Skip to content


       Szűrés lista

Mokka: Kárász Robi és a nyírmihálydi álrokkant-ügy

Kávé helyett jó lesz ebéd után is, hátha valaki reggel elmulasztotta. Szeptember elsejének reggelén Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere tiszteletét tette a TV2 Mokka c. műsorában, a már régóta folyó üggyel, a nyírmihálydi ál-értelmi fogyatékosságos esetekkel kapcsolatban.

Az 'interjú' előtt azonban elevenítsük fel, honnan is ismerős a település neve:

Először is ott ütötte fel fejét a helyi cigány lakosságot sújtó Hepatitis-A járvány 2007-ben. Persze mivel nem egyszerű az élet, és a polgármester szóvá tette, hogy nem az udvarra meg az út közepére kellene kakálni. Ezután telefonon életveszélyesen megfenyegették a polgármestert, mondván, őt és a fiát "eltüntetik". Nyisztor Ferenc ugyanis a szociális segélyek kifizetését a roma lakosság számára ahhoz a feltételhez kötötte, hogy minden roma portán épüljön rendes árnyékszék (a Hepatitis ugyanis a cigányok lakta utcákat érintette), majd a jogilag kétséges szankció miatt Kállai Ernő ombudsman indított ellene vizsgálatot.

Majd jött az álrokkantos, a Vastagbőr által is megénekelt téma, benne Nyisztor Ferenc közismert kijelentésével, ennek az országnak húsz éve van.

A közelmúltban, jobbára internetes médiumokban is hallatott magáról a falu. Ez volt az a település, ahol vadászatról hazafelé tartó rendőröket igazoltattak a romák.

Harminc-negyven, szekercékkel, késekkel és husángokkal felfegyverkezett roma arra hivatkozva inzultálta a két rendőrből és egy vállalkozóból álló vadászcsapatot, hogy „biztosan ők a sorozatgyilkosok”. Ezt a következtetést abból szűrték le, hogy látták, sörétes puska van az autójukban.

A napokban a Mokka szerkesztője úgy gondolta, beinvitálja Nyisztor Ferenc urat egy kedélyes beszélgetésre a helyzetről - álrokkant ügyben.

Ismétlés a tudás anyja:

Négy éve tűnt fel a gyámhivatalnak, hogy egy itteni lakos értelmi fogyatékossága miatt rokkant járadékot kap, de közben maga gondoskodik több gyermekéről, elvégezte a nyolc általánost és jogosítványt is szerzett. Kiderült, hogy a 2100 lelkes faluból 138-an élnek rokkantjáradékból; a hasonló méretű településeken nyolc-tíz ilyen esetet találtak. A 450 felnőtt roma közül csaknem minden harmadik rokkant járadékos.

- Tagadhatatlan, hogy voltak ilyen esetek - jegyzi meg Nagy József, a cigány önkormányzat vezetője, miután megérkezik. Fordulatot akkor vesz az ügy, amikor kiderül: őt is egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélték nem jogerősen, amiért a bíróság szerint két gyermekének is segített a csalásban. Két fia is felfüggesztett börtönt kapott, emellett a családnak 6,1 millió forintot kellene visszafizetnie az államnak.

Időközben az is napvilágot látott, hogy a rokkantsági igazolást kiállító orvosok és nyakig benn vannak(ki hitte volna?). Szóval volt apropója a polgármester úr meghívásának.

Kedves hölgy kérdése: Fel se tételezi, hogy ők valóban betegek?

Kedves riporter úr kérdése: Ön fajgyűlölő és rasszista?

Tegnap reggel telefonon interjúvolták meg a nem jogerősen elítélt Nagy Józsefet, a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjét. Legalábbis próbálták, a szókincse és kifejezőkészsége - hivatali emberhez mérten - igen csekély és sekélyes volt. Az is figyelemreméltó, hogy a riporternek kellett elmagyaráznia azt is, hogy ha felfüggesztettet kap az nem az jelenti, hogy nem bűnös...

Le a kalappal a polgármester úr előtt, hogy nem állt föl a székből az első kérdés után, és tűrte Kárász Robi riporter(?) "remek" kérdéseit.  Minden napra jut valami, tegnap olvashattuk a roppant alapos és objektív Index-es cikket ("Segélyből él az összes cigány?"), reggelente meg Kárász Róbert segít nekünk eligazodni a nagyvilágban ...

Címkék: pofátlan kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr491354088

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így kell hülye gyereket csinálni... 2009.09.03. 16:43:07

Úgy látszik nem pletyka. Egyes bodzaszedő anyukák valóban mindent elkövetnek, hogy "bolond" gyereket hozzanak világra.  Edelény polgármestere járt utána a dolgoknak. Valószínűleg nem a levegőbe beszél, amikor azt mondta, hogy: "Sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taktikai Atompingvin 2009.09.03. 12:05:56

Legalább egyre kevesen kajálják a marhaságot.

Rwindx 2009.09.03. 12:14:58

No, pont ilyen fos miatt nem nézek TV-t.
Mennyi ideig tartott volna megnézni úgymond oknyomozással utánanézni a dolgoknak, ahelyett hogy kvázi lerasszistáz, fajgyülölőz valakit aki tényeket állít. Az állításokat ismerte a faszinger eddig is, most rákérdezett mégegyszer. Mi értelme volt ennek? Járjon utána hogy hazudik-e a polgármester vagy sem, megtehetné, de a seggét nem bírja megmozdítani.
Hígfossal meg kell tölteni a műsoridőt.

Szellemi fogyatékosok úgy tűnik vannak a kertv-kben is elegen.

Grafithuszar 2009.09.03. 12:16:35

Már vártam hogy mikor lesz poszt erről. Anno élőben láttam a Mokkában, nem kicsit felment a vérnyomásom amikor Kárász bekérdezte hogy "Ön rasszista?"
Már nagyon elegem van ezekből az álomvilágban élő riporterekből is. Esküszöm ha megnyerem a lottó ötöst a 90%-át arra költöm hogy beköltöztessem ezek mellé a nyírmihálydi (vagy egyéb híres településen élő) romákat. Megnézném mit szólna Demcsák ha minden reggel össze lenne szarva az udvara/környéke...aztán ha szóvá teszi még jól le is lehetne rasszistázni :)

PublicEnemy 2009.09.03. 12:20:20

Hányingerem van ettől a sekélyes,faszfej Kárásztól,de ezt a műsort pont láttam v.melyik nap.
Azért az uccsó kérdése és a válasz rá mindent elmond erről az egészről.
Kárász:"Mit vár az ítélettől?"
Nagy:"Remélem felfüggesztett börtönbűntetés lesz!"
Kárász:"A felfüggesztett börtönbűntetés is azt jelenti,hogy Ön bűnös!"
......ennyi....no comment :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.03. 12:23:08

Ez a Kárász - Nagy József "szellemi párbaj" simán az év telefonbeszélgetése!

Pumpa 2009.09.03. 12:31:45

Szerintem ez a Kárász rosszul közelíti meg a dolgokat. Mert nem fogta a polgármester pártját sem, de Nagy Józsefét sem. Lehet, hogy ezeknek meg van mondva, hogy mind a két felet basztatniuk kell. Az már más kérdés, hogy nem ezzel a rasszistázással kellett volna indítani.

spájdernecc 2009.09.03. 12:32:48

@zero:
várj, van még négy hónap :)
de top 10 tuti

Plutonic 2009.09.03. 12:33:07

Éppen akartam egy kávét inni.
Már nem kell.....
Rasszista, mi?????
Ezek álomvilágban élnek vagy ennyire elkurvultak, hogy bármit kimondanak jó pénzért?????
Lámpavas.
Pedig én nem is szoktam.....

epres négercsók 2009.09.03. 12:36:12

Ágyban fetrengős betegségem miatt ma volt szerencsétlenségem belenézi ebbe az isteni műsorba. Kb egy percig bírtam... A Zsuzsika épp faggatta a jegyzőt a homok alá szorult kislányról. Vmi olyasmi volt, hogy a szülők már többször panaszolták az önkormányzatnál, hogy veszélyes. Kapcsolták a jegyzőt telefonon, ő viszont nemleges választ adott a kérdésre. Zsuzsika ettől annyira zavarba jött, hogy sűrű öööö-zések közepette feltette újra a kérdést, aztán még egyszer... a harmadik után nem bírtam tovább, és kikapcsoltam. Hogy ilyen sötétekkel tegyék tele ezt a műsort... szánalom.

snorbi 2009.09.03. 12:37:19

"Hazánkban 866 ezer rokkantnyugdíjas van, akiknek 60 milliárd forint jut évente a büdzséből. Közülük 450 ezren nyugdíjkorhatár alattiak."

www.penzcentrum.hu/cikk/1019622/1/eloveszik_a_rokkantnyugdijasokat

Grafithuszar 2009.09.03. 12:43:14

@epres négercsók: Ohh Zsuszika egy külön kategória. A "sötétség királynőjéről" volt már poszt a Vastagbőrön is:
vastagbor.blog.hu/2009/05/28/a_sotseg_kiralynoje_helyett_a_foszerkeszto_repul_a_mokkabol

A legszebb jelenet talán a Demcsák vs. TASZ Deatmatch volt :)

kyncza 2009.09.03. 12:43:19

Adjon az Isten!

:off, bár nem annyira...cigánykultúra.
Egy tegnapi felháborító dolog. Asszony megy haza munka után Pesten 95ös busz...csapat kokeró felszáll, nő, purdéval asszonnyal szembe. Gyerek rúgdossa a lábát, asszony nem mert szóltni, tekintve mennyien voltak, csak összébb húzta magát. Erre családfő, - asszony elmondása szerint jó 120kg-s éhező kisebbség - elkiabálta magát:
-ne rúgdost, köpd le!

Hmm...ha ott vagyok, valszeg hulla vagyok már, mert 8 ember az 8 ember, és biztos volt náluk nemzeti fegyver (kés), és kétlem, hogy a magyarság felkészült olyan szintre, hogy ilyenkor oda tömörüljön a buszon utazó többség, és egyesével kivágni őket az utcára, nem baj, ha mozgásban van még a busz...

Úgyhogy szitkozódáson egyebet nem tudtam csinálni. A fenti cikkhez meg csak gratulálni tudok, 5 év múlva nem lesz Magyarország!

Fejét venni az össze mocskos politikusnak!!!

Szebb jövőt!

Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2009.09.03. 12:45:37

szeretnék egy pisztolyt
szeretnék sok sok lőszert
szeretném ha 24 óráig nem kapnék büntetést a tetteim miatt.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.03. 12:46:48

Postolva 12:01, Kurucra felkerül 12:14 :DDDD

Egyébként a Hepatitis járványnál volt az, ami szintén vastagbőr gyanús eset!

Havas vezette még a Mokkát és szintén bejött vm. cigó és mondta, hogy azért nem építenek budit mert: "nem kapnak az önkormányzattól segélyt"!!!!!!!!!

Havasnak ott elborult az agya és elég erőteljesen rákiabált a cigóra, hogy már mi a kurv*annya a gödörásáshoz támogatás????

Természetesen, azonnal rasszista lett, az azóta méltatlanul elkurvult "tanár úr"...

bellone 2009.09.03. 12:49:38

Muhaha! A gyűjteni való bodza lassan tüzifává alakul, a nácitetkós faszokat kibucokba zárják, kiderül, hogy a magyar pedagógusok és a román kézilabdázók egyaránt hajlamosak az önmészárlásra, Kolompár família nyaralása kapcsán, pedig újra felsír (legalább) egy ózdi gyerek.

És a kárászéletű benettonfiúk végül megmentik elveszett lelkeinket. Ámen!

Feuer Frei ! 2009.09.03. 12:49:49

Faszkalap kárász.

A polgármesternek egyébként igaza van, jó húsz év van hátra.
Előbb mindenki el a faluból, a tanulás után a fiataloknak eszük ágában sincs visszamenni. Sőt, a nagyvárosokban sincs lehetőség, ezért irány Pest (már aki megteheti). Itt lehet dolgozni, de szerencsés, akinek ez sem mókuskerék. Egy lehetőség van, kimenni 2-3 diplomával betegápolónak, vagy medencepucolónak, mondjuk Bajorországba.
Ott meg már annyira nem érdekel, hogy tele vagy török szomszédokkal..

Plutonic 2009.09.03. 12:50:26

@kyncza: Miért tud vérbe borulni ilyenkor a szemem....?????

epres négercsók 2009.09.03. 12:54:41

@Grafithuszar: Jaj, erre emlékszem... Én sem tudok már meglepődni ezen az ostoba nőszemélyen, de könyörgöm, nem igaz, hogy nem tudják leszedni a képernyőről! Hogy valaki ennyire felkészületlen,ostoba, műveletlen szakbarbár legyen... hívhatnak oda akárki jó vendéget, milyen riporter az, aki nem tud kérdezni??

Grafithuszar 2009.09.03. 12:55:57

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Bizony, és Havas nem csak őt osztotta ki hanm a kissebségi ombudsmant meg az összes cigó vezetőt. Konkrétan megmondta nekik hogy "Nekem ne tüntegessenek, hanem fogjanak egy lapátot és menjenek le és ássanak egy gödröt minden családnak" Ezután felháborodottan telefonált be valamelyik fejes hogy "hogy képzeli hogy ő ásót fogjon a kezébe és ott fizkai munkát végezzen" Havas még erről is szólt be valamit de arra már nem emlékszem, mert csak megjegyzésként említette meg 2 riport között.
Ezután meghívták a kisebbségi ombudsmant is de már Azurák elé, mert Havast nem merték odaengedni :)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.09.03. 12:56:13

én már fel se tudom húzni magam az ilyeneken.
rezignáltan tudomásul veszem, hogy még egy 'kv helyett' történet és ennyi.
lassan el kéne húzni innen a f*szba...

Mourinho már nem a király 2009.09.03. 12:58:43

@Lecso5-kirekesztő antimazsolista: Ki id kérem a 14 havi végkielégítésemet azt elhajózok a f*szba.

Plutonic 2009.09.03. 12:59:14

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": De legalább ott meg van jelölve a forrás! :DDDDD

maxwell murder 2009.09.03. 13:02:47

istenem. végig se hallgattam a CKÖ elnökének az interjúját, mert nekem ég a pofámról a bőr, hogy ennyire hülye!

kyncza 2009.09.03. 13:03:15

@Plutonic: Tudod mi a legrosszabb?!?! A tehetetlenség!! És ha bármi történik, nem tudok ott lenni, de ha ott vagyok? Még ha megúszom is, akkor jönnek a pékek, és engem visznek el!!

Igaz, csak a ruhát kell kimosni, de képzeljétek el azt a hírt, hogy:

-egy gárda egyenruhát viselő tag összekoszolta egy becsületes roma állampolgár ruháját! Valószínüleg rasszista elvek vezették tettében. A kiérkező kommandó osztad habozás nélkül lefújta gáz, paprika, és cián sprayvel az egyébként szörnyű tette miatt nem védekező gárdistát. Most a kórházban várják, hogy visszajöjjön az eszmélete, legalább annyi időre, h közöljék, ezért életfogytigot kap!

:D

ááá, most mit röhögök?? :S

Plutonic 2009.09.03. 13:03:20

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": :DDDDDDDDDDDDOtt fúj, ott fúj a nagy bálna! :DDDDDDDDDD

Combi a ballibes Ferkófan 2009.09.03. 13:05:13

Reggel és ebéd után is kávézom ezért ez nem volt vicces

Plutonic 2009.09.03. 13:06:40

@kyncza: A tehetetlenségen én már TÖBBNYIRE túl vagyok.
De addig majdnem megtekeredtem tőle. :(((
Ezért van az, hogy lelépek ebből a retkes városból és messze megyek innen.
És a kiszemelt településen az első kérdés mi volt?
Na mi volt? :)

százfogú c.zenekar 2009.09.03. 13:11:32

Hehe, elképzeltem a következő szituációt:
- Polgármester Úr! Ön rasszista?
- Már bocsánat, Kárász Úr! Ön homoszexuális?

Szerintem egy ország hagyta volna el a reggeli kávét:).

krtek 2009.09.03. 13:13:38

Nemtom mi a francot vártok egy alapjában vége kergagyi parasztcsanel, szarházi kis cölöbjétöl. Ezeknek a reggeli műsorban balfaszkodó sekinkenek semmilyen közük nincs az újságíráshoz, vagy a tájékoztatáshot.

Nekem a Csonkapici-dingidingidonghülyegyerek, meg a szélesszájú médiaribanc párja a kedvencem. Olyan kis okosak. Ha anyázni van kedvem csak reggel oda kell kapcsolni, és már megy is...

Sátán meg a Jocó 2009.09.03. 13:16:30

Franc se kajálja be már ezeket a szarokat.

Add el lakásod, tippelj, mi az első érdeklődő kérdés a vevő részéről.

Ennyi.

gidabiga 2009.09.03. 13:17:40

@Plutonic:

az, hogy hol a kocsma? :))))))))))))))))

f.m.j. 2009.09.03. 13:23:14

Részemről minden elismerésem ezeké a polgármesteré, akik igen bátrak (hogy visszaszólt a nagypofájú cigányasszonynak:))

ez a buzzancs riporter, meg menjen a kénköves pokol fenekébe...

Plutonic 2009.09.03. 13:25:12

@gidabiga: Logikus is lehetne! :DDDDDDDDDDDDDDD
De nem.
Az, hogy "Cigányok vannak?". :))))))

Mert kocsma mindig a templom mellett van, annak meg látszik a tornya messziről. :))))

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2009.09.03. 13:27:16

Ez a mondat basszus: "Váltsunk akkor témát,ha már ennyire ragaszkodik a véleményéhez..."
Ez riporter?!?!? A pofátlan riportalany fajtáját neki, hogy nem hunyászkodott meg egyből és nem mea culpázik csak mert a "riporter úr" szerint máshogy néz ki a világ.

f.m.j. 2009.09.03. 13:27:22

Hadas Krisztából meg többet néztem volna ki, főleg, hogy írt annak idején a tv2, vagy rtl klub(?) fejeseiről lehúzó blogot... de ezek szerint csak irigy picsa, aki bosszút állt, mert nem ő került a tűz közelbe...

Plutonic 2009.09.03. 13:29:11

@Sátán meg a Jocó: @derelyegrádi szellem: Ugyanaz, mint az enyém. :)))))
De a gárdisták is jó ötlet! :DDDDDD

f.m.j. 2009.09.03. 13:32:00

és ahogy a kamera folyton rámegy a polgármester nagymagyarország-féle térképre az irodájában, már ezzel is irányítva a közvéleményt, hogy tuti fajgyűlölő... döbbenet...

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 13:33:29

Hát igen. Cigányok és a WC. A szembe szomszédaink a mi nagy szerencsénkre ( és a mellettük lakóéknak) cigányok. Tavaly volt egy elég fájintos vihar, és ha a mellettük lakóéknak nem akkora házuk lenne, mint amekkora és nem az erre felé megszokott szél irányába volna, akkor a cigányok házáról a tetőt tuti viszi. De, mert az védve volt csak a budi hullott darabjaira. Igen, udvari pottyantós. És bár ez mint mondtam tavaly történt, azóta se épült új, vagy állt helyre a régi. A lényeg: a szükség nagy úr, így megfelelő hely híján a fal tövébe megy a hígja, az udvar végében lévő gaztengerbe a sűrűje. Nyáron a szagokról szerintem nem kell beszélnem...

f.m.j. 2009.09.03. 13:36:52

@százfogú c.zenekar:

anyám, és két ember választ el tőle, hogy ismerjem ezt a gennyedéket...

Plutonic 2009.09.03. 13:38:29

@fmj: Ismerkedj vele! :DDDDD

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 13:42:55

@Plutonic: Azt a pofát nem is meséltem, amit akkor vágnak, amikor elindulnak a természet szavának engedelmeskedni, és mi szomszéddal a teraszról látjuk!! az egészet ! Ember, ne tudd meg... Olyan szemrehányó meg mi a faszt néztek keveréke. Nekünk sül a pofánkról a bőr. Ami nem vastag...

Plutonic 2009.09.03. 13:43:16

@zero: Meleg süti! XDDDDDD
Nesze neked kirekesztés!
Már mindenki háborog, ha valamit javasolnak?
Jogvédők remélem ott lesznek és végignézik, amint a tangában vonagló és koitálást imitáló "hímeknek" leverik a meleg büszkeségét!
És ezt csak az mondatja velem, hogy rohadtul hányok már a "nekem jogaim vannak!" című szappanoperáktól!

f.m.j. 2009.09.03. 13:46:06

@Plutonic:

lécci ne sértegess, maradjunk jóban :P:P:P

Plutonic 2009.09.03. 13:46:46

@667 - A Sátán szomszédja: Hát eszerint Te is vidám környéken élsz....
Azt hiszem erre szokták mondani, hogy azt a portát az ÁNTSZ is csak helikopterről merné fertőtleníteni....
Nem lehet tenni semmit hivatalosan?
Vagy nem hivatalosan.

Plutonic 2009.09.03. 13:48:08

@fmj: XDDDDD Bocsi, nem akartam! :DDDDD
De azt mondják, hogy dolog megismerni és szemmel tartani az ellenséget. :))))
Igaz, gyomra is lehet mindenkinek. :DDDDDDDDDDD

f.m.j. 2009.09.03. 13:50:08

@667 - A Sátán szomszédja:

nem lehetne valamit csinálni? Nem nektek, hanem hatóságilag? Komolyan mondom, ilyen Indiában,a nyomortelepen nincs, ez meg elvileg Európa...

DArchAngel 2009.09.03. 13:52:18

@667 - A Sátán szomszédja: egyébként ezt - baszki - nem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet valaki ennyire elképzelhetetlenül lusta és hanyag?!

OFF:
index.hu/bulvar/2009/09/03/evek_ota_bunozott_ket_vanyarci_gyerek/

Bozdurgán 2009.09.03. 13:52:21

Az a szomorú, hogy nincs alternatíva.

tegnap ordítottam a tv-vel mint egy nyugger:
videotar.mtv.hu/Videok/2009/09/02/10/Visszaallitana_a_Fajdalmas_Anyat.aspx
ehhez képest kárász robi felüdülés....

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:00:56

@Plutonic: A közvetlen szomszédjuk azt hiszem tett már lépéseket ebből kifolyólag, hogy most éppen hogyan áll azt nem tudom. De ha már szóba kerültek ezek a jóra(?) való emberek... Van valami rokon kotorékjuk, aki a fiával ott csövezik náluk. Apu alkesz, apu dohányos, apunak azt hiszem rák van a gyomrába (visszaütött átok?). Aput elviszik kórházba olyan rosszul van, ezt megelőzően a szomszédhoz kiabálnak át, hogy hívjon orvost vagy mentőt, mert ugye telefon, közmű ilyenek nem játszanak, (szomszédtól azért nem kevés áldozat, hogy ezt legalább már 3!- szor megtette nekik), tehát Apu kórház, műtét, utána eltűnik. Egy szombat délután meg a rendőrök mennek a cigányokhoz nagy villogva, hogy hol van Apu?, persze nem tudják, rendőrök a kórház üzenetét átadják miszerint: ha Apu újra elkezd inni valamint ha nem tér vissza napokon belül meghal. Ennyi. Rendőrök el, és láss csodát 3/4 óra múlva Apu tátám! oda dűlöngél cigányékhoz, totálisan kiütve, karjában a kanüllel(!). Egy órán keresztül utána azt hallgathatta az utca, hogy há nem mész visszá még fogsz dögleni!. Ez igen, ez derék. Apu nem ment vissza, Apu azóta is iszik és állandóan veszekszik nem kevésbé gané kölkével, Apu a reggelt vérhányással kezdi (infó a szomszédtól). Szóval vidám az élet hejhó! Egyenlőre ennyit erről, mert már ez is sok...

Plutonic 2009.09.03. 14:00:58

@DArchAngel: Életkortól függetlenül megkínálni egy rejszolós cuccal!!!

Marcellusca 2009.09.03. 14:05:37

Bazze, végig sem tudtam nézni!!!
A jóqrwa nénikéjét a kárásznak is!!!
Én biztos ott hagytam volna, hogy akkor csináljon saját magával riportot.

A második elején milyen szépen össze lett vágva az anyag! Ezek után bárki komolyan veszi a híradások objektivitását? Mondjuk én már évek óta nem.
A cigány akárki meg biztos alanyi jogon megkapta a félcédulát, mert egyetlen értelmes mondatot nem képes elmondani.
És ilyen kretének képviselik a romákat.
És nem tűnik fel nekik, hogy nem a "parasztoknak" köszönhetik, hogy ott tartanak, ahol, hanem a vezetőiknek/képviselőiknek. Egyik stupid, a másik fehérgalléros bűnöző.

Plutonic 2009.09.03. 14:05:54

@667 - A Sátán szomszédja: Hát hallod, Te tényleg a Sátán szomszédja vagy.....
Merre laksz?
Csak hogy arra ne is nézzek kéglit. :))
Ez nem személyes és nem Neked szól, hanem az átkozódós bagázsnak!

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:07:56

Amúgy közvetlen a post-hoz is egy kicsit: második videóban riporter még az elején, undorodott pofával : "...polgármester szintén azt sugallta... " . Nem. Kimondta, hogy mi a helyzet, csak ugye nehéz felfognia riportereinknek, de ezen mi nem lepődünk meg, bár a fogaink ilyen furcsa hangot adnak ki... csikorognak ?.... lehet. Akivel meg telefonon beszélget.... kritikán alul. Tudtátok, hogy a sötétségben is szintek vannak? Ez a bizonyíték rá.

derelyegrádi szellem 2009.09.03. 14:07:56

@fmj:

anyukád is fenn van az IWIW-en? :-)

hehehehe 2009.09.03. 14:10:34

@zero:
cúnya homofób rendőrök :)

Marcellusca 2009.09.03. 14:12:56

@Plutonic: Nem csak a szemem!!! Az agyamat is elönti!!!

gidabiga 2009.09.03. 14:17:13

@Plutonic:

tudom :D

azért írtam annyi szmájlival :D

Plutonic 2009.09.03. 14:18:17

@Marcellusca: Nugika van.... :))) Persze mondom ezt én, akinek szintén kell alkalmasint kontrollálnia magát....

Plutonic 2009.09.03. 14:19:32

@gidabiga: :DDDD Azért Szellem felvetését is beteszem a sorba a kérdéseknél! :)))))

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:22:03

@Plutonic: A nevem a Max Payne 2-ből liszenszelve. :D Bár ha így nézem, elég jól bele találtam :D Különben annyit mondok, hogy Kecskeméttől nem is olyan messze ... Amúgy a városunkban jól tudható melyik környék milyen, hol vannak tömegesen, hol elszórva. A mi környékünk nincs messze a gócponttól, de ez nem volt probléma, mert errefelé nem történtek, rájuk jellemző esetek. De 4 éve amióta ide is, önkormányzat által, lettek letelepítve azóta, igen vannak "dolgok". Főleg, hogy a retye-rutya is ide vetődik... juj na az büntet. Amikor ide jöttek, akkor télen kezdődött, hogy az utcában szöges(!)drótkerítésen keresztül bementek szőlőért, meg miegyébért, szomszédjuk melléképületéből elteleportált a vadonás új fűnyíró, meg a szokásos hangoskodás, egy pár családi verekedés azon, hogy ki a kurva? te! nem te! ... Ezek ugye szokásosak. Hozzáteszem a korrektség kedvéért, hogy az utcában lakik még egy cigány család. Ott kérem apunak már 20 éves munkaviszonya van egy gyárban, lányuk zeneiskolába jár és kitűnő eredményei vannak, csak anyu kicsit alkesz, de még ő se ortályozik. Csend és nyugi, ahogy szeretjük. De ők ugye mindig is itt laktak, míg emezek a gócpontból lettek átrakva. Szóval a városba nézhetsz házat, csak előtte majd beszéljük meg, hogy merrefelé. :D

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:27:05

@fmj: @DArchAngel: Csak azért írtam, hogy nem csak Nyírmihálydiban vannak "események". Ja, azt nem is meséltem amikor utcafront mellett, anyám által kialakított, rendben tartott virágosba nem egyszer belesz@artak, és nem a macska vagy a kutya.... legalábbis tőlük meg se ekkorát, se papírzsepivel letakarva nem láttam... ingerszegény környezet te gonosz!

Spielberg 2009.09.03. 14:30:08

ide tartozik, sajnos, ZERO ennek utána mehetnétek, ma találtam ISZONYATOSAN FELBASZTAM MAGAM!!!
www.youtube.com/watch?v=x5fv_PMLD1c&eurl=http%3A%2F%2Fkuruc.info%2Fr%2F35%2F46080%2F&feature=player_embedded#t=59
nézz és láss!

Grafithuszar 2009.09.03. 14:30:10

@Bozdurgán: Na igen. Újpesti vagyok, a helyi újságban is írták, meg is lepődtem hogy ilyet csinálnak le a kalappal.
Viszont az MTV riport... hát kész... LMPVS!!

Jason Bourne 2009.09.03. 14:30:22

a tv reggeli műsora a "csúcs". ez a kárász meg demcsák mindenkit alulmúl.

derelyegrádi szellem 2009.09.03. 14:33:21

@667 - A Sátán szomszédja:

tárgyilagosan szemlélve, a papírzsepivel való letakarás mozzanata viszont a "c"-ket zárja ki! :-)

Plutonic 2009.09.03. 14:33:49

@Sátán meg a Jocó: Igyekszik az ember! XDDDDDD

@667 - A Sátán szomszédja: NEM, NEM, NEM! :))))
Bácsból elmenekültem 18 évesen! :)))
A Duna mellett nőttem fel, de Kecsó felé jártam suliba.
Az Alföldet sosem szerettem és Petőfit is lehülyéztem anno. XDDDDD
Azt hiszem inkább majd én adok tippet NEKED, ha költözni akarsz, hogy hol NINCSENEK feketelábúak! :)))
Egyébiránt pedig a rendes cigánnyal a világon semmi bajom sincs, de őket meg ugye meg kell tapasztalni.
Ami ugyebár azzal a 3 szóval jár, amit sosem karok hallani az életemben.... :DDDD

Plutonic 2009.09.03. 14:36:27

@Plutonic: Legalábbis cigánytól nem akarom hallani... :)))

Plutonic 2009.09.03. 14:40:04

@derelyegrádi szellem: Biztosan a szégyenlősebb fajta volt. :))

f.m.j. 2009.09.03. 14:41:40

@Spielberg:

erre eddig azt mondták, hogy urbanlegend...nohát akkor ebben is tévedtek :(:(:(

Istenem... jobb, ha meg sem szólalok, hogy mit csinálnék az ilyen emberrel (én semmit, mondjuk odaadnám hóhérkézre...)

mind2 (törölt) 2009.09.03. 14:43:18

Hahó, Zsuzsi vagyok, és most már elegem van abból, hogy bántsátok a Robit is nem csak engem. Azt hiszitek olyan könnyű megjegyezni azt a 3 mondatot, amit meg kell kérdeznem ? Csak egy órával műsor előtt kapom meg őket, ennyi idő alatt ki tudná rendesen megjegyezni ? Élni sincs időm, pedig mindkét gyerek bölcsiben van, sikerült olyat találni ahol mindenki kék szemű és fehér bőrű, mondta a férjem, hogy Skandináv ovi, a skandinávok alapították 5 éve, és skandinávul beszél mindenki. Fontos is, hogy többnyelvűek legyenek a gyerekek. Mire három évesek lesznek, magyarul is, meg skandinávul is tudni fognak.
De megyek a sminkeshez, mert csak ő tudja úgy megcsinálni a szemfestést, hogy a pillantásom egyszerre legyen tág látókörű, rácsodálkozó, de ha kell villámokat szórjon.
Robit meg ne bántsátok, megvan a maga baja, mondta is, hogy utálja a riportalanyokat, mert mindig visszapofáznak. ... hálátlan egy munka a miénk :((((((

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:44:23

@derelyegrádi szellem: @Plutonic: Akkor kellett volna szégyenkezni, amikor egyáltalán megfordult a fejében, hogy az ibolyára sz@rik... különben az esetek gyakoriságából kiindulva gondolom (tudom!), hogy bizony ők !

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 14:46:29

@Plutonic: ááá szóval innen fúj a szél. :D Mondjuk én meg a hegyekbe a vágyok, úgyhogy megértelek. :D

Plutonic 2009.09.03. 14:48:27

@mind2: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@667 - A Sátán szomszédja: Ez már csak kínhumor volt. :))
Én azért lehet megcsinálnám, hogy légpuskával meglesném és seggbe lőném.
Minden alkalommal!
Az állatok is meg tudják tanulni, talán nekik is van pavlovi reflexük.

És erre nagyon közel felüvöltött a cigány! :))
De komolyan!

Plutonic 2009.09.03. 14:49:58

@667 - A Sátán szomszédja: Szerinted én hova megyek? :DDDDDDDDDDDDDDD
Első kanyarban a dombok, utána meg kifejezetten hegyek!!!!! :DDDDDDD
Csak a hegyekben érzem magam igazán jól. :))))

Plutonic 2009.09.03. 14:57:01

www.rtlklub.hu/musorok/monika/videok/68078

Jézusom.....
Mindig talál valami újat az ember....

Spielberg 2009.09.03. 15:00:13

dógozok itt nektek...

f.m.j. 2009.09.03. 15:04:11

@zero:

azért ezt nem kéne bagatelizálni... mindent egy jó poénért...

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 15:05:21

@Plutonic: Rokon lelkek tartsunk össze. :D A légpuskás ötlet meg.... a végén bevinnének a négy másik mellé, mint fegyverszakértő, rasszista, alapvető szükségleteikben korlátozó " valami ", mert még embernek se hívnának... lázálom.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 15:07:07

@Plutonic: ...és akkor Dzsennin nyaklánca meg béesett a csalános között a szarba, mert nem ástá vécet, te köcsög nyomorék állat, teeee, hogy rohadtá vóna ki a gatyádbó....:))))

Igen, választójogot mindenkinek.....

Plutonic 2009.09.03. 15:09:00

@667 - A Sátán szomszédja: Rajtam nem múlik! :))
Én mindig keresem a tuti helyeket, amik kivétel nélkül NEM városok. :))))

Én tegnap néztem meg újra és ismét a Leon a profit, onnan az ötlet. :))
Amikor tanítja a kiscsajt a távcsöves eszközzel. :)))
1.5 km-ről egy seggfejet festékpatronnal megküldött. XDDDDDDDDDDD
Azon a részen felsírtam! :))

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 15:09:09

@Spielberg: El vagy ismerve, ne aggódj ! :D Amúgy a videó harmadszorra is ütött... durva.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 15:09:50

@667 - A Sátán szomszédja: mondom már régóta, hogy nem kézigránát kell, hanem babaszappan több száz kiló, bele egy szippantós kocsiba, vizet rá, aztán ha kellőképpen habzik, akkor locsolni vele.
Mert a szappantól és a víztól határozottan jobban félnek e g y e s e k :))))

Plutonic 2009.09.03. 15:10:47

@mind2: XDDDDDDDDDDDDD
Könyörgöm mondd azt, hogy ezt NEM élőben hallod naponta!!!!!!
Lószart!
Tajgetoszt nagyon soknak! :)

Plutonic 2009.09.03. 15:13:41

@mind2: Azért az a "Kézigránát kell" című nóta sem véletlenül íródott! :))))
De attól még mindig tudnak szaporodni és itt maradnak!!!! :((((

@667 - A Sátán szomszédja: Nekem mindenképpen, a megjelenése óta nagyon szeretem. :)))

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 15:13:55

@mind2: Anyám borogass, akkor lenne csak forradalom, lázadás, polgárháború, meg hasonlók. Az ilyen "últimét vepön-t" tartalékolnunk kell, a durvább(?) időkre ! :D

Marcellusca 2009.09.03. 15:18:00

@mind2: megaLOL!!!!

@Mindhalálig Jerry: Há' még szíp, hogy nem hallnak ki. :DDDD

zkdqts 2009.09.03. 15:25:16

Kárász Robinak biztos megmondták, hogy "bulvárműsort csinálsz vazze", és ezt ő magának úgy fordította le: legyél paraszt a riportalanyokkal. A polgármesternek meg külön elismerés, hogy nem ült fel a provokációnak, pedig "riporterünk" nagyon igyekezett. Nagy József meg szerintem észre sem vette, hogy éppen provokálják, még az "Ön csaló?" kérdésen sem lepődött meg.

belzebubó 2009.09.03. 15:41:31

@Spielberg: megnézném de azt irja ki "An error occured,please try again later" másnak is? Remélem nem törölték...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 15:43:48

@fmj:

Ugyanilyen térkép van a Pázmány új- és legújabbkoros töri tanszékének egyik tanári szobájában. Nem is véletlen, hiszen történelmi térképek sorozata, és mit ad Isten, 1920 előtt és a török kort kivéve Magyarország az egész Kárpát-medencére kiterjedt.
Már tudom, hogy miért volt alacsonyabb a vérnyomásom nyáron. Nem vastagbőröztem...
Kárász úrtól csak ezt kérdezném: Ön médiakurva és homoszexuális?

Plutonic 2009.09.03. 15:46:03

@Mj: Azért jó, hogy megint itt vagy! :))))
De a vérnyomásodat azért sajnálom.
Szúúúúszááááá!!! XDDDDDDDDDDDD

rolika 2009.09.03. 15:47:11

"Kedves riporter úr kérdése: Ön fajgyűlölő és rasszista?"

Felálltam volna, lebasztam volna neki egy sallert, meg még egyet, hogy el ne dőljön...

Eszem megáll!!!

mind2 (törölt) 2009.09.03. 15:47:20

@Mj: de azért látom, igen hamar alkalmazkodsz a körülményekhez :)))))))
@667 - A Sátán szomszédja: vannak ilyen önkéntes hadtestek a világban, nem is értem, miért Afrikát meg Indokínát járják, jöhetnének ide is retyókat ásni, nem ? :))))

mind2 (törölt) 2009.09.03. 15:48:31

@rolika: és a végén azt mondtam volna : az vagyok ba**od .

:)))))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 15:48:40

@fmj:

Engem csak egy, de az az egy minden TV2-st ismer.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 15:49:17

@mind2:

Úgyis álmos voltam ma, és nem kávéztam.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 15:51:05

@Plutonic:

Vízágyú, megpsékelve egy kis fékezett habzású tisztítószerrel?

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 15:53:32

@mind2: Ez a szégyen alja, hogy igen kellene ide egy pár ember akik megássák azokat a gödröket, mert a cigányok tuti, hogy nem. Bár megértem őket, nincs rá idejük, amúgy is rokkantak, stb. .

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:01:37

@Bozdurgán:

4 percig bírtam. A szlovák-magyar konfliktusra hivatkozva a riporternő szerint nyilván az lenne a legjobb, ha Magyarország minden településén Cirill és Metód szobrokat emelnénk, Nagymorávia térképpel a talapzaton, hátha kiengeszteljük így Slotáékat.

Plutonic 2009.09.03. 16:01:48

@Mj: Vízágyúval korrekt! :))))))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.03. 16:03:11

@667 - A Sátán szomszédja: én szívesen megásnám azokat a gödröket, de lehet nem örülnének neki...

zsoltix 2009.09.03. 16:04:34

Aszongya kèrèszrobi, hogy a bògàrmester "sugallta" az elözö adàsban,hogy csalàsròl lehet szò. Büntetöeljàràs folyik az ügyben kèrèszkèm, ez nem csak sugallat! Inkàbb te sugallod azt, hogy a csùnya gonosz rasszista polgàrmester rosszat àlmodott, aztàn minden ok nèlkül bàncsa szegìnromàkokat. ààà. Kàr(àsz) is erre szòt vesztegetni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:05:09

@DArchAngel:

Az igen.

"A fiúk a 180 ezer forint értékű tárgyakért 1500 forintot kaptak, amit kólára és chipsre költöttek."

"2005-ben egy munkagép ablakait törték be, a kár meghaladta a 100 ezer forintot, majd felgyújtottak egy szénakazlat, a tűz átterjedt a közeli melléképületekre is, több mint félmillió forint kár keletkezett."

És ebből még egy fillér hasznuk se származott.

papika 2009.09.03. 16:06:58

@Bozdurgán:

Tényleg ász ez a riporter!
Aki Kárász úron felbaszta magát, az ma már ne nézze meg a videót, mert nem fog tudni aludni!
Viszont holnap keljen ezzel!

Yasashi Tanuki 2009.09.03. 16:08:59

Egy időben trendi volt a katonaságot hamis orvosi leletekkel megúszni. Az ilyen kibúvót használókat később úgy büntették, hogy a háziorvosoknak küldtek egy listát azokról akik a körzetébe tartoztak és ezek nem szerzhettek jogositványt.
Érdemes lenne a cigányokkal is ugyanezt végigcsinálni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:09:34

@667 - A Sátán szomszédja:

Most mit akarsz, egész higiénikus volt, hiszen letakarta egy zsepivel.:) Szerintem ennél nagyobb mutatvány, amikor egy csaj elmegy az egyik diszkó vécéjébe, és beleszarik egy pohárba, amit berak a vécékagylóba, majd bármiféle papír használata nélkül angolosan távozik. Na azt hogy operálnád ki?:)

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 16:14:04

@zsoltix: Pont ez az ! Sugallta, b@zd meg, igen... Olyan ostoba ez a Robi gyerek, hogy már fáj.....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:14:47

@Plutonic:

Ezért is vágyom vissza mindig Erdélybe.:)

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 16:17:57

@Mj: Ugye nem gondolod komolyan, hogy én kezdenék vele bármit is ? :D Maximális tisztelet azoknak akik az illemhelyeket takarítják ( ha takarítják ). Ahány iskolába jártam eddig ott is voltak állatok, itt nálunk diszkóba is tudom milyenek, mert havernak kell szinte minden hétvége után új WC csészéket beszerelni, mert széttörik az állatjai. De ez ugye nem bőrszín, hanem a fejben lévő látási viszonyok kérdése...

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 16:20:18

@Rékuc: Igen, mert ezzel is a felsőbbrendűségedet akarod bizonyítani, különben is leereszkedő megnyilvánulás, sőt mi több Te megfosztod őket attól, hogy eggyé váljanak a természettel, mikron bemegy a dzsindzsásba kipakolni egy fél brióst. Fáj...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:20:26

@Plutonic:

A hiányérzetem legyőzte az egészségemért aggódó énemet, ráadásul most több időm is van, úgyhogy itt vagyok.:)
Áhh, ez még kezdeti stádium, csak csendes fortyogás itt belül.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:23:50

@Plutonic:

Persze csakis a rebiszesek csinálhatnák, szép, új testpáncélban, nehogy véletlenül valami baj történjen.:)

zsoltix 2009.09.03. 16:26:31

Nem fognak ezek budit èpìteni, csak akkor van nàluk szerszàm, mikor "jàrörözni" mennek. Vagy lincselni akarnak.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:27:20

@667 - A Sátán szomszédja:

Ezt a sztorit a Fábry-showban mesélte egy takkernéni, és gyanítom, hogy neki ki KELLett takarítania.:) (Ja és valószínűleg egy 16 év körüli, trendi, buggyosgatyás kiscsaj lehetett két hányás és egy dinnyés Bacardi Breezer között.)

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 16:33:44

@Mj: Nem lepődnék meg picit se. Az Isten állatkertjével kapcsolatos dolgokat és állapotokat mind ismerjük...

Marcellusca 2009.09.03. 16:47:28

Ezt meg akár ide is írhattam volna. :D

Bakker!
Eltűnök másfél órára és itt a sok olvasnivaló.
Szófosásotok volt? :DDDD

Plutonic 2009.09.03. 16:52:28

@Mj: Adj egy ötöst!!! :)))) Az az én otthonom! :DDD
Már az első napon fortyogsz? :DDDD Akkor Zero-ék jól teszik a dolgukat! :DDDD
Azt csótányruhának hívják! XDDDDDDDDDDD

Marcellusca 2009.09.03. 16:54:04

@Rékuc: Hehe!
Kicsit "túlméretesek" lennének, mi? ?DDD
90 fokkal elforgatva. :DDD

tudi 2009.09.03. 17:16:50

Türelme az volt a polgármesternek én már lehet rábórítottam volna kárász robira az asztalt, vagy hozzá vágtam volna a széket.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.09.03. 17:22:09

@tudi: Engem is két hétig mutogatott volna a szíenenenn az biztos.

Fényhajú 2009.09.03. 17:26:00

@Mj: szerintem még 1-2 nap és itt is olvashatok majd tőled vmi kommentet:D
kommentbajnok.blog.hu/

nyusziii 2009.09.03. 17:26:01

index.hu/bulvar/2009/09/03/kolompar_szerint_valaki_le_akarja_jaratni/

'Mint mondta, évente 10-15 táborba kap meghívást, amelyeknek anyagi ellenszolgáltatás nélkül minidg eleget is tesz.' ????

'A Magyar Nemzetben és a C-Press oldalán megjelent fotókra reagálva Agócs megjegyezte, hogy a luxusmedence valójában egy 2x3 méteres medence volt, amiben Kolompár és a gyerekek "a nagy meleg hatására megmártóztak".' ????

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:42:24

@667 - A Sátán szomszédja:

Ja, kirúgdostak minket az Édenkertből, úgyhogy most jöhet mindennap az Állatkert.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:49:45

@Plutonic:

És még azt sem mondhatom, hogy őseim földjére vágyom vissza, mert kb. mind az Alföld valamelyik szegletében éltek, ami rohadt lapos.:) (Aradon, Nagyszalontán, Makón, Jászberényben és Nagykikindán is kb. olyan a vidék, mint a Hortobágyon.)
Már tegnapelőtt vastagbőröztem, csak nem tűnt fel neked.:P
Mit, a buggyosgatyát?:)

K.Jani 2009.09.03. 17:51:00

"ENNEK AZ ORSZÁGNAK MÉG 20 ÉVE VAN HÁTRA" (csak egy rasszista polgármster)
aki még ebből sem ért ,azt majd az élet fogja jól picsánrugni.
keserű, de igaz amondás: gyáva népnek nincs hazája!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:51:28

@Fényhajú:

Pedig én csak továbbadtam a sztorit.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:53:17

@nyusziii:

Még hogy le akarják járatni Colort... Saját magától is lejáratódik ez a szerencsétlen "köztörvényes gyanúsított". Vagy vádlott már?:)

K.Jani 2009.09.03. 17:54:40

visszatértünk az "erősebb kutya baszik" elvhez. ez szintiszta fizika. erő-ellenerő. a nagyobb erő dominál. itt 10-20 évmulvaa cigányok fognak dirigálni,hacsak nem jön egy tőlük is erőssebb és leveri őket. a magyarnak meg úgyis mindegy kinek a csicskája!
akinek meg nem tetszik, annak el lehet menni innen!! tessék csak!!

derelyegrádi szellem 2009.09.03. 18:00:25

@nyusziii:

jaja, csak agócs eddig egészen másokat mondott, pl. ilyeneket: hát igen, de pénzt visszafizették, meg ezt nem is abból fianszírozták, hanem a Megyei Közgyűlés finanszírozta utólag (!). Mintha ilyen elképzelhető lenne, és nem cáfolta volna egyből a Megyei Közgyűlés elnöke (Bányai Gábor)

meg olyanokat is, hogy együtt zajlotta felnött és gyermekképzés, és a cigányvezetők az előbbin (a felnőttképzésen) vettek részt. Nyilván sokat enni, inni, mulatni és medencézni tanultak.

Eltartott vagy két napig, amíg kitalálta agócs, mit is akar hazudni.

a következő "tanú" a legendás kisbíró lesz a "az is meglehet tán ott se vótam" fordulattal. :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.03. 18:05:31

Eszem megáll ... a rendőrség le lett baszva, mert meg merték mondani hogy a mulatozó 50 fős banda Esztergomban roma volt ....

www.origo.hu/itthon/20090903-rendorseg-romak-etnikai-hovatartozas-adatkezeles.html

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:06:25

@derelyegrádi szellem:

Ez nálam már csak afféle John Emese-szindróma.:) (Gy.k.: előbb rájön, hogy Úristen, legalább fél éve terhes, ezért visszalép, aztán kitalálja, hogy azért lép vissza, hogy ne legyen érvényes a választás, azaz, hogy ne a fideszes jelölt nyerjen, legvégül pedig kap egy rémisztő Magyarok Nyilai-videót.:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.03. 18:08:20

@derelyegrádi szellem:

szerintem védekezésképpen az univerzális és zseniális "gyerekcsíny" is megteszi ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:09:09

@zero:

Indulatokat szít az igazság, gratulálok, origo...

derelyegrádi szellem 2009.09.03. 18:13:49

@zero:

vagy 2-3 év börtön letöltése is. Akkor nem kell semmit mondani se. Azzal le van tudva a dolog, és felejtsük el.

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:21:20

@Rékuc: segítenék. utána betemetni is. csak a fejük látszana ki a földből...

Marcellusca 2009.09.03. 18:27:22

@Mj: Szerintem arra célzott, hogy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés. :D

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:29:42

@zero: most döntöttem: belépek a Jobbikba, aktívan politizálni fogok, hogy ezeket a jogvédő izéket pár év múlva hazaárulás vádjával örökre lecsukathassam.
aztán amikor a cella sarkában nyígnak, hogy hat cigány rakta őket s***be egymás után, akkor csak megvonom a vállam: a te haverjaid, szeresd őket!

áh, az ember feje felrobban a dühtől!

szabogyula 2009.09.03. 18:30:39

@zero:
Mi a f@szt lehet erre irni ?
Még a végén az intézkedő rendőröket viszik börtönbe...
Ilyen nincs ....

Plutonic 2009.09.03. 18:30:44

@Kartal (a morc): Megzizzentél?????
A fejüket miért hagyod ki?????? :))

Marcellusca 2009.09.03. 18:33:15

@zero: A TASZ is elmegy a búbánatos, terkes picsába!!!
Akkor miért nem sipítoztak, amikor az áldozatok nemzetiségét tették közzé?!
Megint kettős-e mérce-e?
A qrwa életbe, Rózsa úr!

mind2 (törölt) 2009.09.03. 18:33:31

Nabazz, élőben láttam a maunika sót, legalábbis az utolsó perceit...
Summa summárum : én ezeket SE eltartani, SE etetni,SE segíteni , DE főleg gyerekeket csinálni a vakvilágba SOHA TÖBBET NEM AKAROM...
Női szájból csúnya a káromkodás.... DE EZEKÉRT élek, szívok, fizetek, és dögöljenek nyugodtan éhen, elvégre kapitalizmus van , vagy mi a büdös franc ?
Nyomom a lét a sulikba, leadóztatnak abból a ki*aszott családi pótlékból... szerintetek ?
Amióta az eszem tudom, meló mellett tanulok., családi segítség lófasz .. Kirúgtak ajtókon, bemásztam ablakokon...és itt van pár százezer ember, aki orrba-szájba dug, anyós vejet, após menyet, apa lányt, anya... már a franc tudja kit... komolyan...
Bazz a barlangokban jó pár ezer éve tudták, mi a szokás ( jog ) , az illem, az evolúciós kiválasztódás... ITT meg a 21. században arról kell szóljon az életünk, hogy sok százezer ösztönlényt arra szoktassunk : gödörbe szarjál, ne a ház mellé ?????
Genug :((((
Qra ki vagyok bukva....

Marcellusca 2009.09.03. 18:37:27

@zero: Hát, bazzeg, mára mostmár elég! :D

Ilyen ország nincsenis!

"Cseke Zoltánt, a törvényességi főosztály vezetőjét" - na, vazze! Kecskére a káposztát?
Tőlem meg követelik az erkölcsit és szinte én vagyok az utolsó senki.

De legyünk PC-k!
Mi van az ártatlanság véDelmével? :D

belzebubó 2009.09.03. 18:38:34

@mind2: Úristen! Most komolyan aggódom érted.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 18:43:33

@belzebubó: miért ? Mert tele vagyok ? Mi van itt ?
Mi ez a szörnyszülött, ami 1990 óta él, és felzabál bennünket ???? Bazz, ennyi munkával - amit a férjem is nyög - boldogabb vidékeken gondtalanul élhetnénk. Itt meg kilopják még a lelkünket is.... Dolgos, munkamániás és tanulni szerető család a miénk ... Mindenhol simán megbecsülnének minket, csak ebben a pöcegödörben nem. Itt basztatnak minden szarért, van sapka, nincs sapka....
Húzzunk el mi is ?

Plutonic 2009.09.03. 18:45:07

@mind2: Hush little baby.... :))))
Nyugodj meg egy picit....
Csak felbaszarintod az agyadat, az meg nem annyira jó....
Genug is genug! :)))

www.youtube.com/watch?v=HzqOMXZK3Fg

Csak Neked most!!!! :)))

Plutonic 2009.09.03. 18:46:20

@Kartal (a morc): Minden meg van bocsátva!!!!!! XDDDDDDDDD

Plutonic 2009.09.03. 18:50:56

@mind2: Figyi! Ajánlok valamit!
Sokkal jobban járnál, ha beszélnél valakivel.
Mármint szóban.
Megoldás mindenre van, de az agyvérzés nem az....
Legalábbis én kifejezetten szomorú lennék......

mind2 (törölt) 2009.09.03. 18:51:08

@Plutonic: felvesszük a bőrdzsekit ? Azt a kopottat, nyűttet, DE szabadot ???
Még meleg van hozzá.... de nemsokára :))))))
És köszönöm... a hullámhossz... tudod

belzebubó 2009.09.03. 18:51:39

@mind2: volt kollégám, mérnök (K-Mo-i régióvezető aus Miskolc City) februárban elment valami bemutató oktatásra az gyermeke leendő isijébe. 32-ből 26 cigány. Áprilisban beadta Bécsben (mert már Bp-en megszűnt a követség) az ausztrál követségre a kivándorlási kérelmét.Mivel mérnök és rajta van az un. "hiánylistán" megkapta a bevándorlási engedélyt.Aug. közepén kivonult Perth-be. Most 1 évig nyelviskola aztán meglátják mi lesz.
Ezek után Te is igy kiborulsz,naná,hogy aggódom mi lesz ebből?

mind2 (törölt) 2009.09.03. 18:59:16

@Plutonic: Figyelj, azt mindenki tudja, hogy ez így nem mehet tovább. Egyszerűen finanszírozhatatlan.
Nem kell beszélnem senkivel. Nincs semmi olyan extra bajom, ami több millió ember csőrét ne úgy bántaná, mint az enyémet. Nem vagyok szélsőséges, nem akarok senkit megölni, felrobbantani, lázítani, satöbö...
DE, amit ma láttam ezen a szennycsatornán, az több volt, mint vérlázító.
Arra gondoltam, hányan gondolkodnak felelősen az életről, hányan NEM vállalnak gyereket a pénzhiány miatt, hányan mennek el a büdös francba, 19- 30 évesen, szakmákkal, tervekkel, szomorúan, szenvedve....
Nekünk ŐK nem kellenek ? A szép, értelmes, okos fiai - lányai a hazának ? Ők nem fontosak ?
Azok fontosabbak, akik úgy élnek mint az állatok ? Tisztelet a kivételnek....

Plutonic 2009.09.03. 18:59:31

@mind2: Ez már sokkal jobban tetszik! XDDDDDDDD
Lassan bele lehet abba már "fázni"! :)))))))
Bármikor, kedves Dzsí! :))))
És még kettő a kedvencekből... ;DDDDDD

www.youtube.com/watch?v=bHorEu_Y27Q

www.youtube.com/watch?v=Ux2T_f0JLkw

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.03. 19:01:32

@Marcellusca: Így ahogy mondod. Nem csak alacsony, de hiányos is, ahol jó a kerítés ott meg a felhalmozott szemétből rámpát túrnak össze és azon mennek ki, a gondozó belőve alszik a sarokban...

Plutonic 2009.09.03. 19:04:18

@mind2: Szó sincs a szélsőségekről! :))
Én sem ölni akarok, max, nem riadok vissza tőle, ha kell!
De MINDIG van megoldás!
Ha kisebb és személyes volumenben is, de van!
Tudom! Én is azt teszem és alkalmasint az én arcom is finoman elfelhősödött némely dolgokon. :))
De sosm szabad lefeküdni a világnak!
És megmenteni sem lehet mindenkit....
Ezt már megtanultam. :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:04:34

@Marcellusca:

Ejj, már játszani sem szabad a szavakkal?:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:05:41

@Kartal (a morc):

Lépj be a Jobbikba, de csalódni fogsz, ha a mélyére látsz.:-/

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 19:06:21

@Plutonic: üdv a klubban :)

én sem ölni akarok, de nem is tilthatom meg senkinek. egy ilyen demokráciában...

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 19:14:00

@Mj: megbeszéltük. majd mesélek.
egyébként nem mondom, hogy nincs igazad. nem tudhatom. majd a tapasztalataim döntenek.

Plutonic 2009.09.03. 19:14:31

@Kartal (a morc): Fogalmazzunk úgy, hogy ragadozónak születtem és nem szerény értelmi képességekkel megáldva. :)))))
A szabadságomból pedig senki nem fog erőszakkal lefaragni....
Szóval megoldom az életemet és nincsenek fenntartásaim. :)

Plutonic 2009.09.03. 19:16:13

Mára mentem, legyetek rosszak, de szobatiszták! ;DDDDDDDDDDD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:17:35

@mind2:

Mély levegő, kifúj, nehogy már veled is valami baj történjen...:(
Nekem is csak a remény ad erőt, hogy nem maradhat ez így már sokáig.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:19:31

@Kartal (a morc):

Már csak az lesz a kérdés, hogy megmaradsz-e helyi szinten - ott több az idealista és kevesebb a pénz, tehát a véleményed is jobb lesz -, vagy belelátsz-e a fővárosi dolgokba is. Na de majd várom a fejleményeket.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 19:22:47

@Plutonic: Isten adja, hogy megold, hogy legyenek okos és szép gyermekeid, komolyan Neked is, és mindenkinek ezt kívánom... DE hol van az a határ, amikor ki kell mondani, hogy ez így nem mehet tovább.
Hogy egy pöcegödörben élünk, erkölcsileg, jogilag, a berendezkedésünket tekintve..
Hogy ha itt valaki nem rúgja fel a vödröt... és mondja, eddig ne tovább.... akkor mi lesz ?
Tényleg húzzunk el ? Nemrég döntöttük el, hogy maradunk, és folytatjuk. DE ÉN MÁR - MI MÁR nem akarjuk folytatni : ITT ugyanúgy folytatni.
Képtelenség ennyi erkölcsi hulla bűzét szagolni naponta.. a levegő megmérgeződött.
Hogy nem érdekes semmi, se a haza, se a jövő, se semmi...
Csak a póker, meg a végkielégítések, a háttérmutyik, megalkuvások, megcsalatások....
Legyek azzal elégedett, hogy ültetek most októberben egy újabb gyümölcsfát ... ????
Majd más zabálja le 10 év múlva... ebbe nem lehet belenyugodni, .. a francba :((((

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:25:12

@Plutonic:

Ne is mondd, ez utóbbi nálunk elég aktuális, ugyanis szegény barátomnak hajnal óta megy a hasa.:(
Na de megyek én is, még föl kell töltenem egy csomó erdélyi képet!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:30:52

@mind2:

Hidd el, mindenkinél eljön az a pillanat, amikor erejük végére érnek, és azt mondják, hogy elég volt. És egyre több ilyen emberrel találkozom.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 19:33:07

@Mj: Ápold, akit szeretsz... DE közben válaszold meg nekem, hogy " mondd Te kit választanál " ????

dessert eagle 2009.09.03. 19:33:40

@Kartal (a morc): A vastagbőrt valóban sokan olvassák, és mostmár jelentősebb véleményformáló lett, de sokkal többet tudsz azzal tenni a változásért, ha belépsz a Jobbikba.

dessert eagle 2009.09.03. 19:35:07

@Mj: Mennyire kell benne lenni a fővárosi dolgokban, hogy az ember belelásson?

Marcellusca 2009.09.03. 19:38:13

@mind2: Látom, nagy az elkeseredés.
És meg tudom érteni.
Legszívesebben én is elhúznék a francba, mert ahogy Te is írod, mindent bemocskol az a métely, ami itt van.
És mi csak a jéghegyek csúcsait látjuk. Ezekben a posztokban is. Mi lehet a felszín alatt? Bele sem merek gondolni.
Eltelt 20 év és semmi nem változott. Illetve igen, Rosszabb lett.
Nem akarom, hogy félre érts (értsetek), nem sírom vissza, de akkor valamelyest hagyták élni az embereket. Mindig, évről évre azt várom, hogy javulni fog a helyzet, de nem. Egyre rosszabb.
A politikában sincs alternatíva. Egyik kutya, másik eb. Nekem már régóta nem adják be, hogyha őket (bárkit) választom, akkor kolbászból lesz a kerítés. Főleg nem egyik napról a másikra. De, hogy egyre csak sz@rabb.

Na, mindegy, itt úgysem fogjuk megváltani a világot.
Pedig ráférne! :D

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.03. 19:57:11

azt megkérdeztem, hogy a poszt végén hivatkozott indexes cikkel mi a baj?

Roxvox 2009.09.03. 20:05:12

" Ennek az országnak húsz éve van hátra "
Mert húsz év van elötte.

mind2 (törölt) 2009.09.03. 20:06:38

@Marcellusca: honnan veszed, hogy ki honnan fogja megváltani a világot ? Én nem a világot akarom, én azt szeretném, ha az lenne élhetőbb, amit a gyerekeim és én fogok élni. Ez a nyomorult 93.000 négyzetkilométer ami maradt...A gyógyvizeivel, a mosolygós emberekkel a szomszédban, a strandtörölközővel, amit ismeretlen emberekre bízok, ha csobbanok a Balatonban...
Nem akarok egy idióta nosztalgikusnak tűnni, de a Balaton déli partjáról olyan az északi, mintha Brazíliában lennél... és a Süveghegyet néznéd...
Szeretek itt élni, DE az a borzasztó, hogy rosszul döntöttünk, hogy nem tetszettünk forradalmat csinálni, hogy egyesek nyakig turkálnak Kelet- Németországban a Stasi aktákban, mi meg nem tettünk rendbe semmit...
Mint egy prostituált, aki azt hazudja a naiv férjének, hogy ő az első... közben több százan voltak előtte...
Lehet hazugságokkal élni, de nem könnyű...

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.03. 20:07:30

@667 - A Sátán szomszédja:
Nekem egy cigány szomszédom sincs, és élőben évente ha 3-4x látok cigányt, akkor sokat mondtam. Ettől függetlenül majdnem mindenben sorstársak vagyunk(szomszédilag).

Itt vannak mellettem mindjárt a H.betűs család. Nyugdíjasok, felnőtt önálló lányukkal. Tiszta, szép ház.
Utálják egymást, mint a sz.rt, a lány mégis minden délután visszajár.
Ezeket a balhé tartja életben, na.
Akkor olyan kiabálás megy, hogy a túlsó sarokig elhallatszik. Kurvázás, Rohadjmeg(anya-lánya közt!!!).
Apukának vmi csövet raktak a gyomrába, amire nem szabad inni. Naná, hogy ivott tovább, és iszik azóta is, le is bénult deréktól miatta. Azóta felesége wczteti, fürdeti, jó hangos"Te büdös geci!!! Mikó döglesz má meg?!!" kiséretében.

Szembe velünk egyedül élő bácsika, aki puskával a kezébe üldögél az ablaka mellett estétől reggelig. Miatta tartja mindenki 7lakat alatt a macskáját, a kóbormacskák ugyanis a gyagyája. (minden macska, amit az utcán lát.) Az én egyik cicumat is elintézte már tavaly.

A másik oldalunkon lakó villanyszerelő meg olyan furmányosan oldotta meg a csatornázást, hogy a csövet a wcből a falon egyszerűen kivezette az udvarába, azt hajrá. Folyik belőle kifelé minden szépen a tócsába, ahogy kell.
Mondjatok amit akartok a biogazdaságról, de azon a részen még a fű is kipusztult.
De mintha nem lenne elég, hogy a szag miatt nem jó kimenni a saját kertünkben se, még ráadásul mindig észrevesz, és neki is áll jópofizni a kerítésen túlról, hogy mikor megyek már át hozzá egyszer koccintani egyet.
Az élettársa meg egyfolytába úgy néz rám, mint aki ölni akar a f.sz ura miatt. Mintha bárkinek is irigyelné tőle... :D
Pedig régen dejó volt discmannal, söröcskével olvasgatni-napozni kint...

Kettővel mellettünk meg az Sz. betűs családban az ikerfiúk KiTudHangosabbanVisítani versenyt szoktak játszani az udvarukba este 6körül.(fürdetés?)
Én még azoktól érthető szót nem hallottam sose negyedikes létükre, csak hogy VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍJJJJJÁÁÁÁÁ-kórusba. A legjobb, mikor beszállnak a környékbeli kutyák is.

A kettővel szembe lakó fideszes képviselőnek meg az ajtaja elé a járdára rendszeresen odafosik valaki hajnalonta mindenki örömére. (nem kutya)

De lopás legalább tényleg nincs.

Roxvox 2009.09.03. 20:07:57

Mikor jár le a próbaidő a magyar demokráciának?

Tündér_Lala 2009.09.03. 20:10:48

Nekem két bátyám van kinnt régóta. Én itt maradtam - a három közül legalább egy maradjon a szülők mellett- közben megöregedtem, megnyomorodtam.
Nem hegyi beszéd, de az emigráns sors sem boldog. Anyagilag jobb, más - nagyobb - célokért hajtanak az emberek, viszont mindig idegenek maradnak a befogadó országban. Egy idő után pedig sem itt, sem ott nincsennek igazán otthon. A gyerekek már abban a kultúrkörben nőnek fel és ők és leszármazottaik már annak az országnak az emberei lesznek. Talán értük érdemes, de aki itt nőtt fel, az ott nem lesz maradéktalanul boldog.
Ezt tapasztaltam, csak leírtam.

f.m.j. 2009.09.03. 20:26:09

@cukortartó:

ez egy olyan ütős életkép, hogy akár Tar Sándor is írhatta volna (A mi utcánk) ... :):) és ugyanakkor :(:(

mind2 (törölt) 2009.09.03. 20:28:20

@cukortartó: Hát hallod, kis magyar szociográfia.... szociológia... ez van, ezt kell szeretni ...????
Los Angelesben sincs másképp, legfeljebb, TE IS IDEGEN VAGY, a kínaival, costa ricaival egyetemben.... DE azért elismerem, hogy fülledt a közeg :(

@Tündér_Lala: Tudod, nekem sok emigráns jutott, eltérő kontinensekre mentek. És igazad van. Egyik arról panaszkodik, hogy nem megy neki grafikusként, másik szégyenli, hogy munkanélküli, megint másik a világ másik végén bennünket csábít egyfolytában... és közben mi meg maradunk.
Mint Te :)))))

f.m.j. 2009.09.03. 20:28:20

@Roxvox:

már lejárt, és elrohadt anélkül, hogy egy csipetet is élveztünk volna belőle... :)
az a baj, hogy se garancia, se jótállás, se kárpótlás (nem anyagi, eolég lenne erkölcsi is)...

f.m.j. 2009.09.03. 20:29:55

@mind2:

én csak akkor megyek, ha vérbe fordul a dolog, nem tudom, teljes a tanácstalanság

mind2 (törölt) 2009.09.03. 20:30:41

@fmj: Illyés Gyula, puszták népe, na hallod....;)

Shaddam 2009.09.03. 20:40:42

@Sandokohn, a maláji jiddis.:

Felvehetnénk és eladhatnánk mint Felpörgetve(Crank) 3

Tuti siker :)

dr.justice 2009.09.03. 20:44:46

@zero:

A legdurvább rész :

"A TASZ felháborítónak tartja az esztergomi közleményt. "Álláspontunk szerint nagyon veszélyes és különösen a rendőrség részéről elfogadhatatlan az ilyen sajtónyilatozat, amely a romák elleni indulatokat szítja" - írta az [origo]-nak a jogvédő szervezet munkatársa."

Tehát az nem szítja az indulatokat, ha ötvenen hangoskodnak/vergődnek, a rendőröket fenyegetik, az viszont igen ha valaki leírja az igazat, hogy cigányok voltak. Az ilyen hozzáállás miatt tartunk most itt. Csak gratulálni tudok a TASZ-nak, hogy a hazugságot elfogadhatóbbnak tartja az igazságnál, hogy azt képviselik, hogy a fejünk homokba dugásával megoldódnak a problémák.

Egyébként az események leirtásából mindenki tudja kikről szólhat ez a történet. Igenis vannak tipikusan cigányokra jellemző magatartások, amelyeket civilizált országban nem lehet tolerálni és amelyeket el kellene hagyniuk, ha valóban be akarnak illeszkedni.

dr.justice 2009.09.03. 20:53:30

leirtásából=leírásából

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.09.03. 21:02:58

@dr.justice: "ha valóban be akarnak illeszkedni"

Aki akar(t) az be tud(ott).

Egyértelmű felelőtlenség a tasz és hasonlók ténykedése,fogalmuk nincs mit védenek.Megmondom:devianciát.Az egyén szabadság nevében.

abandi 2009.09.03. 21:03:34

Nyafogtok itt B+?!
Pedig tudhatnátok, hogy ez az év is csak átlagos lesz:
Rosszabb mint a tavalyi, de jobb mint a következő...

mesmithy 2009.09.03. 21:20:19

tovabbi adalekok:
nol.hu/belfold/sulyos_vadak_cigany_asszonyokkal_szemben
Mai egyeb hir Madridban havi 12 ezer eurot lopnak, koldulnak ossze a kiskoru romaniai (roma) bevandorlok.

Mindhalálig Jerry 2009.09.03. 21:39:28

@mind2: Teljes mértékben egyetértek és "részvétem" a látottakért. Azért is mondom, mert ma vasalás közben én is a saú-ra kattintottam és ott "felejtettem magam". Na nem az élvezetért, hanem mert 1szerűen elképedve néztem, bakker, milyen "emberek" élnek ott a szép hazában... Komolyan, sirhatnékom támadt...
Gyerekkoromban mindig sajnáltam, hogy nekem Romániában kell élnem, mert ide születtem, de a mai politikai, társadalmi viszonyokat nézve, talán most érzem először, hogy jobb itt nekem. Ahol én lakom, van kb 150 cigó, de kussolnak.. Előre köszönnek az utcán (5ezres település, 95 %-a magyar), és nem csinálják a feszkót. A rendőr pedig ha gáz van, előbb 3x üt, utána kérdezi őket. Én nem tudom, mi lesz a jövőben, de tényleg: Isten óvja Magyarországot, mert egyelőre úgy néz ki, más nem nagyon teszi. Leszámitva persze, ezt a tök jó csapatot, akik itt a Bőrön kommentelnek. :)
Hátha ez a blog kovásza lesz a jövendőnek.
A Goldenblog-dij már 1 lépésnek számit ebbe az irányba.
Gratula nektek és kitartást!

Liberté, Egalité, Fraternité! 2009.09.03. 22:09:53

@Rékuc: Aki másnak vermet ás, maga esik bele.

abandi 2009.09.03. 23:06:05

Véleményem szerint:
Az a demcsák-kárász biboldó páros simán leküzdi a verebest és az atv-s csapatot! lassan a retekklubb lesz a legjobbik!
De aztat is elboncsuk és besózzuk mustárral az ott dolgozók picsáját is! (remélem...)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:27:37

@mind2:

A Fideszt fogom választani. És ha ezek után erős többségük lesz, és semmiféle érdemi változás nem lesz, akkor a kapát-kaszát választom. Pontosabban fogalmazva azt, ami tényleg van a házban: csákány, ásó, lapát, baseball ütő (esetleg szögekkel), két gázpisztoly (ebből az egyik gumilövedékbarát), egy II. világháborús bajonett és egy-két jó nagydarab konyhakés.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:31:56

@dessert eagle:

Nekem az is elég volt, hogy 2006 elején nekik kopogtattam - így a saját szememmel láttam a csalásaikat -, plusz egy olyan újság korrektora voltam, amit Elődék elloptak a tulajdonosától dizájnnal és előfizetői listával együtt. Azóta is kapcsolatban állok egy ősjobbikos, de névleg már kilépett barátommal, aki szállítja nekem a belsős infókat, úgyhogy nekem 3 és fél éve nincsenek illúzióim a Jobbikkal kapcsolatban (sem).:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:38:40

@Tündér_Lala:

Na az az egyik utolsó dolog, amit szeretnék, hogy a gyerekeim már ne tartsák hazájuknak Magyarországot.:( Soha nem szeretném elhagyni a hazámat, és a családban is bőven elég, hogy az 5 testvérből az egyik nővérem még egy évig kint él a családjával. Lehet, hogy én leszek az a bizonyos utolsó, aki lekapcsolja a villanyt?:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:43:37

@abandi:

Még szerencse, hogy nem a Retek klubnál, hanem a TV2-nél vágó a bátyám, mert még a végén aggódnék a testi épségéért.:-/

Hannibal22 2009.09.03. 23:45:04

@Mj: És ezekkel mi a szándékod?! Micsoda elkeseredett a hangulat ma...

abandi 2009.09.03. 23:47:35

@Mj:
Nembáncsuk, mondom!
Majd lenyalogassa, vagy lenyalassa...
A vágópistabával...a valagáját!

abandi 2009.09.04. 00:02:20

Amúgy meg hozhatna kivágatott részeket innen-onnan....
De minek...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 00:42:50

@abandi:

A bátyám? Nem hiszem, egyébként is egy nagyképű, öntelt baromnak tartja Vágót, aki köszönni sem tud, ha belép valahová.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 00:43:26

@abandi:

Na igen, ez egy jó kérdés, hogy minek.:)

abandi 2009.09.04. 00:47:23

@Mj:
Állítólag: (a Dolálsalymondtanekem) a Kern egy sokkalnagyobb geci...

abandi 2009.09.04. 00:55:44

És végső elkeseredésünkben vígasztalásul :

A bűnözőinket (legyen az cigány, vagy zsidó, meg a maradék) a kaptárban rá kell ültetni a dinamós biciklire áramot termelni!
És onnéttul kezdve kedves barátaim, Magyarhonban nem csak a szentjános bogár, hanem a szúnyogok is világítani fognak!
(by Hunhír, to: Dr.)

Hannibal22 2009.09.04. 01:02:02

@Mj: Aha,most látom,hogy ez cigányposzt...az milyen durva már,hogy nemrég Baudelaire: Utazás Cytherébe c. verséről a cigók jutottak eszembe.El is ment aznapra a kedvem a további olvasástól

abandi 2009.09.04. 01:19:59

@hannibal22(A kettétört gumibot):
pedig a zsidókról is szólhatott volna...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 02:41:04

@abandi:

Múltkor láttam szegény Kernt 3 napos borostásan épp a Kútvölgyi kórházba menni. Nagyon elkeseredett fejet vágott, szinte megsajnáltam.
Azért a Dolák-Salyval elbeszélgetnék, mert rajta még röhögni is bírok.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 02:44:06

@hannibal22(A kettétört gumibot):

Végülis, lehet áthallás mondjuk e sorok olvastán.

"Óh, Uram! adj nekem erőt és bátorságot!"

"És dobszó és zene nélkül haladva hosszú,
egyhangú gyászmenet vonúl lelkemen át.
Zokog a tört Remény, és a zsarnoki Bosszú
koponyámba üti fekete zászlaját."

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 02:44:35

@abandi:

Arról szól, amiről a szíved akarja.:P

Hannibal22 2009.09.04. 03:04:26

@abandi: lehetséges de cigányozás közelebb áll hozzám:)

Hannibal22 2009.09.04. 03:05:37

"És bűnünk mind makacs, igaz bánatra gyáva;
ki gyón is néhanap, jó zsíros bérre vár,
aztán vigad megint, nyakig hadd lepje sár,
s lemosni mocskaink csak ronda könny a láva."

molaris 2009.09.04. 07:36:27

Na ez itt a baj. Bontunk. Lebontjuk kis részekre, és az atomizálás után elveszik a lényeg. Egy velejéig romlott társadalom, köztörvényes bűnözők által vezérelve, nem szülhet jó eredményt.

A kutatásoknál is ez történt. Kereste az élet lényegét, aztán eljutott a szervetlenig, az atomi szintre. Már mindent tudunk, csak a lényeges szubsztancia nincs sehol. Nem cigány- zsidókérdés a mi bajunk. Az alapvető törvényesség/ erkölcsiség hiányzik. Az, hogy szellemileg korlátoltakat tudnak már csak megvenni a lakájmédiák, az tünet.

Zsuzsikának meg nem az esze a legfőbb értéke.

f.m.j. 2009.09.04. 08:00:55

@Mindhalálig Jerry:

Mi az a saú?

Arról lehetett hallani, hogy az ottani magyarság, székelység azért "kezeli" a cigánykérdést... :)
Talán még nem ért el annyira a szabadelvű jogvédés szele benneteket...

Mourinho már nem a király 2009.09.04. 08:36:35

oFF
Ez kva jó :D Bár annyira nem bírom énse az ilyen "mellényes" fiatalembereket.
www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1234087

f.m.j. 2009.09.04. 09:24:45

@Anthony - awkward silence:

De most komolyan. Ennél nagyobb problémájuk nincs, mit ezen példátlan eset kapcsán várják a rendőrség, meg az ügyészség reagálását? Mégis mit várnak, arra számítanak netán, hogy rabláncra fűzve hóhér kézre jutnak? :)

mry314 2009.09.04. 09:51:24

@mókusfüles bukósisak:

Igaz, nem nekem lett címezve, de hadd válaszoljak:

Maunika saú = Mónika show újmagyarul...
(délutáni műsor az egyik ker. tv csatornán)

Javaslom egy magyar-újmagyar szótár beszerzését! :)
Ja, bocs, elfelejtettem, hogy ez csak audió formátumban létezik, mivel az újmagyarok túl snassznak tartják az írást, ezért nem is tudnak írni...

Marcellusca 2009.09.04. 11:07:14

@Kartal (a morc): Kösz!
Megtettem észrevételem. :D

mindenbe belekotyogok 2009.09.04. 12:35:58

"a riporternek kellett elmagyaráznia azt is, hogy ha felfüggesztettet kap az nem az jelenti, hogy nem bűnös"

Ezt a hülyeséget már máshol is olvastam. Ha nem bűnös, akkor miért ítélték el?
A felfüggesztett ugyanis azt jelenti, hogy bűnösnek találták az ellene felhozott vádakban, de az előéletének és a bűncselekmény súlyának (és főleg a politikai hátszél) figyelembe vételével az ítélet letöltését meghatározott időre felfüggesztik, ami egy újabb bírósági ítéletben már mint súlyosbító körülményként jelenik meg (visszaeső), és természetesen le is kell töltenie.
Tehát: felfüggesztett büntetés=/=ártatlanság.

Közben eszembe jutott hol olvastam: holdrablo.blog.hu/2009/09/01/virag_a_zsirosbodonben
"Érdekesség, hogy az önkormányzati médiabirodalom akkoriban - jó szokás szerint - agyonhallgatta az ügyet, de azt fontosnak tartották már 2007-ben megemlíteni, hogy a bukott (dehogy az) ember továbbra is büntetlen előéletűnek számít, mivel a felfüggesztett ezt jelenti. Ők már akkor tudták azt, amit mi is.
A fent említett cinizmust ez alkalommal Mészáros József, a DV Zrt. általános igazgatója tálalta. Rezzenéstelen arcú közleményben tudatta az akadékoskodó bunkókkal (ide az újságírókat és a cívisek felszisszenő rétegét kell érteni): "a büntetlen előéletű Virág László a feladatkör betöltéséhez szükséges erkölcsi bizonyítvánnyal, valamint megfelelő szakmai képesítéssel és tapasztalattal rendelkezik. Virág László a DV Zrt.-nél már bizonyította szakmai alkalmasságát, rátermettségét, ezért az igazgatóság az ő személyét javasolta a taggyűlésnek elfogadásra.""

És ezek jönnek. :/

667 - A Sátán szomszédja 2009.09.04. 16:08:51

@cukortartó: Szóval arra is zajlik az élet. Azt szeretjük. A mellettünk lakó szomszédéknak az a gyengéjük, hogy a házuk előtt le nem betonozott, tehát földes területre ne menjen senki. Igaz így is járdának minősül szerintem, de akkor se. Hajnalban mikor megindulnak a földekre, akkor kezdődik a nyomolvasás, és ha nem tetszett amit láttak, akkor igen cifra szitkok, sőt átkok is előjönnek a szájukból. De a Sátántól még ők is messzi vannak. :D

f.m.j. 2009.09.05. 09:55:54

www.magyarhirlap.hu/velemeny/epen_lurut.html

a Bayer írása nyálas, túljátszott, de a kép érdekes? Nem tudom eldönteni...

picur3ka 2009.09.05. 13:18:19

Adjon Isten, mindenkinek!

@Mj: Orulok, hogy ismet latom kegyedet. Remelem, jo nyarad volt.


@Spielberg:

Szepen vagyunk. Erdemes leszen az errol szolo urban legendakat is osszeszedni lassan akkor.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.09. 14:43:22

@picur3ka:

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a nyaram jó zsúfolt volt.:-/ De én is örülök.:)

süti beállítások módosítása