Skip to content


       Szűrés lista

A hírhedt esztergomi feketelista

Esztergomban még mindig folyik a nagytakarítás, most az alpolgármesteri széfből kerültek elő érdekes dokumentumok.

"Valamikor az esztergomi helyzetről azt mondtam, hogy olyan, mint az ötvenes évek. Városi legendának tartottam egy ilyen listát, nem hittem volna, hogy létezik. A  napokban felnyitott széf Németh József volt alpolgármester irodájában volt. A választások utáni átadás-átvétel során a széfet nem nyitották ki, mert nem voltak meg a kulcsok és az ott lévő tárgyak a jegyzőkönyvekbe sem kerültek be" - nyilatkozta Tétényi Éva polgármester.

A listán és a kapcsolati hálózatban szerepelnek a város és a megye szocialista országgyűlési képviselői, vállalkozók, sportvezetők, egyházi iskolák vezetői, továbbá a jobboldali, de Meggyes-ellenes Polgári Kör tagjai, velük szimpatizáló városházi tisztségviselők, valamint olykor ezen személyek családtagjai, összesen mintegy ötven ember. Néhány emberről név szerint vezetett nyilvántartást találtak, melyben felsorolják az önkormányzat ellen elkövetett állítólagos bűneiket és elemzik a képviselő-testület ülésein tanúsított magatartásukat.

A feketelistázó ex-polgármester a Fidesz erős embere, jelenleg a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja. 100%, hogy Meggyest nem zárják ki a Fideszből, nem mond le, sőt frappánsan, gúnyos félmosollyal a szájában megmagyarázza, majd Szijjártó is megmagyarázza,
és ezután a lakájmédia is megmagyarázza ...

Íme ezek a "rágalmazási-profilok", ami alapján a droidok gyorsan és egyszerűen tudták becsmérelni az ellenfelet.

 

 


 

A feketelista és a kapcsolati térkép:


Kattintva nagyobb!


Mondjuk mit várhattunk el Meggyestől, aki teljesen nyíltan mesélte el 2009-ben a városi tévének, hogy ki, milyen pártállással, milyen múlttal vett részt az Orbán Viktor esztergomi látogatásakor tartott tüntetésen...

 

Címkék: fidesz abszurd meggyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr452653379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.02.11. 14:33:48

@Seduxen: Na csak az baszna be! Meg a Lázárba a villám!

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.11. 14:35:24

@Spiritmonger:

Neked lehet, adatvédelmi törvény 1/A §: (3) Nem kell alkalmaznia e törvény rendelkezéseit a természetes személynek a kizárólag saját személyes céljait szolgáló adatkezeléseire.

Nade ez jelen esetben egy polgármesteri hivatalban, hivatalos személy által történt adatkezelés.

Továbbá:

1. személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;
2. különleges adat:
a) a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra,

Szóval máris különleges személyes adatokról van szó.

Lássuk törvényes-e az adatkezelés:

3. § (1) Személyes adat akkor kezelhető, ha
a) ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
b) azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete elrendeli.
(2) Különleges adat akkor kezelhető, ha
a) az adatkezeléshez az érintett írásban hozzájárul, vagy
b) a 2. § 2. a) pontjában foglalt adatok esetében, az nemzetközi egyezményen alapul, vagy Alkotmányban biztosított alapvető jog érvényesítése, továbbá a nemzetbiztonság, a bűnmegelőzés vagy a bűnüldözés érdekében törvény elrendeli;
c) egyéb esetekben azt törvény elrendeli.

Én nem járultam hozzá, hogy a különleges adataimat az alpolgármesterek kezeljék. Tudtommal törvényi felhatalmazás sincs a városi ellenzék kapcsolati rendszerének nyilvántartására.

Lássuk mik a szankciók:

177/A. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével jogtalan haszonszerzési célból vagy jelentős érdeksérelmet okozva
a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel,
b) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja,
vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő az is, aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével az érintett tájékoztatására vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, és ezzel más vagy mások érdekeit jelentősen sérti.
(3) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyes adattal visszaélést különleges személyes adatra követik el.
(4) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha személyes adattal visszaélést hivatalos személyként vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

Szóval mivel az elkövető úgy tűnik alpolgármester, mint hivatalos személy, 3 év a maximum amivel ezt jutalmazzák.

Egyéb kérdés?

jozicsenko 2011.02.11. 14:39:29

@James T. Kirk: nem tudom, mit tudhatnak, de lázárjohnny most mondott le az autójáról
index.hu/belfold/2011/02/11/lazar_janos_lemondott_a_szolgalati_audirol/

persze megyó esztergomból még talpon van: vgy igazolni tudja, hogy orbánviktor valójában ürgebőrbe varrt moszadügynök, vagy valami hasonlót, mert nem hátráltak ki mögüle...

zrobasé 2011.02.11. 14:44:12

aha, lemondott mi ? hogy is van a mantra ?! "az index irta, úgyhogy tuti nem igaz" :)

Viktus 2011.02.11. 14:44:48

Leadja szolgálati gépkocsiját Lázár

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY | 28 |
Két héten belül leadja szolgálati gépkocsiját Lázár János, aki a jövőben nem kívánja senkinek a szolgálati gépjárművét igénybe venni.

-

Na végül csak leszóltak neki, hogy ezt mégsem kellett volna így intézni ... egyik nábob visszakozik.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.02.11. 14:46:53

@zrobasé: súgok: használd a TRIVIÁLIS szót!!!

zrobasé 2011.02.11. 14:50:52

amit az index ir, az triviális
amit eszkep ir, az triviális
amit vidéki ir, az triviális
ami jó, az triviális
ami triviális, az jó
ami fidesz, az triviális
lázár triviális
nertriviális
Kun János trivialisszimusz

Sz.M. 2011.02.11. 14:52:19

Gyönyörű ez a kézzel írt lista, majdnem olyan jó mint a Dudoglo Pavel féle. :)
Precíz ember lehet egyébként, listát vezet a fontosabb dolgokról: bevásárlás, ellenségek, napi teendők, ellenségek, telefonszámok, ellenségek, hogy csak a fontosabbakat említsem.:)
Lázár lemondása az Audiról meg: Biztos szólt a főnök neki hogy ne hergelje választókat. Aztán lemondott róla. Önként. Ha már szóltak.:)
Különben ezek a Lázár-Meggyes félék mit tudhatnak, hogy nem vágták ki őket mint macskát? Ugyanezekért az előző kormány tagjait, ahhoz közeli embereit már Dunába akarták volna lőni. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2011.02.11. 14:52:26

@zrobasé: és akkor a konklúzió:

ami triviális, AZ triviális!

.... bár végső soron ez triviális

Sz.M. 2011.02.11. 14:59:04

@Seduxen: Milyen szépen összefoglaltad. Bár mivel triviális, nem volt rá szükség :D

Ps: Üdv mindenkinek, kommentelőként még új vagyok, olvasóként majdnem a kezdetektől jelen vagyok. Face-en már párszor hozzászóltam, bár ugye ott névvel vagyunk, igy nem tudom ki- kit takar. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2011.02.11. 15:11:05

@zrobasé: nem, úgy van hogy: szokás szerint (mint mindig) bedőltetek az index hülyeségeinek. ;D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.02.11. 15:29:31

Nagyobbat fog bukni a Fidesz 2014ben, mint az NSDAP bukott volna 46-ban, ha nem tiltják be. :S

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.02.11. 15:29:50

@Sz.M.: Mi is hozzá szoktunk ott is. De itt rejtezkedünk! :D

fokabacsi 2011.02.11. 15:35:17

@TaTa86.: Szavaztál volna a Jobbikra , nem utólag kell sopánkodni ?! De nem értem a fideszeseket sem, miért nem szabadulnak meg rövid úton az ilyen hulladékoktól . se a válsztóknak se a fidesznek nem jó, hogy megélhetési kretének rontják a hírnevüket ! Má ha van olyan nekijjek !

Sz.M. 2011.02.11. 15:37:04

@Noname Cowboy: Rejtőzködő népellenségek. :D

Vidéki 2011.02.11. 16:21:13

"Bárki, bármikor elkészíthette azt a dokumentumot, melyet az előző városvezetés által összeállított feketelistaként mutatott be csütörtökön a polgármester. Az akció az október óta tartó hazugságáradatnak a folytatása, amellyel Tétényi Éva a sajtó segítségével próbálja lejáratni az előző vezetést - közölte a Fidesz esztergomi szervezete pénteken."

"A volt alpolgármesteri irodában lévő beépített széf kulcsát még októberben átadta a hivatal egyik dolgozója Tétényi Éva sajtóreferensének" - állítja a szervezet, hozzátéve, hogy az esetről hivatalos jegyzőkönyv készült. A párt helyi szervezete közleményében rámutatott, a csütörtöki sajtótájékoztatóval Tétényi Éva egy "koholt botránnyal" akarta elterelni a figyelmet a Fidesz szerint törvénytelenül elindított csődeljárás következményeiről." (HVG)

A polgármester asszony miért most varázsolta elő a "nyulat a cilinderből", ha már októberben náluk volt a széf kulcsa?

Vidéki 2011.02.11. 16:25:11

@zrobasé:
Tebenned egy nagy költő veszett meg.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.02.11. 17:34:40

Aljas rágalom az egész. Minden egyéb magyarázat az egymással összenőtt gyurcsányista ellenzék nemzetvesztő aknamunkája. Na Ezen Rágódjatok!

Csak a Meggyes!

(a commentelők szemétségeit nem felejtjük és természetesen róluk sem készül semmiféle feketelista)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.02.11. 17:42:50

@Vidéki:
pont erre tippeltem.
akkor ezt az üzenetet streamelte a párt? a maszop járatja le a derék tomót?
triviális.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2011.02.11. 17:48:29

@Vidéki: maga fletó írta azokat a dokumentumokat, az index rajzolt rájuk, a vastagbőr szerzői, meg komment-elői csak simán felvették a pénzt. 50000/cikk ugye. Így volt.

zrobasé 2011.02.11. 18:04:00

@Vidéki: valamihez idő kell...pl Szijjártó Péternek se le azonnal a tantusz, hogy többet keres mint 2 millió...Lázár János is meghányta-vetette, hogy melyik kocsijáról is mondjon le...ezt hívják spétnek(ehh, nem tudom az umlautos a kódját)
egyébként meg ennyi ? én többre számitott, nem vagy formában, pénteki a munkamorál...

zrobasé 2011.02.11. 18:04:48

@Vidéki: izé...ezzel dicsérni akartál, vagy sértegetni ? Nálad soha nem lehet tudni :D

Vidéki 2011.02.11. 18:35:32

A polgármester asszony verziója nem gömbölyű.

Októberben vették át a városházát.

Azóta hónapok teltek el.

Hogyan lehetséges, hogy azóta hónapokig eszükbe sem jutott kinyitni a széfet, csak éppen napjainkban pattant ki fejükből, hogy felnyissák?

Hogyan lehetséges, hogy éppen napjainkban kerül elő néhány firkálmány, amit a polgármester asszony propaganda fegyverként vet be Fidesz ellenes lejárató hadjáratában?

Miért éppen Esztergom kapja a nagy nyilvánosságot, holott sok más város is el van adósodva, például Budapest is még hatalmasabb mértékben?

Pedig itt kiválónak mondott szoclib koalíció kormányzott 20 éven keresztül.

Tétényi Éva új polgármester asszony az MSZP-LMP-Jobbik-MDF támogatásával lett megválasztva. Helyzetét bonyolítja viszont az a körülmény, hogy a képviselő testületben Fideszes többség van.

Ezt a kellemetlen helyzetet próbálja a polgármester asszony úgy megoldani, hogy szándékosan élezi a helyzetet. Az ezzel kapcsolatos negatív propaganda, úgy képzeli, hogy Fidesz frakció lejáratásához vezet. Egy alkalmas pillanatban valamilyen botrány kirobbantásával Esztergomban új választásokat lehet kiírni, amelyek ilyen helyzetben a polgármester asszonyt támogató pártok győzelmét eredményezhetik és a polgármester asszony támogatói kerülnének döntő pozícióba.

A káosz ugyan nem érdeke Esztergomnak, a csődöt racionálisan gondolkodó vezetés igyekezne elkerülni, de a polgármester asszonyt nem a racionalitás, hanem az irracionális gyűlölködés vezérli. Abban bízik, hogy a romok felett az ő napja virrad fel és ebben a helyzetben gyűlölt ellenfelei megsemmisülése jő el. Ezért indította el a csődeljárást.

A polgármester asszony ez irányú tevékenységét segíti az a "vállalkozói szféra", amelyik még az MSZP-s vezetés idején könyékig dúskált a közjavakban és annyira szívére vette azt, hogy a Fideszes polgármester ebben őket akadályozta, hogy felgyújtották a Fideszes polgármester házát és gépkocsiját és pénzt és bő nyálat nem kímélve lejárató sajtóhadjáratot indítottak ellene.

2011.02.11. 18:58:55

Véleményem szerint, ezt a muksót, a többi haverjával együtt, be kell csukni mint a malacot. Vajon ki hozta össze a város adóságát? Tán csak nem a nyugdijasok vagy az uj polgármester asszony? És ezeket az önkormányzatok adóságát akarják közpénzből rendezni? Vissza kell hozni mindazt amit elloptak és rögtön egyenesbe jön a költségvetés!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.02.11. 19:18:27

@Vidéki: Ööö szíjjártó úr ön az?Estleg meggyes?
Amúgy azért azt megélni,hogy eszkep legyen az új bezuhov....

Vidéki 2011.02.11. 19:20:17

@jános515:

Írod: "Véleményem szerint, ezt a muksót, a többi haverjával együtt, be kell csukni mint a malacot."

Te a sajtószabadság lovagja lehetsz.

Tüntettél te is a Bakács által szervezett gyűlésen a sajtószabadságért?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2011.02.11. 19:40:02

@zrobasé: látom ez a vidéki nevű, magát médiumnak képzelő genetikai hulladék oda is nyomatja. :D Élmény olvasni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.02.11. 19:59:43

@Vidéki:

Szolg.közlemény:
Szeretném jelezni, hogy "Vidéki" nem, ismétlem NEM az én másik felhasználónevem, amit vitagerjesztésre és/vagy hangos hahotáztatásra használok!

"Vidéki" egy unikum!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.02.11. 22:27:16

Jaéskülönbenis!Deagyurcsány!Megaszocialisták!Megazelmúltnyolcév!
(meg a következő 4 év) ezt én mondom.
@zero: Dehogynem.Próbálod felvidítani a blog fásult olvasótáborát.:))
Na jóéjt!

gramercy 2011.02.11. 22:49:41

nem ez az erdekes, hanem ahanyrol nem tudunk

turcsány karcsi elvtárs 2011.02.11. 23:22:09

@gramercy: valószínű minden városban ez megy.

érdekes amit a videón mond, a möm-ös illető már tisztázta magát, azt meg mindenki tudja, h a jobbik tele van volt(?) kommancsokkal, éppen ezért mennek ők is a levesbe a fityisszel meg a maszoppal együtt

off: www.dunatv.hu/itthon/mergezik_a_torna-patakot.html

bandika gazdája 2011.02.11. 23:25:10

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Csodálom, hogy ezt a grafittist nem Seduxen találta! Ő talál mindig ilyen marhaságokat valahol. De nem egy rossz!

bandika gazdája 2011.02.11. 23:25:11

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Csodálom, hogy ezt a grafittist nem Seduxen találta! Ő talál mindig ilyen marhaságokat valahol. De nem egy rossz!

bandika gazdája 2011.02.11. 23:31:59

@laspalmas: Nem felejtették el kinyitni, nem volt meg a kulcs! De má megvan!

Vidéki 2011.02.12. 08:30:02

Cseh Tamás egyik dalában ezt énekelte:

"Vannak keskenyvágányú vasutasok is".

Éva polgármester asszony észjárása elképesztően "keskenyvágányú".

Néhány éve a szoclib kormány bölcsnek nem mondható politikája a csőd szélére juttatta az országot. Az akkori kormány választhatott:

Vagy a hatalmas károkkal járó csőd, vagy az EU-IMF mentőöve (kölcsöne).

Az akkori kormányban maradt annyi ész, hogy nem a csődöt választotta.

Mit tapasztalunk, ma Esztergomban?

Maga a polgármester asszony kezdeményezte a csődeljárás megindítását!

Eszüknél voltak-e az esztergomiak, amikor egy ilyen elvakult alakra bízták sorsukat, akit a lakosság sorsa nem érdekel, egyedül csak politikai ellenfelei megsemmisítése motiválja?

arlequin 2011.02.12. 08:41:14

@Herr SturmLikudnik: végre egy tiszta hang a sok tudatlanul rágalmazó bértrollok között! előre, izé, kitartás, öhm, hajrá!

Marcellusca 2011.02.12. 08:49:10

@Vidéki: MUHAHA!!!

Rosszat álmodtál, Kiscsákó?

Vidéki 2011.02.12. 09:29:00

@Marcellusca (I'm happy):

Te "értelmiségi" lehetsz, ha ilyen erős érveket tudsz előkaparni a homályból.

Vidéki 2011.02.12. 09:58:24

A polgármester asszony meséje a széfről és a benne talált csodafegyverről némi kiegészítésre szorul, hogy érthető legyen.

Ez a csodafegyver olyan hatásos lehet az esztergomi Fidesz frakció ellenében, mint a bibliai történetben az a szamárállkapocs, amellyel egy csatában Sámsonnak 300 filiszteust sikerült megölni.

Az azonban, hogy ez a csodafegyver a polgármester asszony kezébe kerülhetett, csak egy összeesküvés elmélettel magyarázható.

A csodafegyver az alpolgármester széfjéből került elő, amelyet október óta nem akartak felnyitni a polgármester asszonyék, mert csak most jött el a történelmi pillanat, amikor a csodafegyver leghatásosabban forgatható.

Feltételezve, hogy a korábbi Fideszes alpolgármestert nem az értelmi fogyatékosok leggyengébbjei közül helyezték régebben pozícióba, egy kézenfekvő magyarázat lehet:

A Fideszes alpolgármester Tétényi Éva asszony 007-es ügynöke lehetett, akit beépítettek az ellenség soraiba, aki ott hősiesen meglapulva sikeresen megoldotta a problémát, hogyan lehet a csodafegyvert a legalkalmasabb időpontban a Főnökasszony kezébe juttatni, amivel ő a fegyvert ügyesen forgatva végső csapást tud mérni az ellenségre, miként Sámson annak idején a filiszteusokra.

Í

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2011.02.12. 10:10:18

@Vidéki: az erős érveid kiskancsó:

"Tebenned egy nagy költő veszett meg. "

"Te a sajtószabadság lovagja lehetsz."

"Te "értelmiségi" lehetsz, ha ilyen erős érveket tudsz előkaparni a homályból. "

Aztán volt ugye az is, hogy az esztergomi polgármestert maga a maszop szadesz elempés köcsögök választották meg, akik előtte felgyújtották meggyestompi házát is!, meg már jóval előtte még!!! Merkel-t is kabátlopásba keverték ugye. Az meg csak hab a tortán, hogy 007-es ügynök volt az alpolgármester. Csúcs. :DDDDDDD

Le kéne jönnöd a Tiffany regényekről, meg a brazil sorozatokról. Ha sikerült, ajánlom figyelmedbe tompika munkásságát, Esztergom adósságállományát und so weiter. Gyanítom nem fog menni ezek elolvasása, mert olyan hülye vagy hogy görbíted a teret. :D Bazmeg'.....
Sőt, az adósságállományt hagyjuk is, mert majd jönnél úgy is a csubakkavédelemmel, hogy a maszopos' városokban milyen nagy a gond!!! meg különben is!!! :DDDD

Vidéki 2011.02.12. 10:31:50

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Írod: "Aztán volt ugye az is, hogy az esztergomi polgármestert maga a maszop szadesz elempés köcsögök választották meg,"

Kihagytad a szaknévsorból az "ország leges-legtisztább pártját", az MDF-et..

Írod: "akik előtte felgyújtották meggyestompi házát is!, meg már jóval előtte ".

Nemcsak a házát, hanem a kocsiját is felgyújtották és pénzt és bő nyálat nem kímélve alattomos lejárató sajtóhadjáratot indítottak ellene a "vállalkozói szféra" soraiból, akik nem bírták elviselni, hogy nem dúskálhatnak úgy a közjavakban mint ahogyan azt korábban megszokták az előző városvezetés alatt.

Ha nem hunynád be a szemed, te tudhatnád, hogy a nyomozati és az elsőfokú bírósági szakasz lezárult és sok minden napvilágra került.

Ki a bűnöző? Természetesen az, akit a bíróság bűnözőként jogerősen elítélt. Amíg ezt nem teszi, addig nyugodtan bűnözhet, mert hiszen itt jogállam és sajtószabadság van.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:17:38

@Vidéki:

Mondd már el nekünk akkor Tamásom, hogy honnan ismerted a házfelgyújtás előtt Perza Renátót (rajta van a listádon), és miért mondtad a bíróságon azt hamisan tanúzva, hogy nem ismerted korábban?

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:18:56

@Vidéki:

Esetleg feltűnhetne az is, hogy a fidesz.hu-ról el lett távolítva az esztergomi renegát csoport Tétényit bűncselekménnyel vádoló közleménye, tehát elég nagy huba azt most idézgetned - ezzel leleplezed, hogy az esztergomi renegát fidesz csoport tagja vagy.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:21:07

@zrobasé:

Ja, lehet valami webes rendszerük amibe csak beütik, hogy éppen kiről van szó, és egyből megjelenik 8-10 készen idézhető panel, amit csal copy-paste-lni kell.

Volt egy user, az mindig bepaste-lte a saját nicknevét is sokáig a hozzászólása elejére, mert azzal kezdődött az anyag amit kapott.

bandika gazdája 2011.02.12. 11:26:24

@Vidéki: Oszt miért nem volt más választásuk?! Tán nem mert akkor már (éppen miattuk a béka segge alatt voltunk?!)

Vidéki 2011.02.12. 11:26:48

@cserepj:

Írod: "(rajta van a listádon),"

Nekem nincs listám és nem Tamásnak kereszteltek.

Amiről te beszélsz, az a Főnökasszony 007-es ügynökétől származhat.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:27:52

@Vidéki:

Nem a szájhoz beszélek, hanem az "agyhoz".

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:29:46

@Vidéki:

Nagyon jó, pont azt vártam, hogy valami ilyen 007-es ügynökös szöveggel gyertek elő, ha ezt a helyi csoport is megteszi jön a következő lépés a sakktáblán:).

Vidéki 2011.02.12. 11:31:25

@cserepj:

Hozzászólásodból kiderül, hogy Esztergomban az "osztályharc fokozódik", és ti gerjesztitek, holott az esztergomiaknak nem ez lenne az érdeke, hanem "a békés egymás mellett élés".

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:38:24

@Vidéki:

Nincs itt semmi osztályharc. Van viszont egy Meggyes által elindított háború nagyjából az ellen az 50 ember ellen akik a listán vannak. Meggyestől nem láttam még sem fehér zászló lengetést, sem őszinte megbánást, sem egyebet.

Engem a családom túlélése érdekel. Annak pedig az a zálóga, hogy Meggyes oda kerüljön ahová való. Ez az ember alkalmatlan a békés egymás mellett élésre. Az első barátnőjének (R. G.) még csak a kocsiját törte össze egy éjszakán amikor vagy tucatszor belehajtott-rükverc-vissza-megint belehajtott a szakadt öreg kocsijával. Az első feleségét már verte és bezárta napokra a lakásukba. A másodikat majdnem félholtra rugdosta egy tavaszi éjszakán a Tesco melletti kiserdőben. Aki ilyen dolgokat tesz és megússza, mert eltussolják az ügyeket, meggyőzik a nőt, hogy neki sem érdeke feljelentést tenni... abból ember már nem lesz.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:39:26

@Vidéki:

Az megvan, hogy a listán található Völner Pál fideszes államtitkár ellen is ármánykodott párton belül igen erőteljesen Meggyes? Igaz addigra már meggyengült annyira a pozíciója, hogy nem vették komolyan (lásd Völner államtitkári kinevezését), de ezek tények, nézz csak nyugodtan utána.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 11:45:13

@Vidéki:

Még egy kis adalék: Meggyes gyerekei elég jóban vannak Bejó Gáborral, sokszor találkoztak amikor Bejó interjút készített Kui Rózsával, neki magának is van két fia, jól bánik a gyerekkel: Meggyes gyerekei is csüngtek rajta, szó szerint. Ezen Meggyes annyira kiakadt, hogy a Hídlapban csak úgy fröcsögték a népek hetekig a "gyerekeinket fogdosó médiavámpír" meg hasonló eposzi fordulatokat.

Na, pár hónapja Meggyes gyerekei meglátták Bejót a főtéren, nagy örömmel odafutottak hozzá és elkezdték ütögetni, de nevetve. Bejó kérdezi tőlük, hogy ezt meg most miért? Válasz: apa mondta, hogy téged meg kell verni...

No comment.

fokabacsi 2011.02.12. 11:57:23

@cserepj: Elmondtam, leírtam már sokszor !! Azokat a személyeket akik bármilyen célból választhatók lesznek, ELMEORVOSI KIVIZSGÁLÁSRA UTALNI ! Nem igaz , hogy az ilyen félcédulás alakoknak nincs valami Pszichiátriai gondjuk ??? Vagy ahogy falun mondják : Nooooóóóórmális????

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 12:04:20

@Vidéki:

A másik: a listán meg tényleg Meggyes ellenségei vannak, nem a Fidesz ellenségei.

Például a listán 3. helyezett Kiskó (Kovács Gábor) tavaly nyár óta a Fidesz által egy nagy állami cég élére van kinevezve. A hozzá behúzott dr. Ilosvai Gábor tavaly óta a Médiatanács alatt működő, a közmédiát felügyelő kuratórium 9 évre kinevezett tagja. A térképen található Mézes Melinda a megyei közgyűlés fideszes elnökének alkalmazottja. Nagy Gabriella Völner Pál titkárnője. Soroljam még a lista fideszes kötődéseit???

fokabacsi 2011.02.12. 12:07:29

@bandika gazdája: Elolvasva figyelmesen az egész történetet : IGEN, EZ ILYEN HÜLYE ! Meg még hülyébb !! Csak azt hiszi "adott az Isten hivatalt, majd ád észt is hozzá !

Vidéki 2011.02.12. 15:22:22

@cserepj:
Ne sorold tovább, nem vagyok rá kíváncsi, nem is tudom ellenőrizni, mekkora állításaid igazság tartalma.

Az viszont érdekelne, mekkorákat tapsoltál ahhoz, amikor kedvenced, a Főnökasszony kezdeményezte Esztergom csődeljárását.

Vidéki 2011.02.12. 15:47:55

@cserepj:

Egyébként történeteid fantasztikusak: " (feleségét) A másodikat majdnem félholtra rugdosta egy tavaszi éjszakán a Tesco melletti kiserdőben."

Ki látta? Egy százéves öreg néni az üvegszemével?"

Te ilyennek Képzeled a világot: " Aki ilyen dolgokat tesz és megússza, mert eltussolják az ügyeket".

Akit félholtra rugdosnak, abban nem ébred szimpátia kínzója iránt. A félholtra rugdosásnak nyomai maradnak, amelyek bizonyítékul szolgálnak egy hatósági eljárásban.

Mikor történt a "félholtra rugdosás" egy tavaszi éjszakán a Tesco melletti kiserdőben. és mikor esett le a tantusz az asszonykánál, hogy nyilvánosság elé tárja az ügyet?

Kik ösztönözték arra, hogy előálljon történetével, ami már csak egy nem bizonyítható állítás és kik voltak azok a kedves emberek, akik nyilvánosságra hozták?

Az általad előadott sztori nem életszerű..

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.02.12. 17:36:33

@Vidéki: az sem, hogy egy ilyen lény létezhet mint Te :)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 18:53:03

@Vidéki:

25 milliárdos adósságtól (aminek az éves kamata + törlesztése több, mint amennyi szabadon felhasználható bevétele van Esztergomnak - évek óta hitelből törlesztjük a hiteleket) lehetne megszabadulni a vagyonfelosztással, amivel úgy 7-8 milliárd forint értékű, csak veszteséget termelő, magas költségű, amúgy eladhatatlan ingatlantól szabadulhatna meg a város.

Aki ezt nem akarja, az hülye. Szerintem.

A vagyonfelosztás - gyengébbek kedvéért leírom - úgy néz ki, hogy a 2 nagy bank, aki finanszírozta a várost, megkapja az ingatlanokat, amik forgalomképesnek vannak nyilvánítva. Ennyi történik és volt-nincs adósság.

Ez nem olyan, mint amikor felvettél 10 milliót CHF alapon, elviszik a lakást és még tartozol 8 millióval, mert árfolyam van. Nem. Az önkormányzati adósságrendezés olyan, hogy felvettél 25 milliárdot CHF alapon, elviszik amit el lehet (ami lényegesen kisebb, mint a teljes vagyon, köszönhetően annak, hogy egy iskola alól nem lehet kivenni az épületet, meg egy kórház alól sem lehet az ingatlant elidegeníteni csak azért mert az önkormányzat hülye volt és eladósította magát), és többé nem tartozol semmivel.

Aki nem akar megszabadulni egy 25 milliárdós adósságtehertől ami mire 20-30 év múlva kifizetjük akkori értéken kamatokkal együtt akár a duplája-két és félszerese is lehet - most, 7-8 milliárdnyi forgalomképtelen vagyon bankoknak átadásával (az ingatlan ugyebár a városban marad, azt onnan el nem viszi senki!!!), az szerintem hülye.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.12. 19:06:11

@Vidéki:

"Az általad előadott sztori nem életszerű..."

Struccnak lenni biztosan kifizetődő.

Ki vett meg pszichiátereket, hogy a "felesége által elküldött SMS-ek" alapján írjanak szakvéleményt arról, hogy a nő beteg?

Ki az aki saját magának küldött a felesége telefonjáról már 2002 óta fenyegető SMS-eket?

Miért akarta elkérni a pártközpont Kui Rózsától a válóperben keletkezett, Meggyesre vonatkozó idegorvosi jelentéseket (melyek amúgy titkosak és különleges személyes adatok)? Megkapták végül? Kérdezd már meg, mert nagyon kellett volna nekik. Csak nem így készül a selyemzsinór?

Vidéki 2011.02.13. 07:08:41

@cserepj:

Lendületes ecsetvonásokkal, ragyogó színekkel festetted le a fényes jövőt, amely Esztergomra vár annak következtében, hogy az okos polgármesterasszony megindította a csődeljárást Esztergom város ellen.
A sötét színeket kerülted.
Pedig Esztergom városa számíthat egy hatalmas vagyonvesztésre.
Nem kell azonban azt gondolni, hogy mindenki rosszul jár majd.
A belső körök és a szürke eminenciások, akik a mechanizmust működtetik, degeszre tömött zsebbel állnak majd fel az asztaltól.
A sajtó annak idején alaposan megszellőztette a HajdúBét (libatenyésztés, feldolgozás) csődeljárását.
Itt akik kezdeményezték a csődeljárást jól jártak, sokakat viszont kisemmiztek.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.13. 11:46:03

@Vidéki:

Mocskos rágalmakat írsz, minden alap nélkül, de már megszoktuk a meggyesista köröktől ezt a tempót.

Esztergom az elmúlt 5 évben közel 10 milliárdos vagyonvesztést élt át. Ennek köszönhető a mostani helyzet. Ha nem hiszel nekem, nézd meg a számokat: www.esztergom.hu:8080/PU/

2004-es vagyonmérleg:

Saját tőke: 30,55 milliárd forint
Kötelezettség: 6,36 milliárd forint

Nettó vagyon: 24 milliárd forint

2009-es vagyonmérleg:

Saját tőke: 33 milliárd forint
Követelések: 18,6 milliárd forint

Nettó vagyon: 14,5 milliárd forint

Én azt gondolom, hogy a nagy sikítozás az adósságrendezés ellen amiatt van, mert az eljárás fel fogja tárni, hogy ez a 10 milliárd hová, kinek a zsebébe vándorolt. És ettől nagyon sokan, nagyon nagyon félnek. Pedig nem kéne. Az igazság szabaddá tesz. Egy idő után.

"Itt akik kezdeményezték a csődeljárást jól jártak, sokakat viszont kisemmiztek. "

Na végre kimondod a varázsszót. A város jól fog járni, a hitelező bankokat meg kisemmizi az eljárás. Milyen fideszes vagy te, hogy a bankok érdekei fontosabbak neked, mint Esztergom???

fokabacsi 2011.02.13. 14:36:11

@Vidéki: Te is benne vagy a brancsban vastagon ugye?? Olvadozik a vaj ?? Nem kellene a napra menni ! Inkább azon kellene dolgoznod, hogy fogsz kikerülni a slamasztikából ! Mit tudsz felhozni a mentségedre ?! Hogy fogsz kivakaródni a sokasara mocsárból ?? És végül : Dikk ! More hol a lé ?

2011.02.13. 16:45:58

@Vidéki: Triviálisan nagy marhaságokat tudsz irni! Ugyanis ,értelme nincs annak amit leirsz, de "durrogsz" itt, mint egy lángész. Vagy netán most neked fognak uszómedencét épiteni? Inkább maradj csendbe, jobban jársz és még bölcsebbnek is fogsz látszani!

Vidéki 2011.02.13. 17:55:02

@cserepj:

Írod: " A város jól fog járni,"

Éppen a város fog rosszul járni.

Azok fognak jól járni, akik a közvagyon el kótya-vetyélése irányában buzgólkodnak.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2011.02.13. 18:46:42

Esztergom egyre viccesebb hely, és ez csak fokozódni fog.

Egomi kollegák már az arckaparással is felhagytak. Az abszurditás egyre tovább fokozódik, amikor már azt hiszed, hogy nincs tovább.

Nurrddin 2011.02.13. 20:49:23

@cserepj: ne vitázz vele....
túl sokat volt vidéken, és nem fejlődött ki az agya

fokabacsi 2011.02.13. 20:54:05

@Nurrddin: "nem fejlődött ki az agya" ???
A micsodája ???? Az a dolog amivel gondolkodni kellene annak a fele a zsebében van! A másik fele meg a hátsója neki. :-)))

Nurrddin 2011.02.13. 21:03:24

komolyan mondom, mostanában elsősorban ezért a csávóért járok ide; ezért a vidéki gyerekért
ilyen droidot máshol nem lát az ember
ha a blogközösségeknek egyszer lesz múzeuma, a viaszbábúját el kell helyezni benne, mint droidtroll-ok díszpéldányát

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.13. 21:35:45

@Nurrddin:

Szerintem van valahol egy zárt pártwiki, amibe minden helyi szervezet beírhatja a saját hülyeségeit, és van egy pártdroid aki onnan copy paste-el blogkommenteket, ha azt látja, hogy valahol az egyetlen anyaszentpárthoz kötődően írnak valami nem túl pozitívat. Más magyarázat nincs.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.13. 21:50:50

@Vidéki:

A város jól fog járni. A bankok rosszul. Döntsd el kinek a pártján állsz: Esztergomén, vagy a bankokén? Ráadásul svájci frankban kibocsátott kötvényeket vásárló pénzügyi szervezetek fognak bukni igazán, nem is az itthoni bankok - de legalább egy életre megtanulják, hogy a magyar önkormányzati szféra mutyijait és "élményfürdő befektetéseit" finanszírozni mekkora kockázatot jelent valójában.

Vidéki 2011.02.14. 07:13:16

@cserepj:

Julius Caesar "A Gall háborúról" szóló könyvében leírja, hogy amikor egy megerődített várost elfoglalt, csapatainak engedélyezte a szabad rablást.

A polgármester asszony is, miután bevette Esztergomot, hűséges (és tőkeerős) hívei számára engedélyezi a "szabad rablást".

Ez a modern időkben a város ellen indított csődeljárás formájában valósítható meg (jogállamilag).

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 07:47:45

@Vidéki:

A szabadrablás az elmúlt 10 évben folyt. Amiatt van "csődeljárás" (neked így is jó: de helyesen adósságrendezési eljárásnak hívják).

Fura egy szabadrablás az, ahol csak azok "rabolhatnak" akik felé a város az elmúlt 10 évben 25 milliárdos tartozásállományt halmozott fel.

Olvasgasd a törvényt, talán megvilágosodsz: vagyonfelosztás esetén AZ KAP, akinek TARTOZIK a város. Ezek szerint Meggyes már előre Tétényi híveitől vett fel a város nevében hiteleket???

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 07:49:24

@Vidéki:

Nekem például 60 ezer forint perköltséggel tartozik a város, de úgy döntöttem nem jelentkezem be most hitelezőként, mert úgysincs értelme: a 2 bank elvisz mindent amit lehet, én meg hoppon maradnék. Inkább kérek 2 év múlva végrehajtást az önkormányzat ellen. Többet látok a követelésemből így.

Vidéki 2011.02.14. 09:07:12

@cserepj:

Írod: " úgysincs értelme: a 2 bank elvisz mindent amit lehet, én meg hoppon maradnék. Inkább kérek 2 év múlva végrehajtást az önkormányzat ellen. Többet látok a követelésemből így."

Csiszolt agyú jogászoktól kaphatod a jó tanácsokat.

Nem sajnálod Esztergom városát, amelyet ílymódon jobban meg fogsz kopasztani?

zrobasé 2011.02.14. 09:15:18

Tétényi Évát milyen arányban is szavazták meg polgármesternek ?
Ott is létrejött ezáltal a példátlan összefogás ?
A kormány mire is hivatkozik ?
Akkor vannak okosok, akik a fideszre szavaztak, igy meglett a 2/3-ad, meg vannak buták, akik hiába szavaznak meg valakit 2/3-dal, az valami véletlen lehet ?

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 10:00:19

@Vidéki:

"Csiszolt agyú jogászoktól kaphatod a jó tanácsokat."

Egyvalamit megtanultam: nem jó tanácsokra kell hallgatni, hanem a józan észre. 25 milliárdos kintlevőség esetén a kis 60 ezres perköltségem behajtatására semmi esély nincs.

"Nem sajnálod Esztergom városát, amelyet ílymódon jobban meg fogsz kopasztani?"

Álljon meg a menet. Esztergom városa beperelt engem. Elbukta a pert. Az ügyvédi költségeimre megítélt a bíróság jogerősen 60 ezer forintot. Ez a kopasztás? Na elmész te a kommunista göbbelsi jó édes anyádnak a vasporos picsájába komám.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 10:44:40

@Vidéki:

A lista
2011. FEBRUÁR 13.
A Terror Házában a "kedvenc" kiállításom az un. Átöltöző szoba, amely pontosan bemutatja azt, hogy hogyan lettek 1945 után a kis nyilasokból kommunista pribékek. Sem az elnyomók, sem az elnyomottak nem változtak. Világossá vált, hogy Recsk bizony Auswitz szerves folytatása.

A kilencvenes évek közepén, amikortól lehetett, betekintettem a történeti hivatal levéltárába, ahol pontosan megtudhattam, hogy ki készített jelentéseket, listákat a családunkról, pannonhalmi osztályunkról, mint a nép ellenségeiről, akiket lehetőség szerint el kell pusztítani, tönkre tenni.

Az utóbbi időben kiderült, hogy bizony 1990-ben nem a damaszkuszi úton volt nagy tolongás, hanem az átöltöző szobákban. Volt párttitkárok, kiszesek, kommunista talpnyalók, úttörők, marxista iskolákat végzettek vettek a fel a régi gúnya helyett új, demokratikusnak tűnő ruhát, de a fejükben és ami még szomorúbb a lelkükben semmi nem változott.

A módszereik sem változtak. A XXI. század elején sok- sok átöltözés után a listát írók személye nem változott és nem változott azok személye sem, akikről listákat írnak. Erre persze csak a listán szereplők lehetnek, lehetnének büszkék, hiszen akik a listákat írták, írják a számonkérés esetén úgyis mindent tagadnak.

Az esztergomi lista szégyen a nehezen kivívott magyar demokráciára, szégyen a nagy múltú elődökre, de egyben intő jel is: ameddig lehetnek és vannak átöltöző szobák, addig lesznek listák is.

Az egész végén egy kérdés persze marad: az örökös lista tagok miért nem akartak soha átöltözni?

Ilosvai Gábor

www.polgariesztergomert.hu/content/48-a-lista

Mielőtt lekomcsizod: Gábort ősszel 9 évre kinevezték a Médiatanács alatt működő Közszolgálati Közalapítvány tagjának, előtte az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testületébe a Fidesz által delegált tagként dolgozott. És ott van a fekete listán, mert alapító tagja és alapító ügyvédje volt a Polgári Esztergomért Egyesületnek, ami egy Meggyestől független keresztény-konzervatív, nagyrészt fidesz tagokból álló szervezetnek indult. A listán épp ők vannak a középpontban - tőlük nagyon félt M. Megjegyzem joggal, hiszen 2009 őszén több héten keresztül is úgy nézett ki a leosztás, hogy nem Meggyes, hanem Ilosvai lesz a Fidesz jelöltje az országgyűlési választáson a megyei 5. sz. választókerületben.

Vidéki 2011.02.14. 11:01:02

@cserepj:
Írod: " És ott van a fekete listán,"

A fekete listát ne is emlegesd, mert az nem autentikus.

Azt minden bizonnyal a Főnökasszony 007-es ügynöke alkothatta.

Hogyan lehetséges, hogy az "októberi forradalom" után hónapok múltán bukkant csak fel?

Vidéki 2011.02.14. 11:12:12

@cserepj:

Írod: "Mielőtt lekomcsizod: Gábort ősszel 9 évre kinevezték a Médiatanács alatt működő Közszolgálati Közalapítvány tagjának, előtte az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testületébe a Fidesz által delegált tagként dolgozott."

Eszem ágában sincs lekomcsizni.

Ha valóban úgy van ahogyan írod, hogy keményen küzdött a Fideszes polgármester ellen azért, hogy Tétényi Évát válasszák meg, akkor ő úgy nyikkant, mint egy fidesznyik-kan.

Vidéki 2011.02.14. 11:24:41

@cserepj:

Egyébként olvasd vissza 2011.02.14. 10:00:19 hozzászólásod utolsó bekezdésének szövegét.

Nézz a tükörbe és köpjed szembe magad!

"A stílus maga az ember!"

TIN modell (törölt) 2011.02.14. 11:26:04

Megyes legalább olyan gyomorforgató figura, mint az MSZP-s támogatással hatalomra jutott Tétényi. A fenébe is, ilyen 6, gyurcsányista év után miféle ember az, aki nevét, arcát adta az MSZP támogatásához ...
Hányinger :(

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:26:09

@Vidéki:

Kézzel írt lista nem autentikus??? Mond az valamit, hogy teljes bizonyító erejű okirat? Ne legyél már ennyire mafla.

A hónapokkal későbbi felbukkanásra úgy tudom az a magyarázat, hogy nem volt meg a kulcs - a renegát fidesz csoport állításával ellentétben nem adták át októberben a kulcsot, ellenben valamikor karácsony előtt a titkárságot hagyta ott többszöri felszólításra a volt alpolgármester, ahonnan azonban csak mostanában került elő, mert alig két hete rendelt el az aljegyző valami iratfelmérést a házban.

Hozzáteszem: nagy szerencse, hogy nem volt meg a kulcs, máskülönben ez is bizonyára áldozatául esett volna az október eleji hosszú iratmegsemmisítés éjszakájának. Dolgozhattak a gépek rendesen, nem véletlenül nem volt szabad beengedni Tétényit az irodájába hetekig.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:27:21

@TIN modell:

Ne szopd be a meggyesista dumát. Tétényit kb. annyira támogatta az MSZP, mint Meggyest. Sem Tétényi ellen, sem Meggyes ellen nem indított senkit az MSZP a polgármesteri székért.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:28:26

@TIN modell:

Mellesleg a Fidesz akart MSZP-s embert alpolgármesternek kinevezni novemberben Esztergomban, nem Tétényi. Neki nem kellett MSZP-s árnyék, a Fidesz viszont kinevezte volna.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:29:53

@Vidéki:

Perelj be, majd jól végrehajtatom rajtad is a perköltséget, kis kétfülű matyó mintás agyagedény.

TIN modell (törölt) 2011.02.14. 11:31:45

@Vidéki: Ezt aligha érti meg ez a figura. Végigolvastam, miket ír itt, lételeme a gyűlölködés. Erre Megyes szolgáltat is indokot, hát jól elvannak. Szarnak ezek bele mindketten a városra. Mindkettőt be kéne zárni védett helyre, az segítene úgy a városon, mint sok mindenen (OPNI).

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:31:52

Meggyes a Fidesz Zuschlágja, csak idő kérdése és ez mindenki számára egyértelmű lesz.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:33:30

@TIN modell:

Te összekevered a gyűlölködést a jogos haraggal.

Voltál már hatalomban lévő politikus által vezetett fekete listán? Nem? Akkor nincs jogod megítélni engem. Majd ha rákerülsz egy ilyenre és végigélsz 3 olyan évet amikor volt BM tisztek követnek, be vagy perelve hetente már azért is ha lélegzetet veszel, fel vagy jelentve azért is, ha csak kinyitod a szád - akkor beszélhetsz. Addig csend legyen.

TIN modell (törölt) 2011.02.14. 11:34:31

@cserepj: Kicsihuszár, én nem agymosott esztergomi vagyok, úgy hogy nekem hiába jössz a süketeléssel, olvastam a híreket, Tétényi büszkén hirdette az MSZP-s kötődést, támogatást. Engem nem igazán izgatsz, hogy te kibe mit akarsz beletukmálni, belebeszélni. Leszarom.
Ergo: Megyes hányás, de Tétényi is hányás. Aki összeállt ezzel az MSZP-vel, annak börtönbe lenne a helye. Osztozhatnának akár közös cellán is, egykutyák ezek.

TIN modell (törölt) 2011.02.14. 11:35:21

@cserepj: Husika, a te józan eszed elvette a beteges gyűlölet. Orvoshoz fordulj, ne bírósághoz.
Ignore on.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:36:34

@TIN modell:

Hol hirdette Tétényi az MSZP-s kötődést? A renegát Fidesz csoport nyomatja ezt a göbbelstől tanult módon minden szinten, de már a fidesz.hu-nak is sok amiket írnak és egyetlen szóra levették a legutóbbi nyomorult kis hazugságpamfletjüket is.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:38:42

@TIN modell:

Rossz szöveg ez a gyűlölködés, találjatok ki már valami jobbat. Háború van, amit Meggyes indított, és nem kért tűzszünetet. Akinek nem tetszik, húzhat egy sorszámot és készítheti a nyelvét.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:46:27

@TIN modell:

Na találtam neked egy helyi maszopos nyilatkozatot:

www.egominfo.hu/node/1477

"Amennyiben Tétényi a mi emberünk volna, úgy MSZP-logó lenne a neve mellett, és nemigen állna szóba a Jobbikkal.
Összegezve: Tétényi nem a mi „bérencünk”, nem a mi „trójai falovunk”, hanem egyszerűen egy jó, támogatásra érdemes jelölt - ellentétben Meggyes Tamással."

Persze ezt is elcseszik, mert azt írják "támogatásra érdemes", míg azt kéne "az esztergomiak támogatására érdemes", abba nem lehetne belemagyarázni semmit.

Olyat ahol Tétényi MSZP-s voltáról írtak volna, csak a helyi fidesz sajtóközleményeiben találtam. Megjegyzem, ami ezekben van, annak én a tizedéért már feljelentettem volna rágalmazásért Steindl-éket. Steindl most amúgyis első fokon el van ítélve rágalmazásért, visszaesőként legközelebb már esélyes lenne a felfüggesztett börtön a kis szőke fejének. Akkor talán rájönne, hogy nem rágalmazni csúnya dolog - ha már egyszer se az anyja, se a kisdobostábor nem tanította meg rá.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:47:09

"nem rágalmazni csúnya dolog"

Ehh, "nem" nélkül.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 11:49:21

Mondjuk talán azért nem jelenti fel Tétényi Steindl-t, mert unokatestvérek. Családban mégsem kéne pereskedni, akármekkora tahó is a családtag.

Vicces volt ez a műsor, érdemes megnézni milyen kvalitású embe is vezeti az esztergomi fideszt (névleg):

www.youtube.com/watch?v=rQmoo1JyA2k&feature=player_embedded

Vidéki 2011.02.14. 12:05:58

@cserepj:

Nagy mellénnyel állítod: "A hónapokkal későbbi felbukkanásra úgy tudom az a magyarázat, hogy nem volt meg a kulcs - a renegát fidesz csoport állításával ellentétben nem adták át októberben a kulcsot, "

Viszont: ""A volt alpolgármesteri irodában lévő beépített széf kulcsát még októberben átadta a hivatal egyik dolgozója Tétényi Éva sajtóreferensének" - az esetről hivatalos jegyzőkönyv készült."

Egy jegyzőkönyv áll szemben a te állításoddal, amely kizárólag a te hasra ütéseden alapul.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.02.14. 12:09:38

@Vidéki:

"Egy jegyzőkönyv áll szemben a te állításoddal, amely kizárólag a te hasra ütéseden alapul."

Nem egészen. Egy jegyzőkönyvről szóló állítás áll szemben az állításommal. Hol a jegyzőkönyv? Miért nem mutatják be? Én beszéltem Váczyval, megkérdeztem tőle, hogy tényleg megkapta-e októberben, azt mondta, hogy ez szemenszedett hazugság, nem kapták meg októberben a kulcsot a szekrényhez.

Nurrddin 2011.02.14. 13:19:39

a részleteket nem ismerem, ezért abba nem szólok bele az érdemben, viszont ismerek pár alsó középkategóriás fideszest választmányi tagokat, megyei górékat, akik szerint meggyes már vállalhatatlan
a fidesz majdani esetleges buktájában vastagon benne lesznek a meggyesek, meg a lázárok
a nagymédia nem nagyon ad hírt a dolgairól, de anno kékesi dolgai sem kaptak nagy publicitást..
viszont ne feledjük, akkor a net még korántsem volt ilyen súlyú mint most
a szocik választási plakátja nagyon nem igaz... miszerint a fidesz nem tanult semmit
nagyon is tanult, mégpedig pont a libsibolsik voltak a tanítómesterek

a birka naridroidjai inkább azon dolgoznának, hogy a szeretett egypártjuk megszabaduljon az ilyenektől, de nem, nekik minden és mindenki kell ami és aki narancsszínű

még egy gondolat
amit cserepj ír fentebb, miszerint nézzük meg, kik voltak a megfigyeltek és kik a megfigyelők, 30-40 éve, illetve hogy most miben változott a a fent említett két kategória személyi állománya; hát nagyon lesújtó az eredmény...

20 évvel a "rendszerváltozás" után az átöltöző szobák még mindig nyitva vannak.
sőt
20 éve nem látott forgalmat bonyolítanak

süti beállítások módosítása