Skip to content


       Szűrés lista

Igenek, nemek és a hormonok

A HVG a múlt heti parlamenti videó után egy újabb csodálatos alkotással jelentkezett, ezúttal egy szokásos kormányzati PR-eseményt dobtak fel azzal, hogy - döbbenet - kérdéseket tettek fel! Őrület, hol tart ma már az újságírás!

Ezért kellene sűrűbben pártállástól független bármilyen politikus orra alá tolni a mikrofont, mivel ennek 3 lehetséges kimenetele valószínűsíthető
a, összeszedett, értelem választ ad a feltett kérdésekre (valószínűsége 10%)
b, elfut a kérdések elől, lerázza a riport (valószínűsége 50%)
c, olyan bődületes hülyeség ömlik ki a száján, hogy beleremeg a kamera (valószínűsége 40%)

Láthatjuk, mind a 3 eset "hírértékű", így a sajtó máris egy win-win helyzetet hozott össze. 
Kér, hogy mégis olyan kevesen olyan kevésszer kérdeznek ...

Az alkalom a "házasság hete" elnevezésű rendezvénysorozat  volt, ahol  Simicskó István sportállamtitkár és Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz családpolitikusa egy háromgenerációs családot köszöntött. 

- "A családi élet boldogságát megalapozó és megtartó házassághoz négy dolog szükséges: 2 igen és 2 nem." - kezdte Rónaszékiné. Értitek, 2 nem! Mennyi dolgozgatott ezen a szójátékon!
- Az évszázadok tapasztalata mutatja, és ennél jobbat még nem találtak ki, hogy a házassághoz 2 igenre és 2 nemre van szükség, nem pedig 2 igenre és 1 nemre, válaszolt a kérdésre Rónaszékiné Családpolitikus.
- Simicskó bemutatja a példamutató Gerber-családot. A fiatal pár Regnum Marianum katolikus közösségben ismerkedtek meg. Mondom, példamutató.
- A családanya bemutatja a gerbera virágról mintázott családi hitvallás-gyűjteményt.
- A nagypapa óvodákba jár hittant oktatni. "A jó házasság kezdete az óvodában van" és a normálist kell példaként a gyerekek elé állítani, árulta el Gerber nagypapa.
- A házasság életvédő hatású, a házasságban élő tovább élnek.
- Akkor a homoszexuálisok rövidebb ideig élnek, kérdezte a riporter ."Ez biológia, itt boldogsághormonok működnek, ezt nem mi alkotjuk, hanem aki bennünket teremtett, ez csak ilyen tény, semmi más" - zárta Rónaszékiné.


Pár nappal korábban, szombaton Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a házasság világnapja alkalmából meghirdetett rendezvénye előtt elmondta, hogy "az utóbbi két évben nőtt a házasságkötések száma. Közölte, 2011-hez képest 2012-ben 5 százalékkal, 2012 első tizenegy hónapjához képest 2013 első tizenegy hónapjában pedig csaknem két százalékkal több frigy köttetett."

És minek köszönhető ez az emelkedés?

A  kormányzati intézkedéseknek!
"A családok bővüléséhez és a házasságkötések számának növekedéséhez is hozzájárultak a kormány elmúlt közel négy évben meghozott intézkedései.

Mivel én is benne vagyok a statisztikában, nézzük, hogy miért házasodtam meg 2013-ban, javítva a statisztikát:
Alaptörvény, családi adókedvezmény, gyed extra, rezsicsökkentés, emelték a nyugdíjak vásárlóértékét.

Jó tudni, hogy ezek segítettek a nagy döntések meghozatalában, a lánykérésben és házasságkötésben. Rezsicsökkentés nélkül biztos még most is csak úgy ellenénk a párommal, nem lennénk CSALÁD.

Házasság nélkül nem család a "család", a gyerekek Matolcsy miatt születtek meg ... kezd elég lenni a kormányzati nyomulásból, legalább a "családokat" békén hagyhatnák.
Nem tudnak mindenkit a nekik kedves, keresztény, több gyerekes családmodell képére formálni, ahol több generáció él boldogan együtt, esténként számolgatják a rezsit, lapozgatják az Alaptörvényt, együtt nézik az MTV Híradót, várják a Magyar Csapat-behívót, majd együtt húzzák be április 6-án az X-et a Fideszre ...

Címkék: család fidesz kdnp házasság

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr935808825

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.11. 11:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2014.02.11. 10:57:09

direkt van ebben ilyen sok elírás?

miciur 2014.02.11. 11:01:29

Rónaszékinének igazi kis bukkakéra termett perverz feje van, legalábbis a MILF pornósokat műtik ilyenre.. Aztán lehet csak apucival, lekapcsolt lámpák mellett misszionáriusban mehet a buli, ünnepeken.

Netuddki1979 2014.02.11. 11:10:35

@mooncat: biztos tiszta ideg volt, amikor írta :-D

Algopirin 2014.02.11. 11:13:55

De tényleg van olyan, hogy a családi adókedvezmény miatt házasodnak akik addig nem. Csak mondom.
Ez mindenképp a kormány intézkedéseinek köszönhető.
Hogy most ennek örülni kell vagy nem, az részletkérdés.

tobeor 2014.02.11. 11:19:23

De hol késik maxbirka? :)

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2014.02.11. 11:27:28

Tudok mindegyiküknek egy-egy személyt, akivel családot alapíthatnak, csak meg kell fordítaniuk a személyi igazolványukat.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.11. 11:40:13

Más kommentár asszem nem is kell az egészhez, Fidesz családpolitika.

l.wigflip.com/yRWSUohK/roflbot.jpg

Transylvanianmixedgrill 2014.02.11. 11:40:50

"Nem tudnak mindenkit a nekik kedves, keresztény, több gyerekes családmodell képére formálni, ahol több generáció él boldogan együtt, esténként számolgatják a rezsit, lapozgatják az Alaptörvényt, együtt nézik az MTV Híradót, várják a Magyar Csapat-behívót, majd együtt húzzák be április 6-án az X-et a Fideszre ..."

Nem is akarnak ők mindenkit átformálni, csak pont annyi embert, hogy idén 3/4-del megnyerhessék a választást a nem kis pénzeken előállított, tudományos alapon, bonyolult matematikai algoritmusokkal megtervezett választási rendszert.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.11. 11:44:45

Ha akkora hülyeségeket nem is mondtak, 2014-ben ez nem kicsit szánalmas és izzadtságszagú, főleg az ország jó teljesítményének fényében...
Nem tudtam, sírjak, vagy röhögjek.

Sárga Pecsenyekacsa 2014.02.11. 12:00:17

Az öreg Gerberrel össze szoktam futni a Magnum Szauna gőzében. :-)

Sárga Pecsenyekacsa 2014.02.11. 12:02:36

@A Proverbiális Noszty Fiú: Amúgy Rólad jutott eszembe a Magnum Szauna. :-)

Csigataposó 2014.02.11. 12:31:26

Ez a no hulyebb mint a seggem.

Achmed, a hitetlen 2014.02.11. 12:33:24

Az a kurva nagy igazság, hogy gyurcsányéket is utáltam, mint a rohadt szart. Amikor az SZDSZ megdöglött végre, pezsgőt bontottam. Ugráltam az örömtől, amikor Hagyót elvitte a rendőrség.
De ettől a bandától sugárban hányok. Ennél aljasabb, hazugabb, sunyibb rendszert talán csak Sztálin tudott felépíteni, sok szempontból még Hitler és Mussolini is jobb volt.
Soha nem hittem volna, de eljött a nap, amikor azt mondom: inkább a gyurcsány, mint ezek.

@Algopirin: Ja! És hogy a családi adókedvezmény meglegyen, kb 36 új adót vetettek ki, és az összes addig létező adót megemelték.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.02.11. 12:37:02

@i:
A NER büszkeségei lehettetek volna. Csak így eldobni... :)
Ezt a familit elnézve viszont inkább a no comment...
Képmutató tagozat.
Ostoba népek "SZEMBE EURÓPÁVAL" - a pöcsért itt nyáladzik, a testvéri szovjetúnióban jobban tetszett volna?
Szánalom az ilyen ájtatos duma. Valahogy hiteltelen, de nagyon...

Algopirin 2014.02.11. 12:38:52

@Achmed, a hitetlen: az most mindegy, de ugye azt el kell ismerni, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében jobban élünk, mint eddig valaha.

Egyébként az összes rendszer velem baszik ki a legjobban. 8 órában dolgozom, teljes fizura bejelentve.
Család nincs, nem is lesz. Nem lennék ilyen béna pöcs már én is elhúztam volna ebből az országból bárhová, segédmunkásnak.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2014.02.11. 13:00:52

Kiváncsi leszek mikor jelenik meg maxval a birka, aki szerint házasság nélkül nem is szerethetik egymást az emberek, és pfujj...

Hányingerem van ettől. Az ilyen hülyék és hülyeségek miatt CSAKAZÉRTSE fogunk összeházasodni, hanem vadházasságban neveljük a gyerekeinket.
Aztán ha eljutok Vegasba, vagy a Karib tengerpartra, ott nőül veszem a Zasszonyt, és bekeretezve büszkén kirakom a falra. Mert az ér valamit.
Ez a mélykeresztény magyar baromság nem.

Sárga Pecsenyekacsa 2014.02.11. 13:02:00

@Achmed, a hitetlen: Az elvált és mással aztán újraköttetett házasságok is érnek vajjon?:-D Tehát ha valaki egy született Gábor Zsazsa, akkor javult a statisztika? (Bocs, hogy tőled kérdem...)

Sárga Pecsenyekacsa 2014.02.11. 13:10:08

Megnézettem asszonykámmal is, kiment hányni.
Annyira örülök, hogy mi már 13 éve összeházasodtunk (7 év együttélés után), mert "ezeknek" juszt se tennénk meg ezt a gesztust. A lányom meg csak megússza ezeket valahogy.

Nagyon tetszik a MILF érvelése: "ennél jobbat még nem találtak ki", ill. "ez ki van próbálva".
Hát barátom, ha nem hagyjátok, hogy mások is kipróbálják, akkor persze, hogy nem találhatnak ki jobbat. Azért 8 milliárd légy nem tévedhet.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.11. 13:29:31

A házasságkötésre nulla hatással van a gazdasági környezet.

Sárga Pecsenyekacsa 2014.02.11. 13:59:02

@ColT: Tudod mi történik Salt Lake Cityben földrengés esetén?
Felborul a mormonháztartás.

Tücsök1 2014.02.11. 14:12:30

@ColT: A példád nem NERkompatibilis! Ott egy utódnemzőnek több felesége lehet. (Én is csak a tv-ben láttam!) Ez aztán igazán nem fér össze a szocialis, afenébe, konzervkeresztény erkölccsel.
Azon viszont el szoktam gondolkozni, mégis kinek csinálják ezeket a jeleneteket. Mert gondolom úgy megy, hogy összecsődítenek néhány újságírót, hogy megyünk terepre, megszállunk egy családot, ti meg videjózzatok! Aztán lesz ami lesz! Szánalmasabb, mint az amatőrökkel eljátszatott tv műsor. Apropó! Hová lett az a sok remekmű, amit az Színesfémladik Kft csinált népünk nagy vezetőjének első országlása idején?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.11. 14:30:28

@Sárga Pecsenyekacsa: Kevesebbért is öltek már!!!! :D:D:D:D:D:D

@Tücsök1: Szánalmasság +1. Fájnak az ilyen műsorok...
Nem-e NER kompatibilis?! Hát bemutassa ja FERTŐŐT! :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.02.11. 14:43:18

Azon tűnődöm, mennyi vodkával lennék képes 10 percnél tovább elviselni ezt a rém rendes családot. Bár a hugiban mintha lenne azért valami... :DDD

"A Gerber-család küldetése" falidísz büntet.

Az meg kurva nagy mutatvány, hogy a házasember tovább él, persze, ha egyszer nem hagynak inni... :)

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.02.11. 14:46:40

"... legalább a "családokat" békén hagyhatnák." - Nem fogják, ugyanis a jelenlegi helyzetben túl sok a nyugdíjas, túl kevés az adófizető, amire sem a nyugdíjak és ezáltal a nyugdíjjárulékok csökkentésére, sem pedig a nyugdíjkorhatár emelésére nem hajlandóak. Következmény: legyen több gyerek -> több nyugdíjjárulékot fizető rabszolga. Az etikai megítélésen túl - nevezetesen az intézkedések esetén a gyerekek jólétére való hivatkozás ezek után végtelenül cinikus - gazdaságilag sem fog működni, ugyanis abból a feltételezésből indul ki, hogy az adófizetők/adót nem fizetők száma korosztályonként is és időben is állandó.

Tücsök1 2014.02.11. 14:53:30

@ColT: Bizony fájnak! A gyomrom körül elindul valami görcs, aztán hányingerem lesz tőlük.
Tényleg nem értem,miért kell szép családi életet élő embereknek politikust beengedni a lakásukba?
Vagy a tisztelt politikus asszony miért nem a saját családját mutogatja, mint követendő példát?

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.02.11. 14:53:59

@Algopirin:

Ha mondjuk csak egy évre mész ki bárminek, ha csak annyit érsz el, hogy világot láttál meg gyakoroltál egy nyelvet, már előbbre vagy...

Algopirin 2014.02.11. 15:09:56

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jajaja, csak nem tudok. namindegy, legalább hozzájárulok az adómmal az államadósság csökkentéséhez.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.02.11. 15:52:40

@Algopirin:

Így beszél egy Igazi Magyar! Remélem rendszeresen jársz Rezsicsökkentő Szeánszra?

protézisesh 2014.02.11. 15:55:17

és ezek a gerberék ilyen múzeumban laknak, vagy meghítták őket valami palotába?

Namely 2014.02.11. 15:57:32

Nem baj. A barátnőmmel mi akkor is maradunk a 2 nem és 2 nem felállásnál. Már több, mint 5.5 éve.
Házasodjon, aki akar, szavazzon, aki akar, bízzon Viktorban/Feriben/Gáborban/stb-ben, akinek elment az esze, a fő, hogy a pénzem (és a páromé is) külföldön van, biztonságban.
A lényeg, hogy legyen net a tőzsdézéshez, legyen jó a szex, és legyenek jó bulik.
A többi már a frászt sem érdekli.
Egyre fásultabb vagyok.
:)

Algopirin 2014.02.11. 15:58:14

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: természetesen. az a baj, hogy a rezsin megspórolt lé nem marad meg, mer elverem a közértben. bár még így sem lenne elég nyelvtanulásra meg útiköltségre.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2014.02.11. 16:08:40

jó volna megérni azt az időt, amikor a magyar társadalom majd kollektíve röhög ezeken a kényszeres elmebetegeken...!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.02.11. 16:51:35

Remélem az megvan, hogy a választásokig ez fog menni!
1 tolvaj coci egyik héten (ha nem tolvaj, annak fog látszani, de erre amúgy is kisebb az esély), 1 debil húúúúdekeresztény képmutató család a másik héten.
Természetesen narancsbolsevik és keridömi tagozatok álszentjei patyolat tiszták, sehol egy folt, aki mást állít mutassa be a bizonyítékokat!
Öregapám, aki tényleg rendes hívő, katolikus volt (az Isten nyugosztalja), szimplán vasvillával kergetné meg az ilyen képmutató farizeusokat, pláne ezzel a szar, álszent dumával. :)

vitéž munkášőr 2014.02.11. 17:06:28

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért a fejek mindent visznek: főleg a pornósminkes fideszribancé, meg a nerkedvezményezett, mellényes, beltenyésztett gyépés hülyegyereké

Tücsök1 2014.02.11. 17:22:15

Vigyázat! 16-án közszolgálati műsorfolyam minden fronton-írja í hvg.hu. Ha valakinek eddig nem jött meg a kedve a házasodáshoz+ nagycsaládalapításhoz, annak házhoz viszik a követendő példát. Ki sem merem nyitni majd a tv-t. Mi van, ha itt is hagyják?

lyken 2014.02.11. 17:43:57

Rónaszékiné az új selmecigabi?

lyken 2014.02.11. 17:48:52

@Sárga Pecsenyekacsa: "Nagyon tetszik a MILF érvelése: "ennél jobbat még nem találtak ki", ill. "ez ki van próbálva"."
Ha megkérdeznének egy mohamedán vallásút akkor gyanítom közölné, hogy a három feleség a tuti, annál jobbat még nem találtak ki. és ugye évezredes hagyománya van, kipróbált módszer, nagyon bevált.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.11. 17:55:34

@Tücsök1: Nekem az agyam zsibbad tőle. Meg elalszok.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.02.11. 18:35:37

@vitéž munkášőr:

Esténként közös ima Orbán Viktor Miniszterelnök Úr lelki üdvéért... utána kisorsolják, hogy ma ki küldhet kommentet a Miniszterelnök Úr faszbúkjára... utána felolvasnak pár passzust a Miniszerelnök Úr valamelyik könyvéből...

Láttam pár orosz családi pornót, esküszöm, azok kevésbé tűntek perverznek. :DDD

vitéž munkášőr 2014.02.11. 18:53:55

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem erős a gyomrom és láttam már nem széplelkeknek való dolgokat, de ezektől émelyegtem rendesen

Tücsök1 2014.02.11. 20:01:33

@protézisesh: Nem vagy még ideológiailag eléggé képzett! Ez egy hamisítatlan műpolgári enteriőr nejlonpolgároknak.

Tücsök1 2014.02.11. 20:10:16

Szűrjetek ki, megérdemlem! Most még egyszer megnéztem a videót. Csak nekem tűnt fel, hogy Mónika úrasszony orcája folyamatosan könnyektől? csillog? Mi ez ? Meghatottság? Vagy ő már tudja, mi vár a házasulandókra.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.11. 20:36:55

@Tücsök1: Sír, mert rájött, mit csinál éppen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.11. 20:37:24

@Tücsök1: Vagy rájött, hogy másnap bizony ki kell mennie az utcára.

vitéž munkášőr 2014.02.11. 20:56:28

@Tücsök1: csillámló smink az a Brazzers-től. miután szélnek eresztették ott a bandát, a part two a deep throat volt a simicskóval. de lehet, hogy a pedofil nagyapót is bevették

DarthVader 2014.02.11. 22:56:15

Csak rá kell tekinteni a KSH adatsorokra.
Házasságkötések száma

2005 44200
2006 44500
2007 40800
2008 40100
2009 36700 (ha jól emlékszem, volt valami válság, vagy mi.)
2010 35500
2011 35800
2012 36100
2013 extrapolálva kb 36800.

Úgyhogy nagyjából elértük a 2009-es válság alatti szintet. A legfaszányosabb 1970-ben volt, akkor 96000 házasságkötés történt.

Élveszületések/abortuszok

2008 99000/44000
2012 90000/36000
2013 extrapolálva 89000/34000

Azaz 2008-tól idáig 10000-rel KEVESEBB abortusz, és nem 10000-rel több, hanem 10000-rel KEVESEBB gyerek.

De biztos ezt is meg lehet magyarázni.

DarthVader 2014.02.11. 22:59:44

@DarthVader:

Huh. Most gondoltam át én is igazán: Ezek szerint 2013-ban 20 000-rel kevesebb gyereket csináltak, mint 2008-ban. Na ez a kibaszott nagy fegyvertény.

lyken 2014.02.11. 23:32:43

@DarthVader: Jajnekukacoskodj már. Azzal mégse kampányolhatnak, hogy Gyurcsány alatt több házasság, több gyerek, nekik meg mínusz 20%, úgyhogy a gyerekcsinálást is jól megvédték. Ezzel ugyanúgy nem állhatnak ki, ahogy azzal sem, hogy 2010 óta a CHF árfolyamát 37%,al emelték, az EUR-t meg 17%-al.

kifordított nagyanyó 2014.02.12. 08:40:12

Baszod ZERO megint nagy vagy!
Az utolsó bekezdés meg pláne mindent üt!:))
Mint a régi szép időkben!
Nem is tudtam,hogy férjhez menté...ööö..izé..megnősültél.
Gratula!

kifordított nagyanyó 2014.02.12. 09:03:13

@Achmed, a hitetlen: Ne jöjjön vissza fecó,de amúgy minden szavaddal egyetértek.

Bee-zony 2014.02.12. 09:38:17

„Orbán: Különös népség vagyunk
index.hu/belfold/2014/01/20/orban_kulonos_nepseg_vagyunk/
(...) A miniszterelnök elmondta, hogy van a Fideszen belül egy olyan mondás, hogy "Saját magunk dicsérete olyan fontos, hogy nem bízhatjuk másra".” (...)

A Fideszen kívül pedig van egy olyan régi (nem dakota) mondás, hogy öndicséret büdös. Bűzlenek is.
Tehát mindenki hagyja figyelmen kívül, amit a megválasztásukért mondanak, avagy ne arra figyeljenek, amit mondanak, hanem arra, amit tesznek. Vigyázat csalnak, csak a kezüket figyeljék.
A lopó-csaló, hűtlen kezelő kezek…
„Szemét lett a stadion-beléptetőkapukból”
index.hu/belfold/2014/02/12/elektronikai_hulladek_lett_a_stadionbelepteto-kapukbol/

A hatalomra került született szemetek tevékenységének eredménye, akiknek a leghasznosabb funkciójuk, amikor szerves trágyaként trágyázzák a földet, és igazán betölthetnék már ezt az egyetlen hasznos funkciójukat.

Hamajd 2014.02.12. 09:43:43

Tombolnak a hormonok a HVG-ben.

Conchobar 2014.02.12. 10:29:48

"A házasság életvédő hatású, a házasságban élő tovább élnek" - Az ilyen mondatok nem segítik azt, hogy a házasság intézménye kikerüljön a válságból. A házasság intézménye ugyanis a XX.sz-ban válságba került, az egyik döntő csapást az jelentette, mikor az állam az együttélést (élettársi közösséget) a házassággal jogi szempontból egyenlőnek kezdte tekinteni, és elkezdte a kettőt összemosni, mondván végül is mindkettő család. A másik csapást az jelenti, hogy a házasságot minden addigi értelmétől és hasznától megfosztva elérhetővé teszik olyan párok számára is, akiknek bőven elegendő lenne az élettársi közösség is. A házasság intézménye ugyanis a leendő utódok érdekében, azok jogi-társadalmi és biológiai szükségleteinek kielégítése céljából jött létre valamikor az ősídőkben

Hamajd 2014.02.12. 11:39:25

@DarthVader:" Ezek szerint 2013-ban 20 000-rel kevesebb gyereket csináltak, mint 2008-ban. Na ez a kibaszott nagy fegyvertény."

Ez nem nagy baj, ha a megfelelő helyen (népcsoportban) csökken.

Tücsök1 2014.02.12. 11:56:14

Nem akarok reklámot csinálni a fenntebb írónak, de első mondatában kétszer is hazugságnak olvastam a házasságot. Új fényben kezdtem látni a dolgokat, aztán hamar rájöttem, hogy maradt aki volt.Mindennapi csalódások nr.1. Meg front is van.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2014.02.12. 13:51:15

Ja, a jó házassághoz valóban két "nem" kell. Csak okosan kell kiválasztani, hogy mire mondjuk. Alapvetően a félremenés egy ilyen, de jó példa a lakáshitel vagy a túl nagy felhajtásos "lagzi" is, de akár még a gyereket is idesorolhatjuk.

A házasságban élő emberek hosszabb életűek?! Nálunk ötven százalékos a példafelhozatal, nagyfater idén lesz 95 és ebből hatvannégyet (!) élt le házasságban, fater meg hármat is kötött és meghalt 57 évesen. De ha a saját családomtól elvonatkoztatok, akkor eszembe jutnak holmi házastárs sérelmére elkövetett emberölések, a túlhajszolás és a viták, meg azok, akik az utcán végezték, amikor felborult a dolog. Meg az is, hogy állítólag a buzik jobban tartják magukat idősebb korukban, és hogy például az idegenforgalomban is jobb a gazdasági szerepük... igaz, ebben az játszik közre, hogy nincs gyerekük.

A szóban forgó "-né"-ről meg mindig a választási plakátja jut eszembe, ahol pontosan úgy nézett ki, mint Michael Jackson utolsó éveiben... :-PPP

Marcellusca 2014.02.12. 20:58:57

@Tücsök1:
"Színesfémladik Kft" - Bazze, fél órája ezen röhögök. :D

Marcellusca 2014.02.12. 21:06:40

Ennek a Rónaszékiné Keresztes Mónikának egyetlen baja van, szerintem.
Hogy még életében nem b@szták meg, úgy rendesen.
:D

Horváth Balázs 2014.02.12. 21:45:53

Ennél hitelesebb és szebb már csak az lett volna, ha az asszonyverő frakció, vagy esetleg a dajcstompika vagy gyurcsótány beszélne a házasság szentségéről.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2014.02.12. 22:56:44

@no-night:
A házasságban élő emberek hosszabb életűek?

A francokat csak többnek érzik..... :D

a kormány embere 2014.02.13. 06:51:10

Ezt a romaszakinét elnézve,sok fogamzásgátlót nem kellett szednie.
@Horváth Balázs:
Khm!Igen, kijafaszon tamás erkölcs dörgedelme,határozottan hiányzik a keresztény példatárból.

Énbagoly 2014.02.13. 08:53:16

Csak annyit akarok mondani, hogy én kipróbáltam a házasságot, de nem jött be.
Mi köze van az államnak ahhoz, hogy én spec kibe vagyok szerelmes? Hogy mennyire, és meddig? És miért van joga ahhoz, hogy ha már nem akarok együtt élni valakivel, ha válni akarok, akkor beleszóljon abba, hogy megtehetem-e? Vagy milyen feltételekkel tehetem meg?

Miközben a házasság maga, nem jelent lényeges pluszt semmiben. Ha baj van a házasságon belül - lásd pl. családon belüli erőszak - akkor nem tesznek semmit, amíg nem folyik vér. Míg ha az utcán pofán ver valaki, akkor simán feljelenthetem, de ha azt a pofont családon belül kapom, akkor elhajtanak, hogy nem rájuk tartozik.
És ez csak egy példa a sok közül. A gyereket szülő nő anyagi kiszolgáltatottságáról még nem is beszéltem.
Vagyis a házasságon belül élés hátrányosabb helyzetbe hoz embereket. Több jogod van, ha egyedül élsz. Úgyhogy szerintem ez a házasság duma egy ideológiai maszlag.
Az államnak meg végképp nincs joga beleszólni, hogy valaki akar-e házasságban élni.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.02.17. 07:48:28

Én elhiszem, hogy nagyon szar érzés lehet, ha valaki arra sem képes, hogy egy nőt vagy férfit meg tudjon tartani, hogy egy másik emberrel együtt tudjon élni, de azért olyan nyomorultul gyűlölködni a házasokra, mint ahogyan itt egyesek teszik, azért, mégiscsak nagyon alantas és szégyenletes dolog!

Hamajd 2014.02.17. 14:03:09

A csonka család is család, csak az egy főre jutó nagymamák száma kevesebb, az anyósoké, pedig nulla.:)

Aileron.Tab 2014.02.20. 08:57:33

Azt a debil fejet a háttérben. Deltoidos pulóver, fehér gallér, kell ennél több?

süti beállítások módosítása