érdemtelennek tartó újságíró"... Nos, nincs abban semmi meglepő, hogy az államilag osztott díjak jelentős része politikai indíttatású (sőt, kb. minden, szubjektív alapon osztott díj, kb. a szépségversenyektől kezdve), és abban sincs meglepő, hogy a másik politikai oldal később hatalomra kerülve megvetéssel kezeli a korábban osztott díjakat.
Lendvai levele nélkül is tudtam, hogy érti Balog a mondatát, úgy próbálva kibújni a saját felelőssége alól, hogy a visszalépéseket nem a saját, a Táncsics-díjat lejárató eseményként mutatta be, hogy akár jobb sorsra érdemes újságírók sem akartak Szaniszlóval egy klubban lenni, hanem az elkoptathatatlan ballibsizés-elmúttnyócévezésként, mintha ezek az újságírók pont most néztek volna tükörbe, és döbbentek volna rá saját érdemtelenségükre. Kormányoldali politikusoktól mikor várhatunk hasonlót?

Szóval kommunikációs szempontból nagyon ügyes, de semmi meglepő... egyébként meg undorító, de az ugye kit érdekel?...

Transylvanianmixedgrill 2013.04.10. 09:44:00

@Rufus78:

Egyébiránt nyilvánvaló, hogy ezt a feltünően nyakatekert és izzadságszagú választ senki más nem találhatta ki, csak a Habony-féle kommunikációs és spindoktor csapat, akikről ugye mostanában sokat hallani. mediapedia.hu/spin-doktor

redriot77 2013.04.10. 09:44:31

Czakót be kéne zárni egy jól felszerelt kínzókamrába két-három bőrmaszkos szadistával. Olyan Örzsi nénit nevelnének belőle félóra alatt hogy ihajj.

istvankah 2013.04.10. 09:57:14

A cako nevű szar-kupac valoban a főld trágyázásán kivül másra nem alkalmas!EZÉRT alkalmas a nemzeti érzelmek kiváló interpretálójaként!A kerényi club vc-s nénije!

toportyánzsóti 2013.04.10. 10:04:51

Szórakoztató ahogy egy szellemi toprongy kultúrfölényét kezdi érvként felmutatni.A nemzeti oldal évszázadok óta a nemzet selejtje,ami csak legjobbjaink külföldre űzésében képes jeleskedni.

Beer Ninja 2013.04.10. 10:12:49

A sántakutyázós meg pofozkodós rész katasztrófa, de abban egyetértek Baloggal, hogy Bolgár György és társai kb. olyan szinten mozognak balról, mint Szaniszló jobbról.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.04.10. 10:36:45

@Dr.Zomboss: Mi a baja magának a Sebaj Tóbiással és pláne a Zénóval?! Illetve nem szereti a Csontváry-képeket sem?! Mert Czakó Ferenc nevezetű uraknak ilyeneket köszönhetünk.

komolyra fordítva:

Amíg el nem olvastam az oldalt, addig azt hittem, hogy ez a Sánta Kutya díj tényleg valami pozitív fügemutogatás olyanoknak, akik sz*rt hoztak az ország és lakosai nyakára, de aztán kiderült, hogy csak egy vadmagyar hőzöngés, néhány kótyagos fejű figura homokozója, amit nem lehet komolyan venni... dehát ezen sincs mit csodálkozni, csak egy nevet mondok: Doubravszky...

mámorka 2013.04.10. 10:37:46

néhány pofont én is kaptam apámtól ha kiérdemeltem, nem haltam bele sőt, azt a néhány pofont nekem is ki kell majd osztanom, ha muszáj lesz a pulyámnak

Plumper_ 2013.04.10. 10:39:54

óh, hát ez rágalom. hogy a siegheil-ező, focihuligán, kukagyújtogató, belvárost szétverő nyilas söpredékről egy újságíró azt mondta, amik, hát az rágalom, tényleg.
milyen érzékenyek lettek azóta a mi nácijaink. pl. kikérik maguknak, ha zsidógyűlölőnek mondják őket. bocsánat, de ami úgy néz ki, mint egy nyilas, úgy viselkedik, mint egy nyilas, olyan "szagú", mint egy nyilas, az nyilas.

Virág et. 2013.04.10. 10:47:10

@dr. dodó: Ezzel nem értek egyet. Szaniszlóval nem a jobboldalisága volt a baj: sok más jobboldali újságíró is kapott ilyen díjat, a Magyar Nemzet munkatársai is. Esetükben senki nem szólt semmit. Nem azzal van a baj, hogy politikailag elfogult ember kapott volna díjat, mert Szaniszlóra ez még olyan nagyon nem is igaz, hiszen támadta a Fideszt is egy picikét. Nem, vele az a baj, hogy abszolút vállalhatatlanul megőrült. Hagymázas összeesküvés-elméletei vannak, amelyek összecsengnek a legdurvább széljobbos elméletekkel (épp csak a zsidókat nem nevezi nevén, de az alapok azonosak - mindent uraló háttérhatalom, amely élet és halál ura), de bizonyítékok nélkül. Szaniszló nem azért nem érdemelte meg a Táncsics díjat, mert jobbos vagy mert széljobbos, hanem mert egyszerűen érdemtelen rá. Az nem újságírás, hogy a legócskább összeesküvés-elméleteket kiollózom az internetről és heti félórában bizonyítékok nélkül belemondom a kamerába. Illetve ez nem olyan szintű újságírás, amely díjat érdemel.

Szaniszló korábbi pályafutása más tészta, sajnos a mostani ámokfutása elértékteleníti az amúgy jó szakmai múltját is.

Ezzel szembeállítani, hogy de Bolgárt marasztalta a hatóság (egyébként a műsort marasztalták, nem Bolgárt személyesen) egy betelefonálós műsorban egy nézői vélemény miatt, mert az indokolás szerint nem képviselte kellően a másik álláspontot, az az aránytévesztés magasiskolája. Az is vicces, hogy most az a bajuk, hogy Bolgár ott nem volt eléggé ellentmondó (ebben egyébként igazuk van, a hatóság jó döntést hozott - más kérdés, hogy mindez még a szörnyűséges elmúltnyolcévben volt), aztán a Klubrádió ügyében meg az NMHH szóvivője azzal haknizta tele a sajtót, hogy Bolgár ugyanebben a betelefonálós műsorban a Slágerrel kapcsolatosan még azon a véleményen volt, hogy aki többet fizet, azé legyen a frekvencia. Hiába mondta a Bolgár, hogy itt csak megpróbált a korábbi hatósági előírásnak megfelelően ellenoldali véleményt képviselni a betelefonálóval szemben, az akkor senkit nem érdekelt. NER-kommunikáció a köbön. :)

Egyébként azok alapján, amelyek alapján az ORTT akkor marasztalta a balos Bolgárt, azok alapján vajon a ma már egyáltalán nem független NMHH hányszor és milyen eljárásokat indíthatott volna a közmédia bármelyik műsorával szemben? Obersovszky Schmitt interjú? Kitakart Lomnici? Tüntetés 500m-ről a másik oldalról filmezve? 80%-os kormánypárti túlsúly a hírműsorokban?

Az meg megint érdekes, hogy mert a Bolgár műsorát marasztalták a Klubrádión, azért tehát a Népszavás Németh is alkalmatlan. Világos.

kifordított nagyanyó 2013.04.10. 11:05:55

Szerencsétlen Táncsics díjjal mit csinálnak.:((
A magyarázkosdás meg a szokásos idiótaságuk.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.04.10. 11:11:33

a miniszter úr civilben lelkész. lelke rajta.

ODIV 2013.04.10. 11:42:44

Ezek után tényleg egyenlő lesz a megvetéssel, ha valaki megkapja a Táncsics-díjat. Kíváncsi leszek a jövő évi díjazottakra, és közülük kinek lesz arca átvenni...

vpepe 2013.04.10. 11:42:55

Lendvai Ildikó ismét megvédte a mundér becsületét! Nemzetünk büszkesége!

Viktus 2013.04.10. 11:53:16

Bolgár György a baloldali Szaniszló kb. ...

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2013.04.10. 11:56:27

Hiszitek vagy sem, az osztrák kollégá(i)m néhányan a megkérdezésem nélkül hangoztatják lehetséges teóriaként a (nálunk csak Szaniszló-összeesküvéselméletként ismert) Jörg Haider - drón legendát.

Az az érzésem, hogy Szaniszlónak vannak itt kint "informátorai". Annyira azért nem "tartandó" szerintem kreténnek.

BadSimpson 2013.04.10. 12:03:10

Szegény Bethlen is csak a fejét fogta.....
Majd jön a riposzt Czakótól, hogy már megint kiforgatták szavait és a többi bla,bla.

BadSimpson 2013.04.10. 12:04:47

@Viktus: Ezt valamivel alátámasztanád vagy arra már nem futja?

lapointe 2013.04.10. 12:07:24

"ha elveszted a fejed, véresre vered" Uramisten.

Transylvanianmixedgrill 2013.04.10. 12:07:30

@Viktus:

"Bolgár György, mint a jobboldali Szaniszló."

Most ez az új jobbos mantra, ezt kell ismételgetni. Habonyárpinak nak nem volt jobb ötlete?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.10. 12:32:25

@istvankah: Ezért nem lenne alkalmas. A nemzeti érzelmeket ne ilyen alakok tolmácsolják, lehetőleg.

Rozsdamarta 2013.04.10. 12:35:54

Az olvasni kevésbé tudók számára:
Czakó Gábor, író,
Cakó Ferenc, rajzfilmrendező.
Itt az előbbi szerepel.

Uva 2013.04.10. 12:38:05

Eleve ott kezdödik a baj h ebben az országban egy szektás arcból miniszter lehet

Dinkainka 2013.04.10. 12:47:56

Ezerszer jobb lenne, ha Balog esztergályost visszaküldenék az esztergapadhoz!
Érdemtelen arra a tisztségre, amelyet most betölt.
Lehet hazudni, lehet másra kenni a felelőséget, de ő is csak úgy került bársonyszékbe, hogy egy bizonyos ember bábként odaültette.
Most szépen eljátssza a szerepét, azután, ha egyszer még lesz demokrácia Magyarországon, mehet ő is a börtönbe. Vagy ha oda nem is, az esztergapadhoz.

nandras01 2013.04.10. 12:57:53

@Gyilkos+Garázda+Gázoló+Adócsaló=Orbán_szektája: má' elnézést, de az, hogy máshol is vannak bolondok, nem teszi épeszűbbé szaniszlót.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.10. 13:10:53

Nem lenne túl keresztényi ha azt kívánnám ne legyen nagyobb öröme az életben jól sejtem???

andras87 2013.04.10. 13:48:22

@Gyilkos+Garázda+Gázoló+Adócsaló=Orbán_szektája:
Nem is mondta senki hogy ezt Szaniszló találta ki. Csak Magyarországon ő terjeszti az ilyen konteós hülyeségeket.

Nero Bianco 2013.04.10. 14:16:24

Miért is ne gondolnánk, hogy balogh miniszterúr egy utolsó suttyó tahó, viszont vagyon neki hatalma.
Viszont ha vagyon neki hatalma, akkor semmit nem számít, mekkora bunkó.
Mert neki lehet.

allegretto23 2013.04.10. 14:35:00

Tudom, hogy itt teljesen OFF, de ez mégis csak a Vastagbőr...

Üzennék itten néhány keresetlen mondatot annyitisérlázárjaninak (aztán vagy kimoderáltok, vagy fizettek helyettem, mert nekem erre nem telik, de ez már annyira rinocérosz a köbön, hogy nem bírom ki...)
index.hu/belfold/2013/04/10/lazar_janos_feljelentett_egy_kommentelot/

Szóval, édes janikám, az, hogy te politikus vagy, így drága és erős autóban meresztheted a hátsódat, hogy sofőr cipel ide-oda, hogy mentek, mint meszes, mer nektek halaszthatatlan teendőitek vannak, hogy évek óta erőnkön felül baromi jól megfizetünk téged, hogy boldikának legyen bankbetétje és nem kis mértékben a fentieknek köszönhetően te életben maradtál- attól még nem kell akkora tahónak lenned, hogy beperelsz egy ilyen kommentért valakit és amit majd nyersz a szerencsétlen csórótól a per után, nagylelkűen fölajánlod a szeerencsétlen asszony családjának, aki többek között azért maradt ott, mert nem adott az állam a segge alá kurva drága kocsit+ sofőrt, mert csak egy szerencsétlen csóró jómunkásasszony volt, gyöngüsz, óccsó autóval (akinek az adójából pl te is kaptad a lét a habzsi-dőzsire)- szóval annyit is ért...Na, speciel én is úgy gondolom, hogy nem az ő gyerekeinek kellett volna árvaságra jutniuk- oszt erre varjál gombot.

Viktus 2013.04.10. 14:42:56

@Transylvanianmixedgrill:

Na igen ti meg ugyanazok a droidok vagytok szintén, mint a naris elvtársaitok. A mandin amaz oldali elvbarátaitok szerint meg Bajnai vezérel :D:D:D:D:D

Viktus 2013.04.10. 14:43:47

@BadSimpson:

Tekintsd meg a munkásságát Szaniszló a jobbos harci nyuggereket izgatja a Bolgár elvtárs meg a balosakat ...

Nero Bianco 2013.04.10. 14:51:32

@Viktus:

Hát neked se nioncsen sok fogalmad az ujságírás mikéntjéről, meg te se tudsz megkülönböztetni egy gyakorló elmebeteg jobbost egy normális jobbostól vagy balostól.

lombozódó 2013.04.10. 14:52:45

@Rufus78: szóval - egy mondás - a díjat azok kapják mindig akiknek adják.
Akiknek adják azok meg is vannak győződve arról, hogy kiérdemelték, érdemesek rá.

Viktus 2013.04.10. 15:55:56

@Nero Bianco:

Bolgár úr aztán baromi normális ... már, ha neked az magadról állítottál ki bizonyítványt.

Dr.Zomboss 2013.04.10. 15:59:23

FASSZOPÓ VAGY LÉZER, JELENCSÉ FÖL, GYÖKÉRPROSZTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nero Bianco 2013.04.10. 16:03:15

@Viktus:

Majd egyszer valamikor neked is sikerül valami tényt írnod.
Bár ki tudja.

nemjogasz 2013.04.10. 16:18:48

Azt hiszem, ez megérne egy breaking postot:
cink.hu/haboru-a-kommentelok-ellen-het-gyanusitott-van-mar-iga-472052375

" Aki nem olvasta volna: egy Csongrád megyei férfit azért hallgattak ki gyanúsítottként, mert a Lázár János halálos áldozattal is járó autóbalesetéről szóló Délmagyarország-cikk alá valaki azt kommentelte be, hogy "Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott." "

nemjogasz 2013.04.10. 16:19:51

Ja és csak óvatosan, emberek, csak óvatosan, mert mint látjuk, könnyen jön a meseautó az emberért...

Marcellusca 2013.04.10. 17:38:56

@Inkább_a_Lázár_hagyta_volna_ott_a_fogát...?:
Mi más?
Pár éve hogy röhögtünk Fetser eftárson, aki "sajtosszenyát" (ha jól emlékszem) perelte be. :)
Ez most mennyiben más?

Nero Bianco 2013.04.10. 17:54:23

Az ellenőrizetlen, korlátlan hatalom mindenkit megbolondít, lett légyen az akármilyen ember.
legyen az akár Lázár, akár Balogh, akár orbán.

Ha valaki nem veszi észre, hogy a hatalom kontrollja az magának a hatalomnak segít mederben tartania magát, akkor az a valaki már el vagyon veszve.

nigel 2013.04.10. 18:32:23

@Dr.Zomboss: Csak egy díjazott van? Mert én tiszta lelkiismerettel tudnék még ajánlani jelölteket, akik áldásos, állhatatos munkájukkal kiérdemelhetnék e magasztos címet.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.04.10. 18:52:48

@allegretto23: Csatlakozom. És az, hogy ezért a rendőrség kihallgatta gyanusítottként az illetőt rágalmazás miatt, az azt jelzi, hogy Magyarországon nincsen meg a szólás és a véleménnyilvánítás szabadsága! Ugyanis az "annyit is ér" Lézerjankó, meg a magyar komplett rendőrség elfelejtette azt, hogy egyrészt a Lézerjanó közszereplő, másrészt meg igazat írt az a kommentelő!!!
És kedves, általam igencsak nem tisztelt Lézerjanó! Lehet perelni engem is, meg büntetőfeljelentést tenni ellenem is!

Szerencsére olyan országban élek, ahol van szólásszabadság, úgyhogy ez itt nem bűncselekmény, ezért ki sem adnának.

Szóval az én értékítéletem alapján a Lázár János annyit ér, amennyit ebből az ügyből az ő felelőssége, meg patkánysága.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.04.10. 19:07:55

@nemjogasz: És azt meg ifelejtetted a cikkből idézni, hogy a legnagyobb patkányság az az, hogy Lázár titkára azt mondta, hogy Lázár csak egy polgári peres keresetet indított Győrben, holott büntetőfeljelentést is tett Szegeden. Most ha a titkár nem tudta, akkor rossz titkár, ha meg tudta, akkor ugyanolyan patkány módon viselkedik, mint Lázár, tehát annyit is ér!

khadi 2013.04.10. 19:36:22

Balog Zoltán, úgy hülye, ahogy van. Főleg azért, mert saját maga is elismerte, hogy anélkül adományozta a díját a s..ggfej szaniszlónak, hogy előzőleg munkásságáról információval bírt volna.
Ezek után kijelenteni, hogy tisztult a díjazottak névsora, egyenesen agymenésnek tekinthető, a csuhás (FIDESZ után szabadon) teljesen leamortizálta magát.

vitéž munkášőr 2013.04.10. 22:29:51

Ez a szarházi Czakó nekem már akkor gyanús volt, amikor a Duna TV-n ment a Beavatás című műsora, sehol sem láttam, hogy a címzenét a Dead Can Dance duótól lopta. Tolvaj shitnyik, ráadásul veri a kölykét és ez pofázik a morálról. NERtempó.

vitéž munkášőr 2013.04.10. 22:33:14

@khadi: Uz Bence "író úr" után mit vártál? Bocskais prolik ezek.

dobzse.laci 2013.04.10. 23:33:07

Visszajönnek a régi szép idők.
Még a nagyátkosban, amikor valaki kapott valami plecsnit ápr.4. vagy nov.7. alkalmából, mindig megkérdeztük:
-Te, ezért jár valami pénz is, vagy csak a szégyen?

Revolutionist 2013.04.11. 03:05:18

Én tökre örülök hogy Balog tisztelendő atya örül, hiszen - bár nyilván Balog atyának kevésbé tetsző HUMANISTA vagyok, aki örül bármilyen (bocsánat hogy merem használni a krisztusi szót) felebarátja örömének - azonban kérdezem, hogy tisztelendő Balog atya akkor is örült-e amikor Szaniszló az Echo Tv-n FŐMŰSORIDŐBEN ZSIDÓZOTT, CIGÁNYOZOTT, tovább a magyar nép módszeres kiirtásáról zagyvált elmebeteg tébolyában zagyválva acsarkodva...? Örült-e Balog atya ennek kérdezem, hiszen egy miniszter NYILVÁN TUDOTT ERRŐL.. Kellett tudjon... Ugye?
Ha tudott erről: AZÉRT BUKOTT MEG..
Ha nem tudott errő:. AZÉRT BUKOTT MEG..
Balog atya tehát akár tudta, akár nem, BUKOTT MINISZTER.. Csúnyán csúfosan megbukott.
Dehát Abszurdisztán-Orbanisztánban PONTOSAN EZÉRT MARAD A HELYÉN.
Hiszen. Ahol gyakorlatilag már szinte minden vezető, köztük jó néhány multiplikatíve MEGBUKOTT és mégis a helyükön vannak zavartalanul azóta is.
Megbukott a miniszterelnök 3 év alatt sokszsorsan, a legtöbb minisztere, de hangsúlyosan Matolcsi és Pintér gyalázatosan sokszorosan megbuktak és röhögve maradtak a helyükön esetleg átbuktak másik fő-posztra... ott természetes hogy a bukott Balog atya is MARAD...
Szégyen? Gyalázat? Persze hogy az! Természetesen az!
De Abszurdisztán-Obanisztánban ez mit számít?
Ítt pontosan az biztosítja be a hatalmad: HA MEGBUKSZ, ha gyalázatosan és szánalmasan megbuksz... akkor jó srác vagy... hiszen ez Abszurdisztán.. ITT A FEKETE A FEHÉR...!!! Itt 2x2= nem is 5, hanem 6 vagy inkább 7...
Soroljam?
Ugyan... ha a teljesség az igény, írhatnék napokig listát... pontosan tudja az egyre fogyatkozó még gondolkodni képes értelmesebb réteg hogy kik azok.
Ahol Orbánviktátor mellett Németh Lászlónék, Semjének, Rákayk, Vitézyk, Matolcsik, Zsiga Marcellek, Pintérek, Lázárok és Hoffmannok tobzódnak... ott kérem ugyan már... mi az, ha egy kis Balog atya is beáll a sorba és csinál egetverő DILETTÁNS SUNYI BAROMSÁGOT ÉS NYÍLTAN ÉS POFÁTLANUL HAZUDOZIK..
Ez a természetese és normális... itt...

Bee-zony 2013.04.11. 07:57:56

B. Zoltán már bebizonyította, hogy gerinctelen; a gerinctelen csúszómászók pedig úgy haladnak, hogy jobbra-balra tekeregnek. Egy kitérés bal oldalra – visszakérte Szaniszló Ferenctől a Táncsics-díjat – és ez után értelemszerűen a jobbra kitérés következik, jelen esetben a balos szélsőségesek ekézésével.

Bár a díjaknak sokféle neve van, viszont mindegyik a poli-dili politikai hovatartozás- és lakájdíj kategóriájába tartozik. Legjobb kutyáink díjat kapnak a gazditól... és mi az, hogy Szaniszló is kap díjat, amikor ő _rossz_ kutya, és nem a mi kutyánk kölyke?! A likudnyikok berágtak a fidesznyikekre. Ez nektek a testvériség?! Törik a Jew York-Judapest-Tel-Aviv tengely?! - Ó, nem, csak egy kis zavar támadt az erőben, mindjárt korrigálunk.

Az is világos, hogy a Fideszben értelmes, korrekt, becsületes embernek nincs helye, de még a környékén se, és zajlik a kontraszelekció, lásd pl. Eltolcsy-Kiturcsi és Király Júlia esetét:
„Április 22-i hatállyal – ha előbb megtalálják az utódát, előbb – lemondott Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank 2007-ben kinevezett alelnöke. Király mandátuma július 3-án járt volna le. „»Egyre növekvő valószínűségét látom nem kellően megalapozott, elhibázott döntések meghozatalának, amikért sem alelnökként de a monetáris tanács tagjaként semmiféle felelősséget nem kívánok vállalni« – írja hétfő délelőtt kézbesített lemondásában az alelnök.
Király Júlia szerint az elmúlt egy hónapban a Matolcsy vezette jegybankban olyan döntések születtek, melyek nemcsak az MNB-nek, de a magyar gazdaságnak is súlyos károkat okozhatnak hosszabb távon.”

Van egy zsidóknak nyaló, őket kiszolgáló miniszterelnök díszgój, aki gój talpnyalókkal veszi körül magát, és erre a konglomerátumra szavaz a magyarországi szavazók többsége; és az ún. „ellenzék” sem különb náluk többségileg.
Közben a cigányok szaporodnak, és ahogy szaporodnak, úgy nő a bűnözés is.
30 éve még nem voltak lomizós cigányhordák, most pedig már vannak. A még megmaradt 1/3 Magyarországnak nincs másik 30 éve, ezen belül van a társadalmi tömegkatasztrófa.
Egy ország agonizálása és halála.
Értelmes ember minek maradjon ragadozóeszmés és -gyakorlatú zsidók, cigányok, és segghülye gójok között? Ahol ők vannak, ott az élettérből harctér lesz... Ez a háromszög amit a legjobbként tenni tud, az az, hogy semlegesítik egymást. Bár a zsidók nyilván úgy gondolják, hogy először kihalnak a gójok, ahogy pl. az angolok is elmenekültek Palesztinából, aztán maradnak a cigányok és a zsidók – és meg is érdemlik egymást, ahogy a zsidók a palesztinokat – aztán... ha valóban jól csinálják, lenullázzák egymást, és a többi gójnak Ázsiában, Oroszországban, be sem kell avatkoznia.
A folyamat jelenlegi időszelete:
Esélyegyenlőség vagy halál
index.hu/belfold/hirek/2013/04/09/eselyegyenloseg_vagy_halal/
„Amelyik önkormányzatnak nincs terve a hátrányos helyzetűek megsegítésére, az július 1-től nem kap uniós pénzt.”
További parazitatenyésztés zsarolással.

Pomádé király betilt
index.hu/velemeny/2013/04/09/pomade_kiraly_betilt/
Bár a jelenlegi törvények szerint nem lehetne betiltani a motorosok vonulását, de Or(r)bán király szava felülírja a törvényt, annyira, hogy az már a kedvezményezett zsidóknak sem tetszik.

A kormány államosítja a csajozást
index.hu/belfold/2013/04/11/a_kormany_allamositja_a_csajozast/
Eltapsolnak 10 milliárdot szimbolikus célra; ettől se lesz több lakás, se gyermek...

Energiacellával lesz Orbánnak kétharmada?
index.hu/gazdasag/2013/04/10/energiacella/
Ahogy a Rubik-kockával is... a magyarországi tündérmese újabb epizódja.

Valamint...
„Áder: Mindannyiunk közös útja a romák polgárosodása”
Igaz hogy 600 év nem volt rá elég; úgyhogy majd ha örök életem lesz, megvárom.

Anticionista felvonulást szerveznek a motorosok
Mi más lehetne az üzenete, mint az, hogy zsidók, ne menjetek alijázni Izraelbe, hanem maradjatok Magyarországon...
A másik oldalon meg a fasiszta németek ellen lépnek fel. Vajon ki lehetett az, aki német létére az olasz rendszert választotta?
Avagy a pontos megnevezés helyett kenjük szét a fogalmak jelentését, maszatoljunk, növeljük a káoszt és a homályt, mert az a jó a hanyatláshoz.

Két nagy tanulság is van, egyrészt hogy ezt a sírva röhögős tragikomédiát már csak kívülről szabad nézni, mert különben káros az egészségre és az életre, másrészt pedig, hogy a hülyeség oldalfüggetlen, és mindig el kell határolódni tőle, mert olyan mint a fertőző betegség, ha elkapod és úgy maradsz, akkor már abnormális lesz az életed, részt veszel a nagy kollektív öngyilkosságban és kihalsz, esetleg úgy, hogy nem is vagy tudatában, hogy miben vagy benne.

bagir 2013.04.11. 14:18:51

Balog egy gerinctelen csúszómászó, de mi köze van egy apai nyaklevesnek a sánta kutya díjhoz?
Botoxnak visszanyalt a fagyi és annyi.

süti beállítások módosítása