Skip to content


       Szűrés lista

Egy kis családi mutyi Páváéknál

Mindenki tudja, hogy hülyébbnél hülyébb tanulmányokra, felesleges szaktanácsokra rengeteg pénz folyik ki az államkasszából. Legtöbbször haverok, rokonok profitálnak az ilyen kamumunkákból. Páva Zoltán komlói polgármester, MSZP-s képviselő is megcsípett egy ilyet, bár az összeg a mai viszonyokat elnézve nem jelentős: fél évre mindössze ötmillió forint.

A bama.hu cikke:

"A Miniszterelnöki Hivatal honlapján fellelhető adat szerint az elmúlt év február 15-től július 31-ig terjedő időszakban a Medich-Technik Bt. közel ötmillió forintot kapott szaktanácsadói tevékenységéért.

Pontosabban azért, mert a cég „közreműködik a társadalmi és politikai kapcsolattartás stratégiájának kialakításában, szakértőként stratégiailag támogatja a kabinetfőnök alá tartozó szervezeti egységek politikai és civil kapcsolatainak koordinációját.”"

Hogyan lehet ennyire körmönfontan tálalni a semmit? Biztos külön osztály foglalkozik az ilyen csalafinta mondatok megfogalmazásával.

"A betéti társaságról az Országgyűlés honlapján Páva Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő, komlói polgármester életrajzi adatai közt olvasható megjegyzés, mi szerint Páva „1993-tól a Medich-Technic Bt. orvosi műszer- és gépkereskedés tulajdonosa.” A politikus érdeklődésünkre azt mondta, hogy a céget 2008 februárjában eladta fiának, ifj. Páva Zoltánnak, egyéb mondanivalója az ügyről nincs."

Szinte biztos vagyok benne, hogy a politikusok között kézről kézre jár egy titkos könyv, ami a tudnivalókat tartalmazza gázos helyzet esetére. "Száz kérdés, három válasz", valami ilyesmi lehet a címe. A tartalmat is el tudom képzelni, nagyjából ilyen lehet:

-Politikus úr, itt tilos dohányozni/parkolni!

-Nincs kiírva, de ha ki van, nem vettem észre.

-Politikus úr, Ön szerint igazságos/törvényes-e....?

-Nem nyilatkozom, mert a frakciófegyelem.....

-Politikus úr, honnan van ez az autó/ház/nyaraló/cég/vagyon?

-Nem az enyém, hanem a nejemé, fiamé, öreganyámé.

Tehát ha nem az övé, akkor természetesen semmi kötődése sincs hozzá, ugye? Ugyan, mese.

És azt figyeltétek, hogy egy orvosi műszerekkel kereskedő cég kapott kapcsolati koordinációs megbízást? Nem semmi. Már itt megbukott az egész ügy. Másrészt pedig gyanús összefüggés van a nyertes időszak kezdete és a Bt. átruházásának időpontja közöt ...

"Ifj. Páva Zoltánt telefonon kerestük, azt mondta, hogy két-három napon belül válaszol írásbeli kérdésünkre, hamarabb nem tud, mert nagyon elfoglalt. Azt viszont hozzá tette, hogy valóban megvásárolta apjától a társaságot, így ő a bt. beltagjává vált, míg országgyűlési képviselő apja kültaggá."

Á, a kényes kérdések érzékenyen érintették a fiatalembert, nem olyan rutinos még, mint az édesapja.

"Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adattárában utánanéztünk, valóban így történt, id. Páva Zoltán a németországi lakos, dr. Med Sándorral együtt kültagja a Medich-Technik-nek."

Tehát papíron minden rendben (?) van. Az igazságérzetem mégis háborog. Egy újabb eset, amikor a mi befizetett adónkat odaajándékozták valakinek.

De nézzük, apuci hogy magyarázza az esetet. Remélem a fia itta minden szavát, így magyaráz egy vérprofi vén szoci:


"A hivatkozott betéti társaságnak kültagja vagyok, abban nem vagyok semmilyen személyes közreműködésre kötelezett tag. A társaság ügyvezetője a fiam, ifj. Páva Zoltán. A szerződést ő kötötte, a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény alapján a szerződés feltételei és teljes szövege elérhető és megtekinthető az interneten. A szerződésben vállalt kötelezettséget a társaság ellátta, arról teljesítési igazolás készült, a megbízási díj után a közterheket megfizette.

A kérdéses jogügyletben semmilyen szinten nem vettem részt; sem a szerződés megkötésekor, sem annak teljesítésekor. Így természetesen a megbízási díjból sem részesültem. "
 

Páva Zoltán cége tehát kapott 5 milliót, melyet a szerződés megkötésekor (előtt/után) a fiára írt, de ő is benne maradt cégben. Természetes nincs köze hozzá, hogy Medich-Technic (orvosi műszer- és gépkereskedés) Bt. nyert a MEH-ben,  ez tiszta véletlen és szerencse. Hiszen több ezer ilyen Bt. vagy Kft. van az országban, de a szerencse melléjük szegődött! És természetesen Id. Páva nem is kapott az 5 millióból. Csak a fia. Mert Ő csak "kültag". Mesteri!

Címkék: közélet pofátlan megyei hír

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr83880746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.01.19. 09:37:15

Az a baj hogy már annyira "megedződött" az ország az ilyen hírektől, hogy lassan a sok agyatlan kezdi azt hinni hogy ez a normális és ruhadtul nem érdekli őket hogy ki mit sikkasztott. És ezért ugyanúgy szavaznak az eddigiekre. :(

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 09:37:18

@zero:
nagy cucc:) komszomol szakos kis köcsög ez is:)

Petrow 2009.01.19. 09:37:47

Most akartam írni egy hosszú kommentet a képviselők, a holdudvaruk és úgy alle zusammen az ország vezetésének nem létező erkölcsi tartásáról, de helyette inkább csak azt kívánom, hogy 15 év múlva a gyerekem ne érthesse, miről szólt ez a blog.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.19. 09:39:38

@Petrow: Ne érthesse? Akkor soha nem lesz "sikeres" ember!:)))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.19. 09:41:07

Fideszes összeállítás ugyan, de azért, ha csak a fele igaz, már vérforraló.

www.korrupedia.hu/index.php/Kezd%C5%91lap

Bár lehet az egész igaz. minket azért idegesít mert van ilyen, őket meg azért, mert kimaradtak belőle.

mind2 (törölt) 2009.01.19. 09:44:40

Tisztelt Uram !
Mint a Vakablak Bt. vezetője, az alábbi szolgáltatásokat szeretném felajánlani Önnek, mivel látom, napi kommunikációs tevékenységük során kisebb - nagyobb hibák előfordulnak a gépezet működésekor, amit megértek, mert nehéz kommunikálni pozitív visszacsatolás nélkül, de annál drágább és eredetibb reformötletek megvalósítása céljából született gondolatok, válságmenedzserek által megalkotott ötletek napi politikai adok-kapok küzdelmei közepette , elsősorban verbális és nonverbális jelekre vonatkoztatva, miközben a kommunikációs csatornákon szivárgó szenny közepette, próbál Uram Ön is szemben úszni az árral, ezért vállaljuk a koordinációt a nonverbális ( testbeszéd , mimika,stb ) és a kimondott, bár előre megírt és betanult szövegei között, olyan fogadó környezetbe elhelyezve ezt, mint nyugdíjas lakossági fórumok szervezése, tésztaosztás Szabolcsban, táncos- zenés kampányestek összehangolása...stb.
Mindezen szolgáltatások szabad árazásúak, személyes megbeszélésünket követően kerülnek kialakításra,
Üdvözli Önt : Ifjabb Baja Ferenc Ügyvezető

acel 2009.01.19. 09:49:18

Hogy a befektetés 0HUF azért az nem igaz, a kapcsolati tőke kiépítése rengetegbe kerülhetett, Elfelejtetitek hogy ezek az emberek regeteget harcolnak, taposnak, nyalnak mire elérnek egy zsíros pozíciót, csak válogatott ember juthat ide, aki ebben jó. A vastagbőrűség itt követelmény hiszen ennélkül hamar kiesik a jeléntkező. Ehhez is egyfajta zseniség, kiemelkedő képességekkel. Ha meglennének hozzá a képességeitek akkor tis sem itt irogykednétek, hanem éveznétek a "jó barátoktól" kapott juttatásokat.

moRtiZ 2009.01.19. 09:53:13

Hazamegyek délután, és lebaszom fatert hogy miért nem ment párttagnak annó. Ennyi. Most milliomos lehetnék :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.01.19. 09:55:21

@acel:

Igazad van, a Komló-Budapest távolság issza a sok benzint, meg amortizálja az autót ... hányszor kellett feljönni a MEH-be meg a Képviselői Irodáházba segget nyalni ... ez simán megért 5 millió forintot, amiből még adóztak is szegények!

Még a végén kihozzák, hogy a végül is az állam járt jól,hiszen folyt be adóbevétel ...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 09:57:46

@zero:
Ez ahhoz hasonlít mint mikor egyik dohányzó kollegám kifejtette, hogy ő mivel dohányzik sokkal több adót fizet be mint aki nem:) Persze mikor megkérdeztem tőle hogy és mi lesz a tüdőgondozással és az egyéb a dohányzás által okozott betegségek gyógyításánaka költségével, arra nem nagyon tudott semmit sem kitalálni:)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 09:59:23

@acel:
Igen erre azokták a kissé csúnyácska de sikeres nők mondani hogy ne tudd meg mennyit kellett szopnom meg nyelnem hogy eljussak idáig:)
Ja ettől a hímsoviniszta mondattol természetesen elhatárolódom:)

rolika 2009.01.19. 10:01:10

kíváncsi volnék arra a munkára, amit elvégeztek. tanulmányok stb.
halálra röhögnénk magunkat, ha nem a mi pénzünkről volna szó

mind2 (törölt) 2009.01.19. 10:07:57

@acel: ahhha :) Azért megpróbálok valamit elmesélni, miközben ezek szétlopják ( most is , ezekben a pillanatokban is az agyukat ) Mai gazdasági környezet, Mo, de Bill Gates a szereplő. Adva van egy garázs, amiben Bill a haverjaival dolgozni kezdett, nem is akárhogy, kitaláltak ezt azt. De bővülni kellett, nem volt irodájuk, terük, ahova embereket vehettek volna fel, magyarán bővülhettek volna. Valami kis pénzük volt már, de nem merték mindet egyszerre kiszórni egy irodára+" műhelyre ", ezért a meglévő pénzük fele részéhez hitelt vettek fel , és ingatlant vettek belőle. Még ki sem fizették, már jött az illetékcsekk, azt is kifizették. Azt mondták nekik, ez nem befektetés és munkahelyteremtés, hanem értéknövekedés, ezért az illeték után is adót kellett fizetniük. Azt is kifizették. Aztán azt mondta nekik a könyvelő, hogy az összes pénzük- bevételük után kell társasági adót fizetniük, nem írhatják le a befektetésre- irodára/műhelyre kiadott- költött összeget, sőt be kell fizetniük a következő évre is ELŐRE egy becsült összeget, ami nem lehet kevesebb mint a múlt évi, mert megbüntetik őket. Ha esetleg többet fizetnek be, azt majd jóváírja az állam több év alatt, de vissza nem kapják. Bill és barátai összeültek, megállapították, hogy az egész évben keresett pénzüknek a tizede sem marad meg, a műhely felújítására, új emberek bérére végképp nem marad egy kurva fillérük sem,... De Bill nem itt született. Szerencséjére :(

Maestro 2009.01.19. 10:27:20

Én ebben az egészben amúgy csak azt utálom, hogy miközben csak úgy dobálózgatunk a milliókkal, ha csúszunk a lakáshitellel, végünk van.

Lesz itt még nemulass:)

menasagh 2009.01.19. 10:29:22

@zero:
Ha már ilyen szépen felvázolta az életpályáját, jobban odafigyelhetne az elkövetkezőkben, ugyanis ha önnek holmi tanácsadásokért 5 milliókat adnak félévente akkor az állandó munkahelyén csak kihasználják és nem fizetik meg kellőképp az az értékes közreműködését....vagy igen ?

Lezudius 2009.01.19. 10:32:39

Engem csak az érdekelne, ha ezek a bt.k kft-k ilyen marha okosak, hogy tanácsokat osztanak, akkor miért nem ők csinálják ez egészet? miért csak "dirigálnak"?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 10:35:37

@zero:
Hehe gondolj már bele ha ez zanzásítaná egy amerikai tipusú önéletrajzzá mi maradna??:) Elmenne egy állásinterjúra és megkérdeznék hogy és dolgozni hol dolgozott??:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 10:44:52

VonPerez, Combi: látom, nagyon mélyenszántó "vitát" folytattok az agyhalott.blogon - többek között - orsolya44 nevű droiddal is. Ha kell munició a családi pótlékos dologhoz (amit ugye a patásördög tönkrebaszott...), akkor ehun -e:

hvg.hu/itthon/20090118_csaladi_potlek.aspx

kedves szűcs erika szamárszex

mind2 (törölt) 2009.01.19. 10:49:32

Ez az IMF hitel meg igen jól jött :( 2010- ig frankón le lehet hívni, el lehet költeni, lde legfőképp lopni.
Az az érzésem, direkt alakította ki így a politikai felső tíz rongy az államigazgatási - közigazgatási szerkezetet, hogy ellenőrző szerv gyakorlatilag nem létezik benne, az a nyomorult Számvevőszék áll ott egyedül, de jogi eszközökkel nem rendelkezikaz sem. Így aztán a létezésüknek csak annyi értelme van, hogy időről-időre elmondják, melyik mennyit lopott, mennyivel nem tud elszámolni, melyik gazdálkodott gyanúsan és irracionálisan, aztán jól kiröhögi őket mind a 386 és kész. 20 éve mélyül ez a mocsár.

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.19. 10:59:57

"a cég közreműködik a társadalmi és politikai kapcsolattartás stratégiájának kialakításában, szakértőként stratégiailag támogatja a kabinetfőnök alá tartozó szervezeti egységek politikai és civil kapcsolatainak koordinációját"

"orvosi műszerekkel kereskedő cég"

Ez, hogy a p.nába jön össze????
Eszem f.szom megáll...

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:05:59

@Seduxen: megint ott vannak, rájuk néztem :)) Aztán megakadt a szemem a következőn, idézem : a háziorvosom, aki fideszes, de jó orvos .
Na ennyi elég is volt. A magasabb jövedelműek családi pótlék jogosultságán meg a jövedelemhatár lesz a varázsszó. Magyarán aki dolgozik, és hivatalos papírja lesz a normál béréről, az nem kap. Mert rohadt burzsuj. A Kapolyi László meg öregkorára összehoz egy gyereket, és kap, mert legendásan minimálbéres már évek óta. Meg a purdék után is jár majd. Nem a 10.000,- Ft megvonása a borzasztó, hanem ami üzenete van. Dolgozol te szemét ? A te kölyköd jól él, el tudod tartani, neked nincs szükséged még egy gesztusra sem.
Mindig mi jutunk eszükbe. Leszarnak meg kifacsarnak, ellehetetlenítenek bennünket, de ha pénz kell, belőlünk nyomják ki még a sz..t is.

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 11:08:16

"A kérdéses jogügyletben semmilyen szinten nem vettem részt; sem a szerződés megkötésekor, sem annak teljesítésekor. Így természetesen a megbízási díjból sem részesültem."

Na nézzük Páva, mert te is vagy legalább akkora barom, mint az a Göndör "nemkellszámlaha magánemberadjabérbe" István.

A Bt. kültagja - betétének arányában - pont úgy részesül a Bt. nyereségéből, mint beltag, abból érvényesen ki sem zárható, csak a tartozásokért nem felel magánvagyonával, csak betétje erejéig. Ez amióta Bt. létezik így van, ennek kb 20 éve, te marha.

Arról nem is beszélve, attól, hogy beltagból kültaggá váltál, nem "adtad el a céget", te vadbarom, mert ugyanúgy a tagja vagy, és részesedsz belőle, lásd fentebb.

Bazmeg ezek az emberek irányítják ezt az országot! Tagadhatalan viszont, hogy ez látszik is rajta. "Nem kicsit, nagyon."

Szűcs Erikáról meg annyit, hogy én még soha nem láttam, de most egy hírben először. Valami hajléktalanszállót (vagy ilyesmi szociális intézményt) látogatott meg, és csak amikor riportozták akkor esett le, hogy ő a miniszterasszony. Addig is láttam a bevezető vágóképeken, de azt hittem az intézet egyik lakója, mert úgy nézett ki, mind az arcberendezését, mind a ruházatot tekintve.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.19. 11:11:28

@derelyegrádi szellem: Nagypapám mikor előszőr meglátta, csak annyit mondott, oszloplábú, munkásőr k...va.

Persze nagypapától ilyenkor mindig elhatárolódunk és elmondjuk neki, hogy embereket külsejéről ill. párthovatartozástól függetlenül kell megítélni.

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:14:25

@derelyegrádi szellem: Szűcs Erika tegnap nyilatkozta, hogy a Minelnök kiadta neki ukázba, mennyi milliárdot is kell a tárcájának hozni. Na 30 milliárd - ennyi az ő politikai túlélésének az ára, ennyi érinti a családi pótlék rendszerét.
Tipikus káderasszony, dettó Lamperth, valahogy sosem tanulnak meg finoman és ízlésesen öltözni, bár azt mondják, az ízlést örökölni kell, akárcsak a modort. Tanulható ugyan, de nekik valahogy ez sem megy az Istennek sem.::)))

phaidros 2009.01.19. 11:15:09

Vajon ha ormányváltás lesz, a korrupédia adatait felhasználva indítanak majd eljárásokat? Vagy csak elkérik a pénz felét?

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:15:21

@VonPerez: Nálunk a " tipikus komcsi feje van " mondat szokott volt elhangozni :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:17:59

@mind2: köszönöm, kb hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is... ilyenkor annyira boldog vagyok, hogy a baloldali eszméket nem csak hirdető, de első betűtől az utolsóig be is tartó, szociálisan kurva érzékeny kormányunk van, hogy... na, szóval megnyugtató!

VonPerez: namármost a mondandódból egy "NEM" vagy kimaradt, vagy freud-i elszólás volt, te kis szemátnáczi :)))

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 11:26:35

@VonPerez:

Helytálló megállapítás a nagypapitól. Nekem a szovjet partizánnők ugrottak be.

Régen játszottam olyat, hogy egy figuráról a tv.-ben első ránézésre megpróbáltam párthovatartozását kitalálni.

Olyan 80% os sikert értem el, és a fennmaradó 20 % sem az én hibám, hanem a jobboldalé. :-)

@mind2:

Láttad azt a kabátot rajta? Dermesztő volt, szerintem ez ellátottak közül sem mind vette vona fel, mert nyilván van olyan is köztük, aki jobb családból származik, csak ilyen-olyan okokból lecsúszott. Az arckészelt+intellektus a vonperez nagypapája által meghatározva.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.19. 11:30:35

@Seduxen: A p.csába, bár rólam már blog született a kapcsolat.hu-n mint ott tevékenykedő jobbikos...

Szóvala mondat helyesen:

hogy embereket nem a külsejéről ill. párthovatartozástól függetlenül kell megítélni. :)))

tényleg zero, ezekről az ügyekről jut eszembe, nem kéne erőltetni azt a 10 kérdéses postodat?

tudod, rendőrség számára...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:37:58

@VonPerez: nem mondod?? LINKET, vazze, LINKET :)))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:43:21

@derelyegrádi szellem: XD
Nálunk is ez az arány::)))) Már sportot csinálunk belőle. Figyelem évek óta - hmmm, nő vok - hogy terjed köztük a totális ízléstelenség. Egyszer szegény Szili Katalin elkezdett sálat hordani, pontosabban valamit, ami a sál és a boleró között helyezkedik el. Erre pár napra rá a Lendvai is valami ilyet vett fel egy Tudor- gallérhoz, hát leestem a röhögéstől a székről. Aztán jött a Mónika, ő meg garbóhoz. Az eszükbe sem jut, hogy kosztüm, diszkrét - szigorú vonalú blúzzal, elegáns vonalú cipővel, stb. Kb.Minimum. Olyanok mint Gizike 1972 - ből, aki egy dossziéval rohangált fél éven keresztül Gáspár et. és Horváth et. között, a rendkívüli fontosság arckifejezését magára öltve. Most ezek a fanok, havi 140.000 ft nyugdíjért.:::))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:44:01

@VonPerez: közben megtaláltam... röviden: muhahaha, már ami a kommenteket illeti :))

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.19. 11:44:25

Páva bátyánk is univerzális szakember: raktáros, üzemszervező, titkár, sportcsarnok-igazgató, orvosiműszer-szakértő, országgyűlési képviselő, meg mindenféle alelnök. Bárhol bevethető tökéletes (párt)katona, egyszemélyes hadsereg. Asszem gyűjtést indítok, hogy még életében kikerülhessen a szobra a Hősök terére, Árpád apánk mellé.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:46:31

@mind2: ilyen szempontból a tuti: "A Tanú" c. eposzban Virág e.t. titkárnője, a "rövid szoknyájával", amire tekintettel meg is kapja, hogy "... hagyjuk meg a rothadó kapitalizmus ópiumának" :))))

Mekkorát alakított abban a filmben Őze Lajos!!

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:46:35

@Vizibusz: LOL
Nagyapám ilyenkor azt szokta mondani : ez is minden volt már, csak akasztott ember nem :::))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:47:39

@mind2: ja, azért "Katin-néni" védelmében annyit illik hozzátenni, hogy nála oka van - sajnos - a sálas-dolognak, de ezt asszem mindenki tudja...

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:49:05

@VonPerez: látod, látod, jó fejek voltak a nagyszüleink. Illetve a tiéd még él, Isten éltesse, az enyém már sajnos nem... Hiányzik is nagyon-nagyon, miatta szerettem meg az olvasást. Amiért mindig hálás leszek neki .

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:50:14

@mind2: ellentétben a "rendszerrel":))) Az olvasás egy nagyon-nagyon veszélyes dolog :))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:53:08

@Seduxen: Tudom, ezért írtam a szegény szót. nem lesajnálni akarom, Isten ments !!!! Ráadásul talán ő az egyetlen, akinek vonatkozásában a lelkiismeret szót kapcsolni tudom szoci politikussal. Bár nála is megingok néha.
Éppen azért hoztam őt elő, mert nála funkciót képez egy ruhadarab, de a bárisnyák valszínű őt lesik ha nincs ötletük :::)))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 11:56:36

@Seduxen: bizony. Még a végén tanulsz belőlük, meg tájékozott leszel, meg valami szar kis értékrended alakul ki, jaj, meg még gondolkodó emberré válsz, Jajistenem, nincs is annál veszélyesebb:::)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 11:57:14

@mind2: lehet, hogy botox_ildi pl nem tudja!?

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 12:00:08

@mind2:

Ja monika ebből a szempontból (a magas szintű angoltudás mellett) nekem is kedvencem. Róla mindig az jut eszembe, hogy pont olyan, mint a püspökladányi "JULIKA" fodrászat magánvállakozó/tulajdonosa. Aki korábban a helyi fodrászszövetkezet csopotvezetője és egyben szakszervezeti bizalmija/párttitkára volt.

mind2 (törölt) 2009.01.19. 12:03:16

@Seduxen: Mit nem tud ? Olvasni, vagy öltözködni, illetve egyiket sem :)) ???? Van egy mondás, mindenki másnak tulajdonítja ( állítólag Gábor Zsazsa mondta ) : 40 felett el kell döntenie egy nőnek, hogy mi a fontosabb : a feneke, vagy az arca ?
Mert ugye, ha gömbölyűbb vagyok, akkor az arcom is szebb, ha meg folyton fogyózok, akkor beesett és ráncos lesz a " pofim ".
Na ha Ildikóra nézek, valahogy se a fenék, se az arc nem jött neki össze :D
Mert nem olvasott Gáborzsazsát :D

mind2 (törölt) 2009.01.19. 12:09:36

@derelyegrádi szellem: és aki 30 éve ugyanazt a frizuraformát csinálja mindenkinek. Dauer. Gondolom a kuncsaftjait fe lehet ismerni az egyenfejükről xd. ;)

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 12:13:21

@mind2:

Tyúkfészekdajer fejtetőre, többi hozzáigazít. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 12:19:29

@mind2: "Na ha Ildikóra nézek, valahogy se a fenék, se az arc nem jött neki össze :D"

Szerintem nála nem lehet észrevenni szembetűnőbb különbséget a 2 testrésze között:)))

Arra céloztam, hogy esetleg nem tudják, hogy miért hord SzilyKati sálat...

birdlady 2009.01.19. 12:32:00

Igazából örüljünk, mert nagyon gazdag ország vagyunk, hogy ennyi szélhámost, sikkasztót, politikust, romát el tudunk tartani...

mind2 (törölt) 2009.01.19. 12:35:15

@derelyegrádi szellem: Tyúkfészekdajer fejtetőre, többi hozzáigazít. :-)
Aham :) Előfordulási helyük : okmányirodák, közigazgatási hivatal, egyéb hivatalok, hatóságok ( ÁNTSZ, ..stb ) kapcsolódik a fejhez neylonblúz, és a " valamikor kivakaródtam valamiből " fensőbbséghite és arroganciája, meg persze azért az a megbúvó és bosszúálló kisebbrendűségi érzés is...ami a "dögölj meg a papíroddal együtt, te szemét kis vállalkozni akaró..... " érzés mögött búvik meg.:)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.01.19. 12:38:50

@mind2:
Hurrá, nagyon örülök a hírnek... Reggel mikor meghallottam a rádióban, olyan ideg jött rám, hogy egyből 180-nal mentem az autópályán. a buzi lézermérős rendőrnek meg beintettem (hehe, fasza dolog a lézer- és radarblokkoló). Rohadjanak ki a facipőből.
Na akkor innentől fogva párom egyedülálló anya lesz és minden kurv@ támogatást igénybe veszünk. (és még így is nettő befizető leszek b+).
Nagyon eldurrant az agyam.
(természetesen az előzőekben leírtak mind kitalációk és elhatárolódok magamtól).

mind2 (törölt) 2009.01.19. 12:48:13

@misikeh:
Na nyugi, az első gyermekünket 90- ben szültem, tudod hányszor játszották ezt el velünk ? Majd Te is hozzászoksz :(
Az autóval meg ne rohangálj, ha nincs családi pótlék szar ügy, de ha már apa sem lesz, az még szarabb :(

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 12:50:22

Ja képzeljétek tegnap kivel találkoztam, na kivel???
Sétáltam két barátommal a Váci utcában nézelődtünk ittunk egy kávét, sétálunk nagyban a Ferenciek tere felé, valamin röhécselünk (politikai baromság talán a fletóék x. költségvetése), mikor haverom mondja barátnőjének:
-Vigyázz mindjárt nekimész a Lendvai Ildikónak.
Én meg így reagáltam, kapásból:
-Fújj bazzeg...
És mikor felnéztem tényleg ott állt előttem, zavartan matatott a zsebében, majd felnézett és elindult a Rossmanba:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:05:30

@Dexter Morgan78: szemét burzsoj vagy! A kis barátaiddal együtt: Váci utcában KÁVÉT ITTATOK!!!

Elhatárolódást! MOST! :)))

dr.justice 2009.01.19. 13:08:45

@derelyegrádi szellem:

Te ebből tudod, hogy ez melyik kommentedre vonatkozó "válasz erre" ? Azért ki fogod találni.

Miért baj az, ha valaki úgy öltözködik, mint a potenciális ügyfelei ? Segíti az empátia kialakulását, az ügyfelek jobban megnyílnak, nem érzik úgy, hogy egy magasabb kasztbelivel érintkeznek. A többi miniszternek is ezt kellene követni. :)

molaris 2009.01.19. 13:09:55

@Dexter Morgan78:
Meg ne állj a növésben!:):)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:14:32

Főnök: visszajelöltelek az agyhalott blogon :)))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 13:29:40

@Seduxen: háát ezt már tényleg nem hiszem el, hogy ti ott kommentelgettek :( Nem tudom hogy bírjátok :( Megint visszaugrottam agyhalottakhoz, valami Erzsike írt valami verset, hogy párosban szép az élet, meg gyerekkori álmok, bakker...
Csak a krumplilevesről nem írt még senki eposzt.
Vagy krumplistészta ? Tudjátok Kádár et. híres mondása, hogy a krumplileves az legyen krumplileves !!! :D

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 13:31:29

@dr.justice:

Igazad van, be is szerzek egy kék-szürke tyúklábmintás darócöltönyt :-)

mind2 (törölt) 2009.01.19. 13:40:51

@derelyegrádi szellem: fehér frottírzoknival és havajimintás nyakkendővel.... csak a teljesség kedvéért..):

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:44:19

@mind2: próbáld ki nagyon mókás :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:45:23

Atyaég, ebben a ruházatban kedves Szellem simán lehetnél a cekcuális kisebbség valamelyik (fantom)szervezetének jogi képviselője :))))

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 13:50:36

@mind2:

a tyúklábmintás darócöltöny a rabruha, ahhoz nem szokás nyakkendőt kötni, mert az rásdásul - érthető okokból - tilos is.

Havaji nyakkendőt majd a fáradthúslé színű spenszer szabású öltönyömhöz kötök, ha a MSZP-és képviselőkkel megyek tárgyalni.

Ha forrótamással (vagy Rogán Tónival) akkor meg majd felcsattintok egy arany karperecet, zoknit egyáltalán nem veszek öltönyhöz és bőrcipőhöz (mindkettőt láttam így a tv.-ben!!!), ami azon Banja Lukai fodrászsegédek szokása, akiknek a laza viseletről alkotott tévképzete alól csak a tartós elszigeteltség ad feloldozást.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:50:52

VonPerez: gyuszi nicknevű cimborát éppen kioktat az agyhalott blogon.... menj, és tanulj inkább te szemétnáczi:))

Teddy Bagwell (törölt) 2009.01.19. 13:52:27

áá, én már csak annyit mondok erre, hogy

a kuuuuuurvaa anyáááááááááátok

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 13:52:39

@Seduxen:
bazzeg makiba akartunk menni:) de egy másik mlti lett belőle:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:53:37

jujj, megjelent egy kommentem, de izgi :)))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:02:17

@derelyegrádi szellem: még nem voltam rab, honnan a francból tudjam, hogy mi az a tyúklábminta ? XD
Havaji nyakkendőd telitalálat MSZP-s körökben.
A mezítelen lábról meg egyből Kustorica filmjei jutottak eszembe, de akkor szerezz valahonnan egy nagy kalapot is ( kösz, most is röhögök...)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.01.19. 14:03:13

"Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isa per és kamu vogymuk..."

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:04:46

@derelyegrádi szellem: Elképzellek arany karperec, meg bőrcipő... folyik a könnyem, azt a hüle vizuális fajtámat.....

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 14:11:56

@mind2:

a szpenszer szabás? Bordóban terjedt egy időben. derékig ér, egy, max két gombos, de duplasoros, felhajtott újj, csíkos műselyembéléssel. Megvan?

Eposzi állandóságú kiegészítői:
- makkos papucscipő hosszú bimballóval, fehér frottízokni, lehetőleg TENNIS felirattal.

(békebírós zsinórnyakkendő fémsassal csak opcionális)

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:17:59

@derelyegrádi szellem: bakker, tényleg folyik a könnyem........................

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:26:58

@derelyegrádi szellem: Múltkor bejött hozzám az irodába egy árus ( még karácsony előtt, hogy parfűmöket árul. Mediterrán bőrszín etc.Mikor közelebb jött az asztalhoz megkérdeztem tőle, hogy maga melyiket használja ? Ugyanis olyan büdös volt.....
Aztán előkapott egy dobozt, amire az volt írva : NAOMI CARAMELL.
Na ezen röhögőgörcsöt kaptam, és még hazafele a kocsiban is röhögtem a semmibe. Kicsit kényes volt a szitu, legalábbis a többsávos úton, piros lámpánál.....nem is mertem nagyon jobbra - balra pillogni ::))))

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:29:27

@derelyegrádi szellem: Egyébként kajak bejön rá Kustorica, de hüle vagy a bordóban terjedt egy időben - re naívan azt gondoltam, hogy a Franciaországi Bordeaux. XD

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 14:34:15

@mind2:

egy jó naomi caramellre én is vevő vagyok :-)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.19. 14:51:29

@derelyegrádi szellem:
Igen, az ilyeneket nevezik gyűjtőnéven telesport-zakónak.

more 2009.01.19. 15:31:04

szellem, mind2, ti sem vagytok normalisak:)))) az teny, h mo-n 'uzleti' korokben vannak a legnagyobb divatdiktatorok:))) a kulfoldiek meg hazaig szaladnak, amikor egy ilyen az utjukba kerul:))))

vonperez, leborulok a nagysagod elott, sztar lettel a feriblogon:)))

dr.justice 2009.01.19. 16:47:22

@misikeh:

Kösz, legalább már ezt is tudom.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:14:10

@acel:

"Ha meglennének hozzá a képességeitek akkor tis sem itt irogykednétek, hanem éveznétek a "jó barátoktól" kapott juttatásokat."

Ahhoz előbb ki kéne operáltatnom a gerincemet, illetőleg minden tükröt eltávolíttatnék a lakásból. (Ami smink-szempontból probléma.:P)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:21:32

@derelyegrádi szellem:

Na és mi lesz szegény Hordágy Ágival?:P Vadliberális létére olyan ruhákat volt képes fölvenni az amorf testére, hogy azt hittem, elhányom magam..-S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:24:28

@mind2:

Szili Katinak legalább megvan az indok, hogy a keze miatt hord balra hosszan lelógó sálat.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:26:08

@Seduxen:

Egyik kedvenc filmem.:) Mondjuk az az asszonyság is inkább barázdaszántó hős békeharcos traktoros nőnek ment volna el a Szovjet nő címlapjára.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:28:46

@mind2:

Pedig már elnézést, de jó nagy seggfej.:P Mondjuk az is igaz, hogy pofátlan is hozzá.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 18:33:43

@Dexter Morgan78:

Egyre rosszabb.:) Eleve azt nem értem, hogy miért nem fejelted le "véletlenül" Lendvai Ildikót, mint Veres Jani a Hír TV-s kamerát.:P

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 19:19:46

@Mj:
telibeszart búvárruha effektus

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.19. 21:00:50

@Mj:
Szerintem egy kicsit olyan csőlátású kalauz jellege van:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.20. 02:01:07

Ti készek vagytok.:D Én még mindig a genyórázós kommentek miatt fetrengek poszttrautmatikus röhögőgörcsben...:D

Plutonic 2009.01.21. 10:07:01

Ezen még csodálkoztok?
Mindig ismerős kézbe megy a racsnizás...
Én már csak tudom, ezeknél dolgozom (lásd: anarchistáskodom :)).
Mond valakinek valamit az a név, hogy Szonda Ipsos?
Vagy Szonda Phone?
Vajon melyik párthoz állnak közel?
És mit is nyertek meg most a "közbeszerzésen"?
Ehhhh.....

esef 2009.01.21. 22:39:32

@zero:

Azt tudtátok, hogy Páva elvtársnak két fia van?

Az egyik MSZP, a másik FIDESZ tag. Ügyes...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.21. 23:51:27

@esef:

A kommunista Major Tamás és a testvére is érdekes eset. Major Ákos, Tamás bátyja ugyanis 1945 előtt katona és hadbíró volt - Horthy István társaságában volt a keleti fronton -, és elég nagy disznóságokat művelt az Andrássy út 60-ban, a nyilasok számonkérőszékének ráadásul az elnöke volt. Csak aztán időben átállt. 1945 után ugyanis a Budapesti Népbíróság, majd a Népbíróságok Országos Tanácsánának elnöke lett, valamint az első háborús bűnös per tárgyalása, Bárdossy László halálra ítélése és több '56-os súlyosbító ítélet védőügyvédként való kérelme is köthető hozzá. Szórakozásból egyébként akasztásokra járt.

mamaleon 2017.10.29. 13:32:40

@spájdernecc: Már hogyne lehetne nyereségessé kihozni? Sógor,koma,jóbarát majd gondoskodnak róla.

szobakutty 2022.11.22. 13:36:29

Na?
13 év távlatából hogy fest ez a dolog?

süti beállítások módosítása