Skip to content


       Szűrés lista

A legjobb Orbán-beszéd

Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet?
Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án.

Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti nyitás politikájával lehet jellemezni, a nyelvünk pedig ott van minden seggben Pekingtől Bakun keresztül Moszkváig.

(Az utolsó bekezdésből pedig remek kampányfilmet lehetne csinálni, de isten őrizz, hogy ötleteket adjak az ellenzéknek ...)


A leirat:

"Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket.

Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény hálójában. Ez a magyarok tragédiája, amelyet a XX. századi kommunizmus hozott a nyakunkra.

Kékcédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda.

A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz.

Mióta a Kelet betette a lábát Magyarországra, a magunkfajta szabadságszerető magyarok mindig ugyanazt akarták; szabadulni sorvasztó öleléséből, és elzavarni hazai helytartóikat. A keleti önkény világa helyett megalkotni a magunk szabad magyar világát, kiszakadni a hatalomtól függő élet láncolatából, visszaszerezni, újrateremteni az önálló és független polgári élet garanciáit; tisztességes munkát, tulajdont, szabad vállalkozást és védelmet nyújtó jogrendet. Mindig is ez volt a kívánságunk.

Nyugati demokráciát akartunk, amely a keresztény kultúrára, a szabadság, egyenlőség és testvériség eszméjére épül. Mindig is harcoltunk az áldemokrácia ellen, ahol az élet rendjét az emberek helyett a hatalom szabja meg, a hatalom önkénye működteti, ha érdekei úgy kívánják, hazugsággal, csalással, maffiapolitikával, ha kell, erőszakkal is.

Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves emlékezők!

Megszokhattuk már, lombhulláskor eltiport szabadságharcainkra egymagunk emlékezünk. Aki győzelmét ünnepelhetné, az már nincs sehol. S valóban, hol van a mohácsi és a világosi síkon, vagy a budapesti utcán felülkerekedni látszó ottomán, Habsburg- vagy szovjet birodalom?

A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újratatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig.

A világ lassan ráébred, hogy a történelmi kihívást nem a kommunizmus előtti veszélyes eszmék újjáéledése jelenti, mert azok gyökerei alól a történelmi változások már kimosták a talajt. A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük.

Tisztelt hölgyeim és uraim!

Nézzünk hát szét az ünnep magaslatáról a mai magyar életen.

Hazugságok ipari méretű termelése, a hatalom eloldása az ellenőrzés pányvájáról, sutba hajított felelősség, intézményesített korrupció, maffiamódszerek. Demokrácia nélküli többpártrendszer, szociális válság, tömeges elszegényedés, munkanélküliség, eladósodás, kiszolgáltatott magyar gazdaság. Dobra vert ország.

A független, szabad élet elfojtása, amerre csak nézünk. Adókkal megfojtott kisvállalkozások, sorsukból kilábalni képtelen, máról-holnapra élő kiszolgáltatott kisemberek, tíz körmével hiába kapaszkodó, süllyedő polgárság. Nincstelenné, kiszolgáltatottá tett emberek, akik nem mernek felszólalni és kiállni az igazukért, mert a hatalomtól függ a másnapi megélhetésük. Hiába a NATO és uniós tagság, ez nem a Nyugat, és nem a XXI. század. Ez a keleti élet, és a múlt század, amit húsz év óta próbálunk magunk mögött hagyni, de újra és újra elér, körülfon és visszahúz bennünket."

Címkék: kampány választás orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr245811912

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új rend 2014.02.17. 16:33:18

Új rendszer épül. Köszönjük, Schmitt Pál! A Miniszterelnök Úr évértékelője egy negyed évszázadot értékelő szózattá jegecesedett. Elmondta, mennyi tétova és ostoba lépés vezetett el a rendszeréig – és itt-ott akadt megalapozott szava is. Ahogy a más...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.Freddy 2014.02.13. 20:43:00

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te fasz, elbasztatok többezermilliárdot mégis az állam adóssága soha nem látott magasságokban, úgyhogy kussoljá', mert már unalmas az órtvar hazudozásod.

Tudom, hogy életed függ a magyar Csau sorsától, de akkor is: ha menni kell, hát menni kell, majd meglátod. Örülj, hogy mehetsz a picsába a zsebdikóval együtt, a fal mellett laposan. Takaroggy hazudozó fideszgeci.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.13. 20:44:37

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Tudsz te magyarul? Akkor írj már úgy h értelme is legyen faszfej.
OV 2008-ban azt mondta a déli áramlatra, h puccs, ezt nem kell belátni, ez tény.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.13. 20:47:00

Én még mindig azt mondom hogy ez az eszmefuttatás egy iszonyatosan nagy, kultúra alatti demagóg hazugság- és rágalomtömeg, mélységes gyűlöletbe csomagolva.
Az Egyesült Államok és Kína közti gazdasági kapcsolatok átlagos értéke megközelítti az ötszázezer milliárd forintot, amit ilyen sötét primitiv alapokon szintén meg lehetne ideologizálni és megállapítani, hogy Barack Obama kétségtelenül a Kínai Kommunista Párt irányítása alatt áll.

Ennyiröl van szó kéremszépen. Kampány van, ez a kampánya a liberálisoknak, de ne döljünk be nekik, ne döljünk be ennek a demagóg rágalomhadjáratnak miszerint kifordítjátok folyton Orbán Viktor szavait! UNDORÍTÓ! és DEMAGÓG a poszt és ez az egész rágalmazás, mindent kifordítás, félremagyarázás!

A mindenjót!! Április 6-ig élvezkedjetek!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 20:50:00

@P.Freddy:

Parancsolj.
GDP arányos hiány, Eurostat adatok:
1998: 60,9%
2002: 55,9% Fidesz ( 5% javulás)
2006: 65,9% MSZP (10% rontás)
2010: 82,2% MSZP (16,3% rontás)
2014: 77,9% Fidesz (4,3% javítás)

Azaz a Fidesz 8 év alatt 9,3%-ot javított az ország GDP arányos eladósodottságán,
az MSZP pedig 8 év alatt 26,3%-or rontott.

Ennyit tudsz meg a nevedet ostoba MSZP csicska.
Hazudni.
Persze hamar lebuksz.

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&tstart=792630000000&tend=1329087600000&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

P.Freddy 2014.02.13. 20:50:04

@Bogyó 2:

"Mert a szocikat simán elzavarta a nép, őt azonban nem lehet"

Most még nem, mert rohadék módon, konkrétan a választók jogait korlátozza, külföldön is, Magyarországon is. Meg lehet nézni a választókörök leosztását: Budapesten is összevissza küldözgetik az embereket, nyilván a kibaszott-kubatov lista alapján.

Ez pedig: ocsmány, geci, bűncselekmény a demokrácia ellen, ocsmány, geci bűncselekmény a hatalamért.

A milliárdokért, a földekért, az offshore-okért, a trafikokért, Orbán-ánusz nyalásáért.

Hányinger az egész Fidesz. Rohadjanak el békében - majd az ítélet után.

P.Freddy 2014.02.13. 20:53:12

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Seggfejkém:

- hová lett a 3ezer milliárd nyugdíjpénz?
- hová lett a többezemilliárd, amit elbasztak árfolyamban?

Hogyhogy mégis 83% az adósság???

Te fasz, hazudozó, ocsmány Orbánseggnyaló csótány. Nyugodj bele, hogy okádék vagy a többi segghülye Fideszessel és főnökeiddel együtt.

Magyarország sírásói vagytok, rohadékok.

Réti fiú 2014.02.13. 20:59:05

Leszarom mit mond ma es mit mondott OV, 2007-ben. Egyet akarok csak: nem akarok 50 ev mulva olyan tortenelmi visszaemlekezesek olvani, hogy azert basztuk el, mert kitartottunk nyugati vilagkepunk mellett, vagy azert mert keletre fordultunk, Elb@sztuk pedig lehetett volna nem elb@szni, az 50 ev mulva elo okostonik, majd obegatnak, az akkori tudasukkal, hogy de csak a hulye nem latta a jo iranyt. LASSUK MAR VEGRE MOST IS. ES MENJUNK ARRA!!

Az eredmeny a fontos, a tobbi loszart sem er. BArmit csinalhatunk csak jo legyen a vege. Jo legyen Magyarorszagnak. ENNYI, ilyen egyszeru a vilagkepem.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:01:26

@P.Freddy:

Az MSZP-sek sokkal többet loptak.. Ellopták és elprivatizálták az egész országot,
Pl a MOL részvényt, és a Közműveket, amiket most a Fidesz vásárol vissza.

Megduplázták az áram árát, megháromszorozták a gázárakat, a mocskos MSZP-s tolvajaid.

És mint ahogy láthattad az adatokat, nem 83% a hiány, az csak az MSZP alatt lett ennyi, miután 26,3%-al, azaz az ország több mint negyed GDP-jével adósították el az országot.

A Fidesz pedig csökkentette az államadósságot és ez neked nagyon fáj.
Ostoba MSZP csicska !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:02:53

@Orbán Mutyin:

Én megértem, hogy az MSZP csicskákat kihozza a sodrukból az igazság.

Az eurostat adatsora a google data exlorerében ritka ronda látványt nyújt az MSZP szemszögéből..

GDP arányos hiány, Eurostat adatok:
1998: 60,9%
2002: 55,9% Fidesz ( 5% javulás)
2006: 65,9% MSZP (10% rontás)
2010: 82,2% MSZP (16,3% rontás)
2014: 77,9% Fidesz (4,3% javítás)

Azaz a Fidesz 8 év alatt 9,3%-ot javított az ország GDP arányos eladósodottságán,
az MSZP pedig 8 év alatt 26,3%-or rontott.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

2014.02.13. 21:03:28

@Réti fiú: "Leszarom mit mond ma es mit mondott OV, 2007-ben... ENNYI, ilyen egyszeru a vilagkepem."

Valóban. Egyszerű vagy, mint a faék.

Secnir 2014.02.13. 21:04:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Az MSZP egyetlen egy Fideszes módosítót se szavazott meg a 8 év alatt, pedig több ezret nyújtottak be."
ezt meg ki mondta neked?

""Orbán Viktor nem nyugat–ellenes, nem Európa-ellenes, ...." blablabla. hogyan is mondtad?
"én pedig linkekkel támasztom alá, azt amit mondok."
akkor lássuk. mindkettőre. addig pofád lapos.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:06:42

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

De nézhetjük a munkanélküliségi rátát is:
https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment

A tehetségtelen MSZP-s tetvek megduplázták a munkanélküliségi rátát, míg ezzel szemben a Fidesz ezen is jelentősen javított.

Az MSZP-től tehetségtelenebb elkúrók nem voltak az egész EU-ban.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:07:43

@MolnarErik:

Az utolsó 8 év MSZP-t az utolsó 8 év Fidesszel hasonlítottam össze.

Mi nem tetszik ebben, az eredményen, a tényeken, és az igazságon kívül ?

Bogyó 2 2014.02.13. 21:07:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na, látom te se tudsz személyeskedés nélkül vitázni. Még nem süllyedek le a szintedre, bár az mszp-csicska nem túl kedves megszólítás, de inkább szórakoztató. Életemben sem szavaztam az Mszp-re, próbáld ezt megemészteni, ha nehéz is.

Arról beszélj, amiket írtam. Az mszp elkúrta, rátett a világválság, aztán a végén elkezdődött a rendcsinálás. Orbánod szétverte a demokráciát, a gazdaságot illetően meg nagyjából ugyanott tartunk. Amennyit rendbe tett, annyit egyben el is kúrt, A kilábalás helyett az ország elfoglalását választotta, s ezért nem sajnált semmit beáldozni. Neked ez tetszik, mert téged is a gyűlölködés éltet és a militáns hangulat nélkül nem tudsz létezni, szerintünk meg igen nagy lehetőséget barmolt el, s összességében többet rombolt mint alkotott. Mert nemcsak a közvetlen gazdasági mutatók a lényegesek, ti mindig csak az anyagi kérdésekkel jöttök, s immunisak vagytok a jogállami problémákra, pedig az évszázados demokráciák általában gazdaságilag is jól állnak, a kettő összefügg.

Milyen Fidesz-módosító, vagy önálló javaslat volt a devizahitelek ügyében? Ja, semmi?
100 napos program meg volt szavazva?
Fideszes Önkorik eladósodva? Nem tudsz rá mit mondani.
Az Mszp-diktatúra??? KAc-kac. Egy diktatúra, amit a rendes időszakban, szabad választásokon két-harmados győzelemmel levált az ellenzék.? Pont ilyen egy diktatúra.

2014.02.13. 21:09:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Feldughatod magadnak az összes adatot. Mind hamis, te szerencsétlen hazaáruló. Mondj valamit, amivel rávehetnél, hogy szavazzak a gazember vezíredre, lássuk mit tudsz?

PokerPeti 2014.02.13. 21:10:36

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
nem igazán értem mi a f@szt akarsz mondani....Nem arról van szó, hogy Gyurcsány mennyire nyalta Putyint, hanem arról, hogy Orbán mennyire köpönyeg forgató...az ellen lázadt, tombolt, amit gyurcsányék csináltak...most meg mit látunk?
nem vagyok biztos benne, hogy érted a különbséget....
(vagy fizetnek azért, hogy add a hülyét, de ezzel neked kell együtt élned)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:12:46

@Secnir:
Tessék majom:

Ostoba vagy mint minden MSZP-s...

Azt az állítást hogy 1 darab Fideszes módosítót se szavaztak meg, azt bizonyítani nem, csak cáfolni lehetne, ha nem lenne igaz.

De mivel igaz, így nem tudjátok cáfolni.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:14:59

@PokerPeti:

Azért nem érted mert ostoba vagy.

Az a cikk épp azt ecseteli, hogy Orbán és a Fidesz semennyivel se nagyobb köpönyegforgató a témában, mint az MSZP és GYurcsány meg Mesterházy.

Ám amíg az MSZP csicskák csak a Fidesz pártfordulásáról írnak, és csak arról hajlandóak beszélni, addig a normális emberek mindkét oldalon átlátnak, és tudják hogy ezügyben mindkét formáció elhasalt.

P.Freddy 2014.02.13. 21:15:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A Fidesznél nagyobb tolvaj nincs a világon, ezt még a Fideszesek is tudják.

Csak az a baj, hogy a Fideszesek ÖRÜLNEK a tolvajlásnak, sőt: TÁMOGATJÁK a rablókat, és tapsolnak a Fideszes aljasságnak, csalásnak, Orbán-féle okádék mocsoknak!!!

Egyébként meg kurvára hazudozol megint, 83%-ra basztátok fel az államadósságot, rohadék, 3ezermilliárdot elkúró, többezermilliárdod offshore-ba-baszó, Fideszes csótányok.

Neked köcsög hol van, Belizben, Kajmán-szigeteken?

kvadrillio 2014.02.13. 21:17:02

MENJENEK INNEN A BÜDÖS PICSÁBA HAZA IZRAELBE A ZSIDÓK !
VAN A MAGYAR NÉPNEK ELÉG BAJA, ÉHEZNEK, NINCS MUNKÁJUK, A GYEREKEK IS A KORMÁNY ÁLTAL LÉTREHOZOTT RONCSTÁRSADALOM IS CSAK VEGETÁL, MÍG A ZSIDÓKAT MILLIÁRDOKKAL TÖMIK ! LÁZÁR NEKIK OSZTOGATJA A MAGYAR NÉPNEK KIOSZTOTT UNIÓS MILLIÁRDOKAT, HOGY RENESZÁNSZOZZANAK, MÍG A MAGYAR FIATALOK ÉVEKEN KERESZTÜL NEM JUTNAK MUNKÁHOZ ÉS ÉHEZNEK !!!
LÁZÁR MEG NE A ZSIDÓKNAK OSZTOGASSA AZ UNIÓS MILLIÁRDOKAT, MERT AZT A MAGYAR NÉP JOBB ÉLETSZÍNVONALÁRA KAPTA MAGYARORSZÁG !!!!!

JAHHH...ÉS ORBÁN IS MENJEN A PICSÁBA !!!!!

KURUCINFÓT OLVASTAM.... BASSZAMEG !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:17:06

@Bogyó 2:

Unalmasak vagytok ostoba MSZP csicskák az az igazság.

Rendszerváltás óta folyamatosan diktatúráztok, meg Horthyztok, mikor nem a kedvenc MSZMP-s utódpártotok van hatalmon.

Kivétel nélkül.
Más kompetenciátók és hivatkozásotok nincs is, annyira hülyék vagytok.

PokerPeti 2014.02.13. 21:17:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ennyit tudsz...személyeskedni...nem vagy különb a gazdádnál

Bogyó 2 2014.02.13. 21:25:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Attól sem riad vissza, hogy az összes közvélemény kutatást megnyerje magasan választások elött két hónappal !"

Öreg, te tényleg nem, érted a demokráciát meg az állam működését!

Hitler szabad választásokon nyert. Sztálin vagy nálunk Kádár is kurvára népszerű volt. Akkor most ők a fasza gyerekek?
Orbán akkor volna fasza gyerek ha nem nyúlt volna a választási rendszerhez, ha nem szavazhatnának olyanok a Parlamentről, akikre nézve a Parlament majd nem fog törvényeket hozni, ha nem lenne a közmédiából párt-tv, ha nem lenne ilyen média szabályozás, amiért befogják a pofájukat a kereskedelmi adók, ha valóban az ország érdekében hoznának döntéseket, s rezsicsökkentés helyett inkább azon gondolkodnának, hogy a piaci árat is meg tudjuk fizetni, demagógia.hegyek, plusz igen, lekenyerezetttek és megfélemlítettek és egy elkúrós ellenzék. Ez Orbán sikere, nem pedig a valódi teljesítmény.

Minél jobban fikázod és démonizálod az elmút8 évet, annál kisebbnek tűnik Orbán teljesítménye, hiszen a hülyékhez, csalókhoz stb. képest nem nagy kunszt jobbnak látszani.
De valójában ez a siker oka. Orbán nem tanult abból, hogy miért kapott ki 2002-ben. Szerinte nem volt elég kemény, pedig nem ez volt az ok. Utána is vesztett, s 2010-ben egy ilyen szörnyű teljesítmény kellett ahhoz (ahogy ugye mondod), hogy végre nyerhessen. Ami miatt muszáj hatalmi visszaéléseket és antidemokratikus, a csalás határát súroló dolgokat tennie, az az, hogy nem érti, az ország lakossága inkább békét akar. Az ilyen háborús hisztériában élők mint te kevesebben vannak. Csak még csalódottak sokan a másik oldal miatt is, ez a mákotok, de még így is muszáj trükközni, a szerinted fényes teljesítmény nem elég.

P.Freddy 2014.02.13. 21:26:24

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Rohadék Fideszesek, miért kell a szerencsétlen nyugdíjas választókat kilométerekre MÁSHOVÁ küldeni Budapesten szavazni, mint eddig? Miért nem volt jó az eddigi választókör?

Hátha nem megy el a hetvenéves, és nem hajtja el a picsába a köcsög Orbánotokat?

Miközben az eddigi választókör is létezik, csak oda a MESSZEBB lakókat hajtjátok?

Elképesztő, rendkívül gusztustalan férefgajta vagytok ti, tetű patkányok.

FIDESZ. PATKÁNY.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:26:35

@P.Freddy:

www.akk.hu/object.8F795A09-653C-4C74-A293-63A17D6EEC49.ivy
2014.02.07-én a központi költségvetés adóssága az előzetes adatok alapján 22 899,3 milliárd forintot tett ki, ami 901,2 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képest. Az adósság a 2014-es várható GDP előrejelzés alapján a GDP 78,0 %-át tette ki.

PokerPeti 2014.02.13. 21:26:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
tehát mindkét fél egyformán köpönyegforgató, de a bal oldalnak csak az orbáni forgást veszi észre...gondolom a jobb oldal meg csak a gyurcsányét...
tehát egyenlőség jel, mind a kettő húzzon a búsba, mert egyformán sárosak. OKÉ..nekem ennyi elég is lenne..

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:29:32

@Bogyó 2:

Mondom én..
Ha nem az MSZP van diktatúráztok agyament módon.
Demokrácia van, és ti demokratikusan lesztek elküldve a búsba.
Értem hogy fáj, de le vagy szarva magasról.
Magad se gondolhatod, hogy a törpe agyament ballib kisebbségnek kéne kormányozni csak azért mert neked nem tetszik a nyertes !
vagy annyira hülye vagy, hogy ezt elhiteted magaddal ?

Mellesleg meglépte azt, amire az MSZP nem volt képes.
Megfelezte a parlament létszámát.
Ennyi az összes bűnük.
Kevesebb ingyenélő MSZP-s káder osztozik a koncon, és ez nagy belharcokat eredményez.

PokerPeti 2014.02.13. 21:29:49

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
tehát mind a két fél egyformán sáros, csak a bal oldalnak az orbán, a jobb oldalnak a gyurcsány köpönyegforgatása csípi a szemét.

egyenlőségjel a kettő között, húzzon mindegyik csaló a fenébe..nekem oké

fehérfarkas 2014.02.13. 21:29:52

@Baron Darth Von Vaderham Béla: "Magyarázza el Nekem valaki nagyon okos: Hogy lehet az, hogy a "balos" pártok inkább nyugatiasak, míg a "jobbos" pártok inkább a keleti nyitást szorgalmazzák.
Vidéki. ha Te jösz ma, akkor pls tömören."

Speciel amikor Medgyessy a rendszerváltás óta az első miniszterelnökként Kínába utazott, akkor a Fidesz lehazaárulózta, és a Fidelitasz pedig tüntetést szervezett ellene. De Gyurcsányt is lehazaárulózta 2007-ben, amikor Putyinnal tárgyalt a gázüzletről. Aztán kormányon meg fordult 180 fokot Orbán.
Mondjuk a szocik a Nyugaton belül képzelték el MAgyrországot, de a Kelet felé nyitva, a Kelettel is jó kapcsolatokat ápolva. Orbán pedig a Nyugattal össze rúgja a port (ellenük "szabadságharcol"), mert a játékszabályaikat nem akarja betartani. Csakhogy a Keletnek is meg vannak a játékszabályai - és amikor majd azokat sem akarja betartani, akkor meg jön a "két szék közül a pad alá" efektus.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:31:28

@P.Freddy:

Kevesebb lett a választókör, mert fele akkora lett a parlament.

A magadfajta MSZP ostoba csicskáknak, persze semmi értelme ezeket elmagyarázni.

Bogyó 2 2014.02.13. 21:33:42

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ennyi?
Jó, fejezzük be, csak a magadét mondod, még te csicskázol másokat, miközben úgy viselkedsz mint Saint-Just-féle jakobinus vagy egy Lenin-fiú. Értelmesen nem lehet veled vitázni. Ha nem vagyok Fideszes akkor csak MSZp-csicska lehetek. Tényleg ennyire telik?
Mindegy, ne válaszolj, tudom, Mszp-csicska, Gyurcsány, mocskos, mszp-diktatúra stb., további jó szórakozást, bár azt hiszem szar lehet...

The.Unforgiven 2014.02.13. 21:34:05

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kb. annyi a szókincsed mint a gazdádnak. számold már össze a fidesz vezetésében az mszmp-s kötődésű csicskákat. meglepő számot kapnál droid.

P.Freddy 2014.02.13. 21:35:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

22899 + 1400 (ennyit fordítottak államadósságra az ellopott 3ezer milliárdból) = 24299 milliárd.

Ez pedig 82.9%-os államadósság.

Ne bűvészkedj: a 3ezer milliárd KURVÁRA hiányzik a költségvetésből, csak MOST vagytok ezzel rettenetesen átbaszva, mert idén még nem kell. Hanem HÚSZ ÉV MÚLVA kellene.

Csak ez a tény Orbánodat nem érdekli, leszarja ő nagy ívben, milyen tönkrementel lesz itt HÚSZ ÉV múlva, hiszen neki addigra már coki. Pláne Belizben mindegy neki.

Te meg beszoptad, te segghülye Fideszgyökér.

PokerPeti 2014.02.13. 21:35:58

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
csókold meg szűrös mátyás és társai echte fideszes seggét -:)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:37:55

@The.Unforgiven:

Csakhogy tisztázzuk..

Az MSZP az MSZMP utódpártja így a tagság 100%-a MSZMP tag volt. Amit azért nehéz überelni.

Főleg úgy hogy az eddigi miniszterelnökeik

- Horn Gyuszi pufajkás, munkásőr főnök, 56-os tömegbe lövő kitüntetett hős.
- Medgyessy D-209 KB ellen hősiesen küzdő hős-
- Gyurcsány Ferenc, aki a Pécsi Dialógus csoportról jelentgetett, és ezokból az MSZMP KB leszólt a vizsgáira az egyetemi tanárainak: www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Ellenben Orbánról és feleségéről azt tudjuk hogy a tetves Gyurcsányhoz hasonló spiclik jelentéseket készítettek róluk, és lehallgatót telepítettek a lakásukba, mint az összes ellenzéki szerveződés tagjának.

Nem véletlen hogy ma is az MSZP szavazóbázisát az 50-60 plusszos exmunkásőr, expufajkás, spicli ügynök komcsi banda alkotja.

PokerPeti 2014.02.13. 21:39:30

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

olvass utána, hogyan változtak a szavazókörök, talán menni fog. aztán gondolkodj el, hogy kinek mit kell elmagyarázni.

P.Freddy 2014.02.13. 21:39:58

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Kevesebb lett a választókör, mert fele akkora lett a parlament."

Istenem, csak hazudozókkal ne kelljen, dehát muszáj...

Nem lett kevesebb te Fideszparaszt, írtam, hogy UGYANÚGY UGYANOTT MEGVAN a régi választókör is, ahová ONNAN BASZOGATJÁK ÁT az embereket, ahová most a néninek mennie kell (kilométerekről).

Tényleg nincs hányingered magadtól, meg a Fideszes átbaszó tempótól? Jó erős gyomrod lehet.. biztos a saját hányásodat is fel tudod nyalni ilyen erős gyomorral.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:40:25

@Bogyó 2:

Nem azért vagy MSZP csicska, mert nem vagy Fideszes... Hanem azért mert ugyanazt a mantrát nyomod, amit a pártközpont nyomat az MSZP-be minden alkalommal, amikor nincsennek hatalmon és diktatúrázol, mint ők.

Egy nem MSZP csicska, nem diktatúrázik, mert nincs diktatúra, leginkább azért.

PokerPeti 2014.02.13. 21:40:33

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
légyszi nézz utána, hogy kik ülnek a fideszben...köszi

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:42:10

@P.Freddy:

Tudod, a világ és így én is a te számítási módszertanodad magasról leszarja.

A tény az, hogy most 78% a hiány.

Elhiszem hogy fáj, de nyugodj meg, ezen már nem változtathatsz.

Ha szerencséd lesz, akkor nyernek 2018-ban a tetű MSZP-sek és felkúrják a hiányt megint 10-16%-al 4 év alatt.

lyken 2014.02.13. 21:43:37

@pocakos focisla: "Ostobaság.. Ugyanannyit lopnak:"
55 milliárdos gázosztalék? Az mióta közbeszerzés? Trafikszegmens mióta közbeszerzés? Földmutyi? Szintén nem közbeszerzés.

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Nem értem miért lenne titkos, mert minden lényeges dolog, ami számít az NYILVÁNOS."
Fideszes honatyák is nyilatkozták, hogy ezek nem nyilvános adatok, nem tudták pontosan, hogy miről is szavaznak, csak mantrázták, hogy ez jó az országnak. Azt mondod hazudtak?
Autentikus linket egyébként nem látok a kommentedben, pedig a saját igazadat támasztanád alá vele.

P.Freddy 2014.02.13. 21:44:12

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

- Orbán besúgó volt
- Felesége szintén
- Kövér rohadt kommunista, felmenőivel együtt

Az egész Fidesz és szellemisége OKÁDJA a bolsevik kommunista bűzt.

Például a szavazókörök szétkúrása úgy, hogy az ALAPVETŐ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOT, a SZAVAZÓJOGOT korlátozzák, nehezítik, az egy olyan visszaélés, amit utoljára csak a rohadt kommunisták mertek megengedni maguknak.

Fideszes parasztok, rohadt kommunisták vagytok, egytől-egyik, Orbántól-Lázárig. Rohadjatok meg ott, ahol a kommunistáknak meg kell rohadniuk.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:45:04

@PokerPeti:

Megyek aludni, szophatjátok egymás és Gyurcsányék faszát tovább, nyugi zavartalanul.

Jóccakát majmok.. :DDDDD

Arra figyeljetek, hogy adatsorokat munkanélküliségi rátáról, és hiányról ne nézegessetek, mert befalcoltok véletlen !

Az a biztos ha semmilyen adatot nem néztek, mert az MSZP mindenben a legszarabb volt az egész EU-ban.

:DDDDD

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.13. 21:45:58

@P.Freddy:

De hiszen a kommunisták megrohadtak 2010-ben..

Azóta is rohadnak, és te ezért szenvedsz.. :DDDD

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.02.13. 21:46:46

Hányat kell még aludni április 6-ig?!
:)
Április 6-ról szóljon az ének,
Felszabadultan zengje a nép,
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
Bárkinemorbán hősi nevét!
:)

P.Freddy 2014.02.13. 21:47:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"magasról leszarja"

Igen, az elrabolt pénzt le szokták szarni, hiszen nhéz vele számolni.

Tudod, viszont akitől elrabolták, az viszont nem szarja le.

Úgyhogy higgyed a saját igazad, örülj hogy kurvanagyot rabolhattatok, és örülj ha egyben marad az arcod. Vagy ha csak szaros lesz, mint az össes Fideszes feje.

Az bizony 83%, amire felkúrtátok az államadósságot. Tolvaj, Fidesz Rablóbanda.

PokerPeti 2014.02.13. 21:47:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

ne személyeskedjük kérem... arra válaszolj értelmes emberként, amik itt előjöttek...nem tudsz.....hasonlókat kívánok neked, mint amiket írtál, te szerencsétlen..

Bogyó 2 2014.02.13. 21:48:24

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Értem hogy fáj, de le vagy szarva magasról."

Látod, pont erről van szó. Legalább akkor ne beszélj arról, hogy demokrácia van. Mert ha van is, láthatóan téged zavar.
Ugye neked tetszene, ha holnaptól Fidesz-egypártrendszer lenne? Ha Orbán örökös miniszterelnök lenne? Ha börtönbe dugnák az össze baloldalit és liberálist? Ugye kéjjel töltene el????

Ne válaszol, tudjuk. Erről beszélek.
Látod, én csak azt kívánnám Orbánnak, hogy többé ne legyen közhatalom gyakorlója. És véletlenül se gondolnám, hogy ne legyen több párt és többféle ideológia jelen a Parlamentben és váltakozva kormányon. Csak olyan emberek ne, akik olyan demokráciaellenes aljasságokra képesek, amik a jelenlegi Kormány alatt megtörténtek.

kalandfereg 2014.02.13. 21:49:12

Baszki, ezt nem hiszem el, hogy még mindig lehet Orbán mellett érvelni azzal, hogy "Miért, a Gyurcsány még hülyébb!!"
Mondjuk a Gyurcsány tényleg kurva hülye, és emellett a beszéd mellett sem lehet túl sok érvet felhozni, de akkor is. Ez komoly?! Az az érv, hogy a Gyurcsány még hülyébb?!
Kommentelők!! Van élet Gyurcsányon és Orbánon kívül is!!! Sőt, csak ott van...

P.Freddy 2014.02.13. 21:51:49

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"a kommunisták megrohadtak 2010-ben"

Dehogyis. Sajnos választást nyertek, és azóta rombolnak mint az állatok.

Remélhetőleg, most viszont megrohadnak, április 6-án, dacára a szavazati jog mocskos Orbáni korlátozásának, a szavazókörök öncélú szétverésének Fidesz-érdekek szerint.

Ezért TÖRTÉNELMILEG ROHADÁRSA vagytok ítélve. Utolsó, patkány társaság a Fidesz.

Bogyó 2 2014.02.13. 21:56:24

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"De hiszen a kommunisták megrohadtak 2010-ben.."

A privatizáló, multiknak lefekvő kommunisták?

Most meg az államosító, hatósági árszabályozó, a parlamentet elszürkítő, egyszemélyi hatalmat kiépítő, pártállamot felelevenítő demokraták?

Hát, persze.

Jut eszembe, mégiscsak rontani kell a véleményemen miszerint Orbán nem nyal. Eszembe jutott néhány dolog: azeri baltás ügy, mostani iráni táviratözön, na, meg a mostani kínai nyilatkozat mint régi barát, hát mondjuk nem éppen egy komoly helyzetértékelés.

PokerPeti 2014.02.13. 22:04:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

a fenébe! elment a kedvenc közokirathamisító, behalt a vita......na majd legközelebb..

ember100 2014.02.13. 22:11:41

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Helló !
Bakker Te nem vagy eszednél " sallert adunk , meg mi majd harcolunk minden ellen " ezek mit jelentene , meg a királyod a pocakos focista (mert oroszhonban , pekingben aláírogatott , döntött ,MAJD UTÁNA szavaztatott a zembereivel ) elteszi a pénzt amit Brüsszeltől kapunk és még meg is harapja az etető kezet ?
Ezt az országnak , magyaroknak jobb legyen szöveget meg Te sem hiszed el , 312 ft ejró , 405 ft benzin , 27 % áfa ......
Ja hogy talicskának , mr. 21 % , van annyit érekamennyimvan , meg többhektár tokajhegyalja , hűűű luivutton táskám van....jobban élnek , deeeee örülök !

Anselmo 2014.02.13. 22:15:52

Azért szar dolog Magyarországon miniszterelnöknek lenni...

P.Freddy 2014.02.13. 22:21:47

@PokerPeti:

Azért az sokkal inkább TAKARODJON EL a picsába, amelyik a SZAVAZATI JOGGAL buherál és ezen keresztül szívatja, basztatja a saját állampolgárait!!!

Ez pedig Orbán Viktor, és a Fidesz.

Ilyen rohadt büdös kommunista húzást huszonöt éve nem kellett elszenvednünk.

Amadeus62 2014.02.13. 22:25:51

@Anselmo:

Nem kötelező vállalni. orbán meg megérdemli amit kap.

Amúgy meg annyira nem lehet szar annak aki gazdag és semmit nem érzékel már a valóságból..

Amadeus62 2014.02.13. 22:28:07

Megtanulhatnátok már, hogy fidesznyik trollokra NEM reagálunk !

Anselmo 2014.02.13. 22:28:49

@Amadeus62: "orbán meg megérdemli amit kap"

nyilván az atomerőművet meg a kínai bizniszt is csak sajátmagának csinálja. hobbiból.

lyken 2014.02.13. 22:34:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Csakhogy tisztázzuk.."

Csak hogy tisztázzuk: a fidesz elmeszelte az ügynökkérdés tisztázását. Ha nem érintettek benne nyakig, akkor miért tettek volna így? Az egy dolog, ha egyes szocik a mocskoskommunizmus üzemeltetői voltak. Ez ismert tény. De ha a fidesz tagok a rendszer kiszolgálói voltak az mi? Márpedig könnyen tisztázhatták volna magukat. Ha nem akarták tisztázni, annak nyilván oka volt.

The.Unforgiven 2014.02.13. 22:41:18

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: máris elsírom magam, mint Pokorni ugye :) amúgy ismeretes, hogy a fidesz alapjait kik adták.. MSZMP és KISZ tagok és leszármazottaik. Mi a faszról beszélsz ugyan? Ja és akkor arról ne is beszéljünk, hogy mint előttem is írták, pont a fideszed meszelte el az ügynökkérdést.. szerinted miért? nyakig ülnek benne azért te félvak pártkatona. amúgy szarok én az mszp-re is, hulljon a férgese, de te egy igazi elvakult hívő droid vagy. A pártközpontból írogatsz? :D

lyken 2014.02.13. 22:44:46

Ha már tényeket emlegetjük...

EUR 2010: 265 ft
EUR 2014: 312 ft (17,7% növekedés)

CHF 2010: 182 ft
CHF 2014: 254 ft (39,6% növekedés!!!)

Arról miért nem ír senki cikket, hogy a devizahiteleseket nem kéne menteni, ha nem lenne unortodox gazdaságpolitika miatt felvert extra árfolyam?

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.13. 22:47:21

@lyken:

Azért mert a nemzetközi helyzetnek "köszönhető" ez és nem a Kormánynak. Bankárok, brókerek és egyéb ingyenélő külföldi állatfajták..

The.Unforgiven 2014.02.13. 22:58:15

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: a helyzet az volt, hogy amikor a főnöködék kormányra kerültek akkor orbán, szíjjártó, kósa sorrendben háromszor beszakították a forintot az államcsődös riogatással. semmiféle helyzet nem volt, csak nekik ez kurva jó buli volt, mert előtte annyi eurot vettek amit te egyben nem láttál életedben forintba se. csak azért mondom el, hogy nagyjából a történet lényegénél maradjunk.

Mondhatnám neked szakszóval is, hogy mit csináltak, de a nicked már elárulja azt az igen alacsony szinvonalat amit képviselsz, szóval nem fáradok vele

P.Freddy 2014.02.13. 22:59:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Hülye:) Lebírta írni röhögés nélkül?

És az kinek köszönhető, hogy Kubaszott-lista alapján szétkúrták a szavazóköröket, hogy minél nehezebben jusson el a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR szavazni???

Melyik Buziládaköcsög Fideszes Biboldó Baromállat arcát lehet ezért lehányni???

jogalany 2014.02.13. 23:04:20

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az MSzP tagsága nagyjából tisztességes és vezethető kisemberekből áll, akik a vezetésnek csak teher, de hát nélkülük nincs párt. Viszont a vezetés már kerületi szinten is korrupt és harácsoló, egymással bratyiban állók pénz szerző társasága, már mint zsebbe.
A felső vezetésük, ahogy van korrupt. Az utolsó nem lopós Horn volt. A végén azért Ő is kapott egy Lottótelitalálatot 2 milliárdot.
O.V és az egész fidesz társaság mindvégig az anyagiakra hajtott, de az nagy tévedés, hogy Őket megfigyelték volna jobban, mint más állampolgárt, hiszen nem más, mint a Dr. Horváth belügyminiszter vigyázott rájuk személyesen. (Demszky, Antal, O. aktákat még idejében eltüntették.)

Szabványok 2014.02.13. 23:06:08

Az EU-tól eddig két Paks-II-nyi pénzt kaptunk. Nem hitelbe. Ajándékként. És ezért mindössze annyit kell csinálnunk, hogy európai módon, kultúremberek módjára viselkedünk.
Az oroszok a hitelt visszakérik. Kamatostól. És ki tudja mit kérnek még.
Én a magam részéről szívesebben viselem el Brüsszelt 6000Mrd ajándékért, mint Moszkvát 3000Mrd kölcsönért.

Secnir 2014.02.13. 23:07:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Ostoba vagy mint minden MSZP-s..."
?

"Azt az állítást hogy 1 darab Fideszes módosítót se szavaztak meg, azt bizonyítani nem, csak cáfolni lehetne, ha nem lenne igaz. De mivel igaz, így nem tudjátok cáfolni. "
nesze gyökér, tessék:
2006-ból: www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_madat?p_ckl=38&p_izon=231&p_alsz=11
2007-ből: www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_madat?p_ckl=38&p_izon=2919&p_alsz=19
2003-ból: www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_madat?p_ckl=37&p_izon=1665&p_alsz=17

milyen érzés felszarni a mennyezetre, aztán tátott szájjal aláállni?

Secnir 2014.02.13. 23:12:26

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Kevesebb lett a választókör, mert fele akkora lett a parlament."

te hülye vagy. mitől lett volna kevesebb a választókörzet, amikor az egyéni jelöltek száma majdnem mind megmaradt, és csak a listás beférő helyeket csökkentették?

P.Freddy 2014.02.13. 23:23:24

@Secnir:

Hazudik, mint minden Fideszes, és azt hiszi bárki beszopja, mint ahogy ő a MagyarCsaufaszát, spermástóllenyeli. Rohadt kommunista Fideszes Köcsög ez a patkány is.

Ez a SZAVAZATI JOG átbaszás ez nagyon durva, most mentek ki a választási levelek, kurvára fel van háborodva mindenki - persze a Fideszhülyéket leszámítva.

Konkrétan, Orbán és a Fidesz politikailag belenyúlnak a SZABAD VÁLASZTÁSOKBA, ami példátlan Európában.

Hajrá Fidesz, Hajrá Orbán Ázsiai Pöttyösseggű Viktor, Maradj az Azeri Sivatagban, Vagy egy Iráni Atomerőmű Reaktorának Szomszédságában, a Hárommellű Nők Között.

Achmed, a hitetlen 2014.02.13. 23:49:40

@jogalany: ki is az a Dr. Horváth belügyminiszter? Csak nem Stumpf István apósa? Annak a Stumpf Istvánnak, aki a Hazafias Népfront utolsó alelnöke volt? Aki 1987-től az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének (ahol egyébként Kövér is szolgált) tudományos munkatársa tag volt? Aki mellesleg MSZMP tag volt? Ebben legalább nem lóg ki a fidesz felső vezetésének tagjai közül.

Mpatikus Eszetlenellenes 2014.02.13. 23:51:32

@Réti fiú: Tényleg egyszerű a világképet, csakhogy ehhez az álomba ringatóan gyönyürúséges világképhez mindenttudó jövőbelátóra volna szükséged.
Ki kell hogy ábrándítsalak, neked is informálódnod kell és bele kell érezned a "nagybüdös" jövőbe, s egyike vagy azoknak akiknek felelősen kialakított (nem ötletszerű rábökés, vagy szektahit alapú...) vélemyénye visz majd erre vagy arra.
A videon anno Orbán még normális volt, ma pedig már csak egy öntelt szektavezér zsigerien primitív küldetéstudattal, aki megmondja a tutit MERT azt ugyebár "CSAKŐTUGGYYYA"
Az Isten mentse meg országunkat minden ÖNJELÖLT megváltótól!

Mpatikus Eszetlenellenes 2014.02.13. 23:54:02

@Secnir:
Ha szarral birkózol szaros leszel...
Don't feed the trolls!

Achmed, a hitetlen 2014.02.13. 23:55:02

@Szabványok: Az EU-tól eddig 10 év alatt cirka 7000 milliárddal több támogatást kaptunk ingyen, mint amennyit befizettünk. De Orbánt ez nem zavarja, köpködi, anyázza a "mocskos EU"-t. Ebből is látszik, hogy az agya rég elborult.
Azért megnézném milyen gyarmatosító az, amelyik ennyi pénzt öl a "gyarmatba".

Lacdelo 2014.02.14. 00:02:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nem zavar, hogy a fônököd hazudott reggel, dèlben meg este?

Idiòta fasz vagy!

Mesterházy for President!

Lacdelo 2014.02.14. 00:08:32

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem zavar, hogy a fônököd hazudott reggel, dèlben meg este?

Hùzd ki Orbán seggèbôl a fejed! Inkább azt kèrdezd meg honnan van Orbánnak a milliárdjai, ùgy hogy soha nem dolgozott a privát szektorban?

Lacdelo 2014.02.14. 00:17:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Orbán elègette az MNYP-t 10% minusz, felvett az oroszoktòl 5000 milliárd hitelt Paksra, ùgy hogy 2020-ig nem kellett volna dönteni.

Orbàn minusz 25%-ban van 4 èv alatt ùgy, hogy Magyarország bòvliban van ès 310 az Eur, 25 ùj adòt vezettek be ès kurva nagy megszorításokat csináltak.

Magyarország szarabbul teljesít mint valaha!

Ember te egy akkora fasz vagy!

Mesterhàzy for President!

P.Freddy 2014.02.14. 00:18:50

@Lacdelo:

Orbán milliárdjai nem annyira zavarnak.

Az sokkal jobban zavar, hogy MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT átbaszott a köcsögparaszt a szavazókörök szétkúrásával.

Pedig ezekből, az ÁLTALA átbaszott MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKBÓL szívta ki a vért és vitte ki a milliárdjait a kajmán-szigetekre, a rohadék Fideszes köcsögállat.

Most pedig GÁTOLJA A SZAVAZATI JOG GYAKORLÁSÁT !!!

Rohadt, Büdös Kommunista Fidesz!!!

Lacdelo 2014.02.14. 00:27:00

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Te egy kibaszott bohòc! Orbán meg röhög rajtad, hogy beszoptad a sok faszságát!

Orbán csak röhög, amikor a sok Birkamenetes beszopja a sok ökörsègèt ès számolja a milliárdjait!

Minden fideszes egy birka!

Rodolfo63 2014.02.14. 00:29:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: miért hagytad le a 94-98 adatot a listádról, ciki lenne bemutatni, hogy az mszp volt az, amelyik a legnagyobb öröklött adósságról képes volt javulást elérni? :)

Lacdelo 2014.02.14. 00:39:40

@P.Freddy:

Szerintem nem kell elcsalnia a választást Orbánnak, ahhoz hogy nyerjen. Sajnos sok a birka Magyarorszàgon.

Sok ember meggyôzôdèses Fidesz hívô. Bármit mond Orbán tapsolnak hozzá. Tök mindegy, hogy szinte èvenkènt fordul 180 fokot. Arra fordul, ahonnan több adòfizetô pènzt lehet lopni.

Orbán ès bûntársai minket lopnak meg, míg a birkáik tapsolnak.

Lacdelo 2014.02.14. 00:48:42

@Rodolfo63:

Bokros közel 40%-kal csökkentette az államadòsságot.

A Fidesz szerint akkor Bokros a legnagyobb hazafi.

A szocik meg a legjobban kormányzò párt. A szocik 12 èv kormányzása alatt 15%-kal csökkent az adòsság, míg a Fidesz alatt 30%-kal nôtt (Mnyp + Paks).

szamvarazs.blogspot.co.uk/2012/12/a-magyar-allamadossag-alakulasa.html

DezInf 2014.02.14. 09:04:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Köszönöm, hogy megvédesz :)))

-DezInf a lopott nicsk, nem is tudom miért is vagy ennyire képben? :D :D

DezInf 2014.02.14. 09:09:22

@tobeor:

Ne keverj össze a lopott nickemmel :))

Azt most épp altatja a tolvaj, most a saját nickjén osztja az észt :))))))

Amúgy észrevehetted volna, a lopott nick nem ekézné Géjzánkat , a mindig mindenről pontos fidexvéleményt közvetítő pártkatonát :))

Amadeus62 2014.02.14. 11:35:43

@DezInf:

Nem csak a tiedét lopja nyugi..

lyken 2014.02.14. 11:40:05

@Secnir: Olyan durva vagy. :D
Mikor így telibeszórja őket az ember tényekkel, meg rávilágít, hogy lövésük sincs miről beszél, mindig köddé válnak és elfelejtenek tovább kommentelni.

Secnir 2014.02.14. 13:34:18

@lyken:
én kérek elnézést, hogy a bohóc miattam abbahagyta az úri közönség szórakoztatását...

Bee-zony 2014.02.14. 21:44:14

„...ha érdekei úgy kívánják, hazugsággal, csalással, maffiapolitikával, ha kell, erőszakkal is.”, stb.
Ami ellen ellenzékben ugatnak, hogy szavazatokat szerezzenek vele, hatalmon azt teszik, azt valósítják meg; MSZP, Fidesz, Ron Werber, Arthur J. Finkelstein, politikai bábszínház, két kéz, egy fej, egykutya.
A magyarországi többséget „szélkakas” Viktor és a Fidesz-KDNP, Meseházy és az MSZP és körei reprezentálják, ezek a pártok, és ezek a szavazók, az aljasok és az alulfejlett agyú többség. Ha alaposan megnézzük, a többi párt is szint alatti, kivéve a Kétfarkúékat, akiket diszkvalifikáltak... paródia-párt ne legyen a kutyaütők között.
A szarmagyar, rohadt zsidó, szemét cigány többségi háromszög tönkreteszi az országot; de valahol nekik is lenniük kell, ha már vannak...
A kisebbségben lévő nem ilyenek viszont rossz helyen vannak rossz időben, ha még mindig a Kárpát-medencében vannak, aminek a jelenlegi funkciója: emberszeméttároló, és ahol a Jew York - Jeruzsálem tengely, és az Azerbajdzsán-Türkmenisztán-Nomegaztán-Hátaztán tengely keresztezi egymást. Szívcsakra: de még mekkora szívás.
Van itt egy, a jelen helyzet szerint feloldhatatlan konfliktus.
Egy ilyen ország már azzal is jobban működne, ha megyék helyett 20 db miniországra válna szét. Akkor kb. ilyenek lennének az arányok: 1 megye a normálisoknak, 19 az abnormálisoknak, és ha az abnormálisok összefognak, leigázzák a prosperáló 1-et, úgyhogy ez sem lenne tökéletes megoldás. De majd a hasonló „cipőben” (élen)járó Bosznia példát mutat...

1kutyabarát 2014.02.14. 22:41:57

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ismét egy önjelölt minősítő, aki csak önmagát minősíti.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.16. 09:41:59

@jogalany: Sosem értettem a Horn magasztalást. Büdös pufajkás komcsi volt az is.

Hamajd 2014.02.16. 13:13:56

@P.Freddy:

Jól van Frédike a fidesz korlátozta a választási jogot, már elolvastuk, kb. 147x, köszi, leülhetsz.:(

Bee-zony 2014.02.17. 21:52:11

GyurBán bohóc, a sziámi iker eddigi legjobb produkciója 2014-ben. Jó a műsor, csak nagyon sokba van; úgyhogy inkább legyen a Monty Python…
„Orbán a Vénuszról, Gyurcsány a Marsról jött”
index.hu/video/2014/02/17/azt_kerem_amit_ok_szivnak/

süti beállítások módosítása