Skip to content


       Szűrés lista

Sokkal több embernek sokkal több ismerőse van, kevesebb embernek meg kevesebb

Már megint mivel van probléma?
Csak nem a kommunikációval?
Pedig kezdtek jól kicsivel jobban alakulni a dolgok, a Magyar Nemzet teljes oknyomozó csapata talált egy MSZP-közelinek vélt trafiknyertes, igaz, pár óra múlva kiderült, hogy fideszes. Nem baj, a próbálkozás dicséretes, előbb-utóbb csak bejön. 

Selmeczi Gabriella május 1-én tartott egy nagyobb sajtótájékoztatót, melyen kitért a trafikügyre is:

"A trafikpályázatokat érintően a Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, vissza kell, hogy utasítsa azokat a feltételezéseket, miszerint politikai szempontok alapján történt volna a pályázatok elbírálása. Itt arról van szó, hogy a baloldal egy nagyon súlyos maffiaügybe keveredett és próbálják elterelni a figyelmet erről a dologról, ezért most egyenként megpróbálják levadászni azokat a magyar családokat, akik nyertek a trafikpályázaton.

Selmeczi Gabriella határozottan cáfolta azon vélekedéseket, miszerint trafikpályázat nyerteseit pártállás szerint listázták volna. Kifejtette, a politikai hovatartozás különleges személyes adatnak minősül, amit csak akkor lehet kezelni, ha az érintett ehhez írásban hozzájárul. Ilyen listázást ráadásul nem is lehet csinálni, tehát felszólítom a baloldalt, hogy ne tegyen ilyet, mert ez a büntető törvénykönyvbe ütközik. A trafikpályázat nyerteseit pártállás szerint listázni törvénybe ütközik. Ilyet nem lehet csinálni."

Tegnap Kósa Lajosra került sor, aki hosszú perceken sorolta fel a szerinte baloldali nyerteseket, amelyeket a Fidesz helyi szervezetei gyűjtöttek összes (teljes videó itt). Majd 10 perc múlva, újságíró kérdésre letagadta, hogy ők bármit is gyűjtöttek volna, mivel "ezek azok az adatok, amelyek szórványosan bejöttek a pártszékházba". Jönnek-mennek a nevek, adatok ...

Nem vicc, kivágtam ezt a jelenetet a sajtótájékoztatóból:


A következő újságíró kérdés arra vonatkozott, hogy ha ilyen ügyesen ellenőrizték az állítólagos MSZP és Jobbik közeli nyerteseket, akkor ellenőrizték-e a Fidesz-közeli nyerteseket? 
Itt jön az igazán zseniális megfejtés: Kétharmad az több mint egyharmad, így jóhogy több támogatójuk nyert.
"Miután sokkal több embernek sokkal több ismerőse van, kevesebb embernek meg kevesebb ismerőse"

A 2010-es választásokon sokkal több fideszes képviselő nyert, mint ellenzéki, „és sokkal több embernek nyilvánvalóan sokkal több kapcsolata van, és már csak véletlenszerűen is sokkal többen lehetnek” a nyertes pályázók között.



Ma reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban a szokásos pénteki interjújában arról beszélt, hogy "kormány keresi a jogi lehetőséget arra, hogy azok a trafikosok, akik eddig dohánytermék-kiskereskedelemből éltek főállásban, ne veszítsék el megélhetésüket. Most összesítik, hogy hány ilyen ember van."

Jó reggelt, Elnök úr! Micsoda meglepetés!

"Az volt a céljuk, hogy igazságosabban osszák szét a dohányértékesítésből származó profitot, hogy az multinacionális áruházláncok helyett magyar vállalkozásokhoz kerüljön. (...) Nemzeti szempontból az a lényeges, hogy nemzetközi cégek helyett magyaroké legyen a profit nagy része. Ha a multiktól a pénz egy része akár a baloldaliakhoz kerül, annak én örülök: nemzeti szempontból nincs különbség bal- és jobboldali trafikos között."

Ugye milyen szépen hangzik?
Dagad a nemzeti mellkas .... Kár, hogy a jelenlegi 44 ezer árusítóhely kb. 1% multicég (Tesco, Auchan, Aldi, Lidl stb), a nagy része kisbolt, benzinkút, újságos, trafik, kocsma. 
Lefordítva újfideszes nyelvről magyarra: a dohánypiac profitját a saját bázisnak csoportosítjuk át, de csurran-cseppen a szoci hátsó udvarnak is, nincs vele semmi gond.
Hiszen 2010 előtt is volt ilyen, igaz, akkor 70:30 volt a szocik javára, hát istenem, ez most már csak 10:90. 

Címkék: kósa dohány selmeczi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr405263173

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mutyiország II.: Nem lesznek nyilvánosak a trafikpályázatok 2013.05.07. 23:03:35

Visszautasította a NEFMI a több lap által indított petíciót, írja az origo.hu. Arra a felvetésre, miszerint az adatok mindenképpen közérdekűek, a minisztérium nagyképűen azt válaszolta, hogy nem azok, és kész.  Nem fogjuk tehát megtudni, mégis ho...

Trackback: Szent barmunk a politika 2013.05.05. 09:34:35

… az a baj, hogy mindmáig szabadon – sőt általános tisztelet által övezve – kószál közöttünk „szent barmunk” a nemzetállam szuverenitásának tiszteletre méltó mítosza …...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.04. 16:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 11:24:49

Aha, tehát ha adatok "szórványosan érkeznek a pártszékházba", az nem listázás.

Kósának meg üzenem, hogy azért ezek a trafikos kapcsolatok nem úgy keletkeztek, hogy megnézték, hogy Fideszes prominensek kiket jelöltek be vagy lájkoltak a fészbukon, hanem általában rokoni kapcsolatokról van szó.

Egyébként meg a megszokott vérlázítóan pofátlan terelés és kamuzás, a mindenki más hülyének nézése, amiért elsők között fogom ezeket a politika emésztőgödrébe hajítani 2014-ben.

És ebben csak részben vigasztal, hogy innentől vége a jó öreg szoclibsizésnek, de éppúgy a fideszdroidozásnak is, hiszen Selmeczi maga figyelmeztet, "politikai hovatartozás különleges személyes adatnak minősül, amit csak akkor lehet kezelni, ha az érintett ehhez írásban hozzájárul.".

DArchAngel 2013.05.03. 11:26:43

Ki az a félkegyelmű, aki ezeknek egy szót is elhisz még?!?!
Meg lehet nézni a milliárdos top 100-at: egyre több pénz kell, hogy valaki bekerüljön. Vannak itt lehetőségek, van itt pénz dögivel! Csak az "elit" szépen annyit tesz el, amennyit nem szégyell. De a melósnak havi 260 (!) órára kiszúrják a szemét százhúsz-százharminc ezer Forinttal, és még örüljön, hogy dolgozhat! Miközben ezek a tetvek röhögnek kifele a limuzinból meg a Rózsadombról. Kurvára sikerült felhúznom magam ma is, köszönöm minden féreg politikusunknak és hivatásos uszítónknak!

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 11:39:01

Milyen kis butának látszik ez a rafinált tolvaj.
Amúgy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
selmgeci meg a másik fele.
Beindult a bullshit generátor.

Žďárský 2013.05.03. 11:42:57

Ha őszinte akarok lenni akkor a jó édes b**** k**** anyját az egész bandának, elmúltnyolcévnek meg elmúltháromévnek vállvetve, akik egy sötét, balkáni segglyukat csináltak a hazámból.

Oda jutottunk, hogy a jövőm tervezése attól függ, valamelyik pártember mikor nézi ki magának azt a szektort, ahol dolgozom és mikor lehetetleníti el a munkaadómat... Szép új világ.

Žďárský 2013.05.03. 11:42:57

Ha őszinte akarok lenni akkor a jó édes b**** k**** anyját az egész bandának, elmúltnyolcévnek meg elmúltháromévnek vállvetve, akik egy sötét, balkáni segglyukat csináltak a hazámból.

Oda jutottunk, hogy a jövőm tervezése attól függ, valamelyik pártember mikor nézi ki magának azt a szektort, ahol dolgozom és mikor lehetetleníti el a munkaadómat... Szép új világ.

ketroot 2013.05.03. 11:48:08

A fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk!

Tücsök1 2013.05.03. 11:48:22

És az ő iq-ja sem nő az égig ,akárhány ismerőse van.

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 11:48:57

@Свобода: Elsőre is értettük.:))
Főleg az elejét.:))
De igazad van.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.05.03. 11:54:33

Kósának abban igaza van: "több embernek, több ismerőse van".
De a trafikmutyi nyertesei nem pusztán "ismerős szimpatizánsok", hanem rokonok, jó barátok, pártkatonák.
Csinálni kéne régiónként egy kapcsolat-fa diagramot, amin jól látszik, hogy milyen "szimpatizáns ismerősök" nyertek a pályázaton. Persze akkor is meg lehet magyarázni, hogy a pályázat elbírálói nem ismerhetik az összes "nagykutya" összes "kölykeit", őket csak a szigorú szakmai szempontok hajtották.

Önkéntes Véradó · http://arnyekmandatum.blog.hu/ 2013.05.03. 11:54:46

A politikai nézeteket csak akkor listázzuk, ha írásban hozzájárul, de listázni szigorúan nem szabad, mert dádá és fúj... gyűjtöttünk egy listát, de valójában nem is gyűjtöttünk, csak úgy bejöttek a pártszékházba a nevek, aztán elestek a vak komondorban...

Ezek csupán annyiban különböznek az elmútnyócév barmaitól, hogy ezeknek még vastagabb bőr van a képükön!

Én már csak abban bízom, hogy ezeknek az alja férgeknek előbb-utóbb a saját hazugságaik fognak a nyakuk köré tekeredni és megfulladnak a pIcsába. Politikailag és átvitt értelemben, természetesen.

Egyébként az Orbán-féle portugál, a trafikrablás, a feleségverő vak komondor, a "visszaélésszerű" adatigénylés és a Lázár-féle kommentelő-perelés bőségesen elég indok arra, hogy mindenki nyilvánosan körberöhögje / felképelje / leköpje minden olyan ismerősét, aki még mindig fideszhívőnek vallja magát.

Bocs, fideszzombik, de cikibbek vagytok, mint a Jobbik és a DK együttvéve. Pedig ők aztán...

ördöngös pepecselés 2013.05.03. 11:58:20

Igaza van Kósa Úrnak!!

A ballibsik meg szokás szerint kötekednek, és semmi fogást nem találnak a Kormányon!!

ördöngös pepecselés 2013.05.03. 12:01:07

mno.hu/belfold/trafikpalyazatok-duzzado-kepet-mutat-a-nyertes-baloldali-klientura-1158379

Folyamatosan növekszik a szoci+dzsobbik képviselök rokonai által elnyert trafikkok!! Szoval hazudik, ferdit a hvg, origo, zindex és a többi ballib média. A Miniszterelnök Úr pedig kijeletette, hogy nyilvánosságra fognak kerülni a pályázatok, szoval ismét egy szemét hazugságot leplezett le!

mno.hu/belfold/orban-a-trafikosok-nem-veszthetik-el-a-megelhetesuket-1158530

Önkéntes Véradó · http://arnyekmandatum.blog.hu/ 2013.05.03. 12:02:57

@kifordított nagyanyó: A cikiségről automatikusan ez a kettő jut eszembe, sajnálom.

De ha beveszem melléjük az LMP-t és az E14-et is, akkor kezet rá? :D

CSENDES 2013.05.03. 12:04:08

Járadékvadászok, komondor csúfítók. És hát Kósa Lajost sem az eszéért tartják. De ez a magas matematika netovábbja. Sok embernek sok ismerőse...
Ha egy embernek egy ismerőse, hány embernek hány ismerőse van, s milyen színű a repülőgép pilótájának a szeme?

Tücsök1 2013.05.03. 12:05:08

Ezt akósá már ég el kellett volna ásni valahol,mert ha megszólal,borul az egész bili.

Önkéntes Véradó · http://arnyekmandatum.blog.hu/ 2013.05.03. 12:06:22

@Balibgeczyk: Kedves agymosott barátom! A "miniszterelnök" a magyar nyelv szabályai szerint kis kezdőbetű, még akkor is, ha az ő képére recskázol esténként a paplan alatt. :)

csárli hárper 2013.05.03. 12:08:24

@Balibgeczyk: nem érdekelnek az agymenéseid de a kósát ne urazzuk már...

lyken 2013.05.03. 12:11:56

Hogy is mondta anno Viktor? Nincs az a pénz? Aztán kiderült, hogy van az a pénz.

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 12:11:58

@Tücsök1: De fejjel lefelé,hogy ha kapar akkor lefele menjen.:))

CSENDES 2013.05.03. 12:12:58

És a miniszterelnök is nagyon jó fej. Most összesítik, hogy hány olyan trafikos van, aki nem kapott koncessziót. Gondolom azért járkálnak be az öltönyös urak a volt trafikosokhoz. Éppen számolgatják.

2013.05.03. 12:14:13

Aki elvesztette a megélhetését, azt tárt karokkal várja a közmunkaprogram és Ócsa. Senkit nem hagyunk az út szélén!

csárli hárper 2013.05.03. 12:17:48

@CSENDES: és mitkeresoszkóavizzerbe? :)

lyken 2013.05.03. 12:27:35

Izé. ÓBAZMEG: velemenyvezer.blog.hu/2013/05/03/orban_viktor_oszodi_beszede_is_lehetne

Most a külföldiek vagyona lesz elszedve, aztán majd lesz törvény, hogy azokat forgatjuk ki akik külföldre mentek, de van még tulajdonuk, aztán majd azokat akik külföldi weboldalakat is látogatnak, aztán jön a kötelező központi párttagság...

Troppauer_Hümér 2013.05.03. 13:01:23

Magyar család, mi Gabika?

Mint az a török nyertes, aki öt csongrádi faluban is nyert, és a román határ mellett kamionparkolót üzemeltet, és kétes üzletekről hírhedt?

Szopogassál inkább kiflit, de előtte fizesd ki, idióta!

CSENDES 2013.05.03. 13:11:08

@stillmátyás: Ja, meg az ázsiai "családfő".

7esbusz 2013.05.03. 13:11:40

28 perc az első nertársig? Péntek van mi? Hát Kósa elvtárs smafu? őt már meg sem akarják védeni? Azért olyan szép, hogy az elvtársaknak annyira a retinájába égtek a szocik, hogy még a bokor alatt is őket keresgélik. Ja, hogy a legtöbbjük szimplán csak úgy trafikos? Az kit zavar. Értitek barmok? Nem balos vagy nem jobbikos vagy nem "nem fideszes" Csak szimplán kisvállalkozó. Ilyen magyar, na.

2013.05.03. 13:15:44

a kézlevágást, azt ki is mondta?

CSENDES 2013.05.03. 13:16:54

@somewhat damaged: Nem e két fenti gyönyörűség, hanem a Pokorni, így azt magukra nézvést nem tartják kötelező érvényűnek.

Geza 2013.05.03. 13:20:19

Kóser '15%' Lajos logikája elég jelentős vívmány, ennek a segítségével be lehetne látni még azt is, hogy ha pl. aknavető-lövedékek "csak úgy szórványosan bemennének a pártszékházba", az még nem lenne ostrom, valamint az sem becsületsértés, ha ha valaki abbéli kívánságának ad hangot, hogy igavonó hátasok nemzőszervei "csak úgy szórványosan bemennének a pártvezetés alfelébe".

Persze én ennél sokkal szelídebb és demokratikusabb vagyok, én csak annyit kívánnék, hogy bárcsak a semmirekellő suttyó népnyúzó tolvajok is "csak úgy szórványosan elmennének" valahová igen messze az országból, no pláne hogy ez sem számítana deportálásnak...

Ombudsmanyus 2013.05.03. 13:40:31

"kormány keresi a jogi lehetőséget arra, hogy azok a trafikosok, akik eddig dohánytermék-kiskereskedelemből éltek főállásban, ne veszítsék el megélhetésüket. "

Na ez kb. azt jelenti, hogy három hónap álláskeresési támogatás, aztán irány a közmunka.

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 13:53:43

Én őszintén sajnálom a debrecenieket. Egy ilyen buta seggfej a polgármesterük. Nincs ott a fidesznél senki, aki betanítana neki egy pár soros szöveget? Az újságírókat meg nem engednék kérdezni? B+ ezt a hülye, hogy a faszomba számolja ki a 15%-t! Ennek a több=jobb!
Ez veri a kormányülést is, pedig ahhoz képest a Gyalog galopp is kutyafasza volt.
Eljutottam odáig, már az is előrelépés lenne, ha értelmes -nem géniusz!!- gyökerek vezetnék az országot!
Hát, aki ezt követi, az milyen agyhalot lehet..

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.05.03. 13:56:28

Igazan halkan kerdem, nem erre tetszettek tan szavazni? Hat nem jobb ez mint barmi mas? Korkapcsolas azt jolvan...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 14:01:22

@Balibgeczyk:
"Szerkesztőségünk utánajárt, s helyiek – tehát jó helyismerettel rendelkező – információi alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy százas nagyságrendre tehető az olyan nyertesek száma, akik helyi szinten évtizedek óta üzleti és gazdasági kapcsolatokat ápolnak a politikai baloldallal."

Igen, az, hogy egy baloldali politikus "üzleti és gazdasági kapcsolatot ápol" egy nyertessel, vagy akár százzal is (például vásárolt a boltjukban, azt mondta nekik, hogy "Jó napot!"), az teljes mértékben összemérhető azzal, hogy a pályázatok döntnökei és családtagjaik önmagukban felporszívóztak annyi helyet, mint ahánnyal itt szoclibsizve menteni próbáljátok a mundért. Kicsinyes vergődés, ahogy azt próbáljátok bizonygatni, hogy a Fidesz nem is 100%-ban érintett a trafikpályázat nyertesei között, hanem csak 95%-ben ("százas nagyságrend", ugye), és akkor már minden tök oké, a "károgóknak" meg kuss.
Nyilván hihetetlen felfogni, hogy a helyi viszonyok között jobb és bal oldali politikusok nem harapják szét egymás torkát, nem a hátsó szándékot keresik egymás köszönésében és emlegetnek egy Jó napot! kapcsán gyűlöletbeszédet, hanem esetleg már a politikai kapcsolatuk előtt is megvoltak a helyi összefonódások, és egy pitiáner trafikért nem rúgnak fel évek, évtizedek óta bejáratódott lokálmutyikat.

Egyébként meg hogy is van az a Btk-ba ütköző pártszimpátia szerinti listázás, amiről épp a fentiekben szellőztette Selmeczi Gabriella a fogsorát?? Ugye Gabikának csak úgy lobog rohantában a haja, hogy feljelentse az MNO-t?!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.05.03. 14:06:08

@kifordított nagyanyó: szasz! Azt hittem Murinyo eltakarodasa a spanyol ligabol oromunnep lesz, erre arra kelek hogy Jeff a Slayerbol...:-/

2013.05.03. 14:09:27

@Balibgeczyk: Úgy látom, amikor az észt osztották a sor végén álltál ésneked már nem jutott belőle .Nyugodt szivvel nyaljál "kiflicsücskös" Gabikának is és ha végeztél mehetsz végig a vezéreknél is a munkát elvégezni--azaz nyalni. Majd kapsz trafikot jutalom gyanánt.

Kósa pedig inkább foglalkozzon Debrecennel, mert a város tele van tankcsapdákkal.
Lassan már közlekedni sem lehet, mert valakik ellopták a felujitásra szánt pénzt.
Lásd buszvégállomás, bemeneti--kimeneti oldal vagy sáv.
És az ilyen Viktorkutya ugat ? Én szégyelném magam a helyébe nagyon.
Biztos a szocik voltak és az elmúlt "nyóc év " .Lajos, ne égesd már magad jobban !
Igaz a stadion a fontos mert onnan csurran--cseppen majd valamennyi %. Ott még van miből lopni. Az útfelújitásból már nincs!

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 14:12:00

@Rufus78: Én tegnap óta azon gondolkodom, mekkora szarban lehetnek azok a helyi fidesz-vezetők, akik nem teljesítették a központi "jobbikos, mszp semmilyen körülmények közt" utasítást.
Az mno-listából nekem, mint kapcsolat különösen a "független baloldali" meghatározás tetszik! Mint kósa logikája..

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 14:14:09

@jános515: Nem Debrecenbe tervezték azt a pompás villamos-remizt, amiben nincs vezeték az ajtók miatt?

Önkéntes Véradó · http://arnyekmandatum.blog.hu/ 2013.05.03. 14:17:23

@Geza: Ez jó!! "csak úgy szórványosan" egyetértek! :D

@sírbateszezazegész: "Hát, aki ezt követi, az milyen agyhalot lehet.. " - Agyevő zombik és kényszerfideszesek. Régóta csiszolgatott teóriám szerint a Fidesznek valójában egy 8-10% körüli, vérivó droidokból álló támogatói bázisa van, a rájuk szavazók többsége csak azért van a táborukban, mert nem tud máshová állni.

Hogy őszinte legyek: annak ellenére, hogy a Fidesz-támogatást nem tudom megérteni, azt nagyon is megértem, ha valaki annyira utálja a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy mesterhármast és bandáját, hogy inkább azokra voksol, akik garantáltan távol tartják őket a kormányrúdtól.

Magyarul: a Fidesz támogatottságának igazi oka az, hogy nem takarodtak el a baloldalról a közelmúlt gennyszagú lidércei. :-/

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 14:31:55

@sírbateszezazegész:
Nagyon egyszerű a "logika", igazi egybites: aki nem fideszes, az baloldali, jelen esetben még a Jobbikosok is, hiszen őket is listázzák.

Egyébként miért lennének szarban, hiszen látszik, kiválóan lehet/próbálják legitimálni a mutyit azzal a "százas nagyságrendű" nemfideszessel, akit a helyi viszonyok miatt nyilván nem lehetett kihagyni a dologból.

Még mindig a lényeget nem érti egyik sem: azt, hogy igenis minden ilyennel egyre jobban az bizonyosodik be, hogy politikai alapon történt a pályázati helyek kiosztása, függetlenül attól, hogy a Fideszes prominens unokahuga vagy az MSZP-képviselő lyuksógora nyert. Poltikusok egymás között újraosztották a piacot, két és félszeresére emelték a lefölözhető hasznot, a kihullókat meg "majd kitalálunk valamit, hogy neked se legyen olyan szar"-ral nyugtatja a miniszterelnök.

Önkéntes Véradó · http://arnyekmandatum.blog.hu/ 2013.05.03. 14:41:58

@Rufus78: "politikai alapon történt a pályázati helyek kiosztása, függetlenül attól, hogy a Fideszes prominens unokahuga vagy az MSZP-képviselő lyuksógora nyert."

Na látod, EZT a mondatot kéne ismételgetni minden létező fórumon és hullámhosszon, hátha több agymosott MSZP/DK/E14 fan és vérköpő Fideszfanatikus ébredne föl!

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 14:42:11

@Önkéntes Véradó: Ez igaz. Habár Gyurcsány és Bajnai legalább valami előrevívő struktúrális változást is akart/akarna. De ezek. Tényleg szomorú, hogy 2/3-dal ennyit tudtak. Pedig lehetett volna itt az ígéret földje is. Na, mondjuk tulajdonképpen az is lett. Inkább úgy fogalmaznék, közjó.
Adva van egy tudathasadásos, küldetéses elmebeteg (orbán); egy harácsoló (simicska); múltban élő, azt a külsőségek szintjén visszahozni akaró, kisebbrendűségi komplexussal terhelt retardált (kövér); meg az ezekhez adjusztáló haszonlesők, vadbarmok tömege. Hogy ezt a logika professzorát ne is említsem.
Itt azért van választèk.
Azt el kell ismerni, hogy mesterházy sem kapna azért vezető beosztást a piacon a kvalitásai alapján. Hacsak nem egy szamarat kellene írányítania.

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 14:49:07

@Rufus78: Zavarna az is, ha átgondoltan, előre kitervelten, alaposan és minden részletre kiterjedően lopnának bármelyik oldalon. De ez az ígènytelenség, ez az igazán megalázó. És ez nem csak az, hogy pofátlanok. Ezek ennyit tudnak. Pitiáner, útszéli rablóbanda. Ebben semmilyen "fehérgalléros" stíl nincs.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.05.03. 14:54:17

@Balibgeczyk:

Te olyan kibaszott hülye vagy, hogy görbíted a teret. :DDD Nem a pótvizsgáidra kéne amúgy készülnöd??? :DDD

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 15:01:44

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Mert az előzőek aztán kurva jók voltak.
Látszik,hogy a náczirasszista időkben te még nem jártál errefelé.

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 15:06:34

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Bárcsak Jeff kelt volna arra,hogy te......:))
Amúgy szar lesz a Madridnak és a Unitednak viszont a Chelsea jól jár ha oda megy Murinho.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Óvodában.
Gyurmázásból.:))

csárli hárper 2013.05.03. 15:08:35

@jános515: "Kósa pedig inkább foglalkozzon Debrecennel, mert a város tele van tankcsapdákkal."

navégre! most már tudom honnan a Tankcsapda neve...:)

vakapad 2013.05.03. 15:14:40

1./ Erősen baloldali kötődésű, a rendszerváltás előtt párttitkár volt.
2./ Erősen baloldali kötődésű, a 2010-es országgyűlési választáson boltján keresztül segítette a szocialista kampányt.
3./ Karsai József MSZP-s polgármester embere (Karsai 2010. októberében kilépett az MSZP-ből)
4./ Tiffán Zsolt ellen politizál, várhatóan a 2014-es választásokon is megmérkőznek.
5./ Volt MSZP párttag.
6./ Korábbi önkormányzati képviselő, alpolgármester volt a baloldali településvezető alatt. Most függetlenként tűnik fel.
7./ Apósa székesfehérvári volt MSZP-SZDSZ-es, jelenleg független baloldali önkormányzati képviselő.
8./ A helyi fideszes polgármester ellenzéki ellenfele.
9./ Férje 2006-ban és 2010-ben független jelöltként indult Bodó Sándor (Fidesz) ellen a polgármester-választáson.

Hogy ennyi trafikot az ellenségnek ...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.05.03. 15:23:02

@kifordított nagyanyó: jartam vazzeg, csak nem ezzel a nickkel, ez a focisnick volt, amivel az nst-n nyomultam. Ott ugyanis nem politizaltunk, celzas se volt ki kivel merre szavazna/tartana. Amikor az megdoglott ez lett az egyeduli :)))

Virág et. 2013.05.03. 15:23:57

@Balibgeczyk: :) Ezen a kormányon annyi fogás van, hogy keresni sem kell.

Egyébként te vagy az egyik legkevésbé szórakoztató és/vagy eredeti troll.

Vidéki 2013.05.03. 15:34:35

Vastagbőr utolsó mondata:

"2010 előtt is volt ilyen, igaz, akkor 70:30 volt a szocik javára, hát istenem, ez most már csak 10:90."

De ha senki sem káderozta le a trafikosokat, akkor honnan tudja mindezt Vastagbőr?

Az egyik TV-csatornán futott a „Médium” című sorozat ahol egy látnok természetfeletti képességeivel segítette a rendőrséget, különben kideríthetetlen bűnügyek felderítésében.

De ez az Egyesült Államokban volt, amely állam már több, mint 40 évvel ezelőtt képes volt űrhajósokat küldeni a Holdra.

Mivel az intézményesített káderezés nem Polkorrekt, sőt Ombudsman bácsi nem is engedi, felmerülhet a kérdés, hogy trafikosok tízezrei esetében hány ezer látnokra volt szükség ahhoz, hogy Vastagbőr ennyire pontos számszerű adatok birtokába juthasson?

A tízmilliós Magyarországon sokkal több látnok élhet, min a 300 milliós USA-ban!

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 15:37:45

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Gyökér!:))
Loserlona!:))
Nekünk meg 20 !
Suarezt ne bántsátok!
Ma megint harapós kedvében van!:))

Komondori Sárkány 2013.05.03. 15:41:34

Sok embernek sok ismerőse.....sok beszédnek sok az alja.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.05.03. 15:42:04

@kifordított nagyanyó: asziszed tucc, aszed ocsem? Nemet cegnel; Nemetorszagban lakva, gyereket es magamat Barca mezben jaratva szerinted mit nem hallottam meg? :DDD

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 15:42:28

@Vidéki: Jó a kommented. Logikailag végigvezetett, homogén, támadhatatlan.
Még mindig családon belül házasodtok? Annak ez a következménye.

Sunder 2013.05.03. 15:45:01

@Vidéki: tudod itt jönne be a "nyugati" politikai hozzáállás szemben a magyarral. Miszerint egy ilyen projekt kapcsán csak annyi samesznak nyújtunk "segítő trafikot", hogy az ne legyen statisztikailag feltűnő. Ez olyan, mint amikor az építkezésnél - legyen az MSZP-s autópálya projekt vagy Fidesz közeli Közgép beruházás - csak 10%-ot lop el a belső kör úgy, hogy a projekt attól még 101%-ra teljesül, nem pedig 40%-ot úgy, hogy tessék-lássék 70% lesz a projekt megvalósulása, mert a maradékra nem jutott forrás...

A fenti megjegyzéseddel meg a médiumokkal, káderezéssel gyakorlatilag leidiótáztad az összes embert, aki informálódni próbált a kérdéskörben, ehhez külön gratulálok. A probléma pont az, hogy itt olyan magas a csettintésre azonosítható alakok száma (mert rokoni kapcsolatoktól hemzsegnek a publikált listák), hogy nincs szükség "káderezésre" mint olyan.

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 15:45:37

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A gyereket baszdki!A gyereket?!:))
Most még téged is sajnállak.
De reméltem hogy valamelyik kedvencem alázza meg így a barcát nem a bayern!
Az utcán legalább körberöhögtek titeket és ujjal mutogattak rátok?:))
Na jó,most az egyszer részvétem de ne csináljunk ebből rendszert.
De télleg csá!:))

kifordított nagyanyó 2013.05.03. 15:47:06

@sírbateszezazegész: Degecivagy!
De kurvajóóó!XD
Még miattatok lekésem a buszt...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.05.03. 15:50:48

@kifordított nagyanyó: egy kicsit igen, de aztan a masodik olyan kolleganal aki nem is szereti a focit, de megtalalt hehehezni, levezettem a nemet-spanyol 36os torteneseket a mostani focikatasztrofa osszecsengesevel, hogy ugye Kataloniat bombazza Munchen hogy rogvest kuss lett. A masnapi Dortmund gyozelemnel mar meghivtak sutire is az ebednel, beszaras hogy lefagynak ha 33-45 kozotti doliggal vannak megkinalva :DDDDD

ketroot 2013.05.03. 17:06:31

@Virág et.:

Én komolyan sajnálom, hogy ezt kevesen veszik észre és leállnak vele vitázni.

Ugyanez a helyzet azzal a sváb troll picsával is (nem ugrik be a neve, van saját blogja is)

ihajja-csuhajja 2013.05.03. 17:16:30

Számomra nem is a pályázat eredménye félelmetes, hanem a MN. Hogyan jutottak hozzá a nyertesek adataihoz, hogyan lehetett órák alatt cca. ötezer névből kiválogatni a balosokat (hetedíziglen), hogyan lehetett minden infót megtudni róluk?
Erre egyetlen megoldás létezik, a nyertesek nevét tartalmazó és a saját (?), talán a lakosság többségére kiterjedő, adatbázisok komparációjával. A leközölt adatok sejteni engedik az adatbázisuk mélységét. Nem semmi.
Érdekelne, hogy a leközölt nevek és adatok miatt, személyiségi jogok megsértéséért Polt Péter hivatalból mit fog indítani?

Sir Bates dö Hól 2013.05.03. 17:28:36

@ihajja-csuhajja: egy bukfenc-cigánykerék kombinációt, hogy azért a jobbiknak is odategyen..

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 17:32:20

@ihajja-csuhajja:
Nem olvastad el rendesen a posztot :). Kósa Lajos megmondta, hogy ezeket az adatok "szórványosan bejöttek a pártszékházba", franctudja, nyilván befújta azokat az ablakon a szél, arra meg Balibgecyk volt kedves felhívni a figyelmet, hogy ezeket a "szórványosan befújt" adatoknak a Magyar Nemzet rögtön utána is tudott járni... a független újságírás eklatáns példája, ugye. Helyi szinten, pár ezres falvakban, városokban nem nehéz összeszedni a rokonságot, haverságot ám :), a többihez meg elég egy keresés a facebookon.

Polt Péter, hivatalból? Maximum az iratmegsemmisítőt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 17:51:09

Lázár János szerint "szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál", nyilván ezért kell azokat felülvizsgálni:

index.hu/gazdasag/2013/05/03/ujraertekelik_a_trafikos_palyazatokat/

Igazán nagylelkű, micsoda kegy! Aztán kérdezem én, hogy ugyan mi a pudvás paripapélót ér a "felülvizsgálat", ha egyszer két sorral lejjebb elmondja, hogy "a sikeres pályázok esetében a jövő héten elkezdődnek a szerződéskötések, hogy a trafikok július 1-jén át tudják venni a kiskereskedelmi tevékenységet"?! "Felajánlják a pályázatok újraértékelését", remek, csak attól még nem lesz több hely, amit megnyerhetnének, az meg senkit sem fog vigasztalni, hogy "ja, tényleg, rájöttünk, hogy tök fasza volt a pályázatod, csak hát sajnos a helyet már odaadtuk másnak". Járni jár, csak nem jut, ugye. Ahhoz ugyanis mondjuk az kéne, hogy a magukat rommá nyerő politikusivadékok az ötből egy helyet odadobjanak alamizsnának, hogy "nesze, bazmeg, folytasd, amit húsz évig csináltál!". Az én hibám, hogy egyikből se nézem ezt ki?

Azt sem nagyon értem, hogy "mert több mint ezernégyszáz helyen új pályázatot írnak ki", az mennyiben fog javítani a trafikügy fő vérlázító arcátlanságán, vagyis az évtizedek óta ebből élő családok kisemmizésén, a maguk között újraosztott helyek árrésének drasztikus megemelésén? Azt képzelik, hogy az bármit is jelent egy győri trafikosnak, hogy a Viharsarok településein új pályázatokat írnak ki?! És akkor még ő lesz a hálátlan dög, amiért csak a rinyálást fogja folytatni, és nem lesz hajlandó a kormány által nagylelkűen felajánlott megélhetésért egy kicsit mobilizálni magát...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.03. 18:26:31

Most volt alkalmam megnézni a videókat, és szerintem ezt a mondatot rögtön megéri a kéménybe vésni, akkora baromság:
"Ötezer trafikpályázat van... bármilyen összefüggést ki lehet belőle mutatni, meg annak az ellenkezőjét is... ebből az következik, hogy egyik sem igaz.".

CyberDog 2013.05.03. 19:49:13

Nagyon jókat szoktam mosolyogni azon, amikor egyesek azt írják, hogy ha jövőre is ezek nyernek akkor tényleg komolyan elkezdenek gondolkodni azon, hogy elhagyják az országot(de télleg).
Én pl a 2006-os városszétverése, TVszékházl
felgyujtása, a parlament körbegyozása- arása , után döntöttem úgy, hogyha ezeknek áll a világ, (látszott, hogy a futbalhuligánok, mszmp-s káderek köztörvényesek, tehát "szarember"-nek áll a világ) Akkor " Kabbed gyíkok, én leléptem".
De a lényeg, kitaláltam egy üzletet. Othon készített termékre találtam vásárlóképes keresletet. Egyik barátommal szervezzük, de már egy ideje csak hitegetem. Ha megint a maffiakormány nyer (trafikmutyi, de a legdurvább a portugál ingatlan) akkor én a maffiaországgal nem szeretnék semmilyen kapcsolatot.
Évente egyszer meglátogatom majd a szüleimet,és remélem hamarosan már nem a magyar útlevelemet kell majd akkor használnom.

ihajja-csuhajja 2013.05.03. 19:55:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ez a jóember találta azt is mondani, hogy azért van ennyi párt-, és kormányközeli nyertes, mert a nagy számok törvénye ezt igazolja.
Van olyan, hogy az ember nem ért a valószínűség számításhoz, az analízishez, de akkor ne hozza szóba. Nála nehézséget az jelent, hogy nemigen létezik a kocsmai kvaterkázáson felül egyéb, amihez kicsit is konyítana. Valamit meg mondania kell, lehetőleg levegő vétel nélkül, s esetleg leértékelődik emiatt a forint. Na és?

ihajja-csuhajja 2013.05.03. 20:06:47

@ihajja-csuhajja:
Ki kell egészíteni magam, elnézést. Az unortodox matematikában létezik egy egyszerűbb nagy számok törvénye, mely egy monoton növekedő sorból áll. Úgymint: 10%; 20%; 30%;...fekvő nyolcas.

global001 2013.05.03. 20:47:02

Vádold meg az ellenfeledet azzal, amit Te követtél el !!!

Ennyi a fidesz bűnszervezet kommunikációjának a lényege !

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.05.03. 21:57:08

@Balibgeczyk: Mi az? Vidéki + Enrico már eleget szopott, most téged küldtek?

ingenium rusticus 2 / reloaded 2013.05.04. 01:32:56

@sírbateszezazegész: "Még mindig családon belül házasodtok?" LOL!!:))

Meridian74 2013.05.04. 07:33:17

@Önkéntes Véradó: "Én már csak abban bízom, hogy ezeknek az alja férgeknek előbb-utóbb a saját hazugságaik fognak a nyakuk köré tekeredni és megfulladnak a pIcsába"

Ne haragudj, de te már látál döglődni egy politikust, azért mert hazudott? Vagy hazudott éjjel-nappl?

Én még nem.
Sajnos lesittelve évekre és egzisztenciálisan lenullázva is csak külföldön, tőlünk valamelyest nyugatabb régiókban...

De hát itt vígan élnek a volt komcsik, gyurcsányok, bajnaik, kunczék, pethők, fodorok, bokrosok, veresjanik, oszkók, szilvássygyörgyök, a-nevükre-sem-emlékszem-mdf-esek, stb. és a hozzájuk csapódó kulcsárok, hunvaldok, hagyók, princzek, stb.

Meridian74 2013.05.04. 07:34:36

@Meridian74: ja, és még annyi, hogy egyik sem fulladozik, legfeljebb csak a sok pénzbe, ami majd "felveti" őket...

hot-spot (törölt) 2013.05.04. 07:48:56

Nekem is csak annyi a bajom mindössze,hogy egyetlen kibaszott magasabb beosztású ismerősöm nincsen se közel se távol.

Marcellusca 2013.05.04. 08:48:12

@global001: Stimmt!

És ez szajkózd minden percben, minden fórumon! :(((

explanatus 2013.05.04. 08:57:21

Ha már számolgatunk, számolgatunk meg kellene azt is számolni, hogy az privatizáció idején vajon kikhez milyen arányban kerültek az állami- tanácsi vállalatok és azokat milyen sebességgel sikerült kámforosítani. Mostaniaknak már csak a cigi jutott, a következőknek majd csak a füstje, akik meg azután jönnek, azoknak dolgozni kell. Talán. Móricz megírta a Rokonokat, a pártok meg (össze)írják a Haverokat.
Mi már csak ilyen író nép vagyunk.

explanatus 2013.05.04. 09:04:06

Hú, az előbbiből kimaradt. Ha a szemüvegek meg a fogorvosok kerülnek sorra, jobban oda kellene figyelni az elosztásnál, hogy mindenki azonos szemüvegen lássa világot, meg mindenki ugyanazon rágózzon.

Vidéki 2013.05.04. 09:34:19

@explanatus:

Írod: "mindenki azonos szemüvegen lássa világot".

De az is sokat segíthetne, ha az oktatásban mindenkit kiképeznének látnokká.

A látnok szükségszerűen az igazságot látja, tehát minden látnok szükségszerűen ugyanazt látná.

Ez ugyanazt a hatást érné el, mint az azonos szemüveg!

Vidéki 2013.05.04. 09:42:24

@explanatus:

Félő viszont hogy Ron Werberék megterveznének egy olyan szemüveget, amit kötelező lenne viselni és a szemüveg tulajdonképen a Való Világ helyett egy TV adást közvetítene, amelyet mindig Ron Werberék készítenének.

Marcellusca 2013.05.04. 09:51:35

@Vidéki:
Vagy Arthur J. Finkelstein.

Idióta, barom vagy, agyatlan droid!!!!

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2013.05.04. 10:11:33

@Vidéki: @Balibgeczyk: Titeket simán agyon kéne lövetni hazaárulásért.

Vidéki 2013.05.04. 10:24:30

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információsszabadság Hatóság elnöke állásfoglalását ismerteti a HVG

"a döntést hozónak EMLÉKEZTETŐT kell készítenie, aminek tartalmaznia kell a beérkezett pályázatok adatainak összefoglalását, a legkedvezőbb pályázat elfogadásának részletes indokait, a kikötött biztosítékok megfelelőségének értékelését, a koncessziós díj
megfizetésének módjára és mértékére vonatkozó adatok ismertetését, a pályázat nyertesének, társaság esetén a közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedéssel rendelkezőnek a nyilatkozatát arról, hogy a koncesszióval érintett területen milyen tulajdoni részesedése van. Emellett az emlékeztetőnek tartalmaznia kell mindazt az adatot, amelyet az ágazati törvény elrendel, továbbá

amelyet a koncessziós szerződésben ÉRINTETT BÁRMELYIK FÉL szükségesnek tart.

A NAIH elnöke hozzáteszi, az EMLÉKEZTETŐK megismerhetőségét a szerződés megkötését követően haladéktalanul biztosítani kell.

Tehát nem arról van szó hogy boldog-boldogtalan elkezdhet követelőzni minden részadat nyilvánosságra hozatalában, hanem EMLÉKEZTETŐK-ről és ÉRINTETT FÉL-ről beszél Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információsszabadság Hatóság elnöke .

"1. A trafikpályázat minimum 5 oldalból áll, de lehet akár ennek a többszöröse is.

Ez minimum 75 ezer oldal.

2. Amennyiben hárman kérik, akkor 3-szor, ha 200-an akkor 200-szor ennyi.

3. Ezen túl ezek a pályázatok tartalmazhatnak olyan adatokat amelyek nem nyilvánosak.

4. Ki fogja ezeket átvizsgálni?

5. Mi van a többi pályázattal?

6. Ezek együttesen több millió (milliárd) oldalt jelentenek.

7. Azután tegyük fel megkapják az érintettek,

úgy gondolja át fogják mind a 15 ezer pályázatot nézni?

8. Van ennek értelme?

9. Egyáltalán milyen szempontból fogják meghatározni, hogy X nem 20, hanem csak 5 pontot kaphatna, Y 5 pont helyet 20-at?

10. Amennyiben valaki vitatja, hogy jogtalanul utasították el, akkor azt kell lehetővé tenni, hogy az érdekelt kérhesse az összehasonlító indoklást, vagy csalás gyanújával polgári pert kezdeményezzen. Ehhez nem szükséges a 15 ezer pályázatot kikérni.

11. Nem kell különösebb tehetség, hogy ami ebben a témában megy a stílus, a forma és tartalom alapján nem más, mint politikai PR.” (Berecskereki 2013. május 1. 14:10, Mandiner)

Lutius Lemmingus · http://szabotazs.blog.hu/ 2013.05.04. 10:27:12

@sírbateszezazegész: @kifordított nagyanyó: @csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Emberek, sikerült úgy kommentelnetek ehhez a vérlázító, facepalm témához, hogy percekig fetrengve, sírva röhögtem. :D:D:D:D:D:D:D
Köszi! :D
@Свобода: Az év kommentje. :S

Vidéki 2013.05.04. 10:35:56

@vacsad:
Írja: " Titeket simán agyon kéne lövetni hazaárulásért."

Szövegéből arra következtetek, hogy Ön a "Demokratikus Ellenzék" oszlopos tagja lehet.

Csak nem a Párbeszéd Magyarországért pártból szalajtották az elvtárs urat?

gipsz1234 2013.05.04. 11:11:40

Senki se merje tamadni a Hatalmas Nagy Szepard Murat Orbanbasit. Legyen Felcsut az orszag fovarosa. Minden penzre a Hatalmas Nagy Szepard Murat Orbanbasi fenykepe keruljon!!! Eljen a diktatura !!! Ott nem kell gondolkodni, csak szeretni kell a nagy Vezirt, mint észak koreai tezsvireink a kim csaladot. Es akkor olyan dicso es gazdag orszagunk lesz mint a KNDK.

Vidéki 2013.05.04. 11:20:50

@gipsz1234:

Eltévesztette a házszámot!

Nem a kormány akarja a másként gondolkodókat agyonlövetni, hanem a "Demokratikus Ellenzék" oszlopos tagja (@vacsad:elvtárs/úr), akit talán éppen a Párbeszéd Magyarországért pártból szalajtottak.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.04. 11:31:04

@Vidéki:
a. Nyilván még sosem hallottál egy "új" technológiáról, amit úgy hívnak, hogy "scannelés". Miközben fa-gyilkosnak, ennyi ("több millió (milliárd) oldal") papír elpocsékolójának próbálod beállítani az adatigénylőket, talán eszedbe juthatna, hogy mindez elfér egy e-mailben. Különösen röhejes annak a kormánynak vagy szimpatizánsaiknak a papírmennyiségen aggódni, amelyik látszatkonzultációk sokaságával több millió papírlap elpazarlásáról, és ennek nyomán több ezer fa "megöléséről" gondoskodott. Tehát az 1., 2., 6., 7. pontjaid nettó hülyeségek.
b. Ha a pályázatok olyan adatokat tartalmaztak, melyek nem tekinthetők nyilvánosnak, akkor azokat nyilván nem kell nyilvánosságra hozni a pályázat kapcsán. De mert a pályázat eredményeinek kihirdetése név szerint történt, így kb. nulla munkával és helyismerettel összeszedhetők a további adatok. Aki kiteregeti az adatait a facebookon, ezzel gyakorlatilag bárki számára hozzáférhetővé és felhasználhatóvá téve azokat, az így jár. A 3. pont is nettó hülyeség.
c. Jelenleg úgy tudom, hogy az adatigénylés végrehajtója nem mérlegelhet az alapján, hogy az igénylő mit tud vagy akar kezdeni az adatokkal. Vagy akkor megint kezdjük el feszegetni a konzultációk kérdéseit a már a konzultációkor is törvénybe foglalt előírások utólagos legitimációjáról. 4., 5., 8. pont nettó hülyeség.
d. Ha láttad volna a pályázatok értékelő lapját, akkor tudnád, hogy a pontok felét egy teljesen szubjektív szempont (az üzleti terv) adta, a pontok közel 20%-át meg egy álnaiv kérdés ("Vállalja-e, hogy kinyit július 1-ig?"), de itt van, tessék ( www.gmpalyazatirokft.hu/wp-content/kepek/ertekelesi-szempontok.jpg ). Nos, ahol egy pályázatot vállalások döntik el, meg mondjuk az, hogy a pályázó behasal-e másfélszer akkora forgalmat, mint amekkorát egy ilyen bolt jelenleg produkál, az távolról sem nevezhető szakmainak és objektívnek). A 9. pont esetében egyébként kérdezd meg nyugodtan Lázár Jánost, aki éppen tegnap ígérte meg kb. 200 darab pályázat felülvizsgálatát, és engem spec. kifejezetten érdekelne, hogy mit vár ettől a szabályok és a jövő héttől megkötésre kerülő szerződések fényében.
e. Talán azt te is hallottad, hogy a trafik-pályázatok esetében nincs lehetőség jogorvoslatra (ami önmagában teszi felháborítóvá az egészet), úgyhogy a 10. pontod nettó hülyeség.
f. A "politikai PR" stimmt, a politika vonatkozásában ez már csak így szokás. Finkelstein hogy van?

Ironfist 2013.05.04. 11:42:46

Ja, amúgymeg:

"a politikai hovatartozás különleges személyes adatnak minősül, amit csak akkor lehet kezelni, ha az érintett ehhez írásban hozzájárul. Ilyen listázást ráadásul nem is lehet csinálni, tehát felszólítom a baloldalt, hogy ne tegyen ilyet, mert ez a büntető törvénykönyvbe ütközik. A trafikpályázat nyerteseit pártállás szerint listázni törvénybe ütközik. Ilyet nem lehet csinálni.""

Mint például a Kubatov-lista...?

kifordított nagyanyó 2013.05.04. 12:12:49

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Na ezért sajnálom őket.
Oké hogy az orruk alá lehet dörgölni ha úgy alakul.:))
Még ha nem is haragszik rájuk az ember.
De.Zsidókkal,oroszokkal,amcsikkal jóban vannak,mert ők sem haragszanak rájuk.
Most már mindenki őket szereti és a seggüket nyalja.

látjátok feleim szümtükkel 2013.05.04. 12:58:15

@DArchAngel: "Csak az "elit" szépen annyit tesz el, amennyit nem szégyell."

Tévedni tettszik! Mert nem az elit teszi el, hanem a közösséghez kerül. Mondta ezt Kósa Úr az ATV-ben, amikor arról faggatták, hogy a MVM nyeresége mennyiben más, mint a külföldi tulajdonosú áramszolgáltatók nyeresége? Tettszik ezt érteni?
Én úgy értem, hogy "mi" kommunizálunk, osztán hogy ki lesz a vezérigazgató, meg annak a titkárnője, az már más tészta.

látjátok feleim szümtükkel 2013.05.04. 13:03:27

@lyken:
Már nem kell jönnie semminek, mondta már közállásra pályázó, hogy az illetékes elvtárs megkérdezte, tagja-e egy bizonyos pártnak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.04. 13:11:44

"Hiszen 2010 előtt is volt ilyen, igaz, akkor 70:30 volt a szocik javára, hát istenem, ez most már csak 10:90. "

És az a baj, hogy úgy néz ki, hogy a szociknak is csak ez fáj, nem érdeklik őket se a zemberek.

Vidéki 2013.05.04. 13:25:42

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Finkelstein nem tévesztendő össze Frankensteinnel!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.05.04. 13:38:34

@Vidéki: De Vidéki, azért érzed, ugye, hogy rólad is mindenki úgy gondolja, hogy a hirtv-ből szívod magadba a hülyeséget?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.04. 13:44:38

@Vidéki:
Ez a mondat egy "hivatásos" és mániákus ronwerberező szájából különösen viccesen és "hitelesen" hangzik, ugye tudod :)?

Különben is, nem tudom, mit irigykedtek Ron Weberre, az ő trükkjei legalább olyan undorítóak, viszont sokkal kevésbé hatékonyak, mint Finkelsteiné, úgyhogy tagadhatatlanul a Fidesz választott "jobb" kommunikációs szakértőt magának. Aki az elmúlt évek mérhetetlenül átlátszó és manipulatív kormányzati kommunikációjának megalkotásában részt vett, mindennek előadására meg tudta találni Selmeczi Gabriellát, aki azokat lelkiismeret-furdalás és félrenyelés nélkül tudja visszamondani, és mindezzel még mindig egymillió felett tudja tartani a Fidesz szavazóinak számát, annak a szakmai munkáját egyszerűen el kell ismerni.... még ha a kitörni igyekvő gyomorsavat visszanyelve is.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.04. 13:47:44

@Vidéki:
Ja, és örülök, hogy így megtaláltad a hozzászólásom leglényegesebb elemét, így aztán a többire nyugodtan gondolhatom, hogy a többire "hallgatás-beleegyezés".

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.05.04. 13:51:21

@doggfather:
De igazából az emberek egy részét is csak annyi érdekli, hogy "de legalább most nem a szocik lopnak".

Vidéki 2013.05.04. 14:09:07

@pocakos focista:

Írod: "De Vidéki, azért érzed, ugye, hogy rólad is mindenki úgy gondolja, hogy a hirtv-ből szívod magadba a hülyeséget?"

Nem jól gondolják!

Mi vidékiek rendelkezünk a "józan paraszti ész" adományával ezért képesek vagyunk elválasztani tiszta búzát az ocsútól.

A "Rózsadombi értelmiség" viszont bezárkózott elefánt csont tornyába, onnan hirdeti az ígét.

Teóriáit nem hajlandó alávetni a valóság kontrolljának.

Mindenkinél felsőbbrendűnek képzelik magukat, amit csak az támaszt alá, hogy befolyásos és összetartó klikkeket alkotva egymást tüntetgetik ki és egymást juttatgatják pozícióba.

hot-spot (törölt) 2013.05.04. 14:16:47

@somewhat damaged: Vaj mikor kezdenek ingyen járatokat indítani a Taigetoszra?

kewcheg 2013.05.04. 15:08:05

Nem kell cigit venni.akkó meggebed a trafik.
A másik az, hogy az ilyen pénzen, a mások nyomorából,káros szenvedélyéből élésben nincs áldás.Lehet hogy többmilliót fognak keresni,de kihullik a hajuk, meggebed a szívük,elválnak,a gyerekeik dagadtak és rondák lesznek stb.stb. Isten a tudója.A legpofátlanabb egyékkén amikor orvosok nyertek.Az ilyen orvos nem alkalmas erkölcsileg a hivatására.Ja,egyékkén fidesz szavazó és katoliker is vagyok,mellesleg..:)

zobod 2013.05.04. 15:12:41

Soha nem értettem, minek foglakozik ennyit a kormány az ellenzék vádaskodásaival, a jóindulatnak is lehetne határa. Mikor a fidesz volt ellenzékben, a szociktól ők könnygázt, rendőrterrort, ellenük keresztapákkal szövetkező titkosszolgálatot, koholt vádakat kaptak.

Ironfist 2013.05.04. 15:19:54

@zobod:
" a szociktól ők könnygázt,"

Azt a csőcselék kapta, és sajnos nem eleget. Én közéjük lövettem volna. Mocskos csürhe.

"rendőrterrort,"

Úgy mint?

" ellenük keresztapákkal szövetkező titkosszolgálatot,"

Az, hogy a titkosügynök találkozik egy keresztapával, és igyekszik a bizalmába férkőzni, hogy elkaphassa, az neked, és a többi szektáas gecinek nyilván azt jelenti, hogy szövetkezik ellenetek. Paranoiás fasz.

"koholt vádakat kaptak."

Egyik vád sem volt koholt. A fidesz bűnözőkből áll, és exkomcsikból.

komplikato 2013.05.04. 15:21:09

Ez hihetetlen és van aki bekajálja ezt a sz*rt?

Szóval:
Kubatov lista - Jó lista
Más listáz - Fúj nem szabad!
Pártállás alapján Fideszes haverokat nézni Trafik koncesszió odaítélésénél az Nemzeti Érdek!
Pártállást nézegetni utólag pályázatoknál gonosz hazafiatlan cselekedet.

milyen szép a Vértes, ó 2013.05.04. 15:28:37

@Ironfist:

A könnygázból és a rendőri túlkapásokból jutott azért ártatlanoknak is (még ha undorító hazugság is az, amit a műjobbos népség megpróbál előadni a békés gyűlésezőkről), azért ne keverjük a kettőt. (És a bekattanó rendőrök vegzálásával sincs gond -- már csak a csőcseléket kellene büntetgetni, az valahogy elmaradt.)

A többi nevetséges fideszes mítoszt meg nincs igazán értelme komolyan venni még ennyire sem. ;-)

anyadmajma 2013.05.04. 15:30:45

@Vidéki: Na, asszemm megvan a megoldás! Te kevered a fogalmakat!
Nem vidéki vagy, hanem faszparaszt. Némi különbség van a kettő közt.

zobod 2013.05.04. 15:46:14

@Ironfist: elhiszem bolsi, lövetnél, akasztanál, padlást söpörnél. Demokrata viszont ilyet nem tesz. A tény az, hogy a szocik a fidesz nagygyűlés demonstrálóit verték össze, az is tény, hogy a baloldalért bármire hajlandó maffiózóval szövetkezett a titkosszolgálati vezető káderük. Sajnos a magadfajta prolik meg még tapsikolnak is ennek. Persze erről szól a baloldal, a gátlástalan szerencsevadászok, bűnözök, és igénytelen lumpenek szövetsége a polgárság ellenében.

villamos alóli kacaj 2013.05.04. 15:49:38

A 2/3 meg eszi - issza, imádja!
Mi meg itt ülünk a korpában.

Ironfist 2013.05.04. 16:01:00

@zobod:
"elhiszem bolsi, lövetnél, akasztanál, padlást söpörnél. "

1.- Ha fideszszektahívő vagy, akkor kettőnk közül nem én vagyok a bolsi... És nem én vagyok, aki padlást söpör, hanem kedvenc kommunista pártod, a fidesz.
2.- Bezony, én úgy vagyok a valódi kommunistákkal, mint ahogy ti az úgynevezett kommunistákkal. Lőném, akasztanám őket. Csak a félreértés ott kezdődik, hogy a fideszhívek nem veszik észre, hogy pontosan ők a kommunisták.

"A tény az, hogy a szocik a fidesz nagygyűlés demonstrálóit verték össze, "

Nem. A tény az, hogy a bűnözőket verték össze, akik randalíroztak, szétverték a várost, és rendőrökre támadtak. Bizony a "kommunista" texasban pl az ilyen viselkedést méreginjekcióval, vagy villamosszékkel büntetik, nem még nekik adnak igazat.

"hogy a baloldalért bármire hajlandó maffiózóval szövetkezett a titkosszolgálati vezető káderük."

Hát hallod, te aztán jó fasz vagy. Hallottál már titkosszolgálati műveletről? Nyilván azt hiszed, hogy ez úgy működik, hogy odamegy a maffiózóhoz az ügynök, és azt mondja, én el akarlak kapni, engeded, ugye? De ez olyannyira gáz érv még egy fideszestől is, hogy nem is foglalkozok vele többet.

"Sajnos a magadfajta prolik meg még tapsikolnak is ennek. "

A proli/komcsi/bolsi továbbra is TE vagy. Hiszen te vagy a fideszes...

"Persze erről szól a baloldal,"

Ami továbbra is a Fidesz.

"a gátlástalan szerencsevadászok, bűnözök, és igénytelen lumpenek szövetsége a polgárság ellenében."

A polgárságba én tartozom például, meg az a többtízezer kifosztott trafikos. A maffia pedig ti vagytok. Jellemző ez a gusztustalan módszer a patkány fajtádra... Kifosztani a népet, undorító dolgokat tenni, és pont ezzel megvádolni az ellenségeit - mert igen, én a fidesz ellensége vagyok a szemetekben, nem ám ellenfele...

Undorító vagy... vagy a hazaárulásod ilyen mértéktelen, vagy az ostobaságod - de mindenképpen undorító...

béla a görög (törölt) 2013.05.04. 16:01:07

Kósa megtudja még különböztetni a balkezét a jobbtól? Lassan nyálazni fognak az elhülyüléstől.

Elkezdtem kérdezgetni a helyeket ahová cigarettát vettem eddig... Egy se nyert. Nahát.
Aztán majd kisebb forgalom, kevesebb ember ugye...

hazug fidesznyik (törölt) 2013.05.04. 16:05:23

@Vidéki: Szerintem, te nem vidéki vagy, hanem gumicsizmás paréj. Az oviban az ökör volt a jeled, az üstház meg a járókád. Nem értem, hogy miért nem válaszolsz a kérdésre, hogy ugye a hörrtévéből szívod fel magad szarral? Feltételezem, hogy a családfád mindkét ágon ugyanaz.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.05.04. 16:08:56

@zobod: Mi van, váltottál "vidéki" elvtárs?

Sir Bates dö Hól 2013.05.04. 16:10:34

@Vidéki: Kedves Vidéki!
Te nem a "józan paraszti ésszel" rendelkezel, hanem a birkával, mely mögé kupororszd minden este.
Genetikai állományotok javítását, melyre a családon belüli házasságok káros következményeire utaltam, én ugyan nem így gondoltam, de lelked rajta. Ha már más nem áll meg..viszont akkor inkább egy kecske beszerzését javallom. Ott azért mégis van esély agy faunra.

Netuddki. 2013.05.04. 16:11:36

"Ha a multiktól a pénz egy része akár a baloldaliakhoz kerül, annak én örülök: nemzeti szempontból nincs különbség bal- és jobboldali trafikos között."

Bal meg jobb oldali trafikos??? Hol a tökömben élnek ezek a balfaszok? Nem ez a probléma! A probléma az, hogy a jelenleg hatalmi pozícióban lévők családtagjai, haverjai nyerték el a zsírosabb helyeken lévő koncessziókat. Igen, ott is ahol voltak akik vállalkozásként, a saját boltjukban, évek óta ebből éltek. Maszoposok IS nyertek? Qrva jó terelés, csak nem ez a lényeg...

Bretschneider detektív 2013.05.04. 16:15:56

Családbarát

Beszélik, megszület-
nem sem volt túl nehéz,
szép kicsi fejemhez
nincs se haj, nincs se ész.
Szégyellje Ön magát,
ha van hozzá tükre!
Rokonnak születtem
az egészségügybe.

Eb fél, kutya fél,
míg az ipam-napam él!

A falon egy post-it
(színe irígy-sárga):
Fogadd el a posztot,
vagy lelöklek a sárba!
– ezt üzeni. – Annak
új világ van mától,
aki nem ijed meg
saját ágyékától.

Eb fél, kutya fél,
míg az ipam-napam él!

Kiválasztott lettem,
s Önmaga is közte,
az Ő téves terve
nem szállhat a füstbe.
A gerincem görbe,
könnyű a szopatás,
térdem elkoptatom,
én, a hű szobatárs.

Eb fél, kutya fél,
míg az ipam-napam él!

Szóltam a havernak,
lenne itt pár falat,
ami az asztalunk
alattról megmaradt.
Szólt hát a cimbinek,
ne maradjon ő se,
hozzon még egy embert,
van pár ismerőse.

Eb fél, kutya fél,
míg az ipam-napam él!

Ne hidd, hogy étvágyam
valaha alábbhagy,
nem lennék úgy más, mint
utolsó családtag.
Mert az Ő bonmot-ja
síromig elkísér:
„Kinek nincs senkije,
az biz´ annyit is ér!”

Eb fél, kutya fél,
míg az ipam-napam él!

zobod 2013.05.04. 16:21:02

@Ironfist: én azt nem kétlem, hogy az általam sorolt tényekre érvek hiányában csak ezt a semmitmondó hazug bullshitet tudod hozni, nem lep meg. Nincs is ezzel semmi gond, ez a te véleményed, ami persze nem egy nagy érték mert olyan mint a segglyuk, mindenkinek van. Még neked is... a gond az a gyilkos, igazi proli gyülőlet, ami minden reakciódból árad. Kétségem nincsen, hogy te tényleg megölnél akár engem, akár más polgárembert, ha módod lenne rá, és még büszkén hirdeted is. Ahogy '19-ben, meg '44-ben, meg az ötvenes években tették szellemi elődeid. Ne érts félre, nem megvetlek, csak sajnállak, és szánlak hogy ennyi vagy. Te kis vasököl, aki már nagyon szeretne sújtani, ugye.

Jhonnyq 2013.05.04. 16:22:51

@Vidéki: Egyszerűen csak szégyeld magad...
1.Szégyeld magad a magyar emberek,a fidesz felsővezetéshez nem tartozó része elött(Ők a többség segítek)
2.Szégyeld magad a családod elött,hogy azzal keresed a pénzt,hogy mások hazugságait véded...
3.Legfőképp pedig saját magad elött szégyeld magad mert segghülye,ostoba és tudatlan vagy...
Az egyre szűkölő kissebbség tagja
(most is segítek a fidesz az)

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:30:37

@komplikato:

Te is listázva vagy Patai Zolika!!!!

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:35:27

@Ironfist:

A Fidesz nem baloldali, hanem nemzeti konzervatív jobboldali párt!!! Köcsög!!

komplikato 2013.05.04. 16:36:22

@Balibgeczyk: Nyilván számítógépkocka létemre azért van olyan nick nevem amihez 20 másodperc alatt köthető a valódi nevem és telefonszámom, mert túl hülye vagyok hozzá, hogy elrejtsem az identitásomat ...
Vagy B verzió pont LESZ*ROM?
Szerinted nem tudnék feljönni ide 3 tucat kamu levél címmel regisztrált kamu nickel, 3 tucat különböző IP-ről?
Ez a kamu profilos hányást meghagyom a Fidesz-KDNP fizetett rolljainak. Jókat szoktunk röhögni a kamu FB profiljaikon ...

komplikato 2013.05.04. 16:39:01

@Balibgeczyk: Egy francot kő kommunista, a politikai iránytű alapján is az, nem csak úgy bemondásra. Mondjuk ahány "jó elvtárs" van náluk az átkosból nem is csodálom. Meg ugye megbízható jó elvtársak gyerekei alapították.

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:40:57

@komplikato:

Azt azért ne felejtsétek el hogy mekkora egy pusztulat országot kapott a jelenlegi Kormány 2010-ben az államadósággal és mindennel együtt. Nem igazán becsületes dolog ekézni a Fidesz kormányt. Az IMF hiteleket valahogyan vissza kell fizetnükn!!

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:46:11

mno.hu/belfold/selmeczi-ha-mesterhazyekon-mulna-nyugdij-sem-lenne-1158803

Annyira azért mégse hülye....gondolom Lendvai Ildikéről nem lesz Vastagbör cikk :DD

Mérges 1234 2013.05.04. 16:48:15

@Balibgeczyk:

Ne hát..... :D :D :D

Remélem előbb útóbb téged is seggbe durant, a nemzeti maffia kormány, akkor bezzeg tagadni fogod, hogy éjjel nappa szoptad a vezér faszát, csakhát rászáradt már a szádra, ezt már le nem mosod....

Ironfist 2013.05.04. 16:50:26

@zobod:
"Kétségem nincsen, hogy te tényleg megölnél akár engem, akár más polgárembert"

Ez a mondatod azt feltételezi, hogy te polgárember vagy. Tévedsz, te egy mocskos kommunista vagy.

Jhonnyq 2013.05.04. 16:55:13

@Balibgeczyk: Azt se felejtsd el,hogy 150 évre megszálltak a Törökök!!!!
Hogy a büdös picsába jön ide,hogy mit és hogyan vettek át 2010-ben te nagyon egyszerű???
Nem igazán becsületes pedig a fideszt egy mondatban említeni a becsületes szóval....
Te faszkalap te....

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:56:01

@zobod:

Ezek ilyenek...a dédfater tuti Kun (kohn) béla fan volt 19'-ben

Most meg ezek komcsizzák, próbálják lejáratni a Nemzeti Oldalt. Szánalom. De nem igazán sikerül nekikk :D

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 16:57:40

@Jhonnyq:
Akkor nem létezett IMF meg globáltőke, meg uzsorakamat és ehhez hasonlók!!

Nem engedjük vissza a libást, meg a szocikat hatalomba hiába vergödtök folyton a "Milla" tüntetésén.

Ironfist 2013.05.04. 17:02:43

Na, pár dolog a fröcsögő, magukat demokratának, és polgárnak hazudó, valójában kőkemény kommunista/populista, és bőszen zsidózó fidesz-szektáról:

1.-
hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Finkelstein

2.-
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=35055

Gyengébbek kedvéért: Itt azt ecsetelik, hogy a Likud testvérpártjaként mennyire nagy partnerei Izraelnek.

3.-
Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, moszkvai nagykövet
Pozsgay Imre - MSZMP KB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

anyadmajma 2013.05.04. 17:12:48

@Balibgeczyk: micsoda, te díszfasz? ezt még ők sem tagadják, mert ezt nem lehet.
Büdösmocskosnácibolsi vagy, egy férges tályog a magyar társadalom testén, amit ki kéne vágni és égetni a picsába, te nyomorult gyökér.
A viktorkád faszát szopva a bő nyálad cuppogásától nem hallasz semmit, amit a vezíred lök a szádba.

Jhonnyq 2013.05.04. 17:13:48

Válasz erre
Balibgeczyk

"Nem engedjük vissza a libást, meg a szocikat hatalomba hiába vergödtök folyton a "Milla" tüntetésén"

Azt te csak képzeled,hogy te mint a Fideszpárti kissebbség tagja majd megmondod kit ès hova engedhetsz...
Élvezd még ezt a kevesebb mint egy évet...Hallod már ahogy ketyeg az óra?

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:14:06

@anyadmajma:

Így beszél egy igazi demokrata! :)) Hajrá Dopeman altenativ közt elnök!! :D

anyadmajma 2013.05.04. 17:14:14

@Balibgeczyk: amúgy meg a ferdítés az volt, amikor anyádnak a kórházba azt mondták, hogy ne verjen agyon a bölcsővel, mert még akármi is lehet belőled.
Azt pont egy senki nulla lettél, te hazaáruló fattyú.

sárkányfő 2013.05.04. 17:16:09

@Balibgeczyk:
ne röhögtesd ki magad a fidesz egy álnemzeti bolsevik maffia.
te pedig fideszes vagy nem magyar.

zobod 2013.05.04. 17:20:34

@Ironfist: értem, tehát büszkén hirdeted, hogy simán megölnél, kis komcsi pribék. Ezért jók ezek a blogok, hogy kicsit is bizonytalan szavazó szembesülhessen vele, miféle lumpenproli polgárgyűlölő söpredékkel vállal közösséget, ha bedől az mszp propagandának.

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:21:59

@zobod:
Egyetértek! Hajrá Fidesz-KDNP !

sárkányfő 2013.05.04. 17:24:31

@kewcheg:
lenne hozzád egy őszinte kérdésem, hátha csoda történik és őszinte válasz kapok.

ha te magad is látod a valóságot (ebben az ügyben), hogy a fidesz lenyúlt egy iparágat a magyaroktól, ami minden létező szempontból (morális, jogi, nemzeti) nézve egy gátlástalan magyarellenes aljas rablás, ami végérvényes bizonyíték a fidesz maffiapárti mivoltára, akkor hogy hogy még fideszesnek vallod magad?
komolyan érdekel, milyen belső logika, hit, érdek vagy bármi dolgozik benned? mi motivál, hogy továbbra is egy általad is rablópártnak vélt banda hívének tartod magad? ráadásul katolikusnak is vallod magad, nyilván hallottál már a "ne lopj"-ról.

ja és kérlek sablon agitprop hülyeséget ne is válaszolj, semmi értelme, az úgyis azonnal lebukós, én tényleg őszintén érdeklődöm, csak igaz válasznak van értelme.

anyadmajma 2013.05.04. 17:25:13

@zobod: @Balibgeczyk: boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.
Bevallom, valahol egy kicsit irigykedek, ennyire kevés IQ-val tuti boldog emberek vagytok.
De nem, mégsem. Ennyi IQ-val anyátok is megbasszátok minden este, ezt azért én már nem szeretném.

sárkányfő 2013.05.04. 17:31:10

@Balibgeczyk:
Te komolyan gazdasági adatokkal akarsz érvelni? A biztos bukás terepére lavírozod magad? Hány adatot mondjak neked, ami totális lebőgés Orbánnak? Mit szeretnél, GDP-növekedést/csökkentést, beruházási rátát, reálbért, reáladósságot? Esetleg születésszámot, emigrációt, jogbiztonságot/bizonytalanságot?
Ugye tudod hogy a viszonylag alacson hiány az elmaradt beruházások miatt megmaradó állami önrész miatt lett ennyi? Vagy ezt nem írta meg a legnagyobb agymosó pártlap amivel szégyenszemre hülyíted magad? te még azt sem tudod, hogy az mno a fideszmaffia népszavája? hát nincs benned semmi önbecsülés, hogy önként olvasod a fidesz agymosógépét? ugye hír tv-t is nézel?

zsoltix 2013.05.04. 17:32:58

Ne ítéljünk elhamarkodottan, a Szegedi Picsaember állásfoglalását még nem ismerjük trafikügyben.

Jhonnyq 2013.05.04. 17:33:11

@Balibgeczyk: Az a legborzasztóbb bennetek,hogy annyit hazudtok nekünk,hogy végül ti elhiszitek amit mondtok...

Hiába Linkelsz ide megrendelésre készített közvéleménykutatást ti vagytok a kissebbség ha tetszik ha nem...
Jövőre pedig véget ér a szindarabotok...

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:33:40

@sárkányfő:
Azt mond meg inkább hogy az EU miért nem rinyált Fletóék alatt amikor közel 10%-os hiány volt. MIÉRT NEM?
Most meg megint sipítoznak, holott 1,9-es a hiányunk!
SZEMÉT BANDA!

anyadmajma 2013.05.04. 17:33:58

@Balibgeczyk: miből gondolod, hogy vagyok olyan hülye, mint te, és megnyitom a szar linkjeidet?
Hozzád képest a faék egy bonyolult szerkezet.

zobod 2013.05.04. 17:34:20

@anyadmajma: micsoda egy tahó bugris söpredék vagy. Kár volt kivakarni a kanálisból, proli. Nem tudod megbecsülni.

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.05.04. 17:34:34

@Balibgeczyk: Személyesen Dr. orbánviktorhoz van szerencsém?

Örvendek!

anyadmajma 2013.05.04. 17:37:01

@Balibgeczyk: az igaz, hogy már rég picsán kellett volna rúgni az országot, de most is azért rinyálnak, mert nem lesz meg az 1.9, bármit is hazudtok. Tudod, a disznó 14et ellik.
És ez az egy mutatószám 3 éven át tartása romba és nyomorba döntötte az egész országot, kivéve ezeket a bolsifidesz tolvajokat, akik szétlopták az ország pénzét. 3 év alatt többszörösét, mint a gyurcsányék 8 év alatt.

anyadmajma 2013.05.04. 17:38:21

@zobod: a kanálisból anyád vakarta ki apád spermáját, oszt úgy kente magába, pedig szóltak neki, hogy ne tegye, mert te leszel belőle.

anyadmajma 2013.05.04. 17:38:50

@Balibgeczyk: Legalább tudom miért kell utálnod, kisköcsög.

Ironfist 2013.05.04. 17:39:07

@zobod:
"értem, tehát büszkén hirdeted, hogy simán megölnél, kis komcsi pribék. Ezért jók ezek a blogok, hogy kicsit is bizonytalan szavazó szembesülhessen vele, miféle lumpenproli polgárgyűlölő söpredékkel vállal közösséget, ha bedől az mszp propagandának."

Úgy látszik mégsem érted. TE vagy a komcsi pribék. TE vagy a kommunista. TE vagy a bolsi. ÉN pedig gyűlölöm a hozzád hasonló hazaárulókat. Az mszp pedig ugyanaz mint a fidesz, persze ezt TE és a többi, kétbites gondolkodású (aki nem fidesz az = mszp) úgysem fogja felfogni soha.

Tőmondatokban, hátha így felfogod:
A FIDESZ KOMMUNISTA.
TE FIDESZES VAGY.
TE KOMMUNISTA VAGY.
Kapisgálod már, komcsikám?

sárkányfő 2013.05.04. 17:39:39

@Balibgeczyk:
Akarsz értelmesen beszélgetni vagy sem? Ne az EU-val törődj, hanem velünk magyarokkal. Feltettem pár kérdést, akarsz azokkal érdemben foglalkozni, vagy csak a hisztit nyomod?

Apropó:
"történelmi sokk a lakáspiacon"

www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/ujabb_tortenelmi_sokk_a_lakaspiacon_hihetetlen_szamok_erkeztek.183402.html

"2013 első negyedévében mindösszesen 1123 új lakás használatba vételét regisztrálta a Központi Statisztikai Hivatala (KSH). 54 százalékkal (!) kevesebbet, mint egy évvel korábban. Elemzők, piaci szakértők tucatjai kapnak a szívükhöz, amikor meglátják a legfrissebb számokat. Cél a nulla? "

"A KSH adatai szerint Nógrádban összesen 4 lakásra adtak ki építési engedélyt 2013 első három hónapja alatt."

Ironfist 2013.05.04. 17:41:25

@Jhonnyq:
"Jövőre pedig véget ér a szindarabotok..."

Sajnos még nem teljesen. Ne feledd, kilenc évre belebetonozták a saját embereiket mindenhová. Ezek aztán ott vetnek gáncsot bárkinek, aki nem egyenlő a fidesszel, ahol csak tudnak. Így aztán a sok ilyen gyökér, aki tapsikol a narancskomcsiknak, megint vissza fogja hívni őket négy év után. Amikor is aztán pont lejár a kilenc évük, és megint a saját embereiket betonozzák be. Jól ki van ez találva, mi?

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:42:10

@sárkányfő:

Miért ne az EU-val törödjek? gyurcsányéknál mindenféle szemétséget elnéztek, most meg állandóan baszogatnak minket!
Mi ez ha nem kettős mérce?!
Az akkori magas hiány miért nem zavarta őket? És az 53-82%-ra menő adósság? És a munkanélküliség megduplázodása? És a szemkilövetés?

Ezek ellen miért nem szolalt fel az EU?
Ne terelj!

anyadmajma 2013.05.04. 17:43:10

@sárkányfő: Minek ide drága kecót építeni? olyan olcsó a rezsi, hogy az utcát is gázzal fűtjük, akkor meg lehet itt szép mélymagyar jurtába is lakni.
Esetleg hozunk egy törvényt, hogy egész évben megfelelő lesz az időjárás a jurtában lakáshoz. Ez is egy járható út.

Ironfist 2013.05.04. 17:45:13

@zobod:
:D Te tényleg képtelen vagy felfogni, hogy a proli, kommunista bolsi itt nem az, aki a fidesz faszságait szidja, hanem pont ellenkezőleg, az a komcsi, aki a fideasz komcsi húzásainak tapsikol, PÉLDÁUL TE VAGY A KOMCSI? :D
Nehéz felfogni? :D

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.05.04. 17:45:23

@Ironfist: Ahogy be lettek betonozva, úgy ki is lehet páros lábbal rugdosni őket. A kis cigány a börtönből úgysem tudja megvédeni őket.

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:50:10

Pezsgőparti lesz szerintem jővő áprilisban... :P

anyadmajma 2013.05.04. 17:50:19

@zobod: És ismét hazudsz, bolsikomcsi!
Én nem vagyok proli, hanem paraszt vagyok. Sőt földem is van, tehát te szépen ezek után leszel szíves Kulák úrnak szólítani engem.:) Cserébe én meg kula úrnak foglak hívni.:)

anyadmajma 2013.05.04. 17:51:11

@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: az a jó ha be vannak betonozva, már csak a Dunába kéne dobni őket a betoncsizmában....

sárkányfő 2013.05.04. 17:52:07

@Balibgeczyk:
Neked fontosabb az EU véleménye, mint hogy mi magyarok hogy élünk? Térj már észhez, ember. Nem mellesleg 2004 óta, azaz a belépés óta folyamatosan túlzott-deficit eljárás alatt vagyunk, tehát szó sincs arról, hogy Gyurcsánynak bármit is elnéztek volna. Ha ez EU netán igazságtalan volna (és, mit csinálnak? jönnek az EU-tankok, vagy mi?), akkor már jobb az élet Magyarországon? Akkor több lakás épült 4-nél idén eddig Nógrádban? Vagy akkor már nem nyúlta le a maffidesz a dohánybizniszt a magyaroktól?

Elmondom mit csináltak veled, bár nem fogod megérteni: A Fidesz rég feladta a racionális politikát, mert belátta, hogy ezen a terepen vesztésre van ítélve. Áttért az állandó hisztériakeltő érzelmi politizálásra. Híveit örök lázban tartja állandó ellenség-képek felfestésével. Valahányszor a fidesznek valami rossz, lenne, így van kire/mire mutogatni. Dedós módszer, primkó agymosás, de sajnos nyilvánvalóan működik. Számold meg te saját magad, mennyi felkiáltójel van a te saját kommentjeidben. Nézz szembe magaddal a tükörben, és válaszolj magadnak a kérdésre: mennyire vagy érzelmileg felhúzva? Kérdezd meg magadtól, miután elolvastad a fidesz valamelyik agymosós újságjának szanaszét manipuláló hazug cikkét, hogy vajon felháborodást érzel-e? Vajon dobtak-e neked egy ellenséget megint, akit utálnod kell? vajon objektív elemzést olvastál, vagy egy olcsó hergelést?
És ha képes vagy ezekkel őszintén szembenézni, esetleg azt is kérdezd meg magadtól, hogy szeretnél-e egy dróton rángatott báb lenni, egy olcsó manipulációk és hamis, kreált ellenségképek által palira vett, széthülyített báb lenni, vagy ennél többre tartod magad?

ördöngös pepecselés 2013.05.04. 17:55:13

@sárkányfő:

SÜKET DUMA!

mellesleg a portik-laborc ügy eléggé kivágta most a biztositékot, ország-világ csak erröl beszél, nem is mer a ballib média erröl cikkezni, megértem öket :)

Sir Bates dö Hól 2013.05.04. 17:55:52

@zobod: @Balibgeczyk: Elnézést a picit OFF-ért.
Nem tudnátok szerezni egy videót az eligazításról a pártirodán. Én nagyon szeretném látni azt a brainstorming-ot, mely ilyenkor ott folyik!
Szórakoztató lenne itt nekünk, meg titeket is azonnal tudnánk értékelni, hogy ki hogyan telhesíti az elvárást.
Előre is köszönöm.
ON

P.s.: Ne törődjetek azzal, hogy bér-trollnak hívnak titeket. Én is tudom, most nincs felvétel a szarevőknél. Semminél meg ez is jobb. Legalább dolgoztok, nem ingyenélők vagytok! Gyerek otthon legalább ezért felnézhet rátok.

Jhonnyq 2013.05.04. 17:56:18

@Balibgeczyk:
"Nagy zakó lesz jövőre megint! :D"

Emlékszel mit írtam?
"annyit hazudtok nekünk,hogy végül ti elhiszitek amit mondtok..."

zobod 2013.05.04. 17:56:31

@Ironfist: te szerencsétlen, a fidesz nem kommunista. Sőt, attól sem lesz kommunista, ha te, vagy más ostoba proli ezt állítja. Az viszont igaz, hogy te egy nyomorult kis gyűlölködő vagy, mert te vagy, aki már sokadjára írod le, hogy mennyire gyűlölsz engem, meg úgy általában a polgárokat, és mennyire szívesen vernél, ölnél meg mindenkit aki nem olyan mint te. Ez meg igazi gyilkos bolsevik hozzáállás. Vasököl, mi? Még hogy te polgár...

Amadeus62 2013.05.04. 17:58:18

@Balibgeczyk:
" portik-laborc ügy eléggé kivágta most a biztositékot, ország-világ csak erröl beszél, "

Tudod narancsköcsög, a kutyát nem érdekli! Érted?! A kutya nem foglalkozik velük, csak az mno, rémhírtv, lánchídrádió, bayerzsoltos kör, ezeken kívül mindenki szarik rá! És ez pedig nem az ország-világ te fasz!

anyadmajma 2013.05.04. 18:00:55

@zobod: Attól, hogy komcsikkal van tele a vezérkar, bolsevik módszerekkel dolgozik, még valóban nem lesz komcsi a fidesz. De akkor mitől lett bolsináci párt? attól, hogy ti vagytok a szimpatizánsai?

Amadeus62 2013.05.04. 18:01:27

@zobod:

Hát akkor mi, polgári a fidesz?! Kommunista, ez van, be kell látni. Kommunista szólamok, kommunista cselekedetek, kommunista szavazótábor, kommunista párttagok.

Jhonnyq 2013.05.04. 18:01:59

"mellesleg a portik-laborc ügy eléggé kivágta most a biztositékot, ország-világ csak erröl beszél, nem is mer a ballib média erröl cikkezni, megértem öket :)"

"annyit hazudtok nekünk,hogy végül ti elhiszitek amit mondtok..."

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.05.04. 18:04:16

@Balibgeczyk: "Álom álom édes álom,"

Nem álom ez te kis szarjankó! Tényleg ülni fog orbán, méghozzá hazaárulásért!
Aztán a sok kis seggnyaló (mint pl. te is) mehettek kiszabadítani. Na akkor fogtok kapni a pofátokra!!!

sárkányfő 2013.05.04. 18:05:01

@Balibgeczyk: gondoltam hogy kár hozzád értelmesen beszélni. én megpróbáltam. még csak a látszat szintjén sem próbáltál éremben reagálni. sőt, pont engem igazoltál azzal, hogy az értelmes kérdésre pont egy olyan aktuális gumicsontot dobtál be amivel etetnek téged, amiről írtam oly hosszan.
ezek után magadra vess, hogy lehülyéznek. sajnálom hogy nincs önbecsülésed.

röhögő 2013.05.04. 18:18:08

@Balibgeczyk: Teljesen felesleges venned a "fáratdságot" és itt vergődni, már csak röhögünk rajtad. :-))

röhögő 2013.05.04. 18:20:08

"Az volt a céljuk, hogy igazságosabban osszák szét a dohányértékesítésből származó profitot, hogy az multinacionális áruházláncok helyett magyar vállalkozásokhoz kerüljön. (...) Nemzeti szempontból az a lényeges, hogy nemzetközi cégek helyett magyaroké legyen a profit nagy része. Ha a multiktól a pénz egy része akár a baloldaliakhoz kerül, annak én örülök: nemzeti szempontból nincs különbség bal- és jobboldali trafikos között."

-Szép üzenet a miniszterelnöktől a külföldi befektetőknek. Eszénél van ez?

röhögő 2013.05.04. 18:26:00

@Balibgeczyk: " Balibgeczyk 2013.05.04. 17:15:05
@Jhonnyq:

mno.hu/belfold/hatalmas-a-fidesz-elonye-sehol-sincs-az-mszp-1158061

Na viszlát köcsögök!! "

- Már negyed hatkor azt ígérted hogy elhúzol, felesleges venned a további "faratdságot".

röhögő 2013.05.04. 18:27:54

@Balibgeczyk: Zsidózás nélkül nem bírtad ki?

zobod 2013.05.04. 18:30:53

@anyadmajma: na jó, figyelj ide. Ha elképzelsz egy mesevilágot, amit megteremtő alapgondolat hogy a fidesz egymaga az nsdap, szkp, mdp és ebből vezetsz le mindent, akkor ne csodálkozz ha hülyének néznek, és úgy kezelnek. Értem én, ez egy blog, szerencsére a gazdája van annyira nagyvonalú hogy nem faszkodik hsz-eken, így aztán nagyszerű belemenések, príma kis gyűlölködések terepe. De ezeket a köröket megfutottuk, amíg pedig a "kommunista párt a fidesz" című kis mesevilágából nem lépsz tovább, addig nem tudom, miért venne bárki komolyan még akár kérdés szintjén is.

gnme 2013.05.04. 18:35:03

mikortól elvették a gyógyszert a cukorbetegektől

..onnastól nekik minden egyes órahosszájuk büntető törvénykönyvbe ütközik

ostoba, bukottemberek szőkehajú vergődése

khm .. majd be lesz nyújtva a számla

komplikato 2013.05.04. 18:56:10

@Balibgeczyk: Nem érzed magadat égőnek amikor ilyen gagyi kormánypropaganda poszterrel akarsz elérni valamit? Megint megkérdezem, a 2013-ra áttolt önkormányzati adóssággal (2680 milliárd) a 2012-es költségvetésben mennyi lett volna a deficit 2% helyett? 6%? 7%?

2013.05.04. 19:00:38

@Ironfist:

S akkor a többi, aki meg nem a fityisz, az meg mi a szent sz@r, ugyan mondd már meg ... Te ideológiailag tökéletesen felvilágosult, és a történelmet kiválóan ismerő ... Azok vajon kinek is a pereputtya? Vajon az a szarrágó, nyomorék fityisz vonulgatott-e fel-alá talpig vörösben tegnapelőtt vagy inkább az egyéb pártpreferenciájú szarrágó nyomorékok? No persze azok sem azért, hogy a rohadék, népnyúzó, eladósító és megszorító kapitalistákat riogassák innen, véletlenül sem, az persze már evidens ... Facnak kell itt neked is a különbséget tenni, boruljatok inkább össze a haveroddal, oszt' igyátok le magatokat sörrel ... te "Munkásököl ..." :)))

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.05.04. 19:01:33

@komplikato: Teljesen felesleges a kismajomnak érvekkel előjönni! Neki ezt kell mondania! Máskülönben röpül!
Azon röhögök, másodperceken belül hozza a klf. idézeteket az MNO-ból:))
Naprakész a kishülye:))

2013.05.04. 19:01:45

Azaz inkább tegnapelőtt-előtt-előtt, mielőtt még azt hinné bárki, hogy kiestem az időből ... :)

komplikato 2013.05.04. 19:30:02

A Portik ügy meg ahogy figyelem a lőtéri kutyát nem érdekli.
Engem érdekelne. Pl. milyen kompromittáló adatokat adhatott volna a Portik a Fidesz arcokról? :)
Hiszen ugye ők fedhetetlent, erkölcsös, sosem hazudó emberek ... :D
Vagy az, hogy ha Portik "olaj ügyekkel összefüggésbe hozható", akkor Pintér keresztaput minek nevezzük?

Amadeus62 2013.05.04. 19:37:29

@komplikato:

Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem érdeklik??!!

Hát nem megmondta Balibgeci, hogy ország-világ csak erről beszél? Kétségbe mered vonni az állításait?!

" Balibgeczyk 2013.05.04. 17:55:13
@sárkányfő:

SÜKET DUMA!

mellesleg a portik-laborc ügy eléggé kivágta most a biztositékot, ország-világ csak erröl beszél, nem is mer a ballib média erröl cikkezni, megértem öket :)
"

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.05.04. 19:58:38

@Vidéki: na megjött a felmentő sereg...
de miért pont a leghülyébbet küldték?

DezInf 2013.05.04. 20:03:51

@Vidéki:

Vidéki,most megsértettél nyolcmillió magyar állampolgárt.
Akkor tájékoztatásul, nem minden vidéki paraszt,de Vidéki egy fideszparaszt!
Érted, vagy rajzoljam le neked ,a kicsit együgyünek?

kewcheg 2013.05.04. 20:15:09

@sárkányfő: és szerinted ki lenne jobb? Itt legalább van néhány!!! olyan arc,akire fel tudok nézni.A többi oldalon tudsz mondani ilyen nevet? Mindez nem befolyásolja azt,hogy sokszor hányjak attól,ami történik...

Orbán Diktor (törölt) 2013.05.04. 20:22:13

@Balibgeczyk: "Miért ne az EU-val törödjek? gyurcsányéknál mindenféle szemétséget elnéztek, most meg állandóan baszogatnak minket!"

Milyen szemétséget, te buzi? Különben nem mindegy az neked? A szockók nem harcoltak az EU ellen. Ők nem árulták el Szent István királyunkat, aki ezer évvel ezelőtt helyet csinált nekünk Európában, és királyi koronát kapott a pápától. Ez a mi utunk, nem az, amit a turulszaros vezíred akar követni, Kínába. Hazaáruló banda vagytok, Európa ellenes büdös nemzeti kommunisták. Ha István király visszajönne, minimum ólmot öntene a cigányhitler fülébe, a sok turulos buzit meg mind karóba húzatná hazaárulásért. Szent István király hibát követett el, amikor nem irtotta ki az összes primitív koppány-féle lázadót.
Azt még elárulom neked, te szerencsétlen Orbán-bolsevik, aki egy cigó seggét nyalja, hogy ha Bajnai nyer, az EU mindent meg fog engedni nekik, amit az elmebeteg vezírednek nem. Majd figyeld meg! Majd ettől fog a guta megütni.
Ja, ma már elküldött valaki a kurva anyádba, vagy kezdjem én?

P.Freddy 2013.05.04. 21:01:43

@Balibgeczyk:

"...mellesleg a portik-laborc ügy eléggé kivágta most a biztositékot, ország-világ csak erröl beszél..."

Ja, ezt teljesen telibetalálta Gyurcsány azzal, hogy:

"Emlékeztetett arra, hogy a Laborc-Portik-üggyel kapcsolatban a kormánypárti politikusok azt mondják, ők soha nem találkoznának bűnözőkkel. "Őszintén szólva nem tudom, hogy akkor hogyan tartanak frakcióülést"

Ez mekkora...:))))))))))))))) MAFFIADESZ bzmeg, ekkora ÖNTÖKÖN-GÓL:)

Hát Lázár János úr, hogy vagyunk a DOHÁNYKERESKEDŐ HAVER gépén írt törvénnyel?

És tényleg, mi a helyzet olajoséknál? Belügyminiszter úr?

2013.05.04. 21:04:07

@Orbán Diktor:

Ugyan már, te dánielpéterszerűség, (hacsak épp nem ő vagy, mert a stílus nagyon hajaz), már megint, miért szidod a legjobb barátaidat ... Valóban, a hazaárulás magasiskolái ők, csakhogy éppen NEM ÚGY, ahogy te azt gondolod ... Szerintem inkább borulj te is össze vele, mint a Vasököol olvtársnak javallottam volt, mert csak ugyanolyan aljadék a "ballibgeczyk is, mint amilyen te vagy ...

Egyet jegyeztél te csak meg jól, úgy tűnik, az egész "jobbos" retorikából, amit úgylátszik, imád az összes ballibbant visszaszórni a gyűlöltjeire, a "hazaárulózást" ... Amit azért fröcsögtök már ti is, évek óta, teli szájjal, hogy elkoptassátok, és lejárassátok még ezt a szót is.

Pedig az CSAK Magyarország kiárusítóira, feldarabolóira, lefegyverzőire, megalázóira, meggyengítőire, és kirablóira vonatkozik, már akár István óta is, és te max. versenyezhetsz "Ballibgeczyk"-kel, hogy vajon melyikőtök aljas és ocsmány pártja csinálja jobban ... Az utóbbi 100 év épphogy NEM a ballibet mutatja NEM hazaárulóknak :)))

Cigányhitler, az orbány szerintem is az, valóban, de ne gyere olyanokkal ővele szemben, mint "ellenpéldával", akik megint csak abban vetélkednek, ki védelmezi, pénzeli, szaporítja és uszítja fel jobban az ő csodálatos fajtáját, mert aki ezek segítségével üldözteti a magyarságot, (akár csupáncsak a nyílt terror helyett) annál nagyobb hazaáruló momentán tán nem is létezik.

Inkább örülnétek az ország első cigány miniszterelnökének, di dicső vörösök ... Fikarcnyival sem kisebb gazember ő, mint bárki más az elmúlt 23 évből.

2013.05.04. 21:04:40

... De nem is sokkal nagyobb :)))

Ironfist 2013.05.04. 21:08:39

@zobod:
"te szerencsétlen, a fidesz nem kommunista. "

Cáfold! A programja kommunista, a retorikája kommunista, a tagjai kommunisták. Akkor mitől nem kommunista a párt?

"Sőt, attól sem lesz kommunista, ha te, vagy más ostoba proli ezt állítja."

Mindig felvidít, ha egy fieszes szektatag hív mást ostobának. :D És valóban nem attól lesz kommunista, hogy én annak hívom, pont fordítva. Azért hívom annak, mert az.

"Az viszont igaz, hogy te egy nyomorult kis gyűlölködő vagy, mert te vagy, aki már sokadjára írod le, hogy mennyire gyűlölsz engem,"

Téged, és más kommunista hazaárulókat valóban.

"meg úgy általában a polgárokat,"

Ilyet viszont nem írtam, szóval hazudsz. Tipikus fidesznyik viselkedés. Hazudsz, terelsz, és féligazságokkal operálsz. Gusztustalan vagy.

"és mennyire szívesen vernél, ölnél meg mindenkit aki nem olyan mint te. "

Ez megintcsak hazugság, nem azzal tennék ilyet, aki nem olyan, mint én, hanem aki a maga hasznára tönkreteszi az országot - vagyis csak azt, aki olyan, mint te.

"Ez meg igazi gyilkos bolsevik hozzáállás."

Nem az, hogy inkább pusztuljon az ország, csak ne azoknak legyen jó, akik nem fideszesek? Eddig azt hittem pedig...

"Vasököl, mi?"

Sokadik vagy, aki olyan gyökér, és sekélyes, hogy név alapján ítél. Nem baj, magadról állítasz ki (újabb) szegénységi bizonyítványt.

"Még hogy te polgár..."

Bezony, ellentétben VELED, és a kommunista fajtáddal, fideszbuzzancskám.

Ja, és a visszaválaszolással ne fáradj. Nem vagy méltó hozzá, hogy egy POLGÁRRAL (azaz velem) beszélgess (vagyis hát te nem beszélgetsz, csak fröcsögsz, mert ugyebár a fideszes szektatagok csak azt tudnak), TE, aki csak egy KOMMUNISTA HAZAÁRULÓ vagy. Gyengébbek kedvéért (azaz a TE kedvedért): le vagy tiltva. Várom a kétségtelenül megérkező értesítőket, amik arról tanúskodnak, hogy nem sikerült felfogni, hogy nem látom mit írsz, csak azt, hogy írtál valamit megint. Csá komcsikám!

nincs1itt 2013.05.04. 21:12:33

Jaj, hát mi a baj? Lázár Jankónak csak el kellene számolni Rapcsák elődjének a svájci számlájával, amit olyan lelkesen kezelt, hogy Rapcsák halála után még az elhunyt családjasem lelte...de a "városának" okozott kár lásd az adósság 10 x növelése...van tolvaj dögivel

Ironfist 2013.05.04. 21:15:35

@ekszvájzed:
"S akkor a többi, aki meg nem a fityisz, az meg mi a szent sz@r"

Ez most tényleg komoly? Szerinted, aki nem fidesz szektatag, az kizárólag mszp-s lehet? Aztakurvaélet, tudtam mindig, hogy a fideszesek ostobák, de hogy ezt tényleg komolyan vegye valaki.... durva vagy. Gyorsan le is tiltalak, kell a francnak a propagandaszöveged.

nincs1itt 2013.05.04. 21:16:14

@Vidéki: ne erőlködj,állat xarba navigálta magát Nulla-dikk Viktor,sokadszor bukott lea pofátlan lopással...

2013.05.04. 21:18:20

@Ironfist:

Na most akkor megkérdezem: te akkor a kommunista meg a kommunista közül magadnak ezek szerint a kommunistát választottad? :))) Most nem mindegy, mit imádsz, vagy fikázol, mikor ugyanazok állnak itt is, meg ott is? De őszintén.

Ja, és akkor jó, persze, legyél a Zsinj hadúr szuper-csillagrombolója, a Roque Squadron-ból, gondolom, ha ennyire nem a régi rákosista szlogen szól a szívedből akkor inkább ezen Star Wars regénysorozat alapján került kiválasztásra ez az igen kifejező nicked, nemde?

sárkányfő 2013.05.04. 21:21:24

@kewcheg:
konkrétan kikre tudsz felnézni?
és az hogy nem látsz jobbat - noha hánysz tőlük -, az már elég ahhoz hogy a hívük légy? nem érzed az ellentmondást?

2013.05.04. 21:34:41

@Ironfist:

Ezt nem hiszem el. Te vérbarom. 1500+ mindenféle fórumos hozzászólásom után van, aki még képes engem, egy vérkomcsival szembeszállót fideszes propagandistának nézni, mikor úgy rühellem és ekézem állandóan mind a két oldalt, mint a penészes trágyát ??? Bagoly vagy, és engem nézel verébnek?

KI A FRANC VONULT ÁLLIG VÖRÖSBEN MÁJUS ELSEJÉN, a FITYESZBANDA, VAGY AZ ELLENSÉGEIK, EZT MONDD MEG !!! Huhh, de feldühít az ilyen őrjöngő pártmajom, hát mi más vagy, mint egy uszuló és uszító gép? Több száz társaddal együtt, akik egyetlen dologra vannak idomítva, a fityeszre való csaholásra, akár igazuk van, akár nem. Propaganda ám az a jó ... Mondd, minek nevezzem az orbánct, hogy elhidd, nem az vagyok, akit képzelsz ??? Ütődött.

Na ezt kiválóan tudod: feldühíteni a vitázó felet. Remek kiképzőid vannak, gratulálok neki, ezt a pszichodráma műfajban se tudják jobban.

És csak hogy tudd: ha már említetted ha 2006-ban az Astoriánál csöndben és tanácsatalanul alldigálókba lövettél volna élessel, azokkal, akik addig egy egészen más csapatot kergettek, direkte őközéjük, és akiket ugyan nem irányított senki sem, hogy hogy hagyják el biztonságban azt a műveletinek frissiben kinevezett területet akkor 70 esztendős Édesanyám is a lelkeden száradna, (aki csak meghallgatni ment ki azt, akinek még inkább hisz a maga történelmi tapasztalatai után, máig is, mint nektek), ha ugyan van neked olyan, te aljas féreg.

Tudod, az általad állítólag gyűlölt orbány és bandája az egészben vastagon benne volt, mert tudták az egészet előre, csak te vagy olyan beteg, hogy nerm látod azt, hogy itt is csak valaki két macska volt, és csak játszott egymással, ahogy ezt máig is teszi, akár téged is igénybe véve hozzá. Aki azt hiszed, a világ kettő, pedig sajnos csak egy, de te persze mindenképpen ragaszkodsz a kettőhöz, különben még eltévelyednél a végén ...

Ironfist 2013.05.04. 21:40:06

És nem fogta fel, hogy nem látom mit ír! :D ekszvájzed, nem csalódtam benned, tökéletesen tipikus mintapéldánya vagy a fideszes szektásoknak, gratulálok! :)

2013.05.04. 21:57:57

@Ironfist:

Nem látod, mi? Akkor meg mit látsz, istenbarma? A nagy semmit, felette a nickemmel? Én még sose voltam olyan pofátlan, hogy BÁRKIVEL szemben is ilyet csináljak ...

És amúgy meg tök mindegy, hogy te épp látod-e, vagy nem látod - majd látja más. És eldönti, kettőnk helyett is, hogy hová billen a szellemi mérleg. Meglátja azt még tán sok ember itt, és másutt, hogy ki hazudik, vagy téved nagyobbat. És ha van igazság valahol még a földön, akkor többé már egyikre sem szavaz, hanem fogja, és szépen bedönti mind a kettőt, a narancsot, meg a vöröset, hogy ott fulladjanak bele abba a trágyába, amit kevertek, ahol vannak.

Mindenesetre az, hogy (akár még mint cigizős ember is) mélységesen elítélek MINDENFAJTA haveroknak történő osztogatását mindenfajta koncesszióknak, de akár már a tehetős antik római polgárok cliens-rendszere óta, mely egyfajta előképe mindannak, amit ma látni lehet, az az ítéletem, amivel UGYANÚGY illetem a mai urakat, mint ti, csak épp nem annak kíséretében, hogy "bezzeg az x párt meg mennyivel jobb" szépen elsikkadt, szinte már az elején, és nár csak a vad anyázás maradt, amibe végül már én is beleszóltam.

Merthogy az előző kormányok is ugyanezt tették a mindenféle tenderekkel, stb. késd az utakat-hidakat-alagutakat, húsz centi magas kilátókat, kakaóbiztos gépeket, diigitáblákat, stb. így hát az ő híveiknek se volna joguk egy pisszenéshez se. Jelen blogban is hoztak erre az ő idejükben jó pár elrettentő példát, ha még jól emlékszem.

2013.05.04. 21:59:34

Utsó bekezdésben ofkorsz: nem "késd", hanem "lásd", és nem "diigi", hanem "digitális".

Sir Bates dö Hól 2013.05.04. 22:00:36

Kúrvajóó! Mindenki mindenkivel anyázik!
Sírva röhögök. Hi-he-tet-len!
Köszönöm mindenkinek.
Magyarország, én így szeretlek.

Ironfist 2013.05.04. 22:04:49

@sírbateszezazegész:

Naaa, azért én nem mindenkivel, én csak azokkal a gyökerekkel, akik belém kötnek :)
Ezek általában fideszes szektások, akik a szememben nem igazán számítanak magyarnak, lévén elárulták a hazájukat.

2013.05.04. 22:30:36

@Ironfist:

Akkor, bárhogy is izzik az a Magyarországért őszintén vérző kicsi szíved parancsára az a tűzbe tett öklöd, továbbra sem érzem magam érintettnek, tisztelt tömegbelövető úr.

Árulók ugyanis éppen valóban a fideszesek, de rajtuk kívül még azok is, akik miatt Magyarország még kb. 100 éven át nem tehet többé a saját jól felfogott érdekében (pl. gazdasági és politikai függetlensége, önállósága, szabad útkeresése és irányválasztása) azt, amit esetleges valódi, rátermett vezetői jónak látnának,

hanem épp a saját, jól felfogott érdekében kell befognia a pofáját, és végrehajtania minden parancsot, amit határain kívüli új urai a határain belüli szolgáik beszélőkéjén keresztül megmondanak neki - bármilyen színű párttal is játszatják el ezek a kinti urak az éppen aktuális "nemzetmegmentő" szerepét.

Hány nemzetközi politikai, katonai, és gazdasági szerződést is írtunk alá az elmúlt 23 évben? Hány nemzetközi szervezet tagjaivá is lettünk, olyannyira, hogy egyes "nagyjaink" még a bálna- vagy fókavadászat, esetleg Mars-expedíciók ügyében összeülő konferenciákra is eljárogatnak? Hányan hördülnek fel, ha egy jottányit is változtatunk azon, ami ezekre egy hangyányi kihatással is lehet?

S akkor ugyan ejts már egy-két szót a ma itt összeült bagázsról, amely egyenest oda jött, ahol őszerinte őket ma, Európában a legkevésbé kedvelik. Az őket itt vendégül látók a haza megmentői és visszavásárlói lennének talán, vagy fenntartod az őket illető sommás véleményedet? :)))

Na, erről beszélek.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.05.05. 00:03:27

@ekszvájzed: Kell neked itt vergődni? Nem megy a kuruc szar? Mert ha nem vagy narancs zombi, a szöveged alapján már csak szélsőjobbos lehetsz, ami az előbbinél jóval alacsonyabb szint, a lábon kihordott agyhalál és az elmebetegség közötti zóna. Szerinted, ezzel a nagy magyarkodással meddig lehet eljutni? Vagy tévednék, és netalán zöld bringás lennél? Á, nem hiszem. Nem azok seggét lőtték szét gumival, hanem a fradista gyíkarcokat, vagy szaros gárdistákat. Feküdj le, bazmeg.

P.Freddy 2013.05.05. 00:04:17

@Balibgeczyk:

A Lázár János-féle bűnöző, akit ma vittek el a kommandósok, azzal mi a helyzet? Lázárnak akkor még szabad volt bűnözőkkel tárgyalnia?

Csak mostantól tiltja Orbán Viktor a Bűnözővel való tárgyalást, korábban a FIDESZESEKNEK még szabad volt?

Amadeus62 2013.05.05. 00:31:20

@P.Freddy:

Hagyjátok ezt a félkegyelműt! Nem ér meg egy szónyi választ sem.

Amadeus62 2013.05.05. 00:32:07

@ekszvájzed:

Agymosott, naív fideszes idióta!

2013.05.05. 00:38:07

@hazug fidesznyik:

Csak megjöttél, peti cica, azt látom. Úgyis nagyon szeressük már mink egymást, régóta. Soká tartott a kongresszus utáni partizán-partizás, hogy csak most látlak? Mesélj már, kedvesem, mi is volna a te kifogásod egy magyar, vagy egy angol, vagy egy svéd, esetleg egy japán ellen, aki ad absurdum a szülőföldjén érzi otthon magát, és az jelenti identitásának az egyik sarokkövét ...

Hát ÉN tehetek arról, hogy más már nem meri kimondani azt, hogy ő bizony magyar, és ez itt az ő hazája, csak azok, akiket mindennél jobban gyűlölsz? Tudod mit, ha már csak ők maradtak, akkor se szégyenlem össze magamat, főleg pedig neked nem. Szégyellje magát a többi, hogy nem érdekli őket sem haza, sem nemzet, ez az ő saruk. Meg a tiéd, aki egyenesen köpsz ezekre, már ha erről az országról van szó.

Majd ha te is szereted az országot, amelybe születtél, és amelynek a nyelvét beszéled, ahová esetleg tartozol, ha úgy véled, és olyannak, amilyen, vagy amilyen volt, esetleg még lehetne, akkor tán még lehetsz olyan is, mint egy igazi bennszülött, magyar, vagy egy angol, vagy egy svéd, esetleg egy japán. Hogy a többiről meg már ne is beszéljek :)))

Fradista, meg ilyesmi ... Egészen elszaladt már veletek az, amit megültök, de valami félelmetes módon. Kossuth, meg Petőfi, Széchenyi, meg Andrássy, Tisza (a Kálmán, monnyuk, csak hogy meg ne sértselek) meg Berzsenyi, Deák, meg Kölcsey, Arany, meg Jókai, Vörösmarty, stb. mondanak még annak a cyberpunk fejednek valamit, vagy ezekkel szoktad kitörölni a sokak által megjáratott picike popódat, meg azokéit, akikben te szokol megfordulni néha?

Mert ha még ezek is nácik, akkor én bizony elmegyek, és helyet cserélek veled, de szíves-örömest ... :) Ugyanis én valami ilyesmiket hiányolok innen, de igen nagyon már, te drága kis cukkermukker magyarállampolgár. Látom, a te szíved is majd' megszakad az országért, mint a Vasököl pajtinak, hogyhogy ő nem volt ott a partin, vagy közben is laptopozott a kicsike? :)))

2013.05.05. 00:54:21

@Amadeus62:

Na nehogy már egy lázadó ellen lázadjál, mukikám ... :)))

Ti tényleg ennyire egybitesek vagytok? Csak azt ne mondjátok, hogy ehhez még egyetemet is jár(ta)tok, mert itt röhöglek benneteket körbe. Egy k.va szót se szóltam a fityesz mellett, sőt ...

De nektek az fáj, hogy aljasnak nevezem a másik csapatot is, mivel sejtem, hogy az sem az ország boldogulását kívánja, ez a ti bajotok. Még ifjonti libbancs koromban tanultam, pont az akkori libbancsoktól, hogy sz@rjak a pártokba, meg az aktuál-politikába, mert az igazság nem a pártokban, vagy vezetőikben van, ahogy a szentélyekben, vagy az önjelölt megváltókban sincs.

Egyetlen széljobbos gesztust se tettem, ráadásul a dzsobbikot is csak egy ügyesn konstruált, beetetős hazugságnak látom, amit ugyanúgy a ballib fingott ki, mint ebben az országban idáig kb. az összes műnácit, és műbalhéikat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a rengeteg önleleplező, az egészet nevetségessé tévő közöttük, meg hogy az anyázásnál ők se tesznek többet.

Hát így nácizzatok, aranypofáim ... úgylátszik, hogy olyan, hogy negyedik, ötödik, hatodik, stb. út meg se fordul a mindenféle szellemi maszlaggal és ideológiai takonnyal már alaposan beszívatott "kiművelt emberfőtökben"?

Amadeus62 2013.05.05. 01:01:28

Exvájzed szűrtelek, bocsi. Nem tűröm a szemétkedő, arrogáns trollokat. Ne válaszolj, úgysem látom! : )

2013.05.05. 01:15:22

@Amadeus62:

Semmi baj, én akkor se szűrlek, mivel szerintem meg nem vagyok troll, de legyél hát boldog, és b(esz)é(l)gess a veled egyetértőkkel, ahogy azt a tökös lázadó gyerekek teszik, úgy általában, nemde. Ha már úgysem látod, akkor se fogok olyat írni, amit jobb, ha nem látsz. Ahogy szerintem eddig se tettem. Úgy látom, ha már a szuperszabad ballibbant nem cenzúrázhat en bloc, akkor hát cenzúráz magának :))) Bár ez néha csak öngól, én úgy érzem, mert a legjobbakból marad ki ... :)))

Troll vagyok én, az ám, szerintem menj, és keress egy értelmező szótárt, amelyben a még nálad is okosabb bácsik elmondják szépen, hogy ezen kitétel alatt ma pontosan mi is értendő ... A témához szólok, a kérdésre felelek, Nem pár keresetlen szót büfögök be, röhögve, vagy dühöngve, és nem is durvulok, ahogy mondjuk azok, akik a szemedben EGÉSZ BIZTOSAN nem trollok ám, bár ha már személyeskednek, meg anyáznak, akkor bizony kissé engem is rá tudnak kapatni, az már szent igaz.

Egyébként meg neked is azt üzenem, amit az előtted engem kiszűrőnek, fentebb.

vénkujon 2013.05.05. 01:33:20

kellemes anyák napját...:D
úgy látom elébementetek.

jpmjpm 2013.05.05. 07:09:06

"Miután sokkal több embernek sokkal több ismerőse van, kevesebb embernek meg kevesebb ismerőse"

vajon ez hogy ahhoz, hogy egy rakás ember elvesztettte a megélhetését?

jpmjpm 2013.05.05. 07:09:40

@jpmjpm: vajon ez hogy jön ahhoz, hogy egy rakás ember elvesztettte a megélhetését?

felcsutisuttyo 2013.05.05. 07:36:40

A következő újságíró kérdés arra vonatkozott, hogy ha ilyen ügyesen ellenőrizték az állítólagos MSZP és Jobbik közeli nyerteseket, akkor ellenőrizték-e a Fidesz-közeli nyerteseket?
Itt jön az igazán zseniális megfejtés: Kétharmad az több mint egyharmad, így jóhogy több támogatójuk nyert.
Kósa:"Miután sokkal több embernek sokkal több ismerőse van, kevesebb embernek meg kevesebb ismerőse"
Hát igen és ha Fideszes akkor kevesebb az esze...bár 20 százalék Lali király okosnak hiszi magát....csak dadog:)

poor 2013.05.05. 07:49:05

@Balibgeczyk:
Na geczy fityiszes. Loptok, csaltok , hazudtok! Milyen nemzeti oldal? Ti teszitek tönkre az országot és a nemzetet. Hazudozni tudtok máshoz nem értetek. Az emberek többségének rosszabb lett csak a fityiszesek dőzsölnek! Gondolom neked is leesik a konc,

2llkedő 2013.05.05. 07:54:50

@poor:
Márai Sándor:

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Ironfist 2013.05.05. 08:06:23

@Amadeus62:
"Exvájzed szűrtelek, bocsi. Nem tűröm a szemétkedő, arrogáns trollokat. Ne válaszolj, úgysem látom! : )"

Úgyse fogják fel ezt a fideszesek, úgyis válaszolgatni fog. :)

fidesz 6 tagkönyv 2013.05.05. 08:38:30

@Ironfist: Szép komment mondhatom.És ezek a stricik oktatják a sok hűlyét.Megkérlek küld már át a névsort az e-mail címemere.Előre is kössz.

fidesz 6 tagkönyv 2013.05.05. 08:44:56

Sokkal jobban teljesítünk.Nem elég ez a Selmeczi még ez a nyekergő palcsó nevű faszfej is trafikos lett,gondolom mind az 5 trafikjában fog szólni a lemeze,és meglátjátok ezek is jobban teljesítenek.Ez tuti.

Feketeistván 2013.05.05. 08:57:08

Hagyjátok Exvájzedet, igaza van, csak két pólusban tudtok gondolkodni, azon vitáztok, melyik pólus köré vonzódott több és nagyobb gazember. Az ún. politikai elit egy tőről fakad és ez bizony a rabló gyilkos bolsi ideológia. Pár generáció kell míg kipusztulnak, mert ivadékaikban még viszik tovább az eszmét, míg az evolúció talán kipusztítja a fajt.

2llkedő 2013.05.05. 08:58:55

@Ironfist: "A FIDESZ KOMMUNISTA."

Mondhassuk inkább úgy, hogy Nemzeti Szocialista?

Lencsés István 2013.05.05. 09:03:52

Nem kell itt menteni semmit , a trafikpályázat jó volt , azok nyertek akiknek a legjobb volt a pályázatuk . Nem kell olyat látni ami nincs ott , ennyi ....

hazug fidesznyik (törölt) 2013.05.05. 09:05:18

@ekszvájzed: "Úgyis nagyon szeressük már mink egymást, régóta. "
Nem emlékszem, hogy szerelmet vallottam volna neked, azt viszont látom, hogy régóta imádsz itt egy pár embert, mert idejársz szopni. A te köreid már nem izgatnak, ezek szerint.

"Majd ha te is szereted az országot, amelybe születtél, és amelynek a nyelvét beszéled"
Na itt most elmehetsz a kurva anyádba.

2llkedő 2013.05.05. 09:17:36

@Lencsés István: "azok nyertek akiknek a legjobb volt a pályázatuk "

Milyen szempontok alapján volt a legjobb?

2llkedő 2013.05.05. 09:19:20

@ekszvájzed: "Majd ha te is szereted az országot,"

Halovány fingod sincs a szeretetről!

Vidéki 2013.05.05. 09:28:28

@félázsiai 2llkedő:

Nem gondolnám, hogy Márai minden idézett szavát, szövegkörnyezetétől függetlenül szent kinyilatkoztatásnak kellene tekinteni, mintha a római pápa mondta volna!

Nem gondolom azt, hogy minden keresztény magyar mindenkor olyan lett volna, mint ami@félázsiai 2llkedő: mazsolázgatásaibóll következne.

Nem gondolom azt sem, hogy Márai tévedhetetlen lenne.

Nem gondolom azt, hogy ma is pontosan ugyanaz lenne a helyzet, mint 1944-ben.

Nem gondolom azt sem, hogy az istentelen, baloldali szuper-demokratikusra fényezett urak és elvtársak különbek lennének a Deákné vásznánál.

Napjainkban a baloldali szépen hangzó Demokratikus Koalíció Párt elnöke is olyan villában lakik, amely egykor zsidó ember tulajdona volt, és nem tudni, hogy aladárkodással szerezte-e nagyvállalatát, képzettség és hozzáértés nélkül?

Nem tudni aladárkodásnak lehet-e nevezni ezt a fajta vagyonszerzést:

Próbáltál már eladó házat venni úgy, hogy az eladótól kértél kedvező kamatozású és kedvező futamidejű hitelt a ház megvételéhez?

Majd az így megvett házat borsos áron visszabéreltetni az eladóval, hogy tudd miből fizetni a törlesztő részleteidet?

Vagyis az eladó pénzén gyakorlatilag ingyen hozzájutni az eladó házához?

"Tempora mutantur et nos mutamur in illis" mondták egykor a rómaiak.

Azaz: "Az idők változnak és mi is változunk azokban!"

Miután az idézetben szereplő "keresztény magyarok" az ország megszállást követöen üldözöttek lettek Magyarországon, a második világháborút követően Kliment Jefremovics Vorosilov marsall a Szövetséges Ellenőrző Bizottság élén a megszállt Magyarországon kulcsszerepet játszott a szovjet katonai hatalom megszilárdításában és a kommunista hatalomátvétel előkészítésében.

Nemcsak zsidó vagyont lehetett szépen rabolni, hanem magyar vagyont is, sőt évszázadok óta itt élő nemzetiségiek minden vagyonát elkobozni..

A SZEB nyomására történt a magyarországi németek kitelepítése is és a megszállók által létrehozott magyarországi bábkormánynak muszáj volt engedelmeskedni a megszállók parancsának. Akkoriban a megszállt Magyarországnak követnie kellett a Szövetséges Ellenőrző Bizottság utasításait, amely a megszállt országban a főhatalmat gyakorolta.

Maga Sztálin elvtárs, aki még a Szövetséges Ellenőrző Bizottságnak is parancsolhatott, a magyar kérdésről így nyilatkozott:

„A magyar kérdés, vagon kérdés”

Éppen Márai írta akkoriban a "keresztény magyarról: "mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt;"

Márai volt annyira bátor, hogy lepattant Magyarországról és külföldről, a biztonságból osztogatta ingyen jó tanácsait, hogy azoknak, akik itthon maradtak a megszállt országban, hogyan kellett volna viselkedni.

Lencsés István 2013.05.05. 09:42:16

@félázsiai 2llkedő: 1 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 2 . A szempontokról mindent megtudhatsz a kormánytól . :)

2llkedő 2013.05.05. 09:42:45

@Vidéki: "Nem gondolnám, hogy Márai minden idézett szavát, szövegkörnyezetétől függetlenül szent kinyilatkoztatásnak kellene tekinteni, mintha a római pápa mondta volna!"

Tündi-bündi!

Márai ezt nem most írta, de kiválóan leírta a jelenlegi "jobboldalt".

2llkedő 2013.05.05. 09:44:16

@Lencsés István: "1 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen ."

Nézz utána, smitteltem az írásodból.

"2 . A szempontokról mindent megtudhatsz a kormánytól "

Ja? Hogy te nem tudod, csak böfögsz?

É2I 2013.05.05. 09:49:05

Biztos leírták már előttem: de ez a makogás nevetséges. Nem vagyok balos, de mostmár az úgymond jobbos sem. Annál inkább szélső jobbos. Köszönhetitek magatoknak, a nyilvánvaló és már nem is titkolt Nemzeti Rablásotoknak.
Már a nemzeti szót is meggyaláztátok :S
Soha többé fidesz... és jegyeszhetitek az ip-m, leszarom.

2llkedő 2013.05.05. 09:55:55

@É2I: "Annál inkább szélső jobbos."

"""""Megkezdődött a szavak jelentésének félremagyarázása, a cinikus relativizálás, az önigazolás és a felelősség minél szélesebb körre történő kiterjesztése. Az ezáltal gerjesztett feszültség végül a lehető legkártékonyabb folyamatokat eredményezte: felszámolta a kimondott szó hitelét, ellehetetlenítette az őszinte beszédet, megfojtotta az igazságot, lebénította a demokratikus intézményeket, és végül táptalajul szolgált a radikális csoportok megerősödésének."""""

vénkujon 2013.05.05. 09:56:15

@É2I: a fidesz és a széljobb egy. tökéletes az átjárás a két párt között. egy a tábor...

Vidéki 2013.05.05. 09:56:56

@félázsiai 2llkedő:

Ahogy azt Móricka elképzeli: Márai (1944-ben) "kiválóan leírta a jelenlegi "jobboldalt"."

Mazsolázgasson tovább Márai összes műveiben.

Ha szavanként válogat, mindent és mindennek az ellenkezőjét kihámozhat belőle.

A 70 évvel ezelőtti jobboldal és a 70 évvel ezelőtti baloldal ugyanúgy működik, mint most. egy félázsiai 2llkedő megvadult propagandista agyában.

A propagandistának muszáj mindenkit hülyének nézni?

lobster thermidor 2013.05.05. 09:58:03

@É2I:

Te eddig tényleg nem vetted észre, hogy a nemzeti jelző kisajátítása kizárólag arra szolgált minden időben, hogy másokra minden helyzetben rá lehessen olvasni a hazafiatlanságot, és a hazaárulást?

Lencsés István 2013.05.05. 09:58:16

@félázsiai 2llkedő: Sajnos továbbra sem tudsz pontosan idézni , ha ez nem változik , nem reagálok rád többet . Neten hogy lehet böfögni , áruld már el te anonim geci ?

Vidéki 2013.05.05. 09:59:17

@vénkujon:

vénkujon jelmezében egy éretlen kamasz (talán Ha-Hás) rejtőzködhet.

Meridian74 2013.05.05. 10:08:41

@Vidéki: "Ez minimum 75 ezer oldal.

2. Amennyiben hárman kérik, akkor 3-szor, ha 200-an akkor 200-szor ennyi.

3. Ezen túl ezek a pályázatok tartalmazhatnak olyan adatokat amelyek nem nyilvánosak.

4. Ki fogja ezeket átvizsgálni?"

Mondjuk pont ugyanazok, akik ezeket a pályázatokat elbírálták. Ugye, elbírálták? Ugye?
Akkor meg mi a probléma? Közzé kell tenni a neten, nem pedig 130 évre titkosítani.

2llkedő 2013.05.05. 10:12:15

@Lencsés István: Hüjegyerek! Ha nem tudod mit írsz, akkor tényleg csak böfögsz!

2llkedő 2013.05.05. 10:15:28

@Vidéki: "Ha szavanként válogat, mindent és mindennek az ellenkezőjét kihámozhat belőle."

Ugye ha a baloldalról találsz valami évszázados szöveget, az mind igaz a jelenlegiekre?

Ugye jó összemosni az 56-os kommunistákat a jelenlegi szocialistákkal? stb.

Ettől függően Márai tökéletesen jellemezte a mai fidesz-kdnp gittegyletet.

Meridian74 2013.05.05. 10:22:49

@Ironfist: "Nem. A tény az, hogy a bűnözőket verték össze, akik randalíroztak, szétverték a várost, és rendőrökre támadtak. ..."

Na, ez ordas hazugság! Jópár külföldi turistát is trkón vágtak, akik azt se tudtém mi a lófasz van, továbbá, egy szerencsétlen fideszes képviselőt is a kórházba küldtek fejkötözésre, aki aztán persze először feljeentéssel élt, majd egyszercsak meggondolta magát - gyáva nyúl módjára. Persze pénzért, pozicióért mindent, bármit...

Egy tény van. A poliktius tolvajok és közvetlen társaik közül csak Zuschlag van börtönben, senki más. (Hunvald, hagyó is otthon vigyorog már, sőt vastagon fizetik a kárérítéseket nekik.)

Ennyit a "Nagy Össznépi Elszámoltatásról"...

vénkujon 2013.05.05. 10:25:57

@Vidéki: szia trafikos:D
...de ne feledd: amit írtam, az telitalálat.

Lencsés István 2013.05.05. 10:28:29

@félázsiai 2llkedő: A rólam kialkaított véleményed nem érdekel ( Pláne hogy hazugság , és még rosszul is írtad . :D ) . A kérdés másodszorra és utoljára áll . Neten hogy lehet böfögni te fosós ? :)

2llkedő 2013.05.05. 10:32:55

@Lencsés István: Töketlen f@sz piktor! Mutass már rá, hogy hol és miben nem idéztelek pontosan, vagy pedig NE HAZUDJ!

Lencsés István 2013.05.05. 10:35:36

@félázsiai 2llkedő: 1 . Miért fosol ? :D Se neved , se kiírni nem mered hogy fasz meg hogy hülye . :D 2 . Idézni így kell . : ( Első osztályos anyag az általános iskolában .... ) " .... idézett szöveg .... " A négy pont elé és mögé akkor kell ha még van ott valami és nálam volt , tehát nem idéztél pontosan , remélem most már érted . Soha nem hazudok egyébként .

2llkedő 2013.05.05. 10:43:13

@Lencsés István: "Neten hogy lehet böfögni te fosós ?"

""""""2. Ritka: Néhány szót odavet, udvariatlanul, otrombán vagy indulatosan többször közbevet megjegyzéseket, a beszélő személyt félbeszakítva.

- Beszéljen érthetőn, ne böfögjön! - szólt oda a férfi az asztal végén ülő öregembernek. - Amíg csak így böfög, nem fogok válaszolni magának."""""""""

" Idézni így kell . : ( Első osztályos anyag az általános iskolában .... ) " .... idézett szöveg .... " A négy pont elé és mögé akkor kell ha még van ott valami és nálam volt "

www.hogyankell.hu/Id%C3%A9zni

" Soha nem hazudok egyébként "

Mást se csinálsz.

2llkedő 2013.05.05. 10:44:42

@Vidéki: "A propagandistának muszáj mindenkit hülyének nézni? "

És ezt te kérdezed?

ihajja-csuhajja 2013.05.05. 10:54:07

@Lencsés István:
Örömömre szolgál, hogy a helyesírás központi kérdés számodra. Dicséretes dolog, ám meg kell jegyeznem, hogy hat elemi hibával sikerült idekanyarítani ez a kis négysorosodat. (Az elemi jelző, jelen esetben az elemi iskolai (alsó tagozat) ismereteket jelenti. A mondatszerkezeti problémákat nem említem. BRAWO

Lencsés István 2013.05.05. 11:34:49

@félázsiai 2llkedő: Sajnos a segítségem ellenére sem tudsz idézni , így tényleg utoljára reagáltam . A link nem tény , és olvasni sem tudsz .

@ihajja-csuhajja: Én nem hibáztam helyesírás során , én direkt írok így , oka van . Ilyen szó nincs " .... BRAWO " . Ja és mondatvége pont , tehát ennyit rólad . :D

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.05.05. 11:43:55

A Selmeczi a fideszes hülye szőke nő, már sokkal rondább és butább mint a Lendvay Ildikó, meg a Kiszel Tünde.
Istenem , ne kínozd velük tovább a magyart, takarodjanak el.
Lázár a szarjankó, Kósa egyszerűen barom, Szíjj ártó a vízfejű kretén , Orbán a gonosz törpe húzzon a fenébe és/vagy a p.csába!

2llkedő 2013.05.05. 12:01:26

@Lencsés István:
Tanulj tinó, ökör lesz belőled!

hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_szab%C3%A1lyai/Az_%C3%ADr%C3%A1sjelek

"A link nem tény"

A link bizony tény, mert ellenőrizhető. A te FASZ-ságaid pedig nem tények, mivel nem ellenőrizhetők.

ihajja-csuhajja 2013.05.05. 12:17:25

@Lencsés István:

Csak, hogy okosodj. Lengyelül brawo, magyarul brávó, amúgy szlengként használt betűsor. Eképpen alkalmaztam.
Az viszont meglepett, hogy tudod, hogy oka van, a vesszőid ilyetén használatának. (A szakirodalom agyérgyörcs maradandó következményeként írja le. Jobbulást.)

A négy pontod meg több, mint meglepő. Ezt sem iskolában, hanem egy hibás (2003-as) MS OFFICE-alapján ragadhatott rád.
A helyesírási szabályzat alapján:
Három pontot teszünk a gondolat befejezetlenségének jeléül. Három pontot használunk akkor is, ha valamely szövegből kihagyunk egy részt.
Persze Pistának úgy is jó, ahogyan te "szándékosan" helytelenírod.

Lencsés István 2013.05.05. 13:28:40

@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: Lencsés nagykezdőbetű . A rólam kialakított véleményed meg nem érdekel , pláne hogy hazugság .

@ihajja-csuhajja: Magyarul így kell írniu . : Bravó . Tehát megint ( mindig ) hazudsz . Ha ez nem változik , nem reagálok rád többet . Nincsen semmi baja az agyamnak , a tiednek van hisz még a neved sem vállalod annyira fosol . :D A négy pont a többdiplomás magyar tanárom szerint van így , így az ő szava sokkal hihetőbb mint egy fosós hazudozó anonim gecié , aki még írni és olvasni sem tud .... Nem vagyok " .... Pista .... " . Helyesen írok , de ez nem jut el , mert nincs hova .... Ilyen sincs hogy . : " ... helytelenírod .... " .

2llkedő 2013.05.05. 13:50:17

@Lencsés István: "A négy pont a többdiplomás magyar tanárom szerint van így"

1., HAZUDSZ! Nincs is több diplomája a magyar tanárodnak.
2., Attól, hogy valakinek több diplomája van, tudhatja rosszul.
3., A Magyar Tudományos Akadémia hazudik.

2llkedő 2013.05.05. 13:52:33

@Lencsés István: Azért öröm nézni, ahogyan rátapintasz a mondandó lényegére!

Pistike, ülj le!

bolhazsák 2013.05.05. 13:54:25

A lényeg az, hogy a rezsicsökkentéssel nyertek fél millió potenciális szavazót és lézerjani még idejében átrajzolta a kerülethatárokat.

bolhazsák 2013.05.05. 14:01:17

@Balibgeczyk: van kölcsönbe egy nyugdíjkasszád? Csak kölcsönbe kéne, visszafizetem.

ihajja-csuhajja 2013.05.05. 14:05:12

@Lencsés István:

Amennyiben igényled, és nem tartod égőnek kielemezhetem tételesen a művedet. Én az elütéseket, elütéseknek hívom. Én nem mondom, hogy hazudsz. Én nem jövök azzal, hogy kisegítő iskolában a gyógypedagógiai végzettség miatt kellhet a több diploma. Felőlem úgy írsz, ahogyan akarsz, vagy ahogyan tudsz. Én csak reagáltam arra, ahogyan a félázsiait kioktattad. A jövőben is ezt fogom tenni, csakhogy nem fogom kímélni az OKJ-s képzésen csiszolt egódat.

Meridian74 2013.05.05. 14:12:10

@Lencsés István: a négy pont az nettó hülyeség, a tanárod adja gyorsan vissza az olcsón szerzett diplomáját.

Az idézetekben nem kell sem 3 pont sem pedig 4 (ez utóbbi mint olyan, nincs is), de ha jelezni akarod azt, hogy valamely szövegrészt az elejéről elhagytál (azaz egy mondatot kiemeltél az eredeti szövegkörnyezetéből), vagy a végéről (vagy pláne a közepéről), akkor 3 db és nem több pontot kell tenni, ami nem kötelező. De ha elhagyod, akkor az idézett mondhatja azt, hogy csúsztatsz, az eredeti értelmét kiforgatva idézted a szöveget...

Az írásjeleket gépi vagy elektronikus formában írva a szavak után közvetlenül kell írni. Nem pedig szóközzel. Persze ha valaki vak, és felolvasóprogrammal hallgatja a szöveget, akkor gondolom ez jobban kihallatszik a szóközökkel - bár ezt a szoftvernek tudnia kellene kezelni.

CyberDog 2013.05.05. 14:30:59

@Vidéki:
Azt eddig is tudtam, hogy Albert Eistein-nek volt egy Frank nevű testvére.
De te mint hithű narancsbolsi, áruld már el, ez a Finkelstein is ebbe a családba tartozik?
Vagy a tanácsadótok szimplán, buzizsidóimperialistakizsákmányolóluxusprofithajhászó, a szentkoronamagyarnemzet testén?
Vagy csak egy másik tolvaj a csutifutbalista és bandája melett?

2013.05.05. 15:00:24

@hazug fidesznyik:

Ezért szeretsz te engem, látom, és ezért sem szavazok már a fajtádra, egyszer ebből épp elég volt, majd' 20 évvel ezelőtt. Azóta nem szavaztam senkire, tán csak népszavaztam, de már azt se a libbancs módon. És - hála akár még neked is, te drága - már borítékolhatom is neked, hogy most viszont TUTIRA elmegyek majd, és leszavazok - az általad talán még nálam is jobban kultiváltakra, csak hogy örülj, peti cica :)))

Ilyenkor hol marad az a csodás ballibbant "irónia" számonkérése, meg az azt nem értők lesajnálása? Ja, hogy az csak egy irányba működik, értem.

Akkor felvilágosítalak: Pont ezt nevezem "szerelemnek" amivel te gyűlölsz, engem, akinek bármennyire is elege van abból, amit te, meg a többi, az itteni hazáért állítólag a kicsi szíve minden teljéből zokogó majom a valóságban képvisel, még mindig nem megyek le erre a csodálatos, demokrata, antibunkó, és ellen-turbómagyar színvonalra.

Nem vagy te polgár, csak "állampolgár", neked a "magyar", mint olyan csak szemét, mindenével, a népével, a történelmével, összes szellemi nagyságával, és mindennek a végeredménye tebenned mindösszesen az utolsó 5 szavad, amivel kiíratkozol mindenből, ami még normális. Épkézláb cáfolat helyett ezt adod, mert nagyon jól tudod, hogy egy fikarcnyit sem kedveled azt, amiről én beszélek. És tudod rólam is, hogy ezzel tökéletesen tisztában vagyok, akár meg sem kéne szólalnod.

Gyűlöletetek egyetlen tárgya az, aki képes volt elorozni a hatalmatokat, más bajotok nincs, ám az a hatalom valójában úgysem a tiétek, meg nem is az övé, hanem azoké, akik őt is, a ti gazdátokat is, meg vele titeket is ugyanaztokon a drótokon rángatják, és csak egy bábszínház vagytok, aztán van aki gyerek még elhiszi ezt, meg van az a gyerek, aki már nem.

És boldog Anyák Napját neked is, ha már idáig vitt téged az a magas műveltséged.

Horizont 2013.05.05. 15:00:52

Végigolvastam ezt az iszapbirkózást ami itt ment a kommentelésekkel. Azon már én régen nem csodálkozom, hogy milyen ember ez a Kósa, istenem rosszul szocializálódott, de azon még mindig nagyon rémülten el tudok csodálkozni, hogy milyen emberek azok akiknek egy ilyen ember tetszik, védendőnek, vagy védhetőnek tartják! Az összes többi fideszessel egyetemben. Amikor az előző szoclib kormány túllihegte a dolgokat, jöttek a hírek Hagyókról, Nokiás dobozokról meg a sok (ma már sokkal kisebbnek tűnő) szemétségekről, akkor azért volt felháborodás, olyan mértékű ami 2/ 3 -ot hozott (ami csak 53%) ennek a hatalmi mámorban tobzódó, komoly mentális zavarokkal küzdő O. V. töketlennek! Most miért nem lehet felháborodni KÖZÖSEN??? Miért van még mindig ennyi barom kisember aki beszopja tőlük ezt a sok irdatlan aljas szemétséget és még tapsikol is hozzá?
El kéne jönni annak a pontnak amikor MI a nép húzunk egy vonalat és ennyi volt, vége! Ennyire szar ország mégse lehetünk akik mindent de tényleg MINDENT szó nélkül benyelünk, és még leállunk itt vitázni ilyen agyhalottakkal!
Van egy szemét vezetőnk, egy aljas klientúrájával, egy tágabb körben lévő haszonélvező sleppel, egy rakás haszon nélküli agymosáson átesett szektahívővel, egy csendben meghúzódó tehetetlen értelmiségi réteggel, egy nagyon töketlen ellenzékkel (baloldal és Jobbik együtt) és vagyunk mi a nép normális része akinek nincs elég lehetősége, tere és levegője a saját hazájában! Az évek meg múlnak ........egész addig míg ki nem múlunk! És az nem vigasztal, hogy baromagyúak is kifognak..........

ördöngös pepecselés 2013.05.05. 15:20:17

@Horizont:

kár bögni!

fleton kérjétek számon hogy miért baszta szét ennyire ezt az országot!!! köcsögök

ördöngös pepecselés 2013.05.05. 15:22:26

@Horizont:

meg menjetek el a milla tüntetésére "összefogni" :DD

Lencsés István 2013.05.05. 15:33:58

@Meridian74: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nem hülyeség , egyértelmű hogy a többdiplomás MAGYAR tanáromnak van igaza és nem neked te kis anonim .... 3 . Nem olcsón szerezte , hanem tanult veled ellentétben aki a legalapvetőbb dolgot nem tudta .... 4 .Az idézetben akkor kell négy pont elé és mögé az idézett szövegnek ahogy leírtam . 5 . Én direkt teszek szóközt a pont elé , oka van .

Horizont 2013.05.05. 15:38:21

@Balibgeczyk: Először is ki a fene szólított meg téged! Másodszor mi az, hogy köcsögök? Nekem szántad? Mondtam én rád ilyet? Nem! De most fogok! Idefigyelj te szánalmas kis pöcs! Ne villogtasd már, hogy nem volt gyerekszobád (se)!!! Tanulj meg helyesen írni aztán pattogj itt mint kecskeszar a deszkán! Ma anyák napja van, én is édesanya vagyok, de a te anyádnak semmiképp nem gratulálnék, hogy ilyen hülye kölke van. Édes fiam van még mit tanulnod az életben mielőtt ilyen helyekre ide büfögsz, azt se tudod kinek és mit és főleg minek??!!!! Szegény kicsikém csak sajnálni tudlak!

Vidéki 2013.05.05. 17:15:14

@CyberDog:

A Cyber kutya csak ugatni tud.

Meridian74 2013.05.05. 17:20:55

@Lencsés István: azt te mondjuk például honnan veszed, hogy nem tanultam? Mit tudsz te rólam? Semmit. Gondolom, taxisnak hiszel és persze utálod a taxisokat, lenézed és lesajnálod őket.
De egyébként miért is hiszed, hogy egyébként taxis vagyok? Mert kitettem egy weboldal linkjét a nevem mellé? És akkor mi van...? Fogalmad nincs miért tettem ezt ki. De maradj csak a többdiplomás tanárodnál aki "ismer" olyan írásjelet, hogy: "...." (Muhahaha!)

Azért, hogy ne teljesen hülyén halj meg, elárulom: én nem taxizom. Leginkább azért is, mert nincs taxis vizsgám - amit nem is olyan könnyű megszerezni, mint azt te hiszed... persze, ha te azt hiszed, hogy létezik 4 pontból álló írásjel, akkor felesleges is ezt ragozni, neked egy taxisvizsga egy semmi, nulla, egy csuklómozdulat lenne, mivel a passzát szelet is te fingottad.

Amúgy meg nekem nem kenyerem az írás - és szoktam nagyon rosszul fogalmazni is -, de hogy a többdiplomás _magyar(!)_ nyelvtanárod azt tanította neked, hogy van 4 pontos írásjel... hát, az csak egyet jelent, amit saját bőrömön is tapasztalok: katasztrófális helyzetben van a magyar közoktatás. nemcsak a rendszer és tematikája elavult, de még a tanárok is hülyék.

Tisztelet a kivételnek.

Meridian74 2013.05.05. 17:24:28

@Lencsés István: ja, és még valami: "... neked te kis anonim". Ha a választott nicknevem (ez nem egyenlő az anonimmel, egyébként) helyett azt írtam volna, hogy "Pablo Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso", akkor máris én lennék _Pablo Picasso_?

Ugye, hogy nem.

Meridian74 2013.05.05. 17:46:56

@Meridian74: még egy plusz melékes gondolat... úgy vélem, hogy a "lencsés istván"-ok miatt tart ott ez az ország, ahol éppen most tart.
Ebben az országban irgalmatlan méreteket öltött a sötétség, legfőképpen a fejekben. Azok is idióták, akik - még mindig - a fideszre szavaznának, de azok sem különben, akik valamely korábbi bandára, pl szarházy, libajnai, kurcsány, bokros, kuncze, fodor, stb-re szavaznának.

Ezek mind benne voltak tevékenyen az ország helyzetének lerontásában, de azok is, akik ezek után rájuk szavaztak. Persze tévedni emberi dolog, de a hibákat már nem egyszer követték el, és ezek után bármelyikükre is szavazni, az már sötétség.

Két csoport van, akiknek mindehez kevés közük volt, az egyik az LMP, a másik a Jobbik. Ha nem ezeket támogatjuk, az olyan mintha saját magadat vernéd ostorral.
Az LMP-nél sajnos már most kiderült, hogy javarészük úgyanolyan elvtelen mint az eddigi társaságok, lásd pénzért, hatalomért feladták az eredeti elvüket (amiért LMP a párt neve) és befeküdtek bajnainak. Tisztelet a kevés kivételnek, de azok már nem sok vizet fognak zavarni.

A Jobbikban is előfordulnak ilyen elemek, de szerencsére tisztulnak már, és legalább kevesebb nem kívánatos erkölcsű ember van a soraik között. De azért amit a szegedi csanád művelt, azt szintén nehéz lesz überelni, a vastagbőr szintjén...

jpmjpm 2013.05.05. 18:07:22

az a szitu, hogy van egy jól jövedelmező üzletág, ami eddig is részben hatóságilag szabályozott volt. és rájöttek, hogy egy pici törvény módosítással rátehetik a kezüket a haszonra. a törvény erejével einstandolták a piacot és kiosztoták a haveroknak (remélem nincs senkinek illúziója, az mszp is haver. csak a mindenkori ellenzék sokkal kevesebb részt kap, mint aki kormányoz). államosították az üzletágat és akik eddig becsületes munkával ebből is fedezték a megélhetésüket, azok ki lettek baszva az üzletből. mert írtak rá törvényt.

és most arról beszélnek, hogy a fidesz azért kapott több trafikot mint az mszp, mert sokkal több embernek, sokkal több ismerőse van, kevesebb embernek meg kevesebb. nyilván én nem vagyok annyira penge agyilag mint a fidesz, de nekem ez a magyarázat teljesen értelmetlen. szó sem esik azokról, akik eddig cigit is árultak a trafikban, abc-ben stb... és most az államosítással elvesztették a megélhetésük egy részét. a pórnép eszükbe sem jut. csak ők léteznek. fidesz-mszp.

többször megnéztem a 2 videót. igazából semmi értelme annak amit ez a kósa gyerek beszél. annyira hülye, hogy indiában 3 lukas zokniért el lehetne adni az ócskapiacon és észre sem venné.

ha már ekkora maffiozó vagyok mint a fidesz és átvágok egy egész országot, akkor azért csak alkalmaznék legalább egy nem hülye embert, aki kitalál egy középtávon is működő, ésszerű magyarázatot arra, hogy a teljesen egyértelműt megpróbáljuk eladni a pórnépnek úgy, hogy abból jól jöjjünk ki.

ehellyett a fidesz összes idiótája zöldségeket beszél. az mszp ezt jobban csinálta. okosabbak nem voltak, csak kevesebbet beszéltek.

jpmjpm 2013.05.05. 18:18:14

videó 1: kielemzi, hogy még jobbikos is kapott trafikot és nincs gond az elosztással, mert a fidesz-mszp-jobbik olyan arányban részesült, amekkora erejük van a politikában (nem szó szerint ezt mondja, csak a lényege ez annak amit mond). majd hozzáteszi, hogy természtesen nem végeztek adatgyűjtést. epic bazdmeg. tudják, hogy jók az arányok, de mégsem onnan, hogy megnézték konkrétan. vagy de. vagy nem is tudom, mert annyit hazudok, hogy nem tudom mikor mit lehet elmondani.

fasza.

jpmjpm 2013.05.05. 18:20:57

video 2: "nem nagyon tudtuk lecsekkolni, meg nem is volt ilyen szándék."

ha így lenne, akkor nem magyarázkodnának 1 hete.

hüjjegyerek :)

jpmjpm 2013.05.05. 18:26:20

video 2: 0:15-1:10. kérek bárkit, hogy aki érti, hogy miről beszél ez az ember, az ossza meg velem. szörnyű érzés, hogy egy ilyen nagy és okos politilkus mondanivalóját nem értem. kétdégek közt gyötrődök jelnleg.

előre is köszi. a ner legyen veletek!

Horizont 2013.05.05. 18:30:58

@jpmjpm: Soha, de soha nem szavaztam a Fideszre, Orbánt elítélem mindazért amit tesz hazánk ellen. De őszintén bevallom, hogy a legeslegelején amikor szóba hozták a Nemzeti dohányboltokat bizony a pillanat töredékrészében még én is azt hittem, hogy tényleg a dohányzás ellen meg, hogy a fiatalok nehezebben jussanak ....meg ilyenek. Isten bizony majdnem bevettem de csak egy töredékpillanatig.Beismerem hülye voltam:)
Az elmúlt 23 évben a nagyon sok aljas szemét szar közül, nálam 4 dolog a legsötétebb. A rendszerváltáskor az állami gyárak elkótyavetyélése bennfenteseknek, a kárpótlási jegyek, a földbérletek a mostani fidesz alatt és a dohánymutyi!

jpmjpm 2013.05.05. 18:33:50

@Meridian74: te mekkora arc vagy. szerinted mindenki hülye. ebben egyébként az a jó, hogy akkor fel sem tűnik senkinek ez a sok idiótaság. és boldogan élünk amíg....

jpmjpm 2013.05.05. 18:35:17

@Horizont: sajnos bármi amihez hozzászolnak/beszélnek róla az el lesz lopva, csak az a kérdés, hogy mennyi idő alatt.

jpmjpm 2013.05.05. 18:40:52

@Meridian74: "Két csoport van, akiknek mindehez kevés közük volt, az egyik az LMP, a másik a Jobbik. Ha nem ezeket támogatjuk, az olyan mintha saját magadat vernéd ostorral. "

kemény lesz számomra a 2014-2018-as intervallum. már meg is rendeltem a faszkorbácsot.

Meridian74 2013.05.05. 18:41:56

@jpmjpm: sztem az a hülye, aki nem képes belétni, hogy a rendszerváltás óta éppen elég idő telt el, de ezt nem rendszer változtatására hazsnálták fel, hanem az ország szétlopására az eddigi politikusi garnitúrák, akik tényleges hatalomhoz jutottak.

És mivel még mindig ~40-60% biztosan a fideszre szavaz, a másik ~10-30% a mszpre vagy bajnaira (aki gazdasági miniszter volt gyurcsány alatt - nemcsak később szimplán egy teszi-veszi muja pislogi miniszterelnök), így igencsak megalapozottan mondhatom azt mindent egybe véve, hogy dúl a sötétség a fejekben és az országban egyaránt...!

jpmjpm 2013.05.05. 18:47:13

selmeczi gabika: "Itt arról van szó, hogy a baloldal egy nagyon súlyos maffiaügybe keveredett és próbálják elterelni a figyelmet erről a dologról, ezért most egyenként megpróbálják levadászni azokat a magyar családokat, akik nyertek a trafikpályázaton."

gabika, szívem, tehát akkor ez a magyarázata annak, hogy a lázár jani a haverjával 1 éve agyal azon, hogy miként kéne lenyúlni az üzletágat?

Ironfist 2013.05.05. 18:48:15

@félázsiai 2llkedő:
"Mondhassuk inkább úgy, hogy Nemzeti Szocialista?"

Hát, a nemzetiszocialisták a nácik, a fidesz meg inkább populista, mintsem náci, nem meggyőződésből utálják a zsidókat (pláne, hogy izraeli testvérpártjuk a Likud), meg a melegeket, hanem mert a meleg zsidó tanácsadójuk, Finkelstein ezt tanácsolta nekik, és épp erre fúj a szél, hát meglovagolják. Ha a többség meg éppen a melegjogokért, meg a zsidókért rázná a kapukat, akkor úgy hidd el, hogy Orbán Viktor a zsidók, és a melegek védőszentje lenne, azonnal, és átmenet nélkül.

Ráadásul MSZMP-s múltja van nem csak neki, hanem a teljes fideszvezérkarnak, kommunista propagandát nyomnak, a retorikájuk is kommunista, a politikájuk is a kommunizmus legsötétebb napjait idézi.... Szóval megintcsak azt a konklúziót lehet levonni, hogy a FIDESZ KOMMUNISTA (nagybetűvel a sok fideszfannak, hátha kicsit elgondolkoznak... bár tudom, ez reménytelenebb kérés, mintha egy csimpánzt kérnénk meg ugyanerre).

jpmjpm 2013.05.05. 18:51:11

@Meridian74: szerintem az a hülye, aki hisz a tündérmesékben. a politikai "elit" hozzáálása nem fog változni. teljesen mindegy, hogy hogy hívják őket. emberek, akik soha életükben nem végeztek érdemi munkát, hanem össze-vissza beszéltek sületlenségeket, hirtelen nem fognak megtanulni ésszerűen vezetni egy országot. inkább ellopják. ész nélkül.

jpmjpm 2013.05.05. 18:59:32

video 1: "miért ne lehetne a tifán ellenfelének trafikja?"

miért ne lehetne bárkinek trafikja, aki már eddig megdoigozott érte? mert elvettétek tőlük és kiosztottátok a haveroknak.

laja, figyi, az embrek azért vannak felháborodva, mert lenyúltatok egy üzletágat. te pedig azzal jössz, hogy mekkora fejek vagytok, mert nem a tifán, hanem az ellenfele kapta a trafikot. az, hogy valakiktől elvettétek az nem is téma. de mindenki kussoljon, mert a tifán ellenfele lett a trafikos. vicces faszika vagy te.

Sir Bates dö Hól 2013.05.05. 19:04:02

@jpmjpm: Előre bocsájtom nem értek egyet a lopással/csalással. Sem a köz, sem a magánszemély sérelmére elkövetettel.
Az viszont legalább ennyire zavar, hogy ilyen ostoba, buta módon hajtják végre. Ez nem arrogancia, hatalmi gőg vagy pofátlanság. Ennyit tudnak. Semmi agyuk nincs ehhez sem. Be lehet csapni, meg lehet lopni úgy is valakit, hogy a sértett még hálás is az elkövetőnek. Persze ez az eset valamiféle intellektust feltételez.
És ugyan ilyen hülyék a kormányzáshoz is.
A szocialistákról alkotott véleményeddel egyetértek.
Videóban segíteni nem tudok.
Az alábbi link Kósa városában történtekre utal. Jellemző az intelektusára.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4337_a_debreceni_remizrolo

jpmjpm 2013.05.05. 19:05:04

@Meridian74: "így igencsak megalapozottan mondhatom azt mindent egybe véve, hogy dúl a sötétség a fejekben és az országban egyaránt...! "

csak az ad reményt, hogy egy ilyen okos ember mint te utat mutat nekem. :)

jpmjpm 2013.05.05. 19:08:05

@sírbateszezazegész: "Videóban segíteni nem tudok. "

írónikusan kértem a segítséget. normális ember nem fog értelmet találni ebben a sajtótájékoztatóban. mert nincs benne értelem.

Sir Bates dö Hól 2013.05.05. 19:21:52

@jpmjpm:
Írónikusan írtam.
Én most már csak azt nem értem miért nem merül fel ennek a baromnak a tudatában az a lehetőség, hogy olyan is nyerjen akinek semmi -semmi alatt azt értem, hohy semmi- politikai kapcsolata, elköteleződése, szimpátiája nincs.
Nem igaz. Értem. Ezeknek minden zsákmány. Mert ez ilyen hülye.

jpmjpm 2013.05.05. 19:21:56

"Lefordítva újfideszes nyelvről magyarra: a dohánypiac profitját a saját bázisnak csoportosítjuk át, de csurran-cseppen a szoci hátsó udvarnak is, nincs vele semmi gond. "

azt kihagytátok, hogy a több száz mszp-s mellett jobbikos is van tucatjával. ez nagyon fontos, laja is kiemelte. nyilván így már több értelme van a nemzeti dohányboltnak. ha a jobbik kimarad, akkor csak simán dohánybolt lett volna a neve.

jpmjpm 2013.05.05. 19:27:54

@sírbateszezazegész: "hogy olyan is nyerjen akinek semmi -semmi alatt azt értem, hohy semmi- politikai kapcsolata, elköteleződése, szimpátiája nincs."

ők odáig nem látnak el. csak saját maguk és az ellenfél létezik. és amire ráteszik a kezüket, azt kiosztják maguknak és az ellenfélnek, mert tudják, hogy ha az ellenfél lesz hatalmon, akkor nekik is csurran-cseppen majd valami. kéz kezet mos.

jpmjpm 2013.05.05. 19:28:52

egyébként én még a kerényit szeretném meghallgatni trafik ügyben. az az ember olyan okos. :)

jpmjpm 2013.05.05. 19:37:13

video 1: "miért ne lehetne a tifán ellenfelének trafikja?"

laja, te aztán tényleg mindent megteszel a választók érdekében. köszönjük. többen komolyan aggódtak, hogy nem marad trafik a tifán ellenfelének. de ti őrá is gondoltatok. (könnyes a szemem a meghatódottságtól).

laja, te barom, ezt te tényleg komolyan gondoltad? és magadtól találtad ki vagy csak felolvastad?

jpmjpm 2013.05.05. 19:41:53

video 1: "miért ne lehetne a tifán ellenfelének trafikja?"

egyébként óvatosan a nagylelkűséggel, mert a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. nehogy visszaüssön a nagy szívetek!

Secnir 2013.05.05. 19:49:08

@Vidéki:
"Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információsszabadság Hatóság elnöke állásfoglalását ismerteti a HVG"

ha jól értem, arra a HVG-re hivatkozol, mint hírforrásra, amit fikázni szoktatok, hogy hazudik?
nincs több kérdésem.

2013.05.05. 20:42:17

@Meridian74:

Asszem, minden eddigi itt felvonult személyek tekintetében toronymagasan te vagy itt a legnormálisabb ... :))) Lencsés pubi agybajának oltásához meg KÜLÖN GRATULÁLOK, maximum riszpekt. Király vagy, na.

2013.05.05. 20:57:12

@Ironfist:

Látod, éleslövésű pléhmancs koma, a vikkancs takonygerincében és a csatolt meglátásokban én sem kételkedem, sőt száz százalékig egyet értek veled, csak mind e mellett ne tagadnád azt, hogy a cuclibek is ugyanez a fajzat, mert ők sem ismernek mást ... Mert hogy náladf az bacta ki, velem kapcsolatban, hogy a becses figyelmedet erre az apróságra is merészeltem felhívni.

Asszem, persze most is nagyot röhögsz, hogy úgysem látod, mit írok, pedig rosszul teszed, hidd el, mert most sem azt mutatom, hogy ellenség vagyok, csak azt az idiotizmust próbálom korrigálni, hogy ezer más baromhoz hasolóan fideszfannak bélyegzel egy más véleményen lévőt, jó demokrata, és egyáltaklán nem kommunista szokás szerint. :)))

Egyébként ha a fityisz ennyire főkommancs, akkor az ellenségei ugyan vajon miért nem teszik le és száműzik a nevükből a "szocialista" kitételt, meg az eszköztárukból a vöröset végre? :))) (Újabb nagy költői kérdés, ha jól sejtem ...) Merthogy kb. annyira "szocialisták" azok is, ahogy én, csak épp hozzá mág nemzetietlenek is ... :)))

Meridian74 2013.05.05. 21:08:52

@jpmjpm: védik a védhetetlent... pedig, ha azt vesszük nekik elég lenne diplomatikusan azt mondani, hogy felállítunk egy parlamenti vizsgálóbizottságot, és megvizsgáljuk/kivizsgáljuk az ügyet... aztán eltelik vele 1-2 hónap vagy akár több is, aztán 2/3-dal megszavazzák: nem történt itt semmi különös kérem szépen, oszoljanak...

Hihetetlen balfácánok a kommunikáció szintjén, pedig az előbbi műveletben több éves rutinjuk van már... nemcsak a beígért felelősségre vonással jártak így el, hanem szinte mindenben. És mégis, védik a védhetetlent. Az idióták.

Meridian74 2013.05.05. 21:23:02

@jpmjpm: egyébként egy kérdés... trafikja bárkinek lehet, csak dohányárut nem árusíthat. Ugye? Na meg nem kaphat rá állami támogatást - ami miatt lewarezolták a trafikokat a fidesz holdudvar részére.

Egyébként én inkább emiatt aggódnék. Irgalmatlan nagy összegek vannak beígérve a nagy semmikre állami támogatással. És persze van olyan akinek 7 dohányárusítós trafikja lett, amire 7x is igényelhet támogatást. mondjuk legyen csak 5 millió/trafik, az 35 millió. Felmarkolja a pénzt, aztán beleszarik a trafikokba, akár csődbe is mehetnek, de a 35 milliója akkor is meglesz.

Ilyen igyenpénzt én is szeretnék, de úgysem kapok. Meg aztán, nap mint nap leköphetném magamat, mint erkölcsi zombi-hulla...

Meridian74 2013.05.05. 21:46:45

@jpmjpm: "a politikai "elit" hozzáálása nem fog változni."
Meg kell nézni, a jelenlegi fidesz kikből és kiknek a hozzátartozói. Szinte kivételek nélkül volt mszmp-sek vagy azok közvetlen leszármazottjai. Orbán a kommunista rendszerben angliában tanult. Ki engedhette ezt akkoriban meg magának? A szüleim pl nem. Ismerettségi körben sem senki. 3 évente kaphattak útlevelet, és egyszer sem voltak "nyugaton" - nemhogy pl engem NSZK-ba, USA-ba, Angliába küldtek volna tanulni. Jah, pénzük sem lett volna rá, pedig apám maszek volt - szóval nem az a egyszerű proli munkásember volt... De a rendes hozzáállású komcsik is a moszkvai egyetemre mentek továbbtanulni, nem pedig a "gaz, imperialista" országokba.
Na, ezektől nem is lehet mást elvárni, mint hogy szanaszét lopják az országot, hisz ezt tanulták a felmenőiktől. Persze ezzel nem azt mondom, mindenki szar alak kivétel nélkül, aki külföldön tanult.
A Jobbikban nem tudom mennyi az ilyen személyek aránya, biztos van köztük is. De én úgy látom, hogy ott jóval több az utcáról bekerült politikus, akik nem azért lettek most politikusok, mert ez volt az eredeti életcéljuk, hanem azért, mert már kurvára elegük volt/van a rendszerváltozás nélküli rendszerváltásból, mint ahogyan nekem is. Vona Gábor valami cégnek valami területi képviselője volt, azaz salse-es, így elsőkézből tudja azt, milyen a helyzete egy magyar munkavállalónak... lehet, hogy ha megnyernék a választásokat, egy idő után ők sem lennének különbek, de akkor is ezzel mit veszítenénk? Többet ők sem tudnának lopni, mint a mostaniak. Ha viszont mégsem, hanem komolyan gondolnák a rendrakást, akkor csak nyernénk velük. Azaz velük semmi többet nem veszíthetünk, de viszont bennük még ott van a nyerési potenciál, míg a többiről ez utóbbi már egyáltalánn nem mondható el.

Mert mi lesz ha MSZP nyer? Azt a nagyarccal való kormányvisszavételt inkább nem szeretném megtapasztalni... szavaim nincsenek rá, a baljóslatú megérzéseimre, ami akkor történni fog. ha meg a Fidesz nyer újból? Na, akkor a mostani pofátlanság pitiáner bohóckodás lesz ahhoz képest, ami azután történni fog... szvsz.

Az LMP már most szétszakadt atomjaira, ezek mér nem állnak talpra, ráadásul, az amit képviselnek, nagyon sok mindenben nem tetszik. Pl az atomenergiával való szembenállásuk. Meg még sokminden egyébben. A java részük amúgy is kocsonyagerincűvé váltak, mikor lepaktáltak bajnaival, holott pont bajnai és gyurcsán okán alapítottak pártot, azzal a szlogennel, hogy lehet más is a politika, mint a bajnai-féle, a gyurcsány-féle, az orbán-féle... stb hazug-féle.

zollerbá 2013.05.05. 21:50:04

1000 Ft-os ciginél már érdemes lészen beindítani a házi dohány termelést.
A csempészés is ugrásszerűen fog nőni. A trafik mizéria miatt is és az elmúlt negyed század végtelenül gátlástalan és pofátlan országrombolása után itt az ideje a titkos ügynökök által, felülről felépített, magukat pártnak nevező bűnszervezeteket felszámolni!!!
Visszaállítani a kétkamarás parlamentet, így is épült a T. Ház épülete, egyéni területi listás, visszahívható képviselők és ügynökmentes szakszervezeti, egyházi, kamarai és egyéb valódi társadalmi szervezetekből álló felsőház.
A jelenlegi párt struktúra egy zsákutca, bűnszervezetek harca egymással, a nép teljes megnyomorítása mellett.

Meridian74 2013.05.05. 21:51:46

@jpmjpm: "azt kihagytátok, hogy a több száz mszp-s mellett jobbikos is van tucatjával."

Mindez azért van, mert lehessen mutogatni rájuk is, hoyg mit ordibáltok, hát nemcsak fideszes nyert, nyert mszp-s is, meg jobbikos is, meg lmp-s is... jah, lmp időközben megszűnt, bocsánat, így jártak.
Csakhoyg az arányok, 5400-ból 5300 fideszes, a több meg mszp-s, meg jobbikos, meg egykét nevenincs alak. Ígyhát nincs itt fidesz mutyi, mert legalább 100-an nem fideszesek, márpedig a 100 az már nem semmi.

Szvsz kimondottan csak ezért nyert néhány, nem számottveő mennyiségben, nem fideszesek is, hogy legyen mivel takarózni...

Ironfist 2013.05.05. 22:04:21

Per pillanat egyébként a legnagyobb bűnös ő:
hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Finkelstein

Meridian74 2013.05.05. 22:05:56

@zollerbá: "1000 Ft-os ciginél már érdemes lészen beindítani a házi dohány termelést"

Végülis miért is ne?
Egy sor káposzta, egy sor dohány. Egy sor krumpli, egy sor dohány. Egysor mák, egy sor kanna... ööö, izé... egy sor dohány... ;) :P

Lencsés István 2013.05.05. 22:12:19

@Meridian74: 1 . A mondatkezdés továbbra is nagybetá , ha ez nem változik , ma nem reagálok rád többet . 2 . Látszik rajtad hogy nem tanultál , hisz alapdolgot nem tudsz . 3 . Nevethetsz , attól még a tény nem változik . :) ;) 4 . Az a hülye aki mondja . Nem hiszem hanem tudom hogy idézni úgy kell ahogy én írtam , van különbség . 5 . A magyar oktatás jó . 6 . A lényeg hogy anonim vagy , míg én nem , ennyi . :) ;)

Amadeus62 2013.05.05. 22:30:29

@Meridian74:

Egy sor fideszes, egy sortűz!

zollerbá 2013.05.05. 22:48:23

@Meridian74
Kiváló minőségű dohányt termelt egykoron dédnagyapám a Jászságban, nehogy bárki azt gondolja, hogy ez baromi bonyolult dolog.
A sörárakat elnézve, a kisipari sörfőzdék termékeinek is lenne piacuk, de sajna előbb ezt a polip szerű, élősködő "politikai elitet" kell elszámoltatni és hűvösre tenni! Mint feljebb írtam a struktúra nem jó, előbb azt kell megváltoztatni. Ezzel a pártrendszerrel csak egy roma ország felé haladunk. 25 év alatt 350 ezerből másfél milla lett, mennyien lesznek 25 év múlva???

jpmjpm 2013.05.05. 23:09:22

@Meridian74: bennem fel sem merült, hogy van tanult jobbikos. nem azért, mert ezt gondolom, hanem azért, mert amit az elmúlt 3 évben csináltak az ezt tükrözi. csak a legutóbbi dolgot említem, ami eszembe jut róluk: adj gázt! az, hogy náluk ez teljesen természetes, azt már megszokhattuk. de hogy nem értik, hogy ez miért nem helyén való az tükrözi a lelki világukat.

teljesen értelmetlen a választások eredményén filózni. a jelenlegi politikai "elit" (elit, az b+) egy tőről fakad.

a dohányboltokat olyan arányban osztoták el egymás között, amilyen arányban tényezők a magyar politikában. tök egyértelmű.

egyébként vajon a tifánt megviselte, hogy kimaradt a mutyiból? vagy dobjunk neki össze egy kis zsét? :)szívesen kisegíteném ezt a derék embert, most hogy derékbe tört a karrierje.

Meridian74 2013.05.06. 00:31:46

@Lencsés István: "A mondatkezdés továbbra is nagybetá" - értem én, de mi a lópikula az -nagybetá-? Csak nem egy e l ü t é s ...? Hát szabad ilyet?!
Aztán a 2. pontodban milyen alapdologra gondolsz? Még nem vagyok perfekt gondolatolvasó... még nem.
A 3. pontodban, valóban, a tény az nem változik... azaz, "4 pontból álló" írásjel nincs, nem létezik egyetlen egy élő nyelv írásában sem. Nevetni meg azon nevetek, hogy ha ezt egy állítólagos magyar tanár mondta - szerintem nem állított ilyet, csak te értelmeztél valamit rosszul - akkor az duplán ROFLMAO!
4. pont: rosszul tudod, de felfogni sem tudod, mert úgy látszik, sok ez neked, mint a mondataidban a szóköz.
5. pont: felsőoktatásra járok éppen, a magyar közoktatás az minden, csak nem jó. Ezt a tanároknak is kifejtettem, és elfogadták, de mint mondották vala, nekik sajnos a tantervhez ragaszkodniuk kell, ha jó, ha nem jó az.
6. pont: ennek alapján számomra te is anonim vagy, mert nem ismerlek, nem tudom hogy hány éves vagy, nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, nem tudom hol laksz, röviden soha nem láttuk még egymást. De ha láttuk is volna - véletlenül - egymást, akkor sem ismerlek fel. Tehát te, mint odafirkantott lencsés istván karaktersorozattal ugyanolyan anonim vagy, mint itt bárki más.
Sőt, te még anonimebb vagy mint én, mert rólam legalább tudhatod azt, hogy van egy általam készített weboldal, amely jónéhány olyan információval rendelkezik, amelyek kapcsolódhatnak akár a személyemnhez is... De ez az anonimitás csak a te elképzelésed szerint van így, mivel az anonim az lenne, amikor többen is használnának egyazon nicknevet ebben a blog komment-motorban... azaz pl 100-an az "anonymous" felhasználói névvel irogatnának ide, na akkor aztán tényleg nem lehetne tudni azt, hogy mikor, ki és mit írt... mivel minden személy ugyanazzal a névvel írogatna. Ez az anonim, nem pedig az, hogy valaki XY nicknévvel irogat. Persze valószínűleg te egy frissen a netre szabadult nyugdíjas vagy, aki felfedezte, hogy jé, hát itt tudok hozzászólni, még válaszolnak is, jéééééé(!), hát akkor írjunk, írjunk, de legelőször is RENDRE UTASÍTGATJUK azokat akik nem írnak helyesen... és nem állnak vigyázba, mikor megjelenek. :D

Mivel az internetet azóta használom, amióta egyáltalán Mo-n elérhető, felvilágosítanálak, ha egyáltalán ez még kivitelezhető az esetedben - mert dúl a fejedben a sötétség -, a netetika szerint, nem illik más helyesírását kritizálni, legfeljebb ha vevő rá, akkor felhívni a figyelmét, hogy egy adott dolog úgy nem helyes vagy hogy lenne az helyes. Nem tudhatod ugyanis, hogy az véletlenül nem egy elütés-e vagy direkt elírás-e, vagy stb.
Itt ugyanis nem a magyar órán vagyunk, fogalmazás-dolgozat írása közben. Gépelni egészen más, mint tollal írni. Azt sem tudhatod, hogy az illető véletlenül nem egy külföldi, aki tanulja a magyar nyelvet és példának okáért még nem tudja, hogy az adott fogalmat, kifejezést, szót azt nem helyesen írta le. Segíteni lehet, de kéretlenül kioktatni, és leköpdösni mást a helyjjesírásssi vétségeiért az trollkodásnak számít. Van akit irritál is. A fóumra írt szövegeket vedd úgy, mint az élőbeszédet, abban sem keresgéled a helyesírást, mert nincs - és nem fogsz a szavába vágni másnak csak azért mert valamit nem pont helyesen ejtett ki a száján. Ja, lehet, hogy te igen, egészen addig, amíg egy fogsorod nem bánja...
Például engem irritál az, hoyg lépten nyomon valaki csak azért írogat, hoyg ki mit és hol írt el.. Olvasni tudok, értelmezni is, és nem érdekel az, hogy valaki nem éppen helyesen írt le valamit. Ez itt nem a nyelvtanóra, ismétlem. Nem érdekel az sem, hoyg valaki jobban tudja azt, hogy valamit hogyan kell leírni. Vagy külön-külön felhívja arra a figyelmemet, "hoyg" az hogy, az "épen", az éppen, az "illik" az íllik. Ez olyan, mint a spamelés a levelezésben. Személy szerint sem kérkedek az IQ-mal, pedig megtehetném, továbbá érvként sem használom.
Persze törekedni kell a helyesírásra, de egy kommentelésnél nem az a legfőbb szempont. Ráadásul elfogadott a kifejezések rövidítése is, pl szvsz, és hasonlók, amelyek viszont helyesírásban már nem elfogadott.

Meridian74 2013.05.06. 00:40:32

@zollerbá: tudom, hogy minőségi dohányt lehet termeszteni akár házilag is. De lehet, hogy rosszul tudom, de ez állami monopólium, vagy nem? Azaz tiltják a magánszemélyeknek a dohány termesztését... hatósági engedély kell(?) hozzá - azt meg nem adják csak úgy -, de ebben nem vagyok biztos.

mitmiért? 2013.05.06. 00:45:55

Komolyan, olyan kurva fárasztó lehet egyfolytában hazudni, hogy egyes emberek ezt se szellemileg se idegileg nem bírják es akkor elkezdenek rettentő hujesegeket beszélni. Nem lenne egyszerűbb igazat mondani? Ja nem, mert akkor mind mehetne börtönbe. Hááát, ami késik nem múlik, mert minden látszat ellenére 8.5 millió magyar mégsem huje es pontosan tudja mit tettetek, tolvaj banda.

Meridian74 2013.05.06. 00:55:44

@jpmjpm: Az tény, hogy a Jobbik tevékenységében is vannak olyan dolgok, amik nevetségesek... de az legalább nem kerül semmibe sem nekünk. És ha mérleget vonunk, akkor azért szvsz sztem több hasznos tevékenységük van, mint káros. Megjegyzem, nem a zsidókat utálják ők, hanem a cionizmust. E kettő között nagy a különbség. A szegedi csanád is megtarthatta volna, (sőt, újból meg is választották), a pozicióját, ha később nem derül ki az, hogy vesztegetni próbált elvtelenül az EU-s pénzéből, amit eredeti szándék szerint nem erre adták neki . Az hogy valaki zsidó, az nem számít. Mit tesz és miként gondolkodik, egyedül ezek számítanak, és legnagyobb magyarnak tartanák azt a fekete ruhás, kalapos, pajeszos illetőt is - hiába hogy echte zsidó és ortodox zsidó vallású -, aki a Magyarország és a magyar nép érdekében valamely érdemleges áldozatot hozna.

Az adj gázt-tal kapcsolatban meg egyesnek a tökük tele van azzal, hogy a háború után, mennyivel is, 68 évvel(?), még mindig fizetni kell, és mindig egyre többet és többet akarnak. Sztem jogosan. Az meg külön vicc, hogy csak izraelben 192ezer holokauszt túlélő van, a világban meg cirka félmillió. Hát akkor most kivégezték a zsidókat vagy sem? Mert ez a félmillió ember átlagéletkora 80 év körül van... ha a 80-90%-át(?) kivégezték az eu-s zsidóknak, akkor, hogy a fenébe él még ennyi belőlük? És többségük 80 év feletti korral egy szörnyű háború, meghurcoltatás, vagonírozás, koncentrációs táborbeli kegyetlenkedés sorozat - azaz trauma - után... a bányászok meg 55-60 évesen meghalnak. Nincs itt ordas ellentmondás?
Szvsz ezért volt ez az egyesek számára elfogadhatatlanul irritáló elnevezés.

Meridian74 2013.05.06. 00:57:31

@mitmiért?: "Ja nem, mert akkor mind mehetne börtönbe"
Igazából nem ez az oka, hogy hazudnak. Hanem az, hogy akkor egy rakás lóvéról le kellene mondaniuk, és nem az esetleges börtön veszélye miatt... pénzről szól a hazudozás mindig.

jpmjpm 2013.05.06. 01:28:30

@Meridian74: "Megjegyzem, nem a zsidókat utálják ők, hanem a cionizmust."
a gyűlölet gyűlöletet szül. ezért alapból alkalmatlanok a vezetésre.

"Hát akkor most kivégezték a zsidókat vagy sem?"
hagyjuk már ezt. nagyjából tudjuk, hogy mi volt a 2.vh-ban. most nehogymár elkezdjük számolgatni, hogy mennyi áldozattal járt ez. kicsit olyan ez a kérdésed, mintha keveselnéd az áldozatokat. 1 ártatlanul kivégzett ember is sok szerintem. lapozzunk. egyébként meg a gazdaságot kéne helyre rázni. jobbikost még nem hallottam megfontoltan beszélni a gazdasági programjukról.viszont remekül tudnak zsidózni, cigányozni.

egyébként a jobbik már csak azért is alkalmatlan bármilyen vezető szerepre, mert nem előre tekintenek hanem hátra. kurvára mélymagyarok és baszott átéléssel csinálják ezt. de jövőképük nincs. mondjuk a rovásírást bevezetnék, mert az mennyire fasza. nevetséges.

Ironfist 2013.05.06. 05:23:36

Annyira imádom, hogy ezek a fideszesek ilyen hülyék. :D Meridian, és exvájzed is folyamatosan ontja felém a - gondolom, mivel mást úgyse tudnak - hülyeségeit, holott én mindig vagyok olyan jó, hogy elmondom nekik egyesével, hogy nem látom, mit írnak, csak az értesítőt, hogy a letiltott valaki már megint nekem írt...
Folyamatosan jönnek persze az értesítők, így tartják a fideszkomcsi színvonalat. :D

2llkedő 2013.05.06. 05:39:28

@Ironfist: "nem meggyőződésből utálják a zsidókat (pláne, hogy izraeli testvérpártjuk a Likud), meg a melegeket"

Nem csak ez a jellemzője a Nemzeti Szocialistáknak.

Ironfist 2013.05.06. 05:46:43

@félázsiai 2llkedő:

Lehet, csak a nemzetiszocialisták meggyőződésből hülyék, ezek meg arra fordulnak, amerre a szél fúj. Ez viszont nem jellemző a nácikra.

Meridian74 2013.05.06. 06:55:00

@jpmjpm: "egyébként meg a gazdaságot kéne helyre rázni. jobbikost még nem hallottam megfontoltan beszélni a gazdasági programjukról"

Akkor csak egyszer hallgasd meg Vona Gábort, például a mostani évértékelőjét, vagy Volner Jánost... ennél megfontoltabban beszélni - mire gondolsz?
Mélymagyarkodás? Leszarom, meg mi is az tulajdonképpen?

Meridian74 2013.05.06. 06:56:41

@Ironfist: ez nem olyan nagy probléma, legfeljebb csak számodra. Te nem látod, mindenki más meg igen.

Lencsés István 2013.05.06. 09:30:57

@Meridian74: Új nap , új esély . :) 1 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 2 . A gépelési hiba az nem alaphiba , miont ami nálad van . 3 . Nem tudod mik az alapdolgok ? :D Akkor tényleg vannak gondok , bár ezen nem csodálkozom , " bizonyítottál " már . 4 . Hiába hazudsz , a tény nem változik , a több diplomás MAGYAR tanárom szerint kell a négy pont úgy ahogy leírtam , ha nem jut el , az nem az én bajom , te maradsz szellemileg szegényebb . :) 5 . Nevess csak , amíg megteheted . :) 6 . Te jársz felsőoktatásra , nekem meg diplomám van , tehát erről IS ennyit . :) ;) :D 7 . A MAGYAR közoktatás jó , de hazudozz csak tovább , sokáig így ebben a formában úgy sem teheted meg . :) ;) :D 8 . Hihetsz anonimnak , ott a nevem , ha nem hiszed el az nem az én bajom . 9 . Nem tudod hogy férfi vagyokk e vagy nő ? :D Szóval szerinted az István női név ? :D Gratulálok , nagyon a legalja vagy , de legalább szebbé teszed a napom . :D :D 10 . Nem ez vagyok " .... lencsés istván .... " . Hanem Lencsés István vagyok . 11 . Meridian 74 nem a neved , nem az van a személyidben , ennyit erről IS . 12 . Nekem nem elképzeléseim vnanak mikor kommentelek , hanem tényeim , van különbség . :) ;) 13 . Aki nem a saját nevével van fenn , az csak egy fosós anonim semmi más . 14 . 26 évesen nehezen lehetek nyugdíjas . :D 15 . Én csak alapdolgok miatt szólok , mert akinek ilyenje nincs az ultra gáz , te ebbe a kategóriába tartozol . 16 . A rövidítés IS szint alatti . 17 . A sötétségről a helyedben nem beszénék akinek az István női név . :D 18 . A rólam kialakított véleményed ( anonimnak sosincs ténye ) nem érdekel . ( Mivel hazugság . ) 19 . Ha gépelési hibám van , elnézést , az a gyors gépelés miatt van . 20 . A mondatkezdés nagybetű az nem gépelési hiba , meg az idézés pontosítása IS alapdolog , ezek nem gépelési hibákl , ezek az ALAPDOLGOK , segítettem , lásd kivel van dolgod . :) ;) Bár nagyon nem érdemled meg , de hát én rendes vagyok . 21 . Értem a szófordulatot , de nem lehet köpködni . 22 . Troll az aki anonim , azaz te . 23 . Ilyen nincs . : " .... helyjjesírásssi .... " 24 . Én élőben is ( mert ez a normális ) ha valaki mer - t mond mert helyett szólok neki ugyanis ez is alapdolog . 25 . Ha valaki ezért megüt , az nem EMBER bár te sem vagy hisz az anonimok csak emberszerű lények nem mások .... 26 . Az érv sosem lesz tény , az IQ - dról meg inkább nem írnék semmit , akinek az István női név , év vicce vagy . :D :D pedig még csak május van . :D :D 27 . A rövidítés csak a fosós anonimoknál elfogaott akinek neve van és EMBER azoknál nem .

kifordított nagyanyó 2013.05.06. 10:50:05

@Balibgeczyk: Akkurva kibaszott retkes geciláda anyádat,azt te köcsög.
Lehet hogy szarban lévő országot vettek át de sikerült még lejjebb nyomniuk az országot a szarban.

Meridian74 2013.05.06. 18:24:40

@Lencsés István: a kommented egy nagy ROLFMAO! fetrengek a röhögéstől...! :D MUHAHAHAA!
Az külön tetszik, hogy aki veled nem ért egyet, az máris konstans hazudozó.
Parancs, értettem, Nyugalmazott Rendőr Elvtárs Úrrr! :D

De ezért egy dolgot nem hagyok szó nélkül:
"Nem ez vagyok >>.... lencsés istván ....<< . Hanem Lencsés István vagyok . 11 . Meridian 74 nem a neved , nem az van a személyidben"
Miért, neked az van a személyidben, hogy Lencsés István? És azt mivel igazolod itt? Én meg Pablo Picasso vagyok, az van a személyimben... nem tudtad? Nem hiszed el? Én sem azt, hogy a te személyidben Lencsés István van... Na, akkor most mi van?

Jah, jut szembe, ezt az eddigi hozzászólásaidból úgy vélem, ezt képtelen vagy értelmezni, felfogni, diplomásan sem - bár az is igaz, egy diplomával nem jár együtt feltétlenül az ész is. Ezt nagyon jól láthatóan te is igazolod, meg a többdiplomás "magyar" tanárod. Összeilletek, igaz nem kiegészítitek egymást, hanem erősítitek egymást - az ostobaságban.

A másik dolgok: "14 . 26 évesen nehezen lehetek nyugdíjas"
Akkor miért viselkedsz úgy, mint egy szenilis öregember? Bár egy szenilis öregember hozzád képest csúcs, mert akiket ismerek, és internetközelbe kerülnek, azok igyekeznek megérteni az új dolgokat, és ha valamiről kiderül, hogy esetleg nem úgy van ahogyan azt elképzelik, utánajárnak. Példának okáért, utánanéztél már az MTA-nál (segítek: Magyar Tudományos Akadémia. Tudod, van egy ilyen intézmény... van telefonszámuk is, ami hívható...), hogy akkor most a 3 pont vagy 4 pont? Van-e egyáltalán olyan írásjel, hogy 4 pont? Idézet szövegekben mikor célszerű kitenni a pontokat? Kötelező-e ez egyáltalán vagy sem?

Aztán ez meg megaROFL:
"27 . A rövidítés csak a fosós anonimoknál elfogaott"
Lo-ho-ho-ho-lol! Mehehehe...! Megpusztulok...! a röhögéstől...!
Ez már a "no comment" kategória...! :D:D

Egyébként az OPNI-ból szabadultál, és személyesen Napóleonhoz van szerencsém, lencsés istván álnévvel? Szerveződik már az új francia forradalom...?

Lencsés István 2013.05.06. 20:49:07

@Meridian74: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nevess amíg megteheted . :) ;) 3 . Nem vagyok rendőr .4 . Elvtársak már rég nincsenek , el vagy tévedve pár évvel . 5. Nyugalmazottan nehezen írnék . 6 . Ilyen nincs. : " .... Úrrr .... " . 7 . A rövidiítés szint alatti . 8 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 9 . Kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot . 10 . Nem kell igazolnom , ez a nevem ha nem hiszed , nem az én bajom . 11 . Én sohasem hazudok . 12 . Az észről a helyedben nem írogatnék , hisz alapdolgokat nem tudsz . :D 13 . Négy pont kell , már indokoltam miért , ha nem érted , nem az én bajom .

Meridian74 2013.05.06. 22:12:49

@Lencsés István: OK, és mi a helyzet az új forradalommal? Mikor lesz a "nagy" nap...?

jpmjpm 2013.05.06. 23:17:12

@Meridian74: "...vagy Volner Jánost... ennél megfontoltabban beszélni - mire gondolsz?"

mindenképpen szeretném hallani a faszit. jól nyomja:

index.hu/belfold/2013/05/06/volner/

2013.05.06. 23:36:41

@Meridian74:

Szerintem ejtsd az ürgét, rég rászolgált ez már erre, mindenhol, ahol csak megfordul, ez egy intézményesült átok ... biztos vagy szimplán beteg, vagy azért fizetik, hogy offoljon, főleg az ilyen cikkek alatt, ahol a bálványait alázzák. Túl jó vagy te neki, szerintem megtisztelve csurrant maga alá a gyönyörtől, hogy elkaphatott téged egy ilyen kifutása-nincs, végtelen forgóba. Bár ha neked örömet okoz, hogy örömet okozol neki, akkor ne hagyd abba :))) Az ilyenekkel, sajna, tele a világegyetem, és még egy kisherceg is megveszne közöttük, ha rájuk figyel.

Meridian74 2013.05.07. 00:56:28

@jpmjpm: mivel az ATV nyomta a cikket eredetileg, azok számomra nem számítanak... és a cikk végén van a lényeg, ennek okán jobb lett volna, ha semmit nem írnak:

"Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok semmilyen hiányosságot nem tártak fel. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem ### és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették. ###"

Meridian74 2013.05.07. 00:59:12

@ekszvájzed: ha az neki örömöt okoz, hogy szarrá alázzák, nem fosztom meg ettől. :P

jpmjpm 2013.05.07. 03:23:35

@Meridian74: mindenki abban a mítoszban hisz amiben akar. magánügy. bár azt sosem értettem, hogy akik ilyen nagy hívők miért nem hisznek a tényeknek is.

Lencsés István 2013.05.07. 09:28:39

@Meridian74: Tudom milyen forradalomról beszélsz , de azt nem úgy írják , szóval ne célozgass az a gyávák fegyvere .... Mondjuk te nem csak az vagy , sorolhatnám még mi vagy de annyi időm nincs , úgyhogy elnézést . :)

Meridian74 2013.05.07. 11:28:39

@Lencsés István: nahát, tudod? Ez máris felér egy coming out-tal...! Napóleon hanyadik reinkarnációját tisztelhetjük becses szemnélyében? És mikor lesz a forradalom?

Aztán nem értek valamit:
"...szóval ne célozgass az a gyávák fegyvere" - mióta? És miért? Mire lehet lőni vele? Napóleonra...?
Egyébként a megszakadt gondolatvitel jelölése a szövegben szintén nem 4 db pont, hanem csak 3. És nincs szóköz sem közte. Nem tudtad?

Lencsés István 2013.05.07. 12:04:23

@Meridian74: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 3 . Ősidők óta , azért mert alapból gyáva vagy hisz neved sincs . 4 . Napóleon halott , el vagy tévedve jó pár évvel .... 5 . Idézésnél van 4 pont . 6 . Direkt írok így . 7 . Kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot .

2013.05.07. 12:09:57

@jpmjpm:

Tisztázzuk: ma itt bármiben is hinni sajnos nem a tények kérdése, ha ez nem lenne egyértelmű. MIféle TÉNYEK? Mikor a mindenféle pártkötődésű, s véletlenül sem független médiák által teli vagyunk fél- és negyedinformációkkal, elhallgatással, elhallgatTATással, ferdítéssel, csúsztatással, mellébeszéléssel és mindenek felett propagandával,

ami még azt is kiforgatja, ha hazugságvizsgáló gépre kötve azt mondod el, ami veled történt, személyesen te élted át, és el tudja intézni, hogy akkor se higyjenek neked, ha az igazad bizonyítására a szavaid kimondásának helyszínén ölöd meg magad. Rosszabb, mint a komcsik alatt, mert akkor csaK egy hazudott és ferdített, most viszont már MINDENKI, mert ugyanannak a hatalomnak szolgálnak.

És akkor persze kérhetne az ember olyan tényeket is, amelyek ezen állítások cáfolhatóságát támasztják alá. Tudod, ha a fenti csodás hírtálaló és véleménydiktáló gépezet hagyná, hogy mindenki mindent valódi tényeket megismerve dönthessen, akkor semmilyen elmélletre nem volna szükség. és egy csodálatos, konteómentes világ nyílhatna meg, minden értelmes ember örömére.

A kulcs: ellenőrizzed és igazold az általad tényeknek vélelmezett tényeket te magad, ha tudod ... Főleg olyankor, ha pl. a jog, meg a törvény is úgy akarja, a mai Magyarországon még egy hang- és / vagy képfelvétel sem bizonyít semmit.

Ez sem biztos, hogy nem ide vág, úgyhogy: Pl. miért is van az, hogy a nemrég itt végetért 3 napos kongresszus alapját adó eszmerendszer feltárásával, az arról szóló információkkal, annak történelmével, szervezetével, eseményeivel, vezető személyiségeivel, világban jelen lévőségeivel, és mindenféle tevékenységeivel nem foglalkozik sem a közoktatás, sem a média, sem a történelemtudomány?

Miért hagynak minket, tudatlan turbómagyar bunkó gojokat tévhitekben, az ő csodáikkal kapcsolatban, akik a világot, és az egész emberiséget a keblükre ölelvén oly önzetlenül szolgálják és védik a cúnarosszbáciktól? És miért kell beérnünk az antiszemitizmusunkról, rasszizmusunkról való nyilatkozgatásaikkal, holott azzal kéne foglalkozniuk, hogy az anti-cionizmus, mint olyan, miért is van, és mi ellen? Ha már egyszer a tudatlan népet nem sietnek felvilágosítani AKÁR ŐK MAGUK, hogy valójában mi is volna az ...

Meridian74 2013.05.07. 23:42:31

@Lencsés István: elemezzük akkor ki a "Napóleoni" hibákat az irományodban!

a., "1 . Mondatkezdés nagybetű ." - ez helyesen: "1. Mondatkezdés nagybetű.". A sorszámot jelölő pont és a szám között NINCS szóköz, közvetlenül a szám után kel lírni a pontot!

b., "2 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :)" - ez helyesen: "2. Ha idézel, pontosan tedd, köszönöm szépen! :)". Az írásjelek a szavak után közvetlenül állnak, NINCS köztük egy szóköz. Továbbá felszólító mondat végére felkiáltó jel kell, nem pedig pont. Ezen a hibán a smiley sem enyhít...!

c., "3 . Ősidők óta , azért mert alapból gyáva vagy hisz neved sincs . " - ez helyesen: "3. Ősidők óta így van, továbbá alapból gyáva vagy, hiszen neved sincs.". Itt rengeteg helyesírási hibán kívül ordas fogalmazási hibákat is vétetél, ráadásul úgy válaszoltad meg a kérdést, hogy erre igazoló forrást sem jelöltél meg. A kérdés az volt, hogy mióta a gyávák fegyvere a célozgatás, amire azt válaszoltad, hogy ősidők óta. Ezt rajtad kívül senki más nem gondolja így (ezért forrás megadása szükséges - honnan veszed, minek alapján állítod ezt), sőt, ez az állításod rendkívül nevetséges is, még egy óvódás is magasabb szellemi szinten tud érvelni, mint te.

d., "4 . Napóleon halott , el vagy tévedve jó pár évvel ...." - ez helyesen: "4. Napóleon halott, el vagy tévedve jó pár évvel...". A szokásos írásjelek balfasz módjára való alkalmazása, és a 3 pont helytelen írása, 4 pontként. NINCS olyan írásjel, hogy .... - sem idézésben, sem pedig félbehagyott gondolatmenet jelölésekor. Csak 3 pont.

e., "5 . Idézésnél van 4 pont ." - ez helyesen: "5. Idézésnél van 4 pont.". Szokásos. Ráadásul tévhitben élsz, ezért vagy te "Napóleon.

f., "6 . Direkt írok így ." - ez helyesen: "6. Direkt írok így.". A fentiekben már ismertetett hibák. Direkt írsz helytelenül? Nem mentesít fel az alól, hogy így helytelenül írsz.

g., "7 . Kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot ." - ez helyesen: 7. Kötőszóval (és) nem kezdünk mondatot.". Ez egyébként nem helyesírási hiba, hanem legfeljebb stílusbeli hiba, a kettő nem ugyanaz!

Értékelés: ha ezt - ilyen formában - egy dolgozatban írtad volna le, akkor több lenne benne a "vörös" aláhúzások, mint Kádár kormányában "kommunista".

Ülj le Lencsés - Napóleon - István, egyes!

2013.05.08. 07:50:02

@Meridian74: Hagyd a francba, ótvar troll a drága, mindenütt ezt csinálja. Még a szövege is ugyanaz.

Lencsés István 2013.05.08. 08:41:10

@Meridian74: Új nap , új esély . :) 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 3 . Én direkt teszek szóközt a pont elé , okom van rá . 4 . Nekem nincs helyesírási hibám , veled ellentétben , aki a legalapvetőbbet nem tudja , lásd 1 . pont . 5 . Nem kell forrás , én csak akkor írok kommentet amikor tényem és nem holmi véleményem van mint neked , azt meg remélem nem kell magyarázni hogy a tény többet ér mint egy anonim geci véleménye . :) ;) :D 6 . Érvelni a tényt nem kell , remélem ez már eljut , ha az előző pont nem is .... 7 . Van négy pont , többdilpmás MAGYAR tanárom jobban tudja mint te akinek se neve alaptudása , lásd ( ismét ) 1 . pont . 8 . Nem vagyok Napóleon , ott a nevem , tanulj meg olvasni IS . 9 . A kötőszóval való mondatkezdés is alaphiba , szóval a helyedben kussolnék , bár ne tedd , legalább röhögök rajtad . :D 10 . Ne zavarjon hogy 5 - ös lett anno a MAGYAR érettségim , szóval ezt IS beszoptad . :) ;) :D 11 . Napóleon pedig halott ( elég régóta ) , járj utána . :) ;) , hidd el tanulni soha nem késő még 37 évesen se , bár az tény , az alaptulajdonságaid ( azaz a hibáid , mert erényed az nincs .... ) nem változnak .

Meridian74 2013.05.08. 14:24:50

@Lencsés István:
"direkt teszek szóközt a pont elé" - gondolom súlyos agybaj, amit persze nem érzékelsz, momentán a jellege miatta, azaz AGYBAJ.

"Nekem nincs helyesírási hibám" - dehogyis nincs, hiszen előző kommentemben tételesen felsoroltam, megjelöltem. Persze agybajod okán ezt sem látod.

"em kell forrás , én csak akkor írok kommentet amikor tényem " - ahoygan mondod, ez csak neked tény, azaz a te tényed. Senki más számára nem tény, persze ezt az agybajod okán ennek az értelmezési fázisáig sem jutsz el, nem hogy felfogd. Körül kellene nézned, és észrevenned, senki más nem ír úgy, ahogyan te. Azaz mindenki más helyesen ír, csak te nem. Az agybajod okán ezt te fordítva látod, de ez az agybajod velejárója.

"Van négy pont , többdilpmás MAGYAR tanárom jobban tudja mint te" - nincs is ilyen többdiplomás magyar tanárod, mert valamennyi többdiplomás magyar tanár jól tudja, hogy nincs 4 pont. Pontosabban szólva hibás jelölés, ha 3 pontnál többet írsz egymás után. Az agybajod okán ezt persze nem tudod felfogni, és azt hiszed, hogy a többdiplomás magyar tanárod neked adna igazat, holott nem.

"Ne zavarjon hogy 5 - ös lett anno a MAGYAR érettségim" - a helyedben én erről mélyen kussolnák, mivel ez így szegénységi bizonyítvány rólad, 5 érettségivel ilyen szarul írni... nem a helyesírásodra kaptad az 5-öst, az biztos, vagy az agyadban a defekt később, az érettségi után keletkezett... persze mint az előbbieket, ezt sem fogod tudni értelmezni és felfogni.

"Napóleon pedig halott" - mi tudjuk, de te nem - az agybajod okán -, mivel Napóleonként viselkedsz.

"hidd el tanulni soha nem késő még 37 évesen se" - ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk. De gondolom, emiatt most az agybajod okán rövidzárlat keletkezett agyvelőd egyes részein... de segytek feloldani a rövidzárt, szóval, ne hidd magadat okosnak, mert az előbbit leírtad. Ez ugyanis egy nagy közhely. Amit persze az agybajod okán... ugye.

Na, de mikor lesz az új "nagy" forradalom?

Lencsés István 2013.05.08. 16:06:07

@Meridian74: 1 . A mondatkezdés továbbra is nagybetű , ha ez nem változik nem reagálok rád ma többet . 2 . Nem nagyon érdekel a rólam kialakított véleményed , mivel hazugság . 3 . Amit te megjelöltél az mind jó , csak neked nem tetszik , de az nem az én bajom . 4 . Amikor én kommentelek az világ szinten tény , ami neked nem tetszik ( azaz fáj az igaz ) és azért foglalkozol velem . 5 . Vannak akik helyesen írnak rajtam kívül is , de te nem tartozol közéjük , lásd 1 . pont . 6 . De van többdiplomás volt MAGYAR tanárom , de ezt sem kell elhinned , szabad ország , de attól még a tény nem változik . 7 . Van négy pont , de ez sem jut el mert nincs hova .... 8 . A helyesírásomra IS kaptam az 5 - öst , de nyugodtan irigyekdj , nem érdekel . :) ;) 9 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 10 . Én Lencsés István - ként viselkedem , önmagam adom , veled ellentétben aki csak egy fosós hazudozó , se írni , se olvasni nem tudó anonim . 11 . Én sohasem mondtam magamról hogy okos vagyok , de hogy okosabb mint te az 1000 % , hisz akinek az István női név , az mindennek a legalja . 12 . Az utolsó kérdésedre meg már reagáltam , csak ez sem jut el , és ez végtelenül szomorú . :(

Meridian74 2013.05.08. 16:22:35

@Lencsés István: Tudjuk. Persze. Ahogy azt Napóleon elképzeli... de ehhez a sötétséghez már nincs mit hozzáfűznöm, semmi újdonság nem került elő.

Meridian74 2013.05.08. 16:23:51

@Lencsés István: ja, és igen. ez egy csupa k i s b e t ű s mondat, napóleonka.

Meridian74 2013.05.09. 01:12:20

@jpmjpm: íme a cáfolat.
kuruc.info/r/2/111856/

persze a kuruc.infot lehet köpdösni, bizonos stílusú cikkei miatt... de nem midnegyik az, és ez egy tényközlő cikk.

Egyébként valószínűleg ez majd máshol is elérhető lesz, az is igaz, ezt már nem fogják akkora nagy garral kürtölni.

"... A legsúlyosabb rágalom azonban egyértelműen Volner korábbi Gavron Kft. nevű cégének értékesítése, megszüntetése. A cikk szerint a vállalkozásban a nemzeti radikális honatya 2008 júniusának elejéig volt tulajdonos és ügyvezető. A tulajdonosváltás után több mint fél évvel az adóhatóság felfüggesztette, majd törölte a cég adószámát, illetve kezdeményezték a vállalkozás felszámolását. Mint a szélsőbaloldali hírportál írja, a Szekszárdi Törvényszék tájékoztatása szerint a Gavron Kft. több mint tizenkétmillió forint adótartozást halmozott fel.
Volner János az ATV kérdésére először szóban, majd közleményben is cáfolta, hogy bármikor adóhátralékkal értékesítette volna üzleti tulajdonrészeit. Mint írta, vállalkozói tevékenysége alatt több gazdasági társaságban rendelkezett üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesített vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajta közpénzt. ..."

Meridian74 2013.05.09. 01:17:22

@jpmjpm: van még érderkesség az előbbiekben:

"... E tények az ATV-t nem zavarták fantazmagóriáikban, ők továbbra is tételes cáfolatra vártak. Szerdán újabb cikk jelent meg az ATV honlapján, melyben azt írták, hogy a Gavron Kft. ügyében büntetőeljárás is indult, melyben Volner feleségét is meggyanúsították. Az Alfahír telefonos érdeklődésére dr. Csullag Józsefné, a Szekszárdi Törvényszék elnökhelyettes megerősítette, a Gavron Kft.-vel kapcsolatban valóban van folyamatban büntetőeljárás, az ügyet vádemeléssel átadták az illetékes bíróságnak. Azonban – és ezt a cionista szócsőként funkcionáló ATV „elfelejtette” megírni – „a büntetőügyben vádlottként sem Volner János, sem Volner Beatrix nem szerepel”. Magyarul: az ügyben mind Volner, mind a felesége tiszta. ..."

Azt azért javaslom figyelembe venni, hogy a Jobbikot pártállástól függetlenül próbálja valamennyi eddigi politikai elit bemocskolni, és köztudatban olyan képet kialakítani, hogyha a a Jobbik hatalomra jut, na akkor itten világvége lesz.
Ez áll érdekükben. Nemcsak félnek tőlük, hanem súlyos anyagi érdekeik fűzödnek ehhez.

Márpedig ha az eddig mocskos geciláda bandák ennyire elleneztetni próbálják a Jobbikot, akkor az csak egyet jelent. Már csak azért is Jobbik.
Betiltanák, de tudják, hogy ezzel pont az ellenkező hatást érnék el.

Meridian74 2013.05.09. 01:20:31

@jpmjpm: és még mindig valami, amit az összes politikustól szeretnék viszontlátni, de naív álom marad csupán ez a dolog:

"... Az ATV folyamatos hazudozására válaszul Volner olyan lépésre szánta el magát, melyre talán a rendszerváltozás óta egyetlen példa sem volt. Levelet írt az adóhatósághoz, hogy az bocsássa rendelkezésére az állítólag 12 milliós adótartozással felszámolt cégnek azon dokumentációját, mely az ő ügyvezetése alatti, 2006. április 3. és 2008. június 3. közötti időszakra vonatkozik. Mint a Jobbik alelnöke elmondta, mihelyt kézhez kapja az iratanyagot, azt nyilvánosságra hozza, így nem csupán a bíróságon, de a sajtó nagy nyilvánossága előtt is cáfolni fogja az ATV becsületsértő rágalmait."

Kell ennél több? Vagy ezt is mellébeszélős hazudozásnak véled?

jpmjpm 2013.05.12. 01:26:10

@Meridian74: "Kell ennél több?"

igen. szólj ha a nyilvánosságra hozatal megtörtént. a politikusok igéreteiből mindig csak a megvalósítás hiányzik. egyébként szépen hangzanak a beszédeik. (mondjuk legtöbbször nincs értelme annak amit mondanak. de el vannak helyezve a beszédben olyan kulcsszavak amitől az egyszeri párt fanatikus térdre borul.)

a fidesz is az adócsökkentés kormánya akart lenni. milyen fasza kis gondolat. kell ennél több? aztán mire odajutottak már nem ezt valósították meg.

szóval kell a puszta szavaknál is több. a megvalósítás.

egyébként jó reggelt kivánok neked.

jpmjpm 2013.05.12. 01:30:48

@Meridian74: "Volner János az ATV kérdésére először szóban, majd közleményben is cáfolta..."

ja, az más. közleményben is cáfolta. a közlemény komoly dolog.

kifordított nagyanyó 2013.05.16. 11:57:03

@jpmjpm: Ha csinált valami szart nem örülnék neki.
Nem tudom miért pont most találták meg.
De remélem tisztázza magát.
Igaz a többiek sokat loptak de ez akkor sem mentség.
Mondjuk Volner nekem szimpatikus.

jpmjpm 2013.05.16. 14:00:27

@kifordított nagyanyó: "Ha csinált valami szart nem örülnék neki."

nem vagy egyedül. senki sem örül a mutyizó politikusoknak.

jpmjpm 2013.05.16. 14:07:27

a második videó egyébként nagyon ott van. főleg az utolsó mondatos lezárás.

másfél perc alatt szarba alázza saját magát.

süti beállítások módosítása