Skip to content


       Szűrés lista

Gyerekcsíny - Napi Kolompár

A félelem és rettegés még mindig nem múlt el Kiskunlacházán.
Ugyanis a megerőszakolt és meggyilkolt kislány gyilkosai még mindig nincsenek meg. 2008 november 13-a óta ...

És hogy milyen állapotok vannak a Pest megyei 9000 lakosú nagyközségben még most is?

Ilyenek:
Nóra a hatodik óra után indult hazafelé, amikor lerántották biciklijéről, a földre teperték, kezét-lábát lefogták, s átkutatták zsebeit és táskáját. 8 cigány srác. Akik láthatólag meghúzzák magukat a Nóri-gyilkosság után. Vagy ez csak fél évig tartott?

"Miközben a földre tepertek, csak arra tudtam gondolni, amit Nórival tettek. Annyira meg voltam rémülve, hogy bepisiltem félelmemben" - emlékezett vissza Nóri.

Szegény kislány. Vajon mit kellett átélnie? Nem azért, de ha 8 (!) cigány közrefogna, és is összefosnám magam ...

"Hihetetlen, hogy ebben a községben ne engedhessük ki a gyermekeinket az utcára, vagy attól kelljen félnünk, az általános iskolás lányunk erőszak áldozata lesz. Sok ember gyermekét fenyegették már itt meg, akik nem mertek még a rendőrségtől sem segítséget kérni. De én nem hagyom, hogy ezt tegyék velünk" - tette hozzá az anyuka. A Blikk úgy tudja, a K. Nórát megtámadó egyik 16 éves fiúnak is három gyermeke van. A rendőrség kihallgatta a négy azonosított támadót, mivel azonban kiskorúak, szabadlábon védekezhetnek. 

Nóri karja gipszben van, így ez 8 napon túl gyógyuló sérülés.
"Ki kell mondani: kiskorú cigánybűnözéssel állunk szemben, amely egyértelműen felveti a szülők felelősségét, mert nem tudják megnevelni a gyerekeiket" - mondta a lapnak Répás József, Kiskunlacháza polgármestere, aki a falu békéjének és a feszültségek levezetésének érdekében a hét elején találkozóra várja a településen élő romák képviselőit. 

"Visszautasítom! A kiskorú cigánybűnözés fogalma a kollektív bűnösséget vetíti a cigányságra" - háborodott fel Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a polgármester szavai hallatán. Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt. 

"Gyerekcsíny" ...
A betyárját, milyen csintalanok ezek a mai fiatalok ...

Kolompár minden nap meg tud lepni. 

Nézzük, vajon fordított esetben is hasonlóképpen történtek volna az események?

"Raffael Dzseniffer a hatodik óra után indult hazafelé, amikor lerántották biciklijéről, a földre teperték, kezét-lábát lefogták, s átkutatták zsebeit és táskáját. 8 magyar srác. 

Hihetetlen, hogy ebben a községben ne engedhessük ki a gyermekeinket az utcára, vagy attól kelljen félnünk, az általános iskolás lányunk erőszak áldozata lesz. Sok ember gyermekét fenyegették már itt meg, akik nem mertek még a rendőrségtől sem segítséget kérni. De én nem hagyom, hogy ezt tegyék velünk" - tette hozzá az anyuka. 
A rendőrség kihallgatta a négy azonosított támadót, mivel azonban kiskorúak, szabadlábon védekezhetnek. Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt."

Kolompár, vajon ha nem "Nóri" az áldozat, hanem "Dzseniffer", akkor is azt mondtad volna, hogy "gyerekcsíny"? Vagy inkább azt, hogy brutális rasszista támadás, és példás nyomozást és büntetést követelsz, Mohácsi Vikivel és Gusztos Petivel egyetemben?

Ilyenkor hol is van Mohácsi Viki, Farkas Flórián, Horvát Aladár? A cigányság "krémje"?
Miért nem utaznak a helyszínre, most miért nem nyilatkoznak? 

Ahogy belinkelték egy kommentben, Bayer Zsolti is valami hasonlóra gondolt ...


"Gyerekcsíny" ... 

Persze, kik a hibásak mindenért? Mi, magyarok!

Progresszív Intézet által a Publicus Intézettől megrendelt közvélemény-kutatás (2500 ember személyes megkérdezésével készült):
- 2008 októberéhez képest 2009 áprilisára 81 százalékról 82 százalékra nőtt az "erőszakos asszimiláció" támogatóinak aránya, vagyis akik szerint a cigányokat rá kellene szoktatni arra, hogy ugyanúgy éljenek, mint a nem cigányok.
- Tavaly októberhez képest szintén nőtt azok aránya, 82-ről 84 százalékra, akik szerint a cigányok gondjai megoldódnának, ha elkezdenének dolgozni.
- Megkérdezettek négyötöde szerint a cigányok nem szeretnek dolgozni, és ez a legfőbb oka hátrányos helyzetüknek is.
- A megkérdezettek 46 százaléka vélte úgy, hogy vannak olyan bűncselekmények, amelyeket leginkább cigányok követnek el, ezért a büntetőjogban külön szabályokat kellene alkalmazni rájuk.
- A megkérdezettek 74 százaléka elutasítja azt a gondolatot is, amely szerint a roma kisebbség helyzetén pozitív diszkriminációval lehetne segíteni.
- A megkérdezettek 80 százaléka úgy gondolja, hogy ő személy szerint nem tudna tenni a rossz viszony javulásáért.

De a romák vajon mindent megtesznek az integrációért? Kettőzött erővel küzdenek, hogy levessék magukról a meglévő sztereotípiákat? 

Címkék: cigány napi kolompár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr811100520

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Havi Fricska 2009.05.22. 10:51:16

Kiskorúsítják Kolompár Orbánt?Az Országos Cigány Önkormányzat Kolompár Orbán kiskorúsítását kéri szellemi és fizikai adottságaira való tekintettel. A kérelem valószínűleg összefüggésben áll Kolompár sikkasztási ügyével, melynek során az OCÖ elnöke a vádak…

Trackback: Reakció - polgári underground 2009.05.14. 16:01:02

Gyerekcsíny - Ilyen ország pedig nincs CLXXIII.  Védelmi pénzt követeltek egy tizenkét éves gyerektől idősebb iskolatársai. A fiú a szüleinek sem mert szólni félelmében arról, hogy hárman megfenyegették az utcán, hogy fizetnie kell, különben elverik.…

Trackback: Szájtépő 2009.05.04. 22:12:52

A kolomp ára: Kolompár és az ártatlan gyerekcsínyTegnap este szomorúan mesélte az egyik családtagom, hogy a Horák Nóra meggyilkolása miatt hírhedté vált Kiskunlacházán újabb támadás történt, az áldozatot szintén Nórinak hívják. A 12 éves kislány a hatodik…

Trackback: kiserleti blog 2009.05.04. 20:11:12

modern satanunk: a mediaVan egy feltevesem. Ket elu penge. De jo vitaalap. Nevezetesen, hogy a medianak csak es kizarolag szorakoztatassal, szinvonalas es szinvonaltalannal egyensulyban, hiradas tekinteteben pedig valoban tarsadalmat erinto fontos, vagy k…

Trackback: Kifordított ország 2009.05.04. 13:36:02

Hétköznapi "gyerekes csínytevés"?Ha nyolcan egy 12 éves lányt letepernek, lefognak, zsebeit, táskáját átkutatják, mindezt ott, ahol nem rég megerőszakoltak és megöltek egy 14 éves lányt, mindezt a meggyilkolt lány barátnőjével teszik, az szimplán egy hétk…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.m.j. 2009.05.04. 13:05:41

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=166881

És már megint fején találta a szöget... mikt lehet ehhez még hozzátenni? Vagy úgyis azt fogják bizonygatni, hogy rasszista, stb...
De lassan már az egész magyar nép az...

pógárjenő 2009.05.04. 13:07:41

Állitólag jelenleg 1 milla mozdonyszőke veszi fel a segílykét ma Mo.Majd minden családban 7-8 purdé, na ki lesz kissebségben 15 év multán?

2itailor 2009.05.04. 13:08:48

Ez gyerekcsíny.Aha, állítsuk már szembe az olaszliszkai esettel, ahol a gyerek meg se sérült, de megtorlásul megölték az elkövetőt!!
Bocs, de a felháborodástól nem is tudok szalonképesen nyilatkozni :(

2itailor 2009.05.04. 13:12:52

Mit szóltak volna a cigány szülők, ha odamegy 30 jól megtermett apuka és az ő gyerekeiket ért sérelmek okán végigverik a bandát?

Petrow 2009.05.04. 13:13:56

Már vártam ezt a posztot. Reggel is alaposan felb@szta az agyamat a hír, meg a nyilatkozat is... Sebaj, feszegessék csak azt a bizonyos húrt, csak aztán legyen ám hova bújni mindenkinek, amikor lecsap a szarvihar!

Virág et. 2009.05.04. 13:15:24

@pógárjenő: Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 7-800 000 cigányba beleértik már azt a "7-8 purdét" is, nem csak a felnőtteket.

Amit te mondasz, az inkább 100-150 év múlva reális. Ha addig nem változik a gyermekvállalási hajlandóság egyik oldalon sem és arányaiban sem.

Redcap 2009.05.04. 13:15:45

Annyira feldühödtem erre a hírre, hogy el sem tudom mondani. Remélem valaki levadássza ezeket a szarházi cigányokat és agyonverik őket egy hajtáslánccal.

f.m.j. 2009.05.04. 13:17:49

Komolyan mondom, hogy elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy mit élhetett át Horák Nóra (Ő már nem tudja elmondani), és ez a 12 éves kislány...
Két lánygyerekem van, de ha arra gondolok, hogy ez velük is megtörténne... a tehetetlen düh forr bennem...

Kolompárgennyedék pedig jobb lenne, ha nem nyilatkozna... ő kérem gyerekcsínynek tudja be. Igen, jó kérdés a fordított eset megítélése, tálalása... de hogy valaki ennyire híjjával legyen az empátiának... kevés a szó, ami ezt kifejezi. Csak az ő szenvedésük, nyomoruk a fontos, de már pont ezzel nem tudnak meghatni...

Jurganov 2009.05.04. 13:19:39

Sajnos az embereknek a kezükbe kell venni az ilyen ügyek megoldását, mivel a törvény( politikai nyomásra) pontosan azt segíti elő, hogy megússzák az elkövetők. Régebben mexico-ban volt hasonló jelenség, ott durván oldották meg, de megoldották. itt is az kell. sajnos szépen nem lehet már, viszont ami fontos: a normális, dolgozó cigányok nem azonosak ezekkel. ismerek ilyet is, olyat is. a cigányok részéről elkövetett rasszista és egyéb bűncselekményeket viszont meg kell torolni, és ha azok akiknek minket kellene védeni, azok is ellenünk vannak akkor:"magad uram ha szolgád nincs"

kolompárt meg a börtönbe, már csak a hazudozásaiért is.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.04. 13:20:23

Juhúúú az előbbi két fostubus post után VÉGRE CIGÁNYOZUNK!! Jeeeeeeee. :D

Pont az értelmi fogyatékos balog artúr blogján szemezgettem az ezzel kapcsolatos post-ot, és megjelenik ez a cikk. Ez valami hüpp-hüpp-hüpp náczi trükk :) (Szellem még kommentel is artúr szemétdombjára :D )

jut eszembe...Menhelyfelgyújtós post nem lesz? Az történetesen érdekelne....

Kolornak meg kívánom hogy a saját fajtársai kövessenek el "gyerekcsíneket" valamelyik purdéján. Ezen belül gondolok itt a gangbang-re, anal fistingre, kakai-pisis alázásra, kirablásra, felcsinálásra miegymás.

Petrow 2009.05.04. 13:21:21

@Virág et.: Sajnos a Pógár úrnak... a Jenőnek adok igazat. 16(!) évesen 3 gyerek apja - mutassál már nekem EGY olyan magyar (illetve magyarországi, nem cigány) családot, ahol ezt láthatod. Mi 30 évesen most gondolkodunk az elsőn, következésképpen majdnem háromszoros létszámhátrányban vagyunk.

Ha pedig azt nézzük, hogy 16 éves korára az a 3 is 3 purdét pottyant, akkor 9szeres... és ez csak EGYETLEN család.

f.m.j. 2009.05.04. 13:21:40

@Petrow:

Uggyan kérem, ki csapna itt bármit is? Behúzzuk a fülünket, farkunkat, várjuk, hogy eltakarítsanak minket. Talán már azt sem várják meg, hogy öregek legyünk. Azért kussolunk, mert pár nyugati, pártatlan napilap úgy értesül, hoogy itt rasszizmus van, de telibe. Igen, az van, csak nem azon az oldalon, ahol ők gondolják... és kurvára nem bírok már egy rohadt szmájlit se kirakni...

Zorro2007 2009.05.04. 13:21:42

Nemn tudom elkepzelni, hogy ne tudnak ki eroszakolta es olte meg novemberben azt a szerencsetlen lanyt...Miert erzem azt, hogy csak azert nem hozzak nyilvanossagra a nevet, mert cigany a tettes???

Jurganov 2009.05.04. 13:21:47

@Virág et.:

sajna tévedsz. nézd meg mennyi cigány gyerek van és mennyi magyar. 10-15 év és kisebbség leszünk, úgy, hogy azok már szavazhatnak is...

Petrow 2009.05.04. 13:25:01

@fmj: Hidd el, én is ugyanezt érzem; ezen nekem sincs semmi kedvem mosolyogni.

f.m.j. 2009.05.04. 13:25:16

@Zorro2007: persze, hogy tudják ki volt. Azok a Sztojka gyerekek, akiket már akkor bevittek

Virág et. 2009.05.04. 13:27:51

@Petrow: @Jurganov:

2000 körül kb 200e roma volt a hivatalos adat, ami ma kb 650e (a tényleges közelebb van az 1 millióhoz). Tehát tíz év alatt kb megháromszorozódott. Ezek KSH adatok, nyilván nem 100%-osak, de ennél jobb nincs. Irreális 5+ millió cigányt vizionálni mindössze 15 éven belül.

A tendenciában egyetértünk, az időben nem.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.04. 13:27:56

Kolompár remélem böriben fogsz kikötni, ahol majd egy két árja testvériség jellegű srác gyerekcsínyesdit fog játszani az ánuszoddal..

Potyoló 2009.05.04. 13:30:13

Eszem megáll... Ebből a hírből persze nem lesz New York Times cikk, miként nem lett Szögi Lajosból és a lacházi lányból sem. Mert hogy nézne ki, hogy kivételesen a valóságot írják az országról - azaz, hogy a cigányok terrorizálják a magyarokat a saját országukban, s a politikusok és a fajvédők adják alájuk a lovat?!

Ennek tükrében még felháborítóbbak a szadesz 2000001 jólfésült vs. árpádsávosok plakátjai...
Rakják ki Kolompár Orbánt meg Horváth Aladárt, és alulra a kérdést: Ki árt többet a cigányoknak? Ki árt többet a hazájának?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.04. 13:30:29

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Például el tudom képzelni hogy az újjadat addig hajlítgatják amíg a seggedben köt ki..

mind2 (törölt) 2009.05.04. 13:30:35

@fmj: 2002 választási térkép :: Felső- Középső Tisza vidék, Tiszántúl, Duna - Tisza köze , Észak MO : vörös 2006 választások : vörös.
Itt beszélt valaki a segélyek területbeli felhasználásáról és arról, hogy az összes segély 80%-a ezeken a területeken kerül kiosztásra ( a dunántúli Ormánság, Belső-Somogy / Zala a maradékkal köszi elvan )

Szándékosan nem kezelt, tudatosan turbósított, eszkalálódó probléma, ami egyszerre két politikai párt számára is a túlélést jelenti. Más nem számít.
Amíg van raktáron 20 éves Orsóstészta és a kulturális igényeket kielégíti a józsibarát meg a maunika, addig nincs vész.
Legfeljebb megalakítjuk a Dunántúli Magyar Köztársaságot.

f.m.j. 2009.05.04. 13:31:05

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:

baloghartúr csak heccelés, nincs mögötte igazi ember, igaz a szellemiség valós, amit áraszt...ezek tényleg ezt gondolják rólunk (ezek=akik nem képesek, nem akarnak betartani elemi együttélési szabályokat)

Ezen én is dobtam egy hátast, hogy az egyik hősünknek van 3 gyereke 16 évesen... mégis milyen lelkivilága lehet egy ilyen apukának? Gondolom olyan, aki maga is 12 évesen prostitúcióra fogja kényszeríteni a saját magzatát, fú de indulatos vagyok...

Kartal (rezervált) 2009.05.04. 13:32:22

Egy cigány kolléga mondta: kétszer annyit kell dolgozzon, hogy elfogadják. És dolgozott is kétszer annyit, ugyanolyan jól mint mi, de meg is fizették érte. A felesége (szintén cigány) meg eljárt k***lkodni, amíg ő a gyárban melózott.
A kép nagyon árnyalt, nem lehet általánosítani. Írtam, hogy a párom is hogyan és mennyiért dolgozik; hol vennének fel egy írástudatlan cigányt manapság, mikor a legutolsó gyárban is számítógépen kell rögzíteni a gyártást?
És itt jön(ne) kolompár felelőssége: megértetni a cigányokkal, hogy tanulniuk kéne, a társadalmi együttélés szabályait egyáltalán MEG KELLENE ISMERNIÜK, be kellene tartaniuk, a bűnözőiket ki kellene rekeszteniük maguk közül.
Ehhez képest azt mondja, gyerekcsíny ami történt.
Nem az a bajom vele és az szdsz vezetésével, hogy védi a cigányokat. Védjék, ha akarják. Az a bajom az egész bandával, hogy védi a BŰNÖZŐKET! Mohácsi szerint Veszprémben baleset történt. Kolompár szerint itt gyerekcsíny történt.
Amíg ilyen a hozzáállásuk, addig az egyszerű cigyányok nem fogják vissza magukat és a kölykeiket, mert minek! Bármit megtehetnek, egy telefon kolompárnak vagy mohácsinak, jön és megmondja mit kell vallani, hogy ki legyenek mosva a szarból.
Szóval egy részről ott van a túlnyomó többségében tanulatlan cigányok gátlástalan, pszichopata hozzáállása a magyarokhoz, egy bűnözésre felbújtó (nézzétek meg balog artúr blogját), büntetett előéletű vezetés mint példakép; másrészről van pár cigényember, aki szenved emiatt, akit fajtársai miatt tényleg nem vesznek fel dolgozni, hiába szeretné. A probléma az, hogy az ő felelősségük is lenne megértetni bűnöző társaikkal, hogy ez így nem mehet tovább.
Ja, és ne hagyjuk ki a médiát sem a szórásból. Amikor kolompár nagy nyilvánosság előtt nyíltan mosdatja a bűnözőket, csak azért mert cigányok, akkor nem kell csdálkozni az ilyen eseteken. Minap olvastam az MTI cikkét: öt cigány esett áldozatul eddig a támadásoknak. ÖT??? Akárhogy számolom HÉT az az öt. Azért öt, mert a pécsi kettősgyilkosságot nem számolják bele. Miért nem? Ott nem cigányok haltak meg? A média ferdít, hazudik, csúsztat, és sokan hisznek neki.
Szóval a kép rendkívül összetett és árnyalt, itt nem mi fogunk igazságot tenni. Az viszont biztos, hogy ha az szdsz, és a jelenlegi cigányvezetők nagy többsége eltűnne a süllyesztőben végre, sokkal jobb lenne mindenkinek...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.05.04. 13:32:32

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Köszönöm, hogy gondolatvilágomat, szövegesen kivetítetted a te nicked alatt!:DDDD

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 13:32:33

"- A megkérdezettek 46 százaléka vélte úgy, hogy vannak olyan bűncselekmények, amelyeket leginkább cigányok követnek el, ezért a büntetőjogban külön szabályokat kellene alkalmazni rájuk."

És a maradék 54% szerint pl a színesfémlopás, az erőszakos rablás, a családon belüli (nemi)erőszak, a zsebtolvajlás stb stb milyen arányban oszlik meg a cigányok és a fehérek között?

A kklacháziaknak tényleg meg kéne csinálni amit a székelyek szoktak: 400al elmenni a cigánysorra és végigverni az egészet. Többet egy ideig nem történne ilyesmi. (És még a dutyitól sem kéne félni, mert mindenki hátul lenne, és tétlenül szemlélné az eseményeket, mint a rendőrök okt 23án.)

Potyoló 2009.05.04. 13:33:34

Vajon kinek áll érdekében a cigányokat így elszaporítani? Költői a kérdés...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.04. 13:34:11

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": igazán nincs mit, a migrénes fejfájás segít a náczik gondolatkiolvasásában is. (Szándékosan írtam így, hátha átveszi artúr)

Virág et. 2009.05.04. 13:37:10

@Potyoló: Gyurcsánynak! Kinek másnak. Mert az tudvalevő, hogy Fideszre cigány nem szavaz.

A Farkas Flóriánék is csak véletlen rossz helyre ültek a Parlamentben. Tényleg, valakinek már szólnia kéne neki ...

Potyoló 2009.05.04. 13:38:36

@TaTa86.: A Székelyföldi falvakban nem is olyan pofátlanok a cigányok. Ott nem fordulhat elő ilyen eset. Mert a füstös ott tudja, hogy ha ellop valamit, akkor nem a csendőrrel kerül szembe, hanem bemegy hozzá 8-10 székely, és a szart is kiverik belőle. Ha meg erőszakoskodik, gyilkol, szépen rázárják az ajtót, azt' rágyújtják a putrit.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.04. 13:38:53

@fmj: szerintem ott van mögötte valami 30 év alatt leérettségizett "navajonki". A blogot ügyesen használja, a helyesírása is pazar, a gondolatmenete pedig frenetikus. Én úgy látom ez egy magát intellektuelnek tartó bodzajóska műve.

f.m.j. 2009.05.04. 13:39:30

@mind2: én is biztos vagyok benne, hogy innen fúj a szél :)

De hogy a fenébe tudták ezt előre így kiszámítani, hogy pl. az ilyen törvények, mint 20000 alatt csak szabálysértés, a kiskorú bűnözési korhatár felemelése, honnan a fészkesből tudták, hogy ez ide vezet majd, nem egészem 10 év alatt?
Valakik nagyon jó emberi viselkedés kutató tanulmányokat folytattak, jól analizáltak, és mindjárt arathatják is a gyümölcsöt... de mit fognak itt csinálni ennyi romával, akik majd a helyünkbe jövők lányait is vegzálni fogják, vagy akkor már nem kell annyira betartani az emberijogokról szóló maszlagot? Akkor lehet már keményebb fellépést használni.
Ezt csak mi nem érdemeljük meg, mert igen, mindenki egyenlő, de vannak még egyenlőbbek...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.04. 13:39:39

Fasza összefoglaló.... Kolompár most asszem kihúzta a gyufát, h rohadna meg...

Potyoló 2009.05.04. 13:40:49

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Olé, tényleg, megzavart az a csodaszép plakát.
Bár a 200001 is a sci-fi kategória (remélem) :-)))

El Paso-i macho 2009.05.04. 13:43:03

Budapest Tv-n ma 14.05-kor egyórás élő adás Kolompárral a cigánybűnözésről...
Aki akar betelefonálhat a cigányvezírnek: 210-5540, 210-5542
www.bptv.hu

2itailor 2009.05.04. 13:48:22

@El Paso-i macho: ha moderálnak nem fogja hívni senki :)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.04. 13:48:54

Érdekes mindenkinek az jut először eszébe (többek között nekem is), hogy ha fordított helyzetben történne a dolog, vajon Kolompár mit tenne. Az biztos h nem a "gyerekcsíny" lenne az első szava :-/

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 13:50:45

Gyerekcsíny? gondolom az ő "értékrendjében" az is gyerekcsíny, ami miatt vádaskodik a rásszistáááá vpop, meg ügyészség mi? te alantas féreg...

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: én azt remélem, hogy az általad leírtaknak nem a gyereke, hanem Ő MAGA lesz az áldozata... hogy rohassza ki a beleit az ilyennek a jó Isten....

Rwindx 2009.05.04. 13:53:44

Azt hiszem nem írom le amit gondolok kolompárról és a bandájáról. Túlságosan szalonképtelen lenne, ráadásul, az öncélú erőszak, a különös kegyetlenség és a halál embertelen ábrázolása miatt 18 éven aluliak ezentúl nem is olvashatnák a blogot.

Marcellusca 2009.05.04. 13:54:09

A qrva életbe, ezt a pazarlást! Most ittam kávét. Pedig elég lett volna elolvasni ezt a posztot. :)

"Visszautasítom! A kiskorú cigánybűnözés fogalma a kollektív bűnösséget vetíti a cigányságra" - De, hát ha azok voltak!
Úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy csinál, mint egy kacsa és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az kacsa! (Nem, nem hírlapi kacsáról beszélek!)

"Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt. " - Meg a jó qrva anyját! Ez régen túl megy mindenféle csínytevésen! Én meg felnőttes csínytevésben részesíteném! Tettleg!

zero!
Azé' ehhez a fordított esethez komoly fantázia szükséges!

Na, mostmá' elóvasom a kommenteket is. :)

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 14:02:20

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:

Ja, legutoljára megkértem Artúrt, hogy tegye le a szipus zacskót, vagy üljön távolabb a klaviatúrától.

A poszthoz nincs mit hozzáfűzni, kolor (pont úgy mint Eörsi Mátyás) provokál, hátha valakinél elszakad a cérna, aztán mond ezt-azt, amit aztán lehet lobogtatni egy-két évig, cikkezni róla, ilyesmik.

Ettől függetlenül nem bánnám, ha sitten majd megcsinálná (természetesen "diákcsínyként") egy két figura a Kozma utca "kannnibálszintjén".

Marcellusca 2009.05.04. 14:04:15

@mind2: Úristen! Télleg rásszistá vágyok. :)
Mer' én nem szokok cigánytésztát (orsóstészta) venni, hanem csak csigát, metéltet, esetleg makarónit.
Szóval rávilágítottál, hogy tudatalatt is rasszasta vagyok. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.04. 14:10:33

5 perces interjú: Répás József, Kiskunlacháza polgármestere
– Tapasztalatai szerint félnek az emberek Kiskunlacházán?
– Igen, rettegésben élnek. A magyar gyerekeket cigányok terrorizálják az iskolában, ráadásul újabb verésekkel fenyegetik meg őket, ha elmondják szüleiknek az incidenseket. Ha a gyerek otthon be is számol a támadásokról, sokszor a szülő marad csendben. A csütörtöki eset átszakított egy gátat, s a szülők kezdenek beszélni a gyermekeiket ért sérelmekről.

– Kik az elkövetők?
– Gyerekek, akik nem ismeretlenek előttünk. Az iskolákban is erőszakoskodtak, volt, akit ki is kellett tiltanunk onnan.

– Mi a véleménye Kolompár Orbán kijelentéséről, hogy csupán gyerekcsíny történt?
– Undorítóan mocskos megjegyzés, amely nem hagyhatná el egy felelős cigány vezető száját. Az ilyen embert börtönbe kellene csukni. Ezek a cinikus kijelentések tovább bátorítják a cigány fiatalokat, hogy megverjenek, kiraboljanak, megöljenek bárkit, hiszen nekik azt mondták, ez csak gyerekcsíny. Követelni fogom Kolompártól, hogy kérjen bocsánatot.

– Beszélhetünk azonos mércéről a magyar és cigány áldozatok esetében?
– Nem. Amikor egy bűncselekményről kiderül, hogy cigányok követték el, elhallgatják, nem beszélnek róla, amikor pedig az áldozat cigány, rögtön rasszizmust kiáltanak. Veszélyes játék ez, amelyben felelőssége van a médiának, a cigányságnak, de a rendőrségnek is, amikor politikai nyomásra hamarabb tűz ki nyomravezetői díjat, és nagyobbat, ha cigány a sértett. Lassan fél éve ölték meg Horák Nórát, és a rendőrség nem tud eredményt felmutatni. A csütörtöki eset csak tovább erősíti a helyiek gyanúját, miszerint azért nem beszélnek az elkövetőkről, mert kiderülne, hogy cigányok.

– Mit lehet most tenni?
– Azonnali radikális változásokra van szükség, máskülönben elszabadul a pokol. Idősebb helyi cigányok arról beszélnek, hogy a mostani tizenéves cigányok kezelhetetlenek. Ezen nem is lehet csodálkozni, ha úgy nőnek fel, hogy a szüleiket soha nem látták dolgozni, és azt tapasztalják, hogy büntetlenül el lehet venni a másét. A büntető törvénykönyvet igazítani kelleni a mai viszonyokhoz, és a büntethetőség korhatárát le kell vinni tizenkét évre.

– Helyi szinten mi lehet a megoldás?
– A napokban találkozni fogok a cigányság helyi vezetőivel, mához egy hétre pedig közmeghallgatást tartunk, hogy a huszonnegyedik órában megállítsuk ezt a szörnyű folyamatot.
(Magyar Hírlap)

Forrásom a kurucinfó (a rohadt náczi formámat)

Jim Raynor 2009.05.04. 14:10:44

no, úgy látom, ha majd lesz gyerekem, iskoláskorba lépése előtt harci kiképzésben kell, hogy részesítsem, lőgyakorlat, krav-maga + cigányok minden körülmények között való felismerése (sötétben szag alapján), oszt ha a gyermek mindent szépen megtanult, kap majd egy Desert Eagle-t azzal, hogy minden cigánynak, aki akár csak cúnyán mer rá nézni, lőjön a szeme közé egy szép nagy lyukat, csak úgy "gyerekcsínyileg".

amíg kiskorú, addig úgysem kerül se börtönbe, se előzetesbe, de legalább megerőszakolva-megverve-kirabolva nem lesz, az biztos......

Egaesz Homo 2009.05.04. 14:23:05

Szerintem itt tényleg gyerekcsíny történt, igazságtalan lenne ez alapján minősíteni az összes roma fiatalt. Tulajdonképpen Kolompár Orbánnak igaza van szerintem.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:23:19

@Marcellusca: "hanem csak csigát, metéltet,"

szerencsére viszont antiszemita nem vagy...

énkérekelnézést...

krtek 2009.05.04. 14:25:08

Ez a hülye idióta kolompár képtelen felfogni a csökött primitív agyával, ha ilyen esetekben megszólal, csak azt éri el hogy az is büdöscigányozni fog aki eddig nem tette. Abból a szempontból értem a férget, hogy ezzel folyamatosan az érdeklődés (anyázás) középpontjában maradhat. Fontos egy embernek képzelheti magát ez a szarjancsi...

Az ilyen elkövetőket nem azért kell kivonni a forgalomból mert cigány, hanem azért mert egy állat.

Bizony felnőtt egy segílyes generáció. Ezek a srácok már nem kérnek, követelnek. A kolompár lányát is remélem egy ilyen fogja lerendezni. Gyerekes csínytevésből...
Bár asszem ez az ő "értékrendjétől" nem is állhat távol...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:25:58

@Egaesz Homo: üdvözletem IdősAsszony... vagy te melyiknek vagy az alteregója...

ez szerinted gyerekcsíny? figyi, van egy nagyon jó pszichiáter ismerősöm, ha gondolod, megadom a számát... talán még nem késő...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.04. 14:27:10

@Seduxen: most akit a legeslegjobb gyerekkori barátai rendszeresen seggbe raktak, annak ez gyerekcsíny.Nincs mit tenni :)

f.m.j. 2009.05.04. 14:27:21

@Egaesz Homo: szánalmas a poénkodásod

f.m.j. 2009.05.04. 14:28:51

@Seduxen: haggyad, nem is érdemes ezeknek /ennek válaszolni, már bánom, hogy én egyet is írtam neki.

Egaesz Homo 2009.05.04. 14:29:26

@Seduxen: Nekem semmi közöm IdősAsszonyhoz, nekem igenis az a véleményem amit már fentebb leírtam.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:31:06

@fmj: tudom, csak ebben a konkrét esetben végtelenül felkúrt. ez ugyanis minden cigós posthoz hozzáböfög.

azért baxta fel az agyamat, mert viszonylag rövid időn belül UGYANOTT történt egy közel hasonló eset (itt a vakszerencse miatt nem lett ugyanaz a vége...), úgyhogy az ilyennek kívánom rakja seggbe 6 talicska aprómajom (gyk: azért APRÓmajom, mert abból TÖBB darab tölti meg a 6 talicskát...)

Marcellusca 2009.05.04. 14:31:19

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Húúú, hogy ezért is mit fog még kapni. Meg a kiskorú cigánybűnözés kifejezésért is. Előre sajnálom. És egy mondás jut eszembe: Mondd meg az igazat, beverik a fejed!

@Jim Raynor: Ezek alapján már most kereshetek az 5 éves fiamnak valami jónevű dojo-t, hogy kellően képzett legyen, mire suliba megy. És nem először fordul meg a fejemben.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:33:14

@Egaesz Homo: akkor Te tényleg beteg vagy. mást nem tudok mondani. olvasgasd el a Btk.-t (1978. évi IV. törvény), ott mintha mást írnának...

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 14:33:48

@Seduxen:

Én is írtam rá, de kitörtöltem, nem akarom magamra húzni, hogy az összes félhülyét én oltogatom itt.

Ugye Jancsi? :-)

Egaesz Homo 2009.05.04. 14:35:02

@Seduxen: Miért lennék beteg? Ilyesmi a magyarok közt is előfordulhat, nehogy már emiatt ítélkezzetek a roma fiatalok felett.

f.m.j. 2009.05.04. 14:37:05

FONTOS: épp most hallottam a hírekben, hogy elutasították a III/II Kivágóné ellen a Jobbikos ürge beadványát, mert nem állt mögötte ügyvédi képviselet... ejnye-ejnye, valaki azt mondta, hogy egy sima állampolgár is adhatott volna be ilyen indítványt, akkor most hogy is van ez? És akkor az LB is benne van ebbe az egész buliba? Egyébként biztos... vagy a Fidesz irányítja, mint azt tudjuk a hiteles Feritől...

@Egaesz Homo: leszarlak, többet ne szólíts meg!!!!

DArchAngel 2009.05.04. 14:37:54

@Egaesz Homo: hmm, akkor gyerekként te is ilyen csínyekkel múlattad az időt?
Afrikában kisgyerekekből katonákat nevelnek... Gondolom, ha a 12 éves Mbutu a Kalasnyikovával szépen kiperforál valakit, akkor az is gyerekcsíny?
Maximum annyi igazad lehet, hogy az ilyen esetekben hatalmas a szülő felelőssége is... Börtönbe vele is a gyerek mellé, had gondolkodjanak picit együtt!

Jim Raynor 2009.05.04. 14:38:23

@Egaesz Homo:

hát képzeld, baszottul nem fordul elő. A 8 motherfucker vs. 1 kislány felállás tipikusan a cigó "fair play" része, akárki akármit mond.......

br · http://www.szalaiannamaria.net 2009.05.04. 14:39:32

@TaTa86.: Szerintem a mondat második fele miatt nem értettek egyet vele sokan.

Azzal a legtöbb ember egyetért, hogy léteznek tipikusan cigányok által elkövetett bűncselekmények, azzal nem értenek egyet sokan amit a mondat második fele sugall, hogy a cigányokra vonatkozzon külön BTK/más törvények.

Virág et. 2009.05.04. 14:39:49

Nyugalom, fiatalok. Szándékosan provokál, mint IdősAsszony.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.05.04. 14:40:23

TESTI FENYÍTÉS a megoldás. Rögtön és radikálisan csökkenni fog az ilyen jellegű estek száma.
16 évesen 3 gyerek (vagy akár egy). Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy a kasztráció tényleg rossz megoldás-e?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:41:34

@Egaesz Homo: ez hogy jön ide? vagy ez szerinted felmentő ok?

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 14:41:53

@DArchAngel:

Inkább Mbutuhoz, aki esetleg, hááát hogy is mondjam, nem bizonyul megértőnek....

f.m.j. 2009.05.04. 14:42:43

@Virág et.: tudjuk, csak idősasszony vicces, itt meg akinek csak van gyereke, az felháborítónak tartja az ilyen játszadozást. Tudom, hogy provokál, de ez aljas, és nem vehető komolyan, ezért kérem, hogy senki ne válaszoljon, bár nem az én blogom, de ezt az egyént kibasznám. És nem szoktam csúnyán beszélni...

krtek 2009.05.04. 14:43:24

@Egaesz Homo: nem találsz magadnak más játékot, mint itt hergelni aki erre fogékony?

Most elkezdhetnénk a "hol élsz te?" v. "hány éves vagy" v. "lopott-e már tőled valaki valamit" c.marhaságot, de ennek semmi értelme. Vedd elő, azt inkább játsz azzal és örülj hogy ritkán találkozol default cigánnyal...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:43:32

@br: "hogy a cigányokra vonatkozzon külön BTK/más törvények"

Én azt szeretném, ha a cigóra is vonatkozna a Btk. Semmi többet...

Jim Raynor 2009.05.04. 14:45:46

@Marcellusca:

nekem meg az fordult már meg a fejemben, hogy majd maschinengewehr-rel kell fedeznem a gyerek iskolába járását.........

mind2 (törölt) 2009.05.04. 14:47:04

@Marcellusca: nyugodtan keress, ezt mint 2 gyerekes anyuka javaslom ... egyrészt erősebb lesz, másrészt önuralomra neveli a küzdősport... hidd el, nagyon jó.
Nálam a kisebbik 1 éve jár -7 éves múlt - lány létére.
Legalább az esélye legyen annak idején, ha valami szemét állat akkor akarná bántani, ha senki nincs vele.
Egyébként nálunk nem lenne téma, hogy félünk-e vagy sem. A párom fogná magát, összeszedne pár haverját és lerendezné a témát. Fényes nappal. Nem tudom róla elképzelni, hogy ne tenne semmit, ha a két lányához bárki egy ujjal is hozzányúlna.

Nw8 2009.05.04. 14:47:16

Amikor én voltam gyerek, akkor a gyerekcsíny az volt hogy celluxszal leragasztottuk a csengőt, vagy cserebogarat tettünk a másik nyakába. Mindig tanul valami újat az ember.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:47:43

@Jim Raynor: szerintem meg újra be kellene hozni az iskolába az "egyenruhát". esetünkben mondjuk valami fekete színűre gondolok...

Egaesz Homo 2009.05.04. 14:51:29

@DArchAngel: Nem, de ilyen esetek minden nap előfordulnak, most, hogy cigányok a tettesek egyből média visszhang... Ez a rasszizmus.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 14:51:57

@br: köszönöm! ezek szerint legalább ketten vagyunk ebben a kurva országban, akik ugyanazt az "ordas eszmét" valljuk...

Egaesz Homo 2009.05.04. 14:52:09

@krtek: Ez a véleményem attól, hogy neked nem tetszik az egy dolog.

DArchAngel 2009.05.04. 14:56:05

@Egaesz Homo: Hol, és kik az elkövetők? Ha ez megvan, akkor megnézhetjük, hogy arról miért nem írtak a lapok, illetve, hogy erről az esetről hogyan írtak...

Marcellusca 2009.05.04. 15:04:15

@Seduxen: Ja, ja! És semmi diszkrimináció! Csak kapják meg, ami jár!

@Jim Raynor: Így is elég nehéz lesz az az iskola táska.
De egy vipera csak elfér még valahol. :)

@mind2: Tudom, miről beszélsz, Nyuszómuszó. :)
Én is küzdő sportoltam (is) és csak a javamat szolgálta. Megvédeni nem biztos, hogy megtudnám magam (főleg 8 ellen), de néhány dologra felkészíthet. (Az orrommal védem a bal egyenest és az állkapcsommal a jobb csapottat. :D)

Már megfordult a fejemben, hogy (a lesötétített autómból) kifigyelem, hogy a környék iskoláiba kik járnak. Ha túl sok a bárnábőrű, akkor oda nem iratom be.

Jim Raynor 2009.05.04. 15:15:06

@Marcellusca:

a megoldás: Micro Uzi-t a gyereknek. csak 1,5 kiló, ellenben 1250 lövés/perc.........

mind2 (törölt) 2009.05.04. 15:15:27

@Marcellusca: igen, forduljon meg a fejedben, a nagyobbik egy ilyen liberál iskolában kezdte, aztán hamar váltottunk sulit, mert az egész család ( még az oldalági is ) tetves volt nonstop a gyerek által hazacipelt állatkák miatt.
Többet mostam fertőtlenítettem, mint a SOTE klinikáin....
Nem kell szívbajosnak lenni, menjen a gyerek jó helyre, ahol boldog és nem püfölik.
Nem szabad kisérletezgetni a kiskölykökkel.
Vállald fel, hogy elitista vagy, hülye magyar paraszt létedre, oszt annyi :D

phaidros 2009.05.04. 15:19:32

Ne gerjesszétek a rásszizmust!

Tündér_Lala 2009.05.04. 15:19:47

Félnomád, félanalfabéta, sem törvényt sem együtélési normákat nem ismerő és azokat megismerni sem akaró embereket, hogyan akarunk XXI. századi törvényekkel szabályozni. De a külön BTK-val nem értek egyet.
A testi fenyítés pedig , - ha fiatalkorú és ma nem büntethető kategoria - nagyon is jó megoldás volna.Nem csak ilyen esetekben, hanem pld. a grefitisek esetében is (úgy néznek ki a városaink hogy az már szégyen).Első alkalommal kapna 25 botot, második alkalommal 50-et.Ha nagykorúvá válik törlik a priust.
Tudom, hogy Europa nem hagyná - mert a személyiségi jogai stb.- de az egy nagy baromság, mert a többi ember személyiségi jogai miért nem számítanak.Azt sem hagynám, hogy az esetlegesen gazdag apuka megválthassa a büntetést, mert abból a kölök nem tanul.
Garantálható, hogy egy ilyen törvénykezés bevezetése után meggondolnák a cigó és nem cigó deviánsok is, hogy mit tesznek.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 15:20:54

@mind2: "menjen a gyerek jó helyre"

... csak győzzem kifizetni...

Marcellusca 2009.05.04. 15:21:07

@Jim Raynor: Á, elég lesz egy csont vagy gyöngyház markolatú '22-es is. :)

@mind2: "Vállald fel, hogy elitista vagy" - nem is ittam el! :)
"hülye magyar paraszt" - ja, a' hát! :D

Tényleg elkezdek szétnézni, mert az orientáltsága is számít.

pógárjenő 2009.05.04. 15:25:52

Időpont: 2009. január 8.

Helyszín: az Enying határában található sűrű bodzás rész.
Sz.I: Tezsvírem, te hány vödörrel szedtél ma?
R.S.: Én? Én már a negyediknél járok.
Sz.I: Hogy a rák essen beléd, hogy csinálod? Én még csak kettőig jutottam.
R.S.: Rázd le a havat a bokorról, úgy jobban látszanak a szép érett bogyók.
Sz.I: Rázza a ló, így is majd' lefagy a kezem. Na, várj csak, véletlenül itt van a kabátomban egy szamurájkard, ezt direkt erre a célra vettem.
R.S.: Komám, azért az nem semmi, hogy a sok hülye gádzsó még nem jött rá, hogy egész évben milyen jó pénz van ebben a bodzázásban.
Sz.I: Ja. És még adózás után is milyen szépen marad!
R.S.: Mondtam, már? A múlt heti leadott bodzabogyóból vettem egy Audi4-est!
Sz.I: De szemét köcsög vagy! Miért nem mondtad, akkor nem az én BMW-mel jöttünk volna ki!
R.S.: Azért, mert az Audi csomagtartója nagyobb. Különben is a BMW-n nincs tetőcsomagtartó a vasaknak.
Sz.I: Hú, de jó, hogy mondod. A ménkő essen bele! Elfelejtettem bemenni a hivatalba a vállalkozói igazolványomba beíratni a bodzázás mellé a vasazást is.
R.S.: Nem baj, akkor még ezen a héten is az én nevemre kérünk számlát a vastelepestől.
Sz.I: Tényleg, a múlt heti számlát beküldted már a Tiszta haszon programra?
R.S.: Ja, ja, de nem nyertük meg az 1 milliót!
Sz.I: Fenébe! Nincs szerencsénk. A könnyen jött pénz nem a mi formánk. Marad nekünk a munka meg a verejték. Csak azt sajnálom, hogy télen ilyen korán sötétedik, pedig csinálnám egész este 10-ig is.
R.S.: Lehet, hogy holnap kihozunk néhány reflektort. Ha jól haladunk, februárra kész lesz az új rózsaszínű házam, meg a kőoroszlános kerítés.
Sz.I: Figyelj már! Ott az akácfa alatt milyen fain vashulladék van! Lehet vagy 20-25 kg. Így már talán nekem is sikerül majd befejezni a márványkandallót!
R.S.: Megy itt minden szépen rendben. Bodzázgatunk, vasazgatunk. Mindig megmondtam, hogy a becsületes munka meghozza gyümölcsét!
Sz.I: Így igaz, de a parasztok mégis utálnak bennünket.
R.S.: Ne is törődj vele. Irigyek meg rasszisták ezek mind!

pógárjenő 2009.05.04. 15:27:15

Jelentkezési lap romáknak kivándorláshoz
Tudnivalók: A jelentkezési lapot elegendő nyomtatott nagybetűkkel kitölteni, - amennyiben ez sikerül.
Ahol megjelölés szükséges, tegye aláírását [ ] a négyzetbe. Fénykép nem szükséges, mind egyforma.

Neve:

[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Orsós
[_] Drótos

Anyja neve:

[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Orsós
[_] Drótos

Apja neve, ha ismert:

[_] Lakatos
[_] Kolompár
[_] Bangó
[_] Rézműves
[_] Orsós
[_] Drótos

Jelenlegi tartózkodási helye:

[_] előzetes letartóztatás
[_] jogerős szabadságvesztés
[_] szökésben
[_] jogcím nélküli lakáshasználó

Születési hely:

[_] putri
[_] nyócker
[_] állatkert, majomház
[_] Szabolcs
[_] Borsod

Életkorából a börtönben töltött évek aránya:

[_] 25%
[_] 50%
[_] 75%
[_] ott született

Jelenlegi lakhelyén hányan laknak a
valóságban:

[_] 15 alatt
[_] 15-nél több
[_] 25-nél több
[_] nem tudok addig számolni

Jelenlegi megélhetési forrás:

[_] segély
[_] bűnözés
[_] mindkettő
[_] nem tudok olvasni

Iskolai végzettség (a kisegítőt nem
számítva):

[_] alapfokú ( 1 általános )
[_] középfokú ( 2 általános )
[_] felsőfokú ( 3 általános )
[_] doktor ( 8 általános - négy első és
négy második )

Hányszor volt büntetve:

[_] 14 éven aluli, nem büntethető
[_] 10 alatt
[_] 10 és 20 között
[_] sokszor, nem tudja pontosan

Gyermekeinek száma ( amelyről tud ):

[_] háromnál több
[_] ötnél több
[_] kb. 6-10
[_] 10 felett

Autója:

[_] nincs
[_] piros 1500-as Lada
[_] sárga 123-as Mercedes
[_] aranyszínű 525-ös BMW

Mobiltelefonja -természetesen- van,
mégpedig:

[_] egy lopott Motorola
[_] arany előlapos Ericsson
[_] mahagóni előlapos Nokia
[_] egy Wap-os ( az meg mi ) Siemens

Háziállata:

[_] tetű
[_] rüh
[_] bolha
[_] poloska
[_] galandféreg

A következő államokba szeretnék
kivándorolni:

[_] Franciaország
[_] Hollandia
[_] Kanada
[_] Egyesült Államok

A következő műszaki cikkeket tudom kezelni:

[_] rugós bicska
[_] pillangókés
[_] feszítővas
[_] öngyújtó
[_] pókerautomata
[_] riglihúzó
[_] mobiltelefon
[_] baseballütő
[_] hengerzártörő
[_] Tv-videó távkapcsoló
[_] pisztoly
[_] sörnyitó
[_] dugóhúzó
[_] flipper

A következő dolgokban nagyon jó vagyok:

[_] gagyizás
[_] zsebtolvajlás
[_] bolti lopás
[_] orgazdaság
[_] zsarolás
[_] strihelés
[_] csencselés
[_] szotyolázás

Kedvenc kulturális időtöltésem:

[_] szotyolázás
[_] ragasztószívás
[_] fájer, ferbli
[_] itt a piros...hol a piros
[_] pókerautomata
[_] karatefilmek
[_] Game Boy
[_] nemi szervem fogdosása

Kb. 20 szóban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más mint egy 500g-os nyaklánc.

krtek 2009.05.04. 15:29:26

@Egaesz Homo: Ha nem egy eltartott szórakozó hülyegyerek (esetleg egy díszcigány, vagy megélhetési liberalista) vagy akkor sok gyakorlati tapasztalatot kívánok neked ezügyben.

mind2 (törölt) 2009.05.04. 15:33:11

@Seduxen: sima általános iskola, nem fizetős. Ennyi. Csak a személyi összetétel olyan, hogy nem köpik le, vágják pofán, gáncsolják el, tanítják trágárságra, tépik ki a haját, tetvesítik meg, hátráltatják a tanulásban, lopják el a cucait... hogy csak az általam tapasztaltakat soroljam. Olyan suli, ami miatt nem négykézlábazik reggel 7-kor a wc előtt, kihányva a reggelit, meg hogy utálok iskolába menni. Nem érdekel ki mit rinyál, a gyereket nem túlélőtáborba akarom járatni, hanem olyan helyre, ahol nyugi van, és megszereti a tanulást meg a közösséget.
Ha nem gond, egy magyar nő sem azért szül gyerekeket, hogy terepasztalként szolgáljanak antiszociális, retkes-tetves vadállati kölykök számára. Tisztelet a kivételnek.
Aztán ha valakinek nem tetszik, írja le, tegye borítékba, és a többit már tudjátok, hogy hova küldje.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 15:36:28

@mind2: szerencsés vagy, hogy még találtatok ilyet... én már ilyenben nem bízok. pedig zugló azon része (nem, nem a városligethez közeli) ahol lakunk, MÉG nem nagyon fertőzött, de nincsenek illúzióim...

amikor még csak úton volt a gyerek, asszony ment haza a melóból, és hallotta, hogy két füstös előtte (kb 13 évesek) azt beszélgették, hogy éppen mit sikerült lopni a játszótérről...

mondtam is neki, hogy a babakocsi-táskába a cumisüveg, meg pelenke mellé indokolt lesz elhelyezni egy viperát is...

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.05.04. 15:37:26

tele van a sajto cigany bunozessel. csak mindegyik ki van kozmetikazva. erdemes megnezni a szohasznalatot: rovid, tomor. nyomokban utal csak a szarmazasra. Semmilyen lazito, sulyosbito, hangulatkelto elem nincsen benne.

Ellenben ha egy ciganyt vegez ki a testvere, akkor egybol rasszista inditek van.

nezzetek. utolso ket honap termese. ebbol egyikbol sem lett hir:

ciganybunozes.blog.hu

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 15:51:53

@Jim Raynor:

Múltkor beszélgettem egy testőrrel, azt mondta, hogy egy 45-ös Magnum cirka 1,5 millió forint. Van-e pénzed-e?:P (Nekem ölég két darab gázpisztoly, ezek sem voltak ócsó darabok.:-/)

Roxvox 2009.05.04. 16:02:41

Én Mohácsi Viktória több jogvédő társammal együtt. kivonultam a helyszinre. Elbeszélgettünk az érintettekkel és arra a következtetésre jutottunk, hogy példás és szigorú büntetést követelünk a sajnos roma származású elkövetőknek. :((((

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 16:03:10

@Seduxen:

Az nem jó, mert szabálysértés, plusz könnyebben el is veszik, főleg, ha többen vannak. Mondom, gázpisztoly a nyerő.;-)

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 16:03:19

@pógárjenő:

Én nem tudom ezeket a csip-csup "diákcsínyeket" miért emlegeted fel...

Roxvox 2009.05.04. 16:05:29

Én Mohácsi Viktória a nyílvánosság színe előtt kijelentem, hogy Kolompár Orbán egy fasz :))))

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 16:08:26

@Mj:

Én a "hokiztatós" Remington puskában hiszek, medvére töltve.

pógárjenő 2009.05.04. 16:10:56

2009. napjaink.

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket.
Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.(!!!!)
Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.
Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.
Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként.
Így további 78.200 forinthoz jutnak.
Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint.
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár!!
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, akkor ott hagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel "zsarolva" a hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!!
Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra.
És ők beszélnek arról, hogy "elnyomják" őket a büdös rasszista magyarok... és még tüntetni is van pofájuk!
"Ne bántsd a magyart, hisz az adójából
élsz..." -azt hiszem ez most nagyon aktuális.

Jim Raynor 2009.05.04. 16:12:25

@Mj:

bakker, másfél gurigából inkább felbérelem azt a testőrt pisztolyostul.... :D :D

Kartal (rezervált) 2009.05.04. 16:14:50

@Egaesz Homo:
Nah, te hiányoztál innen. Mindegy, ezt az egy évet kibírjuk, aztán jövőre nem lesz pénze az szdsznek cigánymosdató internetkommandóra. Azon fogok csodálkozni, ha lesz szdsz egyáltalán.
Lerángatnak egy kislányt a bicikliről. Kiborogatják a táskáját, átkutatják a ruháját, miközben őt magát mozgásképtelenné teszik. Nyolcan(!!!) egy kislány ellen! Ez nem csíny, ez az emberi szabadságjogok durva megsértése, emberrablási kísérlet, rablási kísérlet, a sértett emberi mivoltában való megalázása, rasszista indokból elkövetett fizikai erőszak - elvégre a cigányok azért bántották, mert fehér a bőre -, és még sorolhatnám mi minden. De nem diákcsíny!
És természetesen a nyolcból négyet kaptak el, abból egy ellen indul eljárás, és mindenkit hazaengednek. Épp csak meg nem simogatták a fejüket: "Jól van, raboljatok holnap is, nélkületek olyan unalmas az élet!"
Az olaszok ennél kevesebbért is felgyújtották a cigányputrikat...

pógárjenő 2009.05.04. 16:16:25

Egy cigó őszinte és jogos panaszai...

Há má kezdem lassan rosszú érezni magamat itten magyarba! Nem sok jó vár
ránk! Most is csak 25% al emeltik meg a segíilykit, és épp csak a
hatszorosát kapjuk mint a szomszéd paraszt nyugdíjként aki sinbohóc vót vagy
45 évig. Na meg hát milyen ember az ilyen?? Szép gyümölcsöse vót, meg
kertje. Most meg kivágta mert hogy ha ő nem eszik arról semmit más se egyen!
A Rasszista!. Pedig mi mindig hagytunk rajta egy kettőt, amit nem értünk el,
de azt meg megették a csókák! Sőt még a krumpliját sem vittük el mind! Sokat
nem vettünk észre éccaka így ott maradt nekije. Még nem is kellet ásnia csak
fel kellett szedni. Azokkal a fránya madarakat kellet vóna agyonlűnie! A
varjakat mi se szeressük csak a csirkéket! De mán az sincsen nekije.
Elfogyott. Nem vett újjakat mert nem tojtak. Szerinte! Pedig tojtak azok.
Persze rendőrt híni meg feljelenteni azt tudott! Na most aztán járhat
bíróságra mert visszakérte a 20 liter benzint amit a kis pószkijábul
eresztettünk le a zaudinkba. Akkor azt mondta hogy ingyé adja, jó
szomszédságbul mert nem raszista. Most meg azt állítja mi kértük kőccsön a
benzint! Na most mink meg tízen a biroságon azt mondtuk, hogy nem! meg
feljelentettük becsületsértésért! És biztos hogy elitélik! Mert nekünk nagy
képviseletünk van ám a Parlamentben meg a igazságszógátatásba meg mindenütt.
Ott van az a Gusztusos Péter! Meg a gyurcsány és a gádzsói .Hát azok már
szinte egymás faszát szopják le a Mi Horváth Aladárunkkal, meg Kolompár
Orbánunkkal! És melegcsontig szoktak benyalni nekunk. Azok nekünk mindent
elintéznek! Remélem a segílyke is nem csak 25% al fog emelkedni.hanem a
duflájával.( Le kéne má cseréni a zaudit!) Mert mi megérdemeljük azé nyalják
a seggünket
Jól is esik.
El is kötözünk innen Pestre! Itt haggyuk űköket! Oszt az Áldás uccai
iskolába irattyuk be a pujákat! Ott nincsen szegregácijó. Egykettőre
integrálnak minket. Gyurcsány majd intéz is nekünk hamar lakást ott a
közelbe. A rokonok is jönnének azt monták! Ott szeretnek minket. egyedül mán
ebben az országba!
Különben elmegyünk svédbe, vagy olaszba oszt akkor majd a zeu is rákoppint a
parasztok fejire, hogy milyen cudarul kirekesztenek itt bennünket.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 16:17:08

@Kartal (reloaded): na de az olaszok TÉNYLEG faschiszták :)))

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 16:17:59

@Seduxen:

Igen, ez az a nagy kailberű puska, amit a filmekben (ilyen szokott lenni a kemény zsaruknak is) egy olyan jellegzetes rántós mozdulattal húznak fel. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.04. 16:28:07

@derelyegrádi szellem: ja, akkor egyre gondoltunk...

szép eszköz az... közelről nagy tömeg ellen is hatékony (értsd: a "szűk" család - mintegy 20 fő - ellen)

derelyegrádi szellem 2009.05.04. 16:38:26

@Seduxen:

Ja és amikor látják hogy nem viccelsz, már kettőnek födkörüli pályára állítottad az agyvelejét, akkor a harci kedv is lankadni kezd általában. Az okoskodók száma elkezd konvergálni a 0 felé. :-)

koleszalonaponta 2009.05.04. 16:39:49

Rasszista-e vagy? ha azt mondod :


Snipers ready! (ha valaki tudja honnan van a mondás)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 16:42:22

@derelyegrádi szellem:

Hinni lehet - hiszek én az atomban is:P -, csakhogy olyat nem mindenki tarthat ám.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 16:43:31

Ja, amúgy Kolorral kapcsolatban már megírtam a véleményemet szép színes képekkel együtt, úgyhogy itt nem mondanám már el ugyanazt.

szabogyula 2009.05.04. 17:00:08

Mostanában elmaradnak a " Kedves Naplóm " ujabb részei .
Nem történnek "diákcsinyek" a gyorskocsi utcában Márlonbrándo és Hunvald között ?

tudi 2009.05.04. 17:06:06

Ilyenkor szokott előbújni a náczifasiszta énem.
Hát ez kicsit pofátlan volt kolompár te lopós, aki a saját népét lopja aztán sajnálja meg védi őket ,ha valami éri őket, vagy ők bántanak mást. Ennek a inkább nem is írom le minek a börtönben lenne rég a helye legalább életfogytig.

Hannibal22 2009.05.04. 17:08:29

"Ötvenezer fős kivándorlási hullámot kíván elindítani a Roma Civil Szervezetek Választási Szövetsége a Magyarországon az utóbbi időben elszaporodott cigányellenes támadások miatt, a szerdán este Tiszalökön történt gyilkosságra reagálva. A szövetség arra buzdítja a cigányokat, hogy kérjenek politikai menekültjogi státust az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén."

Plutonic 2009.05.04. 17:09:48

Ma egyébként is paprikás hangulatban vagyok, szóval gyorsan olvadt a biztosíték!
Bayer Zsoltnak minden szava igaz (pedig rohadtul nem vagyok fideszes), Kolort meg ezért a megszólalásáért keresztre feszíteném!
És igen, ha ezeket a tetű taknyokat valaki lefűrészelt csövő vadászpuskával megkínálná, akkor hálás lennék.
És NEM azért mert cigányok, hanem azért, mert ocsmány férgek, akik nem érdemlik meg az ember jelzőt.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 17:11:04

@hannibal22(A tények rasszista dolgok!):

Tök jó, akkor egyrészt az egész világon szét lehet kürtölni, hogy mennyire üldözik a magyarok a cigányokat, másrészt valószínűleg úgysem fogadják be őket, tehát szám szerint sem lesz kisebb a cigányprobléma...:-/

jozicsenko 2009.05.04. 17:14:25

múlt hét, rádió, liberális cigánymosdatás

találtak egy normális c. hölgyet: korrekt, hallatszott, hogy dolgozni akar, a gyerekeit iskolába küldené

csakhogy: a mostani ált. suliban már nincsenek magyarok - mind elmenekült

csak cigány gyerekek vannak, semmi más

és amit a hölgy kimondott: ők maguk a tanulás gátja, mert minden más megvan: tanár, könyv, iskola, kaja

hogy ezek után még mindig mi vagyunk a nácik??????

001ALADIN 2009.05.04. 17:34:31

kiskorú csíny volt mondta a kolompár orbán. mostmár kinyílt a bicska a zsebembe.mit gondol ez a szégyene az országnak cigány ? ha azt mondom,hogy még hosszú életet kívánok a magányos igazság tevőnek aki a z utolsó házakat látogatja.

naavii 2009.05.04. 17:37:27

Kíváncsi vagyok, ebben a profi közvéleménykutatásban szerepelt-e olyan kérdés, hogyaszongya:

"Érte-e már Önt vagy közeli hozzátartozóját bizonyítottan roma elkövetők által végrehajtott, erőszakos atrocitás?" yes/no

Az ilyesfajta élmények ugyanis nagyon hamar kialakítják a megkérdezettben azokat az érzéseket, amik miatt korábban még szégyellte volna magát...

ketroot 2009.05.04. 17:42:53

@hannibal22(A tények rasszista dolgok!):

Én támogatnám őket úgy, hogy aztán vissza ne jöjjenek... Engem is raboltak már ki, körítve egy kis arccsonttöréssel, 4-en. Biztos kirekesztettem őket!:D

Amúgy Szegeden a Metro áruházban álldogáltam múlt hónapban, és ki állt mellettem a sajtoknál?! Hát a Kolompár Orbi személyesen... Ahogy megláttam tőlem fél méterre... fel is ment a pumpa... Átvillant a fejemen, hogy mi lenne, ha meg...ööö (nem, semmi..) egy szatyorralEgyébként mókás mesefigura az a manus, kb 148 cm magas.

Plutonic 2009.05.04. 17:55:48

@fmj: "@Egaesz Homo: leszarlak, többet ne szólíts meg!!!!"
Ez vitt mindent! :D

@Seduxen: Tudod, az a fajta, amit pumpálni kell, mint vízipuskát! :)))
Az nekem is nagy kedvencem.

szabogyula 2009.05.04. 18:06:29

@naavii:
"Érte-e már Önt vagy közeli hozzátartozóját bizonyítottan roma elkövetők által végrehajtott, erőszakos atrocitás?" yes/no
Engem konkrétan az utóbbi 10 évemben 5 "súlyosabb" sérelem /autó, lakás feltörés, utcai megtámadás / ért.
5-ből 4 volt a roma elkövető.
Ennyi.

Marcellusca 2009.05.04. 18:11:43

@ketroot:
"ki állt mellettem a sajtoknál?!" ; "fel is ment a pumpa" - tévedni teccik! Az a háztartási osztály. :)
Megláttad és seggre estél. Na, azé' ment fel a pumpa. :D

picur3ka 2009.05.04. 18:17:14

@pógárjenő
Forras? legyszi.

@fmj:

En nagyon el tudom kepzelni, hogy BA nem a megye, igenis valos.

@Egaesz Homo:

Szellemileg retardalt-e vagyol? Azon kivul termeszetesen jogod van a velemenyedhez, mint minden hulyenek, kiveve Kolompart, aki buntetett eloeletu es visszaeso. Gyerekcsiny, apukam, a 12 eves ebben a kulturkorben apa es legalabb kessel jar.

@Seduxen:

Persze, hogy gyerekcsiny neki. Legjobban azon volt felhaborodva a Cozma gyikossag kapcsan, hogy bayer az elkovetoket allatoknak nevexte, ami serto a cigany szervezetre es a ciganysagra. Egy modon lehet csak, ha azonosulnak es szolidarisak a gyilkosokkal. Szoval ne lepodjel meg.

@jozicsenko: Program? Legyszi.

@naavii: Szemely szerint 20 ev atkosban - szaszdmeg es bihar megye - 12 buneset reszemre - egy se jelentett - 9 cigany 2 arab es egy neo-naci elkoveto. Ez az en statisztikam, sokkal regebbrol mint ma.

szabogyula 2009.05.04. 18:17:31

Biztos volt már. De azért még egyszer. Bayer Zsolt helyettem is elmond sok mindent.
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=166881

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.05.04. 18:53:28

@krtek: "...csak azt éri el hogy az is büdöscigányozni fog aki eddig nem tette"

Ez a cél.

Csak nem azt hitted, hogy Magyarországon akár egyetlen, média-szereplő jogvédő is van, aki nem a gusztustalan politikai haszonszerzésre használja ki az általa védeni hivatott kissebbséget? Szerinted Kolort, Vészvikit és társait akár egy fikarcnyit is érdekli, mi lesz a cigányokkal? Haha.
A cigók legnagyobb ellenségei a saját politikusaik.

ketroot 2009.05.04. 18:59:46

@Marcellusca:

A picsába(!), hát nem lebuktam? :D

sebien 2009.05.04. 19:28:55

"A Blikk úgy tudja, a K. Nórát megtámadó egyik 16 éves fiúnak is három gyermeke van. A rendőrség kihallgatta a négy azonosított támadót, mivel azonban kiskorúak, szabadlábon védekezhetnek."

16 évesen elég "érett", hogy három (baszki 3!!!) gyereke legyen, de van pofájuk arra hivatkozni, hogy kiskorú?

egy: tudtommal kiskorúság 14 évig tart, onnantól fiatalkorú.
kettő: mi ez a három gyerek? csak nem a három kívánság, és tibi bácsi elintézte, vagy mi? mert hogy nem a magyar igazság, az is biztos:(
három: na most lett elegem a hármas számból...

Tündér_Lala 2009.05.04. 19:39:46

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Vedd hozzá, a média szereplők szakmai karierjét.
Egyébként tökéletes összefoglalás.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 19:43:14

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

Kevered a két kategóriát. Büntetőjogi értelemben 14-től 18-ig fiatalkorú valaki, de ezen kívül minden 18 év alatti kiskorú.
Erről amúgy én is megírtam a magam véleményét, most nézegetem, hogy hogy kéne trackbackelni...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.04. 20:12:12

A cigányság legnagyobb szégyene, hogy Kolor még mindig ÖCO-elnök, és reflektorfényben van ahelyett, hogy jó mélyre elásták volna. Persze csak képletesen.

sebien 2009.05.04. 20:22:59

@Mj: ezt nem értem. hát mikor máskor beszélhetnénk büntetőjogról, ha nem ebben az esetben? kérdem ezt úgy, hogy tényleg halvány lila fingom sincs a jogról. már csak elvből sem, mert egy szánalmas cirkusznak tartom az egészet...:(

sebien 2009.05.04. 20:25:20

@laspalmas: ezt már nem magyarázod ki:) egyébként az utolsó mondat kivételével teljesen egyetértek veled:)

Win Elen 2009.05.04. 20:28:51

@Mj: A bejegyzesed szerkesztesenel a Spec. tulajdonsagok kis plusz klikk. Aztan a goldmine-s cuccott a trackback helyerol bekopizod. (itt ez: blog.hu/goldmine/hedgehog.php/1100520)
aztan csapsz neki egy jo nagy mentest... remelem segithettem. ha nem, az se baj.

gidabiga 2009.05.04. 20:32:08

tegnap Veszprémben az ócskapiacon hallottam cigányokat beszélgetni arról, hogy a kolor és a többi cigányvezető mennyi pénzt síbolt el a cigányoktól és most már elég volt, hogy ennyire hülyének nézik őket :)))

nem lehetne-e, hogy ők lázadjanak fel saját vezetőik ellen? :D

Win Elen 2009.05.04. 20:49:33

@Egaesz Homo:

ra pittyentek, de komolyan. (mielott kitepnetek a beleim, es egy talcara pakolva korbehordoznatok koktelcseresznyekent a szivemmel a tetejen, le kell szogeznem nem akarom senki partjat sem fogni, sot) De miert nem lehet szkeptikusan kozeliteni a hirhez? (ahogyan mondjuk a holokauszthoz is szoktak). Nem tartom en sem valoszinunek, hogy gyerekcsinynek nevezni fedi a tortenteket. De ki latta? Ki volt ott? Es miota nem lopjak el a kerekpart? Szoval vannak momentumok, ami alapjan nem biztos, hogy azonnal ki kell eresztenunk a ginyazos szelepe alatt feszulo gozt.

Mar ha masert nem is, legalabb azert mert igy ilyen barati valveregetes az egesz poszt. Ez meg ilyen parlamenti mutyi nekem.

Es hogy elcsamcsogjak kicsit a "gyerekcsinyen" is. Ha ez valoban "csak" egy gyerekcsiny, akkor felveti a kerdest, hogy milyen moral hatarozza meg azokat a gyermekeket, akik szamara ez szorakozas. Nem. Nem. Ezzel en nem akarom elitelni az o szorakozasukat, csak epp elitelendonek tartom. Miert ez teszi oket boldogga? Ha buncselekmenyrol van szo, akkor a keplet egyszeru. De igy? Orban Ur! Hat keremszepen ez igy meg borzalmasabb. En regen robottal, meg kisatoval jatszottam, vagy a pocsommel. De nem masok megveresevel. Ez olyan garazdalkodjunk okosan?

Persze tudjuk, hogy a lecsuszott, a tanulatlan, szegeny, es a tarsadalom peremere szorultak sokkal "brutalisabb" viselkedest tanusithatnak akkor, amikor masok, esetleg ordibalnanak. De akkor ezt nem magyarazni kellene, hanem vegre kezelni... almodozok? nem a ciganyokkal van a baj. nem a magyarokkal akik, egyre inkabb elfogadjak hogy lekopjek verbalisan a ciganysagot. Hanem azzokkal, akik azt hiszik hogy ez pusztan faji problema. Mert ugy-e az jogvedokent tetszelgo politikusok, es partok sem kezelik maskent. Mivel rasszizmusrol beszelnek. Koszonjuk. Hat ennyit Kovacs Pistike is megtudna csinalni, most. 8 evesen. A szo a studioe...

Win Elen 2009.05.04. 20:51:25

ginyazos: osi kenguru szo. azt jelenti ciganyozas

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.04. 20:54:24

@gidabiga:

Szerintem kevesen vannak, akik átlátják ezt az egészet, a nagy többségnek csak máról holnapra él/gondolkodik, elvan a saját kis világában, nem érdekli a nagy egész.

eko 2009.05.04. 21:12:10

Na. lőttek az esti nyugodt alvásnak..

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 21:34:11

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

Igen, ez büntetőjogi kategória, és ezt szokták beemelni minden más, pl. pedagógiai kategóriába, holott utóbbi esetben egy veszélyeztetett diák nem lehet fiatalkorú, csak kiskorú.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 21:39:32

@Win Elen:

Hát ez baromi egyszerű volt, köszönöm.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 21:44:08

(Már csak a mentéssel tököl egy 3 perce...:-/)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 22:07:42

(Éééés, sikertelen mentés, már vagy ötödszörre...:( )

molaris 2009.05.04. 22:17:50

Végigolvasva titeket, meglepődtem a visszafogottságon. Azt hiszem kezdünk belefásulni a dologba. Viszont öntörvénykezéssel, a mostani mocsok hatalom malmára hajtanánk a vizet. A cigó vezérek persze szépen verik a tam- tamot, ha őket éri valami, ilyenkor meg mis-másolnak. Az biztos, hogy ha az én gyerekeim bántanák, nem sokat gondolkodnék, hogy rasszista vagyok vagy sem, megmutatnám, mennyit tanultam meg a wakizashi használatából.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.04. 22:25:16

@molaris:

Na igen, természetesen én is könnyen beszélek, eddig csak kétszer rabolták ki a lakást, ki tudtam hátrálni az inzultusokból, meg van két gázpisztolyom is...

2009.05.04. 23:04:55

Döbbenet ez a cikk...illetve a tartalma...nincs is rá szavam...

gidabiga 2009.05.04. 23:27:29

@laspalmas:

persze.
de meglepett.
ezek szerint annyira hidegen nem hagyja őket sem.

System failure. :) 2009.05.04. 23:50:54

Én egyszer azért fogok börtönbe menni, mert kegyetlenül, kíméletlenül és kőkeményen meg fogok torolni egy ilyet, ha a lányommal, vagy akármelyik szerettemmel történik. Learatom az egész nyomorult bandát. Nem különösebben érdekel ki mit gondol. Én hiszek a vendettában és FOGOM IS ALKALMAZNI.
Ha tizenévesen nagy legény, akkor a motoros fűrészemnek is legyen nagy legény. Nem értem miért ilyen mulyák az emberek. 20-30-40 akár többen összefogni, BEFENYÍTENI a férgeket. Nekem elhinnék ha a szemembe néznének, hogy jobb ha kussban maradnak.

Jurganov 2009.05.05. 00:25:03

@laspalmas: tudod: kell egy vezér... a többi megy magától :)

@molaris: "Viszont öntörvénykezéssel, a mostani mocsok hatalom malmára hajtanánk a vizet." ebben sajnos igazad van, de nem igazán van/lesz más alternatívánk. vagy visszaütünk, vagy levágnak mint a birkát. azt meg, hogy rasszistáznak a politikusok igazából ki nem szarja le. ennél rosszabb(ami van és ami éppen sejlik a nem túl távoli jövőben) nem sokkal lehet már.

molaris 2009.05.05. 05:28:37

@Mj:
Aztán majd egyszer azt is elviszik. Különben nem jó olyan önvédelmi eszközt magunknál tartani, amit:
1,- nem kezelünk tökéletesen,
2,- nem vagyunk elszántak az alkalmazására,
3,- ellenünk fordítható.

Véleményem szerint, pl. a securit darabokból zsebenként egy- egy marokkal nagyon jó. A támadó arcába dobva, önkéntelen szemhunyást okoz, nem veszélyes, és amíg csukva a szeme, el lehet altatni.

@Jurganov:
Az érzés bennem is dolgozik, de látni kell direkt erre megy ki a játék.

Marcellusca 2009.05.05. 07:42:04

Nem tudom, ki látta (esetleg már tegnap este) a Híradóban, hogy efbíájosok is segítenek a romákat ért támadások nyomozásában. Beszarás!
Tán meg kéne kérni őket, hogy ebben a "gyerekcsínyben" és a hozzá hasonlókban is segítsenek!

A másik, amit a reggeli hírekben láttam: Tomcat-et első fokon felmentették a füstbombák általi zavarkeltés, közveszély okozás vagy mi a túró alól. Csak pénzbírságot kapott, mint tűzveszélyes blabla miatt.

f.m.j. 2009.05.05. 07:53:42

@molaris: "Az érzés bennem is dolgozik, de látni kell direkt erre megy ki a játék."

de pont ettől aljas a játék, hogy az egyik legősibb ösztönödre céloz, ahol védtelen vagy, mert nincs megoldás, ha behúzod a füled-farkad, és hagyod akkor vérszemet kapnak, és nemhogy abbahagynák, hanem kedvükre folytatják, és ezekben nincs kímélet, ha te vagy kíméletlen, akkor az is csak új, és újabb áldozathoz vezet.
A játéknak vannak szabályai, ha átlépik a határt, értelmetlen a játék, lehet felborítani a táblát, esetleg újrakezdeni.

Én is érzem, hogy valakik arra játszanak, hogy itt valóban etnikai alapon való hözöngés, duhaj legyen, (kicsit azt is gondolom, hogy lehet, hogy a magyaroknak kell majd menekülőre fogni, nem kizárt...)* és én csitítom is magamban az ellenérzéseket, de itt az a gond, hogy mit tegyek, ha elkapják az én gyerekeimet? Mertt az világos, hogy a rendőri sünökre nem számíthatok majd, az én jogaimat, érdekeimet nem védi senki, és még nekem se hagyják...
*egyébként visszatérő álmom, hogy menekülünk a 3 gyerekünkkel... menetelünk a semmibe, mint Afrkában egy-egy vérfürdő után, ja, persze ha azt túléljük... :) vagy :(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 08:34:12

@ostoba 8o: basszus, tudtam már akkor, hogy nem kellene elkezdeni, mert követelni fogjátok :))

nem nagyon van időm ilyen hosszabb esszék kidolgozására, néha dolgozni is kell. ráadásul ma agyam sincs hozzá, pár agysejtet elpusztítottam tegnap...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 08:39:23

@Marcellusca: ezen magam is jót "derültem". biztos tomket béla is csak egy ártatlan "gyerekcsínyt" követett el... Mondjuk jobban járt, hogy nem Bolíviában tette... ott hedshát :)))

Marcellusca 2009.05.05. 08:53:44

@Seduxen: Én csak azt nem értem, ha bizonyos bűncselekmények előkészületeit, tervezett végrehajtását, kísérletét már büntetik, akkor itt miért nem alkalmazzák?
Tudom, tudom, ez az agyament pógártamás csak heccel és csupán borsot akar a rendőrök és a hatalom orra alá törni. De mégis, nem-e lehetne-e, hogy ...

Jurganov 2009.05.05. 09:05:00

@fmj:

Nos, ilyen szempontból kisebbség lettünk, és ha akarunk tenni valamit akkor azt nem tehetjük nyíltan. ez az én véleményem. és igen, szerintem is erre megy ki a játék, sőt ha hinni lehet azoknak a híreszteléseknek miszerint gazdag külföldiek megveszik az országot...nos akkor ez az előkészítése az eltüntetésünknek. utána meg eltüntetik a cigányokat is. A sünök ill irányítóik meg csak nem ölnek meg mindenkit...(szerintem de :D )

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 09:25:29

@Marcellusca: ezt a bírónőtől kérdezd... én sem értem. jó, a terrorizmus picit erős lett volna, de a robbanószerrel (és/vagy lőszerrel) visszaélés szerintem megált volna...

fene se érti ezt...

pógárjenő 2009.05.05. 10:18:29

Mellesleg majd jön az efbíáj oszt mindekit megtalál meg kádár csontjait is megvallatja, drazsének is lassan elgurul a gyóccere!

Marcellusca 2009.05.05. 10:23:44

@Seduxen: Ja, ja!
Azé' a bírónővel jól megbasz... őőő megbeszélném ezt a dógot! Is. :)

pógárjenő 2009.05.05. 10:31:55

Mocsel Robingo 1997-ben született Gidófalván, amikor éppen a népszerű, Robingo elnevezésű szerencsejátékot sugározta egy román kereskedelmi tévécsatorna: a Mocsel szülők erről a játékról nevezték el fiúgyermeküket.
A kilencéves Robingo nem az egyetlen Kovászna megyében, aki „egyedi” keresztnevet visel. A dél-amerikai szappanoperákból sokan merítettek ihletet: Marimar, Esmeralda, Imelda, Rosangelica, Cassandra Betty, Rozalinda, Celeste, Rodrigo, Fernando – vannak szülők, akik a háromszéki falvakban így szólongatják gyerekeiket.
Bár a rendhagyó neveket elsősorban a roma közösségek tagjai választják, román családoknál is elég gyakran előfordulnak. A furcsa nevek a szülők kedvtelésére vagy kedvencére utalnak.
A nyárasfalvi Lepedatu család Elvis-rajongó, tehát a gyerek a híres énekes nevét viseli, a középajtai Bódiéknak Jimmy Hendrix a kedvencük, ezért kapta kisfiuk a Hendrix családnevet keresztnévnek.
A köröspataki Ruzsa szülők Karl May regényeit olvassák szívesen, így fiukat Winnetou-nak hívják.
Egy színházszerető család Shakespeare hőséről nevezte el gyerekét Furus Othello Felixnek.
Az 1989-es forradalomnak szintén állítottak maradandó emléket a háromszéki cigányok, így lett egy kovásznai fiúcska neve: Revolúció.
Egy szülésznő mesélte, a roma anyuka nem tudta pontosan, milyen nevet szán kislányának, de a faggatózó nővéreknek részletesen leírta a névadó filmhősnőt: „tudják maguk, az a kicsi szőke, melyiket örökké otthagyja az ura, na az én lányomat is úgy szeretnénk hívni.”
Nem hiányzik a furcsa nevek listájáról Kalányos Boby, Mocsel MacLeod, György Nikita és Kalányos Kevincostner, ezek a keresztnevek például a Dallas, a Hegylakó, a Nikita tévésorozatok vagy filmszínészek népszerűségét bizonyítják.
(Krónika nyomán)

pógárjenő 2009.05.05. 10:37:27

Egy helyi hozzászólása : "Nem olyan bonyolult ez a Kiskunlacháza, ..., csak nem engedik megfékezni ezt a bandát. Én még emlékszem úgy kb. 13-15 évvel ezelőtt, mikor nagyon elharapozódtak itt a betörések és randalírozások, esténként az akkori rendőrvezetőkkel összefogva hazaparancsolták az utcákról, kocsmákból ezt a népséget, a hangadójuk autójának szélvédőjén igen érdekes fejformájú luk tátongott, amibe az illető úr feje pont beleillett. Jó darabig nagyon nyugodt kis hely volt ez."

Jurganov 2009.05.05. 10:42:27

ezért meg szerintem börtönbe kéne tenni azurákot

kuruc.info/r/35/39838/

meg a többit is :)

pógárjenő 2009.05.05. 11:01:49

@Jurganov: nekem a club-rédijó a kedvencem, drága jó bógárúr meg az oroszjozefina!

f.m.j. 2009.05.05. 11:26:19

@Jurganov: de azé' együttérzőn ingatta a fejit...:):)

jujj, de nem mondok-írok semmit, mert betilcsák a jelenlétemet...

redriot77 2009.05.05. 12:14:52

Nem kicsit öntöttel el az agyamat a takony...

A tetves nyugati sajtó miért nem az ilyen esetekről ír???? A New York Times meg a Daily Telegraph címlapon hozza le a hazugságokat, hogy itt egymillió cigánynak kell rettegésben élnie, és hogy Magyarországon féktelenül tombol a rasszizmus.

Az utóbbi hónapokban nagyon komoly offenzívába kezdtek nemzetközi szinten azok, akiknek anyagi érdeke származik abból, hogy elterjessze ezt a hazugságot. Mi másért tennék ezt? Miért járatják le a hazánkat? Miért állítanak valótlant?

És nekem miért kell a járdára szegeznem a tekintetemet, ha szembe jön az utcán egy csapat köpködő, kötekedő, erőszakos cigány? Miért kell nekem MINDENT tolerálnom? Nekik miért nem kell betartaniuk SEMMILYEN szabályt?

Több toleranciát, több pénzt, nagyobb hatáskört követelnek a roma vezetők, miközben rasszistáknak nevezik a magyar társadalmat - újabban nemzetközi szinten is. Milyen dolog ez?

Kolompár, az aljas Kolompár: hogy lehet ezt az esetet kamaszcsínynek nevezni??? Abban a városban, és hasonlókban (mert mindenki tudja hogy nem egyedi eset) gyerekek ezrei rettegnek attól, hogy szünetben vagy iskola után agresszív társaik bántalmazzák őket. Erről miért nem ír a New York Times, baszod alássan? Erről miért nem sírtok Brüsszelben, szarházi majom? Ja, mert hogy az esetek 90%-ában cigány gyerekek az agresszorok? Köszönöm, nincs több kérdésem...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:18:21

@Cody78:

"20-30-40 akár többen összefogni, BEFENYÍTENI a férgeket."

Amiért a befenyítők 20-30-40 évet kaphatnak külön-külön. Az erős emberek tehát sittre mennek, a maradék pereputty pedig bosszút áll az erős emberek családtagjain. Biztos jó megoldás, mit mondjak...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:23:54

@molaris:

"Aztán majd egyszer azt is elviszik."

Pontosan ezért kell megtanulni bánni vele. Pl. nem engedni, hogy 3-4 méternél közelebb jöjjenek, nem mutogatni a rejtve tárolt fegyvert, nem riasztó lövésekkel hülyéskedni, hanem azonnal előrántani és sorozatot lőni az arcukba, azután gyorsan elfutni.

"Véleményem szerint, pl. a securit darabokból zsebenként egy- egy marokkal nagyon jó. A támadó arcába dobva, önkéntelen szemhunyást okoz, nem veszélyes, és amíg csukva a szeme, el lehet altatni."

Ezt nem ismerem. Viszont én eleve nem szeretnék késszúrásnyi távolságba kerülni, és azonnal ható önvédelmi eszközt használnék. Lásd CS-PV kombó forgótárasból: azonnal nem kap levegőt, azonnal nem lát, taknya-nyála egybefolyik, és megáll.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:26:31

@Seduxen:

A probléma pont az, hogy nem robbanószer volt, hanem ártalmatlan füstbomba, ami csak pirotechnikai eszköz. Na ezért büntették meg 100 ezer Ft-ra.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:28:24

@Mj: én tomket bélát csak úgy barátilag is leültetném valamiért... BÁRMIÉRT :)))

ahogyan Pelikán József gátőr óta tudjuk:

"De Virág elvtárs, ez az ÍTÉLET!!!"

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:31:15

@Seduxen:

Bármiért ült ő már 2 hónapot.;-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.05. 14:42:01

@Mj: 2 HÓNAP... Ugyan már. Alsó hangon 2 ÉV. Vagy 2 ÉVTIZED. Utóbbit fegyház fokozatban természetesen...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.05. 14:43:52

@Seduxen:

Végülis, ha jól emlékszem, az előzetes maximális időtartama 2 ÉV, úgyhogy mit nyavalyog.:P

sebien 2009.05.05. 18:13:00

@Cody78: "Nem értem miért ilyen mulyák az emberek. 20-30-40 akár többen összefogni, BEFENYÍTENI a férgeket."

talán azért, mert a legtöbb emberben nincs meg az az állatias, gátlástalan gyilkos ösztön (ami sajnos a legtöbb cigóban megvan), ami ahhoz kellene, hogy ténylegesen megoldják a helyzetet. mert te is tudod, hogy ha nem véglegesen oldanának meg egy szituációt (hogy ne maradjon hírmondó sem), pár percen belül akár százan, vagy még többen jönnének, és akkor a 30-40 fő már mit sem ér..:(

maxwell murder 2009.05.05. 21:06:10

undorító ez az egész, ami itt van.
jöhet a szokásos kérdés: meddig tűrjük még?

System failure. :) 2009.05.06. 00:55:05

Az emberek meg sem próbálják magukat védeni. Ez van. Való igaz, hogy a jelenlegi törvények a védtelenek ellen vannak, pont hogy a bűnözőket védik. Ez engem azért még nem tart vissza, hogy ne üssek vissza. :) A cigók mindig csak hordákban kemények, de az ERŐRE behúzzák fülüket, farkukat. Volt már dolgom velük, tudom. Gyáva népség, csak hordákban gondolják, hogy kemények. Egymagukban csak szűkölnek és szánalmasak...

System failure. :) 2009.05.06. 01:04:59

A gázpisztoly meg a gázspré sosem árt, ha van az embernél, főleg ha védtelenebb. Én is vettem az asszonynak egy paprikasprét, (Bár automata Kalasnyikovot kértem acélmagvas lőszerrel, csak nem volt) mondtam, ha akár csak csúnyán néznek rá, fújja lefelé a gyökeret. Nem lehetek mindig ott mellette.
Magamnak gázstukkert veszek, én nem ejteném ki a kezemből, meg nagyobbat lehet vele ütni. :)
Itt viszont Debrecenben hiány van. A német cimborám állítottam a témára, hogy tudakolódjon kint, merre meddig.

Geza 2009.05.06. 07:22:25

@Cody78:
Itt Demszkigrádban azért még lehet gázpityut kapni, még ha konkrét modellt is keresel (pl. Röhm RG68s, gumilövedéket is lő :)...), akkor itt
gunbox.axelero.net/ ill. www.daisyfegyverbolt.hu/ itt egy telefont megér.

Azért írom a gumilövedékest, mert -bár viselni nem szabad(na)- otthon szintén engedély nélkül tartható és zárt térben a használóra kevésbé van hatással, mint mondjuk a CS.

derelyegrádi szellem 2009.05.06. 13:10:45

@Mj:

Fitalkorúnál. Egyébként 3.

derelyegrádi szellem 2009.05.06. 13:17:29

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

..kivéve, ha kiképzett, fegyelmezett, és kellően felfegyverzett emberekből áll. Mert olyanból 40 fő egy 300-400 fős hordát is szétszór simán. A felvetés elméleti, de ezért tud mindig a reguláris katonaság a martalócok/népfelkelők ellen fellépni és nyerni jelentős létszámhátrányban is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 16:27:16

@Cody78:

Elég sokat utánaolvastam a témának, és nekem 700 gramm körüli gumibarát Röhmöm (Röhm RG89S, az országban ez az egyetlen újonnan kapható gumibarát gázrevkó) van télire, bentre és rossz, szeles, esős időre, amikor a gáz nem sokat ér. Elnyűhetetlen és megbízható, a súlya miatt ütni is lehet vele, ráadásul egy 30-asból meg lehet úszni. Nyárra, könnyű és kicsi fegyvernek pedig egy ötlövetű Weihrauch Arminius 88 Super Airweigth-em van, ami olyan könnyű, mint egy játékpisztoly, kiválóan rejthető és abszolút megbízható, gyakorlatilag a legszuperebb gázrevolver az országban, ami kapható is.
Korábban nekem is gázspraym volt, de én az asszonynak is HW 88SA-t ajánlanék, mert sokszor nem elég az a kis paprikaköhintés.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 16:28:30

@Geza:

Bizony, én is ebbe a két fegyverboltba járok, csak ajánlani tudom őket.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 16:30:02

@derelyegrádi szellem:

Köszönöm a kiigazítást, közben megnéztem, és még Tomcat is rosszul emlékezett.:)

dr.justice 2009.05.06. 17:53:13

@Mj:

Igazad van, Tomcat ( Tomicica ? ) autentikus jogforrás . :)

sebien 2009.05.06. 20:16:55

@derelyegrádi szellem: ez igaz, csak manapság épp a cigók a jól szervezettek és pl a rendőrök keltik szedett-vedett társaság benyomását. kivéve persze, amikor nyugdíjas öregasszonyt, vagy földön fekvő embert kell rugdosni, mert akkor aztán igazán bátrak és működik a csapatmunka:(

itt is úgy kellene fellépni ellenük, mint a szlovákok, amikor kivonultak a kommandósok...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 21:26:18

@dr.justice:

Tomcat-et csak azért néztem meg, mert saját magáról írta.:P Amúgy éktelen baromságokat tud összehordani töritől elkezdve a statisztikáig, hiába, igazi polihisztor, aki mindenhez ért.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 21:29:03

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

A magyar SÜN! kismiska az oroszokhoz képest, igaz, hogy kurucinfón mutatták, de attól még valós.:P

kuruc.info/r/22/39393/

sebien 2009.05.06. 21:37:49

@Mj: istenemre mondom, tetszett amit láttam. az a bekerítés meg nagyon komoly volt, sokszor azt sem tudtam éppen hova nézzek. egyébként ez egészen addig rendben is van, amíg nem békés tüntetők ellen vetik be őket, hanem a csőcselék ellen. mert gondolj bele, ha a mostani kormány kezében lenne egy ilyen fegyver... jó, tudom: a három hatalmi ág, független rendőrség, meg minden...:S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.06. 22:54:57

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

Ja, elég szakszerűnek tűnt, pedig az orosz rendőrség nem egy üdvhadsereg.:-/
Én valahogy 2006 ősze óta nem szeretem használni azt a szót, hogy csőcselék. Többek között azért sem, mert engem is bélyegeztek már meg annak.:-/

krtek 2009.05.07. 10:11:24

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Nagyon jól tudom hogy a "tetü" szó fokozása a "politikus", és a felsőfok a cigány politikus.
:)

El se tudom képzelni az általad említett díszcigók milyen nagyívben szarnak az átlag bazsevás-ügyeskedő-élősködő-buta-nagypofájú testvíreikre. Max akkor kellenek amikor szavaznak, meg amikor valami szarság miatt lehet szerepelni a médiában.

ojjektum_résziről 2009.05.07. 10:40:13

Kiskorú cigánybűnözés?Felnőtt az már...

derelyegrádi szellem 2009.05.07. 13:10:28

A nagyonbecsületes jó kolompár szerint az "gyerekcsíny" volt, de ez maga az erőszakra felhívó uszítás:

“Megvárjuk a következő támadást? Vagy összefogunk végre? Rendkívüli lakossági fórum az erőszak ellen hétfőn 19 órakor a műv. központban. Várunk mindenkit, akinek van vagy lesz gyereke, unokája. Add tovább!”

Lakossági fórum az erőszak ELLEN, az erőszakra való uszítás.

Kolompár öcsém, te egy idióta vagy!

Remélem a seduxen fogja vezetni a te naplódat is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.07. 13:13:07

@derelyegrádi szellem:

Ennyi erővel tarthatna fórumot a köztörvényesek ellen is.:)

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.05.07. 19:46:41

A riportban a nagyhangú sötétebb bőrű asszonynak teljesen igaza van: "Attól még hogy cigányok vagyunk, a gyerekem lehet normális". Valóban lehet, de nem annak nevelte. Sőt, amikor este összejön a kisz cálád, még büszkék is rá. Hánynom kell az ilyenektől, bőrszíntől függetlenül (más kérdés, hogy ez a módi kire jellemző inkább).
Kolompár Orbánnak szívből kívánom, hogy az legyen a végzete, amiért annyira kiáll. Csak az a baj, hogy ezt az undorító köpetet nem fogja bántani egy cigány sem, túl jó életet biztosít nekik...

sebien 2009.05.07. 19:50:13

@Mj: a csőcselék szót természetesen nem a békés tüntetőkre értem, sőt még csak nem is azokra, akiket magával ragad a hangulat és egy kicsit kikelnek magukból. hanem azokra gondolok, akik mindenféle összejövetelt (például tüntetés, focimeccs, stb...) kihasználnak arra, hogy balhézhassanak. na ők tényleg megérdemelnének egy ilyen bekerítési hadműveletet...

Féldecis Rezsim · http://tisztaudvar.blog.hu 2009.05.08. 00:41:08

Ez a Kolompár-beszólás azért nagggyon hasznos volt.
Rávilágított arra,hogy ezeknek semmiféle erkölcsi érzékük nincsen.
És:pontosan azért volt képes meglopni a saját népének is a rászorulóit,elorozni az ő fölemelésükre kapott magyar adóforintokat,mert az is csak egy csíny.
Olyan felnőtt-csíny féleség.

Viszont az is kiderült,hogy a cigányság is éppoly takonygerincű,mint mi,nemcigányok vagyunk: nem zavarják el ők sem a rajtuk-belőlük élősködőket....ez van.
Gyáva népnek nincs hazája.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.13. 21:11:00

@sebien / szavazógép / flegma fotelhős:

Ok, így már érthető, de ettől függetlenül rám annyiszor akasztották már, hogy én valószínűleg sosem használom majd.:-/

süti beállítások módosítása