Skip to content


       Szűrés lista

Brüsszel csapdába akart csalni, de mi túljártunk az eszükön!

Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a Miniszterelnökségre és 2014. január 1. óta már a Miniszterelnökség koordinálja a kifizetéseket. Ez az átszervezés annyira jól sikerült, hogy azóta áll az egész rendszer, nem jönnek a kifizetések, állnak a háttérintézmények, az eu-s programok, mindenki vár és tologatják az aktákat ...

Az újabb aljas támadás hírére a Miniszterelnökség fiatal, ámde törtető bohócát helyettes államtitkárát küldték ki az épület elé, ebek harmincadjára a sajtó elé.
Csepreghy Nándor minden aggódó magyar állampolgárt megnyugtatott, szó sincs semmi felé "felfüggesztésről", csupán megkértek, hogy ne küldjünk ki egy ideig számlákat Brüsszelbe.

Ha beadjuk a számlákat és nem fizetik ki, az azt jelenti, hogy "felfüggesztették a kifizetéseket", de ha be se adjuk, akkor minden rendben, nem vontak meg semmilyen kifizetést, HISZEN BE SEM ADTUK!
Imádok a NER varázslatos világában élni :-)

Szóval minden rendben, sőt a lehető legnagyobb rendben, de nem fizetnek.
A háromlépcsős eljárás első lépcsőjén állunk, nem kell a pánikot kelteni!

"Csepreghy Nándor sajtótájékoztatót tart az EU-s pénzek zavartalan kifizetéséről" - animált műalkotás:

csepreghy.gif


A kormany.hu-ra felkerült a videó a sajtótájékoztatóról, ahol volt bőr a képén a jereváni rádióhoz hasonlítani a 444-et, ami megírta azt a hazugságot ... ami végül is igaz.
Illetve már engem is összezavartak, nem felfüggesztették, mi nem küldjük ki a számlákat!!!


A sajtótájékoztató után lehetett kérdezni, ez viszont a fenti videóban már nincs benne (vajon miért nincs?). Szerencsére ott volt Magyari Péter a "jereváni rádiótól", aki csodálatos kérdéseket tett fel a helyettes államtitkár úrnak!


 Csepreghy mindenkit megnyugtatott: "az uniós pénzek kifizetése abban az ütemben halad, ahogy Magyarország vállalta, illetve jobban. 2015-ben Magyarország lehet az első uniós tagállam, aki 100 százalékban lehívta az őt megillető pénzügyi keretet."

Én úgy gondolom, sikeresen megvédték az eu-s pénzeket. Is.

Címkék: brüsszel miniszterelnökség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr86096964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2014.04.29. 09:27:51

Lázár: Fizettek, ha küldünk számlát?
Brüsszel: Fizetünk, persze, hogyne! Csak ne küldj.

(erről jut eszembe az a vicc, amikor az egyetemista levelet küld az apjának, hogy küldjön pénzt, mire az apja válaszol, hogy igen, jól van a család, és az utolsó sorában megjegyzi: "azt a leveledet, amiben pénzt kértél, nem kaptuk meg")

Kurt S. Earp 2014.04.29. 09:29:38

Fiúk.

Vissza kéne venni az orcátokból, bár kétségtelen, hogy okotok nincs rá, a duplázott kétharmad árnyékában. De azért az mégiscsak különös és talán joggal felháborító, hogy “jereváni rádióztok” egy teljesen korrekt módon tálalt hír kapcsán, miközben olyan médiaháttér segíti a vérnarancs levében ázó forradalmatokat, mint a Hír Tv és az ún. közszolgálati m1 Híradó, vagy éppen az MNO, amelyeket én perverz, mazochista örömmel nézni/linkelni/olvasni is szoktam és amelyeket mindennel meg lehet vádolni, csak higgadt tárgyilagossággal nem. A 444 valóban egy kőkemény liberális alapokra helyezett hírportál, de ez még ne szolgáltasson számotokra alapot az ilyen pökhendi, lekezelő és arrogáns reakcióra. Próbáljatok lazítani.

Szelid sunmalac 2014.04.29. 09:34:43

Lesz itt oromkodes, ha a mocskos EU vegre nem nyaggat minket allandoan a penzevel. Hat alig birjuk a kapitalista gyarmatositokat lerazni magunkrol, akik allandoan penzt akarnak rank tukmalni!

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 10:09:13

@Kurt S. Earp: "Próbáljatok lazítani."

Nem tudnak. Nem lehet lazítani, folyamatos a harc. Nincsenek arányok, vagy súlyok, mindenre kilövik a teljes tárat. A Fidesz 2002. óta folyamatosan kampányol. Mióta nyertek,azóta még lelkesebben, elszántabban nyomulnak.

7esbusz 2014.04.29. 10:09:21

Na. Nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább. Nálam is nem az van, hogy nem kapok fizut, egyszerűen szóltam a főnöknek, hogy ebben a hónapban nem nyújtok be rá igényt. Érted.
Remélem egyszer tényleg elzárják a pénzcsapot és ez az egész "utáljuk a mocskos uniót, de a pénze nélkül leáll a lélegeztető gép, és a haverok pénzszivattyúja" rendszer összeömlik és betemeti az egész mocskos bagázst.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2014.04.29. 10:13:28

Vicces, amikor ez a gyerek jerevánirádiózik, nekem nagyon gyanús, hogy nemhogy a Szomszédokat meg a Szeszélyes évszakokat, de még az esti mesét se nézte a cuculizmusban...

Kilenc...nyolcezerbilliárd... az egész süketeléséről én is csak Leslie Nielsen életművét tudom idézni:

3.bp.blogspot.com/-z9yQcBSI-BE/ULJ3I7m0mQI/AAAAAAAAHZ0/ASD6bPJTDv8/s1600/31feb_ORIG-UnbelievableBullshitAirplaneIIAnimated.gif

Egyébként meg erre büszke lenni, hogy "2015-ben Magyarország lehet az első uniós tagállam, aki 100 százalékban lehívta az őt megillető pénzügyi keretet" - emiatt nyugodtan fel lehetett volna a "pofátlan" jelzővel is cimkézni ezt a cikket.

lyken 2014.04.29. 10:26:29

Ilyen az amikor egy ország 73%-a hagyja, hogy a maradék 27% szopassa.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2014.04.29. 10:31:14

Nem csökkent, hanem negatívan növekedett.

"Abban az ütemben halad, illetve jobban". Persze, az már nem is igazán jó, ha úgy történnek a dolgok, ahogy ígérve lett, muszáj még egy pár centivel beljebb tolni azt a nyelvet az "illetve jobban"-nal!

ruszlik 2014.04.29. 10:32:30

Érdekes érvelés és gondolat, hasonló ehhez (azt hiszem anno poénból vagy nem poénból nyilatkozat közben egy szexológus mondta):
"Ha egy férfi dugni akar de nem áll fel neki akkor impotens, de ezentúl elég ha nem akar dugni - máris elmúlt az impotenciája."

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.04.29. 10:43:28

lettem volna kis hangya abban a szobában, ahol kitalálták ezt a remek kommunikációt. :-D

Kurt S. Earp 2014.04.29. 10:47:16

@Vombatus Ursinus: " Nem tudnak. Nem lehet lazítani, folyamatos a harc. Nincsenek arányok, vagy súlyok, mindenre kilövik a teljes tárat. A Fidesz 2002. óta folyamatosan kampányol…. “

Persze, teljesen igazad van, tudom.
De egyszerűen muszáj hinni, muszáj reménykedni abban, hogy akad közöttük valaki, aki megpróbál majd visszavenni ebből az őrületből. Nulla stressztűrés mellett, agresszív paranoiával átitatott verbális likvidálás a válaszuk minden vélt-valós kritikára. Azonnal megfújják a harci kürtöket és a médifelületekről visszacsorogva, mindez tökéletesen tükröződik a civil társadalom hétköznapjaiban és konfliktusaiban. Jómagam sem mindig vagyok egy hideg fejjel mérlegelő alkat, , de ami az utcákon-tereken-utakon-közösségi közlekedés járművein zajlik egy-egy összezördülés kapcsán, az már szabályosan rémisztő.

A politikai elit/kormányzat tagjainak és képviselőinek nem csak gazdasági vagy éppen jogalkotási felelősségük van Magyarországon. Viselkedésük, reakcióik mintaként szolgálnak, mintaként is szolgálhatnak. Egy sajtótájékoztatót, nyugodt információcserével és a tények tárgyszerű tisztázása mellett is meg lehet tartani. A lealázó-viccesnek szánt jereváni párhuzam valószínűleg mellőzhető lett volna, de a józan mérlegelést láthatóan-valószínűleg felülírta a központi utasítás: “Adj nekik, Nándi! "

Szelid sunmalac 2014.04.29. 10:49:26

@Kurt S. Earp: Ertem, hogy te mit szeretnel, de egy kicsit eld bele magad az o helyukbe. Oszinten! Minek kommunikalnanak mashogy, vagy mast? Ketharmaduk lett? Igen! Ugy, hogy az emberek 27%-a kaarta oket ujra? Igen! Akkor meg mit szamit, hogy te mit tartasz erkolcsosnek, vagy helyesnek? Egy nagy budos lofaszt szamit. Annyit.

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 10:53:07

Tököm ki van már a segílyezéssel, a segílyvárással, a segílyek megköszöntetésével, a német munkanélkülinek hálálkodtatással, a magyar dolgozó segílyezettnek beállításával, a segílyek ellenértékének letagadásával.

Nincs segíly? Nagyon helyes, végre! Kapitalizmus van. Nekem nem fog hiányozni.

Jah! Viszont akkor mi se fizessünk!

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 10:58:20

Szánalmas az egész ajvékolás.

Pont annyira visszatetsző, mint amikor a putris cigányok jajgatnak, hogy késik a pénzespóstás.

Már csak azért is, mert nyilván nem az jajgat, aki nettó befizetője az EU-nak, hanem aki alig győzi (győzné) fejni az EU-s csöcsöt, amit az EU adófizetői (közte a magyar adófizetők) töltenek teli.

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 10:59:03

@Szelid sunmalac:

Adót, Schweini.

Te nem fizetsz adót?

Vagy fizetsz, de az ötszörösét szopnád ki az EU-s csöcsből?

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 11:01:53

Klasszikus újlipótvárosi ajvékolás ez is.

A polgárok 90%-a a közelébe nem került sose az EU-s csöcsnek, viszont a lóvét tőle is levonják.

Ajvékoljatok csak, pályázatírók!

Csak jót tesz a gazdaságnak, ha kivérzik ez a fajta, ami A/4-es papírok eladásából él.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 11:03:55

@Kurt S. Earp:

"A lealázó-viccesnek szánt jereváni párhuzam valószínűleg mellőzhető lett volna"

Nincs ebben semmi lealázó. Egyszerüen alter valóság alter lelelplezöi.

Emlékszel még a 2006-os fizetett csöcselékre? No, azok a láthatósági mellényükre egész egyszerüen felírták, hogy C S Ö C S E L É K.
A 444-nek is simán csak nevet kellene változtatnia, oszt´ a habony-kommunikátorok csak pislognának, meg egy szivességet tehetnének.

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 11:07:17

Sajnos az Átlátszó Kft. által üzemeltetett testvéroldal (atlatszo.blog.hu) nem válaszol, ezért kénytelen vagyok itt megkérdezni. Már csak a közpénzes csöcsön lógás apropóján is.

KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS

Mennyi pénzt fizet az állami csöcsön lógó (42,5 milla) TEV és saját fajtársait is lehúzó vezetője az Átlátszó Kft.-nek, illetve Bodoky elvtársnak a permanenssé vált nácizásért?

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 11:09:19

@Istóczy Viktor:

"közte a magyar adófizetők"

A Mészáros minimálbéres jobbágyai...akarom mondani adófizetöire gondolsz? Azok legfeljebb a Felcsúti-Makovecz-Máglyát töltik fel, rövidesen :)))) NYehehehehehehhehehehee

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 11:17:16

@Istóczy Viktor:

"Mennyi pénzt fizet az állami csöcsön lógó"

Erre van egy csodás képlet a Négyjegyüben az "invertálás" fejezet alatt. Az "n" helyére beilleszted a CÖF szót, és már meg is van a végeredmény :))))))

NYehehehhehjehhe

Pong 2014.04.29. 11:21:54

Én még mindig arra várok, hogy megszólaljon ilyenek nyilatkozatok után a Benny Hilles Jakety Sax, aztán szomorúan rájövök, hogy ez bizony valóság.

Istóczy Viktor · http://kuruc.info 2014.04.29. 11:31:09

@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:

Ha az érdekelne, akkor azt kérdezném, de engem az érdekel, mennyi pénzt folyatott át az állami csöcsön csüngő TEV a magát mára az egyik legnácizósabb portállá kinövő Átlátszónak.

Ez KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS, amire köteles válaszolni a partneroldal.

Szelid sunmalac 2014.04.29. 11:39:10

@Istóczy Viktor: Hat most aztan beletrafaltal baratom. En ugyanis fizetek adot. Nemetorszagban. Bezony reszben en is finanszirozom a Fideszesek uj stadionjait!

közrabszolga 2014.04.29. 11:39:39

Április hatodikán lehetett dönteni.
Most az van hogy mindenki kinyitja a pofáját, a stadionos zsebre dugott kezű tahó teleszarja, lézer patkány húggyal leöblíti, a birka magyar meg tapsol hozzá, mert ez olyan nemzeti.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 11:44:51

@Istóczy Viktor:

"TEV és saját fajtársait is lehúzó vezetője az Átlátszó Kft.-nek"

Majd ha kultúrált európai módon teszed fel a kérdést, NER-jobbágy, és nem a legújabb "régi-barátod", a putyin módján, no, akkor számíthatsz kommunikációra. Addig pedig marad a buchaufblättern.

Nyehehehehehehheeee

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 11:46:26

@Istóczy Viktor: Pereld be őket, ne itt sírdogálj! Ennyi a történet. Egy ilyen tisztességes magyar antiszemita, mint te, nem is tehet mást.

közrabszolga 2014.04.29. 12:05:27

@Istóczy Viktor: Anyabaszó náci hulladék, hogy van az hogy a mocskos fajtád a komcsik faszát szopja? Te agyhalott szardarab, már az 1848-49 -es szabadságharcunkat is ruszkik verték le.
A fajtád most meg szeretne belebújni egy KGB alezredes végbelébe.
Magyargyűlölő rühes kutyák vagytok.

István Tamasi 2014.04.29. 12:18:40

Mivel a megszavazott költségvetés már régen bedőlt - 290 körüli euróval kalkulálták - ezért ha elzárják a lélegeztetőgépet Brüsszelben - értsd nem adnak pénzt, akkor sajnos a magyar gazdaság összeomlik.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:28:22

@Szelid sunmalac:

Szerintem te legfeljebb a saját stadionjaitokat fizeted, nem a mieinket. Én legalábbis nem tudok róla, hogy a magadfajta gazdasági menekültek pénze is bennük lenne bármilyen formában.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:28:51

@István Tamasi:

Sajnos, mi? Mennyi pénzt tettél rá 2010 óta?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:30:15

@Vombatus Ursinus:

Egy ilyen faszán átlátszó Átlátszó Kft., mint aminek a reklámja itt is kint van, nem tehet mást, mint hogy teljesíti KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉSEMET, és elszámol az állami csöcsön csüngő TEV-től nácizásra kapott pénzzel. Per nélkül is, becsületből.

István Tamasi 2014.04.29. 12:36:09

@Istóczy Győző:
Saját országa, nemzete kárára csak "y"os mélymagyarok szoktak fogadni vagy tőzsdészni.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:40:59

@István Tamasi:

Hogyne, "Tamasi" elvtárs. Mint Soros Gyuri bátyád, fajtársad.

István Tamasi 2014.04.29. 12:45:44

@Istóczy Győző: Honnan ismered a fajtámat, talán rendszeresen le szoktad szopni? /Egyébként csak annyiban vagyok fajtársa Soros Gy.-nek, hogy ő is és én is magyarok vagyunk, de nem mélymagyarok./

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:53:17

@István Tamasi:

"magyarok vagyunk, de"

Úgy vagy magyar, "Tamasi", mint az amerikai biboldó barátod, aki csak magyar vállalatokat shortolni jár haza.

Szar lehet úgy shortolni, hogy nem akar bedűlni a cél, hiába minden erőfeszítés.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 12:59:46

Vajon az ilyen Tamasi-fajták mire gondolnak, miután rátették a pénzt valaminek a tönkremenetelére? Pusztítani akarnak? Ara vágynak, hogy valami tönkremenjen? Vagy csak a saját hasznukat hajtják? Vagy ilyenekkel nem is foglalkoznak, csak azzal, hogy mit tudnának megtenni a fogadás sikeréért, kit tudnának megkenni érte, mit tudnának személyesen lerombolni, mit tudnának leromboltatni, hogy hamar dőljön az egész? Vagy hittel hiszik, hogy a romboláson át vezet az út a felemelkedéshez?

közrabszolga 2014.04.29. 13:07:23

@Istóczy Győző: A hozzád hasonló hulladékok átlagosan hány nick nevet regisztrálnak egy fórumra?

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 13:11:36

@István Tamasi:

Felesleges húznod magad a puszta-gyogyósán :)))) Tudjuk jól, hogy mit okoz a (há)turul beltenyészet :)))))))))

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 13:17:40

@közrabszolga:

Ha azt érted hulladék alatt, hogy a magadfajták - az ellenvéleményt, netán a közérdekű adatigénylést elviselni nem tudván - rendszeresen kitiltanak, betiltanak nickeket, gondolatokat, témákat, és emiatt - alkotmányos, emberi jogaink megvédése céljából - a magamfajtáknak rendszeresen új nicken kell kifejteni gondolatainkat, akkor az a válaszom, hogy a frekventált, közpénzes csöcsön lógó blogok esetében több nickre van szükség, a valódi magánblogok esetében rendszerint egy is elég.

Viszont ha az egyik helyen kicenzúráznak a magadfajta házmesterek, akkor azt a nicket már nem tudjuk használni más helyeken sem, ezért viszonylag gyakori nickcserét igényel a vélemény szabad kifejtése.

De van azért jó hírem is: ma már szabadon el lehet küldeni a kurva anyjukba a magadfajta kommunista férgeket, szabadon lehet beszélni különféle védenceitekről is, ilyenért nem akasztanak fel az elvtársaid, nem is kínoznak meg, és a szemünket sem mindig tudjátok kilövetni. Sőt már a választásokon is rendszeresen összefossátok magatokat, csőd szélén álltok, röhejessé váltatok. Ehhez képest mi az, ha néha új nicket kell regisztrálni?

Dödölle 2014.04.29. 13:19:26

@István Tamasi:
"...Saját országa, nemzete kárára csak "y"os mélymagyarok szoktak..."
Az ORSÓS-ban nincs is "Y"...

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 13:21:09

Sajnálom a Vastagbőrt, igényes, fasza antikommunista blogként indult, az is volt évekig.

Jól összeszedett, exkluzív anyagokat terített, nem Népszava-szemelvényeket 0 hozzáadott értékkel.

Régebben nem is volt itt ennyi kommer köcsög, mint most.

Várom már a napi nácivadász posztokat a TEV és az Átlátszó Kft. támogatásával!

István Tamasi 2014.04.29. 13:24:04

@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:
Ugyan. Sosem húzom fel magam az ilyen kis duplanullákon, csak szórakozok velük egy kicsit.

közrabszolga 2014.04.29. 13:26:10

@Istóczy Győző: " igényes, fasza antikommunista blogként indult, az is volt évekig."
A Vastagbőr most is igényes, fasza antikommunista blog. Tudom ez zavarja a hozzád hasonló narancsbolsevik hulladékot, de nem kötelező ide jönni.

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 13:27:01

@Istóczy Győző: Istóczy! Te szopni jársz a blog.hu-ra, vagy ez valamilyen perverzió nálad?

István Tamasi 2014.04.29. 13:27:50

@Istóczy Győző:
Rohanj vissza mutyvezérkéd hátulját nyalni! Még lemaradsz valami zaftos szarcsimbókról.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 13:31:06

Miközben a választásokon most már rendre kb. 4:1 arányban vannak az antikommunisták (Fidesz, Jobbik, LMP) a kommunistákkal szemben, az "értelmiség" játszóterein pont fordított az arány, minden hazafira jut egy legalább 4 fős judeobolsi falka 5 percen belül.

Szerencsére idén már megtörtént az ordas eszmeiségük beárazása, sőt még kétszer lesz árazás. Nem mintha kisebb pofával folytatnák utána, de azért mégiscsak kell néha ez a fajta megmérettetése a gondolatoknak.

Hamajd 2014.04.29. 13:36:22

@lyken:" Ilyen az amikor egy ország 73%-a hagyja, hogy a maradék 27% szopassa."

2014.04.06.????

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 13:39:03

@Hamajd:

Ezek úgy számolnak, hogy ha 30 másodperc alatt "futod" a 100 métert, az harmad akkora teljesítmény, mint 10 másodperc alatt lefutni. Miközben az utóbbi az valami, az előbbi pedig egy nagy semmi.

Hamajd 2014.04.29. 13:39:32

Szegény Júnijó, teljesen bele fog betegedni a már második Fidesz 2/3-ba. Nekünk is nehezen elviselhető ez, hátmég nekik.

Hamajd 2014.04.29. 13:42:23

Ha a Jobbik nyeri a választást akkor is elzáródtak volna-é a csapok?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 13:43:03

Az itteni különítményesek cége, az Összefosás, még az ellenzéki szavazatok többségét sem szerezte meg, és fele annyi szavazatot kapott, mint a kormányzó pártok.

De most úgy mártírkodnak, mintha ők nyertek volna, csak valami ördögi matematikai trükk fosztotta volna meg őket a kemény munkával megszolgált hatalomtól.

Az a helyzet, bolsi disznók, hogy az országgyűlés összetételét rajtatok kívül senki nem tartja igazságtalannak, hacsak azt nem, hogy múltotok ellenére jogotok volt indulni a választásokon!

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 13:52:38

@Istóczy Győző: Te faszkalap! A poszt nem a választásokról szól, hanem arról, hogy össze-vissza hazudozik ez a kormányzati nyikhaj arról, hogy kapunk-e pályázati pénzt, vagy nem kapunk.

Hamajd 2014.04.29. 13:56:29

@Istóczy Győző:

Nem bírsz ezekkel, így hát a neved legyen Istóczy Vesztő.:)

közrabszolga 2014.04.29. 13:59:57

@Istóczy Győző: "Miközben a választásokon most már rendre kb. 4:1 arányban vannak az antikommunisták (Fidesz, Jobbik, LMP)"
fidesz = bolsevik párt tehát KOMMUNISTA, jobbik a csúti tahó fiókszervezete, az lmp.. az mi is?

SirTocy 2014.04.29. 14:03:15

Ne etessétek már a trollt... egy ideig vicces nézni, ahogy a hozzá hasonló elmeháborodottak ide jönnek, és alaposan lyukra futnak bolsikomcsilibsizős fröcsögésükkel, de ez most már nem a vicces kategória, hanem sokkal inkább a szánalmas. Hagyjátok szépen magában fröcsögni meg ordítozni, mint minden rendes, becsületes őrültet, aztán majd szépen magába omlik.

Hamajd 2014.04.29. 14:03:43

"Csepreghy Nándor minden aggódó magyar állampolgárt megnyugtatott, szó sincs semmi felé "felfüggesztésről", csupán megkértek, hogy ne küldjünk ki egy ideig számlákat Brüsszelbe."

Hát engem egyáltalán nem nyugtatott meg ez a kis káderutánpótlásoska.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:13:36

@Vombatus Ursinus:

Azt nem tudom, megkaptad-e a pályázati lóvét (és nem is érdekel), mindenesetre tőlem már levonták.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:15:20

Nagy az ajvék, hogy késik a segílyke. "Értelmiség" :D

Mi lenne veletek, ha kiszáradna a pályázati csöcs?

Mariann19 2014.04.29. 14:22:04

Az NFÜ megszüntetése után ugye január 1-től a Miniszterelnökség koordinálja a mit is?
Ugyanis az új rendszerre még nem született meg a Szervezeti és Működési Szabályzat, a rendszerben majdan dolgozók még nem kapták meg a munkaköri leírásaikat, teljes a káosz.
Lehet ezek után azon csodálkozni, hogy Brüsszel rendezett viszonyokat kíván?
Ez a következménye annak, ha dilettánsok kapnak nagyhorderejű feladatokra megbízást, és a szakembereket elküldik munkanélkülieknek.

István Tamasi 2014.04.29. 14:23:31

@Istóczy Győző: Én már megírtam, hogy mi lesz ha Brüösszel elzárja a lélegeztetőgépet alias pénzcsdaport, de oly szánalmas buta vagy a 6 elemiddel -1x az első, 2x a második, 3x a harmadik - hogy nem vagy képes felfogni.
Mivel a mutyiqurmány elfogadott költségvetése már amúgy is régen összedőlt, az EU pénzek elmaradása stagnálást, lemaradást jelent és a mutyiviki által felvett putyinhitel és államkötvények visszafizetése vagy további eladósodást - már most csúcsot dönt az adósságállomány - illetve súlyos megszorításokat jelent.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:27:51

@István Tamasi:

895-től 2004-ig, vagyis az EU-csatlakozásig sosem szorultunk ún. lélegeztetőgépre, de a csatlakozás után 5 év sem kellett hozzá. Köszönjük! Mi is lenne nélkülünk az EU-s csöcs nélkül? Vagy úgy kérdezem, veletek mi lenne a pénzünk nélkül?

♔bаtyu♔ 2014.04.29. 14:29:33

@Kurt S. Earp: Igen, ezt a 444-et nagyon nyomatják, de ahhoz, hogy népszerű legyen valóban hírekkel kellene tele lennie.

Mint pld. a kuruc.

♔bаtyu♔ 2014.04.29. 14:31:53

@István Tamasi: György Soros nem magyar. Persze, lehet, hogy ő ezzel dicsekszik, de ne higgy neki.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:31:59

@♔bаtyu♔:

Olyanok sosem lesznek, ezért inkább betiltatnák a Kurucot.

Mint az "Átlátszó" Kft., ami gyaníthatóan pénzt is kapott erre a célra az állami csöcsön csüngő, saját fajtársait is lehúzó Bodnár által vezetett TEV-től. Hogy valóban így történt-e, azügyben közérdekű adatigényléssel fordultam Bodoky elvtárshoz, de baszik válaszolni, elszámolni.

Az "Átlátszó" egyébként a Vastagbőr partneroldala.

♔bаtyu♔ 2014.04.29. 14:37:59

@Istóczy Győző: Na azt tilthatják, nem fog összejönni. Túlságosan nagy rá az igény, ezért nagyon komoly pénzek is lehetnek benne.
Persze, ezek egy alom.

Fényezett Rézlábos 2014.04.29. 14:48:07

@Istóczy Győző: Bazzeg, mélymagyarként legalább a történelemmel tisztába kéne lenned, Pistóci Bukó. :)

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:49:26

@♔bаtyu♔:

Jövőre lesz 10 éves a Kuruc.info. Nem semmi, amit elértek ezek a derék hazafiak az eltelt időben.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 14:50:26

@Fényezett Rézlábos:

"Tisztába", mi? Foglalkozz inkább a soros összefosásotokkal!

Pan Modry 2014.04.29. 14:52:04

Ami rossz a fidesznek vagy az mszp-nek, jo az orszagnak!

Ha felfuggeszti az EU a kifizeteseket az jo az orszagnak, ugyanis a beruhazasok tul dragan valosulnak meg, abbol pedig az allampolgaroknak semmi hasznuk ha ezen felesleges beruhazasokon csak partoligarcjat szedig meg magukat.

Ugyhogy a becsuletes magyar allampolgaroknak csak jo ha az EU beint es felfuggeszti az atutalasokat!

Virág et. 2014.04.29. 14:54:31

Ne etessétek már ezt a szerencsétlen trollt. Ha nem foglalkoztok vele, akkor végre visszamászik, ahonnan előbújt 2 perce, amikor regisztrált.

Fényezett Rézlábos 2014.04.29. 14:55:12

@Istóczy Győző: Ügyes vagy pubi, kiszúrtál egy elgépelést, gratulálok! Nemsokára viszont te fogod magad szorosan összefosni, amikor nem jön pénz a sok kommentre! :) Biztos jól fizetnek amúgy, mert szaporodtok, mint a nyulak... vagy nem fizetnek jól, csak máshol nincs szükség ilyen csorgónyálú retardáltakra.

Fényezett Rézlábos 2014.04.29. 14:57:15

@Virág et.: Remélem annyit zabál, hogy beledöglik ez a csótány.

Virág et. 2014.04.29. 14:57:35

@Pan Modry: Sajnos nem így van. Ebben az országban minden beruházás 97%-át az EU finanszírozza. Ez alatt értendő a hétköznapi kátyútlanítástól a közintézmény épületének felújításáig kb minden. Igen, drágán valósulnak meg és igen lopnak belőle, de ezért az a felelős, aki lop és nem az, aki a pénzt adja, a legkevésbé pedig akire a pénzt költik.

A dolog lényege, hogy nyilván rosszul jár az, aki eddig lopott belőle, de a végén a legrosszabbul az egyszerű polgár jár, mert a csókosok a pénzt akkor máshonnan majd kiveszik vagy kibekkelik ezt a szűkös pár hónapot, de a beruházások, felújítások nem valósulnak meg.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:07:16

@Virág et.:

Az EU előtt akkor nyilván csak 3% ennyi beruházás volt.

Nem is értem, hogy tudtunk előttük 1109 éven át létezni!

belekotty 2014.04.29. 15:07:17

"Istóczy Győző 0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.04.29. óta tag."

Pan Modry 2014.04.29. 15:07:55

@Virág et.:

nem szamit, a lopast nem szabad toleralni, mert azzal konzervalsz egy rossz rendszert, ha az EU felfuggeszti a kifizeteseket az rossz az partoligarchaknak, ami pedig nekik rossz az jo az orszagnak!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.29. 15:09:13

@Istóczy Győző: Te melyik nyavajás narancs-szoponc nick legújabb reinkarnációja vagy? Komolyan, nevetésges, idejár 2-3 szoponc több nickkel kommentelni (hogy többnek tűnjenek), és a blog.hu-s adminok ezzel semmit sem tudnak kezdeni...

Virág et. 2014.04.29. 15:10:23

@Istóczy Győző: Te abban a tévedésben vagy, hogy te meg én beszélgetni fogunk. Nem fogunk.

@Pan Modry: Nem ilyen egyszerű a képlet. A pártoligarchákat majd kifizeti a rezsim az adónkból, miattuk ne aggódj. Előbb döglik itt éhen a fél ország, mint a Közgép ne kapna újabb megrendelést.

A cél inkább az lenne, hogy a jogosan járó pénzeket (amelyek nem segélyek, természetesen) érdemben lehívhassuk és hatékonyan, a legkevesebb korrupciós elfolyás mellett hasznosítsuk.

Uebermensch 2014.04.29. 15:12:14

@Istóczy Győző: Tudod, mit? Beszélgessünk inkább a kurvákról. Anyád hogy van?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:14:47

@belekotty:

Nemrég tiltottak ki az elvtársaid, mint már említettem volt. Feltehetően az volt a bűnöm, hogy más volt a véleményem, mint az övék - de arra már egyiknek sem volt gerince, hogy legalább nicknévvel, indoklással tegye meg, amit meg "kellett" tennie.

Ugyanakkor alkotmányos és emberi jogaim védelmében, amik garantálják nekem a szabad szólást, új nicket regisztrálva mondom tovább a véleményemet, amiben nem akadályozhattok meg.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:17:17

@már nem Dr. PhD. DSc. Uebermensch:

Ez a te színvonalad. Meg az elvtársaidé is, akik szó nélkül hagyják ezt, miközben nem kóser _véleményért_ már tiltanak.

Jó összefosást az EP-választáson is!

SohaMike 2014.04.29. 15:18:34

Enyhén beszédjibás a csóka, de jól nyomja :) Nem fizet az EU, csak most küldenek 1 milliárd eurot, vagy hogy?

SohaMike 2014.04.29. 15:19:14

na, én meg íráshibás vagyok :)

Pan Modry 2014.04.29. 15:20:35

@Virág et.:

Hibas megkozelites, te termesztesnek veszed azt hogy a partoliagrchak megkapjak a penzuket, kvazi valami szervilis rabszolgava degradalod magad onszantadbol.
Egyebkent eppen azert lopnak annyit mert sok embernek mint neked olyan a hozzaallasa hogy ezt termeszetesnek veszi, ilyeneket olvasva nem is tudom nagyon sajnalni a magyarokat a csorosagukert.

SohaMike 2014.04.29. 15:26:16

@Istóczy Győző: De minek vesződsz a ballibsikkel? Nem tetszik a blog, a hozzászólók, így csak a drága munkaidődet vesztegeted.

belekotty 2014.04.29. 15:29:43

@Istóczy Győző: Ó! Te szegény áldozat! Majd telesírom a párnámat este. :-))

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:30:40

@Pan Modry:

1938-ban még (sokkal) jobbak voltak a magyar keresetek, mint az olasz, spanyol, ír, svéd, finn bérek.

Aztán jöttek ezek (apjuk, egyéb fajtársuk), és a béka segge alá löktek minket. Nemcsak ebben - sőt ez a legkevesebb. Mentálisan vágták hanyatt Magyarországot.

Most is ezt csinálják, segílyért rimánkodó szánalmas söpredékké akarnak formálni minket, miközben - még mindig - gátlástalanul lopják a pénzünket. Amiből egyébként messze nem élnek olyan jól, mint akár egy német középosztálybeli, de nem ez a lényeg nekik, hanem hogy itthon ők legyenek a királyok, és ők mondhassák meg, miről hogyan KELL gondolkodni.

Mert mit mond most az, aki a saját munkájából él, nem segílykéből? Leszarja, hogy nincs segílyke. Csak ezek sírnak, de mint a velencei fürdős kurva - ha már a kurvákról akart beszélgetni egyik reprezentánsuk.

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.29. 15:32:32

Istóczy Győző 0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása

2014.04.29. óta tag.

@Istóczy Győző:

Azaz mától, igaz gyogyóskám :)))))

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:36:57

Na lehet színt vallani, "elvtársak". Melyik pártra szavaztatok?

@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:?
@belekotty: ?
@SohaMike: ?
@már nem Dr. PhD. DSc. Uebermensch: ?
@Virág et.: ?
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: ?

Hát a többi különítményes? Mind az Összefosásra? Vagy magántitok, és nem tartozik senkire egy politikai blogon. :D Na halljuk, most legyetek karakánok.

Én az LMP-re szavaztam listán, és a fideszes jelöltre egyéniben.

SohaMike 2014.04.29. 15:39:42

@Istóczy Győző: Igazi hazaffy létedre a libsi-bibsi LMP-re szavaztál? Hazaáruló!

SohaMike 2014.04.29. 15:41:05

@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Honnan tudod, h nem ő BBBB és vidéki keveréke? Na ugye, máris jobb a kommentek aránya :)

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:42:08

Igen, pont ennyi gerincet vártak tőletek.

Kovács Ferenc 14 2014.04.29. 15:42:55

Emiatt fájjon a Simicska feje. Mi, többiek, eddig sem kaptunk a brüsszeli pénzekből egy buznyákot sem, úgyhogy nekünk aztán matt mindegy, hogy utalnak-e a viktátornak, vagy sem. :-p

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:44:05

Miközben nyilvánvalóan mind a 6 a tömeggyilkos, terrorista MSZMP szemkilövető utódpártjára szavazott, egyik sem fogja bevallani. 1 esetleg bekamuzik egy LMP-t (de már megbánta a "szoborügy" miatt), a többi anyázik, kussol vagy terel.

Kovács Ferenc 14 2014.04.29. 15:45:50

@Istóczy Győző: a lófaszt voltak jobbak, művelődjél má: www.bibl.u-szeged.hu/ha/eletmod/
Nyomor a köbön... még autójuk se vót! Tudod hány autó votl Magyarországon 1938-ban? 20.000db. És még 10.000db motorkerékpár. Mindenki más gyalogolt, mint az állatok. A francnak sem kell ilyen "jólét"

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 15:46:32

Lehet, mind a 6 a bizonytalanok táborát gyarapította. Pont úgy néz ki mind.

Kovács Ferenc 14 2014.04.29. 15:48:19

@Virág et.: Vagy kölcsönösségi alapon mi is felfüggesztjük a befizetéseket brüsszel felé. Aztán majd kiderül, hogy ki jár rosszabbul... ;-)

Uebermensch 2014.04.29. 15:48:23

@Istóczy Győző: A Kétfarkú Kutyához mit szólsz? Szépen tudok rajzolni. Bár rajzolhattam volna méretes bránert is a tartótisztjeid, de akár a másik oldal mellé is.

SohaMike 2014.04.29. 15:48:30

@Istóczy Győző: Miért, neked nem tök mind1? Nyert a FIDESZ, jó nagy arányban, ennyi, nem? Mit érdekel a többi?

Secnir 2014.04.29. 15:49:34

@Virág et.: szűrd győzikét. én is azt tettem a második kommentje után.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 16:06:53

Még a végén kiderül, hogy alulreprezentált itt az Összefosás. Vagy félnek a szavazói...

Bezzeg a szabadgondolkodó, független, büszke européer értelmiség!

dual824 2014.04.29. 16:13:07

@Istóczy Győző: Én DK-ra szavaztam, NA GYERE,GYERE kóstolgassál csak!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 16:15:03

@dual824:

Remek, köszönjük.

De nem rád voltam kíváncsi, újonc, hanem azokra, akik eddig a tutit mondták!

shwarcz bácsi 2014.04.29. 16:16:05

@Istóczy Viktor: Az állami központosítás az igazán demokrata dolog. egy szaros íróasztalt nem tudnak megvenni az EU pénzek nélkül, mégis habzó szájjal, mell döngetve szidjuk az egész uniót. de a pénzüket azt nem. ja és közbe nem leszünk gyarmat. de paksot azt fű alatt csendben megkapták a ruszkik. akiknek 89'ben orbán szerint - ruszkik haza - takarodniuk kellett. azóta eltelt pár év, és ma már sikeresen újra felvettük a térdelőpozíciót, majd rácsatlakozunk a barátság csővezetékre. bocsánat, gázvezetékre, mert manapság új szelek, mit szelek, áramlatok fújnak, igaz inkább keletről, mint délről. ennek tudatában ki kell jelentenünk tisztelt hölgyeim és uraim, hogy nem leszünk gyarmat, utálom a kommunistákat, és a magyar nép genetikailag nem alattvaló ! Mindenki hallotta, a hátsó sorban ülők is ? volt ügynökök, párttagok, kiszesek, óó pardon , elnézést kérek az ifjú kereszténydemokratáktól, de a régi reflexek ugye...
köszönöm tisztelt hölgyeim és uraim, a stadion mára bezár, jól lehúztuk a hülye EU-t ebben is, a viszont látásra, a viszont hallásra. az állam én vagyok. ha bárki kételkedne..

SirTocy 2014.04.29. 16:17:58

Hadosztály-parancsnokság, tüzérségi csapást kérek a saját pozíciómra. Vagy legalább ne kommunikáljatok már ezzel a takonyagyú bér-trollal. Nekem mindegy, melyik jön előbb, csak valahogy érjük már el, hogy ne ide járjon kosztolni.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 16:23:24

@shwarcz bácsi:

Az EU előtti 1109 évben miből vettünk íróasztalt?

Abból kellene most is!

Az igaz, hogy az EU-csatlakozás után 4 évvel már gyakorlatilag csődbe is mentünk. Így tényleg nehéz íróasztalt venni.

dr. Aullah 2014.04.29. 16:25:58

Én nagyon örülnék neki, ha elzárnák. Végre megmutathatná a fityisz, mire képes.

SirTocy 2014.04.29. 16:28:00

@dr. Aullah: biztosan megmutatná, milyen gyorsan tudunk Európai Uniós tagállamból az Orosz Föderáció részévé vedleni. :D Mert ugye nem vagyunk gyarmat. :D

shwarcz bácsi 2014.04.29. 16:28:11

@Istóczy Győző: akkor ezen a logikai síkon továbbmenve, minek nekünk az EU-s pénz ? őszintén minek ? minek nekünk íróasztal? minek csatlakoztunk? lépjünk már ki, bassza meg. mi nem vagyunk, voltunk gyarmat soha! a régi komenisták, meg ügynökök akik ma fideszkdnp nemzetvédő hazafinak színezik magukat, majd mennek moszkvába továbbképzésre. illetve bocsánat, tadzsikisztánba ... nézz már utána, honnan szereztük a pénzt korábban ! vagy elbábozzam neked?

Hamajd 2014.04.29. 16:31:26

@Istóczy Győző:

Ilyen, hogy bizonytalanok tábora nincs, ezt a megfogalmazást csak valamelyik fasz politikus találta ki. Aki nem nent el szavazni az nem bizonytalan, hanem biztos volt benne, hogy nem megy el, a másik fele meg pont leszarja az egészet.

Hamajd 2014.04.29. 16:35:44

@SirTocy:

Meg kellene számolni, hány oroszajkú él Magyarországon.

Szelid sunmalac 2014.04.29. 16:53:42

@Istóczy Győző: Amiert csak es kizarolag a ZEU a hibas!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 17:15:33

@shwarcz bácsi:

Az EU-s pénz a magamfajta adófizetőknek, akik nem szoktak pályázni, azt a pénzt jelenti, amit az adómból egyenest Brüsszelbe utalnak a szakemberek, illetve ami eltűnt a nemzetgazdaságból a munkaerő szabad áramlása és a közös piac révén.

Másoknak meg azt a pénzt jelenti, amit telenyomtatott A/4-es lapokért, mint egyfajta árucikkekért (ún. pályázatokért) kapnak milliószám.

Sokféle élethelyzet, sokféle érdek.

A nagy ojropéerek például 25%-ot kaptak a nemrégi választásokon, és a következőn, az EP-sen még nagyobb összefosásra számíthat az "európai oldal". Aminek itt érdekes módon nincsenek is hívei, mint kiderült. Legalábbis a legnagyobb itteni antiorbánista antifasiszták egyike sem vállalta be, hogy az összefosásra szavazott volna, vagy tervezne szavazni megint.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 17:17:49

@Hamajd:

Arra gondolok, hogy az itteni fideszesek, jobbikosok nem szégyellősek, inkább büszkén vállalják pártszimpátiájukat. Ellentétben a "szabadgondolkodókkal", akik - láthattad te is - egyike sem dicsekszik vele, hogy az ő szavazatával együtt kapott 25%-ot a bolsevista, tömeggyilkos állampárt szemkilövető jogutódja. Emiatt merült fel, hogy ezek az alakok valójában a híres bizonytalanok táborát alkotják, bár furcsa, hogy ekkora arccal pont ők lennének a bizonytalanok. Lehet, hogy sumákolnak, hazudoznak?

Horizont 2014.04.29. 17:19:29

Köpedelem, hogy ilyen zavaros agyú, gondolkodású, jellemtelen, gerinctelen, fröcsögő, provokáló semmi, senki, mai nap regisztrált győzike idejön és szétrombol a baromságaival egy posztot. Nehéz megállni, hogy ne válaszoljon az ember neki! Szeretném tudni hogyan is történhetnek a dolgok! :D Habony Árpi körbeülteti az ilyenekkel az asztalát kora reggel és kijelöli, hogy te erre a blogra menj, te meg arra és ezt meg ezt írjátok az ott vernyákoló ballibsi köcsögöknek, térítsetek baccátok meg, az internet nagy hatalom nem véletlen, hogy a nagy főnök utálja ......majd még a végén sokan lesznek ellenünk, mi meg pont eggyel kevesebbek leszünk mint ők. Induljatok, hintsétek el a Fidesz magjait a kommentek közé és meg lesz a jutalmatok! Trafik már elfogyott, de majd kitalálunk valamit. Majd felosztjuk a kurvákat köztetek és futtathatjátok ti őket Felcsúton a stadion mellett :DDDDDDDD

A poszthoz. Kérdem, lenne -e bármi fejlődés, szépülés az országban ha nem kapunk pénzt? Bármerre járok kelek mindenhol kint a hatalmas méretű tábla, hogy ez itt EU-s pénzből épült. Szinte minden, vagy teljesen minden? Akkor miről is beszélünk? Mit tud felmutatni a kormány EU-s pénz nélkül? A felcsúti stadiont :(
Addig pattog ez a túlhízott kis focibuzi amíg nekünk tényleg annyi lesz!
Nem neki, hanem nekünk :(

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.04.29. 17:37:06

Magyarország kikerülheti Brüsszel csapdáját, de Szófia kelepcéi sok lesznek neki!

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 17:37:09

@Horizont: Ne idegeld magad ezen a baromállaton. Kurucz ezredesként posztol a Polgárda nevű okádékon, meg még vagy 10 nicken nyomja a blog.hu-n, amíg ki nem basszák IP alapján. Valami főállású gyökér lehet a Lendvay utcából. Szard le, vagy tedd szűrésre!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 17:41:00

@Horizont:

Az EU előtti 1109 évben vajon miből épült itt minden? Ez szerinted új pénz? Akkor hogy a francban van, hogy 2004-ben beléptünk, és 2008-ra már csődbe is mentünk? Hogy van az, hogy a "nagy eltartó" Németország eközben rekordot dönt rekordra gazdaságilag? Nem vagy te egy kicsit hiszékeny?

Horizont 2014.04.29. 17:43:50

@Vombatus Ursinus: Igazad van! Csak az a baj ezzel, hogyha mindenki leszarja akkor az ilyen féreg tovább tobzódik! El kéne üldözni, ki kéne nyírni (virtuálisan) meg kéne verni (nem virtuálisan :D), nem elég nekünk, hogy a politikusaink olyanok amilyenek még akkor ilyeneket is el kell viselni, hogy idehányja az undormányait! Ilyeneknek nem demokrácia kéne, hanem totális diktatúra (+ lámpavas) :DDD

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 17:44:51

@Horizont:

Régebben még ember voltál. Majd egyszer olvasd vissza, mit írtál embertársadról, csak mert bértollnoknak gondoltad.

CSENDES 2014.04.29. 17:48:03

Csak annyit mondanék, bocs, ha valaki megelőzött. Ő sem élt ennek a viccnek a keletkezése idején, mert a vicc nem így hangzott. Nem Moszkvában, hanem Leningrádban, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. (egyébként így viccesebb) Üdvözletem Habonynak, akinek sikerült az emlékezetét törölnie.

Horizont 2014.04.29. 17:50:39

@Istóczy Győző:
Sajnos annyira agyatlan, vitaképtelen, zavaros nézetű és segg buta vagy, hogy ilyennel vitázni se érdemes!Húzz el olyan helyre ahol lehetsz valaki a te szinteden is. Ez nem az a hely!!!

Én most is EMBER vagyok veled ellentétben :(
Én nem bértollnoknak gondollak, hanem egy szánalmas feltűnési viszketegségben szenvedő tájékozatlan fröcsögőnek.
Utoljára válaszoltam neked!

kvadrillio 2014.04.29. 17:51:10

Izraelbe vitték a merényletben meglőtt ukrán polgármestert
2014, április 29 - 10:02

Friss hírek
Külföld

Izraelbe szállították gyógykezelésre kedden a merényletben súlyosan megsebesített harkivi polgármestert - közölte a Rosszija 24 állami hírtelevízió internetes oldala.

Hennagyij Kernesz ellen hétfőn követtek el merényletet. Hátba lőtték őt egy mesterlövészpuskából leadott lövéssel, a lövedék áthatolt a tüdején és a máján. Harkivban életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A milliós kelet-ukrajnai nagyváros polgármesteréhez még a nap folyamán izraeli (!) orvosokat hívtak, akik megállapították, hogy szállítható állapotban van, és a továbbiakra nézve Kernesz izraeli kezelését javasolták. A mélyaltatásban tartott politikust így kedd hajnalban repülőgéppel az észak-izraeli Haifára vitték egy magánklinikára.
MTI - alfahir.hu
:O)))))))) MIVaN ???? A ZSIDÓK AKNAMUNKÁJA MINDENHOL ????????? :DDDDDDDDD

István Tamasi 2014.04.29. 17:54:37

@♔bаtyu♔: Egy senki vagy te ahhoz hogy eldöntsd ki a magyar és ki nem?

2014.04.29. 17:57:35

Jó lenne ha az EU elzárná a pénzcsapokat, aztán világossá válna mindenki számára hogy milyen tehetetlen banda garázdálkodik Mo-n. Majd ha a béka segge alá megy vissza az életszinvonal akkor tán feleszmél a birkanyáj.

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 18:02:57

@Horizont: Nem tudsz vele mit kezdeni, mert nagyjából 10 panel van, amit folyton hajtogat, bárhová is röfög. Nem vitatkozni akar, hanem igét hirdet, kötözködik és provokál órákon keresztül. Biztos, hogy valami szociopata faszfej, teljesen fölösleges pazarolni rá a karaktereket.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:03:35

@Horizont:

Nem, már nem vagy ember.

Attól nem vagy ember, hogy valakit feltűnési viszketegségben szenvedő, buta fröcsögőnek tartasz valakit (ehhez jogod van), és ezért megvernéd, netán még lámpavasra is felakasztanád (itt iratkoztál ki az emberek közül).

Ember voltál, patkány lettél.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.04.29. 18:10:58

@Istóczy Győző: "alkotmányos, emberi jogaink megvédése céljából - a magamfajtáknak rendszeresen új nicken kell kifejteni gondolatainkat,"

Nem állampolgári jogod, hogy bemenj Zero lakásába és odaszarj a nappali szőnyegére, de ezt a "magadfajtának" valszeg úgyis hiába magyarázom.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:16:14

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

El vagy kicsit tévedve.

Nem a nappalijába mentem, hanem a közforgalom számára megnyitott "üzletébe". Ő itt ugyanolyan felhasználó, mint én, ahol ő is elmondhatja, amit szeretne, meg én is. Ilyen szempontból még az is mindegy, hogy én esetleg évekkel azelőtt is itt voltam már, hogy ő is idejött.

Szeretem, amikor házirendekkel próbálják felülírni az emberi jogi egyezményeket a "szakértők", a Nagy Demokraták!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:18:44

Akkor most lehet tovább agyalni, hogyan is "kellene" kitiltani a csordáétól eltérő véleményű felhasználókat!

Közben elkezdték elhordani az ajvékolókat a közforgalom számára meg NEM nyitott munkaterületről! Holokauszt!

nandras01 2014.04.29. 18:33:10

@Istóczy Viktor:
az egy dolog, hogy tele van a tököd a "segílyekkel", de azért azzal sem árt tisztában lenni, hogy ha nem lennének ezek a "segílyek", akkor cca két másodperc alatt omlana a nyakunkba az egész magyar gazdaság.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:42:10

A lényeg nagy demokraták, hogy nekünk otthon a kibucunkban a dolgozni bejáró palesztinok nagyobb demokráciában élnek mint én itt a blogon. Holokauszt!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:42:18

@nandras01:

Akkor hogy van az, hogy az EU-csatlakozás előtti 1109 évben egyszer sem omlottunk össze (pedig volt pár fordulat, ha jól tudom), de az EU-csatlakozás után 4 évvel már a piacról finanszírozhatatlanná váltunk (gyakorlatilag csődbe mentünk)?

Nem unjátok még a hazudozást?

Nem mindenki hülye ám!

Van 25%-okot, osszátok be jól, van még pár év a bázisban. Aztán mehettek Rosenfeld után!

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:43:28

Komolyan mondom, otthon a menórámat szidolozni komolyabb szellemi kihívás, mint veletek vitázni gójok!

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:45:29

Pedig az államadósság 25 százalékot nőtt és még mindig itt vagyunk. Veszik az államkötvényt, mint a cukrot. No jó sok kamatot fizetünk, majd 6 százalékot. Ennyit nem kapok Tel-Aviv egyik bankjában sem, úgyhogy inkább veszek. Majd kifizetitek.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:47:26

@lstóczy Győző:

A rongálásban király vagy, nickhamisító zsidó. Most már egészen biztos az Összefosás győzelme! Hátha még A Szobortól elhurcolt zsidrákokat is visszaviszik neked köszönhetően.

Ј.László 2014.04.29. 18:47:31

@Istóczy Győző: Hirtelen milyen diktatórikus lettél. Eddig a demokráciát féltetted, mert téged kibasztak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.04.29. 18:47:41

@Istóczy Győző:

Igazad van. Akkor legközelebb menj be egy tesco-ba, és ott szarj a csemegéspultra. Aztán hivatkozz a szükségállapotodra meg az emberi jogaidra.

A bloggazda meg a blogján hogy lenne már ugyanolyan felhasználó mint te, te majom? Én is ziher a második menórázásod után kibasználak a gecibe.

Na, további jó szórakozást...

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:49:29

Ilyen pofátlan hamisítást még holocaust tagadók sem csinálnak, mikor ez a náci meghamisítja a nickemet!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.04.29. 18:49:47

@lstóczy Győző: "Pedig az államadósság 25 százalékot nőtt és még mindig itt vagyunk."

Ja. Csak nehogy amikor zuhansz le egy felhőkarcolóról, félúton azt hidd, hogy tudsz repülni.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:51:22

Ez a rohadt megszállási emlékmű helyett, inkább több kárpótlást adhatnátok a táborokban sínylődött nagymamámnak!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:51:41

@Ј.László:

Persze. Mint ahogy az is ugyanaz, ha gyilkosságért dobnak be a fegyházba, vagy azért, mert fehér inget vettél fel.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:52:41

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A rabbim megmondta, legjobb befektetés most a magyar USD kötvény. A pénz itt marad, nem megy ki, a hitközség tagjainál lesz.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:53:15

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez vagyok én: blog.hu/user/865064

Ez meg a nickhamisító zsidó haverod, aki menórázott: blog.hu/user/865128

Ј.László 2014.04.29. 18:54:49

@Istóczy Győző: Nem ez a legjobb blog itt a cionizmusod kiélésére.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 18:57:01

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez vagyok én: http:\\blog.hu/user/865128

Ez meg a nickhamisító zsidó haverod, aki menórázott: http:\\blog.hu/user/865064

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:00:15

Na, hála Jahvénak, eltűnt a nickhamisító.

Ј.László 2014.04.29. 19:06:07

@lstóczy Győző: Na hallod! Téged könnyen és gyorsan leszereltek. :-))

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:12:30

@Istóczy Győző: 1109-ig mész vissza, miért? 896-ban a magyarok nyilaitól rettegett európa, majd Szent István királyunk letérdelt az egyháznak és a nyugatnak. Koppányt és követőit kivégezte. Kitől is függünk azóta????

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:13:46

@Green Bay Packers: Ez az. A megcsontosodott hitnél lemaradtatok, ahelyett hogy a Tórát forgatnátok!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:14:05

@Ј.László:

Erre a zsidó pofátlanságra tényleg nehéz mit lépni, ezt aláírom.

Ahogy az eddigi 8 évben, megint sikerült csalással, hazugsággal megnyernetek egy "csatát", aztán döngetni rá a mélyzsidó melleket egészen a soros összefosásig, amik kezdenek egyre szaporodni.

Ennél nagyobb örömötök ne is legyen sosem!

Ajvékoló fajtársaitok hogy vannak, akiket elvittek?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:15:13

@Green Bay Packers:

"EU-csatlakozás előtti 1109 évben" - tudod ezt értelmezni, ha még egyszer nekifutsz? Segítsek?

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:16:52

@lstóczy Győző: Amit emberek írtak, válogattak össze, azokban nem hiszek.

Ј.László 2014.04.29. 19:18:15

@Istóczy Győző: Hallod, téged nagyon gyorsan kinyuvasztottak idegileg, ha már a haláltáborok áldozatait gúnyolod. Eléggé ideggyenge ember lehetsz. Ember? Inkább féreg.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:18:21

"Minél többet vitatkoztam a zsidókkal, annál inkább megismertem beszéd- és harcmodorukat. Mindenekelőtt az ellenfél butaságával számoltak, és ha azután minden kötél szakadt, maguk tettették a butaságot. Ha mindez nem használt, akkor egyszerűen nem értettek meg semmit, vagy pedig pillanatok alatt egy másik témára ugrottak át. Magától értetődő dolgokat tárgyaltak, amelyek helyeslését azonban rögtön más jelentős dolgokra vonatkoztatták, hogy azután ismét visszavonuljanak és ne tudjanak semmi bizonyosat.

Bárhol fogott is meg az ember egy ilyen "apostolt", nyálkás lett a keze, s részletekben siklott ki ujjai közül, hogy azután a következő pillanatban ismét egyesüljön. Ha netalán az ember valakit olyan megsemmisítő módon gázolt le, hogy már csak a környezetre való tekintettel is kénytelen volt helyeselni, és így arra gondolt, hogy legalább egy lépést tett előre, akkor annál nagyobb volt csalódása a következő napon. A zsidó egyszerűen nem vette tudomásul az előző napon történteket, és mintha mi sem történt volna, tovább mesélte régi, lehetetlen álláspontját, s még felháborodottan csodálkozott azon, hogy kérdőre vonták. Nem emlékezett már semmire, legfeljebb az előző napon tett állításainak helyességére."

(Adolf Hitler - Mein Kampf)

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:19:23

@Istóczy Győző: Már akkor is másokhoz "alkalmazkodtunk".

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:19:39

@Ј.László:

Miféle haláltáborok miféle áldozatait gúnyoltam? Ma vitték el az ajvékoló zsidókat a Szabadság-téri munkaterületről, ahol már hetek óta rontják a levegőt.

toportyánzsóti 2014.04.29. 19:19:48

Kognitív disszonancia a parasztvakítás alapja,nekem higgy ne a szemednek...

Ј.László 2014.04.29. 19:21:04

@Istóczy Győző: Mondom. :-)) Már Mein Kampfot idézel. Ennyire felidegeltek? :-))

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:22:21

@toportyánzsóti: "disszonancia" - hogy jön ide az ének meg a zene?

toportyánzsóti 2014.04.29. 19:23:12

@Istóczy Győző: Magyar emberek küzdenek ott Mária országának becsületéért,ellentétben veled,vöröscsillagtraktorgyári észkombájn.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:23:19

@Ј.László:

Egy pillanatra sem. Kellett volna?

6 elv-/fajtársad már megbukott a teszten, akarsz egyet játszani?

Csak arra a kérdésre kellene válaszolni - ha már politikai blogon vagyunk -, hogy kire szavaztál április 6-án. Én már leírtam. Szóval? Összefosásra?

Ј.László 2014.04.29. 19:23:59

@lstóczy Győző: Ajaj, te sem vagy az az észkombájn.

toportyánzsóti 2014.04.29. 19:25:18

@Ј.László: Zsidrákfóbiás szegényke.Még legyőzik a különlegesen tehetséges magyarokat ha nem figyel.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:25:31

@Ј.László: Az emeszpé adott csak lehetőséget a kormányváltásra, egyéniben és listán is rájuk szavaztam. És te?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:25:48

@Ј.László:

Ez a nickhamisító zsidó haverod volt, akinek 8-ra végződik a regisztrációs száma. Nekem 4-re.

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:26:04

@Istóczy Győző: Én rájuk szavaztam, a két rossz közül a kisebbikre.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:26:35

Nem vitát kell nyerni, hanem választást, nickhamisító!

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:27:31

@Green Bay Packers: nagyon helyes! Mesterházyt miniszterelnőknek!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:27:57

@Green Bay Packers:

Végre egy őszinte, nem sunyi bolsi.

De még így is nagyon alulreprezentáltnak tűnnek itt az összefosás-szavazók, pedig antiorbánista, antifasiszta, NEM bizonytalannak tűnő alak van itt elég. Érdekes. Félnek?

toportyánzsóti 2014.04.29. 19:28:17

@Istóczy Győző: Jelenlegi rendszerben mindegy kire szavazol.Tájékozódást lehetővé tevő környezetben simán bukott moszkovityenka és mutyipincsikutyái.

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:28:42

@lstóczy Győző: Kevesebb kárt okozna az országnak, mint viktorod, a kisbetű direkt.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:30:04

@Green Bay Packers: Én bátran vállalom az emeszpé szavazatom!!!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:31:02

@Green Bay Packers:

Viktor onnan hozta vissza az országot, ahová a D-209-es, az elkúró szemkilövető és a libatolvaj lökte: az államcsőd széléről.

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:31:17

@Istóczy Győző: Én egy egyszerű postás vagyok, látom, hogy az 500 család és 100 cég, vállalkozás mennyire "jobban él, mint 4 éve"

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:32:20

@Istóczy Győző: Igaz hogy ehhez el kellett venni 3000 milliárd manyupot és fel kellett venni újabb 5000 milliárd kölcsönt.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:35:12

@lstóczy Győző:

Bizony, ehhez vissza kellett venni a manyupot.

Különben az lenne most itt, mint ami Görögországban van: a huszonévesek fele munka nélkül, az állami alkalmazottak negyede, harmada elküldve, maradék bére letörve, véres utcai csaták, gyilkosságok, romok.

Szerencsére elveszítettétek a hiteleteket, avarjánosok, senki nem hisz már titeket szakértőknek. Az ország polgárai értékelték a bolsi és a fideszes munkát is, és utóbbira kétszer annyi szavazatot adtak, mint az előbbire. A bolsik még az ellenzéki szavazatok többségét sem tudták megszerezni.

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:41:05

@Istóczy Győző: Aki mások értékeiben kárt tesz, az megérdemli. Miért nem a saját autóját, házát gyújtja fel? Milyen becsületes ember az, aki a tetteiért nem vállalja a felelősséget. Itt a kapucnis, sálas egyénekre gondolok. Ha nekem valami nem tetszik, nem a te tulajdonodban teszek kárt. A libázás már unalmas, a fityeszes bíróság sem tudta bebizonyítani.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:45:33

@Green Bay Packers:

Ángyán Bajnairól:

„Beállni mellé? Ugye nem képzelik?! Itt tüntettem a Kossuth téren a libatolvaj ellen, amikor a Wallis-szal csődbűntettet elkövetve bedöntötte a Hajdúbétet!"

mno.hu/belfold/angyan-tuntettem-a-libatolvaj-ellen-nem-allok-ossze-vele-1117335

Valamiért nem perelt, pedig azt mondta, mindenkit beperel, aki libatolvaj néven nevezi.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 19:47:40

Az elkúró csődbe, de minimum a csőd szélére vitte az országot. Védjétek csak!

Most még meglett a parlamenti küszöb.

Remélem, a következő összefosás már sikeresebb lesz!

zobod 2014.04.29. 19:47:49

@Green Bay Packers: nem önmagában a jólét számít, hanem az adott életszínonal pénzügyi fenntarthatósága. Ha van mérce, akkor ez az egy, ami alapján meg kell ítélni a folyamatokat. A 2000-es évek "jólétet" egy brutális mértékű (még mindig óriási) újraelosztáson, és adósságokon alapult. Ez nem működik. Most láthatod, kinek az egzisztenciája mögött volt ott egy stabil, és a túlfűtött konjunktúra hiányában is piacképes reálteljesítmény.

Ami az EU pénzeket illeti, persze jó hogy van, de ez is csak egy külső manna, nem a saját teljesítmény ami a forrása, és nem ajándékba kapjuk. Szuverenitásból, önállóságból, nekünk tetsző társadalompolitikai elképzelésekből rengeteget adunk fel érte.

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:48:55

@Istóczy Győző: Ángyán a fidesz propagandán nőtt fel, de kilépett, mert rájött az igazságra. Egy ilyen embert tisztelni kell!!

Green Bay Packers 2014.04.29. 19:59:08

@zobod:Ha fejlődni akarsz és neked csak terved van, de pénzed nincs, akkor kell a hitel. Ha az eu adja és nem hitelként, ráadásul fejlesztésre, akkor egy egészséges
"feladás", szerintem egyezség - mivel mindenki akkor jár jól, ha tényleg fejlődünk - megéri. Ha valaki kölcsön kér tőled te is akkor adsz, ha biztosítva látod, hogy visszaadja. Ha pedig nem kölcsönbe adod, hanem azért, hogy 5ről 6ra jusson valaki, akkor te is kiváncsi lennél arra, hogy nem kocsmázásra költi, hanem arra amire szántad.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:04:03

@Green Bay Packers:

Nem minket akar fejleszteni mondjuk Németország, hanem magát! Meg is nézheted, hová jutottak ők 2004 óta, és mi hová. Mi 4 év alatt a csődbe, ők meg rekordot döntenek rekordra.

De 2010-ben fordult a kocka, most már nincs annyi német vállveregetés hazaáruló vezetőinknek, sokkal inkább német ajvékolás van, hogy már megint levesszük őket. Még szép, hogy levesszük őket! Ugyanis erről van itt szó, hagyjuk a rizsát! Vagy te veszed le őket, vagy ők vesznek le téged. Minden más csak mese habbal!

Green Bay Packers 2014.04.29. 20:06:45

@Istóczy Győző: Látod ez a különbség köztünk. Te levenni akarsz másokat, én üzletet kötni.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:07:23

A Sodexo milliárdjai itthon maradnak Franciaország helyet? Hű micsoda Vejmár volt itt hónapokon át! Micsoda fülsiketítő lárma ment itt a francia becsületrendesektől párizsi vezényszóra! Pár szaros milliárdért. De most már mi is kezdünk ráérezni a bizniszre. Le vannak szarva a Stockholm-szindrómásnak tűnő, valójában kilóra megvett hazaárulók, akik egyfolytában azt kérdezgetik, mit szól a Nyugat. Hogy mit szólnak? Le vannak szarva! Pénz beszél, kutya ugat!

Green Bay Packers 2014.04.29. 20:09:26

@Istóczy Győző: Az ország is azért tart itt, mert belül (Mo.) is így gondolkodnak az emberek.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:11:25

@Green Bay Packers:

Aha, és melyik államférfi a példaképed?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:12:24

@Green Bay Packers:

És a más országokat kifosztó Németország, Franciaország, Anglia, USA, Kína stb. miért ott tart, ahol?

Green Bay Packers 2014.04.29. 20:12:59

@Istóczy Győző: Hol van az a pár szaros milliárd??? A felcsúti stadionban??

_most_ 2014.04.29. 20:16:12

haha, imádom mikor ennyire hülyének nézik a szavazóikat a fideszesek, szerintem a háttérben már fogadásokat kötnek egymással, hogy ki tud akkora hülyeséget mondani, amit a birkák nem vesznek be :D Egyébként kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy miközben Magyarország ennyire szárnyal, a nyugat meg köztudottan hanyatlik már évtizedek óta, nem illene felvenni a támogatásokat, inkább oda kéne adni a sokkal jobban rászoruló nyugati országoknak vagy a szintén hanyatló USA-nak :D

Pipas 2014.04.29. 20:22:21

A fidesz elérte azt, hogy ha ma lenne a privatizációs őrület, akkor a magyar cégek marakodnának a koncon és nem a Hans forgatná ki az országot a vagyonából. Egy kicsit megkésett, eső után köpönyeg, nincs már konc, egész európában nincs már széthordható vagyon, de ez egy eredmény.

Ha ma jönne egy osztrák bank egy csodálatos új hitelkonstrukcióval, akkor legalább félúton seggberúgnák. Lenne nyavajgás az eu parlamentben, de legalább felemelné a szavát valaki, hogy "álljon már meg a menet, ez nekünk nem jó".

Ez az, amit nem mondott Magyarország húsz éven keresztül és erre ment rá az a kevés, amit Kádár alatt összeszedtünk.

Pipas 2014.04.29. 20:27:02

@Istóczy Győző: "A Sodexo milliárdjai itthon maradnak Franciaország helyet?"

Úgy van, itt a lényeg, és erről nem akar beszélni szinte senki. A pénznyomtatásának jogát részben visszavette az állam. Van is nyüszögés rendesen. :D

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:28:34

@Green Bay Packers:

Például. Jobban szereted, ha a marseille-i stadionban van?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:29:46

@Green Bay Packers:

Mert pénzre játsszák a "focit", és nem vállveregetésre, mint ahogy a böszméék próbálták eladni, miközben ők is pénzre játszották. Csak éppen nem az országéra, hanem kizárólag a sajátjukra. Mint az egyforintos libatolvaj. :)) Szánalmas.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:31:02

@Pipas:

Sosincs késő rátérni a jó útra.

Most már legalább irányban üljük meg a lovat, nem pedig duplán fordítva, szájjal a fasz felé, mint a kommer időkben.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:32:27

@Pipas:

Sosem mondtak ilyenek a kommerek, hogy ácsi, ez nem jó Magyarországnak. Csak akkor visítanak, ha nekik, a Pártnak nem jó valami. A Fidesz az ország hasznából tesz a zsebébe, a komcsik meg az országból. Nem mindegy.

zobod 2014.04.29. 20:33:57

@Green Bay Packers: csakhogy a múlt évtized hazai hitelboomja nem így működött.

@_most_: nem arról beszélünk mi illik, hanem arról, hogy nem a támogatásszerző képességeinket kell kimaxolni. Főleg nem olyan áron, hogy a szuverenitásból túl sok dolgot feladunk cserében. Az EU jobb lenne, ha megmaradna az európai országok közti gazdasági kooperációnak, nem kell az USE.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:35:07

Ott vannak a hú de csúnya trafikok.

Mindenki tudja, hogy dohányozni rossz. A dohányosok tudják a legjobban, még jobban is, mint a nemdohányosok.

Egy rakás ember leszokott a cigiről az elmúlt években, az ismeretségi körömből is. Olyanok, akik évtizedek óta cigiztek. A fiatalok már megvetik a dohányosokat, rég nem menő, sőt.

Tehát az ország jól járt.

A maradék hasznot pedig belapátolta a Fidesz a haveroknak. Nem sajnálom, jól tették. Aki még mindig cigizik, az fizesse csak ki őket. Inkább ők, mint én, nem? De. Ennyi!

Pipas 2014.04.29. 20:38:06

@Istóczy Győző: Így igaz.

"A Fidesz az ország hasznából tesz a zsebébe, a komcsik meg az országból."

Pláne ez. Nem szeretem a fideszt, sok mindennel nem értek egyet abból amit csinálnak, de ebben hajlandó vagyok részt venni.

Viszont ilyen frappánsan megfogalmazva azt, amit gondolok még soha nem láttam. Ezentúl én is így fogalmazok. :)

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:40:48

Telenyomja a Fidesz kamerákkal az országot. A tolvajok sírnak, a gyorshajtók sírnak, a haverok jól járnak. Az utakon kevesebben halnak. Akkor most jól tették? Jól hát! Win-win. Aki meg veszített, az jobb is, hogy veszített!

Útdíj. Drágább a fuvar, előnybe kerülnek a közeli termelők, gyártók, SZJA-emelés helyett (ez ugye a bolsi program) fizetnek a (zömmel külföldi) fuvarosok. Mi is ezzel a baj?

Bankadó, telekomadó, nagyon is jól tették mindet!

Okos, hasznos ember kevesebbet fizet, vagy még így kerül versenyelőnybe. Az ostoba, a káros pedig veszít. Jól is van ez így!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:48:35

@Pipas:

Drágán dolgozik a Fidesz, de jó munkát végez.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:52:41

A palesztinok ellen is beváltak a kamerák, ezt tapasztalatból tudom. A kibuc is körbe van kamerázva.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:53:54

@Green Bay Packers: Például nagyon is jó ha orbánnak stadionja van. Olyannak legyen aki ért hozzá.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:55:22

@lstóczy Győző:

Nem unod, nickhamisító?

Ezt csináltátok az elmúltnyolcévben is, szétbasztatok mindent, csalással, hazugságokkal megnyertétek a "vitákat", aztán leszoptatok. Majd még kétszer. Meg még kétszer leszoptok most idén is.

Ennyit tudtok! Meg kilövetni az emberek szemét.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 20:57:18

Azt sem csinálhatta volna jobban Orbán, hogy nem vitázott, és csak annyit mondott, folytatják.

Kíváncsi lettem volna a vitára, de ez is jól van így, a vitának örültem volna két napig, aztán most bosszankodhatnék négy évig, hogy a bolsikkal kell alkudozni.

Bolsiknak kuss a neve! Fidesz, Jobbik, LMP szalonképes, a bolsik örüljenek, hogy szabadlábon vannak!

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:14:35

Orbán nem vitázott és jól tette. Hiszen a bolsik csak hülye kérdéseket tettek volna fel a 25 százalékkal nőtt államadósságról.

Pipas 2014.04.29. 21:29:18

@lstóczy Győző: "Hiszen a bolsik csak hülye kérdéseket tettek volna fel a 25 százalékkal nőtt államadósságról. "

Amikor legutóbb volt vita, akkor nem kérdéseket tettek fel, hanem keményen hazudtak. Gyurcsány megjelent és agresszíven megvádolta Orbánt, hogy hazudik, amikor gyógyszerfelírási díj bevezetéséről beszél. Aztán megnyerték a választást és jött a vizitdíj.

Utólag azt mondta Gyurcsány, hogy majd belepusztultak, hogy eltitkolják mire készülnek.

Komoly ember másodjára nem ül le egy hazuggal vitázni. Ennyi.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:35:35

@Pipas: Én úgy emléxem hogy orbán beszélt pl 14. havi juttatásról, nem?
Különben is vizitdíj és nem gyógyszerfelírás. Stimmel?

Khayness 2014.04.29. 21:36:25

Na mi van, Enrico, Vidéki, meg a többiek fölbuktak a pártirodai ranglétrán? Új ciklus, új trollok?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:38:00

@Pipas:

Hamisítja a nickemet. Akivel elkezdtél beszélgetni, azaz nekem, 4-re végződő a regisztrációs számom (865064). (Húzd a nickem fölé az egeret.) A nickhamisító komcsié 8-ra végződik.

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 21:40:08

@Pipas: Nem Gyurcsánnyal kellett volna vitáznia.
"Utólag azt mondta Gyurcsány, hogy majd belepusztultak, hogy eltitkolják mire készülnek."
Ez meg egyszerűen nem igaz, nem ezt mondta. Vedd elő a brosúrádat és nézz utána.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:42:22

@Pipas: Ne foglalkozz ezzel a kaftánossal, aki igaz magyar emberek menorájára feni a fogát!

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 21:44:18

@Khayness: Úgy látszik. Lelkes is szegény Istóczy elvtárs, már 11 óra óta fossa a kommenteket. :)
De az is lehet, hogy ő most büntetésben van és délutáni pótlék nélkül kell neki 12 órát kommentelni egyfolytában.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:44:32

@lstóczy Győző: Te mocsok kibuc szökevény! Elég volt belőled!!!!! ELÉG!!!!!

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 21:45:33

@Vombatus Ursinus: Az már csak egy óra. Annyit kibírok veletek és utána vár a Tóra.

Pipas 2014.04.29. 21:52:00

@lstóczy Győző: "Különben is vizitdíj és nem gyógyszerfelírás. Stimmel? "

Jah, át kellett alakítaniuk egy picit, el is tartott mondjuk öt percig, nem?

"Hamisítja a nickemet."

Kitűnően meg tudlak titeket különböztetni számok nlkül is. :D

@Vombatus Ursinus:
""Utólag azt mondta Gyurcsány, hogy majd belepusztultak, hogy eltitkolják mire készülnek."
Ez meg egyszerűen nem igaz, nem ezt mondta. Vedd elő a brosúrádat és nézz utána. "

Ezeket mondta:

"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este."

Ezt szerintem én szöveghűen összefoglaltam. Nem szó szerint idéztem, de most ezt is bepótoltam. :D

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:02:35

@Pipas:

Megpróbálják meghazudni gyurcsányi hazugságbeszédét is, amire egyébként máskor nagyon is büszkék. gyurcsányival egy bajuk van, hogy lemondott, minden mással nagyon elégedettek voltak akkor is, most is.

Nem mondom, hogy most minden tökéletes, mert nagyon nem. Az oktatáspolitika például egy nagy nulla, leszámítva a mindennapos tesi és az erkölcstan bevezetését, ami két helyes lépés volt, mert hiába az okos ember, ha kehes, és kár az okos emberért, ha becstelen. (Minden ellenkező híresztelés ellenére, ahogy a matekóra számolni tanít meg, úgy az erkölcstan erkölcsösebbé tesz.)

Pipas 2014.04.29. 22:04:12

@Istóczy Győző: "Megpróbálják meghazudni gyurcsányi hazugságbeszédét"

Annyira, hogy ők már el is hiszik. :) Nem kis nehézséget okozott, de megoldották. :D

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:04:50

@Pipas: Jah, zsidó felismeri a zsidót! :-))

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:06:11

Micsoda műsort levágtak az "erkölcsös" elvtársak, amikor bevezette a kormány a kötelező hit-/erkölcstant! Há nehogymá az iskola nevelje a gyereket! - harsogták. Aki otthon nem tanul meg viselkedni, azt az iskolában sem lehet megformálni! - hazudták.

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 22:09:37

@Pipas: Na látod! A brosúra nem hazudik. Nem azt mondta, amit te "idéztél" tőle. Mindegy egyébként, leszarom Gyurcsányt, meg Őszödöt is.

Arról mi a véleményed, hogy a Kormány olyan ügyesen módosította a pályázati eljárást, hogy most két hónapig nem is küldhetünk számlát és ez a takony hazudozik össze-vissza? Ja, az nem érdekel, csak Gyurcsány?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:10:39

@Pipas:

Ezeknek ez az élet lényege a hazugság, és a hazugság megmagyarázása.

Egész életüket képesek ilyen célokért leélni.

Emlékszel, amikor 2006-ban futószalagon jöttek a kutatásokkal, hány ezerszer hazudik az átlagember, és hányszor az Orbán? Mindent bevetettek, hogy egyrészt megmagyarázzák, hogy hazudni jó, másrészt hogy nem is hazudott a Böszme. Nem is az a baj, hogy ők ennek élnek, hanem ha mások energiáit arra pazarolják, hogy a hazugságaikat kerülgessék kénytelen.

Pipas 2014.04.29. 22:12:12

@Istóczy Győző: Így lett belőle igazságbeszéd és így szakadtak el végérvényesen a valóságtól. :(

Pipas 2014.04.29. 22:15:07

@Vombatus Ursinus: "Mindegy egyébként, leszarom Gyurcsányt, meg Őszödöt is."

Öszöd. Rövid ö.

"Arról mi a véleményed, hogy a Kormány olyan ügyesen módosította a pályázati eljárást, hogy most két hónapig nem is küldhetünk számlát"

Az orszég nem hónapról-hónapra él. Ma már nem.

"és ez a takony hazudozik össze-vissza?"

Mibel is hazudott?

"Ja, az nem érdekel, csak Gyurcsány?"

Eddig kettejük közül még csak róla bizonyosodott be, hogy hazudik. A többi csak szóbeszéd.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:25:19

@Pipas:

Balatonőszöd tényleg hosszú ő-vel van. www.balatonoszod.hu/

"Az orszég nem hónapról-hónapra él. Ma már nem."

Ez viszont igaz. Pont annyi vagyon még megmaradt a giga devizahitelek mellett is, amiből el lehetett kezdeni nagyban játszani. A komcsik éveket agyaltak azon, hogy lehetne innen-onnan ellopni 1-1 milliárdot, közben rohadt le minden, és lopták el a külföldi nagymenők százmilliárdosával a lét.

Orbán rögtön billiós téten kezdte a kormányzást, aztán addig zsonglőrködött vele, hogy gyakorlatilag megállt az államadósság addigi intenzív növekedése, elkezdtük visszavásárolni a családi ezüstöt, odabasztunk még a maradék erőnkkel a parazitáknak, és tényezővé váltunk európai szinten. Eközben a foglalkoztatottság jelentősen nőtt (hja, "csak" közmunka /ásít), a keresetek reálértéke, nyugdíjak dettó, a devianciakultusznak lőttek, és még lehetne sorolni. Ráadásul amit elkezd a kormány, azt be is fejezi időre: 4-es metró, e-útdíj, felcsúti stadion, mindegy. Kezdi megszokni az ország, hogy mindennek következménye van, és ez jó. Vége a baszakodásnak. Lehet vitatkozni ezen-azon, de nem olyan faszságokon, mint amiken a bolsik rugóznak már 4 éve.

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 22:27:05

@Pipas: Teljesen vitaképtelen, szemellenzős hülye vagy.
Ma ugyanúgy hitelből (jóval drágább hitelből) él az ország.
Azt hazudta ez a nyomi, hogy ha nem adhatjuk be, az nem felfüggesztés. Pedig az.
"Eddig kettejük közül még csak róla bizonyosodott be, hogy hazudik. A többi csak szóbeszéd."
Te szegény! Hogy te mennyire elvakult hülye vagy! :)

Vombatus Ursinus 2014.04.29. 22:30:14

@Pipas: "Öszöd. Rövid ö."
Nem. Már ezerszer leírtad és még mindig nem tudod, hogy hogy írják? Mekkora nyomi vagy te bazmeg...

Pipas 2014.04.29. 22:31:04

@Istóczy Győző: "Balatonőszöd tényleg hosszú ő-vel van."

és tényleg. :)

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:31:26

@Vombatus Ursinus:

Devizahitel kamatát veted össze csont nélkül a forinthitelével, igaz, szakértő elvtárs? Ez is vót már, találj ki új trükköt!

És a legszebb a 2,5 százalékos alapkamat korában, hogy így sincs igazad. Alapkamatról jut eszembe, mennyit olvastam korábban a magadfajta "szakértőket", hogy a magas kamat a jó, az alacsony az bedőléshez vezet!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:34:06

@Istóczy Győző:

... mondták a "szakértők", akik magas kamatszinten döntötték be az országot. Áh, kár belemenni.

Ti elkúrtátok, csődbe vittétek a gazdaságot a lehető legjobb külső környezet mellett is, Orbán pedig úgy kirántotta az országot a szarból egy amúgy is reménytelennek tűnő környezetben , hogy meg sem zökkent!

Pipas 2014.04.29. 22:34:32

@Vombatus Ursinus: "Ma ugyanúgy hitelből (jóval drágább hitelből) él az ország."

Kikerültünk a túlzottdeficit eljárás alól. Ez azt jelenti, hogy annyira élünk hitelből amennyire azt az EU elfogadhatónak tartja. Ezt az MSzP alatt soha nem történt meg, azaz akkor minden évben túl sok volt a hiány, azóta egy évben sem volt túl sok.

Ez nyilván nem véletlen, ugye?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:36:09

@Pipas:

"akkor minden évben túl sok volt a hiány, azóta egy évben sem volt túl sok"

Mindjárt jön a szakértői magyarázat, türelem. "Megmagyarázzák", ne legyen kétséged.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:38:45

@Pipas:

Széchenyivel érveltek a böszmék, amikor 10%-os hiányt csináltak pár évvel az államcsőd előtt. Harsogták, hogy Széchenyi is megmondta, hogy a hitel jó. Nem átallották rá hivatkozni, miközben bedöntötték az országot. Aztán elköltötték a hitelt kutyavellnesszre. A szakértők.

Pipas 2014.04.29. 22:44:06

@Istóczy Győző: "amikor 10%-os hiányt csináltak pár évvel az államcsőd előtt"

2006-ban, egy év alatt 9,5%-ot... Még ma is büszkék rá, hogy valamivel 4% felett volt a GDP növekedés. Azaz 9,5% hitelből növelték a gazdaságot 4%-al. Ha minden állampolgárnak odaadták volna a felvett hitel rá eső részét, akkor háromszor több lett volna a GDP növekedés. :(

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 22:49:47

@Pipas:

Igen, Ezzel szemben amikor a Zorbán 7%-os növekedést szeretett volna, de CSAK 4%-os sikerült (csökkenő államadósság mellett), akkor volt csak hú meg há, azóta is.

Egyszerűen nincs olyan mutató, amiben jobbak lettek volna a bolsik, mint a Fidesz. Amiben bűnszar, pocsék a Fidesz, abban még szarabbak a bolsik. A környező országokat is mindig alulmúlták a bolsik.

Nem is értem, hogy aki 1990 után szeretett beléjük, az mit eszik rajtuk. Mert addig legalább volt ingyenminden, krumplileves, lehetett lopni a gyárból, lehetett nyugodtan szemetelni is. Bárkinek! A poliknak is, nemcsak az elvtársaknak, mint a "demokratikus" időkben.

Pipas 2014.04.29. 22:52:36

@Istóczy Győző: "Egyszerűen nincs olyan mutató, amiben jobbak lettek volna a bolsik, mint a Fidesz. "

Igen, ez a szomorú igazság. Szomorú, mert elképzelhetetlen, hogy ez a balfácánságukból következik, ennyire senki sem lehet balfék. Ilyet csak akarattal lehet csinálni.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 23:03:10

@Pipas:

Orbán azért nagy figura. Összehasonlítva más európai vezérbikákkal, lazán benne van a felső 10%-ban a fajsúlyát tekintve. És ha ő 100-as fajsúlyú, akkor gyurcsányi úgy 30-at, a libatolvaj 5-öt ér. Ettől még kormányozhattak volna jól a bolsik, de már 1990-ben úgy indultak, hogy ezek azok az alkoholista bugrisok, akik mindenre rábólintanak két feles után. Innen nyilván nehéz komoly politikát csinálni.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 23:08:41

Orbán gyakorlatilag egy multinacionális vállalat vezérigazgatója, a szocik meg pitiáner libatolvajok a tyúkketrec, a kocsma és a börtön által meghatározott háromszögben.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.29. 23:14:48

Az orbáni nagyvállalatnál most keletkezett egy akkora likviditási kérdés, amennyit a szocik minden mesterkedés ellenére, összesen sem tudtak összelopni maguknak az elmúlt 25 évben. Kb. ennyiről van szó, és ennyire is érdekli a kérdés a választókat. A kutya ugat, a karaván halad, a lik meg majd be lesz tömve, talán már rég be is van.

Bee-zony 2014.04.29. 23:35:46

Megint a Fideszes cigánykodás van, a spindoktorok csűrés-csavarása, a „szómágia”, hogy nem vak az a ló, hanem bátor; nem hanyatlás az, hanem negatív növekedés; nem fizetés-felfüggesztés az, hanem megkértek, hogy ne küldjük a számlákat…
Na de hányas IQ kell ahhoz, hogy valaki azt mondja erre, hogy, rendben, elfogadom a választ? – és ne azt, hogy a Fidesz hülyének néz, és be akarja dumálni, hogy ami barna és büdös, az nem szar, hanem csokoládé?

nincs1itt 2014.04.29. 23:59:20

@Istóczy Győző: na figyelj te szellemi nyomorék, a magyar "beruházások" 97%-át az EU fizeti, KÖCSÖG! tehát ÉN is, mert EU-s országban adózóm. Szóval faxkalap, anyádba tolassá' visszafele'! csak, hogy értsd!
kicsi náczi, majafaszt csinálna a csúti Rámszesz, ha az büdös nyugati nem dógozna? kumiszt árulna?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 00:07:42

@nincs_itt:

Az EU előtti 1109 évben pedig mi magunk fizettük a beruházásokat. Igaz, akkor nem is mentünk csődbe 4 év után, sőt egyszer sem.

Egyébként mire ez a nagy feldemhedés, vettél egy doboz cigit Bukarestben anyád pénzén, és ettől kitört rajtad az adófizetői büszkeség?

nincs1itt 2014.04.30. 00:11:21

@Istóczy Győző: na akkor elmondom neked, hogyan is mennek a dolgok itt Németországban.
DOLGOZNAK. SOKAN és SOKAT! JA és durva jó minőségben, amit bárhol el lehet adni, Made in Germany felirattal.
Szóval kicsi köcsög, húzzál melózni, tanulni és termelj! Nem karakterekre gondoltam!
Ennyi az egész.

nincs1itt 2014.04.30. 00:13:01

@Istóczy Győző: tessék? kicsi fidióta? mesélj már nekem, te fogyatékkal élő.
1109 év? mondd, neked rendesen adagolják a gyógyszert a gondozók?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 00:23:59

@nincs_itt:

Pont úgy nézel ki, mint valami (Németországban) minőségi munkát végző arc. Fos helyesírás, ócska személyeskedés, fogyatékosozás, üres szócséplés.

De nézzük az egyetlen konkrétumot, amit írtál, vagyis amit szintén én írtam, de amibe mégiscsak te kötöttél bele. Mi a gondod az EU előtti 1109 évvel?

nincs1itt 2014.04.30. 00:38:48

@Istóczy Győző: az meg nem az én bajom, hogy nem ismersz fel egy filmszínészt, köcsög!
1109? se több, se kevesebb? figyu kicsi köcsög, anyádat már megcsináltad?

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 00:56:56

Lehetne olyan mutatóujjas kurzor a [Szűrés] gomb fölött. Plusz esetleg csoportosítási lehetőség. Egy fakk a demokrata értelmiségnek, másik a nigger filmszínészeknek stb.

Arthur Bloch 2014.04.30. 05:53:10

"A mélységnek nincs stílusa"/Mészöly Miklós..... Borzalom, - ez Magyarország ?

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 06:40:09

@Istóczy Győző: Jaj, faszságot írtam. Az álamadósság nem csökkent hanem nőtt 5000 milliárddal.

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 06:41:36

Ilyen fasz posztokkal kizökkentenek a reggeli Tóra olvasásomból. :-((

lstóczy Győző · http://kuruc.info 2014.04.30. 06:49:22

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_osszeget_bukott_a_gyenge_forinton_az_allam.580657.html

"A központi költségvetés adóssága a múlt héten újabb csúcsra emelkedett. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. hétfőn nyilvánosságra hozott adatai szerint a tartozás a múlt pénteken elérte a 24 654,2 milliárd forintot, ami 2 655,6 milliárd forintos növekedést jelent a 2013 végi adóssághoz képest. A növekmény egyrészt tartalmazza az önkormányzatoktól idén átvállalt adósságot is, amely ugyan növeli a központi költségvetés adósságát, ugyanakkor nem érinti az államháztartás teljes adósságát."

felcsutisuttyo 2014.04.30. 07:49:06

Aki hazudik az lop is....tehát Lopott pénzből van a Csuti Szar Stadionja.
Aki lop azt előbb utóbb..utol érik és felkoncolják.....
Aki azt hazudja hogy soha nem hazudott az csak csuti sutyerák lehet....
Aki csuti sutyerák az az ország legszemetebb gazembere!
Aki át akarja b..ni az EU-t az a Nép-, de az egész Európai Nép ellensége.
Aki meg a Nép ellensége az nem élhet tovább itt a Földön!

vitéž munkášőr 2014.04.30. 07:56:49

remélem @zero tudja a dolgát, ma reggel ignácz kávét ittam...

vitéž munkášőr 2014.04.30. 07:58:58

@nincs_itt: ennek a shitnyiknek szemrebbenés nélkül taposnám ki

zsoltix 2014.04.30. 09:05:28

Istóczy Viktor, Győző és klónja, már-már Lencsés Pityuék kiterjedt nick-klánjára emlékeztetnek. Na jó, azt azért mégsem, de csak 1-2 napos nickek, idővel még a Lencsés-trónt is átvehetik. :)

Kovács Ferenc 14 2014.04.30. 09:10:11

@felcsutisuttyo: Késztsen össze három napi hideg élelmet az elvtárs, éjfélkor megy a lefüggönyözött Q7. ;-)

Kovács Ferenc 14 2014.04.30. 09:20:20

@lstóczy Győző: No és? A 11,1 millió lakosú Belgiumnak pl. 105 ezer-milliárd forint az államadóssága (ez a GDP-jük 98%-a), oszt mégis havi 600.000 Ft a nettó átlagkereset, és az autópályáik teljes hosszon ki vannak világtva ostornyeles lámpákkal.
Az államadósság csak egy szám.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.05.03. 02:11:05

A történet helyesen:

- Igaz-e a hír, hogy Leningrádban Ladákat osztogatnak?

- A hír igaz, apróbb pontosításokkal: Nem Leningrádban, hanem Jerevánban, nem Ladákat, hanem ládákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.05.04. 03:56:25

@Istóczy Győző:

Közel 30 éves. Csepreghy erre a viccre gondol (lásd a videót a poszt elején), de rosszul idézi fel.

Egyébként ha jól emlékszem, akkor eredetileg egy rádiókabaréban hangzott el, de már nem tudom kik adták elő. Talán Markos-Nádas.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 05:30:52

@Istóczy Győző: Mijafasz...?!
te ilyenkor is szolgálatban vagy..?!

Horizont 2014.05.04. 10:27:28

@Istóczy Győző:
Éberség elvtársak!
Te kis kurucos! :(
Kinek a képét használod?
Látom 6 nap alatt teleszó(a)rtad 146 kommenttel a netet.
Végül is az Isten is 6 nap alatt teremtette a világot .....

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 12:58:52

@Horizont: Pont ez a felszólítás jutott nekem is eszembe!:))

@Istóczy Győző: Látod komcsika,nem tudod megtagadni önmagad!:))

Horizont 2014.05.04. 13:10:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nem egyenlő ami nem is baj.
A baj ott kezdődik amikor azt hiszi magáról, hogy igen :DDDD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 13:15:27

@Horizont: Ja.Az istenbarma!:))
További jó mulatást!

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.04. 20:08:30

Ideális EP-választási eredmények a realitás talaján maradva:

Fidesz: 46%, 12 mandátum
Jobbik: 28%, 7 mandátum
MSZMP jogutódja: 11,99%, 2 mandátum
LMP: 4,99%, 0 mandátum
DK: 4,98%, 0 mandátum
E14PM: 2,99%, 0 mandátum, kuka

Vagyis a Fidesz nyerne, a Jobbik "ijesztően" megerősödne, a kommunista férgek marginalizálódnának, az LMP a Kohn-Bendithez fűződő gyanús kapcsolata miatt kimaradna egy gurításból, gyurcsányiék nem szereznének mandátumot, "A Remény" és haverjai pedig mennének a levesbe.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.04. 20:13:23

Kár, hogy "A Liberálisok" (tehát Fodor Gabriella) nem indul(nak). Mert nincs pénzük. Bezzeg a csúnya orbáni rendszerben ott volt pénzük (pénze) indulni, csak az européer szisztémában nem volt. Ott is ugyanaz fog kibaszni velük, ami elől az összefosásba menekültek: a bejutási küszöb.

süti beállítások módosítása