Skip to content


       Szűrés lista

A titokzatos bajai ellenálló

Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot.


zsigó1.jpg


Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így el tudják kapni.

zsigó2.jpg
Innen csak annyit tunk üzenni a bajai ellenállónak, hogy riszpekt!

(Fotók: zsigofigyelo.tumblr.com)

Címkék: választás baja

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr525843657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2014.03.05. 13:57:26

@tryclops:

Írod? ""Na de mit keres Oszkó Péter a Wizzairben??"

Szerintem is jobban mutatna a MEASZ-ban!

Termete alapján nagy MEASZ-os lehetne!

ajjaj99 2014.03.05. 14:16:50

Csak engem idegesít, hogy minden fideszes plakát egyforma az országban: 6-8 ember ájultan nézi középen a ............?

vantaan2 2014.03.05. 14:41:53

A hazug Zsigó Róbert már miért ne reklámozhatná magát a saját csicskásainak??? Nem hinném ,hogy van olyan ép eszű bajai aki ne tudná, hogy Zsigó hazudik, márpedig ha hazudik akkor bizony kijár neki "A hazug Zsigó Róbert" elnevezés.

hummertime 2014.03.05. 15:04:25

Zsigó úr körül az utóbbi időben sok a visszásság, gondoljunk csak bele a tavalyi bajai választási botrányba, a könyvtárbotrányba, a trafikmutyiba és a legutóbbi 400 milliós kiírású bajai híd 600 millióért a közgép által történő elnyerése. Nem csodálom, hogy sok bajainak elege van. De látunk mi még csodát, amikor s sok pártszimpatizáns, meg a nyugdíjasok újra megszavazzák.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 15:05:34

@Vidéki:
Neked is kijár - amúgy is leszokhatnál arról a qrva Word szövegszerkesztőről.
Tanulj meg írni magyarul, egyszerűbb! :)

Lásd kivel van dolgod, adok még pár idézetet, CSAK NEKED!
Talán kapacitásaid elegendőek arra, ki hebegte el ezeket... jó, nem akarlak túlértékelni, de hátha...

"…vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be közvetlenül a politikai életbe, nem gyakorolnak közvetlen befolyást az államra? Ez a kérdés.
(Parlamenti jegyzőkönyv, 1991. július 4.)

Én úgy gondolom, hogy a mai magyar politikai helyzetben az, hogy az állam költségvetési támogatásban fogja részesíteni évente az egyházakat, az kifejezetten függőségi viszonyt teremt az állam, egyház viszonylatában.
(1991. július 4.)

...összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni. [...] a XX. század végi modern társadalomtól idegen az a gondolatvilág, amellyel kéretlenül boldogítani akarják a nemzetet. [Az MDF] a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban. [...] vajmi kevés esély van arra, hogy a kormánykoalíció pártjaiból korszerű konzervatív párt alakuljon ki
(A Fidesz pécsi kongresszusa, 1992. május)

Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt.

A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus.

Egyszer már volt részünk ilyen mocskos kampányban, ahol lezsidózták és lekommunistázták az ellenzéket. Ennek azonban egyszer s mindenkorra vége, ezt mégegyszer nem engedheti meg magának az MDF.

Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az... idegengyűlölettel...

Szeretném leszögezni, hogy... a szocialista politikai gondolkodás és gyakorlati politika számunkra nem az ördögtől való... A kommunisták utódpártja, az MSZP esetében... az eltelt másfél év alatt... odáig fejlődtek a dolgok, hogy talán már a következő választási ciklusban hiteles szociáldemokrata párttá válnak... A magyar demokrácia stabilitása érdekében úrrá kell lennünk rossz emlékeinken.

A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

Persze ez azután volt, amikor ifjúkommunistából véresszájú liberális lett az elvtárs - nyóóóóc év a Liberális Internacionálé alelnöki székében, na az se semmi! :D
Soros bácsi meg állta a cehhet... ilyenek ezek...

jani888 2014.03.05. 15:16:42

Mi történik ,ha " eredményes " lesz a térfigyelés ?Megfizettetik vele a költségeket ? Nem lehet saját, tapasztalatokon alapuló véleménye ? Vagy ,ha van kötelező titkolnia ?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.03.05. 15:17:04

@NEMZETI fuckanal: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ugye?

Amúgy ez, rongálás? Csak olyanná alakítja, amilyennek lennie kéne. És a kamerázás elérésével görbe tükröt tart ezeknek a majmoknak.

titan 2014.03.05. 15:25:28

Ez a "bekamerázom a plakátot, hogy ne ragaszthassák rá, hogy hazug" engem nagyon emlékeztet a viccre: "Magyarország korrupciós mutatói végre javultak. Nem volt olcsó, de sikerült"

lyken 2014.03.05. 15:29:34

@ColT: Ja, rongálás. Azért fizettek, hogy azt hazudhassanak oda 5 négyzetméteren amit akarnak.
By the way... Ezt is "megszavazta" a parlament(sic!), hogy ingyen legyen nekik?

lyken 2014.03.05. 15:32:08

@NEMZETI fuckanal: "és biztos saját zsebből, adózott, tisztességesen megkeresett jövedelméből fizeti a kamerázást! "
Ez valószínűtlen, lássuk be. Ezzel szemben aki ráragasztgat, az a nyomtató, a tonner és a papír után is fizetett adót. Ilyen módon a bajai ellenálló valószínűleg már többet tett az országért mint a komplett bajai fidesz.

Vidéki 2014.03.05. 15:33:06

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Írod: "..összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni. "

Nem így lett! .

Gondolj Kerék-Bárczy Szabolcsra, aki korábban az MDF szóvivője volt, sőt, mi több 2008-2010 között az MDF országos elnökségének tagja is volt.

Amikor Boross Péter kilépett az MDF-ből, Szabolcs így nyilatkozott:

"tiszteletben tartjuk a volt miniszterelnök álláspontját - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője a hírre reagálva.

"Szerinte mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Boross Péter számára is bebizonyítsák az MDF politikájának helyességét."

2013-ban Szabolcs belépett a Demokratikus Koalícióba és most a DK elnökségének tagja.

Szerinte a DK programja, amellyel a leginkább azonosulni tud - ezzel indokolta azt, hogy csatlakozott a párthoz.

Egyedül a DK az a párt, amelyik a józan realitás talaján áll- érvelt Kerék-Bárczy Szabolcs.

Ahogy fogalmazott az a legfontosabb, hogy bizonyos értékeket kompromisszum nélkül lehessen képviselni, a döntését nem a várt politikai haszonszerzés motiválta - mondta a politikus az Egyenes beszédben.

Kerék-Bárczy Szabolcs 2007-2010-ig a Magyar Demokrata Fórum szóvivője és a Külügyi Kabinet vezetője, 2008-2010 között az MDF országos elnökségének tagja.

2009-2013 között Bokros Lajos európai parlamenti képviselő tanácsadója,

Ha Kerék-Bárczy Szabolcs életútjára tekintesz, akkor láthatod, hogy a DK-ban újjáéledt az MDF!

lyken 2014.03.05. 15:49:28

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Már szinte várom a közérdekű adatkérést, hogy mennyi közpénzbe fáj a plakátrongáló lefülelése:). "
Micsoda kérdés, hát természetesen semmibe. //FUN MODE ON: A kamerát ingyen adta egy adakozó, a továbbítást végző GSM egység a mobilszolgáltató ajándéka, a felszerelés önkéntes közbeszerzést nyert cég adománya, a kirendelt rendőrök meg úgyis dolgoztak.
Emlékszel hogy ment ez a dinnyekartelnél: "meghívták" a résztvevőket a minisztériumba és tájékoztatták őket, hogy mit fognak önkéntesen elvégezni nemsokára. (Tényleg azért leültettek már valakit? Vagy kartelezésért meg hatalommal való visszaélésért csak közönséges halandókat meszelnek el?)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.03.05. 16:12:36

Térfigyelést csak a rendőrség végezhet. A hirdetést a párt fizeti egy cégnek. A cég tulajdona a plakátállvány. Miként ad megbízást a párt arra, hogy a cég tulajdonáról a rendőrség - nyilván díjazás ellenében - térfigyelést végezzen?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.03.05. 16:24:58

Lehetne még:a tetű,a féreg,a patkány...
Elnézést kérek ezektől az állatoktól.

Secnir 2014.03.05. 16:25:10

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
de a legfontosabb: felveszi, hogy valaki ráragasztja a "HAZUG" matricát. ok.
Na És Akkor Mi Van?
:D

lyken 2014.03.05. 16:31:38

@Secnir: Valaki fog egy paintballpuskát és naponta ötször telibegyakja a lencsét. Akkor mit csinál? Odaültet majd két rendőrt rendőrkocsival, hogy a plakátot őrizzék? Nehogy megjelenjen az igazmondó bajai AZT csinálja?

Egyébknt röhej, de itt a fityisznek van igaza, megvették a helyet, hogy hazudhassanak rajta. Igaz, hogy a pénzt többség véleménye szerint lopták rá...

pityipalkó 2014.03.05. 16:45:26

Ez a "polgármester,képviselő,szóvivő" és még ki tudja milyen "fontos" pozíciói vannak,olyan helyekre rakasson kamerákat,ahol a lakosokat éri atrocitás.Szinte mindennap olvasni valami kis bajai eseményről. Amúgy a környezete már elküldhetné,hogy agyilag szemrevételezze valami szakember. Szánalmas amit mond és csinál.

Horizont 2014.03.05. 16:47:52

Most hallottam, hogy állítólag 20 ezret + áfa (:DDD) fizetett Zsigó a felszerelésért és képrögzítést nem hajtanak végre! Na persze Zsigó fizetett zsebből....... Röhögnöm kell! Na nemcsak ezen !!

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.03.05. 16:48:45

@idelle: Igazad van, DE mivel a könyörög nem ik-es ige, ezért nem könyörgöm, hanem könyörgök. Uff, áldás, békesség!

Secnir 2014.03.05. 16:48:51

@lyken:
de nem kell paintballozni: mi van akkor, ha felragasztja a HAZUG matricát? miféle bűncselekményt követ el vele, amit negyventől kétszáz évig terjedő börtönnel vagy hatvan év közmunkával lehet csak büntetni?
keresteti a rendőrséggel, hogy az ő plakátjára felragasztott egy fecnit egy ismeretlen, akiről van egy rossz minőségű videó?
ha a rendőrök (esetleg) elkapják, akkor beperli bíróságon kártérítést követelve, mert ő nem is hazug (de)?
LOL
nevetséges az egész ember.

poor 2014.03.05. 17:44:35

Miért gond ez hiszen csak az igazat írja! Ja az igazat azt nem lehet.

NYJetsTD 2014.03.05. 17:47:16

Remélem lesz a plakátról élő közvetítés, mondjuk a közszolgálati tévén. Egész napos. Legalább megspórolnák a riportműsorok költségét, az adások nagy része úgyis ezt nyomja. De azt sem értem, miért nem nyomtattak ki vagy hárommilliót a hasonló hirdetésekből és kötelező lenne otthon kirakni a NER-rel együtt. Persze kamerával...

Blázser Bozsó 2014.03.05. 17:50:43

@Secnir: Pont most hallgattam én is ... slágergyanús... nem tudok betelni vele... :-)
A könnyem csordult ki...

indavideo.hu/video/PaDoDo_-_Hajhaj_Szasa

Zenélő plakátot kéne belőle csinálni !!!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.03.05. 18:08:45

@Secnir: És tényleg. Megmondom: egy széles társadalmi támogatottságú, kiemelkedő jelentőségű, közösségi érdekből elhelyezett információszolgáltatási eszközön aljas indokból, előre megfontolt szándékkal elkövetett rongálás minősített esete.

miaturo 2014.03.05. 18:31:29

Vajon van-e engedélye Zsigó úrnak (magáncélból) kamerák felszerelése a közterületen?

toportyánzsóti 2014.03.05. 18:35:14

Hazaáruló moszkovitya és mutyipincsijei úgy hazudnak lopnak csalnak mintha erre kaptak volna felhatalmazást,pedig nem erre kértek.

miaturo 2014.03.05. 18:52:02

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Most látom, ezt a problémát te is észrevetted. Megmondanád, hogy kell kiejteni a nevedet? :P

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 21:29:31

@Vidéki:
Írom?
Cucuka!
Há'persze, hogy írtam - IDÉZTEM!
A gyengébb képességű narancstrollok kedvéért IDÉZŐJELBE volt téve, tudod, Nulladik Piktor idézet volt.. Te tényleg nem érted! :))
Kamuzol és mellédumálsz! Én kérek elnézést, hogy túlértékeltelek - egy valag Nulladik Piktor idézettel...
Szerintem is durva, de nézd el nekem! Azt hittem NEKTEK ez szentírás, evégre egy igazi KISZ titkár mondta, izé, dehogy, egy echte Liberális Internacionálés alelnök mondta... öööö... izé... bocsi hisz most már a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke... bocsi, belekavarodok ebbe a kurva nagy köpönyegforgatásba.
Na, nektek sem lehet egyszerű ezeket a seggreforgókat egymás után mindig nyelvrekapni! :))

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 21:32:32

„A bajai videóhamisítási botrány után most a sorozatos rongálások keserítik meg az életünket. Mi is megdöbbentünk, mert a korábbi választásokon ideáig nem fajultak az események" – üzente Zsigó a kameraüggyel kapcsolatban. A képviselőjelölt szerint a becsületsértő ragaszok miatt volt szükség a plakátok „őrzésére”.

Zsigó Róbert stábja szerint a két kamerát kifejezetten a képviselőjelölt kérésére szerelték fel hétfőn. A számlát is a jelölt fizette, melynek összege kameránként 10 000 forint plusz áfa volt."
index.hu/belfold/2014/03/05/zsigo_20_ezerert_tetetett_kamerat_sajat_plakatjaira/

Beszarok!
KOMOLYAN!

Kérem a telefonszámát a vállalkozónak - ezért a pénzért tessék elárasztani megrendelésekkel, hisz a munkadíjat sem fedezi ez az összeg! :)
Kollégáim ezzel foglalkoznak.
A legolcsóbb, leggagyibb tartókonzol 4-6e, amire kültéren szerelni tudsz.
Kültéri kamera darabja (leggagyibb, amin lószart se látsz!) 30e, ha látni is akarsz rajta valamit 200e, oszt akkor még nem beszéltünk az engedélyekről, és ... tudom, "apróság"... a rögzítőről! :))
Merthogy mivel kerül rögzítésre?
Ja, IP kamera?
Akkor 350e... :D
+ net kapcsolat kiépítése
+ villamos hálózat kiépítése

Ekkora ordas hazugság... ETTÁRSAK, SZÁNALOM A NARANCSBOLSEVIK KURVÁK NÉPE!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 22:30:00

Ja, igaz, most jut eszembe, neki számlája van róla!
Én kérek elnézést :D
A NAV pedig beveszi?
Persze, be, tövig... még meg is köszönhetik.
Persze egy nagykerben is besírnak ennek láttán, hisz akkor becsukhatnak.

Rátóti Mutyikos 2014.03.05. 22:56:30

en az mszp helyeben fogadnek minden zsigoplakat ele 1-1 hajlektalant napi 2e-ert egy nagy hazug tablaval amit a megfelelo magassagba tartanak. :DD

Sir Bates dö Hól 2014.03.05. 22:58:31

@Vidéki: "Sejthető, hogy egy ilyen földalatti tevékenységhez csak az illegalitás tüzében megedzett harcosok tudására van szükség."
ez mindent visz:-)... persze te nem humornak szántad, de attól még ütősebb...

Peterpapo 2014.03.05. 23:13:32

@Vidéki:

Ki mondta, mikor mondta?

"Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen"
"Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása..."

Peterpapo 2014.03.05. 23:16:34

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan már! Haveri alapon, kölcsönbe, jelképes összegért csinálták az egészet! Ja és egy halom állami megrendelést is fognak majd kapni. Így már azért érthető nem? ;)

kristoof 2014.03.05. 23:21:13

Milyen bűnt követett el a ragasztgató?

Peterpapo 2014.03.05. 23:23:42

@kristoof:

Közterületen folytatólagosan elkövetett szeméremsértés. Ugyanis otthon felejtette az enyvet és valamivel csak fel kellett ragasztani a feliratot, annak a gecinek a plakátjára. ;)

Peterpapo 2014.03.05. 23:32:01

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Madám, kellene valaki új! Szól diszkréten Szűcs Úr.
- Drága uram, szezon van és a lányok a Balatonnál dolgoznak. A házban csak a Béla meg én vagyunk.
- Tudja madám, én nem vagyok "olyan"! Inkább máskor jövök.
Egy héttel később.
- Kézcsók Madám!
- Sajnos uram, a helyzet nem változott.
- Most már mindegy, jöjjön a Béla, csak meg ne tudja az egész város!
- Ugyan már, Szűcs úr, hármunkon kívül csak a Józsi meg a Sanyi fogja tudni.
- Miért?
- Hát tudja kedves Szűcs Úr, ilyen esetekben Ők fogják le a Bélát, mert hát Ő sem "olyan ".

;)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 23:35:09

@Peterpapo:
Hogy te milyen gonosz vagy... :D
Ecceri Vidéki ezt fogadjunk nem tudja értékelni!?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 23:38:17

Most akkor csak én voltam vátesz és ezek ennyire naívák? :(

"Itt a kékcédulás jelöltállítás?

Naiv voltam, mikor szűk két héttel ezelőtt optimista posztot írtam az új jelöltállítási rendszerrel kapcsolatban. Sajnos a valóság rácáfolt az akkori gondolataimra: akkor még úgy láttam, hogy ennél jobb esély arra, hogy valódi politikai alternatíva (reményeim leginkább a 4K!-ra vonatkoztak) jelenjen meg a magyar politikai palettán, egyszerűen nincs. Micsoda irónia, hogy két hét elteltével keserű szájízzel írom ezt a posztot, és pont az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve!"
fotelforradalom.blog.hu/2014/03/05/itt_a_kekcedulas_jeloltallitas

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 23:39:04

@Peterpapo:
Ne viccelj! 2 bitbe annyi utasítás belefér!

Peterpapo 2014.03.05. 23:40:12

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

De csak akkor, ha nem veszik ki belőle a 32 gigás memóriakártyát!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.03.05. 23:45:57

@Peterpapo:
Azért ne essünk túlzásba, az én 32 HB-os SD HC kártyám a fényképezőgépemben többet ér ezeknél!
Premium, pedig Lexar típus... :)

Megoldó 2014.03.06. 00:11:15

Hát igen, kamera húszért.... kb. annyira hiteles mint ez az egész nyomorult maffia amelyik most épp pusztít
Lenne 20Ft-om egy távcsöves puskára...

jaegtoer 2014.03.06. 04:44:53

@Hamajd:

"Szégyelhetné magát a ragasztós, hogy ennyi közpénzt elvisz a bekamerázás miatt."

tévecc. szégyellje magát a plakát!

Tomycat 2014.03.06. 05:53:53

ha csak kormanyparti plakatokat vedenek es ellenzekieket nem, akkor mar itt sincs egyenloseg.

Zoltan777 2014.03.06. 05:56:57

@MolnarErik: Ja mert manapság a képi anyag rögzítése nem megoldott...barom...

esefe 2014.03.06. 06:03:31

Ugye azt senki nem gondolja, hogy a saját pénzén nyomtatja ezeket a hazugokat egy buta paraszt?

röhögő 2014.03.06. 06:54:29

Mit keres Szijjártó a Wizzairben?

röhögő 2014.03.06. 06:57:46

@Zoltan777: "És gondolom, h vki 7/24-ben csak ezt a kamerát figyeli, nehogy lemaradjanak az elkövetőről, és tetten tudják érni."

"Ja mert manapság a képi anyag rögzítése nem megoldott...barom..."

TETTEN ÉRNI, te nagyon hülye, TETTEN ÉRNI Nem tudsz olvasni? Mielőtt @MolnarErik: -nek beszóltál, azelőtt meg kellett volna tanulnod a szöveg értelmezést.

röhögő 2014.03.06. 06:59:51

@esefe: Azért mert te egy ruppótlan bunkó vagy, attől még van sok ember akinek telik nyomtatóra, festék kazettára és papírra a saját pénzéből.

nu pagagyí 2014.03.06. 07:15:29

Csak engedélyezett plakáthelyre lehet hirdetést kitenni azt meg Zsigó elfoglalta. Ezért kénytelenek mások az ő plakátján üzenni.

esefe 2014.03.06. 07:18:46

@röhögő: Ja, ostoba tahó. Az A2-es nyomtató mindenkinél otthon van.

esefe 2014.03.06. 07:19:44

@nu pagagyí: Nincs is ezzel semmi baj. De a rongálást a törvény üldözi. Azzal sincs baj.

Kim lr Szen 2014.03.06. 07:21:45

@esefe: Nekem is van te barom. Nem egy nagy cucc. Mellesleg, te tanulatlan hülye, az irodában ahol nincs ilyen, A4-ben kinyomtatjuk darabokban és össze fénymásoljuk.

ezu 2014.03.06. 07:22:11

@esefe: Nyilván nem. ezt egy pért pénzeli. A pártot meg az állam. Úgyhogy aki itt az állam pénzét félti az egyiktől, azt a másiktól is félthetné! De a kettős mérce a bolsiknál megszokott.

ezu 2014.03.06. 07:22:55

@röhögő: Milyen intelligens. Ugye bolseviknak teszik lenn a tatának?

ezu 2014.03.06. 07:23:37

@esefe: Azt se tudja a volt segédmunkás, hogy miről beszélsz.

ezu 2014.03.06. 07:24:50

@Kim lr Szen: Tudod mennyibe kerül egy ilyen nyomtató? De nem ám megnézni! Azonnal válaszolni!

Hazudós. A nyomdagépet minek tartanál otthon?

Kim lr Szen 2014.03.06. 07:28:34

@ezu: Aha. A plakátokat is egyben nyomtatják, igaz? Csak a plakátosok vágják darabokra, hogy könnyebb legyen feltenni. Te olyan hülye vagy, hogy az óvodában is faék volt a jeled,

Kim lr Szen 2014.03.06. 07:29:58

Na jól van gyerekek, dolgom van, alá kell írnom pár halálos ítéletet.

esefe 2014.03.06. 07:31:22

@ezu: Egy perc megnézni, de az emberek 99,9%-ának még csak A3-asa sincs, mert minek költenek százezreket, mikor nincs csak A4-es méretre szüksége (ha egyszer egyszer van olcsóbb elmenni egy másolószalonba), amit húszezerért is megkaphat.

De mindegy is. Amit kérdeznek az is hazugság. A legtöbb ordenáré tahó, akivel ép ember sokat nem foglalkozik. És csodálkoznak, hogy húsz százalékot fog max. elérni a nagy bolsevik-liberált összefogás.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.03.06. 07:31:51

@Vidéki: A vezéred miatt pedig pávatáncos, útszéli kurvaország lettünk, aki 10 forintért az öreg ördögöt - Putyint és Oroszországot - is lecidázza, ha nagyon éhes. És a vezéred állandóan éhes...

esefe 2014.03.06. 07:33:14

@Kim lr Szen: Te okos! Ezzel csak elárultad, hogy azt se tudod miről beszélsz. Nem A2-es (láthatóan nem tudod mi az), de semmilyen nyomtatód nem lehet, max. egy háztartási tízeres.

esefe 2014.03.06. 07:34:19

@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ez is milyen intelligens. Olyan átlagos munkásőr járókerettel., aki a vereség miatt ölne, de már nincs fegyvere. Szánalmas.

ezu 2014.03.06. 07:37:28

@Kim lr Szen: Na, ennyit rólad! Kis hazudós.

ezu 2014.03.06. 07:42:10

@esefe: Egyértelmű. Egy biztos, a kinyiltszem, azt se tudja miről beszél. Csak minek olyat hazudni, amin egy pillanat alatt megbuksz? Ennyire ostoba az átlag (itt is szereplő) bolsi nyugger. (Azt hiszi, mert látja milyen technikával teszik fel az óriásplakátokat, akkor más ért a nyomdagépekhez:) És ezek vezették negyven plusz tizenkét évig az országot. Nem csoda, hogy ide jutottunk.-(

esefe 2014.03.06. 07:48:06

@ezu: Észt nem lehet adni. Az vagy van, vagy nincs. A bolsik mint tudjuk a Republikon liberális kutatóintézet felméréséből, átlagosan nyolc általánost végzett nyuggerek. Majd szép lassan kihalnak.:))

Mérges 1234 2014.03.06. 08:13:51

@esefe:

Na de kihalnak, akkor ki fog a Fideszre és az MSZP-re szavazni????

ÓÓÓÓÓÓÓ

Amocsok 2014.03.06. 08:23:10

@ezu: Kire gondolsz? Csak nem a CÖF-re? Na neee!!! Csak nem ezt is a CÖF? :o

csak egy néző 2014.03.06. 08:38:06

Hazug cukrász papagájkám!
Légyszives megadni a kamerát felszerelő vállalkozó nevét, címét, mert ennyi pénzért (20000 Ft) felszerel 2 kamerát, akkor én is kötnék vele üzletet. Cukrász komám te vagy az élő példája, hogy miért is utálnak téged és a társaid, mert ennyire hülyének nézed/nézitek az embereket és az ilyen ordas hazugságot is el tudod mondani szemrebbenés nélkül a nem 20000 Ft-os kamerába. Ritka egy görény ember(?) vagy.

Pipas 2014.03.06. 08:52:15

"Innen csak annyit tunk üzenni a bajai ellenállónak, hogy riszpekt!"

Jah, ha a fidesz leragasztja az mszp plakát szélét, akkor megy a hörögetés ezerrel. Ha valaki a fidesz plakátját ragasztja le, akkor "riszpekt", értem. A kommunisták számára minden eszköz megengedett, ismerjük ezt a gondolkodásmódot.

Pipas 2014.03.06. 09:05:15

@Megoldó: "Hát igen, kamera húszért.... kb. annyira hiteles mint ez az egész nyomorult maffia amelyik most épp pusztít "

Mondjuk kamerát már 1500 forintért is lehet venni, de a képen látható kamerák nyilván nem ilyenek. Viszont senki sem mondta, hogy meg kellett venni, nyilván elég csak pár hétre bérelni. A képen látható kamerák antennája alapján egy összetett megfigyelőrendszer részei, valószínű, hogy egyszerűen csak áthelyezték őket a választásokig.

Ilyen kamerák a felénk a teret figyelik, nyilván oda pakolják őket, ahol szükség van rájuk. Így a 20000 forint teljesen reális, két szaki kimegy, leszereli valahonnan, felrakja másvalahová, csók.

No persze lehet venni kamerát csillió forintért is, igaz. Biztos ez történt...

Kim lr Szen 2014.03.06. 09:18:18

@esefe: Ki mondta hogy A2-es te nagyon 1*ű? A plakátot csak példaképp mondtam, hogy azt is darabokban csinájják.
bazz a faék is csak azé vót a lyeled az oviban, mert anál nem tuttak 1*űbbet, te fasz.
a disleksziádat orvosóttasd! Leglyobb ha egy láncfűrésszel lobotómiát csinátacc magadnak.

Kim lr Szen 2014.03.06. 09:20:09

@esefe: Mit ugacc? Azé me nyomoré lelkü lettél, mert anyád mindig felhozta neked hogy a sarki zsidó boltos nem adott neki hitelbe kotont amikor kiment dolgozni, ne másokon vezesd le a feszűtséget!

Csekkliszt#10 2014.03.06. 09:24:43

Csak így lehet küzdeni az önkényuralom ellen: képükbe mondani a tutit. Egyébként "priceless", ahogy a fideszesek, mint a nép tanítói jelennek meg a plakátokon, áhítozó hallgatósággal körülvéve. Ő, kedves Rákosi Mátyás, feltámadtál hamvaidból! Viktor meg rajtad is túltesz.

É2I 2014.03.06. 09:33:17

Már csak az a kérdésem maradt:
Mit kezd akkor ezzel a felvétellel ez a díszmagyar? Megvereti valami büszke fityiszes alakulattal? Elviteti a rendőrökkel? Vagy a TEKnősöket küldi rá?
Mert hogy ezzel maximum véleményt nyilvánít adott ember és közszereplőnek ugye ennyit tűrnie kéne.
Na meg azon nem gondolkozott el narancssárga barátunk, hogy főnöke ilyen bohócos plakátokat ragasztatott mindenhova? Az nem szúrja a szemét? Vagy a vélemény nyilvánítás csak egyoldalú lehet? (Nem védem azokat, mert szerintem is bohóc jó eséllyel mind. )

Le kellene szedetni az összes plakátját és akkor nem kerülne rá felirat, ja hogy akkor is ki lehetne bárhova firkálni, hogy: "Hazug Zsigó". Akkor meg kiküldene egy grafiti eltávolító brigádot? Mert egy este alatt számtalanszor le lehet írni számtalan helyre, hogy "Romanes eunt domus !!! "

Secnir 2014.03.06. 09:49:15

@esefe:
"Ugye azt senki nem gondolja, hogy a saját pénzén nyomtatja ezeket a hazugokat egy buta paraszt?"

hát, ez a "HAZUG" felirat 6 db A3-as lap. vagy 12 A4-es. szerintem bárki ki tudja nyomtatni egy general copy-ban, vagy otthon. ha valaki multinál dolgozik, simán meg tudja oldani, ott A3-as nyomtatók jó eséllyel vannak. simán elképzelhető.
(azért tegyük hozzá, ha ezeket EGY párt csinálná, akkor az ÖSSZES le volna ragasztva...)

Hamajd 2014.03.06. 10:56:59

Változtassák a plakátot műemlékké és akkor indokolt lesz a kamera, ráadásúl a választások után sem kell majd eltávolítani, örök emlék marad.

Hamajd 2014.03.06. 11:46:47

@jaegtoer: Bocs de a szmájli lemeradt, mert nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.

esefe 2014.03.06. 12:34:39

@Mérges 1234:
"Az MSZP hagyományosan idős szavazótábora némileg fiatalodott a Demokratikus Koalíció
kiválása óta (mely a legidősebb szavazótábort tudhatja magáénak), ám ezzel együtt is igen
magas az idős, hatvan év feletti szavazók aránya

A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a
szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu

esefe 2014.03.06. 12:36:11

@Secnir: Ja.

Na, lapozzunk szakemberkém!

közrabszolga 2014.03.06. 12:53:16

@Vidéki: Szarházi fideszgeci. Nagy mákod volt amikor a munkásőr apád lerendezte anyádat. Ráadásul küretre se ballagott el. Tudod a hozzád hasonló undorító férek csak orbánia pöcegödrében tudnak megélni, vagy a kommunizmusban.
Imádkozz hogy a gazdád ne bukjon meg. Ha megbukik a fajtádnak is annyi. De tudod te ezt jól szarházi moslék.

közrabszolga 2014.03.06. 12:54:33

@esefe: A csúti patkány szavazóinak 90% agyhalott rezsibarom.

esefe 2014.03.06. 12:56:11

@közrabszolga:Ha egy ennyire primitív arc, folyamatosan ezt nyomja, az nem meglepő.

közrabszolga 2014.03.06. 13:04:32

@esefe: Gondolj bele mi lenne a csúti szarral ha orbániában lenne újságírás....

Vidéki 2014.03.06. 15:39:46

@közrabszolga:

Nálatok,
Laknak-e Állatok?

Kovács Ferenc 14 2014.03.07. 08:21:58

Igazándiból ez a kamera semmit sem ér, hiszen álarcot is viselhet az elkövető. Silbakot kellene állítani minden plakát mellé!

vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07. 13:25:28

Mi a legrosszabb, ami a plakát"rongálókkal" történhet?

Ha munkanélküli, elbocsátják? Megbírságolják rongálásért? Össze kell dobni neki a bírság összegét.

vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver 2014.03.07. 13:26:34

@Vidéki: "Nálatok,
Laknak-e Állatok?"

Sajna, Magyarországon túlszaporodtak az olyanok, mint te.

Komondori Sárkány 2014.03.12. 00:37:46

@É2I: "Mert egy este alatt számtalanszor le lehet írni számtalan helyre, hogy "Romanes eunt domus !!! "" - Elképzelem, ahogy a rendfenntartó szervek tetten érik a "titokzatos ellenállót", és a következő beszélgetés zajlik le: "- Mi a neved, Zsigó?" "- Lóbelt."

süti beállítások módosítása