Skip to content


       Szűrés lista

A Jobbik most a meleg-kártyát húzta elő

A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek.

Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról" címmel nyújtott be Mirkóczki Ádám.

"Csak semmi buzulás" -  ilyet még csak filmen láttunk, nem hittem volna, hogy Torrentének saját frakciója van a Magyar Országgyűlésben, akik a "szuperaktuális", 1882-es tiszaeszlári vérvádról szóló felszólalást röpke egy hét alatt alul tudják múlni. Jövőhétre vajon mit tervezhetnek?


4. A Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény módosítása
199. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot (fajtalanság) illetve egyéb más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt népszerűsít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

5. A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény módosítása
145/A. § Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki
a) a fajtalanságot ,
b) más szexuális magatartászavart
nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a népszerűsítés szándéka, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható."


Ezenkívül a reklámtörvény módosításával betiltaná azokat a reklámokat, amelyben „egyes szexuális magatartászavarokat — különösen az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat — társadalmilag általánosan elfogadott, követendő példaként mutat be”. Betiltaná továbbá a homoszexuálisok rendezvényeit, illetve a melegbárokat is.

Ezenkívül Mirkóczki úgy módosítaná az Alaptörvényt, hogy mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez, kivéve a szexuális magatartászavaroknak. Nekik ez a jog nem jár (T/6719).
Vagyis melegfelvonulás a “szexuális magatartászavar népszerűsítése” bűncselekménye lenne, három évig terjedő szabadságvesztéssel, egy meleg szereplővel rendelkező film sugárzása a “szexuális magatartászavar megtévesztő bemutatása” pontot sértené, ami csak elzárással és 100 ezer forintos büntetéssel járna.

Esetleg a kasztrálást vagy a lobotómiát is beleírhatták volna ...

Mirkóczki úr, az iromány készítője amúgy az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja (remek!), 2007-ben diplomázott az ELTE-n, szociológia szakon.

Az indoklásban ezt írja:
"A szellemi-, fizikai- és lelki egészség mellett, ugyanilyen fontos a pszichoszexuális irányultság normalitásának meg őrzése, ezért a fiatal generációk egészséges szexuális gondolkodásának érdekében szükséges a jelen szabályozás. Ezen előterjesztés szükségességét az elmúlt évek tapasztalata egyre inkább indokolja, amely azt
mutatja, hogy mind a médiában, mind az utcán, így a különböző szórakozóhelyeken is egyre inkább teret nyertek a már felsorolt szexuális magatartászavarok.

Ezen devianciákkal szemben nem csak a közvetlen és közvetett áldozatok, hanem a jelenség ellen jogilag fellépni akaró intézmények és állampolgárok is védtelenek, így a probléma jogorvoslása nem halogatható. Az előterjesztés alapvetése, hogy a szexuális irányultság minden embernek szuverén joga, így az csak az alanyra- és senki másra nem tartozik, ezért azt propagálni, reklámozni másokra közvetlenül- vagy közvetve rákényszeríteni nem szabad. A szexuális magatartászavarok szabályozása és azok propagandájának tiltása illeszkedik Magyarország Alaptörvényének szellemiségéhez, így a gyermekek érdekeinek és jogainak védelme, ezen a kényes területen is indokolt."

Inkább azon kellene a Parlamentben dolgozni, hogy a rendőrség nem hajlandó elárulni, milyen indokkal tiltotta be a melegfelvonulást pár ezer tervezett résztvevővel pontosan azon az útvonalon, ahol januárban már 300 ezer ember végigment. Mivel a rendőrség nem mérlegelhet, így csak arra tudok gondolni, hogy  300 ezer ember nem akadályozta a forgalmat, de a pár ezer meleg és szimpatizáns meg nagyon fogja.

Azt tudjuk, hogy a Jobbik egy homofófób, buzigyűlölő társaság, de mi a bajuk a bulikban smároló csajokkal?
Hát már ezt is elvennénk tőlünk?!

kiss.jpg

Címkék: jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr544382784

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amikor már csak büdös nácizás marad… 2012.04.12. 20:24:27

A reggeli kávé közben futottam bele, és elsőre nem igazán hittem el, majd megittam a második kávém… Mirkóczki Ádám Szóval, meg nem erősített hírek szerint Mikróczki Ádám, ez a parasz idióta állat, az új magyar náci párttal karöltve benyújtott egy törvé...

Trackback: Amikor már csak büdös nácizás marad… 2012.04.12. 20:24:27

A reggeli kávé közben futottam bele, és elsőre nem igazán hittem el, majd megittam a második kávém… Mirkóczki Ádám Szóval, meg nem erősített hírek szerint Mikróczki Ádám, ez a parasz idióta állat, az új magyar náci párttal karöltve benyújtott egy törvé...

Trackback: Matolcsynak malaca lesz 2012.04.12. 01:06:48

El a kezekkel Matolcsytól! Még, hogy nem hiteles a gazdaságpolitikája! Az Elvarázsolt Kastély birtokába jutott információk a legkétkedőbb balliberálisoknak is bebizonyítják, hogy a közgazdaságtan parafenoménja igenis feltámasztja a halottnak hitt magya...

Trackback: IMF-bohózat: hülyére véve 2012.04.12. 00:21:03

Pártunk és kormányunk továbbra is ragaszkodik ahhoz a taktikához, hogy ha valamit nem akar megtenni, akkor - mint az oviban - hülyének tetteti magát, és úgy csinál, mint ha nem értené a feladatot. Ezen a héten Martonyi János az ügyeletes bohóc. A külüg...

Trackback: Szükséges törvénymódosítás 2012.04.11. 22:50:07

Törvénytervezet egy jobbikos javaslat nyomán Tilos az olyan reklám, amely vallásokat — különösen a monoteista vallásokat — társadalmilag általánosan elfogadott, követendő példaként mutat be. Tilos továbbá ezen abszurd nézetek népszerűs...

Trackback: A Jobbik börtönbe dugná Morvai Krisztinát 2012.04.11. 16:47:55

A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés...

Trackback: Börtönnel büntetné a homoszexualitás „népszerűsítését” a Jobbik 2012.04.11. 15:36:01

A párt a „közerkölcsöt” és a „fiatal generációk egészséges gondolkodását” védené javaslatával, amely betiltaná, és több év letöltendő börtönbüntetéssel büntetné a „szexuális devianciák” népszerűsítését.

Trackback: Emberiségellenes deviánsok a melegek? 2012.04.11. 14:47:38

Dúró Dóra keményen mondta el a Jobbik álláspontját hétfőn a parlamentben a "homoszexuálisokról" (lásd a videó lentebb). Mivel a szombati felvonulásról beszélt, ezért valójában minden LMBT emberről jelentette ki, hogy "emberiségellenes de...

Trackback: Utoya leszbikus életmentői vs. Dúró Dóra 2012.04.11. 14:47:00

A sajtó nagy terjedelemben számolt be a norvégiai vérengzésről, és sokat foglalkozott a gyilkos, Anders Breivik lélektanával is. Ehhez képest gyakorlatilag nem esett szó azokról, akik az Utoya szigetéről a vízbe menekülő fiatalokat mentették. A nyug...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ironfist 2012.04.11. 13:43:00

1.- Ismerősöm véleménye: imádom a melegeket. A férfimelegeket azért, mert így kevesebb férfi jut egy csajra, és ezért nekem több az esélyem, a női melegeket meg azért, mert nekik köszönhető a leszbipornó :D
2.- Nekem semmi bajom a melegekkel. Azt csinálnak amit akarnak magukban, én el nem ítélem egyiket sem. Viszont a melegfelvonulást ellenzem. Nem a melegek miatt, hanem például a heterobüszkeség napját, ahol pl kamionokon hetero párok dugnak, sem támogatnám. Egyszerűen nem az utcára való, hogy mutogassa bárki a szexualitását.

halar 2012.04.11. 13:44:59

szánalmas kis seggfejek. nulla mondanivaló, nulla szakmailag megalapozott, valamire is való program csak más, ártatlan emberek baszogatása. mindezt jó sok pénzért. ez az igazi vérszívás.

Vision 2012.04.11. 13:45:44

@Ironfist: Miért, szerinted a melegfelvonuláson a kamionon dugtak?

Ironfist 2012.04.11. 13:48:03

@Vision:
Nem hinném. Viszont láttam pár képet, és az gyakorlatilag egy erotikakiállítás, csak épp felvonulás közben, és melegekkel. Vagy szerinted ez már jobban utcára való?

Žďárský 2012.04.11. 13:49:54

Engem például protestánsként a katolikus zsolozsmázó körmenetei is irritálnak. Javasolhatom azt, hogy a vallás a templomba való, senki ne reklámozza a hitét az utcán?

Žďárský 2012.04.11. 13:50:57

@Ironfist: Btw. ez a kamionos idiotizmus a rózsaszín Bibliával és a tangás fiúkkal pár éve már eltűnt. Manapság gyakorlatilag egy normál felvonulás, utcai ruhás emberekkel, pár szivárványos zászlóval.

Ironfist 2012.04.11. 13:52:11

@Свобода:
"Btw. ez a kamionos idiotizmus a rózsaszín Bibliával és a tangás fiúkkal pár éve már eltűnt. Manapság gyakorlatilag egy normál felvonulás, utcai ruhás emberekkel, pár szivárványos zászlóval."

Akkor viszont nem értem, mi a baj vele.

ketroot 2012.04.11. 13:52:16

Remélem megy ez a post címlapra, mert akkor legalább idejön fröcsögni a sok homofób kretén :D

Žďárský 2012.04.11. 13:55:10

@Ironfist: Na látod, ezt én sem:-)))

Mark yhennon · http://markyhennon.blog.hu 2012.04.11. 13:59:14

Miért van az, hogy civilizál országokban ez egy hatalmas buli, és senki ne csinál problémát belőle, egyszerűen csak jól érzi magát? Pl. Berlinben, ahol annyian laknak, mint Abszurdisztán összlakossága, ez nem gond, sőt! Ott még a polgármester is langyi, ráadásul a kampányát is a párjával együtt csinálta végig...

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:00:29

Nocsak, nocsak, Zero! Mi ez a heves kirohanás a buzik érdekében? Erről az oldaladról még nem ismertünk. :)
Egyébként egyrészt a Jobbikot az, hogy ez a javaslat az EU-ban elfogadhatatlan nem hiszem, hogy érdekli, mivel éppen ők azok, akik szerint az EU jelenlegi formájában nem megfelelő. Ha éppen emiatt (is) meszelnék el a javaslatot, csak újabb ok lenne nekik az EU ellen ágálni.
Gondolom ezt az egészet az orosz mintára találták ki, ahol ezt szintén az egész országban be akarják vezetni (és mivel nincsenek uniós kötöttségeik meg is csinálják valószínűleg).

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.04.11. 14:00:44

"pszichoszexuális irányultság normalitásának meg őrzése"? Hol a hiba, jobbikos barátaim...? Tessék visszatakarodni általános iskola harmadik osztályába, beülni nyelvtanórára, és utána buzitörvényeket hozni.

Btw, ez nem nyevtannáculás, de az a minimum, hogy aki az Országgyűlésben ül, és 0-24ben magyarkodik, az ennél jobban használja a magyar nyelvet.

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 14:02:34

Na,már éppen le akartalak libsikomcsizni kedves Zero,de a poszt vége nagyszerű volt.
MInden bűnöd megbocsátva.:))

ketroot 2012.04.11. 14:05:12

Na az fb-oldalon egy "Nőszemély Lilla" osztja az észt. A lényeg, hogy ez egy hangulatkeltő balliberális írás.

Persze a csajszi keresztény-katolikus, de buzizni azt tud...

a hülye picsája.

Vision 2012.04.11. 14:09:13

@Ironfist: Miért ne lenne az? A kamionon vetkőző búzák erkölcstelenségből/magamutogatásból csak jelenthetnek a napiszarnak, subbának, facebooknak, meg úgy en bloc az egész társadalomnak. :)

GaZe 2012.04.11. 14:10:36

@Ironfist: epp errol van szo. semmiben sem extrabb ez a felvonulas, mint barmelyik masik, max annyi, hogy az itt lobogtatott zaszlokban tobb szin van.

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:12:57

@ketroot: Én ugyan nem vagyok homofób, nem utálom őket, ártani meg pláne nem akarok nekik (senkinek sem), ennek ellenére szerintem a homoszexualitás betegség, amelyet elfogadni lehet, már amennyire egy betegséget/beteget el kell fogadni, de népszerűsíteni nem. Már csak azért sem, mert szexuális irányultság megváltoztatható, szokható, "tanulható" dolog. Ezért nem érzem azt, hogy a homoszexualitást teljesen elfogadható, normális dologként kellene az emberekben tudatosítani.

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 14:13:05

Mondjuk az utcán csókolózó szép lányokkal semmi bajom.
Kötelezővé nem tenném nekik.....habár...:))
Na viszlát.

Viktus 2012.04.11. 14:13:48

Szerintem meg sem a hetero sem a homo sem egyéb kategória sem az utcára való a la nature a szexualitás maradjon meg a négy fal közt mindenki magánügye. Ezek a smároló buli divat kislányok is zavarják le buli után a dolgaikat, ahogyan a hetero fiatalok is elég, ha otthon elkezdenek párosodni, és nem a táncparketten.

Žďárský 2012.04.11. 14:16:44

@Gonosz Repülőmókus: Szoktatható? Ezek szerint te is rá tudnál szokni a saját nemedre?

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:16:52

@Mark'yhennon: Egyrészt ez csak bizonyos országok bizonyos városaiban van így. Berlin pont ilyen, de ott amúgy is egyre szélsőségesebbé válnak bizonyos dolgok (pl. szexualitás, drog).
Egyébként nézz meg egy san franciscoi buziparádét. Ott aztán tényleg b.nak, szopnak, verik a farkukat a buzik az utcán. Ha neked ez a civilizált viselkedés meg a nagy buli akkor gratulálok, join.

Vision 2012.04.11. 14:17:43

@Gonosz Repülőmókus:

"Én ugyan nem vagyok homofób"
"szerintem a homoszexualitás betegség"
"mert szexuális irányultság megváltoztatható, szokható, "tanulható""

Van baj! Azért vágod, hogy a jobbikosok is ugyanilyen érveket szoktak felvonultatni?

@ketroot: A picsa oldalán azért szemérmesen be van linkelve a jövő heti romkert nyitóhétvége. Az a hely aztán az erkölcs magasiskolája, ha már egyszer mocskosbuzizunk.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2012.04.11. 14:19:13

@Gonosz Repülőmókus: Szerintem félreérted. Arról van szó, hogy a sokak által alternatívának tarott banda is ilyen balfaszságok benyítására képes, ami enyén szólva súrólja bizonyos alapjogok megsértését...

ketroot 2012.04.11. 14:19:57

@Gonosz Repülőmókus:

"Nem normális" dolog, de ne is legyen már tiltott, büntetendő kategória.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:20:09

@Gonosz Repülőmókus: "szerintem a homoszexualitás betegség, amelyet elfogadni lehet, már amennyire egy betegséget/beteget el kell fogadni, de népszerűsíteni nem. Már csak azért sem, mert szexuális irányultság megváltoztatható, szokható, "tanulható" dolog."

1. Nem betegség, hanem genetikai hajlam.
2. Mint ilyen, nem tanulható. lehet, hogy van, aki kalandvágyból kipróbálja részegen, de de ha a hajlam nincs meg benne, akkor nem marad úgy. Ha te felizgulsz a melegpornóra, akkor bizony meg van benned a hajlam, ha meg nincs, akkor nincs az a reklám, amitől meggondolnád magad.
3. Épp ezért teljesen értelmetlen népszerűsítésről beszélni, pláne, mivel az olyan események, mint a pride, az elfogadottságról szól, és a jogegyenlőség követeléséről.

A többi stimmel. Ja, nincs is többi :-)

freehckr 2012.04.11. 14:23:47

Srácok, itt nem arról van szó, hogy otthon a négy fal között nem fogdoshatjátok többé egymás fütyijét... itt a „népszerűsítésről” van szó.

Miért van az, hogy a szexuális szokásokról, pózokról, egyebekről folytatott vitákat, ilyen témájú alkotást egyébként még a televízióban is egy b*szott nagy tizennyolcas karikával száműznek az éjszakai sávba, ellenben a homoszexualitást egyesek mindenképpen a napi közbeszéd tárgyává szeretnék tenni? Komolyan kíváncsi vagyok, mi a mozgató rugója ennek a dolognak...

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:25:30

@Свобода: Tölts el a sitten egy pár évet. Ott aztán rá tudsz szokni bármire.
De egyébként nem kell ennyire szélsőségesen gondolkodni. Szerinted az egymást smacizó csajok mind homók? Nem valószínű, inkább csak divat. Ennek ellenére kezdetnek nem rossz, és ha már megvan az alapozás, akkor könnyebb tovább lépni. A fiúknál valószínűleg ez nehezebben meg, de a környezet elég nagy hatással van erre. A hosszabb ideig összezárt azonos nemű emberek között gyakran alakul ki olyan kapcsolat, amelyben a szex csak egy kis tényező és egyáltalán nem a legfontosabb. Ilyen lehet pl. a hosszú, több éves katonaidő. Ott voltak az ókori spártai férfiak, akikre nem igazán a nőies viselkedés volt a jellemző, ennek ellenére, mivel gyakorlatilag egész életükben együtt voltak a társaikkal, sokszor szorosabb kapcsolatuk volt egymással mint a feleségükkel. És abba is belefért a testiség minden formája.
Ennek ellenére a válaszom a kérdésedre, nem, jelen körülmények között nem gondolom, hogy rászoknék a saját nememre.

Žďárský 2012.04.11. 14:27:22

@freehckr: Ezzel az erővel a házasság-kampányok is a szexualitás népszerűsítése...
Mellesleg a homoszexualitás messze nem csak a szexről szól. Érzelmek, együttélés, elfogadás stb. Ez az a része, amely egy felvonuláson megjelenhet. Ha jól sejtem, azt ők is egymás között tárgyalják meg, hogy ki milyen vazelint használ... a menet nem erről szól

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:28:07

@Vision: "Van baj! Azért vágod, hogy a jobbikosok is ugyanilyen érveket szoktak felvonultatni?"
És?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 14:29:20

Ha gonosz akarnék lenni, megint magukból indultak ki...ehhh, ezek a latens melegek, csak a baj van velük.....Azért nem kellene megmondani a sok kis csapott vállú Jobbikos fitymacsattogtatónak a saját érdekükben hogy a homoszexualitás nem tanulható mint pl. a német nyelvtan? Tehát ha kőheteró vagy egy melegbár, melegpornó, melegfelvonulás vagy egy Lakatos Márk desingműsor után elkezded kívánni a cimborád sejhaját arról nem az tehet amit néztél aranyapám.

freehckr 2012.04.11. 14:29:44

@Свобода:
„Ezzel az erővel a házasság-kampányok is a szexualitás népszerűsítése”

Mórickáéknál valószínű, de próbáljunk a realitások talaján maradni.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 14:30:35

Az a baj, hogy a Jobbikosakat nehéz sértegetni, számokra az idiotizmus nem szégyen, hanem erény.

"Mirkóczi úr, az iromány készítője amúgy az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja (remek!), 2007-ben diplomázott az ELTE-n, szociológia szakon. "
Legalább tudjuk, hogy a megélhetésért k*rválkodik.

@Ironfist: Én is ezt szoktam mondani. :D Leszbikusok nagyobb része meg amúgy is randa, tehát nem kér értük.

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:31:09

@molnibalage: A homoszexuálisoknak melyik alapjogát sérti? Ugyanazok a jogok illetik őket is, mint minden magyar állampolgárt. Azt hiszem, hogy két dolgot nem lehet (még): összeházasodniuk és gyermeket nevelni házaspárként. Ez utóbbit őszintén szólva helyesnek is tartom.

ketroot 2012.04.11. 14:31:11

Azért az bájos, amikor egy barikádos fikázza a vastagbőrt, hogy buzizik, cigányozik és zsidózik. Alakul ez! :D

freehckr 2012.04.11. 14:31:12

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
„ezek a latens melegek”

Tehát az antifasiszták is látens fasiszták? :)

Kutchek (törölt) 2012.04.11. 14:32:33

@freehckr:

"ellenben a homoszexualitást egyesek mindenképpen a napi közbeszéd tárgyává szeretnék tenni"
1. Ha 1000 ember mondja nekem, hogy milyen jó homokosnak lenni, akkor sem leszek az.
2. Nekem nem tünt fel, hogy annyira nyomatják a témát bárhol is. /Nem tünt fel se tv-ben, se újságban, se az utcán.
Illetve épp most és itt. Egy jobbikosnak köszönhetően. Öngól?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 14:32:50

@Mark'yhennon: Sőt, Westerwelle is az, ott a kutyát nem érdekli a dolog.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:32:56

@freehckr: "Miért van az, hogy a szexuális szokásokról, pózokról, egyebekről folytatott vitákat, ilyen témájú alkotást egyébként még a televízióban is egy b*szott nagy tizennyolcas karikával száműznek az éjszakai sávba, ellenben a homoszexualitást egyesek mindenképpen a napi közbeszéd tárgyává szeretnék tenni? Komolyan kíváncsi vagyok, mi a mozgató rugója ennek a dolognak..."

Ez egy hatalmas nagy csúsztatás. Senki nem akar a melegek hálószobájában turkálni, közbeszéd tárgyává tenni, hogy ki, kivel, hogyan és hányszor. Amiről te beszélsz, az természetesen 18-as kariká lenne, akár a hetero verzióról van szó, akár a homo-ról. De ahogy neked se kell titkolnod, hogy kivel élsz együtt, megjelenhetsz nyilvános helyen a pároddal kézen-fogva, és tövény előtt is felvállalhatjátok a kapcsolatotokat, ugyanúgy alapként szeretnék ezt a melegek is, és én nem látom be, hogy miért lennének a törvény és a közvélemény előtt másodrendűek hozzám vagy hozzád képest.

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 14:33:35

@Fedor: Mint ezt a későbbiekben kifejtettem, szerintem nem csak hajlam. Innentől kezdve a többi pont(od)nak sincs értelme (Szerintem. Ezt fontosnak tartom hozzátenni, mivel nem vagyok a téma avatott szakértője semmilyen szempontból :) ).

Homeoffice 2012.04.11. 14:34:31

Tőlem aztán vonulgathatnak. Nem megyek oda.
Ennyi.

Žďárský 2012.04.11. 14:35:04

@Gonosz Repülőmókus: Csupa speciális körülményt írsz le... tény, hogy a spártaiaktól az SA-legényekig sokszor volt példa furcsa szexuális viselkedés kialakulására zárt közösségekben. Vargas Llosa egy regényében például tyúkokat dugtak a tisztiiskolások...
De az emberek túlnyomó többsége nem zárt férfiközösségben él. Lehet, hogy a sitten megdugnál bárkit, de a normál életben nem. És ahogy mások is leírták, a bebaszva smároló csajok még fényévekre vannak attól, hogy homoszexuális kapcsolatban éljenek. Férfiaknál pedig még ez az általad első lépésnek nevezett dolog sem túl gyakori.
Férfiként nincs az a reklám, ami rávenne egy másik férfire és ezzel a heterók szinte mindegyike így van. Van egy elenyésző számú biszexuális, a többiek pedig tetszik vagy nem a saját nemükhöz vonzódnak, s be lehet ezt akárhogy tiltani, ez akkor sem fog változni. Pont úgy, ahogy te meg én és a többi heteró sem változna ilyen téren.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:35:49

@Gonosz Repülőmókus: "Tölts el a sitten egy pár évet. Ott aztán rá tudsz szokni bármire."

Az egy teljesen más szituáció, nem természetes közeg. Ott ez inkább a hatalomról szól, erőszakról, meg pótszerről, de ha kikerülnek onnan a normális világba a büntetés végén, a nem valódi melegek simán visszatértnek a csajokhoz.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 14:36:09

@freehckr: Hát aztat nem tudom, de érdekes módon mindig az a leghangosabb gyűlölködő aki szeretne valamit megtenni csak nincs bátorsága/lehetősége (és mindig az a legnagyobb náci aki úgy fest mint a legutolsó zsidócigány kalmár a hátsó piacról). Az érv nélküli/ájtatos szélsőség a leggyanúsabb kell hogy legyen, mindegy mi a téma.

2012.04.11. 14:40:23

ha sikerul egy pillanatra a melegjogokat felretenni, es gyakorlatiasabban probalom nezni, akkor azt tudom mondani: orulok, hogy nem volt felvonulas iden se.

2010-ben kimentunk megnezni a szitut, a kovetkezo volt a helyzet:

-allitolag 2-300 felvonulo
-joparszaz (esetleg 1-2 ezer) "ellentunteto"
-joparszaz rohamrendor
-a felvonulokat nem lehetett latni se, olyan szinten korbe voltak veve rendorokkel - csak a zajbol tudtad, h kb merre jarhatnak
-egesz napra ugy lezartak az Andrassyt, hogy konkretan akadalyoztak a joravalo polgarokat pl hazajutasban. Akkori lakotarsnomet a Hosokrol a Vorosmartyra, majd onnan vissza a Hosokre kuldtek, hogy majd ott at lehet menni a kordonon. Nem lehetett. Vegul aszonta fuckit, es atment az Oktogonnal, amig nem figyelt a rendor. Nyugati-Wesselenyi hazajutas 3 orajaba telt, es lett volna dolga.
-konkretan lattunk olyan esetet, hogy az Oktogonnal siro no kerlelte a rendort, hogy engedje at szembe, ott az ABC, oda megy dolgozni, kezdodik a munkaideje, kirugjak ha nem er be. Nem engedtek at, az o jogai nyilvan alsobbrenduek voltak a felvonulokeval szemben.
-maga a felvonulas 1-2 orat tartott tan? EZERT fel napra teljesen kettevagtak a varost (ismet kiemelem: felvonulot nem is lattunk a sorfaltol!)

Ennek igy semmi ertelme. Ha mar mindenkeppen ugy akarjak elfogadtatni magukat, hogy kifejezetten devians modon oltoznek fel es viselkednek a felvonulas idejere, tegyek meg ezt Kelenfoldon vagy mittomen, de ne benitsanak meg egy fovaros belvarosat. A hirekbe ugy is bekerulnenek, aki eddig szerette oket az ezutan is fogja, aki eddig gyulolte, az se fog valtozni.

Csak legyunk gyakorlatiasak.

freehckr 2012.04.11. 14:41:26

@Fedor:
„miért lennének a törvény és a közvélemény előtt másodrendűek hozzám vagy hozzád képest”

Nem azok, ez a csúsztatás. Az örökbe fogadás kérdését jobb ha inkább hozzáértő szakemberek, és nem szélsőségesen intoleráns szervezetek tárgyalják meg. Túlnyomó részben még a heteró pároknak is igen komoly követelményeknek kell megfelelniük az örökbefogadáshoz.

A házasság pedig alapvetően vallási kérdés, a hetedik szentség, a házasságért kampányoló homoszexuális szervezetek lehetnének annyira toleránsak, ha már ugyanezt várják el tőlünk, hogy ezt belátják. Viszont hogy ez a probléma át legyen hidalva, már létezik a bejegyzett élettársi kapcsolat, ami csupán annyi módosításra szorulna, hogy akár egymás nevét is felvehessék a párok.

Tessék kis lépésben haladni, mindenhez idő kell, ne pedig egy törpe szélsőséges, agresszív kisebbség akarja átformálni az egész társadalmat két-három év alatt. Így nem fog menni, és csak még nagyobb lesz az ellenérzés velük szemben...

Žďárský 2012.04.11. 14:43:00

@Whave: Lépjünk már túl ezen a "deviánsan viselkednek és öltözködnek" dolgon. Évek óta maximum az ellentüntetők viselkedtek deviánsan.
Az pedig hadd ne legyen a melegek hibája, hogy a rendőrség képtelen rendesen megszervezni egy rendezvénybiztosítást, és ráadásul még tapló módon is viselkedik az állampolgárokkal.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:45:34

@Gonosz Repülőmókus: "Ugyanazok a jogok illetik őket is, mint minden magyar állampolgárt. Azt hiszem, hogy két dolgot nem lehet (még): összeházasodniuk és gyermeket nevelni házaspárként. "

De ez csak nem rég van így, és a poszt pont arról szól, hogy éppen szűkíteni akarják a jogaikat szexuális alapon.

Arról nem is beszélve, hogy egy dolog, hogy mit enged meg a törvény, és egy másik, hogy mit kell néha átélnie egy melegnek, ha felvállalja magát, neadjisten elmegy egy pride-ra.

"Ez utóbbit őszintén szólva helyesnek is tartom."

Vajon melyik a jobb? Ha egy gyerek úgy nő fel, hogy van apa és anya, de ők esetleg le se szarják, vagy talán még verik is, vagy hogy ha ez a gyerek elkerül nevelőszülőkhöz, ahol mindent megkap, szeretetet, törődést, csak apuka mellett egy másik apuka van? Talán a gyerek előtt fognak szexelni? Mivel ez nem tanulható, hanem genetikai dolog, semmi hatással nem lesz a gyerek szexuális irányultságára, max. felnőttkorára toleránsabb lesz nálad.

spinat 2012.04.11. 14:46:03

@Gonosz Repülőmókus: nem örörkölhetnek, nem látogathatják egymást a kórházban, ha esetleg baleset vagy betegség miatt egyikük döntésképtelen, akkor a másik nem dönthet helyette. Szóval azért vannak különbségek. GYakorlatilag minden, amire egy házasság a házastársakat feljogosítja.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 14:46:28

Elég vicces, hogy a tévében már két cici is tizennyolcas karika és csakis késő éjszaka mehet, de a b.zik vonaglása az utcán fényes nappal az a tolerancia jegyében mehet.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:47:06

@Gonosz Repülőmókus: "Szerintem. Ezt fontosnak tartom hozzátenni, mivel nem vagyok a téma avatott szakértője semmilyen szempontból"

Viszont itt most nem hitről beszélünk, hanem tudományos kérdésről, szóval ez esetben a "Szerintem" elég gyenge ellenérv...

2012.04.11. 14:47:42

@Свобода: ne adj a szamba 'dolgokat', cunci :) egy szoval sem mondtam, hogy a melegek hibaja az egesz. arrol beszeltem, hogy a "felvonulas", mint jelenseg, egy rakas szar, szervezetlen fos, az allampolgarokbol irritaciot kivalto esemeny. at kell gondolni, at kell helyezni, valamit csinalni kell vele mindenkepp.

ha meg 2010-ben lathattam volna a ruhajukat, akkor most nem hinnem, hogy deviansak :)

Kutchek (törölt) 2012.04.11. 14:48:26

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: "(és mindig az a legnagyobb náci aki úgy fest mint a legutolsó zsidócigány kalmár a hátsó piacról)"

Mókás lenne, ha megalakulna a Jobbik izraelita illetve homokos tagozata. Plussz még egy szláv frakció.

spinat 2012.04.11. 14:48:38

@Gonosz Repülőmókus: azt mondod, hogy nem értesz hozzá, de szerinted te´ny, hogy ez betegség. Ha valaki azt mondja, hogy nem az, akkor meg azt mopndod erre, hogy bár nem értesz hozzá, de szerinted a másiknak nincs igaza. Felmerült benned, hogy a másik esetleg ért hozzá?
Ha én azt mondom, hogy a szöke haj szerintem betegség, és az festeni kéne, de inkább levágni (bár igazán nem értek hozzá és nem tudom miért lesz valakinek szöke a haja), akkor vajon hülyének fognak engem nézni?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 14:49:44

@A Spanyol Inkvizíció: Izé, Te milyen tv-t nézel? Mert amikor én bekapcsolom a két cici ömlik 0-24 között szinte bármikor, reklámban anyuka sz.pja apukát valami weblapot népszerűsítve szóval...

Hannibal83 2012.04.11. 14:49:54

Az az igazság, hogy szégyen, hogy itt tart ez az ország. Sokkal nagyobb problémák vannak, amiken pörögni kéne, nem szerencsétlen melegeket meghurcolni.
Akinek nem tetszik a felvonulás: NE menjen oda. Ennyi. Ha meg odamegy, akkor ne ugasson, mert magának kereste!
A tv-ben nem láttam egy meleg témájú reklámot sem.
Béketűrő vagyok, de tiszta szívből pofánvágnék minden elmaradott, ostoba buzizót, akiknek azon kéne inkább hüledezniük, hogy egy leírt mocskolódó mondatukban 5 szarvas helyesírási hiba tündököl (Facebookon)!!!!
Olvassátok el a neveket... Melegek voltak, mégis mit tettek le az asztalra...? Elnézést, hogy elragadtattam magam :S

W. H. Auden
Francis Bacon
Pjotr Iljics Csajkovszkij
Leonardo Da Vinci
Brian Epstein
Michel Foucault
Federico García Lorca
Thomas Gray
J. Edgar Hoover
Christopher Marlowe
Wilfred Owen
Marcel Proust
Arthur Rimbaud
Joel Schumacher
Andy Warhol
Walt Whitman
Tennessee Williams
Ludwig Wittgenstein
Franco Zeffirelli

freehckr 2012.04.11. 14:50:49

@Fedor: „max. felnőttkorára toleránsabb lesz nálad”

Óriási tévedés, hogy a homoszexuálisok, csak azért mert ők ilyenek, toleránsabbak lennének. Lásd fentebb: egyrészről képtelenek belátni _egyes_ homoszexuális szervezetek (és itt is csak egy hangos, exhibicionista beteg kisebbségről van szó), hogy a házasság, a család a társadalom többségének (szerencsére) még szent dolognak számít (pedig a liberálisaink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ne így legyen), másrészről minden évben balhé van a vonulásukkal, mégis ugyan oda szervezik állandóan. Ebben hol a tolerancia? Még az „okosabb enged” elvét sem találni... :)

Homeoffice 2012.04.11. 14:51:05

Hmmm...
Megszerveznék egy tüntetést.
Jelszó: Vegyék ki a mazsolát a túróstáskákból!

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 14:51:47

@Fedor: a család az nem csak arról szól, hogy a gyerek előtt szexelnek-e vagy sem.
sajnálom, ha nem érted, hogy miért nem jó, ha a gyereket két férfi neveli fel.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 14:52:22

@freehckr: Mintha a keresztények találták volna fel a házasságot.

Énbagoly 2012.04.11. 14:52:30

@Whave: bocs, de pont saját magadnak mondasz ellent.
Nem a meleg felvonulók voltak a hülyék, hanem azok, akik ellenük tüntettek, és erőszakosan léptek fel a felvonulókkal szemben.
A rendőrség pedig finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán, de ez nem meglepő.
Inkább az a kérdés, hogy miért kell fenyegetni, és bántani pár száz embert azért, mert egy számukra fontos ügy érdekében felvonulnak?

nemecsek ernő áruló 2012.04.11. 14:52:45

@freehckr: "Nem azok, ez a csúsztatás. Az örökbe fogadás kérdését jobb ha inkább hozzáértő szakemberek, és nem szélsőségesen intoleráns szervezetek tárgyalják meg."
Nézzük például ezeket a gyerekeket: i.perezitos.com/wp-content/uploads/2011/11/neil-patrick-harris-kids-halloween__oPt.jpg
Messze több szeretetet, és megértő támogatást fognak kapni a "szüleiktől", mint egy átlagos hetero pár esetében, akik csak azért házasodtak, mert becsúszott a gyerek, apuka veri a fiát, és molesztálja a lányát.

Utóbbi legális, és Magyarországon is elég gyakori. Előbbi a jobbikosok és hasonszőrűek deviáns hozzáállása miatt itthon még nagyon sokáig nem lesz legális.

ketroot 2012.04.11. 14:53:18

@A Spanyol Inkvizíció:

Ennél már csak az a szebb, amikor apu nyakában ül a gyerek, közben meg együtt nézik a vonulást, apuci meg habzószájjal üvölti, hogy "mocskos buzik!'.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 14:53:26

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: hát a múltkor a spektrumon ki volt pixelezve a néni cicije, pedig pont arról szólt a műsor, hogy plasztikázták a hölgyet
de egyébként is szinte a legkisebb meztelenség is 18-as karika, ami az idiotizmus csimborasszója.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:53:27

@freehckr: "Nem azok, ez a csúsztatás."

Bár valóban történt javulás, de egyrészt a teljes egyenjogúság még mindig nem valósult meg, másrészt meg a poszt pont arról szól, hogy szűkíteni akarják a jogokat.

"Túlnyomó részben még a heteró pároknak is igen komoly követelményeknek kell megfelelniük az örökbefogadáshoz."

De ha egy meleg pár megfelel ezeknek a szigorú kritériumoknak, akkor miért ne fogadhatnának örökbe gyereket?

"A házasság pedig alapvetően vallási kérdés, a hetedik szentség, a házasságért kampányoló homoszexuális szervezetek lehetnének annyira toleránsak, ha már ugyanezt várják el tőlünk, hogy ezt belátják. Viszont hogy ez a probléma át legyen hidalva, már létezik a bejegyzett élettársi kapcsolat, ami csupán annyi módosításra szorulna, hogy akár egymás nevét is felvehessék a párok."

Az EGYHÁZI házasság az, ami alapvetően vallási kérdés, épp ezért találták ki bő 200 évvel ezelőtt a polgári házasság intézményét, ami viszont lényegében csak egy családjogi szerződés, még ha érzelmileg azért persze több annál (de ahhoz az érzelemhez meg semmi köze az egyháznak). De annyiban igazad van, hogy már a bejegyzett élettársi kapcsolat is nagy előrelépés.

Žďárský 2012.04.11. 14:53:40

@Whave: Nem adok a szádba semmit, de minden kritikád lényegében a rendezés hiányosságaira vonatkozik: miért nem tartják tisztes távolban az agresszív ellentüntetőket, miért nem szakaszosan zárják le az útvonalat, miért nem viselkednek kompromisszumképesen a rendőrök.
Normálisan meg kell szervezni, példásan fellépni azok ellen, akik zavart akarnak kelteni és ennyi. És ez egyik sem a felvonulók feladata. Szerintem amúgy akik balhézni akarnak, azor Rákospalota-Alsónál is balhéznának.

freehckr 2012.04.11. 14:54:13

@spinat: „nem örörkölhetnek”

Hülyeség, ttt a törvény: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0900029.TV

Olvassa át mindenki, mielőtt még nagyobb ostobaságokat hangoztatnátok. :)

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 14:54:58

@Hannibal83: na ez szép gyűjtés, csak semmi értelme,
mert a normális (sic!) beállítottságúak közül is vannak híres emberek

freehckr 2012.04.11. 14:55:51

@nemecsek ernő áruló:
„Messze több szeretetet, és megértő támogatást fognak kapni a "szüleiktől", mint egy átlagos hetero pár esetében”

És mindezt egy mókás kép alapján te már tudod?! :)

spinat 2012.04.11. 14:57:06

@freehckr: ezért is nem házasodnak az ateisták, mi? Söt, nekik tilos is! és a válás is tilos, meg az újraházasodás is? Na hagyjuk már ezt a középkori dumát!

Manatwork (törölt) 2012.04.11. 14:57:25

Kérdés, hogy a Jobbik ezzel a törvényjavaslattal a katolikus egyházat is be akarja tiltani? Mert hát.. ott azért vannak bőven meleg papbácsik akik ráadásul igen fiatalkorúakkal paráználkodtak. Kicsit sarkítva, de a kötelezőnek tervezett hittanoktatás minek minősül - a papok által elkövetett homoszexuális pedofil bűncselekmények fényében???

nemecsek ernő áruló 2012.04.11. 14:58:01

@freehckr: d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/336422_700b_v1.jpg
Házasság szentsége, mi? Bocs, de kiröhöglek! :D
1. A kaszinóban találkoztunk *hikk* 20 perce házasss *hikk*, nagyon sszzzerettjük egymást *hikk* - LEGÁLIS
2. Hatszor váltam el, de most újra szeretnék házasodni! - LEGÁLIS
3. 20 éve együtt élünk, nagyon szeretjük egymást, szeretnénk összeházasodni - ILLEGÁLIS

Syreni · http://www.ladycamp.blog.hu 2012.04.11. 14:58:12

A homoszexualitás nem betegség. Nagyjából 70 éve vizsgálják pszichológusok orrba szájba, és arra jutottak, hogy egy szexuális út, egyenértékű a heteroszexualitással, és genetikai háttere van, a környezetnek csak extrém esetben van rá hatása, és az is egyéni helyzet. (www.apa.org/pi/lgbt/resources/therapeutic-response.pdf) Nincs semmi recept tehát, hogy mitől lesz valaki meleg - sem gyerekkori traumák, sem követendő példák, se semmi nem jelzi előre biztosan, milyen lesz valakinek a szexuális irányultsága. Ha pedig már kialakult (normális esetben serdülőkorban) akkor meg pláne nem változtatható. Az, hogy valaki a börtönben homo viselkedést mutat, nem jelenti, hogy azzá is válik. Ha te pl évekig nem jutsz húshoz, mert szegénység van, attól még nem leszel vegetáriánus, mert nem rajtad múlik, hogy nem elégítheted ki a vágyaid a neked tetsző módon.
A gyereknevelés...el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy egy szeretetben élő meleg pár normálisabban fel tud nevelni egy gyereket, mint egy egyedülálló szülő, vagy éppen egymással rossz viszonyban levő apa-anya. A gyerek pszichoszexuális fejlődésére ugyanis a szülők nemi irányultsága nincs hatással, csak az érzelmi háttér a fontos, amit egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő meleg pár ugyanúgy nyújtani tud.
Ja, és én szexuálpszichológusnak készülök, úgyhogy relatíve rálátok a témára, bár szakértőnek éppen nem mondanám magam :)

2012.04.11. 14:59:02

@Énbagoly: fogalmam sincs egyszeruen mirol beszelsz, bar feltunt, hogy a neolibsi szotarban azonnal atertekelesre kerul a szavak jelentese, ha pl homarokrol van szo :)

senki nem lepett fel eroszakosan senki ellen (asszem az a balhe 2009-ben volt). bar egy erdekes jelenseget lattunk: a rendorok kiemeltek egy elbaszottul nagy magyart, akin tortenetesen egy teli tegez es szamszerij logott... :)

megprobalom ugy leirni, hogy libsi szoszedettel is eljussatok valahogy az uzenetig:

MINDEN FELVONULAS SZAR, AMI MEGBENIT FEL NAPRA EGY FOVAROST. ha engem pl nem erdekel a felvonulasuk, es csak haza akarok jutni, de nem tudok, az gaz. Es vonulhatnanak itt szelid motorosok is a homarok helyett, vagy a kritikalmesszesek, vagy a bekemenetes droidok, nem ez a lenyeg, legalabbis en nem errol beszeltem. :)

freehckr 2012.04.11. 14:59:06

@Fedor: „ha egy meleg pár megfelel ezeknek a szigorú kritériumoknak, akkor miért ne fogadhatnának örökbe gyereket?”

Ezt ne szélsőséges homoszexuális szervezetek, és őket politikai, leginkább provokációs célokból felhasználó balliberális politikai szervezetek döntsék el, hanem vegyenek elő 100 szakembert, és ha 80 azt mondja, hogy mehet, akkor mehet. De nem ezt mondják... :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 14:59:11

@A Spanyol Inkvizíció: "sajnálom, ha nem érted, hogy miért nem jó, ha a gyereket két férfi neveli fel"

Én meg sajnálom, ha nem fogod fel, hogy van annál rosszabb, ha egy gyereket két férfi nevel fel, és lehet, hogy annak a gyereknek ez a jobbik opció, arról nem is beszélve, így a melegek jogai sem sérülnek. Egyébként ha már: akkor az ellen is kifogásod van, ha az apuka megözvegyül, és mondjuk velük lakik az apja, vagy a fiútestvére, és így neveli két férfi a gyereket? A gyerek szemszögéből nézve a mi a különbség a két szitu között?

Vonatkozzanak rájuk ugyanazok a szigorú feltételek, amelyek a hetero párokra is vonatkoznak az örökbefogadáshoz, ez természetes, senki se kíván számukra többletjogokat, csupán annyit, amennyi neked vagy nekem alapból jár.

Egyéves Önkéntes 2012.04.11. 14:59:14

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Már egy meztelen test is a legszigorúbb kategóriába esik, ezért van az, hogy bárhol is mész be egy szaunába a világon, felismered a magyar embert, mert fürdőruha van rajta.
Gyerekkortól belenevelik agyerekbe, hogy prűd és álszent legyen.
Miközben a b.zik kokakóla mámorban feltengenek a Zandrásin! :)

nemecsek ernő áruló 2012.04.11. 14:59:25

@freehckr: Általában hetero, vagy homo tök mindegy, ha gyereket akar örökbe fogadni egy pár, és sikerül nekik már szeretni fogják.

Homeoffice 2012.04.11. 14:59:54

@nemecsek ernő áruló:

Erre van egy egyszerű megoldás.
Olyan pártra kell szavazni, aki támogatja ezt.
Ennyi...

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 15:00:12

@Fedor: Elnézést kedves Fedor, Ön akkor pszichológus/pszichiáter és/vagy addiktológus és/vagy genetikus és/vagy homoszexuális és/vagy ...?
Csak hogy tudjam, hogy miért nincs igazam.

2012.04.11. 15:00:38

@Свобода: IGEN!!! VEGRE MEGERTETTED! A SZERVEZESROL ES A FELVONULASROL BESZELEK!!! GRATULALOK, OTOS, LEULHETSZ!!! :)))

libsik: vegyetek peldat dicseretes kollegatokrol, es probaljatok meg mellozni hogy mindenkire rahuzzatok hogy gyulolkodik meg buzizik :)

nemecsek ernő áruló 2012.04.11. 15:01:09

@Gunther: Tudsz ilyen pártot mondani? :P
Egyébként csak arra kívántam rávilágítani, a homofóboknak milyen deviáns a hozzáállásuk.

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 15:02:01

@spinat: "azt mondod, hogy nem értesz hozzá, de szerinted te´ny, hogy ez betegség. Ha valaki azt mondja, hogy nem az, akkor meg azt mopndod erre, hogy bár nem értesz hozzá, de szerinted a másiknak nincs igaza. Felmerült benned, hogy a másik esetleg ért hozzá?"
Minek kell lennem ahhoz, hogy véleményem lehessen egy dologról? Szerinted?

Énbagoly 2012.04.11. 15:02:21

@Whave: szoktak felvonulások lenni a városokban? Igen. Mindenhol a világon? Igen.
Akkor miről beszélsz?
Tudod, azért mert más a véleményem, mint neked, nem kell azonnal támadni, mert te tűnsz tőle szánalmasnak.

2012.04.11. 15:02:29

Ezek totál hülyék. Attól, hogy melegeket látok felvonulni, esetleg csókolózni, még nem leszek buzi. Ez nem ránézéssel fertőz. Hagyjuk már ezt a baromságot.
Ennyi erővel be lehetne azt is tiltani hogy hetero párok a tömegközlekedésen csókolózzanak - végül is ha a szexuális élet magánügy, akkor ők se vigyék ki az utcára...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 15:02:34

Erről a buzik-gyereknevelés dologról a South Park mondta el a tutit:

-A buzik nem nevelhetnek gyereket!
-De hát még azt se bizonyították be hogy a heterók tudnak gyereket nevelni!

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 15:03:35

@Fedor: azért megnéznélek, amikor felállsz első osztályban a suliban és mondod, hogy apukám Szabó Kornél, anyukám Szabó Tamás, született Rácz Tamás.
Dehát nyilván másnak még ennél is rosszabb, így ez támogatandó.

Hannibal83 2012.04.11. 15:04:00

@A Spanyol Inkvizíció: Nem mondtam, hogy csak a melegek lehetnek híresek. Abszolút nem. Viszont szerintem egy ember, sőt egy nemzet nagyságát és fejlettségét is kifejezi az, ahogy azzal viselkedik, aki más, mint az átlag.
Jelenleg szégyent érzek, hogy ilyen igazságtalan és ostoba emberekkel élek egy országban :S
Bevallom, valószínű az is befolyásol, hogy van meleg rokonom. És ha a felvonuláson a farkát verné, azt is leszarnám. (holott tudom, h sose tenné). Nem zavar, nem érdekel semmiféle külsőség, én szeretem az embert.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:04:15

@freehckr: "Óriási tévedés, hogy a homoszexuálisok, csak azért mert ők ilyenek, toleránsabbak lennének."

De én nem a melegekről mondtam, hogy toleránsabb lenne, hanem az általuk nevelt gyerekről, aki belenőne abba, hogy tök mindegy, ki kivel él együtt, csak szeretet legyen (meg térerő).

"minden évben balhé van a vonulásukkal, mégis ugyan oda szervezik állandóan"

LOL, talán a melegek csinálnak balhét? Nem inkább azok, akik legszívesebben kiirtanák őket? elég kifacsart a logikád...

2012.04.11. 15:04:29

@Énbagoly: megszervezik oket normalisan? igen. felfogod vegre, hogy a szar szervezes miatt udvozoltem, hogy nem lesz felvonulas, mert biztos voltam benne, hogy rendorsegunk-kormanyunk ugyis csak cimeres balfasz modjara tudna levezenyelni az egeszet?? nem, mert sotet vagy, es csak szanalmasozni tudsz, nem latsz tovabb annal, hogy nem arrol szol a hozzaszolasom hogy eljenek a buzik :)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:04:51

@Dogla: Ezek azt is betiltanák, hisz szeretni bűn, gyűlölködés a menő, aki nem erre veri gyerekét az szintén bűnös.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:05:49

@Gonosz Repülőmókus: "akkor pszichológus/pszichiáter és/vagy addiktológus és/vagy genetikus és/vagy homoszexuális és/vagy ...?"

Csupán olyasvalaki, aki utánaolvas a dolgoknak, mielőtt véleményt nyilvánít. Nem olyan bonyolult dolog :-)

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 15:06:01

@spinat: Tudtommal élettársi kapcsolatban lehetnek és részemről nyugodtan össze is házasodhatnak, mivel számomra a házasság egyrészt egy gesztus a másik fél felé, másrészt egyfajta törvényes elismertetése a kapcsolatuknak. Ez egyeseknek számít, másoknak kevésbé vagy egyáltalán nem. Ezt teljes mértékben támogatom. Mi kellhet még?

Énbagoly 2012.04.11. 15:07:03

@Whave: a szar szervezés nem a felvonulók hibája.
Az, hogy a rendőrség be van szarva minden olyan felvonulástól, ami nem a kormányt élteti, és túlbiztosítják, az az ő hibájuk.

golyóstroll 2012.04.11. 15:07:08

@Hannibal83: ha nekem el kell tűrnöm, hogy melegek vonaglanak a főváros utcáján, akkor nekik is kelljen eltűrni azt, hogy ez engem nem érdekel, menjenek a hungaroringre, de ne az andrásira

Homeoffice 2012.04.11. 15:07:08

@nemecsek ernő áruló:

Elméletileg a liberális pártok:)
Mivel azonban M-on Többségi demokrácia van, és egy (elvileg) keresztény-konzervatív (MUHAHAHA) Pártszövetség (Muhahaha 2.0) kapta a legtöbb szavazatot.
Ez van...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 15:07:59

@A Spanyol Inkvizíció: És miért nem azt mondtad hogy anyukám Kis Virág, apukám Kovács Sarolta? Mert ugye ez is megeshet és ezt még tiltani sem tudod, mert anyuka megszüli és jónapot, a gyerek választhat? A gyámhatóság kimegy és elkobozza ha anyuci összeköltözik a facér "legjobb barátnőjével" és közben neveli a porontyot?

Žďárský 2012.04.11. 15:08:21

@Whave: gurul el a gyógyszer...

A libsizéshez csak annyit: mindenkinek van olyan felvonulás, amit legszívesebben örökre kitiltana a városából. Az én felfogásom szerinti liberális az, aki ilyenkor nyel egyet és másik útvonalon megy haza, mert tudja, hogy másvalakinek az az adott esemény fontos. Az idióta pedig aki ilyen esetben elkezd hőbörögni, hogy tiltsák be, bele sem gondolva, hogy legközelebb az ő rendezvényét lehet betiltani ugyanilyen érvekkel.
További jó vitatkozást:-)

MoxNox 2012.04.11. 15:08:54

@golyóstroll: El kell tűrnöd? Évről évre megragadnak, kikötöznek a felvonulás útvonalán és kipöckölik a szemed? Hogy mik nem vannak...

spinat 2012.04.11. 15:09:30

@Gonosz Repülőmókus: hát ha betegségekröl írsz, akkor nem árt pl ha orvos vagy, mert akkor esetleg a kijelentéseidet komolyan is lehet venni.

MoxNox 2012.04.11. 15:10:00

@freehckr: Hát azért ez így, ebbben a formában...

"Elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a homokos "párokat", akiket ugyan nem vezet a népszerűsítés szándéka, de például kézen fogva mentek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóztak."

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 15:10:39

@Fedor: Ó, értem. Szóval más rajtad kívül nem olvas? Gratulálok. Szép volt. Ha megtámogattad volna néhány év kutatásával az okosságodat, akkor azt mondtam volna, hogy rendben van, ez ellen nem tudok mit felhozni, csak a saját tapasztalataimat, ami valóban semmi ahhoz képest. De ez után légy szíves ne osszátok nekem az észt spinat kollégával együtt, hogy kinek miben van igaza.
Én legalább elismerem, hogy ez csak a saját szubjektív véleményem.

2012.04.11. 15:11:11

@Énbagoly: igen. ezt mar le is irtam parszor, most megis ugy kozlod, mintha most fosnad a spanyolviaszt. tudod, vitatkozni ugy illik, hogy el is olvasod, amire reagalsz :)

betuzzem neked, hogy eleddig egyszer se hibaztattam a buzikat, csak tortenetesen az o tuntetesuk kerult szoba?

vagy eleg, ha szotagolom, hogy engem kb annyi erdekel egy szamomra erdektelen felvonulasbol, hogy EN-GEM MI-NEL KE-VES-BE BE-FO-LYA-SOL-JON?

A critical mass se a szivem csucske, mert lassitja a forgalmat, meg minden (bar bringas vagyok, de nem szoktam latogatni), de legalabb nem lehetetleniti el teljesen, nincsenek hermetikus lezarasok, nem vagjak el a vonalat A es B kozott.

ennyi. koszontem a figyelmet.

golyóstroll 2012.04.11. 15:12:25

@MoxNox: bizonyám!
el kell tűrnöm, hogy három napig vonagló, feltűnési viszketegségben szenvedő melegek folynak a csapból is.
el kell tűrnöm, hogy a rendőr nem jön ki a feltört autóhoz-házhoz, mert melegekre vigyáz helyette.
el kell tűrnöm, hogy bedugul az a városrész.

Csak kérdezem, miért nem tud valaki csak úgy simán, minden bohóckodás nélkül meleg lenni? Miért kell ehhez cirkusz??

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:13:37

@freehckr: "Ezt ne szélsőséges homoszexuális szervezetek, és őket politikai, leginkább provokációs célokból felhasználó balliberális politikai szervezetek döntsék el, hanem vegyenek elő 100 szakembert, és ha 80 azt mondja, hogy mehet, akkor mehet. De nem ezt mondják... :)"

Más országokban meg mondják. De ott biztos szélsőségesen homoszexuális balliberális szervezetek vannak hatalmon :-)

"...örökbefogadás a melegek és leszbikusok számára Andorrában, Belgiumban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Izlandon, Izraelben, Liechtensteinben, Norvégiában, Spanyolországban, Svédországban, Uruguayban valamint Kanada és az Egyesült Államok egyes tartományaiban/államaiban érhető el."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Azonos_nemű_párok_gyermekvállalása

@A Spanyol Inkvizíció: "azért megnéznélek, amikor felállsz első osztályban a suliban és mondod, hogy apukám Szabó Kornél, anyukám Szabó Tamás, született Rácz Tamás."

Ha ebből a gyereknek problémája lesz, akkor az a környezetet minősíti, nem a nevelőszülőket. Pár évtizede kinézték azt a gyereket is, aki házasságon kívül született. Ma már a kutyát se érdekli. Ez a cél ebben a szituban is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:14:34

@freehckr: Na szóval, pontosabban: "Más országokban meg NEM mondják."

Hannibal83 2012.04.11. 15:14:55

@golyóstroll: Engem nem érdekel pl a biciklisfelvonulás, a keresztények körmenetei és még sorolhatnám. Attól még meg van tartva valamennyi. Nem megyek oda és a tv-ben sem nézek közvetítést róla. De mindegy, az a "probléma", hogy egy csoportnak sosincs igaza, viszont az egyéneknek külön-külön mindig igazuk van. Nem értek egyet Veled, Te meg velem, de attól még igazunk van.

MoxNox 2012.04.11. 15:15:32

@golyóstroll: Irigylem a problémáidat. Na jó, azt nem, hogy minden évben egyszer feltörik az autódat és a lakásodat, és pont a melegfelvonulás napján. Ilyen balszerencsével én is olyan sík ideg lennék, mint te.

Viktus 2012.04.11. 15:15:42

Nem hinném, hogy ettől meg tiszaeszlártól sok szavazó lenne nyugaton meg pesten ... anélkül meg nehéz lesz az urnáknál az mszp megelőzése is nem beszélve a fidesz alternatívaként megjelenni.

A vonulással is elég lenne foglalkozni, ha a tűz közelébe kerültek. Így sok értelme nincs a meleg kérdés annyiban érdekli az embereket, hogy drága a fűtés :P

2012.04.11. 15:16:43

@Свобода: es most akkor kivel vitatkoztal?

annyira rossz a szovegertesi keszseged, hogy az mar faj. :)

pont ezt pofaztam bekezdeseken at: ha haza lehetett volna jutni mas utvonalon, aszondom leszarom. nem lehetett. akaratlanul is a resze lettem a szarnak, es ez felhaborito (nem, nem a buzikat hibaztatom ezert, ok tok artatlanok ebben, KIMONDTAM TESSEK!) :)

betiltas mellett egyszer sem erveltem... :) csak orultem, hogy igy alakult. megegyszer, bar tudom, hogy ugyse fogjatok fel: oromom egy szar szervezesu felvonulas elkaszalasara iranyult. elso mondatom a temaban a kovetkezo volt: "ha sikerul egy pillanatra a melegjogokat felretenni"

spinat 2012.04.11. 15:17:00

@Gonosz Repülőmókus: azzal nekem nincs bajom, hogy bizonyos véleménnyel vagy róluk. De ha kijelented, hogy ez egy betegség, akkor a véleményedet megalapozatlannak tekintem, mivel téves ismereteken alapul. Én csak erre akartam rámutatni.

geparduc 2012.04.11. 15:17:04

mi újság homárok?

golyóstroll 2012.04.11. 15:17:09

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nekem meg ahhoz van jogom, hogy ez ne tessék nekem

@Hannibal83: inkább az a baj, hogy ők mindenáron meg akarják mutatni, hogy ők melegek.
egyébként a kutyát nem érdekelné, hogy mit csinál otthon az ágyban, de nem ő kimegy és rázza a seggét, hogy mindenki tudja, hogy ő meleg

Viktus 2012.04.11. 15:18:45

@golyóstroll:

Mondjuk az a vicc, ha egy réteg nem foglalkozna vele, hogy kimegy MEGNÉZNI :D hogy aztán üvöltözzön meg dobálja őket nem kellene oda rendőr pl. sőt médiába se kerülne be egy idő után még most főműsorszám meg címlapos sztori így.

golyóstroll 2012.04.11. 15:19:20

@MoxNox: nem vagyok sík ideg, ezt csak te szeretnéd így láttatni
nem törik fel minden nap, de a rendőrség sem csak ehhez a felvonuláshoz jár ki, hanem sok másikhoz is
persze azok nyilván téged "hidegen" hagynak! :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:19:20

@golyóstroll: "ha nekem el kell tűrnöm, hogy melegek vonaglanak a főváros utcáján, akkor nekik is kelljen eltűrni azt, hogy ez engem nem érdekel, menjenek a hungaroringre, de ne az andrásira "

"Ha nekem el kell tűrnöm, hogy Orbán hívők menetelnek a főváros utcáján, akkor nekik is kelljen eltűrni azt, hogy ez engem nem érdekel, menjenek a hungaroringre, de ne az andrásira."

"Ha nekem el kell tűrnöm, hogy nácik égetnek zászlót a főváros utcáján, akkor nekik is kelljen eltűrni azt, hogy ez engem nem érdekel, menjenek a hungaroringre, de ne az andrásira."

"Ha nekem el kell tűrnöm, hogy Orbán-t utálók tüntetnek a főváros utcáján, akkor nekik is kelljen eltűrni azt, hogy ez engem nem érdekel, menjenek a hungaroringre, de ne az andrásira."

A polkorettség kedvéért több szemszögből is rávilágítottam az érvelésed fonákságára :-)

Egyéves Önkéntes 2012.04.11. 15:20:28

Melegen ajánlom figyelmetekbe a tolerancia szót! :D

spinat 2012.04.11. 15:22:01

@freehckr: nem vagyok jogász, így nem esetleg rosszul értem az idézett jogszabályt (vagymit). De mintha ott az állna, hogy kivéve, ha a tövény erröl másként ne rendelkezik, akkor ugyanazok a jogok illetik öket, mint a házastársakat. Na és mik a kivételek.

Más: ha a fentiek alapján tényletg minden joguk megvan, mint a házastársaknak, akkor milyen jogért is küzdenek az idén?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:22:51

@golyóstroll: "inkább az a baj, hogy ők mindenáron meg akarják mutatni, hogy ők melegek.
egyébként a kutyát nem érdekelné, hogy mit csinál otthon az ágyban, de nem ő kimegy és rázza a seggét, hogy mindenki tudja, hogy ő meleg "

"inkább az a baj, hogy ők mindenáron meg akarják mutatni, hogy ők keresztények.
egyébként a kutyát nem érdekelné, hogy miben hisz otthon, de nem ő kimegy és mutogatja a keresztet, hogy mindenki tudja, hogy ő keresztény"

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:25:59

@Fedor: Ez a bajuk, a melegek már több ezer éve itt vannak, ők meg még 2000 éve sincsenek. Ez teszi őket ilyen frusztrálttá.

Gonosz Repülőmókus 2012.04.11. 15:27:29

@spinat: Ha viszont azt mondom, hogy nem betegség, akkor nem kell orvosnak lennem? Mi van???

freehckr 2012.04.11. 15:28:49

@spinat: „tényletg minden joguk megvan, mint a házastársaknak, akkor milyen jogért is küzdenek az idén? ”

Majdnem minden joguk, így a konkrét házasság, az örökbefogadás, és a mesterséges megtermékenyítés esetükben nem lehetséges, ami utóbbi így ebben a formában azért sok mindent megmagyaráz, miért _nem lehetnek soha_ egyenrangúak a homoszexuális párok a normális párokkal. A kérdés viszont nagyon jó, de nem nekem kellene feltenni. :)

spinat 2012.04.11. 15:29:18

@freehckr: mondd, azzal nincs baj, ha egy szélsöséges "mindentgyülölö" szervezet börtönbe akarja küldeni azokat, akik azt mondják, hogy vállald fel a szexuális irányultságodat?

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:30:42

@freehckr: "mesterséges megtermékenyítés esetükben nem lehetséges" Miért is nem?

Énbagoly 2012.04.11. 15:31:19

@Whave: te is azt mondod, hogy nem ők a hibásak, de őket büntetnéd, a felvonulásuk betiltásával? Hogy is van ez?

Hannibal83 2012.04.11. 15:31:32

@golyóstroll: Azért teszi meg, mert megteheti. Ha mások vonulhatnak, ők is vonulhatnak. Ennyi. Basszus, nem lenne a melegfelvonulásnak nukleáris következménye, nem olvadna el az aszfalt, nem dőlnének le az épületek... Sokkal jobb úgy élni, hogy nem ítél el az ember mindent, amit nem ért meg... Mióta ezt vallom, sokkal jobb az életem.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:31:54

@spinat: Azt szabad, buzulni nem szabad, hisz ő mindenki felett áll és ezt mondta. :)

Énbagoly 2012.04.11. 15:32:37

@EÖ: á, akkor miről vitatkoznának? :)

Viktus 2012.04.11. 15:33:50

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Különböző hírek szerint sajnos elég sok ott is a meleg az ordasabb fajtából lásd. kisfiús ügyek. :(

spinat 2012.04.11. 15:33:51

@Gonosz Repülőmókus: figyelj, én pl genetikus vagyok. Viszont ha te nem vagy az, söt orvos sem, attól még olvashatsz szakértöktöl olyan kijelentéseket, hogy a homoszexualitás nem betegség. Ezek után jösz azzal, hogy bár nem értesz hozzá, de teszerinted ez betegség, és ez a te szubjektív véleményed, akkor már megbocsáss, de innentöl kezdve csak megpróbálhatom megmagyarázni, hogy bizonyos dolgok nem véleménytöl függetlenek. Nem azt mondtam, hogy csak orvos mondhatja valamiröl, hogy betegség, viszont nem orvos mondhatja azt hogy nem betegség. Ha ez túl magas, akkor inkább hagyjuk a témát.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.11. 15:35:33

@Énbagoly: Semmiről. Meleg kézszorítás és meleg mosoly után talán melegen meg is ölelnének egymást és szent lenne a béke :)))))

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:36:15

@Viktus: De azt szabad, hisz ők ideimportálták magukat Ázsiából, nem őshonosok. Te milyen intoleráns vagy.

Hannibal83 2012.04.11. 15:37:05

@spinat: Sajnos nagyon sokan így gondolják. A saját apám beszólásán ájultam el, mikor kijelentette, hogy el kell vinnünk a meleg rokonunkat orvoshoz... hátha van egy gyógyszer, amit bevesz és utána nem lesz buzi. - hadd ne mondjam, hogy a pokol legmélyebb bugyrába süllyedtem a szégyentől ennek hallatán :S

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:37:39

@freehckr: "így a konkrét házasság, az örökbefogadás, és a mesterséges megtermékenyítés esetükben nem lehetséges, ami utóbbi így ebben a formában azért sok mindent megmagyaráz, miért _nem lehetnek soha_ egyenrangúak a homoszexuális párok a normális párokkal"

És beírhatsz egy újabb ötöst a csúsztatás című tantárgyból. A házasság és az örökbefogadás jogi aktus, a mesterséges megtermékenyítés meg orvosi. Mi is az összefüggés?

spinat 2012.04.11. 15:39:45

@spinat: bizonyos dolgok véleménytöl függetlenek, sorry

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.11. 15:41:10

@Hannibal83: Ez sajnos nem ritka. Nekem is van jobbos barátom, akinek a testvére meleg. Kénytelen-kelletlen elfogadja, mert mégis a testvére, de nagy általánosságban ugyanúgy szidja a melegeket továbbra is, hiába van a szeme előtt az élő példa, mennyire nincs igaza...

dr. Aullah 2012.04.11. 15:44:03

Mielőtt elolvasom.
Nekem nincs gondom a melegekkel. Viszont a melegfelvonulás beszüntetését támogatom.
Amúgy ez akkora hülyeség legalább, mint a kdnp-s családi törvénykezések... mármint, hogy beleírják, hogy milyen a család, meg a családtagok segítik egymást... na legalább ekkora hülyeség ez is.

Hannibal83 2012.04.11. 15:44:54

@Fedor: Buták az emberek, sajnos. És ez az, ami ellen fel kéne találni valami orvosságot.... de ha genetikailag kódolt az ostobaság... akkor legalább ne hangoztassák, mekkora barmok. Kiket tud behálózni ez a jobbiknak nevezett rémálom: az alsóbb rétegeket, a kevésbé iskolázottakat és az unintelligenseket. Nem beszélve a birkaeffektusról: annyira jó hordába verődve szidni másokat... Na az ilyeneket én is leköpném :S

2012.04.11. 15:46:18

@Énbagoly: hol mondtam h be kene tiltani barmit, vagy buntetni kene barmit? :) mutass ra, gyerunk, varom :)

Ennyire fajdalmasan egybites libsi vagy, vagy csak trollkodsz? :)

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 15:46:19

@Hannibal83: bezzeg most, hogy nem a jobbik van, mennyivel jobb nekünk.
maga a paradicsom, a kánaán, a nirvána ez!

Hannibal83 2012.04.11. 15:49:24

@A Spanyol Inkvizíció: Mi lenne, ha a jobbik lenne? Hm? Mi lenne? üldöznének mindenkit, zsidót-cigányt-meleget... Ez a világ ne jöjjön el soha, mert akkor az emberiség érett lesz a pusztulásra.

2012.04.11. 15:50:28

A@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: egy olyan eletforma, amely ha kissebbseget lat egy olyan mondatban, amelynek vegkimenetele nem az ajnarozas, rogton fennakad ezen es gyomorforgato belemagyarazasokkal kezd operalni, valos tartalomtol fuggetlenul :)

Viktus 2012.04.11. 15:50:41

@dr. Aullah:

A szocik már példamutató törvényeket hoztak a ruházkodás tekintetében egyszerűen kell törvényjavaslat, hogy a női ruhás férfiak is félelemkeltőek aztán abba kössön bele aki tud, ha a fekete mellény-fehér ing kombinációt is lehet betiltani az utcai gyülekezésnél. Szegény pincérek sem mehetnének tüntetni egyenruhájukban.

Énbagoly 2012.04.11. 15:50:47

@Whave: már bocs, de te tényleg nevetséges vagy. :)

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: akinek más a véleménye, mint neki. :)

MoxNox 2012.04.11. 15:51:06

@golyóstroll: Átérzem én a problémát azért. Mégiscsak elképesztő, hogy egy fővárosban mindenféle vonulgatások, meg hasonló programok vannak, amikor a tisztességes állampolgárok éppen ott szeretnének közlekedni. Hát bezzeg az én időmben nem így volt ez, nem lehetett csak úgy kényelmetlenséget okozni másoknak. Ki volt az találva kérem, május elsején és november hetedikén felvonult mindenki, és együtt örült. Máskor pedig csak tisztességes célokból mentünk az utcára, munkába menet, nem csak ám úgy mindenféle csoportokba verődve, mély szakadásokat okozva a társadalom erkölcsén.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:51:47

@Énbagoly: Tényleg kíváncsi lennék mit értenek alatta, mert néha érdekes környezetben tudják használni.

Hannibal83 2012.04.11. 15:54:15

@A Spanyol Inkvizíció: nem tudom előre, de mit várhatnánk ezek után tőlük?!

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 15:54:17

@Whave: Látom jó helyre ment az oktatásodra fordított közvagyon.

2012.04.11. 15:57:02

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: figyelj pubi, egyelore helytall az elmeletem. :) csokkent kepessegu enbagoly kollega kizarolag olyan dolgokban kotott belem eddig, amiket nem mondtam (betiltas, buntetes, buzik hibaztatasa). Amikor erre rakerdezek, jelzozik. Ijeszto, ha ti pl liberalis ertelmisegnek tartjatok magatokat :)

Poptaritop 2012.04.11. 15:59:02

Fasza az illusztráció. :D

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 16:00:49

@Whave: Akkor kifejezem érthetőbben, nem, nem jól tudod. Ideje lenne utánanézni, hacsak számodra nem erény a hülyeség, mint egyeseknek.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 16:01:34

@Ki a faszom az a jan slota: Szerencse, hogy nem az ellenkező nemet sikerült megtalálnia. Lenne itt anyázás. :)

Dr. GGG77 2012.04.11. 16:05:22

Szerintem Mirkóczki úrnak baromira hiányzik egy jó dugás. Ennyi.

Hannibal83 2012.04.11. 16:05:30

@dr. Aullah: Mégis, miért vagyok az?!!!!

Poptaritop 2012.04.11. 16:06:38

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Na igen. De hát mit képzelsz: férfi nővel? Pfuj. Ráadásul ha még házasok is... :D
De ez minden szempontból szerencsés választás. Én is gyűlölöm a buzulást, kivéve ha azt két(vagy több) fiatal csinos suna követi el. :D

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 16:07:15

@Dr. GGG77: Az ő életében is eljöhet a pillantat mikor szüksége van egy erős férfi kézre. Ne legyél homofob. :)

tarackos 2012.04.11. 16:09:29

Túl sűrűn jönnek manapság ezek a jobbikos provokatív akciók. Pedig ezek a jobbiknak is ártanak. De kinek nem?

Hát pl. nemzetünk büszkeségének nem. Neki ezek pont kapóra jönnek, hiszen előszeretettel érvel nyugaton azzal, hogy az EU ellenesség csak a széljobbot erősíti. Ráadásul mind olyan téma ez amire a nyugat azonnal ugrik. A jobbik felé tett sejtelmes kiszólásait sem tudom feledni. Lázár ígérte korábban, hogy megszüntetik a parlamenti mocskos beszédet aztán még sem történt semmi.

Tartok tőle Orbán asszisztál a széljobb akciókhoz és learatja a gyümölcsöt. A megnyomorított társadalom meg eddig sem érdekelte...

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 16:09:39

@Ki a faszom az a jan slota: Úgy értettem, hogy két férfi. Engem valahogy 2/több nő se izgat. 1 nő ami csak nekem nyomja, na az már korrekt.

Viktus 2012.04.11. 16:12:56

@Ki a faszom az a jan slota:

Ez a jobbik javaslata szerint legalább a 150.000 tételt megüti, mert ezen hamis propaganda által közvetített marhaság alapján kezdenek csókpárbajba a kis tini lányok a dizsiben ergo ...

zx6zx 2012.04.11. 16:15:20

Most a buzikról van szó?

Meleg lehet az étel, a tűzhely, stb... Ha nagyon pol-korrektek akartok lenni, használjátok a homoszexuális kifejezést!

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.11. 16:18:38

ahha.. persze cölibátust fogadni az nem szexuális magatartászavar.... persze. köcsögök ezek mind

sanyisanyi 2012.04.11. 16:18:44

Amikor a Jobbiknak tiltották be a felvonulást, akkor miért nem tiltakoztatok??

NA az ilyen dolgokkal veszítitiek el az állítólagos liberális hitelességeteket!!

Vajon miért csak azokat véditek, akik rátok szavaznak? A liberalizmus nem erről szól eredetileg!!!

Geza 2012.04.11. 16:20:21

Könyörgöm, ne romboljuk már le a szavak eredeti jelentését! A 'meleg' az a napsütés meg a friss kenyér.

Az az ember, aki a saját neméhez vonzódik, az a homoszexuális.
Az a félresikerült evolúciós zsákutca véglény pedig, aki erre alapozva nyilvánosság előtt gusztustalankodva tollboával a seggében vonaglik minden évben a körúton, az a repedtseggű koszlott fartúró buzeráns köcsög.
Az előbbi, amíg a magánügyét megtartja magánügynek, természetesen tolerálandó és tolerálva is van. Az utóbbi meg ne csodálkozzon, ha közügyet csinálván a perverziójából ekként is kapja a reakcióként a macskakövet.

sárkányfő 2012.04.11. 16:20:48

Jobbik:
"Mirkóczki úgy módosítaná az Alaptörvényt, hogy mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez, kivéve a szexuális magatartászavaroknak. Nekik ez a jog nem jár (T/6719)."

A jogállam legfontosabb ismérvei:
"(...) a törvények előtt minden ember egyenlő"

nazer 2012.04.11. 16:20:55

ide kéne hívni Belgrádból a Grobarikat,hogy a mi buzijainkat is tegyék rendbe.

sárkányfő 2012.04.11. 16:22:25

"Hitler hatalomra kerülése előtt a homoszexualitás viszonylag elfogadottnak számított Németországban (a melegek számát 1928-ban 1,2 millióra becsülték), az SA-t pedig egyenesen a homoszexualitás melegágyának tartották, a hosszú kések éjszakája után megváltozott a helyzet. 1936-ban Himmler felállította a Homoszexualitás- és Abortuszellenes Birodalmi Főhivatalt, a meleg férfiakat a német vér megrontójának bélyegezték, és a Gestapo melegbárokban tartott razziák és lakossági bejelentések révén elkezdte nyilvántartásba venni a homoszexuálisokat."

hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszt

freehckr 2012.04.11. 16:24:55

@Fedor:
Már a mesterséges megtermékenyítés is bizonyos erkölcsi korlátokba ütközik (például megsemmisítik a megtermékenyített, de fel nem használt petesejteket), ugyan így számtalan más „orvosi beavatkozás” is bizonyos erkölcsi dilemmákkal jár, jó pár például jogilag tiltott, vagy bizonyos mértékben korlátozott (eutanázia, klónozás, őssejt kutatások). Jobb, ha ebbe is inkább a tudományos élet szereplői alakítják a szabályokat, nem pedig intoleráns exhibicionista kis buzik... :)

ácsi gitár 2012.04.11. 16:25:19

Fasisztáknak és liberálisoknak a parlamentbe helye nincs.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.04.11. 16:27:48

@nazer: akartátok ti már az Iráni Forradalmi Gárdát is idehozni a választásokra, az sem sikerült. A Grobari-k meg nem idióta jobbikos hülyegyerekek, nem fognak ugrálni nektek.

Kono 2012.04.11. 16:29:47

"A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek"

Talán éppen azért ilyen sikeres a Jobbik, mert ez a három -nagyon fontos- kártya hiányzik az összes többi párt kezéből.
Ezen kérdések komplexitása megkívánná azt, hogy ne demagóg módon álljunk hozzá, de sajnos egyetlen párt sem volt képes eddig értelmes, megnyugtató módon rendezni ezeket a kényes kérdéseket.
A többségi társadalom ugyanis naponként találkozik a kisebbségi kérdéseknek a hatásaival, természetes, hogy mindenkit érdekel egy ilyen téma.

Marad a Jobbik, aki legalább beszél róla. Már ez is több, mint a semmi.

[c] 2012.04.11. 16:30:19

@Gonosz Repülőmókus: "Ezért nem érzem azt, hogy a homoszexualitást teljesen elfogadható, normális dologként kellene az emberekben tudatosítani."

Az állatvilágban is létező jelenség. Hogy betegség-e, arról tudományos berkekben sem egységes az álláspont, az etológusok afelé tapogatóznak, hogy nem véletlenül kvázi állanó az aránya. Lényeg a lényeg: természetes jelenség.
Az, hogy elfogadhatónak tartom, nem azonos azzal, hogy népszerűsítem. Habár nem egészen értem, mi lenne, ha népszerűsíteném. Hirtelen egy csomó, addig példás heteroszexuális szexuális életet élő polgárnak kedve szottyanna az azonos neműekkel folytatandó szexhez? Kétlem.

spinat 2012.04.11. 16:30:38

@freehckr: úgy gondolod a szélsöségesen intolelárns jobbik képviselö a tudományos élet jelesei közé tartoznak? Vagy öket a másik csoportba soroltad?

sárkányfő 2012.04.11. 16:31:46

"A homofóbokat felizgatja a meleg pornó
Pszichológusok már sokszor leírták azt a jelenséget, amikor a homofóbia, a melegek irracionális gyűlölete abból fakad, hogy az illető maga is látens homoszexuális, ami miatt egyszerre érez szégyent és dühöt. Egy amerikai kutatás most kísérlettel igazolta, hogy ez valóban létezik és statisztikailag kimutatható."

index.hu/tudomany/2011/06/14/a_homofobokat_felizgatja_a_meleg_porno/

himpellér 2012.04.11. 16:32:24

Vonuljatok buzeránsok a szimpatizánsaitokkal együtt a Tajgetoszra. Aztán onnan már csak egy lépés...

Kono 2012.04.11. 16:33:02

@DrKabbe: A középkorban nem börtön járt ezért. De ha emlékeim nem csalnak, még a közelmúltban sem, sőt, egyes helyeken még ma sem csak börtön jár érte.

Már máskor is találkoztam olyannal, aki azt hangoztatta, hogy a társadalmi fejlettség jele, hogy a homoszexualitást propagálják. De ez nem igaz.

Viktus 2012.04.11. 16:33:18

@Kono:

Attól függ mi a siker ... bejutott most cirka ötven megélhetési meg két év múlva arányosan a fele sem, ha az siker. Több nincs benne ...
A többségi társadalmat nem érdeklik a buzik a cigány téma sem hoz több szavazatot most már v.mi értelmeset is kellene produkálni kidolgozott programokat-javaslatokat-alternatívákat, mert az is édeskevés, hogy beböffentjük pl. lépjünk ki az unióból, ha nem mondják meg minek ... meg mi lenne azután ...

[c] 2012.04.11. 16:33:39

@Gonosz Repülőmókus: Nem civilizált. Pontosan annyira nem, mint amennyire nem civilizált, ha egy heteroszexuális lányka az utca közepén leszopja a pasiját.

Kono 2012.04.11. 16:35:45

@sárkányfő:
Ha ez igaz is lenne, akkor milyen következtetést kellene levonnunk? Ezek szerint mindenki homokos, vagy mi?
Kutatták már azt is, hogy a természetben előfordul a homoszexualitás. Ebből egyesek azt a következtetést vonták le, hogy ez egy természetes magatartás. Mások meg azt, hogy a homokosok állatok.

[c] 2012.04.11. 16:37:40

@Gonosz Repülőmókus: "Szerinted az egymást smacizó csajok mind homók? Nem valószínű, inkább csak divat. "

Nem hát, de ők nem is leszbikusok... csak a leszbipornóra izguló férfiaknak megfelelni kívánó teljesítménykényszeres kis libák.
És nem is lesznek leszbikusok attól, hogy lesmárolják a barátnőjüket a pasijaik kedvéért.

==T== 2012.04.11. 16:37:42

Zero! Melegek alatt a buzikat érted?

A javaslat amúgy egyáltalán nem alap nélküli, a toleranciabajnokok ugyanis már átlépték azt a határt, amire reagálni kell.

[c] 2012.04.11. 16:38:43

@Kono: "Mások meg azt, hogy a homokosok állatok."

Ezek hiáynoztak, amikor a formális logikát okították az iskolában.

zx6zx 2012.04.11. 16:40:01

"...akik a "szuperaktuális", 1882-es tiszaeszlári vérvádról szóló felszólalást röpke egy hét alatt alul tudják múlni."

Vannak akiket egyetlen gyilkossággal se lehet megvádolni, ellenben mi - pl. huszon-harminc évesek - felelősek vagyunk 6.000.000.000.000.000.000.000.000 ártatlan zsidó megölésésért.

Másrészt, Tiszaeszlár nem arról szól, hogy tényleg volt-e rituális gyilkosság.
Ekkor derült ki, hogy a egyeseknek korlátlan befolyásuk van a magyar közéletre.
szentkoronaradio.com/node/30664

Egy világban, amit az Aranyember és a Vörös Pajzs irányít, Tiszaeszlár nagyon is aktuális.

Kono 2012.04.11. 16:41:08

@Viktus: Szerintem igenis sokakat érintenek ezek e kérdések.Lehet, hogy téged pont nem. Mert nem vagy vidéki, aki saját maga termeszt növényeket és állatokat tart. Meg nem jársz a sarki kisbótba, sem a buszmegállóban nem ácsorogsz sötétedés után. Csak hogy a leggyakoribb helyzeteket említsem.

Nem lehet összemosni a három kérdést. Mert nem feltétlen náci antiszemita az, aki nem bírja a cigányokat, csak mert lopnak a kertjéből. Amíg a valós problémákat felvetőket is lefasisztázzuk, addig ne beszéljünk demokráciáról.

Charlie Firpo 2012.04.11. 16:42:25

Korrekt eljárás az lenne, hogy a homér felvonulást engedélyezzék, de úgy, hogy egy árva rendőr ne legyen az adófizetők pénzén mellettük az utcán, sem rácsok, sem semmi más. És szépen "ütköztethetik" a véleményüket a rájuk váró másnézetűekkel, aztán ha vége a "párbeszédnek" összeszedheti mindkét brigád a szemetet. Az átlagpolgár meg jót mulat az idiótákon.

Kono 2012.04.11. 16:42:40

@tea fan: "formális logika"?
Szerinted a társadalom hány %-a tanult formális logikát? Kb.?

Mr.Treeger 2012.04.11. 16:42:46

Ilyen a magyar:
A NZ szlovák és az RO német rendszámos X5 tulaja miután felragasztották a nagy Magyarország matricát az SK illetve D rendszám mellé, bemennek a helyi diszkóba leszbi show-t nézni, miközben persze melegeknek vonják meg a jogait.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.11. 16:45:39

Tehát nagyobb bűn a nyilvános hetero szexelésnél ha szerencsétlenje csókot ad a párjának? És a fakúró dendrofilokra senki sem gondol?? Azt nem is lehet zárt térben csinálni! :(

Viktus 2012.04.11. 16:45:52

@Kono:

Vidéki vagyok, és sehol nem lesnek rám homoszexuálisok. Te melyik vidéken laksz ahol ez a probléma?

EMU 2012.04.11. 16:46:11

Ha abból indulunk ki, hogy az agyonlőtt holland srác is egy széljobb párt elnöke volt, hogy Haider forróbb volt, mint egy hajsütővas, hogy a vatikáni cégstruktúra már inkább hasonlít a Pink Flamingo bárra, mint egy istenfélő egyházhoz, akkor a jobbikról is könnyen képet alkothatunk, honnan ez a nagy nekibuzdulásuk minden deviancia ellen. Mert ők maguk jobban érintettek ebben a kérdésben is, mint elton john és boy george együttvéve. Bár azért, mert valaki meleg és a fiúkkal szeret kikapcsolódni, még nem kellene hülyeségeket beszélni. Amúgy mérget veszek rá, nemsokára jönnek már majd a jobbikról a különféle sztorik, hogy melyik tagja éppen hogyan hajlott el a hivatalos pártkliséktől, és melyik jobbikos kedveli szerfelett a srácokat, vagy a házasságon kívüli szexet meg a nemi eltévelyedéseket. Annyira haragszanak ezek a melegekre, zsidókra, cigányokra, hogy tutira kompenzálni akarnak valamit ezekben a témákban.

sárkányfő 2012.04.11. 16:46:19

@Kono:
neked nem kell levonnod semmilyen következtetést. ha nekifutsz ismét, és elolvasod, akkor látni fogod, hogy a tudósok maguk levonták a következtetést a kísérleteikből. eszerint a homofóbok egy rész látens homoszexuális.

egyébként ez logikus is, hiszen egy átlag heteró, aki semmilyen módon nem érintett ebben a kérdésben, az nem fog értelmetlen érzelmeket kifejleszteni és fenntartani magában, ugyanis a homofóbia mellett értelmes okot nem lehet felhozni.

különösen a mély-jobbos, fideszes-jobbikos, illetve mélykeresztény családba született melegeket sajnálom. szegényekbe olyan világképet ültetnek, hogy a homoszexualitás rossz, és aztán szegények egész életüket végigszenvedhetik meghasonlásban, elfojtott vágyakban, tele identitásproblémákkal, görcsökkel, neurózissal. jó részük valószínűleg még önmagának se meri bevallani.

Repl 2012.04.11. 16:46:31

Ébresztő mert nem értitek a lényeg...ha ezt sem lehet,később mást is keresztül vernek.
Ne legyünk már magyarok ennyire tudatlan bunkok, mert tovább süllyedünk a szarban..

Kono 2012.04.11. 16:47:48

@Viktus: Végigolvastad?
Természetesen a cigányokra értettem. Menj be a nyóckerbe este. Ha csak a pénzed bánja, akkor szerencsés ember vagy.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.11. 16:48:05

@Kono: Nameg talán nem kellene a demokrácia hibáit egyfolytában az almúlt 60 évre kenni, miközben az ókori görögöknél kiderült hogy ez az egész nem működik. Pláne nem kellene mindenkit "lekommunistázni" aki nem ért egyet a nacionalistákkal. Annál is inkább mert a kubucokon és egyes családokon kívül nem volt kommunizmus sehol a földön. Amit ti annak mondtok az pártállami diktatúra volt.

Psyman 2012.04.11. 16:49:47

Alapvető jogi problémák vannak a javaslattal, de ebbe nem megyek most bele. Azzal viszont egyet értek, hogy a melegek ne nyomják már le a heterók torkán, hogy ők azért is egymás farpofái közt szeretnek matatni! Pláne úgy, hogy közben tudatosan sértegetnek más csoportokat (Emlékszünk ugye a "Jézusnak is két apja volt" plakátra?)

one armed scissor 2012.04.11. 16:50:34

nem bánom, ha betiltják, de akkor hetero párok se nyalják egymást a metron, mert azt is elég nehéz elviselni. mindenkinek szuverén joga? akkor szépen csinálják otthon, aztán csókolom. egy meleg párt sem láttam, akik túlmentek volna az összekulcsot kéz és puszi szintjén nyilvánosan, de elég gyakran látni fiú-lány párokat, akik nem kifejezetten méltóságteljesen fejezik ki egymás iránti érzelmeiket..

InTheGajd 2012.04.11. 16:51:19

buzik = evolúció zsákutcája

Ne vonagoljanak a nyílt utcán és ne kérkedjenek a betegségükkel.

Aki meg melléjük áll nézzen evés közbe ratyi pornót amikor egymást tosszák seggbe.

Kono 2012.04.11. 16:51:36

@sárkányfő: És ez a kutatás mennyire minősül valós reprezentatívnak?
Nem akarok vitába merülni, de ahhoz, hogy ilyen következtetéseket vonjunk le, elég ekkora mintavétel?

Zuzzant 2012.04.11. 16:52:34

Utálom a leszbikus fotókat. Tudom, hogy ez egy ütőkártya a melegek kezében. Miért nem két férfi fotóját tették ki? Mert az már nem tetszene annyi mindenkinek?

Lassan oda jutunk, ah nem vagy b uzi, akkor maradi vagy, akit el kell tiporni...

Kono 2012.04.11. 16:52:37

@Sztavrosz_: Ja. A világ kommunistákból és nácikból áll:D

[c] 2012.04.11. 16:53:20

@freehckr: "A házasság pedig alapvetően vallási kérdés, a hetedik szentség"

Ez a polgári házasságra nem igaz.

Kono 2012.04.11. 16:54:17

@one armed scissor: Vegyük be ezt is. Tilos nyilvánosan csókolózni, ha az másokat is zavar. Jogos. Ne diszkrimináljunk senkit.

Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.11. 16:54:50

Igen, én is követelem, hogy továbbra is szabadon smárolhassak a barátnőmmel, ha buli van!

Vagyis, ööö... nem is. Én csak egyszer csináltam, 15 évesen... ööö, részeg voltam... de most már nagy lány vagyok, nem csinálok ilyesmit... áá, tuti nem... soha...

[medi@slag] 2012.04.11. 16:55:09

Jelezném, hogy a melegfelvonulás egy olyan esemény, amely a nevében jelzett csoport körében is igen erősen vitatott téma.

Lehet a sok buzizó gyökér most kurvára meg fog lepődni, de a szexuális orientáció az bizony nem politikai kérdés, sőt mégcsak nem is neveltetés kérdése. Buzik mindenhol vannak, a katolikus egyháztól kezdve, a konzervatív pártokon (és holdudvarukon) át, a focistákig vagy éppen az egyszerű melósokig, az élet minden területén megtalálhatóak. Ugyanis attól hogy valaki meleg, még bármilyen élete lehet, bármilyen politikai meggyőződése, munkája, külseje, stb. Az, hogy a melegfelvonuláson többnyire (bár mostanában egyre kevésbé) a feminim, seggriszáló, néha női ruhát viselő transzvesztiták (bár ők kurvára nem melegek, de ezt hagyjuk) járnak ki, az azért van, mert ők azok akik ezt hajlamosak felvállalni.

Meleg ismerőeim, barátaim közül (van vagy 20-30) egy, azaz egy sem jár melegfelvonulásra.

Na, ennyit erről.

egy hazafias-liberális meleg

==T== 2012.04.11. 16:55:59

@Свобода: a kamionos idiotizmus akkor tűnt el, amikor dobálni kezdték őket...

Charlie Firpo 2012.04.11. 16:57:08

hmm, akkor elvileg a karóba húzást is alkalmazhatnánk, mint büntető eszközt, a társadalom egy rétege gerjeden rá

[c] 2012.04.11. 17:03:06

@Kono: Úgy tudom, ma már tanulnak,, de igazad van, alapvetően kevesen tanultak. Viszont: a hétköznapi logika szerint is orbitális baromság a fent nevezett következtetés.

Prof. Dr. Simon Templar 2012.04.11. 17:05:34

@nemecsek ernő áruló: "Messze több szeretetet, és megértő támogatást fognak kapni a "szüleiktől", mint egy átlagos hetero pár esetében, akik csak azért házasodtak, mert becsúszott a gyerek, apuka veri a fiát, és molesztálja a lányát."

Pontosan. Ezenkívül megjegyezném, hogy sem ez, sem a cigány, se az antiszemitizmus téma nem érdekelné a kutyát se, ha az emberek nagyobbik részének a napi megélhetése nem függene különböző "paraszthajszálakon" a kormány "áldásos" gazdaságpolitikája miatt.

Fatal Error! System Halted! 2012.04.11. 17:08:17

Gerontofil vagyok, és ez tök normális.
Meleg vagyok és ez tök normális.
Nekrofil vagyok és ez tök normális.
Pedofil vagyok és ez tök normális.
Zoofil vagyok és ez tök normális.
Szeretem a szado-mazo szexet és a kaki-pisi szexet.
Mindegyiket nagy nyilvánosság előtt űzöm, kövessétek a példámat.

Mirkóczki Ádikát pedig megdugnám.
/Egy szexéhes 23 éves fiú/

Darth Revan 2012.04.11. 17:09:56

A jelek szerint bajban lehet a jobbik, ha ennyire ketsegbeesetten vagdalkoznak. De ha mar most itt tartanak, mit fognak csinalni a valasztasok elott?

Charlie Firpo 2012.04.11. 17:12:55

@Fatal Error! System Halted!:
fasiszta vagyok, ez normális? :D
Akkor javaslom az SA-t, mint egyesületet.

jog-ász 2012.04.11. 17:14:03

valoban bajban lehet a jobbik. vajon hány olyan ember lehet a jobbik környékén, aki évek óta elfojtja vágyait és anyuka mellett titokban fiukázik? nyilván innen ered az elnyomás iránti hajlam, minél kevesebben beszélnek annál kevesebb derülhet ki róluk is.

szerintem meg mindenki csináljon mindent, legyen népi nemzeti keresztény vagy mittudomén, csak ne tegyék már kötelezővé.

Károly4 2012.04.11. 17:15:41

A finnek pár hete majdnem (40%) megválasztottak egy köztudottan meleg jelöltet köztársasági elnöknek.
Vonuljanak, házasodjanak, fogadhassanak örökbe és legyenek köztársasági elnökök (ez most úgy is aktuális).

Sir Galahad 2012.04.11. 17:17:18

A melegfelvonulás: provokáció. Ennek megfelelően úgy kéne tenni, mintha nem is létezne, elvégre ami a hálószobában történik, az nem közügy, hanem magánügy. A melegaktivisták szerencséjére azonban a jobbikosok elég ostobák ahhoz, hogy felüljenek a provokációjuknak. Az ember nehezen tudja eldönteni, melyik társaság a szánalmasabb.

sárkányfő 2012.04.11. 17:20:16

@Sir Galahad:

Megadnád azt a linket, amelyikben a melegek kinyilvánítják, hogy nem vonulni akarnak az Andrássyn, mint a Bayer-féle menet, hanem nyilvános bemutatót akarnak tartani arról, hogy mit csinálnak a hálószobában? Köszi.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2012.04.11. 17:22:41

@Kono:
A Jobbik ügyesen keverte ezeket a "kártyákat", amíg be nem került a Parlamentbe. Ez a taktika a berobbanáshoz jó volt. De a ha továbbra is folytatják (már pedig folytatják) ezt a "fejjel a falnak, csak azért is" politikát, akkor előbb utóbb elhullanak.
Kár lesz értük, pedig ígéretes pártnak tűntek... de ahogy Bödőcs Tibor mondta: "intézményesítették a hőbörgést".

És remélem a jobbikosok többsége is belátja, hogy cirkuszból már kaptunk eleget!

[c] 2012.04.11. 17:23:39

@Kono: Eh, hülye vagyok én is, aki mondta, hogy tanulta középiskolában, nem magyarországi magyar. Szóval nem tanulnak, persze.
De az, hogy a homokosok állatok, mert a homoszexualitás előfordul "a természetben", az egyszerű józan paraszti logika előtt is elvérzik.

Van persze összefonódás, hogy ne lenne. De ez nem a homokos és az állat, hanem az ember és az állat között van.

Hertelendi 2012.04.11. 17:24:09

@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára: Nem vonom kétségbe a "szülők" szeretetét, de a gyerekbe belenevelik a homoszexualitást, akaratlanul is, mert ezt látja és ez lesz számára a természetes. Semmi gondom a homoszexuálisokkal, de én nem engedném őket gyereket nevelni.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 17:27:04

@Hertelendi:

A homoszexualitás nevelés kérdése. Ma is tanultunk valamit.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2012.04.11. 17:29:30

@Sir Galahad:
Kompromisszumos megoldás lenne, ha pl.: valahol a Csepel művek területén vonulgatnának. Vagy valahol egy félreeső külvárosi úton, ahol nem zavarbak senkit, de mégis vonulhatnak, bulizhatnak kedvükre.

Gerilgfx 2012.04.11. 17:33:19

a 4.-el egyetértek, de kicsit szigorúnak érzem - elég lesz a pénzbűntetés is.
az 5.-el egyáltalán nem értek egyet.

Hertelendi 2012.04.11. 17:34:39

@milyen szép a Vértes, ó:
Nem erről beszélek! Gondolj arra, hogy tanul meg a gyerek beszélni. Utánozza a szüleit és a környezetét. Ugyenez vonatkozik arra is! Egyszerűen azt találja természetesnek, hogy neki két anyukája, vagy apukája van. Arról már ne is beszéljünk, hogy óvodában, iskolában mit szólnak majd a barátok ehhez...

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.04.11. 17:35:50

@Hertelendi: nem lehet valakit homoszexuálissá nevelni. ez abszurd.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 17:37:24

@Hertelendi:

Igen, természetesnek találja, hogy "kétannyavan". De ebből hogyan következik a 'búziság' belenevelése?

Amatőr 2012.04.11. 17:38:14

@Hannibal83: Bereczkei Tamás: A génektől a kultúráig c. könyvében olvastam, hogy a föld teljes népességének kb 5%-a meleg. Genetikai alapon. Ez mindig így volt és így is lesz. Ez a természet gondoskodása (bővebben a könyvben). A keleti kultúrákba inkább beépült, mint az európai kereszténybe. Sőt!
Az u.n. természeti népeknél pedig normálisan kezelt.
Egyébként az azonos neműek iránti érdeklődés az állatvilágban is előfordul. Nem betegség, tehát nem gyógyítható.

Hertelendi 2012.04.11. 17:38:26

@robertdani: Olvass utána, ezt nem én találtam ki

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.04.11. 17:39:20

@Kentauró7: mi csúnyát látsz te abban ha két lány csókolózik? és ha két fiú? semmi visszataszító sincs benne, én sem borzongok bele ha látok egy nőt és férfit egymással csókolózni. nagyon szépnek látom őket.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 17:41:23

@Hertelendi:

Mámint kimutatták, hogy a homoszexuális párok által nevelt gyerekek között több lesz a homoszexuális? Tudnál 'linket adni'?

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.04.11. 17:44:40

@Fedor: és hány ilyen van. nekem is van jobbikos haverom, ha találkozunk bájosan mosolyog, halál kedves velem a facebook-on meg osztja az észt, hogy minden cigányt, zsidót, és buzit lőjenek a dunába.

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2012.04.11. 17:45:55

@Gonosz Repülőmókus: "Egyébként nézz meg egy san franciscoi buziparádét. Ott aztán tényleg b.nak, szopnak, verik a farkukat a buzik az utcán."

Ad 1) honnan tudod? Voltal vagy csak szemelyes erdeklodesed miatt guglizod a temat (marmint egymast "utcan b.o, szopo, farkatvero buzikat")?
Ad 2) veled ellentetben en mar lattam SF-i gay pride-ot, semmiben nem kulonbozik mondjuk a madriditol vagy a kolnitol - szines felvonulas, jonapot. Ha a Flossom St. Fairre gondolsz, az tenyleg meredek, de egyreszt az nem meleg-, hanem szubkultura-fesztival, masreszt minden oldalrol korbe van keritve, es komoly rendori be- es kileptetes zajlik, olyan nincs, hogy anyuka veletlenul beteved a kolykokkel.

Hertelendi 2012.04.11. 17:48:54

@milyen szép a Vértes, ó: keresek neked, de ha belegondolsz halál törvényszerű

Miremi (törölt) 2012.04.11. 17:49:18

"...arra a következtetésre jutottak, hogy a homoszexualitás okait a születés előtti körülményekben kell keresni: feltételezésük szerint az első fiúgyermek születése után az anyában olyan "memória" alakulhat ki, amely hatással lehet a következő fiúgyermek fejlődésére is. Bogaert és munkatársai arra a jelenségre alapozzák elméletüket, hogy a női test a fiú magzatot bizonyos esetekben képes "idegenként" kezelni, aminek hatására antitesteket termelhet ellene. Ha valóban így történik, akkor minél több fiút szül az anya, annál több antitest fog termelődni, ami befolyásolhatja a magzati agy fejlődését, ezáltal pedig a szexuális orientáció kialakulását, azonban a folyamat pontos mechanizmusa még nem tisztázott.

Nyilvánvaló, hogy a kérdés eldöntéséhez további kutatásokra van szükség, de Bogaert szerint a jelenlegi vizsgálatok eredményei alapján annyit már mindenképpen le lehet szögezni, hogy a biológiai tényezőknek sokkal nagyobb szerep jut a férfiak homoszexuális orientációjának kialakulásában, mint a szociális faktoroknak. A homoszexualitás kialakulását befolyásoló genetikai tényezőkről korábbi anyagunkban olvashatnak bővebben.

Az eredeti beszámoló a Proceedings of The National Academy of Sciences c. folyóiratban jelent meg."
Forrás: egeszseg.origo.hu/cikk/0626/006722/mar_az_anyamehben_1.htm

Ha ez így van, akkor a jobbik olyan dolgot büntetne, ami már az anyaméhen belül eldől. Így nagyon súlyos emberi jogi kérdéseket vetne fel, ha büntetnék a homoszexuálisokat.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 17:53:22

@Hertelendi:

persze, a heterók is csak a szüleiket utánozzák :)

Muad\\\'Dib 2012.04.11. 17:57:36

"...Azt tudjuk, hogy a Jobbik egy homofófób, buzigyűlölő társaság, de mi a bajuk a bulikban smároló csajokkal?
Hát már ezt is elvennénk tőlünk?!"
Jajj, de unalmas már ez a baromság. Képzeld, van egy elég méretes hányad az emberiségen belül, akiknek baromira tele van a tökük ezzel is. Meg azzal is,a mikor egy fiú meg egy lány (és egyéb keverékek) már egymás gyomrában járnak a nyelveikkel a buszon, vagy a sarki kocsmában. Szép dolog a szerelem, sőt mindenki rocskázzon még a pornóra is kedvére otthon, de rohadtul nehezemre esik megérteni, miért érzik úgy egyesek, hogy ez egy közösségi program...

Stenonis 2012.04.11. 17:57:53

Mit nem adnék, ha láthatnék egy mocskosbuzizók vs Thébai Szent Csapat (tiboru.blogrepublik.eu/2011/02/28/a-thebai-szent-sereg/) deathmatch-et...
Asszem meglepődnének a buzizók :) Köv alkalommal az ellentüntetőket védenék a sünök :)

gavidu 2012.04.11. 17:59:28

Már megint valami ultralibsi csökött- agyú bérfirkász szánalmas próbálkozása, amint próbál mindenféle agy-mosott hülye ürüggyel fogást találni a jobbikon. Az hogy a jobbiknak három "kártyája" van, csak azok veszik be, akiknek fogalma sincs a Jobbikról és arról, hogy mit képvisel. Az ehhez hasonló fröcsögéssel csak azokat lehet megerősíteni a "hitében" akik eleve korlátoltak ahhoz, hogy megismerjék egy olyan mozgalom céljait és munkáját amelyet csak az ehhez hasonló sablonos, az értelem szikráját teljesen nélkülöző firkálmányokból szerzik be az "ismereteiket", melyeket később a saját "meggyőződésükként" habzó szájjal terjesztenek.

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.04.11. 18:00:37

@Hertelendi: ne haragudj, de ilyet értelmes ember nem ír le, nehogy kimond.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2012.04.11. 18:00:53

@Mark'yhennon:
Erre egyszerű a magyarázat: "Panem et circenses"... nos a te általad emlegetett országokban a "Panem" nem jelent problémát, így a nagy többség is jobban elviseli a bohócokat is.
Na de minálunk ahol, a hétköznapi problémákra a "jelszó", hogy "nincs rá pénz"... ott a bohócok is idegesítőbbek. És az általános toleranciaküszöb is a béka szintjét fogja verdesni.

jani888 2012.04.11. 18:02:30

Miféle meleg? HOMOSZEXUÁLIS.

Fatal Error! System Halted! 2012.04.11. 18:02:34

@Muad\\\'Dib: nos kevés dologban értünk egyet, de ez azok közé tartozik.

steverubellreborn 2012.04.11. 18:06:02

@Gonosz Repülőmókus: . Már csak azért sem, mert szexuális irányultság megváltoztatható, szokható, "tanulható" dolog.

akkor holnap változtasd meg a tiédet.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.11. 18:07:33

@Muad\\\'Dib: Ezt a kérdést talán tedd fel valamelyik swinger klubban. Az index fórumok között is találsz. Ott lelkesen buzdítanak is eme közösségi élmény megélésére :)

steverubellreborn 2012.04.11. 18:07:37

@gavidu: adolfka, szerinted azok a látens melegek akik a gárdába is a sok pasi miatt léptek be most mit kezdenek magukkal?

béla a görög (törölt) 2012.04.11. 18:11:42

A fasiszták demokráciát játszanak. Igazi úriemberek.
Végül is le is lehetne lőni azt aki nem tetszik az embernek.

val 2012.04.11. 18:12:33

"A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek."

Majnem megkérdeíztem, hogy magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek, de rájöttem, hogy magadtól. :D

Ez a három kártya neked van és az indexnek a Jobbikkal kapcsolatban. Ez mind nem baj, hülyének lenni alkotmányos jog, de azt nem értem, hogy másokat miért kell ilyen penetránsan hülyének nézni? Nem tűnt még fel, hogy ordítva ültök a moziban? :D

sárkányfő 2012.04.11. 18:12:48

Aki egy pillanat erejéig is el tudja képzelni, hogy a homoszexualitás nevelhető, vagy tanulható, vagy reklám hatására felvehető, vagy bármi hasonlót, az menjen el egy szexuálpszichológushoz. Most. Nem viccelek, komolyan mondom, és jó szándékkal, segítő szándékkal. Ugyanis ennél biztosabb jele annak, hogy az ő nemi identitása nem stabil, nem is lehetne.
Ezt onnan tudom, hogy én pontosan tudom, már csak magamról is, mennyire abszurd ötlet hogy ez tanítható vagy rábeszélhető vagy nevelhető lenne. Amikor ilyet olvasok csak nézek döbbenten. Engem pontosan annyira lehetne a homoszexualitásra rávenni, vagy nevelni, mint hogy legyek madár, és karjaimmal csapkodva repüljek. Vagy növesszek három fület. Vagy hal módjára a vízből vonjam ki az oxigént. Akkor se fogom váltogatni a bőröm színét, ha ezer kaméleon csábít rá egész álló nap. Mindez teljességgel elképzelhetetlen, épp úgy, mint hogy bárki bármilyen módon rávegyen a homoszexualitásra. Nem lehet a legerősebb akarattal sem áthágni a biológia és a fizika törvényeit.

Épp ezért mondom, hogy aki olyat ír hogy ez nevelhető, vagy a példa ragadós lehet, az nyilván csak azért írhat ilyet, mert nem érti, és nem érzi ez mennyire lehetetlen. Ha viszont nem érzi, ha ez szerinte lehetséges, akkor annak csak az lehet az oka, hogy ő nem éli meg, nem éli át, nem érzi biztosan, nem érzi 100%-osan, hogy a saját szexualitása stabil és változtathatatlan. Ha viszont valaki ezt nem érzi (és ezért ír abszurd, lehetetlen dolgokat le úgy, mintha azok lehetségesek volnának), akkor annak valószínűleg az az oka, hogy nála tényleg nem teljesen egyértelmű hová vonzódik, lehet van benne egy rejtett homoszexualitás vagy legalábbis biszexualitás. Amivel érdemes szembenézni, mert ha elfojtja önmagát, egész életét frusztráltan, önelfojtásban éli le, amitől még idegbeteg is lesz hosszútávon, boldog és teljes életet pedig garantáltan nem fog élni.

bgp 2012.04.11. 18:12:55

@EMU: igen ez furcsa. Miért akarják betiltani amit csinálnak? De nem csak buzifronton, hanem mindenhol, mint pl. Vona a mcdonaldsban. Engem is zavar ha két "hímnemű" az utcán smárol, de a csajok jöhetnek.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 18:15:34

@val:

Bizony, a niggerekről se feledkezzünk meg!

pukancs 2012.04.11. 18:15:44

Ne haragudj Zero de most az egyszer kurvára nincs igazad

"Esetleg a kasztrálást vagy a lobotómiát is beleírhatták volna ..."
túl sokat képzelsz

Attól hogy 2 csaj csókolózik, neked fel áll a farkad még nem fognak a farkadra ugrani, sőt az ilyen csajok legtöbbször lenézik a férfiakat, mert szőrös untinteligens majmoknak nézik
Eszük ágában sincs férfival kefélni, undorodnak tőlünk.

De ha majd a kislányos 8 évesen lát a parkban két csókolózó 18 évest aztán kipróbálja titokban
Esztikével majd 16 évesen e beállít egy csajjal meg bejelenti hogy férfi nuku unokák nuku
akkor majd pisloghatsz

Mikka-Makka 2012.04.11. 18:16:05

@Hertelendi: maga kérem nem csak homofób de sötét is
ha ennyire izgatja a téma legalább olvasna utána mielőtt a legrégebbi nevetségesen bugyuta érveit hajtogatja.
egy kis angoltudás nem árt de elég sok tanulmányt talál majd a témában

Valakinyolc 2012.04.11. 18:17:35

@milyen szép a Vértes, ó: sose értem a muszlimokat miért nem veszik ide. Ahol jobban megvetik a lábukat, ott kb. a cigányokkal meg a gettó niggerekkel vannak 1 szinten, csak mindent a vallás nevében. Vagy a gonosz Izrael bombázza szegény Palesztínát és akkor szegény arabok?

Mikka-Makka 2012.04.11. 18:19:18

@pukancs: netán sikertelen a nőknél?:)
attól még h vki kíváncsiságból kipróbálja nem lesz meleg..

elprotector33 2012.04.11. 18:19:58

Torrente a legnagyobb tanító! Zero! Nem is gondoltam ,hogy képben vagy vele kapcsolatban,de le a kalappal. A buzik és társaik meg hagy ajvékoljanak. Ha lesz egy 12 év körüli kölyköd mint nekem,lehet másképp fogod látni a dolgokat...;)

soproni1 2012.04.11. 18:20:29

Volt az az osztrák homo, aki szintén egyenruha fétisben szenvedett. Jörg Hajder vagy valami hasonló volt a neve. Azért az nagy pofon lehetett a radikálisoknak, hogy kiderült róla. Mint az a jobbikos aktivista, aki a benga négert nyalogatta a meleg felvonuláson. Van ez ìgy.....@steverubellreborn: az röhely, hogy egy Gárdába felvesznek szemüveges, pattanásos tájszólásos, rossz fogazatú embereket is. Bár, ha a magyar átlagot vesszük, kijön egy Mónika show..

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 18:22:10

@Valakinyolc:

Azért ez így önmagában túlzás, nincs mindenhol baj a muszlimokkal -- de persze sok helyen van, valóban furcsa, hogy azzal nem törődnek. :) De valószínűleg jól látod, a palesztínok zsidókat robbantgatnak, sz'al szeretni kell a zarabokat, oszt kész.

Tell Vilmos 2012.04.11. 18:27:07

A homofóbia nem a csak a Jobbikosok hitbizománya. Minden pártban, rétegben megvan, de a Jobbik ki is mondja. Ahol pedig zsidók élnek, ott antiszemitizmus is van! Érdekes, hogy senki nem kutatta még komolyabban ki, hogy mi az oka az antiszemitizmusnak. Talán hobbiból zsidóznak az emberek, vagy van e valami alapja az előítéleteknek? Cigányság téma dettó! Lehet persze bevetni a minden ember =lő dumát, de amikor a börtönben 85%-ban cigók ülnek nagy valószínűséggel létezik is a cigánybűnözés! Nem vagyok Jobbikos, de fogalmam sincs miért jobb taktika évtizedek óta a szőnyeg alá söpörni a cigány problémát? Ettől nem oldódik meg. Attól, hogy nem beszélünk valamiről még a probléma ugyanúgy fennáll...

bagir 2012.04.11. 18:27:50

@zx6zx: Tiszaeszláron, a lány eltűnését vizsgálták, köztörvényes gyilkost kerestek, erre a külföldi sajtóval az élen megjelent a vérvád, az újságokban és indult a nemzetközi hacacáré.
A homokosokkal senkinek sincs baja addig amíg ezt zárt helyen művelik. Rózsaszín bibliával végigvonaglani a városon, kb. olyan mint a Hősök terén nappal dugni. Hányingerkeltő.

Guillaume sous guillotine 2012.04.11. 18:30:05

a Jobbik ahelyett hogy a szakmapolitikáját erősítené Tiszaeszlározik meg buzizik. Ki veszi őket komolyan?

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.04.11. 18:31:19

Azt hiszem a Gyűrűk Ura is be lesz tiltva hamarosan! Mondjuk jogosan, mert Zsákos Frodó és társai viselkedése kimeríti a leendő BTK. szexuális magatartászavart népszerűsítésének fogalmát, súlyosbító körülmény, hogy pont azok az amerikaiak készítették, akik szeretett vezérünk ellen aljas összeesküvéseket szőnek. Ebben a pillanatban is! Ez nem vicc!
És mint mindig, csak egy legény van talpon, aki készen áll leleplezni az ármánykodót: mégpedig szeretett Jobbikunk. Hála &

GatyaPityu 2012.04.11. 18:34:13

Azért a romákkal szembeni jobbikos fenntartásoknak sok valóság alapja van... Aki ebben kételkedik, annak javaslom, nézzen már szét egy romák lakta lakótelepen, faluban, városrészben... Ennyi.

A melegfelvonulásra meg semmi szükség nincs. El vannak ismerve a homik jogai, szabadon szentesíthetik "kapcsolatukat" a regisztrált élettársi kapcsolat formájában.
Az egész felvonulás nem más, mint puszta fricska, provokáció a többségi (nem buzi) átlagember számára. Értelmetlen.

Az utolsó képet nem igazán értem, hogy miként illik egy ilyen témájú blogba... :S
Mellesleg bulikon meg akárhol féfiként leszbi nők után sóvárogni eléggé ostoba dolog, ugyanis nyilván azért leszbik, mert nem pasikkal akarnak ismerkedni. Én személy szerint simán megvagyok a látványuk nélkül is. :)

PannonBoy 2012.04.11. 18:35:46

Gáz ami itt zajlik, egyáltalán nem értem, hogyan fogalmazódhattak meg ilyen módosítók.
Gáz, hogy külföldre kell mennem azért, hogy normális parádén vehessek részt. :S

antonov 2012.04.11. 18:36:05

Röhejesen sötétek a jobbikos kommentelők is, nemcsak a képviselőik síkhülyék. Ezek a vadbarmok semmit nem tudnak a jogállamról és a törvény előtti egyenlőségről. A genetikáról pedig még ennyit sem. :-(
A történelem szemétdombja ez a társaság...bár egy iylen országban még ezek is szerezhetnek akár 20%-ot is legközelebb. Ettől azonban még ostobák és fajgyűlölők maradnak.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 18:38:50

@Atro:

Bezony, provokálni akarnak a köcsögök, ugyan '97 óta vonulgatnak, de kellett vagy 10 év, hogy a szemfüles hazafiak észrevegyék a provokációt. De végre sikerült. :))

venszivar 2012.04.11. 18:43:37

@robertdani: "mindenné" lehet, csak homokossá nem ! Ezt te miből, honnan, miért állítod ? Én meg tudom az ellenkezőjét .

finalNmbr 2012.04.11. 18:54:23

@milyen szép a Vértes, ó: Ha tudnád, hogy a jobbosok leszarták a buzikat egészen addig ameddig nem bibliával meg mindenféle, másokat sértő tárgyal/ruházattak vonultak.. Kellemetlen mert ez akkor provokáció volt tehát így nézve a búzák maguknak köszönhetik ezt. (most arról a logikai zavarról meg már nem is akarnék beszélni, hogy a felvonulásokkal kiemelik magukat a többségi társadalomból miközben toleranciára és egyenlőségre buzdítanak..)

Támogatom a Jobbikot. Még két évig lesz ennek a témának aktualitása.. hála istennek.

Larry Silverstein 2012.04.11. 18:59:13

A cigánykérdés valós, Magyarország egyik legégetőb problémája.

A zsidókérdés globális, nem itthon kell megoldani.

A buzik huszadrendü probléma (még), innen KKE-ből nézve, bár liberálisank szorgosan dolgoznak, hogy ebből is komoly probléma legyen.

aritus 2012.04.11. 19:00:04

@Hertelendi: ha nevelés hatására lenne valaki meleg, akkor hogy a fenébe vannak melegek? Tudtommal az egy nagyon új jelenség, hogy vannak országok, ahol melegek nevelhetnek gyereket. Mostanáig csak heterók nevelhettek gyereket, oszt mégis vannak buzik. Akkor hogy is van ez "ha belegondolsz halál törvényszerű"?

Viktus 2012.04.11. 19:02:52

@Kono:

Végigolvastam, ahogy te az én írásom , majd én is írtam egy hülyeséget, ahogy te. Olvasd el még egyszer mire írtad aztán, ha nem sikerül megérteni segítek kifejteni bővebben.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 19:03:07

@nmy:

kevés szórakoztatóbb van annál, amikor valaki nekiáll megmagyarázni a primitív idiotizmust, már a gyerekes hazudozás vicces, de a logikai csavarok, juhéééé :)

szóval csak azért nem vonulhatnak, mert bibliával, illetve másokat sértő ruházatban teszik, ühüm -- akinél nincs ilyen, az vonulhat?

arról, hogy a 'bibliás vonulásról' kiderült, hogy 'összvissz' egy lelkésznél volt biblia, a másokat sértő ruházatot meg azóta is keresik, ne is nagyon ejtsünk szót :)

GatyaPityu 2012.04.11. 19:03:09

@PannonBoy:
Akkor elárulhatnád azt is, hogy ennek a "parádézásnak" mégis mi értelme van, ha nem a puszta megbotránkoztatás, provokáció?! Mit akarnak elérni? Talán azt, hogy mindenki legyen buzi? :D
Én őszintén szeretném hinni és remélni, hogy a szalonképes, kulturált és egyben intelligens homoszexuális emberek számára is vállalhatatlan ez a fajta magamutogatás, provokáció....! Mert akik részt vesznek benne, annyira ostobák, hogy nem jönnek rá: ezzel ártanak a legtöbbet a melegeknek. Mert aki passzív és egyszerűen csak távol tartja magát ezektől, ha így, e felvonulás formájában meglátják őket, garantáltak kiakadnak, mint a rugó.

A végére egy klasszikus:
indavideo.hu/video/Emma_vagyok

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2012.04.11. 19:03:14

A jobbiknak vannak azért más lemezei is, mint a buzik, a cigányok meg a zsidók. Például a csúnya rossz EU, az önellátó földműves életmód dícsérete, meg hasonlók. De azok is ugyanolyan idegesítőek.

Valahogy jellemző viszont, hogy a párt összes húzóneve közül egyedül Morvai Krisztinának van jogi végzettsége... mert ettől a jogszabálytervezettől minden valamirevaló jogász saját hajának tépkedésére ragadtathatja magát, pártállástól függetlenül.

Az csak egy dolog, hogy most akarják egyszerűsíteni a Btk-t azzal, hogy megszüntetik a fajtalankodás fogalmát, és ezzel a külön bűncselekményként fennálló szemérem elleni erőszakot összevonni az erőszakos közösüléssel. De mi is az a fajtalankodás? (Amire kedvenc professzorom anno azt mondta, hogy ezt nem érti, mert akkor kell lennie olyannak is, hogy "fajos", amiről pedig szó sincs...)

Btk. 210/A. § (2) E Cím alkalmazásában fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál.

Tehát ami nem "kuki a nuniba", az fajtalanság. Az orális szex, az _azonos neműek_ között végzett anális szex, sőt, még a pisi-kaki, az animál és a nekrofília is. Sőt az is, ha valaki feltol egy műbrokit magának vagy másnak. Ebből következik, hogy nemcsak a buzik csinálhatják ezeket a dolgokat, tehát egy csapásra még sok minden mást is büntetni akarnának, ami férfi és nő között is előfordulhat. De ezen nem is csodálkozok, ezek ugye azt is csak úgy hagynák meg az embernek, hogy sötétben, takaró alatt, misszionáriuspózban, keresztény ünnepeken nem, és még így is csak akkor, ha biztos gyerek lesz belőle...

De akkor is az irritál inkább, hogy olyan emberek próbálnak törvényeket alkotni, akiknek fogalmuk sincs az alapvető jogi fogalmakról...

aritus 2012.04.11. 19:03:49

@Miremi: azért ez nekem inkább találgatásnak tünik, hogy mivel is magyarázzuk azt, hogy valaki melegnek születik. Ismertem olyan vidéki családot, akiknek egyszem fia volt, és meleg volt. Nem liberális, istenfélő család volt, nagy tragédia is volt ez nekik is, a fiúknak is.
Mi a francnak kell még baszogatni ezeket az embereket? Most bárkinek jobb attól, ha egy család tragédiának tartja, ha a gyereke meleg?

aritus 2012.04.11. 19:04:47

@milyen szép a Vértes, ó: te rövidebben és frappánsabban tudtad mondani, amit én:))

Larry Silverstein 2012.04.11. 19:05:42

@aritus: A médiában a buzik túlreprezentáltak. Amit ott látsz, propaganda. Propagálják a buziságot. Aki propagálja a buziságot, ellensége a heteróságnak, a gyerekvállalásnak. Ilyen egyszerü ez. Aki heteró és büszke, ellensége a homoszexualiásnak.

GatyaPityu 2012.04.11. 19:05:51

@milyen szép a Vértes, ó:
Biblia helyett vonulhattak volna menórával is... Vajon miért nem tették? :)

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 19:06:53

@Atro:

Bizony, nyugatabbra is csak azért vonulnak, hogy provokáljanak, hogy megjárták, hogy nem botránkoznak meg rajtuk, ugye?

finalNmbr 2012.04.11. 19:07:07

@milyen szép a Vértes, ó: Leszarom mit írsz, én csak azt írtam le mi vágta ki a jobbosoknál a biztosítékot annó

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 19:08:07

@Atro:

Koncentrálj, bár megértem, hogy ennyi aggyal nehéz: 'lelkész'. Lelkész - biblia. Nos? Valami?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.11. 19:09:29

@nmy:

az írásképed alapján nem is nagyon érted, sz'al tényleg egyszerűbb leszarni :) ettől még persze hazugság az, amit írsz, de ne zavarjuk meg az agyacskád

Virág et. 2012.04.11. 19:09:53

A Jobbik pontosan olyan demagóg, mint bármelyik másik párt, csak az ő célközönségüket (vö. tuskók) ezekkel lehet megfogni: cigányozás, zsidózás, buzizás.

Ez azért sokat elmond arról, hogy ez a párt mennyire kormányképes. Ez, meg a Vona interjú a nemzetgazdaság virágba borításáról az internetes reklámbevételek megadóztatása után. Aki ezek után ezekre voksol, az magáról állít ki egy nem túl fényes bizonyítványt.

Viktus 2012.04.11. 19:10:57

@nmy:

Na igen, de a jobbik meg pár pörgősebb nem vonul ki a polgárpukkasztásra nem érnek el vele semmit ... ez ugyanaz szídja mindenki Kiszel Tündét, és milyen jól megél belőle, mert a sok szar bulvárt el tudják vele adni ...
A homoszexuális polgárpukkasztást éppen a közöny ölné meg ... nem érdekelne senkit nem tudnának mit produkciózni. Nem is beszélve arról, hogy egy adott szintű polgárpukkasztás már rendőrségi hatáskörbe tartozik lásd. közszeméremsértés.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2012.04.11. 19:13:47

@no-night: korrektúra: nemcsak _azonos neműek_ hanem az _ellenkező neműek_ közötti orális és anális szex, meg bármi más fenti dolog a fajtalankodás.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.11. 19:14:50

@no-night: Na igen.. talán ez a legnagyobb probléma ezzel az egésszel. Demokráciában még sohase nyert olyan aki bevallotta volna hogy adókat fog emelni. Aztán majdnem mindegyik megteszi. ...avagy már megint egy jogász az agrárminiszter..

aritus 2012.04.11. 19:18:21

@Larry Silverstein: te nagyon hülye, és amikor még nem volt média, ahol szerinted túlreprezentáltak a buzik, akkor miért voltak buzik?
És a buzik tiltják meg, hogy szüljenek a magyar anyák? Miattuk születik kevesebb gyerek? És a buzik ellenzik a heterók házasságát? Mi a faszról habaltyolsz?

GatyaPityu 2012.04.11. 19:19:55

@milyen szép a Vértes, ó:
Bocsi, de nincs kedvem veled barkochbázni. Sőt, ha jobban meggondolom, még vitatkozni, társalogni sem.
Egyébként nem nyugaton őrzik ám a bölcsek kövét. Ha "tőlünk nyugatabbra" kútba ugranak, akkor azt is gondolkodás nélkül lemajmolnád-e, csak azért mert biztosan menő, ha a "felvilágosult nyugatiak" csinálják?
(Nem, nem muszáj válaszolnod erre, csak egy költői kérdés volt...) :)

Anti Anyag (törölt) 2012.04.11. 19:19:56

Nem nagyon értem, miért kell ezen problémázni. A pártok szavazókra hajtanak, hol van az megírva, hogy mindegyiknek liberális programja legyen.

Nem tetszik nem szavazok rá, pont. Egyébként olvastam a Jobbik cigány-programját egész jó. Persze papíron a fideszé is jó, kérdés, mennyi lesz belőle, a Jobbiké gyorsabbnak tűnik és kevesebb pénzbe kerül. (Nem gatling géppuskák beszerzése, ha valaki erre gondolna)

GatyaPityu 2012.04.11. 19:21:54

@Virág et.:
Inkább az internetes reklámüzeneteket adóztassák meg, mint a folyószámla, és bankkártya használattal kapcsolatos tranzakciókat...
www.origo.hu/gazdasag/20120411-a-hiteltorlesztes-es-a-sarga-csekk-utan-is-adot-szedne.html

Larry Silverstein 2012.04.11. 19:23:12

@aritus: Nem voltak buzik, illetve bújkáltak, mert a tüzre dobták őket. A születésszám pedig sokkal magasabb volt, mint ma. Persze nem ez az egyetlen oka, de a legliberálisabb országokban a legalacsonyabb a születésszám. Ez is egyfajta genocídium. Vagy mi, vagy a buzik.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.04.11. 19:23:26

"Az előterjesztés alapvetése, hogy a szexuális irányultság minden embernek szuverén joga, így az csak az alanyra- és senki másra nem tartozik, ezért azt propagálni, reklámozni másokra közvetlenül- vagy közvetve rákényszeríteni nem szabad."

Akkor eszerint a csajommal se smárolhatok a parkban, mert szexuális irányultságomat rákényszerítem másokra.
De akkor tiltsunk be minden erotikus tartalmú filmet, zenét, videoklippet. Bújtassuk burkába a nőket, növesszünk szakállt. Allah akbar!

Várom mikor borul a bili, hogy hány jobbikos gombnyomogató droid jár buzibárba, vagy 18 éves fiúcskákhoz.

2012.04.11. 19:25:58

A Jobbiknak inkább azt kellene szorgalmaznia, hogy a buzik nyugodtan vonulgassanak meg provokáljanak, de rendőri biztosítás nélkül...

Virág et. 2012.04.11. 19:30:24

@Atro: Abban legalább van ráció, mert abból pénz fog bejönni. Vona ötletéből meg nem. A Fideszt én nem fogom védeni, de legalább azt tudják, honnan lehet még pénzt kivonni, a Vonáék még csak ezt sem. Ha a Fidesz gazdaságpolitikája butuskának látszik, akkor csak mellé kell tenni a Jobbikét és máris mehet a Nobel díj Matolcsynak. Minden csak perspektíva kérdése.

@Anti Anyag: Azért a liberális program és a Putyin-féle Oroszország között még van egy pici átmenet. Ott található a világ értelmesebbik (nem feltétlen liberális) fele. Itt meg Vona és a többi zseni.

Larry Silverstein 2012.04.11. 19:30:44

@OranzsDzsúz: Már mi a túróért ne lehetne simán kimondani, hogy a heteró elsőosztályú, a homó meg másodosztályú polgár? Ez az egyenlősdi agyrém, az alacsonyrendü egysejtütől az emlősig mnden élőlény a fajfenntartásra törekszik, ez elsőrendü érték. A buzi a fajfenntartás ellensége, egy fekély, amit ki kell vágni.

Virág et. 2012.04.11. 19:33:32

@OranzsDzsúz: Iránt akarják idehozni. Csak ott tévednek, hogy Iránból meg minden perzsa el akar menni, pontosan azért, mert az élet ott minden csak nem szabad.

Egyébként ez alapján a tervezet alapján nagyjából a Hollywood-i filmek fele el sem juthatna a mozikig, a sorozatokról nem is beszélve. Nem lenne egy minisorozat sem az HBO-n (Róma, Borgia-k, Trónok harca), de erősen meg kellene cenzúrázni a rendes sorozatokat is, mert egy-két leszbikus jelenet mindenhol előfordulhat.

Elképesztő mennyire ostobák ezek ott a jobbszélen. Még sok ilyen és a Fidesz is egyre vonzóbb alternatíva lesz.

raar-pingvin 2012.04.11. 19:35:21

@Whave: nagyvárosban élsz, még nem tűnt fel?

flippant 2012.04.11. 19:37:59

Nem vagyok cigány. Nem vagyok zsidó. Nem vagyok buzi.
Mondja miniszterelnök úr! Nem lesz ebből bajom?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.04.11. 19:38:11

@Károly4: Nem választották meg majdnem, mert csak 37,4 %-ot kapott Sauli Niinistövel szemben aki viszont 62,6%-ot szerzett.

Dr. GGG77 2012.04.11. 19:39:23

Mondjuk engem most jobban foglalkoztat Matolcsy tranzakciókkal kapcsolatos kurvaanyja, de az azért zavar, hogy egy ilyen náci gyökér adóforintokból kapja a fizut.

ketroot 2012.04.11. 19:39:28

@pukancs:

Most te komolyan mondod, hogy aszerint lesz valaki homoszexuális, heteroszexuális, biszexuális, aszexuális ésatöbbi, hogy valahonnan ezt látja?

Mérges 1234 2012.04.11. 19:40:17

@Virág et.:

Ja, ja, az ország segge kilóg a gagyából és éppen az IMF-re EKB-ra EU-ra tolat rá farral Viktor nagy boldoggan, a hűséges kutyája kussaszem meg a mi farkunkkal a csalánt. Erre a Jobbik válasza a meleg kártya.

BASZÁTOK meg, szar az egész ország az összeomlás szélén, és titeket jobbikos balfaszokat, csak ez érdekel, hogy két ember, aki szereti egymást milyen nemű?????

Aptok faszát, na meg egy jó kis zsidózás a parlamentben!!!

Ez előre vissza a dolgokat, ettől lesz élhetőbb ez a kurva ország?????

sivatagi n. 2012.04.11. 19:41:14

@Virág et.:

Egyelőre nem iráni, hanem izraeli kitűzővel szoktak grasszálnia egyes hazaáruló képviselők.
Az gondolom nem fáj, mert az izraeli apartheid és a palesztinok lemészárlása vonzó a hülye fajtádnak.

Wagem 2012.04.11. 19:41:37

Igazuk is van.Pusztuljanak a buzik.
Veled együtt.
Az emberi civilizáció szégyenei a fartúrók.

Mérges 1234 2012.04.11. 19:42:50

@ketroot:

Csak vigaszt keres a saját másságára.... Felelőség áthárítása. Tipikus. :D

Mérges 1234 2012.04.11. 19:44:40

@Larry Silverstein:

De b+, a föld durván túlnépesedőben van. Nem mindegy neked, mit csinál magával????

Adót fizet, dolgozik. A többi kit érdekel???

Virág et. 2012.04.11. 19:45:59

@sivatagi n.: Te nemcsak olvasni nem tudsz, hanem ostoba is vagy. Szaladj neki mégegyszer annak, amit írtam, vagy kérj meg egy felnőttet, hogy olvassa fel neked, ha egyedül nem megy.

Ha ez sem segít, akkor keress egy igazi perzsát és kérdezd meg, mit gondol Khamenei-ről. Ha nem a budapesti konzulba szaladtál bele, akkor lehangoló véleményt fogsz kapni. Kéne ész is meg világlátás az egybites kurucos mantrák ismételgetése helyett.

hexa 2012.04.11. 19:46:14

"Azt tudjuk, hogy a Jobbik egy homofófób, buzigyűlölő társaság, de mi a bajuk a bulikban smároló csajokkal?
Hát már ezt is elvennénk tőlünk?!"

Neked azt kívánom, hogy csak smároló csajokkat láss. Csak egymással smárolókat.
Ihhhhihihihihihiiii. :)

KenSentMe 2012.04.11. 19:49:40

Én azt sem értem, mi a baj a tangás fiúkkal. Miért nem vehet fel bárki tüllszínű tangát és miért nem dughat gumikacsát a seggébe nyugodt szívvel, ha ezzel a légynek sem árt, miért lenne ettől másodosztályú állampolgár vagy az evolúció zsákutcája? Figyelembe véve, hogy a földi ittlétünknek különösebb célja nincsen, az univerzum meg záros határidőn belül (néhány tizmilliárd év) úgyis kipusztul, továbbá néhány Alan Turing és Csajkovszki valószínűleg termékenyebben járult hozzá az itteni élet elviselhetőbbé tételéhez, mint sokmillió heteró magyar ember, akiknek a leszármazottai között sem fogunk ilyen kaliberű embereket találni, szóval akkor miért kell ezeket a felvonulókat bántalmazni? Az ostobaság, a sötétség, a primitív indulatok tehetőek felelőssé - szomorú, hogy ezzel szavazatokat lehet nyerni, de az ilyen hülyeségre valahogy mindig van igény.

sivatagi n. 2012.04.11. 19:51:12

@Virág et.:

Ja meg ha már itt tartunk, nem irániak, hanem köcsög zsidószervezetek jelentgetik fel a Jobbikot.
Irán itt van? Nem, Izrael van itt, főleg a Dohány utca környékén.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.04.11. 19:52:40

@Larry Silverstein: Akkor talán úgy lenne érdemes feltenni magadnak ezt a kérdést, hogy zavar-e az, hogy a homoszexualitás fajfenntartási szempontból zsákutca. Ha nem, akkor nem kéne tökmindegynek lennie neked, hogy rövidke életükben mivel ütik el az időt? Vagy csak arról van szó, hogy ezzel is találtál valamit, amivel legyezgetheted a saját felsőbbrendűségedbe vetett hitedet?

Annyira görcsösen szabályozni és irányítani akarják egyesek az életet, hogy még azt sem veszik észre, ami önmagától megoldódik.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 19:54:05

@VRbagoly: Nagyon egyszerű, mert más mint "én". Sokak számára kényszer, hogy ráerőltesse másokra a saját igazát. Ez oldalfüggetlen.

ketroot 2012.04.11. 19:54:31

@Doubledecker:

De kurvára megtud sértődni, ha azt mondod, hogy egy büdös náci.

Virág et. 2012.04.11. 19:54:41

@sivatagi n.: És én hol mondtam, hogy az irániak vannak itt? Tényleg el kéne olvasni azt, amihez hozzászólsz. IRÁN-t akarják idehozni. ÉRTSD: az iráni szellemiséget. A jelenlegi iráni fundamentalista teokrácia szellemiségét. Azt, amit az irániak értelmesebbik fele is utál és ami csak a forradalom óta van ott is, előtte egy élhető ország volt.

Ebből jött le neked Izrael meg palesztínok meg apartheid meg Dohány utca.

bjela szila 2012.04.11. 19:57:17

miért népszerüek ezek a " kártyák "

HUN_Sector 2012.04.11. 19:58:11

Texasban az ilyen felvonulgató melegeket már rég puskacső-végre kapták volna

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 19:59:01

Nocsak,nocsak mennyi komment.Ilyen sok az érintett?:))

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 19:59:31

@HUN_Sector: Akkor van egy nagyon jó megoldás mindenkinek. Költözz Texasba.

Virág et. 2012.04.11. 20:01:32

@HUN_Sector: Austinban és Dallasban minden évben rendbontás nélkül, remek hangulatban megtartják az éves Gay Pride-ot. Idén szeptemberben lesz. Ezt egy egyszerű google keresés kiadta, 5 mp.

Ma tényleg csak a hülyék jönnek Vastagbőrre, vagy ez a címlap hatása? Vagy van valami a levegőben, ami öli az agysejteket?

HUN_Sector 2012.04.11. 20:01:37

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Egyelőre én vagyok itthon, a homók meg menjenek szívárványföldre. Bár ha sokat ajvékolnak, kapnak majd egy országot maguknak, de egy generáció alatt kihalnak (szerencsére).

uninterested 2012.04.11. 20:01:42

Nekem is csak e három dologgal van gondom.
Buherek : Minek vonulnak?
Cigók : Melózzanak
Zsidrákok : Ne élősködjenek.

sivatagi n. 2012.04.11. 20:03:23

@Virág et.:

Jól van kisapa, úgy látszik azt hiszed, hogy a börtönbüntetés terhe mellett sérthetetlen holodogmák, a zsidók és cigányok szent tehénként kezelése, valamint az erre épülő posztkommunista-balliberális véleménydiktatúra annyira vonzó. És még ti pofáztok fundamentalizmusról, óriási. Nem is tudom kik hurcolják meg a holokauszt revizionistákat, a zsidókat kritizálókat, meg kik tiltatnak be cigányokról szóló dokumentumfilmet...

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:03:52

@HUN_Sector: Aztán meg meglepődsz ha nem. Érdekes addig jól el voltak még a keresztények ide nem jöttek.

ketroot 2012.04.11. 20:03:54

@kifordított nagyanyó:

Indenx-címlap.

Nem volt nehéz megjósolni, hogy jó buli lesz itt az este... :D

Virág et. 2012.04.11. 20:05:27

@sivatagi n.: Te kivel vitatkozol? Mert nem azzal, amit írtam, az egész biztos. Ha a saját kényszerképzeteiddel, akkor inkább tedd otthon a fal felé fordulva, egyedül.

ketroot 2012.04.11. 20:05:30

@ketroot:

Na, már a szerencsétlen Indexet sem tudom leírni :(

HUN_Sector 2012.04.11. 20:06:48

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nézd, felőlem éljenek (de ne vonulgassanak), szerencsére nem szaporodhatnak. Idővel talán eltűnnek mind a génterápia fejlődésével.

sárkányfő 2012.04.11. 20:07:23

@HUN_Sector:
Ja, mert Texasban legális az emberölés... álmodozol, álmodozol? szadista vagy vagy csak simán kretén?

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:07:46

@HUN_Sector: Miért ne szaporodnának, nem sterilek. Rendben, de akkor senki ne vonuljon.

nyekk 2012.04.11. 20:07:51

Nagyon téved, aki itt azt írja, hogy a szexuális deviáció neveléssel, a környezet hatására nem alakulhat ki. Dehogynem! Akár örökletes úton, akár a környezet hatására kialakulhat.

Lásd pl. börtönök, ahol számos rab buzi lesz.

Úgyhogy a jobbiknak teljesen igaza van.

flippant 2012.04.11. 20:09:59

@HUN_Sector: Ja, engem se zavarna a vonulgatásuk, mondjuk a Hortobágyon. Miért nem ott vonulgatnak? Senkit sem zavarnának és engedélyt is kapnának rá

sivatagi n. 2012.04.11. 20:10:03

@Virág et.:

Nevetséges az a képmutatás, amikor az iráni fundamentalizmus miatt rinyáltok.
Fundamentalizmusban az irániak nyeretlen kétévesek az agresszív balliberális-cionista söpredékhez képest.

HUN_Sector 2012.04.11. 20:11:14

@sárkányfő: elég ha valakinek a telkén szervezik keresztül a mendegélésüket, onnantól birtokvédelem, ami magasabb rangú.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: két pasi egymással, két csaj egymással nem tud gyereket csinálni. Ez a szaporodás. Az örökbefogadás, béranyaság más tészta. De hála égnek úgy tudom, melegek még nem fogadhatnak örökbe. Szegény szdsz-es Kovács Pistike meg is zavarodnak, hogy van két apu, de nincs anyu.

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 20:11:33

Azért még jó,hogy ez a poszt nem náczizza a jobbikot,mint most megannyi írás.

Virág et. 2012.04.11. 20:12:01

@sivatagi n.: Tényleg kéne egy igazi iránival is beszélned. Vagy látogass el Teheránba, vízumot könnyű szerezni.

A fundamentalizmus szót meg nézd meg az értelmező kéziszótárban, mert szerintem nem érted a jelentését.

HUN_Sector 2012.04.11. 20:12:20

@flippant: Pontosan. Vagy vonuljanak akár Bpesten belül, valamelyik alsó-rakparton. Ja, hogy akkor nem tartanák fel egy város lakosságát? Erre megy ki a játék?

Virág et. 2012.04.11. 20:12:47

@sivatagi n.: Tudod kik "rinyálnak" a legtöbbet az iráni fundamentalizmus miatt? Segítek: az irániak maguk. Meglepő és sokkoló, tudom. Az élet márcsak ilyen, meglepetésekkel teli.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:18:36

@Virág et.: Nem jól tudod, mindenért a balliberális zsidó imádó szekta a felelős, ha ők nem lennének akkor minden rendben menne. Mivel tudjuk, hogy a liberalizmus a globalizáció által meggazdagodott olajmágnások izmusa, ezért az olaj elfogyásakor - ami a globalizáció végéhez fog vezetni - el fog tűnni, és visszatér a béke és boldogság, melyet az elmúlt 150 évben megakadályoztak ezek a zsidók.

ketroot 2012.04.11. 20:18:43

@nyekk:

És az elítéltek a börtön után is buzik maradnak?

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:20:32

@HUN_Sector: Nagyon egyszerű, mesterséges megtermékenyítés, vagy 1-1 éjszakára a szükség miatt kibírják. A te képzelgéseidben él csak az a gondolat foszlány, hogy a melegek képtelenek szaporodni. Bár úgy látom neked inkább a szaporodni nem képes emberekkel van bajod.

aritus 2012.04.11. 20:20:48

@Larry Silverstein: jézusom, hogy lehet valaki ennyire hülye, mint te! Attól, hogy bujkáltak, voltak buzik, te is ezt állítod. Tehát nem most teremtek, a nagy liberalizmusban, akármit is értesz ezen.
A csökkenő születésszám pedig amiatt van, hogy a nők tanulnak és dolgoznak. Ott születik továbbra is sok gyerek, ahol a nők csak feleségek, anyák lehetnek, nem tanulhatnak, nem dolgozhatnak.
Szóval, ha valamire haragudhatsz amiatt, hogy szerinted kevés gyerek születik, az a női egyenjogúság. Nosza, kard ki, kard! Ajánld kedvenc jobbikos képviselőidnek, hogyha a haza üdve (=sok gyerek) fontos nekik, akkor olyan tv javaslatot nyújtsanak be, ami megtiltja, hogy a nők tanulhatnak, dolgozhatnak. Ráadásul sokkal nagyobb hatása lenne, mert a nők sokkal többen vannak, mint a buzik.

sivatagi n. 2012.04.11. 20:22:05

@Virág et.:

Segíts már, hol rontja a levegőt a középkori inkvizíció modern megfelelője, a Simon Wiesenthal Központ? Iránban vagy Iránon kívül?

És Günter Grasst hol nyilvánították nemkívánatos személynek egy versike miatt? Iránban vagy Izraelben?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.04.11. 20:23:56

@ketroot: Szerintem nem, egyszerűen csak süt belőle az elemi rettegés, amit az iránt érez, hogy ha egyszer a leendő gyereke azzal állítana haza, hogy meleg, mert már előre gyűlöli azt a lehetőséget, hogy döntenie kell a felvett elvei és a vérségi kötelék között, leginkább azért, mert jajj, mit fognak szólni a szomszédok/kollégák/párttársak/emberek, megfejelve egy nagy adag önváddal, hogy biztos ő nevelte rosszul, biztosan nem vigyázott rá eléggé, biztosan Istennek nem tetsző életet élt, és ezért "bünteti" ezzel az Úr. Ja, meg akkor jajj, nincs örökös, nincs, aki továbbvigye a nevet. Már a bibliai idők óta erre megy ki az egész, ezt aztán bőven nem a Jobbik meg a KNDP találta fel.

És igen, erre tulajdonképpen a bibliai és Jobbikos logika szerint alkalmas a tiltás és a büntetés, már eleve azért, mert természetesen bárkiből válthat ki megütközést az egynemű szerelem és testi kapcsolat bármilyen formája, de sokkal nagyobb veszélyt látnak szerintem abban, ha mindezt "azok" még pluszban boldogan, örömmel is csinálják! Mert akkor már eleve a magját elvetik annak a gondolatnak a hetero párkapcsolatokban a helyüket nem találó, azokból kiábrándult (mert mondjuk gyerekként szemtanúja volt a szülei boldogtalan, erőszakos vagy egyéb módon elbaszott házasságának), útjukat kereső emberekben, fiatalokban, hogy van más lehetőség is a boldogságra, mint fiú-lány-házasság-gyerek-halál. Még csak az esélyét sem akarják megadni, hogy egyáltalán ismerjék ezt a fajta életformát, ha igényük van rá, akkor maguk fedezzék fel azt, bűntudat nélkül, hogy esetleg nem is erre van szükségük, mert az, hogy valamiben esetleg időszakosan meg lehet találni a boldogságot, az korántsem jelenti azt, hogy abban meg is kell találni azt! Nem, legyen csak szépen számára az az egyetlen lehetséges út, amit a házasság nyújthat, még ha mindketten alkoholisták is lesznek, mindketten félre is dugnak mellette, mert esetleg mindketten érezni fogják, hogy valami nem stimmel kettejük kapcsolatában, de legyen csak nekik ez a "normális", az "elsőrendű", és érezzék magukat "másodrendűnek", ha mégis az életét mesterséges, az embert az állatvilág tagjaitól megkülönböztetni kívánó (mert bizonyám, hogy az állatvilágban nem ismeretlen fogalom az eseti buzulás, bármennyire is "az alacsonyrendű egysejtútől az emlősig minden élőlény a fajfenntartásra törekszik"!) dogmákra építő társadalom orrára kívánnának koppintani azzal, hogy egyszerűen a férfi-nő kapcsolat és a házasság nem való mindenkinek.

És mondom mindezt úgy, hogy engem a meleg-kérdés alapvetően hidegen hagy, de már engem is zavar, hogy nem tudok úgy elmenni a moziba egy vígjátékra, hogy ne legyen benne legalább egy szereplő, amelyik a szobahőmérsékletnél melegebb.

sárkányfő 2012.04.11. 20:26:43

@HUN_Sector: a magánbirtoksértésnek semmi köze ahhoz hogy az illető meleg-e vagy sem, ezt nem is szokták kiírni magukra a betörők, és a heterókat is ugyanígy lelövik ilyen esetben.
térj már észhez, nem minden betörő homoszexuális...

wirth6 2012.04.11. 20:26:46

@nemecsek ernő áruló: Mióta legális a gyerekverés és a molesztálás? Egyébként érdekes elképzeléseid vannak az átlagos heteroszexuális kapcsolatokról.

Virág et. 2012.04.11. 20:27:08

@sivatagi n.: Akkor csak azt tudom neked ajánlani, hogy költözz oda. A tény, hogy kb. mindenki, akinek 1000 eurónál nagyobb vagyona van épp kezét lábát töri, hogy elköltözzön onnan, az ne zavarjon.
Az se, hogy attól, hogy valaki pontosan azt gondolja Khameneiről, mint amit érdemel, attól még Izraelről is meg van a saját nem túl kedvező véleménye. Mert az élet csak a kurucon fekete és fehér, a valóságban nem. Szerinted pl. az Emirátusokban szeretik Izraelt? Szerinted Dubai olyan, mint Teherán vagy Shiraz?

Tényleg semmi értelme veled beszélnem, NULLA információd van arról, amiről az észt osztod. Perzsát csak a tévében láttál, a térségről semmi ismereted nincs, a kurucot meg eredetiben is el tudom olvasni, nem kell a tolmácsolás.

sedi 2012.04.11. 20:27:36

Az hogy van, hogy egy fehérnemű reklám délután 3-kor történő sugárzása esetén 100M pénzre büntetik az XYZ tévécsatornát a kiskorúak védelmében, de a "főműsoridőben" parádézó bőrtangás, gumibottal a seggükben pucsíó "melegeket" rendőrsorfal védi?

2012.04.11. 20:28:25

Utóbbi napokban hogy rázendített a cionslibsi sakálkórus.

Úgy látszik a tiszaeszlári rituális gyilkosság orruk alá dörgölése érzékenyen érintette őket :)

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 20:30:28

És természetesen nem a hazafiakat kéne szidni,bár ezek a dolgok engem annyira nem érdekelnek.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:32:06

@sedi: Ha nem mennének oda vergődni, nem kellene őket védeni.

HUN_Sector 2012.04.11. 20:34:11

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: mint feljebb írtam, az már az örökbefogadás és az jelenleg nem engedélyezett részükre. (már ha összefekszik egy homo srác egy leszbivel... amit kétlek)

kifordított nagyanyó 2012.04.11. 20:35:11

@Schindler Pistája: Lehet,hogy ez van,mert most nagyon előkerült a jobbik fikázás és a cigányfuttatás/sajnáltatás.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:36:26

@HUN_Sector: Mi az örökbe fogadás, a saját gyerekem? Másrészt látod, törvényileg van szabályozva amit mondasz, tehát képesek szaporodni. Nem valószínű, hogy Rainbowlanden létezne ez a törvény.

HUN_Sector 2012.04.11. 20:36:41

@sárkányfő: nem tudlak követni, hogy mit kombinálsz. Én azt mondtam, ha keresztülszervezik valamelyik birtokon a menetüket, ott gond nélkül lepuffanthatják őket, tekintet nélkül a 'korcsosultságukra'. Ráadásul a mélyen keresztény Texasban engedélyt se nagyon adnának ilyen deviáns istenkáromlásra.

nemecsek ernő áruló 2012.04.11. 20:40:23

@wirth6: Sajnos sokkal gyakoribb, mint hinnéd. És amíg a rendőrség szeme elé nem kerülnek, addig bizony áldása van rajta mindenkinek, elvégre heterók.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:40:53

@HUN_Sector: Tényleg az a baj, hogy még nem jöttek ide a nagy keresztények a kutyának nem volt baja a melegekkel.

Virág et. 2012.04.11. 20:40:56

@HUN_Sector: "Ráadásul a mélyen keresztény Texasban engedélyt se nagyon adnának ilyen deviáns istenkáromlásra. "

Miért hazudsz?

MARKED ONE 2012.04.11. 20:46:27

Tényleg nem vagyok Jobbikos de elgondolkodott már valaki hogy ami ellen küzd azaz politikailag a legjobb az SZDSZ...fene régi beidegződés...LMP-nek azt rendszeresen kimondja a jobbik...?

HUN_Sector 2012.04.11. 20:46:48

@Virág et.: Nem azt mondtam hogy kizárt, hanem hogy nem nagyon. Ergo pár nagyobb városon kívül nem lenne garantálva a testi épségük.

nyekk 2012.04.11. 20:52:33

@ketroot: Éppen ezért kellene befejezni a deviancia reklámozását, hogy ne maradjanak. (Persze aki homokosnak született, az az is marad, reméljük, hogy akit meg a környezete sodort bele, az a reklámozás, pozitív példaként történő beállítás megszűntével visszaáll a normális helyzetbe)

Ha az ilyesminek nincs káros hatása, akkor a korhatár kategóriák is feleslegesek a médiában?

Ami lényeges;Ha nem a júde médiából tájékozódik valaki, akkor láthatja, hogy a Jobbik nem a buzik ellen lép fel, hanem az agresszíven devianciára buzdító, azokat pozitív, követendő példaként való beállítás ellen lép fel. Ahogyan Morvai Krisztína is. Elég nagy a különbség!

Virág et. 2012.04.11. 20:53:14

@HUN_Sector: 21 éve van Austinban. Nem is egy, hanem 3 esemény egy évben: futóverseny, vonulás és utcabál. Ugyanez Dallasban és Houstonban is és még ki tudja, hány másik városban az államban. Az interneten ez a három volt, ami máris hárommal több, mint nálunk.

"Ergo pár nagyobb városon kívül nem lenne garantálva a testi épségük. "

Tényleg ki kéne látogatni a világba. A másiknak Iránba, neked meg Texasba és megnézni, milyen emberek élnek is ott. Nem olyanok, amilyeneket elképzelsz. Pláne az USA-ban, ahol az egyéni és a kollektív szabadságjogok mindenki számára megkérdőjelezhetetlenek, ott tömeget nem fogsz találni a meleg menetek betiltása mellett. Az nem a Balkán. Attól, hogy valaki nem támogatja pl. a melegek házasodását (képzeld: én sem), attól még nem vonja kétségbe a jogukat a menetre vagy az utcabálra.

Az egy másik világ, bizony.

nadivereb 2012.04.11. 20:55:59

Ha szerintem a jobbikosok fixációja vadidegen emberek nemi életével kapcsolatban az egy pszichoszexuális viselkedészavar (vagy mi a tököm), akkor azt hol kell bejelenteni?

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 20:59:33

zero azt áruld el, hogy neked mi a gondod, azzal, hogy büntetni akarják azt, hogy reklámokban propagálják a másságot? Mert még mindig nem a melegeket akarják büntetni, hanem azokat, akik ezt propagálják.
Plusz lehet, hogy neked a buzi vonulás betiltása fáj, pl. a Trianon felvonulást már 15 éve nem lehet az Andrássy úton tartani, ezért van alternatív útvonalon. Persze, ezért senki nem habzik.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 20:59:54

@Virág et.: Nem kedvelem az amcsikat, de ott nem nagyon akarnak embereket a folyóba lövetni mert ki merték mondani véleményüket. Persze mint tudjuk ez az alsóbb rendű életformákra jellemző. Igaz ember lelövet bárkit aki vele nem egy véleményen van.

sárkányfő 2012.04.11. 21:01:49

@HUN_Sector: te tényleg ennyire süsü vagy?
ezt írtad: "Texasban az ilyen felvonulgató melegeket már rég puskacső-végre kapták volna". Aztán utólag kitaláltad hogy csak akkor, ha magánbirtoksértést követnek el. Azon az apróságon túl, hogy a meneteket nem magánbirtokokon szokták szervezni, még ha ott is szerveznék, akkor sem azért lőnék le őket mert melegek, hanem mert birtoksértők. Heteró birtoksértőket is lelőnek. Fel bírod fogni tehát, hogy e kettőnek semmi köze egymáshoz?
Ha nem, ne erőltesd, igyál egy sört és hagyd a francba...

nyekk 2012.04.11. 21:02:02

@Virág et.: Ezen a képmutató hazug dumán tényleg nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Bezzeg Amerikában....! A világ egyik leggonoszabb, legképmutatóbb, legagresszívebb hatalma, aki mindent eltipor, lebombáz, ami nem tetszik neki...

Még van képed a kollektív szabadságjogokról papolni itt?! Láttuk a hirosímaiak, az afganisztániak, a vietnámiak, a Guantanamón ítélet nélkül évtizedig fogvatartottak, megkínzottak "egyéni és a kollektív szabadságjogainak mindenki számára megkérdőjelezhetetlenségét"

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:02:33

@John Preston: "Persze, ezért senki nem habzik. " Pont most csinálod. :)

Neked miért baj, ha egyes médiák reklámozzák?

Virág et. 2012.04.11. 21:03:37

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Amerika, mint ország, az ott élő emberek barátságossága és vendégszeretete pedig hihetetlen és senki el sem tudja képzelni, amíg oda nem utazik és meg nem tapasztalja. Köszönő viszonyban sincs az USA birodalmi politikájával, a hétköznapok nagyon is élhetőek arrafelé. Még a délen is, sőt, főleg a délen.

Európában nagyítóval kell keresni az ilyet. Én nem tudnám egyetlen másik országhoz sem hasonlítani.

sárkányfő 2012.04.11. 21:03:49

@nadivereb: le vagy maradva, közismert, hogy a homofóbok látens homoszexuálisok, már a tudomány is igazolta ezt az amúgy régi és nyilvánvaló megfigyelést.

Virág et. 2012.04.11. 21:05:13

@nyekk: Ennyire nem lehetsz egyszerű. Olvass már vissza, hogy ki hozta fel Texast példaként? Én voltam az, igaz?
Mi a fenének szólsz hozzá, ha lusta vagy elolvasni a beszélgetés elejét?

Guantanamo, az.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:06:06

@Virág et.: Ez a te meglátásod, viszont azt nagyon nem szeretem mikor az USA-t jobbnak állítják be mint az EU-t. Már itthon is tapasztaltam bőven nagyon erős vendégszeretetet, csak van itthon pár gyökér aki nem képes megülni a seggén, és mindenkit a Dunába lövetne.

nadivereb 2012.04.11. 21:06:08

Na jó, én most új vagyok ebben a társalgásban, valaki magyarázza el nekem, hogy mi a faszt jelent az, hogy a másságot reklámozni, mert én még életemben nem hallottam olyat, hogy "légy te is buzi, jó móka az".

Virág et. 2012.04.11. 21:06:36

@nyekk: "Verik a négereket!"

Van rajtam mágnes, ami vonzza a hülyéket ma? Vagy ez mind a címlap?

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.04.11. 21:07:06

@Atro: "Mit akarnak elérni? Talán azt, hogy mindenki legyen buzi?"

akkor elmagyarázom, mint okos apa a hülye gyerekének.

azt akarják elérni - valóban provokálva -, hogy a társadalom felfigyeljen arra, hogy nem általánosan elfogadott, ha te az azonos nemű partnereddel végzed azokat a szociális tevékenységeket, amit mások az ellenkező neművel.

a négy fal között ugyanis nem nagyon lehet színházba, moziba, étterembe, stb. menni, nem beszélve az utcáról.

az emancipációs törekvéseknek mindig voltak ilyen jellegű, megbotránkoztató módszerei, bármilyen furcsa, nem a melegek találták fel.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:07:27

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: miért, szerinted normális, hogy minden filmben, sorozatban kell lenni egy buzinak, a kereskedelmi média legnézetebb műsoraiban buzikat kell szerepeltetni? Normális az óvodai mesekönyvben olyan történetet mesélni, hogy a kis zsiráfnak két apukája van?

hipokrita 2012.04.11. 21:07:43

Szerintem melegek voltak, vannak, lesznek is, ez nem politikai kérdés.
Egyébként én még nem tapasztaltam, hogy valaki a homoszexualitásra akart volna téríteni... vagy mi. Vicces helyzet is lenne. Egyedül talán a felvonulósdi az egyetlen olyan emblematikus dolog, amit mindenki lát.
Nem szoktam sehol buz(d)ító kampányfilmekkel, reklámanyagokkal, stb. találkozni.
Ellenben lassabban a Jobbiktól többször hallom a buzitémát, mint ahányszor "csak úgy szimplán" belebotlom az egészbe a hétköznapokban.

Virág et. 2012.04.11. 21:08:10

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: USA, mint ország politikája botrányosan rossz. Az USA lakosai viszont nagyon-nagyon kedvesek és nyitottak. Nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Pedig nagyon rosszra számítottam elsőnek.

nadivereb 2012.04.11. 21:08:41

@John Preston: Neked buzi, nekem bemondó.
Pamparammpapamm.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:08:46

@nadivereb: Filmekben/reklámokban a homokosok pozitív karakterek, maga a deviancia nincs elítélve benne. Természetesnek, és nem üldözendőnek állítják be ezt a másságot.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.04.11. 21:09:48

@John Preston: "mi a gondod, azzal, hogy büntetni akarják azt, hogy reklámokban propagálják a másságot?"

nem reklámszakembernek tetszik lenni, ugye?

"pl. a Trianon felvonulást már 15 éve nem lehet az Andrássy úton tartani, ezért van alternatív útvonalon. Persze, ezért senki nem habzik."

ha engem kérdezel, az is lehetne ugyanott. mint ahogyan a tiltott önkényuralmi jelképekről szóló törvény is baromság. de hát ez az ország (ez a faj) még sok mindenhez nem nőtt fel...

nadivereb 2012.04.11. 21:10:54

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Ja éééértem. Akkor ki lehetne egészíteni a javaslatot annyival, hogy ha megjelenik egy új szereplő, akkor álljon le a kép, a feje fölé meg kis nyilacskával oda lehetne írni, hogy "Heteró. Ha buzi lenne, lelőnénk."

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.04.11. 21:10:55

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Filmekben/reklámokban a homokosok pozitív karakterek"

képzeld, a többségük az életben is. kb. ugyanolyan arányban, mint a heterók. vagy a református, elvált sírásók.

bizony!

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:11:44

@John Preston: Az én filmembe azt teszek amit akarok, ne nézd ha nem tetszik. Azzal egyetértek, hogy az utcáról vegyék be. Viszont aki önként néz ilyen sorozatot az a saját baja, nincs semmi joga felháborodni.

"Normális az óvodai mesekönyvben olyan történetet mesélni, hogy a kis zsiráfnak két apukája van? "
Nem, viszont az sem normális, ha a oviban olyan meséket mesélnek a gyerekeknek, hogy Pistikének két apukája volt még el nem csapta a vonat.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.04.11. 21:12:08

@John Preston: "Normális az óvodai mesekönyvben olyan történetet mesélni, hogy a kis zsiráfnak két apukája van?"

az elefántcsordákban meg nincs ivarérett hím, hogy mik vannak!

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:12:33

@idelle: szerencsére nem vagyok reklám szakember, de dolgozom velük.
Tudom, hogy nem kevés meleg van köztük.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:13:14

@nadivereb: Kiegészítve azzal, hogy:
azért mert buzi.
Égjen bele az emberek tudatába, hogy ez rossz.

nyekk 2012.04.11. 21:13:43

@Virág et.: Te púderezed Amerikát.

Az emberek barátságosságát, vagy nem barátságosságát meg nem abból lehet lemérni, hogy kinek mekkora fogpaszta műmosolya van. Hányni tudok a frenshipező, meg partnershipező hatalmakból, aki aztán ha nem veted alá mindenben az ő érdekeinek, két perc alatt lebombáz.

Egy olyan államot meg ne púderezzen nekem senki, ahol a nagy JFK idejében még kőkemény apartheid volt.

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 21:13:47

Minél több a meleg férfi, annál több nő jut nekünk heteróknak. Mi ezzel a probléma? win-win szituáció, nemde?
Uraim csak tessenek bátran buzulni!
Mi, heterók majd elleszünk a nőkkel. :)

[medi@slag] 2012.04.11. 21:14:19

Én csak azt szeretném megkérdezni az igen tisztelt heteró macsó bikáktól, hogy ha ők teljesen heteró macsó bikák, akkor mi a lófasznak mennek melegfelvonulásra téglát dobálni? Ingyenes program? Vagy ettől érzik magukat heteró macsó bikának? Meg egyáltalán, miért foglalkoznak a buzikkal? Gondolják hogy egy gyerek, kamasz, felnőtt azért/attól lesz buzi hogy lát buzikat az utcán vonulni? Most komolyan.

Az a furcsa, hogy a valódi heteró férfiak nagyívben leszarják a buzikat. Mivel heterók. :-)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:14:57

@idelle: Itt a probléma, a buzulás nem normális, nem elfogadható társadalmilag, nem lehet úgy beállítani egy homokost mintha egy lenne a többi polgár közül, hisz az az élet jó ergo követendő.

Virág et. 2012.04.11. 21:15:17

@nyekk: Ja, verik a négereket.

Larry Silverstein 2012.04.11. 21:16:38

@Doubledecker: Igy van, a heteró is adót fizet és dolgozik. Sőt annak a gyereke is. Szóval a buzi nettó államcsőd is. Ki lehet adni a kilövési engedélyeket.

kitiltottakmindenhonnan 2012.04.11. 21:16:51

Tudod mit? As Jobbiknak teljesen igaza van! A társadalmak felbomlásának alapvető okai az ilyen devianciák! Menjenek a büdös picsába/faszba ezek a degeneráltak!

nadivereb 2012.04.11. 21:17:21

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Szerintem a sárgaborsófőzelék se elfogadott társadalmilag, agyonlőhetem a gimis menzásnéniket?

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 21:18:03

Őszintén szólva: én sem támogatom, hogy segítsük az azonos nemű kapcsolatok propagálását. Amikor két faszi smárol az utcán csúcsidőben, és a gyerekednek valami magyarázatot kell szolgáltatni az érdeklődésére, akkor nem tudom, hogy a szeretet elmagyarázása és a hányinger közül melyik fog nyerni.
Többen írták a 12-16-18-as karikát - slussz. Így van. A normálistól jelentősen negatív irányba eltérő viselkedést, megjelenést stb. nagy nyilvánosság előtt (de még szűkebb-ben is) kevesen fogják tolerálni. Azt már csak olyan nézze, aki fel van rá készülve.
A felvonulásukkal kapcsolatos ellenérzéseket pedig tök egyszerűen annak köszönhetik, hogy az első alkalommal olyanra sikerült a demonstráció, amilyenre - nevezetesen a kamionon vonaglás tangában rózsaszín bibliával és társai - ezek után mit várnak?
Összegezve: ha valakit olyanért börtönre lehet ítélni, hogy Holocaust-ot vagy komcsi bűnöket tagad, akkor ilyen alapon a deviáns viselkedést/megjelenést is lehet szankcionálni.

A nagy kérdés, hogy hol a határ a normalitás és a deviancia között. Mert ez viszont abszolút szubjektív. Azonban valakinek meg kell határozni, hogy törvény előtt is tudni lehessen, hogy ez már az-e vagy azért még belefér a normálisba?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.04.11. 21:18:40

@John Preston:
Nem, szerintem az a gond, hogy arra való hivatkozással, hogy büntessenek valamit, ami nincs (én legalábbis még egy olyan reklámot sem láttam, hogy "Legyél buzi, mert az jó"... ja, és nem is vagyok kíváncsi rá), olyat akarnak büntetni, ami van, csak éppen nem tetszik nekik.

A második idézett módosítás az igazi baj, a szabálysértéses, mert az, hogy "a fajtalanságot vagy más szexuális magatartászavart nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a népszerűsítés szándéka" az egy gumiszabály, a BTK módosításával definiálva, hogy "más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolat" fajtalanságnak minősül. Ez már nem a "propagálás" kategóriája, hiszen benne van, hogy akkor is szabálysértés, ha "nem vezeti a népszerűsítés szándéka". Mit jelent majd ilyen szövegkörnyezetben a "nagy nyilvánosság", a "tüntet fel" és a "normális szexuális viselkedés"? Ki dönti el ezt?

Szigorúan véve, ha egy rendőr megállít két, az utcán kézenfogva sétáló lányt, vagy olyanokat, akik egy koncerten csókolóznak, és megkérdezve őket arról, hogy fajtalanságnak tartják-e azt, amit csinálnak, betegnek, korcsnak tartják-e magukat ezért, azt válaszolják, hogy nem, szerintük, nekik ez normális, ők egészségesnek érzik magukat, akkor máris teljesült minden paraméter, és máris mehetnek elzárásra vagy csengethetik a lovettát az államkasszába.

[medi@slag] 2012.04.11. 21:18:44

@Larry Silverstein: @kitiltottakmindenhonnan: te amúgy miért vagy ennyire frusztrált? Mi a baj?

Javaslom nyugodj meg szépen, igyál egy sört, és dugj egyet a csajoddal. Már ha van... :-)

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:18:47

@[medi@slag]: én, mint aki fordult már meg meleg felvonulás ellen tüntetni, megszólítottnak érzem magam.

Nos, először is kötelességem kimenni és kinyilvánítani azt, hogy nekem kurvára nem tetszik, hogy ők ott parádéznak. (Nem a mocskos buzik skandálással sem értek egyet, nem is csináltam soha.)
Az, hogy valaki meleg a saját, és a párjának a magánügye. Dolgozom melegekkel, nem vetem meg őket érte, a saját dolga. Viszont ezt utcán mutogatni, hadd ne már. Ami pedig nagyon zavar, hogy papnak öltöznek, rózsaszín bibliával meg apácának, és azt hiszik, hogy ez milyen kurva vicces. Ha valami közösség elleni izgatás, akkor ez az.

nadivereb 2012.04.11. 21:20:30

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Hohojj, hiszen a második bekezdésben magad mondod ki a választ. A normalitás mint olyan, abszolút szubjektív. Szubjektív megítélésű dolgokat meg épelméjű ember nem tilt be.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:21:07

@nadivereb: Én szeretem, tehát nem.
@kitiltottakmindenhonnan: Amíg nem jött ide a kereszténység jól megvoltak a társadalmak, és a melegek is.

nyekk 2012.04.11. 21:21:22

@Virág et.: Még le is lőtték őket
(Lásd: Martin Luther King, meg a sok névtelen, akiket a Klu-Klux-Klan lincselt meg) A 60-as években is!

De ez az ő dolguk. De egy ilyen ország ne oktasson ki évezredes demokráciákat magas lóról. A demokrácia nevében.

Larry Silverstein 2012.04.11. 21:22:49

@aritus: A női egyenjogúságot ugyanaz a lobbi tolja mint a buziegyenlítősdit. Természetesen az ő saját családjaikban a nők harmadrendüek és a buzikat tüzes vassal sütögetik.

Mi a lényege a női egyenjogúsításnak? A 2xannyi személyi jövedelemadó. Mire megy el az adó több mint fele? Kamatra. Ennyi.

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 21:24:02

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Kösz, én maradok a nőknél, tudod én rájuk izgulok. Ez mindig is így lesz, akárhány buzi is vonul el előttem.

nadivereb 2012.04.11. 21:24:10

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: De én utálom, meg a Tibi barátom is utálja.
Meg is dobálom a menzásnéniket egy kővel.

nyekk 2012.04.11. 21:24:35

@nadivereb: Inkább dugd meg őket. És akkor legközelebb libacombot kapsz. (persze csak ha kitettél magadért)

[medi@slag] 2012.04.11. 21:25:22

@John Preston: nem értem, most komolyan. Ha tényleg volt ilyen, "rózsaszín bibliával" meztelen seggrázás akkor ez vélhetően kimeríti a közszeméremsértés fogalmát, miért nem indult az illetővel szemben eljárás? Az ilyeneket én is kurvára utálom.

Azt viszont nem értem, ha pár békés ember csendben felvonul, pár szívárványszínű zászlóval, az kinek fáj?

Mondom ezt úgy, hogy egyébként abszolút nem értek egyet a melegfelvonulással, mivel ez az ország erre még nincs felkészülve. Főleg ha csak a seggrázó travik vannak.

Ja, és én is buzi vagyok, ezt add össze.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.11. 21:25:31

@idelle: Igazat írtál, tényleg kizárólag tehenek és borjak vannak az elefántcsordákban. A bikák magányosan élnek.
Irónia: Az elefántok deviánsok, mert a borjú nem ismerheti az apukáját, és csupa nőstény közt kell felnőnie. Szörnyű deviancia. Pfuj.

Virág et. 2012.04.11. 21:26:21

@nyekk: Kinget az állam lőtte le, ez közismert. A KKK meg nyilván szabadon gyilkolászhat ma is. Ezért is nincs fekete elnöke az országnak.

Ne oktassanak ezek itt ki minket, akik a XX. században monarchiából mentek kommunizmusba, majd vissza a monarchiába (király nélkül), amit végül egy kis náci diktatúra zárt le, csak hogy átmehessünk a finom meleg 50 éves kommunizmusba. Alig 20 éve vagyunk demokrácia, de már most megy a sírás a "liberlizmus" miatt és a birkák bújnának vissza Kádár meleg, atyai ölelésébe.
Ja, ezek nekünk ne prédikáljanak demokráciáról.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:27:26

@Anyámasszony_sanyija: Akkor konkurencia vagy, és mifelénk nem szeretem a te fajtádat.

@nadivereb: Ma a szexualitás, holnaptól minden deviancia reklámozása tilos lesz, szerintem bújjál el.

nadivereb 2012.04.11. 21:29:43

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Én eddigi tapasztalataim alapján az elsöprő többséghez tartozom sárgaborsóügyben, úgyhogy neked kéne visszafogni a beteges hajlamaidat.

Larry Silverstein 2012.04.11. 21:31:12

@[medi@slag]: Ezt értsem úgy, hogy a buzifelvonulás a fejlettség mérőónja? Bekakkantok rajtad..:)

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:31:20

@nadivereb: Azt hiszed ha ezt hazudod majd igazad lesz? Maximum a te elcseszett környékeden.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:32:08

@Virág et.: Akkor félre értettelek elnézést, azt hittem a monarchiát támadod.

nyekk 2012.04.11. 21:32:22

@[medi@slag]: Ez általam, (de szerintem a Jobbik által is) is teljesen elfogadható, tolerálható hozzáállás

nadivereb 2012.04.11. 21:34:43

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Felőlem a magatokfajta zabálhatja egész nap az undorító sárgaborsót, amíg azt nem nyilvános helyen, nyilvános hely közelében, vagy nyilvános hellyel egy légtérben teszi. De beleborzongok, hogy a gyerekem megláthatja, ahogy valaki azt a gusztustalanságot eszi, és még a végén megszereti tőle.

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 21:35:06

@nadivereb: Nem is mondtam, hogy betiltanám. Mindössze csak annak adtam hangot, hogy az én normavilágomtól jelentősen távol esik, ezért nem annyira szimpatizálok a gondolattal, hogy propagáljuk, hogy a társadalom elfogadja normálisként.
Arra nem vállalkoznék, hogy ítélkezzek.

Virág et. 2012.04.11. 21:35:36

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: A monarchiával elvi szinten semmi bajom. Szépen működik pl. Angliában a mai napig is. Ami a Habsburg monarchiát illeti, az már más kérdés. Azért ne felejtsük el, hogy mi volt a kiegyezés előtt és hogy a kiegyezés - bár teljesen támogatható politikai lépés volt - azért messze nem jelenti azt, hogy a magyar nép varázsütésre megszerette az osztrák uralkodót. Az minden volt csak nem demokratikus.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:35:49

@nadivereb: Látom félted a gyereked a normális élettől, inkább ráerőlteted a deviáns viselkedésedet.

[medi@slag] 2012.04.11. 21:36:35

@nadivereb: :-)))

én szeretem a sárgaborsólevest, sőt a főzeléket is.
Máglyára velem.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:38:18

@Virág et.: "Az minden volt csak nem demokratikus. "
Ezt viszont nagyon nem szeretem, ha felróják neki. Az államok hány % volt demokratikus XIX. században? Britek még a 40'es években is a tömegbe lövettek Indiában.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:39:02

@Larry Silverstein: engem is meglep, hogy mindenki úgy gondolja, hogy akkor vagyunk feljlett európéerek, és haladók, ha teret adunk mindenféle buzi vonulásnak. Rohadt mód nem.

@[medi@slag]: békés emberek csendben felvonulnak? Kamionokkal amikről zene szól, és tangában, latexben, és a közszemérem sértés kategóriájába tartozó öltözékben. Ráadásul, tavaly a beszédek nagyrésze angolul szólt, miért is?

Mert a felvonulók nagyrésze külföldi volt, mert az itthoni normális melegeket (mert meggyőződésem, hogy nagyrészük az) nem érdekli ez a parádézás.

De akkor kérdem én, mi más ez ha nem média hack, és hangulat keltés. Állítólag a melegek jogaiért vonulnak fel (ugye meleg méltóság nap...) de kérdem én milyen joguk csorbul? Nem vehetnek kiflit a boltban, mert a saját nemükhöz vonzódnak? Nem dolgozhatnak? De ezt mind megkapják.
Igen, az alaptörvény szerint nem lehetnek házasok, és ez így is van jól. De ezen kívül mindenhez van joguk.

nadivereb 2012.04.11. 21:39:50

@[medi@slag]: Ha az ország "fel lesz készülve" a felvonulásra, akkor már nem lesz semmi értelme. A felvonulásnak az az értelme, hogy felhívja a figyelmet a jogfosztottságra, valamint megmutassa, hogy melegnek lenni nem bűnös dolog, ezért szégyellni se kell.
Ha ez már magától értetődik, akkor a pride már tényleg scak exhibicionisták riszáldája lesz.

Virág et. 2012.04.11. 21:41:54

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nyilván semekkora, pláne nem Európában. Igaz, én nem is a XIX. századról beszéltem, hanem a XX-ról már, közvetlenül az I. vh. előtt. Nyilván a korszaknak megfelelt, de ne feledjük, hogy az USA-ban akkor már évszázados hagyománya volt a választásoknak és a demokráciának.
És a téma itt az USA volt.

Egyébként a demokráciának nem a tömegbe lövetés a fokmérője. Az USA-ban is lőttek fegyvertelen diákokra éles lőszerrel a vietnami háború alatt. A lényeg az összkép, az egyes kilengésekből még nem lehet következtetéseket levonni se pro se kontra, a rendszer egésze a lényeg.

nadivereb 2012.04.11. 21:43:05

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Engem nem deviánsozhat le egy magadfajta deviáns. Gyerekiahóramivanmivanmivan.

Larry Silverstein 2012.04.11. 21:43:22

@nadivereb: Na haggyálmár. Felhívni a figyelmet, mi? Ez egy lépés egy tervben. Utána házasságot akarnak, aztán gyereket. És azt, hogy a gyerek szabadon választhassa meg a nemét (!!!). Mert gyenge és deviáns, megosztott társadalmat akarnak.

Úgyhogy csírájában, és tüzes vassal, akinek kedves az élete.

aritus 2012.04.11. 21:44:04

@nyekk: igen, jól mondod feleslegesek, álszent képmutató faszság. Azért vannak a gyerekeknek szülei, hogy ők döntsék el, mit nézhet a gyerek.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:45:19

@Virág et.: Azért a XX. század eleje se volt a demokráciák gombamód elszaporodásának ideje.

"Egyébként a demokráciának"
Persze, de azért ne mondjuk már, hogy akkor tombolt a demokrácia.
Ettől eltekintve:
Természetesen fegyveres tömegre lehet fegyverrel lőni, csak azt inkább polgárháborúnak hívják, mintsem tüntetésnek.

nadivereb 2012.04.11. 21:45:49

@John Preston: "Igen, az alaptörvény szerint nem lehetnek házasok, és ez így is van jól. De ezen kívül mindenhez van joguk." A házasság (és az öröklési jog, és az örökbefogadás joga, ami szintén problémás kérdés mind a mai napig) az egyetlen olyan jogi kérdés, ahol szexuális úton jogilag diszkriminálni lehet. Tehát ez így, ebben a formában egy ótvaros nagy csúsztatás.

Pannonymous (törölt) 2012.04.11. 21:45:52

Már a Vastagbőrösök is buzi védők? Azt hittem normálisak vagytok...

[medi@slag] 2012.04.11. 21:46:09

@John Preston: részben - mint érintett - egyetértek. Mint korábban írtam, a melegek között is nagyon kevesen támogatják a felvonulást (az egy más kérdés hogy sokan azért nem mennek el, mert félnek, nem a kődobálástól, hanem hogy felismerik ismerősök, stb). Igen, hangulatkeltés. És én is azt gondolom hogy nem érik el a célt, ebben a formában biztosan nem. Sőt, éppen ellentétes lesz a hatás.

Abban már nem értek egyet, hogy házasodni miért ne házasodhatna két azonos nemű egyén. Nyílván nem a templomi, egyházi esküvőre kell itt gondolni. De az miért fáj bárkinek is, ha két pasi, vagy két nő, akik évek óta együtt élnek és szeretik egymást, azok örökölhetnének egymástól, meglátogathatnák egymást a kórházban? Stb, stb. Ezt fel nem foghatom kinek fáj.

Ez a "ne népszerűsítsék a buziságot" duma meg egyszerűen ostobaság.
Aki ettől buzi lesz, az meg is érdemli.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:46:23

@nadivereb: Vigyázzál, mert fekete öves szájkarate bajnok vagyok, húzd meg magad a deviáns viselkedéseddel együtt, mert a monitorodba lépek.

nadivereb 2012.04.11. 21:46:44

@Larry Silverstein: bassza meg, lebukott a világuralmi terv.
De még visszatérünk, Mr. Bond.
Mwahahahahahahaha.

aritus 2012.04.11. 21:47:23

@nadivereb: még nem, de ha a jobbik nem vigyáz ránk, mindjárt így lesz!:))

nadivereb 2012.04.11. 21:47:36

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Legközelebb akkor lesz ekkora a pofád, ha a kombájnom kereke feszíti széjjel.

aritus 2012.04.11. 21:50:10

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: és így az eccerűek számára ez már azt jelenti, hogy reklámozzák. Figyelj, ha nem vigyázunk, akkor holnaptól köztelező lesz!:))

nadivereb 2012.04.11. 21:50:16

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Akkor én meg nem adom többet kölcsön a homokozólapátot.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:52:43

@nadivereb: Majd meglátjuk, ha belelépek a homokváradba.

@aritus: Látod, veszélyes gondolatok ezek.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:52:50

@nadivereb: jogilag diszkriminálni. Miért az normális ha egy meleg pár nevel fel egy gyereket? Bocs, az én keresztény-konzervatív fejemmel nem az.

Nem vagyok olyan merev ebben, mint pl a hungaristák, akik tavaly is már kötelet ábrázoló képekkel, és a "Hatékony megoldás a melegek ellen" felirattal várták a menetet. De azért mindenhol van egy határ. Elfogadjuk őket, tudjuk hogy vannak, legyenek. De gyereket ne neveljenek.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 21:55:12

@John Preston: Szóval inkább kerüljön árvaházba, mintsem, hogy az apja nevelje fel aki meleg.

aritus 2012.04.11. 21:56:10

@Larry Silverstein: te tényleg nagyon hülye vagy:DDDDDD

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 21:57:20

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: sarkítod a kérdést. De egyébként úgy gondolom, hogy inkább egy árvaház, mint egy meleg pár.

Viszont te is tudod, hogy ez nagyon demagóg. Mert ugye a hetero szülők nem fogadnak ám örökbe gyereket, csak a meleg párok, és hivatásos nevelőszülői rendszer sincs ám itthon, csak a szegény meleg párok akarnak gyereket nevelni...

azbesztos 2012.04.11. 21:57:37

A Jobbik folyamatosan fűrészeli maga alatt a fát, hamarosan le fog esni. Érdemes türelmesen kivárni, különleges cécó nélkül.

azbesztos 2012.04.11. 21:59:24

Ha egy gyereket eldobnak, és heteró párok nem vállalják felnevelésüket, miért ne nevelhetnék melegek?

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 21:59:44

@[medi@slag]: Ez a "ne népszerűsítsék a buziságot" duma meg egyszerűen ostobaság.
Aki ettől buzi lesz, az meg is érdemli.

Akkor én meg szeretném népszerűsíteni pl. a kakiszexet. Tudom, hogy ettől még te nem fogod csinálni, de én szeretném népszerűsíteni, hadd tudják meg az emberek, hogy milyen is az.

Szóval, remélem, érzed, hogy nem kell feltétlenül népszerűsíteni azt, amire a társadalom java rész kurvára nem kíváncsi.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:00:02

@John Preston: "De egyébként úgy gondolom, hogy inkább egy árvaház, mint egy meleg pár."
Lehet ez a meglátásod, de itt most a saját gyerekről beszéltünk. Inkább kerüljön árvaházba, mintsem a saját apjával/anyjával legyen?

nadivereb 2012.04.11. 22:00:44

@John Preston: De annak a meleg párnak a fejével, meg az én liberális heteró fejemmel is az. A határ, amit olya sokan emlegetnek, le van fektetve. Mindenkinek addig terjednek a jogai, amíg más jogait nem sérti. Neked jogod van ahhoz, hogy undorodj, nekik meg ahhoz van joguk, hogy a te undorodat leszarják és éljék a saját életüket, ugyanolyan keretek között, mint mindenki más. És ebbe igenis beletartozik a házasság (hiszen kinek ártanak vele?) és a gyereknevelés is.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.04.11. 22:01:09

Nekem erről az a véleményem.... hogy vezessük be az iszlám törvénykezést.... legyünk liberálisok... szakítsunk a régi konzervatív mindent megenged filozófiával... ide liberális új eszmék kellenek... mert a régi... nem működik... hogy engedjünkmeg mindent... jöjjön a reform.. vezessük be az iszlám törvénykezést...

aritus 2012.04.11. 22:01:56

@[medi@slag]: de többek között azért nincs felkészülve, mert te mint buzi, otthon maradsz, és nem jössz el a menetre.
Mit gondolsz mitől változnak a dolgok? Miért nem bűncselekmény és miért nem betegség ma már a buziság? Mert a buzik otthon, csendben lapultak és a nagy erős fehér férfiak kegyesen úgy döntöttek, hogy na jó mostantól nem dugjuk börtönbe őket, na jó mostantól nem tartjuk mentálisan sérültnek őket?
Miért házasodhatnak, nevelhetnek gyereketsok országban? Mert kiálltak a fényre, hogy bazmeg vagyunk, létezünk, egyenlő jogokat akarunk. És kezdték ezt akkor, amikor sehol se volt még erre felkészülve egy ország sem.
És pont az általad leszólt travik kezdték.

nadivereb 2012.04.11. 22:02:13

@John Preston: Láttál már árvaházat és meleg párt közelről? (Tudom, hogy hülye kérdés, hiszen ha láttál volna, nem mondanál ilyen tőrőlmetszett baromságokat.)

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 22:04:40

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: " Szóval inkább kerüljön árvaházba, mintsem, hogy az apja nevelje fel aki meleg. "

Természetesen ne! Az apjának legyen annyi felelősségérzete, hogy nem visz haza egy másik férfit, amíg a gyereke fejlődésben van - ha már gyereket vállalt, akkor vállalja a felelős felnevelését is.

nadivereb 2012.04.11. 22:05:46

@Con Storm: Abszolút egyetértek, különösen azzal a részével, hogy az iszlám törvénykezés egy liberális, új eszme.

aritus 2012.04.11. 22:06:05

@nadivereb: vagy jó buli, nagy show, sok turistával, sok bevétellel.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:07:00

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Érdekes meglátás. Mondjuk én ezt szeretném ha az alkoholistákra terjedne ki, de hát ugye az más...

Amúgy mi az a rossz irány, amit ilyenkor egy gyerek lát, mitől lesz hibás a neveltetése?
Mert meleg nem lesz tőle az biztos.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 22:07:47

@nadivereb: és meg is érkeztünk a csodás liberális világ jog szolgáltatásának, és a tradicionális érték elvű társadalmi jogi normák összeütközéséhez (ami alatt most értem az izraelita, a keresztény, de az arab világot is).

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 22:08:00

@nadivereb: "Láttál már árvaházat és meleg párt közelről? (Tudom, hogy hülye kérdés, hiszen ha láttál volna, nem mondanál ilyen tőrőlmetszett baromságokat.)"

Egyik sem normális, még akkor se, ha nagyobb a szeretet benne, mint bármi másban.

aritus 2012.04.11. 22:08:59

@John Preston: most is nevelnek, attól mert te nem tudsz róla, így van.

nadivereb 2012.04.11. 22:09:00

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Sőt, felelősségteljesen kasztráltassa is magát. Sőt, a gyereket is, hátha örökölte a hajlamot.

Tryptich 2012.04.11. 22:09:47

Én úgy tudom, hogy a gyerekek életében van egy olyan szakasz, amit Ödipusz konlfiktusnak, illetve Elektra konfliktusnak nevezünk. Az első során a fúgyerek szerelmes az anyjába, és "versenyzik" a figyelméért az apjával,a másodiknál ugyanez, csak fordított nemekkel. Elvileg, ez hozzájárul a (helyes) nemi identitás kifejlődéséhez. Nem igazán látom át, hogy ez mondjuk hogyan módosul, ha az embernek két anyja vagy két apja van... az én véleményem az, hogy a homoszexualitás a túlnépesedésre adott válasz. Egyáltalán nem természetellenes dolog, de szerintem a gyerekeket 18 éves korukig el kell különíteni ettől, minden formájától, de meg maga keresi az ilyesmit, akkor hagy menjen, az már az Ő dolga.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:10:03

@John Preston: Furcsa, mikor a keresztények idepofátlankodtak őket ez valahogy nem zavarta.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.04.11. 22:10:43

@aritus: mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy Terry Blacknek is nevelt gyereke van. Ettől még ez deviancia.

nadivereb 2012.04.11. 22:11:50

@John Preston: Az "értékelvű" csak egy elegáns szó arra, hogy "ízlés alapján, önkényesen kijelölt".
@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Baj, ha ezt a kommentet a fejemben Elton John énekli?

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:12:30

@Tryptich: "a homoszexualitás a túlnépesedésre adott válasz. Egyáltalán nem természetellenes dolog" Én csak egy részét tartom annak, biztos alacsonyabb populációjú fajoknál is előferdűl.

A többi része meg baromság, vagy mostantól a csonka családban felnőtt embereket is sérültnek fogjuk nevezni?

aritus 2012.04.11. 22:12:32

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: tévecc, sok helyen már ilyen a melegfelvonulás.

aritus 2012.04.11. 22:14:09

@Tryptich: ha ez játszana abban, hogy valaki homoszexuális lesz, akkor mivel magyarázod, hogy eddig kizárólag heteroszexuális szülőknek lettek homokos gyerekeik?

aritus 2012.04.11. 22:15:17

@John Preston: nem erre gondoltam. Arra, hogy most is sok meleg neveli a SAJÁT gyerekét, csak te nem tudsz róla. Itt Magyarországon is.

aritus 2012.04.11. 22:17:22

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: hát hozzánk még sok minden fog sokára elérni, pl normális, valódi jobb ill. baololdali pártok. Transzparens pártfinanszírozás, állambiztonsági múlt megismerhetősége, normális gazdaságpolitika. A buzik basztatása az a lakmusz papír:((

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 22:20:09

@nadivereb: "Sőt, felelősségteljesen kasztráltassa is magát. Sőt, a gyereket is, hátha örökölte a hajlamot."

Én nem mondtam ilyet, de ha ilyen gondolataid vannak, az feltételezem, azért van, mert magad is viaskodsz, hogy mitévő légy. Ez helyén is van így, hiszen nem kis felelősség ez. - kérlek ne vedd bántásnak, ha tévedek, csak elsőre ez a gondolatom támadt.

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 22:21:48

@aritus: Hát akkor mé' nem csinálsz mán' egy normális pártot? Máris lenne legalább egy.

Amúgy baloldalon van már: az LMP. Jobboldalról hiányzik, valóban.

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 22:22:36

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Érdekes meglátás. Mondjuk én ezt szeretném ha az alkoholistákra terjedne ki, de hát ugye az más..."

Én nem mondtam ezt, most nem az alkeszokról beszéltünk. De ha már szóba jött, természetesen erre van a családsegítő szolg., a gyámügy stb. Hiszen az sem normális.

nadivereb 2012.04.11. 22:25:17

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Akkor mostantól minden szarkasztkus kommentem után odabiggyesztem csupa nagybetűvel, hogy "NE TESSÉK SZÓ SZERINT ÉRTENI!".
:D

nadivereb 2012.04.11. 22:26:25

@Anyámasszony_sanyija: A hippikommunisták hepajpártja az normális párt? Na látod, ezt hívják úgy, hogy értékpluralizmus, és csudaszép dolog.

Tryptich 2012.04.11. 22:27:43

Hmm... nos a kérdés jogos, én úgy gondolom, a csonka család talán annyiból jobb, hogy ilyen esetben, ha az egyik szülő hiányzik, akkor a gyerekek a családon kívül keresnek amolyan példaképet maguknak. Szerintem természetes késztetése egy ilyen gyereknek, hogy nyisson valaki felé, aki azonos nembe tartozik vele (persze nem úgy), szerintem ez még mindig könnyebb, mint beletuszkolni egy ellenkező nemű szerepbe a második aput, vagy anyut, nemde? :D
Másrészt, egy csonka családban felnőtt gyereket a legelvetemültebb szemétládák kivételével senki nem fog baszogatni azzal, hogy apád halott. Az viszont nagyon gyakran el fog hangzani, hogy apád buzi. Nem lennék a helyében. A társadalom közel sem elég érett arra, hogy ezt elfogadja. Éppen ebből a célból alakult meg szerintem ez a meleg menet, vagy mi is a neve. Mert ugye, szerintem arra kellene felhívni ezekkel a figyelmet, hogy a homoszexuálisok is ugyanolyan emberek, mint mi. Ebben a témában kiváló sorozat a Fiúk a klubból, annak idején valami okból elkezdtem nézni, és hát ott az ember képébe nyomják premier plán, hogy ezek mit csinálnak és hogyan. Persze, vannak problémák, és azért pszichológia is van a világon, és ha találkoznék valakivel, akit egynemű szülők neveltek, akkor azonnal azt figyelném, hogy ugyan milyen formában van megkattanva. Mert azt, hogy "normális" fel sem tételezném. No de a meleg fiúk klubjára visszatérve, arra jutottam, hogy az a sorozat igazából nem a buzulásról szól. Pont ugyanolyan emberek, mint a heterók, ugyanolyan problémákkal, az a sorozat igazából, ha mélyebben megnézzük, láthatjuk, hogy az ember mindig ott van a szexuális indíttatás mögött, sajnos, a gyerekek bizony ilyen szexuális indíttatásból születnek, és bizony még mindig egy férfi és egy nő hozza létre őket, erre két férfi, vagy két nő semmiképp se képes. Most hagyjuk ezt a megtermékenyítőst, mert akkor is van apja, nos, a lényeg az, hogy a gyerek semmiképp se a biológiai szüleivel van, nincs meg köztük a vér köteléke.

Sir Galahad 2012.04.11. 22:28:32

@sárkányfő: Már elnézést, de én nem állítottam, hogy a melegek hálószobai bemutatót akarnak tartani. Én azt írtam, hogy az magánügy, hogy ki mit csinál a hálószobában (azaz milyen a szexuális ízlése).

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:28:59

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Igazad van, csak arra gondoltam, hogy nem minden működik megfelelően sajnos.

Mi az a rossz irány, amit ilyenkor egy gyerek lát, mitől lesz hibás a neveltetése?

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 22:30:47

@nadivereb: Ők legalább európai értelemben civilizáltak. Csakhát balodali értékeket vallanak, amit nem kötelező szeretni. Ugyanez jobboldalon vagy liberálisként működő gazdaságpolitzikát jelentene.

nadivereb 2012.04.11. 22:31:41

@Sir Galahad: Meg mondjuk az is magánügy, amit az ember a hálószobán kívül csinál, egész addig, amíg valaki mást sérelem nem ér miatta.

nadivereb 2012.04.11. 22:34:08

@Anyámasszony_sanyija: Nem, nem a baloldali értékekre gondoltam, hanem az öndefiníció, a koherens program vagy a rendes szervezet totális hiányáról, ami miatt sokkal jobban emlékeztetnek egy vízipipázó baráti társaságra, mint komoly politikusokra.
De ez mondjuk egy teljesen más téma.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:36:36

@Tryptich: "Hmm... nos a kérdés jogos..."
Egy meleg gyerek is tud keresni magának külső példát, ő se feltétlenül fogadja el, hogy apa-apa az általános.
"Másrészt, egy csonka..."
Ne becsüld alá egy gyerek szemétségét, sajnos náluk még nem alakultak ki normák. Persze egy melegek gyerek alapból hátrányból indul, de egy csonka családos sincs jó helyzetben (nem feltétlenül haláleset miatt). Esetleg egy csak melegek gyerekének felállított iskola, csak ez meg már a diszkrimináció határát súrolja.

"Most hagyjuk ezt a megtermékenyítőst,"
Érdekes egy próbálkozás lenne a dupla család modell, 2 apa 2 anya.

kentauri 2012.04.11. 22:41:23

Most ha valaki a faszt szereti akkor tényleg mi van?
Azért mert nem ez a megszokott?
Komolyan..... egymást basszák seggbe nem benneteket.
A világ változik, és ha egyszer csak buzi lesz a földön, akkor mi van.
Hihetetlen... Milyen ostobák vagytok.

Joe84 2012.04.11. 22:48:24

A vastagbőr mióta szereti ennyire a homokosokat? De még ha szeretné is ez a törvényjavaslat nem azt mondja, hogy aki buzi, az nem buzulhat, hanem azt hogy nem lehet népszerűsíteni.

A szerző ezek szerint jónak tartja, ha a homokosságot propagálják a médiában és úgy tüntetik fel, mintha ez normális követendő dolog lenne.

Sir Galahad 2012.04.11. 22:49:12

@nadivereb: Amit a hálószobában tesz - hogy pl. kinek milyen a szexuális ízlése - , az mindenképp.

Tryptich 2012.04.11. 22:50:45

Apropó, a jobbik nem csak a meleg/zsidó/cigány kártyákból gazdálkodik, az eutanáziával és az abortusszal is foglalkoznak, minő véletlen, hogy ezek jelen korunk legjelentősebb társadalmi kérdései, amelyekre nincs megnyugtató megoldás, és az ilyen dolgokról igenis beszélni kell.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:53:41

@Joe84: Tiltsák ki az utcáról a "reklámozást"
Utána meg ha nem tetszik ne nézd.

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 22:54:38

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Mi az a rossz irány, amit ilyenkor egy gyerek lát, mitől lesz hibás a neveltetése?"

Mivel másodszor is feltetted ezt a kérdést, látom, hogy komoly választ vársz rá.

Először is próbálom definiálni az általam vélt "jó irány"-t:
Megpróbálom dióhéjban megfogalmazni és priorizálni az általam normálisnak vélt dolgokat. Véleményem szerint első és legfontosabb, hogy ANYA ÉS APA. 2. SZERETETBEN, 3. TESTVÉR. Ezen felül fontos egy gyermek életében, hogy a napi dolgok valami rendszer szerint történjenek és a szülők életvitelében is legyen rendszer - pl. munkába járás, kelés, lefekvés, közös étkezések stb.

Nézzük, mi lehet a "rossz irány":
1. Ha ANYA és APA bomlik, már az sem jó, de ha még az egyik helyett egy ellenkező nemű jön, hát ember legyen a talpán, aki annak a gyereknek a lelkét rendberakja.
2. A SZERETET HIÁNYA. Ez részben független az elsőtől, hiszen lehet ilyen "ép" családban is.

Plussz: számolni kell a környezet reakcióival is, ami szintén nem kis lelki terhet ró a gyerekre.

Úgyhogy az én végkövetkeztetésem viszonylag egyszerű: ha valaki gyereket vállalt, de közben rájött, hogy mégis inkább a saját neméhez vonzódik, az legyen olyan kedves, és amíg "ki nem józanodik, addig ne üljön autóba", mert több kárt okozhat vele maga körül. Értem én, hogy az ő élete és ő is szeretne boldog lenni, de hát vállalt egy hosszútávú projektet. Én is szívesen kefélgetnék 18 éves tini lányokkal, de van családom, és szerencsére már előtte megtettem, így elviselhetőbb, hogy ne egy állandóan félrekúrogató apa képét lássa a gyerekem.

nadivereb 2012.04.11. 22:55:02

@Joe84: Szerintem rossz dolog, ha a gumigerincűséget és a funkcionális analfabétizmust propagálják a médiában.
Betiltani az összes politikust.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:55:29

@Tryptich: "eutanáziával és az abortusszal"
Abortusz: Inkább mint a kukában.
Eutanázia: Mindenkinek joga van eldönteni mit kezd a saját életével.

Muad\\\'Dib 2012.04.11. 22:57:35

@kentauri:
"...A világ változik, és ha egyszer csak buzi lesz a földön, akkor mi van...."
Akkor a darwini elvek szerint az emberi faj kihal és nem kell az ilyen hülyéket hallgatni, mint te.
"Most ha valaki a faszt szereti akkor tényleg mi van?..."
Semmi, de nem is erről megy vita.

nadivereb 2012.04.11. 22:58:48

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: 4. legalább egy családi autó (ha lehet, hibrid). 5. kutya, macska és hörcsög. 6. Egészséges, rostokkal teli táplálkozás.

Ez bazmeg, ez egy müzlireklám, nem pedig követhető modell.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 22:58:53

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Megértem az álláspontod, egyet nem értek vele, viszont te képes vagy értelmes ember módjára megfogalmazni és megvédeni érveidet. Sajnos ritkán találkozok ilyen emberrel.

Joe84 2012.04.11. 22:59:57

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem tetszik, nem nézem, de ennek ellenére a pofámba tolják folyamatosan. Valamiért kurvára fontos, hogy a homokosok nyugodtan mutogathassák magukat. Talán jobban el lennének fogadva, ha nem lenne ez az erőszakos kampány.

Igen, tudunk róla van ilyen, hogy valaki buzi, de ezt nem kell a normalitás szintjére emelni, mert nem az. Még akkor sem ha a liberálisok ezt mondják.

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 23:01:51

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Köszönöm. Szerintem csak így lehet értelmesen beszélni. Viszont engem is érdekelnek a Te érveid a Te álláspontodra. Megtennéd, hogy kifejted?

Lubimov 2012.04.11. 23:05:13

Minden éveben ugyanaz... Sosem kaptam rá választ hátha itt okosabbak vannak ezért megkérdezem. Ha egy kisebbségi csoport akik csorbultnak vélik a jogaikat és ugyanolyan bánásmódot várnak el másoktól illetve ugyanolyan életet szeretnének élni mint a többség, akkor ezt miért úgy akarják elérni, hogy lezáratják a főváros egyik legforgalmasabb útját és ott büszkén vonulnak? Tényleg azt gondolhatják, hogy az átlagember a fejére csap és azt mondja, "jééé hát ezek ugyan olyan emberek mint én!"

nadivereb 2012.04.11. 23:06:35

@Joe84: De igen, az, hogy valaki buzi, az teljesen normális. (Ha már kinyilatkoztatásokat teszünk)

ketroot 2012.04.11. 23:06:41

@azbesztos:

Mert nem felel meg a konzervatív-keresztény értékeknek... :D

aritus 2012.04.11. 23:08:59

@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: mit kukacoskodsz? Megmondta, hogy mindenhol! 365 napból 1 hétig van melegfesztivál, ennek a végén felvonulás, azaz mindig, mindenhol. Mondom én, hogy ha nem leszünk résen, holnaptól kötelező lesz az a gusztustalan zsákutca, nem érted????? A heterók meg szégyelhetik magukat és másodrendű állampolgárok lesznek.

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 23:09:21

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - "de ha még az egyik helyett egy ellenkező nemű jön, hát ember legyen a talpán, aki annak a gyereknek a lelkét rendberakja."

Van valamilyen konkrét tudományos kutatáson alapuló adatod arra vonatkozólag, hogy az a gyerek, akit két azonos nemű szülő nevelt fel nagyobb arányban lett lelki sérült, mint az ellenkező nemű kontrollcsoportban nevelkedett gyerekek?

aritus 2012.04.11. 23:10:06

@nadivereb: :DDDD, uralkodj magadon, az isten is megsegít.

aritus 2012.04.11. 23:11:01

@Lubimov: nem ők záratják le, csak maradjunk a tényeknél.

Anyámasszony_sanyija 2012.04.11. 23:11:34

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: "de ha még az egyik helyett egy ellenkező nemű jön, hát ember legyen a talpán, aki annak a gyereknek a lelkét rendberakja."

Van valamilyen konkrét tudományos kutatáson alapuló adatod arra vonatkozólag, hogy az a gyerek, akit két azonos nemű szülő nevelt fel nagyobb arányban lett lelki sérült, mint az ellenkező nemű szülők által felnevelt gyerekek?

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 23:14:47

@nadivereb: " 4. legalább egy családi autó (ha lehet, hibrid). 5. kutya, macska és hörcsög. 6. Egészséges, rostokkal teli táplálkozás.
Ez bazmeg, ez egy müzlireklám, nem pedig követhető modell."

Na ide figyelj macifül. Nem müzlireklám, hanem a társadalom java része igyekszik nem szétkúrni a gyereke életét azzal, hogy úgy éli az életét, hogy szarik mindenre, csak ő érezze jól magát.
Ha eddig nem tűnt volna fel, nem bántottalak, nem is foglak - szemmel láthatóan elég neked a saját bajod. Folyton mellébeszélsz. Az általam írtakat kiegészíted olyanokkal, amiket én nem mondtam, majd rámondod, hogy az szar. Persze, a kiegészítéseiddel már igen, de azok már a te agyad szüleményei.
Szóval légyszi szedd össze magad és érvelj az álláspontodért, és legfőképp ne általánosíts pl a fenti müzlireklámos kijelentéseddel.

Lubimov 2012.04.11. 23:16:57

@aritus: nem ők záratják le, csak maradjunk a tényeknél.

Hát akkor kik? Lehet félreértek valamit, de nem a Meleg Büszkeség Menetről van szó? Mert akkor ez az a bejelentett rendezvény ami az Andrássy úton halad végig, forgalmkorlátozással, rendőri biztosítással stb.

73. Vladys - Az antiszemita libernyák · http://youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.11. 23:18:01

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón:
Miért nevelhessenek meleg párok gyerek?
Leszögezném, hogy szerintem is az általad felsorolt 3 pont a legjobb, legoptimálisabb.
Viszont ugye ez ritka sajnos mint a fehér holló.
1, 2 szülő mindenképpen jobb mint egy, nekem ez a személyes meglátásom
2, Ha annak az 1 szülőnek folyton bujkálnia kell, meg titkolnia gyereke előtt az életének egy részét, az káros mind a kettőjükre nézve.
3, A sérülés. 2 helyről jöhet ugyebár, egyrészről otthonról, ha két meleg neveli, akik tényleg szeretik ez nem állhat fenn, másodrészt iskolából. Ott viszont jóval kevesebbért is betámadnak, és mindegy, hogy a hajad szar vagy apa-apa játszik, gyerek gyűlölet nagyon erősen jön, nincsenek kialakult normák, és ha minden általad felsorolt megvan akkor is lehetsz részese bőven. Erre ellensúlynak csak az otthoni légkör segíthet. Ezt egyetlen szülő közel sem képes úgy mérlegelni, főleg ha még nem is gazdag és egész nap gürizik, utána meg bujkál a gyereke elöl, hogy egy keveset tudjon saját magával is törődni.

aritus 2012.04.11. 23:18:41

@Lubimov: és szerinted miért kell a rendőri biztosítás, a lezárás?

(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón 2012.04.11. 23:24:57

@Anyámasszony_sanyija: "Van valamilyen konkrét tudományos kutatáson alapuló adatod arra vonatkozólag, hogy az a gyerek, akit két azonos nemű szülő nevelt fel nagyobb arányban lett lelki sérült, mint az ellenkező nemű kontrollcsoportban nevelkedett gyerekek?"

Miért, neked van?
Tudtommal nem olyan régi dolog az azonos neműek házassága (talán még nincs is, aki így nőtt fel), hogy mintavételezésre alkalmas statisztikai alapanyag legyen.
De én azért megkockáztatom, hogy ami természetellenes, az nem fog jó dolgot szülni.

nadivereb 2012.04.11. 23:25:47

@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón: Jó, akkor érvelek.

"Először is próbálom definiálni az általam vélt "jó irány"-t:
Megpróbálom dióhéjban megfogalmazni és priorizálni az általam normálisnak vélt dolgokat. Véleményem szerint első és legfontosabb, hogy ANYA ÉS APA. 2. SZERETETBEN, 3. TESTVÉR."

Ebből a háromból egy van, ami elengedhetetlen, az pedig a szeretet. A szeretetet pedig pontosan ugyanúgy meg tudja adni egy meleg pár, mint egy heteró. (Sőt, hiszen azért az örökbefogadási procedúra nem két perc, ha valaki ezen átmegy a gyerek kedvéért, akkor az tuti nem fogja utána sört vedelve nézni, ahogy a gyerekek összeverik egymást.) A két szülő nyilván jó, és nyilván az a jó, ha a szülők szeretetben és boldogságban élnek. Viszont a szülő abban a pillanatban, hogy kicsusszan a kölök, nem szűnik meg embernek lenni. Hoz döntéseket, jókat is, rosszakat is, de nem lehet elvárni tőle, hogy onnantól kezdve csak szülő legyen, semmi más. Az ilyenekből lesznek ugyanis a megkeseredett, a gyerekük felnövését elfogadni képtelen, érzelmileg zsaroló, kiüresedett életű nyugdíjasok.
Ha a szülők valami miatt nem maradnak együtt (pölö mert az egyik rájön, hogy meleg), akkor a gyereknek is az a jó, ha a szülő keres magának egy működő, szeretetteli párkapcsolatot. A gyerek ugyanis pontosan felfogja, ha a szülő visszafojtja az érzelmeit, titkolózik, emiatt pedig szétrobban a belső feszültségtől. Ha valaki nem fogadja el magát és nem próbál tenni a saját boldogságáért, akkor az nem lesz képes olyan szeretettel és bizalommal (!!!) teli atmoszférát teremteni se, amire egy gyereknek, főleg egy tizenévesnek szüksége van.
Szexelni meg úgyse a szüleitől tanul a gyerek. Szerencsés esetben.

A macifülért viszont haragszom. Engem senki nem nevezhet macifülnek.