Skip to content


       Szűrés lista

Senkinek sem szúrt szemet, miből élnek Sztojkáék?

Egészen elképesztő dolgok derülnek ki ...

- A veszprémi gyilkosság három gyanúsítottja közül kettő - köztük Sztojka Iván - nemrég hamarabb szabadult a börtönből, büntetését jó magaviselete miatt harmadolták, vagyis csak a kiszabott idő kétharmadát kellett letöltenie, a fennmaradó egyharmadot elengedték.

- Információ szerint Sztojkáék a Balaton déli partján tevékenykedő enyingi bűnözőcsoporthoz tartoznak, akik most terjeszkedésbe kezdtek. A pincérnő megverésével pedig azt akarták megmutatni, hogy mi történik akkor, ha a tulajdonos nem fizet védelmi pénzt. 

Enyingen - ahol a veszprémi gyilkosság egyik feltételezett elkövetője, a még körözött Sztojka Iván lakik -, nincs bűnbanda - cáfolta az MTI érdeklődésére a bűncselekmény kapcsán felröppent szóbeszédet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

"A fiatalember számára nem ismeretlen érzés, hogy rendőrök vannak a nyomában, legutóbb akkor csaptak le rá, amikor a mezőszilasi vállalkozót, Prikkel Tamást és feleségét megölték.
– Iván teljesen kikészült a börtönben, amíg kiderült, hogy semmi köze Prikkelék megöléséhez – meséli a Borsnak enyingi otthonában a menekülő férfi édesanyja. – Biztos vagyok benne, hogy most is hamarosan bebizonyosodik a fiam ártatlansága. Én pontosan tudom, hogy csak azért menekül, mert fél újra szembekerülni a rendőrökkel. Nekünk fogalmunk sincs róla, merre jár, de azt üzenjük neki, adja fel magát, és menjen el az első útjába kerülő őrsre, ahol tisztázza magát." - Bors

Hatalmas puccos ház, drága autók, feltűnő ékszerek, kopaszra borotvált fej, kivillanó tetkók: mondjak még valamit? – néz rám az enyingi főutcán egy fiatalember. – Biztos három műszakban dolgozik valahol betanított munkásként, ugye? Ne hülyítsük egymást, ő egy bűnöző és kész!"

"Én csak annyit mondhatok, hogy nem tudom, miből él a Sztojka család – mondja Tóth Dezső, Enying polgármestere. – Ivánt gyerekkora óta ismerem, tanítottam őt az általános iskolában, a mai napig köszönő viszonyban vagyunk. De arról nem tudok, hogy bármit is dolgozna. Csak azt látom, hogy szépen gyarapodik."

Senkinek sem tűnt fel, hogy a soha életben nem dolgozó huszonéves többszörösen elítélt bűnözők Audival járnak kígyóbőrcsizmában (lásd lent a képeket), és hogy milyen családi házakban laknak?
Hol van ilyenkor az APEH? Lehet, már a 16 milliárd forint jutalom felosztásán agyalnak? Vajon Sztojka Iván töltött már ki adóbevallást? 

Senkinek sem tűnt fel a tavalyi siófoki menetelés? Ha nem tűnt fel a rendőrségnek, ha szerintük nincsenek bűnbandák Enyingen, akkor nagyon súlyos problémák vannak a rendőrségen belül. Ha pedig feltűnt, de esetleges megvesztegetés vagy félelem miatt nem tettek semmit, akkor meg egyenesen tragikus a helyzet. Ha félnek a helyi rendőrök (amit még meg is értek) akkor miért nem kértek segítséget más megyékből?

Bencze országos rendőrkapitány szerint a plusz 2 milliárd forint a túlórák kifizetésére lesz elég. Hát ez a nagy közbiztonságot növelő intézkedési csomag? Mert ez így egy nagy nulla ...  


























"Enyingen nincsenk bűnbandák".
És tényleg:



2009.02.09. Korábbi felvétel: Enyingi cigányok from szkr on Vimeo.

 

Címkék: rendőrség pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr87934229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.O.A. 2009.02.10. 11:05:11

Lesz itt nemulass nemsokára... de én persze szigorúan töltögetem az adóbevallásomat...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.10. 11:09:04

Csak az a baj, hogy megint majd a cigók ússzák meg. Az APEH megint majd a rendes adózó állampolgárokat fogja inzultálni!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 11:09:27

"Ne szólj szám, nem fáj fejem."

Helyi, rendőrségi, és komplett állami szinten is.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:10:21

A bors című fospunpa baxxa teherbe a kegyeletsértő büdös kurva anyját...

zero: te meg ne írkálj ilyeneket, már így is 200/150 a vérnyomásom... a büdoskurvaéletmocskosfaszát ennek a kurva országnak...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 11:12:31

ÁÁ nem volt ott semmi csak prmotolták a cigáyn kisebbség nagyrabecsült kultúráját.

feriboy 2009.02.10. 11:12:41

@Milánka84: ja, lesz itt nemulass, rossz helyre teszel egy x-et és megba..nak néhány tíz-százezer forintra.

Jim Raynor 2009.02.10. 11:14:29

mekkora királyság, hogy annak az Apeh-nek a dolgozói kaptak k. sok jutalmat, akiknek nem szúr szemet a sok ehhez hasonló adócsalás....

nekem a mai kávéhelyettesítő mondat: "Biztos vagyok benne, hogy most is hamarosan bebizonyosodik a fiam ártatlansága. Én pontosan tudom, hogy csak azért menekül, mert fél újra szembekerülni a rendőrökkel"

mutter, tessék már megbaszódni, a kurva életbe!!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 11:14:50

"Én csak annyit mondhatok, hogy nem tudom, miből él a Sztojka család – mondja Tóth Dezső, Enying polgármestere. – Ivánt gyerekkora óta ismerem, tanítottam őt az általános iskolában, a mai napig köszönő viszonyban vagyunk. De arról nem tudok, hogy bármit is dolgozna. Csak azt látom, hogy szépen gyarapodik."

Nos tegnap a tényekben ez a rész lemaradt a nyilatkozatból:

"De arról nem tudok, hogy bármit is dolgozna. Csak azt látom, hogy szépen gyarapodik."

+ amikor a riporter csaj körbekérdezte az enyingieket, már szinte a szájába akarta adni az embereknek, hogy itt nincs semmi gond.

Ehhez képest nézzük már meg azokat a nyilatkozatok amik arról számolnak be, hogy az igazoltató rendőr arcába tolták a fegyvert és társai.

Én soha nem értettem, hogy 2 általánossal miért nem gyanús egy S-mercivel furikázó büdös koszos ingyenélő cigány. Akinek jogosítványa sincs....

rolika 2009.02.10. 11:15:03

anyukám az egyik legbékésebb ember a földön. azt mondta, fegyverkezzek fel.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.10. 11:15:41

Azért mennyire tipikus a videó. Üvölt, hogy egyazegybe, egyazegybe, de csak azért, hogy időt nyerjen a hátulról rugó aljasnak. Annyira mocsos egy undorító népség az ilyen....

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:18:10

Akkor ide is:

Üdv mindenkinek.

természetesen cigánybűnözés továbbra sincs , erre talál legjobb példa a Veszprémben történtek (+ a két video is).

Tanulságok, észrevételek.

1./ Darzsé és Gyucsi nyilatkozatainak örülök. Ha ezt nyomják 2010-ig akkor talán sikerül leküzdeniük magukat 15 %-alá is.

2./ A megyei rendőrkapitánynak nem tűnt fel, hogy a megyében alakult egy 100-150 fős cigányhorda kigyúrt bűnözőkből, akik évek óta járkálják körbe a szórakozóhelyeket, meg rettegésben tartják lakókörzetüket Ha ez így van élből alkalmatlan a feladatára. Jobb időkben el kell egyből küldeni éjjeliőrnek, vagy körzeti megbízottnak Taktaszadára, hogy élesedjenek az érzékszervei. Ha feltűnt neki (nyilván nem tíz perc alatt a szél hordta össze őket), és nem tett semmit, a helyzet ugyanez, csak súlyosabb, felelősségre is kell vonni.

3./ tegnap a rendőr a tv-ben elmondta hogy ez bizony egy emberölés, egy életveszélyt okozó, meg súlyos testi sértés. Nem értek vele egyet. Át kéne tanulmányoznia az un. préterintencionális bcs-k (az életveszélyt okozó tetsi sértés az, a probléma is ott van) természetrajzát.

A préterintencinális azt jeleti, hogy kevert elkövetési alakzat, tehát a testi sértés szándékos, azonban az életveszély vonatkozásában csak és kizárólag GONDATLANSÁG tehelheti, ha szándéka arra is kiterjedt (akár egyenesen, akár eshetőlegesen), de az áldozat nem halt meg, akkor az emberölés kísérlete.

Én magam úgy látom, hogy ha valakit hátulról vesén szúr egy késsel, az nem testi sértésre irányuló támadás, mivel életfontosságú szervet, emberi élet kioltására alkalmas eszközzel támad, ott a szándék emberölésre irányul, azt terhére meg kell állapítani.

Ennek azért ven jeltősége, mert a rendőr verziójában a büntetés 5-20 ( a halmazat miatt) évig megy. Míg a második esetben több emberen (minősített eset) elkövetett emberölés kísérlete miatt kell a bűnösséget megállapítani, és a büntetési tétel 10-15 vagy életfogytig megy. Ez nálam büntett előélettel (súlyos erőszakos bűncselekmény miatt) életfogyt. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a vélekedéssel.

Majd Justice lektorálja.

Cigánybűnözés természetesen továbbra sem létezik, még akkor sem, ha 20-25 fős cigánybandák járják az országot és összesszurkálnak embereket. Igaz ez a rendőrkapitánynak és munkatársainak nem tűnt fel.

Bazmeg, ezek mivel foglalkoznak munkaidejüben???

Érdekes még, ha egy 211 cm magas csupaizom sportolónak komoly félnivalója van (az van hisz meg is ölték) akkor mi van és lesz az átlagpolgárral?

Kampfer 2009.02.10. 11:18:35

Üdv ismét!

Korábban írtam, de ide is idekívánkozik:
Na, ma reggel a gusztostalan is kinyitotta azt az igénytelen, demagóg zsidó arcát...! Érdekes módon ma reggel hiányzott belőle az a megszokott felsőbbrendő, "kiválasztott népies" arrogancia, ami jellemzi ezt a férget, meg a fajtáját! De azért az alapvető hülyeséget most sem tudta elkendőzni! A mondandója legfontosabb része a "nem szabad általánosítani" c. szokásos liboldó demagógia volt! Furcsa is volt, hogy a Jegyes-Tóth bekérdezte, amikor a liberálisok a rasszistákról, rasszizmusról és a lakosság radikalizálódásáról beszél, akkor az nem általánosítás? Erre persze már a szokásos liboldó dumák jöttek, miszerint ő sosem mondott ilyet. Hmmm... Persze! Hihető...

Van néhány dolog, amit nem értek! A veszprém megyei főrendőr polkorrekt faszságai szerint Enyingen nincs maffia. Gondolom qrvagyakran jár arrafelé. Vagy csak nem akar a Pásztor sorsára jutni? De akkor hogy lehet az, hogy már órákkal korábban a bence is arról regélt, hogy egy ismert bűnözői csoport követte el az egészet, akiket már elítéltek korábban is? Nálam a szervezett bűnözői csoport maffiát jelent. Liboldóéknál esetleg cserkésztábort? Valahogy nem áll ez nekem össze...
Továbbá az is érdekes, hogy ez az elítélt banda, akiknek 3 perc munkaviszonyuk nem volt eddig, akkora házban éltek, mint a II. kerületi főliboldók, és nem 2 misis Swifttel járkáltak...! Az apeh ilyenkor ugyan hol a náthás qrva anyjában volt??? Ez nem tűnt föl nekik??? Vagy esetleg Fejérben nincs kibaszott apeh?
Anno anyámmal évekig szórakoztak zsidóék, mert a közhivatal könyvelőcége, ahol dolgozott nem adta hozzá a béréhez a hivatal által adományozott biztosítását. Egy egyszerű előadó volt, minden bére bérszámfejtve és vele évekig baszakodtak ezek a túlművelt beszari könyvelőgecik! Megalooool... Ez a sok kibaszott nagy Audi meg nem tűnik föl nekik??? Persze a 16 milliárd extra pénz az jól jön ugye, mert felderítették a hiányt! Persze, ez a dolguk bazdmeg! A munka elvégzéséért én fizetést kapok, nem jutalmat! Adhatták volna azt a pénzt akár a rendőröknek, vagy bármilyen értelmesebb célra...
Ja, hogy meg kell fizetni az apeh dolgozót, hogy ne legyen megkenhető? Nos, ha egy apeh tisztviselőt azon kapnak, hogy megkenték és az állam ellen dolgozott állami tisztviselőként, akkor az árulás. Azért pedig a legközelebbi lőtéren egy osztag ki kell végezze. Az első hat sortűz után hetedik nem biztos, hogy kell... 16 milliárd ezeknek, de az audis cigány az nem szúr szemet...! Lehet, hogy veszélyes dolog apeh ellenőrként cigányhoz kimenni! Ok. Akkor menjen el péknek vagy könyvtárosnak! Ott garantáltan nem találkozik cigánnyal! De ha konzekvensen kemény a panelprolival, akkor legyen kemény a cigánnyal is basszameg! Ha nem, akkor az már diszkrimináció a dolgozó magyarsággal szemben! Egyébként ez a jelenlegi apeh eljárás közönséges bűnpártolás, államellenes vagy inkább népellenes bűncselekmény! Ezért jutalmat adni pedig felbujtás!!! Erről mit gondolunk kis gusztostalan fletóseggnyaló buzi kis liboldó??? Magánvéleményem szerint a jelenlegi kúrmány minden tagja, államtitkári szintig közönséges bűnöző, hazaáruló mocskos felbujtó! Dögöljön meg mind! És remélem, hogy a szerbek fű alatt elintézik az összes tetves cigányt! Csak jobb lenne az országnak! De valahogy még a szadeszt is rájuk kéne bízni!
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:19:40

@Jim Raynor: "mutter, tessék már megbaszódni, a kurva életbe!!!! "

Inkább NE, ha kérhetem! Minek még egy ilyen genetikai hulladék erre a világra? Na jó, ha halvaszületés és a mutter is belemurdál, akkor lehet...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:21:35

@rolika: jó ötlet, de HONNAN lehet fegyverhez jutni? Úgy értem, ami hatásos tud lennei... Mert itt már viperával, vagy baseball-ütővel szart sem érsz. Ide valami automata eszköz kell... Minimum 30-as tárral, mert cserélni nem lenne idő...

martonx 2009.02.10. 11:21:36

Miért nem lehet őket terroristának nevezni?
Ezek a bűnöző csoportok, nem cigányok, nem magyarok, egyszerűen terroristák.

Aztán elmenni Enyingbe, meg Hevesre, meg Kiskunlacházára, és lelőni a helyszínen őket.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 11:23:49

@Seduxen:

az állandó számlázásra kényszerített építési ALvállakozót

könnyű basztatni


a számla nélkül védelmi pénzt szedő cigány gyarapodása nem érdekes

azt túl munkás meg vezélyes lenne felderíteni


HÁT KEDVES APEH ÉS RENDŐRSÉG ÉS ÜGYÉSZSÉG ÉS BÍRÓSÁG


egy darab szar vagytok

kill004 2009.02.10. 11:23:59

@Seduxen: Óóó..lehet :) Kis utánajárás.

martonx 2009.02.10. 11:24:18

Ezek nem cigányok. Ezek szimpla terrorista csoportok (Enying, Heves, Sarkad, Kiskunlacháza, Olaszliszka stb....)

Ennek megfelelően kellene bánni velük.

Carnivora (törölt) 2009.02.10. 11:24:30

Vagyonosodási vizsgálat nem dívik arra az apeh nem mer kimenni ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:25:51

@Jim Raynor:

Oké, egy anya védje a fiát, hazudjon is, ha kell, mégiscsak a "drága gyereke", elnézem neki. Én inkább attól félek, hogy a fiacskája a társakkal együtt nem fog kellőképpen "szembekerülni a rendőrökkel".:-/

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 11:25:53

@Seduxen: nem válaszul szántam neked, vagy bárki másnak

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 11:27:12

@martonx:

Rosszul gondolkodsz!

ha nincs cigánybűnőzés, akkor cigány terrorizmus sincs!

Illetve terrorizmus van, de azok a Magyarok nyilai, akik videót küldözgetnek egy állapotos liberális hölgynek, meg lábtörlőket gyújtanak fel ...


Szellem!

Hogy lehet harmadolni bünetést, ha már volt elítélve? Aki 2-ik, 3-ik alkalommal megy börtönbe, akkor is lehet harmadolni?

mind2 (törölt) 2009.02.10. 11:28:06

@a szoci még kómában is lop:
Amit mondasz, az azt jelenti :
MAGYAR ÁLLAM = NEM LÉTEZEL
A pillérek dőlnek ki és nem működnek.

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:28:11

A csuka egyébként nagyon ott van, ha semmit nem tudnék az ügyről, ebből az egy képből is vágnám, hogy cigányról van szó.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.10. 11:28:13

@Seduxen: Baszki tegnap este ezen agyaltam én is...

Plutonic 2009.02.10. 11:28:26

@Seduxen: Huhh.... Nyugalom Seduxen! :)
Persze bagoly mondja bögölynek.....
Egy cápát a magzatvízbe? :)

martonx 2009.02.10. 11:29:42

@Mj:

Feltéve, hogy nem olyan hülye, hogy külföldre menekül.
Bennetek nem merült fel, hogy miért az osztrák rendőrök kapták el a geciket?

Veszprémből hazaautóztak Enyingre, majd onnan elautóztak Ausztriába, át a határon, és sehol egy közúti igazoltatás?
Ausztriában pedig az első kilométereken kiszűrték őket.

Szerintem ha a harmadik körözött meg sem próbál menekülni, úgy "derék" rendőreink soha az életben nem fogják elkapni!!!

Jim Raynor 2009.02.10. 11:30:38

@derelyegrádi szellem:

hát ez az eset a több emberen elkövetett emberölés kísérletének tankönyvi példája lehetne, de hát rendőrék ezek szerint büntetőjogot nem tanultak.....mondjuk amit Szabó örnagy mondott a jogos védelemről a szolnoki eset kapcsán, az sem volt kispályás....

Seduxen: természetesen úgy gondoltam, hogy anyuka vagy egy lipicai csődör, vagy egy gorilla méteres kékerese által baszódjon meg........

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 11:31:12

@derelyegrádi szellem:

Mer egy szemét előítéletes vagy, azért! :)

Petrow 2009.02.10. 11:31:27

@laspalmas: Pontosan.
Tegyük fel, előveszik őket, a megyei APEH kirendeltség főnöke kiadja a parancsot: vagyonvizsgálat, Sztojkáék ellen.

1.) Kit küldesz ki vagyonvizsgálatra egy olyan famíliához, ahol percek alatt 50X-es túlerőt szednek össze? Melyik apeh-hivatalnok kockáztatja, hogy ne adj isten az intézkedés után felkeresi pár ork a házát/gyerekét/családját, és "rábeszélik" az intézkedés megszüntetésére?
2.) Ha feltársz valami szabálytalanságot, hányszor fogják kitörölni a seggüket a felszólításokkal? Hány behajtót küldenél az ottani vagyon elkobzására?
3.) Ha rendőri intézkedésre kerül sor, hány embert küldenél ki a begyűjtésükre? Milyen felszereléssel?
4.) Ha börtönbe is kerül, mekkora az esélye, hogy nem harmadolják/felezik a büntetését, és bentről nem tudja uúgy folytatni az ügyeit?

Tényleg kéne már valami tökös ember az igazságszolgáltatás és a BM élére, aki kisöpri ezt a szemetet.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 11:32:39

@martonx: Nana. 130 kilóméterre Nickelsdorf-tól kapták el őket...annyira nem volt nehéz dolguk, hiszen a rendőrök pontosan tudták milyen autót kell keresni, az autobahn meg tele van kamerákkal az autópálya matricák miatt. De tény, hogy kurva hamar megvoltak.

eszkep 2009.02.10. 11:33:14

"az állandó számlázásra kényszerített építési ALvállakozót könnyű basztatni

a számla nélkül védelmi pénzt szedő cigány gyarapodása nem érdekes

azt túl munkás meg vezélyes lenne felderíteni
HÁT KEDVES APEH ÉS RENDŐRSÉG ÉS ÜGYÉSZSÉG ÉS BÍRÓSÁG
egy darab szar vagytok"

Teljes mértékben igazad van! Még a "jogvédőket" is idesorolhatjuk...

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:33:40

@zero:

Az alaphelyzet a következő:

Harmadolni a fogházban fokozatban kiszabott büntetést lehet, tehát minimum a büntetés 2/3-át le kell ülni.

Negyedelni a börtön fokozatot lehet, a büntetés 3/4-ét kell kitölteni.

Ötödölni lehet a fegyház fokozatú büntetést, ott a 4/5 kell kiülni.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.10. 11:35:42

vajon kik lehetnek rajta az enyingiek payrollján?

martonx 2009.02.10. 11:36:04

@Jancsibohóc:

Itt én azt olvastam, hogy mindkettőt a magyar határ közelében fogták el:

index.hu/bulvar/2009/02/08/veszprem_ket_ferfit_koroz_a_rendorseg/

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.10. 11:36:29

Szellem, a fegy és a fog között mi a különbség?

majomkutya 2009.02.10. 11:37:18

ááá
vicc az egész
nincsenek bűnbandák...
persze persze
akkor a veszprémindexnek pusztán fantáziából nyilatkozták az emberek, hogy volt már hogy egy rendőrnek pisztolyt nyomtak a szájába és hogy a helyi bandának gépfegyverei vannak
Kiváncsi vagyok hogy az Arkan legények eljönnek-e majd Magyarországra, de ha igen, akkor abban nem lesz köszönet:
www.youtube.com/watch?v=vFA0OOo9d94&eurl=http://kuruc.info/r/34/35000/
Most persze a szerb fiú apja azt mondta, hogy ááá dehogy, de hát mit is mondott volna!
Lehet hallani, hogy megerősítették a határvédelmet délen, persze a rendőrségnek hivatalosan nincs tudomása semmilyen veszélyről.
Mindenesetre a szerbeknél él a vérbosszú intézménye, és ha nem most, akkor 3 hónap vagy fél év múlva. És nemnagyon fogja érdekelni őket, hogy elkapták-e a gyilkost vagy sem.
Mindenesetre van egy olyan érzésem, hogy ez a Sztojka gyerek megússza ezt a dolgot (is).
Az meg csak egy költői kérdés, hogy miért van az, hogy a rendőrség tudja,hogy a gyilkosok szöknek, mégis kiengedik az országból. Ez rendetlenségőrségünket minősíti...
Nem értem, hogy miért nem lehetett lezárni a határ felé vezető utakat...
Érdekes, hogy az osztrákok 150 km-re a határtól elkapták őket, tehát max 1,5 órát töltöttek Ausztriában és már rendőrkézen voltak.
Nekünk ez miért nem megy soha.
Ahogyan azt a rendórt is kitűntették aki az Astoria Holtelben kapta el anno azt a tagot aki menekült a rendőrök elől.
Arról senki nem beszél, hogyan lehetséges az, hogy a rendőrség képtelen volt feltartóztatni egészen a szlovák határtól Budapestig és hogyan juthatott be a főváros belvárosába. VICC!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:37:40

@martonx:

Még hétfőn délben hallottam a hír végét - recsegve, de bejött a Kossuth rádió -, amikor Szlotákiában síeltem. Egészen tegnap estig csak annyit tudtam, hogy egy veszprémi kézilabdást halálra szúrtak, kettő másikat pedig csak majdnem öltek meg, aztán menekülés közben fogtak el két elkövetőt Ausztriában.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 11:37:46

@Jancsibohóc: Jah, rohantak volna Berlousconi karjába !!!!!!! Micsoda pikantéria ! ::)))
Útközben miről beszélgethettek ? Hogy milyen fa...a gyerek voltál öcsém........... HÁNYINGER
És micsoda magabiztosság, se kocsicsere se semmi.
Ez vagy a realitásérzék hiánya, vagy ennyire jól ismerik a magyar rendőrség felderítési rátáit ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:38:33

@Jim Raynor:

Hányszor írjam le, hogy egy gorillának 3 centis?:P Az elefántot vagy a rozmárt ajánlanám inkább.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:39:38

@Jancsibohóc:

Apropó, én nem tudtam megnézni Sztojka Iván adatlapját, nincs valami lementett dolog róla?:-/

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.10. 11:40:25

@rolika: Nekem azt mondta, hogy ki kéne mennem külföldre... Annyira ledöbbentem, hogy nagyon :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:41:36

@martonx: én úgy tudom, hogy 160 km-e... Mindössze. És az osztrák rendőr muki aki nyilatkozott, félig mosolyogva mondta, hogy nagyon magabiztos volt a 2 gecitarisznya, láthatóan fingjuk sem volt, hogy mi is lehet az a "nemzetközi elfogatóparancs"....
wehehehehe...

@Psychonaut: NEM. misikeh-nek van igaza. két betű - két szám :)))

@VonPerez: de komolyan, egyre inkább azt gondolom, hogy nagyon közel az az idő, amikor kelleni fog. SENKI nem véd mag, magamnak kell megtennem. És hiába vagyok 190/100, ha a "szokásos" harcmodorral támadnak, kb annyi az esélyem, mint szegény Cozma-nak volt... Ebből nem kérek. Ha meg is kell döglenem, legalább egy pár ilyen gennyládát vinnék magammal...

@a szoci még kómában is lop: sejtem. Amúgy igazad van... Gyanítom, hogy a hős zapek-ellenőrök ezekkel szemben nem lennének túl bátrak...

rolika 2009.02.10. 11:41:39

@Seduxen: asszem nem lehetetlen. és ahogy fokozódik a helyzet, egyre könnyebb lesz. én egy 9 mm-es 15 lövetű berettára gondoltam :)

S.O.A. 2009.02.10. 11:42:00

@zero:
Btk. Terrorcselekmény

" 261. § (1) Aki abból a célból, hogy

b) a lakosságot megfélemlítse, ... a (9) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől tizenöt évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

terrorista csoport: három vagy több személyből álló, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport, amelynek célja az (1)-(2) bekezdésben meghatározott bűncselekmények elkövetése. "

Kéne már lassan gyakorlatozni is azokkal a Gripenekkel, ha már vannak...

Plutonic 2009.02.10. 11:43:41

@mind2: Én inkább a szimpla idiótaságra tippelnék. :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 11:44:17

Amit még szintén enm értek, csak egy példa, milyen durvák az állapotok.

Ózd, Magyar Gárda bejelentett, törvényes demonstráció.
Megjelenik 200 cigány. A rendőrök semmit sem tesznek.

Az egyik rendőr meg is mondja, hogy fentről megtiltották nekik, hogy a cigányokhoz nyúljanak!

Nézzünk egy fiktív példát:
Budapest, Szabadság tér, A "Szocializmusban is loptunk, demokráciában is lopunk" klub törvényes demonstrációja.

Megjelenik 200 ellentüntető

Vajon hány perc alatt oszlatnák fel őket?

Ez nem kettős mérce?

Persze, megértem hogy fosnak a rendőrök, napokig ez lenne a téma, hogy "brutáiisan", "indokolatlan erőszakkal", "jogaikért demonstráló" , "ártatlan romák", ilyen vizsgálat, olyan viszgálat, Mohácsi Viki, EP felszólalás, rasszista erőszakszervezetek stb.

De azért álljunk már meg!
A törvény az törvény, még ha olyan is mint amilyen. Ha oszlatnak Budapesten, oszlassan Ózdon, vagy bárhol!

A rendőrség NEM MÉRLEGELHET hogy cigányok, kínaik, bantu négerek, keresztények, nők ...

Jim Raynor 2009.02.10. 11:44:56

@Mj:

úú, bazzeg, shame on me.......akkor természetesen rozmár, mert hátulról történő koitálás esetén az agyarai pont beleállnak anyuka hátába.....:D

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:45:29

@denever:

Sok. De inkább közelebbről ne tudd meg. A fog a legenyhébb, a fegy a legszigorúbb fokozat.

CSL 2009.02.10. 11:45:34

@Mj:
Persze hogy az!:)
Amúgy még dopmen cigány is megénekli hogy "A szávaiak öcsém majd jól seggbe szúrnak"
Amúgy nem hallgatok dopmen fost

Plutonic 2009.02.10. 11:48:08

@Seduxen: Nah, csak alakul egy picit. ;)
És egy picit cionista is leszek.
Az UZI is tetszik! XD

Jim Raynor 2009.02.10. 11:48:22

@rolika:

az a baj, hogy 30-35 cigó ellen baszhatod a 15 töltényt......hacsak nem kéred meg őket, hogy álljanak egymás mögé.... :D

CSL 2009.02.10. 11:48:37

@majomkutya:
Az nem a szlovák hanem az osztrák határtól ment én úgy emlékszem! És még helikopterrel is üldözték nés csak a 3 hívás után volt hajlandó 2 rendőr kisétálni a szomszéd utcába..:) És még ki is tüntették őket!:D

martonx 2009.02.10. 11:48:38

@Milánka84:

Én mondtam, hogy ezek szimpla terroristák. És közöttünk laknak.

A mi néhány katonánk meg kint harcol a terrorizmus ellen Afganisztánban.

Ráadásul a mi pénzünkből ki tudja mennyi megy el arra, hogy Afganisztánban, meg Irakban vannak?

Ez itt tényleg Abszurdisztán

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 11:51:06

@Seduxen: wehehehehehehehe

te NETbohóc

Na a Die Presse szerint Bad Blumau magasságából jött a jelentés, miszerint a loplandiak igyekeznek Graz fele. :)
De mint mondtam, tökmindegy hol kapták el őket, mert totálisan ostobák voltak, ahelyett hogy loptak volna egy autót, olyannal mentek amiről a rendőrségünk pontos adatokkal tuzdott szolgálni labancföldi kollégiáknak.
Odakint kicsit más az autópálya. Section Kontroll, matricaellenőrzés, kamera-kamera hátán....
Egyáltalán nem volt nehéz dolguk.

Jim Raynor 2009.02.10. 11:51:08

@Mj:

engem csak az eredmény érdekel.....:D

dopamin 2009.02.10. 11:51:09

én csak arra lennék kíváncsi, hogy a fejér megyei apeh adósok nyilvános listáján, az enyingi rafael az vajon a vajdájuk-e?
www.indexfejer.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=562:fejer-megyei-adosok-listaja&catid=125:tovabbi-hirek&Itemid=799

bors:
"– Felháborító, hogy a média nyíltan tálalja, háromszáz volt szerb katona érkezik hozzánk, hogy leszámoljon a romákkal – mondta Raffael János enyingi vajda."

Feketedisznóvágás1 2009.02.10. 11:51:10

Ezt nézzétek mit találtam! nyírségi cigányterror! "természetesen" megint a magyar kislányt bántják! Ugyanaz a mándoki iskola, ahol a tanár nőt bántalmazták!
Meddig tűrjük még ezt?

szentkoronaradio.com/belfold/2009_02_10_tanarveres-utan-gyerekveres-mandokon-ciganyok-vertek-meg-egy-kislanyt

Carnivora (törölt) 2009.02.10. 11:51:12

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/38559 osztrák rendőröknél fasza rabszállítók vannak

majomkutya 2009.02.10. 11:51:34

@Petrow: sajnos az átlag APEH ellenőr tényleg nem képes a feladatra!
De könyörgöm ezek a szemetek már évek óta gazdagodnak, más kárán és más fenyegetésével.
Mért nem lehet felállítani ezekre szakosodott külön csoportot. Hát basszameg ez nem lehet igaz, hogy azért nem vizsgálják őket, mert nem mernek odamenni. Küldjenek oda akkor símaszkos APEH ellenőrt 100 gépfegyveres katonával ha kell. Vagy akármit. De elég szemforgató, hogy Drazséék hangoztatják hogy jogállam, meg közbiztonság, közben nem mernek a maffiózókkal szemben lefolytatni egy vizsgálatot.
Egyébként belegondoltatok, hogy miért kerül minden olyan kurva sokba egy belvárosi kocsmában/étteremben? És hogy miért szar még a drága kaja is és miért vizes/pancsolt még a drága sör is?
A védelmi pénzt nyilván ki kell fizetni valamiből...

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.10. 11:51:53

En csak azt szeretnem mondani hogy ket honapja jottem haza svajcbol. Ma allast kezdtem keresni, svajcban... a vegleges kikoltozes gondolata mellett.

Keremszepen, mi a fasznak adozzak, ha ilyen tetveket tamogatnak itt a fizumbol?
Keremszepen, megkeresem a magam kis fizujat, aminek a felet leadozom, es meg szarul is erzem magam itthon?
Ott ahogy szamoltam a negyszereset keresem meg ennek. Husz szazalek az ado. A fizum harmadabol megelek. Es az itteni fizetesem 2,5 szerese marad meg tisztan, adozva, a kezemben. Es cigany sincsen...

mind2 (törölt) 2009.02.10. 11:52:04

@Seduxen: én is azon agyaltam, hogy a párom kiválóan lő, a seregben a legjobb volt ezen a téren... és úgy lenyugodtam kicsit, hogy lenne ki megvédjen bennünket :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:52:57

@martonx:

Vannak nekünk szép kommandósaink is, meg teljes készültségben is ki tudnak menni a rohamdroidok, ha a nem létező közbiztonság miatt Gárda-vonulás van.

majomkutya 2009.02.10. 11:53:43

@CSL: osztrák v szlovák tökmindegy
sőt lófaszt, mert az osztrák határ messzebb van!
tényleg mondasz valamit, azt hiszem Mosonmagyaróvár volt, bár mintha a szlovákoknak is lett volna vmi közük a dologhoz, lehet, h Röszke volt...
A lényegen igazából nem változtat...

Johnny336 2009.02.10. 11:54:49

@CSL:
Az ózdiak öcsém, majd jól seggbeszúrnak, a zsadányi meg örül majd a csomagodnak.
/Ganxsta Zolee/

@zero: nem a helyszín a lényeg, hanem hogy mindenhol, mindig ugyanazokat oszlatják. azért ilyen magas a bűnözési arány, mert a rendőrök kordonok mentén masíroznak naphosszat...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:54:57

@dopamin:

Miért, az jobb, ha burkoltan tálalja?:P Komolyan, elég lenne csak a nyilatkozatokból szemezgetni, ha be akarnánk mutatni egy külföldinek Abszurdisztánt...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 11:57:02

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Tőlem ágyon is nyomhatja, ha más nincs neki.:P

Johnny336 2009.02.10. 11:57:19

Kíváncsi vagyok megtámadják-e a rendőrkonvojt, amikor hozzák vissza őket Ausztriából. 100-150 fős maffia, emberük van elég egy ilyen akcióhoz. Ki is nézem belőlük.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:57:36

@Jancsibohóc: húúúh, mint szólna ehhez az ombuckalakómanó... kamerák. és mi van a személyiségi jogokkal!?! :))))

@Psychonaut: UZI... hehehe, mint a ZS-kategóriás akciófilmekben :)))
Akkor inkább Shotgun :) Annak megfelelő a szórása :)))

@mind2: aha, és MIVEL? Ismét kérdezem - tőled is - HOGY JUT FEGYVERHEZ???
Tudomásom szerint ha valakinél gépkarabélyt találnak az súlyosabb, mint ha sima pisztolyt.

@rolika: Jim Raynor-nak igaza van valahol. Bár az egymás mögé állítás nekem egy filmből ugrik be, fene a náczi fajtámat :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:59:46

@Johnny336: Bazz nekem is ez jutott eszembe, csak nálam a támadást a szerbek csinálnák (a rendőrökhöz SZIGORÚAN nem nyúlva)... Simán csak magukkal vinnék a 2 "úriembert", majd apránként hazaküldeni őket...

Kösz jól vagyok! Ne tessék aggódni! · http://tudtad.blog.hu 2009.02.10. 12:00:57

és ők csak egy a sok közül. persze őket nem állítja meg a rendőr, nem ellenőrzi az apeh, mert mindenki fél tőlük.

Jano962 2009.02.10. 12:01:37

Az adóbevallást az ilyen emberek nem töltenek ki, mert nincs rá szükségük. Apeh ilyenekhez nem megy ki.
De ha mégis kimenne és véletlenül bírságot szabnának ki, ki fizetné ezt be és főként ki hajtaná be ?
Ne vicceljünk már, az állam az ilyenekkel semmit nem tud és nem is akar tenni.

Plutonic 2009.02.10. 12:03:16

@Seduxen: Rá kell, hogy jöjjek, belőlem is kibukik a hihetetlen találékonyság, ha arról van szó, hogy az ilyen férgeket hogyan lehetne összehozni az Istennel. :D

majomkutya 2009.02.10. 12:03:27

@Jano962: azért szerintem ha lenne rá politikai akarat, akkor tudna...

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:04:15

@Jano962:
Akkor az Apeh pozitívan diszkriminál ugye ?
Már ami őket illeti.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 12:06:28

Ez a Népszabadság mekkor egy mocskos ferdítő újság:

nol.hu/mozaik/elfogytak_sztojkaek_ismerosei_

"Annak különben, hogy valakinek harmadolták a büntetését, logikailag nincs köze a veszprémi gyilkossághoz."

Ja, nincs köze mi?! Még rég börtönbe kellene lennie ...

z666 2009.02.10. 12:07:16

egy program:

1. Fel kell mérni, mely földrajzi területekre a legjellemzőbb az előbbiekben említett bűnelkövetési mód, és az olyan bűntettek, amelyeket bizonyos séma szerint követnek el. Avatott kriminológusok már régen ismerik ezeket a sémákat, csak nem szabad beszélniük róla. Ezeket a bűncselekményeket éppen úgy körül lehetne írni törvényileg, mint a maffiabűncselekményeket, a szervezett bűnözést, ami szintén nem maga az elkövetett cselekmény, hanem egy viselkedési séma, ami súlyosbító tényezőként hat, tehát külön intézkedéseket foganatosítanak ellene.

2. Ha megtörténtek ezek a felmérések, lajstromba kell venni azokat, akik az elmúlt húsz évben ilyen jellegű bűncselekményeket követtek el. Az ilyen egyénekkel szemben az alábbi pontokban olvasható tiltó rendeleteket kell bevezetni, ami éppen úgy nem lenne alkotmányellenes, mint például a kitiltás intézménye, ami ma is létezik, és mellékbüntetésként alkalmazható. Akire ezt kimondják, az nem léphet egy bizonyos település, vagy akár egy egész megye területére.

3. A bűncselekmények elkövetőit, és minden olyan személyt, aki kapcsolatot ápol velük (ez a szervezett bűnözés elleni harc bevett eszköze is), el kell tiltani mindenféle fegyver-, vagy más egyéb, az élet kioltására alkalmas veszélyes eszköz viseléstől, és adott esetben, a visszatartás érdekében, szigorúbb büntetési tételeket kell alkalmazni rájuk, ha mégis megszegik ezt a tilalmat.

Például ha egy ilyen körbe tartozó személynél kést találnak, nem harmincezer forint bírság, hanem egy év letöltendő börtön legyen a büntetés. Ezzel párhuzamosan minden általuk elkövetett, erőszakos bűncselekményt dupla, visszaesőként pedig tripla tétellel kell büntetni. Erőszakos bűncselekmények esetén ugyanígy kell eljárni, tehát például csoportos garázdaságot ilyen elkövetők esetén akár tíz évvel is lehessen sújtani.

4. A bűnözői életmódot folytató személyeknek legyen tilos fémmel kereskedni. Emellett szigorú állami ellenőrzés alá kell vonni a fémkereskedelmet, hasonlóan az alkoholos italok vagy a dohányáruk ellenőrzéséhez. Természetesen azok, akik ilyen bűncselekményekben korábban érintettek voltak, vagy bizonyítottan kapcsolatot ápolnak ilyen személlyel, azoknak is legyen szigorúan tilos ez a fajta tevékenység, és az illegális fegyverkereskedéshez hasonlóan ez is büntetendő legyen.

5. A tervezett gyűlöletbeszéd-törvényhez vagy a holokauszt-tagadás szintén tervezett tilalmához hasonlóan büntetendővé kell tenni azt a sajnálatra méltó és társadalmilag is káros viselkedési szokást, hogy a bűncselekményekről, bűnözésről megengedő jelleggel nyilatkozzon bárki, vagy erkölcsileg elítélhető módon védelmükbe vegye a bűnelkövetőket, ahogy ez például a „megélhetési bűnözés” esetében szokássá vált. Az ilyen viselkedéssel ugyanis – olykor még magas állami szinten is! – mintegy biztatást adnak a bűncselekmények elkövetésére.

Ez a rendkívül káros jelenség alkalmas az egész társadalom morális állapotának, az emberek jogállamba és a bűnüldöző szervekbe vetett hitének teljes lerombolására. Magyarországon 1944-ig bűncselekménynek számított a bűn „feldicsérése”. Azokat a személyeket, akik nagy nyilvánosság előtt ilyen tevékenységet fejtenek ki, automatikusan úgy kell kezelni, mint bűnözői csoportokkal kapcsolatot ápolókat, és a korábban vázolt szankciókat kell velük szemben alkalmazni.

6. A településeknek, lakóközösségeknek törvényi lehetőséget kell adni arra, hogy a társasházi törvényben foglaltakhoz hasonlatosan, indokolt esetben, demokratikus módon, az érintett tulajdonosok 80%-os többségének egyetértése esetén, megvétózhassák az életvitelükre és lakókörnyezetükre káros vagy közösségellenes hatást és magatartást gyakorló, antiszociális vagy bűnözői életmódot folytató, ott lakó személyek, illetve családok további lakhatását.

Magyarán: egy közösség békességének, biztonságának, vagyis a rend helyreállításnak érdekében ki lehessen rakni az együttélésre alkalmatlan, veszélyes és bűnöző elemeket egy bérházból, egy lakóközösségből, vagy akár egy településről is.

Ilyen jogszabály egyébként most is van, de a kényszerített kiköltöztetésre nem ad módot, csak az antiszociálisan viselkedő lakók jegyző általi megbüntetésre.

7. A visszaeső bűnözők számára speciális, szigorított börtönöket kell fenntartani, ahol nincs lehetőségük jól érezni magukat. Ilyen börtönök jelenleg is vannak, például az Egyesült Államokban, a „demokrácia hazájában”. Ezekben az intézményekben elrettentésképpen nehéz és megalázó feladatokat kell végezniük az elítélteknek, a tisztességes munka megbecsülésére és megszeretésére való „ráébredés” érdekében. Itt már bevezethető lenne a deviáns és közösségellenes viselkedés esetén a testi fenyítés és a megszégyenítés lehetőségének alkalmazása.

Lehet vitatkozni azon, hogy ez alkotmányos-e, de ha a szabadság hazájában, Amerikában ez megengedett, akkor miért ne lehetne nálunk is, ha az össztársadalmi érdek ezt így kívánja, és csak is akkor!

Emellett megemlítenénk azt a nyilvánvaló tényt is, hogy a közmunka intézménye létezik Magyarországon, ezért megdöbbentő és megengedhetetlen dolog, hogy míg egy gyorshajtáson kapott autóst kényszeríthetnek közmunkára, addig a társadalomra veszélyes bűnözőknek egyáltalán nem kötelező a munka a börtönökben, hogy a cselekményükkel és magatartásukkal okozott károkat megfizessék, vagy legalább részben enyhítsék.

Testi fenyítés ugyan ma hivatalosan nincs, de testi kényszert bármelyik börtönőr vagy rendőr alkalmazhat, még olyan eszközökkel is, amelyek maradandó sérülést vagy halált okozhatnak. Érdekes dolog ez, hiszen míg Magyarországon nincs halálbüntetés, vagyis a bíróság még hosszas vizsgálat és évekig tartó megfontolás után sem rendelheti el egy társadalomra kifejezetten veszélyes bűnöző felakasztását, addig egy közrendőr, egy őrkatona, de adott esetben akár egy közönséges biztonsági őr is agyonlőhet bárkit különösebb mérlegelés nélkül, egy pillanatnyi döntés után, akár olyan bűncselekmények esetében is, ami egyébként elég enyhe büntetés alá esne.

8. A bűncselekmények elkövetőinek családját is hatástanulmány alá kell vonni, és amennyiben szükséges, a kellő intézkedéseket megtenni a további bűnesetek vagy más családtagok bűnözővé válásának elkerülése érdekében. A visszaeső bűnözőket szigorításként és társadalmi célszerűségi okok miatt is el kell tiltani a gyermekükkel való kapcsolattartástól.

9. Rehabilitációs programok keretében kényszerlakhely kijelölését javasoljuk a legsúlyosabb fokozatú vagy visszaeső bűnözőknek. Olyan településeket kell kialakítani, ahol állandó felügyelet alatt élnek, és a területet csak indokolt esetben, speciális engedéllyel hagyhatják el. A rehabilitálandó bűnözők közösségét mesterségesen kell irányítani, vetőmaggal, építőanyaggal és más létfontosságú dolgokkal ellátni, aminek fejében munkájuk gyümölcsével, tehát például a megtermelt mezőgazdasági javakkal kell fizetniük. Természetesen lehetőségük lenne a szükséges ismeretek elsajátítására már a börtönökben, a büntetésvégrehajtó intézetek tangazdaságaiban vagy műhelyeiben.

A falu közösségét maguk szerveznék belátásuk szerint, mindössze annyi a szabály, hogy nem mehetnek el onnan, és az indulástól eltekintve nem kaphatnak segítséget a megélhetéshez, csak ha fizetnek érte valamilyen elszámolás keretében, vagy árumozgással. Ezen a kényszerlakhelyen adott ideig, vagy ha a szakemberek véleménye szerint az életvitelükben való változás nem feltételezhető, akkor életfogytiglan kellene tartózkodniuk.

Ez a módszer nagyban javítaná a társadalom biztonságérzetét, és újra meghozná a jogállamba vetett hitét, emellett pedig nagy visszatartó erőt jelentene a bűnelkövetők körében.

10. A rendőrségnél átfogó alkalmassági vizsgálatot kell tartani, kiszűrni ezzel a labilis, a korrupcióra hajlamos, az antiszociális és a rendőri pályára alapvetően nem való embereket. Meg kell szigorítani a rendőrség katonai fegyelmét, feszességét, be kell tartatni a rendőri erkölcsi kódex minden előírását.
A rendőrnek legyen második családja a testület, s ne az akadékoskodó vizsgálatoktól való félelem, hanem a közrend és az igazságosság fenntartásáért érzett felelősségtudata vezérelje munkája során mindenkor.
Meg kell találni az egészséges egyensúlyt a rendőri hatékonyság és az állampolgári jogok tisztelete között. Az indokolatlan fellépések és túlkapások helyett foglalkozzon a rendőrség a bűnözés megakadályozásával, és a valódi bűnözők elfogásával, ártalmatlanításával.

11. A megelőzés miatt, elrettentő példaként vissza kell állítani a halálbüntetés lehetőségét a legsúlyosabb bűncselekmények szankcionálásának érdekében, kiterjesztve ezt a fokozottan élet- és társadalomellenesnek számító keménydrog-kereskedelemre, és a különösen nagy kárt okozó gazdasági-vagyoni bűncselekményekre is. Erről bővebben az igazságügyi reformterveinkről szóló részben olvashatnak.

12. Visszamenőleg fel kell kutatni és felelősségre kell vonni a II. világháború utáni történelmünk során véghezvitt súlyos bűntettek felelőseit, végrehajtóit, különös tekintettel az emberiség- és társadalomellenes bűncselekmények elkövetőire.
Ezeket utólag is példaértékű büntetésben kell részesíteni – még akár posztumusz módon is rámutatva, a nemzeti önbecsülés, a tisztánlátás, vagy a történelem tisztázása miatt –, visszaadva ezzel a társadalom tagjainak az igazságosságba és az egyenlő elbírálás alapelvárásába vetett hitét és jogos igényét.
Ez alól pedig nem lehet kibúvó sem élemedett kor, sem az elhunyt jelenlegi megítélése, vagy az azóta történt események.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:07:20

@Seduxen: na figyi, zero már egy hete írja az argentin postot, még nem végzett ahogy látom. Arra asszociálok, amit azokban az argentín blogokban olvastam. Szerinted, ha szar lenne a helyzet, minek lenne elsősorban keletje ? Vagy felvevőpiaca ? Olyan ez mint a petárdavásárlás szilveszter előtt,
lenne itt elég ne félj. Összeköttetés kérdése. Egyszerűen beindulna a feketepiac 48 óra alatt.

Hannibal22 2009.02.10. 12:09:54

Az szdsz elítéli a gyilkosságot! Nem a gyilkosságot hanem a gyilkost kell elítélni elsősorban, szarházi tetvek! Persze tudom,hogy "liberális" körökben a sorrend megfordul..Olyanok vagytok basszátok meg mint aki elítéli az árvizet de baszik gátat építeni ,sőt habzó pofával ugatja le azokat akik a gát építést felvetik!!A Szögi Lajos elleni barbár gyilkosságot is elítéltétek..a gyilkosokat már nem,egyikük otthon is van ,és gyanítom a többi gané is megússza néhány évvel amit persze harmadolni fognak.Gyalázat!Gyűlöllek benneteket!Tiszta szívemből gyűlöllek,álliberális retkes gecik! Alávalóbbak vagytok a legutolsó bűnözőcigánynál!Őket még "meg is lehet érteni",hisz "csak" élnek az általatok nyújtott lehetőséggel...Dögöljetek meg mindahányan vagytok!Minden tisztességes embernek,magyarnak,cigánynak egyaránt az lenne a legjobb ha elhúznátok a retkes faszba!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 12:12:34

@hannibal22: ÁMEN tesvír! Szépen megfogalmaztad a lényeget ezekről a véglényekről...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 12:12:53

@mind2:

Sajnos az argentínás poszt a háttérbe szorult, meg időm sincs sok, de a héten meglesz remélem :)

kopaszfarkas 2009.02.10. 12:12:53

Van választás:
- tényleg beszerzel valami jó gépfegyvert és amikor neked rontanak 15en és van merszed elővenni és van pucád gyilkolni és sikerül is mindet lelőnöd kapsz egy életfogytot a büdösek miatt, ami tekintve a börtönökben ülők rassz-eloszlását sem lesz több jó esetben néhány hónapnál, aztán megtalálnak a celládban felakasztva, mert súlyos bűnöd nem hagyott nyugodni és megöngyilkoltad magad, de előtte még hátrakötötted a saját kezed.
- nem veszel fegyvert és szimplán agyonvernek.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:13:00

@Seduxen: egyébként ahogy figyelgetem, egyeseknek rohadt jól jön ez a felfokozott hangulat. már nem emlékszem, hogy mikor lehet pölö kijárási tilalmat bevezetni.( mert ha szintén jól emlékszem a rendkívüli állapot és a szükségállapot bevezetése más okokhoz köthető ) Kétélű fegyver ez a több rendőrt a fővárosba, meg ide-oda vidékre játék. Együtt kúszik vele az állami diktatúra is. Erre még nem gondoltatok ? Aztán március 15 - én lenne nagy csend. " Közérdekből " Nehogy kész legyen már a forgatókönyv erre az eshetőségre is .

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 12:13:30

@mind2: szavadon foglak bazze! ha ne adj' Isten eljön az az idő, Hozzád fogok fordulni, de ha nem segítesz, ÉLETED végéig kísérteni foglak :))))

Kampfer 2009.02.10. 12:14:11

Nos, ha már jogállam, akkor ugye mindenkire vonatkozik minden törvény egyaránt. Ergo:

- apeh megvizsgál, kimegy, megállapít, megbüntet. Ha megfenyegetik, rendőrség kimegy, támogat. Autóval, BTR-rel, Mi-24-gyel, ami kell. Ha megtámadják, védekezik. Tüzet nyit, lelövi, kész. Érvényt szerzett az állami hatalomnak és törvénynek. Az apeh eljár, lefoglal, behajt. Bűnrészeseket leültetik.
- ha a cigánybanda vonul a városban, akkor hasonlóan a Gárda megmozdulásaihoz a rendőrség biztosít. Ha nem engedélyezte, akkor feloszlat. Ha ellenállásba ütközik, vagy a cigánytömeg támad, akkor a 2006-os eseményekhez hasonlóan védekezik, lefog, előállít, büntet.
- ha a cigány tanárt, orvost, tűzoltót ver, akkor rendőr előállít, bevisz, vizsgálatiba ver hasonlóan a barcsiakhoz, akiket hetekre bevertek a vizsgálatiba.
- ha egy cigány nekiáll parasztozni, akkor a szadesz ugyanúgy telitorokból kiabál az egyenlőségről, mint amikor egy rendőr főtiszt kiejti a száján a tényekkel kapcsolatban a "cigány" szót!

Na ez egy utópia itthon! Ebből nem lesz semmi, mert a "hatalom" részrehajló, gyáva, romlott, korrupt és hazaáruló! Továbbá gyáva az apeh, a rendőrség (na jó, őket kötik a buzi jogászok és a zsidó politikusok), gyávák a hivatalok és az ügyészség is! A magyar jogszolgáltatás pedig morális és erkölcsi szempontból a sztojka szintjén van...! Megszórva az emberi civilizáció legundorítóbb és leggusztustalanabb jogásztársadalmával! Ez itt tényleg abszurdisztán!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Teddy Bagwell (törölt) 2009.02.10. 12:14:19

Gyanús nekem a rendőrség.
2 emberre adtak ki körözést, de mikor az osztrákok elkaptak egy harmadikat is, akkor mondták, hogy igen, ő is.
Sztojkát keresik.
És a másik huszonvalamennyit?
Mert nem hárman voltak az biztos.

Mi történik itt?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 12:14:43

@kopaszfarkas: 2+1: ahogyan a Wehrmacht és SS egységek katonái alkalmazták, az utolsó skullót a tárban hagyod, "ínségesebb" időkre...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 12:16:04

@mind2: asszem ahhoz Sólyom e.t is kell, ő meg nem éppen szimpatizál a kettyós bohóccal...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 12:16:52

@z666:

Gondoltam, hogy Zöld Párt. Kár, hogy nincs túl sok szakértőjük.:-/

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.10. 12:18:10

Azért nem tűnik már fel senkinek a meri, az aranylánc, a költekezés mert egyre elterjedtebb ez a stílus. Kénytelenek voltunk elfogadni, hogy ezzel kell együtt élnünk. Mert minden faluban, minden városban van egy ilyen réteg. Általában építkezési vállalkozóként szerepelnek de még életükben nem építettek semmit. Nem ütközünk meg rajtuk mert mindennap látjuk őket, amint elszáguldanak mellettünk lehúzott ablakkal miközben dübörög a cigányzene. Jelentsük fel őket? Én kihívtam a rendőröket, mikor ezek éppen feltörték az autómat. Kihívtam a rendőröket, bevittem őket. Azután bementem a rendőrségre, hogy feljelentést tegyek. Azt mondták felesleges, mert már el is engedték őket mert ártatlanok.

Pancsera 2009.02.10. 12:18:38

@Jancsibohóc: Nem, nem elfogadható! Amikor a csepeli gyilkosság megtörtént, akkor egy keresztbefordított(!) teherautó és az összes ki és bevezető út le volt zárva, a rendőrök mindenhova benéztek. Tudom, mert én is araszoltam a Szabadkikötő úton. Ja, akkor két MSZP-s volt az áldozat. Most meg "csak" egy sportoló. Amikor néhány gárdista összekerül, akkor kisebb rendőrcsürhe tud odamenni, meg mozgósítva van Soprontól Nyíregyházáig, most meg két állítólag jól ismert embert nem tudnak elkapni. Hát a rendőrség tehet egy szívességet. Rohadjon meg az összes.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 12:18:45


@Mj:

annyi szakértőjük biztos akad

mint az mszpnek és szdsznek együtt

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 12:22:26

@a szoci még kómában is lop:

Szerintem meg jóval kevesebb a szakértőjük - jelentéktelen kispárt még mindig -, csak mások a szándékaik.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:23:53

@Seduxen: nem lakunk messze, jöhettek a prücsökkel, 3 hely még van a házban. Meleg van, kaja van, kerítés meg kutya is. A szomszédok is derék hazafiak. a többit meg együttesen megoldjuk ::)))

Plutonic 2009.02.10. 12:26:13

@mind2: Na, látom Te is használod a fejedet és nem csak betörésre. :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 12:26:56

@mind2:

Nálunk csak II. világháborús cseh gyártámányú szurony van, amit már megtisztítottunk a rozsdától.:-/

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.10. 12:30:31

Krokodilbőr cipő. kb. 400 USD.

Ha jól látom, Dolce & Gabbana :O)

CSL 2009.02.10. 12:30:41

@majomkutya:
Ja ja nem változtat én is csak azért mondtam mert távolabbról jött a kliens!:)

dr.justice 2009.02.10. 12:33:09

@derelyegrádi szellem:

Egyetértek veled, viszont a minősítés még változhat.

A konkrét témához. Amerikában már az 1930-as években tudták, hogy mit lehet kezdeni ezekkel az emberekkel ( lásd Al Capone és adócsalás ). Nem értem, hogy ezt nálunk 2009-ben miért nem lehet alkalmazni. Persze nem a helyi APEH-os és a kmb-s közreműködésével, hanem egy központilag létrehozott, a bűnözők által nem ismert emberekből álló szervezettel, amely tényleg jutalmat érdemelne egy-egy sikeres akció után, nem úgy mint a tanárokkal szemben vagyonosodási vizsgálatokkal keménykedő APEH.

CSL 2009.02.10. 12:33:59

@Johnny336:
Akkor valami másra emlékszem..:) Vagy csak elbasztam!:)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 12:34:45


@Mj:


jó hogy szólsz

akkor azt jobb lesz elvenni egy ilyen

cionistasegg-nyalótól

Plutonic 2009.02.10. 12:39:30

@Mj: Csak pöpecen élesre.... :)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:39:48

@Mj: hát nálunk van 1-2 ásó, kalapács, spajszer, könnygázspray , hajlakk, meg egy 188/92- es élő fegyver :::))))
A kutyánkban azért nem bízom eléggé, mert túl nagy szeretetben nevelődött, és csak imitálja a vagányat, meg ijesztget ::)))) Mondjuk múlkor a vízóra leolvasó ürgébe akkor csípett bele, amikor az már megkönnyebbülve kifele ment a kapun.
Egyébkén jóval több fegyver van egy háztartásban, mint gondolnátok. Üres üvegek, benzin, olaj, stb....

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.10. 12:39:49

"Emlékszünk még a 2006 végén történt ügyre? Egy vissza nem fizetett tízmilliós kölcsön miatt eldurvult egy vita, a tehetős vállalkozót, Prikkel Tamást és feleségét baseballütővel agyonverték, holttestüket a Mercijükkel együtt pedig felgyújtották az elkövetők, hogy eltüntessék a nyomokat.
2007-ben ezt olvashattuk az Index egyik hírében: "Az ügynek továbbra is hat gyanúsítottja van, de csak ketten vannak előzetes letartóztatásban, két enyingi férfi, Sz. Iván és testvére, R. Róbert."

Ez volt már?

jozicsenko 2009.02.10. 12:41:41

@dr.justice: itthon Tasnádinál próbálkoztak ezzel, de mára csak az maradt hogy ő politikai áldozat :-S

az apeh hülye, az átlagembert szopatják, az ilyenre rá se néznek

ha terrorizmussal merné bárki megvádolni ezeket, munkvera holnap tökfejnek írna mindenkit, aki hozzászól a témához, s rendőrállamot építő szélsőjobb lesz mindenkiből aki egyetért

mert ma terrorista csak a jobboldali lehet (OrbánViktorral az élen), más nem... .-S

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:41:51

Kezdem magam a Mad Max - ben érezni ::)))))

Johnny336 2009.02.10. 12:42:29

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Persze, hogy volt. Sz. Iván anyukája mondta is, hogy szegény ártatlan kisfiát nagyon megviselte. Most is fél a rendőrök szigorától, azért bújkál.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 12:42:53



@mind2:

kristályos jódra salétromsavat öntve és hagyni megszáradni jó kis pukkanós por készíthető


betömöd kulcslyukba nyitási kísérletkor akár szét is veti

majomkutya 2009.02.10. 12:43:29

@hannibal22: ez jól sikerült!:)
én nem tudtam volna így leírni, mindennel egyetértek.
szadeszék a legártékonyabb állatfaj abban a bizonyos állatkertben, ami a parlamentbe költözött
Igazából aki a felső politikai körbe bekerülve becsületes, hazáját szólgáló ember akar lenni, azt vagy kicsinálják, vagy magától hasonul a többiekhez...
"Hiába győzöl a patkányversenyben, mert a végén te is patkány leszel..."

reKorrekt 2009.02.10. 12:44:02

No, a kuruc szószerint átvette a postot (forrásmegjelöléssel).
Azoknak akik esetleg nem járnának oda: tegnap több mint 246.000x oldalletöltés volt a Veszprémes cikküknél.

Fekete Pákó 2009.02.10. 12:44:48

Az index fórumában olvastam, kíváncsi lennék a véleményetekre, szerintem csakis egy ilyen intézkedéssorozat segíthet, és persze zéró tolerancia a bűnözőkkel szemben.

- Mivel a cigány családok többségében a szülõk kulturáltsági-szocializációs foka olyan alacsony, hogy képtelenek a késõbbi közösségi beilleszkedéshez szükséges normákat gyermekeiknek átadni (lévén, maguk sem ismerik és gyakorolják ezeket), így mi cigányok kérjük, hogy legkésõbb 2 éves kortól felzárkóztató-szocializáló napközi-otthonos óvódai-bölcsõdei foglalkoztatást tegyenek kötelezõvé minden olyan család számára az országban, ahol legalább az egyik szülõ nem érettségizett és/vagy legalább az egyiküknek nincs állandó munkahelye-jövedelme.
Emellett kérjük, hogy az iskolát tendenciózusan nem látogató gyermekeket szüleiktõl a gyámhatóság mérlegelési lehetõség nélkül vegye el véglegesen állami gondozásba, a szülõk ellen pedig indítsanak kiskorú veszélyeztetése vádjával büntetõeljárást, minimálisan egy év kiszabandó és letöltendõ szabadságvesztés büntetésével.
- Mivel a cigányság esetében sajnos a segélyek kontraproduktívnak bizonyultak, a következõ generáció felzárkózásának és az új munkahely keresésének elõsegítése helyett a leszakadást és semmittevést konzerválják kizárólag, így kérjük, hogy a kormányzat szüntessen meg rövid átmeneti alkalmazkodási idõszakkal mindennémû ellenszolgáltatás nélküli pénzbeli segélyt. A családi pótlék helyett kérjük, hogy a tanulók a jövõben inkább valóban ingyenes tankönyvet és napi háromszori iskolai étkezést kapjanak, ingyenes közlekedési lehetõséget lakóhelyük és az iskola között, a szociálisan rászorultak részére pedig az étkezést hétvégéken és iskolai szünetekben is biztosítsák, amellett kapjanak évi két rend el nem idegeníthetõ ruhát, nyáron foglalkozási lehetõséget (napköziotthon), és nyaralási-kulturálódási lehetõségeket.
- A munkanélküli segélyek és jövedelempótló és egyéb támogatások alanyi jogon folyósítása helyett pedig kérnénk, hogy a jövõben kizárólag az állam által kötelezõen biztosítandó közmunka és átképzési programokat szervezzenek, az eddig folyósított segélyeknek megfelelõ vagy azt meghaladó jövedelmezõséggel, segítendõ a képzettséggel és morállal nem rendelkezõ cigányság és nem cigány underclass visszavezetését a munka világába. Az ezt elutasítók minden szociális ellátástól és egészségügyi biztosítástól elesnek, az adóhivatal pedig feltételezi hogy jövedelemmel vagy vagyonnal rendelkeznek, tehát a minimálbér járulékait rajtuk behajtják.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 12:45:00


@Psychonaut:

ja aztán bele is állítani

egy cionistasegg-nyalóban megbízni nem biztos, hogy okos dolog

Plutonic 2009.02.10. 12:45:03

@mind2: McGywer lesz a nyerő! :D

majomkutya 2009.02.10. 12:45:38

@Jano962: szerintem a legnagyobb baj Magyarországon, hogy a dolgaink megoldására nincs elszánt politikai akarat, egyáltalán nincs. Minden megy a maga útján, ahogy esik úgy puffan. Néha belekapnak ebbe-abba, majd később visszacsinálják...

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:46:14

@a szoci még kómában is lop: aha, tudod imádom, ha tisztaság van, és asszem egy ilyennel, vagy valami hasonlóval robbantottam fel majdnem még régebben a wc csészénket.:::)))))) Füst volt, meg maró szag.....valami olyat ami nem kémia ??? :XD

kopaszfarkas 2009.02.10. 12:48:22

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
aha volt már rá valami link az indexveszprém-re. SzIvánka úgy látszik olyan, mint Routu az NHL-ben: alig jön vissza a pályára a büntiből, megint kiküldik valamiért.

Zep 2009.02.10. 12:48:30

Tulajdonképpen lenne elengáns megoldás a cigánykérdésre.
Ha a beszari rendőrők eddig szemet hunytak a cigánymaffia ténykedése felett, tegyék ugyanezt pár hétig a Magyar Gárda "akcióinál" is.
Aztán be lehetne jelenteni, hogy az elkövetőket sajnos nem találták.

Jim Raynor 2009.02.10. 12:48:38

@mind2:

vezessetek áramot a kerítésbe :D :D :D

rolika 2009.02.10. 12:48:45

@Seduxen: jó-jó, de valamivel el kell verekednem magam a jó öreg mg42-ig ;-DDD

dr.justice 2009.02.10. 12:48:48

@mind2:

Nekem is Mad Max jutott az eszembe, pontosabban az, hogy a gyerekeinknek/unokáinknak ez lesz a valóság, ha így haladunk tovább. :((((((

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.10. 12:54:59

@Zep: A gárda vs. izommakik? Viccelsz ugye? Kivel vagy te?:))))

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:55:43

@Jim Raynor: ja meg vegyek 500 Baba szappant és azt dobáljam kifele, mi ?: DDDD

Zep 2009.02.10. 12:56:50

@VonPerez: Abban bízom, hogy több a gádista mint a cigány. Sok lúd disznót gyóz.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 12:57:59

@dr.justice: én a kicsit beírattam karatézni ::)))
A szellemi- kultúrális neveléséről pedig folyamatosan gondoskodom :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 12:58:03

Amúgy meg aszonyga' a reklám hogy:

"legyen nálad orbit, és jöhet bármi"

Megyek és veszek pár kartonnal, hátha.....

Jim Raynor 2009.02.10. 12:59:31

@mind2:

lol, cigókáim szerintem úgy félnének a szappantól, mint a tűztől :D

majomkutya 2009.02.10. 13:00:00

heh, most olvasom, hogy kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot a sztojka gyerek ellen is.
Miért csak most?
Ha a 2 cimborája tudvalevően külföldre akart szökni, akkor miért kellett feltételezni, hogy a harmadik nem?
Szánalom!!!

Jim Raynor 2009.02.10. 13:02:06

@mind2:

hát ültessetek gyorsan :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:02:41

@a szoci még kómában is lop:

Bizony, cúna, ghonosz, cionista popsinyaló vagyok, mert szerintem Morvai Krisztina enyhén nevetséges dolgot csinált a feljelentgetéseivel, amik egyáltalán nem segítenek a palesztinokon, de külföldön még ki is röhögik. (Máshol meg antiszemita vagyok, ha Izraelt kritizálom, úgyhogy egyre színesebb a paletta.:)) Ráadásul még tök offnak is tartom, hogy egy nigériai gyerekekről szóló topicban fűt-fát lecionistázol, aztán meg ugyanazokat a kommenteket másolod be újra és újra, amik senkit nem érdekelnek itt. Úgyhogy tiéd a lapát, tőlem fel is dughatod magadnak.

genius74 2009.02.10. 13:03:21

Azért tartunk itt, mert a vezetés engedi, hogy érvényesüljenek, mert kell a szavazat! Lassan mi vagyunk a kisebbség! Bármit megtehetnek, tisztában vannak vele. Ugyanúgy az élet egyéb területein is! Fényes nappal bejönnek az udvarba fát lopni, ha rájuk lövök, engem visznek el, ha lecigányozom, rohannak a ckö-hoz panaszt tenni, mert lecigányoztam. Emberek! Ébredjetek már föl! Nincs, aki megvédne minket! És ezt mind a szarrágó kormánynak köszönhetjük. Szabad kezet adtak a cigányoknak, vegyük vissza!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:03:42

@Psychonaut:

Szép hegye is van neki, markolat nélkül is van vagy 25 centi.:)

Johnny336 2009.02.10. 13:07:38

@Zep: Sajnos kevesebben vannak. De magyarokból azért még több van, mint dzsipóból :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:08:15

@mind2:

Nálunk mindenféle kerti szerszám van - ásó, lapát, csákány, talán még vasvilla is -, gázspraym nekem is van, az ajtó mellett pedig mindig ott van a kb. 80 centis baseball ütő. Már gondolkodtam azon is, hogy nem lenne rossz fémszínűre festeni a barátom átlátszó műanyag air softgun-ját.:) Amúgy nekünk is van kutyánk - épp ma 10 hónapos:) -, csak olyan tündéri, ártatlan magyar vizsla, hogy maximum ugatni szokott, de azt legalább következetesen.:)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:08:25

@Jim Raynor: nem volt pénz uborkamagra, mert megvettük a tányérostévét meg a plazmát, miért nem lehet ezt megérteni??? :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 13:08:37

@Jancsibohóc: ez ott volt... :)))

@rolika: náczi :) Amúgy kicsit avétos már az mg 42. Mi van, ha beszarik a zárszerkezet? (Tudom, hogy német precizitás, meg ilyesmi, de akkor is.) M61E könnyű géppuska a megoldás. Kéne rendelni az amik-tól, mondjuk azt, hogy nagy létszámú Al-Kaida egység fészkelte be magát a Mátrába, és ki akarjuk füstölni őket. Lehet, hogy egy-két M1A2 Abrahms-t is kölcsönöznének... És a toronyban ülve szólna a Panzerlied... :))) wehehehe

@mind2: az jó, ha a kaja elfogy, megesszük a kutyát :)))

Johnny336 2009.02.10. 13:11:38

@Mj: az ugató kutya egyébként szerintem elég, ha megfelelő külső, és hang társul hozzá. Nem kell mindenkinek harci kutya, csak be legyen nevelve, és lehessen csibészeltetni.

Max Rockatansky 2009.02.10. 13:12:04

Szerintem az a 15 év vagy életfgy. az nem elég súlyos.
Meg lehet fellebbezni és akkor még ebben az életében ki jöhet onnan.
Szerintem az amerikai stílusra építve 5xös életfogy, és azt harmadolja a paraszt bíró.
De még ez sem elég szerintem, még mindig az én pénzemből él odabent, és nem tesz érte semmit. Miért nem lehet őket dolgoztatni? Olyan lassan épülnek az autópályák. És az az igazság, hogy nem is érdekel, hogy haladnak e a munkával. Az nagyobb elégtétel lenne, hogy ha látnám ott kaparja az utat és a végkimerülés kerülgeti. Vajon ezek után lenne kedve szurkálni?

Szerintem alapvető hiba, hogy a börtönbüntetés nem elég elrettentő nekik. Ugyan úgy élnek bent mint kint(csak bent tisztálkodniuk is kell), ha nem jobban. Szerintem a bűncselekménytől függően kellene velük is bánni, vagyis az ilyen visszaeső teljesen jog vesztett rab legyen. Nincs levelezés, nincs látogató, nincs semmi, dolgozhat és csendben megdögölhet a rohadt.

Bocs ha túl indulatos voltam, de ez felháborít ami ebben az országban folyik (nem csak ez az eset)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:13:27

@Mj: jah annyira millitáns szemléletű vagyok, hogy mikor megtaláltam a garázsban a gáz sprayt, elkezdtem gondolkodni, olyan régi, lehet benne egyáltalán valami ? és ahelyett, hogy kimentem volna vele az udvarra, a garázsban nyomtam meg a gombját... ami még nem lett volna baj, mert én voltam az ajtó felé, a párom viszont belül..... szerencsém hogy csípi a búrám, különben..... :DDDDD
Egyszerre sírt, hápogott, prüszkölt ... mondom, nekem nem megy a kémia, meg a logika se :DDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 13:13:36

@ Max Rockatansky: én inkább a pécsi uránbányát preferálnám... de tőlem a paksi atomhulladékot is pakolhatnák - védőruha nélkül természetesen - ...

Johnny336 2009.02.10. 13:14:14

Airsoft fegyverrel az a gond, hogy hasonlíthat az igazira, de ha elrettentésként bele akarsz lőni a merci szélvédőjébe, akkor csak vidám puttyanást hallasz, ahogy lekoppan a műanyag 0.20-as skuló az üvegről :D
Ha esetleg valaki szolgáltatna fedezettüzet légpuskával, ami fémszoknyásat puffogtat, az már jobban hangzik. Ráadásul mindkettő full legálisan beszerezhető, legjobb tudomásom szerint.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:14:39

@a szoci még kómában is lop:

Persze, minden szabad órámban saját magyar földijeimet ölöm. II. világháborús szuronnyal. Utána pedig elásom őket a kert végébe, és elmondok egy imát a magyarság kipusztulásáért. Te nooormális vagy?!

Jim Raynor 2009.02.10. 13:15:32

@mind2:

vegyétek az uborkamagot is hitelre, baszki, ne csak a plazmatévét :D

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:16:42

@Seduxen: 2007- ben annyi sárgabarack lekvárt főztem, hogy még jövőre is ehetnénk belőle. Te csak ne agyalj a kutyánkról :DDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 13:16:58

@mind2: bazz, szerencse, hogy nem egy Panzerschreck volt a garázsban, na az nagyot szólt volna :)))

Zep 2009.02.10. 13:17:27

Létezett olyan, hogy cigányholokauszt.
Eddgi szörnyű dolognak tartottam.
Eddig.

reKorrekt 2009.02.10. 13:17:37

/off
Meg van a 200k Seres aláírás! 386 új oboaművészt üdvözölhetünk...
/on

Plutonic 2009.02.10. 13:20:04

@Mj: barátkozzál csak vele! :)))
Hasznos szerszám az és persze nem csak öldöklésre használható. :D
Viszont tud tiszteletet ébreszteni. XD

Max Rockatansky 2009.02.10. 13:20:12

Hogy is volt a függetlenség napjában?
"Atomot a bestiáknak"

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:20:46

@Zep:

Se a minőség, se a mennyiség nincs a Magyar Gárda oldalán. Egyrészt már kisgyerekek, 50 kilós kamaszok, nők, elhízott vagy éppen kiöregedett férfiak is gárda-tagok, akik minden esetben fegyver nélküliek, másrészt minimum 800 ezer cigány él az országban. Inkább nem is folytatom.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:21:52

@Jim Raynor:

Mi is vettünk már vetőmagot, jó lesz a tökök mellé.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:23:09

@genius74:

Csak a vicc kedvéért, nekem nem kell olyan kéz, van nekem is kettő darab sajátom.:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 13:23:27

Balogh Artúr teljesen elvesztette realitásérzékét, szerinte a nacionalisták = nácik = kommunisták = Magyar Gárda. Anyám, borogass!

"Hol kápó hol AVH- s egyenruhákba bújtak, most Magyar Gárdának neveik magukat.

Ezek visítva tapsoltak mikor a Nácik megszállták Magyarországomat és ugyan így ódákat zengtek mikor a kommunista Sztálin csapatai gyarmatosították e kicsinke országot. "

baloghartur.blog.hu/2009/02/10/cigany_holocaust_2_0_ujratoltve

Virág et. 2009.02.10. 13:23:58

@zero: Ööö... szerintem itt most mellé lőttél. A népszabi azt akarta ezzel mondani, hogy nyilván a bv intézetben még nem tudhatták, hogy ha elengedik a büntetés 1/3-át (ami nem lehetett túl súlyos bcs mivel fogházról beszélünk), akkor az kimegy és embert fog ölni.

Ha nem engedik ki, akkor a maradék 29 ölte volna meg. Ezek ilyenek.


A cikkel egyetértek. Sok ilyen bűnöző cigány van, az APEH meg inkompetens idióták gyülekezete. Az ott dolgozók félnek (jogosan), a rendőrség az ő biztonságukat sem tudja garantálni. Ez nem pénzkérdés.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 13:24:56

@ Max Rockatansky: úgy-úgy... "Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!" :))) megalol... Bár asszem a csótány pl túléli az atomtámadást is. Aki hasonlóságot vél felfedezni nemzettársaink eme példás csoportja, és az általam említett kártevő között, az egy aljas náczi :)))

Hannibal22 2009.02.10. 13:25:10

Olvastam egy hsz-t szily blogján ami tipikus példája annak,hogy hogyan csinál agymosott idiótákat a PC.Bemásolom egy részletét: "Ma reggel nagy hangon okoskodott vki egy BKV járművön, hogy milyen kár, h elkapták a tetteseket, inkább szerbeknek kéne megtalálniuk őket...

Sajnos nem egyedi vélemény, és e nekem ijesztőbb butaság, mintegy gyilkosság... " Kedves hozzászóló!Mielőtt megbaszod a kurva anyádat menj el a román srác barátnőjéhez (esetleg szüleihez) és meséld el neki,hogy a BKV-n milyen ijesztő dolgot tapasztaltál,ijesztőbbet mint , Ő amikor a párját szíven szúrták!Elnézést,hogy bunkó módon trágárkodok de ez a hétvégi eset nagyon kicsapta a biztosítékot..és akkor ilyen faszok jönnek azzal,hogy a cigányozás ijesztőbb mint a gyilkosság,az eszem megáll!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:25:48

@Johnny336:

Na ennek hiába van szép, mély hangja, olyan báránylelkű, mint egy csecsemő.:) Maximum rongytépés közben harapna meg valakit véletlenül.:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 13:27:34

Én sokat agyaltam, hogyan lehetne fegyver nélkül megoldani a problémás cigányok kezelését.
Nyitnék egy kifőzdét, valami "Gázsi fálátozója" névvel, és amolyan faji alapon csak putrisokat engednék be. Odabent finom marhapörkölt várná őket. De azt nem tudná egyik sem, hogy kergemarhakórral fertőzött húsból készült.

Csalogatnám őket ezen feliratokkal:

"Itt osztják a segélyt"
"Van sok játékgépünk"
"Belépés csak fürdetlenül"

..és üvöltene a hangosbemondóban, hogy nem kell tudnod se írni, se olvasni.

majomkutya 2009.02.10. 13:27:37

nemrég ez jelent meg-nem tudom le szabad-e írni, hogy hol:
"a rendőrség nem áll a kultúra magas szintjén, mivel nem tudja szép szóval, megértő módon, emberi hangnemben megszólítani akár a bűnöző cigányokat, akár a normálisabban élő romákat. Tehát a nagy kérdés megoldott. A Rendőrség az oka mindennek, meg a kormány, meg GYF." Németh Zsolt fideszes szerint ez az oka a cigánybűnözésnek. Döbbenet! Szerintem még cigányt sem látott életében...
"Egyszerűen tökfej ez a Németh?" :)
És különbenis pszichológiai módszer, hogy az adott emberrel beszéljünk az ő szintjén, az ő stílusában...
Ha igaz amit Németh mond, akkor rendőreink csak ennek megfelelően jártak el:D
Tudniillik a cigányok NAGY TÖBBSÉGÜKBEN nem tudnak megértő módon és emberi hangnemben beszélni, nemhogy a gádzsókkal, de még a többi cigánnyal sem, sőt a "rokonyokkal" sem:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:28:22

@mind2:

Na ez tényleg gáz.:) Nekem akkor vett a barátom gázsprayt, miután megúsztam egy "szemérem elleni erőszakot".:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:30:31

@Johnny336:

Nem is rossz ötlet. Az air softot nyilván csak elrettentés céljából használnám, mert tényleg vicceseket lő, kb. még megvakulni se nagyon tudsz tőle.:) Viszont "fegyvernek látszó tárgy".;-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 13:30:37

@laspalmas: balogh artúr egy retardált netköcsög. Valóságérzék? Napfény nem érte még azt a majmot. Mohás picsával gyártja a lezabált számítógépen, az összeesküvés-elméleteket.
Annyira jelentéktelen, hogy nem is érdemes bosszankodni rajta.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 13:31:26

@ Max Rockatansky:

"Szerintem alapvető hiba, hogy a börtönbüntetés nem elég elrettentő nekik"

nekik a bekamerázott (!!!) tömött diszkó (!!!) 200 szemtanuval (!!!) nem volt elég elrettentő.

Képzeled el, hogy akkor mit múvelhetnek, ahol nincs kamera meg szemtanu ...

majomkutya 2009.02.10. 13:31:48

@hannibal22: Az meg a magyarországi rendőrséget minősíti, hogy sok embernek megfordult a fejében, hogy ha már a rendőrök illetve az állam nem tud rendet tenni, akkor jöjjenek az Arkan legények és tegyenek rendet ők...
Ez nem ilyesztő, mint az a gyökér írta a hszben, akit idézel, ez a nagyon sok emberben élő vágy megmutatkozása, hogy végre legyen már rend...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:32:27

@mind2:

Nálunk meg mázsaszámra van cukor, úgyhogy csak óvatosan a raktározással, nehogy terrorista bombagyáros legyél.;-) (Ráadásul a mélyhűtőben csontmaradványok is vannak, amiket a kutyának adunk.:D)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.10. 13:32:58

@Virág et.:

Nos, elég szerencsétlen egy mondat ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:33:48

@Psychonaut:

Csak ugye ott már rég elromlott valami, ahol már csak a fegyvereket tisztelik.:(

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 13:35:36

@Jancsibohóc:

Nem bosszankodok, de amíg ilyen Artúrok, Mohácsik, Kolorok, Kállaik stb a cigányok szószólói, "okos" emberei, addig nem sok jóra számíthatunk. De hogy a cigányok se fognak integrálódni, az biztos.

Jim Raynor 2009.02.10. 13:36:35

@Seduxen: ha már klasszikusok....

úgy fogunk járni lassan a cigányokkal, mint Ripley-ék az alienekkel a 2. részben....

"áhhhh úristen ezek a falakból jönnek elő..." :D

Max Rockatansky 2009.02.10. 13:37:12

Szerintem a helyi polgármesternek kellene hozni aegy rendeletet, hogy fejpénz jár minden cigány fejért. 500Ft/db.
De csak a fej kell a test többi része nem.

Szerintem milliomos lennék

:D

Hetfield 2009.02.10. 13:38:19

@Jancsibohóc: "Belépés csak fürdetlenül"

LOOOOOOOOL!!!!!!!!!!! :D Elképzelem milyen kellemes illata lenne annak a helynek :D

Virág et. 2009.02.10. 13:38:28

@zero: Szerintem ugyanezt csinálták volna kamera nélkül is.

Nem az eszükről híresek.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 13:38:48

Én csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik elhiszik az általad felsorolt "fostalicskák" baromságait..

Ezek alapvetően kisebbségi komplexusban szenvedő beteg emberek (emberek áthúz) gyökerek.

Hannibal22 2009.02.10. 13:40:43

@majomkutya: Igen,a rend és biztonság utáni vágy ,vagy inkább vágyálom! Jöjjön valaki,bárki csak söpörje ki ezt a szemetet!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 13:40:51

NEM ELFELEJTENI:
"A miniszterelnök egyik korábbi megnyilvánulása miatt tiltakoznak cigány szervezetek – köztük a Lungo Drom –, mivel úgy értékelik, hogy a kormányfő egy konferencián „a felvilágosult abszolutista uralkodók cigányügyi rendelkezéseit felidéző”, a cigányságot sértő kijelentéseket tett.

Gyurcsány Ferenc egy korábbi konferencián tartott előadásában kifejtette, „hogy a mintegy 700 000 magyarországi mélyszegénnyel a piacgazdaság szempontjából nem lehet mit kezdeni, le kell mondani arról, hogy őket a munkaerőpiacra visszahozzák”. Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, fideszes országgyűlési képviselő szerint a kormányfő legfeljebb közhasznú munkából történő vegetálást szánja a cigányságnak.

A képviselő felháborítónak tartja a miniszterelnök azon javaslatát is, hogy a legszegényebbek esetében „meg kell szakítani a generációs láncot”, azaz a gyermekek nevelését a családok helyett állami intézményekre kell bízni."

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:42:17

@Mj: Adsz kölcsön uborkamagra, hallod-e , inkább arról nyilatkozz :)
Hallgattam tegnap a Kopp Máriát, arról értekezett, hogy 2002 - 2006 között a 2001- es 30 % - ról 80 % - ra ugrott a frusztrált és szorongó emberek aránya az országban, márpedig ha valaki szorong, az dühös lesz arra aki ezt okozza, és hogy nem lesz ennek jó vége, pamparam :.....
Mondjuk ezt én is elmondtam volna különösebb mérések nélkül is, meg azt is, hogy akit beszorítanak egy helyzetbe, az nem biztos hogy erkölcsi vagy filozófiai szinten keres megoldást.... majd jön az ösztön, mint a mindannyiunkban megbúvó alvó állat...... Ősi megoldások ezek, de a bűnösök azok, akik erre játszanak....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:43:46

@Andaxinház:

Gyurcsány Ferenc náczirásszistá?:DD

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:46:59

@hannibal22: na látod, és itt lép be a DIKTATÚRA ! Úgy hogy csak vigyázni az ilyen kijelentésekkel. A rend utáni vágy utáni megvalósult rendben nekem is kuss van meg neked is... Olyan rend nincs, ami csak nekik rend...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:47:14

@mind2:

Neked adok ingyen is - hát milyen cionista seggnyaló vagyok én, még az uzsora sem megy?:) -, mert jó helyen lesz.;-)
Én a saját bőrömön is érzem, hogy egyre idegesebb vagyok.:-/

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:48:46

@hannibal22: gondolom olyan rendre gondoltál amiben nem mi szívunk mindig, igaz ? Olyan igazi jogállamira :::) ;)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 13:49:04

@Andaxinház:

Hát akkor nincs más hátra, mint Kolompár Orbán for president (prime minister)!:) (Tényleg, nincsenek fejlemények a kis köztörvényes "ügyében"?;-))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 13:50:51

@Mj:
Egyébként ez még színrelépése után volt nem sokkal mikor még úgy mozgott mint egy elefánt a porcelánboltban (öregecskedő feleségek, szaudi terroristák, cigány generációs lánc, összecsórt fontok (az kicsit hamrabb), a Megváltóhoz imádkozó zsidók a gettóban, a rendszeres bérmálkozás,„Növelem, ööö, csökkentem az adókat” az ELTE-n stb) Persze azóta egyrészt megszoktuk hogy össze vissza beszél másrészt marhára kimért lett, ennek ellenére sok esetben így is kibukik belőle a pitiánerség.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 13:51:37

@Mj: Azt hiszem, én innen már több embert is befogadnék ha szükségük lenne rá.
Látatlanul : )

Geza 2009.02.10. 13:53:18

@majomkutya:
"jöjjenek az Arkan legények és tegyenek rendet ők.."
Azért ez előtt még kérdezz meg egy délvidéki magyart is, mert mielőtt még elkezdené itt mindenki 'sztárolni' Arkant és embereit, jusson eszünkbe, hogy minket magyarokat kb. annyira kedvelnek, mint a cigányok.
Elhiszem én, hogy mostanság már az egyhetes memória a divat, de azért még nem voltak olyan régen a '90-es évek, hogy elfelejtsük, miket csináltak akkortájt az ottani magyarok rovására, ill. hogy bánnak velük mostanság is.
Azt nem kérdőjelezem meg, hogy kemények, de az, hogy útálják a drappokat, még nem jelenti azt, hogy minket kevésbé útálnának.

Különösen, hogy ha rákapnának, hogy itt a saját szájuk íze szerint csapjanak szét akárkit, nemsokára már ok se kéne nekik hozzá, hidd el...

Hannibal22 2009.02.10. 13:53:30

@mind2: Csak olyan csökkentett üzemmódú rendre:)Mint például az olaszoknál.Egyébként meg,náczi aki mondja:)

Virág et. 2009.02.10. 13:58:01

@Geza: Tökéletesen egyetértek. Ez az Arkan-fetisizmus innen Mo-ról nézve több, mint furcsa.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 13:59:30

Egyébként nekem ez a megélhetési bűnözés mint fogalom bassza nagyon a csőrőmet. Tehát mivel büdöscigány ráfáel nem tud élni késelés nélkül akkor neki ez is megélhetési bűnözés?? Beledöglene ha nem késelne vagy verne agyon valakit?

Virág et. 2009.02.10. 14:03:14

@Andaxinház: A megélhetési bűnözéssel, mint fogalommal nincsen baj, csak a mai használatával.

Ha valaki azért lop, hogy elkerülje az éhhalált (pl háborús országokban vagy a harmadik világ nyomornegyedeiben, ahonnan nincs kiemelkedési lehetőség), akkor beszélhetünk megélhetési bűnözésről. Erőszakos bcs-ek esetén - véleményem szerint - fogalmilag kizárt erre hivatkozni,

Mercedeses, Audis maffiózoknak pedig végképp. Bár ez most elő sem került. Vagy csak én nem hallottam.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 14:06:37

@a szoci még kómában is lop: ha a helyzet úgy hozza ::(((
ha jól emlékszem, a legkisebb 3 és fél hónapos ( ugye Sedux ? Miért te is szereted a házi lekvárt ? ::)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:10:04

@Andaxinház:

Látom te is szorgosan "jegyzetelsz" alkotó korszakaiból.;-)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 14:11:18

@Mj:
Hát igen igyekszem nem elfelejteni a műveit:) Basszus más politikus aki jobboldali ennyit bakizot volna...élve el lenne temetve.
tanczos.nyugat.hu/galeria/cozma-gyilkossag_elfogott_gyanusitottak_elszallitasa/imagepages/image1.html

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:11:31

@mind2:

Akkor a biztonság kedvéért én is jelentkeznék, bár a barátom gyaníthatólag a végsőkig védené a házat.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:13:32

@Geza:

Én mondjuk megértem, hogy a rend utáni vágy lassan első helyre kerül, de a szerbeket én sem látnám itt szívesen, már csak azért sem, mert apai ágon vajdasági - jobban mondva bánáti - is vagyok.:-/

Vég Béci 47 2009.02.10. 14:13:45

@a szoci még kómában is lop: egy vicc, ami 2 az 1-ben:

Cigány bemegy a könyvtárba...... :)))))))

Kérdi a könyvtárost:
-Tolsztoj van?
- Nincs.
- És Solohov?
- Az sincs.
- Akkor milyen orosz van?
- Kalasnyikov.
- És az mit írt?
- Titeket bazmeg!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:15:03

@Virág et.:

Szerintem is használható a fogalom, mondjuk Jean Valjean esetében.;-)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 14:16:41

@Andaxinház:

"A képviselő felháborítónak tartja a miniszterelnök azon javaslatát is, hogy a legszegényebbek esetében „meg kell szakítani a generációs láncot” "


pedig ebebn speciel milyen igaza volt


mi értelme a putriba önteni a pénzt

kollégiumba a purdét

panki83 2009.02.10. 14:17:38

egy jó hír, kicsit más ügyben:

Őrizetbe vették kedden Hunvald Györgyöt, Erzsébetváros MSZP-s polgármesterét a Központi Nyomozó Főügyészség – értesült az MNO. Keresztes Imre főügyész lapunknak elmondta: a bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó bűncselekmények – többek között csalás, csalás kísérlete, hivatalos személy általi vesztegetés, illetve magánokirat-hamisítás – bűnsegédként való elkövetésével gyanúsított polgármester kihallgatása ezekben az órákban is tart.

Plutonic 2009.02.10. 14:17:47

@Mj: teljesen igazad van.
De addig még szerencséjük van, amíg nem egy vértől habos szájú eszelős áll a fegyver mögöt.
Mondjuk most perpilla én kimeríthetem ezt a kategóriát....
Retkes egy dolog ez a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ, pontosabban a SzondaPhone.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 14:18:48

@zero: akiket ott feloszlatnak, azok nagy valószínűséggel nem mennek oda éjszaka a házukhoz, megböngyörgetni a kiccsaládot.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:20:12

@Andaxinház:

Az biztos, hogy még 50 év múlva is elmegetni fogják a "tevékenységét", remélem, a magyarok.
A képek közül ez a durva szerintem, ahogy kísérik a rabomobilba:

tanczos.nyugat.hu/galeria/cozma-gyilkossag_elfogott_gyanusitottak_elszallitasa/imagepages/image21.html

genius74 2009.02.10. 14:20:56

@Mj:

De nem szabad! Ha szabad lenne, megvédhetnéd magad vele.....De még a politika is őket védi!

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 14:21:15

@Mj:

jól mutat az ilyen képmutató alalkokban

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:24:16

@Psychonaut:

Itt a kérdés csak az, hogy melyik győzi le a másikat (, ha a szerb bosszút kihagyjuk): a fegyvert eddig még sosem - maximum katonaság alatt - használt, országát, életét, gyereikeit, tulajdonát féltő begőzölt magyar, vagy a már gyakorlott, kegyetlen, vérhez szokott bűnöző, akinek csak egy üggyel több.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 14:25:22

@genius74: mondjuk abban tutibiztos lehetsz, hogy ezek nem járnak szavazni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:25:27

@genius74:

Akkor nincs más megoldás, mindenki vallja magát cigánynak.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:26:12

@a szoci még kómában is lop:

Észrevetted, hogy gyakorlatilag senki nem vevő rád meg a baromságaidra, vagy leírjam Caps Lockkal?

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 14:27:27

@hannibal22: szerintem is inkább a szerbeknek kéne megtalálniuk....

Humgor 2009.02.10. 14:28:27

Tavaszodik. Lehet menni sétálgatni az utcára. Pl március 15-én

genius74 2009.02.10. 14:29:32

@Jancsibohóc:

Én nem nyitnék semmit. Sorba állítanám az összeset egy kő fal elé. 1 golyó/1 cigány A szomszéd mondta erre: "Válság van. Drága a golyó. Egy kötéllel fel tudsz kötni vagy százat."
Kivéve a zsírosabbakat, oda vastag kötél kell....

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 14:31:34

@Geza: akkor jöjjenek az usákok. azok úgyis olyan intervenciós fajták.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:31:37

@Humgor:

Sétálok én már 2006 ősze óta.:-/

reKorrekt 2009.02.10. 14:32:09

Tudjátok mi lesz? A cigányok miatt nem fogják a kedves politikusaink megtenni azokat a kötelező lépéseket, melyek nélkül izland, majd bulgária szintjére fogunk süllyedni. MERT KI KELL VONNI PÉNZT A SZOCIÁLIS RENDSZERBŐL, NEM KEVESET (ahogy a szlovákok itt tették ezt)!
De zsibalykodjanak csak a jogvédők meg a mocskadék cigányvajdák, ne csináljunk semmit, kapják csak a rohadt segélyüket.
Aztán év végére 900 forint lesz az EUR, 600 forint a CHF, 500.000 ember bebukja a saját és a szülei jelzálogos lakását, lesüllyedünk Bulgária szintjére és Romániába járunk át dolgozni a jobb pénz miatt.

Végülis csábító gondolat. Éljenek a cigányok!

Geza 2009.02.10. 14:32:26

@Humgor:
Vagy ha nem bírod a szmogot, akkor fel a háztetőre! Szép a kilátás, csak kell egy távcsövet is vinni :) !

mind2 (törölt) 2009.02.10. 14:35:54

Láttam már gyilkosságot " élőben " . 13 éves voltam. Késelés volt. A báty ( aki pszichiátriai beteg volt ) késelte meg a húgát. Az udvaron. A szemem láttára. Én a szemközti ház udvarán voltam.16 kézszúrás volt, ahol érte. A lánnyal ( aakor volt 18 ) előtte 10 perccel még beszélgettünk. A mai napig emlékszem a szakadt, halványkék , véráztatta pólójára, ahogy menekülni próbál, a vese tájéki egyik szúrásnyomra, meg a mellkasán a számtalanra.
Ezért amikor meghallottam a veszprémi esetet, belebetegedtem. A késnél aljasabb és fájdalmasabb fegyver nincs a világon. Minden más csak egy pillanat.... Egy rohadt, kivédhetetlen ORV eszköznek tartom. És ez az egész orvtámadás volt.....

Max Rockatansky 2009.02.10. 14:38:56

Pedig azokat a segélyeket mennyivel hasznosabb dolgokra is lehetne költeni...

Geza 2009.02.10. 14:39:43

@Lukrécia Bögre:
Jaj, mondjatok már egyetlen olyan esetet a történelemből, amikor valamely nyugati nemzet úgy 'segített' volna rajtunk, hogy az a gyógyszer ne lett volna rosszabb a betegségnél is!

Megint mástól várjuk a megoldást, eszünkbe se jut magunk tenni valamit.
Magyarországon nincs talán egy olyan maffia, amelyik szeretne egy kicsit 'állam az államban' lenni, és szeretné elnyerni az emberek támogatását(!) ? Most mondd, ha ott lenne vendéglőd, nem szívesen fizetnéd meg a 'védelmi pénzt', hogy ilyesmi esetben tepsiben vigyék el onnan az emberkedő rétinégereket, no pláne hogy a 'szervezet' könyvelői segítenének visszacsalni az adón felesben :) ?

Gengszter urak, rendőr urak, szabad a pálya: azé a nép tisztelete, aki hamarabb teremt élhető környezetet az országban :) ! (Mondanám, hogy startlövéssel indítom a nemes versenyt, de hát tudják, pisztolya itt csak maguknak lehet :)...)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 14:40:58

@Korrekt Standartenführer: jól összefoglaltad ! Nincs pénz, nincs járulék mert nincs munka, nincs hitel és véget ért a szociális segélyből élünk hetediziglen paradicsoma.
És ennek vagy véget vetnek, vagy menthetetlenül úgy járunk mint Argentína. Ilyen rohadt egyszerű a képlet.
De nem vetnek véget, és itt lesz Argentína.

Tündér_Lala 2009.02.10. 14:42:30

Valaki mondja már meg... Miért "csak" három valódi késelőt kívánnak elfogni ? A többi 15-20 fickót miért nem ? Ott voltak, fedezték a gyilkosokat, együt távoztak velük. Egy csoport voltak. Őket nem akarják felelősségre vonni ? Miért nem ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:42:32

@Korrekt Standartenführer:

Az ország több régiója most is Bulgária meg Ukrajna szintjén van.:-/

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 14:44:31

@Geza: nem, nem tudok olyat mondani.
azt viszont be kell látnunk, hogy nincs ma jogi háttere annak, amit szeretnénk elérni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:45:25

@mind2:

Én 14 éves korom körül láttam a szemközt lévő ház második emeletéről leugrott pasasnak a holttestét - tehát nem is voltam tanúja a halálnak -, de már az borzasztó volt.:(

Plutonic 2009.02.10. 14:46:49

@Mj: A sarokba szorított állatnál kevesebb félelmetes dolog van a világon...
És a magam példájából kiindulva, ha elborítja nagy nehezen a szar az agyamat, akkor bárkit megfojtok a saját beleivel.

genius74 2009.02.10. 14:48:06

@Korrekt Standartenführer:
Segélyt? Na az is minek nekik? Ezeknek csak a 20%-a putris cigány...
A legtöbbje olyan házban él, hogy kívül putri, belül fényűzés, nem egy ilyet tudok!
Kívül lyukas a tető és nincs vakolat, belül márvány burkolat és gipsz stukkó, a műszakikról nem is beszélve....
Ez nem segély, hanem havi prémium! Nekik!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:48:34

@Geza:

150 éven keresztül fizetett Türkenhilfe, vagyis a magyar végvárrendszer örökös tartománybeli pénzeken való fenntartása. Szent Liga, 1684. Francia kölcsön Bethlen István kormányának. I. és II. bécsi döntés.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 14:51:42

@Psychonaut:

Ok, csakhogy szerintem akkor is jobban értenek a "szakmához", mint a vadállattá vált ember. (Ők is állatok, csak nem feltétlenül hirtelen felindulásból ölnek.) Tehát hiába ragadsz mondjuk vasvillát, ha 15 méterről hidegvérrel főbelőnek.

Max Rockatansky 2009.02.10. 14:56:07

Nem hiszem el, hogy állambácsinak tényleg szüksége van ezekre az agresszív elemekre.És itt jön képbe a sajtó, mert nekik kellene buzdítani egy kis hajtóvadászatra a népet, és a hatóságnak pedig ez is ösztönzést nyújtana a gyors és hatékony munkára.

Miért kell kitakarni a felvételeken a többi bűntársukat?
Ők is ugyan olyan bűnösök mit az aki szúrt.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 14:57:35

@Mj: az a bajom, hogy a késről mindig a védtelenség jut eszembe. és mindegy, hogy valaki 165 vagy 210 cm magas. védtelen.
És elnézve a diszkó felvételeit, szembetűnő az a röhögés, az a magabiztosság, és az az állatiasság ami az arcukról süt. a törvényen kívüliség magabiztossága. ha szembejönnek az utcán, ott is azt látom. Pökhendiséget, gúnyt, hogy látják rajtunk a félelmet. És egyből beugrik, hogy ezeknek a retkeknek a mi adónkból nyomják a pénzt, és ez borzasztó érzés. Hogy zabálják a meggyet az utcánkban, és letörik a fél fa ágait, otthagyják az árokban, kezükben a tescós zacskó, mert már olyan magabiztosak, hogy nem a szomjúság miatt eszik, hanem lelegelik és szatyorban viszik.
És ott tartok, hogy már tavaly sem MERTEM rájuk szólni.... mert tízen voltak. És amikor előtte megtettem, másnap reggelre emberi ürüléket találtam az ablakunk alatt, ami nekem kellett eltakarítanom.
@Psychonaut: igen, akkor én is úgy éreztem magam :(

Max Rockatansky 2009.02.10. 14:58:09

Én úgy tudom, hogy állampolgári kötelességem a bűncselekményeket megakadályozni. (hívom a rendőrt...stb. Ennek mulasztása pedig nemtom bűncselekmény vagy csak szabálysértés)

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 15:00:50

zero

Indíthatnál egy sorozatot ezzel a címmel:

Rövidhírek a "béke szigetéről":

"Kiraboltak majd a patakba löktek egy férfit utcai támadók szombaton Miskolcon. Az esetről azonban csak hétfőn adott tájékoztatást a rendőrség. Ugyan azon a napon történt egy hasonló rablótámadás a borsodi városban."

Ugye, Horváth Aladár úr, jó lenne egy ilyen sorozat...

Tündér_Lala 2009.02.10. 15:02:34

Szellem, őket miért nem üldözik ?

genius74 2009.02.10. 15:10:26

@mind2:

No comment.

Magyarországhoz nem méltó, az igazi magyarnak szégyen, hogy ezzel a csőcselékkel kell megosztani az országot. Oda a méltóság is!

Vég Béci 47 2009.02.10. 15:11:24

Nekem egyébként az Amerikai história X kezdete jutott eszembe, hogy az újfasisztát játszó Erward Norton, hogyan bánt el a fekete autótolvajokkal, akik le akarták nyúlni az autóját.

Oktatófilmnek be lehetne vezetni a Gárdístáknak :)

Plutonic 2009.02.10. 15:13:06

@Mj: Ki beszél itt vasvilláról? :)
persze az is igaz, hogy nem Kalasnyikovval flangálok.
De TUDOM, hogy ha ilyesmire kerülne a sor, akkor az ő gyomruk fordulna ki attól, amit tennék.
Pedig békés ember vagyok, de az életemért és a szeretteimért az Istent is lehajítanám a helyéről. :)
Szóval bízok magamban és a hideg fejemben, akkor vagyok a legveszélyesebb.

@mind2: Megértelek.
Te nem a nagy faluban laksz, ugye?
Egyébként a kuvasz tartása is hasznos.
Apám anno nem csibészeltette, hanem cigányoztatta.
Szó szerint!

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.02.10. 15:13:14

EMBEREK, EMBEREK FIGYELJETEK IDE ÉS JEGYEZZÉTEK MEG!!!

BIZTOSAN MINDANNYIAN LÁTTÁTOK JIM CARREY ACE VENTURA FILMJÉNEK MÁSODIK EPIZÓDJÁT. AMIKOR A BALLIBERÁLIS IDIÓTÁK FASISZTÁZNAK/NÁCIZNAK/SZÉLSŐSÉGESEZNEK/NYILASOZNAK/NINCSCIGÁNYBŰNÖZÉSEZNEK ÉS A SOK IDIÓTA ELÉGEDETTEN BÓLOGAT, MINT EGY BAROM JUSSON ESZETEKBE AZ ELŐBB EMLÍTETT FILMNEK

AZ A JELENETE

AMIKOR A FŐSZEREPLŐ A BENNSZÜLÖTT TÖRZSHÖZ UTAZIK, ÉS AZT LÁTJUK, HOGY AMIKOR VALAKI KIMONDJA AZT, HOGY

SIKÁKÁ

A TÖRZS TAGJAI IJEDTEN BORULNAK LE A SZÓ HALLATÁRA!!!

EMBEREK NEM VESZITEK ÉSZRE, HOGY MI IS UGYANILYAN BUTA PRIMITÍV ÉRVRENDSZERBE KERÜLTÜNK?

PL. AZ ÚN. "ELHATÁROLÓDÁS" A MODERN KOR ÚRFELMUTATÁSA!!!

Geza 2009.02.10. 15:13:19

@Mj:
"150 éven keresztül fizetett Türkenhilfe, vagyis a magyar végvárrendszer örökös tartománybeli pénzeken való fenntartása."
A törökök kizavarása után a 'felszabadító' erők nem sarcolták azt a pénzt bőven vissza? Csak tippelek, mert -nem lévén történész- max arra tudok gondolni, hogy Rákócziék se passzióból kezdtek akciózni. Aztán ha tévedek, javíts ki légyszi (úgy veszem észre, e téren te vagy a hozzáértőbb).

"Szent Liga, 1684."
Lásd fentebb.

"Francia kölcsön Bethlen István kormányának."
Ez nem rémlik. Kellőképp szégyellve magam kérek tippet, hogy hol nézhetek utána.

"I. és II. bécsi döntés."
Szép kezdeményezés... lett volna. Feltételes módban, mert hát ugye Dolfi bácsinak nem jött össze az ötlete, úgyhogy Párizs lett a dolog vége, azt meg mégsem tehetjük a pozitív dolgok vitrinjébe.

Geza 2009.02.10. 15:16:43

@ Max Rockatansky:
"Én úgy tudom, hogy állampolgári kötelességem a bűncselekményeket megakadályozni."
A tőled elvárható mértéken felül nem. Azaz a zsarukat tényleg hívnod kell (elvben, mert mondhatod azt is, hogy nem ismered őket és azt hitted, csak egy baráti társaság viccelődik, stb.), de pl. nem _kell_ nekimenned egy század cigónak.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 15:18:02

@Psychonaut: Vidéki nagyváros kertes övezet .

Max Rockatansky 2009.02.10. 15:22:42

@Geza:
Azt nem is gondoltam, és nem is tenném.

Csak mintha valami hasonló olvastam volna még annó.
De valamit tennek kell

Plutonic 2009.02.10. 15:25:47

@mind2: Sejtettem.
A kuvaszt egyébként tényleg komolyan írtam.
Mondjuk én cigányul is átkozódtam, arra a nagymama rettent meg és könyörgött, hogy vonjam vissza.
Nem tettem és ha jól sejtem, akkor az a tetű nagyon rosszul érzi most magát....
A másik lehetőség pedig a lelépés onnan. :(
Csak remélem, hogy másnak van jobb ötlete is... :(

Geza 2009.02.10. 15:25:53

@mind2:
"De nem vetnek véget, és itt lesz Argentína."
Bár az lenne, de itt rosszabb lesz:
- ott nem voltak agresszív kokérók
- voltak ásványkincseik
- a szomszédos országok nem álltak sorba marakodni a koncért (pl. piaci kapacitás elfogása)
- a nép egységes volt
- és végül: a népnek volt nemzettudata

mind2 (törölt) 2009.02.10. 15:27:12

@Psychonaut: Valami végleg elcsesződött ebben az országban. Eddig azt hittem, még innen is lehet fordítani, meg innen is, de most már egyáltalán nem gondolom így. Azt hiszem eljutottunk arra a pontra ( morálisan, gazdaságilag ) ahonnan már nem lehet visszafordulni, toldozgatni - foldozgatni a dolgokat.
Egyrészt vannak ezek a közfelháborodást kiváltó ügyek, másrészt furcsa nagy csend van. És ez az utóbbi az elgondolkoztató inkább.

Max Rockatansky 2009.02.10. 15:29:17

És milyen a foci ott!!!!!!!!!!!!!

Már azért meg érné. És az időjárásról nem is beszélve:D

Véraláfutás 2009.02.10. 15:30:24

@Mj:
A szent liga, a török elleni háborúban jött létre, és a Habsburgok érdekében, nem pedig a Magyarokért tevékenykedett.

Bethlen meg csak a Francia vs Habsburg felállásnak köszönhette a támogatást (már, ha abból eljutott hozzá valamennyi, mert a Franciák sem voltak feldobva akkoriban pénzzel, a háborúk miatt).

mind2 (törölt) 2009.02.10. 15:32:55

@Psychonaut: imádok itt élni. ültettem egy csomó gyümölcsfát. jók a szomszédok.pezseg a város. nemsokára kivágjuk a meggyfát az utcán. úgyis öreg már. ültetek helyette japán cseresznyét. és megoldom így. nem lesz konfliktus. és nem szarnak az ablakom alá.:(

Véraláfutás 2009.02.10. 15:38:31

A videofelvételen tisztán kivehető, hogy Cozmát már bent megsebezték (gyanítom nem ökölütéstől vérzett a derekánál).

Mondjuk azt se értem, hogy a disco biztonságiai látják milyen söpredék tolja be a pofáját, miért nem szól be az örsre, hogy ugyanmá biztos, ami biztos, küldjenek ide egy járőrt. (Ismerik a helyiek és tudható, ha egy gané társaság bevonul egy szórakozóhelyre (csajok nélkül), abból jó nem kerekedik ki.)... prevenció (mindig is hatékonyabb és olcsóbb)

Plutonic 2009.02.10. 15:45:29

@mind2: Pont az a lényeg, ami elgondolkodtat...
A lejtőn már csak gyorsulni lehet és muszáj a csattanás a végén.
És tényleg nincs messze....
A dühítő az, hogy így kell megoldani egy problémát.
Mert ez nem is igazi megoldás, csak tüneti kezelés, ami csak egy ideig tart. :(

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.02.10. 16:07:48

politikusok-rendőrség-maffia a Sátán "szent"háromsága..

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 16:14:40

@Véraláfutás: mert a tapasztalat az, hogy a diszkók biztonsági őrei nagyon erősek a 150-160 centis lányokkal, és a bovdenkarú spagettitarzanokkal szemben (ez az a fajta diszkóköcsög akit egy általános iskolás kislány is péppé verne), de amikor balhé van bele van hugyozva a gatyóba.

Sokfélét ismerek, és szerintem ezek azok az emberek voltak (igen a büdös cigányhordára gondolok) akiknek nem áll oda senki, megy a gatyába kaki. Szerintem a kidobók nyelni nem tudtak, nem hogy az örsre telefonálni....

wlakos 2009.02.10. 16:15:14

@Véraláfutás: A biztonságiak szinte minden este hívhatnák a rendőröket ha bűnöző csoport megy be a szórakozóhelyre:( A rendőrök kérdése erre "folyt-e már vér":( ha folyt akkor is legtöbbször a mentők, polgárőrök hamarabb érnek oda mint a rendőrjárőrök! Plusz még hozzátartozik, hogy rendőrök és a kidobók viszonya baszottul nem felhőtlen. Ugye a kidobók sem angyalok általában. Mivel a kidobók fogyó árúnak számítanak így a minimális feltételeket sem teremtik meg nekik, lásd jelen esetben a fém detektort mivel kulturáltan ki lehetne szűrni a fél kilós késeket.

majomkutya 2009.02.10. 16:17:42

@Geza: egy szóval sem mondtam, hogy jajjj de nagyon jó lenne ha jönnének
És tisztában vagyok vele, hogy igazi gazemberek. Azt mondtam, hogy a rendőrségünket minősíti hogy sokan vágynak rá, hogy rendet tegyen valaki (többek közt én is)
Nagyon boldog lennék ha a rendőrség és az állam tudná kezelni a helyzetet.
Ha viszont ezek a szerbek idejönnek és rendet tesznek Enyingen nem fogok felháborodni.
Ez valóban egy elég fura és kettős játék, hogy azt mondjuk hogy akik régebben minket gyilkolásztak akár ide is jöhetnek hogy azokat gyilkolásszák akik minket manapság gyilkolásznak.
Veztőink ezt is elérték, hogy ennyire bízunk a saját országunk államaparátusában...:(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 16:19:05

"Plusz még hozzátartozik, hogy rendőrök és a kidobók viszonya baszottul nem felhőtlen. Ugye a kidobók sem angyalok általában."

Ez sem így van...Hány kidobót láttál letartóztatva, mert mondjuk a gyerek véletlen "leesett" a lépcsőn? :) Na ugye....

A fémkeresőt meg fel lehet dugni akkor, amikor úgy rontanak be mint a felvételeken látszik...

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 16:19:56

@Jancsibohóc:

Különösen úgy, hogy nem is voltak a helyen kidobók, mert ez egy étterem alapvetően, nem pedig diszkó.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 16:21:04

Én úgy tudom szórakozóhely is. És a felvételen látszik egy srác aki ijedten néz ide-oda, szerintem ő volt az egyik "kidobó"

Kartal 2009.02.10. 16:22:51

Két dolgot szeretnék mondani és egyet kérdezni.
1. ma Szekszárd határában kommandósok meszeltek le. Egyikük lövésre kész géppityuval (csöve a föld felé mutatott, de fél kéz a markolaton, ha jól néztem HK MP5 volt) még egy buszra is felszállt. A hírek között találtam, hogy egy férfi késsel fenyegetett meg egy postást, azt keresték ennyire. A kérdésem: ha egy késsel fenyegetőző fickó miatt lezárják a hatos főutat és átvizsgálják még a buszokat is, akkor hogyan kerültek a gyilkosok Ausztriába???
2. Vastagbőr díjat kérek Mohácsinak! Ebben a hónapban ennél mocskosabb, pofátlanabb nyilatkozat aligha fog elhangzani: Ideje lenne befejezni a cigányság kollektív büntetését...

Kartal 2009.02.10. 16:24:32

Itt nem lehet linket beszúrni? Akkor a két link:
a postást megtámadó ürge: www.mno.hu/portal/615099

mohácsi: www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1153907

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 16:25:38

@Kartal: Mert talán ebben az esetben azonnal tudták mi a pálya, a ratyiknak meg volt idejük elmenekülni Ausztriába. Ugyanis senki nem tudott semmit, a kamerás felvételekig...bár ez is abszrudum ha úgy vesszük, hiszen a román tévék patent leadtak majdnem mindent úgy ahogy történt nem sokkal a gyilkosság után. Ez is érdekes....

wlakos 2009.02.10. 16:27:18

@Jancsibohóc: Bizony láttam én bírósági tárgyalást is ahol elmeszeltek kidobót. Sőt voltam olyan kidobónak a temetésén is akit leszúrtak munkája közben.

wlakos 2009.02.10. 16:33:02

@Jancsibohóc: Elmegyek szívesen a te temetésedre is:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 16:33:57

@Kartal:

Ezt a Mohácsi-szöveget már tegnap kiszúrtam, egyszerűen hihetetlen a nő. Nem, és nem hagyja annyiban, bár Brüsszelből könnyű beszélni. Lakna Borsodban, meghallgatnám akkor.

wlakos 2009.02.10. 16:37:06

@Jancsibohóc: Keresztény vagyok:) akkor mehetek?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.10. 16:37:34

index.hu/bulvar/2009/02/10/egymilliot_kap_sztojka_kezrekeritoje/

Azért amikor a cigók megtámadóit kellett keresni azt hsizem sokkal több lóvét ajánlottak fel.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 16:38:32

@Noname Cowboy: A retkesek ennyi pénzért még az anyjukat is feladják, szerintem a taktika jó :)

Perverzsrac 2009.02.10. 16:39:36

ez tuti "Audival járnak kígyóbőrcsizmában"? Nekem inkább krokodilnak tűnik, nem kígyónak...

Roxvox 2009.02.10. 16:44:48

@Perverzsrac:
Egy élő krokodilt kellene, csízma gyanánt a lábára húzni az összes genyónak:)))

wlakos 2009.02.10. 17:01:44

@Jancsibohóc: Mit tudsz te? és kik tudjátok?

Kartal 2009.02.10. 17:09:41

@Jancsibohóc:
A cikk szerint délután történt a rablás, ehhez képest két órán belül kommandósok zárták le az egész környéket. Veszprémben sokkal nagyobb horderejű bűncselekmény történt, a zsaruk is perceken belül ott voltak. A romák meg nyom nélkül el tudtak tűnni, csak az osztrák rendőrök fogták meg őket, magyarok nem...
És miért olyan ismerős nekem ez a név, hogy Sztojka?... Mintha a közelmúltban találkoztam volna már vele egy másik gyilkosság kapcsán...
Lehet, üldözési mániám van?

Kartal 2009.02.10. 17:12:37

Ööö... srácok, hová tűnt a videó?

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 17:14:37

@wlakos:

Én csak olyanén voltam, akit lelőttek.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:16:39

@wlakos: Ha ezt az információt megtudnád, meg kéne NETöljelek!

@Kartal: A cigók pikk-apkk fel tudnak szívódni, és tulajdonképpen a mieink adták a fülest vélhetően gyorsan az osztrákoknak, és elég gyorsan meg is lettek. Ezen felesleges rágódni szerintem.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:17:38

És miért olyan ismerős nekem ez a név, hogy Sztojka?.

Mert az egyik leggyakoribb putriscigány név? :)

wlakos 2009.02.10. 17:25:50

@derelyegrádi szellem: Úgy ismerted, hogy "diszkóköcsög" volt?

wlakos 2009.02.10. 17:27:00

@Jancsibohóc: Nem tudsz te semmit, csak hülyeséget irkálni!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:28:48

Nyugodj le pajtás. Hatalmába kerített az internet gonosz világa. Pihenj kicsit.

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 17:30:40

@wlakos:

Nem, úgy hogy egy barátom volt. Az egyetem/munka mellett dolgozott kidobóként hétvégente.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.10. 17:31:46

@wlakos: és nem szöktél meg a bíróságról? mostanában úgy szokás.

wlakos 2009.02.10. 17:32:10

@derelyegrádi szellem: Ezt elmesélnéd jancsibohócnak is?

wlakos 2009.02.10. 17:33:40

@Lukrécia Bögre: Néző voltam, azokat el engedik.

Perverzsrac 2009.02.10. 17:34:22

@Tündér_Lala: mert állításuk szerint azok csak nézelődtek...
Hát lófaszt a zsaruk seggébe. Bűnrészes a többi is. Bár szellem ezt jobban tudja...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:35:59

@wlakos: Te valami új tudálékos off-bajnok hülyegyerek lehetsz.

Amikor már nincsenek érveid, másra hivatkozol :)

Nekem szellemnek nem kell mesélni semmit, és mivel gondjaid vannak a szövegértelmezésesel is, olvasd át ismét a párbeszédünket, ésmásold ide hol diszkóköcsögöztem le a kidobópajtásaidat.
Várom velős válaszodat ;)

Perverzsrac 2009.02.10. 17:40:20

@mind2: azért van csend, mert ellent mondani még és már nem mernek... Várják, hogy leüllepedjen a dolog aztán folytatják a rasszistázást ezerrel... Ezek ennyit tudnak. Meg lopni a közösből.

wlakos 2009.02.10. 17:40:50

@Jancsibohóc: A 16 óra 14 kor keletkezett hozzászólásodban írtad! "ez az a fajta diszkóköcsög akit egy általános iskolás kislány is péppé verne"
és hogy megértsd te "hülyegyerek" a kidobókból sem mindegyik faszkalap!

Perverzsrac 2009.02.10. 17:41:56

@mind2: én inkább keresnék valami olyat, ami mérgezőet terem. Valamit ami hasonlít az ehetőre, de közben mérgező. Aztán pár év múlva megnézném a hatást:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:43:49

wlakos te nagyobb sérült vagy mint gondoltam :D:D:D Apa molesztál?

Így nézett ki az a komment:

"mert a tapasztalat az, hogy a diszkók biztonsági őrei nagyon erősek a 150-160 centis lányokkal, és a bovdenkarú spagettitarzanokkal szemben (ez az a fajta diszkóköcsög akit egy általános iskolás kislány is péppé verne), de amikor balhé van bele van hugyozva a gatyóba."

A diszkóköcsög kire is vonatkozik? a spagettitarzanokra...itt most a diszkók vendégeiről volt szó.

Mondom komoly problémák vannak a szövegértéssel. Ülj le egyes fiam!

De pár örömkönnyet okoztál ismét :D:D:DD

Perverzsrac 2009.02.10. 17:44:24

@Véraláfutás: 1. mert ők már nem mernek ellenkezni a túlerő láttán.
2. Volt egy cikk nemrég indexen: Jam pub budapest. Ahol megölték ugye a simon tibit. Na azóta új örző védők vannak. Nem engedtek be rosszarcú cigókat. Erre mentek az ombucmahoz. A lényeg: 500.000 forintra bűntették őket, mondván hogy nem szabhatják meg ki mehet be és ki nem. Ők meg mennek bíróságra.
Zeronak ajánlom hogy keresse meg ezt a cikket is. idevág...

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 17:45:48

@Perverzsrac:

Aki nem valósít meg tényállási elemet, és bűncselekmény elkövetéséhez sem nyújt sem közben sem utólag a meneküléshez segítséget, az felelősségre nem vonható.

De aki mondjuk elvitte őket onnan autóval még a rendőség megérkezése előtt az lehet bűnpártoló.

Aki fellépésével közreműködött abban, hogy a sértettek ellenállását leküzdjék, vagy azt elve reménytelennek ítéljék (20-a vesznek körbe) azok felelősséggel tartoznak anélkül is, hogy tényállási elmet valósítnának meg (egy ujjal is sértettekhez érne), mert ő meg a pszichikai bűnsegéd.

De aki csak 10 méterrel arrébb állt, és esetleg a sértett számára nem is tudatosult jelenléte ott ez sincs, ott nem lehet tenni semmit. Az, hogy ilyen állatokkal egy bandába tartozik, és együtt jöttek a szórakozóhelyre sajnos önmagában nem bcs.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:48:22

szellem a banda nem csak 3 tagja ment le a diszkóba. Ez látszik a kamerán is. Az nem bűnsegédlet?

Vagy ha nem, akkor az nem gond hogy nem próbálták megakadályozni a bűncselekményt? Az szabálysértés? Puszta véletlen? Marhára érdekelne

wlakos 2009.02.10. 17:50:25

@Jancsibohóc: Valóban ezzel így nem a kidobókat fikáztad. Hogy jössz ahhoz hogy a családtagjaimat a szádra veszed? Az ökör írásaidhoz meg használati utasítás kell "hülye gyerek", azonkívül te te jöttél azzal hogy horgas orrom van, tudtok rólam mindent, na akkor ki magyarázza félre a dolgokat? Büdös köcsög.

Perverzsrac 2009.02.10. 17:50:58

@Lukrécia Bögre: Én meg bojkottálom Gy. Ferencet. Bayer kimondta a valót és mégcsak nem is uszított. Az egyetlen helyes utat leírta: igenis fel kéne adniuk a bűnözőket, különben baj lesz. Nah persze erre jön a hős lovag. Hogy baszná meg a ferit az ipari áram vagy pár kancigány. Akkor talán felébredne. A hülye fasz

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:52:56

@wlakos: Az hogy nem érted a poént, nem az én bajom :) De szerintem menj offolni valami hello kitty-s oldalra, mert itt a vergődésedre senki nem kíváncsi. A családtagjaidat sem tudom hol vettem a számra, de tudod mit? Puszilom a konzumhölgy anyukádat :D Téma lezárva!

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 17:53:22

@Jancsibohóc:

Bűncselekmény megakadályozási kötelezettség nincs. Még feljelentési sincs, csak néhány (légijármű hatalomba kerítése, terrorcselekmény, stb) esetben.

a bűnsegédletre lásd fentebb, nem másolom ide .

Perverzsrac 2009.02.10. 17:53:54

@derelyegrádi szellem: de pszichikai bűnsegéd az is szerintem. (ezt a szót kerestem, csak elfelejtettem...köszönöm a segítséged). Nem hiszem el, hogy a többit ne lehetne bevarrni valamilyen alapon. Igenis ha 20-an mennek oda, azok ezzel a céllal mentek. Azok igenis támogatták a cselekményt mégha nem is tevőlegesen, akkor is bátorító szavakkal...

wlakos 2009.02.10. 17:55:27

@Jancsibohóc: Na látod váljunk el békével:) örömmel várom a személyes találkozásunkat!:D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:55:39

Ez a 3 gyanusított -akárhogy cifrázzuk itt a jogi részeket kurvára kevés.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 17:57:23

@wlakos: Mire összejön talán szűztelenít is téged valaki :( De tényleg téma off :D

Perverzsrac 2009.02.10. 17:59:05

@Jancsibohóc: párszor már kiakadtak rá:) Pedig csak kimondja a "kimondhatatlant".

mind2 (törölt) 2009.02.10. 18:05:42

@Perverzsrac: lehet indulati szinten ír, és nem morzsolgatja meg öncenzúrázza minden egyes mondatát, .... én még azt is vállalom, hogy mára már leolvadt rólam is a kultúrmáz.... attól, hogy felcímkézzük a mondanivalót, az még több millió ember életérzése simán lehet.
@derelyegrádi szellem:
Az mit jelent, hogy politikai gyámság alá helyezte a feri a rendőrséget ! Ernőnél már megkérdeztem Tőled..... , de ez alkotmányjogi szempontból ( hatalmi ágak szétválasztása ) mit jelent?
Hülyét kérdezek tudom, valaha tanultam is, de elfelejtettem :(

postabelyeg 2009.02.10. 18:06:27

Valaki legyen szíves elmesélni miről szól az utolsó videó a két fotó alatt. Vagy ha máshol megtekinthető akkor a címét.

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 18:07:23

@Perverzsrac:

Tisztázzuk:

1/ Aki bátorító szavakkal támogatja cselekményt azt felbjutónak hívjuk. (példa: Szúrd le a köcsögöt!)

2./ Aki jelelétével közreműködik abban, hogy a sértett ellenállását leközdjék az a pszichikai bűnsegéd. Ehhez meg sem kell szólalni, viszont a sértett számára érzekelhetően JELEN kell lenni, de mást nem csinálhat. (Példa: 6-an körbevesznek de csak az egyik rabol, de tudod, ha ellenállsz akkor másik öt is beavatkozik, így nem állsz ellen)

3./ Milyen céllal mentek. Az előkészület lehet. Az emberölés vonatkozásában büntetnedő önmagában is. De hogy bizonyítsuk, hogy valaki (tényleges ölőkön kívül) ölési szándékkal ment oda? Sehogy, kivéve ha maga jelentkezik a rendőrségen, hogy kérem én az ölés szándékával mentem oda, vittem kést is, de aztán mégsem én szúrkáltam, hanem a Sanyi, mert megelőzött. Ugye erre nem igen lehet számítani?

4./ Bevarrni biztos be lehetne valamiért bármelyiket. Ebben egyértünk, biztos hogy a többi 22 sem Teréz anya segítője volt kopasz agyontetovált cigánygengszternek álcázva.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:07:59

@mind2:

Nekem is az jut eszembe róla, hogy bárki belehalhat anélkül, hogy védekezni tudna ellene. Csak egy gyors mozdulat, és már menthetetlen is.:(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 18:08:32

@postabelyeg: Egy verekedésről szól, ahol ordítozák a cigányok, hogy "egy az egy ellen, egy az egy ellen", majd amikor a faszi ezt elhiszi, abban a pillanatban az egyik retkes megpróbálja lerúgni hátulról.

Megpróbálom neked megkeresni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:09:27

@derelyegrádi szellem:

Buda közepén, a Fő utcán is leszúrtak egy asszonyt, majd elvitték a táskáját. Ilyen hírekhez még vidékre se kell menni.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:10:30

@Vég Béci 47:

Hogy az összeset sittre vágják? Hasznos lenne, mit mondjak.:-/

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 18:11:14

@Mj:

viszont szerintem az is egy grönladi-izlandi- norvég hármasállampolgár népművész volt.

Perverzsrac 2009.02.10. 18:11:25

@derelyegrádi szellem: elnézést mester, ha úgy érezte kevertem a fogalmakat:) az első 2 pont közül az egyiket vagy a másikat tuti a többi 20-ra is rá lehet húzni:) én így értettem... Mindenesetre érdekes, hogy futhatnak...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:13:26

@Psychonaut:

Szerintem egy igazi bűnszervezettel szemben nem sok esélyed lenne, akármit is el tudsz magadról képzelni.:( Inkább maradjunk annyiban, hogy imádkozunk, hogy sose legyen ilyen tettekre szükség.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:14:13

@Ferenc Testvér:

Ezt Caps Lock nélkül is megértettük volna.;-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 18:16:01

Mj megkérdezem már :D te 3 órával ezelőtti post-okra reagálsz? Mert első ránézésre olyan, mint ha magaddal társalognál :D:DD:D

grupi 2009.02.10. 18:17:20

Az enyingi cigányok című videót a megosztóról ma 10 óra után törölték.
Sajnos nem láttam. Hol érhető el?
Kinek kínos mindez?
Mert nekünk inkább fájdalmas.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 18:21:28

www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40

Erre miért nem volt anno semmilyen reakció amúgy? Ezek masírozhatnak, 20 gézasávos nem?
nem értem én ezt.....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:40:25

@Geza:

"A törökök kizavarása után a 'felszabadító' erők nem sarcolták azt a pénzt bőven vissza?"

Nem, mert nem nagyon volt honnan. Inkább betelepítettek németeket a kirablott, kihalt, elpusztásodott területekre - akik nagy része hanyatt homlok menekült vissza az őket fosztogató betyárok, martalócok elől -, hogy újjáépülhessen az ország.

"Csak tippelek, mert -nem lévén történész- max arra tudok gondolni, hogy Rákócziék se passzióból kezdtek akciózni."

Azért a végvári katonák "munka nélkül" maradása is sokat nyomott a latban. Évtizedes államszerkezeti és társadalmi átalakulások elé nézett akkor az ország, amely Buda felszabadítása után maga mondott le függetlenségéről - az ellenállási záradékról és a szabad királyválasztás jogáról -, I. Lipót tehát ezek után olyan abszolutista intézkedéseket tett, amilyeneket akart. Egyfajta örökös tartományként is kezelt minket. És külön érdekes, hogy a rendkívül kedvező 1711-es szatmári béke után a magyarság egyik legnyugodtabb évszázada elé nézett.

"Aztán ha tévedek, javíts ki légyszi (úgy veszem észre, e téren te vagy a hozzáértőbb)."

Kérésednek remélem, hogy eleget tettem. (Egyébként előreláthatólag csak nyáron lesz történészdiplomám.)

""Szent Liga, 1684."
Lásd fentebb."

Európai összefogás nélkül mi is várhattunk volna a 19. század második feléig, mint a balkáni népek. És akkor mi is Balkán maradunk.

""Francia kölcsön Bethlen István kormányának."
Ez nem rémlik. Kellőképp szégyellve magam kérek tippet, hogy hol nézhetek utána."

Semmi okod a szégyenre, mert nem köztudomású tény, ez a Trianon utáni gazdasági összeomlás miatt következett be. Bethlen Istvánról egyébként már 1927-ben írt egy korrajzot Sebess Dénes - még a teniszmeccseiről is van benne fénykép -, de én elsősorban a Romsics-féle monográfiát ajánlom.

""I. és II. bécsi döntés."
Szép kezdeményezés... lett volna. Feltételes módban, mert hát ugye Dolfi bácsinak nem jött össze az ötlete, úgyhogy Párizs lett a dolog vége, azt meg mégsem tehetjük a pozitív dolgok vitrinjébe."

A nyugati hatalmak tudtával és beleegyezésével módosították a határainkat mind a két esetben, az a mi külön tragédiánk, hogy a számunkra legkedvezőbb ítéleteket éppen Hitler és Mussolini nevéhez lehet kötni.:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:45:22

@Véraláfutás:

Teljesen mindegy, hogy minek az érdekében jött létre a Szent Liga, ha segített nekünk.
Bethlen név alatt István miniszterelnököt (1921-1931) értettem - tudtommal le is írtam a teljes nevét -, és nem Gábort, vagy az egy évig uralkodó István öccsét, ugyanis ők iktári Bethlenek voltak - később ki is halt az ág -, a miniszterelnök pedig a bethlenfalvi ágból származott.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 18:55:37

@Jancsibohóc:

Ő gyilkolta meg a Prikkel házaspárt is.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 19:00:08

@Mj: kész vagyok. láttam Cozma apját, ahogy arról mesél, 2 éves az unokája, és majd ha felnő elhozza Veszprémbe, hogy itt kézilabdázzon, mert itt szerették a fiát... még a tolmácsnő is sírt. Néha átkozom az Istent, hogy ilyen érzékenynek teremtett, de ezt már nem lehet ép ésszel felfogni.
Hogy lehet 80 éves néniket megerőszakolni , levágni a lábukat, kivájni a szemüket.... hogy lehet egy 26 éves srácot a semmiért meggyilkolni. Hogy lehet .... szeretném, ha tényleg lenne pokol. És nem csak itt a Földön :((((

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:03:18

@Mj: A sztojkás kérdés nem az enyém volt, én csak reagáltam rá, de elfelejtettem idézni :)

belzebubó 2009.02.10. 19:03:43

@mind2: melyik adón volt?

Feri pedig megtorol.Ki tudja milyen állami vállalat hirdetett a MH-ban?
index.hu/kultur/media/2009/02/10/gyurcsany_bojkottot_hirdetett_a_magyar_hirlap_ellen/

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:08:38

– Hogyan változtathatja meg a rendőrség és az enyingi klán viszonyát a veszprémi gyilkosság, illetve a két gyanúsított elfogása?

– Sehogy. A rendőrség csak tűzoltást végez.

– Ugyanúgy folytatódik minden, mint korábban?

– Persze, az élet megy tovább. Akik nem voltak benne a veszprémi gyilkosságban, azokat nem vonják felelősségre. De van egy életszínvonal, amelyet tartani szeretnének, és mivel munkájuk nincs, másképp teremtik elő a pénzt.

PONT!

Teljes cikk itt: kuruc.info/r/35/35083/

mind2 (törölt) 2009.02.10. 19:08:49

@belzebubó: a tv2n. mondom kész vagyok. a srác díszpolgár lett Veszprémben.az apja megcsókolta az oklevelet. Veszprém ráadásul félig az otthonom, mert ott nőttem fel.... nem volt nekik más, csak a CSAPAT.
Mit követtünk el, hogy valaki mindig nyúz bennünket ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:12:06

@derelyegrádi szellem:

Hát nem is az ottani Bástya kocsmából kivánszorgó részeg skinhead lehetett...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:13:51

@Jancsibohóc:

Bocsika, de vannak egyéb programjaim is, mint egész nap folyamatosan gépezni, úgyhogy igen, van, hogy késésben vagyok.;-) (Még szerencse, hogy késelés helyett csak késés a problémám...)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:16:28

@mind2:

Mocsai Lajosnak nem ismertem rá a hangjára.:( Nincs annál rosszabb, ha a szülőnek kell eltemetnie a gyerekét.:( Felfoghatatlan az egész, amit ártatlan ember sohasem érthet meg, maximum pszichiáter.:(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:16:44

@Mj:
"Bocsika, de vannak egyéb programjaim is, mint egész nap folyamatosan gépezni, úgyhogy igen, van, hogy késésben vagyok.;-)"

Enélkül sokkal jobb lett volna ;)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:17:04

@Jancsibohóc:

Gondoltam, de hátha olvassa az illető.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:18:23

@Jancsibohóc:

Változhat a program, mondjuk az ügy Bencze József fejébe kerül. Aztán beül a székbe egy ugyanolyan tehetetlen alak.

sjooci 2009.02.10. 19:18:26

Furcsa dolgokra figyeltem fel, miközben olvasgattam a hozzászólásokat!

A közszemélyek, politikusok, stb véleménye egy és ugyanaz:
"Nincs baj, ha igen akkor ne firtassuk, legyünk megértőek, nézzünk magunkba mi, és próbáljunk megváltozni mi!!!"

A hozzászóló átlagemberek zömének sőt 99%-nak a véleménye szintén ugyanaz, csak éppen ellentétes a vezetőink álláspontjával!!!
NEM FURA?! VAGY ÉPPEN EZ A DOLOG MEGOLDÁSA...SZERINTEM!!!
Mit várjunk az ország vezetőitől, ha a tömeg véleményével ellentétes az az irány amerre Ők néznek!?

Ennek két oka lehet:
1.: -Vakok, süketek és érzékeik hibásak. Betegek, sajnálom és szánom a fogyatékos embereket, de azért ilyen emberek ne vezessék az országot!
2.: -Tökéletesen látják a problémákat, éppen úgy mint mi, csak undorító, gusztustalan érdekeket követve teszik "ROSSZUL" a dolgukat direkt...!!!
Ez a rosszabbik variáció! Döntse el mindenki magában vajon melyik lehet a valódi ok!!!!

Tovább megyek!
Mi, akik itt írogatunk, meg vagyunk győződve, hogy jót teszünk, mert csendben, otthonról a gép előtt ülve írogatunk! Egy nagy túró!!!
A sorsunkat hagyjuk tönkre menni! A GYEREKEINK ÉLETÉT HAGYJUK LEHETETLENNÉ TENNI, MIKÖZBEN CSENDBEN DUZZOGUNK OTTHONUNKBAN!
lASSAN SZÉGYELLEM HOGY MAGYAR VAGYOK!!!!
RÉGI NAGYJAINK SZÉGYENKEZVE FOROGNAK SÍRJUKBAN! MI LETT EBBŐL A BÁTOR NAGYRA HIVATOTT NÉPBŐL?!
A CIGÁNYOK VISELKEDÉSE ANNAK A GYÁVA NÉPNEK A KIHASZNÁLÁSA AKIK ANNAK IDEJÉN RETTEGÉSBEN TARTOTTÁK EURÓPÁT!!!

MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY A CIGÁNYOK VISELKEDÉSE ELSŐSORBAN NEM A CIGÁNYOK HIBÁJA, HANEM A MIÉNK!
OLYAN TÖRVÉNYEKET, SZABÁLYOKAT HOZUNK, AMIT KIHASZNÁLNAK CSUPÁN!
- SZAPORODNAK MINT A NYULAK! MIÉRT?
MERT A TÖRVÉNYEINK SZERINT EBBŐL JÓL MEG LEHET ÉLNI!
- NEM DOLGOZNAK! MIÉRT?
MERT MUNKANÉLKÜL TÖBB SEGÉLYT KAPNAK, MINT A DOLGOZÓK ZÖME!
- BŰNÖZÉSBŐL ÉLNEK, LOPNAK, GARÁZDÁLKODNAK! MIÉRT?
MERT A BÜNTETŐ JOG VÉDI ŐKET!
- ÚGY ÉLNEK MINT AZ ÁLLATOK! MIÉRT?
MERT SEMMILYEN RETORZIÓT NEM ALKALMAZ A TÖRVÉNY ELLENÜK!
- A KÖRNYEZETÜKBEN KÉPTELENSÉG AZ ÉLET, MÁR AZ ISKOLÁBAN NEM TANULHATNAK GYERMEKEINK NYUGODTAN! MIÉRT?
- MERT MÉG AZT IS BÜNTETJÜK, HA EGY TANÁR HANGOSAN SZÓL RÁJUK!

NÉZZÜNK MAGUNKBA!!! SZÁNALMAS NÉPPÉ VÁLT A MAGYAR!!! VAGY MI OLDJUK MEG A PROBLÉMÁINKAT, VAGY VÁRJUK A SÜLT GALAMBOT, BÁR TUDJUK RÉG...NEM REPÜL...!!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:19:46

@Jancsibohóc:

A lényeg, hogy behoztam magam, a többi nem számít.:P

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:22:20

@sjooci: Azon kívül, hogy az egész világ láthatja (ugye az internet varázsa) hogy megbeszéljük a problémáinkat, mégis mit kéne tennünk szerinted?

-menjünk ordibálni a Kossuth térre, hogy "monnyon le"?
-álljunk be a gárdába?
-alapítsunk mi saját gárdákat?
-rendeljünk Ak-47-eseket, és lőjük agyon a putrisokat?

Mondd mégis mit tudunk tenni mi egyszerű emberek?

mind2 (törölt) 2009.02.10. 19:34:32

@Jancsibohóc: már írtam. Szépen csendben , nyugodalmasan ... vagy fordítva ???? mi itt a jobb megoldás ? Hol ér véget a civilizáció és hol a türelmünk ? Szégyelljük az ösztöneinket ? Vagy legyünk kultúremberek, azzal együtt hogy átbasznak bennünket. ? meddig terjed a szocializációnk ? Hogy megálljt tudjunk parancsolni magunknak ? Vagy simán menjünk át egy tisztítótüzön ? Vagy hallgassunk ? Rúgjunk fel mindent, vagy sodródjunk és szarjunk bele ? TE mit választanál ???

gixer 2009.02.10. 19:36:40

@Jancsibohóc: az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban volt olyan aki azt mondta, hogy már csak egy valamit hajlandó aláírni:
- átvételi elismervényt az AMD-re meg a lőszerre

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:36:41

Én szívem szerint kivetkőznék magamból, és felrúgnék minden szabályt. állat módjára írtanám azt, aki csak csúnyán néz...
De az eszem azt mondja, hogy kussoljak, hiszen pici vagyok ezekhez a dolgokhoz.

Valami ilyesmi.....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:37:42

@gixer: wáháháhááhá

Amikor majd sok ilyet látok végre, rendelek én is valami Dragunov-szerű képződményt ;)

sjooci 2009.02.10. 19:38:50

@Jancsibohóc: Tehát szerinted nincs megoldás?
Szerinted van még egy ország a világon ahol egy becsületes tanárt agyonver egy tetves kissebbség és az "őslakosság" nem tesz semmit?
A Te gyereked, az én gyerekem, a mi gyerekünk egyike volt az a rendőr aki megvédte ezeket az állatokat! A Te szavazatod, az én szavazatom, a mi szavazatunk által került pozicióba az a tetű aki a Miskolc rendőrkapitányát leváltotta, (még ha kevés ideig is maradt ez a nevetséges állapot) mert tényszerűen közölte, hogy a garázda bűncselekmények elkövetői kizárólag cigányok!
Hiszem, hogy bennünk van a hiba! Magunkba kell néznünk! Neked, nekem és minden magyarnak!
Ha hinni sem hiszünk már önmagunkban, akkor keressünk egy olcsó albérletet valahol a világ másik végén és kullogjunk el a saját hazánkból, mert szerinted nem tudunk mit tenni!!!
A "Gárda" ilyen hangsúllyal való használatát pedig gondold át! Gúny tárgyává teszed azoknak az embereknek a ténykedését, akik helyetted is kiállnak az érdekeink mellett!
...ugye most kicsit elpirultál...REMÉLEM IGEN...!!!

Véraláfutás 2009.02.10. 19:39:32

@mind2:
"Az mit jelent, hogy politikai gyámság alá helyezte a feri a rendőrséget ! "
Az eddig is a gyámságuk alatt nyögött :D Mi változna?

Mj

Ja, ok :)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 19:40:23

@Mj: Leendő - és remélem nagyon jó :) - történelem tanár ! Azt mondod hogy ez a titok nyitja, és minden kudarcunk oka ? Akkor bíztasd majd őket :)
Remélem, minden leendő tanár megtanítja ennek a népnek, hogy ha nem emeled fel a fejedet, nem maradsz meg.... Ha csak 50 százalékukban rögzül, nekem már az is jó... Remélem megteszed :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:41:51

@sjooci: Elpirultam kicsit, mert olykor elkapnak a pukirohamok. (Végre egy kis anyu főztje)
Tudod nemrég kullogtam haza a "világ végén lévő albérletemből"

Konkrét megoldásokat még mindig nem hallottam tőled, és igen gúnyosan beszélek a gárdáról, mert nem látom bennünk a megoldást, sok embertársammal egyetemben.

M-E-G-O-L-D-Á-S-O-K-A-T mondj, és lehet attól is el fogok pirulni ;)

Véraláfutás 2009.02.10. 19:45:12

@Jancsibohóc:

Sok mindent lehet csinálni, de ahhoz nem elég a számítógép mögött puffogni :)

A válságoknak egy pozitívuma van:
- önvizsgálat, szemek kinyitása, cselekvés, aktívvá teszi a civileket, egyfajta alulról szerveződést indít el. Aztán, hogy mivé tudja kinőni magát, az sok-más hatástól is függ.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:46:37

@Véraláfutás:

Most akkor tőled is megkérdezem, te mit tettél a magyarok életminőségének javulásáért? (ebben benne van minden A-tól z-ig)
Mert egyenlőre te is itt puffogsz. Vagy valami hőstett esetleg? :D

Mr. Acid 2009.02.10. 19:46:51

Gyurcsány Ferenc me. bojkottot hirdet a Magyar Hírlap ellen. Gyurcsánynál a "rasszista" Bayer-cikk vágta ki a biztosítékot...
index.hu/kultur/media/2009/02/10/gyurcsany_bojkottot_hirdetett_a_magyar_hirlap_ellen/

Hát, én is tudok pár dolgot, ami ellen szívesen bojkottot hirdetnék... Kezdjük például Gyurcsánnyal.

sjooci 2009.02.10. 19:47:38

@Jancsibohóc: Egyszerű problémára egyszerű megoldás.
Bonyolult problémára kicsit bonyolultabb megoldás létezik.
Most komolyan...két mondatban szeretnél megoldást!
Egyébként az első írásomat olvastad?
...olvass a sorok között is...!!!!...fontos lenne...!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:53:24

Nem két mondattban kérem. Fentebb tudtál írni többet is. Olvastam az előző írásodat is. Te vagy a sokszázadik, aki az általad felsorol közhelyekkel jön.
Engem ettől függetlenül érdekelne még midnig, mégis mit tehetünk, mit tudunk tenni mi kicsi emberkék.

sjooci 2009.02.10. 19:56:39

@Jancsibohóc: ...te kicsi emberke ne tegyél semmit...!!!
Várd a sült galambot!!!
Biztos emlékszel erre a részre fentebb...konkrétan a magadfajta "kicsi emberekre" gondoltam!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 19:57:43

@sjooci: Most tökre a lelkembe gázoltál :( nem is fogok aludni egy HÉTIG!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 19:57:55

@mind2:

Igen, ezt szeretném tenni. Ugyanolyan pici láncszem vagyok, mint mondjuk Jancsibohóc, de én a tanítást látom az egyik megoldásnak. (Persze az már nem feltétlenül a tanári szakmához tartozik, hogy elérje, hogy minden gyerek iskolába járjon.) A történelemnél ideálisabb tárgyat pedig elképzelni sem tudnék ehhez.
Egyébként most ment a Riasztás a Hír TV-n, pont a veszprémi és a sarkadi esetet elemezték.

sjooci 2009.02.10. 20:01:58

@Jancsibohóc: Nem szeretnék a lelkedbe gázolni!
A törvényeket betartva, a rendszer elvárásainak megfelelve stb. ne tégy semmit. Vagy az ösztöneid adnak a kérdésedre választ, vagy tényleg ne tégy semmit...!!!

sjooci 2009.02.10. 20:04:15

@Jancsibohóc: ...pl egy tömeges megmozdulás úgy indul, hogy egy ember önmagában eldönti, hogy "ÉN IS MEGYEK"...nem úgy, hogy én megmondom mit tegyen...talán megérted...!!!

Véraláfutás 2009.02.10. 20:07:34

Gyerekek, ez a Fleto hihetetlen, ezzel az újabb piruettjével, bojkott címszó alatt! :D Ki a megcélzott szavazótábor ezzel? :D:D:D

(Az MSZMP meg áhh... szót sem érdemelnek.)

dr.justice 2009.02.10. 20:08:57

@Jancsibohóc:

Válaszolhatok ? Dolgozom és fizetem a közterheket, nem szarok az utcára, nem kell tőlem félni, ha bemegyek egy szórakozóhelyre, még a gyerekeim tanárait sem pofoztam meg. Azt hiszem ez kezdetnek elég.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 20:09:38

Nem értem meg. Tudod nem vagyok "magadfajta", hiszen csak te vagy itt a "szuper magyar", remélem még azért lehetünk barátok, ha veszek egy gézasávos nyakkendőt. Ugye lehetünk még?

Hogy kicsit komolyabban vegyem. Hadd döntsem el én mikor mit akarok tenni. Az ami van nekem sem jó, de értelmetlenül nem fogok:

-se börtönbe menni
-sem agyonveretni magam a rendőrökkel
-sem megöletni magam a cigányokkal
-sem veszélynek kitenni a szeretteimet

Remélem ÉRTED ;)

Miattam te itt feszenghetsz azzal, sőt ki is sajátíthatod a magyarságot. Beállhatsz akárhova. Durroghatsz, személyeskedhetsz, dobálhatod a rendőrt, kurva anyázhatod a Fletót (mer' ugye midnenért ő a hibás). Szabad ember vagy. Tegyed!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.10. 20:12:01

@dr.justice: Szerintem ezek evindens dolgok...és úgy gondolom mi akik itt írogatunk nagyjából ugyanígy viselkedünk...

De ez az úriember számára annyit tesz, hogy várjuk a sültgalambot, mert próbálunk boldogulni az életben, és mindenzt civilizáltan.

dr.justice 2009.02.10. 20:13:07

Ez szerintem már valami ( a tiltott szó kimondására gondolok ).

"A Fidesz 60 új rendőrőrsöt és háromezer új rendőrt akar. "A dolgok nem mehetnek így tovább, itt az ideje az őszinte egyenes beszédnek – áll a közleményben. – Ki kell mondani: a cigány származású emberek által elkövetett súlyos bűncselekmények száma aggasztó módon növekszik. Követeljük, hogy a kormány a bűnelkövetők származás alapján való mentegetése helyett kerítse kézre az elkövetőket, és biztosítsa az áldozatok jog- és érdekvédelmét.""

mind2 (törölt) 2009.02.10. 20:17:06

@Jancsibohóc: ezt kinek írtad ? én már kajak nem értem :)..... bocs...

dr.justice 2009.02.10. 20:22:55

@Jancsibohóc:

Ha ezek mindenki számára az evidenciát jelentenék, akkor ez az ország nem lenne ilyen szarban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 20:24:23

@dr.justice:

Ne örülj, Feri hamarosan betiltja a Fideszt is. :)

gixer 2009.02.10. 20:24:58

@dr.justice: milyen tiltott szó? a cigány az cigány a bcs az bcs akárki is követi el. legyen joga az áldozatnak, a rendőrnek (fenntartani a rendet) ne legyen joga a mocsok bűnözőnek ha megszegte az erkölcsi és jogi normákat.

egyébként ez nálunk miért nem lehet kimondani:
"At yearend 2007 there were 3,138 black male sentenced prisoners per 100,000 black males in the United States, compared to 1,259 Hispanic male sentenced prisoners per 100,000 Hispanic males and 481 white male sentenced prisoners per 100,000 white males." amcsi börtönstatisztika

mind2 (törölt) 2009.02.10. 20:28:48

:@sjooci:
@Jancsibohóc:
jah, értem :)
Fogjuk meg és vigyétek ? Vagy bízzak benned, bár nem ismerlek ?
Voltam pár tüntetésen ( nagygyűlésen ) a tömeg jó része mindig békés volt, ... de a háttérben ugyanaz az 50 fős banda jelent meg, akiket ( már elmondtam többször ) arcról ismerek. Ugyanazok a figurák, ugyanaz a provokáció. Először Miép, aztán Isten tudja milyen zászló alatt, de a pofák ugyanazok :(
Ordibálás, ... stb.
Vallom, hogy le kéne egy embernek ülnie.
Aztán mellé még egynek, és így tovább....
Vagy már ezt sem tudom. Tele vagyok kétségekkel. Tisztítótűz vagy néma ellenállás.. ? Ha a gyerekeimre nézek, nekik segítség kell, szülők kellenek... ha a jövőjüket nézem... nekik egy ország kell majd, ahol otthon lehetnek.... nem tudom.

dr.justice 2009.02.10. 20:36:02

@gixer:

Bocs, de eddig nem sok parlamenti politikai párt dobálózott a cigány szóval, pláne nem a cigányok által elkövetett bűncselekményekkel. Egyébként várom a szokásos kérdést, hogy honnan tudják, ki cigány, ki nem.

@laspalmas:

Vagy esetleg a cigányokat. Persze ezt nem én mondom csak Feri eddigi gondolatmenetéből következtetek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 20:39:44

Nézzetek most ATV-t, Mohácsi vész Viki és Szepessy Zsolt - Monok polgármestere - egymás mellett!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 20:43:53

@Jancsibohóc:

Feri nagyon-nagyon beteg. Ezen a videón ez tökéletesen látszik.

Amúgy meg az anyja picsáját az összes patkótölteléknek, hogy egymást csesztetik, ahelyett, hogy az országot kormányoznák.

belzebubó 2009.02.10. 20:45:08

@laspalmas: láttad amikor a video végén szivja a fogát? Vagy sziszeg ,vagy én nem is tudom,de mintha robbanna.

panki83 2009.02.10. 20:46:02

@dr.justice: hát ha ránézel valakire, és úgy néz ki, mint egy cigány és kolompár,orsós,kalányos... a becses vezetékneve, akkor azért elég nagy valószínűséggel el lehet találni hogy ki az.

Amúgy meg mondjuk azt, hogy cigány az, aki cigány életmódot folytat.
tehát:
1. variáció: sorozatban gyártja a gyereket, hogy ne kelljen dolgozni, esetleg párat csinál a saját lányának is, hogy nagyobb eséllyel legyen valamilyen fogyatékkal szülessen
2. variáció szintén sok gyerek, lopás, színesfémlopás
3. variáció kicsit módosabb kurvákat futtat, védelmi pénz, kigyúrt testalkat, kiló fux stb
4. variáció pénzes cigány, ő már kicsit legálisabbnak tűnik, elsősorban színesfém felvásárlással foglalkozik, másodsorban a 3-as variációt irányíthatja a háttérből
5. variáció: félművel cigány, az OCÖ és egyéb cigány szervezetekre rátelepedett banda
6.variáció: Győzike

A romák, akik nem károsak:
tehetséges zenészek, dolgozó romák, asszimilálódott romák...
Ők a cigányok által folytatott életvitelt megszenvedők.

gixer 2009.02.10. 20:48:39

@dr.justice: Jó jó igazad van, de a zindex is beleállt a hevesi polgármesterbe, hogy cigányozik, pedig sehol nem jelent meg milyen származásúak a garázdák.
Ja, nem, csak az volt leírva, hogy a Dankó Pista utcában történt. Ott meg köztudomású, hogy svédek meg norvégok laknak.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 20:52:28

@belzebubó:

Rögtön az elején, mikor oldalról mutatják, összekucorodva. Olyan sötét, gyűlölködő a tekintete, és látszik, hogy majd felrobban, szinte remeg.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:13:17

@panki83:

Én külön kategóriát nyitnék Mohácsiéknak.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:13:50

@gixer:

Az utcát is merő rásszizmusból nevezték el Dankó Pistának.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:15:27

@laspalmas:

Amikor arról beszél, hogy Bencze Józsefnek meg fogja mondani, hogy mit csináljon, na akkor is van egyfajta nézése.:-S

gixer 2009.02.10. 21:25:00

@Mj: Egy politikusnak nem kellene belevau, hogy a rendőrség mit és hogyan csináljon.
A rendőrnek meg annyi lenne a dolga, hogy a hatályos jogszabályok szerint (mondjuk amiken lehetne igazítani egy kicsit) eljárjon, a bűnöző ellen akár fehér akár fekete, vagy lila, akár mezei egyszerű vagy akár politikus az illető.

gixer 2009.02.10. 21:41:05

@Mj: Feri lovagnak hiába mondanám :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:48:35

@gixer:

Nekem is, de éppen ellenkező okokból.:)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.10. 22:41:18

ma este kilenckor volt az atvn interju-parbeszed. [lehet hirtv volt, de inkabb atv remlik]
Szepesssy Zsolt vs. mohacsi sotet ciganyvedo viktoria meccs.
Ha tudnatok a videot betenni, utos anyag.

kb. az jon le a mohacsi karogasabol, hogy azert utaljak a ciganyokat, mert barna a boruk. felelmetes hulye allatja...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 23:26:29

@Dinin:

Épp a műsoridőben ajánlottam - ATV, Civil a pályán volt amúgy -, de senki nem reagált.:-/

Erről a hírről csak én maradtam le?

hvg.hu/helyiertek/20090206_kolompar.aspx

belzebubó 2009.02.11. 07:24:16

Most szemet szúrt.Ma reggel a Kossuthon bemondták,hogy vagyonosodási vizsgálatot inditanak.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.11. 07:35:53

tótawé az imént írt posztot arról, hogy mindannyian cigányok vagyunk.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.11. 07:57:17

körkérdés a cigány-magyar együttélésről. mindenki válaszolt. kivéve:
"Sólyom László, köztársasági elnök

A köztársasági elnök titkársága megkeresésünkre Sólyom László tíz korábbi beszédének szövegét küldte át. Ezek az következő linkekre kattintva olvashatók: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10."
www.komment.hu/tartalom/20090209-velemenyek-a-ciganymagyar-egyuttelesrol.html?cmnt_page=1

Vég Béci 47 2009.02.11. 12:03:20

@Mr. Acid:

Nem nagyon csípem Bayer Zsoltot, de a MH beli cikkével maradéktalanul egyetértek.

Véraláfutás 2009.02.11. 13:35:57

" Az Index érdeklődésére a siófoki rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a felvonulás miatt rendőri fellépés nem volt, mivel nem történt jogsértés. Konkrét személyeket sem azonosítottak, ahogy senkit nem is igazoltattak, így nem tudta megerősíteni, hogy a Cozma-gyilkosság még bujkáló gyanúsítottja, Sztojka Iván a vonulók közt lett volna. Ahogy azt sem, hogy a felvonulók valóban enyingi cigányok lennének. "

Aha, ertem, de ha arpadsav lett volna a nyakukra csavarva, akkor sok droid felvonult volna, es mindenkit igazoltatnak? Hogy is van ez???

"A Somogy Megyei Online állítása szerint "csak feltételezhető, hogy a nyári felvonulásnak köze van a szeptember 17-i siófoki kézigránátos robbantáshoz", aminek célpontja a lap szerint az "enyingi csapat"" vezérének ezüstparti nyaralója volt. A siófoki rendőrség ezt az állítást sem tudta megerősíteni, igaz, cáfolni sem. "Nincsenek erre utaló adataink" - mondta Beke Ibolya szóvivő."

jajj... no comment

Avatar 2009.02.11. 13:44:39

@Vég Béci 47:
Szép lenne, ha az csak úgy egyszerűen annyi lenne, hogy a rendőrök menjenek és fogjanak el minden bűnöző cigányt.
Meg hogy "Minden faluban, az összes cigánysoron a becsületes cigányok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető állatokat. "

Tudom, tényleg felháborító, ami Veszprémben történt. Veszprémi származásúként nekem különösen.
De akkor ha már ilyen egyszerűen meg a dolog, akkor én is felszólítgatok!

Minden településen a becsületes politikusok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető korrupt állatokat.
Minden településen a becsületes vállalkozók haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető adócsaló állatokat.

Sőt!

Minden településen a becsületes rendőrök haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre (LOL), és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető a a bűnözőktől kapott pénzért szemüket behunyó állatokat.

"Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik."
A rendőröknek most is van lehetőségük a szolgálati fegyver használatára. Csak utána el kell számolni vele, hogy milyen helyzetben, miért használta. Szerintem ez teljesen normális, jogállami szabály, csak éppen a magyar rendőrök többsége nem mer élni a fegyverhasználati jogával, mert sajnos többnyire még a rájuk vonatkozó szabályokkal sincsenek tisztában, és nincsenek felkészülve arra, hogy kritikus helyzetben képesek legyenek ilyen súlyos döntést meghozni. Sajnos amennyire én látom a rendőri állomány nem éppen a legkiválóbb ifjakból áll össze.
Valahogy nem emlékszem, hogy Bayer Zsolt akkor is ilyen lelkesen kiállt volna a tűzparancs mellett, amikor a TV székház ostromakor, vagy a meleg felvonulás megtámadásakor érte támadás a rendőröket. Sőt, mintha akkor a gumilövedéket is sokallta volna.
Mert bizony a "bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik"-be ezek is beletartoznak!
Biztos, hogy _bármilyen_ támadásra éles lőszerrel kell reagálni a rendőrnek? Akár egy eldobott kő esetén is? Akár tojás/bűzbomba/vízzel töltött koton esetén is? Akár arra is, ha a letartóztatni kívánt személy tiltakozik a letartóztatás ellen, mert jogszerűtlennek gondolja (mert a rendőr éppen magánsérelmet torol meg hatalmával visszaélve), és mondjuk miközben kirángatja magát a rendőri kézből véletlenül megüti az intézkedő rendőrt? Ezeket mind azonnal le kell lőni?
Ő komolyan úgy szeretne élni, hogy ha gyorshajtáson kapja a rendőr akkor a fejéhez szegezi a pisztolyt, míg az adatait felveszi?

Szerintem Bayer továbbra is hülye, indulatból írt egy cikket, amiben végig nem gondolt dolgokat ír követel. A kettős mérce igencsak működik a fejében, meg mindenkiében akik indulattól fűtve a cigányok vérét akarják most.
Aztán ha a hatalom éppen ellenük fordul, akkor meg vinnyognak, hogy "ÁVH".

"Aki ellop egy tyúkot, kapjon két évet. Ha másodszor is ellopja, kapjon tízet, mint visszaeső."
Aki meg nem szabályosan van bejelentve az mennyit kapjon? Az havonta tucatszámra lopja a "tyúkot" az államtól. Egész Magyarország vonuljon börtönbe 100 évre. Ez a megoldás.

Spielberg 2009.02.11. 14:26:08

www.komment.hu/tartalom/20090209-velemenyek-a-ciganymagyar-egyuttelesrol.html

ez mennyire gáz... már maga a csapat, akit megkérdeztek... ennyit az origóról (persze, ismerjük)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 14:55:04

@Véraláfutás:

Eddig is tudtuk, hogy nagyon gáz a magyar rendőrség.:-/

Geza 2009.02.11. 15:01:51

@Avatar:
Kevered a szezont a fazonnal, és egy kalap alatt emlegetsz össze nem tartozó dolgokat, viszont pár dologban nagyon helyesen írsz. No de nézzük sorra:

"Minden településen a becsületes politikusok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket."
Helyes, támogatom!

"Minden településen a becsületes vállalkozók haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket."
Helyes, támogatom!

"Minden településen a becsületes rendőrök haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre (LOL), és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket."
Helyes, támogatom!

"'Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik.'
A rendőröknek most is van lehetőségük a szolgálati fegyver használatára."
Bizonyos körülmények között, természetesen. Ilyen pl. ha az az életét, testi épségét avagy a közrendet jogtalan támadás elhárításához szükséges.
Nagyon helyesen látod amúgy, amikor a rendőrt kővel dobják meg, akkor szintén jogosan használt fegyvert, csak azt mosod el, hogy:
- Az esetek 99%-ában a rendőr ellene irányuló atrocitás _nélkül_ használt fegyvert, azaz jogtalanul, és erre _válaszul_ repült a kő.

Szintén elmismásolod az egyenlő mérce elvét is, miszerint ha Pesten ellenünk jogos és szükséges volt a gumilövedék, akkor hogyhogy nem volt szükséges a rendőrautót lapáttal verő és a rendőröket leszúrással fenyegető, felfegyverzett cigányhorda ellen?

"csak éppen a magyar rendőrök többsége nem mer élni a fegyverhasználati jogával"
Ha engem, mint állampolgárt fenyegető veszélyt kéne elhárítania, akkor nem csak joga, hanem egyenesen _kötelessége_ is lenne, amit ha nem tesz meg, akkor alkalmatlan a feladatára. Hogy nem 'tud', nem 'akar', vagy nem 'mer', az már édesmindegy.

"mert sajnos többnyire még a rájuk vonatkozó szabályokkal sincsenek tisztában"
És akkor még ők akarnak szabályokat betartatni VELÜNK? Azzal talán tisztában vannak akkor, hogy ránk milyen szabályok vonatkoznak? Vagy csak intézkedik 'érzésből', azaz nem a törvényeket tartatja be, hanem uraskodik?

"és nincsenek felkészülve arra, hogy kritikus helyzetben képesek legyenek ilyen súlyos döntést meghozni"
Megintcsak: akkor alkalmatlan. Ahogy egy egyszerű autóvezetőtől elvárás, hogy kritikus helyzetben a szabályok szerint és azon belül is helyes döntést hozzon, akkor egy hivatásos rendőrtől is elvárás.

"Sajnos amennyire én látom a rendőri állomány nem éppen a legkiválóbb ifjakból áll össze."
Egyetértek.

"Valahogy nem emlékszem, hogy Bayer Zsolt akkor is ilyen lelkesen kiállt volna a tűzparancs mellett, amikor a TV székház ostromakor, vagy a meleg felvonulás megtámadásakor érte támadás a rendőröket."
Ismétlem: az esetek 90%-ában indokolatlan és így jogtalan volt a rendőrök támadása. Ha egy vétlen járókelőt, vagy pl. engem, mint a felszólításnak engedelmeskedve a területet elhagyó embert a rendőr részéről támadás ér, akkor az a támadás a törvény szerint jogtalan. És mint jogtalan támadást, a _szükséges mértékű_ erővel még elhárítani is jogom lenne, az más kérdés, hogy a bíróságok milyen prekoncepcióval állnak az ilyen ügyek elé...

"Sőt, mintha akkor a gumilövedéket is sokallta volna."
Nem, hanem a gumilövedék használatának a módjával volt a hiba.
A rendőrségi törvény (és a józan ész) szerint mivel a gumilövedék kényszerítő eszköz, nem a célba vett ember megnyomorítása, hanem a (maradási, támadási) szándékától való eltántorítása a célja, ezért szigorúan csak végtagra ill. fedett törzsre lenne szabad lőni vele, valamint csak 6-10 méternél messzebbről. Ha ez nem lehetséges, akkor az illető bőven belül van az egyéb kényszerítő eszközök (gumibot, könnygázspré) hatósugarán.
Hasonlóan, a könnygázgránátot csak meredek szögben felfelé, bőven a fejek fölé szabadna csak kilőni.
Ehhez képest a mocskok a gumilövedékessel egyértelműen fejre céloztak ill. a gázgránátot is fej/testmagasságban lőtték, azaz nem oszlatni, hanem sebesíteni akartak.

"Biztos, hogy _bármilyen_ támadásra éles lőszerrel kell reagálni a rendőrnek?"
Ami az életét, testi épségét veszélyezteti, a feladata végrehajtásában akadályozza _és_ más, enyhébb módon nem hárítható el.

"Akár egy eldobott kő esetén is?"
Ha bevetési páncélban van, akkor az életét nem veszélyezteti, még az épségét sem. Ha irodai ruhában, akkor az a kérdés, hogy van-e módja kitérni előle úgy, hogy a feladatát továbbra is végre tudja hajtani. Ha nem, akkor jogos lenne.

Viszont itt megint összemosod az eldobott követ az ásóval való veréssel, ami nem egy kategória!

"Akár tojás/bűzbomba/vízzel töltött koton esetén is?"
Életét nem veszélyezteti, feladatában nem akadályozza, tehát nem lenne jogos.

Ismétlem: a rendőrkocsi lapáttal verése és a zsaru halálos fenyegetése nem egy kategória a vizes/vajsavas locsolással.

"Akár arra is, ha a letartóztatni kívánt személy tiltakozik a letartóztatás ellen, mert jogszerűtlennek gondolja"
Tiltakozni szabad, akadályozni nem.

"(mert a rendőr éppen magánsérelmet torol meg hatalmával visszaélve)"
Akkor alkalmatlan és szar alak.

"és mondjuk miközben kirángatja magát a rendőri kézből"
Ha a rendőr már erőszakot kell, hogy alkalmazzon ellene, akkor már eleve ellenszegült az intézkedésnek. (Ha meg a rendőr kezéből ki tudja rángatni magát, akkor az a rendőr szart se ér...)

"véletlenül megüti az intézkedő rendőrt?"
A 'véletlen megütés' nem veszélyezteti a rendőr életét, tehát a fegyverhasználat nem lenne jogos.

"Ezeket mind azonnal le kell lőni?"
Lásd fent.

"Ő komolyan úgy szeretne élni, hogy ha gyorshajtáson kapja a rendőr akkor a fejéhez szegezi a pisztolyt, míg az adatait felveszi?"
Nem szegezi, csak akkor, ha leveszed a kezed a kormányról.
Egyébként ha ez az ára annak, hogy az ember magyar állampolgárként nyugodtan járhasson Magyarország bármelyik utcáján a nap bármely szakában anélkül, hogy támadástól kéne tartania, akkor szerintem igen, ő is úgy szeretne élni. Én legalábbis messze elfogadható árnak tartanám, és ha ezt biztosítani tudnák a kékek, Isten biza előre köszönnék nekik és tisztelném őket érte.

"Szerintem Bayer továbbra is hülye"
Szerintem meg te vagy az, hogy olyasmiről beszélsz, amit személyesen nem tapasztaltál, hanem csak az ideológiai-lelki-rokonaid által összehordott katyvasz alapján akarod másoknak megmondani, hogy mi a helyes.
Szerintem kezdd a helyes okítást mondjuk Nyíregy guszev-telepén, Mátészalkán vagy mondjuk Miskolcon az Avason.

"indulatból írt egy cikket, amiben végig nem gondolt dolgokat ír követel"
Már évek óta végig van ez gondolva, csak ti eddit tagadtátok a tényeket, és most, hogy már nem fér el a dolog a szőnyeg alá, csak nektek hat a meglepetés erejével.
Aki már nem csak fényképről látott cigányt, az eddig is tudta, hogy ide jutnak a dolgok, mondta is, csak ti mindig lerasszistáztátok az embert.

"A kettős mérce igencsak működik a fejében,"
Nálad működik, kérlek alássan.

"meg mindenkiében akik indulattól fűtve a cigányok vérét akarják most."
A bűnösök vérét akarjuk. Akár cigány, akár nem. 85%-a cigány. De ez nem mentség, még ha ti másképp látjátok is.

"Aztán ha a hatalom éppen ellenük fordul, akkor meg vinnyognak, hogy 'ÁVH'."
Nem vinnyogni, harsogni szoktuk :).

De látom, még mindig nem érted: _nem_ azt akarjuk, hogy a 'hatalom' bárki _ellen_ is forduljon.
Ha már bárki _ellen_ fordul, akkor az már régen rossz. Amit el szeretnénk érni, az az, hogy a rendőrség a törvényeket tartassa be és az ártatlan embereket védje meg, függetlenül attól, hogy cigány-e az illető vagy magyar.

Apropo, a 'hatalom' az demokráciában miénk mindannyiunké, úgyminthogy a népé. Ha már valami egyéb 'hatalom' van, akkor az diktatúra, nem gondolod?

'"Aki ellop egy tyúkot, kapjon két évet. Ha másodszor is ellopja, kapjon tízet, mint visszaeső.'
Aki meg nem szabályosan van bejelentve az mennyit kapjon?'
Elsőre egyhavi fizetésének a bírságát, másodikra tízét.
Aki pedig nem jelentette be, az pl. egy évet, másodikra tizet.
Aki pedig az így beszedett adót elherdálja, ellopja, elprivatizálja, egyszóval nem a (választások előtt a néppel leegyeztetett) szándékolt célra fordítja, az elsőre kötelet, második pedig már nem lesz.

"Az havonta tucatszámra lopja a 'tyúkot' az államtól."
A politikusaink pedig, ha rendesen fizetem az adót, tb-t, stb., viszont cserébe nem gyarapodik az állam és én mint állampolgár nem kapom meg azt az ellátást, amit a kampányukban ígértek, akkor havonta százszámra lopják tőlem a tyúkokat.

Igen: a választási kampány nem más, mint egy szerződéstervezet a jelölt és a nép között, ami a megválasztással és annak az elfogadásával életbe lép. És aki egy szerződésben a részéről vállaltakat nem tartja be úgy, hogy a másik fél viszont igen, az (gazdasági) bcs.-t követ el, amiért az okozott kár függvényében felel(nie kéne). Vagy rosszul tudom?

"Egész Magyarország vonuljon börtönbe 100 évre."
Szerintem zárd magadra az ajtót, a belső felére írd ki, hogy 'bejárat a világbörtönbe', és ne nyisd ki 100 évig. Megfelel a megoldás :) ?

"Ez a megoldás."
Persze. Adócsalásért is 100 év, gyilkosságért is 100 év, hazaárulásért is 100 év, ugye?

Már megint összemosod az évi százezer forintos adócsalást az ország százmilliárd forintos megkárosításával, a gyorshajtást a gyilkossággal, és azt hiszed, hogy ezt beveszi bárki is.

Tudod mit? Ha a tolvaj politikusainkat felakasztják, a gyilkos cigányokat agyonlövik, és Isten biza állok az adóügyi bírságom elébe!
Nos?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 15:02:05

@Avatar:

Az egész ország teli van kettős mércékkel, Bayer Zsolt meg valószínűleg most a lakosság többségének a szócsöve vagy tolmácsa akart lenni, hogy a politikai elit is megértse végre, hogy milyen indulatok vannak az általa vezetett országban. Csak azt nem értem, hogy miért hivatkozott arra, hogy Erdélyben volt, és ezért semmit sem tudott, amikor arról beszélt, hogy Romániában kétszer gyorsabb és jobb a hírszerzés, mint nálunk. Még a Nyárádszeredához közeli esztena pásztorával is el tudtam beszélgetni Demszky Gáborról, mert még neki is van lent a faluban tévéje.:) Na mindegy, nem ez a lényeg, csak kötözködtem.:P

Véraláfutás 2009.02.11. 15:21:43

index.hu/velemeny/jegyzet/2009/02/11/no_a_magyarbunozes/

Tehát most azt kell szajkózni, hogy a fehérgalléros bűnözés magyarokhoz köthető (:D képzavar, a cigány is magyar), legalább is a cikkben így emlegetik. Tüntetnek a magyar bűnözés ellen :D

Az egészben az a vicc, hogy azt nem akarják észrevenni a médiában és ott fent, hogy az embereknek azzal van tele a puttony, hogy azok garázdálkodnak, akik különféle támogatásokhoz, előnyökhöz juthatnak pusztán a származásuk miatt > pozitív diszkrimináció es nagy az arányuk a köreikhez képest. Ennyi, mit lehet ezen ennyit félrebeszélni. Persze struccokhoz hiába is beszélünk...

Avatar 2009.02.11. 15:49:43

@Geza:
Bayer írta, hogy bármilyen támadás esetén lőhessen a rendőr. Én csak felvetettem pár helyzetet, amikor szerintem nem indokolt a támadásra a fegyverhasználat, és ahogy láttam te is egyetértettél, hogy ilyenkor ne legyen joga erre.
Aztán mégis arra jutsz, hogy én vagyok a hülye. Te meg aki a hülyével egyetért. Gratulálok.

Az, hogy némelyik rendőr szar alak, meg alkalmatlan tény, de a rendőri jogok rájuk is vonatkoznak. Nekik is joguk lenne _bármilyen_ támadásra lövéssel reagálni.
Neked meg egyébként akkor sincs jogod követ dobni a rendőrök felé, ha úgy érzed, jogtalanul lép fel ellened. Nincs jogköröd felülbírálni az intézkedését, pláne nincs jogod megtámadni a rendőrt. Szart se csinálhatsz ott helyben. Utólag kérhetsz kivizsgálást. Ez van, ez a törvény. Pont annyira törvény, mint hogy tyúkot lopni tilos.

A tyúklopásért 2 év is Bayer ötlete volt. Erre én felhoztam, hogy az adót nem szabályosan fizető meg ennek a többszörösét lopja. Igen, a korrupt politikus még többet. De ha te mondhatod azt, hogy majd ha a politikusok mind patyolat tiszták lesznek, akkor állsz az adóhatóság elébe, akkor a tyúktolvaj is hivatkozhat erre. Sőt, ő majd csak az adócsalók után.

"ti eddit tagadtátok a tényeket"
"ti mindig lerasszistáztátok az embert"
"még ha ti másképp látjátok is."

Kik? Én a saját véleményemet írtam le, nem a "miénket". Nem képviselek semmilyen szervezetet, társaságot, pártot, stb... Nem jár nekem a királyi többes sem.

Vég Béci 47 2009.02.11. 15:53:59

@Véraláfutás:

Azért nem mindenki szarja össze magát tőlük :)))))

Oktatófilm:

www.youtube.com/watch?v=z0nMp80UDvw

Avatar 2009.02.11. 16:16:11

@Vég Béci 47:
Ja, meg a veszprémi kézis srácok sem szarták össze magukat. Pedig lehet, hogy ők személy szerint jobban jártak volna azzal. :(

Geza 2009.02.11. 16:16:25

@Avatar:

"Neked meg egyébként akkor sincs jogod követ dobni a rendőrök felé, ha úgy érzed, jogtalanul lép fel ellened. Nincs jogköröd felülbírálni az intézkedését, pláne nincs jogod megtámadni a rendőrt. Szart se csinálhatsz ott helyben. Utólag kérhetsz kivizsgálást. Ez van, ez a törvény."
Hmm, ha nem igazolja magát (civilben), vagy nincs kinn a jelvényszáma (egyenruhában), akkor pl. nem vagyok köteles rendőrnek tekinteni.
Ha pl. ittas, akkor szintén nem léptetheti magát szolgálatba, így szintén nem igazoltathat.

Ha jogtalanul cselekszik, védekezhetek ellene. Persze ez emeli a tétet, mert ha netán az derül ki, hogy mégis jogosan cselekedett, akkor még a hiv.személy elleni erőszakot is megnyerem, de pl. nem vagyok köteles hagyni, hogy a rendőr agyonlőjön, még akkor sem, ha utólag azt mondhatná a kísértetemnek, hogy 'bocs, összetévesztettelek egy körözött fegyveres bűnözővel'.
Szóval azért árnyaltabb a téma.


Pont annyira törvény, mint hogy tyúkot lopni tilos.

"De ha te mondhatod azt, hogy majd ha a politikusok mind patyolat tiszták lesznek, akkor állsz az adóhatóság elébe, akkor a tyúktolvaj is hivatkozhat erre. Sőt, ő majd csak az adócsalók után."
Persze, természetesen. Korrekt igazságszolgáltatáshoz először is becsületes jogalkotás és becsületes igazságszolgáltatás kellene, a többinek csak ezután van értelme, pontosan.
Nem lévén Bayer nem tudom, pontosan mit miért írt, de van egy olyan sejtésem, hogy a politikusok, az igazságszolgáltatás és a rendfenntartás tisztába tételének a szükségességét azért nem írta ki itt is, mert már 2006 óta (igazából '89 óta) mindenki hangoztatja ezt.

Viszont mivel ez egy elhúzódó dolog, az azonnali beavatkozást igénylő dolgokat még ez előtt kéne megtenni, ilyen pl. a lét- és közbiztonság biztosítása, azaz a gyilkolászás és a szervezett bűnözés felszámolása.
Kicsit demagóg módon megfogalmazva (bocs): amiért még engedékeny szívvel is kötél/golyó járna, azt tegyük meg most, és ráérünk azután sakkozni, hogy a tyúklopásért egy év járjon vagy 14 hónap.

"'ti ....'
Kik? Én a saját véleményemet írtam le, nem a 'miénket'."
A tiedhez hasonló érveket hangoztatva mindent relativizálni akaró, ezért konkrétumok és tendenciák figyelembe vétele ellen kardoskodókra gondoltam.

"Nem képviselek semmilyen szervezetet, társaságot, pártot, stb... Nem jár nekem a királyi többes sem."
Ha valamilyen gyűjtőfogalom passzol rád, akkor külön szándék/akarat nélkül is beleesel egy kategóriába (pl. '_a_ barna hajúak'), ezért vélelmeztem a fenti gondolati/nézeti közösséget, de ha ebben tévedtem, úgy elnézésed kérem az egy kalap alá vonásért.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 16:32:04

@Véraláfutás:

Nem mondtam, hogy mellébeszélős. Azt mondtam, hogy egyrészt szócsöve a szubjektív indulatoknak - ezt alátámasztja az általad linkelt videó is, amiben maga mondja, hogy lázítani szeretne -, másrészt furcsa, hogy Erdélyben nem nézett/hallgatott híreket. Én a síelés hevében is megtettem, hogy megpróbáltam kivenni a recsegő Kossuth rádió mondatfoszlányait a veszprémi gyilkosságról, ő meg ráadásul újságíró is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 16:35:52

@Vég Béci 47:

Ugyan már, csak ketten voltak, ráadásul szúró-, vágóeszköz nélkül. Ráadásul simán fölkeltek és mentek utánuk. Ki tudja mi történt mondjuk másnap este...

Carnivora (törölt) 2009.02.11. 19:42:51

Védelmi pénzt akart kicsikarni attól a veszprémi szórakozóhelytől Sztojka Iván bandája, ahol a veszprémi kézilabdásokra támadtak, nyilatkozta a bandához tartozó egyik férfi szerdán a Napló című megyei napilapnak.

index.hu/bulvar/2009/02/11/megis_vedelmi_penzt_volt_a_veszpremi_keseles_hattereben_/

Véraláfutás 2009.02.11. 19:53:42

@Mj:

Persze, hogy nem mondtad, én csak arra utaltam, hogy nem szűr, nem tartja vissza, ami kikivánkozik belőle :)

@Vég Béci 47:

Ez régi cucc, és a kevés helyzetek egyike. A srácon látszik hogy sportol (talán boxoló), a másik kettő meg nem igazán volt éles.
Egyébként, ha már harcolsz és földrekerül, nem szabad hagyni, hogy felkeljen (KO-ra menni), mert utánad megy, vagy iszkiri... Valszeg még kapott a két csákó, miután kikerültek a kamera látószögéből. Szédelgő fejjel igencsak leesik a harciérték.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.11. 20:13:35

@Véraláfutás:

Ja, így ok.:)
Amúgy utána is mentek - szerintem még simán hívhattak magukkal egy tucatnyi embert -, de azt már nem vette a videós.

Vég Béci 47 2009.02.11. 20:38:48

Örülök a hozzászólásoknak és semmi bajom a cigányokkal De ha egy bűnöző rád támad a rendőrség kötelessége megvédeni, de jelenleg erre kevés az esély.
Jó pár éve bátran lementünk 1 barátommal a József utca egyik kocsmájába. Csak fogyasztani akartunk...
Voltak vagy 20-an, nem bántottak. Igaz a tiszteletet megadtuk: köszöntünk és fizettünk.
Na erre varrjál gombot.
A bűnözés és a cigányok, nem kellene ezt összemosni.

Az elkövetőket meg kapja el a rendőrség, vagy a szerbek-horvátok-románok akárki..........

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.11. 21:56:05

A roma családhoz kimegy az APEH, és kérdőre vonják őket, hogy a segélyből hogyan telik kisebb palotára meg két luxusautóra.
- Hát, az úgy vót, hogy elmentem pecázni, oszt kifogtam az aranyhalat, oszt kívántam.
- És mivel tudja ezt bizonyítani?
- Há' nem itt van a palota meg a két verda?

nagyM · http://nagym.blog.hu 2009.02.12. 09:29:00

Egyébként két vagy három hete az enyingi cigánybanda (10-20 ember) megjelent egy somogy megyei kisvárosban, bementek a helyi "szórakoztatóipari egységbe", előkapták a botokat, láncokat és bézbólütőket és úgy széjje'-verték a helyet, ahogy annak arendje módja. Akkor nem tudtuk, hogy miért, most már tudjuk: pénzt akartak szedni.

hozzáteszem a rendőrség nem volt a helyzet magaslatán, a helyi sittes, kigyúrt bűnözőnek kellett kést rántania és ha jól tudom meg is mártogatta egy két emberben.

A kocsma tulaja pedig az egész családjával el akar költözni a városból, mert fél.

Ez van, ha becsületesen dolgozol.

derelyegrádi szellem 2009.02.12. 09:54:22

@Carnivora:

Ha a csávó igazat mond, akkor a megyei rendőrkapitánynak már mennie is kell éjjeliőrnek, vagy KMB-snek Prügyre.

Alkalmatlan a feladatára, és ez a kíméletesebb forgatókönyv.

@denever:

Az arnyhalfogásról.

1! A szkinhed meg a cigány horgásznak a tó két odalán. A szkinhed kifogja az aranyhalat.
- Lehet három kívánságod, de úgy kívánj, hogy szemben a cigánynak mindenből kétszer annyi lesz.
- Legyen egy 500-as mercim.
Lesz, de cigánynak kettő.
- Legyen egy gyönyörű palotám
Lesz, de cigánynak kettő.
- És akkor most legyen a hátam mödött 50 kigyúrt szkinhed....

süti beállítások módosítása