Skip to content


       Szűrés lista

György István ahol tud, segít

György István (Fidesz) 54 éves, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese, és országgyűlési képviselő. Nemrég nagyon aktivizálta magát, három érdekes javaslatot is beadott ugyanazon a napon. Csokor:

1, Ingatlankisajátítás a képviselőkért
A május 31-én György által benyújtott módosítósaláta 3.pontja az a javaslat, amely az eddigi gyakorlattal ellentétben az országgyűlési képviselők, valamint a Magyarország Alaptörvényében meghatározott, az Országgyűlés által választott közjogi megbízatást betöltő személyek és hivataluk elhelyezése érdekében is lehetővé tenné ingatlanok kisajátítását. Ugyan a kisajátítás nem elkobzást jelent, az állam kártérítést fizet, de akkor is durva ez, hogy egy képviselő miatt kitúrhatnak valakit az otthonából.

2, Az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. védelmében
Ugyancsak a május 31-én György által benyújtott módosítósalátában szerepel a Lex Átlátszó 2-nek is nevezhető javaslat, amely hatályon kívül helyezné azt a törvényi rendelkezést, ami alapján a Fővárosi Törvényszék május 22-én első fokon arra kötelezte az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft.-t, hogy adja ki az atlatszo.hu-nak az Erzsébet-utalvány reklámozására vonatkozó szerződéseket. Ha a módosítót megszavazzák, akkor a másodfokú tárgyaláson a bíró erre hivatkozva már nem az Átlátszónak adhat igazat, és az Erzsébet Utalványforgalmazó reklámszerződései rejtve maradhatnak a nyilvánosság elől. Vajon mi lehet bennük, hogy ennyire titkolni akarják őket?

3, Dohányt a pavilonokba
Szintén május 31-én, a Fővárosi Közgyűlés Közterület-hasznosítási Bizottságának június 4-i ülésére nyújtotta be György a "Közterületi pavilonok létesítésének és funkcióinak koncepcionális kérdései" című előterjesztést, aminek az a lényege, hogy az eddig jellemzően virágot, újságot, BKV-jegyet áruló pavilonokban lehessen ezentúl dohánytermékeket értékesíteni. Végül is jobb egy bejáratott üzlethelyiségben árulni a cigit, mint vadiújat keresni, és odaszoktatni a vevőket......Sajnos az ülés jegyzőkönyve még nem elérhető, így őrületes kiváncsiságunk ellenére sem tudhattuk meg, hogy mi lett a sorsa ennek az előterjesztésnek. Át lehet alakítani a pavilonokat Nemzeti Dohányboltokká, vagy elmagyarázták Györgynek, hogy a kettő nem ugyanaz? Keddi ülésén állítólag a testület nem hozott végleges döntést a kérdésben, de a Népszava szerint Rogán szomszédjának cége, a Hamu és Gyémánt Média Kft. részére készítik elő a terepet.

györgy.png

Címkék: politika fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr955346291

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.08. 14:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.06.06. 09:31:16

Derék nertárs!

Szükségünk van ilyen hazafiakra!

öregember a kocsmából 2013.06.06. 09:48:37

1, Ingatlankisajátítás a képviselőkért
Kötelet érte de azonnal, ezek tényleg nem nyugszanak míg egyketőjüket agyhelyen nem verik.

2, Az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. védelmében
Csak a szokásos, mutyi van de törvényt hozunk rá hogy ne derüljön ki.

3, Dohányt a pavilonokba
Hogy is volt eleinte? Nem úgy hogy nyilvános téren nem lehet majd dohányt árulni hanem csak olyan helységekbe ahol az utcáról nem látni a dohányt és bekel érte fáradnia a vevőnek az üzletbe. Akkor ez megint a segget csinálunk a szánkból szitu.

Secnir 2013.06.06. 09:52:47

a kép tízpontos. szarvasra, vampirpillangóra vagy reszegbrokerre, de azonnal!

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.06.06. 10:08:29

@öregember a kocsmából:

1. Kétesélyes. Vagy elkezdik vele az öregeket kipaterolni a belvárosból meg a jobb helyeken lévő villaházakból, plusz így szereznek meg olyan telkeket a hegyi részeken, amin most csak néhány vityilló van szintén öreg lakókkal... vagy pedig a "sötét oldalon" álló politikusokat és vállalkozókat fogják vele szivatni. Az első az aljas genyaság - legalizált lakásmaffia - a második miatt viszont nem tudok túl sok részvétet mutatni, akármennyire maffiamódszer az is.

3. Eddig is voltak olyan pavilonok, amikből bagót (is) árultak - múltkor be is mutattak egyet a tévében. Nekem is az jutott eszembe, hogy ennyire rossz a pártfegyelem?!...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.06. 10:09:04

És ilyenkor van egyáltalán pofájuk a szájukra venni a jogrendszer stabilitását meg nyafogni, hogy miazmá' hogy itt nem kiszámítható a befektetői környezet!

Jogászkormány.
Egyetlen megoldásuk minden problémára, hogy hozzunk rá gyorsan törvényt, tapossuk át még gyorsabban, aztán majd hozzámagyarázzuk a valóságot, meg a kompromisszumkészségünket fitogtatjuk, ha esetleg kiderül, hogy az egész egy rakás szar, és módosítunk rajta.
Szerintünk túl sokat keresel? Nem baj, hozunk rá törvényt!
Megtetszik a piac, amiben a céged tevékenykedik? Nem baj, hozunk rá törvényt!
A média meg az ellenzék túl sok mindenbe belepofázik? Nem baj, hozunk rá törvényt!
Figyelmetlenek voltunk és önmagunkat szopatjuk? Nem baj, hozunk rá törvényt, hogy az a törvény ránk véletlenül pont ne vonatkozzon!

És ha valakinek ez nem tetszik, akkor jaj, támadják a független magyar törvényhozást meg a kétharmados felhatalmazást!

Nem baj, hogy már annyira leadtuk az igényeinket, hogy csak némi józan észt meg önmérsékletet kérnénk, de nem! Durcás hatévesek meg agresszív kismalacok jogászkodása az egész, és élvezik az iskolai feleltetés hangulatát, mert lassan már mindenki lapít, csak nehogy túlságosan felhívva magára a figyelmet legközelebb őt pécézzék ki.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.06. 10:17:10

@no-night:
3. Pontosabban EDDIG, még pontosabban július 1-ig volt olyan pavilon, amiből bagót (is) árultak. Azóta viszont ugye lett egy fasza trafiktörvényünk, ami még a táblákon levő szöveg színvilágát és betűnagyságát is meghatározza, nem csak azt, hogy milyen termékköröket árulhat. A BKV-jegy és a virág pedig nem kompatibilis a dohányárúval...

lyken 2013.06.06. 10:21:38

Viktor vagyok, és rájöttem, hogy van az a pénz.

Baldrick68 2013.06.06. 10:35:51

Vajon vidéki mind mond erre????

Geza 2013.06.06. 10:36:18

1., Ingatlanmutyi felsőfokon
Ha a kedvenc vevőkörük kinézett magának egy tetszőleges ingatlant, az kisajátítják "X.Y. népviselő/hivatal elhelyezése" címszóval, bagóra leértékelve persze, aztán az állami (bocs, addigra 'nemzeti') vagyonkezelő átveszi, aztán felújíttatja (közpénzen a közgéppel, persze), aztán rá két hétre még bagóbbért eladja a potenciális vevőnek.
Már feltéve, hogy nem inkább csinálnak a vevőnek egy kamu hivatalt vagy közjogi pozíciót, és akkor ingyér kapja meg ugyanezt.

Csak úgy mellékesen teszem hozzá: ha az én házamra esne véletlenül valakinek a választása, akkor (mivel ezután már nem túl sok veszítenivalóm maradna), a hír hozójával kezdve a láncban felfelé felkoncolok mindenkit akit érek (amíg csak jutok), és egymás beleivel akasztom fel őket.
A piramis tetejéig persze nem jutok el, de ha a sakkbábuk kedvét elvesszük, akkor nem lesz mivel mattot adniuk...

2., Erre már tényleg kiváncsi volnék. Nem túl szégyenlősek a mutyijaik és lopkodásaik tekintetében, úgyhogy érdekes lenne tudni, hogy mi a fene lehet az, amit még ők se mernek kitenni nyíltan. Lehet, hogy már nem is latin betűkkel írták azokat a szerződéseket?

3., Szerintem nagyot kereshetne a szerencsejáték zrt, ha a tippmixen lehetne fogadni arra, hogy még hány ilyen nevetséges idegrángás-szintű manővert próbálnak bevetni, mielőtt végképp dugába dől ez a dohánymonopóliumosdi.

Szóval minden a régiben, Dunát lehetne a politikusainkkal rekeszteni. Most amúgy is magas a vízállás, simán elférnének a homokzsák-fal alja tájékán.

ghost recon 2013.06.06. 10:40:15

Azon gondolkodtam, hogy vajon a frakción belül hogy döntik el, hogy melyik módosítót ki terjeszti be egyéniként? Sorsolással, vagy valami rotációs rendszerben?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.06. 10:44:37

". Ugyan a kisajátítás nem elkobzást jelent, az állam kártérítést fizet, de akkor is durva ez, hogy egy képviselő miatt kitúrhatnak valakit az otthonából."

Ezt már a Orbán is megmondta az ominózus villamosos videón :D Megoldjuk :D

Nekik szabad, ennyi. Úgysem ellenőrzi őket senki.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.06. 10:46:16

@Geza: Betontömbbel a lábukon. Melléjük bedobálni a szocikat, meg a DK-t.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Amíg rezsicsökkentenek, úgyis mindenki rájuk fog szavazni, mert az emberek nagy többségét nem zavarja a Böske utalvány mutyija... :S

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.06. 10:51:34

@no-night: @Geza:
Van egy harmadik "megoldás" is, ahogy olvastam, hogy ezzel a "világos oldalon" állókat fogják kisámfázni, jól felértékelve az ingatlanokat, aztán jól kisajátítva őket, aztán jön a "közpénzen a Közgéppel, persze"-rész, és utána a kedves képviselő ingyen lakik a korábbi lakásában, amit majd később pár ezüstért nagy kegyesen visszavásárol.
Végkielégítés Fidesz-módra.

ihajja-csuhajja 2013.06.06. 11:14:34

A tőke, illetve a gazdasági hatalom bármikor konvertálható politikai hatalommá. A politikai hatalom ezekre támaszkodva, biztos megtámasztást kap a kezében szorongatott a szellemi és testi kényszerítő eszközök használatához.

protézisesh 2013.06.06. 12:02:38

a multkor volt valahol egy eszmefuttatás, hogy kossuth-téri mélygarázs vízzel való feltöltése megmozgatja a parlamentet. Remélem plenáris ülés lesz benne, amikor összedől...

Csigataposó 2013.06.06. 12:33:26

@protézisesh: Kar lenne azer a szep epuletert, inkabb a melygarzsaban kellett volna kihelyezett kormanyules mikor vizzel feltoltik.

kifordított nagyanyó 2013.06.06. 12:57:49

Mondjuk ha a miénk tetszene meg nekik és jó árat ígérnek érte akkor egye fene...:))
De ebben valahogy nem hiszek.

Csigataposó 2013.06.06. 13:15:22

@kifordított nagyanyó: Szerintem az arakrol meg a hozzalasrol, hogyan gondolkoznak arra mar volt pelda: Orban lakasa. Onkormanyzat felujitja 900k-ert ra masfelhonapra eladja orbannak 680k-ert amit orban kb ket evvel kesobb elad 64 milliorert ami ugyan mesze becsult 45-48M ertek folott volt. (Az alatla Parizsi nagykovetnek frissen kinevezett Kekesi vette meg) Szoval kb piaci ar 2%-ara szamithatsz ha helyi polgar jeno kinezte a lakasod. ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.06. 13:15:51

@Csigataposó: Gázzal kellene megtölteni a Parlament, és az nem tesz kárt semmiben.

Ironfist 2013.06.06. 13:24:05

Csak egy újabb hazaáruló fattyú, szomorú, hogy már meg se üti az ingerküszöböt ez a féreg.

Thasaidon · http://zothique.blog.hu 2013.06.06. 13:43:21

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Jogászkormány.
Egyetlen megoldásuk minden problémára, hogy hozzunk rá gyorsan törvényt, tapossuk át még gyorsabban, aztán majd hozzámagyarázzuk a valóságot"

Ez édeskevés ahhoz, hogy (a szakmai kompetencia értelmében) jogászkormányról beszéljünk. Jogi diplomás kormányról esetleg, de hát ez csak azt a tényt tükrözi, semmi többet, hogy a kormánypárt számos tagjának a dolgozószobájában hever valahol egy papír, amire rányomták az "oklevél" meg a "jogász" szavakat.

komiszár 2013.06.06. 13:43:40

Hála Istennek!!!!!!!!!!!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.06. 14:27:20

@Thasaidon:
Bocs, tényleg. "Jogászkodókormány", így gondoltam :).

Ironfist 2013.06.06. 15:12:07

@ColT:
Gázzal? Hiszen most sem vákuum van benne ám :D Csak az erkölcseik helyén :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.06.06. 15:20:14

@Csigataposó: "Onkormanyzat felujitja 900k-ert ra masfelhonapra eladja orbannak 680k-ert amit orban kb ket evvel kesobb elad 64 milliorert ami ugyan mesze becsult 45-48M ertek folott volt. (Az alatla Parizsi nagykovetnek frissen kinevezett Kekesi vette meg) Szoval kb piaci ar 2%-ara szamithatsz ha helyi polgar jeno kinezte a lakasod. ;) "

"Munkaalapú társadalmat építünk, a spekulánsok kora lejárt. És bizony, azok a felnőttek, akiknek nincs munkájuk, hétvégén iskolába fognak járni!" (O. Viktor, Faszszopó)

lecsó kolbász (törölt) 2013.06.06. 16:15:54

@ColT: Már amennyiben szanyikapitány (v. valaki más) rá nem gyújt a folyosón....:)

Bee-zony 2013.06.06. 17:13:06

Helyzetjelentés:
„56 százalék szeretne kormányváltást”
index.hu/belfold/2013/06/06/50_szazalek_biztosan_elmenne_szavazni/
Az egyszerű többség már megvan hozzá... Igen ám, csakhogy a kormányváltást akarók többsége az MSZP-E14-DK és társai vonalra szavaz – tehát nagy küzdelem lesz a bábjátékos jobb és bal keze között, ez csak ennyi. A Jobbik stabilan 15% körül van, pedig ami Magyarországnak megmaradó és stabil országként a legjobb lenne, az az, ha a bal és jobboldali szélsőségek, az ellentétes világnézetűek (mint pl. internacionalisták és nacionalisták) kiegyenlítik egymást – ami a jelen körülmények között azt jelenti, hogy 50%-ot a Jobbiknak és 50%-ot a többieknek. Mivel nincs ilyen kiegyenlítettség, így a szocializmus vastagon vezet nemzetiszocializmussal szemben – vagy legyen bármi is a címke a két ténylegesen eltérő világnézetű, bal és jobboldali tábor esetében, mert nem a címke a lényeg, hanem a kiegyenlítetlenség.
A kormányváltás és a valódi rendszerváltás Magyarországon két különböző dolog; és mivel az utóbbira így nincs esély, a további kártevés, lopás, csalás, hazudozás és a hanyatlás garantált, és hogy Vastagbőr nem marad téma nélkül.
Szodomita, degenerált, korrupt, bűnöző többség ugyanilyen vezetőket választ, nekik ez így megfelel. Erre a problémára alapvetően három megoldás van, az egyik a békétlen, leszámolás típusú partizánháború, polgárháború, a másik a szétválás, ahol a lényeg, hogy Szodomát ott kell hagyni, akár országhatáron kívüli távozással, akár országhatáron belüli szétválással. Nincs erre jobb megoldás, mint az, hogy akiknek a jelenlegi helyzet nem felel meg, mert más világnézetűek, más hitűek, azok váljanak el a többségtől, mint Pakisztán Indiától. Ez persze csak fokozatosan lehetséges. A jelenlegi magyarországi többséggel én sem vagyok kompatibilis, és nagyon nem tetszik amiket tesznek. Az a nagy dilemmám nekem is, hogy a kártevőirtást válasszam-e, mert a Kárpát-medence a kártevők tengerévé vált már (másként mondva, bárhová nyúlsz, egyből eléred a szart), vagy a csapatépítést bel- és külföldön, és a teljes elhatárolódást a kártevőktől.
Nyilvánvaló, hogy sáskák, csótányok, patkányok, és a többi élősködő, ragadozó kártevő egymás között mindent rendben levőnek talál, problémáik csak a rajtuk kívülállóknak vannak velük. A kártevőirtást illetően, sokszoros a kártevő-túlerő, úgyhogy a legjobb a kártevőktől való minél alaposabb, teljes elhatárolódás, világnézetileg és fizikailag egyaránt. Mindenki éljen a sajátjai között, és a kártevők falják fel egymást: akkor az így csak önfelszámolás, és megérdemelt sors. A többieknek pedig sikeres túlélést.
Aki nem szodomita, az ne maradjon szodomiták között, hanem keresse meg a sajátjait, és költözzenek össze, és védjék meg azt a területet ahol élnek, végül akár önálló államként is. Ehhez persze először is kell egy közös ideológia arról, hogy mik az elérendő célok, mit akarunk, és mit nem.
Úgy szokott lenni, hogy nehéz helyzetben nincs könnyű megoldás, és ez most is így van.

ihajja-csuhajja 2013.06.06. 17:53:13

@Bee-zony:

Sajnálattal közlöm veled, hogy a szodomitának semmi köze Sodoma és Gomora szomorú történetéhez. Célszerű lenne utánanézned, hogy máskor ne botolj ekkorát.
Amúgy, szocializmust tudtommal csupán a Thürmerék igyekeznek összebarkácsolni.

Befejezésül, a jelen állapotodat mizantrópiával fűszerezett depressziónak ítélem meg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.06. 17:53:25

@Ironfist: Pontosítsunk, hogy mustárgáz, földgáz, CO...

@lecsó kolbász: Marad a mustáros, az nem robban :D
De legalább felfognák, hogy miért van kint a tiltó tábla :D

legeslegujabbkor 2013.06.06. 19:04:04

Az 1. ponthoz annyit, hogy biztosan nagyon fárasztó bejárni a parlamentbe, egyik napról a másikra törvényt fogalmazni, meg hirtelen egy gombot nyomogatni, amikor valaki felébreszt egy igen kiabálással, ezért mostantól csak rá kell mutatni egy épületre vagy cégre, kimondani a bűvös szavakat, "ez nekem kell", és minden jogszerű lesz.

Bee-zony 2013.06.07. 00:24:35

@ihajja-csuhajja: Sajnálattal közlöm veled, hogy a szodomitának van köze Sodoma és Gomora szomorú történetéhez, arról a helyről kapta a nevét: szodómia, és aki műveli, az a szodomita. Már utánanéztem annó. Én ezt a szót tágabb értelemben is használom, és értelmezési különbség van köztünk ebben, csak most lusta voltam hozzátenni, hogy tágabb értelmezésről van szó a részemről; de mivel mindig vannak újak, muszáj lesz.
„Szodómia”
hu.wikipedia.org/wiki/Szod%C3%B3mia
(…) „A Sodoma városnév a Bibliában szerepel, Gomorával együtt két települést jelöl, amelyeket a Biblia szerint Isten az ott lakók bűnös életviteléért elítélt és elpusztított.” (…)

A köpönyegforgatók hatalomátmentésének nehéz címkét adni, mert vannak olyan színjátszók, mint a kaméleon. Az állandóságot ez jelenti: a mindig a hatalmi piramisban felül lenni akaró fehérgalléros kártevők. Amikor ugyanazokból lesznek a legnagyobb kapitalisták és demokraták, akik azelőtt a legnagyobb szocialisták voltak... erre még nincs megfelelő szó, mert pl. a kaméleonságban nincs benne a gazemberség, a hatalomátmentők dolgaiban viszont benne van. Színjátszó hatalomátmentő gazemberek, ez így nagyjából pontos, viszont hosszú.

A depresszió kipipálva, sőt, környezetfüggő mániás depresszió az már. Mihelyt találok egy olyan működő megoldást a kiváltó problémákra, ami megfelelően működik, úgy hogy nekem is tetszik, akkor ez el fog múlni. Nem depressziósnak születtem, ez okok által kiváltott okozat. Küzdök magammal, hogy az abnormálisnak talált helyzetre ne ez legyen a reagálásom. Küzdök én, de a kiváltó okok, az aljasság, a hülyeség erősebb… ergo, rosszul küzdök.

Ami a mizantrópiát illeti, én nem egységesen gyűlölök és kerülök mindent embert, hanem ezt szelektíven teszem, keresem a jókat és kerülöm a rosszakat – és arra tanított az élet, folyamatosan, hogy ez így helyes, és abból vannak a problémák, nagy és sok, amikor nem eszerint járok el. Tehát vannak a keresendők, és vannak a kerülendők, és Magyarországon ez az arány kb. 1:10-hez, ha nem rosszabb. Ha az az elvárásom (márpedig az), hogy teljesüljön a kölcsönös nyer-nyer helyzet, pl. azt és olyan minőségben kapjam a pénzért, vagy más ellenértékért, amit ígértek… Ha ez nem teljesül, akkor az nekem nem kell, és bár ne lennének olyanok, a korrupt, bűnöző, kártékony, 0 összegű játszmás halmaz (amennyit nyer az egyik, annyit veszít a másik).

Hozzáteszem, hogy ez mind semmi ahhoz képest, hogy így néz ki (a többség által választott) magyar politikus etalonja – korrekt és perfekt, „liberálisan”, vagyis a józan ész és a szabadság határain túl, és persze fősodratúan:
„Szmokingban az áradó Dunában”
kuruc.info/r/6/113281/

Végezetül, sajnálattal közlöm veled, hogy argomentum ad hominem amit írtál, és még ha nem is teljesen mindegy, ez még akkor sem oldja meg a problémákat, ha történetesen teljesen pontos lenne a rám vonatkozó megítélésed. Már csak azért sem oldja meg, mert az első ok helyett okozatról van szó, és hiába szűnik meg az okozat, attól még az ok, megoldandó problémaként, továbbra is fennáll. Van egy olyan kifejezés, hogy csővégi megoldás; ha probléma van az elsütőbillentyűt meghúzó kézzel, illetve személlyel, akkor kapjuk el a golyót. Olyan pedig csak Heller Ágnesnél van, hogy valaminek nincs oka (ti. a holokausztnak). Szerinte van kivétel a kauzalitás törvénye alól; szerintem pedig nincs, úgyhogy kettőnk közül valaki téved, avagy hazudik, szándékosan valótlant állít, leginkább megtévesztés céljából.
Fejlődj tovább, és jó irányba.
„Argumentum ad hominem”
hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

Bee-zony 2013.06.07. 00:32:05

@legeslegujabbkor: Ha megvan a szándék, meglesz rá a mód is.
Ilyen szándékúakat főhatalomba szavazni, és gyanútlannak lenni, pláne az előző 4 éves tevékenységük után, több mint bűn, hiba.

Bee-zony 2013.06.07. 01:57:20

„Juhász R. József egy Szlovákiában született performanszművész, költő állt be csütörtökön egy esernyővel az árvízbe – írja a 444.hu. A férfi a Dunában, a pesti alsó rakpartnál, a Margit híd közelében állt a vízben. A rendőrök előbb azt tudakolták, hogy miért csinálja, amit csinál, majd felszólították, hogy jöjjön ki, mert tilos a Dunában fürdeni.”
Az egyszemélyes reprezentáció mellől a többi 386 nyakkendős performanszművészt hiányolom…

Gilinggalang 2013.06.07. 09:02:33

ez a kisajátítósdi a legbetegebb dolog amit eddig hallottam. És az a legdurvább, hogy az orbitális mutyilehetőség (képviselő úr/hölgy irodáját kisajátítják, kap egy valag pénzt és ugyanott "dolgozik" tovább) jelenti a kisebbik rosszat.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.06.07. 09:43:52

Marionett. Azt nyújt be, amit a felső 20-as klikk a kezébe nyom.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.06.07. 09:46:04

@komiszár:

Íme egy reinkarnáció:

"komiszár 0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt

2013.06.06. óta tag."

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.06.07. 09:51:54

@Baldrick68: Vidéki? Ilyenkor nem Vidéki jön. Vidéki az okoska törp pártagitátor entitás (van még pár másik nickje is). Ilyenkor a dollárjeles farok, és társai jönnek, hogy "kommenisták, remélem még nem nyertek vagy 1000 évig" és hasonló on topic beírások. Meg azt is látni kell, hogy idő, míg ideérnek. Csak címlapos bejegyzéseket kommentelnek (hiszen ez nem más mint szervezett propaganda), akkor érdekes neki / nekik csak egy bejegyzés, ha várhatóan sokan olvassák.

belekotty 2013.06.07. 10:08:12

@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Azért vannak ontopik röffenéseik is, például hogy az adott írás mit keres a címlapon.

belekotty 2013.06.07. 10:09:21

@komiszár: Mi volt az előző nicked Géza?

titan 2013.06.07. 10:13:56

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): hm... vajon mikor fogják beadni végre a módosítót, amely szerint az emberek biztonsága érdekében Magyarország területén a gravitációt 3,8 m/s2-re mérsékelik?

Lord Snow 2013.06.07. 10:15:12

Teljesen sima, nyílt, leplezetlen maffiatevékenység.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.07. 10:33:26

az ilyen szorgalmas képviselők építik a NER-t. :S

JohnHenry 2013.06.07. 11:37:38

@no-night: 1. na meg arra is jó lesz, hogy xy képviselő 8. emeleti paneljét kisajátítsák és piaci áron 20 millióval kártalanítsák, ha már jövőre nem jut neki se mandátum, se más jól fizető tisztség.

csárli hárper 2013.06.07. 11:40:13

patkány mint az összes többi fideszgeci, kötelet nekik.

JohnHenry 2013.06.07. 11:40:46

@ColT: az emberek többségének tökéletesen megfelel ez az új kádár-rendszer, ahol fentről megmondják nekik, hogy miről mit gondoljanak.

lyken 2013.06.07. 12:00:12

Már csak az államformát kéne a valóságnak megfelelőre változtatni és elismerni, hogy itten már 3 éve királyság van.

Fejesrob 2013.06.07. 12:30:11

Közben szeretnék "gratulálni" a Fidesz kormánynak, különös tekintettel az igazságügyi miniszterének, hogy újabb gyilkos cigány szabadult ki 4 év elteltével a bíróságok töketlensége miatt.

Fejesrob 2013.06.07. 12:31:22

@csárli hárper: Ez a gond. Annak idején a bolsik nem lettek megbüntetve és most már ők köteleznek.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.06.07. 12:33:40

@Fejesrob: De örülhetsz, mert kárpótlásul a cigánygyilkosok is kiszabadulnak.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.06.07. 12:38:38

Egyébként azt is erősen kifogásolom, h Kalkuttai Kinga anya hőstetteiről nem is írt a vastagbőr
eurologus.444.hu/2013/05/17/elijesztettek-az-indiai-hiv-fertozott-nok-a-fideszes-ep-kepviselonot/

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.06.07. 12:40:11

@Fejesrob:

"2013.02.22. óta tag

Fejesrob 0 bejegyzést írt és 3029 hozzászólása volt"

Testvérem, téged a büfik számáért fizetnek?

Ironfist 2013.06.07. 12:57:35

@Fejesrob:
"Ez a gond. Annak idején a bolsik nem lettek megbüntetve és most már ők köteleznek."

Őrájuk gondolsz? Az tényleg nagy baj, hogy nem lettek életfogytra börtönbe baszva.
Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, moszkvai nagykövet
Pozsgay Imre - MSZMP KB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
Csintalan Sándor - MSZMP-tag
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

ihajja-csuhajja 2013.06.07. 13:00:38

@Bee-zony:

Megnyugtat, hogy nem argumentum ad personamnak tartottad amit írtam. Meglep az, ha valaki meglehetősen zaklatott és nem kevés hektikusságot tartalmazó írására választ kap, azt rögvest támadásként éli meg. Nem vagyunk egyformák.

Írod: „Aki nem szodomita, az ne maradjon szodomiták között, hanem keresse meg a sajátjait, és költözzenek össze, és védjék meg azt a területet ahol élnek, végül akár önálló államként is.”

A szodómia szó mai értelemében már csupán etimológiailag köthető Sodomához. ( A biblia Lót történetével foglalkozó részét is ismerem és ebben szó sem esik az továbbiakban részletezett szexuális és viselkedési formákról, sőt zavarokról.)
A szodómiát, mint pejoratív kifejezést, a keresztény egyház terjesztette el még a középkor végén. Kezdeti célja a házasságon belüli nemi élet szabályozása és az önkielégítés tiltása. Ragaszkodott ahhoz, hogy, az általa kizárólagosnak minősített koreográfiája betartásához és az esemény általa meghatározott gyakoriságához. A későbbiekben, elsősorban az inkvizíció hatékonyságának növelése érdekében a kifejezés értelmezése kiterjesztésre került. Fellelhető az ördöggel/angyalokkal való hálás és csupán érintőlegesen az azonos neműekhez való vonzódás bűne. A szentszék csupán a huszadik században tett nyilatkozatott ezek helytelenségéről, mely adott témakörben kitért arra is, hogy Szodoma bűnei áttételesen, erkölcsi értelemben értendőek. Más ráutalás nem szerencsés.
Napjainkban a szodómia csak és kizárólagosan a nemi szokásokat és vonzódásokat, esetlegesen a házasságon kívüli nemi életet elítélő kifejezés. (Ma már nem tekinthető kivetni valónak az orális, és anális együttlét.)
Más a helyzet a szodomita kifejezéssel. Ennek a szónak a története nem rendelkezik olyan hosszú múlttal, és csupán az elmúlt évtizedekben elfoglalt szerepét kívánom leírni. Ez a szó az állatokkal történő fajtalankodásra utal és használatával az általad leírt mondat, véleményem szerint tartalmilag sérült.
Most csak ezzel foglalkozok, hiszen rengeteg dolgot felfedtél magadról, amelyeknek számos elemével kapcsolatosan lenne véleményem. Amiért nem bonyolódok bele, azt egyrészről a prognosztizálható fogadtatás, másrészről a poszt szétoffolása indokolja.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.06.07. 13:03:17

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Fejesrob... jómunkásember. A vízbű veszi ki a zokszigént.

Fejesrob 2013.06.07. 13:08:25

@Ironfist: Nem, én arra a hülyegyerekre, akinek válaszoltam és aki kötelezett.

Fejesrob 2013.06.07. 13:09:09

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Mi van libsikém, éberkedünk? Megszoktad mi?

Jelentsd b+, ahol szoktad:)

Fejesrob 2013.06.07. 13:10:10

Látom, ballibsiknek nem tetszik, hogyha valaki nem velük liheg. Nekem viszont tetszik:)

csárli hárper 2013.06.07. 13:12:35

@Fejesrob: bizony nagy gond, mert ha annak idején felkötik az összeset, te meg sem születsz, hülyegyerek...

kifordított nagyanyó 2013.06.07. 13:15:51

@Fejesrob: Még a cigányos,zsidós hozzászólásaid oké.
De ez a mindenáron fideszseggnyalás,ez durva.

Fejesrob 2013.06.07. 13:25:59

@csárli hárper: Ha 56-ban a felkelők lelkiismeretes munkát végeznek akkor inkább te nem írogatsz ide kismajom.

Fejesrob 2013.06.07. 13:28:48

@kifordított nagyanyó: Ja, de most akkor gondold át, hogy leülnének a blogok, ha együtt lihegnék ezekkel.

ihajja-csuhajja 2013.06.07. 13:35:00

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:

Szerintem a szocik fizetik, hiszen annyira kontraproduktív.

kifordított nagyanyó 2013.06.07. 13:44:45

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Hámostmér'?:))
Nekem négy év alatt a két nickemmel volt kb. 12000 hozzászólásom.
Neki 4 hónap alatt volt 3000.
+ esetleg ha van még más nickje.
Vagy csak ezzel bérkommentel.:))
Na viszlát.

Ironfist 2013.06.07. 15:03:52

@ihajja-csuhajja:
Nem olyan tökösek a szocik, hogy bármi ilyesmit ki tudjanak termelni.

legeslegujabbkor 2013.06.07. 18:03:52

@Bee-zony: Én minden szavazáskor demokráciát játszottam, még akkor is, amikor a politikusok már rég másra gondoltak. Elviseltem, hogy hülyének nézzenek, és mindig megkerestem a legkisebb rosszat. Biztosíthatlak, hogy a 2010-esnél nem szavaztam rájuk.
Viszont most betelt a pohár. Eddig sem tettem, és most sem fogok az Mszp-re szavazni, nekem Mesterházy már semmit nem tud beadni.
Bajnaira csak akkor, ha külön indul.

Bee-zony 2013.06.07. 18:11:54

@ihajja-csuhajja: Korrekt ember korrekt érvelése a pozitívum kategóriája, már csak azért is, mert ritkaság.
Mivel ellenvéleményről van szó, amelyben többek közt egy kifejezés használatát helyteleníted a részemről, és a párbeszédnek, avagy vitának mégiscsak az a célja, hogy valamely téma megvitatása által meglegyen a legpontosabb közös nézet, így jobb, ha reagálok rá, mintha nem.
Valamint az értelmezési zűrzavar elkerüléséért jobb, ha más fogalmat találok az elkerülendő állapotra, mert a szodomita már a szűkebb értelmezésre foglalt… Majd gondolkodok rajta, hogy az egyértelműség kedvéért hogyan fogalmazzam meg másképpen a mondandómat.

Bee-zony 2013.06.07. 18:29:05

@legeslegujabbkor: Jó hír, hogy kezdenek kritikusabban gondolkodni az emberek – ennyi év és ennyi átverés után már nagyon ideje.
Én azt tartom helyesnek, ha a bal- és jobboldali szélsőségek a lehető legjobban kiegyenlítik egymást, mert így okozzák a legkisebb kárt, és nyugodtan szavazok a Jobbikra addig, amíg nem lesz kormánypárt – és mivel csak 15% körül vannak, 2014-ben is nyugodtan szavazhatok rájuk; előre tudom, hogy nem fogom megbánni. 2018-ra már lehet, hogy egy polgárháború vagy világháború elsöpri ezt az egészet, ha pedig nem, és még mindig élek, lesz rá 4 évem, hogy az akkori helyzet szerinti legkisebb kár taktikáján gondolkodjak.

legeslegujabbkor 2013.06.07. 18:51:44

@Bee-zony: Ez olyan, mintha a Fideszre szavaznál szemlesütve, a parlamentben ugyanúgy viselkednek. A Jobbik most, nem kormányzó pártként mondhat óriási hülyeségeket is, és elvállalta azt a szerepet, hogy megkeresi a bajok okozóit egyeseknek.

Meridian74 2013.06.07. 21:10:35

A vastagbürke címért az Index.hu is erősen versenyez - ez mekkora bukta, ordas hazudozás és csúsztatás volt, míg ki nem derült a valóság:
index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/06/07/idili_azerbajdzsbanban

A másik hasonló szarkeverése az index-nek:
index.hu/belfold/2013/06/07/megint_kapott_ket_nagy_pofont_a_szabadsagharc/

CyberDog 2013.06.07. 22:08:54

@lyken:
Előbb, Magyar Köztársaság.
Most, Magyarország.
Jövőre, Magyar Kommunista Királyság.

Meridian74 2013.06.07. 22:27:35

@CyberDog: Nem kommunista, hanem a Magyar Abszurdisztán Monarchia.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.06.07. 22:54:49

Amúgy pedig (kéremszépen) a dolgok azért kezdenek összeérni (ha már a talpaink nehezebben). Erre emlékszik még valaki?

"Sesztákék családi-baráti cége tavaly decemberben vett egy háromszintes irodaházat Kisvárda központjában. Az ingatlanvásárlás tényét nem tették közzé, pedig az épületben az újonnan létrehozott Járási Hivatal nyitotta meg irodáit. A hivatalos közlés szerint a több tízmillió forintot érő irodaház ügyével a politikus érintettsége ellenére is minden rendben van, az új állami szervenek ugyanis semmilyen bérleti díjat nem kell fizetnie a tulajdonosnak. Seszták Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője, aki egyben a kisvárdai önkormányzat politikusa is, azt állítja nincs semmi furcsaság az ügyletben: a városnak szüksége volt a helyre, ő pedig - lévén a második leggazdagabb képviselő - megteheti, hogy ingyen adjon egy ingatlant"
index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/

Tudom, csak a rosszindulat és az irigység beszél belőlem, de valahogy annyira átlátszó ez a politikus csürhe... :)
A retkeslábú, q.va anyját mindegyiknek!

Bee-zony 2013.06.08. 04:01:47

@legeslegujabbkor: „Ez olyan, mintha a Fideszre szavaznál szemlesütve, a parlamentben ugyanúgy viselkednek. A Jobbik most, nem kormányzó pártként mondhat óriási hülyeségeket is, és elvállalta azt a szerepet, hogy megkeresi a bajok okozóit egyeseknek.”

Ez volt a nap vicce. Ha a Fideszre akarnék szavazni, akkor arra szavaztam volna. De ilyen még egyszer sem volt, és nem is valószínű, hogy lesz.
Az összes többi párt is mondhat „óriási hülyeségeket” ellenzékben, populista szövegeket pl., és meg is teszik, megtesznek mindent, amitől további szavazatokat remélnek.
Ugyanúgy viselkednek… pl. Trianon-nap, az egyik barackfázik (vagy narancsfázik, mindegyik jó lekvárnak a kenyérre, és a buktához is) és kimegy, a másik gyászol és bent marad… Ha esetleg még nem tűnt volna fel, a Fidesz a KDNP-vel van összeállva, nem a Jobbikkal, és a Fidesz és a Jobbik kölcsönösen el is határolódik egymástól, ami a koalíciót illeti, és persze nem véletlenül nem vállalja egyik a másikát: az egyik a Likud testvérpártja, a másik pedig nem, és ez nagy különbség.
Megkeresi a bajok okozóit… (még) van szemem, látok, bűnöző cigányok majdnem megöltek, maradandó sérüléseim vannak ezügyben, és persze Szögi Lajos, Marian Cozma, Bándy Kata, Páva lánya, és a többiek, a kb. heti rendszerességgel megöltek hozzátartozóinak és a testi sértetteknek sem kell „megkeresni a bajok okozóit”, mert már bőven van róla fogalmuk, hogy kik azok.
Leírom annak, aki fel tudja fogni:
A vörös szarosvödör, és a narancsvörös szaroscsöbör között csak árnyalatnyi különbség van, és a gyökereik is közösek. Ki lett volna a miniszterelnök, ha nem lett volna rendszerváltás? – Gyurcsány Ferenc, és Orbán Viktor. Hogy nem volt rendszerváltás, csak módszerváltás, hát igen…
Bajnak bőven elég az, hogy Magyarországon a fehérgalléros bűnözők nem tudnak megbukni, mert a drágalátos hülyetöbbségi szavazók mindent elnéznek nekik. Te, figyelj, ezek x-szer lejáratták már magukat, korruptak, lopnak, csalnak, hazudnak… – Na és? A többiek sem jobbak, stb., stb., és meg van magyarázva, hogy miért jó a szar. Akinek jó, az meg is kapja, és ez így rendben is van, ezermilliárd légy nem tévedhet abban, hogy nekik és szerintük mi a jó. A probléma az, hogy ezt a szart nem csak a legyek kapják meg, hanem mindenki: a többség által választott részt megkapja az egész.
Nézzük az Amerikából támogatott B. Gordont, mi várható tőle: Putyinék nem véletlenül mondták, hogy a külföldről támogatott szervezeteket külföldi ügynököknek tekintik. Mit fog tenni Gordonka? A lakosságot fogja fosztogatni, és a haveroknak osztogatni – a többszörösét fogja a lakosságtól elvett adókból a támogatóinak adni, mint amennyit beléfektettek, ez előre tudható – némi előrelátással – és ez a pénz még csak nem is fog az országban maradni, nem úgy, mint pl. a Közgép esetében. Akik azt hiszik, hogy a jelenlegi helyzetnél már nem lehet rosszabb – dehogynem… Már készül hozzá az újabb népkábító kotyvalék, a választási beetető; és még mindig vannak, akik beveszik.
Jelenleg nincs olyan párt Magyarországon, amelyikkel igazán azonosulni tudnék, és ezzel nem is vagyok teljesen egyedül. Ha nem tetszik a választék, akkor mit lehet tenni?
Aki van olyan igényes, hogy egyik büdös halmaz sem felel meg neki – márpedig még mindig csak ez a választék a potenciális kormánypártot illetően – az nem tehet jobbat annál, mint hogy külföldre menekül az ilyen többség elől – aztán ők fulladjanak bele a saját szarukba – és ha szavaz, akkor taktikusan szavaz, úgy, hogy a rosszak minél inkább kiegyenlítsék egymást, mert így tudják a legkevesebb kárt tenni; és persze hozzon össze a valóban megfelelő emberekből olyan szervezetet, ami már neki is tetszik. De mivel tömegről és többségről van szó, meg kell várni, amíg a meg nem változó aljasok és ostobák nagy tömege így vagy úgy kihal – addig halad a mocsárvilág, az iszapbirkózás és a hanyatlás útján, amíg eléri ezt a végpontot. Azt kapod, amit látsz – és szarból csak szarvárat lehet csinálni, az pedig nem tartós, és addig is nagyon büdös. A szar dolga az, hogy lebomoljon, és trágyázza a földet, ez az a funkció, amire megfelel. Mire jók a szar alakok? Magyarországon jelenleg olyan többség van, amely két dologra jó: elrettentő példának, és igen, arra. Az alaposan megtrágyázott földön pedig már közeleg az ideje, hogy jó dolgok teremjenek.
Leégett az erdő? Kisarjad utána az új. Beütött egy kozmikus (vagy legalábbis földtörténeti) katasztrófa, és kihaltak a dínók? A túlélőkből új és jobb fajok lesznek.
Ez van.
Ez az álláspontom, és persze nem a reménytelen vörös és narancsvörös táliboknak írtam. Róluk minden logika és észérv lepereg, mert náluk az a lényeg, hogy fizeti őket a gazdi, és ez náluk az ultima ratio, és az überalles, úgyhogy kár beléjük a szó. Kapják meg végső érvnek az ágyút és a kapát, oszt’ jónapot, avagy a polgárháború, mert nem teljesülnek a béke feltételei, amíg szélsőségek, világuralmisták, kiválasztottak, felsőbbrendűek, bűnözők, kártevők vannak.

little green rooster 2013.06.08. 05:43:37

Én bevallom őszintén, egyszer szavaztam rájuk. 1998-ban a második fordulóban.
Az első forduló után hétfőn meglehetősen szélsőjobboldali újságosom így szólt hozzám: - Látja uram, most mehetünk ezekre a köcsög zsidógyerekekre szavazni. És mentünk.
Magam részéről először és utoljára.

Ironfist 2013.06.08. 08:15:29

@Bee-zony:
"Ez volt a nap vicce. Ha a Fideszre akarnék szavazni, akkor arra szavaztam volna. "

Nem, a nap vicce az, ha valaki azt hiszi, és terjeszti, hogy a jobbik nem a fidesz csahosa. Eddig kivétel nélkül minden alkalommal úgy szavaztak, ahogy a fidesz. Ügynöklistát sem akartak feltárni. Mégis miből gondolod akkor, hogy ők majd nem fognak azonnal szövetséget kötni a fidesszel, ha úgy látszik majd, hogy ők több szavazatot kapnak, mint Orbánék?

emtévé 2013.06.08. 20:54:40

@Ironfist: Ez most sokkolt! Köszi az infót!

Bee-zony 2013.06.09. 00:17:15

@Ironfist: „Nem, a nap vicce az, ha valaki azt hiszi, és terjeszti, hogy a jobbik nem a fidesz csahosa. Eddig kivétel nélkül minden alkalommal úgy szavaztak, ahogy a fidesz.”
Elegendő 1 kivétel hogy kiderüljön, hazudtál. Az pedig ott van lentebb, úgyhogy hazudsz.
Valamint, ha kivétel nélkül egyszer sem szavaznának úgy, ahogy a Fidesz, az lenne az abnormális. Azt majd a Mindent Ellenző Párt, avagy a 100% Kekeckedés Párt megteszi, ha lesz ilyen.
Válasz két kérdésedre is:
„Fidesz-Jobbik koalíció? Vona kimondta az igazságot!
www.gondola.hu/cikkek/69396
(…) „Kérdésre reagálva Vona Gábor kijelentette: nem lesz Fidesz-Jobbik koalíció, mert nincs meg az ehhez szükséges bizalom. Azonban, ha a Fidesz a nemzet érdekeit szolgáló törvényjavaslatokkal áll elő, azokat támogatni fogják - tette hozzá.”

„Ügynöklistát sem akartak feltárni.”
Az ügynöklista a rétestészta szintjére elhúzott ügy, és csak a nyomon követése is lekötne már egy történészt, és az nem én vagyok. Viszont itt van Schiffer 3x próbálkozása, és eszerint az utolsó parlamenti szavazás 2012 dec. 4-én volt a témában:
vastagbor.blog.hu/2013/05/21/parasztelvakitas
Itt a szavazás eredménye, összehasonlítva a 2012. február 20-ival is:
„Így védte meg a Fidesz az ügynököket
index.hu/belfold/2012/12/04/igy_vedte_meg_megint_a_fidesz_a_kommunizmus_ugynokeit/
2012 02. 12.: (…) A javaslatot akkor a 226 fideszes képviselőből 154 szavazta le...” (…) Az MSZP, az LMP és a Jobbik soraiban és a független képviselők közül senki sem szavazta le a javaslatot, egyedül a Jobbikból 2010-ben kizárt Pősze Lajos.”
2012. 12. 04.: (…) A javaslatot a 226 fideszes képviselőből 124 szavazta le... (…) Aki jelen volt az MSZP-ből, az LMP-ből és a Jobbikból, az mind igennel szavazott, bár ez az MSZP esetében csak a frakció felét jelentette.”

Valamint:
„Miért kell megvárni az ügynöklisták feltárásával a Jobbik kormányra kerülését?”
jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/mi%C3%A9rt_kell_megv%C3%A1rni_az_%C3%BCgyn%C3%B6klist%C3%A1k_felt%C3%A1r%C3%A1s%C3%A1val_a_jobbik_korm%C3%A1nyra_ker%C3%BCl%C3%A9s%C3%A9t
„…érdemi intézkedéseket szeretnénk, azonban úgy tűnik, hogy a Jobbik kormányra kerülésére vár a három legfontosabb antikommunista követelésünk megvalósítása, az állambiztonsági múlt, így például az ügynöklisták feltárása…”
Ez nem a Jobbikos Novák Előd, aki kiosztja Pintért az időhúzás miatt? Ja, de.

Mikor és hol nem akart a Jobbik ügynöklistát feltárni?
Én nem tudok ilyenről, jöhetnek a bizonyítékaid.

„Mégis miből gondolod akkor, hogy ők majd nem fognak azonnal szövetséget kötni a fidesszel, ha úgy látszik majd, hogy ők több szavazatot kapnak, mint Orbánék?”
Lásd fentebb, valamint:
„Orbán kizárta a Jobbikkal való koalíciót
www.gondola.hu/cikkek/85311-Orban_kizarta_a_Jobbikkal_valo_koaliciot.html
(...) A Fidesz elnöke az interjúban egyértelműen kizárta egy esetleges jövendő együttműködést a Jobbikkal, és azt is hogy külső támogatásukkal alakítson majd kisebbségi kormányt. "Nem vezettem és nem is fogok kisebbségi kormányt vezetni" - közölte. "Ez nem jó a demokráciának" - indokolta.” (...)
A puding próbája az lesz, ha kialakul egy koalícióra csábító helyzet, viszont az, hogy mindkét pártvezér egyértelműen nem-et mondott már rá, eléggé jó esély arra, hogy valóban nem lesz.

Bee-zony 2013.06.09. 00:21:05

@Ironfist: Ami az időnkénti közös dolgokat illeti, igazán van mire, pl.:
„Célpontban az al-Dzsazíra hazánkat lejárató filmje”
kuruc.info/r/34/113351/
Ilyen az, amikor zsidók képviselik az arabokat (is).

„Ilyennek látják Magyarországot külföldről
index.hu/kulfold/2013/06/08/ilyennek_latjak_magyarorszagot_kulfoldrol/
(...)
Rák Európa közepén
Az amerikai Huffington Post portál közölte John Feffer, a Nyitott Társadalom Intézet munkatársának írását, Magyarország: rák Európa közepén? címmel. A blogbejegyzésben Feffer azt írja, Magyarország abban tér el Európa más tekintélyuralmi, nacionalista és korrupt tendenciákat mutató országaitól, hogy itt az összes ilyen elem egyesült az antiliberalizmus viharában.

A szerző szerint Magyarország jobbra tolódása nem pusztán néhány karizmatikus személyiségnek köszönhető, hanem annak, hogy a liberalizmus az országban, mint Európában általában, lényegében megásta a saját sírját, mert gazdasági modellje csak kevesek számára hozta el a jólétet, politikai modellje kialakította a rotáló kleptokráciát, a szociális modellje az individualizmust bátorította és minden szinten felemésztette a szolidaritást.

Feffer nem tartja meglepőnek, hogy a liberális kifejezés szitokszóvá vált, és hogy a Fideszhez hasonló mozgalmak kitöltötték a régiónak egykor sokat ígérő ideológia gazdasági és politikai összeomlása miatt keletkezett vákuumot. „Az európai vezetőknek komolyan kell aggódniuk amiatt, hogy ez a rák szétterjed Budapestről. Azt hihetik, hogy a régóta fennálló liberális intézményeik elég erős immunrendszerként szolgálnak majd. De a folytatódó gazdasági válság és a demokráciába vetett hit hanyatlása megteremti a kedvező körülményeket mindenféle rosszindulatú daganat növekedéséhez” - írta a szerző.”
(...)
Ilyen az, amikor a rák minősíti ráknak az általa megtámadott szervezetet. Nemcsak hogy kár(kór)okozó, hazudik is. Bár egyre kevesebbeket tud átverni. Viszont Irak esetében is ez volt a judeonáci propaganda: Irak az a rákos daganat, amit szikével ki kell vágni a bolygó testéből.
Momentum, haladási irány: el kell döntenie mindenkinek, hogy kik a rákos daganat, és hogy mikor lesz béke és normális működés a bolygón: ha az élősködő rák-típusúak hatalomra kerülnek, vagy ha megszűnnek.

legeslegujabbkor 2013.06.09. 09:24:46

@Bee-zony: Néhány mondatot csak erre.

A dolgok normális menete, hogy a bűncselekményeket kinyomozzák, az elkövetőket bíróság elé állítják, és a törvények szerinti büntetést megkapják. tehát a társadalmi békéhez "csak" egy működő jogállam kell.

Nem mosom soha össze a Fideszt az Mszp-vel, mert az utóbbi hibája a pártállami időkből belerögzült mutyizás, de kifelé mindig adott a látszatra. Ez a mostani garnitúra viszont gátlástalan.

Az ügynöklisták nyilvánosságát a Jobbik is támogatja (bár tudja, hogy nyugodtan megteheti, a Fidesz nélkül úgysem lehetséges), viszont a párt-támogatások közül csak a külföldről jövők érdeklik. Érdekes, hogy csak az Együtt mutatta meg a bevételeit, a Jobbik Gyarapodó Magyarországért Alapítványáról nem tudunk semmit, talán a magyar támogatók nem tudnak zsarolni?

"A Fidesz elnöke az interjúban egyértelműen kizárta egy esetleges jövendő együttműködést a Jobbikkal," mondod, de hiszed is?
A megszavazott rosszak nem kiegyenlítik, hanem megtalálják egymást. Semmit nem tartok elképzelhetetlennek Orbántól a hatalomért.

qbr 2013.06.09. 09:26:33

ugy latszik, a pango ingatlanpiac miatt sok kepviselo es a rokonaik nem tudjak eladni az ingatlanjaikat. Valaki meg pont felutotte az Aranyembert.

ihajja-csuhajja 2013.06.09. 09:34:05

@Bee-zony:
Elgondolkodtató, az értékrended alapaxiómáit porrá zúzó és kebelednek hevületében fogant szövegértelmezési zavaraid publikálásának kényszere. Nálatok az a probléma , hogy a nehezen elsajátított másodfokú egyenlet megoldó képletét igyekeztek felhasználni a kvantumfizikai kérdések megválaszolására is. Míg más közösségek a leegyszerűsítést kommunikációra alkalmazzák, addig ti politikai, gazdasági, szociális és tudományos dogmaként kezelitek.
Meglehet, senkit sem érdekel ezen a blogon, ám számomra komoly segítséget jelentene a megértés folyamatában, ha tisztességesen részleteznéd a "...mikor lesz béke és normális működés a bolygón: ha az élősködő rák-típusúak hatalomra kerülnek, vagy ha megszűnnek." kijelentésed tartalmát.
-Mit jelent a bolygó szintű béke a te olvasatodban?
-Mit jelent a normális működés (bolygó szinten) a te ideológiád szerint?
-Mit jelent az élősködés? Mit jelent az, hogy hatalomra kerülnek (kvázi,most nincsenek hatalmon)?
-Mit jelent a megszűnnek kifejezés?

Sokat segítenél, ha ezeket elfogadhatóan részleteznéd. Köszi.

Mate Toth 2013.06.09. 09:58:09

Ezekhez képest Rákosi kutya fasza!

Mate Toth 2013.06.09. 10:12:37

@Fejesrob: Hol a picsába voltál te még 56 ban?

ihajja-csuhajja 2013.06.09. 10:33:48

@Mate Toth:
Szerintem, nem kell odaszólni. Aki nincs tisztában '56 célkitűzéseivel, és céljaival az ezután sem fogja a fáradtságot venni, hogy utánajárjon.

kifordított nagyanyó 2013.06.09. 11:52:13

@Ironfist: És a zsidózó jobbikosoknak?:))

Ironfist 2013.06.09. 12:12:27

@kifordított nagyanyó:
Azoknak ott az a zsidó exjobbikos fazon :D

kifordított nagyanyó 2013.06.09. 12:23:35

@Ironfist: Valahogy gondoltam,hogy ezzel fogsz jönni.:))
Na viszlát.

Ironfist 2013.06.09. 12:26:46

@kifordított nagyanyó:
Minek jöjjek mással? Most nem a jobbikról volt szó, hanem a fidesz komcsilistájáról.

lyken 2013.06.10. 21:15:14

Azért az a pofátlanság csúcsa, hogy árvíz idején szivatják Esztergomot, amiért mertek nem fideszest választani.: nol.hu/belfold/az__allam_emberei__es_az_esztegomi_polgarmester_?ref=sso

global001 2013.06.11. 08:39:28

Mi a baj az ingatlan kisajátításokkal ???

Vagy esetleg van olyan aki azt hitte, hogy a cigipiac kisajátítása után megállnak ???

Még várúr , vidéki se merte erre tolni a pofáját.

Pedig meghallgatnám, hogy ez miért is jó a zembereknek ...

Ironfist 2013.06.11. 10:07:40

@global001:

Azért

mert

nemzeti

érdek

hogy

az

állam

erős

legyen

és

azt

vegyen

el

amit

akar.

Idézet pedig: Ha rövid a mandátumod, toldd meg száz lépéssel!

Ironfist 2013.06.11. 10:11:20

@global001:
Ja, meg azt a fontos dolgot elfelejtettem, hogy

emútnyócév

gyurcsányahibás

libajnai

libsibolsi fantazmagória

magyarország elleni támadás visszaverése.

Na, megtudhattad, miként védekezik egy igazzy fideszes, elégedett vagy? :D

global001 2013.06.11. 17:01:03

@Ironfist: Nagyon is elégedett vagyok !!

De egy dolgot kihagytál:

MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT !

Melchi Zadok 2013.06.12. 07:03:43

@ColT: Elsosorban a kispocsu, ellensegkepfilias, szorongo, szociopata jobbikosok mehetnenek mellejuk. Mindenki mas meg varhat.

lyken 2013.06.12. 08:03:23

Elnézést, a nem NER kompatibilis cégeket törvényellenesen kivégezzük, aztán nem nyilatkozunk: index.hu/belfold/2013/06/12/levagtak_az_aramrol_a_rossz_hireket_kozlo_radiot/

Erre kaptunk felhatalmazást, további szép napot, nincs itt semmi látnivaló.

Ironfist 2013.06.12. 11:25:46

@lyken:
Aztabüdöskurvaéletit neki. És a legszomorúbb, hogy emberek még MINDIG EZEKET TÁMOGATJÁK! Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy lehet valaki ilyen sötét, hogy nem látja, hogy a kommunizmus legrosszabb időszakai közelednek megint! Nem élték át ugyanezt egyszer már, baszki? Vagy az azért nem volt jó, mert nem mondták mindenre, hogy nemzeti?
Elképesztő, baszki, hihetetlen.

Meridian74 2013.06.13. 08:42:21

OFF, de meg kell említeni, amikor a fideszt szidják:
A bajnai féle "eredményes" kormányzást jó mutatja az alábbi linken lévő grafikonok - főként a legelső:
www.mfor.hu/cikkek/Evek_ota_nem_volt_ilyen_kirobbano_adatunk.html

Ezt a libapásztort dícsőítik oly sokan? ROFLMAO!
Hallottátok már azt a viccet ugye: ha nem bajnai lesz az új mszp kormány miniszterelnöke, akkor milyen szerepet fog betölteni a leendő kormányban...? A földművelési és vidékfejlesztési minisztérium vezetője lesz, mert a libanevelésen kívül mindenhez _kivállóan_ ért...
muhahaha!
ON

Meridian74 2013.06.13. 08:51:28

@Ironfist: "Eddig kivétel nélkül minden alkalommal úgy szavaztak, ahogy a fidesz. Ügynöklistát sem akartak feltárni"

Ezt az oltári nagy baromságot meg honann szedted? Vagy mit szedsz? Áruld már el... méghogy kivétel nélkül együtt szavaztak a fidesszel. Naponta több alkalommal is ellenük szavaznak, ha kell. Na meg minden javaslatukat leszavazza a fidesz, de aztán persze sunnyogva átveszik, és fidesz köntösbe bújtatják... egyébként ott van a banki tranzakciós adó. Hányszor szólaltak fel, egyébként a LMP-sek is, hogy ennyi nem elég, mert ez leginkább az emberekre lesz hárítva, a bankközi és a tőzsdei tranzakciókat kell megadóztatni, mert egyrészt az sokkal nagyobb pénztömeg, másrészt, ezeken a csatornákon megy ki off-shore-ba adózatlanul a jövedelem. Ugye.
Nem, azt nem lehet, és kész...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.13. 17:01:33

Az "A Jéghegy Csúcsa"-Díj eheti nyertese:
index.hu/belfold/2013/06/13/20_milliot_fizetett_ki_a_kormany_gipsz_jakabnak_es_iksz_ipszilonnak/

Ilyen eset mellett ugyan miért érdekelne bárkit, hogy mi van a Bözsi-utalványok, a trafikkoncessziók és a földbérlet-pályázatok dokumentációiban?

Ironfist 2013.06.14. 13:04:49

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na igen, erről lehetne egy jó kis poszt. Nem , mintha bárkit is érdekelne az országban, hogy most már tényleg csak a talicska hiányzik a lopás folyamatából...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.14. 14:08:36

@Ironfist:
Igazán felemelő gondolat abban hinni, hogy azért csak vannak olyan területei a világnak, ahol a független hatalmi ágak független hatalmi ágakként viselkednek, akár a hatalom letéteményeseivel szemben is. Azonban vagy én nem vagyok ennyire naiv, vagy túl pesszimista vagyok, igény szerint, de úgy gondolom, a csehországi buli egy lájtosabb, antikorrupciós álca alatt zajló puccs, ami egy kormányváltást készít elő. Nem azért, mert annyira ismerném a cseh belpolitikát, hanem azért, mert ez az általános menetrend...

Ironfist 2013.06.14. 15:04:33

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hát, azóta kiderült már, hogy az államfő nem fog lemondani.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.06.14. 16:56:30

@Ironfist:
Szerintem olyat is láttunk már, amikor egy miniszterelnököt a saját belső ellenzéke meg akar fingatni, de csak annyit érnek el vele, hogy az bosszúból "túszul" ejti a saját pártját, két és fél évi tehetetlen tökölésre kárhoztatva és ezzel felére sorvasztva azt, az általa vezetett országot pedig emiatt a 2008-as válság béna kacsaként éri.
Lehet ez éppen egy cseh "Hosszú Kések Éjszakája"-light is, nem tudhatom...
Sajnos azt tartom a legvalószínűtlenebbnek, hogy ez az, aminek látszik: a cseh politikai élet korrupciós megtisztításának egyik látványos lépése.

süti beállítások módosítása