Skip to content


       Szűrés lista

Nyakó minden forintért lehajol

Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé.

A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ...

A sajtó munkatársai nem nézték az Elnök embereit? Ott úgy szétkapta a sajtó a szóvivőt, hogy köpni-nyelni se volt ideje ...

Nyakó Pista:

"A leghatározottabban visszautasítjuk a Fidesz és a Magyar Nemzet közös lejárató kampányát, amely szemenszedett hazugságokra és gátlástalan csúsztatásokra épül. Csak az nem lát át ezen a szitán, aki vak, vagy nem akar átlátni. 

Vigyázat, a látszat csal. A termék mást tartalmaz, mint amit a csomagolás alapján hinnénk. Leleplezés van a külsejére írva, de belül csak rágalmakat találunk, kitalált történeteket. Márpedig a kitaláció és a leleplezés között éles határvonal húzódik. Úgy hívják: valóság. 

Regőczi Miklós és a Magyar Nemzet mai állításaiból egyetlen szó sem igaz. Szemen szedett hazugság az egész cikk. Ismétlem: szemen szedett hazugság. Ezzel pedig újabb határt lépett át a jobboldali lejárató hadjárat. Mától a Fidesz számára az az egyetlen szabály, hogy nincs szabály. Minden megengedett: a nyilvánvaló, minden alap nélküli hazugság, a kitaláció is.

Ez elég rémisztő. Nem miattunk, politikusok miatt. Hanem azért, mert ezek szerint ilyen ország vár ránk, ha a Fidesz kerül hatalomra. Tollba mondanak az újságíróknak, tollba mondanak az ügyészségnek, rendőrségnek. Reméljük, a köztársaság még van olyan erős, hogy ez utóbbiak képesek ellenállni a diktálásnak és nem a politikai megrendelések szerint kezelik az ügyeket. Belegondolni is rémisztő egy olyan országba, ahol az igazságszolgáltatás a szerint ütemezi a meghallgatásokat, dönt előzetes letartóztatásokról és szivárogtat ki információkat, ahogy azt egyes pártok és politikusok érdekei megkövetelik. 

Jó, hogy Magyarország köztársaság, ahol ilyen nem történhet meg. Nem történhet meg, hogy az ügyészség, a rendőrség és a bíróság úgy táncoljon, ahogy a Fidesz fütyül. Azonban baj, hogy a Fidesz már próbálkozik, és baj, hogy van a sajtónak olyan része, amely a Fidesz táncát járja, maga is fütyülve az igazságra. 

Ismétlem: újabb határt léptünk át. Innentől kezdve senki nem érezheti magát biztonságban. Bárkiről szőhetnek bármilyen történetet. Mindegy, hogy ki kivel találkozott, vagy nem találkozott. Mindegy, hogy ki mit tett, vagy nem tett. Mindegy, mi az igazság. A Magyar Nemzet papírja mindent elbír, a Magyar Nemzet papírja nem pirul el. Bárkinek a becsületébe belegázolhatnak, bárkivel kapcsolatban elferdíthetik az igazságot. 

A Fidesz-kampány faliújságját ugyanis ebben az ügyben nem érdekelte a valóság. Feltűnő, hogy az újságírás írott és íratlan szabályait sem voltak restek felrúgni, csak hogy megszülethessen a mai politikai krimi. Elvárható ugyanis minden laptól, hogy ilyen súlyú állítások esetén azokkal szembesítsék a megtámadottakat, és lehetőséget adjanak nekik arra, hogy ugyanazon lapszámban, a rágalmazó, negatív kijelentésekkel egy felületen védhessék meg a becsületüket. 

Ez a kötelező gesztus elmaradt. Látványosan és szándékosan. Márpedig e nélkül nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy a Magyar Nemzet ma kampányeszközként működött. Nem az igazság kiderítése, hanem a politikai botrány fokozása, az MSZP besározása motiválta.  

Piszkos mondatok között elhelyezi egy-egy tiszta szereplő nevét. Önmagában is aljas módszer, de persze a Magyar Nemzet szolgalelkű közlése nélkül mit sem érne. A koreográfia most is a régi volt. Répássy Róbert a Fidesz ügyeletes vádlója már meg is tartotta a sajtótájékoztatóját a független, oknyomozó újságírás felfedezéseire hivatkozva. 

Csak az nem lát át ezen a szitán, aki vak, vagy nem akar átlátni. 

Végül a fideszes kotta szerzői csekélységemet is méltónak találták arra, hogy belekeverjék a BKV-botrányba. Gondolom, zavarta őket, hogy szóvivőként túl sokszor rántom le a leplet a Fidesz dolgairól. Nos, ha azt gondolták, ezzel el tudnak hallgattatni, meg tudnak félemlíteni, tévedtek.

Az állítás az, hogy feleségemmel néhány alkalommal buszokat kértünk kölcsön ifjúsági táboroztatásokhoz. Ez igaz. Fogok is még ilyet csinálni. Hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásáért küzdök sok éve, nincs az a forint, amelyért le ne hajolnék ezért a célért. Ha kell, pályázatot írok, ha kell, ingyenbuszokért kuncsorgok, ha kell, magam kalapozom össze a forrásokat. Szerintem egy politikusnak ez is a dolga. A kérés sok esetben meghallgatásra talál, feléled a cégekben a társadalmi felelősségvállalás igénye, és igen, előfordul, hogy segítenek. Máskor meg nem. 

A nagy leleplezés tehát az, hogy buszokat kértem hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásához, amely buszokért aztán nem fizettünk. Kértem és eszem ágában sem volt fizetni, épp azért kértük a buszt, mert bérelni nem volt pénzünk. Jótékonyság gyanánt kértük a BKV-t és sok más szervezetet, vállalatot is. Kértük és nem követeltük - követelni sem jogunk, sem lehetőségünk nem lett volna. Amit - ismétlem - jól mutat, hogy gyakorta nem is jártunk sikerrel. 

Szemét mondatok a rólam megjelentek. Talán még a hazugságnál is rosszabbak. Az igazságot forgatják ki úgy, mintha valami erkölcstelen, vagy rossz dolgot tettünk volna. A valóság azonban ennek az ellenkezője. Szégyellje magát, aki idáig süllyedt. 

A politikai és erkölcsi felháborodásunk kinyilvánításával azonban nem kell várnunk egyetlen percet sem. A leghatározottabban visszautasítjuk a Fidesz és a Magyar Nemzet közös lejárató kampányát, amely szemenszedett hazugságokra és gátlástalan csúsztatásokra épül."

Pista, hát már a Népszabadság is a Fidesz lejáratókampányának része?!

Pista és b. neje, a szintén képviselő Nóra minden hónapban lehajol - külön-külön is.

Címkék: mszp abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr721865754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esef 2010.03.25. 07:19:26

@zero:
Nekem meg 10 millió kellene sürgősen. Gyanítom, ha felhívnám Nyakót, akkor kapnék is, csak 10 évet...

esef 2010.03.25. 07:25:11

@laspalmas:
A 36 millióból már vehetett volna buszt is a kátrányos helyzetű borsodi gyerekeknek...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.25. 07:44:12

Tollba mondanak az újságíróknak, tollba mondanak az ügyészségnek, rendőrségnek"

"könyörgöm gyerekek ... !"
-részlet a vhol európában című filmből

az nem számít neki h lejáratja vele a rendőrséget és ügyészséget?! pánikot kelt az nem számít?
mellesleg ha igaz is lenne, akkor nem kellett volna vhogy megoldani az utóbbit nyolc évben, hogy a pártok ne tudjanak hatni a rendőrségre, ügyészségre ebben a "köztársaságban"?
csak rombolni tud.

Aki a saját nemzetére támad, áruló.
Aki szidja a saját nemzetét, áruló.
Aki ellene agitál, az áruló.
Aki a nemzet egységét bomlasztja, áruló.
Aki saját nemzetével szemben másokat támogat, áruló.
Aki a gyengeséget hirdeti, áruló.

marós 2010.03.25. 07:46:48

A wiskis rabló azt mondta, hogy szüksége volt a pénzre, mert egyik közeli ismerőse munkanélküli volt, egy másik, aki meg a rokona volt nagyon nagy szegénységben élt. Az ilyen típusú védekezésről már a kezdő ügyvédek is lebeszélik az elkövetőket.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.25. 07:49:43

tehát nem elég hogy hazudik az újság

ha nyakó börtönbe kerül akkor a rendőrség, és ügyészség is fideszes, és nincs igazságszolgáltatás. mszps kormány alatt, aha.

már akkor is kiadtam, amikor gyurcsáyn mondta h a bíróságok fidezsesek, ilyen más országban, de szerintem még bulgáriában sem fordulhat elő

elképesztő

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.25. 07:50:23

mellesleg elismeri nyakó h igazat írt az újság, úgyhogy nem tudom mit pattog

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 08:00:12

@tesz-vesz:
Ez így igaz, szó szerint, ahogy írod. Egyetértek:

Aki a saját nemzetére támad, áruló.
Aki szidja a saját nemzetét, áruló.
Aki ellene agitál, az áruló.
Aki a nemzet egységét bomlasztja, áruló.
Aki saját nemzetével szemben másokat támogat, áruló.
Aki a gyengeséget hirdeti, áruló.

És sűrűsödik a kampány, falkákban támadnak bér- vagy önkéntes nemzetáruló trollok jobboldali blogokon. Ez a mindennapi kenyerünk a választásokig, és még talán utána is.
Valahogy bírni kell!

Szép napot Neked!
Donna

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.25. 08:20:37

@Hetfield: de jó lenne ha lenne egy újságíró aki megkérdezné, h kiket szállítottak konkrétan, és utánanézne

nfgy 2010.03.25. 08:34:31

@Hetfield: Tuti,hogy sok busz ment a nyugdíjasotthonokhoz közönséget leszállítani a Feri agymenéseihez.De ha valóban kátrányos helyzetű gyerekeket szállíttatott is,nem kellet volna legalább egy írás erről?Holnap meg kér a Malévtól két repülőt?

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 08:37:20

@tesz-vesz:
Off
Nem, már leírtam m.j.f-nek, hogy jött egy fenyegető mocskolódó levél - valami elképzelhetetlen alpári stílusban, hogy hányni akartam tőle, ha a férjem nem bíztat, hogy fel a fejjel, ezektől se ki nem készülünk és ezeknek meg se döglünk. Juszt is 120 évet élünk, majd ezután mi az ő nyakukon, ha már 8+4 évig ők éltek a mi nyakunkon rezidenciában, luxusban-vajban nyakig fürödve és mégis mindig mi voltunk az alávaló csőcselék, akik ezt a mérhetetlen luxust nekik kitermeltük, miközben ők vígan loptak Csák Mátényi udvartartásokat , és még ők voltak a bérrettegők, holott bennünket irtottak falvakban százával törzsi hordák, akiket ők megvédtek - szóval a tipikus megélhetési bérrettegők most már ideje, hogy ők tartsanak el bennünket, ha már nem volt elég jó a jó nekik és el kellett menni a végsőkig, hogy minden cérna szakadjon - idők és szokások is változhatnak, nemdebár? Most majd fordítunk kicsit a szerep-leosztásokon;-)
Az email persze nem tudhatom honnan-kitől származik, de annyi - a nemzetáruló trolloknak szóló - beszólásom volt, hogy biztos ami biztos alapon, most ekként működök. Majd csinálok újból avatart is.
Nem gond, minél jobban támadnak, annál biztosabb, hogy jó úton járok:-)
On

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 08:38:34

@nfgy: Jól mondod, közönséget kellett szállítani a maszop produkciókra, nehogy már szégyenszemre üres széksoroknak retorikázzanak:)

Kun András 2010.03.25. 09:00:36

Abban azért van valami elgondolkodtató, hogy Antall és Regöczi méirt pont a Zsidesz-médiának (MN, Hirtv) nyilatkoznak ilyen készségesen.
Csak nem azért, mert úgy gondolják, hogy a "független magyar(?) igazságszolgáltatás" majd kedvezőbb döntést hoz az ügyükben. Eddig Gyurcsány mondta meg, hogy kinek, hány év jár, most majd Viktor-Viktor mondja meg, hogy milyen mélyre túrhat az ügyészség?

Fiandre 2010.03.25. 09:02:15

Csoda, hogy az emberek többsége megundorodott ezektől a férgektől?

SiKom 2010.03.25. 09:04:57

"Az állítás az, hogy feleségemmel néhány alkalommal buszokat kértünk kölcsön ifjúsági táboroztatásokhoz. Ez igaz. Fogok is még ilyet csinálni."

Ez jó. Tehát én, mint átlagember, szintén kérhetek ingyenbuszokat a BKV-tól? És fogok-e kapni?

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 09:10:51

@tesz-vesz:
Off
Lehet. Még nem tudom, most már felejteni akarom.
On

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 09:11:31

@Kun András:
Szerinted a 168 óra vagy a Népszava lehozná az interjúkat??:) Na ne hülyéskedj.....

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 09:13:35

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Hát persze hogy lehozza;-)
Ejnye, ne vádaskodj;-)
Elvégre ollan obejktív médiumok:-DDDDD
Mi az hogy, nagyon is! Címlapon, csakis:-D

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:15:01

@Seduxen: Itt a bizonyíték. Fideszes az ügyészség, a bíróság, és a rendőrség (pénzügyőrség) is.

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 09:19:08

@Seduxen: 'reggelt' Neked is, te népnyúzó náczi-fasiszta vezér;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Alakulunk, alakulunk? Mint púpos gyerek a káposztáskő alatt?

Én Istenem, jó Istenem, add meg nekünk a mindennapi botrányunkat. Ámen. Így kegyelmedből érezhetjük csak igazán, minden egyes nap , hogy édes hazánkban élünk. Még mindig:-)))))))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.25. 09:20:53

@tesz-vesz: "Aki Magyarnak született, és nem fogja pártját nemzetének, nem igaz ember!" Gróf Széchenyi István

Kartal (rezervált) 2010.03.25. 09:22:22

@Donna (Cara)mba: Ma eddig még nem történt semmi? Már kezdek csodálkozni.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.25. 09:23:19

Mindenesetre Zero-éknak mennyivel jobb, mint mondjuk egy olyan blog szerkesztőinek, akik a Nyíregyházi állatkert pandáinakk párosodási szokásáról írnak. Most hétvége óta azért volt termés :-D

Kartal (rezervált) 2010.03.25. 09:23:20

@Ásómaci: nah, Széchenyivel hagyjál békén. Ő aztán igazi magyar volt, amikor javasolta Kossuth felakasztását.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.25. 09:27:41

@Kartal (mindenbe beleszól): Hát igen, már a történelem sem az, amit mi tanultunk :-D A Fidesz nemcsak a jövőt, hanem a múltat is ellopta!

(PrtScr)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 09:29:53

@órarugógerincű felpattanó: mé', tán nem az? gondolom Viktor Viktorovics Viktoronov minden reggel, amikor felkel, a reggeli kávéból kiolvassa, hogy ma éppen kit kellene botrányba keverni, és ennek fényében felhívja a Legfőbb Ügyészt (akit ugye köztudottan a fidesz választott meg, ergo a jobboldali kötődése közismert), majd a Legfelsőbb Bíróság Elnökét (Baka Andrást is ám ők nevezték ki), és végül, de nem utolsósorban Bencze József vezérőrnagyot, aki ugyancsak az ő regnelásuk idején került "helyzetbe", és mindegyiket utasítja a teendőkről.

Komolyan ezt ELHISZI VALAKI???

UI: ja, és ezt követően lenyírja a füvet Szellemnél :)

@Donna (Cara)mba: így is van, ahogy a hölgy mondja. botrány nélkül nem is lenne igazi Abszurdisztán. Bár - mint azt feljebb jeleztem - ezek nem is igazi botrányok, csak a zorbán kézivezérli a yardot, az ügyészséget, bíróságot, és az ő ármánykodása az egész.

Eszem megáll, komolyan...

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 09:31:19

@Kartal (mindenbe beleszól):
Off
Szép jó reggelt! Nem, óvakodok a butaságoktól! Igyekszem kikerülni a trollokat!
De azt magamnak se tudom garantálni, hogy mindig képes leszek rá:(
Tudod, a nyár heves, a kasza egyenes, ami kinyílik néha az asszonyinémber retiküljében is;-)))))))
On

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 09:36:55

@Seduxen: Dehogy csak kézivezérel a Patás! El van uraságod maradva:-)
Kémrepülőzik, aztán meg szélessávú gondolatolvasással és telepátiával beépül a bírák, ügyészek, sőt még a szocik fejébe is;-D

Ilyen veszély még soha nem fenyegette Föld nevű bolygónkat!
Remélem a Greenpeace, az ENSZ, az Európai Parlament, a NATO (ki hagytam valaki fontosat?) napirendre tűzi a magyarországi zorbán jelenséget:-DDDDDDD

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:40:51

@Seduxen: Bizony. És a legújabb, a közterületesek is fideszesek. Azért basztatják a jobbik nagyasszonyát. Igaz, őt még nem, de az autóját már meg akarták bilincselni. És még a mentelmi jogot sem akarták elismerni, hanem kihúztak a zsebéből 7000 forintot, a brüsszeli apanázsból, ami még nyomorgásra is csak spórolva elég.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 09:45:17

@Donna (Cara)mba: lenne tippem, hogy kit, illetve MIT hagytál még ki, de az súrolná az antiszemitizmus határát :)))

@órarugógerincű felpattanó: ja, hogy azért akartál kerékbilincselni? na ezt nem tudtam. én leragadtam ott, hogy szabálytalan helyen parkolt. mit ne mondjak, egy rendpárti formáció államfő-jelöltjétől ez egy kurvára negatív megnyilvánulás. visszalépni persze nem fog, majd kimagyarázza (de ha kérhetem ne az legyen, hogy a közteresek a metélt farkincájukkal játszadozzanak inkább, az már olyan elcsépelt...)

@DexterMorgan78/Séfbácsi: itt élsz ebben az országban, baszod? akkor a Tiéd is! :)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.25. 09:47:15

@Donna (Cara)mba: Will Smith és Tommy Lee Jones most indul hozzá, hogy begyűjtsék, és visszatoloncolják a Beetleguze melletti kis bolygóra! Természetesen az eredeti alakjában, mivel neki hat lába van, nyolc füle, és szemei helyett csáprágójával lát! :-D

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:47:54

@Seduxen: Nyilván. El nem tudom képzelni, hogy szándékosan rossz helyen állt volna meg. Lehet, hogy hogy a fidesz-mszp-s közteresek vittek magukkal egy hordozható megállni tilos táblát, esetleg egy portábilis utcasarkot, és alattomban letették a kocsija közelében. Ezek bármire képesek.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 09:48:01

@Seduxen:
Tévedsz én például tudom, hogy titkos találkozókat rendeznek az apja (aki kommunistapártfőtitkár funkcionárius volt) egy elhagyatott dolomitbányájában, ott általában rettentően bekúrnak a tokaji bortól, aztán fél részegen behugyozva konspirálnak. Ezen beszélgetések végére mindig elhatározzák hogy kiadják Budaházynak, hogy gyújtsa fel egy molotov koktéllal Debreczeni Józsi lábtörlőjét.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:50:15

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Asszed olyan könnyű kimérni a molotov koktélt, hogy mennyi benzin legyen benne, ahhoz, hogy csak és kizárólag a lábtörlő pörkölődjön meg?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 09:52:29

@órarugógerincű felpattanó: vannak ezirányú tapasztalataid? ugye nem helyetted sínylődik Budaházy a rendszer börtönében? arról már nem is beszélek, hogy hétvégén Siófokon is történt molotovos-támadás. van alibid erre az időre? :)))

@DexterMorgan78/Séfbácsi: szerintem gyere le a pokemonról, amíg nem késő :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 09:54:18

@Ásómaci: "Will Smith és Tommy Lee Jones most indul hozzá, hogy begyűjtsék" - reméljük, hogy Will barátunk a perverzióját nem akarja majd suttyomban kiélni, mert lehet, hogy lenne meglepi, ha betolja a méteres-kékerest :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 09:54:58

@derelyegrádi szellem: Te meg mit röhögsz? a füvet lenyírta már ? :))))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 09:55:26

@Seduxen:
Te az milyen jelenet lehetett amikor a Hiller Pista házánál összetalálkoztak Budaházyék meg Szilvásiék. Na ki löjjön be?? Faszom tudja ki ért ide előbb....

kavinton 2010.03.25. 09:55:40

zero: Csak egy baráti észrevétel.. Az elnök embereire hivatkozni egy komoly cikkben olyan, mint ha azt mondanád, "A Grimm testvérek, írásaikban a BKV botrányt dolgozták fel." Inkább linkelj egy valódi fehérházas sajtótájékoztatós videót, hogy így kellene csinálni. Azonban meg fogsz lepődni. Azért is, mert az elnök emberei egy elképzelt (hogy kellene csinálni) történet, míg a valóság az ... Inkább nézd meg.

Kartal (rezervált) 2010.03.25. 09:56:21

Ja igen, még Nyakóhoz. Szili lemondása kapcsán írtam, beidézem ide is:
nem a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozott, ahol az elesettek segítése lenne a legfontosabb, sőt elsődleges feladat. A kormány feladata nem ez. A kormánynak az országot kell megfelelően üzemeltetni.
Hihetetlen, hogy ezek a "politikusok" folyamatosan összekeverik a szezont a f***ommal. Egy politikus ne nyaraltasson fogyatékos gyerekeket, nem az a dolga. Intézze úgy a szociális és egészségügyi jogszabályokat, törvényeket, hogy a fogyatékos gyerekeknek mindenük meglegyen. Szerintem ezek direkt lökték csődbe az országot, hogy aztán vég nélkül jótékonykodhassanak, és ezzel tudjanak pózolni.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:58:24

@Seduxen: Vegyipari szakközép. :-)

Szerinted mennyi számítás/mérés/elemzés gyakorlat volt :-) Igaz molotov koktélt nem kellett gyártani, de volt egy pár érdekes, fakultatív óra, kiváló kémiatanárunk volt, nagyon tudta mivel lehet felkelteni az érdeklődést :-)

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 09:59:40

@Seduxen: Ja, és a kérdésre a válasz, nem. Ha az én agyam borult volna el valamiért, akkor az nem lábtörlő-assault lett volna, hanem egy luk lenne a háza helyén. :-D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 10:00:10

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ja, és feldobnak egy érmét:
- Főnök, ha fej, akkor Te gyújtod fel, és én megyek sittre, ha írás, akkor én gyújtom fel, és te mész sittre, jó?
- Hülye vagy Gyurikám?! Én adtam a megbízást, nem emlékszel? Dobjunk inkább dobókockával. Ha 1-től 5-ig dobsz, mész a sittre, ha 6-t dobsz, újra dobhatsz!
- Ok, Szilvásy-mester, Te vagy a főnök!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 10:01:51

@órarugógerincű felpattanó: na igen, ez egy érdekes szempont. én nem vegyipari területen tanultam, de laikusként is azt gondolom, ha valakire rá akarok gyújtani a házát, akkor nem a lábtörlője pörkölődik meg, hanem az bizony bennég a gecibe...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 10:03:20

@Kartal (beleszól):
És most nem a hátrányos helyzetű gyerekek ellen beszélve (egyébként bármilyen fura is nem hiszek pistának), de az milyen már hogy közpénzből működtetett céghez már csak úgy odaszólnak hogy kellene x busz... szerintem meg van ennek a módja, gondolom hogy valamilyen alapítványon keresztül szépen lepapírozva lehet csinálni. Nekem kissé zavaros. Bár mit várok ezektől, akik minden nap hazamennek, de bérelnek egy lakást Budapesten a meglévő saját tulajdonú lakásuk mellett.

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 10:09:04

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

de szigorúan külön, két kocsival mennek minden nap haza, és külön lakást is bérelnek, bár házastársak.......

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 10:11:14

@derelyegrádi szellem:
Tudod Pistának már jó ideje testszag problémái vannak. Egyszer feljelentette az asszony családon belüli erősszag miatt.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.25. 10:12:45

@derelyegrádi szellem: Azért, hogy ha valamelyikük útközben nem vesz észre egy forintot, még a másik észreveheti, és lehajolhat érte.

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 10:15:03

@Seduxen: Jawohl, mein Herr!
Nur kein Antizás. Nincs is itt a kommentelők között semmilyen Anti!
Ergo: nem is beszéltünk senkiről és semmiről;-D

Hófehér báránykák vagyunk isten nagy karámjában;-D

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 10:17:27

@Ásómaci: Na, jó, akkor végre zöldebb lesz a fű, virágzóbbak a fák kis sárfészkünkön! Még jó, hogy valaki/k beavatkoznak, mert ezzel a jelenséggel földi hatalmak nem tudnának megbírkózni;-D

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 10:18:55

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

az igazán jó az lett volna, ha Hiller is találkozik velük a kertapuba, merta megbezséltekhez képest később ért haza:

Hiller István: - Ti már itt vagytok baszki?
Ezek ketten: - Persze hogy itt vagyunk te idióta, elkéstél!
H P. - Jóvanjólvan, csak ez a ohadék femét fakállamtitkár feltartott mindenféle hülyeséggel.
Sz.GY - Ne ne magyarázz már annyit, elpárolog benzin, csak fél decit hoztunk....
H.I: - Jó-Jó csak annyit várjatok míg bemegyek, felvetem aft a kis snájdig háziköntösömet, meg picit összeborzolom a hajam ...
B.GY. - Jó van, csak húzzá' má be me' odabaszok...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 10:22:58

@Donna (Cara)mba: "Hófehér " - na akkor náczik vagyunk -e? :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 10:24:14

ha érdekel valakit, erre a remek lehetőségre most hívták fel a figyelmemet :))

www.nana.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/divat-lett-az-anusz-feherites-101334.html

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 10:24:38

@derelyegrádi szellem:
de pistánál belőttek az ablakon...
Jó jó csak bemegyek és kinyitom az ablakot, drága az üveges:)

Kartal (rezervált) 2010.03.25. 10:29:54

@derelyegrádi szellem: már ez is bűn? Nem hívei a gruppenszexnek, így aztán kénytelenek külön lakni... :D

@DexterMorgan78/Séfbácsi: persze én sem hiszem el ezt az avétos vakert, de még ha így is lenne, akkor sem az ő dolga. Pont most írták a másik poszt alatt, hogy pártkasszából lehet jótékonykodni, de egy állami cég eszközeit felhasználni erre: hűtlen kezelés.

@Donna (Cara)mba: néha én is azt hiszem...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 10:30:48

@Seduxen:
na bazzeg......azért kíváncsi vagyok hogy van e olyan pasi aki egyik reggel felébred, zuhanyzás után megfordul széthúzza a farpofáit és megjegyzi hogy rám férne egy kis fehérítés.....bocs nem inkább nem vagyok kíváncsi:)

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 10:33:10

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

szerintem konspiráció áll emögött, amikor megy értük a Patás, akkor megkavarajk, és legalább egyikük megússza, és tovább tudja szolgálni a becsületes emberek értékalapú közösségét. .-)

@órarugógerincű felpattanó:

ez kizárt. Ezek olyanok, akik az M3-asról egy anktarktiszi jégtáblán fekvő forintost is észrevennének... :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 10:34:47

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ne legyél prűd! szerintem passzol a post témájához :)))

ha a megfelelő helyen hajolna le nyakópista, lehet, hogy díjaznák az újdonsült "barátai":

- Dikkmá Ronáldó, jön zuhányóni a fehírseggű :)))

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 10:35:52

@Seduxen:

én ezt négereknél tartanám előnyös dolognak, azt képzeld már el....:-)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.25. 10:39:04

@derelyegrádi szellem:
na most eszembe jutott egy Michael Jacksonos poén, de inkább nem, ekkora genya nem vagyok.....:D

Marcellusca 2010.03.25. 10:43:30

Akár hányszor olvasom a poszt címét, mindig az jut eszembe:
Le, a qrva annyát!
Még azért is, ami nem az övé.

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 10:53:01

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

gondolj bele, kifehéríti, közepébe rajzol egy kis fekete kört, bepucsít, széthúzza és mintha Küklopsz nézne rád...

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 11:07:05

@Seduxen:

nem volt könnyű, de boré' bármit... :-).

egogegó 2010.03.25. 11:15:37

Ez a Nyakó gyerek és tsa-i hogy-hogy eddig nem vették észre, hogy ez a Regőczi úr hazudós.Csak most amikor kitálalt!!!Engem nagyon emlékeztet ez a hátrányos helyzetű duma.Gondolom ti is tudtok párhuzamot vonni a kolompér féle Balatoni sündisznótorra.Ott is valami hasonló karitatív dologról szólt a történet.Úgy hogy simán menjenek a p.csába!Elég volt ebből az egész segítőkész bandából!Lásd gyöngytyúk stb, stb.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.25. 11:28:16

@derelyegrádi szellem: még jó, hogy előre gondolkodtam, és megvettem azt a borocskát... úgy néz ki, nem kell az átadással várnom a választásokig :(((

Vidéki 2010.03.25. 11:40:04

Valóban takarékos Nyakó elvtárs és családja, jogosan büszke arra, hogy "minden forintért lehajol".

Egy forintért akár „egy tetűt elhajt Vácig”.

Ez a példás mentalitás meghozta eredményét: „felesége - Nagy Nóra – is képviselő volt. A heti parlamenti munka után nem együtt utaznak haza Miskolcra, hanem külön-külön. Nem lehetett ez másképp, hiszen Nagy Nóra is felvett 13 835 200 forint utazási költséget, mint férje. És ha lúd legyen kövér alapon még felvett 4 158 500 forintnyi szállásköltség-térítést."

Az ingyenes buszokkal kapcsolatban a vastagbőrű Nyakó elvtárs ezt mondja: Kértük és nem követeltük - követelni sem jogunk, sem lehetőségünk nem lett volna”.

Szerintem ha egy átlagember kért volna ilyent a BKV-től, nem teljesítették volna kérését mindig ilyen készségesen.

A jóságos Hagyó elvtárs képviselte a tulajdonost a BKV-nál. Nyakóné elvtársnő „kérésének” (követelésének) elutasítását a tulajdonos Hagyó elvtárs sértésnek érezhette volna. A „kérés” megtagadójának egzisztenciája semmivé válhatott. Ezért volt olyan sikeres a kéregetésben Nyakóné elvtársnő.

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 11:59:33

@Kartal (beleszól): Jawohl, még kérded? Hófehér bárányként?

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 12:06:12

@Seduxen: Bocsánat, Kartalk küldtem, pedig te kérdeztek, akkor náczikok vagyunk?

Erre ez a válasz:

Jawohl, még kérded? Hófehér bárányként mi más lehetnél?

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 12:06:51

@Donna (Cara)mba: Kérlek, Delete, mert ez Sedunak szólt:-DDDDDD

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.03.25. 12:47:13

Háááát... ha tényleg hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatása a cél, akkor az mindenképp nemes és támogatnivaló. És le a kalappal, sok ilyen szociálisan érzékeny politikust szeretnék látni.

Csak sajnos 2010 Magyarországán az a mondat, hogy "MSZP-s politikus BKV-s támogatást kapott hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatására." - nehezen értelmezhető, a sok-sok csúf asszociáció miatt.

Nálam legalábbis

MSZP-s politikus + BKV támogatás = LOPÁS
hátrányos helyzetű + táboroztatás = HÉTES

Ez ugrik be nekem, sajnos ide jutottam. :(

Agyalap 2010.03.25. 12:54:44

Lássuk be, sok csúsztatás olvasható a sajtóban pro és kontra.
Hogy Nyakó a gyerekeknek kérte a buszokat - az szép.
Hogy nem jutott rá a 36 milla költségtérítésből - az nevetséges.
Hogy a CISV Hungary szintén gyermekeket táboroztatva buszt kért a BKV-tól - az is szép.
Hogy fizetni is akartak érte - az lúzerség.
Hogy nem kaptak - az pofátlanság.
Hogy Nyakó elkövette a befolyással való visszaélés mintaesetét - az tény.

derelyegrádi szellem 2010.03.25. 13:36:39

@Agyalap:
Nézzük:

"Hogy Nyakó a gyerekeknek kérte a buszokat - az szép."

Ja csak ezt Nyakó állításán kívül eddig semmi nem támasztja alá. Semmi. Nyakó meg eddig ahányszor csak megszólalt, mindig hazudott. És ha így lett volna, már egyből a sajttájon löki a tábor nevét, idejét, megtáboroztatott gyereke számát, színét, meg mindent.

"Hogy nem jutott rá a 36 milla költségtérítésből - az nevetséges."Q

Az nem erre van, hanem saját költségeinek fedezésére. Elméletileg. Így abból, mivel elment a költségekre biztos nem lehet buszt bérelni, mert nem létezik már. Elköltötték benzinre, lakbérre. Szintén elméletileg.

"Hogy a CISV Hungary szintén gyermekeket táboroztatva buszt kért a BKV-tól - az is szép."

Az.

"Hogy fizetni is akartak érte - az lúzerség."

Szerintem a világ legtermészetesebb dolga. A nem fizetünk érte szisztémára a nonprfoit szervezetek vannak. Erre találták ki őket.

"Hogy nem kaptak - az pofátlanság."

Szerintem nem az, csak annak tükrében, hogy a Nyakóék meg kaptak.

"Hogy Nyakó elkövette a befolyással való visszaélés mintaesetét - az tény."

Azt befolyással üzérkedésnek hívják. De ez nem az.

Agyalap 2010.03.25. 14:11:32

@derelyegrádi szellem: Szerintem, ha a BKV pénzért sem ad buszt, akkor Nyakónak csak a befolyása miatt adott. Hogy ingyen, az sem érdekelne ha nem állami cég lenne. Még így sem ezen véreztek el, hiszen a tanácsadói szerződéseik mellett ez az összeg tényleg eltörpül...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.25. 22:02:52

@Kartal (beleszól): énszerintem szó nincs fogyikról

cigányokat, vagy nyugdíjasokat szállítottak pártakcióra

arlequin 2010.03.25. 22:25:23

@tesz-vesz: fogyi, butu-cigány, szoci-nyugger. egyugyanazon agymosott banda. nem?

Donna (Cara)mba 2010.03.25. 22:32:48

@arlequin: @arlequin:
Off
Humgar linkelt be egy állitólagos jobbikos fotósorozatot, ahol jobbikosok buliznak.

Kérdeztem, mivel magyarázza, hogy a feltett fotók alatt egy kis írás látható: Mindegyik alatt v2010 és egy dátum, és érdekes módon 4 darab fotó alatt 1970.01.01.

Mivel a többi kép alatt a valszeg fotók készítésének dátuma látható, akkor a 4 kép ezek szerint 1970 január elsején készült? A jobbikosokról, persze. Akik akkor már bomlasztották a rendszert:-)

Milyen aljadék világ....

Itt a link, nézzétek ti is alaposan meg a fotókat, és a kép alatti dátumokat....

indafoto.hu/v2010/szavay_istvan_jobbik

Tényleg, hogy is van ez? Humgar nem magyarázta meg és a tetejében ki lettem moderálva, mert offoltam. Humgar további offolása bent maradt. Semmi gondom nekem a moderálással, elfogadom, akié a blog, az irányít és tartat be szabályokat. D

Csakhogy én reagáltam egy belinkelt fotóra és egy vélhetőleg nem tisztességes eljárásra.
On

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.25. 23:53:17

@Donna (Cara)mba:

jaj bazzeg.
ahol nem adsz meg dátumot, ott automatikusan beteszi a rendszer az alapértelmezett dátumot ami be van állítva a rendszerben.

arlequin 2010.03.25. 23:58:57

@Conv: na legyetek jók. szép éccakát. bevetem a vánkost.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 07:01:48

@Conv: Hüjje voltam, na. Elnézhető, ha beismerem?

Kartal (rezervált) 2010.03.26. 07:43:56

@Donna (Cara)mba: én meg nem értem xD

@Conv: így igaz. De a képek akkor is manipulálva vannak. És továbbra sem azt érzem aggályosnak, hogy ilyen képek kerülnek elő, hanem azt, hogy a képek és az önéletrajz nincsenek fedésben. Ha szeret bulizni, írja be az önéletrajzába, és annyi.

Kartal (rezervált) 2010.03.26. 07:45:45

@tesz-vesz: majd előkotrom valahonnan a könyvet. Egyelőre több helyen vannak könyveim, általában dobozolva meg szekrény aljában, úgyhogy kis időbe kerül majd.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.16. 21:54:37

@Egy kicsit karcos:

Be tudnád szkennelni és elküldeni mélben?
Jól hangzik :)

Egy kicsit karcos 2010.04.16. 22:10:16

Eltűntek az előbbi hozzászólásaim, gondolom, majd visszajönnek:)

Nincs sajnos scannerem, de ez csak egy kis keretes volt. A fő cikk címe "Akár húsz évet is kaphatnak", ez számomra semmi újat nem tartalmaz, azt részletezi, hogy a rendőrség bűnszervezetben való részvétellel egészítette ki az Antal Attila elleni gyanúsítást, és a kapható tételeket taglalja.

A kis keretesben a fentebb leírt címmel a "Jól jellemzi..."-vel kezdve a "...105-ös vonalán"-ig tart a lényeg, utána már csak az ontopik témáról van 1-2 mondat, jellemző módon 0 utalással Nyakó csillebérci kapcsolatairól.

Szóval a lényeget leírtam, az esetleges elütéseket leszámítva betűhíven.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.16. 22:39:10

@Egy kicsit karcos:

Köszi, kicsit ülök rajta, hátha kijön belőle valami.
Ha nem, akkor visszarakom a kommenteket, oké?

Egy kicsit karcos 2010.04.16. 22:42:32

@laspalmas: megpróbálom webkamerával. Küldöm levélben, ha megvan.

Egy kicsit karcos 2010.04.16. 23:10:31

@laspalmas: küldtem mailt a vip-es címetekre.

süti beállítások módosítása