Skip to content


       Szűrés lista

"A játékszenvedély családokat tesz tönkre", de az erős állami kontroll majd segít

Tavaly októberben hoztak törvényt arról, hogy játékgépeket csak az állami koncessziós szerződéssel rendelkező kaszinókban lehessen üzemeltetni. Ezekből ugye 3 van az országban, kettő az állami tulajdonú Szerencsejátéké, egy meg Andy Vajnáé.

A dolog Lázár János szívügye volt, így beszélt a javaslatról akkor a parlamentben:

"Egy konzervatív gondolkodású politikus világnézetével összeegyeztethetetlen a szerencsejáték. Különlegesen erkölcstelen, morálisan megkérdőjelezhető, és a legkiszolgáltatottabb térségekben jellemző a pénznyerő automaták üzemeltetése, használata."

A nemzetbiztonsági kockázat és a lobbiktól való "félelem" miatt villámgyorsan megszavazott törvény indoklását is nézzük meg megint, hátha valakinek nem rémlik már:

nerőgépek.jpg

Szemben a szinte napról-napra puhuló és változó trafikpályázati szabályokkal, ennek a törvénynek a meghekkelését egész sokáig, mostanáig bírták.

Tegnap reggel írta meg a Népszabadság, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának az NGM benyújtott egy előterjesztést, mely szerint meghívásos (= zártkörű) pályázat útján értékesítenék 10 vidéki kaszinó létesítésének és tíz évre szóló működtetési jogát. A tárca a tíz új kaszinótól évente egyenként 850 millió forint adóbevételre számít, vagyis összesen 8,5 milliárdra. Lehet számolgatni, hogy mennyit kell az embereknek ott elkölteniük, hogy ez az adóbevétel összejöjjön.

Mondhatjuk, hogy Lázár János tavalyi "rémálmai" valóra válnak, visszalobbizódott a nemzetbiztonsági kockázat.

Az előterjesztést tegnap 11-kor meg is tárgyalta a fideszes többségű bizottság, és természetesen támogatta.

"Kocsis Máté, a bizottság fideszes tagja újságíróknak azt mondta: kizárólag költségvetési megfontolások alapján javasolta a nemzetgazdasági miniszter, hogy egy állami kontroll alatt tartott, külön eljárásban engedélyeztetett és ellenőrzött, úgynevezett másodvonalas kaszinóüzemeltetésre koncessziós pályázatot írjon ki. Azt mondta, nem fog tudni bárki bármilyen minőségében és feltétel nélkül kaszinót nyitni." (Ebben mondjuk biztos vagyok....) "A kormánypárti politikus nemzetbiztonsági szempontból támogathatónak és „nem ördögtől valónak” nevezte az elképzelést, ami költségvetési bevételt jelent. Szerinte az állami kontroll lehetőséget ad arra, hogy a korábbi, a nyilvánosság számára nem megismerhető jelenségek ne forduljanak elő. Kérdésre válaszolva közölte: továbbra is az az álláspontjuk, hogy a játékszenvedély családokat tesz tönkre, ezért szűkítették a piacot."

""Bármilyen változtatás is lesz, csak nagyon erős állami kontroll alatt tudjuk elképzelni."húzta alá Selmeczi Gabriella az erre vonatkozó újságírói kérdésre válaszolva. A szóvivő nem tudja elképzelni, hogy az történjen újra, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt, hogy a játékgépek világában háborítatlanul mossanak tisztára olajbizniszben szerzett pénzeket."

Ezt talán még mi sem tudjuk elképzelni, azt viszont annál inkább, hogy a föld- és trafikos "pályázatok" után itt is a haverok fognak jól járni, újraosztják nekik a piacot.

tumblr_mb9i9iDkeS1qi0qx6o1_400.gif

 

 

Címkék: gazdaság fidesz seggszáj

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr595406005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSENDES 2013.07.16. 10:44:04

Szerintem ez lesz a legújabb mutyi, szigorúan a Belügyminisztériumon keresztül.

Július 1-től a világörökségi helyszíneken fekvő szórakozóhelyeknek már nem a jegyzőtől, hanem az illetékes rendőrkapitányságtól kell endedélyt kérni arra, hogy éjszaka, pontosabban 24 és reggel 6 óra között is árulhassanak alkoholt. Az engedélyezés részletes szabályairól szóló rendelet tervezetét hétfőn hozta nyilvánosságra a Belügyminisztérium.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 10:48:56

@sisszi:

Ez van, amikor olyan csinál valamit, aki nem ért hozzá. Pedig csak meg kellett volna kérdezni pár pókeres játékost...

Kandeláber 2013.07.16. 10:53:47

@CSENDES: Öcsi, ha tervezet, akkor hogyan léphetett hatályba július 1.-től?
Kicsit gondolkodnod is kéne, mielőtt ráveted magad a billentyűzetre, bármennyire is szabadelvűnek érzed magad.
Egyébként te még életedben nem vettél piát éjjel-nappaliban este 10 és hajnali 4 között?
Esetleg tanyán laksz?

InversioN 2013.07.16. 10:55:26

@CSENDES: lex romkocsma? azok vannak a világörökségi helyszínen. ki gondolta volna.
gondolom lenyomják a szívózással a menő helyek árait/ csődbe viszik őket, haver megveszi occsóé majd hirtelen mindent szabad a helynek.

profitra gyűlnek a varjak. ebben az országban, ha valaki létrehoz valami sikeres, menő és profitábilis dolgot (romkocsma), akkor máris el akarják venni tőle olyanok, akiknek maguktól soha nem jutott volna eszébe ilyesmit kitalálni. elvégre az újítás kockázatos, be kell fektetni. a sikeres helyek lenyúlásában már nincs kockázat.
és még sírnak, hogy miért nincs beruházás mutyisztánban... na ja, mert ha véletlenül bejön, akkor már viszik is tőled vagy szimplán betilják ha nem lehet az övék, hátha később újraoszthatják

CSENDES 2013.07.16. 10:58:35

@Kandeláber: Origó hírportál, biztos elírták. Egyébként ne öcsizz, öcsi, mert nőnemű vagyok, s nem biztos, hogy nálad fiatalabb. De mindegy kiszűrtelek. Jó-e így?

sisszi 2013.07.16. 10:59:19

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: szerintem értenek hozzá. magasról tesznek a pokerjátékosokra. lenullázni a piacot majd azt haveroknak leosztani dolgot professzionálisan művelik.

CSENDES 2013.07.16. 10:59:54

@InversioN: Szerintem is, elég provokálni, verekedést összehozni.

CSENDES 2013.07.16. 11:02:42

A világörökségi területen működő, szeszes italt kimérő, árusító kereskedelmi, illetve vendéglátó üzlet 24 és 6 óra közötti nyitva tartásának engedélyezési eljárása során történő szakhatósági közreműködés szabályairól és az azzal kapcsolatos szakkérdésekről szóló BM rendelet tervezete

A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény (Kertv.) 6. § (8) bekezdésében foglalt előírás értelmében a világörökségi területen működő, szeszes italt kimérő, árusító kereskedelmi, illetve vendéglátó üzlet 24 és 6 óra közötti nyitva tartásához a jegyző engedélye szükséges, amely engedélyezési eljárás során az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv – közkeletű elnevezéssel: a rendőrség – szakhatóságként működik közre.

A Kertv. 2013. július 1-jén hatályba lépett módosítása a rendészetért felelős belügyminiszter feladatává teszi a jegyzői engedélyezési eljárás során történő szakhatósági közreműködés szabályainak és az azzal kapcsolatos szakkérdéseknek a rendeleti úton történő szabályozását.

A hivatkozott felhatalmazás alapján kiadott miniszteri rendelet tételesen meghatározza a szakhatósági közreműködés keretében a rendőrség által vizsgálandó szempontokat és körülményeket, míg a szakhatósági eljárás lefolytatására az üzlet működési helye szerint illetékes rendőrkapitányságot jelöli ki.

A véleményezés végső határideje: 2013. július 19.

Ezt még neked Kandeláber a BM honlapról. Ott a dátum.

titan 2013.07.16. 11:14:38

@Algopirin: ellustultál, máskor szépen kidolgozva adtad Vidékit.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 11:15:28

@sisszi:

Nem értenek hozzá. Ha értenének hozzá, olyan rendelkezés lenne, mely több pénzt hozna az államnak.

Yogi 2013.07.16. 11:16:26

@Kandeláber: Visszamenőleges hatályú törvénykezés? Jah, nem az egy jogállamban elképzelhetetlen. Jah, nem, az ebben az országban elképzelhetetlen.

CSENDES 2013.07.16. 11:22:33

És itt van még egy:

Az Erzsébet-utalványhoz kapcsolódó vagyonkezelő fogja átvenni a budapesti Erzsébet téri Gödört. A vagyonkezelő ügyvezetője korábban a Hír Tv-nél, az Echo Tv-nél, és Simicska Lajos egyik cégénél is megfordult.

atlatszo.blog.hu/2013/07/16/erzsebet-program_egy_volt_hir_tv-s_viszi_a_godort

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.16. 11:52:57

@Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.): Vagy csak moost jöttek rá, hogy ja, ebben is van pénz, hű.

vantaan 2013.07.16. 11:56:25

@CSENDES: A Fidesz maffia mindent lenyúl! Mire számítottál?

Virág et. 2013.07.16. 12:07:40

Amikor erről beszéltem, minden narancsos idióta engem hülyézett, hogy fogalmam sincs a játékgépekről, meg a vidéki életről, meg hogy mutassam meg a vidéken megnyílt kaszinók sokaságát.

Aztán csak igazam lett. Mondjuk nagy ész nem kellett hozzá, elég volt csak a Vezér seggén kívül pillantani.

vörös meteor 2013.07.16. 13:32:11

@CSENDES:

Hogy érezzük mindenhol a Nemzet jeges lehelletét:)

Secnir 2013.07.16. 14:44:00

@vörös meteor:
"Hogy érezzük mindenhol a Nemzet jeges lehelletét:"

de én nem úgy akarom érezni, hogy a földön hasalok, és a tarkómon érzem...

wirth6 2013.07.16. 17:24:40

@Virág et.: Mondjuk azért 10 kaszinót nem neveznék sokaságnak.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.07.16. 20:43:46

Rákosi elvtárs boldogan forog a sírjában...
Nyugdíj, trafik, pia, nyerőgépek, bankok... lassan minden a fidesz maffia kezébe kerül, "törvényesen". És nem lesz, aki lesittelje ezeket a gazembereket.

kvadrillio 2013.07.16. 20:48:04

Atomot a régi trafikosoknak
Ma | 17:29
Megoszt / nyomtat
A+ / A-
[Illusztráció - Fotó: STOP/Leéb Ádám]
címlapszto
Újabb kedves gesztus a kormánytól: miután emberek tízezreit fosztotta meg a megélhetéstől, a volt trafikosokra küldi az adóhatóságot. Gondolom, utána jön a légierő, hogy a még életben maradt átkozódókat kiiktassák.

Nem, nem átlátszó. Fogják a trafikoltatás jogát, elveszik a sokaktól, és kiosztják a kiválasztott keveseknek. Ezzel ellehetetlenült több tízezer család, de megélhetéshez jutottak mások: kiégett karosszérialakatosok, meghasonlott építési vállalkozók, depressziós milliomosok, professzor édesapával együtt nyomorgó fiatal nők, vagy inkább lányok, selymes hangú felfedezett dalos tehetségek nyertek négyesével-ötösével egyébként egyenként is egész családokat eltartó trafikokat.

No de mit is kezdjünk ezekkel a renitens, reakciós, folyton nyígó-elégedetlenkedő, az utcán bandázó, öngyilkoskodó, kisvártatva segélyért menő ex-trafikosokkal? Megvan: csináljunk ex-trafikos megőrző kormányprogramot, jelentsük be, hogy megmentjük azokat, akik igen nagy megdöbbenésünkre eddig boldogan boltoskodtak, most meg az utcára kerültek.

Neeeeem, csak vicceltünk ám! De hogy erről azóta sem hallani, amióta Orbán elcsodálkozott, hogy milyen sokan megéltek abból, amiből most milyen kevesen harácsolnak majd - mély tisztelet az alighanem nagyon kevés kivételnek.

Hanem inkább küldjük rájuk az adóhatóságot! Na majd attól elválik az ocsú a meggymagtól, a kacsa a nokedlitől, az adjonisten a fogadjistentől, az ágyú a verébtől, a több nap a kolbásztól. Ne legyen már kifogás, hogy éppen kiforgatták őket mindenükből. Nézzük csak meg nagy böszme górcső alatt, hogy mi fán terem az az ex-trafikos nyelő-nyaló.

Persze, nem gondolnám én azt, hogy büntető szándékkal ellenőrzik tönkre a volt boltosokat. De hogy miért kell a halott oroszlánokra ráduplázni, arra csak egy magyarázat lehet.

Nekem az sejlik fel, hogy a NAV felderíti a régi turpisságokat, és lesz majd olyan szóvivője-tagja-bármije a Fidesznek, aki majd kiáll, megszaggatja a ruháját, és úgy kér bocsánatot a nemzettől, amiért nem szabadította meg előbb a testét rágó adót-ÁFÁ-t-mindent csalóktól, és nem adta már régen igaz, jó magyar jobboldali, embereknek.

És az lesz az a gyönyörű nap, amikor végleg leszokom.

hmmmm....hogyis fejezzem ki magam sommásan és igen-igen kulturáltan........ A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT A FIDESZNEK !!!
EZEKET A TETVEKET LE KELL VADÁSZNI, HOGY NE SZAPOPRODJANAK TOVÁBB !

Virág et. 2013.07.16. 20:51:56

@wirth6: Az eddigi 3-hoz képest több, mint háromszoros növekedés. Egyébként 10 db pont elég: a nyerőgépezéssel fertőzött megyék, régiók központjában kell egyet-egyet csinálni és több már nem is kell. Az egyszeri borsodi nyerőgépfüggő simán bebuszozik Miskolcra, ha kell, hogy dobáljon. Abban nem lesz hiba. Budapesten annak a háromnak 40%-kal nőtt a forgalma az első pár hónapban és nem a nálunk vendégeskedő James Bondok miatt, hanem a közelben lakó függők szoktak egyszerűen át.
Ha vidéken 10 ilyen lehetőség lesz, azzal a piac fizetőképes része le lesz szépen fedve.

JT_Biopower 2013.07.16. 21:06:13

"A pszichés és mentális zavarok mellett az érintett csoportok körében gyakoribb előfordulásúak egyes bűncselekménytípusok, melyek negatív hatásokat okoznak más, a problémával egyébként közvetlenül nem érintett polgárok számára."

Csak hogy mindenki értse:
Akinek pszichés és mentális zavara van: Politikus.
Érintett csoportok: Haveri cégek.
Egyes bűncselekménytípusok: Közpénz lopása, mutyi, stb.
Negatív hatás: Mi fizetjük a cechet.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.07.16. 21:21:56

"Kocsis Máté sajtótájékoztatón közölte, a szocialista kormány átláthatatlan módon adott kaszinóüzemeltetési lehetőséget fűnek-fának, „aztán lehunyta a szemét, ha ott milliárdos adócsalások vagy olajfoltos pénzek tisztára mosása jelent meg”. Ugyanez a kormány eltűrte azt is, hogy alvilági figurák olajfoltos pénzeket mossanak tisztára, majd elvigyék MSZP-s politikusoknak"

Szoval értelmetlen volt ezt a szar posztot iderittyentened VastagBÉL !

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.07.16. 21:24:53

Nem fog menni ballibsik, ne éljétek bele magarokat!! A nép NEM kér a 2002 és 2010 közötti álmokfutásotokbol!!

mno.hu/belfold/hogy-lesz-ebbol-2014-es-mszp-gyozelem-1172774

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.07.16. 21:42:36

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: mondd nácikám! Miajókurvaanyádér' nem takarodsz vissza a kurucra, ahonnan ide evett a fene?

vénkujon 2013.07.16. 21:43:04

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: az mno nem hiteles forrás. kocsis máté? ó bazmeg.:D

jpmjpm 2013.07.16. 21:47:55

"Egy konzervatív gondolkodású politikus világnézetével összeegyeztethetetlen..."

vs.

Fiatal Demokraták Szövetsége

mohaa 2013.07.16. 21:50:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: úgy fogalmazok, hogy te is megértsd:
a faszszopó büdös kurva anyádat, te fideszes geci!

dr Smittpálelnökúr 2013.07.16. 22:03:12

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: te barom, az olajos pintér a fidesz örökös belügyminisztere. Van bőr a pofádon olajozást emlegetni? Te rohadt geci!

Tücsök1 2013.07.16. 22:04:06

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Szép,alliteráló neved van,honnan loptad?
Kocsis-mint igazmondó és az mno-mint hiteles forrás? Röhögnöm kell!

Netuddki. 2013.07.16. 22:06:41

"mint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt, hogy a játékgépek világában háborítatlanul mossanak tisztára olajbizniszben szerzett pénzeket."

Ezek valóban olyan hülyék, hogy tanítani kéne. Ez a mondat csak nem egy elszólás volt? Csak nem az illegálisan az országba került dohányból származó pénzeket akarják ezekben a kaszinókban háborítatlanul tisztára mosni?
Mert mindenki magából indul ki, ugye?

Netuddki. 2013.07.16. 22:09:10

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Nem fog menni ballibsik, ne éljétek bele magarokat!! A nép NEM kér a 2002 és 2010 közötti álmokfutásotokbol!!"

Hát a ballibsikből nem is kér a nép, de az orbán rezsimből se. A helyedben elkezdenék valami böcsületes munka után nézni, balfasz...

Indriq 2013.07.16. 22:21:39

Engem az is érdekelne, hogy technikailag hogy lehet erős állami felügyelet alá venni egy rulett vagy egy kocka asztalt... Minden asztalnál ott fog állni egy megvesztegethetetlen NER adóellenőr?
Emellett persze szeretném megkérdezni, hogy mennyire népnemzeti keresztény erkölcsű az az indoklás, hogy a kormány a bevételek miatt akar újra nyitni kaszinót?

P.Freddy 2013.07.16. 22:41:23

@kvadrillio:

Most, hogy a Fideszesek a cigaretta árrését rá fogják kenni az Alkotmányra, tényleg csak egyfajtát. és finoman fogalmazva lehet mondani, ez pedig a következő kettő:

- Először is Fideszgecók, húzzatok a krvanyátokba, visszafele sündisznópózban.

- Másodszor, bár a Szarkotmányotok már olyan büdös hogy mindegy mit kentek rá, inkább kenjétek a Bajnai-féle libázásra spontán erekcióval elélvező agymosott Fideszdroidok kibuggyanó váladékát Lázár János nemes alcélére, beleértve az orra lyukát is, hogy habozzon az a friss meleg gci.

Ami nem fér rá, azt meg Bájer Zsóti vödörből kiissza, egyhúzásra, mert nem lehet elharapni :)

szintetikus 2013.07.16. 22:52:33

@CSENDES: Ha újra megnyitják akkor törzstagnak fogok számítani, onnan már csak egy lépés a párttagság. :D

Flyer68 2013.07.16. 22:53:36

@Indriq: O, hát ezért adják majd a koncessziokat a szigoruan megbizhato haveroknak. Akik persze nem nyerészkedni akarnak a dolgon, hanem lelkiismeretesen örködnek majd a felett, hogy csak becsületesen megkeresett forintokat lehessen ott eljátszani.
Meg is fognak majd mindenkit kérdezni, de szigoruan a szemükbe nézve, hogy ugye nem valutaüzérkedéssel szerzett pénzt akar eljátszani a Black Jacken. És ha a delikvensnek csak a szempillája is rebben, már hivják is a TEK-et meg a NAV-ot.

Hát, igy fog müködni a NER kaszino, akárki meglássa!

Admiral. 2013.07.16. 23:00:08

Oriasi buli.
Az ujonan megnyilt casinokban majd lehet cigit is kapni, es ejszakankent aki dohanytermeket akar vasarolni, be kell, hogy menjen a casinoba.
Zsenialis.

collateral collector (törölt) 2013.07.16. 23:05:00

@Virág et.: ".. Amikor erről beszéltem, minden narancsos idióta engem hülyézett, hogy fogalmam sincs a játékgépekről, meg a vidéki életről, meg hogy mutassam meg a vidéken megnyílt kaszinók sokaságát.

Aztán csak igazam lett. Mondjuk nagy ész nem kellett hozzá, elég volt csak a Vezér seggén kívül pillantani. .."

Mint a határontúliak szavazati joga: vagy nyolc évig mondogatták, hogy nem, nem azért erőltetik a kettős állampolgárságot, h szavazati jogot is adjanak vele, dehogy. Alaptalan vádaskodás.

Akik akkor ezt elhitték, hogy csak "a nemzet szimbolikus egyesítéséről" volt szó, és semmilyen pitiáner haszonleső aljas motiváció nincs mögötte, azok, amikor végül kiderült, hogy természetesen erre ment ki a játék, hogy külföldi bérszavazókat buszoztassanak ide, azonnal helyeselni kezdték. "Nagyon helyes, hogy a kettős állampolgársággal szavazati jog is jár!"

Ugyanez lesz a diktatúrával is. "Milyen diktatúra, hol a fekete autó?", ugye, most ez a szöveg? Aztán amikor tényleg diktatúra lesz, és tényleg jön a fekete autó, ugyanezek (akik most tagadják a diktatórikus törekvések nyilvánvaló meglétét) azt fogják mondani: "nagyon helyes, hogy a liberálisokat elviszi a fekete autó".

Mindig minden cselekedetük mögött a legpitiánerebb, legaljasabb indíték van, és ez mindig csak idő kérdése, hogy kiderüljön: tényleg úgy van.

collateral collector (törölt) 2013.07.16. 23:07:13

Egyébként szerintem a drogtörvényt is ezért szigorították meg: ők akarják árulni a drogot :)

És a végén kiderül: tényleg..

P.Freddy 2013.07.16. 23:25:39

@collateral collector:

"Mindig minden cselekedetük mögött a legpitiánerebb, legaljasabb indíték van, és ez mindig csak idő kérdése, hogy kiderüljön: tényleg úgy van. "

Mindig kíváncsi vagyok egy 8 általánosál többet végzett Fidesz-szavazó véleményére, amikor ezeket az aljas, kommunista, maffiamódszereket látva is rájuk szavaznának, hogy MIÉRT?

P.Freddy 2013.07.16. 23:29:31

@P.Freddy:

Amikor Orbán zártkörben kijelenti, hogy a saját (fideszes) szavazóik annyira hülyék, hogy akkor is rá fognak szavazni, ha bármit megtesz-megtehet? Akkor miért szavaz rájuk egy iskolázott ember?

Érdemes hülyébbnek lenni, mint amilyennek látszunk, azért? :-) Kényelmes hülyének lenni? Kényelmes Fidesz-szavazónak lenni? :-)

Kim Jong Un 2013.07.16. 23:45:51

A gyurcsanynak buknia KELL!!! Ertitek?? Valahogy el kell tuntetni azt az embert!!!!!!!!!

vénkujon 2013.07.17. 00:07:46

@Kim Jong Un: '10-ben már megtörtént. vagy te egy demizsonban laksz bazmeg?

gabest1 2013.07.17. 00:12:18

Dohány, alkohol, szerencsejátékon kötelező adó és árrés, de a közművek, amire mindenkinek szüksége van, non-profit kell legyen. Maffialogia.

P.Freddy 2013.07.17. 00:25:45

@Kim Jong Un:

Neked kell buknod te vágottszemű kommunista tetves paraszt fideszes diktátor ebihal ivadék. Egyen meg a béka, vagy nyeljen le a lázár jános.

jo20000 2013.07.17. 00:32:12

Selmeczy gabika bármit alá tudott húzni? Fantasztikus :-)

eöeöe 2013.07.17. 00:32:16

Megvédték a munkahelyeket, megvédték a magánnyugdíjat, megvédték a fiatalokat a dohányzástól, most végre minket átlagembereket védenek meg. Egyszer próbálják a munkahelyeket megvédeni, biztos beállok kormányőrnek!

eöeöe 2013.07.17. 00:33:15

@eöeöe: ennek így elolvasva semmi értelme, mindegy, megvédem magam!

draft22 2013.07.17. 00:49:58

@Fedor: Kései felismerés. Amúgy minden jogszabály (sima miniszteri rendelet stb.) erre megy ki az iskolai étkeztetéstől, a szakképzési hozzájáruláson át, az EU-s nyelvtanulásig.

draft22 2013.07.17. 00:52:37

@Kim Jong Un: Szerintem meg te magad vagy Fletó, és azért irkálsz ostobaságokat, hogy a "szegényt bántsák" hatás miatt megszeressü(n)k

P.Freddy 2013.07.17. 00:58:00

A témához visszatérve, a Kaszinó című filmben érdekes módon végezte a Lázár Jánost alakító színész.

nandras01 2013.07.17. 01:05:22

@dr. Aullah:
off
te pernahajder!
már régebben szóvá akartam tenni, te lenyúltad az avataromat!
irgum és burgum
on

ceterum censeo, a fidesz kapja be

dark future · http://www.andocsek.hu 2013.07.17. 01:47:43

off

Az előbb baromi nagy szirénázás itt Kelenfoldön. Két rendőrautó elöl, aztán egy fehér busz, majd két rendőrautó hátul. Kb. mintha a Nemzeti Bank aranytartalékát szállítanák át valahová. Aztán megállt a konvoj, pont itt előttünk, a rendőrautók diszkréten keresztbe állva az úton, villogva, szirénázva (hajnali egykor!), blokkolva az egész utat. Leszállt három ember, konvoj el...

Ki a faszom lakhat odaát??

Lеncsés István 2013.07.17. 04:52:07

@dark future: Valamelyik hűbér úr . Fáj az igaz anonim ?

vantaan 2013.07.17. 06:02:07

" Balatoni luxusnyaralást ajándékozott Vitézy Dávidnak (28), a BKK vezérigazgatójának az a Synergon informatikai cég, amelyik a 6,7 milliárd forintos Futár-beruházást nyerte meg a BKV-tól !"
Olcsójános .....de ha ingyé van na.

Kék az ég 2013.07.17. 07:24:31

Mintha Lázár lett volna aki a "megvehető" képviselők miatt aggódott a gyors nyerőgép elleni torvényelfogadásért!

index.hu/belfold/2012/10/02/politikusokat_akartak_megkenni_a_nyerogepesek/

Kék az ég 2013.07.17. 07:27:11

@P.Freddy: Azert vannak akik aggodnak mi is a cél. ;-))

____________________________________________
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3074_orban_viktor_a_nemzetbiztonsagi_kockazat
hvg.hu/itthon/20090902_dvsc_bajnokok_ligaja

Orbán Viktor a nemzetbiztonsági kockázat
2012.10.03.15:43

Mind több debreceni lakos – leginkább Loki-szurkolók – egybehangzó vélekedése szerint a félkarú rablók betiltásának nyilvánvaló célja a DVSC labdarúgócsapatának tönkretétele. A Videotonnak kell bajnoknak lennie!
_______________________________________

É2I 2013.07.17. 07:27:13

"másodvonalas" A kurva anyád másodvonalas, az.

Kék az ég 2013.07.17. 07:31:52

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Csak nem azt mondja Kocsis, hogy az a biznyos....

Nézzék csak meg kik is nem szavazták meg a nyerőgépes törvényt.... valami debreceni képviselők, Kósa Lajos stb.

Vajon miért is? Kinek voltak milliárdjai belőle? ja, biztos a szocik ;-)))

CSENDES 2013.07.17. 07:40:14

@Kék az ég: De nem hagyta, hogy megkenjék (őket).

Lеncsés István 2013.07.17. 07:47:02

@vantaan: Ha jól emlékszem , a Kulcsár ügy főnyomozójának karrierjét egy ajándék toll miatt tették tönkre . Akkor Vitézyt most tarkón lövik ?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.17. 07:52:11

@draft21: Ne válaszolj neki. Attól elégül ki. Ne tegyél jót vele.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.17. 08:04:51

Newm tudom, minek a kaszinók. Terítsük jobban a bevételt a haverok között! Játékgépet / rulettasztalt minden Nemzeti Trafikba! Közvetlenül a gyermekjátékok mellé. És persze menjünk elébe a következő ötletnek, ha már van dohány / szerencsejáték / alkohol, akkor legyenek lotyók is.

Wagеm 2013.07.17. 08:07:11

@Lеncsés István: Kispofám! A e-útdíj plusz költségét ki kell gazdálkodni. :-)) Szívjál csak hülye fideszes!

vantaan 2013.07.17. 08:24:32

@Lеncsés István: ...no no de a Kulcsár ügy főnyomozójának munkahelyi kötelessége volt elfogadni azt a tollat!
Itt meg a Synergonnak volt kötelező a Fidesz adót befizetni + a nagy nullának is valami csecsebecsét, azért milliárdos tételről van szó!

koborvadász 2013.07.17. 08:38:40

@Kim Jong Un:
Fogd a Lencsés Pistikét meg Buta belpesti balliberális biboldó barmok! és húzzatok a kurva anyátokba.

Ehhez semmi köze bajnainak, Gyurcsánynak ( őket is el kéne zavarni )

Arról szól a dolog, hogy piktortörpe és Pintéraladin, megint milliárdokat fog zsebre vágni.

A kaszinóban vagyonnyilatkozat, munkáltatói igazolás kell majd.
Számítógépen, íriszszkennerrel,ujjlenyomattal, DNS tesztel fogják ellenőrizni a szenvedélybetegeket. Aki támogatást kap az nem játszhat.

Erre egyébként lehetett számítani. Baszta Pintér csőrét, hogy a játékgépes bizniszből mások is nagyot szakítanak.
Qrvára nem érdekli őket a kis ember. Nyomják a demagóg szövegüket. Az élelmiszer boltokban meg kirabolják a rászorulókat.

Minden politikus elmehet a jó kurva anyjába.

Sosem lesz itt rend, ha a józan, csendes többség nem mozdul meg és tesz ezek ellen valami drasztikusat.

kifordított nagyanyó 2013.07.17. 08:48:47

Ezek előbb-utóbb lassan rájönnek,hogy a drogban mennyi pénz van és Jönnek a "Nemzeti Drogériák". :))

Persze ezt is a haverok kapnák.

Behajtó70 2013.07.17. 09:08:50

"A föld- és trafikos „pályázatok” után itt is a haverok fognak jól járni.

Mivel ez az ország kétharmadát jelenti, így - a demokrácia jegyében - a kisebbség alkalmazkodni kénytelen a többség akaratához. Annak már vége, hogy a ti pár fős haveri körötök nyúl le mindent. Most a többségé a hatalom. Ha nem tetszik, irány Észak Korea, vagy Kuba. Ott a kisebbség diktál. Pont nektek való.

CSENDES 2013.07.17. 09:17:12

@Behajtó70: Ezt "az ország kétharmadát jelenti" -t sürgősen felejtsd el. Az emberek nem hülyék. Az 5000 trafik koncesszió (ami mögött jó ha 2-3000 kézben összpontosul) és az a pár földoligarcha (legyen 20-30) nem az ország kétharmada. De még a támogatás sem kétharmados, a parlament a kétharmados, te örköszemkóró.

koborvadász 2013.07.17. 09:29:31

Csináljunk pártot!
Nem Szavazók Pártja, megnyernénk a választást. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.07.17. 09:39:54

@Behajtó70: Milyen 2/3-ad nünüke? Maximum 20-25%. De annak a fele is hazugság. Ennél nagyobb támogatottság mellett illegitimezte ez a bagázs az előző kormányokat.

Lencsés István 2013.07.17. 09:48:56

" .... A föld- és trafikos „pályázatok”
után itt is a haverok fognak jól járni. .... "

A pályázatot nem kell idézőjelbe tenni , mert azok voltak . Nem haverok , hanem azok akiknek jó a pályázatuk .

Jhonnyq 2013.07.17. 09:53:38

@Behajtó70: Azt a pár fős haveri csapatot aki most nyúlja a lóvét a "többség" nevében,ráküldeném anyádra meg a nődre.hogy előtted dugják legitim módon te nagyon fasz....

Jhonnyq 2013.07.17. 09:57:48

@Lencsés István: Rusnyapityu menj már a picsába te önkéntes Grétsy László...Te is az a fasz vagy aki előtt ha játszanak egy lézer pontozóval a földön akkor próbálod elkapni ugye?
Hogy a francba nem akarod látni a lényeget?

sas70 2013.07.17. 10:09:24

@Behajtó70: Na ez a proletárdiktatúra hivatkozása volt! A többség hatalma a kisebbség felett. Igaz, hogy ez már akkor is kamu volt!

sas70 2013.07.17. 10:16:47

A kaszinók, nyerőgépek betiltásakor a NER-társak és NER-társnők a nemzet megmentőjeként tetszelegtek. Megóvták a zembereket a sátántól. A trafik mutyiban a kiskorúakat, a nemdohányzókat a nemzetet védték szintén. És most pofánszarják magukat, sokadszorra és kiosztják a haveroknak (NERpályázatilag) a koncessziókat nyilván vagy 1000 évre.
Ebben az egészben pont az szemét, aljas dolog, hogy egyes emberek vállalkozását, megélhetését egyik pillanatról a másikra tönkreteszik, és másoknak adják, hűséges híveiket fizetik ki! A nácik és a kommunisták csinálták ezt, bár a kommunisták legalább nem a haveroknak adták az államosított (elvett) üzleteket!

Lencsés István­ · http://lencsespityu.blog.hu/ 2013.07.17. 10:34:53

Pityut nem kell komolyan venni, nezzetek meg a rola szolo blogot: lencsespityu.blog.hu

Silent Bob 2013.07.17. 10:38:22

@Lencsés István­: Mondjuk azért te is gecire ráérsz, ha ennyit foglalkozol vele. :D

Kovács Terpentin 2013.07.17. 10:41:51

ocsmány ez az egész. A sok agymosott gyökér meg még mindig elhiszi. Orbán erre játszik már 20 éve, hogy kettészakítsa az országot. Nagyon bejött neki. Csak nálam az ilyen nem nemzetmentő, hanem hazaáruló. Aki a saját népét használja fel kicsinyes és öncélú terveinek. Plusz azoknak a kedveszerint , akik elintézték neki, hogy miniszterelnök lehessen. Mert, hogy önerőből semmi lett volna. Most arra játszi, hogy aki értelmes elmenjen innen. Aki marad: cigány, nyugdíjjas, fideszdroid, meg az a kevés aki nem tud vagy nem akar elmenni. Azok nem jelentenek nagy gondot, viszont az első három még mindig akkora szvazótábor, hogy simán parlamenti többség. Csak az nem jut eszükbe, hogy szétbasszák a gazdaságot nem lesz miből lopni. De nekik ez is mindegy. A jólétük biztosított. Az, hogy nyugodtan alszanak-e? Nem tudom. De remélem mikor kínok között haldoklanak, egyedül fognak megdögleni úgy, hogy még elkaparva se legyenek.
Rezsicsökkentés? Hmm, A sok gyökér nem vette észe, hogy egyszerű listázás volt, hiszen aki aláírta: FIDESZ szavazó. Mostanra nagyjából biztosan tudják a jövő évi választásokat. Mit gondoltok, mitől ilyen nagy a pofájuk?
Trollkodás? Egy-egy posztba beletrollkodok valami droid és máris megvan, hogy min gondolkoznak az emberek. Mit szeretnének. MI a véleményük. Figyeljétek meg. Direkt van 1-2 olyan provokálás, hogy az tanítani lehetne.

Én meg most retteghetek, hogy visszakeresnek-e?

ROHADJON A FIDESZ!

Lencsés István­ · http://lencsespityu.blog.hu/ 2013.07.17. 10:51:59

@Silent Bob: őszintén szólva szórakoztat, és mivel gép előtt ülök munkaidőben és van időm közben, néha ezzel töltöm el :) blogokra annyira nem kommentelek, engem az kevésbé foglalkoztat, pityuka meg szórakoztató :)

Lencsés István 2013.07.17. 10:59:06

@Jhonnyq: Nem vagyok " .... pityu .... " , tanulj meg olvasni . A rólam kialakított véleményed nem érdekel , mert hazugság . Szerinted mi a lényeg ? :) A lényeg az amit leírtam .

vantaan 2013.07.17. 11:11:34

Mutyi itt, mutyi ott! Lopunk ,csalunk, hazudunk mert mi Fideszesek vagyunk!
Amit ma ellophatsz ne halaszd 2014 után mert nem lesz rá lehetőséged hogy el lopd!
Trafik mutyi, föld mutyi ...... mert Mutyisztán a lopásban is jobban teljesít!

CSENDES 2013.07.17. 11:21:37

@Lencsés István­: De van egy "Igazi Lencsés István" is. Akkor te melyik vagy???

Lencsés István­ · http://lencsespityu.blog.hu/ 2013.07.17. 11:38:16

@CSENDES: Az amelyik képes rendesen írni, kommunikálni, illetőleg nem egy agyament barom. Mondjuk úgy, egy vagyok a troll pistike rajongói közül, akik a blogot írják róla a fenti linken ;)

koborvadász 2013.07.17. 11:42:49

@CSENDES:

Lencsés Úr egy evolúciós zsákutca.
Kár vele foglalkozni.
Oktat. Ész nélkül.

Jhonnyq 2013.07.17. 11:51:31

@Lencsés István: Te témyleg egy agymosott fidesztroll vagy...Hogy a francba nincs egy önálló mondatod?Illetve,hogy tudod leírni szóról szóra ugyanazokat a mondatokat újra meg újra?
Hogy tudsz tükörbe nézni pityu?

Lencsés István 2013.07.17. 11:54:49

@Jhonnyq: Sajnos továbbra sem tudsz olvasni , illetve véleményezel , így ha ez nem változik akkor nem reagálok rád ma ezen blogbejegyzésnél . Névvel nem lehetek troll . Ha agymosott lennék , gépelni sem tudnék . Ezek a saját mondataim . Minek írjak újat , ha ez sem jut el ? :O

Jhonnyq 2013.07.17. 12:26:31

@Lencsés István: Dehogynem tudok olvasni...Éppen ezért látom,hogy ezeket a mondatokat szó szerint leírtad már...Mr Crt C-Crt V:)
Szánalmas egy senkiházi vagy...

global001 2013.07.17. 13:31:30

Most mi a baj ????

Az az undorító, mocsok geci lázár kiaggódta magát 8 hónap alatt a szegény emberekért, most már mehet a buli konkurencia nélkül ...

"Akinek nincs semmije az annyit is ér !"

Ez a pali NORMÁLIS országban már a köztörvényesek között ülne, életfogytal a kezében !!!!!!!!!

GMMG 2013.07.18. 05:50:10

olt bárkinek is kétsége?

"Makk Marci 2013. május 2., 03:01"

"Nyugalom!
Csak szép sorjában!
Most jön a szerencsejáték! Attól is meg kell védeni a zembereket!
Utána meg a többi!
Oszt jónapot!"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130430_Miert_csak_a_trafikok

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2013.07.18. 13:14:13

A terminalos kiskapu ittis megvan nem ?:) mivel netes kapcsolaton tavolban tortenik (mondjuk euban) a szerencsejatek, a vegponti terminalert nem teheo felelosse senki ;)

beszelnenk inkabb a traffikokban korlatlanul (pl esti korlatozas a belvarosban) kaphato alkoholrol .. de azt elhallgatjak nagyon erosen

Mate Toth 2013.07.21. 08:36:33

@jo20000: Ez a csaj még a Rákóczi téren sem kelne el!

süti beállítások módosítása