Skip to content


       Szűrés lista

Csodaország, ahol a CÖF a kormány független civil kontrollja

Tegnap sajtótájékoztatón jelentette be a CÖF a legeslegújabb Békemenetet, melynek kapcsán minden szervező kifejtette a gondolatait. Végigolvasva ezeket a magvas gondolatokat, megfordult a fejemben, hogy talán nem a pofátlanul hazudó politikus a legrosszabb, hanem a cinikus, egy alternatív Magyarországon magát fontos szereplőnek gondoló álcivil, aki azonban csak egy sötét paraszt Habony Árpád sakktábláján.

cöf.jpg

Íme az TOP5 legerősebb CÖF-agymenés:

CÖF-reklámok:
A "Nem érdemelnek több esélyt" bohócos-bűnözős plakátokkal telepakolták az országot, ennek az árát a TI hozzáadta a Fidesz reklámköltéséhez. Ráadásul az is kiszivárgott a Fidesztől, hogy a negatív kampányt kiszervezték a CÖF-nek. Mi volt erre a CÖF válasza?
"A Transparency International téved, amikor "a Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány ismeretterjesztő plakátjait" a Fidesz-kampány részeként határozza meg. A CÖKA szerint alapítványuk a civil támogatók anyagi és erkölcsi segítségével, a szólásszabadság jegyében, tények felidézésével ismeretterjesztő tevékenységet folytat." 
Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok. Ismeretterjesztő plakátok.

Civil kontroll
Már nem először nyilatkozza a CÖF, hogy ők a kormány civil kontrollja. Sőt, független civil kontrollja. Nekem nincs azzal problémám, hogy egy pártnak vannak civil támogatói. De hogy kitömik őket pénzzel, aktívan kampányolnak, majd magukat civil kontrollnak hazudják az már elég meredek. Ekkorát szerintem még a Hazafias Népfront sem hazudott, hiszem ami úgy mozog, úgy viselkedik, olyan hangokat ad ki mint a kormány seggnyaló, végtelenül szervilis kampányeszköze, az valószínűleg az is.
"Az utóbbi négy év kormányzása és a Békemenetek során az államirányításban helyt kapott a civil kontroll, kibontakozóban van a nemzeti szuverenitás, a közjó és a jó erkölcs. A kormány olyan értékeket képvisel, amelyek a civil többség, a menetek résztvevőihez közel állnak."

Kádárizmus
Fricz Tamásból kifakadt az őszinteség, mivel elege van a seggnyalás művészetéből.
Igen, Fricz Tamásból.
"Azért tartanak Békemenetet március 29-én, hogy lezárják a posztkommunizmus korszakát, és ezzel befejezzék a rendszerváltást, illetve megkezdjék a nemzeti szuverenitásra épülő demokrácia korszakát. Ennek pedig erős civil társadalomra és állampolgári öntudatra kell épülnie, amelynek el kell hoznia a magyar-magyar megbékélést. A magyarság huszonöt éve él együtt és nem tud megszabadulni a kádárizmustól, egy veleéig korrupt rendszertől, amely megfojtja a cselekvőkészséget és tehetetlenné teszi. Az MSZP a nemzetre hagyta az erkölcsi nihilizmust, amelyben csak érdekek vannak, amelyben lehet hazudni reggel-délben meg este. Az MSZP az SZDSZ-szel karöltve a többi között ránk hagyta az ájult nyugatimádatot, az internacionalizmust, a kozmopolitizmust, a szolgalelkűséget és a seggnyalás művészetét. Ez az, amitől meg kell szabadulnunk. Mostantól a mindenkori politikai elit semmit nem tehet meg nélkülünk."

Nemzeti Társadalmi Szerződés
És a Nagy Színjáték. A Békemenet átnyújtja majd Orbán Viktornak a "Nemzeti Társadalmi Szerződést", amelyben kérik a 2010-es kormányprogram folytatást. Én már ma éjjel is csak forgolódtam, vajon mit fog Orbán Viktor erre mondani? Elfogadja? Nem fogadja el? 
Mivel a Fidesz talán az elmúlt 24 éve legpofátlanabb kampányhúzásával még programot sem írt (ez jól mutatja az "ellenzék erejét", simán megtehetik, oszt'?), a CÖF teljesen magától felkéri a 2010-es program folytatására, Orbán elfogadja, öröm, boldogság. De hogy mire is fognak szavazni az emberek, milyen országot képzel el a Fidesz 2018-ra? Ezt csak Orbán Viktor tudja, de nem köti a választók orrára. De kismillió Nemzeti Konzultációt azért tartott ...
"A CÖF 2010-ben átadta Orbán Viktor kormányának a polgárok által megfogalmazott Nemzeti Társadalmi Szerződést. A civilek úgy látják, mivel a kormány az ő ajánlataikat teljesítette, idén is átnyújtják a Békemenet kíséretével a Nemzeti Társadalmi Szerződést, amelynek összeállítása érdekében határon innen és túl százhúsz helyről gyűjtötték össze a polgárok kéréseit. Az emberek nagy többsége bízik a jelenlegi kormányzásban, a Fidesz-KDNP 2010-ben megfogalmazott programjának továbbvitelét kérik, egyetértenek az új magyar úttal, amely egyaránt építi a társadalmat és a gazdaságot."

Békemenet
Bencsik András szerint "ők mindenképp szombati napra akarták szervezni a Békemenetet, hogy a vidékiek kényelmesen haza tudjanak utána menni és szerencsés módon kiderült, hogy a Fidesz épp nagygyűlést szervez március 29-ére, ezért tudnak majd a menetelők becsatlakozni az eseménybe. Meg se tudnánk tiltani a Békemenet népének, hogy meghallgassák Orbán Viktort."
"Mi vagyunk az egyetlen civil szervezet, amelyik hatalmon kívül maradt." - tett hozzá Csizmadia.

Azt tudjátok, hogy mi kampány két etikai jelszava a CÖF szerint?
Önmérséklet és tisztesség! 

Az Index videója megint remek lett, csodálatos kérdések, még csodálatosabb válaszokkal:

Címkék: civil békemenet cöf

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr95869150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mh1973 2014.03.19. 11:12:30

Hárommillióan lesznek, de ha jó idő lesz, lehet négymillióan!

7esbusz 2014.03.19. 11:20:45

Ez a Fritz Tamás legalább tud értelmesen beszélni, (függetlenül attól, hogy egyetértek-e vele, vagy nem) nem úgy, mint a többi zombi. Néha majdnem egyetértettem vele és elhittem amit mond...

Algopirin 2014.03.19. 11:36:13

Annak az országnak, ahol töszázezren mennek el egy ilyen rendezvényre, és el is hiszik azt amit ott mondanak, nincs normális jövője. Ez van.

Virág et. 2014.03.19. 11:39:37

Kár ezen somolyogni, ez kell a magyar választónak, ez itt a szint nálunk. Ezzel lehet választást nyerni, ezt igénylik az emberek.

Ha valaki őszintén megmondja, hogy mit akar, pl. akár adót is emelni, mert felnőttnek tartja a választót, az le van hurrogva. Aki rezsicsökkent és ennyi, mást nem mond, azért millió ember vonul. :)

Fricznek igaza van. Ez kádárizmus, csak ott téved picikét, hogy ők jelenleg nem ez ellen, hanem éppen mellette kardoskodnak.

2014.03.19. 11:40:20

Hát őszintén megmondva, az ilyen úriembereknek önmagukat nevező egyénektől, bizony lehet kapni "tetyűt"," balhát" és az ilyen nagyszerű és becsületes emberek, meg is lopták már ezt a szerencsétlen , káoszban vergődő országot. Meg a zembereket is ugyebár.
Ezekkel nem hogy egy sztalhoz leülni szégyen, hanem egy helyiségben tartózkodni sem a tisztesség mintaképe.
És ezek a nemzet nagyjai ! Istenem, hová süllyedt ez a szerencsétlen ország ?

Gordiusz 2014.03.19. 11:42:32

Ez már nem szánalmas, hanem inkább hátborzongató..

Marcellusca 2014.03.19. 11:47:58

Szervezünk békemenetet. Hogy minek a nevében, mi lesz a neve? Őőő, azt még nem tudjuk. Várjuk az ajánlatokat. :DDDD

2012-ben a békemenetnek köszönhető, hogy viktor hatalmon maradhatott, ha nincs a menet nem tudja kitölteni az idejét.

MUHAHAHA!

Marcellusca 2014.03.19. 11:50:40

Becsatlakoznak a fityisz nagygyűlésbe.

'sztán minek? Kontrollálni az elhangzottakat, az eseményeket?

:D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.03.19. 11:53:09

Ha már a CÖF létezik, és működik, és gyakorlatilag a Fidesz megmutatja vele, szájába rágja a baloldali ellenzéknek, hogy hogyan kell kijátszani a törvényeket civil álarc mögé bújva... akkor hogy lehet akkor barom az ellenzék, hogy nem csinálja meg a saját civilbőrbe bújtatott kampánystábját?!?

Marcellusca 2014.03.19. 11:58:56

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mer ők nem olyanok. :P

Egyébként meg, ha ugyanazt megcsinálná, akkor azért lenne a vircsaft. :(
(Van sapka, nincs sapka.)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.03.19. 12:12:11

@Marcellusca:
Mert anélkül nincs vircsaft, mi :)?!
Igen, rászállnának, hogy mennyire civil, igen, szét lenne szívatva meg fingatva, de ha mást nem, arra csak jó lenne, hogy elkezdjen szétfesleni a vastagbőr. Ja, meg nem lehetne rinyálni a kampánylehetőségek bekorlátozása miatt.

wantaan 2014.03.19. 12:19:08

Régi munkásőr masírozás lesz semmi más!

Secnir 2014.03.19. 12:20:29

ahogy nézem a képet (egy munkásőr, két komenista téeszelnök, egy pártújságíró, Jabba, egy katpoltiszt, egy MSZMP KISZ KB-tag) az az érzésem, hogy egy 1982-es augusztus 20-ra készülődő pártbizottsági ülést látok.
és úgy gondolom, ha jobban utánanéz valaki, talán még össze is tudná montázsolni korabeli archív augusztusi népszabadságokból ugyanezt a képet...

legeslegujabbkor 2014.03.19. 12:24:43

"A CÖF 2010-ben átadta Orbán Viktor kormányának a polgárok által megfogalmazott Nemzeti Társadalmi Szerződést. A civilek úgy látják, mivel a kormány az ő ajánlataikat teljesítette, idén is átnyújtják a Békemenet kíséretével a Nemzeti Társadalmi Szerződést, amelynek összeállítása érdekében határon innen és túl százhúsz helyről gyűjtötték össze a polgárok kéréseit. "

Ezt a lelkes CÖF tagok úgy fordítják le, hogy -talán csak az én kérésemet nem teljesítette Orbán, hiszen ezek az okos emberek azt mondják most, hogy a többiekét meg igen-.

Az első békemenet mentette meg a kormányt Bayer szerint (előjön megint a puccs), ez most a saját fontosságának hangsúlyozása a további pénzek reményében? Vagy önmagukat is lelkesíteniük kell, mert ennyi búval bélelt fazont ritkán látni egyrakáson.

Öröm látni, hogy ennyire megerősödött a civil társadalom, kár, hogy az állam fizeti őket. Javaslom a békemenet helyett a hivatalnokmenet elnevezést. Ne tévesszen meg senkit, hogy főosztályvezető helyett ma mindenki vitéz akar lenni.

dr. Aullah 2014.03.19. 12:40:52

OFF:

Csodálkozom, hogy a vitás hírből nem lett poszt. Beszari, nagy pofájú köcsög a zorbán. Ez meg mai:
index.hu/belfold/2014/03/19/nem_lesz_orban_vona-vita/

Algopirin 2014.03.19. 12:47:59

@dr. Aullah: én már unom ezt a vita témát. úgysem szól semmiről egy ilyen, csak dobálják a szart egymásra. mégha lehetne értelmes párbeszédre számítani, lenne értelme. de így...

Virág et. 2014.03.19. 12:49:08

@dr. Aullah: Minek a vita, ha még program sem kell ahhoz, hogy ő legyen a legnagyobb esélyes? Vita olyan országban kell, ahol az emberek a fejüket is használják választáskor.

Nekünk van Békemenetünk ehelyett. Hurrá.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.03.19. 13:21:16

Nézzétek meg a felvételen öket jól. Ugyanebben a sorrendben lesznek akkor is, amikor már nem a vastagbör-vigyor lesz a képükön, hanem textil.

NYehehehehhehehehehe...

Kandeláber 2014.03.19. 13:58:34

Ritka nagy baromság ez a Békemenet.
Amúgy ki nem állhatom a "meneteket".
Sem ezt, sem az "Éhségmenetet", sem az "Élet menetét", sem a "Magyar élet menetét".

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.03.19. 14:34:15

A birkamenet olyan mint az új tornacipö. A megvásárlása után idö kell, hogy rájöjj, bármit csinálsz vele, akkor is "picsaszagú" marad, és már alig várod, hogy kikúrjad.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.03.19. 14:44:32

Azt hiszem, mindenki súlyosan téved, mikor azt hiszi, Kádárt a szovjet tankok kényszerítették ránk... inkább egyfajta megkönnyebülést hozó felmentésnek érezte ez a nép a megszállást, mint amikor a hó miatt nem lehet iskolába menni, és ott teljesíteni... "Tudod, mi van, öreg". Nem véletlen, hogy a mai "elit" senkit nem gyűlöl annyira, mint azokat, akik tényleg ellenálltak..

Az első adandó alkalommal vissza is hoztuk az Első Titkárt.

Jelen állás szerint Orbánt egyetlen ember tudná legyőzni, de az szintén Kádár János.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.03.19. 14:49:25

Egyébként már Horn is azért nyert kétharmaddal, mert azt hitték, visszaállítja a szocializmust, és egy kis átmeneti félreértés után mindenki mehet vissza a faszát verni a Ladagyárba, hétvégén meg rekesz Kőbányaival ki a telekre. ("Önök kérték!")

"Gondolkodás nincs, enyém lesz a kincs!"

Namely 2014.03.19. 14:53:02

"A kormány olyan értékeket képvisel, amelyek a civil többség, a menetek résztvevőihez közel állnak"
Hol itt a hazugság?
Ez az érték ugyan a történelem előtti bányászbéka segge alatt helyezkedik el, de attól még "érték".
:)

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2014.03.19. 15:03:08

ááá dehogy:

Szijjártó: négy lábon állhat a keleti export

A gépiparon, elsősorban az autóiparon, a mérnöki szolgáltatásokon, a vízgazdálkodáson, és az ehhez kapcsolódó iparágakon, valamint az élelmiszeriparon és a boron állhat a keleti export a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerint.

hvg.hu/gazdasag/20140319_Szijjarto_negy_labon_allhat_a_keleti_expo

-----------------------------------------------------

10 Pont, Amivel Orbán Viktor Megváltoztatja Az Életed

Teljes foglalkoztatás, magyar bankrendszer, iparosítás, keleti nyitás. Kádár János a heréjét vasaltatná örömében.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F19%2F10-pont-amivel-orban-viktor-megvaltoztatja-az-eleted%2F

Algopirin 2014.03.19. 15:14:46

@Gerusz: perszehogyvolt. aszonták végetvetnek az elmúltnyolcév hazug bankárkormányzásának. és ennek megfelelően jártak el.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2014.03.19. 15:16:38

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: autóipar?! Hehe. Ideje lenne elvonóra mennie a kicsi fiúnak. A boron kívül - ha ugyan ott a francia és német borokkal versenyezhet a magyar - más export nem életképes arrafelé...

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2014.03.19. 15:18:59

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Júúúúúúúúúúúúúúj, ez túlzottan igaz. A lényeg tömör megfogalmazása. De majd lesz kádárizmus 2.0. De hívjuk csak orbánizmusnak. Ahogy tanult kollégánk Cirbi linkelte a 10 pontos választási csoda egyik első eleme: teljes foglalkoztatottság. Azaz mindenki mehet vissza a ládagyárba, akarom mondani közmunkába.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2014.03.19. 15:23:43

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mint tudjuk, Vezénylónknak nem a kommunista rendszerrel volt baja, hanem a vezetőivel, mert ő nem volt közöttük.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2014.03.19. 15:24:33

jahhh, még egy kis dalék:

Durván 670 milliárd forintnak megfelelő dollárhitelt vett fel a magyar állam, ezzel az államadósság március végére a GDP 84-85 százalékára ugorhat, ami 18 éves csúcsnak felelne meg.

www.origo.hu/gazdasag/20140319-18-eves-csucson-lehet-az-allamadossag.html

Hamajd 2014.03.19. 15:29:14

Mi az, hogy Nemzeti Társadalmi Szerződés? Tudtommal én is a nemzet, a társadalom része vagyok, az én nevemben ne szerződjön senki, csak ha megengedem. Civil meg egyébként én vagyok teljesen függetlenül a politikától és kikérem magamnak, hogy az én nevemben Összefogdossanak, meg Fórumozgassanak, a kurva életbe!!!!!!!!

titan 2014.03.19. 15:30:32

@Netuddki1979: épp sírdogálva próbálja szerintem beadni az osztályvezetőnek, hogy rosszul érzi magát, nem képes a munkavégzésre ma...

Csekkliszt#10 2014.03.19. 15:35:05

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:-)) ez jo
Orban is azt az illúziót árulja mint Kádár: minden ingyen van, állam jó és majd pesztrál. Plusz még szabadon lehet masírozni, régen a szelep a kabaré volt, ma a békemenet

Csekkliszt#10 2014.03.19. 15:40:00

@Hamajd:
Mióta vagy te a nemzet tagja, már bocs? Van trafikod, vagy lesz italboltod?

Hamajd 2014.03.19. 15:49:30

@Csekkliszt#10: Na jól van nem nemzet, hanem nemzett tagja, italboltom meg nincs mert nem áruló (árusító) vagyok, hanem fogyasztó.:)))

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.03.19. 15:50:54

a korporatív állam csúcsra járatása. bezárták az OPNI-t, kijöttek az elmebetegek...

Hamajd 2014.03.19. 15:54:55

Honnan is jutott eszembe a Hazafias Népfront, vagy csak álmodom ?

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2014.03.19. 15:58:06

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Magyarország jobban teljesít. látod, ebben is lenyomják a szocikat, és megmutatják, ők ezt is jobban tudják. :)
Jól olvastam, hogy még a képviselőik és híveik is feladták a rezsiharcot? Már senki se adakozik a csökkentésre?

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2014.03.19. 16:01:17

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: visszautalva a bejegyzés témájára, és az általad mondottakra. Valamelyik békamenetelő azt mondta, hogy polgárosodnak. Csak nekem jut eszembe ilyenkor az ő "polgárosodó" fidesz vezetőiről, hogy öszvér lószerszámban?

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2014.03.19. 16:11:46

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az öszvér az steril, az említettek kevésbé, pedig talán jobban járnánk, ha írmagjuk sem maradna idővel...

christvhu 2014.03.19. 16:16:44

Szerintem fusson, ki merre lát. Ez ellen már nincs mit tenni, az egyetlen esélya túlélésre a menekülés. Már persze április 6. után. Addig még lehet hinni a csodában, mármint abban, hogy a választók sem hibáznak és a szavazatszámlálók sem..... oh wait.....

házelnök 2014.03.19. 16:43:49

cigány összefogás a csuti tolvajért.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2014.03.19. 17:05:58

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát a kreténségük miatt szaporodásra vannak ítélve, noha már a pénzük megvan a kihaláshoz... :)

Csekkliszt#10 2014.03.19. 17:08:10

@Hamajd:
A fogyasztó az a nemzet tiszteletbeli tagja (és örökös).
Mindig volt lesz és van:-)

lyken 2014.03.19. 17:33:44

@mh1973: "Hárommillióan lesznek, de ha jó idő lesz, lehet négymillióan!"
Balliberális probaganda! 13 millióan lesznek legalább! :k
(Ha Viktorovics gazdijának szavazásán 370.000 lakosból 480.000 tudta támogatni, akkor a birkameneten is simán működhet. ez a matek)

Hamajd 2014.03.19. 17:43:28

@mh1973:" Hárommillióan lesznek, de ha jó idő lesz, lehet négymillióan!"

Egy ilyen enyhe tél után, még sokkal többen is.

Hamajd 2014.03.19. 17:58:34

Alaptörvénybíróság 2.0

Horizont 2014.03.19. 18:28:33

Röhögnék ezeken a barmokon ha jó kedvem lenne! Tőlük? Ehhh.....Félelmetes, brutális és ijesztő.
6 vén f@sz! Ők befejezik a rendszerváltást a Békemenettel! Meg jönnek a Kádár korszakkal! Miért ők hol a francba éltek a rendszerváltás előtt? És hogyan?
"erős civil társadalomra és állampolgári öntudatra kell épülnie, amelynek el kell hoznia a magyar-magyar megbékélést." ha erős civil alatt a CÖF-öt értik akkor ajjajj nem kérjük köszönjük! Más próbálkozás befagyasztva, megfojtva! Állampolgári öntudat? Ugye viccelnek! Na az csak nyomokban fedezhető fel! vagy nincs is? Csírájában elfojtva! Ha ők ilyen barmok a "tanult" emberfők ( a nyelvük a folyamatos seggnyalástól, már térdközéig lelóg) akkor mit várjunk Mari nénitől a falu végén vagy Józsitól a kocsmából? Egy kis rezsicsökkentő rizsától még az a kis maradék tiszta gondolat is elhomályosul sokaknál!
Magyar , magyar megbékélés? Na az nem lesz soha! Ez ügyben a legsárosabb Orbán aki 2002-től elültette az acsarkodást alászállított minket a politikai kultúrában a béka segge alá, az elmúlt 4 évben meg nem csak a kultúrában.....

@Csekkliszt#10:
Ma nincs szelep, csak elfojtás! Majd kitör egyszer a sok elfojtott szar és beteríti a politikusokat főleg az ilyen CÖF-ös hazaáruló aljadék, tetűket!
Itt már Hofi sem segítene!

Sárga Pecsenyekacsa 2014.03.19. 18:33:53

Itt is elhangzott, de nem mai érve a suszternek (aki maradhatna a kaptafánál), hogy ők az egyetlen hiteles CIVIL szervezet, mert rajtuk kívül mindenki a hatalomra törekszik.
Bazmeg, ha ott vagytok, minek törekednétek? (A SZERK.)

Sárga Pecsenyekacsa 2014.03.19. 18:38:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ez azért nem lehetséges, mert csak egy csőcselékünk van, s per pillanat ezt a Fidesz irányítja.
Az értelmes embereknek sose volt hangja, ha lett volna illúziód, akkor nézd Vizi E. Szilvesztert, akit leváltottak az MTA elnöki tisztéről és megkínálták egy MLSZ-tagságival. És ő jól érzi ott magát a kiskockás csokornyakkendőjében.
Nincs már olyan, hogy baloldal, jobboldal, komenisták, nácik: egy az ország, egy a zászló.

Sárga Pecsenyekacsa 2014.03.19. 18:40:04

@Algopirin: Harminc éves kocsmapoén (legalábbis én azóta ismerem): minek vitázni, amikor verekedni is lehet?

Algopirin 2014.03.19. 18:46:18

@Sárga Pecsenyekacsa: jajaja.
de most komolyan. szerinted a miniszterelnök jelöltek -bármilyen csoportosításban- tudnának értelmesen beszélgetni/vitatkozni "elmúltnyolcév" "simicska" "felcsútipolgármester" "simonmilliók" etc... nélkül, úgy, hogy kiderüljön az ország és annak kormánya vezetőiként mik az elképzeléseik a jövőt illetően? mert szerintem nem.

Zeppeliner 2014.03.19. 19:07:32

Egy Vécsey gránátot úgy bevágnák ezek közé :-P

Sárga Pecsenyekacsa 2014.03.19. 19:11:49

@Algopirin: Én elmondtam a véleményemet erről abban a hozzászólásomban, amelyre reagáltál. Amúgy kösz. :-D

hederg 2014.03.19. 19:20:47

Minden diktatúra vörös fehér vagy barna...a saját különitményeseit, pénzelt támogatóit kialakítja! Ez a Fidesz élcsapata olyan mint a munkásőrség vagy a német és olasz példákat ne is említsük! Szégyen!

fidesz 6 tagkönyv 2014.03.19. 20:06:36

Cigány Össze Fosás,csak meg kell nézni a képet.Ilyen fejjel és kimennek az utcára.Hát sírhatnak a Magyarok,ezek védik meg a vidéki IQ-bajnokokat.Szégyen

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.03.19. 20:53:40

Nekem az tetszik nagyon, hogy az egyik mondja, hogy semmi közük a kormányhoz. Bayer meg elmondja, hogy hogy mentették meg a kormányt...
Az egy dolog, hogy hülyék, de még arra se képesek, hogy azonos módon legyenek azok.

vitéž munkášőr 2014.03.19. 21:26:25

@Lord_Valdez: ez azért van, mert mindegyiket más-más galaxisból származó ufók rabolták el és anal izélgették meg

jéhát 2014.03.20. 00:53:36

@Hamajd: ital és cigaretta fogyasztói társadalom, avagy éljan a nemzeti alkeszmenet :-)

gazoló 2014.03.20. 07:45:30

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezeknek a 'téjeszcséből szakajtott 'agitprop tikároknak nem szólt senki wazz,hogy "Onoda Hiró második világháborús veterán" is befejezte!!!

közrabszolga 2014.03.20. 08:53:04

Egy tanulságos kis videó. A csúti rühes kutya hogyan nyír ki egy falubéli cigány családot akik nem rejtett erőforrások akarnak lenni, hanem valódi értéket termelnének:
www.atv.hu/videok/video-20140319-varadi-andras-eb

Ez a csúti rühes kutya lesz Magyarország miniszterelnöke újabb 4 évig???
Ez az ország meg a sok birka valóban megérett a pusztulásra!

Doberdo 2014.03.20. 09:23:53

Tegyük fel, hogy Orbán Viktor nem tartja be a CÖF által részére kiadott megállapodást.
Akkor a CÖF elzavarja majd a Viktort ?
Na erre nyilatkozzon a Tamás politológus- paloeontológus !

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2014.03.20. 10:04:03

"Önmérséklet és tisztesség! "

Szerénység, Csizmadia elvtárs! Amit a legjobban szeretek magamban, az a szerénység.

közrabszolga 2014.03.20. 12:49:48

Elolvastam a "Narancsbőr" című könyvet.
Nos kedves fórumtársak a teljesen felesleges és értelmetlen írogatást, és pofázást be kell fejezni!

Mindenki tegyen szer fegyverekre és VEGYÜK VISSZA AZ ORSZÁGUNKAT a rühes mocskos csúti patkány maffiájától!!!

Hamajd 2014.03.20. 13:02:01

@közrabszolga: ......és mi legyen forradalom, vagy ellenforradalom?

közrabszolga 2014.03.20. 13:56:37

@Hamajd: Népfelkelés a magyar és emberellenes maffia ellen.

lich10 2014.03.20. 16:07:24

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, a krionidák meg röhögnek a markukba. :)

közrabszolga 2014.03.20. 18:36:01

A maffia dolgozik.

"Meghalt Welsz Tamás, a Simon-ügy érintettje

Meghalt Welsz Tamás, a Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozó csütörtökön
Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel közölte: "A Simon Gábor ügyében ismertté vált W. Tamás elhalálozott. Halálának okát az arra hivatott hatóságok vizsgálják."A vállalkozót csütörtökön akarta kihallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség. Egy rendőrautó ment érte Logodi utcai irodájához, ahonnét bilincsben szállították el, menetközben azonban rosszul lett és az autóban életét vesztette."

Szóval most MAGYAROK TÉNYLEG FEGYVERBE!!!

Hamajd 2014.03.21. 12:38:30

@közrabszolga: Csak nem a jó öreg ciánkapszula?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.03.21. 13:11:11

@közrabszolga:
"A vállalkozót csütörtökön akarta kihallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség. Egy rendőrautó ment érte Logodi utcai irodájához, ahonnét bilincsben szállították el, menetközben azonban rosszul lett és az autóban életét vesztette."

Legalább mondanának valami egybehangzót, mert ez az ügy, leginkább a mindkét oldalon felmerülő összeesküvés-elméletek hatására kezd tragikomédiába fordulni már egy nap után:

index.hu/belfold/2014/03/21/fegyverhez_akart_jutni_welsz_tamas/

"A Hír 24 is azt írta, hogy Welsz öngyilkosságot követhetett el. „Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni” – a lap szerint ezt mondta a kiérkező rendőröknek."

Majd ezek a rendőrök bilincsben elvitték kihallgatásra, ahelyett hogy mentőt hívtak volna neki. Ez totál életszerű...

süti beállítások módosítása