Skip to content


       Szűrés lista

Újabb Charta - most a muszlimok

Lehet, hogy tényleg Magyarország a világ legrasszistább országa? Mert egy vicc, ami itt folyik. Most a Magyar Iszlám Közösségnek csípi a szemét a barna eső.

"Elítélendő az iszlamofóbia, az iszlám vallást hátrányosan megkülönböztető magatartás, mert az ugyanúgy a rasszizmus egyik formája, mint az antiszemitizmus vagy más fajgyűlölő megnyilvánulás.

Javaslatuk szerint Magyarországnak teljes mértékben alkalmaznia kellene a diszkriminációellenes, faji egyenlőségről szóló uniós irányelveket. Ezért arra kérték a magyarországi politikai pártokat, hogy - ha még nem tették meg - írják alá és alkalmazzák az Európai Politikai Pártok Rasszizmusmentes Társadalomért Chartáját."

Íme, itt van a Charta egy pdf-ben, magyarul. Zsidók, melegek, romák, muzulmánok, még valaki? Kimaradt valaki? Ki nem alapított, szervezett még Chartát? Ja, a csoró magyarok? Ti csak szépen dolgozzatok, pörögjön az a kurva GDP, kell az adóbevétel!

"Ugyanígy a magyarországi hatóságokat arra kérték, hogy a tiltott rasszista anyagok terjesztésének megakadályozása céljából hozzanak az internetszolgáltatókról szóló jogszabályokat, és alkalmazzák azokat. "

Újabb jólképzett szakemberek, szűrjük, szűrögessük az internet! Mert akkor alapból megváltozik minden, és szépre , jóra fordul az ország!

"A Magyar Iszlám Közösség hivatkozott a Tárki 2008. szeptemberi reprezentatív mérésére, mely szerint a magyar társadalomban az arabok a leginkább elutasított népcsoport. A válaszadók több mint 80 százaléka utasította el arab menedékkérők befogadását, ráadásul a más kisebbséget szívesen befogadó válaszadók 83 százaléka is így nyilatkozott."

Nem értem miért kell ezen csodálkozni, szerintem minden országban ilyen számok jönnének ki. Mert ki szeretne külföldieket befogadni? Nincs itt elég kisebbség? Ha pedig munkaerő kell, akkor van elég külhonba szakadt magyar, akiket szívesen látunk ... 

-Elnézést, fogadna Ön be arabot?
-Nem.
-Kínait?
-Nem.
-Négert?
-Nem.
-Indiait?
-Nem.
-Törököt?
-Nem.
-Bárki mást?
-Thai nagymellű ikerlányokat, őket ... talán.
-Köszönöm Rasszista Úr, hogy időt szakított a kérdőívre.

Címkék: charta

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr5707169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.10.10. 15:20:33

Szerintem mi meg alapítsuk meg a birka magyar adófizetők Chartáját. Mert már elegem van a hungarofóbiából b+.

kill004 2008.10.10. 15:32:35

Na menjenek már a kurva anyjukba! De, most már tényleg!

Fuck Hope! 2008.10.10. 15:36:13

Az üldözött kisebbségek közé nyugodtan föl lehetne venni a szlovákiai és szerbiai magyarokat is.
Egyébként meg a HT-i magyarok mellett az indiaiak is jöhetnek. Velük csak nyerhetnénk(matematikában, informatikában félelmetesen jók, ráadásul a húst sem eszik el előlem).

Perillustris 2008.10.10. 15:43:17

Hát ez miért meglepő?

Múltkor is tele volt a média az arabolós gyilkossal. Még jó, hogy félünk!

A f arab lókról ne is beszéljünk, mert akkor kiderül, hogy minden összefügg mindennel.

Johnny336 2008.10.10. 15:45:16

Fuck Hope! 2008.10.10. 15:36:13

Eleszik előled, de ők fizetnek érte a boltban, és nem ellopják...van különbség.

Egyébként tényleg kellene indítani valami mozgalmat, hogy Adót Ténylegesen Fizetők Szövetsége. Aztán csinálhatnánk Chartát, hogy "ítéljük el az adófizetőket érő hátrányos megkülönböztetést".

Ez a réteg van tényleges kisebbségben az országban. Nem a sok náczirasszistafasiszta által üldözött népcsoportok tagjai.

Geza 2008.10.10. 15:49:12

Jó. Akkor az antiszemitázóknak (=sémi-ellenességgel vádaskodóknak) tudnám javasolni, hogy ha tudnak konkrét esetről, tegyenek feljelentést, ui. az alkotmány szerint törvény előtt mindenki egyenlő megítélés alá esik.
Addig meg lehet a pofát súlyba tenni, b.sszák meg, hiába látják, hogy a zsidók egyre több pénzt pumpolnak ki belőlünk, már azoknak se jut sokáig, nekik meg pláne nem.
Amúgy meg hogyan is állunk a másik oldalra nézve? Náluk már nem jár halálbüntetés a kereszténységet hirdetőknek és az azt felvevőknek? Vagy még mindig? Ejnye no, lehetne talán menni k.rva sürgősen először a saját porta előtt söprögetni kirekesztés-ügyileg.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.10. 15:51:54

"Elítélendő az iszlamofóbia, az iszlám vallást hátrányosan megkülönböztető magatartás, mert az ugyanúgy a rasszizmus egyik formája, mint az antiszemitizmus vagy más fajgyűlölő megnyilvánulás.

Ezek az "iszlámok" az egyik legnagyobb rasszisták, akiket világra baszott a föld :) Nevetséges
Meg lehet nézni mi folyik nálunk Ausztriában, vagy Németországban.
A srákányfűárus ruhába öltözött retkek, a törvényenkívüliek, és hadd ne soroljam.
Mondjuk itt elérték azt, hogy Karintiában nem építhetnek mecseteket, és ha jól emlékszem Svájcban is népszavazás van erről. Nem baj mi fogadjuk be őket.

Berrick 2008.10.10. 15:56:02

Ezúton kérném hogy írja alá mindenki a "birka magyar adófizetők Chartáját".


1. Ha betörnek hozzánk a cigányok ( uborkát lopni ) akkor szeretnénk kijönne a rendőrség és elverné őket gumibottal, ha nem és megvédem magam akkor ne engem csukjanak le.
2. Szeretnénk ha a zsidóktól hemzsegő magyar politika megváltozna és nem lopnák szét az országot ( lsd: M6 autópálya , 4. metro ) hanem munkahelyet teremtenének jó fizetést adnának hogy ha már el kell tartani a sok semmirekellőt és nyugdíjast akkor legyen miből.
3. Szeretnénk ha az adónkból a magyar gyerekek is kapnának tankönyvet meg segélyt, lenne elég bölcsőde, óvoda és iskolák minőségi oktatással és fűtéssel, az befolyt pénzek nem segélyekre mennének el.
4. Szeretnénk ha nem az egyszerű adófizetőt cseszegetné az APEH hanem azokat a kínaiakat akik benne vannak az 5 legnagyobb adótartozással rendelkező ember között.
5. Szeretnénk ha a Szolvákiában, Szerbiában, Erdélyben élő magyarokért kiállna a tetves kormányunk és megvédené őket és nem behúzná a fülét farkát
6. Szeretnénk ha a média nem tusolná el az ügyeket hanem tényszerűen feltárná azt mi is történt valójában legyen az cigány , magyar vagy bármely más ügy.
7. Szeretnénk alkotmányos jogot arra ha a nép úgy gondolja nem jól vezetik az országot akkor a kormányt leválthassuk.

Úgy gondolom alakíthat Cartát itt aki akar nem lenne rá szükség ha azok akik alakítják nem adnának okot arra, hogy utáljuk őket.
Tehát szeretnénk Magyarország helyett egy másik országot ahol normális és élhető körülmények vannak.

Geza 2008.10.10. 16:09:46

:off
Ez nem arabos, hanem négeres, de most láttam egy érdekes videót, ahol Mandela egy érdekes kis dalocskát énekel. www.kuruc.info/r/1/29233/
A dalban előforduló 'amabhulu' kifejezés a szótárak szerint nem egy az egyben a feliratban szereplő 'fehérek'-et jelenti, hanem az ott azzal egyenértékű 'búrok'-at. Nesze neked, Nobel-békedíj...
:on
Ezt ugye eltűrették a nyugati világgal, szóval nem kell várni, hogy az arabokra rászólna bárki is. Meg kell nézni Dél-Afrikát, na kb. az lesz itt is úgy max. tíz éven belül.
Hacsak persze..., na és itt jön az MG42-nek és társainak a felsorolása. (Sajna smiley nélkül.)

Fuck Hope! 2008.10.10. 16:20:33

Jhonny336:

Úgy tudtam, hogy a túlnyomó többségük vega. (mondjuk találkoztam már talajrészeg szírrel is, szóval sokmindent nem jelent).

Narrátor (törölt) 2008.10.10. 16:43:29

Elgondolkodom, mi lenne jobb? Egy talpnyaló magyar kormány vagy némi arab gyarmatosítás? Utóbbi esetben egy kis saria szerintem nem ártana, ahol pl. levágják a tolvaj kezét.

Bezuhov. 2008.10.10. 17:06:33

hehe...akkormost hozzájuk csatlakozni a fog a széljobb??
Ők szimpatizálnak az ilyenekkel, mint Irán pl :-)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.10.10. 17:21:07

Bezu: A kuruc újabb tudathasadást szenved, gondolom már nem is írják hanyadikat. :D

Amúgy marhára nem értem. Eddig is sipákolta a hatalmas antiszemita veszély miatt. A sémi népcsoportba beletartoznak az arabok is. Akkor meg mi bajuk?

Mellesleg demokrácia van. Ha ők mondják legyen: A magyar egy xenofób (rasszista, fasiszta, náci, homofób, antiszemita stb...) nemzet. Ők demokraták. Akkor vegyék tudomásul a többség óhaját. Akinek nem tetszik az húzhat el, mondjuk "Szlovákiába", a tót egy európéer befogadó nemzet.

Geza 2008.10.10. 17:21:17

Fuck Hope! 2008.10.10. 16:20:33:
"mondjuk találkoztam már talajrészeg szírrel is, szóval sokmindent nem jelent"
Ilyennel már én is, mondhatni nem véletlenül ragadt rajta a 'Szeszbollah' név :).

Geza 2008.10.10. 17:25:52

Narrátor 2008.10.10. 16:43:29:
"Utóbbi esetben egy kis saria szerintem nem ártana, ahol pl. levágják a tolvaj kezét."
Ezzel csak ott a baj, hogy a saría szerint a te szavad mint nem muszlimé nem számít a bíróságon, egy muszlim férfié (vagy két muszlim nőé) viszont igen, azaz ha van egy haragosod, annak elég kijelentenie, hogy megloptad, az ő szava ellen a tiéd nulla, és már nem fogod tudni megtapsolni a bírót...

hami · http://toriblog.blog.hu 2008.10.10. 17:46:39

Srácok, a címben a muszlimok kifejezésre kéne cserélni az iszlámok szót. :)

Bocs, tudom, stb. :) Nekem is szoktak beszólni ilyen téren.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.10. 18:02:29

Ha a házamba fogadom a jóképű, jégkék szemű, tejfölszőke Jürgent Hamburgból, rasszista vagyok-e? :)

nigel 2008.10.10. 19:59:44

Az arabok a leginkább elutasított népcsoport? Vajon miért lehet ez? Azért esetleg, mert egyes muszlimok képesek lennének simán kibelezni csak azért mert, mondjuk keresztény vagy? Vagy azért mert, elözönlenek egy országot, leszarják annak törvényeit, társadalmi, kulturális, vallási szokásait? Basznak megtanulni a nyelvet. Aztán meg ők vannak megsértődve ha nem engedik nekik a mecsetek építését. Vagy simán kinyírják, aki egy rossz szót mond a koránról. Az angoloknak, németeknek, hollandoknak tele van velük a cerkája. Az hiányzik még nekünk, hogy tömegesen jöjjenek. Mire észbe kapnánk már iszlám magyar köztársaságot követelnének, meg csadort a nőkre. A faszomat.

nigel 2008.10.10. 20:01:06

Ha e miatt rasszista vagyok, akkor vállalom!

Berrick! A 7 pontodat hol kell aláírnom?

mind2 (törölt) 2008.10.10. 20:26:22

Én szeretem ezen ország minden polgárát.
A több mint 3 millió nyugdíjast, hisz ők egész életüket ledolgozták, csak azért , hogy nekünk jó legyen. Ezen belül és részben kívül a 800.000 rokkantnyugdíjast, a több tízezer 43 éves nyugdíjast ( volt nyomozók, rendőrök, tűzoltók, katonatisztek ) ezen belül és részben kívül a több százezer segélyezettet, az összes, - felzárkóztató osztályba szökőévben járó sok tízezer ,- jövő reménységét, az összes holokauszt túlélőt, nekik még az összes bűnömért is vezeklek, persze azokért is, amiket egy ősöm se követett el soha a rohadt életben, minden tótot, románt, németet - svábot, szerbet, arabot, kínait.... MINDENKIT szeretek, mindenkivel toleráns vagyok, mindenkire mosolygok, mindenkit befogadok,elviselek, megértek, etetek, mindenkiért dolgozom és adózok, hogy nekik könnyebb legyen, Hogy jól érezzék magukat ebben az országban. Megígérem, hogy minden nap bocsánatot fogok kérni azért, hogy élek még, hogy nevelek gyerekeket, hogy fizetek adót, hogy kereszt lóg a nyakláncomon, egész addig amíg meg nem döglök. Veletek együtt.

ikszD 2008.10.10. 20:39:25

nigel 2008.10.10. 19:59:44
Az arab/muszlim szót tessék kicserélni zsidóra és ugyan azt kapjuk! De egyetértek

Tintahal Kombájn 2008.10.10. 20:51:21

Vegyük tudomásul, hogy a magyar egy xenofób nemzet? Járjunk örömtáncot? Hergeljük a népet egy már teljesen lejárt gépsóderrel, amit már nem tudom hény jobbos "polgárpukkasztáson" elsütöttek?

Kedves zero, ne használj kettős mércét, egy blogírónak felelőssége van. Arról is tehetsz épp ezért, hogy ilyen kommentek jönnek utána, de azért pedig mindenki maga szégyellje magát. Hungarofóbok... bazdmeg...

mind2 (törölt) 2008.10.10. 20:57:53

Hülye vok, elfutott a méreg, amikor ezt az egészet olvstam, és egyből ( indulatból ) írtam :)
Lehet inkább azt kéne mondani, minden egyes újabb " jelentkezőnek ", hogy tudod mit ? Tépj sorszámot és állj be a sorba :)

Corry 2008.10.10. 21:01:17

Alapítsuk meg a "Mi tartjuk el az országot" chartát is, ahova a kéyszerből, vagy önként rendesen adózó emberek lépnének be és vonuljunk fel a hátrányos megkülönböztetés ellen. Én miért nem mehetek 43 évesen nyugdíjba és a másik ugyanilyen irodai munka mellett meg miért teheti ezt meg? Sok ember meg nagyobb betegséggel dolgozik, mint egy-két rokkantnyugdíjas... Ez nem diszkrimináció kéremszépen? És az egyéni válalkozók között miért pont a média munkásai és színészek kapnak pozitív megkülönböztetést és miért nem az egészségügyiek?

mind2 (törölt) 2008.10.10. 21:13:09

Corry
Najah, olyan hogy Adózók Pártja :) De két hét múlva már jönnének a jelentkezők, hogy szeretnének tagozatokat :)
- cigány adózók tagozata
- arab adózók tagozata
- kínai adózók tagozata
És ha ellenállnánk, hogy fentiek nem igazán léteznek, akkor megvádolnának azzal, hogy kirekesztő a pártunk :) Valószínű mi lennénk az egyetlen párt, aki MAGA teremti meg magának a befizetett adóval a pártfinanszírozási alapot. Lenne saját nyugdíjrendszerünk is.... istenem de késő van ::)))

more 2008.10.10. 21:45:38

mind2, nekem tetszett a szonoklatod a szeretrol:))))) jeeeee, te ezt meregbol irtad??? hat pedig ez pontosan igy korrekt, ha egy pontjat is maskepp gondolod, ki se mondom, h mi vagy, ugyis tudod:))))

Corry 2008.10.10. 21:50:23

Az adózók pártja egy kisebbség ma Magyarországon. De ezzel a kisebbséggel ma a kutya sem törődik, ez meg is látszik az országon, itt kérem mások a prioritások.
Persze a mai demokrácia csapdája az, hogy a többség az állambácsiból él, és azokra szavaz, akik többet vesznek el az adózó kisebbségtől a többség javára.

Ha meg jönnének a tagozatok, asse baj, max kevés tagot fognak számlálni és lesznek konkrétumok amiket szóvá lehet tenni. Mert ha ma mondjuk százalékokkal operálsz cigány, arab satöbbi kérdésekben, akkor jobb esetben fasiszta vagy, rosszabb esetben pedig személyes adatokat jogosulatlanul kezelő, meg politikailag inkorrkt meg még hasonló okosságok.

Horizont 2008.10.10. 22:46:09

mind2 20:26
Gratulálok, ez hátborzongatóan jó kis írás volt.....

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.10.11. 00:24:18

De jó megint itthon Abszurdisztánban :)

Tintahal Kombájn · sardobalo.blog.hu 2008.10.10. 20:51:21

öööö, milyen gépsóder?

Jancsibohóc 2008.10.10. 15:51:54

Nyugodj meg, a svédek is meg a dánok is verik a fejüket a falba a kiba liberális bevándorláspolitika miatt. Nekünk meg még nyomják az arcunkba, hogy "ó gyász, ó dráma Ngowo Ngutubu 300 társával kénytelen osztozni 4 internetre drótozott gépen. Hát a fh@szom. Örüljön, hogy itt lehet és nincs közvetlen életveszélyben. Gyanítom, hogy otthon, Fekete-Afrikában reggelente jó eséllyel átvillanhat az agyán egy 7.62-es lövedék - amit jó eséllyel a neki szánt segélyből vettek. Tudjátok, mint a szórakozni vágyó kisebbség. Csak ott nem tányérostévét vesznek a segílykébűl, hanem AK-t.

ja igen és elhatárolódok a fenti rasszista és uszító kijelentésektől.

Lithium78 2008.10.11. 02:10:43

Lehet, h hülye kérdés, de mennyire vannak jelen nálunk az arabok? itt Pécsen nem nagyon láttam még belőlük, max az egyetemen párat.

mind2 (törölt) 2008.10.11. 11:01:27

Utálni fogtok, de nem állhatom meg, hogy ezeket be ne másoljam.
" A Magyar Iszlám Közösség története 1988-tól napjainkig [szerkesztés]
Az elmúlt években a MIK-nek számos imaháza volt. Imádkoztak a Mikó utcában, a Teréz körúton, s számos más helyen. 1988-tól a magyar muszlimok száma folyamatosan gyarapodott, ami az iszlám vallásra történő áttérésekből adódott. 1996 végén a birtokukba került elővásárlási joggal, jelképes összegű bérleményként a Budapest XIII. kerület Róbert Károly krt. 104 szám alatt lévő lerobbant ingatlan, amely régen mint gyógyszertár üzemelt. Ezt az ingatlant azóta felújították, s ma is ez a Magyar Iszlám Közösség központja. Ma a Magyar Iszlám Közösségnek 600 tagja van országszerte "

" KERESZTÉNYEK MA A MUZULMÁN VILÁGBAN
A radikális iszlám mára számos keresztény lakta muzulmán országban teret
nyert, és célja a saría elterjesztése az iszlám világban, ami nemcsak megnehezíti
az ottani keresztény kisebbségek életét, de puszta létük is veszélybe kerül. Ez az
oka tömeges kivándorlásuknak Európába, az Egyesült Államokba, Kanadába és
Ausztráliába. [...] Az 1993 óta Egyiptomból, Irakból, Jordániából, Szíriából,
Libanonból, Palesztinából, és Izraelből emigrált arab keresztények számát több
mint 3 millióra becsülik. Az utóbbi tíz évben a Közel-Keletet elhagyók aránya
26,5%-ról 34,1%-ra emelkedett.
Meg kell említenünk a muzulmán országok súlyos keresztényellenes atrocitásait
is. Iszlám fanatikusok brutálisan lemészárolták az algériai Orán püspökét, Pierre
5
Claveriét (1996), hét Tibehirini trappista szerzetest (1999), négy Fehér Atyát
(1994) és hat nővért. A gyilkosságokat több muszlim szervezet elítélte. 2001.
október 28-án a 156 milliós (96%-ban muszlim) Pakisztánban – ahol 3,8 millió
keresztény él – muzulmánok megtámadták Bahawalpur Szent Domonkos
templomát, és agyonlőttek 18 keresztényt. 1998. május 6-án John Joseph
katolikus püspök öngyilkosságot követett el, tiltakozásul a blaszfémia törvény
ellen, amely halállal büntet mindenkit, aki – „szóval, tettel, utalással; közvetve
vagy közvetlenül” – megsérti Mohamed prófétát. Ha valaki Jézus Krisztust Isten
Fiának meri nevezni, ezzel már meg is sértette Mohamedet, mert ő mondta,
hogy Jézus nem Isten Fia, csak „szolgája”. Ez a törvény állandó életveszélyt
jelent a keresztények számára.
Nigériában – ahol 13 szövetségi állam bevezette a saríát – több ezer keresztény
lett a véres események áldozata. Komoly keresztényellenes megmozdulások
voltak a Fülöp-szigetek déli részén, a 212 milliós, legnépesebb muszlim
államban, Indonéziában, Jáván, Kelet-Timorban, és a Maluku-szigeteken is. A
legtragikusabb – és sajnos a Nyugat által elfeledett! – helyzet azonban
Szudánban van, ahol az északiak arab muzulmánok, a déliek pedig fekete-afrikai
keresztények és részben animisták. Az országban G. M. Nimeiri elnök uralma óta
polgárháború dúl a saríát Észak-Szudánban bevezetett és a kereszténységét
védő Dél-Szudánra erőszakkal kiterjeszteni akaró felek között. Észak-Szudán
teljes – Nyugati olajexportjából finanszírozott – haderejét beveti, hogy
elpusztítsa a keresztény településeket, megakadályozza humanitárius segélyek
szállítását, elpusztítja a dél-szudániak létfenntartáshoz nélkülözhetetlen állatait,
és portyáikban főleg keresztény nőket ejtenek foglyul, akiket Északra hurcolva
megerőszakolnak, rabszolgának vagy ágyasnak adnak el idős, gazdag férfiaknak.
Az Amnesty International 2001-es jelentése szerint: „az 1983-ban kiújult
polgárháború 2000 végéig körülbelül 2 millió halálos áldozatot követelt, és több
mint 4,5 millió embernek kellett szülőföldjéről elmenekülnie.” A légitámadások,
tömegmészárlások és kínzások következtében tízezrek hagyták el az olajban
gazdag Felső-Nílus vidéki otthonaikat.
A Nyugat – melynek Szaúd-Arábia a legnagyobb olajszállítója – nem érdekelt a
bilaterális kapcsolatok megzavarásában. A vahabita ország nemcsak templom
vagy akár a legkisebb kápolna építését tiltja, de a mise vagy a keresztény hitre
utaló bármilyen jel is a legszigorúbb büntetést vonja maga után. Az 1 millió
Szaúd-Arábiában dolgozó keresztény vendégmunkást erőszakkal megfosztják
hite gyakorlásától. Csak a külföldi olajtársaságok tulajdonát képező épületekben
misézhetnek, s a hívők ekkor is elbocsátásukat kockáztatják. Szaúd-Arábia
eközben – ahelyett, hogy saját szegényeiről, vagy a többi mohamedán ország
nincstelenjeiről gondoskodna – olajdollár milliárdokat költ európai mecsetek és
medreszék építésére, valamint a Nyugatra küldött imámok finanszírozására.
Gondoljunk a római Monte Antenne mecsetre, amihez a telket az olasz kormány
adományozta, s melynek építési költségeit Szaúd-Arábia viseli, hogy Európa
legnagyobb mecsetje a kereszténység szívében hirdesse az iszlámot "

Bocs.

nigel 2008.10.11. 11:18:28

Mind2! Pont erről pofáztam én is. Miért legyek én megértő a muszlimokkal, amikor már azért kinyírnának mert keresztény vagyok? Sajnos az EU homokba dugja a fejét. A saját liberális bevándorlási politikája miatt előbb-utóbb európában is számítani lehet majd az általad leírt atrocitásokra. Arról nem is beszélve, hogy a madridi és a londoni terrortámadásokat is olyan muzulmánok követték el, akik már Spanyolországban, vagy Angliában születtek, vagy éltek huzamosabb ideje. Az is érdekes, hogy a gazdag arab államok miért nem segítenek a csóró palsztinokon? Mert a szegény rétegeknél könnyebben terjeszthető a szélsőséges iszlám? Remélem mi nem követjük el azt a hibát mint a nyugat-európai országok.

nigel 2008.10.11. 11:27:43

Erről jutott eszembe, hogy amikor Angliában voltam, láttam egy riportfilmet amiben pont a muszlim témáról szó. Egy szakállas pizsmás 30 körüli arab azt ecsetelgette hosszasan, hogy ezek az angol nők milyen erkölcstelenűl öltözködnek és meg kéne tiltani az ilyen dolgokat, mert az sérti az iszlámot. Bakker! Mindezt Angliában mondta és mindezt valamilyen arab nyelven mert angolul kurvára nem tudott.Pofátlan egy népség. Önérzet az van, de a befogadó ország szokásaira szarnak keményen. Na erre mondják az angolok, hogy :Eat pork, or get out! és kurvára igazuk van.

mind2 (törölt) 2008.10.11. 11:57:31

Igen, nézd csak meg a Dubai - ban épülő futurisztikus mesterséges városokat, dollármilliárdok ömlenek ilyen projektekbe a gazdag államokban, és nincs pénz Afganisztánra, Pakisztánra ? Egyébként meg az álszentségről annyit, hogy az undorodva leszólt - förtelmes erkölcsű - Nyugat országaiba íratják a kölykeiket, hogy KLASSZIKUS tudást és versenyképes végzettséget szerezzenek. Egyszerűen arról van szó, hogy ha én Szaúd - Arábiába mennék nyaralni :) akkor biztosan nem rövidgatyában meg pántos pólóban flangálnék az utcákon, egyszerűen azért mert ott más a szokás és a norma. És egyszerűen csak tiszteletben tartanám azt. Talán nem olyan nagy kérés a mi szokásainkat és normáinkat is tiszteletben tartani, vagy igen ? Mert ha kivitelezhetetlen, akkor tényleg csak annyit mondanék : nem érzed itt jól magad ? Akkor menj vissza oda, ahol jól érezted magad. Vagy tényleg, mi a fenéért is jöttél el onnan :)) ??????? Tudtommal nem kötelező itt élni, és tudtommal egy arab - siíta / szunnita - államban sem folyik polgárháború, hogy menekülni kéne. Vagy ha már menekülni kell, akkor a cél miért nem egy testvéri ország ??

kill004 2008.10.11. 12:51:18

Nos, egyszer már belinkeltem. De talán nem árt mégegyszer.

front14.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=64

kill004 2008.10.11. 12:53:17

bocs, lemaradt: így talán érthetőbb az egész európai muszlim kérdés.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.11. 13:10:59

"Fémtolvajok vágták szét a monorierdei katasztrófában összeroncsolódott vonatot
Egymillió forintot érő vas tűnt el a roncsból."

index.hu/x?cbl=1&c15_15=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbulvar%2Ffmtm7806%2F

Csak sikerült belekeverni a romákat, yesss

persze, az is lehet, hogy a muszlimok voltak

nyelv-ész 2008.10.11. 13:18:13

Ha már tolerancia:

Én egy olyan vallást gyakorlok, amelyik szerint nincs olyan hogy tolerancia, de aki ezt nem tolerálja, az nácifasiszta.

ikszD 2008.10.11. 14:08:56

nyelv-ész 2008.10.11. 13:18:13
Zsidó vagy?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.11. 14:24:38

"Csak sikerült belekeverni a romákat, yesss"

Bizonyára egy pedagógus család ment ki a pályaudvarra egy IFA-val, hogy szétflexelje a vonatot....ezek után kijelenthető, hogy rásszistá az, aki azt gondolja, hogy norvégok vágták szét pofátlanul a roncsot, egy kis segílykekiegészítés gyanánt, és az is rásszistá aki azt mondja, hogy ez kegyeletsértés. De én azt mondom, hogy a KURVA ANYJUKAT!

Más. Hullanak a náczikok :(

Jörg Haider elhunyt autóbalesetben. (???)
Itt egy egész korrekt cikk, a vége szervesen kapcsolódik a muszlimokhoz:

index.hu/politika/kulfold/jorg3775/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.11. 15:35:43

Jancsibohóc
És az micsoda, aki nem vett észre semmit? Tettestárs?
1millió forint, 50Ft/kg-val számolva, az annyi, mint 20 tonna. Ahhoz hány ember, daru, teherautó kellhet?

reKorrekt 2008.10.11. 16:23:33

Kaptam egy mailt. Szerintem innen. A következőket tartalmazta:

"anyád a nyomerátor te torz geci én voltam az egyik és kurva jovolt"

Az email cím:
"kommandos2@freemail.hu"

Dögöljek meg ha tudom ki ez és miért xD

Lithium78 2008.10.11. 17:51:19

Azért mégegyszer felteszem a kérdést, hátha tudja valaki. Magyarországon ma mekkora számban vannak muszlimok?

Lithium78 2008.10.11. 17:57:04

korrekt: ez az üzenet lefordítva kb ezt jelenti:"értékelem az ön hozzászólását, de sajnos nem tudok vele egyetérteni" ;D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.11. 18:11:12

Lithium
A wikipedia szerint a Magyar Iszlám Közösségnek 1250 tagja van. Pándon is elvette 25 cigány a muszlim vallást, mert nagyon közel érezték azt a szívükhöz. Ez nem vicc!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.11. 18:12:14

korrekt
Ezek a gumukrokodilosok, ugye? :D

mind2 (törölt) 2008.10.11. 18:17:51

Lithium 78

600 - tól 30- 50 ezer főig teszika létszámukat, de voltak problémák a Magyar Iszlám Közösséggel, - hatalmi harcok dúltak , pl. a siítákat nem engedték az imaházba - mecsetbe - csak a szunnitákat, aztán állítólag a mi közerkölcsi fertőnk miatt egyre több keresztény honfitársunk csatlakozik hozzájuk - tér át,( szerintük ) pl. ha muszlim lányt vesz feleségül..... szóval a fene tudja, hogy ténylegesen mennyien vannak. Azt állítanak amit akarnak. Ebben az országban csak az adófizetők száma biztos , mert azokat figyeli a APEH, TB, Nyugdíjbiztosító, Statisztikai Hivatal, az összes Önkormányzat összes Adóosztálya, a Népességnyilvántartó, a Rendőrség elit alakulata a számtalan bokorból vizipisztollyal a kézben, az NNYI, az NBH, a Vám és Pénzügyőrség, a Közterületfelügyelet, A Mgyar Államkincstár, meg a kuki tudja, hogy kicsodák még.
Korrekt : az az üzi bizony azt jelenti, hogy nem szeretnek téged :::))))

reKorrekt 2008.10.11. 18:22:14

laspalmas 2008.10.11. 18:12:14

Azaz, lásd itt a crossover reakciót:
vastagbor.blog.hu/2008/08/26/beavis_es_butt_head_a_balatonon

reKorrekt 2008.10.11. 18:29:49

Hogy a témához is hozzászóljak:
Minden náció célpontja lettünk. Látják hogy megtehetnek bármit és ez szomorú. Idő kérdése és mi, magyarok leszünk idegenek a saját hazánkban? Hát faszt. Már bocs. Ezt most ide kell linkelnem, nézzétek meg és 'érezzétek':
www.youtube.com/watch?v=FBFmJCUYHdg&eurl=http://anyulontul.blog.hu/index.php/?page=7

ui: Ne legyen félreértés, ateista (materialista) létemre kifejezetten tisztelem a hívő embereket, hitük testesüljön meg bárm(k)iben is. Sőt az iszlám vallást kifejezetten érdekesnek találom.

reKorrekt 2008.10.11. 18:32:17

Sikerült elbaszcsizom a linket, szóval a helyes url:
www.youtube.com/watch?v=aLK3s9k0Vs4

(bár az előző is megér egy misét ;)

mind2 (törölt) 2008.10.11. 18:44:33

korrekt
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy több köt össze bennünket, mint azt gondolnánk. De talán elsősorban szeretjük a hazánkat. Pont. És nem értem, hogy ha döglött kutyának is gondolnak bennünket mások, és azt hiszik belénk rúghatnak innen - onnan, mégis miért ilyen intenzitással teszik ? Mi kell nekik még ebból a 93 ezer négyzetkilométerből ? A lelkünk :::))?

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.10.11. 19:58:26

mind2, az.

Akkor én muszlim vagyok? Dugkhmm... Volt félig arab barátnőm, de sose gondolkodtunk azon, hogy most kinek mi a vallása :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.11. 20:23:48

korrekt
"Látják hogy megtehetnek bármit és ez szomorú." Itt kimondtad a lényeget, ezért teszik. Mert megtehetik. Mert nincs már tartás az emberekben, mindenki belerokkan a mindennapokba, az ország vezetői is csak gerinctelenségben mutatnak példát, tehát egyre kilátástalanabb a helyzet, az egész élet. Nem emeljük fel a szavunkat az ilyen piti Charták miatt, mert az ország túlnyomó többségének ha nem is mindennapi, de megélhetései gondjai vannak, ami sokkal jobban foglalkoztatja őket, mint hogy reggelente hányan imádkoznak Mekka felé fordulva.
Megérjük még, hogy a Németországban dolgozó török vendégmunkások fognak Pesten tüntetni, mert teszem azt, rasszistán néznek rájuk a határon......

nyelv-ész 2008.10.11. 22:07:45

Nem a Mekka felé fordulással van a baj, hanem hogy a vallásuk összefonódik a radikális politikai nézetekkel. Náluk még a szekularizáció gondolata is istenkáromlásnak számít, mint mondjuk Európában a középkorban.

Egyfelől számonkérik rajtunk a toleranciát, másfelől viszont alig várják, hogy az ő radikális elveik szerint alakíthassák át a társadalmat. Ha ebbe a csapdába belesétálunk, nemsokára a saria lesz a Btk.

Platschu · http://platschu.blogspot.com/ 2008.10.11. 23:27:51

A Charta megalapításával nem értek egyet, de attól még a jelenség létezik. Itt mindenki mindenkit gyűlöl, mert nagyon rosszul élünk és ezért valakit hibáztatni kell. Az arabok vagy törökök sem rosszabbak nálunk és aki nem látogatott el hozzájuk turistaként, hogy legalább egy picit megismerje a kultúrájukat, azok szerintem ne is alkossonak róluk véleményt. A médiában úgy is csak azt látjuk, hogy minden arab potenciális veszélyforrás, hiszen mind terrorista. Ez azért egy nagyon sarkított vélemény, amit sugallnak felénk, ami szerintem nem igaz. Nyilván ott is vannak elmebeteg fanatizált állatok, akik bármire hajlandóak és elvakultak, de a többség szerény, visszafogott életet élt egy olyan, a miénktől eltérő közegben, amit kultúrális örökségként kapott a szüleitől. Ők sem vágynak többre, mint bárki más és nem kell félni tőlük. Az ország csak nyerhet velük, s ilyenkor nem a kirívó esetekre kell gondolni, amikor bűnözőket vagy gyermekelhelyezési perek miatt civakodó szülőket felkap a média, hanem azokat a vállalkozásokat és embereket, akik jobbá teszik az életünket. Tehát lehet irigyelni egy kínai ruhaboltot vagy egy török éttermet, ha egyszer a csóró kis magyarok erre önerőből nem lennének képesek. Ha viszont nem vagyunk rá képesek, akkor nem irigyelve utálni kell őket, hanem nyitottabbnak lenni. Talán ez lenne egy világpolgári gondolkodáshoz vezető út kezdete.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.10.12. 00:49:09

Welcome to Hungary.


Bulvár
Fémtolvajok vágták szét a monorierdei vonatroncsot

Egymillió forintot érő vasat vágtak ki fémtolvajok a hétfőn vasúti katasztrófát okozó, jelenleg a ceglédi pályaudvaron veszteglő vonat roncsaiból - írja a Bors.
A lap információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese is megerőstette, de azt mondta: a rendőrség által fekért szakértők már befejezték a vonat vizsgálatait, így a lopás nem befolyásolja az eljárást.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.10.12. 07:53:20

Platschu,

Ez így van. Pont a héten volt alkalmam együtt dolgozni egy tunéziai meg egy egyiptomi kollégával, mint a ketten hithű muszlimok. Beszélgettünk a vallásukról, a világukról és mondták hogy a muszlimok 0.1 %-a radikális. De hát a CNN azokat nyomatja és hozzánk ennyi jut el a muszlim világból: arab->terrorista.
Van "török ruhaboltos" ismerősöm... a minimálbér után fizet adót. A kínaiak szintén (ha egyáltalán). Szóval engedd már meg nekem, hogy igenis utáljam őket (is) azért, mert a kalapból csak kifele vesznek befelé meg nem nagyon tesznek.

Combi elhatárolódok attól, amit sugallni próbálsz az előző hozzászólásoddal.

Nzoltan 2008.10.12. 08:54:07

Van "török ruhaboltos" ismerősöm... a minimálbér után fizet adót. A kínaiak szintén (ha egyáltalán). Szóval engedd már meg nekem, hogy igenis utáljam őket (is) azért, mert a kalapból csak kifele vesznek befelé meg nem nagyon tesznek.

Ha a magánszférából nem fizet valaki adót, az sokkal kisebb kár, mint ha eltartunk egy állami dolgozót feleslegesen.

Haloperidol 2008.10.12. 09:21:23

Berrick 2008.10.10. 15:56:02

Csúcs a chartád! :-)
Én aláírnám!! Mi lenne, ha nyomnánk egy népszavazást róla?
:D

Haloperidol 2008.10.12. 09:24:30

laspalmas 2008.10.10. 18:02:29
Ha a házamba fogadom a jóképű, jégkék szemű, tejfölszőke Jürgent Hamburgból, rasszista vagyok-e? :)

Rasszista lehetsz, ami pozitív :D, feltéve, ha nem vagy férfi. Ha férfi vagy, akkor a fent vázolt szituáció pozitívból nagyon erős negatívba lendül!
:D

Haloperidol 2008.10.12. 09:27:06

Lithium78 2008.10.11. 02:10:43

Nem az egyetemista arabbal van a legtöbb probléma, hanem a drogkereskedő arabbal. Ezek egyébként leginkább Bp-n vannak, hálistennek.

Platschu · http://platschu.blogspot.com/ 2008.10.12. 09:33:13

misikeh: S szerinted a többi nemzetiségű vállalkozó nem ugyanezt tenné? Hiszen hány multinál vannak szinte minimálbéren tartva az emberek? S most melyik a jobb, ha feketén többet kap vagy legalább bejelentik és akkor egy esetleges elbocsátáskor talán még munkanélküli segélyt is kap? Arról nem is beszélve, hogy legyen akármilyen nemzetiségű a főnök, az itteni példában a török ruhaboltos, attól még a vallásának semmilyen köze nincsen a vezetői képességeihez. Ha napjában ötször imádkozik Mekka felé vagy készült a Sabbathra, akkor az kit érdekel? Megfizeti a munkám és ez a lényeg.

Ha emlékeztek a kitalált néppel, a pirézekkel kapcsolatos közvéleménykutatásra, akkor abból kiderült, hogy a magyarok mindenkit utálnak, ha a létbiztonságukat féltik. Tehát lehet utálni a zsidókat, törököket, arabokat, de ha ők nem fektetnének itt be, akkor még ennyi sem lenne ennek az országnak. S ne felejtsük el az ominózus kettős állampolgárságról szóló népszavazást sem, ahol gyakorlatilkag a magyarok tagadtak meg magyarokat. Erről miért nem szól a fáma? Ilyen szégyent nem éltünk meg a történelmünkben, hogy a saját nemzetiségű esetleges munkavállalók nem kellettek az anyaországnak, mert a többség be lett hülyítve, hogy el fogják venni a munkát tőlünk. Ezt akkor minek lehet minősíteni? Most meg már ott tartunk, hogy a keleti megyékból Romániába kell átjárni dolgozni a mesterembereknek, mert ott többet kapnak...

Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy nem kell félni a más vallásúaktól, más nemzetiségűektől, de ha még negatív tapasztalat is ér velük kapcsolatban, akkor sem egyetlen ember helytelen viselkedése miatt ítéljetek el egy komplett csoportot.

Haloperidol 2008.10.12. 09:33:27

"Fémtolvajok vágták szét a monorierdei katasztrófában összeroncsolódott vonatot
Egymillió forintot érő vas tűnt el a roncsból."

index.hu/x?cbl=1&c15_15=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbulvar%2Ffmtm7806%2F

Csak sikerült belekeverni a romákat, yesss
****************
Nekem már az is nagyon gyanús volt, amikor ANNYIRA nagyon tagadta mindenki, h kábellopás állt az ügy hátterében. Ezek után sajnos egy mezei user (mint pl. én) aki kicsit rasszista is (mint pl. én) eléggé nagy valószínűséget ad annak, hogy kábellopás állt a monori tragédia hátterében...

Haloperidol 2008.10.12. 09:34:53

ikszD 2008.10.11. 14:08:56
nyelv-ész 2008.10.11. 13:18:13
Zsidó vagy?

TELITALÁLAT! ikszD: xD!!

Haloperidol 2008.10.12. 09:39:59

A lap információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese is megerőstette, de azt mondta: a rendőrség által fekért szakértők már befejezték a vonat vizsgálatait, így a lopás nem befolyásolja az eljárást.

B+, ez a lényeg, hogy nem befolyásolja az eljárást. A K anyjukat a kib. rendőröknek, akiket az én adómból fizetnek. Analógia: Ellopják a cigók a szobrokat is: nem gond, mert már meghaltak azok, akiket a szobrok ábrázolnak. Ilyen ország nincs még egy!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.12. 12:15:26

A mi biztos: TE rasszista vagy! :)

ikszD 2008.10.12. 13:51:40

Inkább 1250 arab mint 1 millió cigány!

ikaljan · http://ikaljan.blog.hu 2008.10.17. 02:14:48

Értem, hogy a hírszerzőről vettétek, a cikket, és azt is értem, hogy a Hírszerző cikkírójának gondja van a szövegértéssel, de...
1. NEM a Magyar Iszlám Közösség vetette fel a javaslatot a rasszista internetes tartalmak szűrésére, hanem az Európai Unió.
2. a Magyar Iszlám Közösség nem alapított semmilyen Chartát, csupán hivatkozott az Európai Unió Raszizmusellenes Chartájának szövegére..

... hm... amiből ugye következik az is, hogy a kérdés NEM speciálisan magyar probléma, így az erre való hivatkozás nem a magyarok fikázását szolgálta.

3. Nem tudom, olvasta e valaki közületek a kérdéses dokumentumot, de az számos területen kifejezetten pozitív képet mutat a magyarországi helyzetről, ahol meg problémát említ, akkor megjelöli a konkrét esetet.

De azért jó handabandizást...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.17. 07:48:09

"A 2007-2008. év folyamán nincs tudomásunk olyan személy ellen irányuló iszlamofób, vagy rasszista indíttatású bűncselekményről, amelynek muszlim vallású sértettei lennének és feljelentés született, volna az ügyben."
Itt a lényeg. Vaklárma az egész, nem bántja őket senki, akkor meg fölösleges aggódni. A cikkben említett szóbeli támadásokból (értsd:csúfolás) kap mindenki élete során, csak nem azért mert arab, hanem mert sovány/kövér/szemüveges/kopasz stb. És nekik sincs semmiféle Chartájuk. Se magyar, se uniós. Szóval inkább az ország valós problémáival kéne foglalkozni, nem ilyen mondvacsinált gondokkal.

süti beállítások módosítása