Skip to content


       Szűrés lista

Tojjad Józsi

Végre nem kell többet megbotránkozni a dugóban állva. Karcsi és Kálmi többet nem fog a lapátra támaszkodva nézelődni és Jocó sem fog az útpatkán cigizni. Az útfelújítások menni fognak pikk-pakk mert megjött a forradalmi talicskafigyelő-rendszer  :


"
  • Munkásai többnyire a lapátra támaszkodva dohányoznak?
  • Az elhordandó domb az este végére nagyobb lesz?
  • Jól dolgozó munkatársait nem tudja díjazni?
  • Munkatársai megítélésében csak a pletykákra tud hagyatkozni?
  • Kénytelen hosszabb ideig dolgozni egy-egy területen, építkezésen, mint szükséges lenne?
  • Folyamatosan eltűnnek a munkaeszközök?

A Talicskafelügyelő – a magyar piacon egyedülálló – ellenőrző rendszer. A rendszer fejlesztésének célja, hogy a nehezen ellenőrizhető építőipari és földmunkások folyamatos teljesítményét mérje, mindezt egy egyszerű kezelésű, esztétikus és igényes kialakítású kis eszközzel. A rendszer alapját adó checkingsystem a legmodernebb technikák– GPRS, GPS, RFID és internet – alkalmazásával képes követni a munkára kiadott talicskák mozgásának idejét és távolságát, ezáltal információt ad a kubikusok tevékenységéről vagy lazsálásáról. A checkingsystem alkalmazója – 1 évre visszamenőleg a világ bármely pontjáról – online tájékozódhat munkásai teljesítményéről személy, időbeli vagy munkavégzési hely bontásában."

Címkék: bizarr munkás

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr31175573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berrick 2007.09.24. 16:21:20

Magyarország..... ! Csak az bánt, hogy a sok lógós köcsögöt a mi adónkból tartják el ( fizetik )

Az ilyeneket be kellene terelni egy szobába és vaslapáttal agyonverni. Hamár ők nem dolgoznak vele. .