Skip to content


       Szűrés lista

Deutsch Tamás, ehhez mit szólsz? Polt Péter hitelt adott egy "paranoiás futóbolondnak", nem őrület?!

Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról.

"Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)
Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket irogatnak. Hosszú, terjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat gyártanak garmadával, amikben – szerintük – minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet. 

Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 %-ábán valamilyen világ– vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció. A közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal. 

A közéleti paranoiás mindenkinek elküldi a leveleket, de a legfontosabb, hogy a Nagy Emberekhez akarja eljuttatni a beadványt. A köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, minisztereknek, államtitkároknak, a polgármesternek, az alpolgármestereknek, a főbírónak, a főügyésznek. Egyszóval a Hatalmasoknak.

Általában roppant egyszerű dolgokat szoktak kérni, követelni, javasolni a Hatalmas Nagy Emberektől: ne késlekedjenek, ne szarakodjanak tovább, ne piszmogjanak azzal, hogy mekkora orbitális marhaság, amit a közéleti paranoiás ír, azonnal számolják fel a leleplezett disznóságokat, szüntessék meg a cudar viszonyokat. 

És természetesen mindig, minden Nagy Disznóságra van Bizonyítéka a közéleti paranoiásoknak. Van a csodaszer, a szent ereklyetartó, az aduász, a minden kétséget eloszlató mirákulum. A Zöld Dosszié. A közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei. (...)
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond."

Schiffer András ás Vágó Gábor LMP-s képviselők írásbeli kérdést intézett Polt Péter legfőbb ügyésznek, hogy az ügyészség hogyan reagálta le ennek a futóbolond, paranoid embernek a feljelentését?

lmp0.jpg

Polt Péter kénytelen volt írásban válaszolni, ezek a fránya előírások már csak ilyenek.

És lám-lám, az ügyészség nem nevette ki a futóbolond, paranoiás ember ÜGYÉT, hanem megállapította, hogy a gyanú bizony alapos, és most rendben halad a nyomozás.

Deutsch Tamás, várjuk az újabb lendületes Facebook-bejegyzést ez ügyben, talán esetleg egy bocsánatkérés is beleférne.
Vagy futóbolondozd és paranoiázd le Polt Pétert is.

polt0.jpg

de_niro.gif

Címkék: deutsch nav

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr525825716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2014.02.21. 15:56:28

Ha nem fog történni semmi a fő ügyben (nagyon remélem, hogy történni fog), már akkor is megérte kiborítani a bilit, mert azóta sokkal aktívabbak lettek. Ezt Horváthnak köszönhetjük.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.21. 16:18:50

"És lám-lám, az ügyészség nem nevette ki a futóbolond, paranoiás ember ÜGYÉT, hanem megállapította, hogy a gyanú bizony alapos, és most rendben halad a nyomozás."
Milyen érdekes, erről nem nagyon hallani.
Persze az is lehet, hogy majd lezáródik az a nyomozás bizonyíték nélkül, de remélem, hogy nem...

lyken 2014.02.21. 16:54:05

@ColT: Nem hallasz róla, mert különben kampánytéma lenn, hogy az ellenzék felkarolta és sikerre vitte a sztorit.
Az meg, hogy el fog-e ülni jó kérdés. Az biztos, hogy senkit nem fognak piszkálni aki holdudvarban van, akkor se ha elbukják a választást. Holló-hollónak nem vájja ki. Lásd elszámoltatási cirkusz. Anno se az ezüsthajó-orbánbánya vonalon nem lett semmi se a budai-papcsák irgumburgum vonalon nem lett semmi.
Majd megfognak 3-4 nem holdudvarost és meglobogtatják a világraszóló sikert, hogy fogtak 8 milliárdnyi sikkasztást(amiből pár lefoglalt lakáson meg luxuskocsin kívül nem fognak tudni prezentálni semmi mást, csak pár sáros NAV-ost meg rendőrt).

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.21. 16:55:36

@lyken: Költői kijelentés volt.
Az egész elszámoltatás vonalon nem történt semmi.

a kormány embere 2014.02.21. 17:11:51

@BPO654:" Lehet gondolkodni.:D"
Az nagyon fárasztó lenne,csinálja inkább a kijafaszom tomi.

jani888 2014.02.21. 17:19:54

Nyomoznak,nyomozgatnak .Aztán elsikkad az ügy ,mert oda vezetne ,ahova nem vezethet ...Az évi 1000-1700 milliárd meg majd le lesz húzva máshonnan . Legfeljebb nemcsak a féllábú lesz munkaképes ,hanem akinek mind a kettő hiányzik .

nandras01 2014.02.21. 18:04:21

tompika egy nem igazán komolyan vehető figura, politikai súlya erősen konvergál a zéro felé, de ebben az esetben nagy valószínűséggel igaza van.
ezzel nem azt állítom, hogy ne lennének áfacsalások, még azt is igen valószínűnek tartom, hogy ezek költségvetési nagyságrendűek, de hogy h. a. egy mániákus futóbolond, aki inkább orvosi, mint politikai eset, az szinte bizonyos.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.02.21. 18:15:08

@nandras01: Reméljük, zero nem veszi magára ;)

Bee-zony 2014.02.21. 18:22:55

„Beléptetőkapu” tompika hücpezsidó szerint, aki ilyen ügyeket bolygat, az csak paranoiás futóbolond lehet, aki ott is csontvázakat lát, ahol... azok vannak; tehát „lehet tovább haladni, nincs itt semmi látnivaló”, aki szerint van, az megkapja tőle a paranoiás futóbolond minősítést, és nyilván nem véletlenül. Tompikának vajon mennyi „vaj” van még a fején?

teknocerno 2014.02.21. 19:23:47

Lehet hogy valakit majd beáldoznak váasztási kampányként de mélyre nem fognak nyúlni mert ha borul a bili a sz*r nyakukig fog érni.

ucsacsu 2014.02.21. 21:41:28

Mindig tudható volt,h a tompika egy csótány, egy gerinctelen MTK.lenyúló,politikai segédmunkás a lustább fajtából. MI a kérdés, a helyén van a fityeszbe.Ilyen csak a szakasits árpád úti lakótelepen tenyészik,nem máshol.Ja és a beléptető rendszerek doktorprofesszora.

közrabszolga 2014.02.21. 21:52:56

Orbán törvényt hoz, hogy csökken a rezsi, törvényt hoz, hogy jó idő lesz és nem esik annyi hó ezentúl, törvényt hoz, hogy több földgáz és olaj jön fel a kutakból, törvényt hoz, hogy nem áradhat a Duna, hogy Merkel fasiszta, hogy az iráni terrorizmus az építő hatású, hogy az oroszok jó barátok, és az emberek nem betegszenek meg, minek ide a sok drága kórház.
.
Törvényt hoz, hogy az emberek nem öregszenek meg, spórolhasson a nyugdíjon, így mindenki fiatalon hal meg, és törvényt hoz, hogy ő a legokosabb, a legszebb és a legszexibb. Törvényt hoz, hogy a feleségek verjék meg magukat, ne strapálják ezzel is a férjüket és törvényt hoz, hogy a fideszesek örökké élnek.
.
Micsoda államférfi, milyen határozott, erőskezű és okos, mondjam bölcs. Ilyen csak egy születik minden ezer évben. Ő aztán tudja, miként kell kormányozni.

közrabszolga 2014.02.21. 22:34:48

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az ország fideszes fele egyszerűen megzakkant. Ez államilag generált és szított tömeghisztéria.
Most komolyan kezdjem összeírni hány adó nőtt 2010 óta, amikkel sokkal többet veszít az átlagpolgár?

A templomokban mikor kezdik hirdetni a Rezsibibliát?
Rezsifelvonulás mikor lesz?
Szent Rezsinapot mikor tartanak?
Hős Rezsiszobrot mikor emelnek a Parlament közepébe?
Majd a pápai rezsinat megágya a rezsikommandósokat oszt jónapot

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.02.21. 23:31:25

Nyilván nem csak nekem tűnt fel, hogy a bejelentése óta hetente van a híradóban minimum egy lefoglalós nyomozós áfacsalásban gyanúsosos lebukós történet.

Hyla arborea 2014.02.22. 01:05:54

Deutsch Tamás? Az meg ki a fasz???

zollerbá 2014.02.22. 08:22:28

@GeorgeousGlory: Dr. Szeszák Gyula /szeszak.hu/
egykori olaj ügyész írja Tompiról: egyszerre néz ki cigánynak zsidónak és négernek.
Jól fog mutatni rajta a csíkos egyenruha!

kublerek · www.vasalobolt.hu 2014.02.22. 08:29:51

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

De észrevettük!!!! Igy nekem az tünik föl, hogy a kisembereknek nem szabad ÁFÁ-t csalni csak a FIDESZ köreihez tartozóknak. Mert aki ÁFÁ-t csal azt annyira meghurcolják hogy na ( egyetértek csak ne lenne lyukas az a törvény amivel nem egyenlően bánnak az áfa csalókkal.) Nekik lehet nekünk meg nem. Ez az ami fölháborít!!!!

vontod75 2014.02.22. 09:11:44

@közrabszolga: az ugye megvan, hogy már imádkoztak a rezsicsokkentésèrt?

mind1 mint a szésőháznak 2014.02.22. 09:41:20

Ugyan már, most épp választási kampány van, amibe a hűséges pártkatona főügyész is jól beszállt. Aztán majd április 6 után kidobják az egészet a francba.

közrabszolga 2014.02.22. 09:42:38

@vontod75: Nem hallottam, ellenben ezt igen: (agyhalottak országa vagyunk.)

1,8 milliárd támogatást kap a szegedi hőszolgáltató
Szeged - A januárban bevezetett 10 százalékos rezsicsökkentést az állam kompenzálja a távhőszolgáltatóknak, a szegedi társaság 1 milliárd 793 millió forint éves támogatást kap.

1,8 milliárd támogatást kap a szegedi hőszolgáltató
Szeged - A januárban bevezetett 10 százalékos rezsicsökkentést az állam kompenzálja a távhőszolgáltatóknak, a szegedi társaság 1 milliárd 793 millió forint éves támogatást kap.
Hozzászólok!
Dombai Tünde - Délmagyarország napilap - 2013.01.09. 06:33
Megosztás: Facebook Twitter Iwiw E-mail
52 milliárd forint támogatást kapnak a hazai távhőszolgáltató cégek, ezzel kompenzálja az állam azt a bevételkiesést, amit a 10 százalékos rezsicsökkentés miatt kell elszenvedniük – adta hírül tegnap egy országos napilap a Magyar Energia Hivatal információit. Az összeg fele Budapestnek és öt vidéki nagyvárosnak – Szeged, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs – jut. Az egyes cégeknek nyújtott támogatást bonyolult képlettel számították ki; plafonja a működési kiadások és a bevételek közti különbség lehet. A segítség jókor jön, mert az energiahivatal kalkulációja szerint a távhőcégek kintlévősége több mint 18 milliárd forint.

rezsicsökkentés ... MUHAHA :)

Zeppeliner 2014.02.22. 10:27:12

Dajcstomi nincs abban a helyzetben, hogy embereket minősítsen.
Soha nem volt és nem is lesz.
Majd az lesz a hír ha, egyszer az életben lesz egy értelmes gondolata.
De az tényleg világszenzáció lesz!:)

Hamajd 2014.02.22. 11:21:39

@BPO654:

Nekünk az Unióban nem termelni kell, hanem vásárolni, de azt a lehető legtöbbet.

Meridian74 2014.02.22. 14:05:02

@Hyla arborea: Az a személy, aki EU-s adófizetésből cirka 200-250 millát akaszthatott le, láblógatva, vagy ilyen orbitális faszságokat irogatva mindenfele, munkavégzés címén.

[havi 8000ezer EUR alapfizu + 50EUR/napidíj (szavazásokkor jelenlét) + költségtérítés + nem kevés egyebek ] * 60 (5év*12hónap) = ~250millió HUF.

Hyla arborea 2014.02.22. 20:03:58

@Meridian74: Hú bakker! Ennyit keres egy udvari bolond?

Meridian74 2014.02.22. 21:11:12

@Hyla arborea: hozzávetőlegesen. Bezzeg itt nincs havi 2 milla plafon, ugye.
Amúgy a blogon kicsit kielemezgethetnék már azt is, hogy a fidesz által EU parlamentbe küldött képviselők mit is tettek országunk érdekében, a nem kevés pénzért amit ott csak úgy kapnak...

Nézzük csak, ki tudja most kapásból, fejből felemlegetni közülük néhányat?

Én csak a többi táborból tudok. Morvai Krisztina aki rendszeresen "szócsatázott" hazánk érdekében, Bokrosról tudok, aki két lábbal taposta rúgta és telibeszarta az országunkat, mocskos áruló módjára, egy keveset tudok még szájer óről, bár sok érdemlegeset nem tudok hozzá fűzni.

vagy fordítsunk egyet az egészen. Amikor legutóbb a viccesfiú osztrák újságírók(?) gúny űztek a magyar koronaékszerből, hazánk címerjelképéből, akkor hogy a fenéban van az, hogy egy emberként felállva nem követelték a hangosan ezeknek az idiótáknak a megregulázását, és büntetését? Pedig ha máskor nem is, akkor bizony ekkor kiabálniuk kellett volna - mivel az országot és nemzetünket gyalázták a szar tetves nyomorék agyú gnómok...!

Meridian74 2014.02.22. 23:23:19

OFF

nem tudom hanyadszor néztem már meg a "Különben dühbe jövünk" című klasszikus filmet, de most mikor éppen néztem, a pszichodokiról (aki mindig "Nein! Nein! Nein!"-ezett) amikor a répát rágcsálta, gyurcsány jutott az eszembe... :D :D :D
Muhahahaaa!
ON

picur3ka 2014.02.23. 00:06:24

Szeretem pinanyalo megjegyzeseit, tipikus zsido lehullattja az leplet a halottrol is. O mar csak tudja! Beavattak legalabb, nem?

Igaza van. Minden masodik politikus elmebeteg.

Hamajd 2014.02.23. 11:45:34

@picur3ka: ." Minden masodik politikus elmebeteg."

A többi meg nem a te érdekedben cselekszik.:(((((

BénaBéni 2014.02.24. 09:30:54

Tompika ügyeit is jó lenne vizsgálni. Mármint, hogy az MTK- ból miként lett családi vállalkozás.

süti beállítások módosítása