Skip to content


       Szűrés lista

Zsiga Marcell szerint az MTI és az RTL manipulációjának áldozata

Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy felcsatolja a szopóálarcot és szalad egy kört a hóesésben.




"Zsiga Marcell: Manipuláció és lejáratás lett az eredménye az RTL Klubon az MTI Hírcentrum provokatív kérdéseinek (MTI)

Hétfői nyilatkozatomat értelemzavaróan, a szövegkörnyezetből kiragadva, mindössze egymondatos terjedelemben mutatta be az RTL Klub Híradója, így az teljesen mást üzent a televíziónézőknek, mint amit elmondtam.  Hétfőn az Országházban a kamerák előtt kifejtettem a véleményemet a miskolci szocialisták álszent és hazug akciójáról.

Elmondtam, felháborítónak tartjuk azt, hogy az MSZP pártpolitikai célokra használja azokat a nehéz sorsú borsodi embereket, akikről 2002 és 2010 között teljesen megfeledkezett. Elmondtam, a Gyurcsány-korszakban mindössze 28 500 forintot kínáltak a közmunkásoknak, most jelentős előrelépés, hogy 47 ezer forintot vihetnek haza. A kormány ráadásul kiemelt figyelmet fordít Észak-Magyarországra, ahol 15 milliárd forintot fordítanak idén közfoglalkoztatásra, így terelve a munka világa felé a Gyurcsány-korszakban magukra hagyottakat. Elbüszkélkedtem azzal is, hogy kormányzati támogatással a városvezetés munkája kezd beérni: Miskolcon a közelmúltban letettük egy drótgyár alapkövét, tavasszal kezd épülni egy gépgyár is, és más jelentős munkahelyteremtő beruházásról is számot fogunk adni még az idén. A tavalyi évben 46 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma, a reálbérek nőttek, a gyermeket nevelő családoknál különösen, ez is hangsúlyozza a felelős nemzetpolitikát.

A sajtótájékoztató legutolsó szakaszában az MTI Hírcentrum riportere, Szondi Vanda a következő, álláspontom szerint indokolatlanul provokatív kérdést tette föl: - És ön szerint meg lehet élni havi 47 ezer forintból? - Válaszom: Az MSZP azt hirdette, hogy 28 ezer forintból is meg lehet élni, én azt gondolom, hogy a 47 ezer forint ehhez képest egy jelentős javulás, jelentős eredmény, és azt kell látni, hogy az embereket arra kell szorítani, aki munkát kerül, hogy az legyen az érdeke, hogy munkát végezhessen és munkát végezzen, hiszen 47 ezer forint jóval nagyobb, mint az egyszeri segély összege.  - Szondi Vanda (MTI Hírcentrum) újabb provokatív kérdése: De ön meg tudna élni 47 ezer forintból? - Válaszom: Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, igen, azt hiszem igen. 

A provokációra adott válaszomnak az RTL Klub és más sajtóorgánumok csupán egy részét közölték, kiragadtak a környezetből egy szövegrészt, manipulálták azt. A sajtótájékoztatón elhangzott mondanivalóm így teljesen más értelmet nyert. Nyilatkozatom ilyen jellegű megvágását visszautasítom. A tények önmagukért beszélnek, a teljes hanganyag a következő linken hallgatható meg: http://soundcloud.com/startmunka/startmunka  A történteket ezzel lezártnak tekintem. 
Zsiga Marcell  országgyűlési képviselő, FIDESZ
Kiadó: FIDESZ frakció"

A CNN már smafu, Marci? Vagy őt lestoppolta Orbán?

03:53-től:


Az MTI válasza:
 Az MTI Hírcentrum nem felelős azért, hogy egy sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseket és válaszokat melyik sajtóorgánum milyen módon dolgozza fel. Az MTI Hírcentrum azon anyagok tartalmáért felel, amelyek a közmédia hírműsoraiban láthatók és hallhatók. Az m1 és a Duna TV híradója, valamint a Magyar Rádió Krónikája is foglalkozott a  Munkát, kenyeret” elnevezésű tiltakozó menettel, Zsiga Marcell sajtótájékoztatójáról azonban nem szerepelt szinkron anyagainkban.

Én nem igazán találom hol van itt a manipuláció, az újságíró kérdezett, Zsiga Marci válaszolt. Lehet nem szóltak neki, hogy havi 1 700 000-ért néha kérdésekre is válaszolnia kell? Marci, ha keménynek találod a politikát, el lehet menni a versenyszektorba jogásznak, és túlesnél végre életed első állásinterjúján...

Most az amerikai választási kampányban évekkel ezelőtti, szövegkörnyezetből kiragadott félmondatokkal dolgoznak a kampányguruk, Marci, végig kellene gondolni előbb a választ, mielőtt kinyitjuk a szánkat, hogy hang formájában is elhagyja a tökfejünket az, amit kigondoltunk.

Bár kapnátok többször és keményebb kérdéseket ...

Amúgy értékeljük, hogy bizonyítékként nyilvánosságra hoztátok a hangfelvételt, kár, hogy egy csodálatos öngól lett belőle. Szerencsétlen balfasz.

vanda2.jpg

Címkék: politika fidesz abszurd zsiga

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr874113401

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lekapcsolták az internetet! 2012.02.16. 12:28:19

Egy hazai egyetemi kísérlet sorozat közben rendkívül meglepő és sokkoló felfedezésre tettek szert kutatók. Miközben anyagot gyűjtöttek titkos kutatásaikhoz, egy meglepő monitorképpel szembesültek.A fent látható kép volt az utolsó amit még láttak, majd ...

Trackback: A királynő is érdeklődik az Erzsébet-utalvány iránt 2012.02.16. 09:03:19

Az Európai Bizottság felvilágosítás kérése után, amely a multinacionális kereskedelmi láncok diszkriminációját célozta; a brit királyi család jogi képviselői is felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal az Erzsébet-utalvány kapcsán.Jelezték II. Erz...

Trackback: Tanfoglaló 2012.02.16. 07:14:40

Budapesti egyetemisták sikeres egyetemfoglalásukat követően megalakították az MHSZ-t, a Magyar Hoffmanntalanító Szövetséget. Céljaik között meghatározták, hogy amíg Hoffmann Rózsa nem enged a követeléseiknek, addig hetente elfoglalnak egy egyetemet, fő...

Trackback: MTVA: mindig van lejebb 2012.02.15. 23:28:45

Az MTI Hírcentrum nem felelős azért, hogy egy sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseket és válaszokat melyik sajtóorgánum milyen módon dolgozza fel. Az MTI Hírcentrum azon anyagok tartalmáért felel, amelyek a közmédia hírműsoraiban láthatók és hallhatók....

Trackback: Zsiga Marcell is megélne 47 ezer forintból 2012.02.15. 14:58:45

Zsiga Marcell, a Fidelitas alelnöke, Miskolc alpolgármestere szerint is meg lehet élni 47 ezer forintból, pedig neki korábban a hatszázezres költségtérítés sem volt elég....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jani888 2012.02.15. 14:56:32

Ez nem magyarázat ,csak magyarázkodás.A megszokott arcátlan magyarázkodás.Néha elfeledkeznek és a valódi énjüket adják(Lázár-Dajcs-Rogán-Zsiga,)és lehet magyarázkodni.

delano 2012.02.15. 14:57:42

Velem van a baj, hogy ez a nyomorult egészen komoly aggresszív hajlamokat képes kihozni belőlem?
Nem ártott volna neki a jogi egyetem után 3 év intenzív szopás ügyvédjelöltként egy nemzetközi irodában napi 12 óra melóval (hétvégén csak 8) bruttó 120-ért.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.02.15. 14:58:25

Tényleg, mi abban a manipuláció, hogy kivágták az idióta válasza előtti pártpropagandát?

LouiS 2012.02.15. 15:00:05

Egy dolgot a jóember elfejtett: a zelmúltnyolcévben bizony nem maximum 90 napig járt a segíly, hanem kicsit tovább. Aztán: ne hasonlítsuk össze a 2004-es évet a 2012-es évvel. A 28 ezer forint sem volt sok - viszont nem is volt ennyi elkeseredett, kilátástalan ember. Szóval ez az okostojás, aki életében egy percet nem dolgozott, inkább fogja be a száját...

VeszettTraktorosMüezzin 2012.02.15. 15:02:54

Marci, Marci!
Akkor hadd értelmezzem én is.
"- Szondi Vanda (MTI Hírcentrum) újabb provokatív kérdése: De ön meg tudna élni 47 ezer forintból? - Válaszom: Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, igen, azt hiszem igen."
Biztosan meg lehet élni, igen azt hiszem.
Asse tudod mit beszélsz hülye gyerek. Életedben nem dolgoztál. Egyetemről rögtön a pártházba. Szép karrier. Anyagilag feltétlenül. De a tény, hogy egy olyan embernek van (több kevesebb hatalma) aki életében egy percet nem dolgozott a politikán kívül, semmilyen szakmában, azért az már erős. És így meri mondani, hogy 47 ezerből meg lehet élni.
Éljen meg anyád 47 ezerből.
És megvizsgálnám a kapcsolatodat a JATE akkori HÖK elnökével, aki évfolyamtársad volt, és jelentős pénzeket sikkasztott el. Neked ebből mennyi csepegett le? Vastagbőr szerkesztők. Ez itt egy egész jó téma. Akár utána is járhatnátok...

fekafika 2012.02.15. 15:08:03

ennyi tini frissdiplomás ficsúr már rég száguldozott a Parlamentben..
ezzel az a baj, hogy egész életükben elszakadnak a valóságtól, ha már az első munkájukért is havi 1,5 milla felett kapnak.. végig kell nézni, sok fiatal van pártkötődés alapon

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.02.15. 15:08:55

"A történteket ezzel lezártnak tekintem.
Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, FIDESZ "

irritáló kis pöcs

ámbátor 2012.02.15. 15:09:02

Eszébe jutott, hogy egyetemista korában 45000-et kapott aputól zsebpénznek és szűkösen, de kijött belőle. Apu fizette a bérlakást, kaját, bérletet, tankönyvetmiegymást, de neki a 45000-e kellett beosztania italra, nőkre, a nők italára.
Végiggondolta, nyelt is egyet rá, de aztán úgy adódott, hogy még inflációval együtt is felelősen kimondható, meg lehet élni 47000 forintból. Végülis nem volt még olyan régen az az egyetem.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.02.15. 15:12:44

@Zka:

nekik pont ez a manipuláció! :-)

Scala 2012.02.15. 15:15:09

Zero, egyre jobbak a postok. Lendületes, energikus csak így tovább! :-D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.02.15. 15:18:05

A manipuláció iskolapéldája ez, Marci!
valasztas2006.origo.hu/20060302gyurcsany.html

Aztán olyan kifejezések mondanak-e neked valamit, hogy "kurva ország", "elkúrtuk" és "hazudtunk reggel, délben meg este"?

Marci, legfeljebb megtudtad, milyen a pálca rossz végén lenni! Vedd úgy, hogy ez az ára a napi több mint 47.000 forintnak, amit felveszel...

Annak egyébként van egy sajátos bukéja, hogy már az MTI munkatársainak kérdései is provokációnak minősülnek. Marci, ennél lejjebb csak az van, ha azt kérdezte volna meg a hölgy, hogy hogyan aludtál az éjszaka vagy hogy milyen volt a kávé a büfében.

Valami hozzáértő meg szétszedhetné Marci hülyeségeit, mert emlékeim szerint a 28.500 nem közmunkásbér volt, hanem rászorultsági alapon osztott segély, tehát az általa emlegetett összehasonlítás nekem sántít.

Scala 2012.02.15. 15:18:16

Mindenesetre megnyugodhatunk, van Szarrágó Petin túl is muníció a Fideszben.

Viktus 2012.02.15. 15:18:47

@LouiS:

Na meg azért lássuk be a szocik is tudták abból nem lehet megélni így nem is nagyon nézte senki a teljesítést cserébe, és vígan feketéztek az emberek.
Inkább Marcikának azon kellene filóznia , miért nem éri meg az embereket bejelenteni? meg ilyen apróságok.

tryclops 2012.02.15. 15:24:12

Ennye, hogy mik vannak? Azok a mocsok újságírók még kérdezni is mernek, Pfejj, hova lesz így a világ...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.02.15. 15:24:30

Sajtópuccs hörrhörrr. A bankárbosszú után egy újabb fideszkomcsi mém.

Micsoda válasz: "elmondtam hogy "deaszocik" blablabla, elmondtam, hogy "deagyurcsány" blablabla," Lassan két évvel a kurvanagy fülkeforradalom után ez már kurva szánalmas.

Érdekes az elbüszkélkedésnél elfeledte az önkoris pénzosztóba benyomott családtagjainak megemlítését.

Le_Penseur 2012.02.15. 15:31:41

Már az MTI is puccsolja szegény kormánypártiakat? LOL!

zsoltix 2012.02.15. 15:31:50

Dr. Zsiga Marcell nyilván elfeledkezik arról, hogy ők csökkentették le a közmunkások bérét. A szocik idején még járt a minimálbér ill. az ajánlott bérminimum. Ezt faragta le tavaly szeptembertől a kormány.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.02.15. 15:39:17

@Le_Penseur:

Ja, ez már a vég.
Szegény Vanda az MTI-nél, tuti benne van a gyomorideg ....

Viktus 2012.02.15. 15:40:05

@Viktus:

+

A 47 ezerért meg elvárják a kemény munkát, és bizony nem is mennek oda a cigányok pl. felénk inkább lopnak csinálnak még pár gyereket ... és az évtizedeket ledolgozó ötvenes korosztály megy ki a három hónap után mivel az egy millió munkahely a kanyarba sincs.

dr. Aullah 2012.02.15. 15:41:37

1. Karaktergyilkosság.
2. Házhoz jön a kokiért.
3. Tépném ki a szívét.

dr. Aullah 2012.02.15. 15:46:47

Elég szánalmas próbálkozás, teljesen átlátszó.
Akkor azt kérdezte, hogy Ő meg tudna-e élni belőle... de erre nem azt mondta, hogy igen, ÉN megtudnék élni, hanem általánosított... "Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból" Tehát általában meg lehet élni, nincs itt semmi manipuláció.
Faszkorbácsot neki.

ámbátor 2012.02.15. 15:46:59

Azért nagy mákja ennek a makinak, hogy nekem (vele ellentétben) dolgoznom kell a pénzemért, úgyhogy nincs időm elmélyülni a parlamenti meg a miskolci alpolgármesteri munkásságában. Pedig igény lenne rá.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2012.02.15. 15:47:36

De nem csak hogy irritáló, de annyira egy kis balfasz....Felkészületlen, hebegek habogok.
Kb. az a típus jut róla eszembe akinek rendszeresen beleköptek a vajas zsemléjébe ötödikben.

Secnir 2012.02.15. 15:51:34

'Az MTI Hírcentrum azon anyagok tartalmáért felel, amelyek a közmédia hírműsoraiban láthatók és hallhatók.'

HÁHÁHÁHÁ
és lomnici?

acel 2012.02.15. 15:52:29

Nem tök mindegy mit mondott? Legközelebb is megválasztják úgy is.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.15. 16:00:34

Zsiga Marci! Jobb lenne, ha életedben először eltakarodnál dolgozni. Az a baj, hogy azt sem tudod, hogy mi az, hogy munka. Nem, nem, rossz lenne a válaszod, Orbán Viktor seggének nyalása az nem munka, az csak egy gerinctelen aljasság. DOLGOZNOD kéne!!!

Viktus 2012.02.15. 16:04:13

@Jani haverja:

Orbán Viktor sem dolgozott még életében Marci miért tenne olyat? :O

medvemellszobra 2012.02.15. 16:05:01

@Viktus: Igazad van Viktus!

@Prof. Dr. Valahol Máshol: Na ez az. Kurvára unalmas már az eemútnyóccév-gyúúrcsány mantra két évvel a kormányváltás, és 3 évvel Fletó bukása után. Szerintem ha ne adj Isten 10 évig is lesz hatalmon a Fidesz, akkor is még ez a gyurcsányozás fog menni.

VT Man 2012.02.15. 16:07:42

Emberek, megvan a megoldás!

Kapjon minden közmunkás havi 200 ezer Forintot, nettóban az árokpucolásért.

Havi 200-ból már meg lehet élni, ugye?

Transylvanianmixedgrill 2012.02.15. 16:07:55

Vegyük szépen sorba a következményeket:

1. Szondi Vanda ki lesz rúgva, mint a szélvész, ja és persze szét fogja szedni a fideszes sajtó, hogyaszonyga kommunistazsidóliberálisaljashazaárúvakondok.
2. Zsigabubus olyannyira megrogyva jön ki az esetből, hogy legalább egy MTVA hírügyi tanácsadói poszton landol, rosszabb esetben csinálnak neki egy külön főosztályt valamelyik minisztériumban, legrosszabb esetben meg sem áll az államtitkári posztig.

Ja és a legeslegszebb, egy igazi csemege Zsigabubus vagyonnyilatkozata:

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir?P_FNEV=/vagyon/2011/z011_j0111231k.pdf&p_cont=application/pdf

Zsigabubusnak annyira hatalmas tapasztalata van 47 ezer forintos megélhetésről, hogy 1997-1999 közt, amikor életrajza szerint még az iskolapadban ült, valahogy kigazdálkodott felesben két 800m2-es telket, 140m2-es házat + 50m2 nyaralót, meg egy kis földecskét Bükkaranyosban. Mindezt egy szaros érettségivel, hisz 2004-ben diplomázott, megint csak az életrajza szerint, innen pedig meg se állt a fideszes politikai karrierista pályán.

Lázár Jani kaparása ehhez képest smafu.

Viktus 2012.02.15. 16:13:53

@VT Man:

Öcsi, ha a 200 nettó meg a 47 bruttó közt nem látsz mást elég szar a szemed...

DArchAngel 2012.02.15. 16:17:41

Marcellka (aki egyébként tipikus mama kedvencének tűnik) próbáljon már meg egyszer értelmes arcot vágni a majd kettő millió Forintos fizetéséért. Amúgy meg éljen meg havi 80000-ből, és akkor már jó fej voltam. Az egyik retardált a több ezer közül, akiket mi tartunk el jól, cserébe annyit csinál, hogy segget nyal. Hülyének is megéri, elég hülyék is vagyunk hozzá.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.15. 16:28:08

@Viktus: "Orbán Viktor sem dolgozott még életében Marci miért tenne olyat? :O"

Bammeg, nagyon igazad van:) Hogy nekem - a hülyének - ez eszembe sem jutott:)

Nagyon ott a pont!

ámbátor 2012.02.15. 16:29:39

@Transylvanianmixedgrill: Az, hogy egy húsz évesnek van háza, nyaralója meg vagy negyven hektár szántója az alap, nem? Gondolom a szántó mind parlagon áll, mert a vagyonbevallás szerint jövedelem nem képződik belőle. De azért ha bérbeadná, egy önköltséges oktatásra való kijönne belőle. Nyilván nem is érti, hogy mit sírnak, hogy így tandíj, meg úgy tandíj.

Jaj de buta vagyok. Hisz a gyerek taníttatása, tankönyvestül, tandíjastul nyilván a 47000Ft-ból is megoldható. Igen, azt hiszem, igen.

2012.02.15. 16:31:06

"úgy gondolta, hogy felcsatolja a szopóálarcot és szalad egy kört a hóesésben"
Ezen hangosan röhögtem percekig!!!

Amúgy csak egy kis f@sz fideszes köcsög.

delano 2012.02.15. 16:32:46

@acel: "Nem tök mindegy mit mondott? Legközelebb is megválasztják úgy is. "

Pontosan. Ennyi a lényeg.

Viktus 2012.02.15. 16:35:20

@Rufus78:

Ja kösz megnyugtató. :P

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.15. 16:49:47

@zero: nem lehetne megoldani, hogy hetente egyszer tartsatok egy pozitív napot? Amikor nem az ország faszságaival törődtök/törődünk, hanem mondjuk "Pandamackók születtek Berlinben", "virágzik az orchidea a nyírbátori arborétumban", illetve hasonló örömteli posztok születnének?

Egy próbát megérne.

elcsé 2012.02.15. 16:50:57

Nekem, mint helybélinek ez is nagyon tetszett:
"Miskolcon a közelmúltban letettük egy drótgyár alapkövét, tavasszal kezd épülni egy gépgyár is"

Hát éppen voltak ezek régen is, csak nem kellett volna hagyni tönkremenni...
Drótgyár: December 4 Drótművek
Gépgyár: Diósgyőri Gépgyár - DIGÉP.

Ezek után várhatjuk, hogy a régi nevén LKM (Lenin Kohászati Művek) később DAM (Diósgyőri Acél Művek) alapkövét is leteszik... Mert hogy ez is totál tönkrement, akár csak a fenti kettő. Bár ebben még üzemel valami, mert kinézek az ablakomon és látom, hogy füstöl a nagy kémény. De hol van már a 20000 munkás... (igen, húszezer...)

Különben a fő kérdésre visszatérve: nem pontosítottuk, hogy hol lehet megélni havi 47 ezerből. Magyarországon nem, de biztos vannak olyan távoli trópusi szigetek, ahol alig kell rezsit fizetni, a kaja meg ingyen megterem.

bagir 2012.02.15. 17:01:40

Nem szívem csücske a Gyurcsány, de nem véletlenül fenyegette meg annó a bandáját, hogy lehet visszamenni karosszériásnak. Ez a maki az életben a diplomájából sehol se élne meg, még teszkó árufeltöltőként sem, maradt neki a seggnyalás, meg biztos nem jelent veszélyt Csörgőórásviktorra.

ámbátor 2012.02.15. 17:11:12

Eljön még az idő amikor Viktoréknál is felmerül, hogy lehet visszamenni a balettba ugrálni. Na akkor lesz ott nagy kapkodás. Persze ha addigra az a negyven hektárocska felszalad párszáz holdra, meg mellé még valami nagyobbacska részvénypakett is összejön abból, amit a havi 47000 ezer fölött kap (mert ugye annyiból meg tud élni, a többi szabadon elkölthető jövedelnek számít), akkor nem lesz akkora gondban. Hacsak ki nem derül, hogy a teljesítménye alapján minden eddigi keresete pofátlan élősködésnek minősül és 98% adóval terhelődik.

fővöcsök 2012.02.15. 17:18:28

Ennek a szerencsétlen Marcinak van még a szövegében egy ordas nagy hazugság is. Az elmúltnyolcévben, a fujjgyurcsánykorszakban 28.500 ft a jövedelempótló támogatás volt (amit a fidesz azóta csökkentett). A 8 órás közmunkáért a mindenkori minimálbért fizették.

gramercy 2012.02.15. 17:19:49

@ámbátor:

mire ezek a patkányok visszakerülnek a balettbe ugrálni, addigra 2M-s maximummal számolva fejenként és ciklusonként hazavisznek 100 milkát

százat

fejenként

tisztán

ciklusonként

(elnézést kérek a patkányoktól, nagyon keményen dolgozó népség)

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.02.15. 17:41:38

@ámbátor:
Ennek nő? Ez egy pattanásos kis buznyák. Most is élvezettel szoptatta meg magát.
X-DD

Módfelett Kényelmetlen 2012.02.15. 18:19:54

Vanda kilépett a nemzeti együttműködés rendszeréből

Dr. GGG77 2012.02.15. 19:03:49

Méltó utódja vagy generációd másik nagy képviselőjének, Zuschlag Jánosnak, Marci.
Ugyanolyan tenyérbemászó, ütni való kis geciputtony vagy.

Horizont 2012.02.15. 19:18:42

Most akkor övéké az MTI vagy nem az övéké! Szegény Vanda!
Ez a Zsiga gyerek annyira irritáló, olyan esetlen anyuci kicsi fiacskájának tűnik, lehet, hogy nem az, de inkább az a biztosabb, hogy leporolták a hokedlit is a segge alatt, mielőtt ráült. Ő már akkor se tudna megélni 47 ezerből ha otthon lakna anyucinál, mert ezt még zsebpénzre is kevesellné.
Nem tudom felfogni sem, hogyan lehet egy ekkora városnak mint Miskolc, egy ilyen tapasztalat nélküli alpolgármestere, szakmailag nulla, soha nem dolgozott satnya fiatalemberke, aki emberileg sincs sehol.Hogyan lehet ez amikor egy sima állásinterjún is sokkal de sokkal többet kell felmutatni???Ez a Zsiga bekerült a pixisbe, onnan ő már kikerülni soha nem fog, mert ha tud nyalizni akkor nyert ügye van. Gondolom azt tud. Tehát tessék itt az új generáció!Politikusként.
Ez a meg lehet-e élni 47500 forintból kérdés rinyálása meg annyira szánalmas. Először is azért, mert akik ezt felteszik, sőt belekapaszkodnak (!!!), olyan sok pénzt keresnek (jogtalanul), hogy elképzelni se tudnak 47 ezret egy hónapra. Esetleg egy napra!
Nem, b@sszák meg, nem lehet megélni!! Se a 28 ezerből, se a 47 -ből! De mégis sokan élnek ennyiből! Na azt kéne megnézniük, hogyan csinálják! Hogyan VEGETÁLNAK emberek ennyiből.
A rendesek! A leszakadtak, a falusiak, a munkanélküliek, a kisnyugdíjasok!
Megint csak egymásra mutogatnak a pártok! Te ennyit adtál, én meg ennyit bi...bi...én vagyok a jobb!! A torkukon nyomnám ne valamennyinek (jobb+bal) a havi bevételüket! Csak előtte beváltatnám velük fém 200 forintosokra!!!!
Zsigával kezdeném! Aztán jöhetne a többi.....

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.15. 19:43:06

Hopp Te Zsiga!

Visszanyal a fagyi. Elég sok a komment, egyik sem téged véd. Nem baj, a legközelebbi akciód biztosan az lesz, hogy elkezdesz szervezkedni a blogok betiltásáért:)

Horizont 2012.02.15. 20:02:11

Most láttam meg zero másik posztjában! Na így élnek 47 ezerből (se) emberek!!!!
hvg.hu/nagyitas/20120214_tanyavilag_szabolcs_nagyitas

Ironfist 2012.02.15. 20:04:58

@Jani haverja:
Ilyen volt már, a fidesz tudni akarta, kik a bloggerek, csak akkor nem jött össze. Lehet, hogy a kétharmaddal még erre is visszatérnek majd.

öregember a kocsmából 2012.02.15. 20:07:37

Most őszintén emberek szidjátok itt ezt a kis zsigát de ti mit tennétek a helyébe?Képzeljétek el a szitut a főnökötök azt mondja hogy a fekete az fehér és ez mellett kiáll bárki bármit mond de ö egy olyan ember ha valaki neki ellentmond az egyből repül jobb esetbe csak a belső körből rosszabb esetbe a melóhelyéról.is majd pár nap múlva megkérdeznek titeket hogy szerinted is a fekete az fehér,a főnök ott van mögötted 2 lépésre ti mi a fenét mondanátok.És ezel nem őt akarom védeni még mielött megkapom itt a fidesz bérenc jelzőt.

fzs.1933 2012.02.15. 20:09:42

Tudjátok, az a durva, hogy ez az egyetlen képviselő, akiről most itt szó van, ezalatt a négy év alatt bruttó 84 millió forintot kap. Ti tudjátok, hogy mire?
Ehhez képest a "negyvenhétezres" ember a négy év alatt mennyit? 2,2 milliót. Ez épp csak a harminchetede...
Ez a felháborító!

fzs.1933 2012.02.15. 20:13:14

ja, hogy el ne vessem a sulykot.
Ennek a 386 p@csnek négy év alatt több mint 18 MILLIÁRD forintot fizetünk. Csoda, hogy magasról tesznek az országra?
És ez csak a legális összeg...

malloc (törölt) 2012.02.15. 20:28:47

Te Zsiga, te kis véglény.. nemsokára mehettek vissza a balettbe ugrálni. Én, mint főnököd, akitől a fizetésedet kapod (aka adófizető állampolgár), ezennel azonnali hatállyal felmondom a "munka"szerződésed. Indok: teljes alkalmatlanság.

Horizont 2012.02.15. 20:34:21

@öregember a kocsmából:
Nem adok igazat!Nem mindegy ki, hol, kivel, miből, mennyiért, mit dolgozik! Vannak "árnyalatnyi" különbségek!Szerinted azonos ha valaki 3 műszakban egy szalag mellett dolgozik havi 95 ezerért és el kell fogadja, hogy a fekete akkor is fekete ha látja, hogy fehér?
Ennek a kis pöcsnek oda sem szabadott volna kerülnie.Egyik helyre sem, nemhogy kettőre!

fzs.1933 2012.02.15. 20:42:28

Végezetül:
a kis képviselőnk csak tízezerrel keres többet 47-nél. Igaz, ő NAPONTA 57-et...

/manens 2012.02.15. 20:46:24

Egy marék takony is tisztességesebb, mint ez a görény.

mh1973 2012.02.15. 21:54:34

Nem tetszik, hogy matolcsi és buggyant bandája az almát hasonlítja a körtéhez, anno a szocsegély 28500 volt, most levitték 22800-ra, tavaly előtt közmunkából minimálbért is meg lehetett keresni, most csak 47000! Nos ki hazudik???

mh1973 2012.02.15. 21:58:33

Basszus megnéztem ennek a *****nak a bevallását a 11. oldalon láttátok azt a macskakaparást??? Na lassan megnézhetné vki ennek a diplomadogáját is, lehet érdekes dolgokat találnánk és biztos ilyen mindent kimerítő válaszokat adna! :D

nigel 2012.02.15. 22:07:00

@öregember a kocsmából: Én erre azt mondanám " Sajnálom. Nem tudok válaszolni a kérdésére, mert szerencsére még nem voltam olyan helyzetben, hogy 47 ezer forintból kelljen megélnem." Szerintem ezt kellett volna mondani. Akkor nem tűnne egy igazi kis geciládának.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.15. 23:13:45

"Zsiga Marcell: Manipuláció és lejáratás lett az eredménye az RTL Klubon az MTI Hírcentrum provokatív kérdéseinek"

te kis tetű

[-_-] 2012.02.16. 00:40:02

Nagyon okos gyerek.

Megdobbent 2012.02.16. 05:30:37

... de milyen unnep lesz majd a sitten, amikor a massziv 40-50 eves korosztaly megkapja ezeket a szegyen kis majmokat jatszotarsnak :))))))) Ebbol a kis faszporgettyubol kb. annyit nezek ki, hogy foldig hajolva rebeg egy "kezicsokolom"-ot, aztan masnap mar csak azt halljuk, hogy osszefonta a csikokra hasogatott.... same shit as usual :>

2012.02.16. 07:18:26

Ez tényleg egy idióta barom.
És még mellé patkány is.
Remélem a T. Választópolgárok valamelyike, jól pofán vágja majd egy lapáttal.

BolondIstók 2012.02.16. 07:48:55

Az érdekes az, hogy most mennyire kapálóznak a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok miatt. 2006-ban ez még nem volt ördögtől eredő bűn.

Crip Lee 2012.02.16. 09:16:51

Rosszak vagytok! A Zsiga úgy értette, hogy egy napig biztos meg lehet élni belőle bár ő még sosem próbálta.

Viktus 2012.02.16. 09:22:34

@VT Man:

"Emberek, megvan a megoldás!

Kapjon minden közmunkás havi 200 ezer Forintot, nettóban az árokpucolásért.

Havi 200-ból már meg lehet élni, ugye? "

No Marcikám erre találták ki a minimálbért illetve az elvárt bérminimumot képzett munkaerő esetében. Nem kell mindjárt ez a gyenge demagógia.

szszg 2012.02.16. 09:30:26

Zsiga-biga gyere ki,
ég a házad ideki...

lyken 2012.02.16. 09:44:51

LOL? Nézem és nem értem. Egy kisfiú nyilatkozgat. Egy kisfiú, aki életében nem dolgozott egy perc hasznos, GDP termelő tevékenységet. Egy kisfiút, akinek arról sincs halvány gőze, hogy milyen 150.000 forintból megélni. De ő azt hiszi, hogy igen. És micsoda dolog, hogy egy ujságíró kellemetlen kérdéseket tesz fel. Orbán Viktor óvóbácsi nem ezt ígérte az elején. Azt ígérte, hogy minden rendben lesz, csak a gombokat kell nyomkodni, azt a pár misit meg csak haza kell hordani. És minden ilyen kisfiúra közel 160 milliót fizet ki az ország a négy év alatt. Ebből ő ugyan csak netto 82 millió körüli összeget visz haza. De azért szép látni, hogy nyomja a 47 ezres mantrát, aztán ha nyakába szakadt a párt sz*rja, akkor elkezd hadonászni, hagy fröcsögjön a cucc...

Viktus 2012.02.16. 09:53:50

Eközben a görög megszorítás:

"A vasárnap megszavazott csomagban szerepel többek között 15 000 közalkalmazott elbocsátása, a munkaerőpiaci szabályok rugalmasabbá tétele, valamint a minimálbér 20 százalékos csökkentése havi 751 euróról 600 euróra (290-es árfolyamon ez 218 ezer forint helyett 174 ezer forintot jelent)."

index.hu/gazdasag/vilag/2012/02/16/gorog/

Seduxen (már NEM dr.) 2012.02.16. 10:25:33

Úgy látszik így 32 éves fejjel is végtelenül naiv vagyok, hogy a fidesz ilyen marcikához hasonló ööö, hát nem is tudom micsodái (a szarzsák az megfelelő?) meg tudnak még arroganciában, és emberek lenézésében lepni, de most sikerült.

Egyszer futnék össze veled te marci gyerek egy szórakozóhelyen, amikor már van bennem mondjuk 3-4 feles, meg 6-7 sör, asszem jót "beszélgetnénk" az élet nagy dolgairól...

Seduxen (már NEM dr.) 2012.02.16. 11:18:19

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: az ilyen fehérjehalmazt elnézve, mint ez a marcigyerek, azt hiszem igazad van. ezeket tuti tenyésztik valahol. mert a természet néha egészen torz csodákra képes, na de ilyenre aligha. ehhez emberi beavatkozás kellett, hogy egy ilyen darab végbélsár két lábra álljon, és beszéljen.

Kampfer 2012.02.16. 11:28:29

Üdv Mindenkinek!

Seduxen! Tiszteletem!

Nos, ismét egyetértünk! Már ami a szigorúan magánvéleményünket illeti ugye... Erre a gecitarisznyára is csak azt tudom mondani, mint az összes galandféreg NGM-es faszszopó féregre a matolcsival együtt! Sorban kellene lengesse a szél az összes matolcsista NGM-es féreg rothadó hulláját az M5-ös kivezetőn az információs táblákra aggatva, hátha néha egy-egy török kamion néha még rájuk pofoz egyet-egyet...!

Csak a tavalyi dolgok folytatódnak. Karácsony előtt az a szartarisznya faszszopó bélféreg matolcsi szardarab adott életvezetési tanácsokat a pórnépnek, ez a szardarab pedig gondolom annak az anyagi vonzatait ecsetelgeti. Sok fideszféreg! Reménykedem benne, hogy ezek egyszer kínhalált halnak valami megalázó módon... Szebb lenne a világ nélkülük!

Ezt a sok szartarisznyát elkap, megver, kivégez, vagyonát el, amit nem lehet azt felgyújt, család deportál avasra és a világ egyensúlya közelebb kerül! Szerintem...
Üdv!
Kamp.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.02.16. 11:46:41

@Kampfer: markáns vélemény, mint mindig :)

De komolyan: biztos én vagyok rosszul összerakva, de az ilyen abortuszmaradék hogy tud reggel a tükörbe nézni? Hogyan lehet valakinek annyira erős gyomra, hogy ne köpje szembe minden áldott reggel a fürdőszobai tükröt? Ha valaki erre tudja a megbízható választ, kérem, küldje el nekem a receptet! Köszönöm!

Mad Mind 2012.02.16. 14:26:31

Mekkora magyarázat. Ennek is kár volt az a 4 év jogi kar. Csak beszélni nem tanult meg.
Mondjuk abban igaza, van, hogy mekkora köcsögség, kivágni a szép populista megemlékezését, és azt leadni, amikor látszik, hogy nincs tisztában a kérdéssel, agya meg nincs, ezért nem is tudott reagálni másként, mint egy papagáj. "Pityuka szereti a kekszet, Pityuka szereti a kekszet"

zgabi 2012.02.16. 15:21:16

Akármilyen szövegkörnyezetben gusztustalan kijelentés amit Zsiga Marcell mondott. Úgy látszik, a Fideszben felnőtt egy új, ifjú generáció, mely pofátlanságában még az alapító ősatyákon is túltesz. Idesorolom Lázárt és Szíjjártót is. Rezzenéstelen arccal hazudnak bárhol, bárkinek, bármit. Viszont ők maguk alighanem már elhiszik azt, amit mondanak. És ez borzasztó a jövőre nézve. Nem túlzottan szeretem Tarlóst sem, de amikor egy " fia korabeli" frakcióvezető nyilvánosan olyat üzen neki, hogy " ne csak a markát tartsa" , az szerintem mély tiszteletlenség. Írhatnám úgy is: bunkóság.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.02.16. 15:28:06

Ez egy köcsög. Egy kis snecigeci. Egy takony.

A Fidelitas is kb. ilyen formákból állhat össze, emlékezzünk csak Ororján úrra.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.02.16. 15:33:21

Ismerősöm édesapja főorvosként 170 ezer nettót keres, ez mire fel keres 1 millió 600 ezret? Tízszer okosabb? Vagy tízszer fontosabb munkát végez, tízszer nélkülözhetetlenebb? Ez a baj ezzel a kibaszott országal...

Ironfist 2012.02.16. 16:17:53

@Rorschach:
Nem, hanem tízszer többet dolgozik. Orbán megmondta, aki többet keres, az azért van, mert többet dolgozik.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.02.16. 16:21:01

@Seduxen: Ő ebben nőtt fel. Fidelitasz, akiket ismer azoknak Rogán, Lázár, Szíjjártó és hasonló a vezetéknevük. GDP-t sosem termelt, gyakorlatilag adófizetői csecsen él felnőtt kora óta (lásd a korábbi névsort, ami bátran kiegészíthető). Havi kétmillás kereset, az már egy másik világ. Ott a tükör is mást mutat ha belenéznek ezek a geciputtonyok.

Más kérdés, hogy mi vagyunk azok akik ezeket folyamatosan megválasztjuk, a pártszinek csak smink. Nekünk pofa lapos, najó a blogokon rázhatjuk az öklünket az égre (mint az etióp légvédelem a viccben); de attól semmi sem változik.

Hozzáteszem ha két-három feles meg némi sör után összefutsz vele.... én utána eskü alatt vallom majd, hogy a kérdéses időben CBA-s narancslevet szürcsölgetve fideszes kampányfilmeket néztünk dvd-ről nálunk.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.02.16. 16:22:09

@Ironfist:

Ja, akkor már értem... Erre nem gondoltam, látod...

Ironfist 2012.02.17. 10:27:30

@joebacsi:
Ehe-ehe, nem lehet kommentelni neki, csak ha megadod az emailcímedet...

joebacsi 2012.02.17. 10:42:09

@Ironfist: Látom írtál neki. Remélem olvassa is ez a gyökér. Kíváncsi vagyok mikor törlik az üzenőfalat. Erről a cinikus nyomorékról el tudom képzeni hogy olvasás nélkül törölteti az adminnal.

Ironfist 2012.02.17. 11:04:21

@joebacsi:
Ja, csináltam egy tíz percig tartó emailcímet :D

Meridian74 2012.02.17. 23:26:36

"...Marci, végig kellene gondolni előbb a választ, mielőtt kinyitjuk a szánkat, hogy hang formájában is elhagyja a tökfejünket az, amit kigondoltunk.."

Ez még csak hagyján,. de ahogyan mondta, azt akárhogyan hallgatom, sőt minnél többször hallgatom vissza, annál biztosabb vagyok abban, hogy hazudott.

A következő játszódott le a nyomorult fejében: kérdés elhangzott, erre reflexből rávágta biztosan meglehet élni... de ekkor bevillant az is neki, hogy ezt nemcsak úgy általánosan kérdezték, hanem konkrétan azt kérdezték, hogy ő is meg tudna-e élni 47K-ból, ekkor próbálta átgondolni mi lehet a következménye annak ha azt mondja igen biztosan meg lehet élni 47K-ból,ekkor gondolkodott vajon szaván foghatják-e? Van-e rá mód hoyg pl erre őt kényszerítsék tesztelés céljából, és bár veszéleyesnek ítélte meg a helyzetet, csak rávágta 2x is hogy igen meg lehet élni, de azért abban is tisztában volt, hogy 1 másodperc alatt minden eshetőséget nem tudott számba vetni, ösztönei veszélyt súgtak, ezért harmadszor már csak annyit mondott "...azt hiszem, igen!" Ezzel a saját seggét próbálta védeni, ha később mégis ennek az ellenkezője bizonyosodna be, mert tévedni emberi dolog, ugye, és ő úgy hitte hogy hát 47ezerből meg lehet élni....

Ebből látszik, nem volt őszinte, hanem csak rávágta a választ, majd hazudott egyet, majd a nyílvánvaló hazugságot tompítani próbálta azzal, hogy ő úgy hiszi hogy igen. "hiszi", azaz mégsem tudja...

trojka 2012.02.18. 07:30:54

@abschattung: Ember! ne ijesztgess, gyenge a szívem!

trojka 2012.02.18. 14:31:12

@kifordított nagyanyó: Kezdem megszeretni ezt a Marci gyereket! Egyre jobban hasonlít a magyar népmesék hősére! (A legkisebb fiú, aki a legjobban jár a végén!)

hardapa · http://hardapa.ucoz.hu 2013.06.04. 07:31:41

Csak megjegyezném, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszakban, mint közmunkás, 71.300 Ft-ot kaptam.
A 28.500 Ft az nem közmunkásbér, hanem a RÁT volt, amit munkanélküliek kaptak a helyi önkormányzatoktól. Zsiga Marcel enyhén tudatlan volt az ügyben, vagy egyszerűen csak csúsztatott.

süti beállítások módosítása