Skip to content


       Szűrés lista

Zsigó szerint a bajai mocskos kampány kitart a jövő évi országgyűlési választásokig

Szeretnénk tengermély együttérzésünkről biztosítani Baját, főleg a 32-es szavazókört, ahol (bár voltak más furcsaságok is) a szavazók szervezett utaztatása miatt - ami jelenleg még kampánycsendsértésnek minősül, de 2014-től már nem - a Kecskeméti Törvényszék megsemmisítette a szavazatokat, így hétvégén meg kell ismételni az időközi önkormányzati választást. A Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 és az MSZP közös jelöltje Teket Melinda, a Fideszé Kovács Csaba.

A hírekbe legutóbb a CBA ugráltatásával bekerült Surján László fideszes EP-képviselő úgy értékelte ezt az egészet a Facebook-oldalán, hogy "Az ellenzék úgy ünnepel, mintha már megnyerte volna a megismételt választást, a Fidesz pedig áll az újabb megméretés elé. Esélyt kapott, hogy javítson a mozgósításon."

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője pedig azt válaszolta a 444.hu kérdésére, miszerint "Mit gondol a Fidesz a bajai eredmény megsemmisítéséről?", szóval ő azt válaszolta erre, hogy "Örülök, hogy az Együtt 2014-nek kampányolnak".

Tegnap kiadott a Fidesz egy nagyon vicces közleményt is: szerintük a nyilvánosságot kapott bírósági jegyzőkönyv éppen azt  igazolja, hogy a baloldal követett el törvénysértést azzal, hogy a volt bajai szocialista polgármester saját bevallása szerint is egész nap a szavazókör bejáratánál próbált nyomást gyakorolni a szavazópolgárokra. Persze lehet, hogy szerintük így van, de a bíróság ezt meg sem említette a jegyzőkönyvben, és az utóbbi dönt.

Közben nyomatják a kampányt ezerrel, tényleg nagyon sajnáljuk a bajaikat, azt a kb. háromutcányi embert (egészen pontosan 457 szavazásra jogosult választópolgárt), akiknek a szavazatára most ennyire hajtanak a pártok. Teket Melinda házról házra jár beszélgetni velük, a Fidesz viszont kevésbé személyes, ám annál ütősebb módszert választott: Kovács Csaba-plakátos, hangszórós furgonok járják az utcákat. Összesen négy. Minden utcába jut egy.
Az autókból folyamatosan szól a következő szöveg, felvételről: "Ne hagyja, hogy átverjék és üldözzék! Ne féljenek Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy embereitől! Ne higgyen Teket Melindának és társainak! A Fidesz megvédi Önt!"

Valószínűleg nem félelmetetes, ha két héten keresztül furgonokból szól egész nap, hogy nem kell félni. De majd mi is megtapasztaljuk 2014  tavaszán.

Szórólapot is osztanak:

bajaiszorolap.jpg

De repüljünk vissza szeptember 23-ra, amikor Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője, Baja polgármestere az M1 Ma reggel című műsorában beszélt.

"Augusztustól kezdődött a kampány Baján, az emberek többsége az országban nem is tudott róla, hogy a városban időközi választást tartanak. Ahogy azonban lejött a városba Juhász Péter, az Együtt 2014-PM társelnöke, kezdetét vette a mocskos, gyűlöletkeltő kampány. Ezután betette a lábát Bajára Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, akik sárba tiporták a városban a békességet és a nyugalmat. A bukott baloldal embereinek semmi sem drága." Szerinte a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy trió minden aljasságot megtett, amit lehetett. A bajai időközi választást a jövő évi országgyűlési választás főpróbájának tekintették, és addig biztosan folytatódik majd a most megkezdett lejárató kampány – mondta Zsigó Róbert.

A szocik sárba tiporták a városban a nyugalmat!

Címkék: kampány baja

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr195554647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nick papagiorgo 2013.10.07. 21:40:10

Mondjuk a baloldal szellemi színvonaláról is sokat elárul, hogy Gyurcsány sms-t ír Mesterházynak és Bajnainak, hogy "ünnepljünk együtt", majd ez Bajnainak úgy megtetszik, hogy úgy tesz, mintha a saját ötlete volna, és mindjárt meg is bízza Juhászt a szervezéssel.

Mesterházy helyében én az ég felé emelném a tekintetem, és mondanám, hogy "Uram, nem lehetne nekem ebből valahogy kimaradni? Oké, hogy nem győzünk, de hogy a saját csapatomból a két hátvéd is nekünk akar gólt lőni, az már kicsit több a jónál..."

ppppalika 2013.10.07. 21:40:13

"e féljenek Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy embereitől!"

A végén annyira megnyugtatják őket, hogy rájuk szavaznak.

ppppalika 2013.10.07. 21:41:59

Választási történet az 1800-as évek végéről:

A másik pártnak volt képe tíz koronát ajánlani a szavazatért? Azonnal adja ide! Mi huszat adunk helyette!

vazzup 2013.10.07. 21:42:55

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Az egyetlen bolsi az te vagy itt, mikor indulsz?

2013.10.07. 21:46:39

@ppppalika: "e féljenek Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy embereitől!
A végén annyira megnyugtatják őket, hogy rájuk szavaznak.

Ez jó volt! :)

Flyer 2013.10.07. 21:48:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Haver, te egészen pontosan mikor diliztél be? Mert, hogy nem vagy normális, az egészen biztos. Ennyi parttalan agressziot már régen láttam. Nem dédelgetett az anyád eleget vagy tul sokat vert a faterod vagy mitöl kattantál be ennyire?

Laczi Bajszos 2013.10.07. 21:48:32

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: 1 kulcsos adórendszerrel hány ember kvázi 13. havi fizetését vették el?

És ezt még lenyelem, de azt hogy nem élek hivatalosan családban mert nem veszem el a páromat!!!!!!!!!!! (Hetero kapcsolatban élek! ) Nem 1 nagy fogadkozás miatt fogok kitartani a párom mellet, hanem azért amit érzek iránta! Deutsch Tomika csak 1 tekergő idióta neki mégis joga van hivatalosan családnak nevezni magát????

tisztapista 2013.10.07. 21:49:09

Bajnai Gyurcsány és Mesterházy embereit pocskondiázni és ellehetetleníteni nem kell félnetek jó lesz

Kámasuka 2013.10.07. 21:49:49

Leginkább az tart ki Bajából, hogy ha 2/3ra, ha 3/4re nyer tavasszal harmadszor Orbán, már tuggyuk hogy azér mer 1 csaló.

nincs1itt 2013.10.07. 21:49:57

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Tök egyedül vagy ennyire "okos", vagy súgnak??
Figyu, retardáltkám, per monumentán, kibebaxott nagy xarba van a zország és a zemberek dettó, köszi Viktor!

TBone 2013.10.07. 21:51:32

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül..."

- Orbán Viktor

tisztapista 2013.10.07. 21:54:34

@jpmjpm: ne hagyja, hogy a Bajnai-bérencek és a Mesterházy-martalócok az ön levágott fejével sétáljanak!

Szavazzon Pom-pom-ra. Hogy kicsoda Pom-pom...?

Kámasuka 2013.10.07. 21:55:31

@TBone: És Orbán még mindig hiteles, toronymagas esélyes jövőre is.

Hol vannak már az akkori harcostársak.... A hideg sírban, vagy a társadalmi süllyesztőben.

VinszentVega 2013.10.07. 22:02:41

@TBone:
Mondta ezt a csillagszemű juhász, aki még soha nem hazudott.

Megdobbent 2013.10.07. 22:02:55

Viccelodunk itt, viccelodunk, aztan majd lemegy Bajara Selmeci megvedeni a valasztokat es elneptelenedik egy fontos, szep varosunk :(((

Pagnar 2013.10.07. 22:04:01

Bajnai- mesterhazy - gyurcsany

Lol

Ez igen, tudtam en, hogy fleto elobb utobb hivatalosan is visszakerul a baloldal "vallalhato" es "hiteles" arcai koze, ez aztan a teljesitmeny a ballib reszerol, nameg a dopeman lol.

ruhellem az mszp-t, de komolyan mondom sajnalom mesterhazy-t, hogy ilyen retardaltakkal kell osszeallnia.
Ha kormanyvaltasra gyakorlatilag 0 eselye van, akkor miert egeti magat ezekkel a politikai hullakal?
Baloldali megujulas a javabol....

VinszentVega 2013.10.07. 22:04:04

@BenFranklin:
Mitől lenne hiteles??? Minden szava hazugság. Minden mondatának pont az ellenkezője igaz.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.10.07. 22:05:27

Pár éve a Gyurcsány bábút "dicsőség" volt felakasztani, égetni, a fingós Fárynak leköpni. Ez igaz nemzeti , keresztényi cselekedet volt. Most áll a bál ai orbáni torzó miatt. Ilyen a ti igazságotok!

.BAJA kampány:
"Képzeljétek,hogy ma kint jártunk kampányolni a Nagy István utca végén lévő tanyákon! A tanyán összetalálkoztunk 5 db.Fideszes kampány kisbusszal,Kovács plakátja van rajta!
Megtudtuk,hogy a kampánybusz sofőröstül bérli Zsigó Róbert,jövőhét szombatig,plusz szállás!Ez a városnak napi 200 000 forintjába kerül!Ezek szerint 10 nap 2 000 000 millió forint! Ez nem minden!
Továbbá Kubatov Gábor listázó segítséget küldött Zsigó Robertnek,mert lerendelt szintén 10 napra 20 főiskolást,akik járják a Nagy István utcai tanyákat kocsival,mert ezt is adták nekik. Kameráztak minket,valamint megfélemlítésként oda álltak ahol kampányoltunk,és megfélemlítésként erőszakos ráhatással a szemükbe kameráztak,fényképeztek! Ezt is Baja fizeti,mert itt laknak lent a szigeten!Napidíjat kapnak fejenként 8000 Ft-ot! Ezek szerint szállás,benzin,gépkocsi összesen ez 3 000 000 millió forint! POFÁTLANSÁG,HOGY ÍGY EZZEL A 10 NAP ALATT 5 MILLIÓ FORINTOT KÉPES ELKÖLTENI ! Ebből az 5 millió forintból,meglehetne csinálni a tanyasi út egy részét,villanyt lehetne kivezetni az utcára,és nem járnának a sárba,valamint nem lenne sötétség! Aki nem hiszi el az kimehet oda,és meggyőződhet!"

Aljas,szemét birkamenet, szellentő honvédők, fidesz pénzelte CÖF!
Harckészültség okt. 23-ra, hívjátok a románokat, lengyeleket, azeriakat, eszkimókat, ukránokat jó pénzért balhézni!

Kámasuka 2013.10.07. 22:06:13

@VinszentVega: Hát a népek neki hisznek, nem neked.

Kámasuka 2013.10.07. 22:08:37

@Pagnar: 'Ha kormanyvaltasra gyakorlatilag 0 eselye van, akkor miert egeti magat ezekkel a politikai hullakal?'

Azér a kampány nem lekvárból van ám hanem pénzből....a posztkomcsi privatizátorok pénzéhez meg kell Gyurcsány, meg Apróné is. Ilyen a box.

VinszentVega 2013.10.07. 22:09:37

@Pagnar:
Azért mert a fidesznek sikerült úgy megírnia a választási törvényt, hogy tulajdonképpen nem győzhető le. nézd meg a mandátum kalkulátort! 50% fidesz, 50% ellenzéki szavazat estén 10 mandátummanl több jut a fidesznek. mi ez ha nem előre törvénybe foglalt választási csalás???

VinszentVega 2013.10.07. 22:11:39

@BenFranklin:
Csak az elvakult, hívő barmok. Mint te.

Kámasuka 2013.10.07. 22:11:59

@VinszentVega: Úgy meg főleg nem hogy azellenzék 20%-ot kap összesen.

'50% fidesz, 50% ellenzéki szavazat estén 10 mandátummanl több jut a fidesznek.' - Még más spamet is kaptál Török Zsoltitól?

Kámasuka 2013.10.07. 22:13:23

@VinszentVega: Egen elvakultak voltak 98ban, 10ben meg 14ben is.

Nálatok ki húzott ki legalább 4 évet utoljára? Melyik hazudós puccsman?

Flyer 2013.10.07. 22:14:28

Uristen, a Fidesz teljesen elvesztette az arányérzékét. Mi lesz a következö, hogy az ellenzék jelöltje gyerekeket eszik meg fiukat eröszakol meg, vagy mi?
Amugy az ismereteim szerint félni attol lehet, akinek hatalma van. Pontosan milyen hatalommal is rendelkezik az ellenzék?

VinszentVega 2013.10.07. 22:15:51

@BenFranklin:
Agymosás ellen nincs orvosság. Az ilyeneket mint te már nem lehet megmenteni, de nincs is szükség rá. Ha ledől a bálvány, remélem öngyilkosok lesztek.

Kámasuka 2013.10.07. 22:18:00

@VinszentVega: Még tedd hozzá hogy EZT KELL CSINÁNYI E? Csak hogy konkrétum is legyen..:))

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.10.07. 22:21:30

@Most hogy fog csalni a fidesz a bajai választáson?:

Azért a pápaszemes fletót ne hasonlítsuk már Orbán Viktorhoz. Elég messze vannak egymástól erkölcsileg. Ég és földd!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.10.07. 22:22:38

@Flyer:

"Pontosan milyen hatalommal is rendelkezik az ellenzék? "

bőven elég hogy még mindig szoci bírák trónolnak, lásd kecskeméti tv.szék...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.07. 22:24:15

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Próbálom megérteni, a fent látható szórólap alapján, hogy a fidesz vajon milyen agyi szinvonalú emberekhez akar szólni. Miféle karalábé IQ-val rendelkező emberek lehetnek a célközönség. És akkor meglátom a kommentedet és megvilágosodom. Köszi! :-)

balfaszcsaszar 2013.10.07. 22:38:09

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: csak gratulálni tudok, bár még gyúrj, mert nem elég hihető

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.10.07. 22:49:55

levágott fej? a fidesz megvéd?
ez most komoly? :D
már majdnem megijedtem hogy ez igazi levágott fej, csák máté korát éljük, te jó atyaúristen+ :)

tobeor 2013.10.07. 22:59:26

Fideszes kommunisták, szevasztok.

Ma a Fidesz Nemzeti Kommunitsa Közmunkáspárt ismét leszavazta Schiffer ügynöktörvény-tervezetét.

index.hu/belfold/2013/10/07/megint_probalkozik_az_ugynokuggyel_az_lmp/

További szép estét, elvtársak, éljen Viktor, éljen a Párt!

tobeor 2013.10.07. 23:01:17

@BenFranklin: Hiteles a komcsi maffiafőnök? höhö :D
Mondd csak Frenki, értelmezte 2010-et forradalomnak Viktor, ahogy mondta, vagy nem értelmezte forradalomnak, ahogy mondta?

madmanic78 2013.10.07. 23:09:17

@Flyer: Az apja "dédelgette"...

Minden blogot teleokád a szentem a marhaságaival, nem kell vele foglalkozni...

Pagnar 2013.10.07. 23:21:51

@tobeor:

Te kis retardalt, fasiszta, balliberalis faszfej.

dr kíváncsivagyok 2013.10.07. 23:30:43

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Pörögsz , mint a búgócsiga...nem mondta anyád hogy le kéne állni a szerről ?
Főleg kannás borral nem kéne nyomatnod...

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2013.10.08. 01:30:45

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mocskos hazaáruló kommunistabérenc! Az ilyeneket fogja először falhoz állítani a forradalom! Remélem a gazdáid jól megfizetnek és a tenyerükből ehetsz, mert csúnya világ lesz a besúgó, nemzetellenes fajtádra!

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2013.10.08. 01:39:48

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Zengjünk együtt egy nagy hurát egy hip hip hurát mert eljött közénk teljes valójában a fejedelem. A sötétség fejedelme.

Na figyelj nem értem a zsigeri utálatodat. De kommunistázni mikor éppen a Fidesz ajnározod, hát nem túl magas iq-ra vall. Én anno Fideszre szavaztam nem csak 2010-ben (1998 óta) de ezt a hibát még egyszer az életbe nem követem el. Fletó egy idióta volt, de ezek akár a tükörképei. A kormányuk hülyébb mint a sok évi átlag. Ráadásul populistább és kommunistább Thürmernél (pedig Ő kommunistának vallja magát), méltó utódai a pártállami rendszer régi figuráinak.

De tudod mi az amiért soha de soha nem fogok Fideszre szavazni. Mert azt hiszik, hogy tévedhetetlenek, hogy a világ legokosabb emberei akik mindenhez értenek. Mert síkasztnak és lopnak csakúgy mint más pártok. De ezt az elmúlt 23 évet vissza nézve, olyan a pofátlanul és arcátlan teszik mint senki soha ebben a putrilandban. A látszatra sem adnak, ergo hülyének néznek. Azt hiszik, mert elböffenti magát egy lámpavasszökevény Lázár és a sok új-vonalas fideszes attól hanyatt kéne esnem, és elhinnem azt ami nyilvánvalóan nem igaz.

Ráadásul hányingerem van attól, hogy mennyire nemzeti és keresztény és miegymás az egész banda. Persze annyira keresztények ezek mint amennyire a frissen szökött rablógyilkosaink ártatlanok. Mert a nagy rendcsinálásban, annyi gyilkosságot sikerült összehozni, hogy kezdem magam New Yorkba érezni. Olyan jól megvédenek minket, hogy két rablógyilkost sem tudnak lakat alatt tartani. De egy azeri baltás örültet azt ki tudunk adni. Ez az új hullám aki feltört a narancsvidéken idiótába, tehetségtelenebb, gátlástalanabb és pénzéhesebb mint bármelyik patkányhalom bármelyik eddigi pártban.

A siker amiről beszélsz meg nem a tehetségtelen higanyú barmok, mint Matolcsy vagy Lázár, és társai érdeme. Nem barátom az, hogy szerencsénk van, majd akkor örüljünk ha az amerikai havi 85 milliárd dolláros pénzpumpa megszűnése után sem fogunk összezuhanni.

De pusztába kiáltott minden szó, mert sajnos a gondolatvilágod eccerű mint egy faék. Éljen Orbán vesszen mindenki más ezt tudod, de hogy miért is élteted Viktort azt magad se tudnád megindokolni.

Sajnálom, hogy hozzád hasonló gondolkodásra, és a valóság érzékelésére képtelen ember túl sok van ebben az országban. Ezért amíg ránk nem szakad az egész tákolmány, amit felépítetek nekünk a tehetséges új-hullámos fideszes fiúk addig nem lesz ébredés. De hidd el fájni fog a kijózanodás, amikor Szarumán álarca lehullik és te mint Grima ott fogsz nyöszörögni. Egy a baj ezzel, hogy a kijózanodás utáni sok és a szarhalom itt marad a nyakunkon és ebből én is kapok nem csak ti.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.10.08. 02:13:50

Nekem csak az nem világos, hogy Zsidó Róbert szerint milyen mocskosságot követett el az ellenzék azon kívül, hogy leleplezett egy iparszerű fideszes csalást. Ezen kívül csak olyat hallottam, hogy a helyi ellenzéki aktivistákat zaklatták a messziről jött kubatov-listás önkéntes/fizetett fideszbrigádosok. Az viszont teljesen világos, hogy a királyi tévében miért nem kérdez rá ezekre a riporter. Hát igen, a Palibácsi mosdatására összerittyentett interjú óta az Obersovszky-díj fogalommá vált. Valószínűleg tananyag lesz pár évtized múlva, hogy a sötét 10-s években milyen etikátlan volt a közmédia.

Na szóval azt akarom mondani, hogy amikor félálomban keltem, és a tévét bekapcsolva megláttam ezt a Zsigó Róbertet büszkén emlegetni a diadalukat és a mocskos Bajai ellenzéki kampányról ajvékolni, úgy megijedtem, hogy úristenmitörtént. Gondoltam, lerészegedett szoci nyugdíjas hordák felgyújtották a helyi fidesz irodát és békés fidesz aktivistákat juttattak a traumatológiára. Hát de nem. Kiderült, hogy csak lelepleztek egy fideszes csalást, és egyébként a többi körzetben mind több szavazatot söpörtek be.

áasdklfjáasn 2013.10.08. 02:22:22

Lehetne az a kampányszöveg, hogy "Megvédjük, mint a magánnyugdíjpénztárakat meg a takarékszövetkezeteket!".

@Horizont:
Részemről elég nagy boldogság.
Az ország részére meg a szebb jövő ígérete.

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Igazad van, végül is a földmutyi meg a trafikmutyi téged nem érintett, bár lehet, hogy te akkor is Orbán seggét nyalád, amikor édesanyádat bassza a ravatalon, miután szép lassan halálra szurkálta.

"2010 áprilisában szarabb helyzetben volt Mo. mint Görögország!"
Ezt csak a hozzád hasonló agyatlan barmok hiszik el. Érdekes módon 2010 nyarán Németországban Orbán is azt mondta, hogy Bajnai rendbehozta a gazdaságot, meg Varga Mihály is azt, hogy rendben találták az államkincstárt.
Persze a hozzád hasonló idiótáknak nyomtak valami rosszabb a helyzet, mint Görögországban szöveget, és annyi agyatok már nincs, hogy felfogjátok, hogy az idióta barom Kósa meg Szijjártó nyilatkozatai miatt ugrott fel akkor az euró ára 260 Ft-ról 300-ra, ami eleve 15%-nál magasbb inflációt hozott egy hónap alatt. De a te agyaddal nem várom el, hogy ezt felfogd, annak az egy agysejtnek már az is túl nagy munka, hogy mindig időben levegőt vetessen veled.

"Azért a pápaszemes fletót ne hasonlítsuk már Orbán Viktorhoz. Elég messze vannak egymástól erkölcsileg. Ég és földd!"
Hát igen, Gyurcsány századannyit sem hazudik, mint a mini-Hitler, az tény.

@BenFranklin:
Gyurcsány például kitöltött 4 évet, és közben még egy választást is nyert úgy, hogy Viktorkáddal egy ország szeme láttára mosta fel a padlót.

@mutymurutty:
Hát ehhez a csávóhoz képest a karalábé egy Albert Einstein.

Pagnar 2013.10.08. 03:34:47

@vacsad: te rohadek fasiszta, ballib naci

Pagnar 2013.10.08. 03:40:59

@mutymurutty: nektek meg a szinvonalatok a dopeman fele hungarocell szobor dontes, buszke lehetsz a retardalt balliberalis elenzekedre, te majom

nu pagagyí 2013.10.08. 05:18:49

A Fidesz főpróbát tart Baján. A magánkézbe átmutyizott közpénzek választási célokra való visszacsorgatásának hasznosulását méri. A magán, az állami és az önkormányzati tőke egymást megtermékenyítő, gyümölcsöző kapcsolatának lehetünk tanúi. A célcsoport a gettóba kényszerített cigányság, akikre hétköznap rohadt bűnözőként tekint a fennáló hatalom és mindent meg is tesz, hogy azok is maradjanak, most viszont a trafik-oligarchák jóvoltából, egy napra megkapnak minden földi jót, ha leszavaznak arra, aki majd telepofával fogja őket szapulni, ha sikeresen megválasztják.

Krutzifix 2013.10.08. 07:20:46

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ennyit tudtok. "kurva anyátokat", "komcsik" (mert aki nem a Kedves vezető emlőin lóg, az komcsi, "gecik", stb., stb. Komoly érvek ezek! Sztálin meg forog a sírjában! Már a nicked is mutatja az iq-dat, de ugass csak nyugodtan, jövőre jön a sintér!

nu pagagyí 2013.10.08. 07:26:49

Így választás előtt, még ha a jelenlegi csak egy helyi, nem túl jelentős választás is, érdemes elgondolkodni azon, mit is tett a Fidesz kormány négy év alatt. Tegyük most félre a valóságot torzító ideológiákat és koncentráljunk csak a tényekre.

- Nem sikerült növelni a foglalkoztatottságot, pedig milliós szám röpködött a kampányban.
- Nem csökkent az államadósság, a jövőbeni kamatkötelezettség viszont a hitelállomány rosszabbra cserélésével jelentősen nőtt.
- Nem folyt érdemleges, jövőt szolgáló beruházás az országban. Állítólag vasútat fejlesztettek, de nem tapasztalható semmiféle eredmény, nem lett gyorsabb és kultúráltabb a vasúti közlekedés. A sokszázmilliárdos Közgépes tevékenységnek talán csak egyetlen eredménye lesz: az Orbán tanyája és a stadion közti felcsúti kisvasút újraélesztése.
- Nincs kész a négyes metró.
- Ellopták hárommillió ember nyugdíjra félretett pénzét és el is költötték nem tudni mire. Miután az öregkori nyugdíjat így már csak a TB nyugdíj biztosítaná az emberek 90%-ának, frontális támadást indítottak az ellen is. Túl sok, a nyugdíjasok hedonizálnak (80 ezres átlagnyugdíjból, HaHa).
- Kultúrában: ámokfutás. A művészi szabadság elleni harc. Az életmű hiányában adminisztratív szerepet vállaló Fekete György vezetésével Nemzeti Kókler Akadémia jó sok pénzzel. Minden ocsmány rezsimet lelkiismereti aggály nélkül kiszolgáló alakok reflektorfénybe állítása.
- Szuverenitás helyett elszigetelődés. Bár Orbán szerint a szuverenitást az állami vagyon növelése segíti, azért emlékszem még, hogy Kádár alatt a teljes termelővagyon köztulajdonban volt, mégsem voltunk szuverének.
- A hülye rendszer kedvez a hülyéknek. Siralmas a szellemi szinvonala a helyi és országos vezetőknek. A debreceni Kósa lassan napkeleti bölcsnek tűnik fel a mezőnyben.
- Az iskolák ezentúl egyetlen igazságot tanítanak. Az lesz a pech, ha kiderül, nem igaz, amit kalapáccsal próbálnak beleverni hárommilió gyerek fejébe.
- Demokrácia helyett áldemokrácia. Kamarák felülről kinevezett elnökökkel, pártkatonák a közigazgatásban, hatalmi eszköz lett az ügyészség és a bíróság. A közmédia az állampárt propaganda eszköze. Az állampolgári jogok formálisak lettek.
- Intézményesített korrupció, a hatalom és a magántőke pofátlan összefonódása (lásd trafikok, földbérletek, irányított közbeszerzések).
- Szolidaritás helyett belerúgás a leszakadó rétegekbe, az önzés lett a legfőbb erkölcsi érték, állami szintre emelték.

Adalberto Gellenzeeri 2013.10.08. 07:53:34

A legborzasztóbb ebben az egész "választásosdiban" ahogy a fidesz Teket Melindával bánik. Mit tett ez a fiatal becsületes művelt nő, hogy félni kellene tőle. Miért kéne megvédeni az embereket tőle? Mit tett eddig Teket Melinda az emberek ellen ? Miért kellett egy irodalmi színpadi képpel kurvának minősíteni Őt. Fiatal koromban én is tagja voltam irodalmi színpadnak. Száraz György "az élet vize" című darabjában játszottam egy Balor nevű erőszakos félhülyét. Készült róla kép is. Betegre röhögtük magunkat rajta. Ám senkinek nem jutott eszébe, hogy valóban erőszakos félhülye lennék. Akkoriban még nem grasszáltak az utcákon fidesz aktivisták elborult elmével.
Tényleg minden fidezses megőrült ?Tényleg minden fideszes azt hiszi, hogy ha Baján nyernek számukra eljő a nagy boldogság és ennek érdekében tényleg meg kell becsteleníteni egy fiatal nőt ? Állampolgári jog a választásokon jelöltként indulni. Miért bűn ez a fidesz szemében? Mert Teket Melinda nem fideszes? Mit fogtok csinálni, ha véletlenül nyertek az országos választáson. Kiirtjátok azokat akik nem rátok szavaztak? He ? Őrültek, becstelenek vagytok.

DarthVader 2013.10.08. 08:08:19

@Adalberto Gellenzeeri:

"Tényleg minden fidezses megőrült ?"

Jó reggelt kivánok. Fel tetszett ébedni, és rácsodálkozni a világra? :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 08:58:11

akkor talán ki kéne hagyni 2014et úgy teljesen, nem?

tobeor 2013.10.08. 09:01:18

@Pagnar:
Szóval aki nem áll a kommunista spiclik pártján, mint a fiedeszkomcsik, az "ballib fasiszta"? :DD

Neked is szétmosták az agyad barátom de alaposan :DDD

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.10.08. 09:05:24

@Adalberto Gellenzeeri: aki ma magyarországon képviselőnek jelöltetni magát, az már eleve nem lehet becsületes...

Kámasuka 2013.10.08. 09:19:30

@áasdklfjáasn: Nem, Gyurcsány sem töltötte ki a ciklusát. De az a kevés is elég volt hogy most azon veszekedjenek az mszp részei, kivel ne kampányoljon elqró.

BénaBéni 2013.10.08. 09:29:08

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:
Ott a pont!
A "becsületes ember" és a "politikus" ellentétes fogalmak!

Netuddki. 2013.10.08. 09:31:54

"amint egy levágott fejjel sétál"

Hülyék ezek a fideszesek, nem tudnak megkülönböztetni egy levágott fejet egy hungarocelldarabtól. Vagy az tévesztette meg őket, hogy a vezérük feje is hungarocellel van tele agy helyett? Most, hogy nézem hasonlít is rá...

Muhaha!

IdomitottFoka 2013.10.08. 09:34:05

Most nem halálmindegy, hogy ki mereszti a seggét ott fél évig? Szabadnapos óvoda, éjjáéjjáóóó.

Netuddki. 2013.10.08. 09:37:29

@Adalberto Gellenzeeri: "Tényleg minden fidezses megőrült ?"
Lottóznod kéne!

"Miért bűn ez a fidesz szemében? Mert Teket Melinda nem fideszes?"
Bingó!

Mellesleg gyomorforgató amit ezek az ostoba, hazug, mutyizó, tolvaj tetvek művelnek.

Az ostoba fideszterollokkal meg előre közlöm mielőtt nekiállnának komcsizni(muhaha), libsizni. Attól, hogy a maszop se volt külömb nálatok a zelmúlt8évben, semmivel se csökkenti a bűneiteket amit elkövettetek Magyarország állampolgárai ellen...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.10.08. 09:44:34

VÁLASZTÁSI SZÉPEK

Választási plakátokon
Szép emberek mosolyognak,
Műhófehér fogsorukon
Nyoma sincs a sárga szmognak.

Fogaikat mossák gyakran,
S szájukban a pH érték
Alacsony, mint törpevadkan,
Hitelesen annak mérték.

Választékos hajkorona,
Kisimult arc, cinkos somoly,
Szelíd arcuk szinte Mona
Lisa-szerű. Értük bomolj!

Én is vágyom, hogy a fejem
Szép plakáton tűnjön elő!
Büszke lenne rám a nejem,
Hadd legyek hát képviselő!

Egy a baj csak, befújkálnak
Olaj spray-vel suttyó kezek.
Á, én politikus sztárnak
Inkább nem is jelentkezek!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2010/03/valasztasi-szepek.html

mrgumby1 2013.10.08. 10:01:28

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: én nem tudom, csak azt látom a videón, hogy a fideszes polgármester azt hazudja, hogy nem tudja ki a kampányfőnöke. :)))))))))))))))))))))))))))))

Homeoffice 2013.10.08. 10:02:53

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Enrico meg Vidéki szabin van? vagy esetleg Baján melóznak?

Gera 2013.10.08. 10:05:47

Bazzeg ha valaki nálunk csinálna ilyen hangosbemondós furgonos játékot, arra akkor se szavaznék, ha az másik jelölt maga az ördôg lenne.

blah 2013.10.08. 10:05:47

egy ilyen kampány egy nem is olyan magas, 90-es IQ felett már öngól. tavasszal sem várhatunk sokkal szolidabb kampányt, szóval kíváncsi vagyok hol állunk intelligencia terén. meg arra is, hogy az ellenzék vajon részt akar e venni a szólítsuk meg a leghülyébbeket versenyben.

Kámasuka 2013.10.08. 10:09:00

@blah: Az ellenzék csak a szakértőket akarja megszólítani. Ezért dönt szobrokat Bajnai Dopemannel, aztán ezért határolódnak el maguktólmeg egymástól.

IdomitottFoka 2013.10.08. 10:11:16

"az ellenzék vajon részt akar e venni a szólítsuk meg a leghülyébbeket versenyben"
Nyugodt lehetsz, nem csak részt venni akar benne, hanem meg is akarja nyerni. Szavamra, vmelyik szomszéd országból nézve a jövő év első fele príma vígjátéknak tűnne, ha vki szereti a fekete és/vagy az alpári humort.

nu pagagyí 2013.10.08. 10:13:34

Azért van annak bája, hogy a láncszavazó, kurvázó Zsigó az ellenzék mocskos kampányáról hadovál megafonos autóról.

Kámasuka 2013.10.08. 10:15:34

@nu pagagyí: Ugye, ez télleg undorító. Undorító az összes politikus. Mindenesetre az mszp-t el kell taposni.

mrgumby1 2013.10.08. 10:18:56

@BenFranklin: pontosan mi a különbség a fidesz és az mszp között, pontosítok: miben ennyivel rosszabb az mszp? elég három gondolat.

Lesz még Magyar Köztársaság 2013.10.08. 10:24:10

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "2010 áprilisában szarabb helyzetben volt Mo. mint Görögország! "

A kurvaanyádat, te hazug fideszes hímringyó!

IdomitottFoka 2013.10.08. 10:29:20

@mrgumby1: Nem rosszabb, talán egy hangyafasznyival még jobb is. De a kövi választáson csak őket lehet esetleg kiszavazni a parlamentből. Már kiesett az mdf, miép, szdsz, fkgp, most mehet az mszp, majd a fidesz.

blah 2013.10.08. 10:40:35

@BenFranklin: @IdomitottFoka: mondjuk kicsit rosszul fogalmaztam, mert részt venni tényleg részt vesz, csak kíváncsi vagyok milyen messzire mennek el. egyelőre úgy néz ki a fidesz bőven vezet, főleg azért mert a tagadjuk a valóságot típusú Göbbels-i propagandát már csúcsra járatják. na majd meglátjuk lehet e ezt überelni.

Mr. Waszabi 2013.10.08. 10:41:05

Ezzel a vádelemmel csak egy baj ban: habár kéretlen, nem önzetlen. Azaz, maffia.
Először jönnek a megvédünk dumával, aztán beszedik a védelmi pénzt. Ez lemaradt a szórólapról is, meg a fideszes vezérszónokok beszédeiből, ígérgetéseiből is.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.08. 10:57:57

Gyertek el hozzám is szektás-furgonnal meg kamerás fösulis aktivistákkal, lécciiiiii...nincs mitöl tartanotok... ;)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.08. 11:04:43

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Olyan poénos, amikor egy ilyen szitkozódós defektes idióta elkezd IMF hitelezni. :-) Neked még csak fogalmad sincs arról, hogy mi az az IMF.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.08. 11:07:28

@Pagnar: Mi van, magadra vetted cukipofa??? Na ebből is látszik, hogy igazam van, hiszen nem csak hogy magadra ismertél, hanem annyira hülye vagy, hogy jelentkezel, és be is ismered. Mu-ha-ha. :-)

DarthVader 2013.10.08. 11:26:22

@Frady Endre:

"Egyre keményebb vagy, Frisco!" :))

("Egyre.")

Gandalf(helyett) 2013.10.08. 12:00:55

Ezeken a hozzászólásokon is tisztán látszik, kiktől kéne igazán megvédeni a normális embereket. Kik az agresszorok :-D

Kentetsu 2013.10.08. 12:13:54

Isten áldja a szűrés gombot! Szegény fröcsöghet magának tovább, mert a kutya sem olvassa amit ír! :D

mitmiért? 2013.10.08. 12:36:09

Zsigo újabb remek példánya az arrogáns viktori hozzáállásnak h totál hujere kell venni az újságírót a zembereket es nem kell védekezni egyből támadni kell mert hat a a csuti háborúban áll az egész világgal, mert már nem bír a démonjaival. Szegény Magyarország.

Gandalf(helyett) 2013.10.08. 12:52:26

@mitmiért?:én bővíteném a "jellemzést": És lehetőleg minél több negatív jelzőt, ami ránk érvényes, jó előre rá kell húzni az ellenzékre.
Tiszta sor.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.10.08. 12:56:35

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: húú IMF hitelt visszaadtuk? Tényleg, de fasza, máris lement az államadósság 80-ról 80%-ra! Kurvanagy eredmény, bár egyszer én is fele ekkorát teljesíthetnék!

mitmiért? 2013.10.08. 13:05:01

@Gandalf(helyett):
Teljesen igazad van, elnézést, tényleg kifelejtettem :-) basszus, azert hosszú a lista. De lehet csak elő kene venni h egy szocio-pszichopata esetleírást es megtalalnank a teljes eszköztárat. Minden nap a híreket olvasva megdöbbenek, pedig van fantáziám: még ezt is meg merik tenni? És meg.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.08. 13:06:31

@Kentetsu:

Reggel megnyomtam én is. Fassse kíváncsi rá...persze csak a herélésig.

mitmiért? 2013.10.08. 13:09:26

De ugyanekkora baj h toketlen az ellenzék az MSZP a Fidesz szekeret tolja teljes idiotizmus a rezsiharc tematikáját tolni. Bajnai tehetségtelen mint politikus, Gyurcsány jol latja a helyzetét de sajnos sajat magát nem, komolyan Dopeman for president, vagy Tétényi Éva v Felcsuti Péter.

Gandalf(helyett) 2013.10.08. 13:34:45

@mitmiért?: Csak Arthur Finkelstein tanácsait követik. De az néha visszaüt. Hajrá, csak így tovább.
Mondjanak csak minél több nyilvánvaló hazugságot, akinek az agya nincs "szerrel" tompítva, vagy nem fizetett fideszdrukker, az megjegyzi.

mitmiért? 2013.10.08. 15:53:49

@Gandalf(helyett):
Igen, sokakat megfizetnek de valami szert is keverhettek a csapvízbe, mert a zemberek nagyon rezisztensek lettek a kórokozóval szemben. Én is várom már h meddig bírják a birkák, de még bírják

kifordított nagyanyó 2013.10.08. 16:54:19

Ja és fideszbirkák!
Anyátokat!

global001 2013.10.08. 19:19:10

Ha 60-as IQ alatt nem lenne szavazati jog, akkor lenne csak bajban viktor !!!!

Szerintem az 5%-ot nem érné el a szektája és kiesne az állami csecs a szájából !!

Lehetne menni dolgozni, vagy átvedleni mszp-sre vagy jobbikosra.

Persze egy ilyen köpönyegforgató gecinek semmi nem számít, mert az elv nála olyan mint a fing: tartja ameddig tudja !

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.09. 07:47:32

"Zsigó szerint a bajai mocskos kampány kitart a jövő évi országgyűlési választásokig"

Igazából csak az érdekelne, hogy ezt Zsigó figyelmeztetésnek szánja, esetleg ígéretnek vagy fenyegetésnek.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.09. 09:45:15

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Igazából csak az érdekelne, hogy ezt Zsigó figyelmeztetésnek szánja, esetleg ígéretnek vagy fenyegetésnek."

Ugyanez jutott az eszembe.

A "fenyegetés" alternatíva hallatán olyan 2006-os fílingem támadt. Lássuk csak miért is:

=> polgári engedetlenségre való felhívás (kvázi alkotmányos rend megzavarása), folyamatos útzárak, az egyet nem ertök fényképezése, stb.
=> Magyar Gárda életre hívása (polgári körös háttérrel)
=> folyamatos utcai atrocitások.
=> nyíltan eröszakra való buzdítás (Polgárikörös Varga - Kuruc.infója) a fidesz-szekta anyagi támogatásával
=> magánszemélyek vegzálása, személyes adataik kiadása az interneten, stb

Alakul ez újra , én úgy érzem. A különbség csak az, hogy ezennel a kesztyü felkerül a vegzáltak oldalán is.

Meridian74 2013.10.10. 23:40:25

a video utolsó negyedét érdemes megnézni. Ez a Jobbik, és nem az, amit összefirkálnak hazug és szenzációhajhász újságírók róluk.
kuruc.info/r/34/118793/

süti beállítások módosítása