Skip to content


       Szűrés lista

Még együtt ünnepelni sem tudnak - hogy akarnának kormányozni?

A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?
Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs ünnep volt, nos, ez nem igazán sikerült. A beszédeket hallgatva, bármelyik szerdán is le lehetett volna zavarni ezeket a műsorokat.

A Békemenetet megnéztem személyesen is, molinót cipelő első soron kívül (Széles, Bencsik, Kerényi, Bayer, akik a rendszer gyümölcseit falatozzák nap mint nap) a mögöttük vonuló tömeg sajnos tényleg azt hiszi, hogy ellenségek vannak mindenütt, háború van és hogy mozgósítani kell. Ha nekik Orbán Viktor fanfárszólamra kinyilatkoztatja, hogy ő tényleg egy Élő Isten, azt is megtapsolják. De legalább nem félnek. 

A Duna másik oldalán, az össz-ellenzéki balliberális Nagyszínpad már jóval izgalmasabbra sikerült. Nem tudom ki találta ki ezt a közös "ünneplést", de elég nagy mellényúlás volt. Semmi pluszt nem adott az ellenzéki kampányhoz, viszont egy nap bottal jól megkavarták a pöcegödröt, és nem szép dolgok úsztak fel a felszínre. Ennél még az is jobb lett volna, ha mindenki egy kis téren a maga szimpatizánsai előtt mondja el, a halálunalmas, semmi újat nem tartalmazó "Orbán-vezéres", "felcsúti-maradonás" beszédét.

- Nem lett volna szabad közösen ünnepelniük.

- Olyan szónokokat kellett volna keresniük, akik tudnak is élőben, tömeg előtt beszélni.

- Bajnai még mindig rossz szónok.

- Gyurcsány még mindig jó szónok.

összefogás1.jpg
- Ha 5 percet beszélhet egy szónok, és megszabják előre hogy miről nem lehet beszélni, akkor Gyurcsány Ferenc hogy beszélhetett 12 percig? Szervezés?

összefogás2.jpg

- Ki gondolta úgy, hogy a bizonytalan, netalán jobboldali szavazókat az "elmúltnyolcév" három emblematikus alakjával (Kuncze, Fodor, Gyurcsány) lehet megfogni? 

letöltés.gif

- Bokros Lajos? Uraim, kérem ... ide hallom Kubatov Gábor nevetést a Lendvay utcából.

- Szegény Párbeszéd Magyarországért ... biztos az volt a titkos vágyuk, amikor kiszakadtak az LMP-ből, hogy egyszer Fodor Gábor és Mesterházy Attila között mondjon beszédet a társelnökük. Tényleg, mi van Jávor Benedekkel? Csak nem volt neki büdös ez a lineup?

- Mesterházy Attila ... nos, neki külön szeretnénk gratulálni!

mester.gif

Képes volt a saját ünnepi rendezvényükön, a saját oldalukhoz tartozó balliberális közönség előtt zavarba jönni, csak mert azt kiabálták, hogy "Összefogás, összefogás!"
Egyből az egyik kedvenc rajzfilmfigurám ugrott be, Bátor, a gyáva kutya.
Bátor dolog így nekifutni egy hosszú, országos választási kampánynak. Lehetséges, hogy egy-egy kampánygyűlésen lesznek majd nem balliberális nézők ... akkor mit fog csinálni? Elsírja magát?

Friss:
A legnagyob troll, zseniálisan alázza Attilát :-)

printscreen_2013.10.24_11h13m34s_003_.jpg

Címkék: mszp gyurcsány pm együtt dk

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr935596307

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Széthúzás Szövetsége 2013.10.26. 18:22:57

A Nagy Baloldali Összefogás krónikája a Gyűrűk Ura nyomán. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.            

Trackback: Nyolc ok, amiért jövőre is a Fidesz nyer 2013.10.24. 19:41:03

Ha hihetünk a közvélemény-kutatásoknak, akkor a Fidesz biztosan vezet a pártok versenyében, és hacsak nem történik valami drámai változás, akkor megnyeri a 2014-es választást. A maga formálta választási szabályoknak köszönhetően pedig nem is kell a sza...

Trackback: Kiállt dadogni, erre a Medián azt mondta, már 14 százalékon áll 2013.10.24. 19:22:30

. A Bajnai-szövetség egy éve, két percben, Francesco Zombori előadásában. Fájdalmasan igaz, egyben nagyon vicces videó. Ha szeretnéd tudni, ki Francesco Zombori, és miért nyerít, kattints ide! A paródia leirata: "Egy éve kezdődött a sztori, jött ...

Trackback: "Bejött, mint egy bonviván, de senki nem akarta belefojtani a szót" 2013.10.24. 19:20:50

. Az ATV Fórumára ma betelefonált az összefogást elsőként skandáló szimpatizáns, és közölte, szó nincs arról, hogy bárki bele akarta volna fojtani a szót Mesterházy Attilába. Elmondta, ő kezdte kiabálni, hogy "Összefogás!", mégpedig azért, mert a Mest...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.24. 16:13:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Összefogás? 2013.10.24. 10:26:41

Hát elég érdekesre sikerült ez a mai összellenzéki tüntetés. Az előzetes hírek szerint nem egyeztetettek előre szónokok a mondanivalójukról, így bizony a rendezvény jó magyarosra sikeredett: majdhogynem többet szurkálták egymást, mint a közös ellenf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2013.10.24. 08:38:56

Megszeretném érni, hogy egyszer az okt23 nem egy pártrendezvény nap lesz, hanem közösen ünnepel mindenki.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.24. 08:46:36

@dr. Aullah:

Ha ebben az életben szeretnéd, akkor keresned kell egy másik dátumot...ja és persze másik országot :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.10.24. 09:03:33

@dr. Aullah:

Az ellenséggel együtt ünnepleni? A felcsúti maradona meg a tovaris-tavaresek együtt???

Algopirin 2013.10.24. 09:06:04

Az összes beszédet mondó kizárólag kampányolt, a saját híveiknek tetsző közhelyeket puffogtatott.
Mindenki a másikra mutogatott, magát éltette. Kivétel nélkül. A magyar ún. politika egy víztározónyi hígfos. Sosem lesz itt normálisan működő rendszer.
Az külön tetszett, hogy lényegében egyik sem beszélt arról, amiről az ünnep szól. Csak az aktuális pozíciójukat próbálják erősíteni.
Eléggé undorító ez úgy ahogy van.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 09:12:02

Amíg vannak arra kapható emberek, akik többször leszerepelt és épp leszereplő politikai bohócoknak tapsikolnak. De tovább megyek... nem csak nekik tapsikolnak, hanem beszűkült, ostoba eszméiknek és ezzel együtt az általuk létrehozott morális fertőnek...
addig ez az ország még jó ideig a saját hányásában fog fetrengeni, ahogy tették ezt most október 23-án.

Földi Bence 2013.10.24. 09:14:10

Ünnepeljük inkább Bethlen Gábort :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.24. 09:15:46

Tök mindegy, hogy a szar a felszínen úszik, vagy leülepedve várja saját végzetét, sőt, talán az előbbi a szerencsésebb, mert azt le lehet halászni, és ha a szándék megvan, lehet javítani rajta.

De hát nincs... az egyéni érdekek, körzetek le vannak osztva, ez volt az eddigi "összefogás" legnagyobb "vívmánya", és hogy talán kezdeni kéne valamit azzal az alternatív történelemmel, ami 2006. október 23-ből mostanra egy elbaszott rendőri akció helyett nemzetvadászatot csinált, nelegyenkétség-közénklövetéssel ("jó esetben gumilövedékkel"), intézményesített "aki nincs velünk, az ellenünk van" paranoiával... szóval annak még a nyomai sem látszanak. Még mindig csak a saját önhittségükbe vetett tespedtség a vezérelvük, amely szerint úgysem lesz más választása azoknak, akik le akarják váltani Orbánt, mint hogy rájuk szavazzanak, legyenek akármilyen tehetségtelenek, a viselt dolgaik visszataszítóak vagy éppen pocsék szónokok.

Kormányozni persze nem tudnának, ezt mondta meg nekik Gyurcsány 2006-ban, és azóta is durcáskodnak ezen meg megy a papapapapapapapa, mint a Raiffeisen reklámban, mintha nem hallották volna.

vontod75 2013.10.24. 09:21:03

1. Alaptétel. A felcsúti napóleonnal lassan, de biztosan kiírjuk magunkat Európából
2. Alaptétel: Ez az ellenzék arra is alkalmatlan, hogy ünnepséget rendesen megtartson.
Kérdés: Mi a lehetséges kiút?
Személy szerint én a külföldre távozást választom...

SzaGyu 2013.10.24. 09:22:45

1. Gyurcsány megmondta amit meg kellett mondani.
2. Mesterházy és paktuma azt kapta amit érdemelt.
3. Orbán állami ünnepségen, állami pénzen buzdította a CÖF és Fidesz bandát. Valójában nem volt ez más, mint állami pénzen rendezett Fidesz nagygyűlés. -Ilyen ország ez az Orbánisztán.
Voltak is a CÖF zsoldosok vagy 1 millióan, mert magukkal vitték a holtakat is, így aztán elfértek azon a 150 ezres lélekszámú területen.
4. Török Zsolt vetélkedik a Fidesz szóvivőkkel. -Lassan akár közös sajtótájékoztatót is tarthatnak, mert a stílusuk kezd megegyezni.
5. Ma már színre lépett a Titanic segédkapitány is. -Szanyi Kapitány.

Tapmancs 2013.10.24. 09:33:00

Most már mi is azt mondjuk hogy majd a gyerekeinknek jobb lesz, mert a mi életünkben esély sincs rá, látva a jelenlegi állapotokat. (Persze tudjuk hogy nem lesz jobb nekik se, mert itt minden csak egyre rosszabb lett eddig is.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.24. 09:36:07

Komolyan mondom, ezek szánalmasságban versenyeznek a kormánypárttal...
Mást nem lehet erre mondani.
És százezrek kíváncsiak rá...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.24. 09:37:38

Illetve!
Ezek a pártmegmozdulások október 23-án felérnek egy kegyeletsértéssl, főleg amilyen beszédekert mondtak.
Egyszer érném meg, hogy megemlékezés van, nem pártrendezvények.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.24. 09:38:22

@Algopirin: +1

@vontod75: Sokkal jobb lenne, ha a politikusainkat exportálnánk külföldre...

vontod75 2013.10.24. 09:39:33

@Tapmancs: Ebbe én nem vagyok hajlandó beletörődni. Falják fel egymást itthon. Minnél hamarabb jön a Mohács annál jobb!

vontod75 2013.10.24. 09:41:52

@ColT: A vírushordozót nem exportálják, hanem karanténba zárják...

Virág et. 2013.10.24. 09:47:10

Lehet, hogy Gyurcsány jó szónok, de Szanyinak van igaza: nagyon kártékony. Amikor erőt és egységet kellene mutatniuk, akkor kavar be, csak hogy szerezzen pár százalékot és a többieket szerencsétlennek, alkalmatlannak mutassa.
Ezzel lényegében Orbánnak kedvez.

Nekem az a gyanúm, hogy a sok mellébeszélés és "összefogás" skandálás helyett Gyurcsány valójában már feladta lélekben 2014-et, csak egy minél jobb szereplésre készül, hogy meghatározó alakja lehessen a parlamenti ellenzéknek. Nincs más magyarázat erre a magatartásra.

Egyébként meg vicces, hogy az előző posztban pont zero épp azon kesergett, hogy ezek hogyan képesek együtt ünnepelni, a sok leszerepelt figura, meg elmúltnyolcév, itt meg most az a baj, hogy miért nem képesek együtt ünnepelni. :) Vicces.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.10.24. 09:47:30

Azért fecónak viszont igaza volt,Bokrossal meg még mindig semmi bajom.
Nem tudom Zero miért nem szereti.(Már ha tényleg nem szereti).

Zeppeliner 2013.10.24. 09:47:50

Én kiccsaládommal fogtam magam és elmentem biciklizni a Bükkbe. Találkoztam néhány turistával is. Eger teljesen kihalt volt, minden párthű zombi nyugger Pesten volt politizálni.
Vidéken nyugalom volt és jó idő, ezer meg egy ennél értelmesebb dolgot csinálhat az ember.
Bárcsak minden héten lenne egy "nemzeti" ünnep.Egy nap fizetett szabi a dolgozónak, megérdemlik ha már ilyen sok birkát tartanak el. Nem?

J.I. 2013.10.24. 09:50:29

Az oligarchikus kollektivizmus elmélete és gyakorlata
Írta: Emmanuel Goldstein
3. fejezet - A háború: béke

"[...] Ebből a szempontból nem a tömegek lelkiállapota fontos - az ő állásfoglalásuk nem érdekes mindaddig, amíg szorgalmasan dolgoznak -, hanem magáé a Párté. Még a legegyszerűbb párttagtól is elvárják, hogy serény, tevékeny, sőt: szűk határokon belül értelmes legyen, ugyanakkor azonban hiszékeny és tudatlan fanatikusnak is kell lennie, akinek uralkodó érzelmei a félelem, a gyűlölet, a hízelgés és a győzelmi mámor. Más szavakkal: a háborús állapotnak megfelelő mentalitása kell hogy legyen. Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen. A tudathasadás, amelyet a Párt megkíván a tagjaitól, s amely háborús légkörben könnyebben elérhető, már majdnem általános, de minél magasabban van valaki a ranglétrán, annál szembeötlőbb. Éppen a Belső Pártban a legerősebb a háborús hisztéria és az ellenség gyűlölete. [...] Amikor azonban a háború szó szerint folytonossá válik, meg is szűnik veszélyesnek lenni. [...] A valóság kényszere csak a mindennapi élet szükségletein keresztül érvényesül - szükséges enni és inni, fedél alá húzódni és öltözködni, elkerülni azt, hogy mérget igyunk vagy kilépjünk egy ház legfelső emeletének ablakán és így tovább. Az élet és a halál, a testi gyönyör és a testi fájdalom között még van különbség, de ez minden. Elvágva a külvilággal való érintkezéstől s elvágva a múlttól, Óceánia polgára olyan, mint a csillagok közti űrben lebegő ember, akinek nincs módjában megtudni, merre van föl és merre van le. Egy ilyen állam vezetői akkora önkényurak, amekkorák még a fáraók vagy cézárok sem lehettek. Kénytelenek megakadályozni, hogy alattvalóik oly nagy számban haljanak éhen, ami már kényelmetlen tenne, kénytelenek a haditechnikának ugyanazt az alacsony színvonalát elérni, amit versenytársaik elértek; de ha egyszer ezt a minimumot teljesítették, a valóságot olyan alakba csavarhatják, amilyenbe akarják. [...]"

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.10.24. 09:51:27

De látom kezd visszatérni a blog a régi nácziraszistafaschiszta énjéhez!
Vissza az alapokhoz fiúk! XD
Bocs,nem tudtam kihagyni.

Tücsök1 2013.10.24. 09:52:26

Elgondolkozom azon,mi vitte tegnap utcára az embereket,amikor a csodálatos napsütésben ezer más dolgot csinálhattak volna.Talán a haza sorsa iránti aggodalom? Az együvé tartozás igénye? Akkor én nagyon kilógok a magyar(torna)sorból.Igyekeztem a legjobban kihasználni a tegnapi napot,a saját lelki egészségem érdekében is.Hazamentem a falumba,kimentem a temetőbe.Rácsodálkoztam a tarkálló Pilisre,amivel soha nem tudok betelni.Rendbehoztam a szüleim,rokonaim sírját,közben volt időm gondolkozni.Már soha nem fogom megtudni,hogyan keveredett bele apám az 56-os eseményekbe,mi tötént az esztergomi bíróság fogdájában,a baracskai bötönben.Anyám kegyelmi kérvényére lágyult-e meg Dobi István szíve,vagy ténylrg ártatlanul ült az apám?Nem lett belőle hős,csak egy lelkileg megtöt bányász.Az 56-os események otthon soha nem kerültek szóba.Ezeket a titkokat a szüleim magukkal vitték a sírba.Mire végeztem tegnap a teendőimmel,megnyugodtam,mint máskor is.Én megtettem a magamét!Délután belenéztem a közvetítésekbe,beszédekbe.Nem akartam újra elkeseredni,hagytam inkább a fenébe az egészet.Annyi azért mindenkinek feltűnhetett,hogy a legkevesebbet megint 56 október 23-ról beszéltek.De jó is ez így,ne is vegyék a szájukra 56 kisembereit!

lyken 2013.10.24. 09:52:38

Viktornak meg csak annyi a dolga, hogy hátradőljön és igyon egy kávét.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.10.24. 09:53:51

@Zeppeliner: Na ott a pont.Az nagyon jó.
Mi pár éve Zalában voltunk (de rég is volt).
Tetszett az a nyugalom,a táj,meg hogy nem láttam a mindennapi politikát.
Egyszerűen nyugalom volt,és ez jó volt.

Emiksz 2013.10.24. 09:55:29

Ha Mesterházy elmegy Hódmezővásárhelyre kampányolni, akkor tudja, hogy kereplők és vekkerórák lesznek az első sorban. És simán beszólhat nekik kedve szerint. Mert nem az ő szavazói, sem lehetséges partnerek.
Itt most mit tett volna? Saját szövetségesei szemétkedtek vele nyilvánosan. Szóljon be hogy "Gyurcsányisták, takarodj! Kussol, hazamegy!"? Akkor is ő a rohadék, aki szétzilálja az összefogást.
Nem volt más választása, mint elmondani amit hozott, ezzel bemutatva, hogy a DK-sok nem kíváncsiak rá, így most jogosan mondja, hogy nincs miről tárgyalni velük.

IdomitottFoka 2013.10.24. 09:56:47

@Zeppeliner: "Bárcsak minden héten lenne egy "nemzeti" ünnep.Egy nap fizetett szabi a dolgozónak, megérdemlik ha már ilyen sok birkát tartanak el. Nem? "

De. Bár én dolgoztam.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.10.24. 09:58:02

Ja,és enrico üzent:))
"Tegnap ismét megmutattuk az összefogás erejét.Ha minden ilyen jól megy,a fidesznek jövőre ismét meglesz a kétharmad.Persze a libás meg gyurcsány csak álmodozhat itt a kormányváltásról.
Én természetesen ismét ott voltam a Békemenetben!"

Na ennyi.:))

Virág et. 2013.10.24. 09:58:07

Egyébként meg nem kell együtt kormányozniuk. Már a bejegyzés felvetése is hibás. Ha mindenki fogja magát és csak egyre, vagy mondjuk mindenkire, csak a renitens DK-ra nem szavaz, akkor mindjárt nem kell akkora összefogás meg együttműködés.

Én Fodor, Ungár, Kuncze és Bokros pártját helyből leírom, be sem jutnak. Itt három csapat játszik egymással, a szocik, az e14-pm és a dk. Ha az előbbiekre elegen szavaznak, akkor nem kell együttműködni, közösen kormányozni, de még közösen ünnepelni sem a jövőben. Ez csak a választókon múlik.

Zeppeliner 2013.10.24. 09:58:54

@ColT: A szar nem kell sehol, csak itthon.De itt korlátlan mennyiségben!
Mi a francot kezdenének a svédek mondjuk egy alkoholista tahó bunkó Szanyival?:D

Zeppeliner 2013.10.24. 10:06:11

Azért azt öröm volt látni, hogy szegény éhező c. gyerekekért hihetetlenül aggódó Mesterházy Attila
egy 1,5 évesnél nem régebbi A6-al érkezett "ünnepelni". Képmutató köcsög majom.

Tapmancs 2013.10.24. 10:11:31

@vontod75: Így van jöjjön a Mohács. Más úgysem segítene. Egyszer majd nem kapják meg a nyugdíjat a nyomorult békamenetesek, aztán lesz itt ribillió.

lyken 2013.10.24. 10:17:16

@Zeppeliner: Skanzenbe raknák eg ketrecbe, hogy bemutassák kelet európa nevezetes politikus ideáljaként. És ne legyen kétségünk róla, hogy politikus ideál, mert megválasztották.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 10:20:02

@Virág et.:
De már eleve az szomorú, hogy ezeket a süllyesztőből visszakapaszkodott bohócokat nem küldik el a náthásra. Mert az fontosabb, hogy a patásördög Orbánt utálni lehessen! Még csak nem is azt a mocskos, korrupt, mutyizgatós, cégeknek-haveroknak osztogatós közeget,(aminek szerves részesei voltak "balos" politikahuszárok is) hanem az Orbánt!!!
Szanyi pedig próbál helyezkedni, most hogy már nem kell "egy párt, egy zászló" alatt hajbókolnia Gyurcsánynak, egy picit nagyobbra is nyílhat a szája. Jól látszik, ezek már pártérdekek (MSZP kontra DK), egyetlen közös pontjuk az unalomig szajkózott Orbánozás.

lyken 2013.10.24. 10:20:03

@Zeppeliner: Csak támogatja a hazai gazdaságot. Ha már Győrben gyártáják az audi motorokat, hát támogatják a hazai ipart. Ő meg a politikus haverok. Hiszen ez nemzeti kérdés.
Annyira szeretik az országot, hogy meg kell a szívnek szakadni.

Tücsök1 2013.10.24. 10:20:15

@lyken: Tőlem ringathatják valami szögesdrótból font hintaágyban is.Közben kortyolgathatja az a sok keserűséget,ami színrelépése óta összegyűlt miatta.

Virág et. 2013.10.24. 10:25:41

@Zeppeliner: Ez de szar duma már. Nem akkor lenne képmutató, ha az ország második legnagyobb pártjának elnökeként, volt államtitkárként és miniszterként, parlamenti képviselőként egy 50 éves Wartburggal jelent volna meg? Vagy egy 300 ezres swifttel? Ne legyünk már álszentek, azért mert Pintér nevén egy régi Wartburg van, az nem azt jelenti, hogy amikor épp nincs miniszeri Audi, akkor ezzel járna. Csak a 7-es BMW-je a cége nevén van, ennyi.

Az éhezőkért csak BKV-ről lehet aggódni? Egy használt A6-os 6-8 millió forint. Felcsút környékén naponta százszor ennyiért kerül magántulajdonba termőföld.

Virág et. 2013.10.24. 10:27:01

@csabapayne: Gyurcsányt ki lehet iktatni a politikából: nem kell rá szavazni. Ennyire egyszerű.

Virág et. 2013.10.24. 10:29:50

@Zeppeliner: Egyébként meg nehezen lehetne 1.5 éves, amikor 2011-ben már 145 ezer km volt benne és Lendvay Ildikótól, az előző frakcióvezetőtől örökölte, mint céges autót. 2 éves híren akadtál fenn.

hvg.hu/itthon/20110824_Mesterhazy_Audi_A6_frakci

Zeppeliner 2013.10.24. 10:37:15

@lyken: Szerintem nagyon sokan támogatnák még a "hazai" gazdaságot mondjuk egy új sx4-el ha nem kellene ilyen semmirekellő kretén embereknek a hibái miatt szopnunk a f.szt állandóan.
Persze máséval könnyű verni a csalánt, biztos van olyan rátermett okos ember ez a csávó, hogy versenyszférában pár év alatt megkeresné a rávalót.
Még szerencse, hogy nem a Porsche-nak van itt gyára, mert a nagy ipartámogatás közben csődbe mennénk az biztos.:)

Zeppeliner 2013.10.24. 10:38:32

@Virág et.: Ennyire mélyen azért ne nyalj be az MSZP lukába.

Virág et. 2013.10.24. 10:42:46

@Zeppeliner: Pff. Hülyeséget beszélsz, aztán ennyi a válasz? Akkor inkább ne írjál semmit. Én meg ugyanezt kaptam akkor is, amikor ment a filléreskedés a miniszteri audik - skodák között, csak akkor a fidesz miatt. Ha pármilliós autókon állunk le sz.rakodni, akkor a százmilliárdos lenyúlások elsikkadnak.
Sőt, már akkor is itt voltam, amikor még 2007-ben Gyurcsány jött azzal, hogy a régi Orbános S-merciket A6-okra cserélték, mert hogy ez mekkora megtakarítás. Nem ezen kell spórolni, akkor is mondtam, mert ezek fillérek.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 10:48:41

@Virág et.:
Hehe... ezt azoknak magyarázd, akik pici szabványméretű DK-s papírzászlókkal hadonásznak a "hősies" beszéde alatt. De Gyurcsány is csak egy "répadarabka a hányástócsában". Jelenleg nincs olyan párt Magyarországon, amelyikre nyugodt szívvel lehetne szavazni. Amely nem párt, céges, magán érdekeket képviselne, hanem valóban közérdeket. Így pedig nincs értelme.

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2013.10.24. 10:52:13

Első és legfontosabb: külön-külön, egyesével mehet el az összes a kurva anyjába, hogy évről-évre mocskolják meg minden ünnepünket.

Ezek az ellenzéki majmok mikor voltak a legszánalmasabbak? Amikor bármelyik elhitte, hogy a Mesterházy gyerek többre hivatott, mint Zuschlag cimborája, vagy amikor elkezdték a Bajnait (egy Bajnait, baszd meg...) Megváltónak gondolni? Amellett, hogy őszintén örülök neki, hogy végre eljutottunk odáig, hogy a vörös kis geciknek ennyi jutott, az őszintén elszomorít, hogy a KISZ-MSZMP-Hazafias Népfront csoportosulásnak a Hősök terén ennyi droid beveszi a kommunistázását/ellenséggel való riogatását.

Végezetül innen gratulálok Szanyi elvtársnak, hogy egy olyan 5 év lauffal rájött arra, amivel mindenki tisztában van, akinek van legalább annyi esze, hogy egyedül hazatalál!

Virág et. 2013.10.24. 10:53:43

@csabapayne: A világon nincs olyan párt, amelyik csak közérdeket képviselne. Szerintem lejjebb kell adni az elvárásokat és úgy tekinteni a pártokra, mint amik valójában: eszközök, hogy a saját politikai akaratunkat érvényesíthessük. Ha a párás szemű vonulgatáson túltettük magunkat, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy megnézzük, melyik párt milyen programot ígér és amelyik szimpatikus, azt választani. Ha nem ígér semmit vagy nem tartja be, amit ígért, akkor ennek megfelelő döntést kell hozni legközelebb.

2010-ben mondtam: ha Orbán ott folytatja, ahol Bajnai meg Oszkó abbahagyták, akkor 14-ben nyernek még egy szavazót. Engem egyáltalán nem érdekel a párt neve, az alakok, illetve hogy mennyire "leszerepeltek" (ez mekkora szar duma már: Orbánék 2002 óta kétszer is leszerepeltek és ez ott senkit nem zavar), ha a politikájuk jó, támogatom őket.

Zeppeliner 2013.10.24. 10:54:26

@Virág et.: Jólvan megyek is innen termelni a GDP-t, mert pofázásból nem lehet megélni.
Értem én, hogy fáj neked az hogy a lőtéri döglött kutyát nem érdekli az egész ellenzék.
Amúgy nem értem honnan szeded, hogy az orbáni százmilliárdos lenyúlások nem zavarnak.
Tudod vannak emberek az országban akik hánynak az egész parlamenti brigádtól.
Na pá!

Virág et. 2013.10.24. 10:59:53

@Zeppeliner: Egy rakás ilyen ember van, nem újdonság. Nekem nem fáj, ha téged nem érdekel az ellenzék, csak a demagóg baromságok zavarnak, de az pártfüggetlenül. Leállni rugózni egy 6-8 milliós A6-oson, amikor pl. képviselőnként évente 10+ milliót vesznek ki 386-an költségtérítésként, az felesleges fingfaragás.

Zeppeliner 2013.10.24. 11:10:21

@Virág et.: Jah értem, ha xy néha napján megszavaz magának egy 15 milliós autót mert ő úgy gondolja, hogy megérdemli akkor az szóra sem érdemes, rendjén van.
További jó trollkodást!

Vidéki 2013.10.24. 11:15:59

Gyurcyány arcátlanságára jellemző:

1. „Ha 5 percet beszélhet egy szónok, és megszabják előre hogy miről nem lehet beszélni, akkor Gyurcsány Ferenc hogy beszélhetett 12 percig? Szervezés?”

2. Juhász Péter:

„DK vezető politikusa hívott fel hétfőn azzal, hogy azt hallja, Valakik meg akarják hekkelni Gyurcsány beszédét azzal, hogy beleskandálnak”.

Mégis kik voltak azok a kik szervezetten beleskandáltak Mesterházy beszédébe? Éppen a DK-sok.

A Népszava mai számában erről zokog:

"A szocialisták megdöbbentek azon, hogy a DK szimpatizánsai alig engedték elmondani Mesterházy beszédét, azaz "aljas módon meghekkelték" a rendezvényt."

Felkészülhettek volna arra. hogy az öszödi böszme semmitől sem riad vissza, ha vissza akarja szerezni hatalmát.

Gyurcsány Ferenc nemcsak a bajkeverő és egységrontó képében tűnhet fel.
Korábban a gátlástalan macchiavellista szerepét is eljátszotta.

Az a Gyurcsány Ferenc fogalmazott így, aki a politikai hatalom megszerzése és megtartása érdekében minden alantas eszközt bevethetőnek tartott és 2006-ban, a 2006-os választások megnyerése után többek között erről így fogalmazott:
.

„Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége,

meg TRÜKKÖK SZÁZAI, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni,

segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen.

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni.

Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.

Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.

És közben egyébként nem csináltunk semmit

NÉGY ÉVIG. SEMMIT.

Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl,

hogy A SZARBÓL VISSZAHOZTUK A KORMÁNYZÁST A VÉGÉRE.”

InTheGajd 2013.10.24. 11:24:01

Ezeket ünneplésnek nevezni... Inkább csak '56-ot szőtték bele a propaganda szövegbe. Mint egy díszítést és jó hivatkozási alapot. Nem volt itt megemlékezés sem ünneplés csak pártgyűlések és népbutító dumák.

Gyurika vagyok 2013.10.24. 11:35:54

@Zeppeliner: Ha egy pártelnök trabanttal vagy golffal jönne egy ekkora rendezvényre, akkor mindenki körberöhögné, de a következő gondolat az lenne, hogy ezek azonnal lopni fognak, ha kormányra kerülnek, mert még egy tetves repiautóra sem futja a pártnak. Akkor most mi a jó, jöjjön békávéval vagy meddig futjuk még a demagógiaversenyt a fidesszel?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 11:44:11

@Virág et.:
"...eszközök, hogy a saját politikai akaratunkat érvényesíthessük."
A bökkenő az, hogy számomra ilyen párt sincs. Az érthető, amit leírtál, hogy nincs tisztán közérdekeket szolgáló párt. Viszont a jelenlegieknél a közérdek elég gyenge. Számomra az nem politikai érték, hogy "mocskos Orbán, viktátor", vagy "rezsidémon, tovaris-Tavares"

A fidesz taktikája már szinte faék egyszerűségű:
megnyerni a már bőven 30-on túli, de inkább 40-es, 50-es éveiben járó családos felső középosztályt. A hozzájuk közel álló vállalkozói réteg, haveri kör megerősítése, hogy a választások idején belőlük legyenek a "jó pártkatonák". A nyugdíjasoknak egy picit nagyobbacska koncot kötelezően odavetni, mivel ők nem már mint egy kiszolgáltatott, de jelentős szavazóbázis. A többi madárnak pedig kiszórni a maradék morzsát. A hangsúly pedig egyértelműen a pártkatonák hizlalásán van, mivel velük lehet választást nyerni. (És ez a jelenség nem csak fideszre jellemző). De lényegében véve ez logikus lépés, csak éppen azt a réteget felejtik ki, akik most húznak ki külföldre, akik pont a fentebb felvázolt 4 évente ismétlődő politikai stratégia miatt nem látnak komolyabb jövőt ebben az országban.
És nincsenek olyan kezdeményezések, változtatások, amelyek alapvető problémákat (gazdasági, de főként morális és társadalmi problémákat) javítanának. Nincs egy hosszú távra kijelölt "nemzeti minimum", amiben minden politikai oldal egyetértene és programjának kötelező részévé is tenné.

És itt jön a nagy kérdés: egyáltalán betartják e, amit a kínálatban ígérnek?! Nálam 2006-ban esett le, hogy végül is a kampányban azt hazudnak, amit akarnak, komolyabb következménye úgy sem lesz... max. sajnálhatjuk azt a pár felgyújtott kukát és kövekkel megdobált rendőrt.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.24. 11:48:11

@SzaGyu: Pár, a jobboldali gondolkodásban általános érvényű alapvetést tisztázzunk, s mindjárt érthető lesz a jobboldal működése.

1. Magyarország a magyarok országa.
2. Egy és ugyanaz magyarnak lenni és a Fideszre szavazni. "Mi, magyarok" – ez a politikai közösség alapja.

Ebből következik, hogy Magyarország ünnepe nem lehet más, mint a Fidesz ünnepe, a Fidesz ünnepe nem lehet más, mint Magyarország ünnepe. Minden ettől való eltérés ellentmond a magyar definíciójának.
Ebből továbbá következik, hogy nem magyar, aki nem szavaz a Fideszre. Aki nem magyar, az Magyarországon csak vendég, örüljön, hogy itt lehet, létezhet. Annak az országhoz, ahhoz az országnak köze nincs. (Következik még persze az is, hogy aki a Fideszre szavaz, az Magyarország akkor is, ha nem, ez majd 2014 után jobban is körvonalazódni fog.)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2013.10.24. 11:52:52

Na ja.. szóhasználat: a "tegnapi tüntetés".. én azt hittem hogy nemzeti ünnep volt.
És milyen szép idő volt....azt hiszem minden pártok/"civil" szervezetek által szervezett rendezvényt be kellene tiltani minden nemzeti ünnepen.
Mi lesz itt március 15-én??

Virág et. 2013.10.24. 11:59:19

@Zeppeliner: @Gyurika vagyok: Erről van szó. Az lenne képmutatás, ha az ország második legnagyobb pártjának elnöke valami olcsó kisautóval jelenne meg. Azért egy sz.ros A6-osból ne csináljunk már Bentleyt vagy Bugattit. Ez külföldön a hivatalnok autó, nem pedig luxus.

Az autó egyébként jogszabály szerint jár a frakcióvezetőknek. Ez ilyen lélegeztetőgépes demagógia már megint. Nem ezek a valós problémák, a szocikkal sem az volt a baj, hogy audit vettek maguknak, hanem hogy lopták ki a pénzt és nem kormányoztak.

@csabapayne: "Nálam 2006-ban esett le, hogy végül is a kampányban azt hazudnak, amit akarnak, komolyabb következménye úgy sem lesz... max. sajnálhatjuk azt a pár felgyújtott kukát és kövekkel megdobált rendőrt. "

Na de lett következménye! 2010. A politikai következmény szükségszerűen 4-éves ciklusokban, de eljön. Az okos párt ezért igyekszik úgy politizálni, hogy 4 év múlva ne az legyen, mint most a szocikkal vagy a szadesszel, ami meg is szűnt.

Gyurika vagyok 2013.10.24. 12:13:10

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Lesz megint békemenet, sok vidéki busszal meg mosolygós emberekkel. Meg politikai nagygyűlésekkel minden irányból, mert választás előtt ez a menetrend.

HaKohen 2013.10.24. 12:17:16

@J.I.:

Grat.!

A Dunátrekeszteniképes mennyiségű megmondomatutit között egy tiszta hang. Régi idézet, de ma is igaz. Nem véletlen, hogy a többi itteni kommentálcázásos megmondóember nem vette észre.

Néhány napja játszották a belőle készült, szintén nem vadonásúj filmet; fölvettem, de még nem néztem meg. Kíváncsi vagyok, van-e olyan ütős, mint a regény.

Még egyszer grat, de épp ezért szomorú is vagyok. Ha érted, mire gondolok.

sorhajóhadnagy 2013.10.24. 12:18:22

Az se teljesen komplett, aki ilyen szép időben politikusokat hallgat, amikor annyi jó dolgot lehet csinálni. Ebből a szempontból biztató - egyfajta logika mentén - hogy a Fidesz ünneplésére kevésbé fogékony emberek önmaguk és családjuk kellemes időtöltésével foglalkoztak. Ők voltak a legtöbben. Egy ellenzéki nem-tüntetés szólítaná meg őket a leginkább meggyőző módon. Nem is kellene erőltetni, csak a baj van belőle.

HaKohen 2013.10.24. 12:24:30

Ja, és a mai 09:50:29-nél található @J.I.: kommentje, amelyre reagáltam.

Atyavilág, hogy ilyen rövid idő alatt, ami azelőtt meg azóta eltelt, mennyi sületlenséget lehet összehordani!

kurgan 2013.10.24. 12:38:56

@dr. Aullah: pedig teljesen logikus, hogy egy forradalom emléknapján tüntet az ellenállás. inkább a pátosz az, ami nem illik ide. a másik tökéletes nap ilyesmire március 15. augusztus 20 a közös pátosznap, akkor nem is tüntet senki.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.24. 13:29:49

Nincs mit hozzáfűzni, lehet választani sz*r és fos között...

Vidéki 2013.10.24. 13:39:59

@Virág et.:

Írod: " Az lenne képmutatás, ha az ország második legnagyobb pártjának elnöke valami olcsó kisautóval jelenne meg.

Azért egy sz.ros A6-osból ne csináljunk már Bentleyt vagy Bugattit.

Ez külföldön a hivatalnok autó, nem pedig luxus."

Mi nem vagyunk külföld!

Nálunk az Audi 6-os luxusnak számít.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.24. 13:53:00

@Tapmancs: "Így van jöjjön a Mohács. Más úgysem segítene."

Már volt pár Mohácsunk, pl rögtön Mohács ugrik be. Segített?

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.24. 13:53:43

@Vidéki:

Ezt majd írd meg Lézerjaninak is, seggarc.

lyken 2013.10.24. 13:56:43

@Zeppeliner: " ha nem kellene ilyen semmirekellő kretén embereknek a hibái miatt szopnunk a f.szt állandóan."
Azért tegyük hozzá, hogy valakik megválasztották ezeket az alakokat az elmúlt 23 évben. És ezek a valakik most se a fejlődés iránt vannak elkötelezve. Nem. Azzal foglalják el inkább magukat, hogy egymást ölik. Mindkét oldalon tipikus jelenség hogy gondolkozni és a tettek alapján ítélni luxus, éljen inkább a saját pártpreferencia.

Jól mondta a kanadai ipse:
index.hu/kultur/media/2013/10/18/allan_boyko/

"Mit gondol, hogyan válhatna az ország egyszerűbbé vagy hatékonyabbá?

Nem hiszem, hogy ez lehetséges. Mondhatnám, hogy ezt vagy azt kell megoldani, de azt hiszem, az ország karakterétől idegen a változás. A válság elején azt reméltem, hogy az ország csődbe megy, mert enélkül az ország csak toldozza-foldozza a problémákat, elég megnézni, mit csinált a Fidesz a magánnyugdíjakkal.

Amíg valamilyen úton-módon lehet pénzt szerezni, a dolgok változatlanul görögnek tovább. Ezért valamilyen válságra van szükség a változáshoz, ahogy az emberek is sokszor csak egy krízis után változtatnak meg bizonyos dolgokat az életükben. Ezért Magyarország szerintem képtelen a változásra, hacsak valami nagy dolog nem történik."

Virág et. 2013.10.24. 14:09:27

@Vidéki:
1. Nincs olyan autó, hogy Audi 6-os. Audi 80-as van (volt), de azt te sem gondolhattad komolyan. :)
2. Az állami vezetők (ideértve a parlamenti pártvezetőket, frakcióvezetőket is) külföldre is reprezentálnak. Lehet, hogy Bangladesbe elég egy riksa is, de Berlinbe már nem. Gondolom te szeretnél olyan országban élni, akinek a vezetőin röhögnek a többi vezetők. Ahogy szakadt, topis ruhában sem illik megjelenni, úgy az autóra is adni kell ilyen szinten és ez nem luxus. Neked nem volt drága a TEK-esek segge alá a kétszer ennyibe kerülő Q7-es, pedig XY főtörzs aztán minden, csak állami vezető nem.
3. Ha meg mégis luxus, akkor mondd ezt már el: az összes jelenlegi miniszternek, Orbán inkluzíve, Péterfalvinak, Hegedűs Zsuzsa szociológusnak és kb az összes állami vezetőnek (kivéve államtitkárok)
4. lázárjani (bár az A8-ból visszalépés ez neki)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.24. 14:40:17

@Vidéki: Nem, az Audi 6-os egyáltalán nem számít luxusnak. Ezt a legilletékesebb helyekről, az elszámoltatási kormánybiztos úrtól, illetve a vitathatatlanul kiváló ízlésű Ókovács Szilvesztertől tudhatjuk.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/Kopott_Audikban_nyomorognak_a_kormanybiztos_6UJYOO
"„Lúzerszemlélet ilyen autóban ülni” – ezt mondta év elején, nem kis visszhangot kiváltva Ókovács Szilveszter. Az operaház akkori, ám augusztus végén felmentett kormánybiztosa szolgálati autójára, a korábban a köztársasági őrezred által használt Audi A6-os-ra panaszkodott az RTL Klubnak. A felső középkategóriás, szalonban 11 millió forintért megvehető autó januárban már 300 ezer kilométert futott, hetedik évébe lépett, télen pedig időnként nehezen indult. Ókovács Szilveszter Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztossal együtt vesztesnek érezhette magát, nekik ugyanis nem jutott az összesen 600 millió forintért vásárolt vadonatúj Skoda Superbekből. Budai nem is rejtette véka alá nyolcéves A6-osával szembeni elégedetlenségét „Ha megnézik a belsejét, akkor látszik, sérült, kopott, hát összevissza van karcolva, lekopva, tehát ezzel igazán reprezentálni nem lehet” – nyilatkozta a tévécsatornának."

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 15:37:19

@Virág et.:
Na igen... csak addig azért van az ominózus pártnak 4 éve, hogy Nokiás dobozokkal játszadozzon. És ha valami csoda következtében a fideszt leváltják, akkor ezek jönnek vissza a helyére? Gyakorlatilag ugyanazok senkik, csak más csomagolásban és összetételben?!
A fő probléma mégis csak a beszűkült tudatú politikai hívőkben keresendő. Akiknek elég annyit benyögni, hogy: "mocskos, diktátor, Óbán", vagy "Mocskos elmúlt 8 év, rezsidémon és gonosz íemef"...
Ez is egyébként annyira jellemzi a legtöbb választópolgárt, hogy nekik egy ellenségkép kell, amit utálhatnak, ami ELLEN szavazhatnak. Meg lehet majd nézni 2014-ben mennyien mennek el úgy szavazni, hogy csak annyi fogalmuk lesz az egészről, hogy "Le kell váltani a zóóórbánt!!!"
És az ilyenek miatt a politikusok sem fogják jobban törni magukat... minek is ezek a tudatlan barmok úgy is ez alapján fognak rájuk szavazni... onnantól meg örülnek, hogy az "Orbándémon" csak az ellenzékben figyelget. Elsőként a fejekben kellene rendet tenni a szavazók terén.

lyken 2013.10.24. 15:49:14

@Counter: Tudod hogy van ez. Ha a kedvencpárt képviselője megy Audi-val, az nem luxus. Ha az utáltpárt képviselője megy vele akkor undorító, elítélendő, nyerészkedő, élősködő.
Őőőő... Apropó... Régen az állami autókra rendelet volt, hogy tökéletes állapotban kell lenniük, ezért még a 80%-os állapotú dolgokat is cserélték rajtuk. A "nehezen indul télen" szöveg miatt írom csak. Nem tudom hogy bírta ki röhögés nélkül a nyilatkozatot.

sanity 2013.10.24. 15:50:18

@Virág et.:
" Egyébként meg vicces, hogy az előző posztban pont zero épp azon kesergett, hogy ezek hogyan képesek együtt ünnepelni, a sok leszerepelt figura, meg elmúltnyolcév, itt meg most az a baj, hogy miért nem képesek együtt ünnepelni. :) Vicces. "

Nálam ez úgy néz ki, hogy először fogom a fejem:"Úristen, ezekre még mindig kíváncsi bárki is?" Aztán mikor olvasom, hogy mit hoznak össze egy közös összeröffenésen, akkor meg csak nézek, hogy:" B*szki, még ott sincsenek a húsosfazék mellett, de már egymást nyírják?!"

Szerintem Orbán leginkább ezzel lőtte szét az ellenzék esélyeit 2014-re, hogy összefogásra kényszeríti ezt a bandát. Nincs senki momentán, aki össze tudná fogni érdemben ezt a baloldali egyveleget. Jó, persze Fletó azt gondolja magáról, hogy ő igen, de ő klinikai eset:D

Virág et. 2013.10.24. 15:58:33

@sanity: Nem gondolja ő ezt, csak pozicionálja magát és a pártját, hogy erősebb legyen, mint ellenzéki párt 2014-ben. Ezzel a mostani performanszával és a korábbi pártfinanszírozásos üzengetésével számomra világossá vált, hogy Gyurcsány feladta 2014-et, most arra készül, hogy az ellenzék körében felkússzon a második helyre a szocik mögé, hogy 2018ban már megkerülhetetlen legyen.

Vidéki 2013.10.24. 15:59:00

@Counter:

„Ha megnézik a belsejét, akkor látszik, sérült, kopott, hát összevissza van karcolva, lekopva, tehát ezzel igazán reprezentálni nem lehet” – nyilatkozta a tévécsatornának."

Mesterházy Audi 6-osa is már, hetedik évébe lépett-e, télen pedig időnként nehezen indult-e.300000 kilométert futott-e?

Ha tudod mondjad meg!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.24. 16:11:25

@Vidéki: Mint azt @Virág et.: is írta, az az A6-os 2011-ben 145.000 kilométeres használt autó volt, azóta meg további 2 év eltelt. A belsejéről nincs információm.

Viszont emlékeztetlek, mit írtál: "Nálunk az Audi 6-os luxusnak számít."

Ez egy kategorikus kijelentés. Ebben a mondatban nincs feltétel, hogy pl. "csak akkor számít luxusnak, ha nem karcos annyira a belseje, mint Budai elszámoltatási kormánybiztos úr A6-osának a belseje, mert akkor mégse luxus".

Ha Mesterházy A6-osa kategorikusan luxus, akkor Budai és Ókovács urak A6-osa is luxus. Röhejes a kettős mércéd.

Egyebekben úgy gondolom, hogy ilyen apróságokon rugózni cselédtempó. Így hát rugózz csak rajta nyugodtan, virtigli proliként mi mást tehetnél?

Virág et. 2013.10.24. 16:23:04

@Counter: Mondjuk nekem inkább kéne a 2006-os A6-os, mint a 2012-es Skoda Superb, ha már Ókovács vagy Budai lennék. Ha műszakilag rendben van, akkor az Audit még sokáig lehet használni és szép autó. A Skoda nekem túl funkcionális. De ez mellékvágány.

Vidéki 2013.10.24. 16:33:01

@Counter:

Azért én nem vagyok olyan finnyás, mint te.

Elfogadnák egy fiatal, nem öregecske Audi 6-ost, ha nem rémronda és az előélete sem karcos és télen is képes elindulni..

Flynn Rider 2013.10.24. 16:35:44

most már egyértelmű, GY.F-et Orbán fizeti, magától nem lehet enyire...

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.10.24. 17:16:01

@Flynn Rider:
Anno ugyanezt gondoltam Torgyánról, hogy az ellenzék beépített embere. :D

♔bаtyu♔ 2013.10.24. 18:00:48

Pedig azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat civil liberálisnak álcázó külföldiek megbízottjaival.

Úgy látszik, ha kicsi a kondér, megy rendesen a marakodás.

sanity 2013.10.24. 18:00:56

@Flynn Rider:

Ha nem is fizeti, de eléggé érdeke Orbánnak, hogy valaki szorongassa az MSZP tökeit balról is. Szerintem nem véletlenül úszta meg Fletó Sukorót, meg a többi huncutságát....

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.24. 18:05:08

@Vidéki: Mármint nem vagy olyan finnyás, mint Budai vagy Ókovács urak. Mert hát szerintük a nekik juttatott Audi A6 nem luxusautó, sőt, egy lelakott roncs.

Nem értesz egyet Budai és Ókovács urakkal? Szerinted a nekik közpénzből juttatott luxusautóról nyilatkoztak becsmérlően? Hiszen szerinted az Audi A6, amivel ők is járnak, luxusautó!

szist 2013.10.24. 18:09:23

Hogy ki találta ki, hogy együtt ünnepeljék okróber 23.-át ? Nem fogod kitalálni ... a gyurcsótány!!!
Már akkor mikor hetekkel ezelőtt sms-t írt a baloldali ellenzék vezéreinek. Akkor kiötlötte a hatalomvágyó agyával, hogy letámadja őket az ünnep méltatása helyett ! A sok lökött mamelukja pedig túlzengték a harangokat is az ünnep napján... szerencsére nagyon kevesen vannak .....
a szerencsétlen furakodó így nem fér fel a hajóra, mivel az már elment !!!!

gnme 2013.10.24. 18:15:11

az mszp és a fidesz már bizonyítottak

nálam a "falhozvert lófasz" kategóriába tartoznak, ami a vicclapok szintjével egyezik meg

♔bаtyu♔ 2013.10.24. 18:15:47

@szist: Nem lökött itt egyik sem. A dolog arról szól, melyik balliberális párt hány képviselői helyet kap és az már látszik, hogy nem fognak sok helyen osztozni. Egy, a helyek 30%-át elfoglaló Bajnaira lehet tekinteni úgy is, mint hű szövetséges, de lehet úgy is tekinteni, hogy 2018-ra már a helyek 60%-ra fog igényt tartani, magyarul átveszi az MSZP-t. Gyurcsány dettó, Fodor pedig csak a hatalomvágy miatt.

centenárium 2013.10.24. 18:16:42

A BÉKEMENET igen az egy magával ragadó fenkölt méltóságteljes ünnepség volt.
Amennyiben ez nem október 23-án van,amikor nincsenek helyi ünnepségek 1 millió ember vonult
volna fel.
Mennyire látható,hogy a magyar ember nem kér a posztkommunisták,posztliberálisok és
feltörekvő, semmiből kikelő,macskajancsikból. Összefogást-Ti fogjatok csak össze pár ezer
magyartalan senki.

Sexual Harassment Panda 2013.10.24. 18:33:17

@vontod75:
"1. Alaptétel. A felcsúti napóleonnal lassan, de biztosan kiírjuk magunkat Európából"
Úgy gondolod?
A sértődöttségen kívül mire alapozod ezt?
Nekem inkább úgy tűnik, Orbán Viktorral semmit sem tud kezdeni európa.

szist 2013.10.24. 18:51:47

@♔bаtyu♔: Beteg vagy batyus..
2018-ra ezek az általad említett "vezérek " belefáradva a nagy bukásnak - elmennek az egyetemekre oktatónak! Az nagyon jól fizet, főleg amerikában, a pénz és a hatalomvágy nem fog összejönni a következő választásokra sem....hál'istennek

komplikato 2013.10.24. 18:53:40

@lyken: Az a baj, hogy van 130 párt. Ezek nagy része teljesen értelmetlen vagy érdemtelen, de lehet köztük olyan, ami pl. a KDNP helyett ténylegesen keresztény demokrata. Lehet köztük olyan ami nem csak névleg baloldali. Lehet köztük olyan, ami igazi jobboldali, nem ilyen amorf, mint a Fidesz. És így tovább.

Nincs mögöttük ember, nincs mögöttük pénz. Mi a teendő?
Aki változtatni akar alapít egy X+1-ik pártot? Ami beáll a fenti sorba és maximum valamelyik választás előtt 1x hallani róla (vagy se) aztán megy a többi után a süllyesztőbe?
Vagy választunk az ajtón kidobott, de ablakon folyton visszamászó, semmihez sem értő populista és demagóg megélhetési politikusokból mint eddig?

Azért azon csodálkozom, hogy a sok "nem-oligarchia", meg "nemzeti tőkés" (csak off-shore témát ne fesszegesse senki ugye) miért nem grundolt még magának egy igazi kapitalista pártot? Ha már úgy is bármelyik aktuális kormányt olyan jól tudják dróton rángatni, legalább értelme is lenne ...

komplikato 2013.10.24. 18:56:06

@♔bаtyu♔: Pedig azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat civil konzervatívoknak álcázó fizetett megbízottjaival.

Úgy látszik, ha kicsi a kondér, megy rendesen a marakodás

komplikato 2013.10.24. 19:02:27

@Sexual Harassment Panda: "Nekem inkább úgy tűnik, Orbán Viktorral semmit sem tud kezdeni európa. "
Hát azért voltak jelei, hogy ha nem Merkel győz, akkor kivágnak minket, mint macskát ...
Azért volt akkora nagy örömújongás bizonyos körökben a győzelme miatt.
Sajnos túlságosan kompromisszumos az illető, ezt bizonyítja a töketlen lépések sora USA lehallgatási botrány ügyében ...

Blogger Géza 2013.10.24. 19:22:28

@komplikato: Miféle konkrét jelek??? Az, hogy ballib újságírók leírták a vágyálmaikat, az jel?

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:26:10

@lyken: "Viktornak meg csak annyi a dolga, hogy hátradőljön és igyon egy kávét."

Nem emlékszel a szánalmas vergődésére, amikor az MDF nem akart vele összeállni? Amikor feladta volna a miniszterelnök-jelöltséget is? Amikor Gyurcsány feltörölte vele a padlót? Azóta sem mer kiállni senkivel vitatkozni (nem mintha papír nélkül tudna egy mondatot is mondani).
Nos, akkor hány hívője szaladt el Gyurcsányra szavazni? És én elmegyek a nemzeti bolsevik Kedves Vezetőre szavazni, azért mert az ellenzék vitatkozik? Szerinted?
Az ellenzékre szavazni akarók nem egyenlők a békamenettel vagy a csürhe náci gárdistákkal.

Kalmár 2013.10.24. 19:28:06

Lássuk be, hogy minden balliberélis kormányzás a koalíciós huzavonáról szólt.
Folyamatosan méregették, hogy kié nagyobb.
A válsztások első fordulójában mindenki ment egyedül, utána pedig elindult a mandátum tőzsde.
Mikor éppen ki volt erősebb, az diktált. Persze semmi nem működött és mindig a másik volt a hibás.

Ennek lett vége.
Viktor zseniálisan felezte a parlamentet felhajtva ezzel a mandátum tőzsde tétjeit.
Az egyforduló pedig szétzavart farkas hordát csinált a balliberókból.
Most nincs első forduló, előre kell megtenni a téteket.
Így elvágják egymás trokát, már a rajtvonalon.
Ezek ilyen emberek....

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:29:13

@Blogger Géza: Úgy írsz, mint akit testvérek hoztak össze, szakadj meg.

Kalmár 2013.10.24. 19:31:30

@hazug fidesznyik: Amikor Gyurcsány feltörölte vele a padlót?

:))

Ez volt az amikor Fletó megkérte Viktort, hogy ne mondjon olyat, hogy itt bárki vizit díjat tervez?

Aha. Az tényleg fasza volt. Érdemes végignézni újra a következő 8 év ismeretében.

Elmebeteg aki még kormány közelébe engedné.
Szerencsére ennek semmi esélye. Nagyon kevesen vannak ilyenek.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:31:35

@Kalmár: "Folyamatosan méregették, hogy kié nagyobb."

Ja, mert te azt nézegetted, hogy melyiket kaphatod be, Orbán-köcsög.

WhyCantITouchIt? 2013.10.24. 19:32:40

A tegnapiak alapján vajon mennyire kell balfasznak lenni ahhoz, hogy valaki komolyan gondolja azt, hogy ez a csapat kivezeti az országot a tudom is én miből meg honnan?
Sztem eléggé.

NYJetsTD 2013.10.24. 19:33:09

Állítólag a fidesz és az mszp közös vetélkedőt indít, fikázd gyurcsányt címmel. A legjobb beadványok bajnai tollát nyerik meg. Fővédnök: szanyi captain.

Kalmár 2013.10.24. 19:34:40

@hazug fidesznyik: De jó, hogy a baloldalt szégyeníted a személyeddel !

Írj sokat! Ne add fel!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.10.24. 19:37:14

Nagyon remélem hogy a pápaszemes patkánynak, baynaunak, szarházinak és a LuMPosoknak lesz egyenként 4,9%-uk, ez mekkora lenne már! :DD

Márpedig ha igy folytatják ez lesz a vesztük (ami nem baj)

Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!

4,9%-ot egyenként a baller bandáknak! BALFASZ ÁLLATOK! :DD

pedes75 2013.10.24. 19:38:08

@dr. Aullah:

"Megszeretném érni, hogy egyszer az okt23 nem egy pártrendezvény nap lesz, hanem közösen ünnepel mindenki."

Úgy érted, az áldozatok családtagjai, és azok, akik a pufajkás Horn szobránál könnyeznek?

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:39:43

@Kalmár: "Ez volt az amikor Fletó megkérte Viktort, hogy ne mondjon olyat, hogy itt bárki vizit díjat tervez?"

Nem mindegy neked, hogy mit mondott? Leradírozta, és kész. Ezen nincs mit megmagyaráznod, mert jobban hazudott, mint a vezíred. Ezt azóta sem tudjátok megemészteni, mint a szemkilövetést, barmok. Viszont nem vagy érzékeny a rabló kormányod mutyijaira, ahogy elnézem. Jól látom, hogy ganéj vagy?

Kalmár 2013.10.24. 19:42:58

Szomorú amikor az összefogás azt jelenti, hogy Fletó összefogja Mesterházy torkát két kézzel.
Bajnai csendesen köpköd a háttérből, mert nem fér oda. Bár néha Mesterházyt éri, de úgy sem rossz! Közben csendesen köröznek, mint a keselyűk, Fodor, Kuncze, Schmuk stbstb.
Ha valaki megsérül,azt ők tépik darabokra és folyamatosan szövetséget ajánlanak bárkinek bárki ellen. Politikai Laokoon csoport ahol csak vesztesek vannak.

Néha kihallatszik a porfelhőből egy "nesze neked Orbán!" de nehéz értelmezni, mert ő nincs is a közelben.
Éppen kormányoz.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:43:30

@Kalmár: Nem írok sokat, mert nem fizetnek érte, mint téged, te majom.

_most_ 2013.10.24. 19:43:40

azért meg kell hagyni Gyurcsány jól tolja, vannak igazi rajongói, szerintem a birkameneteseket simán meg tudná győzni, hogy rá szavazzanak, nem véletlen áll még minidig a fidesz célkeresztjében Gyurcsány, hisz a nyájat őrizni kell, mert könnyen elkóborolnak :D

feryke 2013.10.24. 19:44:31

@SzaGyu: azért IGAZSÁGTALAN VAGY mindenki saját akaratából ment oda ahol azt hallotta amit szeretet volna hallani ezért nem lehet elítélni senkit te se ahhoz az ISTENHEZ IMÁDKOZOL AMIHEZ ÉN még sem gondolom hogy az ellenségem vagy

Ajtony 2013.10.24. 19:45:48

@hazug fidesznyik: fogadni mernék, hogy a Köztársaság téren széket cipelő BIT-es hülyegyerekként eddig is a kedvenceidre voksoltál :-)

Kalmár 2013.10.24. 19:47:42

@hazug fidesznyik:
Fletó DK 4%
Orbán Fidesz 50%

Jó az emésztésed?
Vegyél be szódabikarbónát! Szépen leradírozták Fletót.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:49:13

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!
BALFASZ ÁLLATOK!"

Büszke lehetsz rá, hogy ott voltál a békamenetben, mint agyatlan hazaáruló.

Kalmár 2013.10.24. 19:49:54

@hazug fidesznyik: Na most majom vagy ganéj? Döntsd már el!
Nem tudom melyiken sértődjek meg.
Komolyan, teljesen megbízhatatlan gyalázkodó vagy! Pont mint Fletó!

_most_ 2013.10.24. 19:53:25

@Kalmár: egész eddig 1% körül mérték a DK-t, ha ilyen ütembe nő a támogatottságuk, lesz még Gyurcsány Magyarország miniszterelnöke, igazán vicces helyzet lenne :D

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:53:58

@Kalmár: A bolsevik pártod 3 évi rablásáról mesélj, amúgy is erre vagy érzékeny (ha már erre a blogra jöttél a libsik farkát benyelni). Szóval, mi van mutyikkal? Miért lopjátok a magyar földet? Miért loptok százmilliárdokat? Hallgatlak, Orbán-troll...

Kalmár 2013.10.24. 19:54:07

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Bajnainak 10% kell! Mivel választási szövetségként indul......a marha.

Szóval ő gyűjthet 9,9%-ot is! Bár erre semmi esélye, zuhan, mint a kő.

Kalmár 2013.10.24. 19:55:58

@_most_: Az nem lesz. Nem lehet soha. Az egyetlen járható utat választotta. Radikalizálódik, így egy réteg párt vezetője lehet szűk parlamenti bejutással.
Kormányzó erő nem lehet!

Szóval tehetséges gazember.

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 19:56:04

@Kalmár: "Na most majom vagy ganéj?" Mindkettő.

Netuddki. 2013.10.24. 19:58:47

@Kalmár: "Néha kihallatszik a porfelhőből egy "nesze neked Orbán!" de nehéz értelmezni, mert ő nincs is a közelben.
Éppen kormányoz."

Azt te csak hiszed! Valójában lop...

gnme 2013.10.24. 20:00:38

@NYJetsTD: küldeném a nótát Käpten szanyinak

az alkoholizmus szedi az áldozatait (agyvérzés, majd halál)

szóljon érte a dal

www.youtube.com/watch?v=5ZxRL5VT_i8

_most_ 2013.10.24. 20:00:49

@Kalmár: egy olyan országban, ahol a felcsúti Maradona lehet miniszterelnök, bármi megtörténhet, szóval nem írnám le Gyurcsányt :D

Kalmár 2013.10.24. 20:02:24

@hazug fidesznyik: Na most meg troll! Komolyan identitás zavarom lesz. Légyszives következetesebb lenni!
Apropó!
Köszönöm kérdésedet, nagyon jó volt az elmúlt 3 év. Küzdelmes, de eredményes.
Ez a meleg vonal nálad örökletes, vagy csak te vagy ilyen szerencsés?
Ha mindig ezen jár az eszed, szerintem beszélj valakivel erről. Egy barátoddal.......na jó nem szopatlak én is, mert ezzel csak a meleg vonalad erősödne.
Szóval szakorvos?
Találsz a neten. Bár ez most divat nyugaton, akár el is költözhetnél. Fogadhattok örökbe egy albán pásztor gyermekét, lehet lagzitok is! Biztos jól éreznéd magad egy fátyol alatt.
Pont neked való élet az, ne hagyd ki!

hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24. 20:05:26

@Kalmár: Valahogy nem akarsz reagálni az elmúlt három évre. Gyáva szar alak vagy, de főleg hiteltelen. Fizetett troll és nemzeti bolsevik. Ilyenek vagytok mind. Inkább szavazok egy döglött lóra, mint a tolvaj kormányodra, hiába vered itt magad a többi genetikai hulladékkal együtt.

_most_ 2013.10.24. 20:10:37

@Kalmár: küzdelmes lehetett ez a 3 év, először volt a fülkeforradalom, aztán gyarmatosítókat kellet elkergetni, majd jött a rezsiharc és a háború még el se kezdődött :D

NYJetsTD 2013.10.24. 20:13:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Amugy a Békemenet felemelő érzés volt, mintegy 1 millióan vonultunk. Ez RENGETEG szám!!"

A magyar oktatás nyilvános csődje vagy, de végül is ezért szeretünk...

nadetényleg 2013.10.24. 20:18:47

@Kalmár: Viktor kormányoz??? Hülye vagy? Ez nem kormányzás! Amit csinál az a popolizmus magasiskolája! Demagóg barom! Rezsicsökkentés?!?!?!? Háború?!?!? Kivel? Minek?
Tudod az a Viktorka történelmi szerencséje, hogy nincs ebben az országban egy közepes képességű cirkuszi MAJOM aki 2 értelmes mondattal meg tudná verni a választáson! Mert az MSZP-ben volt annyi hataloméhes barom, hogy ott maradtak , és lehet ellenük (félig jogosan) emútnyócévezni! De a sutyárak főnököd be van szarva, talán ő is érzi milyen "jó" munkát végzett, ha a legfontosabb dolga a Bajnait, meg a Fletót gyilkolni:-) Mert konkrétan az emútnégyév teljesítménye semmivel nem jobb, sőt... !

gnme 2013.10.24. 20:22:05

@nadetényleg: háború ellen kizárólag csak könnygázt, vízágyút és utasított rendőrséget

...az a FASZ aki ezt tette, még most is szabadlábon van és pofázik szószékről

ezért mondom én: mszp és fidesz = FALHOZVERT LÓFASZ

a kutyám különbet szarik .. mind a nyolc

explanatus 2013.10.24. 20:28:09

@Tücsök1: Ha lenne komment NOBEL Díj én javasolnám, hogy Neked ítéljék!
Ezért érdemes a kommenteket olvasni.

„Mire végeztem tegnap a teendőimmel,megnyugodtam,mint máskor is. Én megtettem a magamét!”

Ha mindenki megtenné a magáét, nem itt tartanánk.

Meridian74 2013.10.24. 20:30:59

Most hallgatom ezt a nyomorult törökzsótikát, mikor elszólta magát... asszondja hogy nekik orbán viktor az ellenségük, stb.stb blah-blah-blah.

Na ezért nem fognak rájuk szavazni. Akkor szavaznának rájuk, ha nem ezt mondta és gondolta volna, hanem azt, hogy: nekünk az ország nyomrorúságosan szar helyezte az ellenségünk, nem orbán viktor, de ahhoz, hogy ezt megoldhassuk, ahhoz le kell váltanunk orbán viktort és csapatát, mivel velük az ország nem jutott előrébb.
Ennyi.

Ugyanakkor elgondolkodtató, de a Jobbik, bár ők sem teljesen tisztán, de ők valójában azt kommunikálják, hogy az ország szar helyzetén akarnak változtatni - ezért is Jobbik Magyarországért a nevük. Persze ez nyilvánvaló, az a filózós kérdés viszont az, hogy ezt a többség miért nem akarja észrevenni?

gnme 2013.10.24. 20:36:09

@Meridian74: az a lényeg, hogy a kutyák és a macskák formanyomtatványon be legyenek vallva

..mert azokra lesz a következő adó

mszp = fidesz

falhozvert lófasz. hátraarc.

nemzetellenes hazaárulók.

Kalmár 2013.10.24. 20:44:00

@nadetényleg: A számok mást mutatnak. Nekem az fontosabb, mint a gyűlöleted.

Kalmár 2013.10.24. 20:51:13

@hazug fidesznyik: Nagyon szép 3 év volt! Egy válság súlytotta ország, rekord adósság mellett reálbér növekedést ért el!
Végre nem a dologtalanok és a gyerekbizniszből élők kapják a a dolgozók adóját, hanem a legálisan bejelentett, gyermeket nevelők. Ez helyes. Ezért keresek én is sokkal jobban.
Mindeközben nem nőtt az adósságunk. A legtöbb gazdasági és alkotmányos reform tetszik! Nem sorolom, rengeteg!
Ez tiszta tündérmese!
Nem?

:))

Nyugi még agyvérzést kapsz!
Na jó talán elvetettem a sulykot.Nincs annyi agyad.
Mondjuk infarktust.
á, nem jó. Szived sincs. Csak egy genny generátor, az hajt ide rendszeresen.
Szóval nyugi, mert leáll az a rossz májad!

komplikato 2013.10.24. 20:55:57

@Meridian74: Ez annak fényében elég fura állítás, hogy az összes összefoglaló szerint senki nem Orbánozott annyira tegnap, mint pont a JOBBIK.

komplikato 2013.10.24. 21:07:23

@Kalmár: Mondjuk kb. minden fél mondatod cáfolható, de szép dolog a vallásszabadság ...

Meridian74 2013.10.24. 21:09:28

@komplikato: azért orbánoztak, mert a fidesznek egy választási ígérete volt csupán 2010-ben (semmi több, ha emlékeztek). Elszámoltatás és felelősségrevonás, azért, hogy az ország a szakadék szélére csúszott az elmúlt 8 év alatt. Ha emlékeztek arra még, 2007-ben akarták bevezetni az eurót, legkésőbb 2009-ig. 2002-ben még a térség vezető állama voltunk, most talán még a romáok is beelőznek, rosszabbul csak bulgária teljesít... ehhez képest hullottak a fejek? Egyáltalán nem. A feladatra kinevezett biztosok ismét elbasztak egynéháyn milliárdot, akárcsak keller elvtárs, aztán nesze semmi fogd meg jól.

A Jobbikosok fejeket követelnek.

Ajtony 2013.10.24. 21:15:24

@nadetényleg: azért eléggé konkrét eredmény, hogy a 2009-ben haverjaid által felvett 11,5 milliárd Euro hitel visszafizetését 2011-2014 közé állapodták meg - azaz ha vesztenek, szopás az új kormánynak, ha a lehetetlen szerint nyernek, majd Alamánium pénzügyi biztos segít átütemezni.

Dömperigyon 2013.10.24. 21:27:13

Sokan rugóznak itt a politikusok autóin; ez szerintem mellékvágány, de ide is leírom azt, amit oly sok helyen már írtam: a 90-es évek elején, a német újraegyesítést követően, (amikor a korábbi nyugati oldalról lapátolták a márka-milliárdokat a korábbi keleti oldalra, felzárkóztatni a szegény rokonságot) az akkori pénzügyminiszter, és egyben CSU-vezér, Theo Waigel szolgálati autóját megbuktatták a műszakin, 650 ezer kilométerrel és jónéhány hibával! Csóró nagy-Németországnak nem tellett új, csili-vili szolgálatiautó-flottára...

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:31:19

@Kalmár:
Tündérmese neked. Nyilván hozzájutsz a maffia harácspénteihez. Négymillió ember meg éhezik a narancskomcsik miatt.

" Egy válság súlytotta ország, rekord adósság mellett reálbér növekedést ért el!"

Bajnaiék után már nem volt itt semmiféle válság. A kancsalszemű visszalökte az országot rendesen.

"Végre nem a dologtalanok és a gyerekbizniszből élők kapják a a dolgozók adóját"

Még a pirosfoltos gyerekeket beszámítva is fele annyi gyermeket mernek vállalni a horrorkormány alatt mint 2010 előtt.

" Mindeközben nem nőtt az adósságunk"

Vagy nőtt. És oda a nyugdíjvagyon, nyoma sem maradt.

"A legtöbb gazdasági és alkotmányos reform tetszik!"

A demokratikus közösségnek beleértve a nyugati jogállamokat meg égnek áll a hajuk. (mint Rákosiék idején. A hatalomban lévők akkor pont így gondoloztak mint a maiak)

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:33:56

@Meridian74:

"azért orbánoztak, mert a fidesznek egy választási ígérete volt csupán "

Meg is van a véleményem arról, aki biankó csekket aláír az utcán, és odaadja egy idegennek...

Ajtony 2013.10.24. 21:34:58

@Meridian74: lehet fejeket követelni, de egy jogállamban nagyon nehéz, sőt lehetetlen bizonyítani a korrupciót. Legtöbbször két ember között jön létre egyezség - még akkor is, ha többszereplős a buli - aminek a megvalósulása után mindkét fél bűncselekménnyel vádolható. Amennyiben az egyik fél mégis úgy dönt, hogy bilit borít, még mindig csak "egy állítás, egy tagadás". A legtöbb esetben annyit tud megállapítani a bíróság, hogy etikai szempontokból megkérdőjelezhető az "üzlet", de amennyiben a szerződések, a közbeszerzési (bármikor irányítható) eljárás megfelel a formai követelményeknek, nincs fogás a bulin. A szerencsétlen megzsarolt (vagy éppen kezdeményező?) vállalkozó kipakolna, hatalmas összegű büntetés és esetleg letöltendő a "jutalma". A klasszikus nyugati demokráciákban is csak mutatóban vannak eljárások - az már más kérdés, hogy "odaát" ilyen esetben lemondanak miniszterek, de volt már kormánybukta is. Zuslag is csak annak lett az "áldozata", hogy a gyakorlatnak megfelelően nem hitte el, hogy nem sérthetetlen és sokat pofázott, pofáztak a társai. A segítői, akik biztosan ismerték a pártkassza ilyetén feltöltését (Gyurcsány, Mesterházi) már csak játszották a hülyét, miután megígérték a lézernek, hogy kimossák a szarból. A hülye meg mikor már megkapta a letöltendőt, már nem mert beszélni - nem is vizsgálták, hogy milyen forrásból fizette vissza a "szerencsétlen" az elsikított pénzt. Ugyanez volt Tocsik esetén is, a "visszautalók" mindent megúsztak, míg a hülye picsa elvesztette mindenét. Maffia!

Kerek négyszög 2013.10.24. 21:35:36

„A kormányon lévő párt nagyon hajlamos rá, hogy a kormány fölött gyakorolt kritikát úgy utasítsa el, mintha az ellenzék vagy a sajtó Magyarország presztízsét ásná alá, magát a magyar nemzetet támadná. Az ilyen megnyilvánulások nem sok jót ígérnek a demokrácia jövőjére nézve. Az ilyen magatartás arra utal, hogy a kormánypárt vezérei hajlamosak összetéveszteni pártjukat és választóikat az országgal, a nemzettel.”

(Tiszta lappal – A Fidesz a magyar politikában 1988–1991. Megjelent a Fidesz kiadásában, 1992, 316. o.)

nadetényleg 2013.10.24. 21:39:50

@Kalmár: Milyen számok? 3000 lenyúlása nélkül 88% lenne a hiány!
A versenyszférában kevesebben dolgoznak! A gazdaság 3 évig állt! Most éppen alig növekszik!
A kormány teljesítményéhez semmi köze a kierőszakolt rezsi faszságnak! Anélkül nagyobb lenne az infláció is! Nos milyen számok? Csak a lehúzás megy, maffia módszerekkel! Teljesítmény 0!

monddazigazatmar 2013.10.24. 21:45:23

Mit össze nem audiztok itt...
Én nagyon nem szeretem a mesterházyt, de ki nem szarja le az audiját.
Ezek az emberek reprezentálnak, külföldiekkel találkoznak - nem csak a kormánytagok- a világ cikije lenne, ha valami szar opellal mászkálna.
Mellesleg tényleg hihető lenne, hogy távol tartja magát mindenféle korrupciótól, ha egy suzukiból kerülne kormányra?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.10.24. 21:47:36

Viselkedni tudni kell!

Amúgy meg: Pénz beszél, kutya ugat!
(az, hogy a pénzét lopta a maffióta, már úgy látszik senkit nem érdekel)

Gyúrkúrcsány milliárdos, tehát ő beszél. Olyan showkat szervez, amilyeneket el sem tudtok képzelni. Régi elvtársak, ma is a tévében szereplő médiagúnárok súgnak a fölébe.
Tanult Palotás Jancsi hibáiból. Nem tett csokornyakkendőt. A kampánybusz bejött. Ma itt, holnap ott, mint a láthatatlan ember.

monddazigazatmar 2013.10.24. 21:51:45

@Kerek négyszög: " Négymillió ember meg éhezik " - hazudsz.
"Bajnaiék után már nem volt itt semmiféle válság. " - Na megint hazudsz. Görögország? Ciprus? Európa majdnem szétesett, nem zavar?
"Vagy nőtt. És oda a nyugdíjvagyon, nyoma sem maradt." - Inkább csökkent az. Nem mellesleg megvettek ilyen dolgokat, hogy Mol, meg önkormányzatok hitelei, eon, stb.
"A demokratikus közösségnek beleértve a nyugati jogállamokat meg égnek áll a hajuk. " - Ezt meg te nyilván tudod, a jogállamok forró dróton üzentek neked, ugye?
Ülj le, szar vagy..

Meridian74 2013.10.24. 21:53:28

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: attól még ezt mondta gyurcsány 2006-os választásokat követően. ezekután le kellett volna mondania, de seggarc lévén csakazértse.

Meridian74 2013.10.24. 21:58:36

@Ajtony: ne beszélj, csakugyan? Mivel távközlési cégnél vagyok, továbbá nem egy rokonom a rendőrségnél, belügynél dolgozott/ik, tudom azt, hogy pl a titkoszolgálat azt is meg tudja állapítani, hogy mikor fingasz egyet hangosan. Ne legyenek ezzel kapcsolatosan illúzióid.
Jah, hogy a megszerzett információkat végül nem használták fel semmire, leginkább ment a megsemmisítőkbe? Jaaa? Hát ezt lehet másképpen is kezelni. Csúnya dolgok buknának ki, ha elkezdenék úgy használni a titkosszolgálati eszközöket, amire kellene ezekben az esetekben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.24. 22:05:28

"Bokros Lajos? Uraim, kérem ... ide hallom Kubatov Gábor nevetést a Lendvay utcából.
"

ezen besírtam. :D:D

nadetényleg 2013.10.24. 22:05:41

@monddazigazatmar: Össze vissza beszélsz:-)
Az okos Kósa 20% Lali monda hogy itt válság van:-) Érdekes a Lengyelek mentek végig felfelé! Most akkor van vagy nincs?
A nyugdíj azért kellett mert "eltőzsézik"! De az IMF hitelből megvett MOL csomagon éppen 35% több bukta van:-)
Viktorka mi a f... csak keletre jár tárgyalni? Lehet máshol nem állnak vele szóba?
"Ülj le, szar vagy.. "

Szelid sunmalac 2013.10.24. 22:06:56

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Az egymillio nem rengeteg szam, hanem egy szam, mint a harom, vagy a ketszazotvennyolc.

Egyebkent meg hajra Fidesz! Remelem nyernek, es ketharmaddal!

sterimar 2013.10.24. 22:16:45

Gyurcsány egy retardált. Pont.

Kelly és a szexi dög 2013.10.24. 22:26:40

Feri ennyi tud - hátbaszúrni! Csoda, hogy nem akar vele senki összefogni?

chronometere 2013.10.24. 22:42:02

Gyurcsánynak egyetlen bűne, hogy megelégelve a sumákolást őszinte, tiszta kormányzást akart, amit ellene fordított a Fidesz, az MSZP meg nem állt ki mellette. Mit tett rosszat? A Fidesszel a nyakában, a válsággal a háta mögött próbált értelmes reformokat véghez vinni, amit a Fidesz népszavazásai, meg tüntetései, meg konok ellenállása megakadályozott. Ki is akkor a bűnös? Nem Gyurcsány, az biztos. Tőle loptak kabátot, aztán ő keveredett kabátlopási ügybe.
Nyílt levél Szanyi Tibornak
Kedves Tibor!
Régi ismeretségünk jogán szólítalak most meg, egy időben jártunk ugyanarra az egyetemre. Tiszteltelek azért, mert megszervezted az I remember Elvis Presley koncertet, mert megoldottad a kifizetést is, akkor, a hetvenes évek második felében, valutában, emlékszel?
Tiszteltelek, amikor egy fontos állami céget vezettem, és kérésemmel hiába mentem illetékesekhez, senki sem tette meg, amit kellett volna, de amikor hozzád, államtitkárhoz fordultam, két óra múlva el volt intézve.
Tegnap este azonban elszakadt nálam a cérna. Nagyon rossz napod lehetett, hogy így kivetkőztél magadból. Rosszul fogtátok meg a dolgot az elmúlt hetekben. Tegnap szembesültetek ezzel. Mondjuk meg, nem jól jöttetek ki a tegnapi történésekből. Pedig üdvözülhettetek volna is, ha odafigyeltek a tömegre. Ha odafigyeltetek volna, és nem úgy tekintettetek volna erre a rendkívüli eseményre is, mint olyan fórumra, aminek az lenne dolga, hogy szentesítse azt, amit ti mondotok.
Nem ezt tettétek. És aztán, érzékelvén, hogy baj van, erőteljes mozdulatokkal ástátok magatokat egyre mélyebbre (ha a te stílusodat átvenném, ide kéne írnom, hogy miben...).
Nem szervezte senki azt a tömeget ott tegnap, hidd el, Tibor! Az a tömeg nem azért jött össze, hogy benneteket vagy bennünket, vagy bárki mást ünnepeljen. Azért jöttek, hogy kifejezzék, megerősítsék, hogy kormányváltást akarnak, és változást! És a szemünkbe kiáltsák, hogy ehhez összefogás kell! Sajnálom, ha úgy láttad, a tegnapi tömeg bárki által szervezhető, megrendelésre tapsoló tömeg volt. Nem az volt. És nem is rúgott fel semmiféle megállapodást ez a tömeg, mert vele még nem állapodott meg senki, éppen ezt hiányolták ott, kultúráltan, de jó hangosan.
Nem értettétek meg. Talán csak ti nem. Nem a többi szónokot nem értettétek meg, hanem a tömeget, benne talán legnagyobb részt a saját tagjaitokat!
Te azt mondtad, becsaptad az ajtót a többiek előtt, nem tárgyalsz. Azt hiszem, a pártod tagsága nem tehet mást, mint tudomásul veszi ezt, és mást küld majd tárgyalni.
Isten veled, Tibor!

Bolsi Buster 2013.10.24. 22:45:32

Kunczét nem várták a fasiszta pénzbehajtók a pódiumon?

mno.hu/belfold/kunczeek-fizessek-vissza-a-felmilliardos-hiteluket-1191840

Miféle oszág ez?

Bolsi Buster 2013.10.24. 22:51:24

@chronometere: Hehe. Lesz még igazságbeszéd az őszödi böszmeség a történelemkönyvekben.

LOL

monddazigazatmar 2013.10.24. 22:51:42

@nadetényleg: A lengyeleknél is vannak meg voltak is gondok.
Nem tudom, hogy ki mit mikor mondott, de görög majdnem államcsőd, ciprus oltári nagy szar, olasz meguszta, a portugáloknál meg rezeg a léc.
Az elmúlt 5 év folyamatosan erről szólt, te merre jártál?

A MOL csomagot megvették. Mert eladó volt és stratégiailag fontosnak találták, és egyenlőre eszük ágában nincs eladni, igy nem nagyon beszélhetünk eltőzsdézésről.
Orbán meg járt nyugaton is, nem tudom miről beszélsz.

monddazigazatmar 2013.10.24. 22:56:27

@chronometere: Gyurcsánynak egyetlen bűne, hogy megelégelve a sumákolást őszinte, tiszta kormányzást akart, amit ellene fordított a Fidesz, az MSZP meg nem állt ki mellette. Mit tett rosszat? A Fidesszel a nyakában, a válsággal a háta mögött próbált értelmes reformokat véghez vinni, amit a Fidesz népszavazásai, meg tüntetései, meg konok ellenállása megakadályozott. Ki is akkor a bűnös? Nem Gyurcsány, az biztos. Tőle loptak kabátot, aztán ő keveredett kabátlopási ügybe.
És az őszinte tiszta kormányzás érdekében hazudott mint az állat, adatokat hamisitott, hogy ő kerüljön hatalomba, hogy aztán nagy őszinteséget meg tisztaságot akarhasson.
Többsége volt, úgyhogy baromság az ellenzékre fogni, hogy mit nem sikerült véghezvinnie. Ha meg tényleg lett volna a fidesznek lehetősége megakadályozni dolgokat, akkor miért nem mondott le, és írt ki uj választást? Nem a fidesz műve volt, hogy nem volt elég tökös bevállani olyan lépést, amiről tudta, hogy esne a népszerűsége 5%ot. Ezt az embert a tanácsadók rángatják. Már láttuk táncolni, sírni, ordítani, káromkodni, mindent. És mindent csinált 1-2 alkalommal, aztán várta a hatást.

Ajtony 2013.10.24. 23:46:02

@Meridian74: egy lezajlott esetet nem lehet titkosszolgálati eszközökkel rögzíteni - még nekik sincs időgépük :-)
Az meg más kérdés, hogy gyakran arra se mozdulnak rá a "szervek", ha konkrét köztörvényes bcs. adatait kapják meg, mert dolgozni fárasztó.

Ajtony 2013.10.25. 00:03:19

@chronometere: banyeg, volt rá öt éve, hogy miniszterelnökként megtegye. Kormányozhatott volna tisztán, beszélhetett volna őszintén. Nem tette - mert az, hogy a bandájának levágott egy messianisztikus jelenetet, amit egyik bandabeli ellenlábasa (vagy ő maga?) közzétett, majd elkezdődött az őszinte-beszéd mítosz felépítése, már inkább egy lebukott gengszter felelősség kenésére hasonlít. Az meg, hogy '56 ötvenedik évfordulóján fegyverrel lövetett a lakosságra, úgy gondolom nem kíván minősítést. A mintegy 3-500 radikálist szándékosan beletolták a több-tízezres tömegbe, majd kiadták a "háromnapos szabadrablásra" az engedélyt. Nem Gergényi és Papp kéne a vádlottak padjára, annak kéne ott ülni, aki parancsot adott a megtorlásra. Megtorlás, megfélemlítés volt a cél, nem a rendteremtés.

Bee-zony 2013.10.25. 00:45:35

Ilyen az, amikor az alja van felül. A jó hír, hogy már süllyednek, és ez az idő is eljött, hogy már egymást marják a paraziták. A következő stáció, ugyanez a Fidesz-KDNP-ben is.

Te vagy az útban! Takarodj! – így szidták Mesterházyt, a DK-sok skandáltak
index.hu/belfold/2013/10/24/te_vagy_az_utban_-_igy_szidtak_mesterhazyt_a_dk-sok/

Kuncze nem dörmög többé a Klubrádión
index.hu/belfold/2013/10/24/kuncze_nem_dormog_tobbe_a_klubradion/

sanity 2013.10.25. 00:49:21

@chronometere:

Na látod, a hozzád hasonló zombik miatt melegedhet a Parlamentben Gyurcsány, Orbán meg a többiek! És az ilyen marharépáknak lehet beadni, hogy ő Őszödön igazságbeszédet mondott....

Bee-zony 2013.10.25. 01:42:45

@Meridian74: A rejtély megoldása: Magyarország tele van negatív IQ-jú emberekkel, akik olyan szinten buták és hitethetők, hogy röhögőgörcsöt lehetne kapni tőlük, ha nem vérre menne az egész.
Az ő IQ-jukat az is meghaladja, hogy a Jobbikra szavazzanak; mint a pásztorok és a birkák, ahol a pásztorok megkopasztják és leölik a birkanyájat... A baromfiak a baromfiudvarban miért nem veszik észre, hogy mi a helyzet? Mert nem fogják fel ésszel, az x-edik baromfi-generáció után sem. A kétlábú laposkörmű fajnál sem sokkal jobb a helyzet. Aljasok a Parlamentben, ostobák az utcákon és a szavazófülkékben: ilyenek a jelenlegi vezetők, és ilyen a jelenlegi többség - úgyhogy van még lefelé a lejtőn. A jelenlegi magyar(országi) többség reménytelen (főleg az egybitesek, úm. ha Gyurcsány rossz, akkor Orbán csak jó lehet), és a nem is túl rafinált fehérgalléros bűnözők úgy verik át őket, ahogy akarják.
Aki megnézi, 3p 46mp alatt megbizonyosodhat erről:
„A Júdás, a Ferkó és a másik”
index.hu/video/2013/10/23/hosok_tere/
Azon pedig ne csodálkozzon senki, ha az értelem-, helyzetfelismerés-, megoldóképesség-hiánynak nagy ára volt, van, lesz; és mivel egy ország valamilyen szinten közösség, ezért valamilyen szinten minden tagja fizeti ezt az árat.

Meridian74 2013.10.25. 04:23:28

@chronometere: te valami álomvilágban élsz, ugye? Az a baj ezzel, hogy azt a világot nem te álmodod, hanem álmodják neked, gyurcsány és hozzá hasonlók.

Meridian74 2013.10.25. 08:00:30

Amúgy mit lehet csinálni 26 év alatt... pl ezt:
pekingikacsa.blog.hu/2013/08/08/26_ev_novekedes_sanghaj_akkor_es_most

el lehet gondolkodni azon, mennyire sikeres nálunk az utolsó 23-24 év...
Azon is, hogy akkor kell nekünk még a fidesz, mszp és azok a szereplők, akik meghatározóak voltak ebben az utóbbi 23-24 évben?

Marcellusca 2013.10.25. 10:55:47

@Vidéki:
Mongyuk megkaphatnád Hegedűs Zsuzsa kutyájának A6-osát.

Biztos nem hugyozta szanaszét és nem is számít luxusnak. Jobboldaliak szemében.

Marcellusca 2013.10.25. 10:57:49

@♔bаtyu♔:
Azt gondolná az ember, a volt komcsik jól elvannak a volt besúgóikkal, hírhedt komcsi szülők fura, de politikai hatalomra törő gyerekeivel, magukat JOBBOLDALI KONZERVATÍV KERESZTÉNYNEK álcázó külföldiek megbízottjaival.

öregember a kocsmából 2013.10.25. 14:21:26

Van az országban valami 7.5-8 millió választópolgár ennek a számnak a kb 40% osztozkodnak jelenleg a pártok mert kb ennyien vannak akik tudják hogy elmennek és kire szavaznak. A Maradék 60-nak már annyira tele a töke hogy szarik már rájuk és azt nézi hogy meneküljön innen, és ha el is mennek majd szavazni az is csak azért lesz hogy levezessék a feszkót, de még akkor is ők a legnormálisabak mert nem állnak be ezek közé birkák közé akik szentül megvannak győződve hogy csak az ö választottjuk lehet a megoldás holott az elmúlt 23 évbe mind leszerepelt.

És akkor ezek a barmok mind a jobb mind a baloldalon ilyenek beszélnek hogy hatalmas a támogatottságuk meg összefogás kell a győzelemhez, Milyen összefogás az, ahol az ősszámot nézve 15% a támogatottság? Nem szeretem gyurcsányt de komolyan ebbe az egész bábszínházba jelenleg ö legszórakoztatóbb a beszólógátasaival, még ha önös érdekek is vezérlik, ugyanis ez itt már tényleg csak egy nagy cirkuszt ami politika címszó alatt megy és közel se az aminek lennie kéne. Szomorú hogy 8 év maszop és 4 év fityisz kormányzás után tényleg nem termelődőt ki egy olyan formáció aki nem demagógiával akar nyerni. Lehet esélye se lenne itt egy ilyen formációnak de hogy még csak jelei sincsenek na az elmond mindent az országról!

Zeppeliner 2013.10.25. 17:52:51

Szerintem meg minden politikus,polgármester,hivatali vezető járjon csak a sajátjával.
Mert egy buszbérleten kívül egyik sem érdemel mást.

narmer 2013.10.26. 08:56:13

@Counter: Még ma is itt tartunk?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.26. 09:45:32

@narmer: Az ügyetlen trollok csuklóztatása örök szórakozás. Igaz, felszínes.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:35:36

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Négyen ültetek egymás nyakán? Mert azon a területen negyedmilliónál nem fér el több ember, még ha Széles Gábor le is fogyna.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:37:09

MI történt? Kirajzás volt az EMMI-ból meg Navrasicstól? Ennyi FiDESZ-trollt régen láttam még címlapos blogon sem. Lehet, hogy mégis ijesztő volt ez az október 23-a?

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.26. 14:38:35

@sanity: Csak a hozzád hasonló hülyéknek lehet bármit is beadni. Bármennyire is meglepő, de van, aki saját eszével gondolkodik (ezt nem érti az MSzP sem, Orbánnak meg nincs rá szüksége, ő minden ilyet elmart már maga mellől).

sanity 2013.10.27. 09:41:11

@Kuviklacz: Te is az első sorokban ugráltál szerdán Fletónak? Amilyen sérült vagy, még el is hiszed, amit az a félőrült beszél.

Bee-zony 2013.10.27. 22:17:05

Egy valódi összefogás csak megvolt, sőt alakul már a következő is: Világ „liberális” metéltjei, a DK-ban egyesüljetek!

„Liberális alatt egy ilyen fórumban a mai magyar balliberális politika média által torzított dolgait érti szerintem mindenki. Vagyis ha valaki itt azt mondja, hogy liberális, az kb az alábbiakat vallja be:
- a leg elvetemültebb módon gyűlöl mindent ami magyar.
- minden devianciát és természetestől eltérőt nemhogy nem üldöz, de kifejezetten helyesel, beleértve a pedofíliát és a legkeményebb drogok általános elterjesztését is.
- egy önmagát rövid úton kiirtó társadalmat támogat, amennyiben megveti a családot, a heteroszexuális kapcsolatokat illetve a munkát.
No, ma ezt jelenti Magyarországon a liberális. Ha te a fenti eszmékkel nem értesz egyet, de mégis liberálisnak vallod magad, akkor rossz hírem van: jellemzően félre fognak érteni.”

„Szégyellem, hogy a múltban volt közöm Bajnaihoz”
index.hu/belfold/2013/10/27/szegyellem_hogy_a_multban_volt_kozom_bajnaihoz/

Szúrófény 2013.10.30. 05:35:45

@♔bаtyu♔: Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia!..nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül,növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyváradi Napló 1903!

süti beállítások módosítása