Skip to content


       Szűrés lista

Nyugdíjas Élet

Sajnos nem breaking news, mivel megint el voltam veszve egy hétig, szóval az mindenkinek megvan ugye, hogy a 61 éves Mary Zsuzsi ismét szerelemes? Hát hogyne lenne, hisz lassan a budipapírra is rányomtatják azt a képet, ahogy nyálasan  összemaszatolja annak a szegény kisgyereknek a képét. Tamás már 21 éves és nem volt intim kapcsolata  nővel, egészen míg össze nem jött az öregasszonnyal. Most meg, hogy van ki kézbe vegye a cerkát és lecsapolja a gecit az agyából, fülig szerelmes. Valszeg ennek köszönhetőek a roppant ízléstelen nyilatkozatok is, melyektől minden jóérzésű ember felköhögi a reggeli savcit.

Kis Tamás: "Amikor megpillantottam, tudtam, ő az az isteni csoda, akire vártam. Gyönyörű, személye rögtön elvarázsolt. Eddig még nem voltak komoly kapcsolataim, mivel nem vagyok egy csajozós típus, de amikor Zsuzsit megláttam, egyből tudtam: meg kell keresnem, ő kell nekem. Ő az én földre szállt angyalom, akivel testileg-lelkileg már az első perctől fogva rögtön összehangolódtunk. Jók vagyunk együtt, ő az első nő az életemben. Zsuzsi kihozza belőlem a szenvedélyt, első kézből tudom állítani, ő tényleg kortalan! Imádom, szerelmes vagyok, ha hiszik, ha nem, ki fogok tartani mellette."

Jó lehet, hogy én vagyok egy életunt, földhözragadt fasz, de nem adok túl sokat ennek a kapcsolatnak és aki be meri írni, hogy az igaz szerelem nem ismer korlátokat, azt kibanolom  egy hónapra, hogy gondolkozzon el ezen. Aztán mire visszajöhet, ez a torz pár már nem is lesz együtt.

 

Nude, hogy teregessük tovább a családi szennyest, megszólalt babszem Gyuri is, Zsuzsi második férje, ki baromi pipa, hogy volt felesége még szexuálisan aktív, neki meg lassan kiszárad a tinta a tollából. Klapka egyszerű és egyenes, mint minden régivágású üzletember és elmondta, hogy: "Még akkor ismertem meg amikor a híres zenész és zeneszerző Dr. Dobos Attila felesége volt. Egyszer feljöttek hozzám Dusseldorfba, mikor egy táncosnővel éltem együtt, hogy partyzzunk és cseréljünk partnert. Úgyhogy én a Zsuzsival dugtam, ő meg a csajommal dugott egy ágyban. Aztán reggel már nem is akart elmenni onnan, mert halálos szerelmes lett belém. Zsuzsi fél az öregségtől, nem bírja elviselni az öregséget. Ezért is lépett félre annyiszor, mindig fiatalabbakkal. Aztán amikor kilencedszer is szerelmes lett, és velem fizettette ki a tengerparti nyaralását, akkor én meguntam és beadtam a válópert. Amúgy ő sört iszik állandóan, meg alkoholt ami jön. Mindig is ivott, mikor velem volt akkor is. Zsuzsi olyan nő, hogy ha lefekszik vele valaki rögtön állapotos lesz. Ja most már nem, mert kipakolták, kirámolták a méhét belülről. Amikor azt mondja, hogy kisemmizem őt, akkor felháborít, hisz 300 ezerbe kerül nekem(havonta). Egy ex férj (15 éve elváltak) miért adjon a volt feleségének ingyen lakást meg ingyen mindent? Ismertem én az összes szerelmét, a Gerit, aki miatt elváltunk, az olaszt nem ismertem, az egyik szerelmét ismertek akivel Kanadába akart lelépni, kivagyiságból. Gusztinak hívták. Ismertem Guszti fiát  is, akinek ő vette el a szüzességét."

Most ott tartunk, hogy Zsuzsi nem akar harcolni tovább Klapkával, hanem nyugalmat akar és különben sem elegáns dolog a múltban vájkálni, úgyhogy mostantól igyekszik a kapcsolatát építgetni. Gondolom rájött, hogy jobb, ha kussol, mert amúgy sem ért semmihez, és pénze sincs túl sok megspórolva. Mecénást 60 fölött már nem talál, de a Tominak meg legalább még nem lóg a töke. Pont ezért történt - meg persze terelésből- az is, hogy Tomit bemutatta a gyerekeinek. Elmondása szerint a két legkisebb Sandy (19) és Dennis(21) már össze is barátkozott a jövevénnyel. Amúgy a művésznőnek (muhahaha) 6 gyermeke és 2 unokája van. Zsuzsi nem várja el, hogy gyermekei apának hívják Tomit és nem aggódik a jövőjén. Mi azért előre sajnáljuk a srácot mert roppant kellemetlen lesz, ha együtt sörözik Dennisékkel és szóba kerül a szex téma. Persze Sandy csoporttársai közül azért befigyelhet egy-egy, ha nem egy balfasz... 

Címkék: bulvár morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr99917739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.02.02. 11:30:13

A szerelem nem ismer határokat!!!:))))) amugy meg nagyon gáz, lehet hamarosan az általános iskolából válogat Zsuzsika? Ott úgyis vannak koraérett gyerekek, mint azt a hírekből megtudhattuk.
a csávó meg miket nyilatkozik már, gondolom, tisztában van vele, úgysem hiszi el senki, csak röhögnek rajta..bár ha teljes eltartást és ellátást kapnék, lehet én is bevállalnám a művésznőt...:)))

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.02.02. 11:30:47

Én is ilyen nyugdíjas életet szeretnék! Legalább nem azon kesereg, hogy mennyibe kerül a csirkefarhát.

rolika 2009.02.02. 11:36:23

persze sandy azért befigyelhet... :-DDD

ez a nő reklámozza a fogsor ragasztót, nem?
érdekes lehet a ... szóval tudjátok mi :-)))

Lithium78 2009.02.02. 11:37:32

Hehe... Ilyenkor vagyok boldog, h nem olvasok bulvárt, és azt sem tudom, ki kicsoda. de hát Mary kicsit pedo, Tomi kicsit geronto, legalább pont egymáshoz illenek.

Agyalap 2009.02.02. 11:40:35

Ez a banolás azért durva volt...
Cenzúra a XXI. században? Már senki sem hisz a szerelemben első látásra? :D
Mondjuk kiíváncsi lennék a reggelre, amikor a 3 kiló vakolat felhordása előtt, hamvas hősszerelmesünk a ráncos májfoltos arcra leheli az ébresztő puszit.
Jajj hagyjuk, mindjárt ebédidő, és elmegy az étvágyam...

Lithium78 2009.02.02. 11:44:53

@Agyalap: köszi! sikerült elképzelnem a jelenetet. most a mandulámat csiklandozza a korai ebéd :)

Grafithuszar 2009.02.02. 11:51:55

Ugyan már, ugyanaz a helyzet mit e Kiszel "művésznőnél" A srácnak tényleg ő az első nő, de csak azért mert már több férfi is volt (van) az életében.
Ezt nem meri bevallani, ezért szerzett magának egy látszat kapcsolatot...

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.02. 11:56:06

Jó látni, hogy a bulvárkutyáknak is milyen nehéz élete van.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 11:56:12

grafithuszar...ha a női test nem izgatja akkor egy öreg női test miért? vagy ha egynői testet nem tűr meg mert bojler akkor egy öreg nőit miért?

Hetfield 2009.02.02. 11:57:22

@rolika: Elmész Te a tudod hova....!!! 12h előtt 3 percel! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 12:03:40

Érdekes fiúk, azt bezzeg díjazzátok, hogy Benkő fekszik össze fiatal csajokkal. Fordítva miért gáz? Ja, mert az nem általános? Meg azt nem szeretnétek kipróbálni, ugye? Nem akartok egy gazdag, ámde öreg nővel lefeküdni. Fordítva más: 60 évesen ti is 20 éves csajokkal akartok majd ágyba bújni, igaz?

Az a csúnya kettős mérce már megint...:)

Johnny336 2009.02.02. 12:04:09

Sandy-ról nicnsen képetek? Az jobban érdekelne, mint az anyuka...

Geza 2009.02.02. 12:07:31

Végülis, még mindig kevésbé gusztostalan, mint a genyórázó, a mai világban meg már az ilyen kis ártatlan bohó hírekért is hálás az ember.

Offtopic ugyan, de láttam egy reklámot egy ifa oldalán és utánakerestem (akinek nem új, attól bocsesz):
www.paksiital.hu/egycikk.php?cszam=223444
www.paksiital.hu/egycikk.php?cszam=223445
Ezek után én már semmin sem csodálkozom...

Geza 2009.02.02. 12:09:28

@laspalmas:
Kettős mérce, bah :). Ha majd ti is a hóba tudjátok írni a neveteket segédeszköz nélkül :) !

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.02.02. 12:25:17

Eric,ejnye!"Most meg, hogy van ki kézbe vegye a cerkát és lecsapolja a gecit az agyából, fülig szerelmes."
A srácnak azért van ízlése,bár választhatott volna egy csöppet fiatalabb kelebet is (Genyórázó Mária - "egy nő ötven évesen is lehet szexi"-t),de mégsem tette.. :-D

mind2 (törölt) 2009.02.02. 12:39:09

Íme itten vagyon a jó húsleves receptje : öreg tyúk kell hozzá és fiatal répa ..

Hetfield 2009.02.02. 12:42:05

Amúgy milyen jó lehet a srácnak minden reggel a nagymama mellett ébredni? :))))

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 12:45:50

szerintem aki fel az öregedestöl az nem vallaja a nyugdijas elet cimlapjat, es nem reklamoz müfogsor cuccott.

Epp ellenkezöleg: bevallalja a korat

A fiatal pasi? Kerdezzetek mar meg egy 62 eves pasit, hogy ha megtehetne következmenyek nelkül nem allna össze egy huszon evessel? Dehogy nem !

En meg nem vagyok annyi idös mint ez a nö (es sajna nem is hozom magam ilyen jol) de en bevallanam, ha lenne önkent jeletkezö.

Nevetsegesek vagytok ezzel a fikazassal, legalabb annyira mint a ven trottyos zalogos, ki a faßt erdekel, hogy mi törtent 30 eve Düsseldorfban, csak nosztalgiazik, szeret rola beszelni, mert mar csak ez maradt a regi dicsösegböl.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.02. 12:50:19

@Nyomdász: :o)))
Jesssz!

Egyébként egy okkal több, hogy felmondjam a tv előfizetésemet. Nemsokára kondenzcsíkos bugyikat fognak mutogatni fantás gatyákkal.

mind2 (törölt) 2009.02.02. 13:00:37

Ez van. Ők ebből élnek, hogy végigdugják nyilvánosan az életüket ( nem tudom mi van velem, de hétvége óta olyan agresszív vok :( )
Néha idegeneket is, de általában beltenyészet -szerűen egymást...
Itt is dudok, ott is dugok, jajj de nagyon ismert vagyok ::))

110/800 2009.02.02. 13:01:34

"Persze Sandy csoporttársai közül azért befigyelhet egy-egy, ha nem egy balfasz..."

De balfasz, tehát nem.

Ombuccmann 2009.02.02. 13:03:15

Vén só is rámászik még a fiatal kecske nyelvére.

SzZsoel 2009.02.02. 13:04:24

Most mit kell irigykedni? Sajnáljátok Zsuzsi néni lábai közül a fiatal, kemény lőcsöt? :D Hát istenem, jobban szeret dugás közben feszes, hamvas fiúpopsiba markolni, mint ráncos, vén, löttyedt seggbe, ez talán csak nem bűn? :P Fiatalodni akar, nem róható fel neki. A baj inkább Tomika fejében keresendő, mert ha valaki összejön egy nála 40 évvel idősebb nővel, hát istenem... az sem bűn: ha valakinek ez szerez örömet, hát csinálja. De hogy még ezzel nagy nyilvánosság előtt hencegjen is, az már klinikai eset.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 13:09:41

@SzZsoel:
ha velem jött volna össze szamithatna a diszkreciomra

mind2 (törölt) 2009.02.02. 13:15:17

@Prinzessin Erbsen: csak nem te vagy a maryzsuzsi ?.:::)))))

SzZsoel 2009.02.02. 13:16:49

@Prinzessin Erbsen: Az lehet, de Mary Zsuzsi celeb, ezért nyilvánvaló volt, hogy élete nem folyhat a nyilvánosság kizárásával. :)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 13:17:32

@laspalmas:

"Fordítva miért gáz? Ja, mert az nem általános? Meg azt nem szeretnétek kipróbálni, ugye? Nem akartok egy gazdag, ámde öreg nővel lefeküdni."

Én nem akarok. Tudod, ti nők könnyebb helyzetben vagytok, mert orgazmust egyszerűbb imitálni, mint erekciót.

Ha a mari zsuzsi felmegy zsugorfejenállásba, akkor legalább be lehet lógatni neki. :-)

mind2 (törölt) 2009.02.02. 13:22:37

@SzZsoel: Ki kell, hogy javítsalak. A klinikai eset mind2 esetben fennáll ! De ez gazdasági eset is ! Naggggyon jó pénzkereseti forrás. Meg szórakoztatóipar . Láss most bennünket. Milyen jókat kuncogunk ::))

mind2 (törölt) 2009.02.02. 13:32:20

@derelyegrádi szellem: na azért 61 évesen már ti sem a lepedő akrobatái lesztek :) Hiába szeretnétek 20 éves lányokat, legfeljebb megvehetitek őket... Ismertem olyan 60 éves fickót, aki otthagyott egy 20 évesért feleséget, gyerekeket, unokát, mindenkit és mindent. Volt pénze, megtehette. Eltelt 1,5 év, és haza akarta könyörögni magát, mert a csaj mindenéből kiforgatta, plusz kapott egy infarktust, és roggyant szegény paliként már nem kellett... Szóval mindenki kipróbálhat mindent, de nem biztos, hogy jól jön ki belőle. Mondjuk, ő nem szereplt kétnaponta a Story címlapján. Ő csak csendesen tette nevetségessé magát :) Jah és már nem él. Az albérletében halt meg :(

Müszijő Csirke 2009.02.02. 13:42:13

Csak Geza-nak:D:D:D
www.gyorilikor.hu/HUN/aktual0t.html
www.gyorilikor.hu/HUN/t1.jpg
www.gyorilikor.hu/HUN/t2.jpg
tavaly októberben,meccsen megvolt az élmény:D
tipli szeszesital forever!

molaris 2009.02.02. 13:59:23

Azért a képernyőn nem tudták így átmontírozni mint a kápen. Én még emlékszem milyen volt anno. Mos már nem ér egy ajtócsapkodást.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 14:39:55

@mind2: sajnos nem
de egy ilyen kis huszevesket bevallanek

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 15:04:47

@derelyegrádi szellem:

Veled ellentétben nekem nincsenek tapasztalataim imitálásban, így nem tudom megmondani, melyik lehet a könnyebb. :)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 15:11:47

@laspalmas:

Imitálok neked egy erekciót, aztán majd eldöntöd! :-)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 15:42:34

@derelyegrádi szellem: szerinted mi a jobb: imitalni egy orgazmust, vagy kiröhögni a pasit, ha nem jött össze?

tudod a nöknek lelekük van, es nem akarjak porig alazni a pasikat

Geza 2009.02.02. 15:44:24

@laspalmas:
Néha, pláne sörözés után, amikor nem kell olyan higiéniai feltételeket is keresni, mint nektek.

Még hát, biztos ismered az egyszeri párttitkár esetét, akinek a háza előtt a hóba vizelték, hogy "hülye vagy", aztán a nyomozás során a labor kihozta ugyan, hogy az 'anyag' a sofőrétől származik, de a grafológus szerint az íráskép viszont a titkárné asszony kézírása volt :)...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 15:47:21

@derelyegrádi szellem:

Megfontolom az ajánlatot...........nos, kösz, nem élek vele, inkább hiszek neked. :)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 15:49:15

@Prinzessin Erbsen:

Nem tudom, nem feküdtem még le pasival. :-)

De ha neked nem jött össze az orgazmus, a pasinak meg igen, akkor inkább rajtad kellene röhögni, nem? :-)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 15:51:15

@Geza:

Látod, mi segítség nélkül is megoldjuk, így a gyanú árnyéka sem vetülhet ránk. :)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 15:53:38

@derelyegrádi szellem: nyilvan, ha egy pasi rossz az agyban , vagy ket perc alatt elsül, azert termeszetesen a nö a hibas

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 15:56:22

@derelyegrádi szellem: elgondolkoztam a dolgon: erdekes hogy kis elemesnek sosem produkal az ember lanya orgazmust, vajon miert?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 15:56:39

@derelyegrádi szellem:

Szerintem add fel ezt a vitát, mert csúnyán ki fogsz kapni. :)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 15:57:44

@Prinzessin Erbsen:

Hát ki lenne! Méghogy két perc... Ennyi ideig feltartani valakit, csak azért mert ő frigid! :-)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 16:02:37

@Prinzessin Erbsen:

"erdekes hogy kis elemesnek sosem produkal az ember lanya orgazmust, vajon miert"

Szerintem azért mert a kis elemes sem imitálja az erekciót az ember lányának, igaz neki nem is kell beszélgetnie előtte ....:-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:09:31

@Geza:

2 napja ittam kb. fél liter pálinkát - ebből 4 deci 22 éves törköly volt -, de ettől kirázott a hideg...:-S

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 16:10:11

@Johnny336:

elsőre "öklendeznie"-ének olvastam, az nem lett volna szép tőled. :-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:10:15

@Geza:

Nekem elég a többszörös orgazmus is.:P Pisiléssel csak az ovisok szórakoznak meg a férfiak.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:13:42

@Prinzessin Erbsen:

Ha a 62 éves, 5 és fél unokás anyám bevállalna egy 21 év körüli fazont, biztos, hogy soha többé nem tudnék rá felnézni. Ennek a "nőnek" tuti, hogy nem normális a családi élete - a sajátjáról nem is beszélve -, hogy még ilyen korában is mások szüzességének elvételével foglalkozik.

Carnivora (törölt) 2009.02.02. 16:14:15

Na ki csípi fel medveczky kisasszonyt? übereljétek mary Zsuzsi szerelmét :D:D:D:D

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 16:21:12

@Mj: en nem igenylem felnezenek ram a gyerekeim, nem vagyok en isten, az is eleg ha csak siman szertnek

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 16:23:00

@Prinzessin Erbsen: jaja, a szeretet a lényeg, és az is, hogy sose emelj kezet a gyerekeidre, mert addig védtelenül marad a fejed és a tested!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:26:21

@Prinzessin Erbsen:

Anyám sem követeli meg, hogy felnézzek rá, csak úgy viselkedik, hogy ez természetes legyen a részemről. Például el nem tudnám képzelni, hogy egy 21 éves srácra nem úgy tekint, mint a fiára vagy az unokájára.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:28:25

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ha álszent lennék azt mondanám, hogy egy barátnőm barátnője mesélte, hogy milyen csodás élmény ez a hogy is hívják? Ja igen, többszörös orga... organiz... izé, orgazmus.:P

molaris 2009.02.02. 16:28:52

@derelyegrádi szellem:
Ha a konyakot, cigót, elő- és utójátékot is beleveszed, meg az előtte- utána fürdést, bizony megvan az bő félóra is.:)

molaris 2009.02.02. 16:30:41

@derelyegrádi szellem:
Ps.- és mondjuk el a nők kedvéért, hogy egy hozzáértő férfi ennyi idő alatt két orgazmust is kicsihol a nőből!:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:34:17

@molaris:

Ezért tartom magam nőként szerencsésebbnek.:P

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 16:37:16

@molaris:

Figyelj, nekem van szívem, Prinzessinre én több időt is áldoznék mint fél óra. Ezért előtte nem fürödnék! :-)

molaris 2009.02.02. 16:38:08

@Mj:
Ezért vagyunk teremtve mi férfiak, csak ez is olyan mint a lottohúzás, jó napo kell kifogni.:)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 16:39:51

@derelyegrádi szellem:

pontosítok: több időt is áldoznék a fél órából..

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 16:41:48

@molaris: annak a nönek aki NÖ mindegyik jo nap, amelyik meg nem, arra nem erdemes idöt pazarolni

molaris 2009.02.02. 16:42:50

@derelyegrádi szellem:
Na hagyjuk, mert a pír már elöntötte, mert elképzelte, hogy..., és felváltva. Még elbízza magát.:):)

molaris 2009.02.02. 16:43:34

@Prinzessin Erbsen:
Azért erről tudnék mesélni!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:43:48

@molaris:

Lottón nekem még egyes találatom sem volt, úgyhogy ez annyira nem volt jó hasonlat.:)

derelyegrádi szellem 2009.02.02. 16:45:33

@Mj:

Javaslom a 69 megjátszását, hátha majd úgy! :-)

Agyalap 2009.02.02. 16:46:19

@Mj: Azért kíváncsi leszek, ha majd remegni fog a kezem, jobb lesz-e a pisilés? ;D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:49:58

@derelyegrádi szellem:

Tényleg nem értem ezt a lottós hasonlatot, a lottó csak a mázlin múlik, ráadásul még pénzbe is kerül.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 16:50:55

@Agyalap:

Ha remegni fog a kezed, akkor már mindegy lesz, hogy milyen a pisilés. A lényeg, hogy ne akadozzon.:P

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 16:55:09

@Mj:

Szerintem a közmondásra gondolt: "Nem volt ott, mikor az észt osztották." :)

molaris 2009.02.02. 16:56:53

@Mj:
De csak egyet. Szeged, kollégium, szobatársnál leendő tanárnő vendég. Az Éva vermut elfogyta magát, Ő lovagiasan leszaladt a 200 m- re lévő boltba. Mire visszaért mind a ketten rendezett ruhában, bár a lány kissé még liheg és pirosas az orcája. Meghívott a kolijukba. Másfélóra szánkózás után inkább megittam két sört és hazamentem.

Johnny336 2009.02.02. 16:57:32

@Mj: lottó az önkielégítésre analógia. Pár jó húzás, és milliók ütik a markodat :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 16:58:49

@Mj: Nem arra gondoltam... ezt egyetlen nőtől sem vitatom el, sem az elvi, sem a gyakorlati lehetőségét :o)

Az a ovis - férfi összehasonlításra gondoltam.
Mert tudom, hogy minden csaj imád a hóba rajzolni, olyankor az önmegvalósítás és az alkotás remek lehetőségét tartja a kezébe, tudom, mert én is így vagyok ezzel, akkor meg tutira így is van xD

mind2 (törölt) 2009.02.02. 16:59:52

Azt a hídrobbantóját, mi folyik itt ? ::)))
Írtam nektek egy versikét :

Kertész leszek fát nevelek, Ilonkákat kefélgetek....
Celeb leszek, énekessztár,
Csakis hírnév , gazdagság vár...
S hogy mindezt minek köszönhetem,
Lompos Róka feláll nekem ...

bocsássatok meg, more - nak szoktam fűzfaverseket írni, de már megin nincs itt :::)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 17:00:50

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"minden csaj imád a hóba rajzolni-->én is így vagyok ezzel-->akkor meg tutira így is van"

Milyen szépen levezetted, hogy nő vagy. :))

molaris 2009.02.02. 17:02:49

A fene az értetlen fajtátok. Ha a húzás jó napon történik, nagy örömet okoz. Csak a húzás is jó legyen.:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:03:15

@laspalmas: wazeg, így a net névtelen és arctalan mocsarában ki tudhassa azt, de most komolyan...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 17:03:18

@molaris:

Életemben egyszer ittam Évát, maga volt a kiűzetés a paradicsomból.:P
Nálunk hála Istennek nincsenek ilyen zavaró tényezők.:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:03:47

@Félkupica_Fehér_Főnök: ...vagyis, Téged nem számítva, ki tudhassa azt?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.02. 17:04:45

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Hát senki, de a logikádtól dobtam egy hátast....:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:05:06

@Félkupica_Fehér_Főnök: meg more -t is leszámítva... meg bohócot leszámítva... meg pereszt, meg sedxent... bár ő nem tudhatja, de combi meg igen... a 'csába, ez így tényleg ciki! xD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.02. 17:05:27

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Én inkább félfamentes rajzlapra rajzolok 5-6 B-s ceruzákkal, portrékat.:P De hát ugye van, akinek a pisi is elég meg a saját neve.:P

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:06:12

@laspalmas: Na, ez viszont ékesen bizonyítja, hogy mégsem lány vagyok. Én nem értelek Téged, Te nem értesz engem, tiszta sor :o)

molaris 2009.02.02. 17:06:57

@Mj:
Na azért ennek majd 30 éve! Akkor meg nemigen volt más. Már amit mind a ketten megihattunk. Feketecimkés cserkóval csak nem itathattunk nőt? A tojáslikőr meg veszélyes volt, igen ki kellett számolni a dózist, mert igen hajlamos volt ellenperisztaltikát provokálni.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:10:49

@laspalmas: De-de rajta van már a listán, csak egy másikon ;-)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.02. 17:19:18

@molaris: azert ez erdekes, kinek milyen ital elmenyei vannak,
nekem a stolicsnaja vodkahoz füzödnek szep emlekek

de a wiborowa - amibe füszal volt -az valami iszonytato rem alom, de hat erre mar csak a legöregebbek emlekeznek

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:20:03

Bolyai Appendix-jét nem teljesen, de hogy jön ez most ide?

mind2 (törölt) 2009.02.02. 17:28:09

@Mj: beavatnál, hogy most éppen miről beszélgettek :)) ? Valahol az Ilonka + kertészgyereknél ( laspalmas ) leragadtam..... :D ?
Vagy ez ilyen, én hallok, ő lát, amaz meg beszélni tud , bár süket ?? :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.02. 17:36:54

@Mj: meg a kis szívecskék, így van! :o)

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.02.02. 19:29:07

Hölgyeim és Uraim, mi csak irigyelkedünk. Irigyeljük Tomit, hogy ily nagyszerű párt talált magának, és irigyeljük Mary Zsuzsit, mert még 60 és a halál közt is el tudja csavarni a fejét egy "igazi" férfinak. És legalább sosem lesz gond, hogy a gyerekei a "pótapával" sosem találnak témát. Együtt mehetnek majd dizsibe.
Nézzünk mindent pozitívan... Ez legalább egy olyan jövőteli kapcsolat kezdete, mint amilyen Magyarországé Ferivel az élen (vagy a többi maffiózóval).
Kezdem sajnálni, hogy nem olvasok Story-t, meg Borsot, mert ilyen hírről lemaradni felér egy tarkónlövéssel. Még jó hogy itt megjelent, így legalább tudom mi megy a nagyvilágban :D

Roxvox 2009.02.02. 20:50:49

Az anyakomplexus betegség.
Szegény Tomi ilyen fiatalon már "beteg" :)))))

Agyalap 2009.02.03. 10:00:06

@HZ323F: Irigység ide vagy oda, én inkább nagypapa-unoka relációt írtam volna... :D

Horizont 2009.02.03. 11:27:01

Múlt heti hír! Ernyei Béla színész eljegyezte szerelmét akit tavasszal el is vesz feleségül, a kis mennyasszony 38 (!!) évvel fiatalabb!
Mind a két oldalra jellemző ez az eszement fiatalság utáni vágy. A közvélemény persze jobban elfogadja az öreg pasi, fiatal lányka felállást.Pedig mind a kettő abszurd. De mindenki saját sorsának kovácsa. Az idősebb fél érthető , na de a fiatalabb??? Szerelem? Megmosolyogtatni való. Mary Zsuzsi és fiúkája azért szánalmas mert körbe járták már az összes létező médiát és mutogatják magukat mint a bazári majmok. Szegény gyerek meg még szánalmasabb ezzel a dumával, hogy Mary az első nője! Mindenki azt kapja amit megérdemel. Figyelemre méltó, hogy az iwiw-en bejelölte a pénzimádók klubját:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.05. 00:53:52

@Prinzessin Erbsen:

Fenét, mai napig is isszuk a Wyborowát az egyetemi kocsmában.:P Zubrowka is van még bőven.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.05. 00:56:19

@mind2:

Öhh, momentán én beteg vagyok (mármint fizikailag beteg, közelebbről nyelni nem tudó torokfájás és láz tünetegyüttes:)) - ezért nem is néztem erre a hét első felében -, hétvégén meg síelni megyek, úgyhogy a fennmaradó időben üzenem, hogy elsősorban erotikus témákat vettünk elő.:)

Maláj Törpe 2010.05.05. 16:48:15

Dekiabüdösfaszazamaryzsuzsy?

Horizont 2010.05.05. 17:04:01

@Maláj Törpe: Magvas kommentjeid alapján pont olyannak képzeltelek el amilyen a fényképed!

süti beállítások módosítása