Skip to content


       Szűrés lista

Kraken próbálta felfalni Hajdú Péteréket?!

Egy nagy lófaszt, csak a story online elbaszott értékrendű szerkesztői megint kitettek magukért. Itt a teljes szöveg - külön kiemelve a sarkítások, csúsztatások, baromságok hada.
"Félelmetes élményben volt része Sarka Katának és Hajdú Péternek a mauritiusi nyaralásuk során. A tenger mélyén ugyanis rájuk támadt egy óriáspolip. Szerencsére sem Péternek, sem Katának nem esett komolyabb baja.
A szerelmesek különleges dologra vállalkoztak Mauritiuson. A fejükön egy burával egy kis motor segítségével 10 méter mélységig lemerültek, ahol nem mindennapi dolog történt velük. Először csak egy nagy csattanát hallottak, majd azt látták, hogy a burájukra rátelepedett egy hatalmas polip. Kata szerint nagyon félelmetes volt a helyzet.

Ráadásul a búvár, aki elméletileg a segítőjük lett volna, eltűnt a szemük elől, így azt sem tudták, mit tegyenek. Végül megnyomták a burán lévő pánikgombot, ám ekkor a polip furcsa folyadékot lövellt rájuk, ami beszivárgott hozzájuk. Nagyon megrémültek, mert azt hitték, méreganyag került a burájuk alá. Szerencsére nem így történt, de Kata bevallotta, egy pillanatra bizony halálfélelme volt. Szerencsére a történet pozitív véget ért, mindenki épp bőrrel megúszta a kalandot. "

Kár, hogy ez a szörny nem falta fel őket elevenen! Viszont nem értem: ki a tököm készítette a képet? És mit vigyorok rajta a dagadt fejű és a nője, bazi nagy halálfélelmében?
Amúgy ha valaki szeretne hasonló gumipolipos félelmetes képet lőni a nagyszoba sarokpolcára,  itt tud rendelni hozzá kis aranyost!


Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr39329420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moRtiZ 2008.02.07. 13:58:02

Lol! :D:D A mérgező oriáspolip :D:D:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.07. 14:03:42

Ez a 2 nappal ezelőtti Lilu-villantást is übereli ...

A félelmetes poliptámadás ...xDD

killah 2008.02.07. 14:47:35

fehér cápát rájuk!!!

Ed Wood 2008.02.07. 15:29:02

Plágium! Ezt én találtam ki!

Gyulus 2008.02.07. 15:30:07

Ez a poszt jó, de akkor lenne mégjobb, ha oda lenne mellé írva, hogy a valóságban mi történt, már ha egyáltalán valami.
A storyonline szörnyű, úgy ahogy van.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.07. 15:46:46

Semmi nem történt ... kávészünetben kamuból összeütötték a "hírt" ....:-)

süti beállítások módosítása