Skip to content


       Szűrés lista

Ég és föld: a párizsi módszer és a szentesi módszer

Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a rendőrök lelőtték.
A halálesetet követően a környéken utcai zavargások kezdődtek, félszáz ember megtámadta a rendőrség épületét, többször is. A tüntetők autókat gyújtottak fel, rendőrökre lőttek, utcai jelzőlámpákat, berendezéseket tettek tönkre, egy villamost és egy pékséget is megrongáltak.

Sarkozy minisztereivel és a rendőri vezetőkkel szerdán válságtanácskozást tartott. Az elnöki palota közleménye szerint a francia államfő a szerdai válságtanácskozáson "áttekintette minisztereivel és a rendőri vezetőkkel azokat a problémákat, amelyek a romák vándorlásával és a közösség egyes tagjainak a közbiztonságra gyakorolt kockázatával kapcsolatosak".

Pár óra alatt meg is született az akcióterv: felére csökkentik a cigánytáborok számát 3 hónap alatt (300 ilyen illegális tábor van), aki bűncselekményt követ el, azt azonnal kitoloncolják, gazdasági nyomozókat küldenek a táborokba, mivel  „honfitársainkban komoly megütközést váltott ki azoknak az autóknak a minősége, amivel ezek az emberek közlekednek.”

A 64 milliós Franciaországban 400 ezer nomád él (a nomádok kifejezés alatt különböző roma közösségeket értenek, köztük a Balkánról - főleg Romániából - származó cigányokat), 95 százalékuk francia állampolgár. A kifejezetten romáknak nevezettek pedig 15 ezres - egyre szaporodó - közösséget alkotnak.

64 millió - 400 ezer  - 15 ezer ...

Miközben Párizsban Sarkozy, nem tagadva meg magyar vérét, benáczult, és a Mohácsi testvérek sápadtan várják az Air France párizsi járatát Ferihegyen, eközben érdekes eset történt Szentesen. Kirúgtak egy rendőrt.

"Egy hónappal ezelőtt egy szentesi szórakozóhelyen zárás után ott maradt és az alkalmazottakkal beszélgetett ügyfelem, aki nem volt szolgálatban, amikor visszament a helyre egy pénztárcáját kereső roma fiatal.

Miután a brifkó nem lett meg, és a roma fiatal elkezdett szitkozódni, a zászlós megkérte, menjen el és valamivel később, a takarítás után térjen vissza. Ekkor a fiatalember megtámadta Árpádot, aki kitért az ütés elől. Erre a fiatalember megrántotta a rendőr pólóját, úgy hogy az elszakadt, s a mozdulat következtében mind a ketten a földre estek.

A megsérült fiatal ezután elment a szórakozóhelyről, majd néhány órával később feljelentést tett a kapitányságon testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen. A sérüléssel kapcsolatban két verziót is elmondott a fiatalember, de az sem világos, hogy ha valóban többször megütötte őt Árpád, akkor neki a kezén miért nincs annak semmilyen nyoma." - nyilatkozta a rendőr jogi képviselője, Lokár Gábor

A szentesi rendőrkapitány, Balogh Szabó Imre méltatlansági eljárást indított a körzeti megbízott ellen, s július 28-án felmentette szolgálati viszonyából.

Lokár Gábor a hvg.hu-nak azt mondta, az természetes, ha ilyen esetekben az eljárás végéig felfüggesztik a hivatásost, a körzeti megbízott ügyében is ezt kellett volna tenni, nem pedig azonnal elküldeni a testülettől. "Árpád 12 éve rendőr, és soha nem volt ilyen ügye."

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

"Szentesi Rendőrkapitányság egyik munkatársa ügyében méltatlansági eljárás indult, melynek során egy több személyből álló bizottság úgy határozott, hogy a kolléga rendőri hivatás ellátására nem méltó. Nem pusztán bűncselekmény elkövetése esetén válhat valaki a rendőri hivatás ellátására méltatlanná, hanem akkor is, ha szolgálaton kívüli magatartásával a fegyveres szerv működéséhez szükséges közbizalom fenntartását veszélyezteti, vagyis cselekményével, életvitelével a rendőrségbe vetett hitet, bizalmat gyengíti, csorbítja."

Máskor egyből elnézést kérni, egy brifkót szó nélkül átadni, és hazakísérni, nehogy útközben valami baja essen!

Címkék: rendőrség abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr742186592

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megyünk lopni 2010.07.30. 12:38:04

 Megint betörés volt a házunkban. Rövid időn belül már a második. Az első nem is igazán betörés volt, inkább olyan besurranó tolvaj: az egyik lakó ajtaja nyitva volt, míg ők tévéztek és bejött a lakásba, fogta a táskát az előszobában és elpucolt. ...

Trackback: Szociális bérlakás puszira? 2010.07.30. 12:13:38

Újsághír (megfelelően eldugva persze): a 2009-es romagyilkosságok miatt kivándorolt pár roma család Kanadába, most meg jönnének vissza, a korábban rászorulóként megkapott bérlakásaikba. Ja, csak éppen azokat a lakásokat a vagyonkezelő már kiadta másnak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.30. 12:08:51

Azt gondolná az ember, hogy az szdsz és a liberrált jogvédő söpredék marginalizálódásával itthon is elkezdenek megfelelően fellépni az agresszív cigánybűnözők ellen. De nem, még mindig nem. Még mindig a retkeknek vannak jogaik.

Marcellusca 2010.07.30. 12:10:30

Sz@rjon farfekvéses, mutáns sünt a szentesi kapitány és a CSMRFK-ság illetékese is!!!

Sárközy-t meg Berlusconi-t ide nekünk!!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 12:11:01

@imperial: Nekem is ez jutott eszembe.Viktorék valami rendszerváltozásról,meg forradalomról,új gazdasági és politikai rendszerről beszéltek.Az hol van?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.30. 12:14:14

Rohadt rasszista francia náczikok!!! Sőt, jobbat mondok: rohadt svájci náczikok!
Anyum rendszerváltás idején volt kint Zugban. Cigusoknak törvény írta elő, hogy a lakókocsijukkal adott ideig tartózkodhattak egy település közelében, majd tovább kellett vonulniuk. Ha nem mentek, rendőrök segítettek nekik. Annyira aljanépként kezelték őket, hogy a vonatra felszálló batyus cigóasszonyt lábbal rúgta le a középkorú svájci úr, hogy felszállhasson.
No comment.

CD-R80 2010.07.30. 12:14:55

"honfitársainkban komoly megütközést váltott ki azoknak az autóknak a minősége, amivel ezek az emberek közlekednek.”
Ez ismerős? A Kgst-indián úgy látszik mindenhol olyan. Csak itthon van ez mocskos liberálisbuzeráns felfogás?
Remélem Mohácsit meg lelövik valahol egy franciaországi gettóban. Az a némber többet ártott az országnak mint az árvíz..

Marcellusca 2010.07.30. 12:17:38

@Tigeri: Na, pofád lapos, Neked is! :))))

Megmonták, hogy rend lesz, akko' rend lesz.
Borsodba el is mentek egy hétre.
Osszad be!
Meg különbenis Szentes Csongrádban van, úgyhogy nem is tehetnek róla.

Sipákoljatok csak. Lesz itten rend. Csak meg ne bánjátok!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.07.30. 12:17:53

Mit lehet ehhez hozzászólni anélkül, hogy ne legyek rasszista?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.30. 12:18:49

Az hagyján, hogy a polgárok nem tisztelik a rendőröket, nadehogy a főnökeik sem, az valami óriási öngyilkos hajlamra vall.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 12:21:59

Bazzeg,lassan tényleg kezdem azt hinni,hogy a fideszt is Izraelből irányítják.Ha az önkormányzati választások után is ilyenek lesznek asszem méginkább ezt fogom gondolni.Ennyire töketlenek nem lehetnek.Az ember tényleg megnáczul.

CD-R80 2010.07.30. 12:23:02

Azt a költői kérdést meg halkan teszem fel:
Hol van a rengeteg rendőri szakszervezet ilyenkor?
Biztos nyaralni... gondolom nem tagdíjakból..

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.30. 12:23:03

"A megsérült fiatal ezután elment a szórakozóhelyről, majd néhány órával később feljelentést tett a kapitányságon testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen. A sérüléssel kapcsolatban két verziót is elmondott a fiatalember..."

Hihetetlen, hogy a cigányok állandóan összevissza hazudoznak. Jogász cimborám gyakran meséli, hogy a rendőröknek már tele a tökük, mert hat kihalgatás alatt hatféle sztorit ad elő az összes cigány. Szánalmas az egész. Ezeknek a kiba* cigányoknak jogaik azok vannak, meg a segílyke az jár, kötelezettségeik mikor lesznek? Munka? Tanulás? Adófizetés? A civilizált társadalomba való beilleszkedés? Úgy cuzámmen a többséghez való alkalmazkodás? Hánynom kell ettől az egésztől.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 12:23:17

Mindennapi cigányozásunkat add meg nekünk ma! Ámen! :)))

Marcellusca 2010.07.30. 12:26:56

@laspalmas: És úgy, hogy ez nem egy renitens rendőr volt, akitől végre megszabadulhatnak.

Marcellusca 2010.07.30. 12:29:25

@Tigeri: Én nem adok nekik addig lehetőséget.

Mondjuk most sem nekem köszönhetik, hogy ott lehetnek. :)))

CD-R80 2010.07.30. 12:33:01

Máskor egyből elnézést kérni, egy brifkót szó nélkül átadni, és hazakísérni, nehogy útközben valami baja essen!

Kiegészíteném azzal hogy esetleg taxit is hívhatott volna neki. A rasszista vendéglátóhelyen dolgozó fasisztanáci alkalmazottak pedig miért nem kínálták meg frissítővel? S hagyták hogy egy civilben lévő pihenős rendőr kitérjen az ütés elől? Felháborító.
Legalább egy vizsgálóbizottságot fel kell állítani, aki kivizsgálja a tulaj nem-e adócsaló s nincs-e valami sara, esetleg neonáci csoportosulás tagja-e. Szegény srác csak a brifkóját kérte vissza hiszen benne volt a jogsija(?) és a fizetése(?)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.30. 12:34:37

@CD-R80:

Lokár Gábort, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezet bízott meg a körzeti megbízottnak nyújtandó jogi tanácsadás ellátásával.

nagyon_buta 2010.07.30. 12:35:15

Úgy gondolom, hogy az eltávolítás oka a "másodállás" - kidobóként gyanúja volt, hogy ezt miért nem így mondják az ő dolguk .....
Ez meg a rendcsinálás része :))))))

Kicsit Karcos 2010.07.30. 12:35:26

Áhá, most már értem, miért kérdezik a franciaállampolgárok, hogy minek ment oda Sárközy apja.

Nicolas Sarkozy, pourquoi ton père a fui la Hongrie?

www.youtube.com/watch?v=NcYKohxbCj8

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.30. 12:35:33

@CD-R80:

Nézzük a pozitív oldalát: beengedték a szórakozóhelyre. Ez már előrelépés.

Homeoffice 2010.07.30. 12:39:15

@CD-R80:

Véleményem szerint még kb 40 000 Ft-ot bele kellett volna tenni a brifkóba.
Úgy lett volna korrekt,
...

Énbagoly 2010.07.30. 12:40:30

Hát egy nagy lófaszt a szentesi kapitány seggébe. És akkor még nagyon finom voltam...

CD-R80 2010.07.30. 12:40:53

@CD-R80:
Jól van, bocsi-bocsi ez kicsit sok volt, de mentségemre legyen szólva: balogartúrtól jöttem az imént:D

kyncza 2010.07.30. 12:46:43

Újra felteszem a kérdést! Mi lenne, ha Ti vagy én (akár Magyar Gárda fehér/fekete/zöld/piroscsíkos pólóban) ütök mellé a rendőrnek? Vajon szabadlábon lennénk még?

Miért nem érti meg senki, hogy orbán nem fog rendet tenni? Rosszabb a helyzet, mint volt legalábbis cigánybűnözéssel kapcsolatban! Sose lesz rend, sintér sándor a gárdát üldözi, h még kevesebb ellenállás legyen a feketetalpúakkal szemben :S

esef 2010.07.30. 12:47:26

A cigányokat nem lehetne felfüggeszteni? Csak olyan Előd-féle lógjon módra... :D

esef 2010.07.30. 12:49:28

Vagy a szentesi cigányokból nem lehetne párizsit csinálni? :DDDD

Énbagoly 2010.07.30. 12:50:12

@kyncza: ha te akartál volna ütni, akkor nem lennél most itt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 12:51:12

@Seduxen: Igen.Néha még én is oda tévedek.:))
Mostanában készítettek vele riportot vaslahol.Van aki még komolyan veszi.

CD-R80 2010.07.30. 12:55:06

@esef: Az lenne a békebeli füstölt párizsi.......

kyncza 2010.07.30. 12:56:39

@Énbagoly: hááát ez az! Nekem az is elég, ha a fűvön ülök, akkor is jár a vendégszeretet a pékektől.

Nevetséges ez az egész! Kiváncsi vagyok, lesz-e olyan, h valakinél, valakiknél elszakad a cérna végleg, összeszednek pár markos legény, aztán kipusztítják a közeli cigó telepet!
Mondjuk ha az én 13 éves lányomat erőszakolná meg bőrszintől függetlenül bárki, nem a rendőrséget keresném. Hozzáteszem az erőszakolás nálunk jellemzően szintén cigó kultúra része, mind1, hogy fiatal, vagy idős. A fiatal még nem, az idős már nem tud védekezni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 12:57:30

@Tigeri: baloghartúúúr nem csak egy fake ?

@CD-R80: de minek stresszeled magad ilyennel? az egy dolog, hogy se füle, se farka annak, ami "ír", de ráadásul a helyesírása csapnivalóbb mint zero-nak a legrosszabb napjain, ami azért nem kis teljesítmény :))))))))

esef 2010.07.30. 12:58:55

@CD-R80:
Ráírva: EMBERI FOGYASZTÁSRA NEM ALKALMAS!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 12:59:01

@kyncza: "Nekem az is elég, ha a fűvön ülök" - ne haragudj, de ezzel a rend éber őrei csak egy későbbi cselekményt akartak megelőzni. konkrétan, hogy elszívd :))))

"Mondjuk ha az én 13 éves lányomat erőszakolná meg bőrszintől függetlenül bárki, nem a rendőrséget keresném. Hozzáteszem " - erre SAJNOS most esély is kínálkozik, tegnap volt hír, hogy valahol Borsodban egy 14 éves lányt erőszakoltak meg.

esef 2010.07.30. 13:00:28

@Tigeri:
A Likud testvérpártját honnan is irányíthatnák....

Énbagoly 2010.07.30. 13:01:37

@Seduxen: ebben tudod mi a "szerencse"? Hogy ez legalább kiderült. Jutna ezekből az esetekből minden hétre. :(

darktraveller 2010.07.30. 13:02:48

Van egy olyan érzésem, hogy megint a "kis" rendőrt fogják elővenni akárhogy is végződik az esett. Rasszizmus vagy sok papírmunka(buzgóság) miatt...

Sajna ilyen korrupt országban élünk :(

kyncza 2010.07.30. 13:03:13

@Seduxen: franc, lebuktam!! :) Hiába, mégis csak liberálisok vagyunk, nem tapossuk a füvet, elszívjuk inkább :)

Pont erre a cikkre gondoltam, bár úgy emlékszem 13éves volt, de végül is tökmind1.
Mivel az ilyen híreket agyonhallgatják, vajon mennyi ilyen lehet, amiről nem is tudunk?!
Ahol talán még bejelentés sincs, mert félnek a következménytől.

Mikor lesz ennek vége? Megvárjuk, míg tényleg kisebbségbe kerülünk? Akkor már késő lesz!

Énbagoly 2010.07.30. 13:03:42

@kyncza: ez van. nem is lesz máshogy egyhamar.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 13:04:18

@Seduxen: Lehet röhögni a kommenteken.De már alig ír oda valaki.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:07:54

@kyncza: "nevetni" fogsz, én tudod hol hallottam tegnap? TelAviV2-n :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:09:12

@kyncza: ja, amúgy - meglepőnek éppen nem nevezhető módon - a helyiek sem akartak nagyon nyilatkozni. sajnos már ott tartunk, hogy mindenki kussol, és csendben hálát ad a szerencséjének, hogy nem vele, vagy családtaggal történt.

Csillagszemű Juhász 2010.07.30. 13:10:15

Gyökér franciák nem tudják, hogy bodzázásból milyen jó autókra fussa.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:10:38

@Énbagoly: ha "csak" minden hétre... :(((((

komolyan nem is tudom, mit nem csinálnék ha a fiamnak esne bármilyen bántódása. de gyanús, hogy én sem a hagyományos igazságszolgáltatási utat választanám. sokkal inkább az ŐSIT.

kyncza 2010.07.30. 13:11:28

@Seduxen: telaviv2...hehehe...amúgy jogos.

Nem tudom, magamból indulok ki, biztos erősek a cigók csoportban, de ha ilyen lenne haveri körben, vagy velem történne valami, akkor asszem önbíráskodás lenne a vége...vagyis...ööö...csoportos cigány utcai megbotlás.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.30. 13:12:15

Most erről a szolgálaton kívüli magatartással méltatlanná válásról jut eszembe, hogy a Cozma-ügynél ott lévő és lapító rendőröket kirúgták-e már? Csak valami ejnye-bejnye rémlik velük kapcsolatban.

Énbagoly 2010.07.30. 13:15:58

@Seduxen: Ez a kussolás nem új keletű. Már a cucializmusban is így volt. Bár akkor magát a nemi erőszakot se nagyon hitték el, ha valaki feljelentést akart tenni.
Legtöbbször a bántott lány családja nem engedte, hogy a rendőrségre menjenek, mert minek.
Sajnos ismertem olyan lányokat, akik nem értek épségben haza egy-egy buli után. Egyikőjük sem fordult rendőrséghez. Nem mertek.

Homeoffice 2010.07.30. 13:16:27

@laspalmas:

Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy a rövid pórázról mikor fogják elengedni a rendőrséget.....

Énbagoly 2010.07.30. 13:17:20

@laspalmas: nyári szünet van, unatkoznak...

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.07.30. 13:22:16

@Gunther:

Majd ha ez ellen vad-liberális hozzáállás ellen elkezdünk tüntetni. Vagy ha pogromokat szervezünk a cigányok ellen.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:22:47

@Énbagoly: ez igaz, csak más a motíváció. sajnos most ott tartunk, hogy az életüket féltik, és ezért "nem láttak semmit".

eszkep 2010.07.30. 13:23:13

"egy cigány férfit, a 22 éves Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a rendőrök lelőtték."

Képzeljétek el ezt Magyarországon... Nem győznének siránkozni a jogvédőink.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:25:04

@laspalmas: @Énbagoly: igazán fasza:

"megemlítve: a három fiatalkorú már nem ismeretlen a rendőrség előtt, hiszen még gyermekkorúként több, vagyon elleni bűncselekményt már elkövettek."

ilyenkor a tisztelt rendőr urak (szigorúan fekete maszkban, azonosító nélkül) miért nem viszik ki a határba, és verik meg őket bestiálisan ? más itt nem használ. megemlítve, hogy legközelebb ha találkoznunk kell, akkor rosszabbul jártok.

Énbagoly 2010.07.30. 13:27:12

@Seduxen: Ilyenkor, ha gyerekként már van saruk, akkor miért nem lehet elvenni őket a családjuktól, hiszen egyértelműen nem megfelelő környezetben nevelkednek. Hátha használna valamit.

eszkep 2010.07.30. 13:27:34

@Tigeri: Azért egy hülye rendőrkapitányból "Izrael-FIDESZ tengelyre" asszociálni, kicsit gáz...
Egyébként azért Pintér belügyminiszter úr reakcióját érdeklődve várom konkrét eset kapcsán!

eszkep 2010.07.30. 13:28:11

@Seduxen: No de most nem is mi, hanem a franciák "cigányoznak"...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:30:11

@Énbagoly: sajnos én ebben már nem igazán tudok hinni :((( ha valaki 13-15 éves koráig állatként élt (mert ez az, ne szépítsük), azon már a környezetből kiszakítás nem hiszem, hogy segít. csak a terror. az ilyen csak a nyers erőből ért, meg kéne neki adni. ha egy nálánál erősebbel találná magát szembe, és kilátásba helyeznék, hogy ez mindennapos lesz, akkor talán...

Homeoffice 2010.07.30. 13:31:15

@Seduxen:

Emlékszel arra amikor (ha jól emlékszem szlovák zsaruk) mit műveltek a cigó kiskölkökkel?

eszkep 2010.07.30. 13:31:17

@laspalmas: "a három fiatalkorú már nem ismeretlen a rendőrség előtt, hiszen még gyermekkorúként több, vagyon elleni bűncselekményt már elkövettek."

Remélem, az senki nem képzeli, hogy lecsukják őket. Főleg azután, hogy az EU sokalja a Magyarországon kiszabott szabadságvesztéseket?
Tényleg, a Pintér által ígért szigorítások mikor lépnek hatályba? Erre még nem vonatkozik?

eszkep 2010.07.30. 13:31:59

@zero: Úgy tűnik, kár volt beengedni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:32:30

@eszkep: ühüm, persze :))) én a LEENDŐ KOMMENTEKRE értettem különben :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 13:33:55

@eszkep: Ne legyen igazam.Egy másik blogon egy kommentelő írta,hogy az összeesküvés elméletekről leginkább az utókor fog értesülni,most ezt még nem tudhatjuk.De azért ne a suzukis meg a gárdistás legyen a közellenség.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 13:35:59

Azért már az is valami és érdekes,hogy nem 30 tesókával jött vissza....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:43:37

@Tigeri: "Azért már az is valami és érdekes,hogy nem 30 tesókával jött vissza..." - gondolom azok "nem értek rá" (egy részük előzetesben, a többi jogerős fegyházbüntetését tölti...)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.30. 13:44:11

"Nem pusztán bűncselekmény elkövetése esetén válhat valaki a rendőri hivatás ellátására méltatlanná, hanem akkor is, ha szolgálaton kívüli magatartásával a fegyveres szerv működéséhez szükséges közbizalom fenntartását veszélyezteti, vagyis cselekményével, életvitelével a rendőrségbe vetett hitet, bizalmat gyengíti, csorbítja."
Igen. PL. ilyen, ha beb@szva randalírozik.

Nem akkor, ha szolgálaton kívül is rendreutasít egy hőzöngő norvégot.

Rühellem a rendőröket, de azért ez sok, és nem hiszem, hogy amúgy olyan hülye lett volna, hogy pont egy zigót pofoz fel, amikor úgyis baszogatják őket mindenért.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.30. 13:45:24

@eszkep: Sokallja?
Ezek idióták.
Na persze a bársonyszékből könnyű ilyeneket mondani, hogy szegény romák.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.30. 13:46:48

@eszkep: Mint ahogy siránkoznak is, ugyanis nemrég volt egy hasonló eset.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:49:57

@ColT: khm, na igen, ilyenkor úgy finoman megkérdezném, hogy ÉS EHHEZ NEKTEK OTT BRÜSSZELBEN MI A FASZ KÖZÖTÖK VAAAAN????

CD-R80 2010.07.30. 13:52:37

@eszkep:
"egy magyar fiatalt, a 22 éves L. D-t, aki egy kaszinóból tartott hazafelé, nem vette észre a rendőri útzárat és a rendőrök lelőtték."
Valahogy így jelenne meg itthon..

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.30. 13:53:59

@Seduxen: Nem is az hogy mi közük van.
De talán nézzék már meg, milyen bűnökért mi jár itt, meg mondjuk a saját országukban.
Svájcban ha valaki rendőrre támad, nem hiszem, hogy megsimogatják a fejét.

Kicsit Karcos 2010.07.30. 13:54:28

Most viszont nekünk kéne verni a tamtamot, hogy rasszisták a franciák, és nyomják az ezermilliárdokat az előembereikbe, és ki ne merjék őket utasítani, különben nácik is lesznek, sőt fogadjanak be újabbakat, hogy legyen, aki kordában tartja őket:) Csináljanak cigánykánaánt, fizessenek sokat a roma holokauszt áldozatainak, duplázzák meg a segélyeket, börtönbe meg ne lehessen cigányokat zárni.

Ők se véletlen visítanak, ha nálunk történnek ilyenek.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 13:54:52

@CD-R80: a lószart, már bocsánat. Jegyezd meg: ha "ÁLDOZAT", akkor LE LEHET (sőt: KELL) írni, hogy kgst-indíán. Ha az ELKÖVETŐ, akkor "a származása irreleváns". Így megy ez pc-módon.

reKorrekt 2010.07.30. 13:57:37

"több személyből álló bizottság"
Szőnyeg szélére velük Sanyihoz...

LiberGon 2010.07.30. 13:59:16

Elég gáz, hogy a puhapöcsű franciák is erélyesebben lépnek fel a cigányokkal mint mi...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:02:10

@Tigeri: egy rugóra jár a két náczi agya, mi ? :))

CD-R80 2010.07.30. 14:05:15

@Seduxen: Tényleg, bocsi:D

"egy magyar fiatalt, a 22 éves Lakatos Dániel-t, aki egy kaszinóból tartott hazafelé, nem vette észre a rendőri útzárat és a rendőrök lelőtték."

Következő snitt:
Síró idős édes(?)anya omladozó ház előtt meséli milyen jó is volt az ő rokkantnyugdíjas fiacskája, soha senkit nem bántott. Amúgy is már készült letenni a jogsit ,és átíratni az autót. A pisztolyt és kardot az autóba a rasszista rendőrök tették bele utólag. Az összekötegelt pénzt pedig bodzázással kereste, és épp a gyógyszertárba készült hogy kiváltsa a gyógyszereit.
Következő snitt:
Mohácsi Viktória Brüsszelben áll egy utcán s megőszült haját tépi a szél miközben azt kiabálja: Rasszizmus, magyarok, cigánygyülölet, hátrányos megkülönböztetés

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 14:08:17

@Seduxen: Jaja.Egyébként így lettem jobbikos.
Egyszer bejött a kocsmába két csávó.
Az egyik odajött,és megkérdezte:Te utálod a cigányokat?
-Igeeeen!
-Akkor szavazz a jobbikra!
-Okééé!

LiberGon 2010.07.30. 14:10:54

Internetnácik rulz.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:11:44

@CD-R80: harmadik snitt:

Következő hétvége, Alsó rakpart, Parlamenti-lépcső.

Rasszista Antiszemita Kirekesztő Cigánygyűlölő Charta demonstráció. Fő szervező Böszme Varánusz Ferenc, és - a többek között sikkasztásért kiszabott börtönbüntetése után az OCÖ örökös elnökének választott - Kolompár Orbán, és még mintegy 200-300 fős "értelmiségiekből" álló tömeg fáklyás felvonulással emlékezik az erősödő rasszizmus újabb áldozatára Lakatos Dánielre. A tömegben feltűnik Kunczemaczkó, Vágópista, Fajkashájzitivadaj, Köves Slomó, és az ÖSSZES magyarországi zsidó szervezet (van belőlük bőven), és még ennél is nagyobb létszámú kgst-indíán szervezet vezetője.

A megemlékezés fénypontja: az összegyűltek (hogy még jobban kifejezzék összetartozásukat az áldozattal) a "cipőknél" rituálisan belelövik saját magukat a Dunába...

Marcellusca 2010.07.30. 14:12:10

@CD-R80: Na, ez az, alakul, alakul. :))))

Látom kezded kapisgálni a náczulás mibenlétét. :)))))))))))))))))))))))))))

Homeoffice 2010.07.30. 14:13:25

Látomlátom az Urakat és Hölgyeket jelentenem kell a Náczivadász blogon....
Kezd terjedni a fertő..
Elhatárolódok:))))))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.30. 14:13:28

@CD-R80: Pont akartam valami ilyesmit írni,hogy még jogsija sincs az útzárat nem ismeri.
+ a baromartúr is leírná milyen rasszisták a rendőrök(pedig a BMW fehér volt).

CD-R80 2010.07.30. 14:14:01

@Seduxen: A megemlékezés fénypontja: az összegyűltek (hogy még jobban kifejezzék összetartozásukat az áldozattal) a "cipőknél" rituálisan belelövik saját magukat a Dunába...

Istenem ha csak ezen múlna:DD

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:14:29

@Gunther: azaz, minnyá jön az Elhatárolódó Hód, és banánt dug a seggünkbe :))))))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:15:07

@CD-R80: jujjjj, mozsmá én is el6árolódok :))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.30. 14:16:37

@Seduxen: Elhatárolódó hód???!!!!!!
Védd az erdőt, egyél hódot!

picur3ka 2010.07.30. 14:18:36

Egy fontos lepest kell tenni e hir hallatan: deli hatarokat lezarni. Pont.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:19:36

@neccharisnyás útonálló: na újabb náczi, aki nem ismeri az Antifaszist... ööö izé Antifasiszták "védőszentjét"? :))))

www.naczivadasz.com/

Ősi kínai közmondás: "Aki náczi, az megdöglik"

CD-R80 2010.07.30. 14:20:13

Elhatárolódom magamtól, tőletek és mindenkitől. Egy-kétperces néma cigiszünettel adózom az áldozat emléke előtt.
Amúgyis el kell határolodni, mert még a végén állásajánlatot kapunk valamelyik magyar mediumhoz eme polkorrekt hírkommentelésért.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:21:35

@CD-R80: "Egy-kétperces néma cigiszünettel " - náczi!!!!

Egyrészt ugye TUDJUK, hogy anno KIK és HOL dohányoztak. Másrészt: FÜST, azaz GÁZ!!! NÁCZI!!!!

wlakos 2010.07.30. 14:21:38

@nagyon_buta: Látatlanba én is erre tippelek. Az úr szakmabeli?:)

LiberGon 2010.07.30. 14:25:57

Végre van egy normális post erre ti itt modoroskodtok meg offoltok.

Marcellusca 2010.07.30. 14:27:23

@Seduxen: Te, ez a CD-s gyerök nagggyon belendült. :)))))

Még a végén kisebbségben maradunk.

Szemét náczifasiszta! :)))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.30. 14:31:53

@Seduxen: Te blogod tán, hogy így reklámozod?
Különben is régen ettem náczikokat gyilkolót. Pedig orvos azt mondta, mindég ropogtassak valamit a reggeli KVm mellé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.30. 14:34:57

Jó, és most akkor rakd be a meleg holokausztos cikket is. Hócipőm teli van, hogy őket mindég kifelejtik! Pedig kefebajszos őket se csipázta.

Kartal (rezervált) 2010.07.30. 14:37:05

Irány az EBH (nem az ebhatóság), és követelni, hogy ha egyes politikusok még előzetesben is kapják a fizetésük, akkor ezt a rendőrt se lehessen kirúgni a vizsgálat lezártáig, plusz neki is kapnia kell a fizetését! EGYENLŐ BÁNÁSMÓDOT MINDENKINEK, a rohadt életbe már!!!

@neccharisnyás útonálló: nálunk a batyus cigányok alanyi jogon 90%-os jeggyel utazhatnak...

@Seduxen: támogatom! :DDD

@CD-R80: következő snitt: egy jóindulatú ember egyetlen pontos lövéssel megszabadítja kínjaitól...

@Kicsit Karcos: Te is náczi vagy, mert kihagytad, minden 100 egyetemre felvett hallgató közül 5 kgst-indián KELL legyen!

@eszkep: és emberölés miatt vád alá helyeznék a környéken fellelhető összes rendőrt...

@laspalmas: ha érdekel a mai kis színes: ciganybunozes.blog.hu/

@kyncza: MÁR MOST KÉSŐ!

@Marcellusca: ja, haver is mesélte egy ilyen akció alkalmával: a rendőrök csak úgy jöttek, mint lótetűk a föld alól, és minden biciklist és autóst megállítottak és megszondáztattak és ellenőriztek. A gond az, hogy azért lettek odavezényelve, mert a faluban havonta rabolnak ki/vernek össze nyugdíjasokat. Nem hiszem, hogy hajnalban a napszámba egy felessel induló biciklis lenne az elkövető. Szánalmas rendőrség!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.30. 14:39:30

@Seduxen: Te jóóó ééég!!!!
Maris kexuálisan moleszterálja Dolfit!!! 8O

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:45:22

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): "nálunk a batyus cigányok alanyi jogon 90%-os jeggyel utazhatnak..." - ilyen jegyet én is szívesen adnék nekik. Sőt! 0% önerővel repülőjegy BÁRHOVA! Csak ODA :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:49:04

@neccharisnyás útonálló: akár. de úgy hallottam, hogy Mogadishu is festőien szép ebben az évszakban, bizony ám!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.30. 14:57:28

nu dikkmáshalom faschiszta csőcselék :))))

szevenápvíkend :)

dr. Aullah 2010.07.30. 15:01:47

NA végre egy jó cigányozós poszt.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.07.30. 15:30:48

@Noname Cowboy: Szomorú, de ezen már meg sem lepődöm :(

jozicsenko 2010.07.30. 15:32:59

@Noname Cowboy: ahhh, erre iszok ma: demszky viszlát, valaki még vissza kéri a pénzt (amit már rég elköltöttél), de nem kapja tehát (remélem) valamelyik sajtónál landol pár "dokumentum" rólad és a dbr-ről

ahhhh, be kell rúgnom .-))))))))

jozicsenko 2010.07.30. 15:35:25

@LiberGon: mégis mit vársz? hogy egységkórusban követeljük a sárközi lemondását mert a rendőrök mellé állt és nem az áldozat cigányok mellé? .-)

a művelt nyugat tudja, hogy a rendőr a hatalom képviselője, nem áldozata :-)

CD-R80 2010.07.30. 15:45:27

Brüsszel keményen elítéli a cigánybűnözést, és erre szólítja fel a tagállamokat is.
hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=32037

Hmmmmm...

Kartal (rezervált) 2010.07.30. 15:53:16

@jozicsenko: a cigányok ebben az összefüggésben pont nem áldozatok voltak, hanem elkövetők. A libsi erkölcs és etika egyébként olyan, hogy sajnálgatja a bűnözőt, miközben az áldozaton nem esik meg a szíve.
A Magyar Nemzet cikke pont erről szól: kuruc.info/r/35/63386/

@CD-R80: a hunhir.hu nem egy hiteles hírforrás...

LiberGon 2010.07.30. 16:05:19

@jozicsenko: Alap. Én vagyok Mohácsi Viktória...

CD-R80 2010.07.30. 16:06:14

@Kartal (jogsértő fekete mellényben):
Lehetséges, amúgy mozaikokból rakom össze a dolgokat:)
Indexen is találtam róla.. Az sem túl hiteles néha de valahol a kettő között csak van igazság:)
index.hu/kulfold/2010/07/29/brusszel_nem_szol_bele_a_francia_kiutasitasokba/

Pinabajusz 2010.07.30. 16:09:46

Harom eve a patkanyok Irorszagot is elleptek. Rogton az egekbe ugrott a bunozes. A repter kornyeki korforgalmak kozepen taboroztak az allatok.

www.buzzle.com/articles/146824.html
www.irishabroad.com/news/irish-voice/news/RomanianGypsiesEncampedinDublin250707.aspx

De azutan hazabasztak jonehanyat. Idezet az egyik cikkbol: "Demian, 68, mother of 13 children, and grandmother of 140"

A szaporapatkanynak mar 140 unokaja volt.

Kartal (rezervált) 2010.07.30. 16:10:01

@CD-R80: "mozaikokból rakom össze a dolgokat" - a mai >>elfogulatlan<< tájékoztatás világában másként nem is lehet...

jozicsenko 2010.07.30. 16:24:52

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): @LiberGon: sajnos a mai libe'ális jajongókról mindig ez jut eszembe: hu.wikipedia.org/wiki/Stockholm-szindr%C3%B3ma

valami elb.szott 68as (marihuána) füstös emlék miatt a traveller-eket (cigány a művelt nyugat pc felhőjében) hippi utódoknak nézik és az "ők csak áldozatok" mentalitást képviselik: elfelejtve, hogy az előítéletek alapja a rossz tapasztalat: egy cigánytábor a szomszédba úgy kell mint nukleáris hulladék lerakó a szomszéd telekre: van aki szerint nem lesz semmi baj, de a többség nem örül neki bizony...

aki meg védi őket, egy percre nem lakott velük, becsületes adófizetőként...

adót azért fizetek, hogy a tényleg rászoruló, munkába vissza állni akaró embereket segítség - nem azokat, akik iparszerűen a rendszer maximálisan kihasználva a képembe röhögjenek, mert én adót fizetek, ők meg otthon a f.szukat vakarják a mónika só alatt: munka vagy éhhalál, nincs más út

és ezt a franciák is felismerték végre: tolvajokra, gyújtogatókra, rablókra, csalókra csak és kizárólag hosszú börtönévek várhatnak, nem megértő jogvédők, akik egy percre nem laktak velük együtt...

jozicsenko 2010.07.30. 16:27:34

@jozicsenko: segítség = segítsék, segítsem vele

ketroot 2010.07.30. 16:35:06

Na híres lett a városkám...;(

Amúgy itt még nincs is olyan sok (és problémás) cigány...

loop80 2010.07.30. 16:38:03

Off

www.origo.hu/itthon/20100730-nem-kapta-meg-a-tipusengedelyt-az-alstom-metrokocsija.html

Szerintetek mit mondana erre Ford Fairlane?!

Ja, és "ideiglenes meoldásként" a 2-es metró vonalán közlekedő kocsikat szeretnék FELÚJÍTANI, DURVÁN 3 MILLIÁRD FORINTBÓL??? Ha jól tudom, azok a kocsik évek óta nem is lehetnének már a forgalomban... Hihetetlen!!!

On

klacus 2010.07.30. 17:05:49

Hát elég egyoldalú volt a cikk. Nyilván nem azért rúgták ki mert a hivatalos vizsgálat szerint elesett a kisebbség.
Annyi esze lehetett volna a rendőrnek is, hogy az ilyesmit tanuk nélkűl kell intézni. Gondolom, a fél családja tanúsította, hogy a körzeti megbízott Hitleres pólóban, egy SS zászlót lobogtatva rohanta le a két diplomás értelmiségi cigánygyereket. SIG HEIL felkiálltással....

CD-R80 2010.07.30. 17:23:36

@ketroot:
ezt a franciáknak ne híreszteld:D

Marcellusca 2010.07.30. 17:56:32

@zero: Jaaajjjjj, nemááááán! :)))

Hogy fogok így hétvégén pihenni, aludni? :DDDDDDDDDDD

Marcellusca 2010.07.30. 17:57:18

Ennek a rohadt KBM-nek van típusengedélye? :)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.07.30. 18:00:34

www.hirtv.hu/belfold/kek_hirek/?article_hid=332886

"Szomszédjaira támadt Miskolcon két ittas nő csütörtök este. Késsel és seprűnyéllel fenyegették őket és a helyszínre érkező rendőrökkel szemben is agresszívan léptek fel. Egy harmadik társuk hergelte és szidalmazta a Vasgyári Rendőrőrs járőreit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a nők segélyt kaptak és az azon vett alkohol okozta agresszivitásukat, hasonló esetek a szomszédok között rendszeresen előfordul.

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a három nőt és garázdaság miatt gyorsított eljárást indított ellenük. Június 30-án bíróság elé állították őket és a két támadót, anyát és lányát négy nap elzárásra, míg a harmadik nőt 50 ezer forint pénzbírságra ítélték. Az utóbbival szemben a rendőrség fellebbezéssel élt."

CSAK 4 NAP ELZÁRÁS ??? PERSZE BAZ'MEG ÖLJENEK MEG VALAKIT, AKKOR TALÁN KAPNAK 4 ÉVET AMIBŐL 1.5-ÖT ÚGY IS ELENGEDNEK!
... szar minden ...

tudi 2010.07.30. 18:04:58

E fene egye meg a franciákat, hogy ott nem igazán félnek a kisebbségtől, hanem egyből közibük vágnak. itt meg csoda, ha nem nácul meg az ember. Valaki írta, hogy a körzeti megbízott kírúgásában az is szerepet játszhatott, hogy kidobóként tevékenykedett, hát lehet, szomorú, hogy a rendőröknek a megélhetéshez másodállást kell vállalniuk illegálisan.

turcsány karcsi elvtárs 2010.07.30. 18:08:47

kedves zero! szarközy meg a magyar vér? lárifári! annyira magyar, mint fletó, hagyó vagy éppen mesterházy, azaz semennyire.
a magyar eset meg szégyen gyalázat, immár sokadszorra

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.07.30. 18:18:35

@csabapayne:

Pont most akartam linkelni.

Nem tesz valamit sürgősen a fennálló hatalom, polgárháború lesz, nagyon kezd elszakadni a cérna, és jó lesz, mindegyik vigyáz ott a parlamentben.

Nincs kivétel!!!

vontod75 2010.07.30. 18:30:45

Na itt az újabb Sarko ötlet.
Elég szépen náczulnak a franciák :

www.mno.hu/portal/727943

derelyegrádi szellem 2010.07.30. 19:28:19

Ezek a gárdista feleségek se bírnak magukkal:

"Szomszédjaira támadt Miskolcon két ittas nő csütörtök este. Késsel és seprűnyéllel fenyegették őket és a helyszínre érkező rendőrökkel szemben is agresszívan léptek fel. Egy harmadik társuk hergelte és szidalmazta a Vasgyári Rendőrőrs járőreit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a nők segélyt kaptak és az azon vett alkohol okozta agresszivitásukat, hasonló esetek a szomszédok között rendszeresen előfordul. "

Marcellusca 2010.07.30. 19:32:43

@derelyegrádi szellem: Há', mé pont gárdistákok?
Nem lehet, egész véletlenül, hogy svábok vótak?
Mán megen ez a ....
xDxD

derelyegrádi szellem 2010.07.30. 19:34:45

@loop80:

Ennél faszább már csak az volt, amikor már a megrendelés után valakinek eszébe jutott, hogy hááábazmeg ezek fognak majd a 2-es vonalán közlekedni, amíg elkészül a 4-es (2020 körül), nézzük már meg elfér-e egyáltalán az alagútban...

Megnézték, de úgy, hogy egy jelenlegi kocsit kihungarocelleztek alstrom méretűre és körbeküldték. Mindezt egy 60 milliárdos szerződésnél....

derelyegrádi szellem 2010.07.30. 19:36:41

@Marcellusca:

Tuti azok voltak, de ha nem, akkor két norvég-dán-izlandi hármasállampolgár néptáncos....

Ha nem hiszed, be vagy náczulva...

:-)

Béla Bácsi 2010.07.30. 19:55:10

Már elnézést a megjegyzésért, de Szentes nagyon komcsi város ám!

Marcellusca 2010.07.30. 19:56:27

@derelyegrádi szellem: Megmondom Neked a zőszintét:
Lehet, hogy be vagyok náczulva, de ammán biztos, hogy ütős ez a kis Aszú. :DDDD

sótartó 2010.07.30. 20:35:33

@loop80: kérdésedre a válasz : jobban járnánk, ha az oroszoknak annyit mondanánk : újítsátok fel, legyen retro feeling : nem is olyan csúnya az az orosz metro, legalábbis egyedi és utánozhatatlan és elronthatatlan, mint a géppityujuk volt a 2. vh-ban. Mocskos szemét haszonleső felelőtlen eszetlen banda, így, vessző nélkül :( Mármint a 20 éve regnáló Sky és bandája. Van ebben az országban bárki is, akit ennyi hiba, bűn, nemtörődömség, felelőtlenség, hányavetiség, nagypofájúság után még nem basztak volna ki a munkahelyéről ?
Ha ennél milliomodszor kevesebbet hibázok : repülök :(
Szóval Rablóbanda : elmehettek ti a pi***ba !
A cigányügyet meg unom. És csak azt kívánom, nálam jobban már csak Merkel, Sárközy, meg a újonnan választott szlovák nő utálja. Én csak nézem : ők mit csinálnak :)

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.07.30. 20:46:14

A pávián rövid jellemrajza és élettörténete:

éhes-szomjas-kanos-álmos-éhes-szomjas-kanos-álmos-éhes-szomjas-kanos-álmos

**********

2009ben 120ezer haláleset és 80ezer "élveszületés" történt Magyarországon. Hogy a 80ezer "élveszületett" hány százaléka pávián, nos erről nem vezetnek hivatalos statisztikákat.

zsoltix 2010.07.30. 21:51:20

Ejnye-bejnye. Nem szabad ilyenkor bantani a romakokat, mikor gyaszolnak, holokausztoznak, meg rasszistaznak ezerrel. Sirni-rini kell ilyenkor, meg kopkopni a nacifaszistakat: www.hirszerzo.hu/cikk.a_vilagtortenelem_legsotetebb_idoszaka_-_a_roma_holokauszt_aldozataira_emlekeztek_.160732.html

zsoltix 2010.07.30. 22:11:29

Kedvenc mokamesterunk, Kolorban is hozta a formajat: ''A roma vezető szerint a mai politikában nincs jelen a józan ész, megjelent a "politikai kannibalizmus". Véleménye szerint a cigányság elvesztette státuszát, és már másodrendű állampolgár sem lehet hazájában. Arra kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy "a munkahelyteremtés gondolatával keljen és feküdjön mindennap", államtitkárai pedig "ne beszéljenek felelőtlenül, semmitmondóan, kezdjék el a valós munkát", ne a megfélemlítés legyen a legfőbb feladatuk.''

majomkutya 2010.07.31. 02:55:24

így megy ez: egy cigány elmegy a sündőrségre, azt mondja, hogy rá xy sün csúnyán nézett. másnap az adott sünt kirúgják.

molaris 2010.07.31. 08:21:19

@Seduxen:
Seduxen 2010.07.30. 14:32:03 - re!!
A tegnapi nap tényleg nagyon szép volt! Majd 3 órán át nem közlekedett senki a Dohány utcában, mert dajdajkáék emlékeztek. Eddig is volt ilyesmi, de most a program kiegészült egy elég hosszú kulturális résszel is.
A környék nagyon, de nagyon örült!
Mint olyan, aki ért a stratégiához kicsit, két maximkával sokat tudtam volna tenni a vezetésük megtisztítására.
Elhatárolódom a véleményemtől, és mondanivalómtól.
Ja!- meg felébredtem.XD

passzátérzés 2010.07.31. 08:22:37

@turcsány karcsi elvtárs:
Egy esély,hátha élsz vele a rutinzsidózás helyett:
Sárközy családfája:
hu.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy

greybull 2010.07.31. 09:38:37

A legfaszább azonban az, hogy ebben az országban olyan szigorúak a fegyvertartási szabályok, hogy egy lófasz gázpisztoly VISELÉSÉHEZ is engedély kell! Ha esetleg lazábbak lennének a szabályok, azaz, ha nagy esély lenne arra, hogyha bemászok a kerítésen, hát éles fegyverrel seggbe is durranthat a tulaj, hát lehet, hogy kétszer meggondolná a hunhindu, hogy bemászik-e?!
Állítólag a vérliberális USA-ban, a középnyugaton egy kisvárosban egy időben elszaporodtak a fegyveres bűncselekmények, rablások, bankrablások, betörések, betöréses lopások, nők elleni erőszak stb. Az ottani polgármester elrendelte, hogy MINDEN FÉRFI köteles KÖZTERÜLETEN NYÍLTAN FEGYVERT VISELNI, a bankban a pénztáros kezeügyében kötelezően egy shotgun-t kellett töltve tartani, és a bankba is be lehetett fegyverrel menni!!!, továbbá minden házban, lakásban mindenki köteles FEGYVERT - jellemzően: sörétes puskát - TARTANI. Mindezen túl évente egyszer, minden felnőtt - férfi és nő - köteles lőgyakorlaton részt venni.
Az eredmény: az említett bűncselekmények nagyjából 24 óra alatt megszűntek (azok, akik rászálltak a városra, pánikszerűen elpucoltak).

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.31. 10:32:25

@CD-R80: " jóváhagyta a franciák fellépését az import cigány bűnözőkkel szemben"
Lehet, hogy itt az a baj, hogy innen exportálják őjket ? :S
De az is igaz! Ha a francúzoknak szabad, nekünk miért nem?

Georgiana (törölt) 2010.07.31. 13:53:34

@vontod75: Lehet, hogy elszaladt a fantáziám, de sok norvég a kettős állampolgárság okán előkerít egy üknagymamát, akiben volt két csepp magyar vér, és megélhetési magyarrá válva átteszi országunkba a székhelyét. Mi pedig nem fogjuk megvonni - hiszen most tettük lehetővé - tőlük az állampolgárságot.

Letelt a két hét, ami után itt már rend és béke van... ,

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.07.31. 20:02:00

Nem a fegyverviselés a megoldás. De azért remek visszatartó hatása lehet! :))) Mindenesetre, ha egy idegen bantunéger a telkemen matatna, netána lakásban futnánk hívatlanul össze, leápolnám a FA TESTÁPOLÓVAL! (Netán a nagykés kötne ki benne.) Egy a lényeg. A végén csak az én verzióm lenne, mert onnan élve nem megy ki a nyomorultja az biztos. Az én házam az én váram - onnantól mindenki számoljon a következményekkel...

Molnársziget 2010.07.31. 21:09:19

Imádom a hozzászólásaitokat!!!! Lehet hogy Én is rassz. mocskos szemét náci stb. vagyok?Vajon mikor érti meg Orbán és Don Pintér hogy elegünk van a hollandokból?

Kartal (rezervált) 2010.07.31. 21:32:59

@ColT: "Sarkozy rendkívüli kormányülést tartott szerdán, majd ezt követően bejelentették, hogy a következő három hónapban felszámolnak mintegy 300 illegális tábort, amelyek közül nagyjából 200-ban cigányok élnek. Brice Hortefeux belügyminiszter úgy fogalmazott, hogy ezek a táborok a forrásai >az orgazdaságnak, a gyermekek koldulásra kényszerítésének és a prostitúciónak<."

Forrás: www.origo.hu/nagyvilag/20100730-franciaorszag-roma-kozossegek-nicolas-sarkozy-kemeny-intezkedesei.html

Ott ilyet le lehet írni, ki lehet mondani. Na ja, ott is vannak idióta jogvédők, de szdsz sosem volt... itt meg nyalják a tolvajok-rablók-gyilkosok seggét.

törökszultán 2010.07.31. 21:33:47

Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!

Kartal (rezervált) 2010.07.31. 21:40:25

@zsoltix: minden hónapban van valami holokoszt megemlékezés, mosmá nem tudom számon tartani mikor kit kell sajnálni. Majd szóljatok, ha a munkába beledöglött melóst is sajnálgatja valaki, bár ettől a következő 100-200 évben nem kell tartani.

jani888 2010.08.01. 11:30:46

Innen el kell menni.-Ez a cél.----De akkor honnan lesz brifkója a reteknek?

turcsány karcsi elvtárs 2010.08.01. 13:56:52

@passzátérzés: anyja zsidó, tehát ő is az. apai vonalra nem kell mérget venni, volt ott kereskedő is.

delano 2010.08.01. 18:08:41

@turcsány karcsi elvtárs: Nagyapja kikeresztelkedett, ő maga katolikus nevelést kapott, nem tartja magát zsidónak, ugyhogy nem is az. Az, hogy szerinted meg igen, az egy másik kérdés.

Ez olyan, mint a félhülye kurucinfósok szerint Gyurcsány, meg Hagyó, meg a fél mszp is zsidó, miközben semmi közük nincs a zsidósághoz, de náluk ha valaki nem beborult széljobbos, az már csak zsidó lehet...

Ráadásul ebben a posztban Sárközy, mint pozitív példa van feltüntetve, tehát, ha mindenképp zsidózni akarod, akkor legalább azt vedd észre, hogy most a követendő, pozitív példával teszed ezt...

emzperx 2010.08.02. 00:30:38

Vastagbőr:

"..a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a rendőrök lelőtték..."

Index:
"..Az ügy előzménye, hogy egy nappal korábban egy rendőr agyonlőtt egy 27 éves férfit, akiről azt gyanította, hogy kirabolt egy kaszinót..."

Valaki itt nagyon csúsztat. Sajnos a Gugli nem igazán segít a pasas nevét hiába írom be.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.08.02. 10:53:33

Ez a több személyből álló bizottság a fegyveres szerv működéséhez szükséges közbizalom fenntartását veszélyezteti, vagyis cselekményével, életvitelével a rendőrségbe vetett hitet, bizalmat gyengíti, csorbítja.

Pont.

A rendőrsegg pedig ne nagyon hápogjon, hogy az emberek fegyvertartást, magyar gárdát, csendőrséget, statáriumot stb. követelnek egyre hangosabban (kinek-kinek ízlése szerint). Sajnos ez a testület pontosan ennyit ér...

Nem irigylem persze őket: szar lehet úgy dolgozni, hogy a saját főnökséged szabotál...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.08.02. 11:51:35

:OFF:

index.hu/belfold/budapest/2010/08/01/keritest_huznak_a_varosmajor_kore/
"Püspöki arra is felhívta a figyelmet, 300 millió forintot szánnak a főváros pénzéből a park körbekerítésére, ami azt jelenti, hogy 1 méter kerítés 230 ezer forintba kerül, majd hozzátette: "ennél még az is olcsóbb lenne, ha a kerítés kolbászból lenne".
Az LMP bejelentette: a döntés több tízezer embert érint, ezért hétfőtől aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy megtudják, hogyan vélekednek a helyiek a park körbekerítéséről."

Zero, ebből lesz poszt? 230000 Ft/m áron én is örömmel körbekerítek bármit, akár a komplett XII. kerületet is!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.08.02. 12:56:26

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Mondjuk a szám elég érdekes... a Városmajor kerülete 1304 méter?

kuki123 2010.08.02. 13:10:39

@zero:

index.hu/bulvar/2010/08/02/rendori_elbocsatas_egy_megutott_roma_miatt/
itt a sztori...azért dúrva hogy a cigányak hisznek a becsületes rendőrnek meg nem...beszarás köszönjük szdsz mszp a 8 évet...

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): mi a faszom le van krómozva hogy ennyi...akarom mondani le van zsírozva :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.08.02. 16:55:20

@volánrulz:

Ja, a címen én is néztem, mert szó sincs semmiféle "ütésről" ....

qqriq70 2010.08.02. 18:55:38

NEM AZÉRT A 10 FORINTÉRT, DE AZ ELŐBB NYILATKOZOTT AZ A FIATALEMBER A TELEVÍZIÓ HÍRADÓ MŰSORÁBAN, AKIRŐL ITT AZT ÍRJÁK, HOGY ROMA ÉS HOGY A RENDŐR MEGVERTE.
NOS EZ A FIATALEMBER SZERINTEM NEM CIGÁNY. BOCS.

NEM IDE TARTOZIK, DE SZERINTEM NEM CIGÁNY AZ A FÉRFI SEM, AKI HALÁLRA GÁZOLTA A FIATAL RENDŐR ZÁSZLÓST.

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.08.02. 20:29:21

Sziasztok lányok, fiúk sikerült nagy nehezen megjavítattni a gépem.Már nagyon hiányoztatok!

Horizont 2010.08.02. 20:48:44

@ermi50xn6j2:
Üdv és örülünk, hogy visszatértél:) A helyzet változatlan.... vastagbőrös eset van bőven:)

Passzivista 2010.08.03. 11:41:17

"a párizsi módszer"
Azt hittem, hogy ez a post is a Hagyó Mikiről szól! :D

Sátán meg a Jocó 2010.08.09. 15:03:08

teljesen megérdemli a sündőr

majd megtanulják, hogy a forradalmat elősegíteni kell és nem elnyomni.

üssék csak a kék patkányokat, ahol érik, én ugyan nem sajnálom őket, mocsadékok

süti beállítások módosítása