Skip to content


       Szűrés lista

Orbán és egy oligarchia

Szombaton a miniszterelnök úr átadta a szolnoki Vízilabda Arénát, és mi persze nagyon örülünk, hogy nem megint valami focistadionról szóltak a hírek. Bár ez is elég drága volt, és csodás pillanatokat hozott a megnyitóünnepség. Olyan képeket, amiken sokkal több van valójában, mint ami elsőre látszik rajtuk.

Orbán Viktor szinte a víz felett lebeg itt, vagy mintha épp a víz kettéválasztására készülne. Már-már egy élő isten.

ovviz.jpg(forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Az 1100 férőhelyes Vízilabda Aréna mindössze öt hónap alatt épült fel, 1 milliárd forint TAO-pénzből. Ugye a nyereséges vállalkozások a társasági adó 70 százalékát fordíthatják a látványos csapatsportok támogatására, tehát a TAO közpénz.

"Válság idején kell, ahogy a sportolók mondják, felszívni magunkat, és az emberek nagy részének támogatásával nekünk ez sikerült, mert a világot, így az országot is sújtó gazdasági nehézségek ellenére az elmúlt három évben egyaránt fejleszteni tudtunk a tudomány, a kultúra és a sport világában is - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a szolnoki Vízilabda Aréna szombati átadásán.

Hamarosan újabb két, a szolnokihoz hasonló uszodát adnak át, a jövő évi költségvetésben több milliárd forint szerepel a vízisport-létesítmények építésére. Emellett 2021-ben Magyarország rendezi az úszó- és vízilabda világbajnokságot, valamint döntés van arról, hogy hazánk minden járásában lesz uszoda a gyerekek úszásoktatására - ismertette az úszással és a vízilabdával kapcsolatos fejlesztési terveket a kormányfő.

Orbán Viktor szerint ezek a fejlesztések annak köszönhetők, hogy sikerült a megvalósítás módját megtalálni. A kivitelezés során az élet négy területének szereplőit hozták össze a cél elérése érdekében. A sportolók és edzőik mellett szükség volt az üzletemberek megnyerésére, mert nélkülük ma ilyen beruházások elképzelhetetlenek az országban. Rajtuk kívül pedig kellettek az önerőt biztosító helyi vezetők és természetesen a kormányzat, amely stratégiai ágazattá nyilvánította a sportot - mondta."

A miniszterelnök úr Facebook-galériájába sajnos nem kerültek fel azok a fotók, amiken Nyerges Zsolttal látható, pedig azok az igazán szépek.

ovnyerges.jpg

ovnyerges2.jpg

ovnyerges3.jpg

Nyerges Zsolt az ország egyik legismertebb üzletembere, Simicska Lajos üzlettársa.
A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub elnöke, valamint a Szolnoki Vízilabdázásért Alapítvány elnöke is.
Az új vízilabdacsarnokot a Szolnoki Vízilabda Sportclub működteti.
A Szolnoki Olaj KK-t és a vízilabdaklubot is tízmilliókkal támogatja a Szerencsejáték Zrt. évek óta.
Utóbbinak a Közgép is kiemelt támogatója.

"Meggyőződésem, hogy mindannyiunk számára felemelő pillanat a mostani, és őszintén remélem, hogy az itt sportoló csapatok és az itt edző gyerekek örömmel és elégedettséggel teli napokat szereznek majd mindannyiunknak" mondta Nyerges Zsolt az átadóünnepségen.

szolnokviz.jpg

Orbán Viktor is beszélt a városról a csarnok átadásakor:

"– Én jól emlékszem, amikor Szolnokon éltem és laktam – tért vissza régmúltra Orbán Viktor is a beszédében. – 1988-at írtunk, és öten az Orosz György úti társasház egyik lakásában megalapítottuk a Fidesz helyi csoportját. Azt terveztük, hogy ebből a szürkécske kis településből hogyan tudnánk egy modern nagyvárost felépíteni. És most itt van. Szolnok az egyik legdinamikusabban fejlődő város lett az utóbbi időben, jelzi ezt számos fejlesztés és beruházás, amit becsüljünk meg mindannyian."

Így van, Szolnok épül-szépül, mondhatni jobban teljesít, erről már külön honlap is van.

Azt viszont sajnos sehol sem találtam meg, hogy melyik cég volt a kivitelezője az egymilliárd forintos vízilabda-csarnoknak. Sehol egy szerződés vagy projekttábla, még ezen a videón sem látszik a munkások mellényén a felirat. Úgyhogy beadtam egy közadatigénylést a Kimittud-on, nemsokára kiderül, hogy a Közgép építette-e az arénát vagy sem.

Címkék: közélet orbán nyerges közgép

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr385641758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.11.19. 09:08:03

Jaajmán!Nam mindegy,hogy ki építette?Megvan,szép,és kész!
Ti bajnai-szekértolók! :))))

lyken 2013.11.19. 09:32:00

OFF:
A szív megszakad, olyan gyönyörűen összetartanak
MSZP vs. NAV mutyi: index.hu/belfold/2013/11/18/ezert_nem_vizsgalhatja_az_ellenzek_a_nav-botranyt/
Fidesz vs. NAV mutyi: index.hu/gazdasag/2013/11/19/varga_adotisztviselo_ne_politizaljon/

De érdemben csinálni egyik sem csinál semmit. Máskor mindig mindenben egymásnak ellentmondanak. De most "valamiért" ugyanarra terelik a dolgot. Biztosan véletlen ez a hatalmas egyetértés. :-)

Meridian74 2013.11.19. 09:52:38

Amúgy a NAV botránnyal kapcsolatosan miért nem jelent meg itt még poszt? Az az igazi pofátlan vastagbőr...! Nem ez, ami fentebb olvasható. Jah, hogy nincs is NAV botrány, kérem nincs ott semmi látnivaló, kérem oszoljanak - átvilágítottuk a 23ezer főt foglakoztató céget 3 nap alatt, és minden rendben találtunk?

Petrow 2013.11.19. 09:53:09

Hátőőőő... nem mondom, hogy nagyon meg fogsz lepődni, de ha már mindegyikből lopnak (mert naivitás azthinni, hogy nem), még mindig inkább ez, mint egy újabb stadion.

SirTocy 2013.11.19. 09:54:50

Nyeh. Elég fura, de most legalább nem vagyok dühös. Ha már lopnak, csalnak, sikkasztanak, havernak adnak ki állami megbízásokat, akkor azt hiszem, én már annak is tudok örülni, ha néha-néha eközben valami olyasmi nő ki belőle, aminek még akár hasznát is láthatjuk.

Mármint... értitek. Lassan nekem már mindegy, csak ne foci stadion legyen.

Bár elég szomorú, hogy már itt tartunk.

tinyurl.com/aintnomad

SirTocy 2013.11.19. 10:02:29

@Meridian74: Szerintem azért nincs róla, mert nem igényel kommentárt. Még az is hallotta, tudja, aki egyébként soha nem vesz a kezébe újságot, néz tévét, vagy böngész hírportálokat. A NAV botrány önmagában egy olyan cirkusz, amit még a Hírcsárda is módosítatlanul hozhatna le - nem igazán hiszem, hogy ezzel kapcsolatban van mit kiolvasni a sorok közül, mert olyan pofátlan és gátlástalan a sajtója az egész esetnek, hogy az már önmagában olyan, mint a Vastagbőrt olvasni.

lyken 2013.11.19. 10:33:58

@Meridian74: Ez egy marha jó kérdés. Közben bővül a sztori folyamatosan és az a kép kezd kirajzolódni, hogy kétpárti buli van: index.hu/gazdasag/2013/11/19/luxusban_elnek_az_afacsalok_kockazat_nelkul/

2013.11.19. 11:17:41

@lyken: evek ota varom, amikor vegre megdonthetetlenul kiderul, hogy mindigis egy feszek volt a fidesz-mszp fereggyujtemeny a szinjatek mogott, amit bevesz ez az agyatlan nep. Viszont akkor a dagado nyaki erezettel uvolto bekamenetesek kit fognak szidni? Fallback-plannek mondjuk mindig ottlesznek a zsidok :)

Kandeláber 2013.11.19. 11:18:19

Az idei legnagyobb botrány a NAV-é.
Arról kéne írni, nem uszodát irigyelni szerencsétlen szolnokiaktól.
Ez egy nagyon gyenge poszt.

dr. Aullah 2013.11.19. 11:23:19

@Kandeláber: NAV vs. jobbikos rajzpályázat... prioritások :D

zsoltix 2013.11.19. 11:27:40

Szolnok kis településecske volt 25 éve? Én nem úgy emlékszem.

Kandeláber 2013.11.19. 11:28:07

@dr. Aullah: Persze, a jobbikos rajzpályázat kiposztolása a lopakodó nácziveszélyre és az ártatlan gyermekek Hitlerjugend-szellemben történő nevelésére hívta fel a figyelmet.
Emellett a NAV-nak az oligarchákkal és a multikkal kapcsolatos eljárása szót sem érdemel.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.11.19. 12:06:08

NINCS NAV BOTRÁNY!!!

Minek ez a hisztis tviszt a
Parlamentben? Pánikkeltés!
Ez ügyben is minden tiszta!
Némi pénznek lába kelt, és?!

Vörös, narancs két jó barát,
Harminc-hetven a kulcsszavuk.
Együtt isszák a nép borát,
S szájukból kikukkant a Vuk.

"A becsületes rókák nevében kikérem magamnak, hogy bárki bármilyen formában politikusokkal hozzon kapcsolatba! Ha ez így folytatódik, kénytelen leszek zöld-fehérre átfestetni a narancsvörös bundámat! Hajrá Fradi!" /Vuk/

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.11.19. 12:16:18

Átadnak egy új, modern Vízilabda Arénát, ami ráadásul rekord idő alatt épült fel.

És ti, liberálbolsevikok, még ebbe is bele tudtok kötni. Gratulálok.

Secnir 2013.11.19. 12:22:33

"1988-at írtunk, és öten az Orosz György úti társasház egyik lakásában megalapítottuk a Fidesz helyi csoportját. Azt terveztük, hogy ebből a szürkécske kis településből hogyan tudnánk egy modern nagyvárost felépíteni."

én elmorzsoltam egy könnycseppet. igazán nagy ember ő.

más:
"Az 1100 férőhelyes Vízilabda Aréna mindössze öt hónap alatt épült fel,"
5 hónap? akkor még köt alatta a beton? az én pincém egy hónapja állt, mikor jött a mester, és szemrevételezés után mondta, hogy akkor még két hét, és lehet elkezdeni a falazást, óvatosan.

czjanos 2013.11.19. 12:30:30

Az a kép tetszik, amelyiken Orbán és Nyerges kezet fognak. A kép címe: " A hatalom meghajol a pénz előtt".

lyken 2013.11.19. 12:37:24

"Átadnak egy új, modern Vízilabda Arénát, ami ráadásul rekord idő alatt épült fel."
Reméljük neked lesz igazad és nem valami holdudvar-cég építette. Tudniillik bárki tud bármit építeni bárhova. Csak írjanak ki rá pályázatot.

@Secnir: "5 hónap? akkor még köt alatta a beton? az én pincém egy hónapja állt, mikor jött a mester, és szemrevételezés után mondta, hogy akkor még két hét, és lehet elkezdeni a falazást, óvatosan. "
Ugyanez jutott eszembe. Hogy a fenébe tudták betartani a technológia által deklarált kötési időket?
Ha csak egy 25x10-es medence, az több mint 600 tonna súly. Ennek a hordására kell egy rendes alap, amit hagytak megkötni. A beton kötését meg nem nagyon lehet siettetni.

Kivlov 2013.11.19. 13:06:01

5 hónap alatt? lehet itt haladni csak akarni kell. helyes.

Kivlov 2013.11.19. 13:06:44

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Hát, mit gondolsz te? mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna ennek az árából venni?

Vidéki 2013.11.19. 13:09:05

Nem minden ember olyan, hogy szereti alfelét növeszteni az állandó TV előtti üldögéléssel vagy a számítógép billentyűzetének kalapálásával.

Vannak sokan olyanok is akik szívesen mozdulnak ki otthonról, szívesen mozognak és élvezni tudják tehetséges sportolók kimagasló teljesítményét például a szolnoki Vízilabda Arénában.

Nekik is vannak jogos igényeik.

A balliberális , szabad sajtó látomása, hogy a magyar gazdaság, mióta nem a ballibek kormányoznak, dögrováson van és karnyújtásnyi közelségben az összeomlás.

A nagyrészt külföldiek tulajdonában lévő szabad sajtóban a valóságot úgy próbálják lefesteni, hogy a magyar gazdaság, mióta nem a ballibek kormányoznak, dögrováson van és karnyújtásnyi közelségben az összeomlás.

Nem ez a való helyzet.

Voltak nehezebb időszakok is amikor építettek sportlétesítményeket.

Mégis túléltük és itt vagyunk.

Szerintem a mostani sportlétesítmény építésbe sem fogunk belehalni.

Akik most siránkoznak, merítsenek valahonnan egy kicsit több optimimust.

Nem lenne egészséges, ha téveszméik rabjaivá válnának.

lyken 2013.11.19. 13:14:40

Rámjött a röhögőgörcs. Először nem értettem zt sem, hogy mi a probléma, de aztán elolvastam a dalszöveget: hvg.hu/kultura/20131118_Miert_cenzurazott_az_RTL__megszolal_az_X

Gondolom az RTL-nél valaki észbekapott, és asszociált, hogy: nem gondolkodó birka > birkamentet > békemenet
És bár a békemenet pártfüggetlen és a zországért van, de ugye...
Aztán jajjjmilesz ha fricskát mutatnak. Vagy ha valaki csak annak veszi.

Csigataposó 2013.11.19. 13:15:28

@dr. Aullah: Normalis embereknek Kandelaber mar regota szuron van, igy nem kell vele foglalkozni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.19. 13:22:05

". Már-már egy élő isten."
Már-már?! Na de!

Amúgy ja, hát a vízilabdát benézték, van ilyen, hiba csúszott a tervbe.

Különbenmi az, hogy oligarchia. Nincsenek is oligarchák!

Secnir 2013.11.19. 13:43:44

@lyken:
"A beton kötését meg nem nagyon lehet siettetni."

kivéve, ha viktor odamegy, és összehúzza a szemöldökét.

tobeor 2013.11.19. 13:50:14

@Meridian74:
Igen, most a NAV a legnagyobb botrány.

"átvilágítottuk a 23ezer főt foglakoztató céget 3 nap alatt, és minden rendben találtunk"
Ez önmagában is annyira gátlástalan hazugság, hogy már csak emiatt repülnie kéne valakinek, most, azonnal.

Ki írta alá az átvilágítást igazoló dokumentumot? Ki nézte hülyének az egész országot?
Aki ezt aláírta, az vállalhatatlan kamuhoz adta a nevét, fegyelmivel kirúgni, és még be is perelni, mert valamit kurvára fedezni akar, amiben ezek szerint bűnrészes.

Félkifli 2013.11.19. 13:50:56

Hogy én ilyen lassú felfogású vagyok megint, csak most jöttem rá, mostmár nem kft-t, meg ilyen "gazdasági izéket" kell alapítani, hanem sportclub-ot (vigyázat, nehogy összekeverje valaki, mert a sportklub nem ér semmit, a sportclub meg az űberfa..sza atyaúristen földi manifesztációja orbáni spermával keverve), szóval alapítani kell egy ilyen izét, hogyaszongya: Sportclub a Hátrányos helyzetű Csajágeröcsögei Szegénygyermekekért, oszt majd' építenek nekik is jó marha nagy stadiont, vagy uszodát, mindegy, aztán annak a malterját meg a tégláit fogják enni. Azokat a böszme nagy vasoszlopokat, meg csarnokszerkezetet is csak elropogtatja valaki, ha mán ennie nincs mit..

Félkifli 2013.11.19. 13:53:30

Nem, nem vízen sétál, sőt szét sem választja..
Orbán Viktor pusztán az elméjével a sárga labdát lebegteti.
Midiklorián?

tobeor 2013.11.19. 13:57:36

Érdekes az egyik legnagyobb magas labdát nem vettétek észre.

Az oligarcha-rendszer már annyira pofátlan és magabiztos, és leszarja az országot, hogy ahelyett hogy a sötétben húznák meg magukat a maffiózó férgek, kijönnek a napra és még büszkén feszítenek is. De most komolyan mekkora vastagbőr kell ahhoz, hogy Nyergesnek legyen pofája kiállni fotózkodni, meg még beszédet is mondani? Meg Orbán is annyira leszarja az országot, hogy kamerák előtt kezet fog a maffiózóval.

Aktualizálom a verset:

"Oly korban éltem én e földön,
mikor lenyúlni érdem volt, s a rabló,
a tolvaj, az oligarcha volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest."

tobeor 2013.11.19. 14:06:19

Lol, nézzétek a képet amin Orbán és Nyerges kezet fognak. Még Orbán hajol meg jobban :D
A főnöknek jár a derékhajlítás...

Vajon mekkorát hajol amikor Don Simicskával fog kezet? Vagy neki egyenesen kezet csókol?

2013.11.19. 14:36:41

Stadionstopot mikor rendelnek már el?

Évalány 2013.11.19. 15:00:35

Ez a csodás páros (Nyerges-Orbán) remélem, nemsokára felavatja a következő "fociakadémiát" is Szolnokon, amit a Járműjavító üdülője helyén, a Tiszaligetben létesítenek!
Volt pofájuk fillérekért, suba alatt megvenni a MÁV-tól, úgy, hogy a járműsök nem is tudtak róla, hogy eladó!

Transylvanianmixedgrill 2013.11.19. 15:11:18

Meg kell, hogy mondjam, a Fidesz briliánsan kitalálta ezt a sport fedősztorit, amivel a mezei ingatlan-, építkezési-, építőanyag-panamáikat eladják. Mert hát ne legyünk naivak, Orbán Viktort és maffiaszektáját a gyermekek, a lakosság egészsége nyilvánvalóan a legkevésbé sem érdekli.

lyken 2013.11.19. 15:50:04

@Jóképességű Takarítónő: Miután bukták a választást. Már ha akkor még többpártrendszer lesz.

házelnök 2013.11.19. 16:35:45

673 dolgozót bocsát el a kormány barátja
2013. november 18., 19:00
Privátbankár, MTI
Cimkék leépítés , Jabil Circuit Magyarország Kft. , stratégiai együttműködési megállapodás

Leépítésről döntött a Jabil Circuit Magyarország Kft., már értesítették a munkaügyi központot.

Siker, pénz, csillogás és annyi más érdekes - Olvassa a Privátbankár Bloggereit!A magyar kormány és a Jabil Circuit Magyarország Kft. márciusban írt alá stratégiai együttműködési megállapodást.

Virág et. 2013.11.19. 16:51:27

@Kandeláber: Ebben az ügyben teljesen lényegtelen mellékkörülmény, hogy épp uszodát építettek és nem mondjuk piramist. Ezzel az erővel, aki kritizálta a drága autópályákat vagy a felesleges völgyhidat, az az infrastruktúra fejlesztéstől (és így a helyi vállalkozásoktól) sajnálta a pénzt, pedig nem.
A lényeg itt kettős: 1. a "sikeres cégvezetők", mint Nyerged ugye, aki a megnyitón is ott volt meg ugye mint Közgép, azok a mi adóforintjainkból ilyen sikeresek. Belőlünk teljesít ilyen jól ez a cég, mi meg miattuk (is) élünk egyre rosszabbul. 2. ha az építtető is a mi kutyánk kölyke (adatigénylés után kiderül), akkor meg körbe is értünk.

Persze, a NAV most a sztártéma, de azért a pármilliárdos mutyikról sem szabad megfeledkezni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.19. 17:12:46

– Én jól emlékszem, amikor Szolnokon éltem és laktam – tért vissza régmúltra Orbán Viktor is a beszédében. – 1988-at írtunk, és öten az Orosz György úti társasház egyik lakásában megalapítottuk a Fidesz helyi csoportját. "

ekkor már rég be volt szervezve, és apja se tudta még biztosan, hogy milliárdos lesz a kőbányáiból, csak sejtette

nincs1itt 2013.11.19. 19:17:41

@Vidéki: Figyu hallottál, már az SAP Arena-ról??? Mert azt nem TAO-ból kalapálták össze!! Faxkalap! Lopnak a kedvenceid, mert ki tuggya meddig tehetik??!! HA TAO, vagy EU-s(pfujjabelemjönki) pénz, mindegy!!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2013.11.19. 19:33:22

@Secnir: @lyken: Fasza adalékokat lehet már kapni bötonyhoz, én pl. télen betonoztam, hóesésben, oszt igen jól áll a fal azóta is. Valami ami építős sorozatban - ha jól emlékszem, - pár hét alatt (vagy talán nap?) rittyentenek komplett házakat.
Persze ettől még az épület beomolhat középen fél év múlva ;)

fabatka2 2013.11.20. 02:15:13

Anno az "átkosban" ( a 60-70-es években) is épült majd minden kis párszáz lelkes faluban kacsalábon forgó kultúrház. Akkorák voltak a nézőterek, hogy elfért benne a falu egész lakossága. Szép volt, jó volt, baromi büszkék is voltak rá, csak aztán eljött a fene nagy szabadság, vállán hozva a kapitalizmust. És kiderült: a palota fenntartása, üzemeltetése, karbantartása bizony pénzbe kerül. Meg lehet nézni - már ahol még nem dőlt össze, vagy nem bontották le - mi lett az akkori eltúlzott beruházási roham (mindegy, hogy mi, csak épüljön) büszke fellegváraiból.
Merugye, nem elég felépíteni valamit, nem árt, ha van pénz a fenntartásra is.
Ámbár úgy látszik - bár a seggünk lóg ki a gatyából (hadd ne részletezzem) - erre van, illetve lesz.
Fontossági sorrend, óh...

Szúrófény 2013.11.20. 02:59:20

@Frady Endre: Élünk még, sorsunk

Élünk még, sorsunk mostoha.
Intézője sok választott ostoba.
Önérdeke mellett, veszettül ágáll
Nem látja, nincs magánál!

Parlament. Erősödik a nézet,
Kezeletlen elmegyógyintézet!
Sok dühöngő! Téves eszme.
Ettől telik az ő tolvaj zsebe!

Tolvajt kiállt, aki rabló!
Száját tátja a választó!
Választottam, ezt a barmot?
Hová bujdossak én most?

Bundájuk szerint, birkának nézed.
Szózatuk: vonító farkas ének
Homokra építenek, ígéret várat!
Reklámozzák demokráciának!

TV üvegén, csillog Európája,
Lészen sírás, fogak csikorgatása!
Üveggyöngyöt kaptál, bennszülött.
Sok szűk agyú, átvert, szélütött!

Disznó Úr 2013.11.20. 09:14:31

Értem én, mutyi, feltűnően intelligens arcú urak, de most komolyan... Tényleg igaz, amit már írtak, nem ez veri ki a biztosítékot és nem is a jobbikos rajzpályázat.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.11.20. 09:38:55

@Szúrófény: Valahol elakadt…

Valami elindult… Valahol elakadt…
Csak szóval nem lehet bontani falakat.
Egyszerű hazudni sötétből fehéret,
Könnyen jön, könnyen megy, amíg csak ígéret.

Amíg a józan ész múltból pár szót kiás,
Ami még szép volt s nem ideológiás,
Cáfoló szennyözön támad és betemet,
Díszsírba téve sok igazság tetemet.

Cirkuszt és kenyeret skandál a szamár nép.
Épp képet mutatnak. Szép legyen, ha már kép!
„Eljön az új világ! Eljön a Kánaán!”
Elbújsz a régmúltban… Hol volt jó? Tán a fán…

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2010/08/valahol-elakadt.html

chrystoph 2013.11.21. 23:04:22

annyira elegem van már ebből az egész fertőből, gyomorforgató... szánalmas ami itt folyik... ennél az embernél meg már csak a seggnyalóik gusztustalanabbak... ez a mesterségesen generált agymosás, amivel megosztják a népeket fideszistákra, meg komcsikra, jobbikosra, meg cigányra, meg még hány részre... és míg mi egymást marjuk, addig szépen kifosztanak minket... úgy van magyar öld egymást, és amíg te rendesen mészárolsz, addig ott fent, rajtad röhögnek, és kibasszák az utolsó törlesztőt, vagy jön valami hatóság, azt újból le húz.... röhög rajtunk a felső tízezer, meg a kondérosai, és mi meg hagyjuk... és ez tényleg szánalom. wake up...

chrystoph 2013.11.21. 23:13:50

@Transylvanianmixedgrill: ezt csak alá tudom támasztani, (mert a saját szememmel láttam), hogy anno Somogyban egy parányi falunak lett hirtelen egy megye1-es csapata, majd pár szezon alatt a csapat tulaja, a helyi polgármester a második leggazdagabb polgármesterre lett a megyében, persze Szita Karcsi után... szóval a sport kurva jó mutyi....

Szúrófény 2013.12.23. 14:59:20

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903

Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”

Satyala 2014.01.21. 10:40:17

@Vidéki: Off. "A balliberális , szabad sajtó látomása, hogy a magyar gazdaság, mióta nem a ballibek kormányoznak, dögrováson van és karnyújtásnyi közelségben az összeomlás."

És a jobb oldalon van szabad sajtó? Esetleg csak hazugsággyár?

On.

süti beállítások módosítása